PDA

View Full Version : Meciurile etapei a 3-a

steauaclub.tk
7th August 2006, 12:35
http://img75.imageshack.us/img75/8176/etapa3ax6.gif
------------------------------------------------------------------
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!

mike2funy
7th August 2006, 14:31
Otelul a dezamagit . Daca nici la Urziceni nu castiga ... e ceva putred in
Galati . :yup:

FC National e varza si o sa piarda si acasa cu Poli Iasi

Cristi
7th August 2006, 14:31
banatzenii se intalnesc cu tziga...aa.....cior...aaaa pardon, fratii lor de sub pod.
Va dati seama ce dragoste o sa fie acolo, flori, declaratii, chestii :wub: ?
nici nu stiu ce rezultat mi-ar placea sa vad acolo....probabil o remiza
P.S. si o ploaie cum am vazut la stirile de ieri, cu grindina cat oul de porumbel :devil:

mike2funy
7th August 2006, 14:36
banatzenii se intalnesc cu tziga...aa.....cior...aaaa pardon, fratii lor de sub pod.
P.S. si o ploaie cum am vazut la stirile de ieri, cu grindina cat oul de porumbel :devil:

Astia or sa faca "podu' de flori" cum s-a fcut in '90 cu basarabenii . O sa fie multe scene lacrimogene , mesaje de iubire adresate unii altora , pupaturi in .... :blush:

PS: totusi as vrea sa fie intampinati si crrapaizii de suporterii Stelei din Timisoara asa cum au fost intampinati fanii stelei de "civilizatii si manieratii: fani viola

kalashnikov
11th August 2006, 09:52
cel mai important este sa nu faca javrele 9 pucte ca echipele din provincie se curata in retur , acestea pot termina pe 2 sau 3 dar oricum titlul ajunge in capitala , si astfel daca ne dorim titlul trebuie in primul rand sa avem grija de ciori si javre

bothuman
11th August 2006, 11:50
dupa aceasta etapa cred ca numai clujul o sa aiba 9 pct

eli.
11th August 2006, 12:51
nu stiu in tara dar la Iasi ploua de rupe... bine nu se joaca la Iasi meciul cu National dar s-a vazut si aseara ce era in Stefan cel Mare :)) polo

anamarya
11th August 2006, 13:17

cred ca o sa fie mai rau ca la 'surpize' si 'iarta-ma' la un loc. chiar nu stiu ce rezultat o sa iasa acolo avand in vedere 'marea prietenie'

ZIZOU
12th August 2006, 23:55
cfr cluj este lider dar asta pana cand o sa inceapa sa aiba meciuri cu adevarat tari.

Vladimir
13th August 2006, 14:31
CFR e in forma mare. Daca nu o sa mai lase meciurile Rapidului, au sanse mari sa termine pe unul din primele 3 locuri. sa nu uitam ca au batut ei echipele tari din campionat, inclusiv pe Steaua si cand nu erau intr-o forma atat de buna. In momentul de fata mi se par cei mai in forma si cei mai constanti din acest campionat. Singura echipa la care nu pot sa zic ca a fost vorba de noroc... pana acum.

Andrei4Steaua
13th August 2006, 20:32
Mda ... iar castiga javrele cu arbitrii :| no comment

$teauA
13th August 2006, 21:02
Dinamo poate sa castige relaxati ca oricum cand ajungem in etapa cu numarul 6 o sa le-o tragem in groapa la ei asa ca sa li se termine sperantele.

anamarya
13th August 2006, 21:07

adevarul e ca de jucat au jucat un pic mai bine (cel putin in repriza a doua pe care am urmarit-o si eu) dar golul ala anulat mie mi s-a parut valabil... dee abea astept sa vad ce zice Dan Lazarescu :rolleyes:

Adrians
13th August 2006, 21:52
In momentul de fata este o diferenta mare intre jocul nostru si jocul celorlalte echipe.
Sa speram ca nu vom mai avea accidentati.

siiir louie
13th August 2006, 22:05
Dica a fost imperial astazi , mie mi-a placut si Oprita a tra oameni dupa el la primele 2 goluri.

SA speram ca Goe nu a patit nimic serios si poate juca cu Standard, asta ne-ar mai lipsi acum sa nu avem in aparare nici pe Goe nici pe Ghionea.

sorin_g
13th August 2006, 22:43
Ce jenant a fost jocul lui Dinamo... oricum, minerii nu s-au intrebuintat prea mult, dar tusierul acela a fost chiar penibil, a anulat golul acela si a mai semnalizat inca un ofsaid cu o mare nesimtire,

eli.
13th August 2006, 22:45
Ce jenant a fost jocul lui Dinamo... ,
ce jenant a fost/este comentariul de la meciul Poli TM - Rapid ... cum sa cante comentatorul respectiv : "suntem peste tot acasa..."
:doh:

siiir louie
13th August 2006, 23:34
ce jenant a fost/este comentariul de la meciul Poli TM - Rapid ... cum sa cante comentatorul respectiv : "suntem peste tot acasa..."
:doh:

Penibil Bogadan Cosmescu (parca el era) :-( :-( :-(

Macar si-a dat arama la fata.

Traim intr-o tara in care comentatorii nu se pot abtine

siiir louie
13th August 2006, 23:36

Altfel nu prea pot cateii.

Daca nu l-ar avea pe Catalin Munteanu --ar fi varza.

aris-din-zalau
13th August 2006, 23:38
urat gestul comentatorului... asta e, se vede ce "valoare" au comentatorii romani :no:

eli.
13th August 2006, 23:45
Poli TM - Rapid 0-0 un lucru bun pt. noi , se pare ca aviarele numai au forta de anul trecut :shifty: