PDA

View Full Version : UT Arad-Steaua Bucuresti (scor 0-3)

steauaclub.tk
7th August 2006, 12:19
LIGA I - ETAPA 3 - Duminica: 13.08 2006 - Ora 17 - Antena 1

http://i20.photobucket.com/albums/b234/semaca/utaarad.jpg

pinky
7th August 2006, 13:17
e klar victorie Steaua!apropo Antena1 s-a abonat l meciurile Stelei? :nope:

JustMe
7th August 2006, 13:41
Se pare ca ei vor transmite in rimele etape majoritatea meciurilor noastre.

Cristi
7th August 2006, 14:19
Etapa asta ne batem cu Laca, pacat ca suntem nevoiti sa-l intalnim ca adversar:(
Victorie STEAUA, 2-3 goluri diferenta :fotbal:

cogdao
7th August 2006, 14:58
Uta-Steaua 0-2

KosmyN
7th August 2006, 16:46
Un meci cu siguranta deficil.
Aradenii vor evolua cu mult entuziasm, Laca va dorii sa invinga, iar baietii vor venii dupa un meci epuizant la Liege...
CU toate acestea, victoria este absolut necesara

ram3lla
7th August 2006, 16:47
[QUOTE=JustMe]Se pare ca ei vor transmite in rimele etape majoritatea meciurilor noastre.[/QUOT

Din pacate,da,dar...nu au decat sa spuna ce vor.Important e sa continuam seria victoriilor,nu?
Forzza Steaua!!!!!!!!!!
Iar pt ei... :accidenta

Clujeanu`
7th August 2006, 17:26
Trebuie sa castigam ca sa tinem pasul cu Dinamo si Cfr!Eu zic ca vom castiga!Stie cineva daca joaca Simion?(poate e in imprumut ca nu poate juca in meciul cu Steaua)

aris-din-zalau
7th August 2006, 21:45
am votat victorie Steaua si desi UTA e in forma, trebuie sa castigam meciul, pt. ca sunt deja mai multe echipe cu nr. maxim de puncte si nu ne putem permite sa pierdem teren de la inceputul Campionatului, ca sa nu ne fie mai greu pe parcursul acestuia, asa ca: GO STEAUA !

Ursu Stelist
7th August 2006, 22:47
Rezultatul de la Arad va fi influentat de rezultatul de miercuri de la Liege.Tare mie frica ca daca vom castiga la Standard.. sa nu facem un meci prea bun cu UTA.

independe
7th August 2006, 23:00
mai, macar sa castigam la liege si sa facem un meci mai slab cu uta :D
de fapt, steaua a patit-o de multe ori..sa piarda cu echipe mici dupa victorii memorabile in cupa uefa.
totusi...nu imi dau seama de unde atata optimism in privinta meciurilor cu standard. sunt convinsa ca va fi o dubla mansa echilibrata.

eli.
8th August 2006, 00:32
deci sa o luam usor ... intai conteaza meciul de miercuri care dupa mine este cel mai important meci in acest inceput de campionat(cu tot cu mansa retur) si apoi sa ne gandim la meciul cu UTA ... normal ca nu ar strica o victorie ca sa stam si noi bine in clasament. dar totusi daca castigam la Liege si pierdem/egal cu UTA nu o sa fie grav dar conteaza pt moral inaintea returului cu Standard
ps : vedeti ca ati numit threadul UT Arad .

Andrei4Steaua
8th August 2006, 02:38
Victorie Steaua normal :D apropo .... in 2 saptamani cica vin noile tricouri la magazinul Steaua de langa Parcul Cismigiu

ANTIDINAMO
8th August 2006, 10:08
avem un lot de 18 jucatori valizi ! venim dupa meciul cu standard !
pot apare si alte accidentari ! ar fi bine sa castigam cu uta fara Carlos , Coman , Cristocea , Radoi , Iacob !
multumim mm ! multumim georges becali !

anamarya
8th August 2006, 11:10
este probabil singurul meci in care nu ne vom dori victoria pentru echipa lui Lacatus. am vazut prin presa pareri impartite cu privire la declaratia lui ca vrea sa bata Steaua..d eclaratie care mie mi se pare perfect normala... de ce sa participi intr-o competitie daca nu vrei sa castigi? ca sunt cazuri in care esti impartit este alta problema....
in conditii normale castigam fara probleme.. dar asa cum zicea si Alexandra in cauzl unei victorii la Liege nu ar fi de mirare un meci mai slab la Arad

bothuman
8th August 2006, 15:06
UTA este o echipa buna, insa abia a promovat, nu poate castiga in fata campioanei UTA-STEAUA 1-3

miki_stelista
8th August 2006, 16:44
Victorie Steaua. Desi acolo e Lacatos, si o sa ne para rau pentru el, o sa ne para totusi bine pentru cele 3 puncte ale Stelei...Ma gandesc ca vom juca mai mult cu rezervele...

sorin_g
8th August 2006, 17:56
Se poate intampla orice in conditiile actuale ale lotului nostru.

mike2funy
8th August 2006, 18:12
Se poate intampla orice in conditiile actuale ale lotului nostru.

nu cred ii batem chiar si cu rezervele , inca n-au experienta pe care o au jucatorii Stelei

Steaua Forever
8th August 2006, 20:03
Trebuie sa batem neaparat ,nu avem nevoie sa ne inpiedicam de UTA ,si ar fii bine sa lovim putin si pe Lacatus unde doare mai mult ,Pentru ca nu prea a procedat corect fata cu Steaua cand nu a plecat cu echipa la Boro ,si dupa perioada grea in care trecea echipa nu a fost aproape mai degraba a si plecat nu a fost frumos gestul lui chiar daca o sa fiu criticat asta e parerea mea........

mike2funy
8th August 2006, 23:14
......si dupa perioada grea in care trecea echipa nu a fost aproape mai degraba a si plecat nu a fost frumos gestul lui chiar daca o sa fiu criticat asta e parerea mea........

Nici gestul tau nu e frumos si mai degraba il tineai pt tine .... :nope:

KosmyN
9th August 2006, 04:15
Kiar dak Laca va ramane mereu simbolul Stelei sa stii k are dreptate.
Nici eu nu consider k Laca a facut bine k a plecat inaintea unui meci asa crucial.
Ekipa avea nevoie d liniste, iar acea veste numai liniste nu a adus.

ram3lla
9th August 2006, 15:49
e klar victorie Steaua!apropo Antena1 s-a abonat l meciurile Stelei? :nope:

Din pacate,se pare ca da.Au si ei nevoie de audienta,nu?Altfel...ce gasesti interesant la ei?!? :ntz: Poate...ceva mai...colorat(negru). :accidenta

ram3lla
9th August 2006, 15:56
Chiar daca e nou promovata,UTA nu e o echipa de ignorat.Au un joc bun si ambitii mari.De altfel,nici un meci nu e usor,iar "surprize" pot sa apara oricand. Sa speram ca nu este cazul nostru.Nu ne permitem decat victorii !
FORZZA STEAUA !!!!!!!!!!!

Crys
10th August 2006, 03:01
Imi pare rau ca jucam cu Laca...dar asa e fotbalul....eu zic ca batem...cam la 2 diferenta...1-3 pt Steaua!!!

aris-din-zalau
10th August 2006, 10:39
cum de va ganditzi unii ca n-am putea castiga, doar suntem Campioana Romaniei, iar UTA abia a jucat 2 meciuri in Liga I, adica si Vaslui a reusit sa faca egal la UTA acasa, iar noi n-om putea sa-i batem... :hmm:
de altfel, trebuie sa castigam orice meci, pt. ca uitatzi ce strans e Campionatul, lasatzi nostalgiile ca e Laca, ca e Duckadam, suntem Steaua si jucam pt. prezent, trebuie sa luam cele 3 puncte si le vom lua, nu am nici o indoiala, forza Steaua !!!

ANTIDINAMO
10th August 2006, 10:53
cum de va ganditzi unii ca n-am putea castiga, doar suntem Campioana Romaniei, iar UTA abia a jucat 2 meciuri in Liga I, adica si Vaslui a reusit sa faca egal la UTA acasa, iar noi n-om putea sa-i batem... :hmm:
de altfel, trebuie sa castigam orice meci, pt. ca uitatzi ce strans e Campionatul, lasatzi nostalgiile ca e Laca, ca e Duckadam, suntem Steaua si jucam pt. prezent, trebuie sa luam cele 3 puncte si le vom lua, nu am nici o indoiala, forza Steaua !!!
desi doresc sa castigam la uta este foarte probabil sa ne incurce !
cine se gandea ca n-o sa-i batem pe standard ? :woot:

DUMY86
10th August 2006, 13:45
Eu zic ca batem cu 2-0, goluri Badea si Dica!!!

Aris, de unde a reusit Vaslui sa faca egal la UTA acasa? :shock: . Vaslui e vai de ea, a luat bataie acasa de la UTA cu 5-2. Te refereai la Farul? :wink:

ANTIDINAMO
10th August 2006, 15:06
Aris, de unde a reusit Vaslui sa faca egal la UTA acasa? :shock: . Vaslui e vai de ea, a luat bataie acasa de la UTA cu 5-2. Te refereai la Farul? :wink:
nu importa ce scrie in post , doar numarul conteaza !

ZIZOU
10th August 2006, 18:01
2-0 pt Steaua,DicA si Paraschiv.

kalashnikov
11th August 2006, 09:55
nu prea sunt foarte increzator in acest meci , nu cred ca jucatorii vor aborda meciul cu seriozitate , si daca nici macar la timisoara n-am dat gol ......................

sorinutza
11th August 2006, 11:39
Am votat victorie Steaua...desi imi este putin frica...trebuie sa aiba mare grija cu Mara si Simion...eu fiind din Arad si stau si langa Uta ...mai merg la antrenamente...si...parerea mea este ca Steaua sa i-a in serios meciul pt ca va fi unul greu :-| ...chiar daca sunt dezamagiti dupa meciul cu Standard trebuie sa-si revina... :-(
Forza Steaua!

steaualina
11th August 2006, 19:06
Fara sa ofensez pe nimeni,UTA a jucat pana acum doar cu Craiova Minima si cu Vasluiul,adica cu ce-a mai ramas din el.Acum urmeaza totusi un joc cu STEAUA,campiona en-titre.Eu mizez pe o victorie clara a ros-albastilor!

Ratza_vitan
11th August 2006, 19:39
Victorie Steaua scor 2-0 . a si unu din goluri va fi primul gol a lui Badea la Steaua! :D

Danna
12th August 2006, 11:54
Victorie sigur. Va fi un mexi greu, UTA a jucat bine pana acum (dar nu cu echipe mari, asha cum a subliniat steaualinaO) shi au un moral foarte bun... au planuri mari :) Eu merg pe un 3-1.

Forza Steaua!

eli.
12th August 2006, 13:07
http://img150.imageshack.us/img150/2263/untitled1153476154253a197753bd660142zk7.jpg
mdea ... nu prea imi place formula aleasa de Oli ... cum sa-l bage pe Oprita care stiti ce ocazii a ratat la Liege ? cum sa-l bage pe Nicolita care e mort si sa nu-l bage pe Cristocea ? totusi imi convine ca-l baga pe Saban , poate il antreneaza pt returul cu Standard
ps : poate ne rupe Simion :
Simion caută răzbunare
Înainte de startul sezonului, Steaua l-a anunţat pe atacantul Valentin Simion că nu mai are nevoie de serviciile sale şi că urmează să fie împrumutat. Imediat a venit solicitarea de transfer de la UTA, conducerea campioanei fiind de acord să-i dea drumul la Arad, cu o singură condiţie: să-l poată lua înapoi în iarnă, fără ca UTA să aibă vreun cuvînt de spus. "E un meci unic pentru mine. Vreau să marchez împotriva Stelei", a declarat Simion, 19 ani. El a debutat în primăvara lui 2005 în tricoul Stelei, echipă pentru care a jucat doar 3 meciuri şi nu a marcat vreun gol.

Duckadam
12th August 2006, 13:52
http://img150.imageshack.us/img150/2263/untitled1153476154253a197753bd660142zk7.jpg
mdea ... nu prea imi place formula aleasa de Oli ... cum sa-l bage pe Oprita care stiti ce ocazii a ratat la Liege ? cum sa-l bage pe Nicolita care e mort si sa nu-l bage pe Cristocea ? totusi imi convine ca-l baga pe Saban , poate il antreneaza pt returul cu Standard

Aia nu e formula aleasa de Oli ci doar o presupunere a gsp.

eli.
12th August 2006, 15:19
Aia nu e formula aleasa de Oli ci doar o presupunere a gsp.
stiam asta dar gsp a nimerit-o de fiecare data ... vezi la Liege l-a pus pe Nesu pe stanga , P.Marin pe dreapta si Badea in atac... vom vedea maine daca a avut/are dreptate gsp

Andrei4Steaua
12th August 2006, 15:32

Si totusi cred ca e cea mai buna formula pentru meciul asta ... bine ... cu Badea in atac in locul lui Bombitza

daby
12th August 2006, 17:09
Bine ar fi sa inceapa meciu asta cu Cernea.
Edit : Uitati'va si voi ce preturi au astia la bilete .

Duckadam
12th August 2006, 18:06
stiam asta dar gsp a nimerit-o de fiecare data ... vezi la Liege l-a pus pe Nesu pe stanga , P.Marin pe dreapta si Badea in atac... vom vedea maine daca a avut/are dreptate gsp
Era de asteptat sa nu intre Saban in primul 11 intr-un meci asa de greu si cu miza mare deoarece Oli afirma ca ar mai avea nevoie de pregatire.
Dar n-au ghicit ca nu intra Bostina titular.

cenucipi
12th August 2006, 18:11
2-0 pt steaua .....si la caserie

ww
13th August 2006, 10:33

daca te uiti astazi pe ziar... au si schimbat presupunerea... apare Cernea in poarta

eli.
13th August 2006, 12:21
apare Cernea in poarta
deci nu sta bine treaba cu Carlos , ori e cu moralul mort , ori e accidentat ori si-a dat seama Oli ca daca-l baga riscam sa luam gol/goluri pe "mana lui" ... poate vine portarul ala liber de contract ...

Generalu assasino
13th August 2006, 12:44
ziarele astea tot incearca sa il mazileasca pe carlos , eu zic ca in poarta in proportie de 99,5% e carlos :)

Andrei4Steaua
13th August 2006, 18:19
1 - 0 ! Cristocea :D
2 - 0 ! Dica :D

dax
13th August 2006, 19:22
Avem noroc ca UTA nu reuseste sa inscrie. Au ocazii cu carul. Si la Nico cred ca a fost penalty.

Antena 1 Constanta a intrat peste meci. Ce nenorociti !

3-0 Dica ! Haha !

Andrei4Steaua
13th August 2006, 19:24
Mare maestru Dica :D e diamantul nostru :D sper sa joace asa si cu Liege

E ... deja acum mi-a pierit tot cheful de viata si ma gandesc numai la Goian ... sa dea Dumnezeu sa nu aibe nimic ca am pus-o rau de tot

dax
13th August 2006, 19:41
Am primit premiul Fair Play pentru ca am luat cele mai putine cartonase galbene si rosii anul trecut. Dar anul asta, cred ca vom lua opusul premiului. Ca avem la cartonase cat sa dotam o peluza !

$teauA
13th August 2006, 19:57
O victorie in deplasare solida. Bravo baieti!

PS: ce s-a intamplat cu Goian?

Crys
13th August 2006, 20:05
Foarte frumos meciul....mai putin terenul....dar merge...o victorie solida in deplasare...si 3 puncte...acum cu vaslui....sper sa batem din nou....si dupa meciul cu standard e foarte foarte important...FORZA STEAUA!

Andrei4Steaua
13th August 2006, 20:07
O victorie in deplasare solida. Bravo baieti!

PS: ce s-a intamplat cu Goian?

S-a accidentat la spate pe final de meci din cate se pare .... a fost inlocuit imediat cu Baciu si s-a dus direct la vestiare

aris-din-zalau
13th August 2006, 20:07
a fost un meci bun, care important este ca s-a terminat cu victoria noastra, acuma urmeaza un alt meci pe care nici nu ma astept la alt rezultat decat o victorie si apoi, o adevarata Finala cu Standard Liege, mult succes Steaua, Liga Campionilor, sosim !!!!!!! :yes:

steauaclub.tk
13th August 2006, 20:20
3-0, cel mai frumos scor. Ar fi bine sa se intample mai des sa nu avem multe ocazii, dar sa marcam. Diferenta de scor a fost data mai ales de experienta stelistilor. UTA joaca destul de bine, dar se simte ca jucatorii sunt adunati de pe unde s-a putut si pusi sa joace. :)
Sper sa nu fie grava accidentarea lui Goian...

ww
13th August 2006, 20:30
etapa 3... 3-0... 3 puncte... e bine ca marcheaza tot cate trei la victorii in campionat

anamarya
13th August 2006, 20:48
victorie mai putin lejera decat arata scorul. goluri frumoase, 3 puncte si 0 goluri primite. pacat de Goe. in rest numai de bine.
super tare primul gol

$teauA
13th August 2006, 20:59
Mai frumos golul doi a lui Dica dupa mine.

---

Daca totusi este o problema cu Goian are o saptamana si un pic sa se odihneasca si sa refaca rana. Totusi sa speram ce este ok si va putea juca si impotriva lu' Vaslui.

cleo_steaua
13th August 2006, 21:02
UN joc frumos...pe un gazon care lasa de dorit.....toate 3 golurile au fost superbe....sclipiri ale lui Dica si Cristocea....ma ingrijoreaza accidentarea lui Goian :(...se pare ca Dumnezeu ne`a dat cu o mana si ne`a luat cu alta! of, of, of...ce o sa ne facem la Standard? jucam cu cuplul Baciu-Panait?? :hmm:

Adrians
13th August 2006, 21:50
Senzatia mea a fost ca am avut tot timpul un jucator in plus.Echipa are prestanta si
greutate,paseaza din prima,axul central este tare de tot si atita timp cit Goian-Ghionea
-Para-Lovin si Dica joaca bine vom fi greu de invins.Parerea mea de suporter este ca Oli trebuie sa lucreze doar la evitarea momentelor de deruta gen sfirsit Boro sau mijloc Liege pe care doar el stie sa le explice.

eli.
13th August 2006, 22:42
hmm un meci foarte reusit de noi , se vede inca o data valoarea lui Dica . mi-a placut si Cristocea se vede ca merita sa fie titular in locul lui Bostina(Coman).
dar inca o data s-a vazut ca Oprita este varza ... nu stiu voi dar eu asta cred , dar nu inteleg de ce Oli nu l-a introdus deloc pe K.Saban in teren... cat de in urma cu pregatirea poate sa fie ? ar fi cazul sa fie titular pe dreapta ca P.Marin sa revina pe stanga ca acolo Nesu=...

madalina_193
13th August 2006, 22:55
steaua e numai una n mandrim ku ya in toata lumea steaua e fermecata ekipa noastra calificata l`am avut p dica p banel si kristocea si p dumnezeu ku noooi :P! supper meci :)

bothuman
13th August 2006, 22:58
Steaua a jucat frumos. uta nu are destula experienta sa bata pe steaua. nu a fost 1-3 cum am crezut, insa e bun 0-3 :D

Ana712
13th August 2006, 23:21
Un meci care parea mai degraba o formalitate pt o echipa asa frumoasa ca a noastra...ce sa mai:am meritat victoria,cele 3 puncte sunt ale noastre si cred ca trebuie sa incepem sa ne pregatim pt returul cu Standard Liege de pe 23 august...desi mai e pana atunci... :flowers:

LoMax8
13th August 2006, 23:49
Uite ca am facut si i-am batut 3-0. Imi pare totusi rau pt Laca.

#EffecT
14th August 2006, 00:25
La acest meci,nu am avut niciun fel de emotii.
Am visat de aseara ca o sa batem cu 3-0.

mike2funy
14th August 2006, 01:10
Uite ca am facut si i-am batut 3-0. Imi pare totusi rau pt Laca.

Nu l-am vazut prea afectat pe Lacatus de infrangere . Cred ca se astepta la asa ceva . Oricum eu ii urez succes lui Lacatus la UTA da' nu impotriva Stelei.

DUMY86
14th August 2006, 15:07
Un rezultat excelent, Banel vad ca incepe sa revina la forma din returul sezonului trecut, Dica excelent, si Cristocea s-a miscat bine, a dat un gol si o "pasa" de gol, V. Badea cat a jucat a facut-o destul de bine. Imi pare rau de accidentarea lui Goian, nici nu vreau sa ma gandesc ca nu joaca cu Standard, ne-ar fi greu fara cel mai bun stopper din Liga 1. Ma ingrijoreaza Oprita, dar mai ales Carlos, care a facut vreo 3 faze de "Fotbal la max" :wallbash: . A fost cea cand i-a trecut mingea printre picioare( noroc cu Goian ca a scos mingea cand era aproape de linia portii), mingea aia spre Nesu care a iesit in out, si a mai fost o minge respinsa in fata in repriza a doua, rezolvata de defensiva noastra.
Pe bune, eu nu stiu ce ne-am face daca nu am avea o aparare atat de buna, dar tot ce realizeaza apararea, distruge Carlos. :furios:

Clujeanu`
14th August 2006, 15:27
La acest meci,nu am avut niciun fel de emotii.
Am visat de aseara ca o sa batem cu 3-0.
Offtopic:Si tu ca si Becali!
Ontopic:Un meci frumos (desi terenul a fost ....)!Singurul regret e ca a fost invins idolul Lacatus!

KosmyN
14th August 2006, 17:28
Meciul a fost la discretia noastra si kiar daca Laca a zis k diferenta de scor e exagerata, eu cred ca a reflectat exact realitatea din teren si diferenta de valoare a celor doua ekipe

sorin_g
14th August 2006, 17:32
Esti tu rau, a fost diferenta de experienta...

Vladimir
14th August 2006, 22:49
Intr-adevar a fost diferenta de experienta dar si de valoare... aici intra si Carlos si Oprita (al doilea numa nu isi revine :( )