PDA

View Full Version : Mare derby: Dinamo II - Steaua II

Seba
3rd August 2006, 01:36
ETAPA 1 VINERI 11/08/2006

S.C. DINAMO 1948 S.A. BUCURESTI II - S.C. F.C. STEAUA BUCURESTI S.A. II

Mergeeem in toate ligile
S-o sustinem pe Steaua
Cantam pana ragusim
SteauaII ce mult te iubim

Ooooo ooooo oooooooo...

adriancostin83
3rd August 2006, 11:24
Steaua 2 te iubim, dar Steaua 1 joaca in cl!!! si care derby, asta e doar un meci de asta al juniorilor...

Seba
10th August 2006, 02:09
Marti 15 August - Cupa Romaniei faza III

Steaua II - Rapid II

Nu stiu insa pe ce teren se joaca

ANTIDINAMO
10th August 2006, 10:21
stie cineva cine mai joaca la STEAUA 2 ?

Rio
10th August 2006, 16:13
stie cineva cine mai joaca la STEAUA 2 ?

Nepotii lui Becali

colonelu Voiculescu
10th August 2006, 16:33
Carlos , Nesu si Bobina

ANTIDINAMO
10th August 2006, 17:17
Carlos , Nesu si Bobina

l-ai uitat pe Oprita , Panait , Balan etc+ samd ! :yes:

hai mey serios stie cineva ? nu de alta dar sa vedem daca a mai ramas vreun junior din ala bun ? sau i-au vandut astia pe toti !

colonelu Voiculescu
10th August 2006, 17:40
Simion si Tudose la Uta
Litu la Jiul
Enescu cedat definitiv la Pandurii
Alexandru Iacob de la Corvinu 2005 nu a mai fost luat si se pare ca-l ia Otelul

Ramine mereu tinarul de perspectiva Oprita

Seba
12th August 2006, 23:19
mdea...au luat-o cu 2-0!
Urmeaza Steaua 2 - Rapid 2 marti in CUPA :))

colonelu Voiculescu
12th August 2006, 23:38
Cine a jucat pt Steaua 2 ? Ce jucatori mai sunt pe acolo ?

Duckadam
13th August 2006, 00:31
Meciul s-a jucat la Ploiesti pe stadionul Astra. Din ce am vz la tv la noi a jucam Daniel Balan. dinamo a marcat in min 48 si in finalul meciului printr-un autogol al lui Prunescu.

daby
13th August 2006, 01:45
A aparat Toma, Fulga sau Dobre ? Lucian Trandafir si Marius Roman mai sunt acolo ?

ww
13th August 2006, 10:10
A aparat Toma, Fulga sau Dobre ? Lucian Trandafir si Marius Roman mai sunt acolo ?
dupa cate am auzit Roman a jucat... si Balan si Lungu... de restu nu stiu

Seba
28th February 2007, 10:37
pe 2 martie, adica joi se va juca Steaua II - dinamu II, in prima etapa a returului ligii a 3-a :)
Sper sa ne luam revansa

GT29
28th February 2007, 11:02
pe 2 martie, adica joi se va juca Steaua II - dinamu II, in prima etapa a returului ligii a 3-a :)
Sper sa ne luam revansa

Pe care stadion se joaca?
Locatia?
Multumesc

KosmyN
28th February 2007, 13:17
Sper sa ne luam revansa

2 martie e vineri :innocent:

dargo
28th February 2007, 16:32
marele derby mic... Ne cam bate Dinamo cred, desi sper sa nu.

Seba
2nd March 2007, 10:10
AZI, ora: 15:30
stadion: ROMPRIM, de la piata sudului iei 34 2 statii spre capat(spre popesti leordeni). Cobori, mergi nitel (50 m max) tot spre capat si pe stanga vei vedea...bla bla Complex Romprim...sau ceva de genul. Sunt 2 terenuri mari si unul de sintetic acolo.
Haideti la meci, FORZA STEAUA

audiopixel
2nd March 2007, 19:00
Acum am venit de la Steaua II-Dinamo II 1-5.Cateva impresii:
1.Steaua II nu se poate numi echipa,ar insemna sa jignim cuvantul "echipa".
2.Ma asteptam sa vad un Ochirosii,chiar si Croitoru(daca tot nu l-a folosit ieri Oli),m-am inselat;spre deosebire de noi,la caini a fost Matache in poarta(la noi a aparat Toma).
3.Exista niste "jucatori" la Steaua II de genul nr 2,4,7,8(nu stiu numele lor) care au probleme grave de tehnica elementara si se pare ca nu au nico pregatire fizica(de prin minutul 65-70 nr 4 intreba insistent tusierul cat mai e de jucat),astfel ca din min 75 incolo erau atacuri ale dinamovistilor cu situatii de 5 contra 2(stelisti) sau 6 contra 3.
4.Echipamentul de joc al Stelei cred ca l-au luat din drum inspre stadion de la Targul din Aleea Castanilor;spre deosebire de noi,Dinamo a aparut cu tricourile echipei mari.
5.La iesirea din stadion erau cativa "jucatori" ai Stelei II care au fost asteptati de prietenii lor sa urce in niste Jeepuri;vreo legatura intre supermasinile lor si modul de selectie de la Steaua II?
6.Nu stiu daca inseamna ceva:la meci a fost prezent si Dan "Fibra" Petrescu(o fi fost observator sau ceva),inconjurat de o armata de trepadusi ai clubului Militiei.

Cam astea sunt impresiile lasate de viitorii stelisti.Sunt curios daca MM Stoica stie care-i atmofera pe acolo...

dargo
2nd March 2007, 19:49
Am zis ca ne luam bataie... :whistling

audiopixel
2nd March 2007, 20:05
N-ar fi mare tragedie ca ne-am luat-o cu 5-1,insa am ramas surprins neplacut de tot ce inseamna Steaua II in acest moment.La un moment dat unul dintre cihbitii tribunei striga la jucatori:"avem si noi echipa,intram la 2"...

#EffecT
2nd March 2007, 20:22
Am spus-o de mai demult ca nu se pune accent pe echipa a doua a clubului si e mare pacat. Unul dintre actualii jucatori de la steaua 2 mi-a spus ca MM fost prezent la un singur meci al echipei in tot turul ,iar Oli la 2 .

GT29
2nd March 2007, 21:58
Daca asta este o echipa facuta dupa restructurarea activitatii la juniori, va rog "stricati" centrul la loc!!
Es te rusinos, degradant sa te cheme Steaua...chiar si 2.
Daca strangeam 11 suporteri de pe stadionul Steaua, cred ca jucam la fel de bine ca Steaua 2!
GB, MM, Oli chiar nu va pasa?
MM asta este activitatea ta la club?
O rusine de echipa, o rusine de echipament, o rusine de conducere tehnica, nimeni de la club pe acolo...incredibil!:wallbash:
Faceti ceva, domnilor conducatori!

ANTIDINAMO
5th March 2007, 10:44
Am zis ca ne luam bataie... :whistling

echipele de fotbal ale STELEI iau bataie pe unde sunt prinse datorita marilor strategi ai fotbalului mimi stoica & 0-0laroiu !
dle gg becali cat mai rabdati domne hahalerele astea ?

Seba
7th March 2007, 17:39
Dinamo II totusi e o echipa de Liga a 2-a iar noi de a 3-a. La dinamo au jucat mai mult fotbalisti de divizia a...matache, scarlatache ala care a venit de la jiul si inca cativa. Oricum dinamuistii erau niste namile care stateau bine pe picioare, nu aveau nicio treaba...ai nostri niste mititei, unii destul de iuti, dar ineficienti.
La 2-1 pt dinamue II domnul central Istrate a acordat ROSU unui stelist pe motiv ca a fost joc periculos in postura de ultim aparator...jocul reluandu-se cu lovitura libera INDIRECTA. daca se intampla asta pe in div A pe Ghencea eventual, ar fi fost injurat 3 zile si 3 nopti :)...se vede rar o asemenea faza :p
Oricum per total dinamo a fost mai buna :(

sergiuku
26th April 2007, 19:59
asta e........

kalashnikov
26th April 2007, 20:59
steaua2 face de ras numele echipei .. ar trebui sa se numeasca altfel

broasca14
27th April 2007, 00:55
Sincer? Nici nu stiam ca exista Steaua 2. Stiam ca exista o echipa a doua, dar nu ca se numeste asa. Si nici nu prea am fost interesat decat de STEAUA datorita careia exista acest forum.

echipele de fotbal ale STELEI iau bataie pe unde sunt prinse datorita marilor strategi ai fotbalului mimi stoica & 0-0laroiu !
dle gg becali cat mai rabdati domne hahalerele astea ?

Oricum ... tin sa fac o observatie ... nu cred ca Oli are vro vina, sau ar fii anti-Steaua asa cum zici tu. Oli e un domn.La fel cum au fost si Zenga, si Protasov. GB ... pot sa zic ca e stelist. "Alimenteaza" clubul cat il duce si pe el capul, dar hahalera de care zici tu, este dupa parerea mea MM.

grizlarules
27th April 2007, 21:59
nu prea vad ce legatura are olaroiu cu STEAUA II

#EffecT
27th April 2007, 22:05
Inca un rezultat SENZATIONAL pentru Steaua 2 .

Am luat patru goluri de la marea echipa INTERGAZ . Golul nostru de onoare a fost marcat de Roman .
Tot asa :wallbash:

daby
27th April 2007, 22:51
Roman ala marcheaza destul de des. Ar trebui urmarit

ioana20
27th April 2007, 22:56
Inca un rezultat SENZATIONAL pentru Steaua 2 .

Am luat patru goluri de la marea echipa INTERGAZ . Golul nostru de onoare a fost marcat de Roman .
Tot asa :wallbash:
Saban a jucat?:P

colonelu Voiculescu
28th April 2007, 19:40
Trebuie facuta curatenie si la Steaua 2 .

siiir louie
28th April 2007, 23:32
Roman ala marcheaza destul de des. Ar trebui urmarit

Roman ala nu-i jucatorul alal adus de la Craiova acum vreo 5 ani (Marius Roman--mijlocas ofensiv)?

Mapoate "ilumina" cineva?

dargo
28th April 2007, 23:37
Roman ala nu-i jucatorul alal adus de la Craiova acum vreo 5 ani (Marius Roman--mijlocas ofensiv)?

Mapoate "ilumina" cineva?

ba da, ala e. Mare vedeta la liceul mircea eliade, sub bagheta lui Ioan Toma, antrenor si la juniorii Stelei.