View Full Version : Cyril Thereau
stelist
2nd September 2006, 01:17
Cyril Thereau
http://img88.imageshack.us/img88/4300/cyrilyk8.jpg
Andrei4Steaua
2nd September 2006, 01:34
Sa ii uram bun venit si multa bafta ... il vedem azi in actiune in amicalul cu Gloria Buzau si poate il vedem si inscriind :D la cat mai multe goluri pentru Steaua succes si sa nu ne dezamagesti
M4r|us
2nd September 2006, 01:59
Un " bine ai venit " si din partea mea.. as vrea sa-l vad maine la treaba pe francez dar nu cred ca ma trezesc asa devreme... :P
anarchist_grunger
2nd September 2006, 02:07
cred ca e bun tipu asta da din cate am inteles mijlocasu ala Camus era mai tare...sa vedem ce o sa iasa
d-izzy
2nd September 2006, 02:43
E la tv meciul cu Gloria Buzau? de la ce ora?
M4r|us
2nd September 2006, 03:39
cred ca e bun tipu asta da din cate am inteles mijlocasu ala Camus era mai tare...sa vedem ce o sa iasa
POate o sa vina si Camus, la anu. Cine stie..
#EffecT
2nd September 2006, 11:30
Thereau este jucatorul in care ne punem cele mai mari sperante.Avem nevoie acolo in fata de un om cu simtul portii.
Sper sa ramana la forma pe care o avea la Charleroi,pentru ca dupa Victoras Iacob s-a accidentat si Valentin Badea si astfel in numai cateva zile Cyrill poate deveni un titular indiscutabil in echipa noastra.
Mult succes si cat mai multe goluri in tricoul ros-albastru.
geoovy
2nd September 2006, 11:45
poate in sfarsit avem atacantul care sa marcheze meci de meci...nu am mai avut de mult un jucator care sa marcheze peste 20de goluri intr-un sezon in liga I
eli.
2nd September 2006, 11:49
ma bucura ca am mai adus inca un atacant - sper sa fie cel de care avem nevoie sa avem si noi un golgheter. la cat mai multe goluri si bafta Cyril !
ps : stiti ce ma intreb ? pe cine va baga in teren Oli cand va reveni si Iacob ? :naughty: sau mai precis cu ce formula va incepe meciul
colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 12:01
Vom juca din 3 in 3 zile
Atit Iacob cat si Thereau vor avea sansa sa joace destul
d-izzy
2nd September 2006, 12:55
Prin rotatie vor juca toti jucatorii, incluzand Panait si Ochirosii :)...
Bafta Thereau. In cateva minute incepe meciul cu Gloria Buzau. Sa-l vedem pe Thereau (si pe ceilalti:P) la treaba :)
ionut_neagu
2nd September 2006, 13:11
E bine facut jucatorul, speram sa fie un pericol total si sa inscrie cat mai des.Totusi joaca la Steaua!
d-izzy
2nd September 2006, 15:53
Mi-a placut faza golului lui Cristocea. A gandit frumos Thereau:)
Si centrarea a fost buna. Repriza a 2-a nu am vazut-o insa ...
colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 15:54
In repriza a doua a facut o faza frumoasa cu Nesu .
Din pacate , Bishonul a tras tare si a trimis mingea in judetul Braila
sorinutza
2nd September 2006, 16:10
Ii urez mult succes lui Cyril Thereau la Steaua...si sa de-a multe goluri in Liga Campionilor si in Campionat ;-)
sorin_g
2nd September 2006, 18:24
S-au miscat foarte bine azi:
1. Bostina
2. Ochirosii
3. Thereau
d-izzy
2nd September 2006, 18:49
Eu vorbeam cu suporterii lui Standard despre Thereau, pe forumul lor :) Se pare ca il stiu cat de cat dupa meciul Standard - Charleroi ...
Lor li se pare exagerata suma platita pentru un jucator care acum 3 luni juca in divizia a 3-a franceza. Eu insa sunt multumit :D
Maximus_X
2nd September 2006, 20:29
Nu mi se pare deloc o suma exagerata la perspectivele care le ofera...
Oricum, deja in amicalul cu Gloria Buzau Thereau a inceput sa demonstreze ca stie fotbal. Mult succes in continuare! :*:
colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 20:52
Eu vorbeam cu suporterii lui Standard despre Thereau, pe forumul lor :) Se pare ca il stiu cat de cat dupa meciul Standard - Charleroi ...
Lor li se pare exagerata suma platita pentru un jucator care acum 3 luni juca in divizia a 3-a franceza. Eu insa sunt multumit :D
Spune-le amicilor tai de preturile care se practica la noi :
Mazilu = 2 mil
Herea = 1.5 mil
Si mai ales :
Cocis = 6 mil , jucator in campionatul Moldovei
ZIZOU
2nd September 2006, 21:43
Sa speram ca Thereau va avea un sezon cat mai bun si sa dea cat mai multe goluri in acest sezon.
Ana712
2nd September 2006, 22:32
Avand in vedere ca Victoras o duce din accidentare in accidentare(spre ghinionul nostru si al lui)chiar aveam nevoie de un alt atacant.
Sunt curioasa sa il vad intr'un meci oficial;la Buzau s'a miscat destul de bine,mai are de muncit si in primul rand trebuie sa isi cunoasca mai bine coechipierii :innocent:
d-izzy
2nd September 2006, 22:45
Spune-le amicilor tai de preturile care se practica la noi :
Mazilu = 2 mil
Herea = 1.5 mil
Si mai ales :
Cocis = 6 mil , jucator in campionatul Moldovei
Le-am zis :)
N-am mai intrat sa verific daca au raspuns ceva... dupa meciu nationalei o sa vad :P
stelista_4you
2nd September 2006, 23:24
bine mai zici ca "stelisti se nasc nu se inventeaza"
stelista_4you
2nd September 2006, 23:25
forza steaua
swing
3rd September 2006, 11:15
Da pramatiile lor de jucatori pe care au dat o groaza de bani sunt buni nu? :D
mike2funy
3rd September 2006, 14:51
sper ca va face treaba buna in CL si va da gol chiar impotriva compatriotilor de la Lyon . Cine vrea sa stie mai multe despre Cyril :
http://rfbursa.xhost.ro/cyril.html
cleo_steaua
3rd September 2006, 14:56
in primul rand, un Bien venue noului nostru mancator de croissanturi!...l`am vazut ieri la Buzau, nu se misca rau si ii mai mobil ca si Iacob..mai agil.....un sfat pentru Oli...sa nu`l foloseasca in meciul cu rapid ca poate mai atenteaza Sapunaru si la clavicula lui.. :naughty: .......
dax
3rd September 2006, 19:50
In repriza a doua a facut o faza frumoasa cu Nesu .
Din pacate , Bishonul a tras tare si a trimis mingea in judetul Braila
Eu nu pot sa inteleg cum pot astia rata de la cativa metri in fatza unei portzi late de 8 metri si inalte de vreo 2. Superba combinatia de pase la acea faza, si neshu... si-a batut joc de ea.
Pana la urma cu cat s-a terminat meciul ?
colonelu Voiculescu
3rd September 2006, 19:55
Meciul s-a terminat 1-0 pt Steaua
Nesu refuza sa se maturizeze
Thereau e mult mai mobil decit Iacob !
Andrei4Steaua
3rd September 2006, 22:21
Thereau e mult mai mobil decit Iacob !
Greu va fi pentru Oli cand o sa revina si Iacob ... tare curios sunt cu cine vom juca in atac ... Thereau a demonstrat cu Buzau ca joaca bine .. tinand cont ca a fost si primul meci in tricoul Stelei .... Badea se stie numai are nevoie de prezentare .... Iacob a cam fost in scadere continua de cand a revenit pe teren dupa accidentarea din meciul cu National ..... Dica se stie e sudat acolo iar Oprita nu stiu a marcat in ultimul timp dar parca mi-ar place mai mult de el in tribune
colonelu Voiculescu
3rd September 2006, 22:24
Concurenta nu a facut rau nimanui
Va juca cel care e in forma . Apoi , Oli oricum va trece la rotirea cadrelor .
d-izzy
4th September 2006, 12:54
Daca l-am lua si pe Ristic, atunci chiar ar avea de unde alege :D
miki_stelista
4th September 2006, 14:52
O data cu acest transfer, sper ca macar o parte din problemele Stelei (alea care inca mai sunt...) sa se fi rezolvat! Din cate am inteles, el isi dorea sa vina la echipa noastra! Sper sa-si dovedeasca valoarea aici!
colonelu Voiculescu
5th September 2006, 12:08
El isi dorea sa ajunga la o echipa care joaca in CL . Orice jucator isi doreste asta . Nu cred ca era "stelist de mic " :) ca sa ne prefere in mod special
miki_stelista
5th September 2006, 12:51
Se pare ca incepe sa-i placa la noi, din moment ce a zis ca suporterii sunt fantastici. Sper sa se bucure de cat mai multe meciuri mari in Champions League, alaturi de Steaua, pentru a vedea atunci suporteri minunati!
Gruppo Aparte
5th September 2006, 13:11
sa-i uram bafta
colonelu Voiculescu
5th September 2006, 13:15
Ganditi-va ca a costat 600.000 de euro . Accentuez , doar 600.000 euro !
Ce atacant luai din Liga 1 cu suma asta ?
Balba de la Iasi e evaluat la 1 mil euro ?!?!?
miki_stelista
5th September 2006, 13:59
Nu cred ca e cazul sa comparam Liga 1 cu Ligue 1. Se stie prea bine ca la noi in campionat se exagereaza preturile foarte mult, din lipsa de bani.
Heavenstar5
5th September 2006, 15:43
Ganditi-va ca a costat 600.000 de euro . Accentuez , doar 600.000 euro !
Ce atacant luai din Liga 1 cu suma asta ?
Balba de la Iasi e evaluat la 1 mil euro ?!?!?
Bai intr-adevar nu a fost el prea apreciat in Belgia si nici nu avea cum, pentru ca era doar de patru etape la Charleroi si in plus este un jucator venit din Liga a 4-a franceza...de la Angers, mai precis. Asa ca nu avea cum sa coste 1 milion sau mai mult. La ei, spre deosebire de noi, nu se supraevalueaza jucatorii, sau in termeni mai vulgari nu se "vopsesc" jucatorii,si de aceea a avut acest pret "dubios". Acolo pentru ca un jucator sa ajunga sa valoreze cateva milioane trebuie sa confirme cel putin un sezon, pe cand Thereau era la Charleroi, dupa cum am afirmat si mai sus, de doar 4 etape, in care,intr-adevar, s-a descurcat excelent, reusind nu mai putin de 3 goluri. La noi, cum apare un jucator de genul acesta care inscrie in cateva etape si ma rog, mai e si tanar, gata, deja valoreaza milione de euro, e scos in fata la toate show-urile tv .... ce pot sa mai zic. In afara, exista bunul simt si de aceea nu vom vedea niciodata lucruri de genul acesta. Sper sa confirme si in campionatul nostru si in Champions League. Cred totusi ca este un jucator valoros, ii trebuie doar timpul necesar acomodarii.
red&blue forever
5th September 2006, 16:07
Sa l vedem in meciul cu de sambata .....am o presimtire ca va gauri cel putin o data poarta lui vintila...!!1
elyzutzawz
5th September 2006, 16:45
Pot spune ca daca nu valoric, macar numeric ne-am indeplinit obiectivele. Dar si ca valoare, astept lucruri bune de la Cyril. Sa vedem cum se descurca. Succes!
r3b3l
5th September 2006, 19:46
speram la un atacant mai bun decat ce avem forza steaua si sa lasam cainii sa se uite marti si miercuri la televizor
davidlouis22
5th September 2006, 20:50
acesta e un super transfer pt steaua. aveam nevoie de un atacant bun. speram sa faca fata presiunii ce va urma si sa marcheze multe goluri. :punk:
channah
5th September 2006, 23:34
:fotbal: Imi pare bine ca avenit acest francez chiar daca inainte sa fie transferat aici nu prea auzisem eu de el(poate e incultura mea).Un atacant este bine venit pentru ca parerea mea e ca nu avem destui oameni in echipa.e o echipa excelenta dar un lot cam subtire..oamenii astia trebui sa reziste si in CL si in campionatul intern....Bine ai venit Thereau si speram ca vei face treaba buna la Steaua:)
stelistaO6
6th September 2006, 14:43
mult mult succes lui Cyril Thereau !..sincer eu nu am auzit de el dar sper sa fie un jucator de valoare..si sa ajute echipa in CL si in campionat
paul9
7th September 2006, 16:24
sper sa se acomodeje cu echipa si sa dea goluri ca nu degeaba e atacant
Cristi89
7th September 2006, 16:28
Mult succes lui Cyryl!Este intradevar o ascensiune spectaculoasa.In urma cu cateva luni va juca in liga a treia franceza,iar acum va juca in Liga Campionilor.Sper sa demonstreze ca are valoare,
ZIZOU
7th September 2006, 22:40
Sa speram ca isi va da drumu si va inscrie cat mai multe goluri in campionat.
TupacFan
8th September 2006, 10:49
Sper ca va face treaba buna la Steaua! :)
Steaua Forever
9th September 2006, 00:38
Bun venit l-a Steaua Thereau nu prea am avut timp in ultimul timp sa scriu pe forum,si acum vreau sa-i urasc bafta noilor veniti l-a club.........
siiir louie
9th September 2006, 20:07
cel mai bun a fost Cyril de la noi (s-a vazut ca dupa ce a iesit nu prea s-a mai jucat nimic)--creeaza spatii , se demarca, alearga si banuiesc (nu a avut ocazia) ca loveste bine si cu capul.
Cristi89
9th September 2006, 20:56
Nu a jucat rau astazi francezul, insa pe viitor sper sa joace si mai bine.
ZIZOU
9th September 2006, 20:58
Nu cred ca el a fost cel mai bun...eu zic ca Dica a fost.
d-izzy
9th September 2006, 22:05
Thereau a jucat bine, dar eu zic ca cei care au adus victoria au fost Cristocea si Badea :)
ww
9th September 2006, 23:07
Thereau se misca bine... oricum ii mai trebuie timp sa se integreze... uneori nu se prea vede in joc...
aris-din-zalau
9th September 2006, 23:39
a stiut sa patrunda si sa ajunga in faza de finalizare, acolo nu s-a concentrat suficient si nu a reusit sa o introduca in poarta, dar cred ca dupa ce se va omogeniza la echipa, va fi un pilon important in atacul Stelei :yes:
#EffecT
9th September 2006, 23:50
Thereau este un super atacant.Singura problema la el,e comunicarea.Relatiile de joc cu ceilalti coechipieri inca "scartaie".Alearga in schimb foarte mult,da drumul la pase.Sa nu asteptam foarte mult de la el in aceasta perioada,trebuie sa fim constienti ca a venit de o saptamana la echipa si ca are nevoie de o perioada de adaptare.
4steaua
10th September 2006, 00:17
aolo, mi-a terminat nervii, cat a putut sa rateze. se vede k ink nu isi simte colegii, pasele lor, nu e ink automatizat ca restul, insa sper sa se rezolve repede, pt ca are calitati reale
LoMax8
10th September 2006, 00:26
Ba mi-a placut francezul...cred ca la fel ca la Badea e mai greu pana sparge gheata, tot m-am ofticat cand am vazut ca a ratat. Asta e! Am incredere in el si nu cred ca l-am adus degeaba
revinho
10th September 2006, 00:37
Thereau are pe langa o caruta de talent inca pe atata ambitie(d. ex. fantastic pressing), si stie ca a facut alegerea corecta venind la Steaua. A avut mult curaj sa semneze cu noi, si nu va regreta daca se tine de treaba.
Sa vedeti acum ce tare o sa traga Iacob cand va reveni, vazand ce concurenta are, ca pana acum nu a avut deloc asa ceva, si asta s-a vazut.
P.S.: Felicitari conducerii Stelei pentru atat pentru campania excelenta de achizitii cat si pentru organizarea si profesionalismul unic la cluburile romanesti!
Andrei4Steaua
10th September 2006, 01:46
Mi-a placut mult sper sa-l vad inscriind cat mai repede
bothuman
10th September 2006, 02:13
Pana acum am o parere buna despre el. Cred ca va creste in valoare
swing
10th September 2006, 09:32
Ca a ratat .. asta e. Dar daca se uita cineva ce faze a facut ca sa ajunga in fatza portii o sa-si dea seama ca avem un superjucator. A destraman de cateva ori de unul singur apararea Argesului . Nu are viteza buna ... are superviteza. E cel mai rapid jucator de la noi. Dupa cum l-am vazut ca joaca ... e peste Mazilu in forma de anu trecu . Atata ca trebe sa-si inhibe emotiile si sa o bage in plasa. A tras de vre-o 3 ori in portar din faze de 1 la 1.
In rest ... cred ca o sa se integreze perfect pt ca e si servant bun.
miki_stelista
10th September 2006, 12:30
Pare un atacant de clasa. Desi a ratat, are acea forta care ne lipseste de cand s-a accidentat Victoras. Impreuna cu el, cred ca vor forma cel mai puternic atac din tara. Steaua n-are decat de castigat prin transferul lui.
Heavenstar5
10th September 2006, 13:04
Da, Thereau a aratat intr-adevar ca este un jucator de clasa si le-a inchis gura celor care se mirau de ...calitatile sale. Oricum, pentru gabaritul sau, este un jucator destul de tehnic si de agil si intr-adevar superrapid. I-a luat la alergare pe pitesteni care la un moment dat numai intelegeau nimic. Iar stopul premergator ratarii monumentale a a fost senzational. O preluare de zile mari:). Ma bucur ca am mai castigat un atacant de o reala valoare si sper sa inscrie cat mai multe goluri in UCL:).
TupacFan
10th September 2006, 13:59
Francezul asta e o minune. Steaua avea nevoie de acest jucator. Cred ca Oli o sa-l bage titular la Kiev. :???:
kalashnikov
10th September 2006, 14:41
cred ca la acest jucator se remarca in primul rand pofta de joc , a dat 100% pe teren , are o tehnica deosebita , astept sa dea goluri in liga1 si doamne ajuta in UCL
sorin_g
10th September 2006, 15:05
Mi se pare un jucator de profilul lui Iacob doar ca e ceva mai mobil. Din pacate, ca si Victoras, dispare deseori din joc, insa in rest e promitator si poate sa mai creasca
elyzutzawz
10th September 2006, 15:33
S-a dovedit un mare castig pentru echipa, acum chiar o sa avem un foarte bun atac. Mi-a placut in fata portii, dar da si niste super pase. Ce teapa ne luam daca dadeam atatia bani pe Mazilu..
miki_stelista
10th September 2006, 15:51
Ce teapa ne luam daca dadeam atatia bani pe Mazilu..
A stiut Oli ce zice cand a spus ca Mazilu nu merita atatia bani. Sper ca Thereau sa-i faca pe rapidisti sa-si bage unghia in gat ca l-au luat pe Mazilu! Si vad ca sunt pe drumul cel bun, cand vad ca "cele mai bune achizitii ale verii", Griffiths si Sapunaru rateaza din 2 metri poarta (o fi pariat cu Zicu care rateaza mai mult cu poarta goala!) si ia cartonase rosii la o nationala care ia bataie cu 5-1 de la nemti. Urmeaza Mazilu, sa vedem ce-i poate si lui pielea!
andreeutza stelista
12th September 2006, 20:50
bun venit, multa bafta si multe goluri!
ingerash_negru
13th September 2006, 18:19
Aualeu ce nume!! :rolleyes:
Sper sa dea si el primul sau gol pt. Steaua tocmai in seara asta, intr-un meci asa important! Ar fi inceputul de vis pt. el si ar intra imediat in sufletele stelistilor!
Dar el e atacantul nr. 2 dupa Dica??
Andrei4Steaua
13th September 2006, 19:11
Oli are de ales intre el si Badea .... sincer Badea ne-a adus cea mai mare bucurie calificandu-ne in CL dar cred ca Thereau va fi titular .... Badea parca are explozia necesara sa intareasca atacul in repriza a doua :devil: sa fie surpriza :devil:
raulutz
13th September 2006, 20:06
Oli are de ales intre el si Badea .... sincer Badea ne-a adus cea mai mare bucurie calificandu-ne in CL dar cred ca Thereau va fi titular .... Badea parca are explozia necesara sa intareasca atacul in repriza a doua :devil: sa fie surpriza :devil:
thereau o sa intre titular..e mai inalt decat badea, mai tehnic, are simtul portii..atacant de clasa mondiala..badea ne`a bagat in liga si thereau ne conduce in optimi
Generalu assasino
13th September 2006, 20:21
assta nu inseamna ca badea e un nimeni , la tehnica ink nu mi-am dat seama dak e mai tehnic ca badea...dar de un lucru sunt sigur badea chair dak e in unghi trage f bine ... thereau va fi introdus ca este mai inalt , este mobil , air badea va fi cel care va exploda in repr 2 cum o spus andrei4steaua
raulutz
13th September 2006, 20:27
assta nu inseamna ca badea e un nimeni , la tehnica ink nu mi-am dat seama dak e mai tehnic ca badea...dar de un lucru sunt sigur badea chair dak e in unghi trage f bine ... thereau va fi introdus ca este mai inalt , este mobil , air badea va fi cel care va exploda in repr 2 cum o spus andrei4steaua
am putea totusi sa fortam un 4-3-3 defensiv, cu dica si therea in spatele lui badea si cu banel, para, lovin(petre, cristocea) pe linie, in fata apararii...sau un 4 2 3 1 cu lovin si para - dica thereau banel(cristocea) - badea..sigur oli nu va juca 4-4-2 acest meci..trebuie sa surprinda si cu 2 atacanti (badea si thereau) serviti de dica..vor face surpriza..
offtopic: simt un gol de la thereau
Andrei4Steaua
13th September 2006, 20:35
am putea totusi sa fortam un 4-3-3 defensiv, cu dica si therea in spatele lui badea si cu banel, para, lovin(petre, cristocea) pe linie, in fata apararii...sau un 4 2 3 1 cu lovin si para - dica thereau banel(cristocea) - badea..sigur oli nu va juca 4-4-2 acest meci..trebuie sa surprinda si cu 2 atacanti (badea si thereau) serviti de dica..vor face surpriza..
offtopic: simt un gol de la thereau
Si totusi nu cred ca sta Oli sa schimbe sistemul inaintea unui asemenea meci ... nu cred ca se apuca de experimente ... ps eu simt 2 goluri ale lui thereau :D
raulutz
14th September 2006, 05:37
Si totusi nu cred ca sta Oli sa schimbe sistemul inaintea unui asemenea meci ... nu cred ca se apuca de experimente ... ps eu simt 2 goluri ale lui thereau :D
da...si thereau a fost cel mai slab de pe teren..in putinul timp in care a jucat..ca sa nu mai zic de 2 lufturi :wub:
d-izzy
14th September 2006, 10:58
N-a jucat rau Thereau. A alergat mult, si a creat culoare pt coechipieri. Oricum, in 15 min cate a jucat, nu poti spune prea multe ...
Muggs
14th September 2006, 11:23
da...si thereau a fost cel mai slab de pe teren..in putinul timp in care a jucat..ca sa nu mai zic de 2 lufturi :wub:
pacat ca ai dormit la meciul de aseara :( sa stii ca am castigat cu 4-1 ...btw iti sugerezi sa vezi cine a facut interceptia la mijlocul terenului la golul 4 al STELEI...
p.s lasa ca ne facem noi mari :-) :bere:
Andrei4Steaua
14th September 2006, 12:21
Aia era in caz ca il foloseste titular :P nu cred ca e momentul pentru critici tinand cont ca el a contribuit la golul lui Dica .... nu uita Thereau nici nu visa sa joace in CL acum vreo 4 luni si acum uite-l unde a ajuns .... e deabea primul meci cu tensiune mare pe care il joaca la steaua si a fost rezerva nu titular ..... crezi ca bati din palme si gata s-a integrat in echipa dupa un meci amical cu Gloria Buzau si un meci in campionat cu Arges ?
GrimleyFanSteaua
14th September 2006, 12:24
Am vazut meciul aseara si cateva reluari azi cu fazele si golurile.Un lucru nu stiu clar, mai ales dupa ce am vazut discutia voastra.Pasa pentru Dica cine a dat-o ? Banel sau Thereau ?
sorin_g
14th September 2006, 13:41
Banel, insa recuperarea a fost a lui Thereau.
miki_stelista
14th September 2006, 13:57
Thereau e genul de atacant care se bate pentru orice minge in fata careului (advers). E adevarat, si fizicul il ajuta foarte mult...Oricum, echipa Stelei a mai capatat cativa centimetri la capitolul inaltime...Astept primul gol al lui Thereau la Steaua!
Master Steaua
14th September 2006, 14:10
Thereau e genul de atacant care se bate pentru orice minge in fata careului (advers). E adevarat, si fizicul il ajuta foarte mult...Oricum, echipa Stelei a mai capatat cativa centimetri la capitolul inaltime...Astept primul gol al lui Thereau la Steaua!
Nu vei astepta mult, uita-te duminica de la 20.30 pe TVR si vei vedea primul gol al lui Thereau :-D
kalashnikov
15th September 2006, 12:24
Nu vei astepta mult, uita-te duminica de la 20.30 pe TVR si vei vedea primul gol al lui Thereau :-D
asa sa fie .. de obicei primul gol e cel mai greu , sper ca acesta sa fie in meciul cu avicola
r0bb3n
15th September 2006, 13:25
Am Incredere in Thereau.. sunt Chiar Fan Thereau.. Evolutii Bune in Continuare
. Dragos
Ana712
15th September 2006, 19:28
Momentan ii lipseste golul..dar avand in vedere ca este nou la echipa mi se pare normal.Poate in curand va ajunge sa fie un titular incontestabil..desi are concurenta mare cu Dica,Vali Badea si Victoras.. 8-)
bothuman
15th September 2006, 19:39
Insfarsit avem atacantibuni. nu credeam ca sezonu asta se va intampla. si thereau, joaca bine, insa eu nu l-am vazut doar cu kiev
ady89
15th September 2006, 20:20
atacantul asta este foarte bun.
cred ca e mai bun decit iacob
vaporizeru
15th September 2006, 20:30
poate sa fie un cristiano ronaldo sau theo wallcot, dar daca nu e tratata crestearea potentialului sau degeaba. insa am incredere in oli ca stie cum sa creasca tineri.
au fost multi jucatori buni care s-au blocat la un anumit nivel si n-au evoluat din cauza tehnicilor proaste de crestere a tinerilor jucatori.
#EffecT
15th September 2006, 20:40
poate sa fie un cristiano ronaldo sau theo wallcot, dar daca nu e tratata crestearea potentialului sau degeaba. insa am incredere in oli ca stie cum sa creasca tineri.
au fost multi jucatori buni care s-au blocat la un anumit nivel si n-au evoluat din cauza tehnicilor proaste de crestere a tinerilor jucatori.
:bye: comparatia ta nu are niciun sens.Theo wallcot are 17 ani >Thereau 23 de ani.
Lui Thereau ii lipseste golul,a jucat excelent cu Pitesti dar i-a lipsit golul.
In meciul cu dinamo kiev si-a adus contributia prin recuperarea de la mijlocul terenului,care a adus golul 4.
Are nevoie de timp,de meciuri si vor veni si golurile.
Luati exemplul lui Badea,care in primele meciuri la steaua nu a marcat..dar dupa primul gol s-a descatusat.
Am incredere in Cyril si sunt sigur ca nu o sa ne dezamgeasca.
alexandru Dica
15th September 2006, 22:30
tot asa!!!!! te rog sa dai goluri sau pase de goluri!!!!FORTZA STEAUA!!!!!! :romania: :romania:
vaporizeru
16th September 2006, 14:59
:bye: comparatia ta nu are niciun sens.Theo wallcot are 17 ani >Thereau 23 de ani.
Lui Thereau ii lipseste golul,a jucat excelent cu Pitesti dar i-a lipsit golul.
In meciul cu dinamo kiev si-a adus contributia prin recuperarea de la mijlocul terenului,care a adus golul 4.
Are nevoie de timp,de meciuri si vor veni si golurile.
Luati exemplul lui Badea,care in primele meciuri la steaua nu a marcat..dar dupa primul gol s-a descatusat.
Am incredere in Cyril si sunt sigur ca nu o sa ne dezamgeasca.
da ai dreptate. da aduceam in vedere o problema existenta in romania. stiu ca are 23, da tot e tanar. acum varsta de 28-29 sau chiar mai mult reprezinta in general varsta de varf a jucatorilor.
oricum la cat mai multe goluri inscrise de thereau.
dica super
16th September 2006, 19:34
dupa parerea mea e un jucator bun dar sper sa faca treaba buna la Steaua unde ii va fi foarte greu si sper ca se va ambitiona si va juca perfect
ovidiu panciu
17th September 2006, 10:40
io zic că are toate motivele pentru a da tot ce are el mai bun , pe teren...în primul rând vrea să ,,prindă'' un post de titular (e nou venit,cedi...?!) şi'apoi de obicei străinii ,,trag'' tare pentru că şi presa(+ oamenii de fotbal) din ţara lor sunt ,,geană'' pă evoluţia lor, da' pare un băieţaş valoros, deci..'om vedea!
YosPepy
17th September 2006, 21:44
imi place cum joaca...Sa dea goluri cat mai multe;)
LoMax8
17th September 2006, 23:20
Bravo Thereau, pasa de gol, insistenta ta la faza aceea ne-a salvat de la rusine...
ww
17th September 2006, 23:25
inainte de meciul cu Dinamo Kiev unul dintre jucatorii ucrainieni spunea ca romanii sunt trisori si ca pica foarte usor in dueluri...
francezul a cazut usor in seara asta in mai multe dueluri... a renuntat usor la multe mingi... sg lucru de remarcat e pasa data la gol...
anook
17th September 2006, 23:27
sper sa ajunga cat mai repede in forma maxima ,nu stiu parca nu are incredere in el trebuie sa fie mai sigur pe el sa joace pe viatza si moarte ,nu sa cada in teren sau sa astepte fluierul arbitrului...poate o sa-si revina ..sa joace asa cum joaca Steaua
OvidelStelistu
17th September 2006, 23:36
Cyril are nevoie de viteza pe care o are Badea, de singele rece pe care il are tot Badea si putzina incredere in sine! si va fi un jucator mare!
KaZZy
18th September 2006, 00:26
Cyril are viteza.. are si plasament bun, dupa ce am vazut in meciu de azi, trebe doar sa fie nitzel mai agresiv in joc si mai bataios... da sunt sigur ca o sa fie o optiune buna in locul lui Badea daca in 2 luni ar munci cum o face si Carlos. Talent are cacalau... asha ca ii urez bafta in continuare si sa inscrie cat mai repede, are nevoie de asta... ;-)
sTK*Cosmi
18th September 2006, 00:36
Cyril e deabea la inceput, n-are rost sa-l judecam acum...Tre sa se acomodeze cu echipa. De'aia Olaroiu nu la bagat titular nici acum si nici la Kiev. Pasa de gol a fost klumea :) chiar ca ne-a salvat de la rusine :)
sorin_g
18th September 2006, 01:04
Mai degraba dezamagitoare prestatia sa de azi...
Mabrick
18th September 2006, 01:20
A dat pasa de gol ,asta nu e deloc dezamagitor
sorin_g
18th September 2006, 01:25
Da, dar putea egala la prima atingere de balon daca ar fi facut o preluare mai de doamne-ajuta.
#EffecT
18th September 2006, 01:27
A dat o pasa de gol,asteptam si golul.Poate miercuri in "groapa" :pray:
LoMax8
18th September 2006, 01:27
Sorinele intradevar la faza cand a scapat singur cu Coman trebuia sa inscrie dar dak nu insista la mingea aia ciuciu mai dadeam gol...
sorin_g
18th September 2006, 01:28
Ideea e ca ma asteptam mai degraba ca un atacant pursange sa fructifice o situatie ca aceea in care era necesara doar o preluare, decat sa se lupte la recuperari... dar e bine si asa,
KosmyN
18th September 2006, 01:51
Sorinele intradevar la faza cand a scapat singur cu Coman trebuia sa inscrie dar dak nu insista la mingea aia ciuciu mai dadeam gol...
La faza aia a fost obstructie si 11m klar, dar "lumea" s-a facut ca nu vede
LoMax8
18th September 2006, 01:54
Cre ca la obstructie in careu se da lovitura libera indirecta...nu a fost clara faza, francezul in loc sa se opreasca putea sa continue, putea sa suteze dinainte, etc.
KosmyN
18th September 2006, 02:04
Cand scapi singur cu portarul, se da 11m.
Cyril s-a oprita datorita faptului ca a fost impiedicat sa continue faza.
Tusieru dormea in post si Salomir era in jumatatea noastra....
sorin_g
18th September 2006, 02:56
Aha, deci de-aia a ratat preluarea... eu eram la peste 100 de metri si am vazut doar faptul ca, desi a fost servit ideal, nu a reusit sa preia cum trebuie.
TupacFan
18th September 2006, 09:56
Cand scapi singur cu portarul, se da 11m.
Cyril s-a oprita datorita faptului ca a fost impiedicat sa continue faza.
Tusieru dormea in post si Salomir era in jumatatea noastra....
Ai dreptate! Si eu am vazut ca l-a impiedicat pe francez! Era imposibil sa nu inscrie!
ultras_adevarat
19th September 2006, 10:24
trebuie sa batem la caini sa le aratam ca avem valoare de CHAMPIONS LEAGUE fata de ei care joaca in uefa si abia abia se califica!!!!!!!!http://www.steauafc.ro/forum/newreply.php#
Yupblue/redbold
ultras_adevarat
19th September 2006, 10:36
cine trece-n valea seaca imbracati in blugi si geaca,si cu tenesi in picioare,p.r.o.s.t.i.i din stefan cel mare,cei din stefan cel mare,si cu steagurile-n mana,nemancati de-o saptamana.dINAMO vrea campioana doar din mila si pomana,doar din mila si pomana. :cenzurat:
mike2funy
19th September 2006, 10:39
O sa-si intre si Thereau in mana in scurt timp . Trebuie ! Daca vrea sa prinda un loc in echipa . Si cand vor reveni si Iacob si Radoi atunci vom calca pe grumazul tuturor echipelor indiferent de numele lor.
miki_stelista
19th September 2006, 11:03
Thereau are avantajul ca este foarte inalt si reuseste sa se bata cu aproape toti pentru o minge. Inca astept o bijuterie de gol de la Thereau...
d-izzy
19th September 2006, 12:31
Ii trebuie un gol ca sa sparga gheata. la fel a fost si cu Badea. A jucat excelent pana acu (mai putin meciul cu Rapid, in care nu a fost totusi slab)... o sa vina si vremea lui
Master Steaua
19th September 2006, 12:49
Sa speram ca primul gol vine miine si dupa aceea se ca dezlantui
roguru
19th September 2006, 13:35
Sa speram ca primul gol vine miine si dupa aceea se ca dezlantui
Eu sper sa se dezlantuie maine :devil: , impreuna cu Dica, Badea, Nicolita si de ce nu, Goian. Sa-i calcam in picioare pe maidanezi :accident2
raulutz
19th September 2006, 14:55
da..daca da gol thereau maine eu ma tund chel
Ana712
19th September 2006, 21:21
Chiar vad ca incepem sa avem pretentii de la Thereau...si e ff normal.
Maine daca nu reuseste sa marcheze,cu siguranta va da o pasa de gol.. :cool:
Sa le scoatem fotbalul din capatanele alea seci.
dumitra_
20th September 2006, 21:05
vreau macar un gol in meciul de astazi pt ca altfel nu se poate....si inca doua Dica...si unul pt Badea....ar fi cel mai frumos.....cred ca
vreau prea multe ....sau nu?
Master Steaua
20th September 2006, 22:10
din pacate nu cred ca va mai inscrie in meciul asta. A fost eliminat. poate alta data, daca va mai juca. Cred ca alaturi de Bostina si el va pleca de la noi.
dumitra_
20th September 2006, 22:14
nu pot sa cred ce "noroc" are steaua..... :wallbash: ..sper sa se termine cu bine....si nu mai vreau sa am dreptate cand zic ca steaua o sa aiba probleme
Mabrick
20th September 2006, 23:34
din pacate nu cred ca va mai inscrie in meciul asta. A fost eliminat. poate alta data, daca va mai juca. Cred ca alaturi de Bostina si el va pleca de la noi.
Cred ca ar trebui sa-ti pastrezi astfel de opinii pt tine.Daca am da afara orice jucator pt un meci slab/greseli de arbitraj n-ar mai vrea nimeni sa vina la steaua
raulutz
21st September 2006, 00:37
Cred ca ar trebui sa-ti pastrezi astfel de opinii pt tine.Daca am da afara orice jucator pt un meci slab/greseli de arbitraj n-ar mai vrea nimeni sa vina la steaua
eu tot nu inteleg dc a fost eliminat..adica n`am vazut ca a facut nimic asa de grav incat merita un ROSU direct :| :idea:
KaZZy
21st September 2006, 01:11
pai nu merita... in cel mai rau caz daca era vazut de "central" ar fi luat galben... da cum nu s-a uitat si cum nagy e un telescop uman (din Tolontan) si cum moti "joaca" bine , na ca si-a luat roshu
babes
21st September 2006, 01:13
imi pare rau ca steaua a pierdut pe mina arbitrilor doresc ca steaua sa bata,cu 5-0 in ghencea eu il urasc pe rednic deoarece sint din hunedoara si dinsul juca la corvinu umbla cu aranjamente'. atentie nu sa acordat rosu la tames pentru fault.Nu sa jucat corect dinamo nu a aratat valoare pacat de steaua in tur poate ve=tifi mai buni trebuie sa castiga=ti toate meciurile doresc raspunare in joc borcea este escroc a masluit zarurile pacat de ultima faza inca ma ave-ti sanse la titlu dar dinamo va bate tot va dau un sfatmarca-ti in toate ocazile ivite si rata-ti cit mai putin nu mai lua-ti cartonase degeaba.Oare de ce asa naivitate in joc astept jocuri bune cu combinatii rapide .am vazut mutli jucatori care nu respecta regulile pe posturi deoarece apare frica de a prelua mingea si de aici apare greseala eu sint as.medical si cunosc pshiologia oamenilor. astept jocuri bune ca si cel cu kiev am vazut ca badea incearca in fiecare meci cite ceva.lua-ti exemplu daca vre-ti sa mai cistiga-ti titlul
danielac
21st September 2006, 10:52
saracul francez nu are nici o vina pentru elminarea de aseara, ba mai mult, cred ca era in ceata totala, nu prea a inteles de ce a fost eliminat asa drastic... da, in timp,, o sa priceapa ca asa se practica in Ro cand arbitrii nu sunt cinstititi...
flaviuf
21st September 2006, 10:56
Va trebui sa invete toate trucurile din Balcani..daca pe Nesu l-am fi putut condamna ca ne-a lasat in 10, de data asta nu avem nici un motiv sa-i reprosam ceva lui Thereau. Moti ala e un infect care pe langa faptul ca rar scapa vreun meci in care sa nu cotonogeasca pe cineva (fara a vedea macar galben), mai e si milog pe deasupra.
pytykusmekeru
21st September 2006, 11:27
si totusi nu numai in romania sunt arbitri din astia...sa ne uitam si la alte tari unde se stiu scandaluri de acest gen...ITALIA fiind cel mai bun caz... deci si arbitri nostri sunt ca si ai lor ... acum ca ne-au furat pe noi e normal sa fim nemultumiti la fel cum am fost fericiti ca nu s-a acordat hent la goian si ca nu l-a eliminat pe lovin...si totusi arbitraju ne-a omorat in meciu asta ... Cyril Welcome to the wonderful "arbitraj" a la Roumanie !!!
miki_stelista
21st September 2006, 11:34
Ma intreb ce poate sa-i reproseze Oli lui Thereau in legatura cu acel rosu. Daca la Nesu avea ce sa spuna, la Thereau chiar n-are ce. Poate doar sa-l apostrofeze ca s-a gasit sa stea tocmai in bratele lui moti. Mare pomanagii, dinamovistii astia!
#EffecT
21st September 2006, 11:36
Cyrill a fost eliminat total aiurea! Acum faptul e deja consumat.Ar trebui sa facem un memoriu si sa incercam sa-i ridicam suspendarea pentru ca nu a facut NIMIC! Si asa avem atatia suspendati/accidendati ..toate pe capul nostru..parca suntem blestemati :*(
Steaua Forever
21st September 2006, 12:20
Si eu sant de acord cu stelistuu,ar trebuii sa facem memoriu pentru ca si Cyrill si Ba nel au fost eliminati gratuit,iar eliminarea lui Banel chiar premeditata nu stiu cum are tupeul un arbitru sa faca lucrul acela ce a facut cu Banel ar trebuii sa fie inchis pentru treaba asta,noi degeaba ne agitam in fata televizorului, dar se vede clar ca Dinamo nu mai permite sa piarda inca un campionat si ,se recurg l-a metodele vechi de as asigura titlul,dupa parerea mea in campionatul acesta nu avem sansa sa castigam titlul ,nu din cauza valorii ci din cauza lui Dinamo care si-a asternut deja patul ,pentru noi ramane Liga si sper ca acolo o sa aratam incontinuare ca avem valoare,Steaua e respectata in Europa si furata in Romania e foarte dureros acest lucru.......
ioana20
21st September 2006, 14:28
Nu are rost sa ne facem sperante pentru ridicarea suspendarilor, ca doar "belgianul a recunoscut ca l-a lovit" si pe Banel si pe medicii echipei noastre cine ii crede ca marele actor corpodean i-a intins o cursa lui Banel?
Frenezia
21st September 2006, 14:36
Pai da...SPER SA SE PETREACA SI LA NOI CE S A INTAMPLAT ACOLO...SA VAD DINAMO IN B!!!!
eli.
21st September 2006, 15:12
Cyrill a fost eliminat total aiurea! Acum faptul e deja consumat.Ar trebui sa facem un memoriu si sa incercam sa-i ridicam suspendarea pentru ca nu a facut NIMIC! Si asa avem atatia suspendati/accidendati ..toate pe capul nostru..parca suntem blestemati :*(
degeaba depunem nu stiu ce memoriu si chestii de astea. niciodata nu o sa dispara hotia din fotbalul romanesc atata timp cat este aceasta conducere la carma lpf/frf. am vazut si eu faza in care Thereau a fost eliminat. ce pot sa spun ? corpodean ar face bine sa se uite cum se arbitreaza in Anglia si sa vada daca la faze de astea se da GALBEN . atentie nu rosu. dar ce tot spun eu ... corpodean este un hotz ! si cu asta basta ... ps : ce arbitri avem noi in Ro daca nu suntem in stare sa punem un tusier roman , trebuie sa aducem un inapt de ungur
dumitra_
21st September 2006, 17:20
nu stiu daca ati observat dar au fost scosi exact jucatorii de care a declarat rednic ca ii este frica...cyrill....dica a luat galben si banel nicolitza!!!!..
$teauA
21st September 2006, 18:12
o sa dea gol impotriva lui Lyon, pana la urma este francez nu?
...ce frumos ar fi dar la cum jucam acuma nu stiu :(
kalashnikov
21st September 2006, 18:14
o sa dea gol impotriva lui Lyon, pana la urma este francez nu?
...ce frumos ar fi dar la cum jucam acuma nu stiu :(
cine dracu il baga in meciul cu Lyon ?
Master Steaua
21st September 2006, 21:18
nu stiu daca ati observat dar au fost scosi exact jucatorii de care a declarat rednic ca ii este frica...cyrill....dica a luat galben si banel nicolitza!!!!..
Prietenii stiu de ce, nu-i asa porcea? :naughty:
proto_alive
22nd September 2006, 00:01
sa speram k nu ne dezamageste kum au fakut altii''.......' oriku ii suntem aproape shi sa speram k steaua sa nu ishi piarda kumpatul in sezonul asta shi k nervii lui gigi sa reziste la hotii ashtia
raulutz
22nd September 2006, 01:19
sa speram k nu ne dezamageste kum au fakut altii''.......' oriku ii suntem aproape shi sa speram k steaua sa nu ishi piarda kumpatul in sezonul asta shi k nervii lui gigi sa reziste la hotii ashtia
cand il vad pe thereau incepe sa`mi fie dor de cristea...
Andrei4Steaua
22nd September 2006, 01:56
cine dracu il baga in meciul cu Lyon ?
Cand nu sunt alti contestatari pe forum iti faci aparitia tu ?
Steaua Forever
22nd September 2006, 12:24
Cum sa intre acest jucator in ritmul echipei cand are sansa de a arata ce stie si vine un nenorocit si il elimina gratuit,sa stiti stimati colegi ca am studiat ore intregi aceasta faza ,am multe meciuri inregistrate si m-am uitat la fazele de genul acesta si din fericire am gasit multe dar in nici un caz nu a fost dat rosu ,in rare ori galbeni dar majoritatea au fost considerate de arbitrii faulturi de joc ,asa ca sa nu considere oamenii de fotbal ca noi nu ne pricepem la fotbal ,si cred ca santem si documentati cate odata mai mult decat ei......
siiir louie
22nd September 2006, 13:02
mOTI ("super fundasul" lui Dinamo) ar trebui sa-si spuna "domnisoara MOTI". Ce a fost cu caderea aia. Daca cadea Cyril cind l-a lovit Moti in prima faza (interesant este de ce asistentul Nagy nu a vazut lovitura lui Moti mai intii).
Spre deosebire de Rapid si DInamo, Steaua are in conducere oameni de caracter care (ma refer in specila la MM) dupa meciul STEAUA-RAPID 1-1 a spus inainte de a fi intrebat ca arbitrul a favorizat pe Steaua, iar DInamo prin vocea lui Borcea--- cica arbitrul a fost impartial, iar aseara Vama de la Rapid a opinat ca arbitrajul ar fi fost corect la meciul Rapid ---FC Arges 2-1 (vezi rosu la COMAN in min 12 ).
siiir louie
22nd September 2006, 13:03
cand il vad pe thereau incepe sa`mi fie dor de cristea...
uita--te mai bine la meciurile lui POLI TIMISOARA daca tii dor de Cristea---fara suparare:d
raulutz
22nd September 2006, 15:55
uita--te mai bine la meciurile lui POLI TIMISOARA daca tii dor de Cristea---fara suparare:d
sa sti ca o sa ma uit..macar cristea mai marca din cand in cand..mai tragea dupa el un fundas..nu dadea asa prost cu capul desi era mai mic decat thereau..imi amintesc cand era fata in fata cu portarul si i`a luat mingea maftei lui thereau..cristea nu cred k o pierdea..sper sa`si revina thereau..sincer sper..a fost adus ca un mare atacant..sper sa nu dezamageasca si pe viitor..intre timp..mi`e dor de cristea..
Master Steaua
22nd September 2006, 16:15
A luat 2 etape de suspendare. Pentru nimic, atunci moldovan cit va lua?????
skill
22nd September 2006, 16:38
Absolut incredibil!...e clar ca domnii care conduc fotbalul romanesc vor sa distruga tot ce a facut Steaua si Rapid in cupele europene.Daca Thereau a luat 2 etape...molodvan trebuia sa ia 4-5 atunci...formidabil
DUMY86
22nd September 2006, 16:44
:shock: Incredibila decizia asta ! 2 etape pentru " un fault" care merita maxim un galben, dar galbenul cu conditia sa primeasca si Moti, care a lovit primul. Eu ma asteptam, sincer sa fiu, sa i se anuleze cartonasul la comisie, si acum vad ca i-au dat 2 etape.
Jos cu comunistii !!!
eli.
22nd September 2006, 16:47
este incredibil ce se intampla ... doamne fereste ! se distruge tot ce a facut Steaua in Europa si sa zicem si crrapid ! e incredibil 2etape pt un fault la care in anglia nu se da GALBEN ! sapun cate etape a primit dupa cotul ala in gura ? apai ala cot ba tata nu asta ...
M4r|us
22nd September 2006, 17:03
Nu mai am cuvinte. Pur si simplu de necrezut
Gepeto
22nd September 2006, 17:42
Saracul baiat, cred ca, de acum inainte, o sa fuga de fundasi de frica sa nu-si lase echipa in zece oameni...Din pacate, Thereau a dat nas in nas cu nasii fotbalului romanesc...A vazut gunoiul de sub presul lui Mircea Sandu si acolitii lui...
A vazut super echipa romaneasca dinamoie care castiga totul in campionatul romanesc(a vazut o tara intreaga cum procedeaza cainii actori) iar cand scot capatana in Europa li se trage una peste bot...
Rusine Corpodean!! Rusine Mircea Sandu!!
Sunt scarbit de ceea ce i s-a intamplat lui Thereau si Stelei in meciul cu cainii.
Sunt mandru ca sunt stelist!! Sunt mandru ca, pentru a bate Steaua, Dianmoie a avut nevoie de ajutorul arbitrului si de o echipa Steaua cu 8 jucatori de camp...si nici asa nu ne bateau daca fostul stelist Denis nu prindea un minut de glorie...
Prieteni, stati linistiti!! Roata se invarte si pentru Dinamo si pentru javrele de jandarmi care au tras in suporteri, de parca acestia erau dusmanii de moarte...
eli.
22nd September 2006, 18:14
daca stia Thereau ce o sa pateasca in "tara asta de tot ... " nu cred ca mai venea in Romania. si se intreaba lumea de ce nu vin jucatori straini in romania , de ce-l refuza pe MM ...
Kingpin
22nd September 2006, 19:57
sa sti ca o sa ma uit..macar cristea mai marca din cand in cand..mai tragea dupa el un fundas..nu dadea asa prost cu capul desi era mai mic decat thereau..imi amintesc cand era fata in fata cu portarul si i`a luat mingea maftei lui thereau..cristea nu cred k o pierdea..sper sa`si revina thereau..sincer sper..a fost adus ca un mare atacant..sper sa nu dezamageasca si pe viitor..intre timp..mi`e dor de cristea..
forumu lu poli temesvara e mai in spate!!
acolo poti intra sa il lauzi in voie!
#EffecT
22nd September 2006, 20:45
Nu credeam ca javrele sa fie atat de javre si sa mearga atat de departe incat sa-i dea 2 (doua) etape de suspendare lui Thereau pentru NIMIC!
Viorel Moldovan a luat tot 2 etape de suspendare..si bineinteles va rata derbyul cu Dinamo! cum le ies toate combinatiile comunistilor!!
Daca vom castiga titlul anul acesta,cred ca va fi cel mai frumos din viata mea,pentru ca anul acesta Dinamo a beneficiat si beneficiaza in continuare de tot sprijinul arbitrilor si al oamenilor influenti din fotbalul romanesc.
Singuri impotriva tuturor! un slogan ce ni se potriveste ;)
Andrei4Steaua
22nd September 2006, 21:26
2 etape ... nici un comentariu in plus .... asa au crezut ei ca-l scot cu fata curata pe Corpodean si l-au pus si primul pe lista FIFA ...... no comment sa-si faca treaba toti sclavii din fotbalul romanesc si pe noi sa ne ajute Dumnezeu ori sa luam UEFA ori sa trecem de grupe in CL
daby
22nd September 2006, 21:49
2 etape suspendare pentru nimic. Cum poti sa'i dai unui jucator 2 etape suspendare pentru o eliminare prosteasca, la o faza la care n'a fost nimic ...
bothuman
22nd September 2006, 23:52
Thereau l-a lovit pe moti. insa, cum a zis mircea sandu, nu stii cat de tare l-a lovit, dar nu trebuia sa primeasca rosu
Steaua Forever
23rd September 2006, 00:27
Si noi care credeam ca va fii anulat cartonasul rosu primit de Thereau,doua etape? e de necrezut ce se intampla l-a noi,si Moldovan a primit doua etape ca sa nu poate juca cu javrele ,pur si simplu incredibil!!!!!!
KosmyN
23rd September 2006, 02:46
Probabil k la apel, suspendarea ii va fii redusa la o singura etapa, asa cum e normal
#EffecT
23rd September 2006, 03:00
Probabil k la apel, suspendarea ii va fii redusa la o singura etapa, asa cum e normal
Kosmyne,ce mai e normal in fotbalul romanesc la ora actuala ?
ti s-a parut normala eliminarea lui thereau ?
ti s-a parut normal arbitrajul lui corpodean ?
ti s-a parut normal,ca tusierul sa vada de la 60 m cotul lui thereau,dar de la 10 m la o alta faza sa nu vada faultul asupra lui Saban?
ti s-au parut normale declaratiile de dupa meci ale lui "Valcea" sau Sandu ?
Banuiesc ca nu! parca vad ca gasesc ei niste probleme,si ramane suspendarea de 2 etape :doh:
Dinamo e avantajata sa ia titlul anul acesta...e un lucru ce nu mai poate fi pus la indoiala,sa speram ca o sa reusim sa le dam planurile peste cap !!!
Dica2
23rd September 2006, 18:50
Radoi e :accident2 doar dica si badea joaca :fotbal: Toata :romania2: depinde de steaua. eu pe forum am fost :banned: serios.Dar pe acest forumno so fac.
Dica2
23rd September 2006, 18:53
We are the Champions
Nebuchada
23rd September 2006, 20:36
...of the world...
aditza_guardian_angel
25th September 2006, 02:35
Bun venit si mult noroc in urmatoarele meciuri pentru ca va avea nevoie.
miki_stelista
25th September 2006, 11:44
Poate le da Thereau gol francezilor lui...
Maximus_X
25th September 2006, 13:54
Poate le da Thereau gol francezilor lui...
Da, cred ca ar fi o idee excelenta ca Oli sa joace cu el in teren. Poate fi un mare atu pentru noi, daca el va stii sa comunice cu colegii si sa le dejoace unele intentzii ale francezilor.
E clar ca si el isi doreste sa faca un meci mare impotriva conationalilor sai. :yup:
raulutz
25th September 2006, 14:01
Da, cred ca ar fi o idee excelenta ca Oli sa joace cu el in teren. Poate fi un mare atu pentru noi, daca el va stii sa comunice cu colegii si sa le dejoace unele intentzii ale francezilor.
E clar ca si el isi doreste sa faca un meci mare impotriva conationalilor sai. :yup:
1. thereau intelege franceza, intelege ce vbesc pe teren cei de la lyon, dar nu prea stie romana si le traduce greu jucatorilor romani ce vor sa faca francezii..
2. thereau nu a aratat o forma prea buna
3. mizez pe oprita titular in locul lui banel sau bostina/cristocea...si pe badea in locul lui thereau..in acest moment badea e cel mai bun atacant pe care il avem(punandu`l pe dica mijlocas)
Andrei4Steaua
25th September 2006, 14:20
3. mizez pe oprita titular in locul lui banel sau bostina/cristocea...si pe badea in locul lui thereau..in acest moment badea e cel mai bun atacant pe care il avem(punandu`l pe dica mijlocas)
Cristocea nu joaca ... are ruptura .... si Bostina nu cred ca va fi titular ... deci cred ca Banel v-a juca pe stanga si Oprita pe dreapta .... in atac cred ca vom fi ca la Kiev .... Badea - Dica ... ramane de vazut flancurile din aparare cine le va acoperii
sorin_g
25th September 2006, 16:30
si Bostina nu cred ca va fi titular ... deci cred ca Banel v-a juca pe stanga si Oprita pe dreaptaOf, Doamne, asta NU!
In cazul asta are dreptate colonelu_Voiculescu... ne luam 5 goluri.
Sper ca Oli a invatat din meciul cu Dinamo si nu o sa abrambureasca posturile intr-un meci asa important precum cel cu Lyon. Sa lase extrema stanga sa joace pe stanga si pe cea dreapta sa joace pe dreapta (fie Oprita sau Nicolita). Banel nu a jucat bine pe stanga nici in meciurile usoare din campionat, cum o va face cu Lyon?
Despre Cyril... cred ca nu e bine sa fie titular.
Maximus_X
25th September 2006, 16:44
1. thereau intelege franceza, intelege ce vbesc pe teren cei de la lyon, dar nu prea stie romana si le traduce greu jucatorilor romani ce vor sa faca francezii..
2. thereau nu a aratat o forma prea buna
Stiu ca despre ambele probleme ale sale. Poate vor fi folositzi atat el cat si Vali Badea iar Dica sa joace in spatele lor.
Of, Doamne, asta NU!
In cazul asta are dreptate colonelu_Voiculescu... ne luam 5 goluri.
Sper ca Oli a invatat din meciul cu Dinamo si nu o sa abrambureasca posturile intr-un meci asa important precum cel cu Lyon. Sa lase extrema stanga sa joace pe stanga si pe cea dreapta sa joace pe dreapta (fie Oprita sau Nicolita). Banel nu a jucat bine pe stanga nici in meciurile usoare din campionat, cum o va face cu Lyon?
Sorine, legat de Banel cam ai dreptate. In plus, Opritza mi se pare mult mai in forma decat el in acest moment.
Cred ca Oli va gandii echipa ceea mai buna si va demonstra inca o daca ca este un antrenor de valoare.
Gepeto
25th September 2006, 17:23
Thereau mai are inca nevoie de timp pentru a se adapta si a invata limba...inca nu colaboreaza suficient cu colegii...
Babygirl stelista
26th September 2006, 18:17
:offtopic: nu e mare lucru d capu lui...>:P chiarnu stiu d c l-au adus...
Babygirl stelista
26th September 2006, 18:18
E nashpa...doar stie sa faulteze si sa n lase in dezavavntaj numeric...
Cristi
26th September 2006, 18:27
chiarnu stiu d c l-au adus...
pentru freza aia dungata :punk:
Kingpin
26th September 2006, 18:42
:offtopic: nu e mare lucru d capu lui...>:P chiarnu stiu d c l-au adus...
l-au adus sa te enerveze pe tine!
daca sunt afon de o activitate anume nu imi dau cu parerea despre ea. asa ar trebui sa faci si tu.
ingerash_negru
26th September 2006, 19:02
Lasa-ti baiatul sa-si intre in ritm! Nu de mult a jucat in liga a-2-a si acum e la cel mai inalt nivel!! Va veni si timpul cand se va dezgheta si va si goluri!
La acel fault, sanctionat exagerat cu rosu nu prea il putem acuza!
Sper totusi sa fie doar rezerva azi!
Kingpin
26th September 2006, 20:07
daca Thereau e in forma si daca OLI va crede ca poate sa ajute echipa, el va juca din min 1.
tiberiusnaidin
27th September 2006, 10:21
Dupa acest meci carlos a demonstratinca odata ca nu merita sa joace la steaua.Avem o echipa buna cu o aparare destul de buna.La noi nu apara portarul ci fundasi.Rog ca sa se ia masuri.
Kingpin
27th September 2006, 10:49
Dupa acest meci carlos a demonstratinca odata ca nu merita sa joace la steaua.Avem o echipa buna cu o aparare destul de buna.La noi nu apara portarul ci fundasi.Rog ca sa se ia masuri.
hai dute... vorbesti serios?
#EffecT
28th September 2006, 17:35
Thereau a ramas cu suspendarea de doua etape!
Atacantul Stelei, Cyril Thereau, va fi în stare de suspendare şi pentru partida cu Poli Iaşi. Eliminat de Sorin Corpodean în meciul cu Dinamo, francezul a fost suspendat două etape. Comisia de Apel, întrunită astăzi, a decis să păstreze decizia Comisiei de Disciplină.(stelisti.ro)
Asa cum era de asteptat,desi s-a vazut clar ca nu a fost nimic la duelul lui thereau cu moti,bine cunoscuta comisie de disciplina nu i-a redus suspendarea !
Este inadmibisibil ce se intampla in fotbalul romanesc la ora actuala :no:
Adrians
28th September 2006, 17:46
Sa mai spuna cineva ca Nasu si FRF au ceva cu Steaua !
colonelu Voiculescu
28th September 2006, 17:50
Nu as merge chiar asa de departe . Nu e cine stie ce miza daca Thereau joaca sau nu cu Poli Iasi .
Nu ai cum sa reduci pedeapsa la 1 etapa de suspendare pentru rosu direct dupa o lovire cu cotul . Ca a fost sau nu , asta nu stabileste Comisia de Disciplina sau de Apel . Ei judeca strict pe ceea ce este scris in raportul arbitrului .
KosmyN
29th September 2006, 11:15
Poi in raportul arbitrului de la meciul Uta - rrapid tot cartonas rosu pt lovire cu cotul scris si la zicu, dar uite k i s-a redus pedeapsa.
Si eu zic k lipsa miza lui Thereau conteaza, pt k el are nevoie de meciuri, sa se integreze cat mai bine, sa inceapa sa markeze.
colonelu Voiculescu
29th September 2006, 12:48
Duritatea sanctiunilor si lipsa de "intelegere " este datorata si faptului ca oamenii s-au saturat sa fie jigniti permanent de catre un anumit conducator de club
Sorry , dar comportamentul conducerii atrage tot mai multi dusmani
ingerash_negru
30th September 2006, 17:55
Astia vor face tot posibilul sa nu luam campionatul!! Degeaba ne minunam noi atata!! Nush dak au primit bani da la Dinamu sau alte cluburi sau pur si simplu nu vor sa devina Seria 1 un fel d campionat francez unde castiga an de an numai Lyon!
E pkt d ce se intampla da asta e realitatea! Acum trebuie sa stim k vom fi sanctionati d 2 ori mai mult k intr-un caz normal!
Imi pare rau d Thereau sa stea asa p bara degeaba.... :-(
Robinho
3rd October 2006, 22:20
:romania: Forza STEAUA astept de la Cyril jocuri foarte bune salut
Gepeto
4th October 2006, 16:42
De cand a venit la Steaua, ghinioanele s-au tinut scai de Cyril Thereau...Poate le sparge in meciul cu RM ;)
danutzameila
11th October 2006, 16:35
Ghinion au mai toti jucatorii..........Este o periada mai grea,dar trebuie sa o depaseasca cat mai repede.Sa speram k ghinioanele o sa se sparga la meciul cu Real,sa continuam cu o serie de victorii,sa luam campionatu.Oricum Cyril nu merita direct rosu la acea faza.Asta se datoreaza lui Moti care este un foarte bun actor,a simulat f bine,si altor interese care au existat cu siguranta.
Bafta in continuare,si astept meciuri cat mai bune de la tine(Cyril)
Master Steaua
13th October 2006, 21:45
In sfirsit primul gol .Bravo Cyril inca unul pina la sfirsit.
miki_stelista
13th October 2006, 23:09
In sfarsit, a spart si Thereau gheata! Si ce gol! La cat mai multe...
Steaua Forever
13th October 2006, 23:12
Un jucator de clasa parerea mea,astazi a aratat ca nu degeaba a fost adus la Steaua BravoThereau si tine-o tot asa.....
steauaclub.tk
13th October 2006, 23:15
M-am bucurat la golul lui Cyril de parca am fi dat trei dintr-o lovitura. Sa speram ca o sa vina si altele, cat mai curand. Preferabil marti. ;)
Steaua Forever
13th October 2006, 23:18
Ai dreptate steauaclub.tk ar fii bine sa marcheze marti,dar cine stie poate norocul va fii de partea noastra....
#EffecT
13th October 2006, 23:29
Thereau merita acest gol.A facut un meci foarte bun si ne-a demonstrat ca este un atacant de clasa. :notworthy
Grea decizie pentru Oli,cine va juca cu Real din primul minut? Thereau sau Badea ?
Alinutzzza
13th October 2006, 23:37
Thereau a jukt destul d bine...a fost super tare preluarea.sper s joace bine si marzti si eventual dak da si un gol nu cred k se supara nimeni :D
#EffecT
13th October 2006, 23:38
Thereau a jukt destul d bine...a fost super tare preluarea.sper s joace bine si marzti si eventual dak da si un gol nu cred k se supara nimeni :D
Se supara Casillas :)))
Alinutzzza
13th October 2006, 23:41
Se supara Casillas :)))
:)))) da ..ai si tu dreptate...dar pt noi nu prea conteaza parerea lui..so...astept cat mai multe goleri de la Steaua :D
ww
14th October 2006, 08:54
bravo lui ca a marcat... un gol frumusel as spune...
ori are simtul porti dezvoltat ori are bulan ca nu mi s-a parut ca a scos capul din pamant dupa preluare:p...
important e ca a marcat si sper ca dupa acest gol sa marcheze regulat...nu conteaza cum... gol sa fie
Clujeanu`
14th October 2006, 12:43
Felicitari Ceryl!Un jucator de valoare care va fi de mare folos stelei!
eli.
14th October 2006, 13:32
in sfarsit si-a dat drumu si Cyril ! felicitari pt acest gol care dupa mine a dat dovada ca Thereau este un mare atacant. la cat mai multe goluri sub tricoul Stelei Cyril !
TheScouser
14th October 2006, 14:16
Cyrill a facut un meci frumos aseara, dar dupa parerea mea, Dica a fost cel mai bun.
ioana20
14th October 2006, 14:18
M-am bucurat la golul lui Cyril de parca am fi dat trei dintr-o lovitura. Sa speram ca o sa vina si altele, cat mai curand. Preferabil marti. ;)
la fel si eu; la primele 2 goluri am starnas doar pumnii, la golul lui am strigat :D; poate marti va fi seara lui! Bravo Cyril!
Cristi89
14th October 2006, 15:21
Si eu am fost foarte bucuros pentru golul marcat de Cyrril.Sper sa joace la fel de bine si in meciurile urmatoare si sa marcheze cat mai des.
dax
14th October 2006, 15:24
Bravos ! In sfarsit ! Si ce preluare... excelent. Tine-o tot asa !
Preferam sa ramai in teren alaturi de Badea, si sa fie scos Dica.
Alinutzzza
14th October 2006, 17:32
Bravos ! In sfarsit ! Si ce preluare... excelent. Tine-o tot asa !
Preferam sa ramai in teren alaturi de Badea, si sa fie scos Dica.
poate preferi s fie scos Dica.nu cred k toata lumea vrea asa..totusi Dica a dat cele mai multe goluri pana acum si e un juktor destul d bun...mult mai bun dekt Thereau...parerea mea.Thereau are momente bune dar in rest...nu joak f bine in schimb Dica a jukt destul d bine in toate meciurile...bine,pana l urma fiekre q parerea lui..dar eu il prefer mult mai mult pe Dica decat p Thereau. :romania2:
dumitra_
14th October 2006, 17:39
da...frumoasa preluare...am ramas masca :oh: ...desi am vazut`o mai bine la reluare....felicitari si la cat mai multe goluri!! :romania2:
sorin_g
14th October 2006, 20:17
Daca nu ma insel, a reusit o preluare similara si in meciul cu UTA, dar a ratat (nu?)
#EffecT
14th October 2006, 20:29
Daca nu ma insel, a reusit o preluare similara si in meciul cu UTA, dar a ratat (nu?)
In meciul cu UTA ? :woot:
Nu cred ca era la steaua :D
E un jucator pe placul meu,la inaltimea lui are o tehnica de invidiat...asta ajunge mare jucator ;)
Ce-ar fi sa vedem in meciul cu Real,o tripleta ofensiva : Dica-Badea-Thereau ? sunt sigur ca i-am da gol lui Casillas :)))
dumitra_
14th October 2006, 21:13
Ce-ar fi sa vedem in meciul cu Real,o tripleta ofensiva : Dica-Badea-Thereau ? sunt sigur ca i-am da gol lui Casillas ))
dada ...cate unul de fiecare cel putin...asa mi`ar place si mie :mrgreen:
Cristi89
14th October 2006, 21:13
Thereau a debutat la Steaua in meciul cu FC Arges.Ar fi interesant sa jucam cu 3 atacanti insa nu cred ca Oli va risca intr-un astfel de meci.Cred insa ca Cyrril va intra dupa pauza in meciul de miercuri.
sorin_g
15th October 2006, 14:23
In meciul cu UTA ? :woot:
Nu cred ca era la steaua
Imi cer scuze, ma gandeam la meciul cu FC Arges...
d-izzy
15th October 2006, 16:40
a jucat f bine thereau :)
tot asa ... gg dude
ingerash_negru
15th October 2006, 18:51
Bravo Cyril!! Primul gol pt. Steaua!! :wink:
Sper k d-acum inainte se va intampla din ce in ce mai des! Cine stie...poate chiar cu Real!! :lol: Sa le gaurim plasa la inganfafi!
Gepeto
15th October 2006, 20:46
Din pacate, baietii nu se prea omoara sa-i dea pase...Chiar si comentatorul meciului a observat asta...Poate inca nu s-a integrat in echipa...
Sa-l vedem cu Real ;)
Master Steaua
16th October 2006, 15:28
Cred ca nu se inteleg prea bine cu el, aici e problema lor. Nu prea se inteleg ei cu jucatorii straini.Daca Cyril va invata cit de cit limba romana o sa vedeti ca jocul lui va fi mult mai bun.
Alinutzzza
16th October 2006, 16:42
Thereau e destul d bun...dar probabil k Oli o sa'l bage in repriza a doua.dak da si un gol e f bine dak nu tot e bine..doar sa'l ajute p Dica s dea cat mai multe goluri:D
dax
16th October 2006, 17:20
poate preferi s fie scos Dica.nu cred k toata lumea vrea asa..totusi Dica a dat cele mai multe goluri pana acum si e un juktor destul d bun...mult mai bun dekt Thereau...parerea mea.Thereau are momente bune dar in rest...nu joak f bine in schimb Dica a jukt destul d bine in toate meciurile...bine,pana l urma fiekre q parerea lui..dar eu il prefer mult mai mult pe Dica decat p Thereau. :romania2:
Nu prea ai inteles care e treaba. Dica stim toti cum joaca. Insa voiam sa vad cum evolueaza Thereau impreuna cu Badea. :hungry:
Aurelus29
16th October 2006, 20:26
Thereau este atacantul de care STEAUA are nevoie. Face presing, joaca bine pe contraatac, si stie sa se demarce plus ca are un joc colectiv.
Domnul Olaroiu a stiut de ce trebuie sa vina la STEAUA
Zapo6
16th October 2006, 21:34
Imi place mult Thereau,e la fel de bun ca si Iacob poate mai bun decat el parerea mea si ma bucur pentru el k a marcat, bv lui...... :wink:
Alinutzzza
16th October 2006, 23:55
Nu prea ai inteles care e treaba. Dica stim toti cum joaca. Insa voiam sa vad cum evolueaza Thereau impreuna cu Badea. :hungry:
a..ok..atunci scuzele mele :d...
tml
18th October 2006, 01:11
Un bonjour de France.
Je ne parle pas roumain mais je comprends un peu car beaucoup de mots sont proches du français.
Comment va notre ancien joueur de l'Union Sportive Orléans, Cyril Théreau? S'est-il bien intégré Ã* l'équipe?
J'espère que quelqu'un comprend un peu le français sur le forum :)
LoMax8
18th October 2006, 01:15
Eu zic ca Thereau isi merita locul de titular...am mai postat si pe alte siteuri eu as juca doar cu Para la inchidere si cu Thereau Badea si Dica ,in spatele lor, in ofensiva....prefer sa luam 2,3 goluri si sa dam 4 decat sa facem 0-0, 1-0 sau 0-1...mie imi place un joc ofensiv...defapt Steaua pe vremuri( cand lua 5 campionate si apoi 6 consecutive) era ofensiva...aveam un mijloc de mijloc!!!
dax
18th October 2006, 01:17
Buna pasa de gol a lui Thereau, dar cu finalizarea... ce sa zic.. a dat cu stangu-n dreptu`. Mai are de lucrat. Ma gandesc ca era mai bine daca juca titular.
#EffecT
18th October 2006, 01:19
Thereau a revigorat atacul.
Pacat ca Oli nu a riscat cu 3 varfuri...asa am jucat in marea majoritate a timpului cu 2 atacanti si tot am incasat 4 goluri :|
Master Steaua
18th October 2006, 09:53
Thereau a demonstrat aseara ca incet incet devine o solutie in atac, cu Badea linga el si cu Dica in spate. Poate Oli va incerca o asemea asezarein campionat, sa veem acolo daca da rezultate.
sorin_g
18th October 2006, 10:25
Thereau este un excelent pasator, intra foarte bine in combinatii... la finalizare e cam lent, sta prea mult pe ganduri.
colonelu Voiculescu
18th October 2006, 10:38
Se vede ca a fost crescut in alt mediu . A intrat cu tupeu pe teren , spre deosebire de majoritatea jucatorilor romani carora le-au cam tremurat chilotii
TheScouser
18th October 2006, 15:31
Thereau mi-a placut in meciul cu Madridu`. Cred ca joaca mai bine pe postura de mijlocas ofensiv decat atacant. :yup:
madalina_193
18th October 2006, 16:03
a jukat bine..s`a simtit mult in joku ekipei kand a intrat el p teren..pasa ptr gol a fost superba..finalizarea a lasat d dorit..da` macar a fost gol....:)
Alinutzzza
18th October 2006, 16:07
dak inainte ziceam k Thereau nu este chiar asa de bun trebuie sa recunosc k m'am inselat.este un juktor destul de bun si a demonstrat asta in meciul q Real...imi pare bine pt el si ar fi chiar super k Oli s'ai bage in acelasi timp in teren p Dica Badea si pe Cyril .numai k nu stiu ce am face atunci la mijloc sau in aparare...
daby
18th October 2006, 16:13
Oli tre sa joace mai mult cu Thereau, chiar si titular, in locul lui Dica in unele meciuri
Alinutzzza
18th October 2006, 16:42
Oli tre sa joace mai mult cu Thereau, chiar si titular, in locul lui Dica in unele meciuri
imi place super mult de Dica si nu as vrea sa renuntze la el k titular chiar si pt Cyril... :nope: ..desi si Cyril e bun sincer nu k imi place mie mai mult d Dica..dar Dica mi se pare un juktor mai bun dekt Thereau..
skill
18th October 2006, 16:44
se poate renunta la badea draga mea...
daby
18th October 2006, 16:50
imi place super mult de Dica si nu as vrea sa renuntze la el k titular chiar si pt Cyril... :nope: ..desi si Cyril e bun sincer nu k imi place mie mai mult d Dica..dar Dica mi se pare un juktor mai bun dekt Thereau..
Nu am zis ca Dica sa fie rezerva iar de acum incolo atacul sa fie Badea - Thereau, nu, am zis sa incerce mai des cuplul Badea - Thereau. Oricum Dica a fost unul din cei mai slabi cu Real
M4r|us
18th October 2006, 17:37
Dica unul dintre cei mai slabi cu real? Ok, if you say so :)
#EffecT
18th October 2006, 19:22
Nu pot sa nu remarc diferenta de atitudine dintre romani si occidentali.Mi-a placut mult atitudinea din teren a lui Thereau..printre putinii jucatori care s-au concentrat la joc.
Inca 3-4 jucatori la steaua cu o atitudine asemanatoare si putem aborda altfel acest gen de partide.
TheScouser
18th October 2006, 19:23
De ce nu s-ar putea incerca cuplul Dica - Badea, Thereau? Chiar Dica a spus ca se simte cel mai bine in spatele varfurilor. ;)
#EffecT
18th October 2006, 19:32
De ce nu s-ar putea incerca cuplul Dica - Badea, Thereau? Chiar Dica a spus ca se simte cel mai bine in spatele varfurilor. ;)
Asta imi doresc cel mai mult!!! am face furori cu atacul asta.
Din pacate,Oli este foarte precaut si prefera sa joace cu 2 varfuri.
Dica,Badea si cu Thereau sunt in forma mare si toti merita sa joace titulari
TheScouser
18th October 2006, 19:34
Da...intr-adevar...lui Oli ii sta capul mai mult la aparare, dar ar trebui sa stie ca si atacul e important! Daca nu dai gol, ori pierzi, ori faci o remiza! :rtfm:
mada_stelista
18th October 2006, 23:38
se poate renunta la badea draga mea...
Doamne fereste !!!!!!!!!!!!!
Daca nu era VALENTIN BADEA nu mai juca Steaua cu Real Madrid sau cu Lyon
Daca nu era VALENTIN BADEA Steaua pierdea cu 4-0 ieri
Badea e baza
BADEA TE IUBIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :romania2:
Alinutzzza
19th October 2006, 16:31
ar fi cel mai tare asa.dar asta inseamna k trebuie scoata un mijlocas sau un fundat nu?sincer eu nu'l prea vad pe Dica, k mijlocas...oricum ar fi super tare dak Oli i'ar baga pe totzi 3 in teren.dar dak Oli crede k e mai bine s joace dekt 2 din cei 3...
dumitra_
19th October 2006, 17:00
sincer eu nu'l prea vad pe Dica, k mijlocas...
...Dica este mijlocas ofensiv de felul lui....
on topic: si eu as vrea sa`l vad mai des pe Thereau in teren, dar fara sa se renunte la Badea sau Dica..
skill
19th October 2006, 17:16
dica a fost mai degraba mijlocas inainte...:|
dax
19th October 2006, 23:37
a..ok..atunci scuzele mele :d...
Ai vazut de ce voiam sa vad in meciul cu cfr cluj pe Thereau alaturi de Badea ?
Din pasa lui Thereau a dat Badea gol lui Casillias.
#EffecT
20th October 2006, 00:11
Sper sa-l vad titular pe Thereau in meciul de la Galati...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.