View Full Version : Meciurile etapei a 5-a
Cristi
21st August 2006, 10:16
http://img220.imageshack.us/img220/7629/etapaa5aaj8.jpg
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!
Andrei4Steaua
21st August 2006, 15:23
De vazut UTA - Rapid ... ar fi frumos sa continue seria "succeselor" de marca din actualul sezon ale crapidului .... interesant o sa mai fie si intamplarile din afara stadionului la Craiova - Dinamo ... o sa iasa urat parerea mea
aris-din-zalau
21st August 2006, 21:10
interesante vor fi meciurile U Craiova-dinamo, UTA-rapid si bineintzeles Farul-Steaua, curioasa va fi si deplasarea lideurlui la Pandurii, sa vedem daca Clujul mai rezista in fruntea clasamentului si dupa etapa aceasta... :ermm:
eli.
21st August 2006, 21:31
, curioasa va fi si deplasarea lideurlui la Pandurii, sa vedem daca Clujul mai ezista in fruntea clasamentului si dupa etapa aceasta... :ermm:
hai sa fim seriosi nu are cum CFR sa se incurce de Pandurii dar in fotbal orice e posibil . olteni vs caini va fi un meci interesant iar UTA-crrapid de asemenea ... sper sa castige Laca !
miki_stelista
21st August 2006, 21:49
Sper ca UTA sa incurce rapidul, iar mititelu sa se tina (macar o data...) de cuvant, desi si cu rapidul a nimerit-o, cand a zis ca o sa plece neinvins din giulesti.
LoMax8
21st August 2006, 22:50
UTA cred ca va face egal dak nu are va castiga...la crapid apararea e destul de slabutza iar Mara e bun cu mingea....doamne ajuta. Dinamu sper sa faca macar egal dak nu se poate mai bine...Craiova cred ca are puterea sa-i incurce
lucian_iasi
21st August 2006, 22:52
interesante vor fi meciurile U Craiova-dinamo, UTA-rapid si bineintzeles Farul-Steaua, curioasa va fi si deplasarea lideurlui la Pandurii, sa vedem daca Clujul mai rezista in fruntea clasamentului si dupa etapa aceasta... :ermm:
Eu zic ca mai rezista cel putin etapa asta..Pandurii pierde cu cfr cluj..
eli.
26th August 2006, 21:25
CFR continua seria victoriilor ... 3-1 cu Pandurii si cei de la Pandurii vor control anti-doping pt Dorinel Munteanu =))
ps : Vaslui - Arges 1-1 .
lucian_iasi
26th August 2006, 21:49
ps : Vaslui - Arges 1-1 .
Vaslui-Arges 1-0 si nu 1-1... :ermm: :ermm:
bytisor
27th August 2006, 15:51
suporteri din toata tara intrati aici pe site si haideti sa ne intrecem care ia mai repede un tricou al stelei...pp de la nike...adica va trebui sa faceti 500 pct si il veti castiga automat....mai multe cititi in regulament.E tot un concurs de pariuri cu dar din marile campionate si din cupele europene http://www.playandwin.ro/?ref=6655
ww
27th August 2006, 16:32
National... Pandurii...mai vrea cineva control anti-doping?... nu de alta dar ii enervati pe "baietzii lui Dorinel" si o luatzi in freza...
ZIZOU
28th August 2006, 00:03
Bravo UTA...felitari rapidu...nu crred ca o sa prinda intertoto la anu.
lucian_iasi
28th August 2006, 00:09
Craiova se face de ras si demonstreaza cat de ''buni'' is crrapidistii(doar 1-1 cu craiova in giulesti)...craiova-dinamo 0-4 cu 4 goluri marcate de ganea... :shock: :shock:
#EffecT
28th August 2006, 00:23
Felicitari lui Lacatus,pentru ca a facut o echipa foarte competitiva din UTA!Echipa din Arad,joaca un fotbal foarte placut,iar Simion jucatorul nostru e titular de baza acolo,lucru ce nu poate decat sa ma bucure.
In rest,Nationalul continua seria evolutiilor dezamagitoare,iar Dinamo a inceput sa prinda cam mult curaj.
Fara indoiala,insa ca noi suntem cei care avem cea mai convingatoare evolutie dintre candidatele la titlu.
anamarya
28th August 2006, 09:20
Felicitari UTA! Felicitari CFR!
despre meciu de asera ce pot spune... daca Bosanceanui a zis de ai lui ca nu au jucat cu noi inseamna ca Mititelu trebuia sa ii dea afara pe toti. Stanga a incercat sa fie si eliminat da nu a vrut centralul, oricum s-a terminat cum a trebuit... din nefericire se pare ca la Craiova aia e valoarea
eli.
28th August 2006, 13:33
felicitari UTA felicitari M. Lacatus ! de oriunde ne ajuti :yes:
s-a vazut aseara adevarata valoarea a Craiovei si ce mare antrenor au
LoMax8
28th August 2006, 14:25
Cand imi aduc aminte ca am deschis un thread cu Ganea ca mi se parea un jucator bun, si uite ca la dinamu joaca super. Am inteles ca au fost odata ceva discutii legate de venirea lui la Steaua dar conducerea a considerat ca-i prea batran. Catalin Munteanu joaca bine, e fost stelist si a ajuns tot in curtea dusmanului, am inteles ca si denis serban e tot in vizorul lui dinamu...
ontopic: Ma bucur pt Lacatus si pt victoria obtinuta dar nu mi se pare nimik ciudat pt k UTA in afara de meciul cu noi, unde au pierdut categoric, au inceput nesperat de bine campionatul(aviz celor ce au zic ca Laca nu e antrenor si nu va fi niciodata), iar Crapidu joaca sub nivelul marii, o sa-i astupe aia din portugalia...
Craiova neputincioasa, nu ai ce sa-i reprosezi, nu te prea astepti de la o noua promovata sa bata Steaua sau Dinamu...
ZIZOU
28th August 2006, 15:35
In acest moment UTA este pe 4 dar nu cred ca va reusi sa mentina acolo...e foarte greu pt ei...oricum Laca a demonstrat ca este un antrenor bun.
LoMax8
28th August 2006, 15:56
Eu sper sa se mentina acolo. Practic a jucat cu noi si cu crapidu, mai are cu dinamu si cu cluju, dak scoate si de aici 2 puncte, iar in rest bate tot o sa termine sus, oricum pe un loc nesperat. Domane ajuta! ii doresc tot binele din lume lui Laca
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.