PDA

View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului UTA 0-3 Steaua

steauaclub.tk
13th August 2006, 20:32
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.

Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.

*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.

Andrei4Steaua
13th August 2006, 20:48
Exista altul in afara de Dica ? :D

_Ultras_
13th August 2006, 20:58
Votat - Nicu :D

cleo_steaua
13th August 2006, 21:00
Dica a fost clar omul meciului! a fost servit bine de catre Nicolita, Cristocea si Badea....dar continuarile si finalizarile au fost ale lui! un jucator de exceptie...care s`a comportat excelent pe un teren jenant! in final..VOT DICA!

ioana20
13th August 2006, 21:12
Nush de ce am impresia ca Dica va fi ales de catre forumisti, cel mai bun jucator in acest sezon :D Am votat si eu Nicolae Dica. Imbucurator este faptul ca Nicolita da semne de revenire, Lovin joaca mai bine fata de anul trecut. Cat joaca Badea joaca binishor dar tot nu vine golul. Sper sa nu fie grava accidentarea lui Goian si e bine ca nu jucam cu Standard saptamana aceasta, am fi avut sanse sa jucam fara Ghionea si Goian...
Oprita... se complica doar; iar Carlos si mai si.

Adrians
13th August 2006, 21:43
1. Dica
2. Para-Lovin ( au facut legea la mijloc )
3. Ghionea-Goian-Cristocea

pinky
13th August 2006, 22:08
Super goluri marca Dica!Cu sigurantza jukatorul meciului

uvi
13th August 2006, 22:14
fara discutie DICA! urmat de Cristocea....si de Nicolita(doar pentru centrarile de la primele 2 goluri. sper sa fie semnalul revenirii lui la forma care la jocul si daruirea care l-au consacrat)

sorin_g
13th August 2006, 22:21
Am avut de ales intre Dica si Vasilica Cristocea, am votat Cristocea.
De remarcat o usoara crestere a lui Nicolita, desi in continuare joaca mult sub ce a aratat sezonul trecut. Carlos a evoluat bine azi.
Oprita este in continuare praf si ma intreb oare cand vom renunta la a mai juca cu un om in minus, tot folosindu-l pe acest pseudo-fotbalist?

eli.
13th August 2006, 22:32
intradevar sorin_g , Dica si Cristocea au fost cei mai buni jucatori din teren ! dar la-m votat pe Dica deoarece s-a vazut inca o data CA FARA EL SUNTEM MORTI , asa ca sa ne rugam sa nu se accidenteze sau sa fie suspendat ...
intradevar Nicolita se pare ca revine la forma de sezonul trecut dar mai are mult de aratat ... de la el au plecat primele 2goluri asta este un lucru bun
si Carlos a jucat bine astazi dar sa recunoastem ca nici nu a avut ce sa apere ...
Oprita - cel mai slab dupa mine :( asta e dar trebuie sa recunoastem ca este varza .. mai bine era titular Badea in locul lui dar in fine
ceea ce ma uimeste iar este ca Oli iar nu l-a introdus pe Klemi Saban macar spre sfarsit. cat de in urma cu pregatirea poate sa fie ma ? sper sa fie folosit in returul cu Standard si P.Marin sa revina iar pe stanga ca acolo este "dezastru" cu Nesu.
ia-m mai remarcat si pe Lovin-Paraschiv care "aman2 il inlocuiesc perfect pe IL CAPITANO"

#EffecT
13th August 2006, 22:36
Dica,fara indoiala omul meciului! A rezolvat fara probleme aceasta partida,prin 2 executii de exceptie.
Nu inteleg de ce insista Oli cu Oprita varf ! :shocked:
Vali Badea merita sa fie titular,s-a vazut si la golul 3,cum a intrat pe teren,cum a pasat decisiv pentru Dica.

aris-din-zalau
13th August 2006, 22:58
Nicolae Dica, 2 goluri... jos palaria

Ana712
13th August 2006, 23:26
L-am votat pe Goian pt interventiile sale dar in special pt una anume care putea sa intoarca scorul in favoarea gazdelor la 0-0..
Cristocea,Dica,Ghionea,Para,P Marin si restu stelistilor si'au facut treaba nu bine ci f bine!
Mi'ar fi placut totusi sa il vad pe Badea titular in locul lui Oprita..

LoMax8
13th August 2006, 23:48
Dica- pt cele doua goluri.
Cristocea-pt k se simte prezenta lui in joc si aportul ofensiv
Banel- da semne ca si-a revenit

mike2funy
14th August 2006, 00:56
eu am votat cu Cristocea care ma face sa gandesc ca isi merita locul de titular in echipa , a inscris un gol si a pus pasa pt golul 2 plus ca s-a descurcat de minune pe terenul ala greu , este un castig pt echipa si sper sa se mai aduca jucatori care sa faca concurenta pe posturi si sa avem rezerve la valoare apropiata de titulari
Badea a dat pasa pt golul 3 da' mai are pana sa intre in angrenajul echipei . Se vede ca inca nu are experienta celorlalti dar sper sa creasca pe langa "veteranii " nostri si sa de satisfactii pe viitor
Nesu pe de alta parte mi-a scos cativa pei albi ...nu spun unde ... multe greseli care se pot dovedi decisive ....bine ca n-a fost o echipa mai tare in fata ... ar trebui sa lucreze putin mai mult la sala de forta sa se tina mai bine pe picioare .... in rest se plaseaza bine in teren , are ceva reflexe dar repet trebuie sa fie mai sigur

KosmyN
14th August 2006, 02:55
Un meci la discretia campionilor, care au fortat atat cat a fsot nevoie, profitand de naivitatea apararii adverse.
Omul meciului: Dica - "Nicolae Dica...de meserie fotbalist"

In rest:
Carlos - 6 - desi a avut unele ezitari pe inceput de meci, nu a facut o partida rea
Marin - 7 - s-a descurcat bine pe flancul drept, iar la forma buna pe care o arata, oare pe stanga nu ar juca si mai bine ?!?
Goian - 7 - fara greseala, sper ca accidentarea sa nu fie grava
Ghionea - 7 - imperial, sigue, elegant
Nesu - 6 - nici prea-prea, nici foarte foarte
Nicolita - 8 - "bine ai revenit Banele, incepusem sa credem ca ti-au luat banii mintile...doua centrari de gol si determinare exceptionala!" Sper sa nu fie ceva izolat
Para - 7 - a dominat centrul terenului, evoluand dezinvolt
Lovin - 6 - una e sa vrei, alta e sa poti
Cristocea - 8 - de alergat, alearga, de driblat, dribleaza, de centrat, centreaza, a dat si gol. Este pe o panta ascendenta
Dica - 9 - "OMUL MECIULUI-doua goluri pentru "manualul suturilor din voleu" si restul e de prisos...ce vrei mai mult de la un atacant?"
Oprita - 6 - nu prea s-a simtit in largul lui pe postul de varf impins
Badea - 6 - e bine ca arata dorinta si determinare
Bostina - 6 - postura de rezerva nu ii convine, sper ca acest lucru sa-l ambitioneze
Baciu - - l-a skimbat pe Goian, accidentat

* Textele aflate intre ghilimele sunt preluate de pe fcsteaua.ro

raulutz
14th August 2006, 03:29
toata echipa s`a descurcat bine..tot nu inteleg dc joaca nesu fundas pt ca fuge mereu in atac si nu mai are suflu sa se intoarca in aparare..oprita nu e atacant pur sange.s`a vazut..sper ca nu s`a accidentat rau goian..o sa avem nevoie de el pe 23..lovin incearca..se vede..ca sa fi bun trebuie sa vrei..el vrea..o sa fie bun..foarte bun..cristocea e fenomenal!!! face tot..ca sa nu mai zic de dica..a scapat de forma proasta pe care o avea de vreo 2 meciuri..asta a fost un meci cu uta..asteptam sa vedem ce`o sa faca baietii pe 23..atunci conteaza sa facem un meci bun

ANTIDINAMO
14th August 2006, 09:43
cel mai fotbalist a fost Cristocea , care stie sa tina mingea si sa paseze luminos !
sa speram ca va fi playmakerul care il asteptam .
imbucuratoare revenirea lui Banel si pofta de gol a lui Nicu !
Carlos si Oprita au fost , sunt si vor fi ?! cei mai slabi din ECHIPA ! :furios:

Carlos - 4
Marin 6
Goian 6
Ghionea 6
Nesu - 6
Nicolita 7
Para - 7
Lovin 6
Cristocea 8
Dica + 8
Oprita +4
Badea - 6
Bostina 5
Baciu 6

ketsbaya
14th August 2006, 09:54
Dica jucatorul meciului,secondat de Cristocea,care este "creierul".
Nu inteleg de ce se mai incearca cu oprita,ar trbui bagat de la inceput badea.

anamarya
14th August 2006, 10:22
de data asta sunt cam impartita intre Dica si Cristocea.. dar cred ca votez cu al doilea din 2 motive... bine 3.. o data, de la Dica ne asteptam cu totii sa faca jocuri doar foarte bune, pt el evolutia de ieri a fost in nota normala, doi pentru ca lui Vasilica ii sunt datoare de la meciul cu Liege si 3... fiecare cu pariul lui (prietenii stiu despre ce vorbesc)

in rest, de remarcat revenirea lui Banel care se pare ca joaca 'in salturi', oricum e de bine si sper sa il tina cel putin pana la meciul retur.

in rest, cam multe cartonase (daca era arbitru de la meciul nostru al cel de la Timisoara depasea recordul lui Ivanov) si pacat de spatele lui Goian, sper sa se refaca cat mai repede

p.s. spunea cineva pe threadul dedicat meciului ca Laca nu a parut foarte afectat de infrangere... sincer eu cred ca a fost afectat, dar nu te poti apuca sa te 'ataci' si sa acuzi jucatorii cand acum2 luni retrogradai in C si acum te lupti cu campioana

bothuman
14th August 2006, 11:05
[MODERATED]
Eu l-am votat pe cristocea. a dat numai 1 gol dar a muncit pe teren.

colonelu Voiculescu
14th August 2006, 11:20
Eu am votat Oprita pentru ca este un jucator exceptional
Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva .
Ce plasament , ce dribling , ce sut , ce deposedari , ce alunecari , ce privire de calau are cand se uita la portarul advers ....
Nu stiu cum de nu a ajuns la Barcelona

Alti jucatori exceptionali : Carlos care a balabit intr-una mingile si Nesu care a fost driblat pe toate partile

bothuman
14th August 2006, 12:02
Eu am votat Oprita pentru ca este un jucator exceptional
Rar mi-a fost dat sa vad asa ceva .
Ce plasament , ce dribling , ce sut , ce deposedari , ce alunecari , ce privire de calau are cand se uita la portarul advers ....
Nu stiu cum de nu a ajuns la Barcelona

Alti jucatori exceptionali : Carlos care a balabit intr-una mingile si Nesu care a fost driblat pe toate partile

oprita este un jucator exceptional?! Nu vezi ce slab joaca. A fost un timp (acum 2 ani) cand a jucat bine. Inainte era ca Florentin Petre, tot alerga da nimic nu-i iesea. Acum nici nu munceste deloc....

kalashnikov
14th August 2006, 12:47
Cristocea am votat , a fost cel mai bun in acest meci , a dat 1 gol , a avut cele mai multe faze bune , a dat totul pe teren ,etc . Oricum si Dica a jucat bine , ce-i drept . Tot respectul pt toti .

catalin_ploiesti
14th August 2006, 12:51
nu se mishca el Dica mult , da cand are o zi buna se vede in razultatele noastre . shi ptr conducere : [MODERATED]

raulutz
14th August 2006, 13:00
henry cole vieira cannavaro casillas raul si zambrotta..imi plac mai mult decat cei de la sportu

later edit: SA VINA TOTI!!!

Clujeanu`
14th August 2006, 14:53
Carlos - 5.5 - ezitant!nu se intelege cu fundasi stelei asa bine!N-are ce apara!Pana acuma Goian ii portarul stelei!
Marin - 6 - se descurca bine pe dreapta!Poate ar fi mai bine sa fie jucat pe stanga!
Goian - 7 - exact fara greseli!
Ghionea - 7 - nu prea se intelege cu carlos!
Nesu - 5.5 - a pierdut mingi foarte usor!Da pase gresite!
Nicolita - 7 -si-a mai revenit banel+a progresat la centrarii!
Para - 7 - impreuna cu lovin domina centrul terenului!
Lovin - 7 - imperial cu mici ezitari!
Cristocea - 8.5 -senzational!se vede ca are pofta de fotbal!S-a bucurat la gol ca un copil!
Dica - 9 - exceptional!Un jucator care trebuie pus in manual pt executii!
Oprita - 5.5 - foarte slab!La unele faze a lasat mingea!(e mai bine decat s-o atinga)
Badea - 6.5 - a centrat la golul trei!
Bostina - -
Baciu - -

Bogdanbibi
14th August 2006, 15:53
cristocea de-abia si-a revenit dupa accidentare si l-a imitat pe klose :D inseamna ca n-a fost asa serioasa...oricum, l-am votat omul meciului

ww
14th August 2006, 20:44
Nicolae Dica

Vladimir
14th August 2006, 22:33
Eu l-am votat pe Vasilica... mai mult pentru incurajare... mi-a placut cum a mers jocul cu el in teren!

Duckadam
14th August 2006, 23:49
Dica si Cristocea au jucat foarte bine (am votat Dica).

channah
16th August 2006, 23:19
Lam votat p dica chiar daca a jucat f bine si Cristocea.Cu Dica in atatc avem multe goluri asigurate.Imi pare rau pentru Oprita care nu ainceput cu dreptu campionatu pentru il consider un jucator d valoare!Dar sa dovedesca kt mai curand!

Danna
18th August 2006, 10:53
L----------am notat pe Dica. Nu mi`a permis conshtiintza sa nu`l votez :naughty: