PDA

View Full Version : Tragerea la Sorti pt UCL !?

Adrian0
24th August 2006, 02:07
Credeti ca este mai bine sa cadem in grupa cu "granzii Europei" ?
Sau ne-ar fi avantaja o grupa mai usoara ?
A doua varianta mi se pare mai accesibila... am putea iesi mai usor din grupe... si ne-am indeplinii si visul de a aduce Barcelona, Milan, Real etc.... in Ghencea....dar intr-o faza mult mai importanta. Astfel performanta ar fi mult mai mare.

DUMY86
24th August 2006, 02:18
Daca vom avea o grupa cu Barca si Chelsea, cum vad ca doresc foarte multi :@ , am avea sanse exterm de mici la calificare. In schimb, daca am avea o grupa accesibila, am putea termina pe locul 2 ( pe 1 ar fi foarte greu) si am intalni o echipa care a castigat grupa din care a facut parte, deci una dintre marile echipe.
Ideea e ca vor veni echipe mari la Bucuresti, dar sa speram ca asta se va intampla cat mai tarziu.

allex_inl
24th August 2006, 02:27
As prefera Valencia, Celtic si Levski. Mi se pare cele mai accesibile echipe din celelalte trei grupe valorice.

lucian_iasi
24th August 2006, 02:28
Cam greu grupa accesibila...

URNA A
FC Barcelona (Spania)
AC Milan (Italia)
Real Madrid (Spania)
Inter Milano (Italia)
Liverpool (Anglia)
Arsenal (Anglia)
Manchester (Anglia)
Valencia (Spania)

URNA B
Olympique Lyon (Franta)
FC Porto (Portugalia)
PSV Eindhoven (Olanda)
Bayern Munchen (Germania)
Chelsea (Anglia)
AS Roma (Italia)
Celtic (Scotia)
Lille (Franta)

URNA C
STEAUA (Romania)
Sporting Lisabona (Portugalia)
Benfica Lisabona (Portugalia)
Bordeaux (Franta)
Werder Bremen (Germania)
Olympiakos Pireu (Grecia)
}SKA Moscova (Rusia)
AEK Atena (Grecia)

URNA D
Anderlecht (Belgia)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Levski Sofia (Bulgaria)
{ahtior Done]k (Ucraina)
Galatasaray (Turcia)
Hamburger (Germania)
Spartak Moscova (Rusia)
FC Copenhaga (Danemarca)

Eu zic ca nu exista grupa accesibila...

DUMY86
24th August 2006, 02:36
As prefera Valencia, Celtic si Levski. Mi se pare cele mai accesibile echipe din celelalte trei grupe valorice.

Ai dreptate, aceasta pare a fi grupa cea mai accesibila pentru noi, desi nici Anderlecht nu e de speriat ;)

Adrian0
24th August 2006, 02:37
Suntem in Champions League.... e normal ca toate echipele sa fie puternice: Dar exista o mare diferenta intre grupa accesibila...si grupa teribila. grupa accesibila ar fi: Valencia, Celtic, si Levski. Si cea teribila: Barcelona, Chelsea, Hamburg. Deci pana la urma ramane accesibila :)

anamarya
24th August 2006, 02:39

sincer, desi celelalte echipe din urna 1 sunt mai puternire decat Valencia, eu mi-as dori orice alta echipa.... nu e bine sa joci cu unii care au 'polite de platit'

Adrian0
24th August 2006, 02:45
sincer, desi celelalte echipe din urna 1 sunt mai puternire decat Valencia, eu mi-as dori orice alta echipa.... nu e bine sa joci cu unii care au 'polite de platit'
Posibil sa se razbune....dar ramanem totusi pe locul 2.. loc care ne asigura calificarea mai departe. Dar in cealalta grupa sigur ne sufocam.

#EffecT
24th August 2006, 02:52
Liverpool (Anglia)
Celtic (Scotia)
STEAUA (Romania)
FC Copenhaga (Danemarca)
Cam asa ar arata grupa cea mai accesibila in opinia mea.
Intotdeauna am facut jocuri bune impotriva britanicilor,si cred cu tarie ca daca am juca in aceasta grupa ne-am califica 100%.

Adrian0
24th August 2006, 02:56
Tragerea la sorti am inteles ca are loc maine la ora 19:00 .... stie cineva pe ce post se da ?

Andrei4Steaua
24th August 2006, 03:05
Barcelona (Spania)
Celtic (Scotia)
STEAUA (Romania)
FC Copenhaga (Danemarca)

Asta e grupa pe care mi-o doresc .... si cu sanse de calificare si cu extraterestrii in Ghencea

Tragerea la sorti am inteles ca are loc maine la ora 19:00 .... stie cineva pe ce post se da ?

In principiu cred ca eurosport ... cam asa a fost mereu ... dar sa speram ca vor prelua transmisia si ai nostrii ... eventual TVR

talentscout
24th August 2006, 03:06
Eu zic ca o sa cadem cu :Valencia,Celtic(f slabi sezonul asta) si Hamburg(sa vada tigani cine sunt mai buni)

lucian_iasi
24th August 2006, 03:08

Pe eurosport 2,dar si pe pro tv..au anuntat in seara asta ca vor transmite tragerea la sorti...

pinky
24th August 2006, 03:49
Dak ar fi dupa mine mi-as dori sa pikam cu cei mai tari...sa avem parte de acele meciuri l care visam toti suporteri si jukatori...imi doresc pt baieti care poate e singura lor sansa sa prinda meciuri dastea once in a lifetime!sa vina Barca,Real,Chelsea s vina toate dupa mine sa fie fiesta

siiir louie
24th August 2006, 03:55
Daca ar fi sa prefer o grupa as vrea asa:

Milan--eu cred ca-s iesiti din forma si fara arbitri nu pot bate mai pe nimeni--cel putin acuma

Celtic--no coment ---traiesc din punctele luate de pe vremea lu Larsson---ar mai merge si PSV--parca nu mai Hiddink la ei?

Shaktior--ca sa se vada daca Oli poate "sa-l faca" pe Il Luce.--sincer cred ca foarte accesibile ar fi si Kopenhaga si Levski---

DUMY86
24th August 2006, 04:59
Cine e interesat de un mic pronostic in ceea ce priveste grupa Stelei? :grin:
Sa vedem si noi cine nimereste cele mai multe echipe din grupa noastra, poate chiar grupa in intregime :naughty:
Eu am facut biletzele cu toate echipele din grupele A, B, si D, si s-a format grupa:

1. A.C. Milan
2. Bayern Munchen
3. STEAUA
4. Galatasaray

Sper sa nu avem o asemenea grupa, poate altcineva are "mana mai buna" ;)

Florin2004
24th August 2006, 05:38
Inter
Fc Porto
STEAUA
Shakthar

Asta mi-a iesit mie:)

lemnoid09
24th August 2006, 08:03
1.Valencia
2.Lille
4.Copenhaga

lucian_iasi
24th August 2006, 08:40
1.Barcelona
2.Celtic
3.STEAUA
4.Copenhaga

Wholigan
24th August 2006, 10:04
Valencia, Celtic si Anderlecht sau Levski. Sau batem alti belgieni, sau ii batem pe bulgari si ii facem fericiti pe cei de la CSKA.
Tragerea la sorti e pe Eurosport 2, DAR, avand in vedere ca ne-am calificat, o sa fie in mod cert si pe un post mai mainstream, gen TV Sport, TVR, astea.
AHAHAHAHAHA o sa ma uit la Steaua pe Pro Tv martea si miercurea!!! AAAAAAAA!!
Pacat ca e Ghencea doar de 30.000 locuri :(

p4link
24th August 2006, 10:07
Ideal ar fii :
Manchester
Celtic
Steaua
Anderlecht
Vreau totusi sa aducem si o echipa valoroasa in Ghencea.Asta e farmecul Champions League .. sa te bati cu cele mai tari.

anamarya
24th August 2006, 10:15
Horia... au anuntat ca va fi in direct la stirile Pro... cu ocazia asta ma uit si eu inaitne de 8 la pro... :blush: :blush: si da, o sa avem niste marti si miercuir foarte interesante.
da, Ghencea e doar de 28.000 dar hai sa nu ne plangem...daca promise GB ca la titlul 24 acopera stadionu, poate la 25 sau la niste optimi de Liga ii mareste capacitatea... asa ca.. hai sa visam...

revenind ontopic.. dupa cum spuneam si aseara, nu vreau Valencia. in rest, da.. Levski ar fi o chestie, mai ales ca am avea o sumedenie de suporteri inclusiv in deplasare.
in rest nu pot spune ca am preferinte, desi cu britanicii am jucat intotdeauna bine... sau Lille.. repetam episodu Lens? oricum noi ne dam cu parerea asa ipotetic, dar cel mai bine e sa asteptam pana diseara... nu mai sunt decat 9 ore si un pic.. :whistling

lucian_iasi
24th August 2006, 10:17
Lille sunt mult mai puternici decat lens..acum 2 saptamani au jucat in campionat si Lille a castigat cu 4-0 :whistling

aris-din-zalau
24th August 2006, 10:29
Cam greu grupa accesibila...

URNA A
FC Barcelona (Spania)
AC Milan (Italia)
Real Madrid (Spania)
Inter Milano (Italia)
Liverpool (Anglia)
Arsenal (Anglia)
Manchester (Anglia)
Valencia (Spania)

URNA B
Olympique Lyon (Franta)
FC Porto (Portugalia)
PSV Eindhoven (Olanda)
Bayern Munchen (Germania)
Chelsea (Anglia)
AS Roma (Italia)
Celtic (Scotia)
Lille (Franta)

URNA C
STEAUA (Romania)
Sporting Lisabona (Portugalia)
Benfica Lisabona (Portugalia)
Bordeaux (Franta)
Werder Bremen (Germania)
Olympiakos Pireu (Grecia)
}SKA Moscova (Rusia)
AEK Atena (Grecia)

URNA D
Anderlecht (Belgia)
Dinamo Kiev (Ucraina)
Levski Sofia (Bulgaria)
{ahtior Done]k (Ucraina)
Galatasaray (Turcia)
Hamburger (Germania)
Spartak Moscova (Rusia)
FC Copenhaga (Danemarca)

Eu zic ca nu exista grupa accesibila...
Doamne, ce urna A poate avea aceasta competitzie.... :innocent:
As vrea sa cdem din urna B cu Lillr sau Celtic, iar din urna D cu Anderlecht sau Galata, din urna A nu indraznesc sa-mi dau cu parerea... :ntz:
ps. stie cineva pe ce post TV se transmite tragerea la sortzi ???

p4link
24th August 2006, 10:33
Azi, de la ora 19:00 este tragerea la sorţi a grupelor pe EUROSPORT 2

lucian_iasi
24th August 2006, 10:36
Azi, de la ora 19:00 este tragerea la sorţi a grupelor pe EUROSPORT 2

Si pe pro tv

aris-din-zalau
24th August 2006, 10:41
va multzumesc frumos :yes:

Ratza_vitan
24th August 2006, 10:53
O grupa mai accesibila ar fi :
Valencia
Lille
Steaua
Levsky Sofia

chewie
24th August 2006, 10:59
Felicitari STEAUA!!!!!!!
Mey nush ce vreti voi dar yo mi-as dori din prima urna AC Milan...nu mai e echipa de anu trecut si pare fara forta...sau cel putin asa mi s-a parut in meciul cu Crvena Zvezda de la Belgrad...i-au pus sarbii destule probleme...plus ca am avea ocazia unei revanse pentru umilinta din finala din `89...o grupa excelenta ar arata asa:
AC Milan
FC Porto sau Lille
STEAUA
Shakhtar-ul lui IL Muce
am face instructie cu Shakhtar...va dati seama ca am avea ocazia sa-i inchidem gura si lui Muce senior???

chewie
24th August 2006, 11:01
Ratza ...frate Valencia e pe val+ca s-a schimbat mult fata de acum 2 ani si e mai tare ca Milan care nu joaca nimic(ma rog,aproape nimic)

sorin_g
24th August 2006, 11:08
Liverpool
Celtic
Steaua
Copenhaga

Si ne batem la locul 1 cu Liverpool.

MEREL_STEUA
24th August 2006, 11:13
sper sa cadem in grupa cu echipe mai slabutza precum :lille,celtic,copenhaga,levsky sofia...cu barcelona si real in semifinale sau finale :fotbal:

FATAluiMIREL6RADOI
24th August 2006, 11:24
sper sa cadem in grupa cu echipe mai slabutza precum :lille,celtic,copenhaga,levsky sofia...cu barcelona si real in semifinale sau finale :fotbal:

Sunt de acord cu MEREL_STEAUA..mi-as dori sa picam cu echipe mai slabute in grupe desi presimt ca vom pica cu Barca in grupa :D

Lukas
24th August 2006, 11:51
Eu mi-as dori sa jucam intr-o grupa cu barcelona, nu de alta dar chiar vroiam sa vizitez orasul; sa avem in grupa inca 2 echipe accesibile, poate am reusi sa luam locul 2 si sa jucam pe urma cu real sau chelsea.
Cel mai bine pt Steaua ar fi sa pice in grupa cu echipe accesibile pt a avea sanse sa secalifice mai departe. Sincer, nu mi-as dori echipe puternice in grupa pt a avea sansa de a juca mai deaparte.
Pana sa aflam adversarii nu mai e mult, insa pana aflam daca ne calificam... o sa avem niste meciuri adevarate.

aris-din-zalau
24th August 2006, 12:01
Cea mai grea grupa posibila pt. noi ar fi:
Barcelona
Chelsea
STEAUA
Hamburg

cea mai accesibila ar fi

Valencia
Lille
STEAUA
Anderlecht

Kingpin
24th August 2006, 12:11
eu nu as zice ca FC copenhaga e o echipa slaba. tocmai a eliminato pe Ajax.
mai la indemana sunt ucrainienii(cred eu).
oscilez undeva intre lille si celtic iar din grupa I valorica cred ca valencia e cea mai accesibila.

forza_steaua_
24th August 2006, 12:25
In nici un caz Copenhaga!Am vazut cateva minute din meciul cu Ajax si am ramas impresionat de aceasta echipa.Joaca in viteza,jucatori puternici si determinati.In schimb am vazut vreo 20 de minute din meciul Spartak-Liberec insa nu m-a impresionat niciuna.In cele din urma s-a calificat Spartak insa parerea mea ca cea mai accesibila din ultima grupa ea e.In rest,mi-as dori sa picam cu Barca sau Real din prima grupa valorica,iar din a doua una mai accesibila ca sa avem sanse reale la locul 2.Deci grupa ideala in viziunea mea este:
Barcelona\Real madrid
Celtic
Steaua
Spartak Moscow
:naughty:

eli.
24th August 2006, 12:39
eu cred ca cu o echipa super-tare din Europa tot vom cadea ... asta este 100% clar dar daca tot ziceti de grupa accesibila sa stiti ca ar cam fi una , in opinia cam asa ar fi :
din urna a : vad ca toti o vreti pe Valencia dar am spus de multe ori ca Valencia de acum numai este cea care am eliminat-o noi ... dar din urna asta cam dansa ar fi cea mai accesibila // din urna b as vrea cu Celtic clar deoarece mi se pare cea mai usoara ... iar din urna D as prefera Levski Sofia , Sahtioru lu muce senior sau Anderlecht cu sigurantza ... Copenhaga mi se pare o echipa buna daca au eliminat-o pe Ajax la ei acasa.

cam 50% avem sanse sa cadem cu echipele care am zis eu mai sus ... dar din prima urna cu o echipa tare tot vom cadea si veti vedea voi ca nu va fi Valencia ...

DUMY86
24th August 2006, 13:08
Din prima urna valorica, pe langa Valencia, si Liverpool mi se pare accesibila in comparatie cu restul echipelor.

Bogdanbibi
24th August 2006, 14:14
cea mai usoara grupa ar fi cu valencia, celtic si copenhaga, chiar daca au batut pe ajax, sa nu uitam ca cu ceva timp in urma au luat bataie cu 5-0 acasa de la GORICA

ZIZOU
24th August 2006, 14:39
Eu as zice ca cea mai usoara ar fi cu Valencia,Lille si Copenhaga si cea mai grea cu Barcelona,Chelsea si Hamburger SV.

Ioana_313
24th August 2006, 14:46
cea mai buna grupa pentru noi ar fi :

Anderlecht(Belgia)
Steaua(Romania)
Spartak moscova(Rusia)
Hamburg(Germania)

iar cea mai tare grupa ar fi:

Barcelona(Spania)
Chelsea(Anglia)
Real Madrid(Spania)
Liverpool(Anglia)

tecton_sdr
24th August 2006, 14:46
Cea mai grea grupa posibila pt. noi ar fi:
Barcelona
Chelsea
STEAUA
Hamburg

cea mai accesibila ar fi

Valencia
Lille
STEAUA
Anderlecht

ANDERLECHT e in urna C. NU pot pica in grupa noastra

mheemhee
24th August 2006, 14:47
cea mai usoara :liverpool(as fi spus valencia dar acum nu cred ca o sa ne mai subestimeze si in plus au de luat o revansa...am ales liverpool dar sincer toate sunt super echipe nu prea exista diferente intre ele la nivelul la care suntem noi ),celtic si levski

cea mai grea :barcelona,chelsea,hamburg

cea care mi-ar place mie :barcelona,celtic si levski

d-izzy
24th August 2006, 14:58
Din urna a 4-a mie sincer mi-e frica de Levski. Fiind prima lor participare in CL, au aceeasi dorinta ca noi (poate chiar mai mare) si de aceea as prefera sa ii evitam in tragerea la sorti :) Anderlecht, Galata sunt adversari mult mai accesibili (desi pe Ali Sami Yen e un infern)
Din urna a 2-a Celtic e cea mai slaba. Asta nu inseamna ca nu ne pot pune (mari) probleme. Dar avem o sansa in plus daca picam cu ei :)
Din prima urna, orice adversar pica (poate cu exceptia Valenciei) ne va fi foarte foarte greu. Desi tineti minte cu Liverpool ca am facut 2 jocuri ff bune :)

Ideea e ca nu ar trebui sa ne sperie nimeni la ora actuala. Sa stim ca orice meci pleaca de la 50-50 sanse. Avem un lot bine sudat si cu o experienta europeana destul de importanta (desi la nivel mai mic - UEFA. Dar sa fim seriosi, in UEFA am intalnit adversari comparabili cu echipele din urna a 2-a valorica, si mai buni decat cei din urna a 3-a si a 4-a, asa ca diferenta va fi in meciurile cu marile echipe din urna 1)

FORZA STEAUA

savi
24th August 2006, 15:02
nu pot sa zic ca prefer o grupa anume, desi imi doresc sa vina barca pe ghencea. pariez pe o grupa: barca, porto si levski

Andrei4Steaua
24th August 2006, 15:04
Arsenal - Thierry Henry

http://www.youtube.com/watch?v=qk4zHRJpuf8

Barcelona - Ronaldinho

http://www.youtube.com/watch?v=fkrq1TtrsJo

AC Milan - Kaka

http://www.youtube.com/watch?v=RVoEiq2aOsE&mode=related&search=

Manchester United - Christiano Ronaldo

http://www.youtube.com/watch?v=b5wiCqK4lLA&mode=related&search=

Liverpool - Steven Gerrard

http://www.youtube.com/watch?v=YBn6BmNyDHE

Real Madrid - Robinho

http://www.youtube.com/watch?v=3ChwH7hcfz8

Internazionale Milano - Adriano

http://www.youtube.com/watch?v=4L71oAfaqp0

Ce jucatori ... ce echipe .... nu necesita comentarii in plus doar priviti ....

Si acum de cine ar trebui ei sa se teama ?

FC STEAUA BUCURESTI - Nicolae Dica

http://www.youtube.com/watch?v=YIe5CrHJWOg

Kingpin
24th August 2006, 15:56

Anderlecht(Belgia)
Steaua(Romania)
Spartak moscova(Rusia)
Hamburg(Germania)

Barcelona(Spania)
Chelsea(Anglia)
Real Madrid(Spania)
Liverpool(Anglia)

E imposibila combinatia asta!

allex_inl
24th August 2006, 15:58

Anderlecht(Belgia)
Steaua(Romania)
Spartak moscova(Rusia)
Hamburg(Germania)

Barcelona(Spania)
Chelsea(Anglia)
Real Madrid(Spania)
Liverpool(Anglia)

Intai verifica urnele !

skill
24th August 2006, 16:16
doresc cele mai grele echipe posibile!!!
nu vreau sa cadem cu echipe "mai slabe" si sa ne facem de ras!!

miki_stelista
24th August 2006, 16:20
Mi-ar placea o grupa medie, cu echipa bune, insa sa trecem de ea!

LoMax8
24th August 2006, 16:47
1.Barcelona
2.Chelsea
3.Steaua
4.Galarasaray
Asta-i pohta ce-o pohtesc!!!

aris-din-zalau
24th August 2006, 17:12
avetzi rabdare fratzilor ca mai sunt mai putzin de 3 ore pana la inceperea tragerilor la sortzi :yes:

uvi
24th August 2006, 17:15
variante de grupa puternica si si cu echipe cu care as vrea f tare sa jucam:

Barcelona/Milan/Real/Arsenal (in ordinea preferintelor)
Bayern/Chelsea
Steaua
Anderlecht

daca ar fi sa aleg o grupa accsesibila, dar in asa fel incat sa ne batem si cu echipe puternice:

Valencia/Liverpool
Celtic
Steaua
Sahtior(Copenhaga/Levski)

aris-din-zalau
24th August 2006, 17:18
1.Barcelona
2.Chelsea
3.Steaua
4.Galarasaray
Asta-i pohta ce-o pohtesc!!!
daca am cadea in grupa asta si am reusi sa mergem in optimi, atunci vom fi favoritzi la castigarea Ligii Campionilor..... :drool:

dumbo
24th August 2006, 17:37
Nush exact daca vor transmite tragerea la sorti integral, dar am inteles ca TV SPORT va avea un trimis special acolo si e foarte probabil sa ofere imagini cu tragerea la sorti... :roll:

dumbo
24th August 2006, 17:41
Mi-as dori o grupa accesibila pentru ca astfel STEAUA va avea mai multe meciuri de Champions League in picioare si va fi mult mai bine pregatita pentru granzii Europei....
Cred ca o grupa cu Valencia, Celtic si Copenhaga ar fi potrivita.....Astfel am avea sanse reale sa prindem locul 2 in grupa sau de ce nu chiar sa o castigam...:))

lucian_iasi
24th August 2006, 18:03
Pe PRO TV, ora 19:32, vom afla adversarele Stelei in LC

Componenţa, pe baza coeficienţilor UEFA, a celor patru urne valorice utilizate la tragerea la sorţi a fazei grupelor Ligii Campionilor la fotbal, ce va avea loc în această seară la Monte Carlo.

Cele 32 de echipe calificate vor fi repartizate în opt grupe de câte patru. În fiecare grupă va figura o echipă din prima urnă (echipele clasate între pe locurile 1-8), o echipă din a doua urnă (echipele de pe locurile 9-16), o echipă din a treia urnă (echipele de pe locurile 17-24) şi o echipă din a patra urnă (echipele de pe locurile 25-32.

Iată componenţa celor patru urne valorice:

Urna 1:
AC Milan (Italia) 129.020
FC Barcelona (Spania) 127.006
Real Madrid (Spania) 120.006
Inter Milano (Italia) 112.020
Liverpool (Anglia) 105.950
Arsenal (Anglia) 101.950
Manchester United (Anglia) 100.950
FC Valencia (Spania) 95.006

Urna 2:
Olympique Lyon (Franţa) 89.757
FC Porto (Portugalia) 87.533
PSV Eindhoven (Olanda) 81.640
Bayern Munchen (Germania) 80.960
Chelsea Londra (Anglia) 79.950
AS Roma (Italia) 76.020
Celtic Glasgow (Scoţia) 60.023
OSC Lille (Franţa) 54.757

Urna 3:
Sporting Lisabona (Portugalia) 54.533
Benfica Lisabona (Portugalia) 51.533
Girondins Bordeaux (Franţa) 47.757
Steaua Bucureşti (România) 46.381
Werder Bremen (Germania) 43.960
Olympiakos Pireu (Grecia) 43.587
ŢSKA Moscova (Rusia) 42.504
AEK Atena (Grecia) 39.587

Urna 4:
Anderlecht Bruxelles (Belgia) 38.981
Dinamo Kiev (Ucraina) 36.777
Levski Sofia (Bulgaria) 35.016
Şahtior Doneţk (Ucraina) 33.777
Galatasaray Istanbul (Turcia) 33.634
SV Hamburg (Germania) 30.960
Spartak Moscova (Rusia) 21.504
FC Copenhaga (Danemarca) 16.593

prosport

d-izzy
24th August 2006, 18:56
Hehe, avem un coeficient bun :)
Cine stie, poate la anu sau in 2 ani o sa fim in urna a doua valorica :)
Sunt curios sa vad daca echipele straine ne considera un adversar dificil, sau unul mediu (ma refer dintre cele din urna a 3-a). Tinand cont de evolutia noastra din ultimele 2 sezoane in UEFA, ar trebui sa ne considere dintre echipele mai tari din urna a 3-a :D

eli.
24th August 2006, 19:39
la ora 19:00 pe eurosport 2 in direct tragerea la sorti problema e ca eu unul nu prind euorsport2 numai Eurosport(1) , poate va transmite si TV SPORT sau cineva din ro

danielac
24th August 2006, 19:47
pana la urma la ce ora e? la 19 sau la 19.32?

nu mai am rabdare...

niku_scout
24th August 2006, 19:57
:evil: :evil: mda greu de spus dar totushi suntem stelishti sau ce naiba ... treb sa fim primii shi asha va fi

red_scorpion
24th August 2006, 20:03
pe tvsport o zis aia ca la 19:30 ;)

roguru
24th August 2006, 20:04
Tragerea se transmite live pe site-ul UEFA (si video) . Scuze daca a mai zis cineva.

red_scorpion
24th August 2006, 20:09
este pe protv
acu vorbeste GIGI :)

eli.
24th August 2006, 20:09
live @ protv in momentele astea , e si GB a zis ca astazi l-a sunat pe Siman sa-i ofere 2.5mil pe Mazilu si inca un jucator de la Sportul dar nu l-a gasit la telefon .
uitati-va protv acum tragerea la sorti

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:13
nu se transmite pe tot ecranul..... :sad:
doar in coltzul din dreapta se vad fiecare echipa in ce grupa va pica...

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:26
parca vad ca picam in grupa A, unde pana acuma sunt Barca si Chelsea.... :woot:

Andrei4Steaua
24th August 2006, 20:26
DOAMNE CE BOMBA IN GRUPA A ... BARCA VS CHELSEA mi s-a facut frica acum ... nu vreau aici .... noi urmam ... auoleou doamne ajuta

eli.
24th August 2006, 20:30
trage deco pt noi asta e stelist si ne va pune in grupa man utd si celtic :Yes: mie miar place si grupa roma si valencia
ps : acum e STEAUA ! doamne ajuta te rog !

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:34
am picat in grupa E, alaturi de Real Madrid si Olimpyquie Lyon :woot:

steauaclub.tk
Steaua - Real Madrid - Lyon
Ii batem de-i uscam. :accidenta

eli.
cu real si lyon ! doamne ajuta

RedStar
24th August 2006, 20:36
Yessssss !!! Sa vina sa le scoatem fotbalul din cap !!!

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:36
sper sa facem macar o figura frumoasa.... :wub:

eli.
24th August 2006, 20:37
stiti care e culmea culmelor ? anul trecut daca ne calificam tot cu real si lyon cadeam ! asa ca tot raul spre bine !

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:39
exact asa ar fi fost, totul a intarziat cu un an doar....

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:43
si cand ma gandesc ca dinamovistii au platit 1 milion de dolari acu` catziva ani sa joace cu real, noi jucam 2 meciuri si primi 800.000 oricare ar fi rezultatul, iar daca si scoatem un egal primim un milion si 100.000 de euro :yes:

aris-din-zalau
24th August 2006, 20:47
GRUPA E

Real Madrid
Olimpyque Lyon
STEAUA BUCURESTI
Dinamo Kiev

eli.
24th August 2006, 20:48
Grupa E - Steaua - Lyon - Real Si Dinamo Kiev :( Nu-mi Place Deloc

Andrei4Steaua
24th August 2006, 20:53
Grupa E - Steaua - Lyon - Real Si Dinamo Kiev :( Nu-mi Place Deloc

Ca putere din punctul meu de vedere cred ca e a doua grupa dupa grupa A cu barca, chelsea si werder bremen ... dar sunt increzator in sansele noastre .... o sa si pun pariu cu unchimiu si mizez oricat ca nu vom lua bataie de la nimeni acasa .... frica mi-e doar de Lyon

mheemhee
24th August 2006, 20:54
offf

:( cam nasoala grupa

speram sa avem sanse reale la locu` 3 dar si cu kiev o sa fie super nasol

lostinspace
24th August 2006, 20:57
e grea rau grupa si dinamo kiev sunt foarte puternici dar acuma suntem in CL sa nu ne mai gandiam la asta si sa jucam cu placere numai faptul ca suntem aici este extraordinar :*: :-D

uvi
24th August 2006, 20:58
grupa tare! dar..de asta suntem in ch league:)

steauaclub.tk
24th August 2006, 21:01
A spus Nasu' Sandu ca e posibil ca Steaua sa nu aiba voie sa joace in Ghencea, nici macar in Romania. Dar comisia UEFA a spus ca Steaua mai are de realizat doar cateva lucrari la stadion si stadionul va fi apt pt. meciurile din Liga.

http://img201.imageshack.us/img201/6070/steauachampionszy7.th.jpg (http://img201.imageshack.us/my.php?image=steauachampionszy7.jpg)

lucian_iasi
24th August 2006, 21:16
Primele 3 meciuri ale Stelei:
Dinamo Kiev - Steaua (12/13 septembrie)
Steaua - Olympique Lyon (26/27 septembrie)
Steaua - Real Madrid (17/18 octombrie)

eli.
24th August 2006, 21:18
Primele 3 meciuri ale Stelei:
Dinamo Kiev - Steaua (12/13 septembrie)
Steaua - Olympique Lyon (26/27 septembrie)
Steaua - Real Madrid (17/18 octombrie)
nu stiu daca e bine ca jucam primul meci in deplasare cu Kiev nu stiu ... mai bine jucam cu Real sau Lyon primul meci in deplasare dar e bine si asa .
pe 17octombrie ne vedem la Bucuresti !

LoMax8
24th August 2006, 21:37
Perfect...primul meci in deplasare si cu Kiev deci avem sansa sa incepem cu dreptu. Plus k suprafatza de joc, asa cum a spus si JJ, va fi mai buna.
Grupa GREA dar cum zicea si nea Protasov "Nimeni nu ne i-a visele!" asa ca haidetzi sa visam frumos.

cleo_steaua
24th August 2006, 21:52
Vad ca unii dintre voi v`ati cam pierdut sperantele cand ati vazut adversarii nostrii...dar este o grupa relativ accesibila(ce sa mai zicem de amaratii de la Levski?)....eu cred ca putem trece de grupe, daca nu, eu zic ca locul 3 il avem asigurat! Dinamo Kiev este o echipa cu traditie, dar este de batut....Real Madrid este in plina reconstructie, se poate sa ne si subestimeze un pic...cat despre Lyon...aici ii buba! oricum....cum a zis Elisey..ne vedem pe 17 octombrie la BUcuresti!

#EffecT
24th August 2006, 21:53
Primul meci in deplasare,inseamna ca ultimul meci din grupa il jucam acasa.Cine stie,daca pastram sanse la calificare pana in ultima etapa,ne va fi mult mai usor,tindand cont ca jucam acasa.
Cred ca ar trebui sa fim mandri de echipa noastra,ar trebui sa fim mandri ca vom juca cu super echipe.Real,Lyon,Dinamo Kiev sunt nume mari,care trebuiesc privite cu mult respect,insa fiti siguri ca cel putin pe terenul nostru,nicio echipa nu va avea meciuri usoare.
Sunt convins ca putem face 7 puncte in aceasta grupa.
La meciul cu Real,de pe 17 octombrie,sper sa fim condusi din teren de MIREL! Cu el in teren,nu mi-e teama de nimeni si de nimic.

aris-din-zalau
24th August 2006, 23:43
nu stiu daca e bine ca jucam primul meci in deplasare cu Kiev nu stiu ... mai bine jucam cu Real sau Lyon primul meci in deplasare dar e bine si asa .
pe 17octombrie ne vedem la Bucuresti !
e foarte bine, itzi spun eu, decat sa fi jucat cu Real sau Lyon primul meci, asa e mai bine :yup:

miki_stelista
24th August 2006, 23:49
Dupa cum apar decalratiile, se pare ca nu mai suntem considerati adversari facili! Era si timpul, si cazul! Doar jucatorul lui Lyon, Claudio Cacapa, nu se teme de Steaua. Cred ca n-a auzit deocamdat de Lens!

danielac
25th August 2006, 00:59
uff, avem grupa tare... dar orice este posibil daca suntem langa ei!

s0me1
25th August 2006, 01:05
Dupa cum apar decalratiile, se pare ca nu mai suntem considerati adversari facili! Era si timpul, si cazul! Doar jucatorul lui Lyon, Claudio Cacapa, nu se teme de Steaua. Cred ca n-a auzit deocamdat de Lens!

Ai cumva vreo declaratie a vreunui jucator / oficial de la celelalte echipe ?

sunt pe site-ul uefa declaratii de la mijatovic, antrenorul lui kiev si cacapa + a lui gigi :D
Ms

Bogdanbibi
25th August 2006, 01:06
sunt pe site-ul uefa declaratii de la mijatovic, antrenorul lui kiev si cacapa + a lui gigi :D

poll
25th August 2006, 01:13
o grupa tare dar avem sanse iar baietii trebuie sa joace cu mult tupeu in fata celor mari si sa nu se piarda cand o sa vada asa jucatori in fata lor.

RedStar
25th August 2006, 01:48
Goiane, al tau e Diarra :devil:

d-izzy
25th August 2006, 02:19
ce echipa mai are realu acu? Jucatori ma refer ... nu mai sunt la curent de ceva vreme cu fotbalul din spania

s0me1
25th August 2006, 02:28
ce echipa mai are realu acu? Jucatori ma refer ... nu mai sunt la curent de ceva vreme cu fotbalul din spania
Van Nisterlooy, Cannavaro, Malouda, Emerson, si restul vechi. Imi dau fiori doar astia pe care i-am spus. Sa nu mai zic de Robinho :rolleyes:

lucian_iasi
25th August 2006, 02:30
REAL MADRID
PORTARI:
Iker Casillas,
Diego Lopez
FUNDASI:
Michel Salgado
Roberto Carlos (Brazilia)
Sergio Ramos
Fabio Cannavaro (Italia)
Ivan Helguera
Cicinho (Brazilia)
Raul Bravo
Jonathan Woodgate
(Anglia)
Paco Pavon
Alvaro Mejia
MIJLOCASI:
Emerson (Brazilia)
Julio Baptista (Brazilia)
Pablo Garcia (Uruguay)
Guti
Thomas Gravesen
(Danemarca)
David Beckham (Anglia)
Mahamadou Diarra (Mali)
ATACANTI:
Raul Gonzalez
Ronaldo (Brazilia)
Robinho (Brazilia)
Antonio Cassano (Italia)
Ruud Van Nistelrooy
(Olanda)

DUMY86
25th August 2006, 02:37
O grupa cam grea, se putea mai bine, in grupele C, F, H erau sperante mai mari la calificare. Asta este, bine macar ca jucam mai intai cu Dinamo Kiev, ca sa ne obisnuim putin cu atmosfera de Champions League. Eu cred ca vom termina pe 3, e greu sa mergem mai departe in optimi. Oricum, poate sezonul asta ne revansam si luam Cupa Uefa :-D

s0me1
25th August 2006, 02:46
Sau poate repetam ultimele 2 sezoane ... cu calificare in primavara, eliminarea detinatoarei trofeului, iar in al doilea sezon semifinala.
Sau poate facem ca Villareal, semifinala.
Ar fi frumos, nu ? Putem visa acum.

$teauA
25th August 2006, 09:21
Cred in sansele noastre! Dupa mine, daca vrem pretentii la calificare trebuie sa luam 6 puncte de la Dynamo Kiev pentru ca fiti siguri ca impotriva lui Real Madrid si Lyon of sa fie alta treaba...

Deabia astept sa inceapa meciurile!!! FORZA STEAUA!!

anamarya
25th August 2006, 13:07
grupa e asa si asa... putea sa mai bine, putea sa fie insa si mult mai rau. eu am sperante realiste la un loc 3 si primavara in UEFA si vise mai putin realiste cu un loc 2.

kalashnikov
25th August 2006, 13:18
grupa e asa si asa... putea sa mai bine, putea sa fie insa si mult mai rau. eu am sperante realiste la un loc 3 si primavara in UEFA si vise mai putin realiste cu un loc 2.
putea sa fie mai rau?

miki_stelista
25th August 2006, 13:20
putea sa fie mai rau?

Grupa A zic eu ca era chiar cea mai grea...Dar nici de asta nu ma plang!

DUMY86
25th August 2006, 14:11
Daca eram in grupa A, nu aveam nici o sansa la calificare in optimi, dar terminam sigur pe 3 si mergeam in Cupa Uefa. Aici avem o sansa mica sa mergem in optimi, dar nu se stie niciodata de unde vine norocul, dar nu suntem asa siguri de locul 3 cum am fi fost in grupa A. Oricum, cred si sper ca ii vom depasi pe ucrainieni.

Kingpin
25th August 2006, 14:50
daca le luam 6 puncte la ucrainieni terminam sigur pe locul 3

tecton_sdr
25th August 2006, 16:18
kievul a crescut mult fata de sezonul trecut...au facut 2 meciuri f bune cu fener...nu sunt convins k va fi usor...cred ca e cea mai tare echipa din urna a 4-a valorica

bothuman
25th August 2006, 16:34
cred ca de la dinamo kiev vom lua 4 pct. Dar putem si de la celelalte echipe sa avem ceva. ne putem califica cel putin in uefa. In fotbal se poate intampla orice. ;)

LoMax8
25th August 2006, 16:42
Eu cred ca de la Kiev putem lua 6 puncte de la Real 1 si de la Lyon 3 dar pt asta tre o tona de munca side ambitie si de etc...doamne ajuta.

Bogdanbibi
25th August 2006, 20:04
sa-mi dau si eu cu parerea...cred ca mai mult de 6 puncte nu putem scoate din grupa asta, cel mai probabil vom face 5, o victorie acasa cu dinamo kiev, si 2 egaluri acasa cu real si lyon...cu putin noroc scoatem un egal si la kiev...sa recunoastem ca toate 3 echipele au mult mai multa experienta la acesti nivel decat noi si un loc 3 ar fi o performanta

sorin_g
31st August 2006, 22:00
Ah, ce rau imi pare ca n-am nimerit in grupa cu Manchester, Celtic si Copenhaga...
Am fi defilat, sunt 100% convins ca am fi terminat pe primul loc in acea grupa.
Asa, se poate intampla orice, inclusiv sa terminam ultimii (doamne-fereste).
Trebuie sa tragem tare cu Real, putem scoate 4 puncte.
In rest nu stiu...
Primul meci este foarte-foarte important.

ZIZOU
31st August 2006, 22:07
Bine ca am scapat de Barcelona si Chelsea ca eram morti daca cadeam intr-o grupa cu cele 2.Si cu Real si Lyon va fi foarte greu si vom avea viata grea si cu dinamo kiev.Sper totusi la locul 3.

sorin_g
31st August 2006, 22:10
Da, dar in grupa A am fi fost 90% siguri de locul 3...