View Full Version : Steaua Bucuresti Vs. rapid Bucuresti (scor 1-1)
Cristi
11th September 2006, 13:15
Etapa a 7-a
Duminica: 17.09.2006
20:30 / TVR 1
eli.
11th September 2006, 13:18
sper sa venim cu un moral bun din meciul de miercuri si sa-i batem inca o data in acest sezon pe aviare ... sa le scoatem odata fitzele din cap . echipa "frumoasa" a campionatului ...
ps : un sfat pt rapidistii care vor intra cu ocazia acestui derby pe forumul acesta : uitati-va miercuri la ora 21:45 pe protv
ps2 : mizez pe un 2-0 gol Thereau si Dica
miki_stelista
11th September 2006, 13:20
Ii batem, mai ales daca avem si un moral bun in urma meciului de MIERCURI, DIN CHAMPIONS LEAGUE, IN DIRECT LA PRO TV, ORA 21:45.
Poate asa le ies fumurile din cap!
#EffecT
11th September 2006, 13:24
Miercuri cu adevarat o sa jucam un meci IMPORTANT.Duminica cu AVIARELE o sa fie un simplu antrenament. Victorie steaua la doua goluri diferenta.
RAPID VA RAMANE SI ANUL ACESTA "CAMPIOANA MORALA" :)
PS:Thereau marcheaza al treilea gol pentru steaua in meciul cu crapid,primele doua le da la kiev ;)
Alinul
11th September 2006, 13:24
Meci dificil avand avantajul ca venim dupa un meci tare fata de ei... Ma astept la inca un "blat" :drunk:
Andrei4Steaua
11th September 2006, 14:09
Ii aratam noi lui Copos ce echipa de inapti are ..... bine depinde si cum tratam meciul asta ca poate jucam iar cu rezervele si ii batem ca in supercupa ushurel cu 1 - 0
daby
11th September 2006, 15:45
2-0
goluri Dica si Cristocea
LoMax8
11th September 2006, 15:51
Consider ca e un meci decisiv, asta pentru ca Dinamo va bate 99% pe Vaslui, iar Cfr Cluj are sanse cu poli, poate fac egal, noi dak pierdem distanta creste la 5 puncte. Urmeaza un meci cu Dinamo Kiev, deloc usor, si apoi El Classico unde este obligatoriu sa-i batem...defapt la ce aparare are dinamu nu mi-e frica, mi-e frica doar de atac, unul foarte inchegat parerea mea, si de C. Munteanu pe care-l consider jucatorul decisiv la ei...
LoMax8
11th September 2006, 15:53
Consider ca e un meci decisiv, asta pentru ca Dinamo va bate 99% pe Vaslui, iar Cfr Cluj are sanse cu poli, poate fac egal, noi dak pierdem distanta creste la 5 puncte. Urmeaza un meci cu Dinamo Kiev, deloc usor, si apoi El Classico unde este obligatoriu sa-i batem...defapt la ce aparare are dinamu nu mi-e frica, mi-e frica doar de atac, unul foarte inchegat parerea mea, si de C. Munteanu pe care-l consider jucatorul decisiv la ei...
La Crapid ar trebui sa le dam scor la cum joaca de slab, singurul lucru de care mi-e frica sunt accidentarile. Se stie ca Crapidistii au 3 tractoristi in speta Sapunaru,Rada si M.Constantin, care n-au treaba cu sportu asta si se afirma prin "tacklingurile" de generic pe care le fac...
Nu dau scoru dar spun ca Thereau va inscrie...
elyzutzawz
11th September 2006, 18:17
Indiferent de rezultatul de miercuri, cred ca vom avea un moral bun pentru meciul cu rapidistii. Chiar la o infrangere, ne vom dori mai tare victoria in etapa care vine. Dar sunt increzatoare la ambele meciuri. Sa speram ca Thereau va incepe sa inscrie, o are in sange :)
ww
11th September 2006, 21:19
de acuma incep meciurile importante...eo sper sa ii bata... desi sunt constient ca va fi greu
kalashnikov
11th September 2006, 22:28
e important sa le rupem ciocul aviarelor spurcate ... trebuie sa trecem pe locul1 si dinamue nu poate sa o tina la infinit asa .... oricum trebuie sa ii batem din o groaza de motive : moral , istorie , dusmanie pt ciori , clasament , titlu , si mai ales sa ii inchidem CIOCUL lu copos
11th September 2006, 23:18
Pe langa meci, care are o importanta deosebita atat pentru campionat in sine cat si pentru orgoliile in joc, mai este un aspect care trebuie luat in seama.
In ultima vreme s-au inmultit atacurile grupurilor organizate de ciori asupra stelistilor izolati sau in grupuri mici. Pentru ca la nimic altceva nu ne pot fi superiori acesti vesnici frustrati incearca sa-si verse nervii in singurul mod de care sunt capabili: cu pumnii si picioarele.
Asa ca, daca veniti la meci in grupuri mici sau chiar singuri si nu sunteti batausi de meserie aveti grija sa nu fiti surprinsi de grupuri de cioroi (unii chiar si cu fulare ale Stelei) in special in zona Crangasi, in tramvai sau in metrou. Iar dupa meci, pe toata portiunea Piata Muncii - Crangasi (tot asa, tramvai sau metrou) si mai ales la intersectia Vatra Luminoasa cu Mihai Bravu, acolo pe unde ies ei de la meci.
Asadar nu umblati in aceste zone cu fularele si steagurile la vedere decat daca sunteti siguri ca puteti face fata unui atac destul de puternic (10 oameni cel putin). Nu sunt mai multi ca noi, dar sunt destul de bine organizati si cauta scandal. Deci, fiti atenti, ca nu are rost sa le dam nici macar satisfactia ca au batut cativa copii si le-au luat fularele.
Forza Steaua! Mereu superiori!
KosmyN
12th September 2006, 13:17
Meciul e greu.
Important e sa trecem peste meciul de miercuri de la Kiev si dupa aia ne putem indrepta atentia si spre cei mai "intunecati".
Ar fii fost perfect dak meciul asta constituia revenirea in Templu, dar makar asa putem umple stadionul Lia Manoliu si sa purtam ekipa spre victorie
Clujeanu`
12th September 2006, 14:22
Trebuie sa castigam pentru ca dinamo se poate distanta de noi!Daca vom castiga cu rapid si facem un egal cu dinamo,eu ma declar multumit!(partial)
Cristi89
12th September 2006, 18:54
Inca o victorie a nostra le-ar inchide pentru destul de mult timp ciocurile rrapidistilor.Sper sa se termine 3-0,deoarece am vazut ca i-a ofticat destul de mult acest scor cu care noi am castigat majoritatea meciurilor din acest sezon.
Alinul
13th September 2006, 12:50
Pe langa meci, care are o importanta deosebita atat pentru campionat in sine cat si pentru orgoliile in joc, mai este un aspect care trebuie luat in seama.
In ultima vreme s-au inmultit atacurile grupurilor organizate de ciori asupra stelistilor izolati sau in grupuri mici. Pentru ca la nimic altceva nu ne pot fi superiori acesti vesnici frustrati incearca sa-si verse nervii in singurul mod de care sunt capabili: cu pumnii si picioarele.
Asa ca, daca veniti la meci in grupuri mici sau chiar singuri si nu sunteti batausi de meserie aveti grija sa nu fiti surprinsi de grupuri de cioroi (unii chiar si cu fulare ale Stelei) in special in zona Crangasi, in tramvai sau in metrou. Iar dupa meci, pe toata portiunea Piata Muncii - Crangasi (tot asa, tramvai sau metrou) si mai ales la intersectia Vatra Luminoasa cu Mihai Bravu, acolo pe unde ies ei de la meci.
Asadar nu umblati in aceste zone cu fularele si steagurile la vedere decat daca sunteti siguri ca puteti face fata unui atac destul de puternic (10 oameni cel putin). Nu sunt mai multi ca noi, dar sunt destul de bine organizati si cauta scandal. Deci, fiti atenti, ca nu are rost sa le dam nici macar satisfactia ca au batut cativa copii si le-au luat fularele.
Forza Steaua! Mereu superiori! asa e sunt si prin dr taberei zona Moghioros..dar sambata seara acel grupulet s-a pacalit rau...prietenii stiu de ce;)
GrimleyFanSteaua
13th September 2006, 12:56
Vreau si eu o victorie super clara cu Rapidul si cu Dinamo. Asta este de ce avem noi nevoie pentru a ne simti bine!
Master Steaua
13th September 2006, 13:05
Sunt curios ce s-ar intimpla daca ai nostrii ar raspunde ciorilor. ce ar scrie in ziare" Suporterii stelisti bat rrapidisti nevinovati" si primul gind ar fi suspendarea Stadionului nostru.
Sa le dam aviarelor un 5-0 ca sa le urle sus si tare ca a fost blat
miki_stelista
13th September 2006, 13:07
Apropo de batai...Am citit astazi in prosport ca fanii stelisti au fost batuti la Kiev de un grup de suporteri ai lui Dinamo (Kiev) :*(
sorin_g
13th September 2006, 13:45
Rapidul e varza fata de sezonul trecut, trebuie maturati.
Atentie mare la accidentari, pentru ca tiganii vor face tot posibilul sa ne rupa macar.
anamarya
13th September 2006, 13:46
greu, foarte greu.
oricum sper intr-o victorie care sa le inchida gura si sa ne consolideze pozitia in clasament
GrimleyFanSteaua
13th September 2006, 13:58
Nu e greu de loc....e greu pentru ca il facem noi greu si pentru ca se pune presiune mare pe joc. Dar meciul in sine e o gluma. Trebuie sa ii desfiintam pe rapidisti. si pe dinamovisti
miki_stelista
13th September 2006, 14:00
Ma mir ca n-au mai intrat pe forum rapidisti sau dinamovisti....mai aveau obiceiuri dintr-astea...Sau sunt prea ocupati cu meciurile lor de maine?
anook
13th September 2006, 14:05
o sa fie greu ...oboseala ..dar trecem peste asta si-o sa-i batem de o sa le sune liga campionilor :) si cupa uefa ,mi-ar place sa-i batem cu 5-0 sa nu mai caraie nimik ,cra ,cra cra :devil: , :accident2
Alinul
13th September 2006, 14:08
o sa fie greu ...oboseala ..dar trecem peste asta si-o sa-i batem de o sa le sune liga campionilor :) si cupa uefa ,mi-ar place sa-i batem cu 5-0 sa nu mai caraie nimik ,cra ,cra cra :devil: , :accident2
incer si 1-0 e bun. :bye:
GrimleyFanSteaua
13th September 2006, 14:08
Da...sa speram in echipa si sa ii sustinem...ca restu vine de la sine
Andrei4Steaua
13th September 2006, 15:26
Cand ii vad pe Vama si pe Copos cu declaratiile lor de-a dreptul penibile deja imi vine sa vomit .... mi-e sila
caine_tm
13th September 2006, 16:36
abropo, ce mai face balaj?
senti
13th September 2006, 16:50
Mai dute ma si tu pe la scoala ca sa te invete sa scriii corect....se cunoaste ca esti "caine"...
OvidelStelistu
13th September 2006, 16:54
wai potaie te-au dat astia afara de pe forum la dinamue si ai nimerit aici? pazea k hingherii sunt in spatele tau! Mars ... mars!!!
miki_stelista
13th September 2006, 17:04
Cred ca i-am descantat! Le duceam prea rau dorul...Cum in ultima vreme, nici ei si nici rapid nu mai apar la TV decat prin declaratii...Si alea la adresa Stelei!
A, pardon, au maine meciuri FOARTE importante, cu angajatii de la Skoda si Nacional.
TupacFan
13th September 2006, 17:10
90% castigam! Avem echipa buna si ne trebuie o victorie! Sper sa sarbatorim si azi si dupa acest meci. :)
ww
13th September 2006, 17:17
Pt toate oitele de pe aici, jiji a fost la advaratul verisor al mamei miorita care a dat in masline de mioara virgina si cica steaua pierde urmatoarele 3 meciuri, nu e gluma e adevar.
be be be beb eb eb be
dupa et 8 steaua va fi in urma lui dinamo cu 8 puncte
1. iti spui caine si ai inceput sa behaiesti... ce rasa de caine mai esti?
2. nu inteleg ce legatura are Balaj si meciul Steaua-Rapid...
3. cat despre Balaj... mai bine te-ai uita in curtea ta sa vezi daca nu a gresit pro dinamo...
4. mai bine ai lua atitudinea domnului Badea... si ai vedea ce declara el... sau cea a lui Rednic... cel putin ei au deocamdata respect... sau esti fan Turcu?
Kingpin
13th September 2006, 20:15
rog un admin sa eutanasieze aceasta tentativa de fiinta!
multumesc anticipat!
Andrei4Steaua
14th September 2006, 03:00
Intrebare de baraj ca nu am gasit raspunsul in threadul asta .... jucam sau nu pe ghencea ?
balteanu_marius
14th September 2006, 03:03
Intrebare de baraj ca nu am gasit raspunsul in threadul asta .... jucam sau nu pe ghencea ?
NU, vom juca pe Lia Manoliu(ultimu meci pt k apoi vom revenii pe Ghencea)
Vladimir
14th September 2006, 10:28
Avem nevoie de victorie ca altfel se distanteaza javrele (Numai Steaua trebuie sa cumpere meciul cu Vasluiul.. restul toti sunt in stare sa-i bata ... o doamne, prosti is unii!!! )
KosmyN
14th September 2006, 12:02
Acum k am trecut de primul hop, apare la orizont urmatorul.
Am puterea si valoarea sa trecem si de acest hop, important e ca jucatorii sa ramana concentrati si sa joace cu aceeasi daruire de aseara.
Master Steaua
14th September 2006, 12:14
Sunt curios daca dupa victoria noastra de la Kiev si victoria noastre de duminica cu ei, aviarele vor mai striga ca am cumparat arbitrii, sau ca le-am cumparat jucatorii?
star's child
14th September 2006, 12:54
vai, dar cum??
e clar ca am cumparat jucatorii de la dinamo kiev! si pe arbitru daca stau bine sa ma gandesc.
pai altfel cum se explica victoria de aseara? sa castige in CL o echipa care nu e in stare sa bata singura nici vasluiul?! nu se poateeee...
intr-o alta ordine de idei sper ca euforia sa dispara pana duminica la 8:30 pentru ca sa reinvie dupa 90+ de minute:P
elyzutzawz
14th September 2006, 13:21
Biletele s-au bagat? Preturi ceva? La mine nu vrea sa incarce gsp si prostsport.
LoMax8
14th September 2006, 13:42
Park vad ca UTCistu de Copos o sa zica de Dinamo Kiev ca au stat pe burta cu noi, k s-au dat la oparte...
aris-din-zalau
14th September 2006, 14:10
venim cu un moral f. bun dupa meciul de la Kyev si totusi l-am vazut pe Oli ca trateaza f. serios acest meci, de aceea am mare incredere ca vom reusi sa castigam si sa stam in plasa liderului in continuare, go STEAUA !!!
sorin_g
14th September 2006, 14:12
Acum saracu' Vama o avea dreptate...
Ce arbitru din tara poate sa nu tina cu Steaua dupa ce a vazut meciul de aseara? :)
Trebuie sa fii fara suflet si sa nu-ti placa fotbalul!
miki_stelista
14th September 2006, 14:20
Corect...Si-asa un Inteligent (ca altfel n-am cum sa-i spun...) a zis ca, daca Dinamo Kiev ar juca la noi in campionat, s-ar lupta pentru evitarea retrogradarii...Nu la noi pe forum (nu va grabiti sa injurati!), ci pe prosport.ro! Sunt PENIBILI!
Am incredere in Oli, si, dupa cum l-am vazut aseara, va sti cum sa-i aduca pe jucatori cu picioarele pe pamant si sa le arate dinamovistilor si rapidistilor cine sunt adevaratii campioni!
bothuman
14th September 2006, 15:58
Va fi un meci frumos. Cred ca vom castiga cu 3-1
Crys
14th September 2006, 16:12
Dupa meciul incredibil facut la Kiev...singurul obstacol ar fi oboseala echipei...dar am incredere in Oli ca si rezervele Stelei sa joace la adevarata valoare...FORZA STEAUA
miki_stelista
14th September 2006, 16:37
La ce rezerve are Steaua la ora actuala, nici n-ar mai trebui sa ne punem probleme cum ca rezervele nu vor inlocui cu succes titularii de drept.
Cristi89
14th September 2006, 16:42
Pai i-am mai invins o data cu rezervele anul acesta.Si baietii nici nu erau asa de motivati atunci.Acum nu ma indoiesc ca ii vom invinge si le vom inchide ciocul... pardon, gura.
danielac
14th September 2006, 17:06
victorie fara discutie, nu merita sa ne gandim ca va fi altfel. Steaua poate face pe oricine din liga 1 a noastra...
Kishcutia
14th September 2006, 17:49
Corect...Si-asa un Inteligent (ca altfel n-am cum sa-i spun...) a zis ca, daca Dinamo Kiev ar juca la noi in campionat, s-ar lupta pentru evitarea retrogradarii...Nu la noi pe forum (nu va grabiti sa injurati!), ci pe prosport.ro! Sunt PENIBILI!
daca ar juca dinamo kiew la noi ar fi vesnicul loc 2...dupa noi :) Cu rapid e meci destul de greu...dar la cum au inceput ei campionatul nu cred ca o sa faca ceva exceptional, desi cu Steaua...e altceva. Probabil Oli o sa odihneasca din titulari, dar avem rezerve capabile sa faca fata rapidului, s-a vazut si-n supercupa si s-au mai schimbat multe de atunci, pentru noi in bine...
elyzutzawz
14th September 2006, 23:12
Am trecut azi prin Ghencea, mi-au spus ca dupa noile reguli, la meciurile interne biletele se pun in vanzare cu 48 de ore inainte de meci. Cred ca se gasesc duminica inainte de meci, nu ma duc iar inainte. Azi se vindeau cele pentru CL.
colonelu Voiculescu
15th September 2006, 10:34
Sper ca cei de pe stadion sa nu cante celebrul "Am avut ...."
Ar fi pacat ca echipa sa castige , iar punctele sa fie tranzactionate pe la masa verde din cauza inconstientei suporterilor
Regulamentele au ramas aceleasi !
Fara cuvinte considerate rasiste ca e nasol !
flaviuf
15th September 2006, 10:44
As dori o victorie detasata doar pentru a le da peste bot si a-i ajuta sa-si vada lungul nasului. Lucru valabil si pentru Miercuri. Ii rog pe baieti sa intre cel putin la fel de motivati:) ca alaltaieri.
mheemhee
15th September 2006, 11:13
ar tb gabi safta sa le dea cu dedicatie "Muro Shabo" la meciul direct
erau "norvegienii" inebuniti ca ei se lupta ca sa nu mai fie catalogati tigani si ce le face maldarasanu
Incepând cu partida din această seară, în afara imnului traditional al giulestenilor la statia de amplificare s-a auzit o noua melodie. Muro Shabo, cântata de formatia din Serbia Ternibe este o piesa traditionala tiganeasca. Cei care au ales melodia aceasta au fost jucatorii, la finalul partidei din campionat cu FC Vaslui. Primul care a ascultat-o a fost Maftei care o avea pe telefonul mobil, lui Maldarasanu i-a placut si "visinii" s-au hotarât sa o puna la statia de amplificare.
ww
15th September 2006, 11:17
ba ar trebui sa nu incinga spiritele... ca nu e bine... si cine stie ce o sa fie dupa
Cristi
15th September 2006, 12:24
Vineri 15 septembrie 2006, incepand cu ora 14, FC Steaua va pune in vanzare biletele pentru partida cu FC Rapid. Tichetele vor putea fi achizitionate de la casele stadionului Steaua si de la casele stadionului National din Complexul Sportiv "Lia Manoliu".
Program caselor de bilete este urmatorul:
Vineri 15 septembrie
Stadionul Steaua 14.00 – 18.00
Stadionul National 14.00 – 18.00
Sambata 16 septembrie
Stadionul Steaua 11.00 – 17.00
Stadionul National 12.00 – 17.00
Duminica 17 septembrie
Stadionul Steaua 12.00 – 17.00
Stadionul National 12.00 – 20.30
Preturi bilete:
Tribuna O
50 RON
Tribuna I
20 RON
Tribuna II
15 RON
Peluze
5 RON
steauafc.com
ionut_neagu
15th September 2006, 12:43
oli va sti sa-i puna in meci pe ai nostri, va fi meci greu, dar steaua=vitorie, asa ca un 2-0 e un scor just.
+
RedStar
15th September 2006, 15:22
Thereau titular in acest meci, cu Banel pe stanga si Oprita pe dreapta. Poate si Stancu va juca, sa-i dea un mesaj lui Copos.
DUMY86
15th September 2006, 17:24
Eu zic ca batem cu 2-0, goluri V. Badea si Banel, si sa ii aratam lui Copos ca noi castigam meciurile datorita valorii echipei si nu umblam cu bani dupa arbitrii. Poate isi dau seama si rapidistii ca este o diferenta uriasa intre Steaua si Rapid si inceteaza cu afirmatii de genul : "echipa X a jucat cu Steaua intr-un fel, cu noi altfel". Sa compare si ei jocul echipelor si apoi sa vorbeasca, pentru ca risca sa devina penibili ( asta daca nu au atins limita )
LoMax8
15th September 2006, 17:32
Salomir e arbitruu de centru la Steaua Crapid...e bunicel!
dax
15th September 2006, 18:20
Sa speram ca portarul nu le va mai servi pe tava goluri aviarilor. In rest, putem sa le dam un 3-0. Dar mare atentie la moldocran, are asta o bafta la goluri din pomana, ceva de speriat. Trebuie sa castigam. Sper sa se concentreze baietii, sa nu se relaxeze prea tare dupa succesul extraordinar de la Kiev.
Forza Steaua !
LoMax8
15th September 2006, 18:33
Sa speram ca portarul nu le va mai servi pe tava goluri aviarilor. In rest, putem sa le dam un 3-0. Dar mare atentie la moldocran, are asta o bafta la goluri din pomana, ceva de speriat. Trebuie sa castigam. Sper sa se concentreze baietii, sa nu se relaxeze prea tare dupa succesul extraordinar de la Kiev.
Forza Steaua !
Parca era noroc la Kiev, acuma e succes..."portaru nu le va mai servii pe tava" de parca SEZONUL TRECUT a facut-o cu buna stiinta :no:
DUMY86
15th September 2006, 23:31
Forza Steaua !
Carlos a jucat extraordinar in ultimele 5-6 meciuri, se pare ca si-a revenit si avem sperante mari ca nu primim nici un gol. Nu prea vad cum echipa s-ar putea relaxa intr-un meci cu Rapid, trebuie sa ne razbunam pentru infrangerea din returul sezonului trecut, mai ales ca in campionat nu i-am mai batut cam de mult timp :(
ZIZOU
16th September 2006, 10:03
Daca vom juca la fel de bine cum am facut-o la Kiev...cu siguranta vom invinge si maine.
IO
16th September 2006, 16:50
Daca o sa intre concetrati pe teren si o sa isi faca jocu (nu ca la Pitesti), at o sa iasa bine, altfel vom avea probleme.
Am citit pe net ca nu s-au vandut multe bilete....sa nu uitam ca pentru noi este mult mai important campionatul, asa ca ne trebuie un stadion plin (cu stelisti) si duminica seara, nu numai in lc
KosmyN
16th September 2006, 21:17
Din pacate nu cred k vor fii mai mult de 20.000 de oameni in tribuna.
Pacat, este un meci extrem de important.
beckham
16th September 2006, 22:48
va fi greu pentru ca noi avem multe meciuri in foarte putin timp, dar asa au toate cluburile mari, iar noi suntem un club mare! dar cred ca victoria din liga le-a dat aripi fotbalistilor si meciul cu rapid va fi doar o formalitate. si asa ne-am obisnuit cu cate 3 goluri pe meci, sa speram ca de acum in colo vor fi cate 4. si ce moment mai bun decat meciul cu rapid?
#EffecT
16th September 2006, 23:00
Mie mai mult mi-e frica de intrarile dure ale crapizilor.Sa nu uitam ca au cativa jucatori,care nu prea au treaba cu fotbalul ci mai degraba cu K1:Sapunaru,Rada,M.Constantin,Moldovan samd!!!
Sper sa nu iasa incidente!!! Complexatii atata asteapta!
Sper sa fim in numar cat mai mare pe stadion,baietii au nevoie de noi ;)
Sandokanu
16th September 2006, 23:18
Si eu sper sa le dam vreo 4-0 , nici acum nu pot sa uit cum croncaneau cu totii ...boro...boro
beckham
16th September 2006, 23:35
pentru faza cu boro merita chiar 5 goluri! Nu ii voi uita niciodata! Asa e, intrarile lor sunt uneori kamikaze si nu ne permitem sa pierdem vreun jucator, dar sa speram ca totul va fi bine!
bothuman
17th September 2006, 00:37
AR fi bine victorie la diferenta mare, si asa va fi. Rapid e intr-o forma foarte proasta
17th September 2006, 13:12
Forza Steaua! Mereu superiori!
Revin cu acest mesaj. Aveti grija.
Dar veniti cu totii pe stadion, baietii au nevoie de noi.
Maine fara voce!
savi
17th September 2006, 14:00
din pacate, abia am venit de la stadion, iar lume nu prea se inghesuie. l-am intrebat si pe vanzator si a zis ca nu prea s-au vandut. ce faceti fratilor ?? nu mai stati acasa. haideti pe stadion sa va bucurati de o noua umilinta aplicata aviarelor
Ratza_vitan
17th September 2006, 15:34
De la ce stadion? Ghencea sau Lia manoliu? eu am fost ieri sa imi iau bilet de la Lia Manoliu si era asa coada si m-am dus sa imi iau din Ghencea unde era intradevar liber!
savi
17th September 2006, 18:18
de la lia manoliu :)
uite..pe stelisti.ro zic ca s-au vandut cica doar 600 de bilete. e un numar mic in care nu am incredere. prob ca vroiam sa zica 6000, dar si asa e putin
kalashnikov
17th September 2006, 20:02
daca nu le-o dam la ciori atunci se distanteaza javrele .... victorie obligatorie
aris-din-zalau
17th September 2006, 20:36
din ce am vazut, daca va fi macar jumatate de stadion umplut ar fi bine, :( aici e diferentza dintre cei care tzin cu adevarat la STEAUA si cei care vin numai la meciuri importante... :ntz:
Jaymz
17th September 2006, 21:59
Ouch.. o fi de rau ? 0-1 :confused: Fara Nesu :grr:
Doar nu si-or face sub-podarii punctele tocma cu noi :mad: si numai in 10 oameni acum :wallbash:
YosPepy
17th September 2006, 22:04
Ouch.. o fi de rau ? 0-1 :confused: Fara Nesu :grr:
Doar nu si-or face sub-podarii punctele tocma cu noi :mad: si numai in 10 oameni acum :wallbash:
Tot facem ceva noi..
Dam un gol..
Carlos scoate ceva..
tre` sa batem
M4r|us
17th September 2006, 22:19
Mai greu acum in 10 oameni magar un egal..
eli.
17th September 2006, 22:21
mah sa stiti ca nu e prima oara cand se intampla ceva ... voi nu va dati seama ca de fiecare data aviarele astea pun presiune pe noi , au intrari foarte dure doar ca sa ne inerveze pe noi ca sa cedam nervi lor si uite asa iese cate un eliminat. trebuie sa ne trezim la realitate si sa uitam meciul de la kiev . am incredere in Oli ca poate sa-si motiveze jucatorii acum la pauza ... cred ca ar trebui schimbat Cristocea cu Bostina sau macar din start trebuia asa ... se vede ca Cristocea nu prinde o zi buna , astazi in schimb Badea joaca excelent sper sa vina golul in a 2oa repriza ... haideti baieti ca se poate ! FORZA STEAUA ! sa omoram gripa aviara ! oricare ar fi rezultatul de la sfarsitu' meciului trebuie sa fim alaturi de ei sa-i incurajam orice ar fi !
P.S : mare prostie ca jucam pe Lia meciul asta ... doamne abia astept Ghencea
P.S2 : cum naiba se face ca ciorile se motiveaza la maxim exact in meciurile cu noi .. nu au fost in stare sa bata echipa cu care noi am facut show 3-0 si acum uite parca joaca ei in CL si noi in uefa
KaZZy
17th September 2006, 22:21
in situatia in care suntem si la cum joaca rapid in seara asta zic ca daca scoatem un egal e bine.. da o victorie ar fi SUPER ;-)
booster
17th September 2006, 22:23
da, cristocea trebuie schimbat. dar cu cine? au anuntat la inceputul meciului ca Bostina nu se afla pe banca de rezerve. Poate vom incerca sa calmam jocul cu Gigel Coman.
HAI STEAUA!!!
colonelu Voiculescu
17th September 2006, 22:25
Fotbalistii romani nu pot face 2 meciuri bune consecutiv . E greu sa scapam de meteahna asta .
O infringere nu e o tragedie , dar tocmai impotriva cui ne-am gasit si noi sa luam bataie
PS: Nesu refuza sa se maturizeze
aris-din-zalau
17th September 2006, 22:29
haide Steaua, haidetzi baietzi, putem sa recuperam si sa scoatem un rezultat pozitiv, go STEAUA !!!
eli.
17th September 2006, 22:29
Fotbalistii romani nu pot face 2 meciuri bune consecutiv . E greu sa scapam de meteahna asta .
O infringere nu e o tragedie , dar tocmai impotriva cui ne-am gasit si noi sa luam bataie
PS: Nesu refuza sa se maturizeze
si Oli refuza sa-l introduca pe K. Saban care este LA PUNCT CU PREGATIREA FIZICA din ce am vazut in meciul de la Kiev. cred ca P.Marin este mult mai matur decat Nesu si poate sa se fereasca de un rosu la experienta pe care o are. in fine haideti sa fim alaturi de ei ! sper macar un egal
crucificatoru
17th September 2006, 22:46
ne facem de ras...
crucificatoru
17th September 2006, 23:09
Bobina!!!!!!!!!!!
anook
17th September 2006, 23:09
yeeeeeeeeeeeeeeeee goooooooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllll
anook
17th September 2006, 23:10
:punk: opritzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
anook
17th September 2006, 23:12
m-am mai linistit Doamne .ca mi-am ros unghiileeee ,m-ai datziiiiii un gollll avem nevoie de puncte ,Doamne nu mai pot sa tastez ...de emotzii ...nervii
anook
17th September 2006, 23:13
lupta Steaua ,lupta Steaua
anook
17th September 2006, 23:15
off lovitura libera ptr rapid minutul 90
anook
17th September 2006, 23:15
:pray: :pray: :pray: trei minuteeeee
anook
17th September 2006, 23:17
bravo bara ptr rapidddddddd
anook
17th September 2006, 23:17
:( un minut ,lupta steaua ,lupta steaua,ee
anook
17th September 2006, 23:18
gata finish ....egallllllllllllllllllllllllllllllllllll bv baietziii
dica super
17th September 2006, 23:18
romania steaua,europa steaua,oriunde steaua CAMPIONI DIN GHENCEA!
dica super
17th September 2006, 23:19
1-1 asta e...macar am egalat...dar oricum trebuia sa batem
ww
17th September 2006, 23:21
sa pupam manusile lui Carlos... barile porti la care a aparat in a doua repriza... gheata lui Oprita... si chelia lui Salomir
aris-din-zalau
17th September 2006, 23:24
bine asa 1-1, am avut emotzii mari, bine ca nu am pierdut, asa un egal tzinand cont ca am jucat in 10 parca nu e chiar asa un rezultat de rau, dar trebuie neaparat sa-i batem pe caini, pt. ca daca nu, atunci o sa avem probleme serioase in acest Campionat...
Sandokanu
17th September 2006, 23:24
meci de cosmar , bine ca nu au batut aviarele(apropo v-a placut Gigel Coman?)
vaporizeru
17th September 2006, 23:27
slabut gigel... steaua nu a jucat extraordinar, dar e frustrant cand un jucator e eliminat asa repede... sa traiasca chelia lu salomir si a asistentilor cu bannerele lor mobile, cica!
stelista24
17th September 2006, 23:31
parerea mea, un meci greu....arbitrajul o fost oricum nasol.....adik o putut sa-i dea rosu la Nesu, da' la ala k i-o calcat pe stomac la Badea nu......anyway, e fff bine k a reusit Oprita sa egaleze....yo zic k trebuia sa-l bage d la inceputul meciului....sunt 4 puncte avantaj pentru Dinamo...yo zic k ii batem pe catzei....FORTA STEAUA!!!!
OvidelStelistu
17th September 2006, 23:32
Veriga slaba a meciului:Coman; Cel mai bun desi a jucat doar pe final(nush de ce):Oprita! Ce ne-a lipsit in meciul de astazi a fost concentrarea, am gresit in faze super simple, pase aruncate haotic, jucatorii erau obositzi, abia mai alergau! Olaroiu intzeleg k tzia fost frica la meciul de astazi si ai folosit cam cei mai buni jucatori, dar un Oprita sau un Bostina fresh puteai folosi !
Mabrick
17th September 2006, 23:36
Ce-a patit Bostina ?de ce n-a fost rezerva?E pierdere mare ,Cristocea nu poate da randament maxim mereu
ZIZOU
17th September 2006, 23:39
Este un rezultat bun avan in vedere k am jucat 60 de minute cu un om mai putin.Foarte inspirat a fost Oli ca l-a introdus pe Oprita...care a jucat senzational dupa ce a fost introdus.
alyyy
17th September 2006, 23:44
Eu nu inteleg de ce Olaroiu nu joaca cu Bostina pe partea stanga. Coman si Cristocea sunt penali.
swing
17th September 2006, 23:51
Eu nu inteleg de ce Olaroiu nu joaca cu Bostina pe partea stanga. Coman si Cristocea sunt penali.
NU intelegi pt ca nu esti antrenorul Stelei. Probabil ca Olaroiu care este acolo stie mai bine ce si cum.
Una peste alta ... Nesu a fost cel mai slab om azi. A dat dovada de imaturitate si la faza golului cand nu a respins mingea din careu .. si la faza faultului. Da cred ca-si ia castane de la Olaroiu. In rest toti baietii au fost nishte eroi. Probabil ca acum inteleg multi dintre voi de ce Nicolitza este titular fara drept de apel . A fost cel mai bun om din teren alaturi de Badea. Nicolita a arat terenul pe partea dreapta de unul singur . Am zis ca moare pana la sfarsitul meciului. Badea a jucat excelent chiar daca nu a dat gol. Oprita ... a dat bulanul peste el. :)
In rest nu va faceti asha mari griji ca avem 4 puncte in spatele lui DInamo. Programul greu al lui DInamo abia acum incepe. Au chiar un program criminal de acu incolo. Singura chestie pe care tre s-o facem noi e sa-i batem in meci direct si sunt sigur ca Oli va sti ce sa faca.
Si anul trecut aici pe forum am spus ca pe DInamo n-o sa-i tina mult . Deocamdata au jucat exceptand Timisoara (unde curios Alexa si grigorie au acur praf meciul) cu echipele slabe din campionat. De acu urmeaza focul si la ei in cupa Uefa si campionat.
lucian_iasi
17th September 2006, 23:53
NU intelegi pt ca nu esti antrenorul Stelei. Probabil ca Olaroiu care este acolo stie mai bine ce si cum.
si la faza golului cand nu a respins mingea din careu ..
Cum n-a respins-o din careu?Grigore a dat golul din afara careului...
mheemhee
17th September 2006, 23:55
atmosfera mai de cacat ca asta nu am vazut in viata mea
NU MAI LASATI TOTI TARANII SI TIGANII sa vina pe stadion
in viata mea nu mai stau in tribuna(fara nici un fel de caterinca dau abonamentul la tribuna 2 pt un abonament la peluza) nu mai suprot sa stau numai intre tigani si tarani
tot meciul au tipat la restu` sa stea jos
atmosfera de cacat ...arbitraj de kkt
[Moderated]
p.s.:1)de ce nu am jucat cu saban pe dreapta si petre marin in stanga....cat mai tb sa il suportam pe lesinatu` de nesu care nu e in stare sa deposedeze decat prin fault
2)coman e cel mai ratat jucator din istoria Stelei
Andrei4Steaua
17th September 2006, 23:59
Off-topic: imi cer scuze in fata tuturor adminilor dar vreau sa spun si eu ceva: Anook frate stapaneste-te 9 posturi unul dupa altul nu cred ca ai devenit comentator pe forum
On-topic: Nu inteleg de ce Oli a pornit cu Nesu pe stanga si Petre Marin pe dreapta ..... amandoi sunt fundasi stanga pe dreapta ii avem pe Klemi si pe Stancu .... am inteles Klemi era in urma cu pregatirea si Stancu deabea a venit de la sportul dar primul a jucat bine la Kiev deci putea fi titularizat .... s-a terminat perioada scurta in care aveam nevoie de improvizatia Marin pe dreapta ... trecem peste asta ... urmatoarea chestie ... ma asteptam sa vad mai multe rezerve in actiune tinand cont de faptul ca s-a depus un efort formidabil in meciul cu Dinamo Kiev si oricum jucatorii erau cu gandul inca la superba victorie din prima etapa a CL ..... mai ales ca vine derby-ul cu dinamue la un interval de 3 zile un meci care mi se pare de 10 ori mai important decat cel cu crapid .... puteam folosii acum o parte din rezerve ... cu dinamue titularii si pe urma cu gloria din nou cateva rezerve pentru ca vine marele meci cu Lyon ... in fine am scos un egal datorita lui Oprita dar se putea si mai mult cand Thereau a scapat aproape singur cu Coman ..... si ca sa fiu si realist se putea si mai putin la bara lui Goian urmata in faza imediat urmatoare de bara lui Moldovan .... un peste alta si cu un om in minus un egal este bun dar suntem obligati sa invingem in groapa
parerea mea, un meci greu....arbitrajul o fost oricum nasol.....adik o putut sa-i dea rosu la Nesu, da' la ala k i-o calcat pe stomac la Badea nu......anyway, e fff bine k a reusit Oprita sa egaleze....yo zic k trebuia sa-l bage d la inceputul meciului....sunt 4 puncte avantaj pentru Dinamo...yo zic k ii batem pe catzei....FORTA STEAUA!!!!
Sa ramanem totusi multumiti de acest egal si sa nu contestam arbitrajul ... e adevarat ca Lovin putea primii lejer al doilea galben si puteau primii si un penalty la hentul clar al lui Goian .... oricum mi-a placut la nebunie in ce stil ia luat mingea din picior =)) super tare =))
dax
18th September 2006, 00:01
Coman e varza. Neshu ne-a obisnuit cu intrarile astea aiurea, si a imbulinat-o iar. A respins mingea, dar direct pt golul ciorilor, din pacate. Si apoi ne-a mai si lasat in 10 oameni. Trebuie pedepsit, sa invete sa judece cu capul ala. De ce o fi intrat asa la mijlocul terenului nu stiu.
Arbitrajul de rahat. S-a vazut de la inceput ca salomir e cu ei. moldocioara a faultat cu talpa si nu a primit nici macar avertisment. S-a jucat la rupere. Ma mir ca Lovin nu a fost eliminat. Probabil borcea o sa-l certe pe salomir.
Opritza este parca un danciulescu pentru rrapid. Cea mai buna schimbare a lui Oli din ultima vreme. Asta chiar a schimbat rezultatul. Multumim Opritza ! Si in supercupa, si acum, multam fain !
Sa speram ca in meciul cu javrele vom juca mai bine. Oli, trezeste-i !
swing
18th September 2006, 00:01
Off-topic: imi cer scuze in fata tuturor adminilor dar vreau sa spun si eu ceva: Anook frate stapaneste-te 8 posturi unul dupa altul nu cred ca ai devenit comentator pe forum
On-topic: Nu inteleg de ce Oli a pornit cu Nesu pe stanga si Petre Marin pe dreapta ..... amandoi sunt fundasi stanga pe dreapta ii avem pe Klemi si pe Stancu .... am inteles Klemi era in urma cu pregatirea si Stancu deabea a venit de la sportul dar primul a jucat bine la Kiev deci putea fi titularizat .... s-a terminat perioada scurta in care aveam nevoie de improvizatia Marin pe dreapta ... trecem peste asta ... urmatoarea chestie ... ma asteptam sa vad mai multe rezerve in actiune tinand cont de faptul ca s-a depus un efort formidabil in meciul cu Dinamo Kiev si oricum jucatorii erau cu gandul inca la superba victorie din prima etapa a CL ..... mai ales ca vine derby-ul cu dinamue la un interval de 3 zile un meci care mi se pare de 10 ori mai important decat cel cu crapid .... puteam folosii acum o parte din rezerve ... cu dinamue titularii si pe urma cu gloria din nou cateva rezerve pentru ca vine marele meci cu Lyon ... in fine am scos un egal datorita lui Oprita dar se putea si mai mult cand Thereau a scapat aproape singur cu Coman ..... si ca sa fiu si realist se putea si mai putin la bara lui Goian urmata in faza imediat urmatoare de bara lui Moldovan .... un peste alta si cu un om in minus un egal este bun dar suntem obligati sa invingem in groapa
L-a pastrat pe Klemi pt Dinamo dupa parerea mea. Inca nu e asha bine preagatit sa traga meciuri din 3 in 3 zile la potential maxim. Probabil meciul cu DInamo va incepe cu Klemi si Thereau titulari.
ingerash_negru
18th September 2006, 00:12
L-a pastrat pe Klemi pt Dinamo dupa parerea mea. Inca nu e asha bine preagatit sa traga meciuri din 3 in 3 zile la potential maxim. Probabil meciul cu DInamo va incepe cu Klemi si Thereau titulari.
Nesu nu va juca cu Dinamo din cauza cartonasului, asa k mai mult k sigur va juca Klemi!!
Nu mi s-a parut chiar d rosu actiunea lui Mihaitza...hai sa zicem galben aprins...dar sa-l elimini asa devreme d pe teren! A stricat jocul Salomir!
In 11 oameni altfel jucam, alte posibilitati aveam!
Dar asta a fost sa fie! Puteam mai mult decat acest 1-1! :-x
Acum sa ne razbunam pe Dinamu si sa-i facem praf, sa-i umilim la greu!
pinky
18th September 2006, 00:14
Nesu nu va juca cu Dinamo din cauza cartonasului, asa k mai mult k sigur va juca Klemi!!
Nu mi s-a parut chiar d rosu actiunea lui Mihaitza...hai sa zicem galben aprins...dar sa-l elimini asa devreme d pe teren! A stricat jocul Salomir!
In 11 oameni altfel jucam, alte posibilitati aveam!
Dar asta a fost sa fie! Puteam mai mult decat acest 1-1! :-x
Acum sa ne razbunam pe Dinamu si sa-i facem praf, sa-i umilim la greu!
ala a fost fault klar de rosu...Mmzicea kiar de 3 rosii;))
dax
18th September 2006, 00:21
Comentariul tvr 1 a fost cam partinitor. La intrarile marca ciorex nu s-a zis nimik. Cand a facut cioara aia semne obscene catre public, nu au zis nimik. Dar catre Steaua, comentariu aiurea. La un moment ne facea apararea handicapata, sau comenta ca vai ce probleme are Steaua in aparare, iar Steaua era prin atac.
Pacat ca am pierdut inca o ocazie sa-i batem pe aviarii astia. Macar golul lui Opritza i-a demoralizat. Sa vezi declaratii peste declaratii zilele astea.
Intotdeauna ne-a fost greu cu ciorex, datorita faptului ca astia joaca la rupere. Nu cred sa existe echipa mai violenta decat astia in campionatul nostru.
Cu javrele cine ne va arbitra oare ? tudor sau balaj ? Nu ne va fi deloc usor.
Forza Steaua !
ingerash_negru
18th September 2006, 00:22
A fost un fault urat d tot si d galben-portocaliu! dar putea sa inchida un ochi Salomir si sa-i dea un galben si la urmatoarea actiune sa-l elimine!
Era prea devreme timpul cand l-a dat afara!
Nu mi s-a parut k a fost un fault sa-i puna in pericol sanatatea adversarului...dar asta e...
pinky
18th September 2006, 00:24
in alta ordine de idei a fost un meci ff greu!am inceput prost am intrat in jokul Rapidului nu ne-am gasit p teren..bine k ne-am mai revenit dupa pauza gratie si unor mutari inspirate ale lui Oli!...puteam marca mult mai rpd dar Gigel Coman nu arata ink a fotbalistul care se dorea a fi a stricand multe faze! a jukat mai bine p post de fundas...nici Cristocea nu a mai reeditat partidele bune dl inceputul ligii...a pierdut multe mingii si a fost depasit in mai toate actiunile...Thereau e cam moale si static...probabil are nevoie de mai multe meciuri in picioare alaturi de baieti dar ar tb s fie mai decis si mai preocupat de rezolvarea fazei si nu de fluierul arbitrului...norocul nostru al romanului cu Opritza:)))eroul zilei..am fost atenta p faza lui de constuctie/atac pierde ffff usor mingea dar are o bafta criminala...mereu ii revine:))orikum tb laudat pt actiunea facuta dl gol si d pasa f buna data d Thereau care imi da impresia ca acesta e mai bun l faze fixe si l finalizare...desigur nu puteam trece cu vederea sutul superb al decarului nostru..per total un meci jukat,un meci trait in care am depus un enorm efort fizic si(contrar asteptarilor)acesta a dat si roade...acum n asteapta un meci cel putin l fel de greu miercuri cand n tb makar un rezultat de egalitate
ww
18th September 2006, 00:24
Nesu nu a intrat la minge... piciorul lui stang(parca) nu avea ce sa caute asa sus la acea faza daca intra la minge... talpa... fault clar de rosu...
Crys
18th September 2006, 00:25
Meci foarte greu....Nesu a meritat rosu...arbitajul acceptabil...putea sa dea chiar un penalty pt Rapid...dar ne-a si oprit pe noi din atat la cateva faze discutabile cel putin...per total am meritat acest scor...pacat ca nu am castigat....dar batem in Stefan cel Mare si toate pacatele sunt iertate...FORZA STEAUA!
swing
18th September 2006, 00:25
A fost un fault urat d tot si d galben-portocaliu! dar putea sa inchida un ochi Salomir si sa-i dea un galben si la urmatoarea actiune sa-l elimine!
Nu mi s-a parut k a fost un fault sa-i puna in pericol sanatatea adversarului...dar asta e...
A fost de roshu. Intrebarea mea e de ce nu i-a dat roshu lui rada inainte de asta cand l-a calcat pe Badea. Mihaita din cauza tineretii a vazut ca Salomir inchide ochii la Moldovan si ca alte cateva faze de galben a zis ca nu va pati nici el nimic asa ca l-a cosit pe rapidist.
pinky
18th September 2006, 00:26
nici nu s pune prob klar de rosu...dak faultul era asupra unui jukator stelist nu kred ca gandeai l fel...nu fi partinitoare :mrgreen:
daby
18th September 2006, 00:28
La rosul pe care l'a primit Nesu n'a fost nici macar fault, Nesu a jucat mingea. RUSINE SALORIM !!! LA TOMBEROANE
Crys
Eu zic ca nu mai are rost sa vb despre rosul lui Miaita...meritat...nemeritat asta e acum...mai bine ne concentram pe adevaratul derby Dinamo - Steaua...ce ziceti??
ww
A fost de roshu. Intrebarea mea e de ce nu i-a dat roshu lui rada inainte de asta cand l-a calcat pe Badea.
asta intreaba-l pe Nica(parca el era acolo)... a fost mai aproape de faza
ww
18th September 2006, 00:30
La rosul pe care l'a primit Nesu n'a fost nici macar fault, Nesu a jucat mingea. RUSINE SALORIM !!! LA TOMBEROANE
mai uita-te la reluari... ce face piciorul stang a lui Nesu?... eo nu am vazut sa atinga mingea, ci talpa piciorului lui Nesu atinge piciorul adversarului
ww
18th September 2006, 00:35
A fost de roshu. Intrebarea mea e de ce nu i-a dat roshu lui rada inainte de asta cand l-a calcat pe Badea.
asta intreaba-l pe Nica(parca el era acolo)... a fost mai aproape de faza
mai uita-te la reluari... ce face piciorul stang a lui Nesu?... eo nu am vazut sa atinga mingea, ci talpa piciorului lui Nesu atinge piciorul adversarului
#Alex
18th September 2006, 01:02
Este o consecinta a faptului ca presa a facut din aceasta gasca de golani numita Rapid un bebelus rasfatat.
Aduceti-va aminte de comportarea abominabila a acestui huligan in supercupa Romaniei, ce gesturi obscene a facut tot meciul.Cum a injurat la premiere.De vina, in ceea ce priveste Rapidul, totdeauna sunt altii.Recte MM Stoica (in cazul de fata).
In meciul cu Jiul din acest campionat-acelasi gest ca in meciul din seara aceasta. Reactia-batista pe tambal.
Daca alte echipe faceau ce a facut Rapid la Petrosani in ultima etapa a campionatului trecut 30 de ani presa ar fi condamnat gestul.Despre Rapid- nimic.Se gasesc tot felul de justificari.
Este de asemenea urmare a faptului ca Lucescu jr.( ca si Lucescu sr.) este considerat o supercompetenta care trebuie sa-si dea cu presupusul despre tot si toate, in loc sa-si vada de aceasta banda de huluigani.
Dar cum e turcu' si pistolul.
Acest golan (Sapunaru) s-a alaturat sleahtei de behaitori.
Daca presa, liga, federatia si arbitrii ar fi "intarcat" acest bebelus resfatat (si ocazii au fost destule) cred ca astazi situatia era alta.
Dar urmasii generatiei "Samsung" a arbitrajului (Craciunescu, Huzu.V Ionita, Zotta s.a.) e greu sa o faca. Drept pentru care-cinste lui Helesteanu.
Este timpul sa se termine odata cu protectia acestor huligani ingamfati, care vor sa para altfel decat sunt.
Se pot imbraca in costume oricat de scumpe, tot golani sunt.
Mai grav este ca sunt instigati de niste "gulere albe" ca acest Vama.
Acest club este dominat de aroganta gratuita, proasta crestere, frustrare si de ce nu prostie.
Va atasez o melodie (dedicatie speciala pentru Rapid in 1998 ). Atunci nu i-a deranjat apelativul "tigan". De ce ii deranjeaza acum?
Si mai ales de ce ii protejati?
Ar fi multe de spus. Poate la telefon.
Cu stima,
Dumitru Ulei-Crisan, Turda.
Mesajul asta a aparut cam acum 1 luna pe gsp.ro si cred ca ofera o definitie exacta a ceea ce reprezinta rapidul azi. problema e ca arbitrii inchid ochii la intrarile la rupere a acestei gasti de golani bronzati. anul trecut rada l-a rupt pe radoi si a primit doar 1 galben, azi un anume tigan l-a calcat pe badea sub ochii tusierului si n-a primit nimic.
#EffecT
18th September 2006, 01:11
Sunt multumit de rezultat.Am reusit sa egalam crapid desi am jucat in 10 oameni atata timp.Restul nu conteaza! Nu conteaza ca G.Coman e praf,nu conteaza ca Vasilica a facut astazi cel mai slab meci de cand a venit la steaua,nu conteaza ca Nesu e imatur sau ca Lovin a prins astazi o zi slaba.
Rezultatul ramane si eu unul,sunt multumit.Baietii au dovedit caracter si au luptat pana la capat,sa egalezi echipa de cotonogari in 10 oameni nu e foarte usor ;)
PS:Banel,e un adevarat caracter!!! nu conteaza ca nu are realizari tehnice spectaculoase,nu conteaza ca nu stie sa centreze..astazi pur si simplu a fost fenomenal.Astazi a alergat si pentru el si pentru Nesu!
Nesu sa-i dea prima lui de joc lui Banel! :)
sorin_g
18th September 2006, 01:21
Sunt mandru de echipa.
Copos si-a facut pe deplin treaba, punand presiune pe arbitri.
Este incredibil cu cata greutate acorda arbitrii cartonase galbene tiganilor astora.
In loc sa joace ei in 10, am jucat noi. Apoi compensatie si nu prea...
Meci similar cu cel din Giulesti de anul trecut, doar ca a fost 1-1 in loc de 0-0.
Cu putin noroc puteam castiga, cu putin mai mult ghinion puteam pierde.
Oricum, nu noi suntem cei care-si baga unghia in gat dupa meciul asta. :)
Este un punct castigat dupa un meci infernal miercuri si probabil puteam obtine mai mult de atat daca Oli alcatuia o alta formula de start, cu jucatorii mai odihniti.
LoMax8
18th September 2006, 01:26
Corect trebuiau sa fie eliminatzi in ambele tabere. La noi pe langa Nesu mai era si Lovin clar ia la ei Rada si M.Constantin mai mult la fel de clar.
Kestia e ca Neshu ne-a stricat afacerea intrand criminal fara nici un rost si in teren advers, macar dak il rupea de tot. In sfarsit Oli va fi nevoit sa joace in sistemul pe care mi-l doresc foarte mult:Saban pe dreapta si P.Marin pe stanga...
Kingpin
18th September 2006, 01:28
intradevar astazi sa depus un efort considerabil. crrapid na jucat nimic in repriza a 2-a aceasta apartinandune in totalitate.
astazi miau placut Badea(este exact jucatorul ce ne trebuie in atac), Nicolita(fanatstic pe dreapta- omul fara splina), Caarlos(nu pot sa nu observ ca e din ce in ce mai sigur de la un meci la altul)
KosmyN
18th September 2006, 01:58
Ekipa a alergat mult in 10.
Sunt convins ca daca Nesu nu era eliminat si arbitrajul nu era TOTAL DEPASHIT, am fii reusit sa castigam.
"Coloratii" nu au aratat nimik. Ba da, brutalitati, ca doar atata stiu.
Din pacate jucatorii au intrat relaxati pe teren, dupa partida de la Kiev si asta s-a vazut.
MM la recurs l-a laudat p Oli pt skimbarile facute (Oprita si Thereau), dar oare ce a cautat Gigel Coman pe banca si Bostina in tribuna???
18th September 2006, 02:17
Jocul Stelei din seara asta nu a fost grozav, dar am aratat caracter prin faptul ca am revenit cu un om in minus.
Doua intrebari as mai avea:
1) nu gasim o echipa de divizia C sa-l imprumutam pe Coman?
2) baiatul cu microfonul din repriza a II-a participa la Cerbul de Aur?
Ale ale ale la la la oooo (nu va grabiti, nu va grabiti) la la la la la ooo ooo ooo :lol: :lol: :lol:
swing
18th September 2006, 08:53
Acu ca a trecut totul eu zic sa stam linishtiti noi suporterii. Tot noi luam titlul. Dinamo are nevoie doar de un branci sa se duca iar la fund. Pt ei abia acum incepe focul. Au avut deocamdata noroc ca nu au accidentari .. plus ca au jucat cu echipele slabe in campionat si cu verze in Europa. De acu incepe sa se acumuleze oboseala si la ei si la lotul subtire pe care-l au e imposibil sa tina ritmul. In plus au si ei meci cu Rap. La cum joaca Rapid in derby-uri ii spulbera pe catei.
Apoi .. returul cateilor e criminal. Meci acasa la Timisoara la noi si la Rapid daca nu ma insel . Daca ii mananca sa se tina si de cupa Romaniei or sa fie rupti in doua.
Am zis anul trecut ca Dinamu n-o sa tina ritmul si o spun si acu. De data asta sunt aproape sigur ca Steaua va termina turul pe primul loc.
aris-din-zalau
18th September 2006, 09:14
am avut mult noroc, mai multe ocazii au avut rapid decat noi, trebuie sa ne multzumim desi e un egal pe teren prorpiu, va trebui neaparat sa nu pierdem cu dinamo, o victorie ar fi exceptzionala(vb lu` MM), acest meci va fi o adevarata Finala de Campionat, daca castigam, relansam titlul, go STEAUA !!!
unique
18th September 2006, 09:38
Eu cred ca Nesu nu prea e de Steaua. E foarte serios si muncitor dar nu poate mai mult, doar prin duritati poate tine pasul. In rest, avand in vedere ca am jucat cu un om in minus din min 30, ca Goian a facut un hent clar care din fericire nu a fost observat, spun ca putea fi mai rau, deci 1-1 e bine. Important e ca echipa sa joace bine, sa joace fotbal si atunci vin si rezultatele. Acesta trebuie sa fie obiectivul lor meci de meci. Daca Steaua joaca la adevarata ei valoare, in Romania nu exista echipa care sa ii stea in fata.
TupacFan
18th September 2006, 10:02
Pacat... Am avut multe ocazii si am inscris doar un gol. La Kiev am avut 5-6 ocazii si am dat 4 goluri! :cry:
flaviuf
18th September 2006, 10:48
Se adevereste inca o data mentalitatea romaneasca. Dupa cum a decurs jocul trebuie sa fim multumiti. Insa mi-e teama daca daca nu batem Miercuri, s-a cam dus campionatul..Dinamo nu prea va pierde puncte cu echipele slabute asa ca trebuie neaparat sa luam 6 puncte de la ei.
swing
18th September 2006, 11:18
Bre da stati linishtiti ce naiba. Chiar crede cineva ca Dinamo cashtiga toate meciurile de acu incolo? Sa fim seriosi. La ei abia acu incepe treaba. In grupele cupei Uefa tre sa munceasca de 3 ori cat pana acu. Inca nu au avut 4-5 meciuri unu dupa altu din 3 in 3 zile si dupa cat se vede a inceput sa li se cam termine benzina. Inca nu au jucat in afara de Timisoara cu nici o echipa mai rasarita din campionat. Plus ca mai au si meciul cu Rapid unde sa recunoastem dupa meciul de aseara .. ii toaca Rapid. Hai sa n-o dam iar ineptii. Mai sunt 27 de etape de jucat adica 81 de puncte. Care e ala care se teme ca or sa le ia pe toate 81? :D Uite de ex lui CFR li s-a terminat benzina mai devreme decat prognozam. Sunt aproape sigur ca Dinamo nu termina pe loc de UCL campionatul. Dupa cum am spus. Le trebuie doar un branci (adica sa piarda un meci) ca sa se duca la fund.
M4r|us
18th September 2006, 11:20
Nu se stie niciodata de ce e in stare Dinamo. Campionatul trecut au fost campionii turului si in retur au fost mediocrii.Campionatul e lung si nu se va decide doar in tur, de-asta exista si returul.
Daca privim per ansamblu in acest tur Steaua a facut doua egaluri, cu Rapid si Poli Timisoara, restul meciurilor fiind castigate, nu e deloc rau pentru o echipa care lupta pe mai multe fronturi.
#EffecT
18th September 2006, 11:36
2) baiatul cu microfonul din repriza a II-a participa la Cerbul de Aur?
Ale ale ale la la la oooo (nu va grabiti, nu va grabiti) la la la la la ooo ooo ooo :lol: :lol: :lol:
Baiatul cu microfonul mai merge,dar ce parere ai de tobosar ? :lol:
A dat recital aseara !
flaviuf
18th September 2006, 11:48
Doamne fereste sa cred campionatul incheiat. Doar atat ca se stie de ce e in stare Dinamo in meciurile cu echipele mici. Aduceti-va aminte acum 2 ani cand din meciurile cu noi, Rapid si National nu castigasera decat 1 punct parca (din18 ) si totusi au terminat la 1 punct in spatele nostru. Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa luam Miercuri bataie.
swing
18th September 2006, 12:08
Doamne fereste sa cred campionatul incheiat. Doar atat ca se stie de ce e in stare Dinamo in meciurile cu echipele mici. Aduceti-va aminte acum 2 ani cand din meciurile cu noi, Rapid si National nu castigasera decat 1 punct parca (din18 ) si totusi au terminat la 1 punct in spatele nostru. Nici nu vreau sa ma gandesc ce inseamna sa luam Miercuri bataie.
Cand era Piturca vrei sa zici. Rapid a luat 2 puncte cu noi. 2 egaluri. Noi atunci am pierdut puncte in ultimele 2 meciuri pt ca era campionatul jucat si pozitia a doua consolidata pt noi. Dar hai sa vb acu. Dinamo inca nu a apucat sa joace cu CFR, cu Rapid si cu noi. Stati linishtit ca se schimba clasamentul in urmatoarele 5 etape si nu in favoarea lui Dinamo. Cand se termina benzina se termina si gata. Apropos. Dinamo da de rapid exact cand Rapid isi va reveni complet. Pe cat punem pariu ca meciul ala se incheie cu o umilintza completa pt DInamo? Si inca ceva. Pe cat punem pariu ca ii ardem pe Dinamo miercuri?
steaua_4_ever
18th September 2006, 12:35
rezultatul e multumitor la cum a curs meciul. si nu zic asta ca ar fi fost rapidul peste noi, ca n-a fost, asta-i clar. ieri am avut noroc si cu salomir. da nu pt ca are sort ros-albastru, ca de multe ori si-a tras asta injuraturi de la mine si nu numai cand arbitra steaua. ieri insa arbitrajul ne-a fost clar favorabil. pe nesu nu pot sa-l inteleg. e un baiat care citeste, picteaza, ce mama dracului, e inteligent. da cum pana mea poate sa-i rupa la ala picioarele la 30 de metri de poarta adversa cand faza aia nu arata nimic? si tocmai el, fundas stanga. intrare absolut inutila. la fel si lovin. trebuia sa primeasca direct rosu cand l-a luat pe unu cu fulgi cu tot, iara la centrul terenului, faza care nu arata niumic, si mai avea un galben atunci. sunt multumit insa de echipa. baietii au luptat cu adevarat in zece si i-au dominat pe rapidisti.
dinamo a jucat penibil la vaslui. sa faca bine sa nu joace asa cu noi ca-i tocam. trebuie neaparat sa castigam, altfel se duc javrele. oricum, steaua e peste dinamo ca lot, ca joc, ca orice. FORZA STEAUA!
anamarya
18th September 2006, 12:49
de la t1 parea faut de joc. cand am ajuns acasa si am vazut reluarea la tv, parea de rosu. asta la Nesu.
insa la Rada si din tribuna si de la tv tot rosu aprins a fost si nu inteleg cum de nu l-a primit mai ales ca asistentul (care oricum nu a vazut off-side-uri decat in prima repriza cand atacam noi pe partea aia) era langa el. asta despre arbitraj. faza cu penalty-ul e superflua si nu stiu de ce se ataca rapidistii casnd oricum din faza aia a fost gol. dc oprea Salomir faza si dadea penalty si rata careva ce ziceau... ca trebuia sa lase faza sa curga, nu?
despre meci in sine: multa alergatura, multa ambitie, tactica cam 'strange', Carlos intr-o zi fasta, Oprita 'reloaded' :baby: :baby: si cam atat... s-a simtit oboseala, mai ales la Dica si la Cristocea, dar nu si la Para.
despre galerii... de remarcat absenta celebrului 'Am avut...' dar si prezenta total lipsita de fair-play a scandarilor rapidiste, unele total offtopic, mai ales ca Radoi nu era nici macar in tribuna
Adrians
18th September 2006, 13:03
Un meci care in primul rind a avut darul sa-i arate lui Oli partile mai slabe ale echipei in momentul de fata.Cred ca problemele majore ar fi urmatoarele :
- forma mai slaba aratata de Goian si Banel.Daca primul era sa ne bage in mari necazuri
atit in meciul cu Argesul cit si in cel cu Rapid,Banel nu mai joaca nimic de o perioada cam lunga.O surpriza neplacuta a fost ieri si Cristocea,care ieri a jucat si mai slab decit la Kiev.In scadere de forma mi s-au parut ieri si Petre Marin de la care a plecat golul Rapidului si Lovin,care pe linga faptul ca a jucat slab mai trebuia sa ia si un al doilea galben.Dica nu intra aici pt.ca tatal sau are probleme de sanatate si in plus el si cind joaca slab,joaca bine.In ce priveste Nesu,mai degraba cred ca ar trebui sa se lucreze separat cu el,pt.ca aceste momente de blocaj mental pot fi fatale echipei si evolutiei lui viitoare.
Partile bune cred ca sint in primul rind pregatirea psihica si fizica excelenta,ambitia si forma excelenta in care se afla Carlos,Para,Ghionea sau Vali Badea.
Oricum,intr-un fel aceasta succesiune de meciuri f.grele intr-o perioada atit de scurta de timp pot sa aiba efecte f.bune in evolutia viitoare a echipei,Oli urmind sa-si faca o
idee completa despre oamenii pe care poate sa conteze si in campaniile viitoare.
lucian_iasi
18th September 2006, 13:13
faza cu penalty-ul e superflua si nu stiu de ce se ataca rapidistii casnd oricum din faza aia a fost gol.
NU e adevarat..faza cu penalty-ul a fost in min 18,iar rapidistii au marcat in min 22..adica la 4 minute dupa faza asta
dax
18th September 2006, 13:13
Steaua a jucat mai bine în zece oameni decât am facut-o noi în “11”
George Copos, patron Rapid
Macar asta recunoaste !
LoMax8
18th September 2006, 13:43
Pe toata durata meciului de aseara, fanii Stelei s-au comportat admirabil, sustinand echipa favorita chiar si cand aceasta era condusa. Doar de doua ori si-au manifestat stelistii nemultumirea, la deciziile "centralului" Salomir, pe care fanii Stelei le-au considerat ca fiind defavorizante. In replica, rapidistii si-au petrecut timpul scandand injurii la adresa lui Radoi, cuvinte obscene la adresa Stelei si chemandu-si jucatorii sa scandeze trivialitati la adresa rivalei. Spre cinstea lor, suporterii campioanei en-titre nu au ripostat, marginindu-se doar sa huiduie gesturile reprobabile venite din peluza visinie.(gsp.ro)
Comportament de intelectuali au avut suporterii Stelei si nu s-au coborat la nivelul plevei crapidiste
Inainte de startul partidei, suporterii Stelei au arborat un banner pe care se putea citi: "V-am invatat sa multumiti in engleza, cati dintre voi ati fi in stare de teza?". Initial ramasi fara replica, apoi drept raspuns, fanii rapidisti au inceput sa scandeze cuvinte triviale la adresa Stelei si a lui Mirel Radoi, pe care l-au injurat, desi acesta nu a evoluat.(gsp.ro)
La crapidisti frustrearea e la ea acasa
Adrians
18th September 2006, 14:00
Inca un lucru bun la meciul de ieri este faptul ca avem un nou sponsor principal in persoana celor de la Panasonic.Este de fapt o revenire legata - cred - de noua tabela
de marcaj.Sa fie intr-un ceas bun si asteptam alte nume mari si cu dare de bani.
flaviuf
18th September 2006, 14:07
E clar ca trebuie admirat modul in care am jucat in 10. De aceea nu merita niic cel mai mic repros. Poate doar Nesu ar trebui sa se maturizeze putin. La fel si Lovin.
Legat de arbitraj eu am o anume teorie: nu trebuie contorizate greselile si sa se ajunga la un anume "scor" in favoarea vreunei echipe. Fiecare greseala, daca nu ar fi fost scapata, ar fi influentat diferit jocul si mai mult ca sigur ca celelalte evenimente nu ar mai fi aparut intocmai. Deci daca dadea 11 m, cu siguranta mersul jocului ar fi fost altul si nu se mai marca al doilea peste 4 minute. Poate am fi luat bataie, dar poate ne trezeam, nu lua Nesu rosu si ii bateam..
colonelu Voiculescu
18th September 2006, 14:29
E bine ca atragem noi sponsori : Bigotti si acum Panasonic .
dax
18th September 2006, 14:30
Am ratat inca o ocazie sa-i punem la punct pe aviari. Trebuie neaparat pusi la punct. Patrupezii s-au potolit cu declaratiile, au invatat ca e mai bine sa joace fotbal decat sa dea cu scuipat pe sticla. Dar frustratii de tigani, pana sa invete ei fotbal, mai degraba invata sa injure si in chineza. Ca de, asta le este nivelul, cu asta defileaza. dinamo o sa-i bata si anul asta, sper sa le-o dea la fel de tare ca sezonul trecut, 5-2 parca. Desi nu e in interesul Stelei, dar sa le inchida pliscurile inveninate.
Care e treaba cu sapunaru asta ? Se pare ca e cel mai frustrat dintre pamantenii inaripati. Citisem in pro(st) sport ca il injura de mama focului pe Oli. Saracu` sapunar, si-a gasit vocatia. Sa se lase de fotbal, sa se faca cioara de galerie, ca e mai bun la asta.
Trebuie sa trecem peste asta, acum. Urmeaza un meci si mai greu ! Ar fi bine sa-l castigam, ca daca pierdem trena, va fi nasol. actionarii javrelor vor cascavalul din C.L., vor plati oricat arbitrii ca sa prinda grupele moca.
colonelu Voiculescu
18th September 2006, 14:36
Cititi aici aberatiile unui rapidist . Am pus-o la "tampenia zilnica"
http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?p=197608#post197608
st3au@ng3ll
18th September 2006, 15:12
Cercopitecii din galeria echipei de sub pod, precum si urangutanii din presupusa echipa de fotbal a Rapidului nu stiu sa piarda.Ei nu cunosc semnificatia cuv. fair-play pentru ca nu stiu la ce pagina sa caute in dictionar. Acuza STEAUA de meciuri castigate cu ajutorul arbitrilor, dar ei incearca sa distraga atentia de la "afacerile" lor dubioasa din campionat.Rapidul sa nu uite ca pana in 1991 statea mai mult prin divizia B, iar cand promovau se multumeau sa se lupte cu Steaua sau Dinamo si retrogradau linistiti. Gesturile jucatorilor rapidisti si a galeriei detonta frustrare, neputinta si lipsa oricarei urme de profesionalism. Rapid ar trebui sa joace acolo unde le este locul: in divizia c pe pajistile mioritice iar singurii spectatori sa fie gastele si magarii priponiti pe teren. ;-)
st3au@ng3ll
18th September 2006, 15:13
Suntem satui de cotcodacelile lui Copos si de macanelile lui Lucescu si vrem sa se ia atitudine! Este inadmisibil ca numele unei echipe reprezentative pt Romania,cum este Steaua sa fie tarat prin noroi de catre niste "persoane" care ar trebui sa ia lectii de moralitate si de modestie!Mass-media scutura scamele de pe zdrentele rapidistilor desi acestia nu au cu ce sa se laude! Cum este posibil ca intr-o tara cu pretentii de acceptare in lumea buna gesturi grosolane si josnice pt orice fiinta civilizata,precum cele ale unor huligani imbracati in tricouri alb-visinii aratate catre galeria stelista sa fie trecute cu vederea de prea multe si iertate de catre cadrele competente! Probabil ca jucatorii sunt invidiosi atat pe galeria stelista,care a fost alaturi de echipa la bine si la greu cat si pe jucatorii si conducatorii Stelei care pun suflet si iubesc culorile ros-albastru!In speranta exista persoane cu simtul moral dezvoltat sper sa se ia atitudine! :ph34r: FORZA STEAUA
st3au@ng3ll
18th September 2006, 15:19
Pe jucatorii lui Rapid CFR
Ii arunci in wc
Sapunaru,Rada si Maftei
Sa tragi apa dupa ei! :P
mamaligichi
18th September 2006, 15:27
Ce dracu are Olaroiu cu Bostina ?
st3au@ng3ll
18th September 2006, 15:41
Extaziati de propria neputinta, Rapid Cfr a aratat inca o data ca este doar un marfar ruginit,fara locomotiva de Liga I sau UEFA,care joaca un fotbal la nivel de gradinita :baby: si care bazaie de fiecare data cand le este luata suzeta! Curcile rapidiste din teren au acompaniat corul de soprane din galerie si si-au incalzit ciocurile de cocostarci disperati cu injurii si obscenitati la adresa lui radoi si a galeriei steliste incurajati de nepasarea celor care ar trebui sa ia masuri si impotriva rapidului pt ca nu se afla la prima abatare! Spre disperarea lor si a altor personaje macinate de invidie Steaua a dovedit inca o data ca a castigat fiecare meci cu sufletul,trecand peste obstacolele psihologice care i-au iesit in cale! Romania este mandra ca are o echipa cu jucatori profesionisti care joaca fotbal la cel mai inalt nivel si poate tine piept oricarei echipe din Europa!
Master Steaua
18th September 2006, 16:30
Suntem satui de cotcodacelile lui Copos si de macanelile lui Lucescu si vrem sa se ia atitudine! Este inadmisibil ca numele unei echipe reprezentative pt Romania,cum este Steaua sa fie tarat prin noroi de catre niste "persoane" care ar trebui sa ia lectii de moralitate si de modestie!Mass-media scutura scamele de pe zdrentele rapidistilor desi acestia nu au cu ce sa se laude! Cum este posibil ca intr-o tara cu pretentii de acceptare in lumea buna gesturi grosolane si josnice pt orice fiinta civilizata,precum cele ale unor huligani imbracati in tricouri alb-visinii aratate catre galeria stelista sa fie trecute cu vederea de prea multe si iertate de catre cadrele competente! Probabil ca jucatorii sunt invidiosi atat pe galeria stelista,care a fost alaturi de echipa la bine si la greu cat si pe jucatorii si conducatorii Stelei care pun suflet si iubesc culorile ros-albastru!In speranta exista persoane cu simtul moral dezvoltat sper sa se ia atitudine! :ph34r: FORZA STEAUA
Traiesti in Romania! Obisnuieste-te! :mrgreen:
steaualina
18th September 2006, 22:24
1.Daca salomir facea ceea ce trebuia sa faca,moldovan si rada,erau avertizati,nu s-ar mai fi ajuns la eliminari la STEAUA!
2.Daca nu faceau aceiasi greseala ca anul trecut,cand s-au lasat,la fel ca acum,tarati in jocul de nimic acestor nonfotbalisti de la marfaru',scorul ar fi aratat altfel.
3.Daca salomir si tudor n-au curajul sa puna lucrurile la punct in teren,de ce nu face acest lucru comisia abilitata?
4.Galeriei de rht a rapidului ii lipseste teribil MIREL.Nici o grija:revine.Si atunci sa va vedem fraierilor!
5.Lui lucescu jr, ii lipsesc cojones(stiam asta de cand rapidul a invins sahktar Donetk,iar ieri m-am convins).
6.OLI are!
7.DRagi crapidisti.luati-va de mana cu fratii vostrii din Timisoara si nu va faceti griji:va batem in retur!
swing
18th September 2006, 23:57
Va rog sa lasati trivialitatile. Aici nu e di**mania.ro unde fiecare umbla cu ceva in gura. Daca echipa noastra e asha de sus nu trebuie sa ne bagam in noroi noi suporterii pt ai ajunge pe cei rapidishti sau dinamovishti. Suntem mandri ca suntem Stelishti si sunt mandru de galeria Stelei de la meciul cu Rapid. Am demonstrat ca suntem suporteri europeni ai unei echipe mari din Europa. Problema si rivalii nostri nu mai sunt Rapid si DInamo ci Real , Lyon, Kiev .. si doamne ajuta in viitor Barca.
Deci lasati invectivele la adresele rivalelor si continuati discutiile civilizate.
swing
19th September 2006, 00:01
Cititi aici aberatiile unui rapidist . Am pus-o la "tampenia zilnica"
http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?p=197608#post197608
Ce rapidist cretin. :D Dupa parerea multora dinre dinamovishti si rapidishti ar trebui sa ne intoarce la vremurile cand lua Dinamo campionatul cu Porcea si Netoiu si Copos trata cu Kasai, la vremurile in care era toata Romania la nivel de fotbal de club praf in Europa numai ca ei sa fie primii. Nici nu merita atentie asemenea persoane.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.