PDA

View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului Steaua 3-0 Farul

steauaclub.tk
27th August 2006, 00:18
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.

Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.

*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.

RedStar
27th August 2006, 00:26
Sa va cada butonul de la mouse cand il votati pe Oprita cel mai bun jucator :punk:

skill
27th August 2006, 00:36
nu vreau sa ii iau din merit lui oprita dar...l-au ajutat mult portarul si jucatorii farului :D ...oricum felicitari! Votat Oprita!

LoMax8
27th August 2006, 00:51
Am votat bostina...opritza tre sa dea un sezon meci de meci gol ca sa primeasca un vot de la mine, asta in urma prestatiilor sale de dupa meciul cu valencia incoa...parerea mea!

dica_valoare
27th August 2006, 00:52
Sper sa nu fie o simpla imtamplare ca Bobina a dat 2 goluri. De obicei asta e norma lui 3-4 goluri pe sezon shi deja a dat 2
In orice caz sper sa o tzina aja shi sa ii inlocuiasca cu succes pe Badea sau Iacob cand aceshtia nu sunt disponibili

mike2funy
27th August 2006, 01:36
votat una bucata bobina ....si la mai multe ! :lol:

#EffecT
27th August 2006, 01:42
Nu credeam sa apuc ziua,in care sa bifez bulina din dreptul jucatorului Oprita.:lol:
Ehh,uite ca aceasta clipa a sositmai devreme decat m-as fi asteptat.
Golul 2 a fost inscris cu noroc,golul 3 a fost unul foarte frumos.
Sper sa o tina tot asa.

Andrei4Steaua
27th August 2006, 01:54
Votat Nicolita ca nu avea nici un vot si totusi el a deschis scorul cu un gol frumos zic eu

stelist
27th August 2006, 02:13
Sa va cada butonul de la mouse cand il votati pe Oprita cel mai bun jucator :punk:

Pana la urma ai de gand sa te opresti din "caterinca" asta pe care o tot faci de la o vreme?

KosmyN
27th August 2006, 05:51
Inca o data zic si ma repet.
Aceasta rotatie e foarte bine vneita, astfel legandu-se sistemele de joc intre toti jucatorii ekipei.
Mi-a placut ca stim sa jucam si la rezultat si sa vastigam la pas.
Omul meciului: Desi poate pt prima oara as vrea sa remarc toata ekipa, voi merge pe mana lui Bobina, din simplul motiv k a inscris o dubla...

In rest:
Carlos - 8 - a avut niste interventii foarte bune, dovendind k este un portal de moral, evolutia buna de miercuri dandu-i incredere
Saban - 7 - poate nu s-a adaptat complet,dar pare static in unele momente si parca sta si mai slab la capitolul plasament. Sper sa le rezolve pana la ora meciului cu Kiev
Baciu - 7 - si-a facut datoria
Ghionea - 7 - stalpul apararii nu a avut probleme azi
Nesu - 7 - pacat de lipsa constantei, dar si azi a jucat bine, continuand cresterea aratat in ultimul timp
Nicolita - 7 - frumos gol, a inceput sa miste cate ceva si la centrari. Oare si-a facut un "mea culpa" ?
Paraschiv - 7 - capitanul 2 si-a facut datoria, multe mingii trecand pe la el
Bostina - 8 - imi place cand joaca relaxat si lipsit de inhibitii, pacat ca poate tine mingea un dribling in plus
Cristocea - 8 - oare constanta sa fie marele lui atu? ar fii foarte bine
Dica - 7 - aflat intr-un mic repaus, a avut cateva realizari de efect
Oprita - 8 - Bobona a realizat o doppieta. Sper sa-l ajute si sa-i dea incredere
Coman - 7 - este inca in perioada de adaptare
Ochirosii - 7 - nu a fsot jucat la fel de des ca in alte partide, dar evolueaza dezinvolt iar asta conteaza mult
Panait - 7 - debut curajos, primit cu caldura de suporteri

eli.
27th August 2006, 10:15
votat Nicolita. pan' la urma Oprita nu a facut mai nimic decat sa dea 2goluri din pase PERFECTE.

Duckadam
27th August 2006, 10:57
Am votat Oprita. Sper ca usor usor ii va intra in obisnuinta sa marcheze.

RedStar
27th August 2006, 12:06
Pana la urma ai de gand sa te opresti din "caterinca" asta pe care o tot faci de la o vreme?

Cred ca te afli intr-o mica mare eroare. Unde e "caterica" si ce intelegi prin "ultima vreme" ?

E sarcasm, nu e caterinca.

anamarya
27th August 2006, 14:01
hmmm.. cam asa e cum zice colegu Kosmyn, desi in ceea ce il priveste pe Bostina parca am vazut si zile mai bune ale lui.
la Cristocea as avea doar de remarcat ca aseara a jucat cand in centru, cand pe stanga, cand pe dreapta si nu a facut-o rau de loc. e adevarat ca cei de la Faru nu i-au pus prea multe probleme dar e de salutat prezenta in lot a unui jucator care poate face asta. dupa cum observa aseara cineva probabil nu s-a chinuit sa inscrie pt a nu-i strica de tot ziua amicului George.
carcotasii care spuneau ca s-ar putea sa apara 'disenziuni' intre cei doi ar fi trebuit sa remarce imbratisarea foarte amicala de la parca ultima lovitura libera executata de Vasilica, inainte sa sara Gabi peste minge :naughty:
desi poate ca Oprita ar merita, de data asta votez Carlos.. o data pt ca este al doilea meci foarte bun facut de el (si inca in conditiile in care era accidentat) si a doua oara pt ca i-am cam ramas datoare dupa ziua de miercuri

ww
27th August 2006, 16:28
Oprita... dubla prin care s-a castigat lejer...

aris-din-zalau
27th August 2006, 16:44
am votat Opritza, pt. cele 2 goluri marcate :yes:
(parca il vad convocat la natzionala maine :yup:)

Zamolxe
27th August 2006, 16:45
Am votat cu Nicolita pentru ca a avut o groaza de centrari extraordinare.

daby
27th August 2006, 17:40
Votat Bostina.

votat Nicolita. pan' la urma Oprita nu a facut mai nimic decat sa dea 2goluri din pase PERFECTE.

La primul gol el a facut faza.

andrei_eggy2000
27th August 2006, 22:56
stelist pana la moarte.
va castiga steaua grupa ligi campionilor fara drept de apel

Heavenstar5
28th August 2006, 20:29
am votat oprita, chiar daca nu s-a vazut foarte mult in afara golurilor, a fost eficient in fata portii.Mai putin conteaza ca a punctat cu ajutorul portarilor sau al fundasilor, asa cum sustin unii, important e ca a fost acolo si a profitat la momentul oportun, fapt prin care a demonstrat inca odata ca este un jucator de valoare, chiar daca s-a acomodat in ultima perioada cu statutul de rezerva. :D

alexandru_planet
29th August 2006, 23:46
Eu l-am votat pe Cristocea deoarece a fost cel mai tehnic jucator din meci.
A dat pasa golului la primul gol a lui Nicolita. :rolleyes:

ketsbaya
30th August 2006, 13:19
Oprita...asa pt incurajare!

#Caddy
30th August 2006, 23:10
Daniel Oprita...
Motivele le-ati zis voi !
Hai Steaua !