View Full Version : Stelian Stancu
stelist
2nd September 2006, 01:16
Stelian Stancu
http://img73.imageshack.us/img73/4599/stancu2nk5.jpg
Andrei4Steaua
2nd September 2006, 01:36
Am inteles ca maine este titular tinand cont si de faptul ca Saban este la nationala ... e clar ca Balan e scos din grafic ... probabil ca meciul cu Boro i-a fost fatal
d-izzy
2nd September 2006, 02:43
hai sa nu mai revenim la meciul cu Boro ... :|... never :|
Cat despre Stancu, nu am nici cea mai mica idee cum joaca, cat de tehnic si de rapid e ...
Fatal1ty
2nd September 2006, 09:44
Nici eu nu stiu nimik despre el dar sper sa fie macar la fel de bun ca saban
#EffecT
2nd September 2006, 11:34
Stelian Stancu a fost titular indiscutabil anul trecut in echipa sportului studentesc.
Se stie deja ca poate evolua atat ca fundas cat si ca mijlocas dreapta.
Este un jucator dorit de Oli,si de aceea nu cred ca poate fi pusa la indoiala valoarea lui.
Mult succes si la cat mai multe evolutii stralucite in tricoul ros-albastru :punk:
eli.
2nd September 2006, 11:43
aseara totusi in meciul ala LPF - Stranierii a avut o evolutie cat de cat buna. parerea mea este ca Stancu este un jucator gen Badoi de la crrapid care are urcari in atac foarte bune. in rest sper sa joace cat mai bine.
e bine ca acum avem in mare parte posturile acoperite pt un sezon foarte foarte lung.
ps : mi se pare mie sau coposUTC are dreptate cu masa musculara ? :shifty:
sorinutza
2nd September 2006, 16:16
Mult succes lui Stelian Stancu la Steaua...si sa ai ba un sezon la fel de bun cum a avut si anul trecut ;)
p4link
2nd September 2006, 16:40
Stancu n-a vrut cu forţa la Rapid
Ultima achiziţie a FC Steaua, fundaşul Stelian Stancu, adus de la Sportul Studenţesc, a declarat, vineri seară, la Mogoşoaia, că dacă ar fi fost transferat la Rapid, ar fi ajuns acolo pentru că trebuia şi nu datorită dorinţei sale.
"Sunt foarte bucuros că am ajuns la Steaua, este un pas important în cariera mea. Nu sunt dezamăgit că am ajuns la Steaua şi nu la Rapid, pentru că eu mi-am dorit la Steaua, chiar foarte mult. Dacă ajungeam la Rapid, îmi făceam datoria, dar nu ajungeam pe dorinţa mea, ci pentru că aşa trebuia. Mi-ar fi plăcut să vină la Steaua şi Mazilu, care a fost colegul meu de cameră, şi Lazăr. Erau prietenii mei", a spus Stancu.
Jucătorul stelist a precizat că trebuie să fie pregătit şi pentru confruntările cu Real Madrid din Liga Campionilor. "Acum două luni luptam pentru locul întâi, apoi am retrogradat în Liga a II-a. Acum am ajuns la Steaua şi o să joc în Liga Campionilor. Asta-i viaţa. Trebuie să fiu pregătit şi pentru Real Madrid. Primul vis mi s-a îndeplinit, am ajuns la Steaua, mai am unul: să ajung la echipa naţională", a comentat el.
Antrenorul FC Steaua, Cosmin Olăroiu, a declarat că transferul lui Stancu reprezintă "concurenţă pentru postul respectiv". "Avem un lot mai numeros şi mai multe soluţii. Nu ştiu dacă l-am suflat Rapidului. L-au refuzat că nu avea masă musculară? Foarte bine, treaba lor", a afirmat Olăroiu, care a condus Selecţionata LPF în meciul cu Selecţionata stranierilor, scor 1-1. Din prima echipă a făcut parte şi Stancu, despre care Olăroiu a adăugat: "Nu cred că ce a arătat astăzi este valoarea lui"
prosport.ro
sorin_g
2nd September 2006, 18:22
Mi se pare ca seamana la figura cu arbitrul Alexandru Tudor aka Brad Pitt.
Sper sa faca deci o figura frumoasa... :pirat:
swing
3rd September 2006, 11:13
HHH cica e nehranit. Pun pariu ca dupa doua cantonamente cu OLI pune carne pe el cat n-a pus de cand s-a apucat de fotbal. Nush daca tineti minte ce probleme am avut cu accidentarile asta vara in cantonamente. Asta e din cauza ca se lucreaza in fortza pt a-i intari pe toti jucatorii. Numai asa poti avea rezultate . Cu o pregatire fizica de exceptie. Oricum ... i dau dreptate lui Copos cand zicea ca Stancu va fi hranit si vitaminizat de Steaua. :D
cleo_steaua
3rd September 2006, 15:01
lasa...sa isi tina copos musculosii...ca el ii hraneste cu carnaciori Fortzosso! :naughty:....acum macar avem pe cine pune in locul lui Nicolita! si o sa avem 2 jucatori pe ambele posturi de fundas lateral...pe dreapta, il avem pe saban si stancu, si pe stanga il avem pe Petre Marin si pe Nesu! sweeet!
Laur_STEAUA
3rd September 2006, 16:32
Imi pare rau ca nu a apucat sa-si confirme valoarea si la Steaua (sigur o va face), deoarece si nationala va avea nevoie de el, in locul lui Cosmin Contra care este cel mai PRAF.
Generalu assasino
3rd September 2006, 17:56
pt postu de fundash dreapta exista cel mai bun si il cheama george ogararu , e bun baiatu , dar vad ca noi continuam sa mergem pe experienta si batranetea lui contra. mare pacat :|
Laur_STEAUA
3rd September 2006, 18:12
Asa este, dar atat Contra cat si Lobont, se spune ca fac parte din nu stiu ce gasca.....
mike2funy
3rd September 2006, 18:35
Ba da' ce a mai fost plimbat Stancu asta intre Metalul Plopeni si Astra Ploiesti . Da' in sfarsit a dat norocu' peste el , sper sa confirme . De fapt eu cred ca va convinge pt ca MM si cu OLi nu l-ar fi luat daca n-ar fi stiut ce-i cu el
http://rfbursa.xhost.ro/stelstancu.html
daby
5th September 2006, 00:20
Nu stiu ce sa zic, nu cred ca va ce asteapta toata lumea.
colonelu Voiculescu
5th September 2006, 12:06
Dar ce asteapta lumea ?
Stancu e un jucator bun , iar anul trecut a jucat bine la Sportu
Important e ca baiatul nu e fitos !
#EffecT
5th September 2006, 12:41
Pe Stelian Stancu nu l-am urmarit in mod special dar nu pot uita declaratia lui Sorin Cartu : "Stelian Stancu este cel mai bun fundas dreapta din tara!" Iar lui Cartu ii poti reprosa orice, numai ca nu are "ochi" la fotbalisti nu.(fragment dintr-un articol aparut pe fcsteaua.ro)
Cristi89
5th September 2006, 14:41
Stelian Stancu este o achizitie excelenta.Dupa parerea mea este mai bun decat Klemi Saban.Ma bucur ca nu a ajuns la Rapid.
sorin_g
5th September 2006, 21:22
Eu unul aveam mai multa incredere in Daniel Balan, care excela prin viteza si determinare, decat in Stancu, fundas care nu iese cu absolut nimic in evidenta... dar sa vedem ce o sa iasa...
Bogdanbibi
5th September 2006, 22:13
hai sa fim seriosi, balan era cel mai dezordonat jucator al stelei din punct de vedere tactic.......determinarea si sprinturile iau ochii suporterilor, dar antrenorii urmaresc cu totul altceva
channah
5th September 2006, 23:47
Pot zice altceva decat:hai sa te vedem cum joci la steaua?ai mult de muncit asa k pune-te p treaba :fotbal:
stelistaO6
6th September 2006, 14:39
bun venit ii urez si eu lui stelian stancu (...desi cam cu intarziere..srry :D)..cat mai multe goluri pt steaua
ZIZOU
7th September 2006, 22:44
E bine venit Stancu l-a echipa...pt ca este un jucator bun.
miki_stelista
7th September 2006, 22:50
Sper sa evolueze cat mai bine in campionat, si in Champions league (daca va fi folosit). Bun venit....si fara prea multe accidentari!
Heavenstar5
8th September 2006, 04:15
Pe Stelian Stancu nu l-am urmarit in mod special dar nu pot uita declaratia lui Sorin Cartu : "Stelian Stancu este cel mai bun fundas dreapta din tara!" Iar lui Cartu ii poti reprosa orice, numai ca nu are "ochi" la fotbalisti nu.(fragment dintr-un articol aparut pe fcsteaua.ro)
Da...chiar ca, nu-i poti reprosa asta, si mai ales nu-i poti reprosa ca nu are loc la fundasi...asta este punctul lui forte. Stancu este un jucator extrem de tehnic din cate l-am vazut si recunosc, nu l-am vazut prea mult, dar presupun ca din moment ce a fost titular la sportul nu este o carpa. Bine totusi ca l-am imprumutat pe Balan la Andone acolo, poate se mai priponeste si el, ca prea era crud si "dezordonat" ca sa citez pe cineva de pe-aici de pe thread. Oricum "Bine ai venit Steliane!!!" si...sper sa aiba numai succese la Steaua.:)cum speram cu totii de altfel
#EffecT
11th September 2006, 12:23
După un debut promiţător în tricoul Stelei, fostul fundaş al Sportului pare să-i fi luat faţa lui Klemi Saban
Sîmbătă, la Piteşti, Olăroiu a încercat să-şi odihnească o parte din titulari, dar şi să capete cîteva răspunsuri. ÃŽntrebările erau dacă ultimele achiziţii, Stancu, Thereau şi Ovidiu Petre, pot face faţă unui meci din Liga Campionilor.
Petre a jucat cel mai puţin şi, nefiind încă pus la punct cu pregătirea fizică, nu are şanse foarte mari de a apărea ca titular miercuri, la Kiev. ÃŽn schimb, Thereau şi Stancu s-au mişcat bine. Francezul a dovedit că ştie jocul, a oferit cîteva devieri interesante pentru colegi şi şi-a creat singur alte cîteva faze. Dacă aici alegerea e mai grea, pentru că şi Vali Badea a jucat bine, pasînd decisiv la golul lui Dică, fiind şi omul ce a dus-o pe Steaua în grupele Ligii, Olăroiu pare tentat să mizeze pe Stancu în meciul din Ucraina.
După debutul reuşit în amicalul cu Gloria Buzău, săptămîna trecută, fotbalistul în vîrstă de 25 de ani l-a determinat pe Oli să-l titularizeze la Piteşti. Cum Petre Marin e suspendat la Kiev, antrenorul are de ales între Stancu şi Saban pentru postul de fundaş dreapta. Israelianul joacă sporadic la Steaua şi, dacă Olăroiu era decis să-l bage pe teren la Kiev, l-ar fi testat şi sîmbătă, cu Argeşul. Dar el a preferat să meargă pe mîna lui Stancu, semn că ultimul venit în Ghencea e în pole-position.
"ÃŽncă de cînd am semnat cu Steaua mă gîndesc la meciul de miercuri, cu Dinamo Kiev"
Stelian Stancu
"Mi-a plăcut foarte mult de Stancu şi cred că o să joace şi la Kiev. Băiatul ăsta poate să facă un cuplu excepţional cu Bănel pe partea dreaptă"
Gigi Becali
200 de mii de euro a plătit Steaua pentru transferul lui Stancu de la Sportul.(gsp.ro)
eli.
11th September 2006, 13:25
"Mi-a plăcut foarte mult de Stancu şi cred că o să joace şi la Kiev. Băiatul ăsta poate să facă un cuplu excepţional cu Bănel pe partea dreaptă"
Gigi Becali
mai bine cu Oprita serios de nu ... daca Banel nu-si revine cat mai repede va fi greu de el. sper sa nu intre in dizgratiile lui Oli si GB ...
sorin_g
12th September 2006, 19:12
Mie mi s-a parut sub Saban... de exemplu la faza sutului respins cu greu de Carlos in corner, nu a strans suficient de bine la pitesteanul ala...
ingerash_negru
13th September 2006, 18:25
Ete ca ne-am tras si noi un student!!
Sper sa-l inlocuiasca bine pe P. Marin diseara si sa faca un meci bun, primul lui din CL nu??
Andrei4Steaua
13th September 2006, 19:07
da ingerash_negru normal ca e primul din CL daca o sa joace :) si daca o sa joace sper din tot sufletul sa se ridice la asteptarile noastre si sa nu lase o minge sa fie centrata de pe partea dreapta
DanaI
18th September 2006, 17:16
Iti doresc multa bafta in noua ta echipa si sper sa ajungi cat mai sus.DANA PITESTI .PS sper ca numele iti spune ceva.MULT SUCCES
DanaI
18th September 2006, 17:17
[QUOTE=DanaI]Iti doresc multa bafta in noua ta echipa si sper sa ajungi cat mai sus.DANA PITESTI .PS sper ca numele iti spune ceva.MULT SUCCES
raulutz
18th September 2006, 21:24
da ingerash_negru normal ca e primul din CL daca o sa joace :) si daca o sa joace sper din tot sufletul sa se ridice la asteptarile noastre si sa nu lase o minge sa fie centrata de pe partea dreapta
mai bun e shaban..mai puternic..nu la fel de firav...
mike2funy
18th September 2006, 23:56
mai bun e shaban..mai puternic..nu la fel de firav...
terminati cu prostiile .... firav ? Va luati dupa cioata aia de Copos ? Ala pt a scade pretul unui jucator e in stare si sa zica ca are nush ce boala odioasa !
Amintiti-va ce a facut si la transferul lui Griffitsh . Tot la fel i-a scazut pretul si la cangurul ala . A zis ca nu-l mai cumpara ca nush ce s-a descoperit la vizita medicala .
Stancu e un jucator bun care a refuzat sa merga la rrapid pt ca i-au scazut din salariu dupa ce se intelesesera de fapt pt un salariu mai mare . Si cum Copos s-a vazut refuzat a bagat placa cu masa musculara .
Ce naiba Nesu e mai musculos ???
raulutz
19th September 2006, 00:01
terminati cu prostiile .... firav ? Va luati dupa cioata aia de Copos ? Ala pt a scade pretul unui jucator e in stare si sa zica ca are nush ce boala odioasa !
Amintiti-va ce a facut si la transferul lui Griffitsh . Tot la fel i-a scazut pretul si la cangurul ala . A zis ca nu-l mai cumpara ca nush ce s-a descoperit la vizita medicala .
Stancu e un jucator bun care a refuzat sa merga la rrapid pt ca i-au scazut din salariu dupa ce se intelesesera de fapt pt un salariu mai mare . Si cum Copos s-a vazut refuzat a bagat placa cu masa musculara .
Ce naiba Nesu e mai musculos ???
nici nesu nu`mi place..sunt fundasi..trebuie sa fie mai puternici..nu spun k shaban e cine stie ce fortzos...dar fata de stancu sau nesu..steaua vrea echipa inalta si puternica..ce cauta stancu si g.coman(asta e si praf, stancu poate o sa joace bine..sper)
Ana712
19th September 2006, 21:19
Problema cu Stancu este masa musculara.Trebuie sa mai puna ceva pe el si o sa fie gata de joc.Din ce am vazut nu joaca prost..ba din contra.
Trebuie sa il sustinem ca este nou la echipa :flowers:
raulutz
20th September 2006, 00:49
Problema cu Stancu este masa musculara.Trebuie sa mai puna ceva pe el si o sa fie gata de joc.Din ce am vazut nu joaca prost..ba din contra.
Trebuie sa il sustinem ca este nou la echipa :flowers:
nu am zis ca nu il sustin..doar k vreau sa`l vad 2 meciuri..mi`am spus doar parerea personala legata de gabaritul lui..daca va juca bine atunci masa musculara POATE nu va fi asa de importanta..dar cred k la un fotbalist conteaza foarte mult si gabaritul..oprita, iacob, ghionea, goian..pot sa castige fara probleme duelurile fizice..si sunt DESTUL de tehnici pt inaltimea lor..vreau sa vad steaua cu o medie de 1.83-1.85..ar fi prea frumos
daby
20th September 2006, 02:14
Klemi sau Stancu titular cu dinamo ?
raulutz
20th September 2006, 15:37
Klemi sau Stancu titular cu dinamo ?
klemi!!!!!!
eli.
20th September 2006, 18:17
nici nesu nu`mi place..sunt fundasi..trebuie sa fie mai puternici..nu spun k shaban e cine stie ce fortzos...dar fata de stancu sau nesu..steaua vrea echipa inalta si puternica..ce cauta stancu si g.coman(asta e si praf, stancu poate o sa joace bine..sper)
pai sa stii ca mai mult conteaza inaltimea fundasilor centrali decat a celor laterali. Ogararu ce inaltime avea mai stie careva ? oricum nu era " tare inalt"
raulutz
21st September 2006, 00:42
pai sa stii ca mai mult conteaza inaltimea fundasilor centrali decat a celor laterali. Ogararu ce inaltime avea mai stie careva ? oricum nu era " tare inalt"
era puternic..
SAMM
28th September 2006, 22:21
slab
a gresit la golul lui denis serban cu dinamo, se vede pe reluare cum incearca deposedarea si da pe langa minge
nu e de Steaua, inca
cu slabanogi din astia n-avem sanse in Europa,
ati vazut cum arata Abidal, sau toti cei de la lyon
colonelu Voiculescu
28th September 2006, 22:33
Il vitaminizam , asa cum spunea Copos , si in jumate de an scoatem fotbalist din el
#EffecT
14th October 2006, 12:33
Ieri mi-a placut foarte mult Stancu ! Sigur pe el,nu s-a complicat,mi-a adus aminte de Ogararu :)))
Sa o tina tot asa cu evolutiile.
Probabil ca va fi titular si marti cu Real :bere:
eli.
14th October 2006, 13:34
mie pana in acest moment Stelian mi-a lasat o impresie foarte foarte buna! chiar mi-a adus aminte de George si mie ... sper "sa-" ajunga" si de ce nu "sa-l depaseasca" :shifty:
ps : Copos : "nu are masa musculara" :))))))))))))
sorin_g
14th October 2006, 20:15
Oli se gandeste probabil ca tinandu-l pe Nicolita pe banca o sa-i strice moralul... dar eu spun ca merita riscul.
Asa ca SPER sa vad pe banda dreapta Saban - Stancu/Oprita.
aris-din-zalau
14th October 2006, 22:46
ar putea fi o mutare surpriza in meciul cu Real, mie cel putzin pana acuma mi-a placut de el, a dat randament destul de bun si s-a acomodat deja la jocul echipei, sa vedem ce decizie va lua Oli prinvind titluarizarea acestuia la meciul de martzi...
Treas4ever
26th October 2006, 19:38
Hi, dudes. Do you use any anti wrinkle creams? Ihave seen revitol skin care (http://www.revitolantiaging.com), but don't know if it is safe or not. Maybe someone has used it?
dumitra_
1st November 2006, 23:44
prima repriza extraordinara...robinho nu prea a miscat...tot asa!!!..
va dati seama cum ajunge dupa o vitaminizare??:mrgreen:
P.S:...daca Copos se uita acum la meci...cred ca are nevoie de un loc de dat cu capul :devil:
Master Steaua
2nd November 2006, 00:37
Azi Stancu mi-a demonstrat ca este peste Saban. Chiar oare ce gindeste Copos cind vede ca Robinho nu a miscat pe partea mult prea nevitaminizatului Stancu.
mheemhee
2nd November 2006, 00:39
excelent!!!!
bravo stancu ...jucatorul meciului nu mi-a vnit sa cred cat tupeu a putut sa aiba
tot asa si poate o sa devii urmatorul ogararu
aris-din-zalau
2nd November 2006, 00:42
bravo Stancu, ai aratat astazi ca ai fatza de Steaua, multa bafta in continuare !!!
kalashnikov
2nd November 2006, 00:46
foarte bun meci facut de el , tot respectul , va progresa mult la Steaua
siiir louie
2nd November 2006, 00:48
impresionant stancu--unul din cei mai buni jucatori alaturi de paraschiv---l-a marcat pe Robinho aproape perfect. Pe mine m-a impresionat Stancu.
Mabrick
2nd November 2006, 00:51
Stancu mi-a adus azi aminte de Ogararu :)
Mabrick
2nd November 2006, 00:52
Stancu mi-a adus aminte, azi de Ogararu :)
Mabrick
2nd November 2006, 00:52
Stancu mi-a adus aminte azi de Ogararu :)
sorin_g
2nd November 2006, 00:55
... in zilele lui bune.
Sper sa aiba constanta in evolutii.
raulutz
2nd November 2006, 01:00
l`a marcat bine azi scobitoarea pe robinho..mi`a placut..acu..sa vedem si in celelalte meciuri ce face
dax
2nd November 2006, 01:00
Joc bun ! Felicitari ! Tine-o tot asa ! Mai multa atentie la pasele din atac.
#EffecT
2nd November 2006, 01:02
Stancu asa cum e el nevitaminizat,l-a tinut fara greseala pe Robinho.Prin aceasta trebuie sa intelegem ca Stancu este de 2-3 ori mai bun decat Zambrotta :))
Bravo Steliane :notworthy
raulutz
2nd November 2006, 01:03
Stancu asa cum e el nevitaminizat,l-a tinut fara greseala pe Robinho.Prin aceasta trebuie sa intelegem ca Stancu este de 2-3 ori mai bun decat Zambrotta :))
Bravo Steliane :notworthy
sper sa nu`l dea ciobanu la schimb cu zambrotta :P
ULTRA BOY
2nd November 2006, 03:58
Zambrota = 0 in duel c Rubi Stancu = 10 in acelasi duel, cred ca este meciul vieti pt el!!!cu toate ca sper sa faca multe meciuri pt Steaua mult mai bune ca asta (nu cred ca poate sa faca mai mult cat a facut in seara asta cu RUBINI)Dar sper si cred ca poate. FELICITARI STELIAN STANCU
dumitra_
2nd November 2006, 08:38
omul meciului(votat de fani) pe site`ul uefa e Robinho..:lol:...
stefan_moraru
2nd November 2006, 11:20
..dupa meciul de aseara ii fac statuie lui Stancu,,, Klemi va avea probleme cu locul de titular....Oli a stiu inca o data sa omogenizeze foarte bine lotul.
raulutz
2nd November 2006, 15:39
omul meciului(votat de fani) pe site`ul uefa e Robinho..:lol:...
e bataie de joc..robinho a fost facut PRAF de stancu..i`au iesit vreo 2-3 faze dar stancu a fost langa el 90 de minute..cannavaro as zice k e omul meciului..sau cernea..
channah
2nd November 2006, 16:23
:romania2: un joc cum n-ai mai avut stancule!!!sa continui aja!!!bv stancu,bv echipa,bv STEAUA!!pt jocu de ieri!!!pentru tot!! :fotbal:
DanaI
3rd November 2006, 12:41
ai fost tare tine-o tot asa dana
DanaI
3rd November 2006, 12:44
am putea vorbi imi doresc foarte tare sa vorbesc cu tine
Steaua Forever
3rd November 2006, 13:31
Bravo Stancule sa tii tot asa ..
Alinutzzza
3rd November 2006, 14:03
Stancu a jukt cum nu l'am mai vautz..super tare...tine'o tot asa!!!!
ANTIDINAMO
3rd November 2006, 14:26
un transfer reusit ! ce o fi vazut mm la Saban ?
JustMe
3rd November 2006, 15:22
O fi vazut .... disperarea ca pe Stancu il ia Rapidul si nu avem fundas dreapta asta o fi vazut.
colonelu Voiculescu
3rd November 2006, 16:13
Carlos e cel mai slab strain care a jucat in prima liga din Romania .
Jucatori precum Saban gasesti cu duiumul prin Liga 1
Oare ce a fost in capul lui MM ?
xis_fdd
3rd November 2006, 22:33
robinho nici un deget n'a putut sa mishte de stancu... bvo!! :->
alexa_dica_steaua
3rd November 2006, 22:35
Ce-o mai zice acum Copos despre masa musculara a lui Stancu?:punk:
raulutz
4th November 2006, 11:10
Carlos e cel mai slab strain care a jucat in prima liga din Romania .
Jucatori precum Saban gasesti cu duiumul prin Liga 1
Oare ce a fost in capul lui MM ?
pt ca a jucat un singur meci mai prost(cel cu realul din tur) inseamna k e terminat? mie sincer imi place saban si nu cred k o sa fie vandut..mai ales k petre marin e destul de batran si o sa plece la sfarsitul anului la o echipa mai slab cotata..
stefan_moraru
4th November 2006, 12:57
pt ca a jucat un singur meci mai prost(cel cu realul din tur) inseamna k e terminat? mie sincer imi place saban si nu cred k o sa fie vandut..mai ales k petre marin e destul de batran si o sa plece la sfarsitul anului la o echipa mai slab cotata..
..cu Carlos ne-am convins dupa meciul retur cu Boro si partida imediat-urmatoare cu Rapid.... omu nu are stofa de portar.....are el niste reflexe asa....sunt situatii de 1-1 cand ne scoate.....dar el nu e portar.
Klemi ii trebuie timp ca sa se adapteze, sa nu uitam ca la noi in Div A se joaca mai tare decat in Israel..acolo se joaca un fotbal mai putin dur, plus ca nivelul lor e unul mai slab. Imi aduc aminte de Oga din perioada Putzirca....juca nu foarte convingator, deoarece Putzi il tinea non-stop pe banca, si atunci cand Fl Dumitru nu juca il punea pe George in teren, iar el saracu facea ce putea dar se vedea ca are stofa de fundas si ca nu are meciuri jucate. Eu imi pun mari sperante in Saban, asa cum imi pun si in Cyrill sau Badea.
Clujeanu`
4th November 2006, 13:06
Mie personal mi-a placut tupeul lui Stancu!Parca intr-una din secvente de pe Pro tv ii da o palma lui R. carlos!
Bogdanbibi
4th November 2006, 13:16
Mie personal mi-a placut tupeul lui Stancu!Parca intr-una din secvente de pe Pro tv ii da o palma lui R. carlos!
nu i-a dat o palma, i-a intins mana pt a-l bate usor pe obraz iar r.carlos s-a ferit
alexa_dica_steaua
4th November 2006, 13:17
Am vazut si io faza :lol: a fost amuzant :D....Nu ma asteptam k Stancu sa aiba tupeul asta....
cameluta22
4th November 2006, 22:34
Eu zic ca Stancu a jucat destul de bine la Madrid. Ar face bine D-lul Olaroiu sa-l introduca mai des in meciurile STELEI cred ca ar da un randament bun (parerea mea). Bafta in continuare lotului,sunteti cei mai tari.FORTA STEAUA.
miki_stelista
5th November 2006, 00:12
E important ca Stancu sa prinda curaj, dupa meciul cu Real Madrid. A facut un joc bun, e bine pentru el, deoarece este un jucator tanar...sper sa continue pe linia ascendenta.
stelistaO6
5th November 2006, 12:09
nu putem sa nu il felicit pe stancu . a facut un meci foarte foarte bun la real , dar trebuie sa prinda curaj! bv bv stancu
Promotiona
9th November 2006, 04:35
Hi Please, give me link to any AD SOFTWARE - wanna to purchase!!! Thanks.
eli.
13th November 2006, 12:35
parerea mea este ca a jucat foarte bine aseara Stelian , a avut urcari in atac din care a iesit si primul sau gol pt Steaua ! sa o tii tot asa Stancu si sa ne faci sa-l uitam pe OGARARU , oare este posibil? :D
miki_stelista
13th November 2006, 12:37
Stancu aseara era ultima persoana de pe teren la care ma asteptam sa dea gol...Bine, poate in afara de Cernea...Ma bucura insa reusita lui si sper sa continue seria de meciuri bune...La cat mai mare!
JustMe
13th November 2006, 13:34
Stancu joaca din ce in ce mai bine, si cred ca in curand va fi titular de drept al postului de fundas dreapta.
stefan_moraru
13th November 2006, 13:36
suna bine porecla de "StancuGOL" :)
colonelu Voiculescu
13th November 2006, 13:48
Cred ca tov. Gheorghe Copos il regreta
Andrei4Steaua
13th November 2006, 14:19
Stancu aseara era ultima persoana de pe teren la care ma asteptam sa dea gol...Bine, poate in afara de Cernea...Ma bucura insa reusita lui si sper sa continue seria de meciuri bune...La cat mai mare!
Stateam cu prietena mea la T2 si chiar i-am zis ca presimt ca o sa dea gol Stancu =))
Bogdanbibi
13th November 2006, 14:34
adica te asteptai mai degraba sa dea gol g.coman decat stancu :P
nu cred ca-l mai scoate cineva pe stancu din primul 11
Gepeto
13th November 2006, 17:09
Este bine ca incepe sa se integreze si "sa se simta cu ceilalti". E, cu certitudine, un castig!!
kalashnikov
13th November 2006, 17:44
progreseaza foarte mult , cu fiecare meci
#EffecT
13th November 2006, 21:52
Stancu joaca din ce in ce mai bine, si cred ca in curand va fi titular de drept al postului de fundas dreapta.
Deja este titularul de drept.Imi place de el pentru ca, e foarte tehnic si pentru ca, progreseaza de la meci la meci
dan_fuica
13th November 2006, 21:59
baiatu asta ma enerva tare cand il vedeam pe teren.dar de la meciul cu real parca ma uimeste.Ce e drept evolueaza si mai bine.Probabil are mai multa incredere in el.Felicitari lui pentru golul inscris.
dumitra_
13th November 2006, 22:00
tare as vrea sa ii pot citi gandurile lui nea` Copos cand vede evolutiile lui Stancu... :devil:
P.S: de laudat nu`l mai laud..doar felicitari pt gol:wink:....se vede ca e un transfer reusit :yes:
dan_fuica
13th November 2006, 22:03
copos probabil are insomnii la gandul ca a dat cu piciorul unui jucator de valoare pentru un motiv de doi bani.
PinkPantes
16th November 2006, 22:02
Huh...don't know what to say...i've had that feeling for about last 2 months, and deñided to put a cam in a bedroom. Shit, my hands are shaking...that dirty slut sucked my cock just twice a year, and look what she is doing with his cock: blowjob video - çäåñü äîð and she also gives in ass: anal video - çäåñü äîð and some other fucking scenes sex movies (http://free-porn.sex-movies-xxx.info) porn movies (http://pornfree.sex-movies-xxx.info) free porno (http://porn-free.sex-movies-xxx.info) free porn movies (http://sex-movies.sex-movies-xxx.info) Well, should i catch them and kill them, or invite him and show them tape? or just go to court? fuck, donno what to do...need your advices.... p.s. Please excuse me and delete topic if i've posted in a wrong place. I'm a newbie
ronaldo2009
17th November 2006, 15:59
:hungry: :hungry: :hungry: stelian stancu un jucator profesionist.. in partida cu real madrid ... s stancu a facut un joc de exceptie
colonelu Voiculescu
18th November 2006, 18:48
S-a prostit cu Pandurii . A pasat regulat la adversar
tecton_sdr
20th November 2006, 13:14
copos probabil are insomnii la gandul ca a dat cu piciorul unui jucator de valoare pentru un motiv de doi bani.
copos nu a dat cu piciorul la stancu....eu sunt ferm convins ca jucatorul nu a vrut la crapid...a vrut neaparat la steaua... :pimp:
tykuyuk
23rd November 2006, 05:41
Full lenght high quality movies absolutely for free! No payments, registrations and other crap needed! It's absolutely free! Start downloading full lenght movies for free in 10 seconds! It's no a joke! Just check it out! (http://www.topvideogalerz.info/films)
Betty
23rd November 2006, 10:44
un jucator serios si muncitor
polasatoe
24th November 2006, 19:43
Hello! I have based this site: http://goldnovember.com It is a surprising site!!! For 2 days I have earned here $750!!! Plans: 130% after 1 day 165% after 2 days Example 195% after 3 day is means 100% which is your principal money plus 95% as profit!!! Registration: http://goldnovember.com/?ref=ali Thanks Sam
TheScouser
1st December 2006, 12:30
Imi place cum joaca Stancu si cred ca e un transfer reusit. :wink:
P-I-C-002
1st December 2006, 13:06
Stancu pe viitor va dovedi ca nu a fost adus degeaba la STEAUA.
Maryqwe
1st December 2006, 22:37
Hi dude! Please check out some relevant information on index1.html. (http://pills1.org/claritin/index1.html) It`s map s ite index1.html. (http://pills1.org/imitrex/index1.html) and index5.html. (http://pills1.org/lipitor/index5.html) interesting: index1.html. (http://pills1.org/neurontin/index1.html) index.html. (http://pill s1.org/sildenafil/index.html) zoloft side effects mayo (http://pills1.org/zoloft/zoloft-side-effects-mayo.html) ocd zoloft (http://pills1.org/zoloft/ocd-zoloft.html) claritin d 12 hour (http://pills1.org/claritin/claritin-d-12-hour.html) claritin d24hour (http://pills1.org/claritin/claritin-d24hour.html) and claritin (http://pills1.org/claritin/claritin.html) diflucan for infant thrush (http://pills1.org/diflucan/diflucan-for-infant-thrush.html) generic imitrex (http://pills1.org/imitrex/generic-imitrex.html) lipitor loss memory (http://pills1.org/lipitor/lipitor-loss-memory.html) grapefruit juice lipitor (http://pills1.org/lipitor/grapefruit-juice-lipitor.html) fibromyalgia neurontin (http://pills1.org/neurontin/fibromyalgia-neurontin.html) neurontin node swollen (http://pills1.org/neurontin/neurontin-node-swollen.html) citrate sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/citrate-sildenafil-zenegra.html) and else canada citrate sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/canada-citrate-sildenafil-zenegra.html) nathan padma sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/nathan-padma-sildenafil-zenegra.html) Regards
eli.
1st December 2006, 23:32
Hi dude! Please check out some relevant information on index1.html. (http://pills1.org/claritin/index1.html) It`s map s ite index1.html. (http://pills1.org/imitrex/index1.html) and index5.html. (http://pills1.org/lipitor/index5.html) interesting: index1.html. (http://pills1.org/neurontin/index1.html) index.html. (http://pill s1.org/sildenafil/index.html) zoloft side effects mayo (http://pills1.org/zoloft/zoloft-side-effects-mayo.html) ocd zoloft (http://pills1.org/zoloft/ocd-zoloft.html) claritin d 12 hour (http://pills1.org/claritin/claritin-d-12-hour.html) claritin d24hour (http://pills1.org/claritin/claritin-d24hour.html) and claritin (http://pills1.org/claritin/claritin.html) diflucan for infant thrush (http://pills1.org/diflucan/diflucan-for-infant-thrush.html) generic imitrex (http://pills1.org/imitrex/generic-imitrex.html) lipitor loss memory (http://pills1.org/lipitor/lipitor-loss-memory.html) grapefruit juice lipitor (http://pills1.org/lipitor/grapefruit-juice-lipitor.html) fibromyalgia neurontin (http://pills1.org/neurontin/fibromyalgia-neurontin.html) neurontin node swollen (http://pills1.org/neurontin/neurontin-node-swollen.html) citrate sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/citrate-sildenafil-zenegra.html) and else canada citrate sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/canada-citrate-sildenafil-zenegra.html) nathan padma sildenafil zenegra (http://pills1.org/sildenafil/nathan-padma-sildenafil-zenegra.html) Regards
ce naiba e asta ? virus ? hackeri? :> pe toate threadurile apar idiotz de astia X(
mikeekimm
2nd December 2006, 05:11
Hi Here link cnn.com/165432/ (http://wsfgfdgrtyhgfd.net/strong/056/) what do you think? Is it a true?
Penotorian
2nd December 2006, 07:48
Finally the real thing - no more ripoffs! Enhancement Patches are hot right now, VERY hot! Unfortunately, most are cheap imitiations and do very little to increase your size and stamina. Well this is the real thing, not an imitation! One of the very originals, the absolutely strongest Patch available, anywhere! Check out the site http://www.seemoco.info for more info TODAY, you'll be glad you did ;) Penis Growth Patch (http://www.seemoco.info) ______________________________________________ Our others products: http://www.seemoco.info/r/ - Ultra Allure Pheromones http://www.seemoco.info/n/ - Anatrim http://www.seemoco.info/s/ - Advanced Gain Pro Pills http://www.seemoco.info/g/ - Regenisis HGH
kalashnikov
2nd December 2006, 12:06
clar este 1transfer reusit , ma bucur ca poate sa progreseze la noi
Qoss
3rd December 2006, 14:51
A fost un meci slab al lui Stancu, care a culminat cu faza golului. Sa speram ca a fost doar o intamplare.
P-I-C-002
3rd December 2006, 14:54
Este si el la inceput de drum la STEAUA!!
mike2funy
3rd December 2006, 15:48
Stancu e intr-o usoara scadere de forma sper ca isi va reveni
nico16
3rd December 2006, 17:37
hmmm scadere d forma?? mie nu prea mi.a placut aproape niciodata cum a jucat cu exceptzia meciului q real :rolleyes:
DanaI
5th December 2006, 13:24
Te Urmaresc La Fiecare Meci Esti Cel Mai Bun Tine-o Tot Asa
DanaI
5th December 2006, 13:30
imi doresc tare mult sa pot vorbi cu tine multa bafta
Te Urmaresc La Fiecare Meci Esti Cel Mai Bun Tine-o Tot Asa
LoMax8
7th December 2006, 00:46
Nah, s-a dovedit ca nu-i Stancu asta ditamai valoarea, ca n-are 10 clase peste Saban, si ca nu e super-fotbalist...
A facut si el un meci slab cum a facut si Saban cu Realu si nu cred ca merita sa-i dam in cap...asa cum nu merita nici Saban...dar romanu la critica si la trimis in origini e sef
#EffecT
7th December 2006, 00:58
Azi Stancu a fost neasteptat de slab,in fata unui adversar neexperimentat.Lomax are dreptate,nu trebuie si nici nu merita sa-i dam in cap pentru acest joc mai putin reusit.
Totusi,avem nevoie de un fundas lateral valoros.Sa poate juca pe ambele benzi.Emeghara ar fi extraordinar.
dax
7th December 2006, 01:13
Ai fost praf azi. Nu stiu ce-a fost cu tine. Slab, slab, slab.
TheScouser
7th December 2006, 15:37
Stancule, lasa-ne! Esti de Liga, dar nu de Liga Campionilor, ci de Liga 1. :|
eli.
7th December 2006, 15:38
Stancule, lasa-ne! Esti de Liga, dar nu de Liga Campionilor, ci de Liga 1. :|
mdea ... si dupa Real - Steaua , ziceati ca a fost cel mai bun de pe teren si are valoare de CL si in curand il ajunge pe OGARARU.
mentalitate de "suporter"
TheScouser
7th December 2006, 15:41
mdea ... si dupa Real - Steaua , ziceati ca a fost cel mai bun de pe teren si are valoare de CL si in curand il ajunge pe OGARARU.
mentalitate de "suporter"
Cred ca acest forum este pentru a ne spune parerea...:|
Vom vedea daca Stancu va juca mai bine...desi eu nu prea cred...:roll:
skill
7th December 2006, 15:43
parerea mea e ca ben arfa va ajunge mai mare ca robinho...asta daca e sa facem asa o comparatie.Viteza e coplesitoare.
Qoss
7th December 2006, 15:53
Daca Saban a fost exilat in urma prestatiei cu Real Madrid, ce-o sa se intample cu Stancu, care a fost praf cu Lyon? Pariez ca o sa i se acorde incredere in continuare...
Ciprian 86
7th December 2006, 16:07
A fost de nerecunoscut...totushi eu cred k are valoare si a prins o zi mai slaba...am incredere ca o sa-si revina...dar ar mai trebui o rezerva dak Saban sare din schema...
RESPECT WALTER ZENGA !
PROUD TO BE :romania2:
nico16
7th December 2006, 19:08
a fost praf, varza aseara! nu stiu c a patzin dar park era beat :wallbash:
colonelu Voiculescu
10th April 2007, 12:57
Jucator mediocru . Pina la urma Copos nu a fost prost ca nu l-a luat .
Are norocul ca pe postul lui evolueaza alta capodopera pe nume Saban
Unde estu tu , Ogararu ?
Gepeto
11th April 2007, 13:33
Banel joaca foarte bine pe post de fundas dreapta...Stancu intr-adevar nu are valoare de Steaua...
allex_inl
14th April 2007, 18:05
Si a jucat foarte bine Stancu... Din vara trebuie sa scapam de el si sa aducem un fundas dreapta de valoare. Sau un mijlocas dreapta si il reprofilam pe Nicolita...
colonelu Voiculescu
14th April 2007, 18:06
Stancu e nul ! AFARA !
LoMax8
14th April 2007, 19:03
Si a jucat foarte bine Stancu... Din vara trebuie sa scapam de el si sa aducem un fundas dreapta de valoare. Sau un mijlocas dreapta si il reprofilam pe Nicolita...
Unde sa-l reprofilezi pe Nicolitza? Pai asta e fundas dreapta de meserie!!! Steaua l-a mutat mijlocas dreapta iar fundas era Oga!
sorin_g
15th April 2007, 00:54
Stancu e cel mai slab transfer al Stelei de cand stiu eu Steaua.
eu_sunt
15th April 2007, 01:00
Unde sa-l reprofilezi pe Nicolitza? Pai asta e fundas dreapta de meserie!!! Steaua l-a mutat mijlocas dreapta iar fundas era Oga!
Nu stiu de ce o tot balacareste cu Stancu...este cel mai varza fundas dreapta Stancu..a ba nu era sa il uit pe Saban.... ACUM in al XXII`lea ceas crd si sper ca se va pune serios problema titularizarii lui Banel ca fundash dreapta... iar in fata lui Croitoru...nu de alta dar trebuie facut loc in compartimentul de mijloc ca se intoarce Dica...
DECI dupa parerea mea Stancu trebuie sa stea pe bara ca numa prostioare face pe teren... cel putin primul GOL astazi este opera lui de arta...
sorin_g
15th April 2007, 01:07
Ce a facut azi se numeste nesimtire. Un antrenor cu personalitate l-ar fi schimat dupa faza golului. Panduru l-ar fi luat si la pumni.
red_blue_star
15th April 2007, 01:51
stancu... mai bine lasa, ca nu imi place sa ma iau de jucatori... dar la un moment dat ma cam exasperase cu greselile si olaroiu tot il tinea in teren...
Gepeto
15th April 2007, 02:45
Banel joaca foarte bine pe post de fundas dreapta...Stancu intr-adevar nu are valoare de Steaua...
Ma vad nevoit sa ma repet...si in meciul cu Gloria, Stancu a aratat ca nu le are pentru a juca la Steaua si ca Banel joaca foarte bine pe post de fundas dreapta...
colonelu Voiculescu
22nd April 2007, 12:31
Cum a intrat pe teren a si facut cateva gafe
AFARA !
sorin_g
22nd April 2007, 22:57
Prost e Olaroiu ca l-a bagat...
Acest jucator nu ar avea loc nici la actuala Sportul din Liga II.
LoMax8
22nd April 2007, 23:42
Hai ca de bagat iaca l-a bagat. Da pentru ce draq la bagat? Ce a gandit Oli facand aceasta mutare.
grizlarules
23rd April 2007, 15:31
asta trebuie dus la dinamo la cate gafe face
poate ne ajuta mai mult daca ajunge acolo
Boggy
25th April 2007, 21:10
asta trebuie dus la dinamo la cate gafe face
poate ne ajuta mai mult daca ajunge acolo
Sau la Barcelona, ca pe Robihno l-a anihilat cand a fost jocul cu Real Madrid... :lol:
Raul_07
26th April 2007, 18:58
In sfarsit nu il mai vad pe Stancu pe teren mare minune dar foarte bine la vara poate sa zboare la DInamo de urgenta.
sergiuku
26th April 2007, 18:59
pleaca si el in vara....parca vad ca tot la dinamo !!
colonelu Voiculescu
2nd June 2007, 21:51
Asta cand pleaca ? Colegul sau la fel de neputincios pe nume Saban pleaca si el !
Fishu'
2nd June 2007, 22:09
A avut un meci bun cu Madrid-u', da' nu-i de-ajuns. daca putea sa aiba mai multe performantze de genu' ar fi fost ceva. Insa asha...nu m-ash supara sa plece. Mai ales daca cel care l-ar inlocui ar fi Contra (jucator de care chiar imi place, in special dupa meciu' cu Olanda)
jurnalistul2000
2nd June 2007, 22:30
Asta cand pleaca ? Colegul sau la fel de neputincios pe nume Saban pleaca si el !
Cred ca va pleca la nou echipa a lui Becali, Gloria Buzau.La pachet cu Bostina, Simion si Coman.
Vyo_radoi
3rd June 2007, 15:17
Stancu nu are nicio treaba cu fotbalul!!!DU-TE LA DINAMUE:bye: :bye: :bye: !!!
un singur meci a avut si el bun la steaua...cu Real Madrid...dar in rest e varza...l-au dat pe Panait k era prost si nici macar nu il bagau...si il tin pe asta care daca ii dai un bobarnac se dezmembreaza...:rtfm:
LoMax8
3rd June 2007, 17:51
Aceasta veritabila "scobitoare umana" n-are ce sa caute in echipa Stelei, eventual in a 2-a...Cu asa jucator nu ai pretentii la performanta. Omu asta nu poate. Cred ca si Elton il tranteste jos la un contact umar la umar.
colonelu Voiculescu
3rd June 2007, 21:34
Ce se mai bucura lumea ca l-am suflat Rrapidului !
Asta daca il lasi pe MIMI sa faca transferuri . Numai panarame a adus in ultimul an . Noroc cu Badea si Thereau ca restu ...
Vyo_radoi
12th June 2007, 16:59
Are cineva idee daca mai ramane Stancu cel nefolositor la Steaua???haideti sa ne prefacem ca il iubim ca pe Elton,poate asa il da:whistling
M4r|us
12th June 2007, 17:07
Are cineva idee daca mai ramane Stancu cel nefolositor la Steaua???haideti sa ne prefacem ca il iubim ca pe Elton,poate asa il da:whistling
Si Stancu o sa plece.
colonelu Voiculescu
12th June 2007, 17:08
Unde sa plece pentru ca nu-l vrea nimeni ?!
Vyo_radoi
12th June 2007, 20:33
Unde sa plece pentru ca nu-l vrea nimeni ?!
sa-l dea afara daca nu il vrea nimeni!!!sau sa-l trimita in liga aIII-a,cum vrea sa faca cu Elton,chiar daca exista o maaaaaaaare diferenta de valoare intre cei doi!
vectra_gts
13th June 2007, 08:55
la buzau cu el
crucificatoru
14th June 2007, 15:04
L-a luat Puli cu 200.000 ....There's some good news :D
joseph_stelist
14th June 2007, 15:06
Stelian Stancu, la Poli Timişoara pentru 200.000 de euro!
Astăzi, patronul Stelei, Gigi Becali, a dezvăluit că fundaşul Stelian Stancu s-a transferat la Poli Timişoara pentru 200.000 euro.
Becali a purtat o discuţie telefonică, în prezenţa jurnaliştilor, cu patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu.
Deşi a încercat să obţină 250.000 de euro pe Stancu, în cele din urmă cei doi s-au înţeles pentru 200.000.
La final, Becali a exprimat spre jurnalişti: „Vedeţi, aşa facem noi afaceri!”.(www.gsp.ro)
cam ieftin,200 de mii...
deci,de stancu am scapat,urmeaza sa plece si saban...coman asta cred ca are contract pe viata cu Steaua...:wallbash:
Bogdanbibi
14th June 2007, 15:07
super afacere marca gigi, a platit pe el 500 de mii sau cat? si a luat 200
LoMax8
14th June 2007, 15:16
deocamdata nu stiu nimic de Stancu asta la Timisoara...o sa ma informez exact...nu tre sa credem tot ce scrie in fitzuica.
In plus vad ca unii scriu ca 200 mii de coco e prea putin, sau ca am dat 500 si luam doar 200 pai in primul rand n-a plecat si in al doi-lea rand eu l-as da pe gratis, n-are nici macar calcaie de Steaua dar fatza!
colonelu Voiculescu
14th June 2007, 15:19
Sa-l ia cu el si pe Saban si Coman
JustMe
14th June 2007, 15:30
200 000 e bine daca am gasit fraierul care sa ii dea pe el...
jointu_ucigash
14th June 2007, 15:44
Dak e adevarat c se scrie in presa, atunci putem spune k e cel mai important transfer al Stelei d pana aku in aceasta vara. MULTUMIM NENE IANCULE !!!
#EffecT
14th June 2007, 15:49
Sper sa semneze cat mai curand cu Poli . N-a fost un transfer reusit .
Urmeaza Saban si Baciu :bye:
LoMax8
14th June 2007, 17:16
"Stancu va merge la Timişoara pentru 200.000 de euro. Noi luăm jucători la preţuri scumpe şi vindem la jumătate de preţ. Facem afaceri de te doare capul! Thereau vine, el este jucătorul Stelei. Dacă vrea să plece, cer 2,5 milioane, nici un euro mai puţin".
Si JJ stie ca s-a facut o afacere proasta...intreaba-l pe Oli ce a vazut la afonu asta.
stelisti.ro
Gepeto
14th June 2007, 18:05
Si JJ stie ca s-a facut o afacere proasta...intreaba-l pe Oli ce a vazut la afonu asta.
stelisti.ro
Ochii lui Oli vad ...ca prin sticla colorata...Numai "obositi"...evident, NU e cazul lui Elton...dar pe el il da primul!
sorin_g
14th June 2007, 19:16
Transferul verii pentru Steaua.
Vyo_radoi
17th June 2007, 22:11
Cat ma bucur ca ai plecat,Stancule!!!:bye: :bye: sa nu cumva sa te mai intorci la Steaua ca ne faci de ras!:bye: :bye:
jurnalistul2000
17th June 2007, 23:14
Cat ma bucur ca ai plecat,Stancule!!!:bye: :bye: sa nu cumva sa te mai intorci la Steaua ca ne faci de ras!:bye: :bye:
Stancu a venit la Steaua fiind nu l-a dorit Rapid.A zis Copos ca are un deficit de 3 kg de masa musculara.A avut dreptate securistul: era mult prea slab.Nu trebuie sa ne luam de el.A venit, a facut ce-a stiu si a plecat.Ii doresc succes la Timisoara.
ii lipseau 3 kg de valoare
stelista24
18th June 2007, 22:07
bine k a plecat...da' era mai bine daca il lua si pe coman cu el, numai k dorintele lui oli parca sunt porunci...:wallbash:
Gepeto
21st June 2007, 17:08
bine k a plecat...da' era mai bine daca il lua si pe coman cu el, numai k dorintele lui oli parca sunt porunci...:wallbash:
Problema e ca am ramas descoperiti pe banda dreapta prin plecarea lui Stancu si, eventual, a lui Saban...
#EffecT
21st June 2007, 17:12
Problema e ca am ramas descoperiti pe banda dreapta prin plecarea lui Stancu si, eventual, a lui Saban...
Daca vine Emeghara, problema o sa fie rezolvata. Pana se retrage Petrica , Emeghara va trebui sa joace pe dreapta . Asta daca vrea sa fie titular ;)
Si Badoi poate fi o solutie ,desi l-as prefera in postura de mijlocas.
Gepeto
21st June 2007, 17:19
Daca vine Emeghara, problema o sa fie rezolvata. Pana se retrage Petrica , Emeghara va trebui sa joace pe dreapta . Asta daca vrea sa fie titular ;)
Badoi fundas dreapta??? Emeghara fundas dreapta?? De ce nu Banel fundas dreapta...Joaca foarte bine pe acest post!!
Pana la urma, postul nu prea e acoperit...
jointu_ucigash
21st June 2007, 23:16
Emeghara e fundash stanga de meserie. Nu il mai fatzaitzi p toate partzile k poate se strrica si asta k Banel.
Si k sa fiu on-topic nu pot decat sa spun k ma bucur enorm k am scapat d aceasta mare nulitate numita Stelian Stancu.
#EffecT
21st June 2007, 23:51
Badoi fundas dreapta??? Emeghara fundas dreapta?? De ce nu Banel fundas dreapta...Joaca foarte bine pe acest post!!
Pana la urma, postul nu prea e acoperit...
Oli doreste ca Banel sa joace mijlocas , pentru ca acopera o mare suprafata de teren si face faza defensiva foarte bine :lol:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.