PDA

View Full Version : Meciurile etapei a 6-a

Cristi
29th August 2006, 19:34
http://img165.imageshack.us/img165/5951/etapaa6azv9.jpg

Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!

uvi
29th August 2006, 20:32
nu cred ca o sa fie prea multe surprize etapa asta! cfr cel mai probabil va bifa a 6a victorie din 6...dinamo la fel, desi ar fi frumos sa ne faca Laca o surpriza!

bothuman
29th August 2006, 20:40
Cred ca UTA nu va pierde cu dinamo. Iar CFR va avea 6 victorii

CFR1907
30th August 2006, 10:55
Eu sper ca UTA sa bata pe Dinamo, ca aia prea ne sufla in ceafa! Cat despre meciul CFR-ului nu prea e mult de comentat ca se stie deja castigatoarea :)

LoMax8
30th August 2006, 14:17
UTA face egal cu dinamu...CRA CRA CFR Cluj alt egal cu Jiul. Steaua bate la pas, scor de nemrezentare...

uvi
30th August 2006, 14:32
Eu sper ca UTA sa bata pe Dinamo, ca aia prea ne sufla in ceafa! Cat despre meciul CFR-ului nu prea e mult de comentat ca se stie deja castigatoarea :)
trebuie sa fii ipocrit tare sa vii sa te lauzi dupa 5 meciuri...mai ales in fata suporterilor unei echipe cu vreo 23 de titluri:doh:
nu neg ca dorinel face treaba buna acolo, dar mai e mult pana departe!

$teauA
1st September 2006, 10:24
Parca vad ca le da Simion vreo doua boabe lu' Dinamo :cool:

#Alex
3rd September 2006, 18:39
Lăcătuş către Mara: "Fă-ţi valizele!"

La antrenamentul de ieri al arădenilor, Lăcătuş s-a enervat la culme după ce Mara a început să-şi dirijeze colegii în teren şi să-i certe.

Tehnicianul a intrat pe teren şi s-a dus aţă la jucător, strigîndu-i furios: "Dacă mai scoţi o vorbă, pleci! Fă-ţi valizele! Aici nu există vedete, echipa contează. Ai înţeles?". Mara a lăsat capul în pămînt şi a aşteptat cîteva clipe înainte să răspundă: "Da, am înţeles". Lăcătuş nu i-a iertat, după aceea, nici pe jucătorii rapidişti, care au declarat că Steaua a cîştigat prea uşor meciurile cu UTA, Vaslui şi Farul.

"Nu am făcut blat cu Steaua. Jucătorii de la Rapid nu pot vorbi despre rezultatele Stelei, pentru că în teren nu au demonstrat nimic", a răbufnit "Fiara".

gsp.ro

r0bb3n
3rd September 2006, 21:28
trebuie sa fii ipocrit tare sa vii sa te lauzi dupa 5 meciuri...mai ales in fata suporterilor unei echipe cu vreo 23 de titluri:doh:
nu neg ca dorinel face treaba buna acolo, dar mai e mult pana departe!
Trebuie sa ai LOW EXPECTATIONS ca sa refuzi Hanovra.. si sa continui cu CFR Cluj.. Munteanu nu va progresa niciodata la echipa asta.. au avut meciuri usoare... sa vedeti cum o sa piarda meciuri pe banda rulanta..

ww
3rd September 2006, 22:43
Trebuie sa ai LOW EXPECTATIONS ca sa refuzi Hanovra.. si sa continui cu CFR Cluj.. Munteanu nu va progresa niciodata la echipa asta.. au avut meciuri usoare... sa vedeti cum o sa piarda meciuri pe banda rulanta..
nu cred ca jucatorul Munti mai tre sa progreseze... iar antrenorul Munti cred ca a facut o algere buna din multe pct de vedere... faptul ca are conducere care sa il sustina... nu si-a luat nationala sau ceva echipa mare pt debut ca antrenor... poate sa fie eroul CFR-ului...
nu stiu daca Munti tre sa progreseze... el ajuta sa progreseze alti

Andrei4Steaua
3rd September 2006, 22:57
Hai sa fim seriosi i s-a urcat la cap .... pe cand era la Steaua si inainte il indrageam mult acum parca prind din ce in ce mai mult ura pe el ...... mi se pare ca a inceput sa sufere mult saracutzu`

colonelu Voiculescu
8th September 2006, 22:47
Farul - Ceahlaul 0-1 minutul 84 .
Cred ca Bosanceanu innebuneste . Iar ii amendeaza pe jucatori pentru ca au facut "blat"

DUMY86
9th September 2006, 00:15
Farul - Ceahlaul 0-1. Probabil Bosanceanu va spune ca blatul cu Steaua continua :-D . A spus ca meciul cu Urziceni l-au pierdut ca sa nu spuna nimeni nimic ca au pierdut cu Steaua. Probabil ca daca criza Farului se prelungeste, tot meciul cu Steaua e cauza :furios:
Oameni frustrati, ce sa mai...

eli.
9th September 2006, 23:51
crrrrraaapiddd - vaslui 2-0 - dubla v. moldovan
ce bulanos e moldovan asta serios de nu ... e o vulpe de aia care sta la planda non-stop . jeg de om ce e , fara el crrapid ar fi moarta , si totusi vaslui a jucat bine serios de nu.

aris-din-zalau
9th September 2006, 23:56
rapid a castigat, dar nu ii problema mare cu rapid, ca e cu mult in spatele nostru, ar fi bine ca UTA sa scoata macar un punct maine, daca nu chiar toate cele 3 cu dinamo, pt. ca in momentul de fatza cu dinamo ne luptam pt. locul 1... :yup:

miki_stelista
10th September 2006, 14:21
Se pare ca "viitorului selectioner" munteanu incep sa i se scufunde corabiile la cluj. Frumos egal au facut cu Jiul!

Astazi, din nou avem nevoie de ajutorul lui Lacatus. Pentru a ramane pe primul loc, trebuie sa inscrie Lacatus, si, cum a mai facut-o si pana acum, isi va ajuta echipa de suflet, STEAUA, si-i va incurca pe frustratii de la dinamo (ca mai avem unii pe SUB podul grant, dar aia deocamdata sunt departe...)

Kingpin
10th September 2006, 14:31
Dinamo va administra o bataie cum scrie la carte lui laca.asta e nu sunt invinsi inca si parerea mea ca nu o sa piarda puncte pana in etapa14-15cand o sa oboseasca putin.ANUL ASTA CAINII FAC LEGEA!!!
miercuri, 13 septembrie, ora 21:45 ProTV

eli.
10th September 2006, 14:36
Dinamo va administra o bataie cum scrie la carte lui laca.asta e nu sunt invinsi inca si parerea mea ca nu o sa piarda puncte pana in etapa14-15cand o sa oboseasca putin.ANUL ASTA CAINII FAC LEGEA!!!
cheama salvarea pt borcica ... adica miercuri la 21:45 sa o chemi. sau mai bine pe 26 septembrie cand jucam cu Lyon ca sigur o sa moara cand aude imnul CL pe Ghencea ...
apropo va mai pregatiti pt CL ?
p.s. : am vazut ca nu ai avatar ... pune-ti asta :
http://img97.imageshack.us/img97/2571/1358539372mdinamooy3.jpg

kalashnikov
10th September 2006, 14:37
Clujul a facut egal , deci la puncte nu ne intrece nimeni , important e sa ia bataie javrele

#EffecT
10th September 2006, 14:45
ANUL ASTA CAINII FAC LEGEA!!!

Da,da si marmota .... :lol:
PS:Vedeti ca joi jucati cu Xanthi :mrgreen: Aveti grija la Olisadebe,cica e in mare forma =)))

LoMax8
10th September 2006, 23:45
Dinamu a batut pe UTA, tre sa-i punem la punct in meciul direct....