PDA

View Full Version : Cu cine ne batem la titlu?

geoovy
6th August 2006, 23:52
Cu cine credeti ca ne batem la titlu? inceputul de campionat ma face sa cred ca in acest an lupta va fi foarte mare atat la retrogradare cat si la varf...
Dinamo - nu joaca in aceste moment cine stie ce, dar Dinamo e Dinamo si in plus au liniste din partea presei, ceea ce nu se poate spune si despre Steaua...
Rapid - nu l-au pierdut decat pe Daniel Niculaie, au adus in schimb doi jucatori buni si ce e cel mai important l-au pastrat pe razvan lucescu ca antrenor...
CFR Cluj s-a intarit in vara, iar in primele doua etape au confirmat ca trebuie luati in considerare, atat dupa rezultate , cat si dupa jocul prestat...
Poli Timisoara au bagat foarte multi bani in ultimii 2 ani si normal, unde sunt bani, ar trebui sa fie si rezultate...au acum si un antrenor bun in persoana lui Sorin Cartu...

crucificatoru
7th August 2006, 00:27
Cred ca Dinamo..pare liniste pe la eu deocamdata si rednic e un antrenor capabil...cred ca din partea lor vom avea cel mai mult de furca..Clujul si Timisoara zic ca o sa se stinga treptat..iar Rapidul nush...e posibil orie..potential au..

eli.
7th August 2006, 00:32
cu Poli Iasi :D suna cam ciudat ...
sa revenim la realitate cred ca cu Dinamo si CFR ... atat

lucian_iasi
7th August 2006, 00:38
Cu rrapid si cu cfr cluj...

daby
7th August 2006, 06:16
dinamo, Cluj, Timisoara, Poli Iasi, si poate UTA daca nu se stinge

lucian_iasi
7th August 2006, 09:13
dinamo, Cluj, Timisoara, Poli Iasi, si poate UTA daca nu se stinge

Cu ultimele 2 cred k glumesti... :D :D

skill
7th August 2006, 09:28
rapid si dinamo...atat!

ww
7th August 2006, 09:36
cu Dinamo si Rapid...
de ce nu se poate sa le votez pe ambele?

sorin_g
7th August 2006, 14:14
Doar cu Dinamo. Clujul e foc de paie. Timisoara termina pe 3.

chewie
7th August 2006, 14:32
Anu` asta ne batem cu dinamo ca de obicei plus rapid si cfr cluj...restu o sa fie mult sub primele 4 clasate...timisoara nush...mai are pana sa se implice...acolo jucatorii s-au dus doar pentru bani si atat...iar clujul daca mentine ritmul asta o sa ne dea dureri de cap

mike2funy
7th August 2006, 14:39
crrapaid si cluj

s0me1
7th August 2006, 15:38
Am votat "Nu are candidata" pentru ca daca baietii se concentreaza suficient la fiecare meci pot sa-l castige pe fiecare. Cel mai mare adversar suntem chiar noi ;)

bothuman
8th August 2006, 15:18
Cu CFR ne batem la titlu, munteanu face treaba buna. Dinamo a adus nistea jucatori ieftini si ca pret si ca valoare.

aris-din-zalau
8th August 2006, 16:05
in principiu, nu are contracandidata, dar CFR Cluj, dinamo, rapid si Poli Timisoara, in ordine, sunt cele care ar putea ataca Steaua din urma...

Clujeanu`
8th August 2006, 16:22
Doar cu Dinamo. Clujul e foc de paie. Timisoara termina pe 3.
Tu chiar crezi ca cfr e un "foc de paie"!cfr a adus niste portughezi la echipa care se respecta!Treaba e ca inca cfr nu joaca inca pe propriul teren si are rezultate!

p4link
8th August 2006, 16:34
Am votat cu Dinamo ca ne-am bate , dar cred ca toate vor lupta din greu.Cine pierde cele mai putine puncte in meciurile directe castiga.Nicidecum cum spun unii colegi ca n-am avea contracandidata.Deocamdata suntem pe locul 5 in clasament.Daca nu aveam candidata trebuia sa fim pe primul loc.Dar ne-am impiedicat de descultii din timisoara.

cogdao
8th August 2006, 17:54
...Crapid ...

LoMax8
9th August 2006, 01:19
Nu avem contracandidati la titlu anu asta...singurul adversar al Stelei este Steaua...dak ne facem jocu nu ne bate nici dinamu cu 24 de jucatori pe teren, vorba lu Rednic...

ketsbaya
9th August 2006, 09:34
Candidate sunt dinamue si crapid,dar daca nu facem multe greseli cu alte echipe mai mici sigur nu o sa avem probleme.
cluju si poli se vor stinge pina la sfarsitul turului.

khelu
9th August 2006, 10:25
>am votat dinamue dar mai corect ar fi: militzia din Romania, ciorile care au prins tupeu si joaca murdar speculand orice, plus ambitzia unor unguri afaceristi de la cluj care si-au pus in gand sa dea lectii de corectitudine si management la toata lumea si ar mai fi si averea fabuloasa inuta ascunsa de iancu marin, un personaj.......pitoresc

Razvan2005
9th August 2006, 23:21
rapidu....daca ill iea si pe mazilu e bine..lau luat si pe zicu
dinamo nu joaca constant bine
la fel is poli....termina pe 4
cluju e acuma decat primele etape...astepta derbyurile
uitete la craiova...mare echipa mare pretenti...si 3-0

Daniel san
11th August 2006, 18:03
in acest sezon singurele echipe care pot oarecum impiedica pe Steaua sunt Dinamo si Rapid.(ca de obicei) dar Steaua nu are nici o concurentza in Liga in acest moment...... astept derbiurile cu ciorile si caini!!! ;)

$teauA
27th August 2006, 02:28
Cred ca dupa 5 etape putem sa zicem cu totii ca CFR si Dinamo sunt principalele contra canditate, dar cred eu ca dupa etapa 11 (meci cu CFR) noi o sa fim pe primul loc si nu o sa-l mai lasam pana in etapa 34. Normal ca anticipez victorii si cu Dinamo si cu Rapid.

kalashnikov
27th August 2006, 10:48
Totusi Clujul nu cred ca va putea face fata bataliei pt titlu , sau in cel mai bun caz pt ei , vor putea sa iasa pe 2 , pe 3 , dar la titlu nu au sansa . Sa nu uitam ca am avut pe locul3 acum cativa ani pe FC Brasov , dar totusi va mai trece mult timp pana cand 1 echipa din provincie sa ia campionatul

Alinul
28th August 2006, 19:31
Statistic vorbind candidatele pt titlu sunt: Steaua d.I.namo mai nou crapid, singura "surpriza" asteptata era Poli Timisoara si s-a dovedit Clujul lui Dorinel( care apropo il vreau si acum la STeaua). Lupta, va fii, se stie intre cele 3 bucurestene datorita faptului, la noi mai sunt si alti factori de castigare a campionatelor.Prietenii "stie" de ce! Astept cu nerabdare ziua cand la dinamo vor juca numai copii din curtea scolii si vor avea rezultate ca pana acum, pt ca se vede cine joaca pe bune meciurile mai nou din Liga I-a. P.s. am auzit ca se zvoneste o debarcare pe cateva milioane si a lui moti de la dinamo. :rtfm:

Ana712
28th August 2006, 21:09
rrapid castiga puncte(sau mai bine zis pierde puncte)precum sezonul trecut;deci nu o sa ma mir daca vad zburatoarele pe primele locuri pe la sf returului.
Dinamo s'ar putea sa se piarda pe la jumatatea sezonului,mai ales ca daca ar juca si in uefa,javrele nu sunt obisnuite cu atatea meciuri pe saptamana..
CFR in schimb o sa termina pe locul 3/4 iar Poli e de locurile 4/5/6...

dax
29th August 2006, 11:16
Anul trecut aveam echipa peste dinamo si rrapid, si totusi, nu am putut sa-i batem in vreun meci direct. Mai rau, chiar am pierdut in fatza uneia. Multumim carlos. Macar ne-am consolat ca i-am dat afara din UEFA, si le-am suflat si campionatul, la care tot sperau ei. Ghinion pt ei. Pana la urma cine rade la sfarsit , rade mai bine. Dar nu pot sa neg ca si cel care rade dupa derby rade sanatos.

Anul asta insa trebuie sa-i batem in meciurile directe. Vad ca poli n-a putut sa tina piept lui dinamo. Meciurile directe cred ca vor decide in mare masura cine ia campionatul. Nu mai trebuie sa pierdem campionatul in anii ce vin. Sa fie ca in deceniul trecut, 6 campionate la rand. Ce vremuri... Lacatush..

CFR1907
30th August 2006, 14:10
Da cine a zis ca voi va bateti la titlu? Nu va e destul ca jucati in CL? Oricum daca o sa se joace campionatul corect, nu aveti cum sa-l castigati ca Olaroiu va menaja jucatorii pt meciurile din CL. Desigur asta nu va afecta "donatiile" lui jiji catre adversare, dar totusi merita sa visezi...

mike2funy
30th August 2006, 14:15
Da cine a zis ca voi va bateti la titlu? Nu va e destul ca jucati in CL? Oricum daca o sa se joace campionatul corect, nu aveti cum sa-l castigati ca Olaroiu va menaja jucatorii pt meciurile din CL. Desigur asta nu va afecta "donatiile" lui jiji catre adversare, dar totusi merita sa visezi...

cluju' n-are forum ? scuteste-ne de comentarii puerile , daca ai intrat aici doar ca sa faci caterinca despre cum castiga Steaua meciuri sa stii ca nu o sa primesti decat ceva insulte , totusi noi macar nu vindem meciuri cum ati facut voi la cluj cu rrapidu' anu' trecut . Te sfatuiesc sa-ti vezi de echipa ta si poate ne parasesti curand .

CFR1907
30th August 2006, 14:18
cluju' n-are forum ? scuteste-ne de comentarii puerile , daca ai intrat aici doar ca sa faci caterinca despre cum castiga Steaua meciuri sa stii ca nu o sa primesti decat ceva insulte , totusi noi macar nu vindem meciuri cum ati facut voi la cluj cu rrapidu' anu' trecut . Te sfatuiesc sa-ti vezi de echipa ta si poate ne parasesti curand .

E drept ca e rusinos cum am vandut meciul ala rapidului, dar macar noi nu platim alti jucatori sa faca figuratie cu noi. Cat despre plecarea mea... merita sa visezi ;)

mike2funy
30th August 2006, 14:23
E drept ca e rusinos cum am vandut meciul ala rapidului, dar macar noi nu platim alti jucatori sa faca figuratie cu noi. Cat despre plecarea mea... merita sa visezi ;)

La cum merge rrapidu' anu asta o sa le mai vindeti inca 2 meciuri sa-i salvati de la retrogradare asa ca aveti o piatra de moara legata de gat . De acum va santajeaza Copos pana muriti de necaz , pana va zgaraiati pe :cenzurat:

anamarya
30th August 2006, 15:21
ANALIZA
Vals in trei?
Dupa doar cinci etape din actualul sezon, unul care e foarte important pentru ca asigura calificarea directa a unei echipe rom<nesti in grupele Ligii Campionilor, Sport Total face o analiza a ceea ce s-ar putea ntimpla pe parcursul acestui campionat. Sub lupa sint evidentiatele debutului: CFR Cluj, Dinamo si Steaua. Primele clasate din acest moment in Liga I par principalele favorite la titlul de campioana.
Chiar daca Liga I e doar la inceput, si pina la sfirsitul ei se mai pot intimpla multe, deja se cam zaresc echipele care practica un joc mai bun decit al celorlalte combatante, fapt ce le confera un avantaj in cursa pentru titlul de campioana a Roma

niei. CFR Cluj, Steaua si Dinamo sint formatiile ce deja s-au desprins, atit ca puncte, cit si ca nivel al jocului prestat. De asemenea, Poli Timisoara si Rapid, celelalte doua pretendente la titlul de campioana, sint in pierdere de turatie si le va fi foarte greu sa revina.

PE DOUA FRONTURI
Steaua: sanse 40%

PROGRAM: Fara indoiala, echipa care are un tintar infernal, cel mai greu dintre cele trei. Asta chiar daca Dinamo se va califica in grupele Cupei UEFA, dat fiind adversarii pe care-i va intilni echipa campioana in Liga Campionilor. Insa ceea ce poate constitui o contrapondere la acest program e lotul destul de solid pe care au reusit sa-l adune cei din Ghencea. Mai ales ca Mihai Stoica si Cosmin Olaroiu incearca din greu sa mai convinga jucatori sa joace sub culorile ros-albastre. Si pina acum echipa campioana a izbutit sa demonstreze ca-si poate odihni destui jucatori inainte de un meci important, rezervele reusind sa nu scada din calitatea jocului prestat de echipa.
LOT DE JUCATORI: Chiar daca in acest moment Goian, Radoi, Iacob sint iesiti din circuitul primei echipe, toti fiind accidentati, Steaua are jucatori care-i pot inlocui cu succes pe cei trei. Baciu, Lovin sau V. Badea au demonstrat ca pot fi, la nevoie, solutii viabile pentru meciurile in care titularii posturilor lor stau pe banca sau in tribuna. De asemenea, lotul ros-albastrilor, ce numara cel putin doi fotbalisti pe acelasi post, este unul care reprezinta un garant al andurantei pe care o va avea Steaua pe cele doua fronturi: campionat si Liga Campionilor.

TRIDENT DE VIS
Dinamo: sanse 30%

PROGRAM: Si pentru ciini programul acestui tur de campionat poate deveni unul foarte greu, asta in cazul in care ei ar trece de formatia greaca Xanthi, viitorul adversar din Cupa UEFA. O izbinda i-ar duce in grupele competitiei mai sus-amintite, iar cele patru jocuri de acolo ar da batai de cap oficialilor dinamovisti. O problema ar fi lotul, care nu pare la fel de echilibrat valoric precum cel al Stelei. Rednic are la dispozitie 14-15 jucatori foarte buni, dar cei care sint in afara acestora nu se pot ridica cu succes la nivelul primilor. Daca tehnicianul ar fi nevoit sa se bazeze la vreun meci pe Ropotan, Predescu si Codreanu, forta de joc a ros-albilor ar fi mult diminuata.
LOT DE JUCATORI Cu un trident ofensiv care, cel putin pina acum, a demonstrat ca formeaza cea mai puternica linie de atac din Liga 1, Dinamo se poate arata echipa care sa inscrie cele mai multe goluri in acest sezon. Numai ca lotul actual pare destul de subtire atunci cind vine vorba de celelalte compartimente ale formatiei din Stefan cel Mare. Daca Moti sau Radu Stefan sint suspendati sau se accidenteaza, mari probleme vor aparea in sistemul defensiv al ciinilor. Solutiile L. Goian, Pascovici sau Galamaz nu sint deloc unele care sa scuteasca de griji fanii sau antrenorul.

DOPINGUL DORINEL
CFR: sanse 30%

PROGRAM: Echipa cu un singur scop anul acesta: locul intii si calificarea directa in grupele Ligii Campionilor. Si, judecind dupa lot si dupa program, trupa lui Dorinel Munteanu pare in stare de realizarea acestui obiectiv. Cu destui jucatori experimentati, plus portughezii, obisnuiti cu un campionat de uzura, CFR-ul poate emite pretentii la titlul de campiona. Cravasati de experienta lui Dorinel Munteanu, clujenii au un inceput foarte bun in actualul campionat, singurul lucru care ramine o necunoscuta fiind capacitatea jucatorilor de a face fata unei presiuni ce va deveni tot mai mare o data cu sederea lor pe primul loc al Ligii 1. Din fericire pentru ei, neangrenarea in nici o cupa europeana pare a fi un avatanj substantial.
LOT DE JUCATORI: Pe linga faptul ca jucatorii lui Dorinel Munteanu se accidenteaza foarte greu, lotul clujenilor este unul bine echilibrat. Cu atacanti puternici, gen Anca, rapizi ca R. Surdu sau imprevizibili precum Tilinca, CFR a inscris deja 14 goluri, cele mai multe din Liga 1. Nici la capitolul goluri incasate nu sta mai rau, dar in ambele cazuri se poate spune ca formatiile pe care le-a intilnit nu sint atit de puternice. De asemenea, si portughezii cumparati in vara par a se fi acomodat destul de repede cu stilul lui Dorinel, si s-ar putea sa faca diferenta in cazul unor meciuri cu miza.
Autor: Cristian Munteanu
Publicat pe www.spt.ro Miercuri, 30 August 2006, aparut in ziarul Sport Total Numarul 388.

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 15:36
Da cine a zis ca voi va bateti la titlu ?

Intra-adevar , suntem o echipa de 2 lei care castiga meciurile numai prin blaturi si noroc atit in campionat , cat si si in cupele europene .
Trebuie facuta repede curatenie in fotbalul romanesc si desfiintat acest club care face an de an de rusine fotbalul romanesc

:roll:

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:52
anamarya : Hai sa fim seriosi , singura echipa care va concura alaturi de Steaua in acest an este Dinamo...ast adaca nu calca in strachini , ca de Cluj stiu sigur ca vor calca. Clujul ..la primele meciuri tari se duce direct in linia mediana a clasamentului. Poate Dinamo o sa lupte.... dar eu ii vad cat de curand cum o dau in bara. Oricum...Steaua in urmatoarele 4 etape va fi pe primul loc si va lua distanta crede-ma ...nu va mai fi ca in alti ani - ultimi ani. Iar sub Steaua se vor calca in picioare echipele sa prinda un loc 2.
In concluzie : poate Dinamo ..ca CFR-u' se va duce

rosh_albastru
30th August 2006, 17:58
parerea mea...rapid termina sub loku 3...shi chiar dak nu luam noi campionatu(lucru imposibil) sa il ia Dorinel cu cluju k merita...stelist pana la moarte

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 18:04
Clujul merita ?....cu toparlanii aia pe teren ?...hai sa fim seriosi ... ma uit la ei si parca habar nu au sa alerge. Nu am nimic cu Dorinel ..da nu are sanse...si il sfatuiesc sa nu le mai bage prostii in cap jucatorilor cum ca se lupta la titlu ca or sa si-o ia aia in cap si apoi sa vezi durere. Acelasi sfat il dau si patronilor de club din provincie : sa stea calmi ca nici de acum in 20 de ani provincia nu va face surprize ..pentru ca tara noastra este prea mica pentru 5 cluburi tari. Asta va spun eu. Si daca e sa fie 5 cluburi tari alea vor fi din capitala indiferent cum se vor numi ele.

poll
30th August 2006, 18:29
dinama si cluj....cred ,poate si rapid

Generalu assasino
30th August 2006, 18:30
dinamu si cluj ... rapidu slabe sanse

poll
30th August 2006, 18:31
dinamo si cluj

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 18:33
Nu va mai uitati la clasament ca va inselati. Anu' trecut credea cineva ca la titlu o sa se bata Steaua , Sportu si Rapid la inceput de campionat. Amintiti-va pe ce loc era Rapidu si Sportu dupa primele 5 etape.....Steaua se va duce pe locu 1 in max 3 etape si va ramane acolo....castigand campionatu cu 3 etape inainte de final

bothuman
30th August 2006, 21:50
ar fi bine sa se intample asa, iar la titlu ne batem si cu rapid, ca a luat 3 jucatori buni d l sportul

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 23:01
Rapid nu a luat inca nimic de la Sportu
Mazilu cica ar fi accidentat , iar pe Stancu il vrea Copos doar imprumut
Siman e foarte nervos !

kalashnikov
31st August 2006, 20:35
cred ca pana la urma ne vom bate cu javrele ca oricum cluju se curata pe retur

sorin_g
31st August 2006, 21:53
Toata lumea a ras de mine cand am spus ca Dinamo s-a intarit anul asta si ca o sa fie greu de invins... Toata lumea s-a grabit sa-l pensioneze pe Ganea (ca si pe Moldovan), ati vazut de ce e in stare. Toti au ras de transferurile dinamovistilor, iata ca au fost foarte utile, iar juniorii promovati la echipa fac fata neasteptat de bine...
Dinamo e principala contracandidata (si probabil singura) la titlu.
Cred ca va castiga echipa care va parasi cel mai devreme cupele europene.

aris-din-zalau
1st September 2006, 10:32
pe langa dinamo, eu zic ca mai e si CFR Cluj, desi multzi o vedetzi outsidera, in ciuda inceputului foarte bun de sezon...

lucian_iasi
1st September 2006, 10:47
pe langa dinamo, eu zic ca mai e si CFR Cluj, desi multzi o vedetzi outsidera, in ciuda inceputului foarte bun de sezon...

Nu stiu daca CFR Cluj poate rezista pana la sfarsitul sezonului in fata..plus ca pana acum n-au jucat cu STEAUA,dinamo,rapid.Sa-i vedem atunci.

aris-din-zalau
1st September 2006, 12:31
eu sincer, as vrea ca CFR-ul sa termine pe 2 si sa ajunga la anul in UEFA Champions League :yes:

JustMe
1st September 2006, 12:40
Fiind din Cluj si eu sper acelasi lucru... sa termine CFR pe locul 2.

Kingpin
1st September 2006, 13:33
eu cred ca un momentul actual nu avem cu cine sa ne batem la titlu.(punct)

JustMe
1st September 2006, 13:44
Ne batem cu noi... Doar pe mana noastra putem pierde titlul sezonul acesta.

star's child
1st September 2006, 13:58
imi place cfr cluj, dar nu cred ca va rezista pana la sfarsit, sincer. inca nu s-a batut cu "granzii", vorba gazetelor, a batut echipe care erau de batut.

raman la parerea ca dinamo e o contracandidata serioasa, la fel si rapid.

dar in acelasi timp, daca va fi sa pierdem titlul, il vom pierde pe mana noastra.

Clujeanu`
1st September 2006, 15:05
La lotul pe care-l avem si daca-si revine Mirel nu avem rival la titlu!

Cristi
1st September 2006, 18:36
in momentul asta imi permit si eu sa votez: "Nu are contracandidata" ;-)
Clujul si poli nu cred ca reusesc sa tina pasul
crapid deja a inceput sa demonstreze ce stie, abia incep sa se obisnuiasca cu locurile 10-12...acolo le sta f bine :bye:
dinamo nu ma sperie.
Restul...chiar nu conteaza.

Cristi89
1st September 2006, 18:46
Dinamo este un adversar important mai ales ca in situatie de criza poate apela la "mijloace specifice".Retul trecut nu mai avea nici un rost sa mai incerce pentru ca oricum era varza dupa mandatul "trabahadorui". Dorinel Munteanu a facut treaba foarte buna la Cluj.Cred ca CFR-ul este un adversar demn de luat in seama.
Rapidul isi arata adevarata valoare.Baietii de sub Podul Grant nu sunt decat o echipa de rupatori.Imi place sa-l vad pe Razvanel plangandu-se permanent ca "adversarii joaca cu ambitie impotriva noastra".Este cu adevarat penibil.

dax
3rd September 2006, 20:03
dinamo nu trebuie subestimata niciodata. Astia au castigat trofee pe banda rulanta, fara sa joace fotbal vreo clipa. Si nu s-au luat masuri nici cand blaturile au fost extraordinar de evidente. Doar este echipa politiei. Ca sa nu mai zic ca unii jucatori de la ei ar fi trebuit sa faca inchisoare, dar sunt liberi ca pasarile cerului. Asta e viata.

Inca obstacolele cele mai mari pentru noi sunt suspendarile si accidentarile. Accidentati avem destui, si cartonase luam pe banda rulanta. Cam trebuie sa avem grija.

lucescu junior plange de nervi, ca altceva nu poate ce sa faca. Stie ca presa are nevoie de material, asa ca le da din belsug. Din pacate nu avem o presa moralista, ci doar una de senzational. Ca altfel i-ar fi replicat lui razvanel : cra-cra-cra, cotonogarilor !

colonelu Voiculescu
3rd September 2006, 20:33
Dinamo a fost , este si va fi mereu in lupta pentru titlu . Nu conteaza prin ce mijloace !!
Sunt naivi cei care isi imagineaza ca Dinamo e un adversar facil

ZIZOU
3rd September 2006, 21:03
Intr-adevar dinamo joaca bine,deocamdata are maximum de puncte dar eu sper sa-i batem in meciul direct si sa trecem in fata lor.

jaap
4th September 2006, 14:34
o repet, dinamu are cel mai valoros lot dintre cele trei mari iar
aducerea lui Rednic le da sansa formarii unei echipe competitive!
sunt favoriti la titlu, anul asta(parerea mea, of course)

M4r|us
4th September 2006, 14:38
Deocamdata ne batem la titlu cu Dinamo si CFR. Daca Rapidul mai pierde un meci sau mai face vreun egal.. poate sa-si ia adio de la titlu anu asta.

Deci, zic eu, bataia o sa se dea intre Steaua - Dinamo - CFR

colonelu Voiculescu
4th September 2006, 14:47
Anul trecut dupa 5 etape rapidul avea tot 6 puncte si totusi s-au batut la primul loc pina in ultima etapa

#EffecT
4th September 2006, 15:01
Poli Timisoara-se bate primele 4 etape la titlu,pe urma se afunda spre mijlocul clasamentului in fiecare an.
Rapid-si anul acesta o sa lupte pentru titlul de "campioana morala"
Dinamo-campioana blaturilor
Cfr-campioana provinciei.
Steaua-campioana Romaniei!
Parerea mea :mrgreen:

Maximus_X
4th September 2006, 15:32
Poli Timisoara-se bate primele 4 etape la titlu,pe urma se afunda spre mijlocul clasamentului in fiecare an.
Rapid-si anul acesta o sa lupte pentru titlul de "campioana morala"
Dinamo-campioana blaturilor
Cfr-campioana provinciei.
Steaua-campioana Romaniei!
Parerea mea :mrgreen:
Sa dea D-zeu ca asa sa fie si la finalul acestui campionat. :yes:

Anul trecut dupa 5 etape rapidul avea tot 6 puncte si totusi s-au batut la primul loc pina in ultima etapa
Sa nu uitam cat de firav era lotul nostru anul trecut, cat de omogen si complet e acum si ce moral avem. Anul trecut, ratatzi aia s-au apropiat de noi datorita greselilor noastre.

Andrei4Steaua
4th September 2006, 15:46
Sa dea D-zeu ca asa sa fie si la finalul acestui campionat. :yes:

Sa nu uitam cat de firav era lotul nostru anul trecut, cat de omogen si complet e acum si ce moral avem. Anul trecut, ratatzi aia s-au apropiat de noi datorita greselilor noastre.

100 % Corect .... nici nu vreau sa ma gandesc ca vom avea emotii in ultima etapa .... 6 - 7 puncte vor fi distanta

M4r|us
4th September 2006, 15:48

Tocmai, de-aia am spus mai devreme ca e deajuns sa mai piarda un meci sau sa faca un egal si sperantele lor mor definitiv. Si la forma pe care o arata acum Rapidul....

colonelu Voiculescu
4th September 2006, 20:48
Am sa reformulez :
Anul trecut rrapidul a terminat turul cu 7 victorii , 4 egaluri si 4 infringeri si tot s-a batut la titlu
Vor mai trece multe etape pina cand vom putea zice de vreo echipa ca a iesit definitiv din lupta pt titlu .

Maximus_X
4th September 2006, 21:11
100 % Corect .... nici nu vreau sa ma gandesc ca vom avea emotii in ultima etapa .... 6 - 7 puncte vor fi distanta
Da. Sa te auda D-zeu si sa nu mai avem parte de emotiile de anu' trecut si acum doi ani. Cred ca daca ai nostri vor fi sanatosi, vom rupe tot, cel putzin in campionat dar si in Champione League unde cred ca vom fii marea surpriza.

Am sa reformulez :
Anul trecut rrapidul a terminat turul cu 7 victorii , 4 egaluri si 4 infringeri si tot s-a batut la titlu
Vor mai trece multe etape pina cand vom putea zice de vreo echipa ca a iesit definitiv din lupta pt titlu .
Fara discutzie... drumul e extrem de lung si trebuie sa nu iertam nici un adversar.
Chiar e cazul sa se implineasca visul lui GG, de a bate lejer cu 3 sau 4 la 0.

andrei1015
8th September 2006, 22:23
deocamdata nu se poate spune cu cine se bate steaua la titlu pt ca e abia etapa 6
mai tarziu
totusi votez dinamo

antispurcati
10th September 2006, 13:19
aici tre sa va spun cine va iesi in fata voastra?e clar DINAMO va fi pe primul loc incepand cu seara asta si pana la sfarsitul campionatului

lucian_iasi
10th September 2006, 23:13
2-0 ptr dinamo..deci tre sa asteptam meciul cu ei,ca sa trecem pe primul loc.

LoMax8
10th September 2006, 23:39
cu dinamu ne batem la titlu...ceva normal, pacat ca UTA a pierdut, meritau egalul

eli.
10th September 2006, 23:41
asa e , e clar dupa meciurile de pan' acum cu cine ne vom bate la titlu ... si cred ca ne vom bate rau de tot. mie chiar "mi-e frica" de dinamo , Rednic asta nu este un antrenor "prost" . sper sa batem in meciul direct si sa trecem pe primul loc ca altfel nu vad cum deoarece nu cred ca dinamo o sa se impiedice de adversari gen vaslui , fc arges etc.

ZIZOU
10th September 2006, 23:45
E clar ca ne vom bate cu dinamo deorece ...cluju da deja semne de oboseala...dar era ceva normal.

LoMax8
10th September 2006, 23:46
Nici noi nu ne vom impiedica de nimeni, Dinamo poa s-o fure de la cine nu te astepti...

Kingpin
11th September 2006, 02:06
urmatoarele trei meciuri sunt f. dificile(dinamue kiev, rrapid, dinamue). daca vom reusi sa obtinem 9 puncte(6 in liga lu mitica si 3 C.L) eu zic ca putem sta foarte linistiti pe ambele fronturi.

flaviuf
11th September 2006, 11:43
mie mi-e tare teama de Dinamo..joaca destul de bine si nu prea cred ca o sa aibe hopuri cu echipele mici..de aceea cred ca meciurile directe sunt super decisive..6 puncte ne-ar fi de mare ajutor..pana atunci as dori sa le aplicam o corectie drastica celor de la Rapid ca vad ca bat din gura non stop..in alta ordine de idei, pacat ca am inceput cu Timisoara cu 0-0, altfel cred ca eram pe locul1.

TupacFan
12th September 2006, 19:27
Eu zic ca in acest sezon rivalii de moarte vor fi dinamovistii, care au castigat toate cele 6 meciuri!

dica super
17th September 2006, 23:22
eu cred ca staua nu are contracandidata si va castiga sigur

anook
17th September 2006, 23:24
eu cred ca dinamoooo,are lot bun,nici un meci pierdut cate pct are 21? offffffffffffffffffffffffffffffffff ,greu meci o sa avem parca miercuri :(((,dar lupta Steaua noastra magica care ne faci sa traim momente unice ,love you!!!!!!!!!!!

aris-din-zalau
17th September 2006, 23:35
va fi un meci f. greu cu dinamo, dar daca reusim sa castigam, intram f. serios in lupta pt. titlu :yup:

anook
17th September 2006, 23:50
Nesu nu joaca miercuri cu dinamo si nici Lovin :(

colonelu Voiculescu
18th September 2006, 14:39
E foarte bine ca nu joaca Nesu si Lovin pentru ca au fost varza in ultimul meci . E bine ca stau pe banca sa mai mediteze un pic . Liga Campionilor le-a cam luat mintile la unii

Daca ne bate Dinamo , cred ca titlul e deja acontat . Desigur , mai sunt multe etape , dar Dinamo e Dinamo

uvi
18th September 2006, 17:29
pe langa Nesu si Lovin, suspendati, cred ca si Banel ar trebui sa ia un pic loc pe banca! nu pare sa isi revina la forma lui, desi a reusit acea pasa f buna la kiev...in plus, daca Oprita joaca asa cum a facut-o cat a jucat cu rapid, cred ca merita sa inceapa el meciul ca mijl dreapta!

Maximus_X
19th September 2006, 00:13
va fi un meci f. greu cu dinamo, dar daca reusim sa castigam, intram f. serios in lupta pt. titlu :yup:
Fara nici o discutzie. Ai dreptate.

pe langa Nesu si Lovin, suspendati, cred ca si Banel ar trebui sa ia un pic loc pe banca! nu pare sa isi revina la forma lui, desi a reusit acea pasa f buna la kiev...in plus, daca Oprita joaca asa cum a facut-o cat a jucat cu rapid, cred ca merita sa inceapa el meciul ca mijl dreapta!
Nu pot sa nu-ti dau si tzie dreptate. Desi eram un contestar al lui Opritza, momentan Bobina mi-a inchis gura. Tot respectul pentru el si multa bafta in continuare.

#EffecT
19th September 2006, 00:25
Nesu nu joaca miercuri cu dinamo si nici Lovin :(
Nesu sa faca o pauza! Am incredere in Saban,la Kiev a evoluat foarte bine.
Intrebarea e,cine sa joace in locul lui Lovin ?
Ov.Petre-inca nu s-a pus la punct cu pregatirea fizica.
Radoi-e accidentat.
Gigel Coman-e praf.
Bostina-a mai evoluat pe acest post,si a facut-o chiar foarte bine.Personal il consider principalul candidat pentru substituirea lui Lovin.
Cristocea-ar fi o solutie,dar meciul facut de el contra crapidului nu-l recomanda pentru postul de titular.

mike2funy
19th September 2006, 00:29
Nesu sa faca o pauza!

Stai linistit ca oricum e obligt sa faca o pauza . Oli are solutii pt inlocuirea sa . Personal nici eu nu vreau sa-l vad pe Gigel Coman in teren . Vreau sa-mi ramana ceva par in cap ....sin alte zone ....ca daca il mai vad intrand si cu Dinamo devin chel ....

#EffecT
19th September 2006, 00:33
Stai linistit ca oricum e obligt sa faca o pauza . Oli are solutii pt inlocuirea sa . Personal nici eu nu vreau sa-l vad pe Gigel Coman in teren . Vreau sa-mi ramana ceva par in cap ....sin alte zone ....ca daca il mai vad intrand si cu Dinamo devin chel ....
Eu am chelit deja :lol: :lol: :lol:
Cred ca multi sunt in situatia mea :D
Nesu sa faca o pauza mai indelungata,ca vad ca ii priesc mai mult meciurile din CL decat cele din liga I !

raulutz
19th September 2006, 02:10
Eu am chelit deja :lol: :lol: :lol:
Cred ca multi sunt in situatia mea :D
Nesu sa faca o pauza mai indelungata,ca vad ca ii priesc mai mult meciurile din CL decat cele din liga I !
lasa k perechea p.marin dreapta / nesu stanga e mai slab decat p.marin stanga / shaban dreapta...o sa vada si oli asta..

Heavenstar5
27th September 2006, 19:41
lasa k perechea p.marin dreapta / nesu stanga e mai slab decat p.marin stanga / shaban dreapta...o sa vada si oli asta..
frate, managerii am vazut destui...dar lasati-ne cu parerile astea. Nu cred ca ati vazut ca Nesu a fost singurul jucator din meciul cu Lyon care s-a miscat aproape impecabil si i-a luat fata lui Wiltord mai de fiecare data. Si vorba aia...e Wiltord. Asa ca , cand vine vorba de echipa si de facut echipa, lasati-i pe profesionisti sa isi faca treaba.voi doar ...uitati-va la meciuri, si...ciocul mai mic. Saban o sa fie varianta pentru Petre Marin, pentru ca pe Nesu nu il mai scoate nimeni din echipa. Petre Marin e veteranul aici (33de ani).. si in curand o sa se cam retraga :wallbash:

#EffecT
27th September 2006, 20:00
frate, managerii am vazut destui...dar lasati-ne cu parerile astea. Nu cred ca ati vazut ca Nesu a fost singurul jucator din meciul cu Lyon care s-a miscat aproape impecabil si i-a luat fata lui Wiltord mai de fiecare data. Si vorba aia...e Wiltord. A
Unii chiar au remarcat ca Nesu si P.Marin s-au descurcat foarte bine!!
Putem exclama ca avem o defensiva de CL,daca si mijlocul ar fi la nivelul apararii am ajunge in primele 10 echipe ale lumii!
Ca sa reusim in CL,ne mai trebuie:
-experienta;
-mentalitate;
-2,3 jucatori care sa faca diferenta intr-un astfel de meci;
Pana acum avem:
-stadion de CL;
-public de CL;
on-topic:cu cine ne batem la titlu ? pai in ultimele etape s-a vazut,cu sandu,cu arbitrii! :doh:

Alex1986
11th October 2006, 18:37
Steaua nu are contracandidata la titlu!!!

Ii urez lui Dinamo tot succesul din lume in Uefa!!! Sa bata tot!!! Sa-i umileasca pe nemti, turci, belgieni si englezi!!!

Inainte sa ma luati la injuraturi sau sa-mi spuneti ca sunt nebun, ganditi-va ca la iarna Dinamo o sa vanda jucatorii ca pe butelii!!! Mai ales daca or sa faca impresie buna cu Tottenham!!! Au deja oferte pt Moti si Radu Stefan. Ganea vrea sa plece si el la iarna!!!

Dica nu pleaca!!!... Nicolita nu pleaca decat pe 20 de milioane!!!... Pe Radoi nu vreau sa-l mai dau!!! Ce inseamna pt mine 10 milioane??? Nu-mi trebuie!!!... Vreau performanta!!! Vreau sa ma bat cu Europa!!!... Sochaux da pe Iacob si Dica 6.000.000??? Eu nu-i dau nici pe 16!!! Nu ma intereseaza!!!

Cine o fi spus chestile astea???
Asta ne-a castigat noua 2 campionate la rand si tot asta o sa ni-l castige si pe al treilea!!!

#EffecT
11th October 2006, 19:59
Dinamo nu o sa vanda jucatori in iarna.Asteapta sa joace in CL si pe urma o sa se dea liber la transferuri.
Ganea a semnat prelungirea contractului pe inca un an,iar Moti si Radu Stefan 100% nu pleaca de la Dinamo.Astia asteapta sa le faca cota in europa si pe urma o sa-i vanda.
Cat despre plecarile de la noi,nu stiu ce sa zic.Probabil ca daca ramanem in competitiile europene(nu conteaza care,ori uefa ori CL) nu o sa plece nimeni.
In schimb,daca terminam pe locul 4 in grupa noastra,posibil sa plece 1-2 jucatori,inca din iarna....printre care cu siguranta Dica :|

dax
14th October 2006, 15:40
Steaua nu are contracandidata la titlu!!!

Ii urez lui Dinamo tot succesul din lume in Uefa!!! Sa bata tot!!! Sa-i umileasca pe nemti, turci, belgieni si englezi!!!

Inainte sa ma luati la injuraturi sau sa-mi spuneti ca sunt nebun, ganditi-va ca la iarna Dinamo o sa vanda jucatorii ca pe butelii!!! Mai ales daca or sa faca impresie buna cu Tottenham!!! Au deja oferte pt Moti si Radu Stefan. Ganea vrea sa plece si el la iarna!!!

Dica nu pleaca!!!... Nicolita nu pleaca decat pe 20 de milioane!!!... Pe Radoi nu vreau sa-l mai dau!!! Ce inseamna pt mine 10 milioane??? Nu-mi trebuie!!!... Vreau performanta!!! Vreau sa ma bat cu Europa!!!... Sochaux da pe Iacob si Dica 6.000.000??? Eu nu-i dau nici pe 16!!! Nu ma intereseaza!!!

Cine o fi spus chestile astea???
Asta ne-a castigat noua 2 campionate la rand si tot asta o sa ni-l castige si pe al treilea!!!

Amice, delirezi. Banel e praf.... Mai mult incurca decat face ceva bun. De Iacob nu ma pot pronuntza, ca de cand nu a mai jucat fotbal a trecut prea mult timp. Iar Dica, e Dica. Cand inger, cand demon.
Steaua nu are contracandidata la titlul din simplul fapt ca nu are nici o sansa la titlu anul asta. borcea a asigurat titlul inca din toamna, si nu va vinde nimik. Asa ca nu ne mai ramane decat sa ne batem pt locul 2 si cupa romaniei. Ar misto daca am trece de grupele C.L. , fara sa fim jumuliti prea rau.
Ramane de vazut !

colonelu Voiculescu
15th October 2006, 21:04
Dinamue a batut din nou . Pe zi ce trece titlul pare mai indepartat . Sa nu ne facem iluzii ca o sa aiba returul de anul trecut ...

camy2steaua
15th October 2006, 22:00
din pacate merg f bine caini astia spurcati dar sa speram ca o sa mearga in retur cum au mers anul trecut FORZA STEAUA

dax
16th October 2006, 17:38
Nu mai sperati in van. borcea si compania nu vor risca sa piarda campionatul. Vor da oricat unde si la cine trebuie. Va faceti inima rea degeaba. Asta e sistemul, asta est tzara, astia sunt oamenii, asa e fotbalul la romani.

Mergem inainte. Tinem capul sus, ca suntem mandri de echipa noastra. Singuri impotriva tuturor blatistilor si a presei de rahat din rromania.

dumitra_
16th October 2006, 20:04
cateodata nu`i destul nici sa cumperi arbitrii...si totusi eu sper sa se impiedice si ei o data si`o data...si anul trecut au fost "campioni de toamna"...si abia au terminat pe 3...deci capul sus si privirea in fata...spre 24! sunt sigura ca nici cu blaturile astea nu o sa se ajunga departe..

LoMax8
16th October 2006, 20:39
Cu cine ne batem pentru locul 2? ar trebui sa fie noua intrebare, primul loc e luat..dinamue fie castiga pe merit, fie cu arbitrii, fie cu noroc chior, oricum castiga si asta e tot ce conteaza

colonelu Voiculescu
16th October 2006, 21:30
La locul 2 ne batem cu Rapid , CFR , PoliAEKFulgerulRocar si cu Otelul .
Dintre toate , cei mai periculosi par cei de sub pod

sorin_g
16th October 2006, 22:08
Nu avem adversari pentru locul 2. Ba chiar...

#EffecT
16th October 2006, 22:27
Noi ne luptam pentru locul 1 si ne gandim cu cine ne batem pentru locul 2 ? :lol:
Nu s-au resemnat jucatorii si ne resemnam noi,suporterii ? :doh:
Sunt sanse!!! eu refuz sa ma gandesc la locul 2 ...

Mirel_Radoi_Campionul
16th October 2006, 22:56
cred ca tot cu dinamo o sa nwe batem la titlu...adica ....o sa NE BATEM daca mai da mul bani dinamo la arbitri...doar daca mai dau bani aia la arbitri mai avem cointracandidata ca daca nu dau sunt morti..abia astept sa vad c bataie o sa-si ia in uefa >:)>:)

raducu_sebastian
16th October 2006, 23:13
La momentul actual, Dinamo este cel mai serios adversar al Stelei la titlul de campiooana. Oricum, Dinamo poate sa aiba probleme in retur. Asa s-a intamplat cel mai des. Oricum sper sa vina titlul 24. si cupa campionilor !!!!!!!!! :fotbal: :romania2:

allex_inl
28th October 2006, 21:24
Dinamo conduce pe Poli cu 4-0 si meciul nu e terminat... Imi vine taaare greu sa cred ca Dinamo mai poate rata acest sezon! Doar sa se intample ceva extraordinar in pauze dintre tur si retur. Doar sa-si iasa atunci rau de tot din forma sau se se iste vreun scandal mosntru in sanul conducerii.
Si daca in primele etape ii puteam suspecta ca umbla la arbitri sau la jucatori, acum cred ca e cam absurd sa ne gandim la asa ceva... Joaca bine de tot si au 13 victorii la rand in campionat! Adevarata lor valoare, insa, se va vedea in Europa!

dax
28th October 2006, 23:21
Dinamo conduce pe Poli cu 4-0 si meciul nu e terminat... Imi vine taaare greu sa cred ca Dinamo mai poate rata acest sezon! Doar sa se intample ceva extraordinar in pauze dintre tur si retur. Doar sa-si iasa atunci rau de tot din forma sau se se iste vreun scandal mosntru in sanul conducerii.
Si daca in primele etape ii puteam suspecta ca umbla la arbitri sau la jucatori, acum cred ca e cam absurd sa ne gandim la asa ceva... Joaca bine de tot si au 13 victorii la rand in campionat! Adevarata lor valoare, insa, se va vedea in Europa!

Acum joaca linistiti. Au cumparat meciurile importante si acum joaca relaxati, fara emotii. Normal ca e usor sa joci in astfel de conditii. Ii doare-n pix : banul curge, trofeele nationale la fel, ce griji sa mai aiba ? Ca mitica de la liga o sa le opreasca aranjamentele ? Sa fim seriosi. In tzara asta totul merge prin aranjamente.

Noi ne luptam pentru locul 1 si ne gandim cu cine ne batem pentru locul 2 ? :lol:

Locul 2 e cel mai bun loc pe care-l putem ocupa sezonul asta. Banuiesc ca realizezi asta in acest moment. Nu avem ce face.

dax
28th October 2006, 23:24

Locul 2 e cel mai bun loc pe care-l putem ocupa sezpnul asta. Banuiesc ca realizezi asta in acest moment. Nu avem ce face.

LoMax8
29th October 2006, 12:02
Noi ne-am batut singuri anu asta...si ce dak dinamu si-a aranjat meciul cu noi...in retur am fi putut intoarce roata...dar nu, pt k noi facem egal cu poli, cu crapidu, mai rau, cu poli iasu, care nu sau prea strofocat aseara, o luam de la otelu, care o sa-si i-a vreo 4 boabe de la javre...atatea puncte pierdute pe mana noastra zic si eu, ca s-a dus campionatul...dak Steaua joaca bine totul merge bine...

#EffecT
29th October 2006, 17:01
Locul 2 e cel mai bun loc pe care-l putem ocupa sezonul asta. Banuiesc ca realizezi asta in acest moment. Nu avem ce face.
Locul 2 nu e pentru noi !!! :devil:

miki_stelista
29th October 2006, 17:08
Asta e, trebuia sa vina si o perioada de declin al Stelei....Asta se intampla peste tot in lume, la toate cluburile mari. Cel mai bun exemplu: Barcelona! Nu mai e si nu mai joaca ce juca anul trecut. Desi s-ar putea sa nu fim pe locul 1 la finalul returului (although, you never know...), nu putem spune ca este un sezon ratat: am jucat in Champions League (prima echipa dupa 10 ani!), si ramane de vazut ce facem in UEFA. Eu zic ca, desi sezonul asta am luat bataie de la Lyon si Real, meciurile astea isi vor arata contributia in parcursul Stelei din urmatorii ani.

Bogdanbibi
29th October 2006, 20:20
dupa meciul de la iasi am zis: "sa vedeti ce usor o sa castige dinamo cu astia", dupa meciul de la galati am zis acelasi lucru, si sunt sigur ca o sa se intample la fel...nu stiu, dar mi se pare dubios felul in care castiga dinamo aceste mecirui..

Qoss
29th October 2006, 21:42
Hai sa ne vedem de ale noastre, de jocul echipei noastre si sa-i lasam pe altii. Nici noua nu ne place cand auzim comentarii de genul... "cum a castigat Steaua campionatul trecut". Eu sunt pro-Steaua, nu anti-Dinamo.

miki_stelista
29th October 2006, 21:45
Nu prea are rost sa ne gandim acum la eventuale aranjamente ale lui dinamo. Trebuie sa recunoastem, nici Steaua n-a jucat mare lucru cu Iasiul, iar rapidul nu mai e demult ce-a fost. Ne-am facut singuri viata grea, acum tot noi trebuie sa luptam sa ne-o facem mai usoara. Vorba lui Dorin Goian: "Ar cam fi timpul sa ne revenim si noi!".

colonelu Voiculescu
30th October 2006, 09:55
E vina noastra ca am pierdut atitea puncte aiurea si ma gindesc in mod special la meciurile cu Poli Iasi si Otelul .

kalashnikov
30th October 2006, 17:22
nu cu cine ne batem la titlu ... cu cine ne batem pt locul2 !!!

colonelu Voiculescu
30th October 2006, 21:47
Experiment jurnalistic fara precedent. IESEANUL a reusit, dupa o discutie de doua ore, sa-l "transfere" pe fotbalistul iesean Ionut Balba de la Poli Iasi la Poli Timisoara. Jurnalistii de la IESEANUL s-au prezentat ca fiind reprezentantii unei firme de impresariat sportiv.

Fotbalistul a fost imediat de acord cu transferul. Mai mult, pe parcursul discutiei, Balba a dezvaluit amanunte incredibile din vestiarul echipei. Contractele adevarate ale fotbalistilor de la Iasi, "stimulentele" primite de la echipele mari din Capitala pentru a incurca contracandidatele la titlu au fost detaliate de varful lui Poli. Pe scurt, acest material poate fi rezumat astfel: Secretele Politehnicii.

Balba: “Stii cat am luat, ma, dupa meciul cu Steaua? Am luat 100 de milioane cash. A dat Dinamo 2.000 de euro.”

www.ieseanul.ro

Qoss
31st October 2006, 10:13
Balba: “Stii cat am luat, ma, dupa meciul cu Steaua? Am luat 100 de milioane cash. A dat Dinamo 2.000 de euro.”

www.ieseanul.ro

Acum inteleg rezultatul meciului Dinamo-Iasi 5-0 :))

#EffecT
31st October 2006, 10:40
Experiment jurnalistic fara precedent. IESEANUL a reusit, dupa o discutie de doua ore, sa-l "transfere" pe fotbalistul iesean Ionut Balba de la Poli Iasi la Poli Timisoara. Jurnalistii de la IESEANUL s-au prezentat ca fiind reprezentantii unei firme de impresariat sportiv.

Fotbalistul a fost imediat de acord cu transferul. Mai mult, pe parcursul discutiei, Balba a dezvaluit amanunte incredibile din vestiarul echipei. Contractele adevarate ale fotbalistilor de la Iasi, "stimulentele" primite de la echipele mari din Capitala pentru a incurca contracandidatele la titlu au fost detaliate de varful lui Poli. Pe scurt, acest material poate fi rezumat astfel: Secretele Politehnicii.

www.ieseanul.ro

Atat Poli Iasi cat si Dinamo pot fi depunctate.In noul regulament FRF parca era interzisa orice stimulare de acest gen.
Banuiesc ca nu o sa se sesizeze comisiile pentru atata lucru :roll:

colonelu Voiculescu
31st October 2006, 11:34
Ei lasa , cine stie si noi cate prime din astea am oferit sezonul in curs adversarilor lui Dinamo/Rapid ? Doar nu crezi ca noi am stat cu miinile in san ?

ronaldo2009
14th November 2006, 22:35
:drunk: :drunk: :drunk: in acest sezon principalul adeversar este ...propria echipa rezultate neasteptate .. care ne-au dus la 11 puncte distanta de javrele comunitare

dax
16th November 2006, 00:47
Ei lasa , cine stie si noi cate prime din astea am oferit sezonul in curs adversarilor lui Dinamo/Rapid ? Doar nu crezi ca noi am stat cu miinile in san ?

La cum a mers dinamue sezonul asta, e clar ca nu am oferit nimik adversarilor. Mai ales celor de la poli iashi..

eli.
16th November 2006, 13:17
La cum a mers dinamue sezonul asta, e clar ca nu am oferit nimik adversarilor. Mai ales celor de la poli iashi..
numai ca dinamue a facut invers , a oferit celor de la poli iashi :grr: , ca sa numai spun de Otzelistii

Clujeanu`
17th November 2006, 20:49
Pai.. regula ii de sezonul asta!Noi n-am dat nici un ban adversarelor lui dinamue!Asa ca...

dax
18th November 2006, 16:46
Intrebarea este acum : Cu cine ne batem pentru locul 3 ?

eli.
18th November 2006, 16:48
ne mai batem la titlu ? daca nu stiati maine seara joaca crrapid - ceahlaul si este clar ce rezultat va fi.

Bogdanbibi
18th November 2006, 16:59
ne batem la titlul de "campionii penibilului"

eli.
18th November 2006, 17:00
ne batem la titlul de "campionii penibilului"
si cand imi aduc aminte ca am votat "Nu avem contracandidata la tiltul de campioni" imi pun mainele in cap :woot:

sorin_g
18th November 2006, 17:06
Cu Oli ne batem. El ne-a facut sa nu mai jucam fotbal. Cand ma gandesc la sezonul trecut... jucam super chiar si cand nu bateam. Nostalgic dupa acel 2-2 cu Vasluiul.
Acum jucam fara consistenta chiar si cand invingem cu 6-0.
Paradoxal, cel mai bun meci din ultimul timp a fost infrangerea de la Galati.

LoMax8
18th November 2006, 18:18
subscriu sorine...cu oli o sa ne batem la titlu 4ever...

colonelu Voiculescu
18th November 2006, 18:50
O sa consolidam locurile 3-4 !

allex_inl
18th November 2006, 19:00
Inca nu e pierdut totul! Se mai poate castiga campionatul! Dar baietii trebuie sa lupte in fiecare meci, ca si cum ar juca cu Real Madrid! Ceea ce e greu de crezut...

ww
18th November 2006, 19:27
pai la jocul practicat in unele meciuri, din pacate destul de multe, nu e pierdut totul... e pierdut numai titlu

al3ra4steaua
18th November 2006, 19:49
eu cred ca ne impacientam prea mult!si cele mai mari echipe au momente de slabicune si asta nu inseamna ca sunt terminate.probabil ca asta zic si jucatorii de la steaua si tocmai de aia sunt asa demoralizati si joaca atat de slab.oricum campionatul nu e jucat.inca mai avem sanse...o sa vedem ce se intampla din retur.sa nu ii lasam tocmai acum cand au nevoie de suporteri!LUPTA STEAUA!

Qoss
18th November 2006, 21:04
Asta-i fotablul tacticizat, unde se pierde spectacolul, e ca un joc de sah. Numai ca fotbalistii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva. Olaroiu ar fi perfect pentru campionatul italian.

colonelu Voiculescu
18th November 2006, 21:49
Care joc tacticizat ? E vreo tactica sa pasezi la adversar , sa dai cu stingul in dreptul sau sa centrezi in spatele portii adverse ?

kalashnikov
19th November 2006, 10:31
s-ar putea ca la anul sa jucam in uefa direct

sorin_g
19th November 2006, 13:30
... sau chiar indirect, prin Intertoto... la jocul demn de poliaekbragadiru pe care-l prestam...

colonelu Voiculescu
26th November 2006, 19:54
Dinamo - Seahlaul 2-0

colonelu Voiculescu
26th November 2006, 19:57
Otelul- Rapid 0-7
Dinamo - Otelul 3-0

Si Otelul - Steaua 2-1

Alta :
Seahlaul - Rapid 0-3
Dinamo - Seahlaul 2-0

Si Seahlaul - Steaua 0-0

Uite de aia nu ne batem noi la titlu , pentru ca facem egal sau pierdem contra unor echipe batute rau de adversarii nostri

p4link
26th November 2006, 20:30
La titlul de deceptia sezonului ..sau la titlul de cel mai urat joc prestat de o echipa din campionatul Romaniei...la asta ne batem .. in nici un caz la titlul de campioana ..

crucificatoru
4th December 2006, 23:18
fir-ar al naibii sa fii javra draq corpodean...un fault nu da pentru national ...numa impinge pe dinamo de la spate si un offsaid inexistent....

blilib
4th December 2006, 23:36
frate!!!! cum e posibil sa aiba asa noroc dinamovistii astia?! nu pot sa cred ca au castigat si de data asta. speram sa mai reziste nationalul inca 10 minute fara sa primeasca gol. corpodean e dinamovist, se observa.

LoMax8
5th December 2006, 01:08
Din pacate dinamue merita sa castige...si noi am meritat sa castigam cu Galatiu de exemplu...
Oricum, confirm si eu cele spuse de voi si anume k mooie asta de Corcodusa sau Corcodean sau cum draq l-o chema e dinamooist pe fatza...

Ciprian 86
5th December 2006, 12:04
****eeeeeeeeeee Corcodean !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JustMe
5th December 2006, 14:46
fir-ar al naibii sa fii javra draq corpodean...un fault nu da pentru national ...numa impinge pe dinamo de la spate si un offsaid inexistent....
Zicea porcea ca nu au primit nici un 11m, si a primit o replica super, la ce le trebe 11m daca arbitrul ii duce pana pe linia portii.... Exact asta s-a intamplat aseara cu National....

kalashnikov
5th December 2006, 15:19
poate ca da ... arbitrii joaca 1rol cam important in divizie , dar noi am inceput sa ne plangem de victoriile adversarilor , daca eram buni eram pe locul1 cu arbitrii lor cu tot

P-I-C-002
5th December 2006, 18:28
Ba i nu mai dati vina pe arbitrii ca nu mai are rost,asa cum zice si AK 47,daca eram buni nu mai trebuia sa avem nevoie de arbitrii!!

LoMax8
5th December 2006, 21:40
Ba i nu mai dati vina pe arbitrii ca nu mai are rost,asa cum zice si AK 47,daca eram buni nu mai trebuia sa avem nevoie de arbitrii!!

Nu potzi fi bun in 10,9 sau 8 oameni de camp...arbitrii fac parte din joc...

raducu_sebastian
6th December 2006, 16:47
Steaua va castiga, cel putin, Cupa si daca nu campionatul, Super Cupa si Cupa UEFA, si super cupa Europei. Ne alegem cu vreo 4 trofee in 2007. Ne facem si noi europeni, :romania2: :pimp:

raducu_sebastian
6th December 2006, 16:50
O sa castige Dinamo, campionatul, cand o Gigi Becali si MM Stoica, vor fi cei mai fanatici suporteri ai lui Dinamo, adica niciodata....!!!!! :bere:

nico16
10th December 2006, 13:34
or sa mai fie si javrele obosite si o sa fie batute important este k noi sa facem meciuri mai bune !fortza steaua!! _!_ pt javre

DUMY86
11th December 2006, 12:36
Campionatul s-a cam decis dupa parerea mea, nu prea cred ca mai avem sanse, oricum, ce ne ramane de facut e sa speram ca va fi o surpriza in Liga Campionilor si Dinamo va sta pe bara, ca nu cred ca trec ei de preliminarii, nefiind cap de serie :-) Tare as vrea sa-l vad pe Borcea ce reactie ar avea daca nu va juca in Liga si Steaua se va califica din nou. :yup:

flaviuf
11th December 2006, 13:45
Cred ca trebuie reformulata intrebarea:"Cu cine ar fi trebuit sa ne batem la titlu?"

sorin_g
11th December 2006, 15:13
Raspunsul potrivit ar fi "Cu pumnii in piept"

eli.
11th December 2006, 21:37
Cred ca trebuie reformulata intrebarea:"Cu cine ar fi trebuit sa ne batem la titlu?"
cred ca ar trebui reformulata intrebarea : "Cand ne vom bate la titlu?"
este clar ca nu recuperam noi 13puncte :doh: doar daca merge Gigi pe la Athos...

nico16
11th December 2006, 21:56
13 pct le mai recuperam noi la.....anu' :D. aq sa pastram si locul doi..

Ana712
12th December 2006, 18:42
cred ca ar trebui reformulata intrebarea : "Cand ne vom bate la titlu?"
este clar ca nu recuperam noi 13puncte :doh: doar daca merge Gigi pe la Athos...
Si nici atunci.. :(
Sa ne pastram optimismul in speranta ca dinamu va prinde un inceput de retur slab sau ca si locul 2 duce spre CL.. :)

allex_inl
14th December 2006, 12:45
Ce-ar fi faca Dinamo ar prinde iar o serie de 7 infrangeri consecutive? E greu de crezut, tinand cont ca in acst moment e liniste in echipa lor...

miki_stelista
14th December 2006, 12:58
Ce-ar fi faca Dinamo ar prinde iar o serie de 7 infrangeri consecutive? E greu de crezut, tinand cont ca in acst moment e liniste in echipa lor...

Surse din interiorul rapidului spun ca ganea, dupa meciul de diseara, va semna cu rapidul. Asa ca...

(www.prosport.ro)

lucian_iasi
14th December 2006, 13:18
Surse din interiorul rapidului spun ca ganea, dupa meciul de diseara, va semna cu rapidul. Asa ca...

(www.prosport.ro)

N-are cum sa semneze cu rrapid sau cu orice alt club ptr ca este sub contract cu dinamo.

nico16
22nd December 2006, 19:58
N-are cum sa semneze cu rrapid sau cu orice alt club ptr ca este sub contract cu dinamo.
hmm ba are cum si chiar a semnat! ganea e aqm la crapid ;-)
abia ajtept sa vad qm se cearta q copos =)) nu.i dau mai mult de un sezon :))

lucian_iasi
22nd December 2006, 20:33
hmm ba are cum si chiar a semnat! ganea e aqm la crapid ;-)
abia ajtept sa vad qm se cearta q copos =)) nu.i dau mai mult de un sezon :))

Bun,era vorba ca am vazut mai sus un citat dintr-un ziar in care se zicea ca dupa meciul din seara asta ganea va semna ptr rapid(meciul cu tottenham daca nu gresesc)si atunci nu se putea...acum da.

LoMax8
22nd December 2006, 23:02
discutiile pe acest thread nu-si au sensu pentru anu asta...
Cum am spus-o de la inceput cu noi ne batem la titlu si ne-am batut rau de tot

cogdao
23rd December 2006, 19:43
Campionatul nu este nici pe departe jucat,Dinamu se va impiedica mai ales ca prin plecarea lui Ganea au pierdut mult din eficienta in atac...

P-I-C-002
23rd December 2006, 19:48
Asa cred si eu,GANEA era cel mai important pion al lor,au pierdut mult prin plecarea lui,asa ca eu unul sunt optimist ca totusi vom reusi sa-i ajungem,sa le luam titlul si atunci o sa moara BORCEA de necaz!!!

LoMax8
23rd December 2006, 21:12
Da corect da sunt 13 puncte...dinamu se va impiedica...da noi nuh?

colonelu Voiculescu
23rd December 2006, 21:14
In 15 etape Dinamo ar trebui sa piarda 5 meciuri si noi sa castigam tot . Hai sa fim seriosi! Noi nu am mai batut in deplasare de 3 luni ! :doh:

ioana20
24th December 2006, 10:01
Am increddere ca acest lucru se va schimba, adica nu vom mai pierde atat de usor puncte. Dar oricum sanse la titlu nu mai sunt, doar daca ar fi depunctati javrele...si sa fim seriosi, daca nici dupa acel ceahlaul-dinamo nu au fost, vor fi acum cand e la mijloc mult cascaval?;)
Important e sa jucam noi din ce in ce mai bine!

Eu tot mai cred intr-o minune,sa nu uitam ca aia au pierdut odata in campionat de 7 ori la rand,nu se stie niciodata ce se poate intampla,mai sunt inca multe etape de jucat!!!
cred ca cel mult ne vom apropia la 3-4 puncte de ei cum am facut-o acum 4 sezoane fata de rapid cand au luat titlul

P-I-C-002
24th December 2006, 10:21
Eu tot mai cred intr-o minune,sa nu uitam ca aia au pierdut odata in campionat de 7 ori la rand,nu se stie niciodata ce se poate intampla,mai sunt inca multe etape de jucat!!!

Qoss
24th December 2006, 14:08
Problema cu Ganea e alta... ca a ajuns la Rapid si le-a crescut forta atacului.

LoMax8
24th December 2006, 15:45
Crapidu ne sufla in ceafa...acuma cu Ganea in atac va si mai greu

TheScouser
24th December 2006, 16:40
Nu avem contracantidata. Nu trebuie sa ne fie frica de Ganea, noi il avem pe Dica. ;)

elyzutzawz
25th December 2006, 22:17
Acum ca am iesit din CL poate ne ies fumurile din cap si dam tot si in campionat, macar sa mai reducem din diferenta ce ne desparte de Dinamo. Cred ca o cadere libera a lor, gen 007 ne mai poate aduce titlul. De Rapid nu-mi fac mari probleme.

Mix
30th December 2006, 03:18
Eu cred ca lupta pt locurile 1,2,3 se va da intre Dinamo, Steaua si CFR. Pe Rapid si Poli nu ii vad intrand in aceasta lupta...

kalashnikov
30th December 2006, 09:50
lupta se va da intre 4 echipe , noi , ciorile , javrele si cluj , restu sunt echipe de mijlocul clasamentului

dax
1st January 2007, 16:56
In 15 etape Dinamo ar trebui sa piarda 5 meciuri si noi sa castigam tot . Hai sa fim seriosi! Noi nu am mai batut in deplasare de 3 luni ! :doh:

Cine mai crede in astfel de S.F.-uri ? Sa zicem ca ii batem noi si ciorile, dar cine altcineva sa-i mai bata ? Plus ca noi nu castigam in deplasare, deci adio campionat. Ce as vrea ar fi sa nu se mai mareasca distantza asta imensa de puncte intre noi si locul I, ca e prea de tot. Prea mare rusinea !

Poate dupa ce ne administreaza Sevilla o corectie severa, vor reveni baietzii la realitate si vor incepe sa joace fotbal si in campionat ! Primavara va fi scurta. Macar sa luam locul II si mai vedem noi de acolo !

nico16
2nd January 2007, 14:22
pai.."corectii severe" am primit si d la lyon si real madrid aksa...si totusi nu s.au trezit. la locul intai nu prea mai sper, lupta se va da q rapid--pt locul 2:((.
ps. totusi minuni exista..:D

bd_sleek
15th January 2007, 13:29
Dinamo poate pierde titlu...amintiti-va...anul trecut au pierdut aks 13 puncte!Deci se poate...cred ca puctul cheie va fi in meciul din Ghencea...unde trebuie sa castigam intr-o maniera categorica...[Moderated]!O sa vedeti..cum o sa piarda 2 3 meciuri incep iar scandalurile!!![Moderated]Echipa trebuie sa castige toate cele 15 meciuri...eu cred ca se poate[Moderated]sa se concentreze pe campionat...sa intram iar in liga..iar in vara gigi sa puna mana sa bage 15-20 milioane in transferuri si nu mai tine nimeni pasul cu noi...de fapt asta trebuia facut din vara asta...[Moderated]

khelu
15th January 2007, 13:43
>bd_sleek pe mine personal nu ma deranjeaza absolut deloc cum te exprimi, ba din contra uneori ash putea zice...dar vezi ca moderatorii vad tot si aud tot si nush cat le-ar placea :P...
>contracandidata noastra la "titlul pt locul 2" este crrapid...de ce?...pt ca ne luptam pt locul pentru care suntem lasati sa luptam si contra echipelor ce joaca pe teren in majoritatea cazurilor macar...locul 1 si dinamu sunt deocamdata himere si nu din cauza diferentei de valoare ci a fortei colective a "bashtanilor" din militie care dau, fac, dreg, amenintza si aranjeaza tot.

Brigante
18th January 2007, 14:43
Dinamo poate pierde titlul. Cum ? Uite cum :

1 - Nu trec de Benfica. Daca nu vor trece de Benfica, mai mult, daca vor fi eliminati printr-o umilinta, se vor duce jos...jos...jos. Amintiti-va de noi dupa episodul Boro. Cam toti ne bateau... Pastrand proportiile, vor avea o cadere sigura.

2 - Meciul direct. Daca ii batem clar, la 2-3 goluri diferenta, isi vor pierde avantul si increderea, si nici 10 Rednic nu o vor putea insufla la loc jucatorilor.

3 - Ganea. In mai mult de jumate din totalul numarului de meciuri castigate la 1 gol diferenta, cel care a marcat golul victoriei a fost Ganea.

ww
19th January 2007, 10:16
Dinamo poate pierde titlul.
e foarte greu sa il piarda... si in plus tre sa aiba Steaua un parcurs fara greseala... ceea ce e greu de crezut...cel putin pt mine

khelu
19th January 2007, 12:01
>exact ce-a spus bogdanther e cel mai greu si cel mai important deopotriva: sa castigam noi tot (asta e si cel mai grav, ca majoritatii stelistilor li se pare imposibil, datorita inconstantei din sezonul asta) apoi coroborate, ai dreptate brigante, cu o iesire din cupa UEFA a lu' dinamue si degringolada la nivelul conducerii-suporterilor ar fi reteta insuccesului lor in meciurile din campionat...dar trebuie sa piarda atat de multe puncte, au au, si o fi plecat Ganea dar forta javrelor nu era in el ci in cea a conducerii si sa fim seriosi, asa cum zicea si Vochin, cei 2 ramasi in atac ii pot suplini lipsa, problema e daca ar lipsi unul din ei acum...
>punct minus e ca ei asa cum nu au pus niciodata accent pe cupele internationale nu o fac nici acum;sugestiv e ce a zis porcea: ca obiectivul lui nr 1 e campionatul si apoi o victorie in fatza Stelei si mai in coada listei uefa...
>in concluzie va fi un retur fff disputat in care eu vreau atat, nu "mult": sa castige Steaua toate meciurile si de restul nu ma mai intereseaza...

dax
20th January 2007, 10:26
Voi visati prea mult. Luati niste doze de apa rece si reveniti-va ! Eu nu sunt sigur ca prindem locul 2, la cum jucam, si voi sunteti siguri ca dinamo va merge dezastruos. Sa fim seriosi, javrelor le merge f bine. Au cumparat numai meciurile strict necesare, in rest au jucat chiar bine (au avut si mult bulan, ce-i drept). Asta e. Titlul era pierdut de la inceputul campionatului. Am spus-o inca de atunci si o repet si acum. Mirajul C.L. era prea mult pt porcea ca sa-l rateze iar. Din pacate, Steaua n-a facut decat sa-l ajute sa ajunga acolo.

nico16
20th January 2007, 11:50
e aproape plauzibil sa piarda dinamo mai multe meciuri...dar sa le castigam noi pe toate..mai greu. a plecat ganea de la dinamo dar a ajuns la rapid kre ne sufla in ceafa..deci..sa luptam pt locul 2!

steaua_my.life
20th January 2007, 13:59
DINAMO va fi cea cu kre n vom bate pt titlu, dar oricum vom castiga, acum trebuie sa n concentram mai mult asupra meciului cu SEVILLIA...e mai important, zic eu...avem sanse sa batem trebuie doar sa n concentram si sa jucam cu atata daruire cu cata am jucat si pana acum....acum DINAMO trebuie sa piarda...sper k va fi asa mai ales k a plecat Ganea...RAPID e si ea o echipa tare, nu trebuie sa o lasam sa n intreaca...sa speram k STEAUA si-a revenit in timpul vacantei si si-a intarit fortele...FORZA STEAUA

dax
11th March 2007, 17:47
Din pacate, iar am avut dreptate. Oare prindem loc de intertoto ?

eli.
11th March 2007, 18:37
ar fi frumos sa inchideti threadul :| chiar e degeaba.
ce mai sunt sanse matematice ? :)) :baby:

LoMax8
11th March 2007, 19:18
Probabil ca threadul are acum alt sens. Se refera la titlul din urmatorul sezon...desi tins sa spun ca atata timp cat oli e la Steaua threadul asta va avea de fiecare data alt sens si alta referinta. Si asta dupa nici juma de sezon competitional. Ce performanta notabila:wallbash:

movap.sebik
11th March 2007, 21:23
acum, singurul adversar al stelei este Oli...el este motivul pentru care Steaua nu o sa castige campionatul...nu o sa se claseze nici pe 2....sa speram macar la un loc 4...sau cine stie...la cupa romaniei