PDA

View Full Version : FC Arges - Steaua (scor 0-1)

steauaclub.tk
29th August 2006, 19:34
ETAPA 6 - LIGA I - 9 Septembrie 2006 - Ora 17:00
http://i20.photobucket.com/albums/b234/semaca/arges.jpg

colonelu Voiculescu
29th August 2006, 20:02
Victorie obligatorie
Dinamue si CFR si cam fac de cap !

Bogdanbibi
29th August 2006, 20:27
ne priesc meciurile cu echipe iesite din forma, daca n-o sa fie 3-0 macar un 1-0 ca anu trecut

uvi
29th August 2006, 20:28
tinand cont de cum a jucat pana acum arges, nu cred ca ar trebui sa avem vreo surpriza!
victorie la 2, 3 goluri dif!

bothuman
29th August 2006, 20:42
vom castiga cu 3-0

s0me1
29th August 2006, 21:06
Scorul campionatului :
Arges 0-6 STEAUA :devil:

KosmyN
29th August 2006, 21:27
Mai e pana la meci.
Putem vb mai sigur dupa meciurile Nationalei.
E un meci in deplasare, cu o ekipa in deriva, deci usor nu va fii.
Sa speram ca va fii bine.

Andrei4Steaua
29th August 2006, 23:15
ne facem media de campionat de 3 goluri si la Arges :P sau mai bine zis dupa cum au inceput sa sara unii de cur in sus ... "ii cumparam si pe astia" BLAT BLAT

ZIZOU
30th August 2006, 09:44
Eu zic ca batem cu 3-0.Vom avea un meci destul de usor.

ioana20
30th August 2006, 11:18
scor de neprezentare:lol: marcheaza Dica, Badea si Cristocea; si iar o sa fie amenzi record, de data asta la Arges;)

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 11:22
Vom face "blat" si cu Argesul ca sa se oftice cei de sub podul grant !

Andrei4Steaua
30th August 2006, 11:40
Vom face "blat" si cu Argesul ca sa se oftice cei de sub podul grant !

Eu nu-i inteleg pe ei de ce se tot uita in curul nostru in loc sa-si vada de`ale lor .... ca nu sunt in stare sa bata pe nimeni .... tot din vina Stelei nu castiga ei ? mai stii poate Gigi i-a cumparat si pe crapidisti .... oricum le urez un parcurs cat mai bun in Divizia B

Marian
30th August 2006, 12:31
Sigur castigam ptr ca Arges este intr-o forma proasta da' trebuie sa tinem cont ca meciul asta vine si dupa o pauza de doua saptamani si cred ca scorul nu o sa fie asa mare ...
SIGUR 2 solist
STEAUA 4 Ever

p4link
30th August 2006, 13:10
Victorie Steaua , gol din 11 metri, Dica.1-0

LoMax8
30th August 2006, 13:40
Ii batem cu 3-0 si le dam inca un motiv crapidistilor si dinamooistilor sa considere ca facem blat de tort.

CFR1907
30th August 2006, 14:06
Eu dau ca pronostic un 1-1. Doar nu vreti sa castigati la Arges, nu? :lol: :lol: :lol:

mike2funy
30th August 2006, 14:08
Eu dau ca pronostic un 1-1. Doar nu vreti sa castigati la Arges, nu? :lol: :lol: :lol:

ar fi mai bine sa te abtii , vom bate si la arges si la voi la cluj va vom face sa plangeti in pumni cum faceau aia de la betis sevilla

CFR1907
30th August 2006, 14:16
ar fi mai bine sa te abtii , vom bate si la arges si la voi la cluj va vom face sa plangeti in pumni cum faceau aia de la betis sevilla

Pana sa ajungeti la noi mai aveti destule hopuri de trecut, asa ca concentrativa la alea ;)

LoMax8
30th August 2006, 14:18

Du-te si croncane in alta parte...da pronostic la Cra Cluju tau si lasa-ne... :banned:

mike2funy
30th August 2006, 14:20
Pana sa ajungeti la noi mai aveti destule hopuri de trecut, asa ca concentrativa la alea ;)

Lasa ca o sa va vedem la primul meci cu o echipa mai rasarita ca pana acum ati jucat cu pleava campionatului . Si oricum pt noi reprezentati un smoc de iarba (nici macar un hop) , apropo vreti sa jucati in CL pe terenul ala plin de musuroaie de la Dej ? :devil:

CFR1907
30th August 2006, 14:25
Lasa ca o sa va vedem la primul meci cu o echipa mai rasarita ca pana acum ati jucat cu pleava campionatului . Si oricum pt noi reprezentati un smoc de iarba (nici macar un hop) , apropo vreti sa jucati in CL pe terenul ala plin de musuroaie de la Dej ? :devil:

Decat in Stefan cel Mare sau pe stadionul rapidului sa sti ca ar fi mai bine. Oricum alea nici nu cred ca sunt omologate pentru CL :?

LoMax8
30th August 2006, 14:30
Alea n-or fi omologate dar pot deveni..dar ala al vostru cu iarba proaspat tunsa de o cireada de vaci sigur nu va fi omologat vreodata

mike2funy
30th August 2006, 14:33
Decat in Stefan cel Mare sau pe stadionul rapidului sa sti ca ar fi mai bine. Oricum alea nici nu cred ca sunt omologate pentru CL :?

La ora actuala singurul stadion omologat pt CL este Ghencea . Din cate am auzit nici pe Lia Manoliu nu vor putea juca chiar daca ar vrea pt ca nu a fost inspectat de Uefa . Deci in concluzie daca nu este omologat de uefa si stadionul National veti juca pe Ghencea daca va calificati in CL si sa vedeti ce galerie "calduroasa" veti avea din partea nostra . :yup:

ionut_neagu
30th August 2006, 15:01
Argesul n-are cum sa fie o piedica, ii snopim, respect munca lui Dorinel M., dar clujul nu poate emite pretentii la titlu, in fata stelei nici sa nu respire, celelalte echipe sunt statii in care Steaua nu opreste.......Hai STEAUA!

anamarya
30th August 2006, 15:28
usor nu o sa fie si mai e ceva timp pana atunci. oricum speram la o victorie si speram sa nu ne accidentam...

#EffecT
30th August 2006, 18:00
O sa avem un meci foarte greu cu pitestenii,anul trecut am castigat cu destul noroc,iar acum 2 ani am terminat la egalitate.Daca baietii se concentreaza cum au facut-o si pana acum,vad un rezultat favorabil.Daca nu ,pot aparea problemele.

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 18:08
Poull-urile astea nu cred ca isi mai au sensu'
Ne insulta inteligenta
Steaua bate oricand Argesu'

LoMax8
30th August 2006, 18:23
noroc ca nu mai e cartu sa foloseasca tactica autobazei....desi in mod normal italianu asta ar trebui sa stie mai bine tactica mentionata

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 18:28
Italianu e in pom - fie vb intre noi (500 :D) sau cati suntem aici

aris-din-zalau
31st August 2006, 01:35
este un meci greu, nu o sa dau pronosticuri de gen 3-0 sau "batem la scor", voi fi multzumit daca la sfarsitul meciului vom avea cu un gol mai mult decat adversarul, FC Arges nu prea a castigat in ultimele etape, iar in meciul cu Steaua vor trage tare, este un meci in care totul e posibil, dar STEAUA totusi e STEAUA si trebuie sa invinge, multa bafta baietzi, sa va intoarcetzi de la Pitesti cu toate cele 3 puncte :yes: !

swing
31st August 2006, 09:18
Lia Manoliu se darama la primavara.

Cat despre Arges pot sa zic ca nu va fi meci ushor. Nici un meci nu mai e ushor de acu. Dar cred ca vom cashtiga . Echipa e acu foarte omogena. S-a vazut in meciul cu Farul cum au fost faze cu pase rapide in care constantenii nici nu au vazut mingea. Ne-a acuzat toata lumea de blat dar n-au vazut ca , contraatacul nostru merge ceas. Sper sa ne acuze si de acu incolo si noi sa le turnam plumb in ghete la adversari cu goluri de generic.

allex_inl
31st August 2006, 17:49
Totusi, Argesul nu e in forma! Vom bate cu siguranta. Nu conteaza scorul!

ZIZOU
31st August 2006, 22:13
Da este clar ca FC Arges nu este in forma si eu zic ca vom bate fara probleme.

sorin_g
31st August 2006, 22:38
Argesul e franjuri, nu ne incurcam...

4steaua
31st August 2006, 22:45
mai deci argesul unde joaca?la pitesti sau la mioveni sezonul asta?

Ana712
31st August 2006, 23:07
Lia Manoliu se darama la primavara.
Asta au scris prosport..in locul stadionului 23 august presupun ca se va construi unul mai modern nu?(adica evident..)
On topic:victorie lejera cu Fc Arges;2-0 pt noi,goluri:Badea,Dica :rolleyes:

KosmyN
1st September 2006, 03:21
mai deci argesul unde joaca?la pitesti sau la mioveni sezonul asta?

De la inceputul sezonului, Argeshul a revenit pe propriul stadion din Trivale.

$teauA
1st September 2006, 10:30
Un meci destul de dificil dupa mine. E mereu greu sa joci ultima clasata pentru ca nu stii niciodata cand o sa iasa o surpriza (Poli Iasi acu doi ani in Ghencea). Daca Oli si jucatorii i-au acest meci in serios cred ca o sa castige usor. Sper sa mai dea Dica un gol sau doua sa isi adauge la total.

swing
4th September 2006, 19:12
Asta au scris prosport..in locul stadionului 23 august presupun ca se va construi unul mai modern nu?(adica evident..)
On topic:victorie lejera cu Fc Arges;2-0 pt noi,goluri:Badea,Dica :rolleyes:

Naiba stie. Am scris si eu ce am citit. Ashtia de la prosport radeau acu o luna de Mircea Sandu si ziceau ca din proiectul pe care l-a prezentat mai lipseau masinile zburatoare . :D

raducu_sebastian
4th September 2006, 23:26
Deocamdata, duelul Olaroiu - Giannini a fost necastigat de nici unul. Acest meci ar fi bine tratat de Steaua daca ar folosi formula asta:

13. Carlos - 27. Stancu, 17. Baciu, 4. Panait, 15. Nesu - 11. Bostina, 20. Lovin, 8. Petre, 14. Cristocea - 7. Oprita, 21. Thereau.

Logic, dupa prima vedere, relatiile de joc nu sunt inca fixate, dar intr-un meci cu Arges, mai greu ca cel cu Farul, trebuie sa vedem cum joaca jucatorii nostri, noi, sau rezerve, la nivel maxim.

Dar sincer, nu trebuie sa spunem ca suntem castigatori. Suntem favoriti pe hartie, dar mingea e rotunda, meciul incepe de la 0-0 si apoi la final sa ne bucuram. :fotbal:

swing
5th September 2006, 09:21
Cred ca o sa joace Olaroiu cu Badea si Thereau titulari de data asta, mai mult ca sa-l odihneasca pe Dica . Oricum ... daca Argeshul iese la joc ii torpilam. Nu prea le iese jocul deschis propus de Gianinni.

Steaua Forever
5th September 2006, 12:27
E cam greu de jucat fara Dica dar trebuie incercat.....

miki_stelista
5th September 2006, 12:49
Sunt curioasa ce formula de start va adopta Olaroiu. Desi nu prea cred ca-l va lasa pe Dica pe banca (eventual il va inlocui la pauza), mi-ar placea sa joace cu Thereau si Badea. Oricum ar fi, rezervele noastre au ajuns la acelasi nivel cu titularii, astfel incat n-ar prea trebui sa ne facem probleme in privinta acestui meci.

Victorie clara Steaua, cu 3-0!

anamarya
5th September 2006, 13:12
E cam greu de jucat fara Dica dar trebuie incercat.....

nu cred ca va incerca nimeni sa joace fara Dica cu Argesul... exceptand o situatie de extrema urgenta (doamne fereste)

Cristi89
5th September 2006, 14:36
Cred ca Olaroiu ar trebui sa-l menajeze pe Dica.Deja a avut probleme in meciul cu Farul,iar in meciul nationalei cu Bulgaria a jucat mai mult intr-un picior.Cel mai bine ar fi sa inceapa cu Badea si Thereau.In plus si Oprita pare ca si-a mai revenit din letargia care l-a cuprins de un an incoace.
Pronosticul meu este 3-0 pentru Steaua :grin: .FC Arges nu ar trebui sa ne puna probleme.

bothuman
5th September 2006, 14:51
cred ca se termina0-2 si marcheaza badea si cristocea

Alinul
5th September 2006, 17:55
Blat! :bere:

colonelu Voiculescu
5th September 2006, 18:03
Penescu :

"Dacă la meciul cu Steaua unii dintre voi se vor face că joacă şi noi o să ne facem că vă plătim. Sper să arătaţi altă faţă decât până acum, motiv pentru care vă măresc prima de la 1.000, la 1.500 de euro"

www.prosport.ro

Pun pariu ca dupa meci , daca invingem , o sa auzim iarasi ca a fost blat :roll:

ioana20
5th September 2006, 19:24
am mai "pariat" o data, ziceam ca se termina 3-0 pentru Steaua; am visat insa :lol: ca se termina 5-3 sau 5-2 pentru Steaua; stiu ca e putin probabil sa primim mai mult de un gol intr-un meci, dar sa vedem ce iese :lol:

ZIZOU
5th September 2006, 20:46
E clar....Argesu este in forma proasta si avem sanse maris a-i batem la scor...oricum eu zic ca importanta este victoria...nu conteaza scorul.

kalashnikov
5th September 2006, 22:27
corect important este sa luam 3 puncte

M4r|us
5th September 2006, 23:05
corect important este sa luam 3 puncte

Pe care le vom lua cu siguranta.

swing
6th September 2006, 15:59
Mi-e sa nu ne rupa aia picioarele. Steaua are doua echipe peste Arges ca valoare. Da cu Balaj nu pre le stii. Daca ii lasa sa intre la rupere mi-e ca ne injumatatesc aia echipa din cauza lui Penescu. Nu ma indoiesc ca vom cashtiga da mi-e frica de accidentari.

ZIZOU
6th September 2006, 22:06
Intr-adevar si eu ma tem sa nu se accidenteze nimeni in acest meci pt ca avem nevoie de toti jucatorii in UCL.

bothuman
7th September 2006, 14:23
si eu cred ca ar trebui menajati cativa..

Duckadam
7th September 2006, 15:48
Pentru cei din pitesti...stie cineva la ce hotel se va caza echipa? pentru ca presupun ca vor veni de vineri.

Cristi89
7th September 2006, 16:15
Conform stelisti.ro ,Steaua a cerut Ligii Profesioniste devansarea meciului cu FC Arges.

"Steaua, adica domnul Olăroiu, domnul Argăseală, domnul MM Stoica, a dat dovadă de înţelegere şi joacă tot sîmbătă, pentru că aşa a vrut televiziunea", a spus Valentin Alexandru.

Inca un motiv pentru care Oli ar trebui sa foloseasca rezervele.

red&blue forever
7th September 2006, 19:07
Penescu ala trebuie sa se bage si el in seama...........maimutza asta care e patron la pitesti ar trebui sa fie atent la meciurile echipe sale cu dinamo (dintodeauna au existat niste prietenii suspecte si daunatoare pentru fotbalul romanesc)......cat despre meci
STEAUA-arges 3-0 (BADEA2+CYRIL 1)

miki_stelista
7th September 2006, 19:10
Stiti cum e cu vulpea, cand n-ajunge la struguri, zice ca sunt acrii. Asa si adversari Stelei, fiindca nu le iese nicio pasa in meciul cu Steaua, arunca vina in ograda lor, zicand ca e blat. Rusine acestor "conducatori"!

TupacFan
8th September 2006, 11:05
Nu putem pierde acest meci!! Sunt sigur ca vom castiga. Pronosticul meu: 2-0 pentru Ste:*:u:*:!

Pitesteanul
8th September 2006, 21:29
FC Arges - Steaua 1-1, nu stiu de ce va plangeti si-asa goian si-a fisurat degetul, paraschiv s-a accidentat singur, cu radoi si iacob n-am avut nimic, pe cine ar putea sa mai accidenteze jucatorii nostri?
Si apropos de arbitraj, nu uitati ca anul trecut ati castigat cu ajutorul arbitrului, dintr-o lovitura libera inventata. Iar in retur nu mai vorbesc, dupa meciul cu noi ii cereati demisia lui Olaroiu, asa ca desi steaua este pe hartie mai valoroasa, vom vedea maine ce va fi.

ZIZOU
8th September 2006, 21:53
FC Arges - Steaua 1-1, nu stiu de ce va plangeti si-asa goian si-a fisurat degetul, paraschiv s-a accidentat singur, cu radoi si iacob n-am avut nimic, pe cine ar putea sa mai accidenteze jucatorii nostri?
Si apropos de arbitraj, nu uitati ca anul trecut ati castigat cu ajutorul arbitrului, dintr-o lovitura libera inventata. Iar in retur nu mai vorbesc, dupa meciul cu noi ii cereati demisia lui Olaroiu, asa ca desi steaua este pe hartie mai valoroasa, vom vedea maine ce va fi.
Mah pitestianule taci odata....Steaua va castiga fara probleme cu 2 sau 3-0.

andrei1015
8th September 2006, 22:18
steaua are o perioada foarte buna acum deci nu are cum sa piarda

Pitesteanul
8th September 2006, 22:30
Mah pitestianule taci odata....Steaua va castiga fara probleme cu 2 sau 3-0.
ZIZOU parca aveati odata o echipa la Baia Mare, poate totusi reusesti sa sustii echipa propriului oras nu echipa Bucurestiului. Eu am facut facultatea in Ardeal, acolo toata lumea are un dinte impotriva Bucurestiului, dar vad ca SDR au suporteri mai multi decat oriunde prin Sibiu, Cluj, Oradea, Arad si nu prea inteleg cum vine asta

ww
9th September 2006, 00:25
Prepeliţă nu a fost convocat pentru meciul cu Steaua

Mijlocaşul echipei FC Argeş, Andrei Prepeliţă, nu a fost convocat pentru meciul cu formaţia Steaua Bucureşti, care va avea loc, mâine, la Piteşti, de la ora 17.00, în etapa a VI-a a Ligii I.

"Nu sunt nici obosit, nici accidentat şi sincer nu înţeleg decizia antrenorului", a declarat Prepeliţă. Mijlocaşul piteştean a avut o evoluţie slabă în partida naţionalei de tineret a Romaniei, pierdută, în deplasare, scor 1-5, cu reprezentativa Germaniei, motiv pentru care a şi fost înlocuit.

Fundaşul Ilie Poenaru va părăsi gruparea piteşteană, deoarece antrenorul Giuseppe Giannini a anunţat că nu îl va folosi în acest tur de campionat. Mai mult, tricoul cu numărul 23 purtat de Poenaru a fost deja oferit atacantului Adrian Iordache, care, ieri, în jurul prânzului a primit cartea verde de Levadiakos, ultimul club la care a evoluat. Iordache a semnat un contract pe patru sezoane cu FC Argeş.

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a hotărât să suplimenteze prima, oferindu-le fotbaliştilor 1.500 de euro la victorie şi 500 de euro pentru un meci egal. "Sperăm să batem Steaua, la fel cum şi ei speră să învingă pe Real Madrid. Diferenţa dintre noi şi Steaua este mai mică decât cea dintre echipa lui Cosmin Olăroiu şi cea a lui Fabio Capello", a spus Penescu.
sursa: prosport

mansiz26
9th September 2006, 10:33
se joaca la pitesti sau la mioveni?

colonelu Voiculescu
9th September 2006, 11:08
Cred ca Pitesti

Duckadam
9th September 2006, 13:43
se joaca la pitesti sau la mioveni?
La pitesti. S-au terminat lucrarile de refacere a gazonului si fc arges s-a mutat de la inceputul turului pe stadionul ei.

eli.
9th September 2006, 15:49
La pitesti. S-au terminat lucrarile de refacere a gazonului si fc arges s-a mutat de la inceputul turului pe stadionul ei.
este bine ca avem din ce in ce mai multe gazoane bune in tara ... si Otelul cica si la schimbat sezonul trecut daca nu gresesc.

d-izzy
9th September 2006, 17:57
dap, gazonul arata excelent :)
Sunt curios sa vedem primul 11 :)
Eu i-as acorda lui Ochirosii sanse (chiar daca avem multi jucatori pe postul sau). Macar in repriza a doua sa-l vedem :)
Si pe Thereau :) din start

Carlos - Stancu, Goian, Baciu , PMarin - Nicolita, Lovin, Coman, Bostina - Dica, Thereau

aris-din-zalau
9th September 2006, 18:55
a fost o prima repriza buna a noastra, la inceput am jucat bine, dar apoi am mai scazut ritmul, nu trebuie sa facem spectacol, importante sunt doar cele 3 puncte puse in joc, avem mare nevoie de ele, apoi ne putem gandi numai la meciul cu Dynamo Kiev....

$teauA
9th September 2006, 19:41
OOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF

de ce nu putem sa dam si noi un gol, ce mult ar conta o victorie astazi :(

HAI STEAUA!!

eli.
9th September 2006, 19:43
1-0 gol steaua ... in sfarsit doamne fereste ... thanx god ! :* :X Dica !
dupa un meci "penibil"

swing
9th September 2006, 19:47
HH Penalty nepenalty iaca am cashtigat. Raman de parere ca Badea trebea sa cada cand l-a faultat Checa si lua bosnicaul roshu.

bothuman
9th September 2006, 19:57
Nu am prea meritat victoria, da argesu' nici atat... E bine ca am castigat

kalashnikov
9th September 2006, 19:58
foarte greu , dar important e ca am luat 3 puncte , oricum am jucat foarte slab , in special coman a jucat incredibil de prost

d-izzy
S-a terminat 1-0. 3 puncte, oleee!!!
S-a vazut imediat intrarea lui Cristocea, a adus un plus de viteza. La fel ca si Badea, care iar a facut un meci (10 minute) bun. Si Thereau a jucat bine, in rest, Lovinho cam praf in repriza a doua, Coman nulitate as usual ...

FORZA STEAUA !!!

eli.
e bine ca am castigat . cfr a facut 1-1 nu ? stiu ca asta era scorul in ultimele minute ... macar e bine ca ne-am apropiat de ei acum ma rog sa nu castige Dinamo maine ;) .

swing
9th September 2006, 20:03
e bine ca am castigat . cfr a facut 1-1 nu ? stiu ca asta era scorul in ultimele minute ... macar e bine ca ne-am apropiat de ei acum ma rog sa nu castige Dinamo maine ;) .

Suntem in fatza lor din cauza golaverajului.

d-izzy
9th September 2006, 20:05
Ce golaveraj avem? 13-1? Pacat de golul ala primit ...

ww
9th September 2006, 20:05
Slabut meci... importante pana la urma sunt cele 3 puncte...

siiir louie
9th September 2006, 20:09
slabut pe fondul ratarilor din prima repriza --cind am avut cel putin 3 foarte clare.

A fost si "oleaca de strategie" in repriza a doua pt spionii ucrainieni prezenti la meci--parerea mea.

Lovin si O. Petre au jucat cam slabut

steauaclub.tk
9th September 2006, 20:21
Nu mi-a placut deloc atitudinea de mari vedete a jucatorilor. Nu ca ar fi prima data...si nici ultima. De parca meciul ar incepe de la scorul de 3-0 pentru noi.
Ov.Petre nu stiu daca si-a dat seama ca a intrat in joc. Banel prea aiurit, la fel ca in majoritatea meciurilor.

forza_steaua_
9th September 2006, 20:28
E bine ca am castigat dar parerea mea ca nu meritam sa castigam.La faza aia a fost penalty clar,insa trebuie spus ca au fost vreo 3 semnalizari de offside gresite la Steaua de-a lungul meciului,in urma carora normal ar fi fost situatii de singur cu portarul.Mi-a placut cum a jucat francezu,in schimb Coman a fost un dezastru.Credeam ca nu-l mai scoate odata...Pana la urma tot meseriasu'' Dica a facut diferenta :D .Forza Steaua!!!

d-izzy
9th September 2006, 20:34
N-a fost nici un penalty la faza aia. S-a aruncat pitesteanul. Au dat 3 reluari. Numai la reluarea din spate parea ca a existat contact. Din celelate 2 iti dadeai seama ca Goian nu l-a atins pe .. (Tanasa?)

Cristi89
9th September 2006, 20:45
Nu a fost un meci foarte bun insa cele trei puncte sunt extrem de importante.Din pacate s-au ratat destul de multe ocazii.
L-am urmarit in mod special pe Thereau.Francezul nu s-a miscat rau insa pe viitor ma astept la mai mult.A avut si o mare ocazie,singur cu Vintila care dupa parerea me a a fost omul meciului.
Coman a fost unul dintre cei mai slabi jucatori de pe teren.
Badea si Cristocea au inviorat mult jocul echipei noastre.Desi a marcat Dica nu a facut un meci extraordinar.
Sper ca accidentarea lui Lovin sa nu fie grava :pray:

Clujul a facut egal cu Jiul :twisted:

Mult succes, Laca,maine seara! :D

andreirei
9th September 2006, 20:50
Ce tot urla astia ca a fost furt calificat????? Chiar asa dupa fiecare etapa in care castigam trebuie sa ne acuze unu sau altu de blat!?

ZIZOU
9th September 2006, 21:08
Bine ca am castigat...dar sincer nu ma asteptam sa avem asa mari probleme cu Arges insa pana la urma bine ca am castigat si am urcat pe primul loc...cel putin pana maine.

swing
9th September 2006, 21:13
INtr-adevar n-a fost penalty.

ZIZOU
9th September 2006, 21:54
Dar uita-tiva pe onlinesport vorbind de acea faza in care argesenii au cerut penalty...cica arnitrul Balaj n-a vazut un penalty in care Goian l-a secerat pe x.(nush cine a fost)

Adrians
9th September 2006, 22:07
Daca Dica nu,nimic nu eu ! Cind Dicanu joaca mai slab,nici echipa nu prea straluceste.
Mie mi s-a parut penalty cind reluarile s-au facut din spate dar o interventie corecta
cind reluarea a fost laterala.Daca din fata televizoarelor nu se poate da un verdict
defintiv,ce pretentii sa mai ai de la arbitru ; ca sa nu mai spun ca Balaj nu este nici pe departe un prieten al Stelei,din contra.

s0me1
9th September 2006, 22:20
Eu zic ca a fost penalty, dar ce sa facem acum ? Bine ca am castigat. Mi-e scarba cand vad in Romania ca atunci cand arbitrul greseste pro Steaua e blat.
Si daca o echipa joaca bine, iar e blat.
Si atunci cand batem cu 3-0 e blat.
Si atunci cand greseste un jucator advers e non-combat.
Si atunci cand greseste arbitrul contra noastra e clar ca a gresit.
"Cu noi joaca intr-un fel si cu Steaua in alt fel"

Pentru noi sunteti niste ratati !
We are the best, fuck the rest !

aris-din-zalau
9th September 2006, 23:36
nu cred ca a fost penalty, dar bine ca am castigat si am luat cele 3 puncte :yes:

ww
9th September 2006, 23:51
parerea mea, despre acea faza, este ca e penalty clar... Goian incerca sa intre la minge dar nu atinge mingea ci picioarele jucatorului argesean...

LoMax8
10th September 2006, 00:34
Penalty mega-clar, arbitrul central nu a acordat nimik pt k, parerea mea, nu a vazut perfect faza si s-a bazat pe tusier kre nu a semnalat nimik pt k vorbea la telefon, se uita dupa femei in tribune,etc...

Andrei4Steaua
10th September 2006, 00:48
L-am cumparat si pe asta .... 3 puncte pretioase tinand cont ca a remizat Clujul .... sper sa se incurce si Dinamo cu Uta dar nu cred .....

#EffecT
10th September 2006, 00:51
Si ei au avut penalty si noi am avut.Important este ca am castigat in deplasare si ca am reusit sa devenim lider(sper sa ne mentinem pe primul loc si dupa meciul lui dinam.u.i.e. :pray: ).
S-a vazut ca in unele momente le-a lipsit concentrarea baietilor,dar totul e bine cand se termina cu bine :)

d-izzy
10th September 2006, 01:23
nu l-a atins Goian sub nici o forma pe ala ... se vede clar ca ala isi incepe plonjonul inainte sa fie aproape de piciorul lui Goian ...

bothuman
10th September 2006, 02:15
Cred ca goian a faultat atunci si ca trebuia panalty pt arges

KosmyN
10th September 2006, 04:26
Un meci d uzura, in care piesele noi folosite au nevoie de meciuri pt integrare.
S-a vazut ca sa jucat cu gandul la Kiev, iar victoria da incredere, atat pt campionat cat si pt miercuri

swing
10th September 2006, 09:26
Au mai dat ashtia de la Narttioanl faza din alte unghiuri. N-a fost penalty. Goian a facut o imprudentza dar nu l-a atins pe Tanase.

TupacFan
10th September 2006, 09:54
Victorie Steaua!! Acum sunt mai linistit si astept meciul de la Kiev! :bye:

Duckadam
10th September 2006, 12:10
Un joc destul de bun al echipei. Se pare ca jucatorii nu au fost prea montati pentru acest joc, s-a vazut relaxarea si lejeritatea cu care s-au tratat unele faze. Am controlat clar meciul si ar fi trebuit sa marcam mult mai devreme.
Pacat de incidentele care au avut loc in peluza stelista. Oare de ce trebuie sa ne batem intre noi daca sustinem aceeasi echipa?

miki_stelista
10th September 2006, 12:23
S-a vazut ca gandul Stelei a zburat la Keiv. Cu penalty, fara penalty, conteaza doar cele 3 puncte. Desi Argesul n-a juact rau, s-a vazut care este adevarata valoare.

Hai, Steaua! Inchide-le gura dusmanilor la Kiev, sa vada si ei care-ti este adevarata valoare!

antispurcati
10th September 2006, 13:14
ati castigat cu albitri.felicitari

Kingpin
10th September 2006, 13:43
ati castigat cu albitri.felicitari

rog un moderator sa il cenzureze pe acest "om: de tot! :cenzurat:

anamarya
10th September 2006, 13:47
cam de vacanta meciul... adevarul e ca in momentul in care jucatorii nu au evoluat niciodata in formula asta e cam dificil sa se lege tot.... cu un mijloc care a acuzat nu numai lipsa Capitanului dar si pe a lui Para si Cristocea, si cu un atac in care Cyrill era la prima aparitie oficiala iar Dica inevitabil a fost cam obosit e cam greus a faci constructie..
oricum e important ca am castigat, ca nu am primit gol si ca avem un moral bun pt miercuri... la minusuri este lipsa de concentrare... acuma nu mai avem probleme dupa meciuri importante ci inainte de ele