PDA

View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului Steaua 3-0 Craiova

steauaclub.tk
5th August 2006, 23:30
ETAPA 2 - LIGA I : STEAUA 3-0 U Craiova. Goluri: Parashiv('32), Oprita('40), Dica(p-'54)
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.

Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.

*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.

crucificatoru
6th August 2006, 00:01
Vasilica Cristocea..imi place din ce in ce mai mult de el..f cuminte isi vede de treaba si a demosntrat in seara asta ca poate fi un excelent conducator de joc..bv lui

sorin_g
6th August 2006, 00:49
Am vazut azi un meci destul de slab al Stelei... chiar si in aceste conditii am invins la scor, fara sa ne intrebuintam prea mult. Unii jucatori au dezamagit in continuare (Paraschiv, Nicolita), altii au dat semne de revenire (V.Badea, P.Marin), per total cam asa am vazut eu meciul:

Cernea - 5 - daca nici in meciuri cu Craiova nu e sigur, atunci cand? cu putina atentie, oltenii puteau inscrie de doua ori din greselile lui Cernea... omul asta nu iese pe centrari, sper sa nu joace cu Standard;
Goian - 5.5 - din pacate in scadere de forma, nu mai e acelasi Goian din sezonul trecut, seamana mai degraba cu cel din returul cu Boro...
Baciu - 6 - a facut ce stie: s-a aparat fara sa se complice (exceptand o faza cand a urcat pana aproape de careul craiovean dar a pierdut mingea).
P.Marin - 6 - fara greseala in aparare, foarte sigur pe partea stanga, acolo e locul lui, nu unde il tot incearca Oli... sorry Oli;
K.Saban - 6 - un meci mai slab ca precedentul... am descoperit ca omul sta cam rau la duelurile aeriene pentru un fundas... plus cateva pase aiurea;
N.Dica - 6.5 - cateodata e prea subtil chiar si pentru coechipierii lui; a incercat ceva azi, insa nu e la forma lui maxima;
Cristocea - 7 - un jucator de clasa Vasilica al nostru... nu cred ca avem nevoie de playmaker, Cristocea vede excelent jocul.
Paraschiv - 6 - am numarat asa: 7 pase la adversar, 3 pase in out, 2 pase la coechipieri si cam atat... putin, Para... a, da, si un gol...
Oprita - 6 - desi a inscris, a fost destul de greoi pe unele contraatacuri.
V.Badea - 6.5 - un meci reusit, superfaze, mai putin golul :) dar vine el...
V.Iacob - 5.5 - a jucat prea putin din pacate; sper sa-si revina repede;
B.Nicolita - 5 - din nou incredibil de slab
G.Bostina - 6 - in nota lui obisnuita
R.Ochirosii - 6 - same here

Ordinea ar fi cam asta:
1. Cristocea
2. Vali Badea
3. Dica

_Ultras_
6th August 2006, 00:56
Tu ai ochiul format amice :woot:
Ai viziune, nu gluma...

Eu il votez pe Nicu :fotbal:

RedStar
6th August 2006, 00:58
Le nimereste sorin_g asta, tocmai pe Paraschiv la uitat...

sorin_g
6th August 2006, 01:07
La ce te referi cand spui ca l-am uitat? Sau ar fi trebuit sa-l votez jucatorul meciului pentru ca a inscris? Cand merg la meci ii urmaresc cel mai mult pe cei de la care astept o crestere de forma, aka Nicolita si Paraschiv (in aceasta perioada) si de acolo bilantul (destul de fidel, poti verifica) de mai sus pentru Para. ;)

KosmyN
6th August 2006, 03:52
Kiar daca ekipa nu s-a exprimat la perfectie, jocul a mers, tinand cont k relatiile de joc inca se leaga datorita faptului ca lotul este rulat.
Pe fodul unui arbitraj penibil si a unei ekipe adverse foarte slabe, Steaua nu a fortat, iar victoria a fost una scontata.
Omul meciului: DICA !!! E creierul ekipei.

Cernea - 6 - nu a avut ce apara
Saban - 7 - a lasat din nou o impresie buna, pacat k "meseriasi" k Banel sau Bobina il ocolesc in timpul jocului. Asteptam sa confirme miercuri (dak va fii folosit)
Baciu - 6.5 - din nou sigur in interventii, in crestere
Goian - 6.5 - turnul de control
Marin - 6 - mult mai bine pe stanga decat pe dreapta
Oprita - 6 - desi a marcat, m-a exasperat in repriza a 2-a refuzand cu abnegatie sa colaboreze cu Saban
Paraschiv - 6.5 - frumos golul marcat,desi a jucat putin dezordonat, sper intr-o evolutie buna a lui miercuri
Cristocea - 7.5 - a jucat bine in centru, confirma evolutiile constant bune si cred k poate aspira la un loc de titular miercui (in dauna lu Lovin)
Dica - 8 - a lasat inteligent pt Para la primul gol, centrare la golul 2, executie perfecta la golul 3. Dirijorul ekipei in teren
Badea - 7 - e genul de jucator care are un joc bun fara minge. A obtinut 11m, a ratat o mare okazie, sunt de parere ca poate creste in joc.
Iacob - 6 - a jucat putin, sper k accidentarea sa nu fie grava
Nicolita - 5 - din nou "omul meciului". Intrarea lui a dinamizat jocul, incursiunile lui facand ravagii, iar centrarile exacte declansand panica in careul oltean. A creat faza meciului: desi Saban astepta in pozitie d 1-1 cu portaru, o pasa la firu ierbii, Balanel al nostru a inaltat un superb zmeu.
Bostina - 7 - "Profesorul" a jucat relaxat, descurcandu-se foarte bine la centrul terenului, cu pase exacte si clarviziune in joc. Continua cresterea d forma
Ochirosii - 6 - e bine k primeste incredere si este folosit

P.S: Lovin - 10 - ce "mumos" a stat el acolo cuminte pe bancutza langa nenea Oli

adriancostin83
6th August 2006, 05:06
Il votez pe Para

#Caddy
6th August 2006, 09:50
Omul meciului : DICA ...a facut de toate aseara

eli.
6th August 2006, 10:00
tot pe Dica il votez si eu ... in Romania nu este un jucator care sa-l inlocuiasca pe Dica , el este motorul echipei totul pleaca de la el
a facut bine ca i-a lasat mingea lui Para la primul gol ...
ps : si de Cristocea mi-a placut cum a jucat

Crys
6th August 2006, 10:02
Mi-a placut din nou Dica....se vede ca este intr-o crestere de forma....victorie de moral pt baieti....acum testul adevarat e la Standard....sper sa nu fie grava accidentarea lui Iacob!!!

p4link
6th August 2006, 11:57
Votat Saban pentru incurajare.Se pare ca nu e chiar parelel cum il credeam.Bine Klemi tine-o tot asa, si dane peste nas de cate ori ai ocazia:) ca nu ne suparam.

anamarya
6th August 2006, 12:58
in general (ca de obicei de altfel) cam in totalitate de acord cu comentariile colegului Kosmyn asa ca nu are rost sa repet..
insa de votat, voi vota Cristocea.. pt ca desi a facut un meci bun, Dica parca ne-a obisnuit cu meciuri si mai bune.... plus ca Cristocea a avut de jucat pe doua posturi in acest meci.. am avut senzatia ca la fiecare schimbare s-a mutat si el in teren.. ca pozitie doar... evolutia fiind constanta...

la plusuri as putea trece siguranta in crestere a lui Baciu si revenirea de forma a lui Bostina care e la al doilea meci bun (cred ca i-a prins bine sa fie rezerva), iar la minusuri forma slaba a lui Banel si 'individualismul' lui Vali Badea, care altfel a facut un meci bun.. pacat nu paseaza

madalina_193
6th August 2006, 13:15
aku`l votez p dica...insa dak iacob juka mai mult...el era cel votat d mine:)

Adrians
6th August 2006, 14:42
Fosta Craiova maxima este acum o echipa dupa numele si chipul patronului adica o echipa mititica dar bine umflata de patron.In aceste conditii este mai greu de apreciat
evolutia baitetilor nostri dar nu pot sa nu remarc ca Baciu a fost fara greseala,Klemi
joaca de parca ar avea deja un an la noi iar Cristocea devine tot mai prezent.
Nu stiu daca sinteti in asentimentul meu dar Gabi Bostina mi se pare mai in largul sau
pe centru decit pe stinga - din cite imi amintesc la Galati a jucat mijlocasi central.
O nota buna si pt.Vali Badea care nu pare deloc stingher si da dovada de suficienta personalitate pentru cele 2 luni vechime la noi.
Off topic - cei care au stat aseara la a doua si au zabovit un pic mai mult s-au amuzat copios cind " blonda de Antena 1 - prietena lui GB " a fost strigata non stop
proasta- proasta.Sa te fereasca Dumnezeu de razbunarea omului de rind care reactioneaza imediat la rautate si minciuna.

#EffecT
6th August 2006, 15:10
Cristocea a facut un joc bun,deci prin urmare pe el il votez!

monica
6th August 2006, 15:43
aseara cel mai mult mi-au placut saban, cristocea dica si badea.
saban s-a descurcat destul de bine in aparare, si are pase f bune, isi vede bine colegii!!
cristocea dinamiteaza jocul,joaca din ce in ce mai bine, tot mai prezent in joc, iar de dica n-am ce zice, e artist!
vali se lupta, se vede ca vrea mult sa joace bine si mai ales sa inscrie(si cand mi-aduc aminte ca multi erau carcotasii care ziceau ca stiu ei sigur ca nu-i stelist)si asta il face mult prea individualist si nu paseaza cand face singurel toata faza, se vede ca e putin cam necopt, isi face mingiile prea lungi, dar este poate cea mai buna achizitie a noastra, pune mult suflet!
de banel nu mai zic nimic, astuia tre sa-i dai cu ceva in cap ca sa paseze si el, se duce cu mingea gramada in adversar, si cade mai mereu ca milogul, se crede niculescu
baciu ma surprinde, ii suplineste foarte bine pe ghionea sau goian, e foarte exact, goian mi s-a parut cam in scadere de forma, sper insa sa fi fost doar lejeritatea meciului.
vad ca pe lovin nu-l lasati nici cand nu joaca!pot sa spun ca sunt destul de obiectiva cand zic ca lovin a jucat foarte bine in locul lui radoi in toate meciurile astea,recupereaza mai tot ce se poate, paseaza rar inapoi, mai mereu in fata, isi vede foarte bine colegii, cand este deposedat( rar se intampla) nu se uita lung dp adversar si-l ataca sa recupereze si incearca tot mai des poata, iar torpilele lui nu trec chiar asa departe de bara portii, asa ca nu inteleg de unde atata rautate.
cat despre olteni, se vede ca sunt tineri, greseli gramada in jocul lor, mai ales in aparare, insa sper sa nu retrogradeze iar.
personal, nu inteleg cum tiganii de la noi din galerie pot striga impotriva tiganilor, am zis si eu ca nu injuram etnia rroma ci doar ciorile, insa aseara m-a durut inima de fiecare data cand se zicea de olteni, pur si simplu nu puteam sa injur asa ceva, sa scandez asa ceva, parca ma luam de toti oltenii, nu doar de jucatorii si suporterii universitatii, parca imi injuram parintii, prietenii, pe mine sau pe radoi, oprita, badea sau alt oltean din echipa!!!!

=>N4P4sT4<=
6th August 2006, 15:55
Dica a jucat f bine...k d obicei...
Am votat Saban pt. incurajare :D + ca a fost f util atat in atac cat si in aparare, cu unele mici scapari (dupa mine, din cauza, k nu e 100 % apt)...

miki_stelista
6th August 2006, 22:22
Votat Saban, deoarece ii ramasesem datoare de miercuri! Plus ca a facut un meci bun si aseara...

daby
6th August 2006, 22:43
Cum se face ca la tv Dica pare excelent, dar de pe stadion joaca slab ?

s0me1
6th August 2006, 22:48
Cum se face ca la tv Dica pare excelent, dar de pe stadion joaca slab ?
La tv vezi bine, pe stadion rau :P

balteanu_marius
6th August 2006, 23:47
La tv vezi bine, pe stadion rau :P
sau nu nimereste stadionul corect si ajunge la alt meci:D

corinutza
7th August 2006, 11:17
eu il aleg pe DICA dar mi-a placut si Vali Badea

Clujeanu`
7th August 2006, 16:42
Cernea - 6 -nu merita sa fie critica dupa un meci in care nu a luat gol
Goian - 6 -n-a avut probleme
Baciu - 5.5 - acelasi jucator care umple locul cand unul din cei 2 fundasi centrali lipseste
P.Marin - 6 - exact fara greseala, dar nici n-a avut faze dificile
K.Saban - 5 - ii frica putin de minge ,are pase inprecise
N.Dica - 6.5 - creierul echipei...are multe trucuri!(iubeste fotbalul si-l joaca din placere)-modul cumsarbatoreste goluriile e unic in lume!
Cristocea - 7 - viziune asupra jocului de nota 10
Paraschiv - 7.5 - incisiv, sufletist+un gol(mai greseste unele pase din prea multa dorinta)
Oprita - 6 - incepe sa dea goluri...pasele lui din prima sunt extraordinare
V.Badea - 7 - faza in care a eliminat 3 olteni e extraordina...a obtinut un penalti
V.Iacob - - a jucat doar 20 min
B.Nicolita - 4.5 - foarte slab
G.Bostina - 6 - foarte tehnic
R.Ochirosii - - a incercat...,dar nu prea ia iesit!Nu stiu cum in unele faze parca are prim planul,dar greseste!

cenucipi
7th August 2006, 19:05
mi-a placut KLEMI si PARA daca joaca asa ii spargem pe STANDARD

ketsbaya
8th August 2006, 08:55
Omul meciului Cristocea...incepe sa joace din ce in ce mai bine!

Gaby_7uP
8th August 2006, 10:18
Dupa parerea mea, nea Cristocea e " Man of the Match " ! A jucat bine, si are o viziune asupra jocului f buna

Danna
8th August 2006, 16:35
Votez Dica :) Insa toata echipa s`a mishcat foarte bine. Avand in vedere ca echipa cu care am jucat este Craiova, viitoarea participanta in cupele europene :mrgreen:, nici nu ma ashteptam sa nu facem show. Viitorul suna bine (pentru maine seara). HAI STEAUA!