PDA

View Full Version : Cumparati de la club !

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:39
Aviz suporterilor care cumpara tricouri cu Steaua de la colt de strada si de la prieteni sau care imprumuta un tricou de la vecini : cumparati numai din magazinele oficiale ! Nu cumperi un tricou sa te dai mare sau ca sa ai ce dezbraca acolo in primu rand ca esti "ultrash". Cumperi un tricou sau o bricheta , cumperi un breloc sau o palarie , cumperi o cana sau un ciorap da cumpara-le de la club..de la un magazin oficial. Asa ajuti clubu , asa ajuti Steaua si numai asa vei stopa "umflarea" buzunarelor bijnitzarilor de doi lei ..... crezi ca aia sunt stelisti adevarati ?
PS : Conducerea ar trebui sa faca ceva cu bijnitarii sau cu magazinele neoficiale !

aris-din-zalau
31st August 2006, 01:27
Ai dreptate, si eu tricoul l-am luat de la magazinul oficial, la fel si vreo 3 fulare, am luat 1 singur fular din piatza, iar cani si pahare le-am comandat de pe magazinul virtual de pe site :yup:

GrimleyFanSteaua
31st August 2006, 14:22
Ai dreptate, si eu tricoul l-am luat de la magazinul oficial, la fel si vreo 3 fulare, am luat 1 singur fular din piatza, iar cani si pahare le-am comandat de pe magazinul virtual de pe site :yup:

Problema actuala este ca magazinul virtual nu are pe stoc. Gsesti ceva care iti palce si apoi "stoc epuizat"... asta nu e de bine.

#EffecT
6th September 2006, 00:29
"Manchester United o fabrica de bani", "Real o uzina care produce milioane de euro anual", "Brazilia tara care traieste de pe urma fotbalului" iar exemplele pot continua la nesfarsit cu tiluri din ziare referitoare la buna oranduire din cadrul unor echipe de fotbal, care din propria lor marca au facut o afacere de sute de milioane de euro.

Ei bine stau si ma gandesc de ce nu ar putea fi si Steaua trecuta pe o astfel de lista, caci nume si potential ar avea, bani ar aduce, evident nu la un nivel de cateva sute de milioane de euro dar la liga noastra ar face o figura frumoasa, si mai stau putin si imi dau si raspunsul pentru ca nu se prea vrea iar interese nu prea sunt.

M-am decis sa scriu acesta dupa ce am accesat siteul oficial al clubului www.steauafc.com si am vrut sa imi comand cateva accesorii disponibile la magazinul ofical...cand colo la mai toate produsele oferite spre vanzare era scris mare cu font ingrosat PRODUS INEXISTENT.

Oare ce trebuie facut ca mai marii clubului sa inteleaga ca orice lucru pe care scrie Steaua pleaca din start cu un avantaj asupra celorlalte, ca ce este rosu si albastru se cauta la nesfarsit si ca niciodata nu vor vi produse "expirate" sau depasite. Nu inteleg de ce aceasta latura comerciala a Stelei nu este indeajuns exploatata, sint convins ca o buna oranduire in acest domeniu ar aduce venituri anuale de milioane de euro, plus prestigiu si publicitate gratuita. Este arhi cunoscut si acceptat de toti ca in toate orasele si in mediul rural, mai mult de jumatate din comunitate tine cu Steaua, ca sunt orase unde Steaua este mai iubita ca echipa locala. Este de neinteles cum de nu exista un magazin adevarat in Bucuresti si in celelalte orase mari ale tarii cu articole exclusiv despre Steaua, in care sa fie prezentate si expuse o gama ultra variata de produse. Si ma refer aici nu la 2 tricouri, 5 fulare, o minge si 10 bratari, la tot, la absolut tot, de la lenjerie intima pana la cele mai extravagante si neobisnuite produse. Oare corturile cu emblema ros-albastrilor nu s-ar vinde? la fel si articole de menaj si alte necesitati cotideiene cum ar fi lenjeria de pat, covoare si alte obiecte casnice?

Am vazut ca Fc Barcelona, are pana si vin cu insemnele clubului ei, dar pana sa ajungem aici este mult, insa cel putin o cale de mijloc nu exista?

Este absolut revoltator pasivismul si nepasarea conducerii in privinta dezvoltarii comertului electronic, a saitului oficial si al magazinului virtual, oare perspectiva acestui domeniu nu este luata in calcul? nu se realizeaza dinamica si explozia ramurii virtuale?, bun acum nu este foarte profitabila dar ia ganditi-va peste 5, 10 ani in ce stadiu ne vom afla in tranzactiile on-line? Calculati de pe acuma pozitia pe piata si renumele magazinului nostru in conditiile in care acesta are peste 10 ani de "existenta" si o popularitate de mii de utilizatori zilnic.

Dar cum sa fie profitabil si atractiv, cand saitul si magazinul oficial sunt de luni de zile neactualizate, cand sunt prezentate materiale din anii trecuti si destul de reduse. Cum sa se dezvolte vanzarea de produse cand 3 din 4 articole existente pe sait au mentiunea -stoc epuizat, acest aspect releva doua lucrui-1 ca sunt suporteri care cumpara acele prosuse si 2 ca cererea este una destul de mare . Ne multumim cu produse oferite la vanzare precum bratari din plastic, brichete si scrumiere?, acestea sunt definotorii pentru noi. Care ar fi fost situatia daca exista un sait special al magazinului oficial, unde zilnic sa fie actualizate preturi si obiecte oferite spre vanzare, unde vizitatorul sa poate lasa comenzi spre executare, unde sa fie oferite solutii de amenajare al unui coltisor ros-albastru. Asta ca sa nu mai spun ca trebuie sa existe o colectie de CD/DVD-uri cu meciurile Stelei puse la vanzare, a prezentei obligatorii de postere, colaje, fotografii cu echipa si cu jucatorii individuali in sute de variante diferite, o reeditare a tuturor cartilor si materialelor complexe care au legatura cu culubul nostru, oferirea suporterilor a tot ce inseamna istorie-prin transpunerea acesteia in obiecte artizanale, dar nu numai.

Crdeti ca si sponsori nu vor veni la echipa cu sume din ce in ce mai mari cand vad mii de oameni imbracati in tricourile echipei, credeti ca nu va fi si la noi moda occidentala cu fotbalisti care sa fie port-drapelul unor branduri comerciale de mare succes. Eu cred ca in 2,3 ani Radoi va fi promotor al unei bauturi racoritoare, ca Dica va fi sigur cooptat in raspandirea unei marci de masini sau al unui obiect vestimentar, si tot asa. Nu ralizati ca exista o stransa legatura intre fotbalistii cluburilor care stiu sa isi promoveze imaginea si firmele de publicitate.

Cum va fi privita Steaua, cand la fiecare meci 30.000 de oameni au acelasi tricou ca Radoi, cand profitul de pe urma vanzarii a mici suveniruri la un singur meci va ajunge la zeci de mii de euro.

Sper ca importanta acestor detalii sa fie descoperita cat mai repede si la fel de rapid aceste ideei-ale imenselor beneficii de pe urma numelui de Steaua-sa fie puse in practica, pentru ca noi suporterii si cei care iubesc echipa militara sa ne putem bucura de satisfactiile "posedarii" insemnelor ros-albastre iar clubul sa aibe parte de un venit anual garantat.(fcsteaua.ro)
Un pic mai multa atentie la partea de marketing,conducerea trebuie sa dea dovada de inteligenta si sa nu dea cu piciorul unor venituri care pot ajuta clubul.

adriannus
12th September 2006, 15:58
:accidenta TREBUIE SA SE FACA REPEDE CEVA SI CU MAGAZINUL SI CU PAGINA DE NET!!! :pray: :pray:

#Alex
13th September 2006, 03:27
Linia vestimentara "Steaua"
Conducerea ros-albastrilor doreste sa creeze o linie vestimentara care se va numi "Steaua" si ale carei articole de imbracaminte vor purta emblema echipei din Bulevardul Ghencea. Noul brand va fi creat dupa modelul marilor case de moda si va produce costume pentru barbati, pulovere, camasi, treninguri, tricouri sau sorturi.

Emblema ce se va regasi pe fiecare produs vestimentar va fi actuala stema a clubului, in interiorul careia vor fi trei culori: rosu, galben si albastru. In spatele acestei idei se afla managerul general al Stelei, Mihai Stoica, care vrea, astfel, sa ofere posibilitatea tuturor stelistilor sa se mindreasca cu echipa pe care o sustin. Nu se stie inca data la care suporterii campioanei vor putea gasi in magazine haine din linia vestimentara a campioanei.

spt.ro

nyquist06
2nd March 2007, 20:56
eu zic k steaua ar trebui sa isi inregistreze drepturile de autor si imaginea clubului ptk dak nu o sa fie o mare tziganie cu toate obiectele astea cu steaua...

dargo
2nd March 2007, 22:00
eu zic k steaua ar trebui sa isi inregistreze drepturile de autor si imaginea clubului ptk dak nu o sa fie o mare tziganie cu toate obiectele astea cu steaua...

sunt inregistrate de mult. De ce crezi ca in obor nu se mai vand tricouri cu embleme?

Cristi
3rd March 2007, 00:47
dargo>cine te-a pacalit ca nu se mai vand? stai linistit ca se vand ... tricouri, fulare, prosoape de plaja etc.