PDA

View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului Steaua 3-0 Gorica

steauaclub.tk
3rd August 2006, 01:37
Steaua 3-0 Gorica. Turul II preliminar. Goluri:Bostina, Iacob, Ochirosii.
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.

Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.

*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.

Andrei4Steaua
3rd August 2006, 01:43
Bostina fara indoiala .... a facut un meci bun .... a centrat de fiecare data cum trebuie ... a recuperat .... a inscris .... si a avut inca 2 faze care mi-au placut voleul respins in corner si lovitura libera batuta aproape perfect ... ca daca era perfect era gol :D

sorin_g
3rd August 2006, 01:44
Cernea - 6 - nu a avut ce apara, abia prin minutul 15 mi-am dat seama
ca nu e Carlos in poarta
Saban - 6.5 - a incercat multe, i-au iesit destule:
- se pare ca Nicolita l-a "invatat" deja sa centreze, ca a trimis doua
centrari total aiurea;
- un timp a acoperit intreaga banda dreapta, pentru ca Banel fugea cu
consecventa de minge; l-a acoperit si pe Nesu la un moment dat;
- la stop-uri sta foarte bine, in rest ce mai putem cere de la un
fundas care scoate si un penalty, dupa ce a contribuit si la golul
doi prin acel sut foarte bun?
- inca nu-mi pot da seama cum se apara in fata unui atac puternic
si sustinut;
Baciu - 6 - fara greseala, destul de sigur pe el si aproape de gol la o faza;
Ghionea - 5 - joc bun, insa galben luat aiurea, poate conta enorm;
Nesu - 5.5 - a provocat unele faze demne de Tom si Jerry;
Nicolita - 4 - nu mai alearga, nu mai paseaza, nu mai face nimic;
Badea - 5 - nu a avut noroc sa se lipeasca vreun gol de el;
Cristocea - 7.5 - omul meciului, singurul care a jucat bine tot meciul;
Lovin - 6.5 - un joc neasteptat de bun, suturi in continuare ratate;
Bostina - 7 - a demonstrat de ce e in stare si de ce trebuie apreciat;
Dica - 6 - sters azi, sa speram ca-si pastreaza golurile pt Standard;
Oprita - 5.5 - a incercat cate ceva in putinele minute jucate;
Iacob - 5.5 - da, a inscris, dar a jucat ca o cizma tot meciul;
Ochirosii - 5.5 - pentru gol si pentru o faza de atac; nerelevant;

Ca jucatorul meciului am avut de ales intre Saban, Bostina si Cristocea.
Desi nu a inscris, Cristocea a creat mai toate fazele ofensive ale
Stelei si a jucat cu ambitie inca de la inceput, cand toata lumea
dormea (toti coechipierii) si pana la final.
Observatie importanta: ce bine e fara Paraschiv... ce bine e cu un
singur inchizator... ar fi OK formula asta, cu Cristocea titular
in locul lui Paraschiv, in multe meciuri de campionat cand e musai
sa inscriem si gasim cu greu drumul spre gol.

pinky
3rd August 2006, 01:52
meci frumos mai ales din repriza a doua cand am inceput s n intram in "picior"!jukatorul meciului Saban pentru k cred ca a avut cel mai bun debut din cate am vazut...parea sigur p el si primit destul d bine in randul coekipierilor!ar putea fi folosit cu succes in campionat ca s mai prinda cateva meciuri si sa-si intre in ritm!l cat mai multe evolutii bune!

daby
3rd August 2006, 03:19
Superb a jcuat Shaorma !!! Are radacinile a doua goluri,plus ca nu vorbeste romaneste, are un sut, moama, superb ! Apoi Bostina, asta e jucatorul adevarat pe care il stiam sub numele Gaby Bostina, asa baieti si cu rezervele, superb ! deci votu meu merge la Shaorma (Saban).

Taica Tereza
3rd August 2006, 03:30
Cel mai mult mi-a placut Klemi. Se misca bine, e tehnic si a dublat excelent la doua contraatacuri, o data pe Baciu si o data pe Nesu, urca bine in atac si, exceptand vreo 2 centrari aiurea, paseaza destul de curat si sigur. Dupa ce isi revine la maxim din punct de vedere fizic cred ca vom avea un fundas dreapta excelent.
Un plus pentru apashul nostru(Ochirosii) pentru sangele rece de la penalty (scos de acelasi Klemi).

red&blue forever
3rd August 2006, 04:37
KLEMI 100% jucatorul meciului........plus ca a adus ceva nou in jocul STELEI .....din toate puctele de vedere!!

KosmyN
3rd August 2006, 05:03
Tinand cont ca ekipa a fost "peticita" sa zicem asa, totul a decurs in limitele normalului. Adica unii au confirmat,in sens pozitiv sau negativ, altii au multumit la debuturi, iar altii au cautat scandal asa "pt presa".
Jocul nu a fost unul stralucit, dar nici unul sa pliktiseasca, iar victoria cu 3-0 e p deplin meritata, iar peste toate astea conteaza calificarea fara probleme.
Jucatorul meciului la photofinish: Bostina !!! pt skimbarea d atitudine.

In rest:
Cernea - 6 - nu a avut ce apara
Saban - 7.5 - s-a descurcat bine in fata unei ekipe d mana a 2-a. Il asteptam sa se descurce la fel d bine si in meciurile importante.
Baciu - 7 - fara greseala, a jucat exact
Ghionea - 7.5 - domina careul, are atributii de lider
Nesu - 7 - haotic, dar cu un joc bun.
Nicolita - 5 - nimik...
Lovin - 5.5 - "Tara, tara, vrem ostasi !!!" "Pe cine ?!?" "Pe Lovin" ........
Cristocea - 8 - a jucat foarte bine, centrand la primele 2 goluri
Bostina - 8 - skimbare de atitudine. A alergat, s-a implicat, s-a daruit, a marcat.
Dica - 7 - azi cu un tempo mai redus, poate il strangea banderola :mrgreen:
Iacob - 7 - a marcat, datoria lui de altfel
Oprita - 7 - s-a simtit intrarea lui, revitalizand flancul drept
Badea - 6 - are nevoie d gol pt a prinde mai multa incredere
Ochirosii - 7.5 - sange rece la 11m. Felicitari !!!

P.S: Carlos - 13 - pt buna conduita. Am mancat si eu Joe, e delicioasa !!!

skill
3rd August 2006, 06:35
Cernea - 6 nici nu prea a vazut mingea
Saban - 7.5 a jucat perfect....nu prea a avut cu cine dar atat cat a avut a jucat de nota 10
Baciu - 6.5 ii tremura picioarele uneori, dar de data asta nu a facut nici o greseala
Ghionea - 7.5 fara nici un pic de emotie, interventii sigure si de profesionist.
Nesu - 6.5 a fugit mult, a reusit putin
Nicolita - 5 slab, foarte slab...nu a facut o preluare corecta.
Lovin - 7 sigur la mijloc, a facut un efort mare a sutat s-a zbatut mult si a facut un meci bun
Cristocea - 7.5 excelent, a pasat la gol si a centrat foarte precis de fiecare data.
Bostina - 7.5 in sfarsit a alergat...si iata k a si marcat
Dica - 7 nu prea a primit pase...prea plictisit oricum de cei de la Gorica
Iacob - 7 nu prea a miscat dar a marcat
Oprita - 7 a inviorat finalul de partida prin incursiunile lui
Badea - 6.5 nu prea a fost bagat in seama dar este un jucator care se poate adapta in timp la Steaua
Ochirosii - 7 BRAVO!

#Caddy
3rd August 2006, 09:49
Vasilica Cristocea - a facut un joc foarte bun...si a dat 2 centrari de gol

p4link
3rd August 2006, 10:13
Clar BOSTINA!!!
Ma bucura revenirea lui...Sa speram ca e doar inceputul:)

aris-din-zalau
3rd August 2006, 10:40
l-am votat pe Bostina, el mi s-a parut cel mai bun jucator de pe teren...

anamarya
3rd August 2006, 10:45
votat..Saban... bravo Klemi... chiar mi-a placut... acuma trebuie sa asteptam sa si confirme..

intr-adevar parca Bostina e in revenire, iar Lovin continua panta ascendenta, aseara chiar nu s-a miscat rau deloc
Cristocea desi a jucat bine, centreza mult mai bine decat ceilalti dar revin spunand ca mie mi s-a parut un pic stingher la mijloc, asa cum Dica a parut derajat de banderola (sunt jucatori pe care ii motiveaza si jucatori pe care ii jeneaza banderola)
desi sutn multi care spun ca jucam masi bine fara Para, senzatia mea este ca ne-a lipsit aseara, mai ales in prima repriza...

un minus insa pentru Ghionea.. utilitatea acelui galben nu am inteles-o

p.s. este de remarcat ca desi am jucat in doua meciuri din 4 cu rezervele inca nu am primit gol sezonul asta... la mai mare baieti!

Duckadam
3rd August 2006, 11:08
Am votat Bostina.

miki_stelista
3rd August 2006, 12:20
Votez Bostina, din doua motive:
1. Aseara a facut un meci extraordinar, numai el avand vreo 3 ocazii de gol...Si a reusit si sa inscrie!
2. Faptul ca l-a lasat si pe Ochirosii sa inscrie din penalty, desi el era cel vizat de Oli (insa si acesta i-a sugerat sa-l lase pe Ochirosii), demonstreaza ca are un mare caracter!

bicolor
3rd August 2006, 12:28
Votat: Bostina!!! Si pe mine ma bucura revenirea lui, ptr ca a fost atacat in ultima vreme aiurea. Saban a fost super bun (da nu mai bun decat Bostina), numai ca acum nu prea a avut cine sa ii puna pb.

ww
3rd August 2006, 13:00
Cernea-nu a prea avut ce apara...
Saban-cu un inceput ezitant de partida, si-a revenit dupa, s-a acomodatt, a centrat mai bine cu stangul decat cu dreptul, a avut cateva centrari mai gresite, in rest numai de bine
Baciu-s-a achitat de sarcini, daca pot sa spun asa, a ajuns si in fatza golului, pe ansamblu a fost bine
Ghionea-asa cum ne-a obisnuit a jucat bine
Nesu-in aparare nu a fost tocmai sigur, dar pe faza de atac a reusit unele faze bune
Nicolita-pe partea dreapta a excelat intre pase bune si pierderi de balon, pe partea stanga nu s-a vazut, un meci slab facut de el
Lovin-s-a achitat bine de sarcini, a recuperat ceva mingi, a mai prins si cate un sut, una peste alta Lovin pare in crestere de forma si pare ca si-a dobandit o oarecare incredere
Cristocea-sunt minute in care nu iti dai seamna ca joaca, pasele le da bine, se incadreaza in nota echipei
Bostina-pe partea stanga a facut in prima repriza niste combinati frumoase cu Nesu, pe partea dreapta nu a jucat mai nimic, a reusit sa marcheze un gol, a reusit alte 2 suturi periculoase, una peste alta sper sa isi fi revenit
Dica-nu a fost tocmai in apele sale, desi nu pot sa spun ca a jucat rau, totusi de la el se asteptau ceva sclipiri
Iacob-ramane cu un nou gol marcat, si cam sters
Oprita- odata cu intrarea lui si a lui Badea parca am vazut placerea fotbalului, a facut cateva faze frumoase pe partea dreapta, si parca a inviorat jocul
Badea- a fost in nota echipei, a reusit o lovitura de cap grea care, cu putin noroc, putea sa fie periculoasa
Ochirosii-ramane cu debutul cu gol in cupele europene...

am votat totusi Bostina...
in primele 60 min am vazut un fotbal slabutz, iar apoi am inceput sa vad un pic din placerea fotbalului...
de remarcat e tactica lui Oli care isi pastra 3 fundasi in aparare, si in permanentza al patrulea fundas creea superioritate de partea pe care actiona

=>N4P4sT4<=
3rd August 2006, 13:20
am votat saban pt. ca la ceilalti ma asteptam sa joace bine, dar el a fost noutatea...

ANTIDINAMO
3rd August 2006, 14:34
MECI DE ANTRENAMENT REUSIT . am votat Dica desi a fost pe locul 2 in topul celor mai slabi dupa Nicolita !

Cernea fara nota
Saban - 6
Baciu - 6,5
Ghionea - 6,5
Nesu 5,5
Nicolita + 4
Badea - 5
Cristocea - 6
Lovin - 6,5
Bostina - 6,5
Dica 5
Oprita - 6,5
Iacob - 6
Ochirosii 5.5

ketsbaya
3rd August 2006, 14:56
Saban,si-a facut un debut bun la Steaua,a figit mult,a centrat,a scos un 11 m,sper sa o tina tot asa.
Si Bostina super bun,sper k e inceputul unei reveniri...mi-a placut super mult de el si pt faptul k l-a lasat pe ochirosii sa bata 11 m.

daby
3rd August 2006, 16:25
Vasilica Cristocea - a facut un joc foarte bun...si a dat 2 centrari de gol
Da' cine a sutat superb si a obtinut corneru la golu 2 ? Shaorma (Saban)

eli.
3rd August 2006, 16:27
nu am vazut meciul dar din ce am inteles se pare ca Saban a jucat foarte bine ... pt primul sau meci ca titular... deci votul meu merge la el ...
forza steaua !

4steaua
3rd August 2006, 17:01
lovin, bostina si saban!!
lovin joaca din ce in ce mai bine, recupreaza aproape tot, paseaza f bine, nu mai da pasele inapoi, cred ca ar fi cazul ca oli sa-l lase in locul lui para la mijloc cand va reveni radoi, pt ca para nu joaca nimic de prea mult timp!!
ma bucur mult mai ales pentru bostina, pt ca intr-adevar a fost f atacat in ultima vreme. aseara a alergat pe tot terenul, a avut niste pase si niste centrari excelente si a mai si marcat!!bvo bostina, sper insa sa-l tina mai mult.
saban a fost o surpriza placuta.
insa jocul nu prea m-a multumit, cel putin prima repr a fost la pamant.arbitrului cred ca i-a placut repr a doua, jocul stelei, ca uitase sa inchei meciul, vroia un 4-0 omu :D

Clujeanu`
3rd August 2006, 18:10
Cernea - 6 - somer
Saban - 6.5 - a debutat cu dreptul,obtinand un penalti!E foarte bun in apare unde n-a avut greseala, dar mai slab in atac!(la centrari si pase cu viziune)
Baciu - 6 - joc exact cu ocazie mare de gol pt el!
Ghionea - 6.5 -joc exact,cu pase precise in adancime pt colegii lui din atac!
Nesu - 6 - sufletist,dar fara prea mari calitati
Nicolita - 4 - nu stiu ce are,dar in ultima perioada numai joaca nimic
Badea - 5.5 - a incercat multe si e dispus sa alerge pt echipa
Cristocea - 8 - doua pase de gol!Omul de geniu de la mijlocul terenului
Lovin - 7 - joc bun in aparare,dar in atac cand vine vorba de suturi nu are noroc!
Bostina - 7 - daca scapa de o anumita crispare in jocul lui devine un super jucator(nu degeaba a fost poreclit ronaldinho)
Dica - 6 -a fost marcat strans si nu a putut sa isi faca jocul
Oprita - 5.5 - joaca din prima...e intr-o revenire de forma
Iacob - 6 - pivotul nostru(buldozerul)...golul lui a fost atat de simplu...ce sa faca saracu sloven!
Ochirosii - 5.5 - inca promite mult razvan,dar sa vazut la 11 metri ca are sange rece!

Danna
3rd August 2006, 22:00
Boshtina, pentru tot: shi gol, shi centrari, shi lovituri libere, shi pase + darul pentru Ochiroshii :mrgreen: Frumoasa palma pentru contestatari :naughty:

cogdao
3rd August 2006, 23:04
Bostina a jucat foarte bine,probabil vrea sa infirme impresia care s-a creat despre el in ultima vreme...bafta si la mai mare!

OvidelStelistu
4th August 2006, 00:24
Votul meu se duce asupra lui Saban pt ca teoretic ambele goluri au venit de la el, golul din corner(nu l-a dat Saban dar el a scos corner-ul dupa acel sut bomba), golul doi(din penalty, scos tot de el). Mi s-a parut un gest foarte frumos faptul ca echipa a ales ca Ochirosii sa fie executantul loviturii de "pedeapsa"!
Stelist pina si dincolo de moarte!

#EffecT
4th August 2006, 23:03
Bostina a facut un joc bun.Ii mai remarc pe Cristocea,care s-a descurcat excelent in centrul terenului si pe Saban care pentru primul lui meci in tricoul stelei s-a descurcat bine.

cenucipi
5th August 2006, 11:44
Bostina n-a mai facut de mult un meci asa bun.Vine si KLEMI DIN URMA

Crys
5th August 2006, 17:48
Mie personal mi-a placut f mult Saban...mai ales la primul meci....foarte bun....tot asa...FORZA STEAUA!!!