View Full Version : Meciurile etapei a 4-a
Cristi
14th August 2006, 09:41
http://img19.imageshack.us/img19/4133/etapaa4anf9.jpg
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!
raulutz
14th August 2006, 12:17
dinamo poli :D
eli.
14th August 2006, 12:25
dinamo poli :D
poate face dinamo un X sau sa o ia de la Poli TM sa trecem noi pe 2 ... CFR CLUJ a inceput tare campionatul ... va fi candidata la titlu dupa mine
colonelu Voiculescu
14th August 2006, 12:28
Cel mai bine ar fi ca Dinamu - PoliAekBKPRafo se se termine egal
Bine ar fi ca Rapidul sau Clujul sa nu castige
kalashnikov
15th August 2006, 12:47
1.aoleo rapid-craiova echipele pe care le urasc eu , craiova pentru ca l-au accidentat pe iacob si probabil nu va mai juca atat de bine si pote fara accidentarea asta devenea in scurt timp cel mai bun jucator de la noi cat despre rapid ii f:cenzurat: si ma p:cenzurat: 1 viata intreaga
2.si presimt k etapa asta vor face egal si javrele si cluju
3.si sper k isi vor reveni cei din galati
#EffecT
15th August 2006, 12:56
Cu toti speram ca echipele rivale sa faca pasi gresiti.
Daca stam si analizam obiectiv,Clujul nu are cum sa se impiedice de National(o echipa modesta,si ieshita din forma in acest inceput de sezon),Rapidul are meci ushor cu Craiova,si va castiga fara probleme.
Mi-as dori un egal intre Dinamue si Poli Aek,si cred ca asta va fi rezultatul.Unul care ne avantajeaza.
cogdao
16th August 2006, 00:07
CFR CLUJ a inceput tare campionatul ... va fi candidata la titlu dupa mine
se va stinge repede stai calm...
raulutz
16th August 2006, 00:08
se va stinge repede stai calm...
sa asteptam si sa vedem...
LoMax8
16th August 2006, 00:12
poate face dinamo un X sau sa o ia de la Poli TM sa trecem noi pe 2 ... CFR CLUJ a inceput tare campionatul ... va fi candidata la titlu dupa mine
CFR Cluj nu a inceput inca campionatul sau tu numesti Pandurii, Vasluiul si nush exact care dar una slaba echipe care poa sa puna probleme astora...
bothuman
16th August 2006, 00:18
Trebuie sa ave noi rezultate. nu ne putem baza pe adversari.
raulutz
16th August 2006, 01:07
Trebuie sa ave noi rezultate. nu ne putem baza pe adversari.
avem rezultate dar eventual o sa calcam gresit..e bine sa greseasca si ei..de mai multe ori decat noi :D
later edit: eu vreau sa luam campionatu..nu ma intereseaza cum..sa fie rrapidisti in continuare " campioni morali " :D
ww
17th August 2006, 00:19
FC Naţional solicită control antidoping la meciul cu CFR Cluj...
Mureşan: "La CFR, substanţa dopantă se numeşte Dorinel Munteanu"... si cica Nationalul are un un antidoping numit Iacov:p
ww
19th August 2006, 18:56
d-le Iacov, ce faceti dom'le? v-au batut "drogatzii"?
ww
19th August 2006, 18:58
d-le Iacov, ce faceti dom'le? v-au batut "drogatzii"?
CFR Cluj-Naţional 1-0
$teauA
19th August 2006, 21:38
Rapid - Craiova 0-1 :lol:
mike2funy
19th August 2006, 22:40
O surpriza placuta pt sezonu' asta se anunta si Poli Iasi . E o echipa cel putin incomoda .
#Alex
19th August 2006, 22:47
FT rapid 1-1 craiova
eli.
19th August 2006, 22:48
O surpriza placuta pt sezonu' asta se anunta si Poli Iasi . E o echipa cel putin incomoda .
las' ca e bine ... ca suntem acolo sus ! in ciuda dificultatilor financiare si restul ...
cat de mult ma bucur pt CRRRRAPID - CRAIOVA 1-1 ... suna frumos tare 1-0 pt craiova dar e bun si asta :whistling
mike2funy
19th August 2006, 22:51
las' ca e bine ... ca suntem acolo sus ! in ciuda dificultatilor financiare si restul ...
cat de mult ma bucur pt CRRRRAPID - CRAIOVA 1-1 ... suna frumos tare 1-0 pt craiova dar e bun si asta :whistling
mda s-au cam imputzit de praz crrapizii
Adrians
19th August 2006, 22:51
Rapid - Craiova 1 -1 .De ce or fi fost asa de tristi la sfirsitul meciului cei 2 neutrii comentatori de la antena 1 ?! Or fi rapidisti sau a fost ordin de la Felix Voiculescu ?
Andrei4Steaua
19th August 2006, 22:57
Rapid - Craiova 1 -1 .De ce or fi fost asa de tristi la sfirsitul meciului cei 2 neutrii comentatori de la antena 1 ?! Or fi rapidisti sau a fost ordin de la Felix Voiculescu ?
Mai conteaza ? aviarele nu sunt in stare sa bata pe nimeni si asta parca imi umple sufletul de bucurie sper sa fie maine cireasa de pe tort si dinamue sa nu faca nici macar egal .... pacat de ratarea craiovei la 1 - 0 ca puteau sa se distanteze cu sutul ala de la 40 m sau cat era acolo :D
mike2funy
19th August 2006, 23:00
Mai conteaza ? aviarele nu sunt in stare sa bata pe nimeni si asta parca imi umple sufletul de bucurie sper sa fie maine cireasa de pe tort si dinamue sa nu faca nici macar egal .... pacat de ratarea craiovei la 1 - 0 ca puteau sa se distanteze cu sutul ala de la 40 m sau cat era acolo :D
golul egalizator al rrapidului a fost in urma unui offside flagrant , sa :cenzurat: ....le smulg penele la aviare !
ww
19th August 2006, 23:04
Mititelu avea dreptate cand a spus ca nu pleaca infrant din Giulesti...
cred ca pana la urma s-a prajit la astre de stie atata:p
kalashnikov
19th August 2006, 23:06
imi pare rau cand crapidul ia puncte , dapai cand mai ia si de la arbitri , aviarele dracului
Andrei4Steaua
19th August 2006, 23:09
golul egalizator al rrapidului a fost in urma unui offside flagrant , sa :cenzurat: ....le smulg penele la aviare !
Si dinamue a batut etapa trecuta cu ajutorul arbitrilor care au stiut sa le anuleze un gol valabil jiului .... asa ca nu ma mai mira nimic si sa nu uitam ca zicu era sa inscrie tot din offside ..... deci no comment
monica
20th August 2006, 00:11
dupa etapa asta nu pot sa zic decat BRAVO STIINTA!!!! si sper maine intr-un minunat 0-0 al lui cartu!!
LoMax8
20th August 2006, 00:30
Crapid-CraCraiova 1-1 si in prima repriza putea sa fie lejer 0-3 pt Stiinta. Adevarat ca si pe finalul meciului le-au tremurat madularele de frica. Maine ma astept sa vad un super autocar cu 2 etaje, dichisit, cu plinul facut, proaspat vopsit in alb-violet si plasat in poarta banatenilor sa vad cate geamuri sparg corciturile...
Bogdanbibi
20th August 2006, 00:55
daca fac maine egal dinamo si timisoara lucrurile o sa intre din ce in ce in normal, mai ramane sa se impiedice si clujul, etapele urmatoare
Ed_T
20th August 2006, 05:07
sa nu mai spuna rapidistii ca Carlos al nostru e prost cand coman nu a putut sa prinda mingea la primul gol
Dar bine, cand se intampla la alti portarii, motivul e sutul "puternic" dupa spusele comentatorilor
kalashnikov
20th August 2006, 10:29
sper ca dinamue sa nu faca maxim de puncte , asta a ramas important din etapa asta
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 10:33
Pai cel mai bun scor in meciul Dinamu-Poli este un egal
Steaua Forever
20th August 2006, 12:01
Rapidistii au jucat ca animalele au facut fault dupa fault si arbitrii au tolerat jocul lor foarte dur, cu echipa asta vrea Razvan sa depaseasca performantele de anul trecut ?atuncea eu ma fac calugar...
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 12:08
Speram sa-i elimine bosniacii aia .
Steaua Forever
20th August 2006, 12:17
Si eu sper ca bosniacii sa-i elimine si atuncea sa vad cum mai comenteaza "marele "antrenor Razvan Lucescu ,nu stiu dar am o boala mare pe acest om .
cleo_steaua
20th August 2006, 12:56
Domle, asa nu se mai poate! la meciul crapid-craiova, rapidistii aia efectiv ii jucau in picioare pe olteni si nu s`a luat nici o masura...nici macar cartonase galbene...ce sa mai vorbim de rosii....asta este extremism! daca noi faceam aa, nici nu astepta arbitru sa punem mana mai serios pe jucatorul advers ca si sarea cu rosu!...
cogdao
20th August 2006, 20:43
Goool Timisoara
crucificatoru
20th August 2006, 21:54
Eeeehee...dinamo se distreaza cu poli ..3-1...o sa avem probleme serioase cu ei in campionat....
eli.
20th August 2006, 22:04
Eeeehee...dinamo se distreaza cu poli ..3-1...o sa avem probleme serioase cu ei in campionat....
si eu tot asta vroiam sa spun :| ar fi cazul sa numai pierdem nici un punct in campionat dar un cred ca este posibil ... au atac bun niculescu-danciulescu-ganea ...
Andrei4Steaua
20th August 2006, 22:38
si eu tot asta vroiam sa spun :| ar fi cazul sa numai pierdem nici un punct in campionat dar un cred ca este posibil ... au atac bun niculescu-danciulescu-ganea ...
Pai si ce puncte am pierdut noi elisey in campionat ? decat egalul de la Timisoara atat
eli.
20th August 2006, 22:41
Pai si ce puncte am pierdut noi elisey in campionat ? decat egalul de la Timisoara atat
pai eu ma refeream la faza ca nu cred ca o sa castigam noi toate meciurile din campionat. in fine revenind la subiectul threadului cred ca anul asta Dinamo ne va pune mari probleme ... sper sa castigam ca NU AR FI CORECT sa intre ei direct in grupele LC pe spinarea noastra (bine ca noi o sa fim prima echipa dupa 10ani miercuri 23august)
ps : ma bucur ca a marcat Cristea ..
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 22:46
Ziceau unii ca Dinamu e slaba
PIna una alta au batut autobaza lui Cartu si au bagat 3 boabe
Bogdanbibi
20th August 2006, 22:47
una e sa ai in aparare pe mckain si mehmedovic, alta pe goian si ghionea
Andrei4Steaua
20th August 2006, 22:54
pai eu ma refeream la faza ca nu cred ca o sa castigam noi toate meciurile din campionat. in fine revenind la subiectul threadului cred ca anul asta Dinamo ne va pune mari probleme ... sper sa castigam ca NU AR FI CORECT sa intre ei direct in grupele LC pe spinarea noastra (bine ca noi o sa fim prima echipa dupa 10ani miercuri 23august)
ps : ma bucur ca a marcat Cristea ..
1. Cristea a marcat .... si vorba lui colonelu` "a dat gol si atat" doar golul a fost de el
2. Nu cred ca ne va pune nimeni nici o problema pun pariu cu cine vreti voi pe ce vreti ca noi vom avea cel putin 8 - 9 puncte distanta la final
Ana712
20th August 2006, 22:55
una e sa ai in aparare pe mckain si mehmedovic, alta pe goian si ghionea
Intr'adevar..poli timisoara are o aparare ff slaba si nu le ies multe faze de joc.
Noi eram pe javre si fara 4 goluri sigur nu scapau.
Ma bucur ca Maxima a facut egal cu rrapid desi era normal sa castige avand in vedere ca era offside la zburatoare;nu trebuie totusi sa ii subestimam avand in vedere ca sezonul trecut erau mai jos de jumatatea clasamentului..
uvi
20th August 2006, 22:58
afara de meciurile candidatelor la titlu, de remarcat faptul ca si etapa asta Simion si-a facut "datoria" pt uta si a scos un penalty! sper ca dupa ce se va intoarce sa fie un atacant pe care sa ne putem baza!
$teauA
20th August 2006, 23:50
Timisorenii parca s-au crsipat cand a intrat al treilea atacant la Dinamo, in loc sa profite ca mijlocul terenului era mai liber au mai primit doua goluri. Totusi imi pare bine ca un fost Stelist le-a dat gol.
Kingpin
21st August 2006, 00:19
Mia placut declaratia care a facuto Ionel Ganea la Prima TV: Uitativa la STEAUA cum MM si GG ****** ii protejeaza pe jucatori. Acolo se vede cat de unita poate sa fie o echipa!!
RESPECT
sorin_g
21st August 2006, 00:37
Mama, ce slaba e Timisoara... ce terminati am reusit sa nu batem...
Cred ca saracii ai nostri chiar au crezut ca e un derby, daca se puneau pe ei am fi plecat din Timisoara cu 3 puncte... pacat de punctele alea pierdute, nu se stie cat de importante vor fi, mai ales ca ne erau mai mult decat la indemana.
Bogdanbibi
21st August 2006, 02:00
mi-am adus aminte de bara lui banel la timisoara :wallbash:
raulutz
21st August 2006, 02:48
mi-am adus aminte de bara lui banel la timisoara :wallbash:
si cand a fost cu poarta goala si a dat 20m peste? :D
DUMY86
21st August 2006, 14:21
Vad ca Ganea se gandeste sa plece de la Dinamo, din cauza ca nu a fost titular, ar trebui sa ne miscam repede sa-l luam noi, ca vad ca a jucat destul de bine ieri.
Adrians
21st August 2006, 14:47
Ganea este un fotbalist bun dar are o problema medicala inca de cind juca la Brasov : se pare ca in tinerete a avut ceva la cap si din acest motiv a jucat mult timp doar pe semnatura.Este f.irascibil si de multe ori cam spune prostii devenind o sursa continua de scandaluri peste tot unde a jucat.Oricum,acest conflict nu va dura mai mult de 2 zile.
vBulletin® v3.7.4, Copyright ©2000-2010, Jelsoft Enterprises Ltd.