PDA

View Full Version : Gloria Buzau - Steaua

#Alex
31st August 2006, 01:42
Steaua va intalnii in aceasta sambata formatia de liga a II a Gloria Buzau. Stelistii promisesera oficialitatilor buzoiene ca vor veni sa joace un amical la întoarcerea victorioasa de la Vaslui, dupa câstigarea campionatului trecut. Ros-albastrii au mai jucat si anul trecut la Buzau, când 15.000 de oameni au venit sa-i vada la lucru pe elevii antrenati pe vremea aceea de Oleg Protasov.

prosport.ro

booster
31st August 2006, 09:56
va fi transmis in direct de tv sport la 11:30

allex_inl
2nd September 2006, 11:59
A inceput meciul! Sa vedem cum se descurca Thereau! Interesant prim 11.

gunnar
2nd September 2006, 12:20
Din pacate eu nu pot vedea meciul si sunt foarte curios cum se misca Thereau... dar din ce scrie pe gsp.ro se pare ca este un jucator foarte percutant. Astept comentariile voastre... :unsure:

crucificatoru
2nd September 2006, 13:25
ce tampiti..au intrerupt meciul..btw..Gigel Coman e panarama rau..numa avioane trimite

ioana20
2nd September 2006, 13:33
daca stie cineva ...cine era juniorul ce purta tricoul cu nr 24; comentatorii nu ii stiau numele numai au repetat de cateva ori "unul din juniorii adusi de Olaroiu pt acest meci":D
mi-a placut Thereau, dar intr-un meci oficial cred ca va juca si mai bine;)

Heavenstar5
2nd September 2006, 13:33
Thereau s-a miscat destul de bine, nu prea s-a omorat el cu firea, dar a dat o pasa la golul lui Cristocea. Echipa a jucat binisor avand in vedere la ce prim 11 a folosit...cu 3 mijlocasi stanga(sau ma rog 2 de meserie) Cristocea,Bostina si Gigel Coman care a jucat mai mult fundas stanga, si cu balan pe dreapta, echipa s-a miscat binisor.Au avut si aia cateva ocazii doar ce salvase Cernea una super mare acuma. A intrat si Ovidiu Petre si cu Stancu...dar Stancu se vede ca doar ce a venit si Ovidiu...s-a miscat destul de bine, mie mi-a placut.

geoovy
2nd September 2006, 13:40
Thereau s-a miscat destul de bine, nu prea s-a omorat el cu firea, dar a dat o pasa la golul lui Cristocea
nu Thereau a centrat la gol, ci Bostina...mai uitativa si la meci, nu ascultati doar comentariile de rahat care va duc in eroare

#EffecT
2nd September 2006, 13:51
Geovy,Thereau l-a deschis in careu pe Bostina care a intors un adversar si i-a pasat lui Cristocea care a si marcat.A mai dat apoi o pasa buna lui Nesu,care a ratat din 2 m .
Se vede ca abia a fost transferat,a fost 0 BARAT la relatiile de joc cu ceilalti coechipieri(un singur exemplu,Bostina ii pasa in centru si el o lua in dreapta :D ).
Despre Ov.Petre si Stelian Stancu nu imi pot forma inca, o parere foarte exacta.Sunt doar de 2 zile la echipa si au nevoie de timp pentru a se acomoda,pentru a forma ceva relatii de joc cu coechipierii.

geoovy
2nd September 2006, 13:56
Geovy,Thereau l-a deschis in careu pe Bostina care a intors un adversar si i-a pasat lui Cristocea care a si marcat
dar nu se cheama pasa de gol, asa cum zis comentatorul tot meciul(sau ma rog, cat au transmis astia de la tvsport)...
oricum, francezul s-a miscat bine avand in vedere ca este primul meci alaturi de noii colegi

Maximus_X
2nd September 2006, 13:58
S-a vazut de la o posta ca a fost un meci amical. Totusi, un meci util. Mi-a facut cu ochiu' jucatorul nostru cu nr. 24, un junior care si a avut o frumoasa lovitura de cap. Avetzi idee despre cine este vorba?

jaap
2nd September 2006, 14:04
trebuie curaj sa promovezi juniori din pepiniera, e mult mai simplu sa aduci jucatori cau au confirmat la un anumit nivel

Maximus_X
2nd September 2006, 14:08
trebuie curaj sa promovezi juniori din pepiniera, e mult mai simplu sa aduci jucatori cau au confirmat la un anumit nivel
Da, dar la fel de bine, potzi sa iti faci un nume si daca stii sa promovezi pe cine trebuie si cand trebuie. ;) Iar Oli poate sa incerce cateva implanturi de la juniori.
Una peste alta, de mult nu am mai avut o echipa atat de redutabila ca acum. :punk:

jaap
2nd September 2006, 14:10
Implant pentru Refuz? :p

Maximus_X
2nd September 2006, 14:15
Implant pentru Refuz? :p
Scuze, nu te inteleg... Nu vad ce e asa de amuzant. Probabil ai ascultat prea multe rime de cartier... :smoking:

LoMax8
2nd September 2006, 14:17
Steaua a deschis scorul în minutul 15 după o combinaţie superbă între Cyril Thereau şi Vasilică Cristocea. Thereau a pătruns în careu pe partea dreaptă, a driblat excelent şi a pasat lui Cristocea, care a înscris din două încercări (prima dată lovind bara).(gsp)
Pai thereau a dat pasa sau bostina pana la urma?

JustMe
2nd September 2006, 14:25
Poate careva sa imi zica si mie care a fost echipa noastra de start ca am fost plecat in oras si numai acuma am ajuns acasa.

colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 14:48
Echipa de start a fost :
Cernea
Balan , Panait , Baciu , Coman
Oprita , Bostina , Lovin , Ochirosii
Cristocea si Thereau

Au mai intrat : Nesu , Stancu , Petre si unul de la juniori . Dupa aia TVSportu a comutat pe altceva

LoMax8
2nd September 2006, 14:58
deci n-a jucat saban? nu inteleg d c?

colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 15:00
Saban e convocat la selectionata Israelului

eli.
2nd September 2006, 15:10
sunteti aiurea tare ... Bostina a dat o pasa luna foarte buna la care Thereau si-a pus in practica viteza care este un atuu pt el parerea mea si a ajuns in careu unde a driblat un jucator si i-a pus mingea pe cap lui Cristocea care a dat bara si apoi gol.
ps : si eu am ramas impresionat de juniorul ala ... la inceput le-au zis numele dar nu am retinut.

#EffecT
2nd September 2006, 15:58
Sa fie clar odata pentru totdeauna,autorul pasei din care Cristocea a marcat a fost Bostina.
Cine nu crede,sa sa uite la reluari (cel mai probabil la stirile de pe TVSPORT).
Thereau a aparut foarte putin in joc,a fost foarte izolat,dar este normal tinand cont ca este primul lui meci in tricoul Stelei.A fost un amical util in care au evoluat cei care nu joaca foarte mult in meciurile oficiale.

mheemhee
2nd September 2006, 16:08
teaua Bucureşti a întâlnit sâmbătă într-un meci amical divizionara B Gloria Buzău, scor final fiind de 1-0 în favoarea campioanei României. Golul a fost înscris în minutul 15 de Cristocea.

Cosmin Olăroiu a rulat mai mulţi jucători, printre care şi cei trei nou-veniţi, Stancu, Ovidiu Petre şi francezul Thereau. Steliştii au dominat copios, dar au ratat în fazele de finalizare, printre cei care puteau înscrie fiind şi francezul Thereau. La roş-albaştri a jucat jucat şi golgeter-ul Macedoniei, Vasiliev Ristici, aflat în probe la Steaua.

Cosmin Olăroiu s-a arătat mulţumit de noii veniţi "care asigură o mai mare stabilitate lotului, în perspectiva confruntărilor interne şi internaţionale".

p.s.:le-a luat 8 ore ca sa afle cine e misteriosul jucator care a jucat
o fi junior???,o fi un om adus de pe strada??? ...........nu e golgeter-ul macedoniei!!!!!!!!!!!!

ce presa de kkt avem :doh:

jaap
2nd September 2006, 16:09
acel 'junior' este cumva macedoneanul Vasiliev Ristici?

mike2funy
2nd September 2006, 16:14
juniorul de care vb cu nr 24 Vasiliev Ristici chiare m-a impresionat , a jucat destul de bine si parut mai bine intregrat chiar decat Gigel Coman si Ovidiu Petre , ar fi pacat sa nu-l transferam macar pentru campionat , ar fi un castig pentru echipa , pacat ca nu a marcat , a avut o ocazie destul de mare

sorin_g
2nd September 2006, 16:27
Of, of... Coman si Ovidiu Petre sunt praf momentan, sper sa poata mai mult.

daby
2nd September 2006, 16:46
M.Ionut ala cine e ?

eli.
2nd September 2006, 16:46
Sa fie clar odata pentru totdeauna,autorul pasei din care Cristocea a marcat a fost Bostina.
Cine nu crede,sa sa uite la reluari (cel mai probabil la stirile de pe TVSPORT).
Thereau a aparut foarte putin in joc,a fost foarte izolat,dar este normal tinand cont ca este primul lui meci in tricoul Stelei.A fost un amical util in care au evoluat cei care nu joaca foarte mult in meciurile oficiale.
si tu esti aiurea ? sa fie clar odata pentru todeauna , autorul pasei din care Cristocea a marcat a fost Thereau documentati-va mai bine fratilor :

Steaua invinge la limita Gloria

Steaua a invins sambata pe Gloria cu 1-0, in partida amicala jucata la Buzau, pe un stadion arhiplin de 15.000 de persoane. Meciul a inceput cu o jumatate de ora de intarziere. Au debutat la Steaua cele trei noi achizitii, Thereau, Ovidiu Petre si Stancu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristocea, dintr-o pasa a lui Thereau
-----------------
Cristocea a descihs scorul dupa pasa lui Thereau. Atacantul Stelei a trimis prima oara in bara, dar apoi a urmarit si a marcat.
www.onlinesport.ro
am vazut meciul si stiu cine a dat centrarea de gol pt Cristocea

sorin_g
2nd September 2006, 17:25
Si mie mi s-a parut ca Bostina a centrat... inclusiv la reluari...

colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 17:33
Chiar are asa o importanta cine a centrat ?

#EffecT
2nd September 2006, 17:39
Bostina a centrat sa fie clar ..daca altii vor sa creada ca a fost Thereau nu am nimic impotriva :lol:
Jucatorul din Macedonia aflat in probe,a jucat cumva cu numarul 24 ?

sorin_g
2nd September 2006, 17:40
Se pare ca da si avea lipita o hartie peste numele lui Ghionea :)

Fatal1ty
2nd September 2006, 18:00
nu am putut sa vad meciul ..
care a fost rezultatul final?

colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 18:05
1-0 pentru Steaua
Marcator Cristocea

Kingpin
2nd September 2006, 18:06
sa vedem ce se intampla cu misteriosul jucator...
daca OLI considera ca are valoare e bine sal pastram. nu strica un al 5-lea varf!

d-izzy
2nd September 2006, 18:07
Interesant cu macedoneanul asta.
Pentru competitia interna, mai putem transfera jucatori?

Heavenstar5
2nd September 2006, 18:13
Da si eu am crezut ca a fost bostina la faza centrarii...dar a fost destul de confuz, mai ales ca nu au mai aratat reluarea de prea multe ori. Si oricum Thereau a mai intors odata foarte bine pentru Nesu care a trimis peste din 6 metri. Cat despre juniorul 24,macedoneanul,cum spuneti voi, nu mi s-a parut cine stie ce, avea un fizic destul de impunator totusi.Oricum nu a jucat destul timp ca sa imi fac o parere, sau ma rog a jucat, dar nu au mai transmis prostanacii astia de la tvsport.Daca ar ramane totusi ar fi bine pentru echipa sa mai aiba o rezerva, al cincelea atacant e intotdeauna bine venit. In schimb m-a impresionat foarte mult Daniel Balan.Are o viteza excelenta si o rezistenta de invidiat, eu zic ca pe partea dreapta va fi o concurenta accerba intre balan,saban si stancu.

Maximus_X
2nd September 2006, 19:27
Interesant cu macedoneanul asta.
Pentru competitia interna, mai putem transfera jucatori?
Da, am inteles ca exista cateva artificii care se pot face a.i. sa-l inregimentam si pe macedonean. In campionat ne poate fi util. Eu cred ca ar fi pacat sa nu-l luam. Mai stiu eu crapidisti care nu au luat jucatori ce au fost la ei in probe si au ajuns deja la echipe mari din vest... deci sa nu-l dam de-o parte. :idea:

swing
2nd September 2006, 20:04
si tu esti aiurea ? sa fie clar odata pentru todeauna , autorul pasei din care Cristocea a marcat a fost Thereau documentati-va mai bine fratilor :

Steaua invinge la limita Gloria

Steaua a invins sambata pe Gloria cu 1-0, in partida amicala jucata la Buzau, pe un stadion arhiplin de 15.000 de persoane. Meciul a inceput cu o jumatate de ora de intarziere. Au debutat la Steaua cele trei noi achizitii, Thereau, Ovidiu Petre si Stancu. Unicul gol al meciului a fost marcat de Cristocea, dintr-o pasa a lui Thereau
-----------------
Cristocea a descihs scorul dupa pasa lui Thereau. Atacantul Stelei a trimis prima oara in bara, dar apoi a urmarit si a marcat.
www.onlinesport.ro
am vazut meciul si stiu cine a dat centrarea de gol pt Cristocea

Asa au zis si ashtia de la TV Sport. Eu am vazut meciul da s-a vazut prost a naibii asa ca nu pot zice. Oricum ... n-ai cum sa-ti dai seama ce poate Thereau fara un atacant de gen Dica sau Badea. OLI a bagat 2 cai in atac si creca strategia a fost ... care prinde mingea sa incerce sa dea gol.

#EffecT
2nd September 2006, 20:28
M-am documentat putin si am aflat cate ceva despre jucatorul adus de steaua in probe.
Este un sarb care activeaza in campionatul din Macedonia la formatia Sileks Kratovo,are 27 de ani si 1,81 inaltime.
Anul trecut a marcat 23 de goluri pentru formatia sa,fiind si golgeterul campionatului ,iar anul acesta in cele 3 meciuri disputate pana acum a reusit sa marcheze de 4 ori.
Ramane de vazut daca oli va decide sa il pastreze in lot.

uvi
2nd September 2006, 20:39
tinand cont ca stirea despre macedonean a aparut pana acum doar in onlinesport, care, dupa parerea mea e definitia amatorismului in presa sportiva de la noi, am mari dubii ca e adevarata! astept sa vad si in alta parte asta.
in plus, tot in onlinesport se zice ca a mai jucat si Ionut M. , probabil un junior de la noi...m-am uitat pe siteul oficial si la "copii si juniori" la grupa '87 era si un anume Ionut Manda si probabil despre el este vorba! nu am vazut meciul, asa ca ii intreb pe cei care l-au vazut daca au jucat 2 "necunsocuti" sau doar unul:D
la 27 ani, cum zice stelistuu ca are macedoneanul, nu pare a arata a junior nici de la o posta, asa ca presupun ca cei care au vazut meciul au obs daca e sau nu junior:D

Ana712
2nd September 2006, 21:29
M-am documentat putin si am aflat cate ceva despre jucatorul adus de steaua in probe.
Este un sarb care activeaza in campionatul din Macedonia la formatia Sileks Kratovo,are 27 de ani si 1,81 inaltime.
Anul trecut a marcat 23 de goluri pentru formatia sa,fiind si golgeterul campionatului ,iar anul acesta in cele 3 meciuri disputate pana acum a reusit sa marcheze de 4 ori.
Ramane de vazut daca oli va decide sa il pastreze in lot.
E cel care purta echipamentul lui Ghionea nu?
Comentatorul a spus ca este juniorul Stelei :wallbash: Nu inteleg ce l'a determinat sa creada ca este junior..da ma rog...
Nu cred ca mai avem nevoie de un alt atacant,sa vedem mai intai cum o sa se acomodeze C.Thereau la echipa..

Maximus_X
2nd September 2006, 21:58
tinand cont ca stirea despre macedonean a aparut pana acum doar in onlinesport, care, dupa parerea mea e definitia amatorismului in presa sportiva de la noi, am mari dubii ca e adevarata! astept sa vad si in alta parte asta.
A spus si la Stirile sportive TVR si pe ProTV ca e vorba de macedonean... si cateva informatzii despre el.
Nu cred ca mai avem nevoie de un alt atacant,sa vedem mai intai cum o sa se acomodeze C.Thereau la echipa..
Pana mai ieri ne plangeam ca nu avem atacantzi, iar acum cu venirea lui Thereau toate problemele au disparut? Mai e loc de un jucator de valoare pentru meciurile din campionat. Uitzi ce luna de foc vom avea si ca nu totzi atacantzi sunt apti?
Deci, daca acest macedonean va convinge, cum a facut-o si azi, cred ca are loc in lotul nostru. ;)

Ana712
2nd September 2006, 22:24
Pana mai ieri ne plangeam ca nu avem atacantzi, iar acum cu venirea lui Thereau toate problemele au disparut? Mai e loc de un jucator de valoare pentru meciurile din campionat. Uitzi ce luna de foc vom avea si ca nu totzi atacantzi sunt apti?
Deci, daca acest macedonean va convinge, cum a facut-o si azi, cred ca are loc in lotul nostru. ;)
Da...ai dreptate..ramane de vazut cat de mult acest atacant l'a convins pe Oli ca merita sa joace la Steaua;daca a fost golgeter inseamna ca valoare are.. :flowers:

#EffecT
2nd September 2006, 23:43
Da...ai dreptate..ramane de vazut cat de mult acest atacant l'a convins pe Oli ca merita sa joace la Steaua;daca a fost golgeter inseamna ca valoare are.. :flowers:
Valoare are cu siguranta.
Este liderul echipei,in ultimele 2 sezoane a fost golgeterul campionatului din Macedonia.In primul sezon 2004-2005 a marcat 28 de goluri,in sezonul trecut a reusit 27 (si nu 23 asa cum am scris prima oara).A terminat pe locul 5 in topul
The World's Division Goal Scorer 2006 ! (apropo Mazilu a terminat pe 17 :D )
Din cate citeam pe un forum,se pare ca a fost dorit de cateva echipe destul de puternice din Europa,ar fi foarte bine daca am reusi sa il transferam.

mike2funy
2nd September 2006, 23:47
Valoare are cu siguranta.
Este liderul echipei,in ultimele 2 sezoane a fost golgeterul campionatului din Macedonia.In primul sezon 2004-2005 a marcat 28 de goluri,in sezonul trecut a reusit 27 (si nu 23 asa cum am scris prima oara).
Din cate citeam pe un forum,se pare ca a fost dorit de cateva echipe destul de puternice din Europa,ar fi foarte bine daca am reusi sa il transferam.

asta pare un fel de Zighici care si ala a fost in probe pe la Poli Timisoara daca nu ma insel si a fost refuzat si uitati ce valoare are acuma Zighic . Din ce am apucat sa vad eu pe tvsport pana au intrerup aia meciu :@ s-a miscat destul de bine si zic ca ar fi ft bun pt campionat pentru ca se anunta unul mai lung si mai greu deci trebuie un lot numeros si valoros

ronaldo2009
17th November 2006, 12:42
Steaua a fost primita la buzau asa cum merita cu onoruri ...victorie normala a stelei :rtfm: :rtfm: :rtfm:
edit: NU MAI SCRIE COLORAT!