PDA

View Full Version : Convocarile lui Piti

ZIZOU
2nd August 2006, 18:06
Am hotarat sa fac un acest thread pentru ca sunt impotriva convocarilor lui Pitigoi.Tare ma tem sa nu pierdem si calificarea la Euro 2008.Cu ce convocari face Piturca ne putem astepta la orice.

"Ieri, FRF a anunţat "stranierii" convocaţi de Piţurcă pentru amical. La mijlocaşii centrali apare Codrea în locul lui Şoavă. " N-are meciuri jucate", ar fi spus selecţionerul despre ultimul. Lotul va fi întregit cu jucătorii din ţară, dar după etapa a treia din campionat. Revenind însă la grupul extern, surprinde din nou neconvocarea lui Ogăraru (26 de ani). Antrenorul naţionalei continuă să ignore un fundaş dreapta pentru care Ajax Amsterdam a plătit în această vară 3,3 milioane de euro. " N-are faţă de naţională. Face multe greşeli grave într-un meci", a explicat el. Ce variante mai sînt pentru acest post? Contra, care nu prea joacă la Getafe. Stelistul Petre Marin sau rapidistul Bădoi. Răspunderea pentru selecţie e în totalitate a lui Piţurcă. La fel şi răspunderea pentru rezultate. Pentru cele din urmă selecţionerul răspunde cu scaunul."(gsp)

ww
2nd August 2006, 20:09
nu ii tin partea lui Piturca dar eo zic sa stam sa vedem ce rezultate are... daca echipa va juca bine in prelimirarii eo zic ca aceste comentarii, ca nu l-a luat pe ala sau pe celalalt, sunt de prisos...
parerea mea strict personala e ca Ogararu merita convocat...

=>N4P4sT4<=
2nd August 2006, 20:44
hai ma ca e culmea piturca. park ar fi alt jucator mai bun p postu' lu' george. are ranchiuna asta e clar. el l-a "sfatuit" si p cocis sa se duca la "ekipa mari din europa", astfel cazand transferul acestuia la steaua. deci piturca pune piedici cu orice ocazie stelei. nu e de mirare ca dupa plecarea lui steaua a avut o ascendetza f mare.
la cazul radoi practic mirel a fost suspendat pt. ca trebuia sa aiba dreptate piturca.
oricum se fac si s-au facut selectii dubioase la nationala. normal cu astfel de conducatori la frf (dar si la lpf). sa fie performante la nationala total intamplatoare...

aris-din-zalau
2nd August 2006, 21:37
omul are dreptul sa convoace pe cineva, doar el raspunde de rezultate, atata vreme cat natzionala va avea rezultate, nu ma vor interesa convocarile facute de dansul.

kalashnikov
3rd August 2006, 11:16
Foarte ciudata decizia lui Piturca . Oricum vedem la meci daca a fost bine sau a fost rau . Asa s-a zis si despre francezul Raymond Domenech cand nu l-a pus titular pe Giuly. Nu pot sa ma exprim daca nu vad rezultate . Dar oricum, a zis si Olaroiu , Steaua e mai importanta decat nationala , si cred ca a avut dreptate . Nu vad cum sa ne calificam intr-o grupa cu Olanda,Belarus,Slovenia. Cred ca avem sanse foarte mici si noi si bulgarii.

Daemon_ABB
3rd August 2006, 16:39
Dar oricum, a zis si Olaroiu , Steaua e mai importanta decat nationala , si cred ca a avut dreptate . Nu vad cum sa ne calificam intr-o grupa cu Olanda,Belarus,Slovenia. Cred ca avem sanse foarte mici si noi si bulgarii.
Din contra, avem sanse mari sa ne calificam pt. ca se califica primele 2 locuri. Dar Piti face selectia praf, asa ca pe mine unu, nu ma mai intereseaza echipa nationala si nu o sa ma mai uit la meciuri pt. ca nu ma mai reprezinta.
Dupa parerea mea la echipa nationala trebuie convocati cei mai buni jucatori pe care ii are tara la momentul respectiv si atata timp cat nu se intampla asta nu ma mai intereseaza.
Parere strict personala.

Una fede, Un mito, Un amore infinito! STEAUA BUCURESTI!

Bogdanbibi
3rd August 2006, 18:01
eu zic ca daca mutu va fi in forma, si dupa cum a inceput la fiorentina asa se pare, romania va castiga toate meciurile, mai putin cele cu olanda ;). indiferent daca va juca contra, ogararu sau badoi fundas dreapta....sunt convins ca va lua la nationala pt amicalul asta cel putin 4 stelisti (goian, dica, oprita si nicolita) daca nu chiar mai multi...

ZIZOU
3rd August 2006, 18:43
Intra-devar Mutu este din nou in forma si ne va ajuta foarte mult in campania aceasta de calificare.

mansiz26
3rd August 2006, 20:35
Ce sa ceri unui cretin... " N-are faţă de naţională. Face multe greşeli grave într-un meci" asta e culmea culmilor. E cel mai constant si sigur fundas pe care l-am vazut eu in Romania.

MIREL6RADOI
3rd August 2006, 21:17
Sincer,cred ca nici la euro2008,romania nu se va califica...cred ca ar fi cazul ca nationala de fotbal sa aiba un antrenor strain,asa cum au facut rusii cu hiddink,grecii cu renhagel,sarbii cu javier clemente..cred ca ar trebui sa dam nationala pe mana lui Walter ZENGA!:)

cogdao
3rd August 2006, 23:01
Piti se crede,ca de obicei,la nationala ca si in curtea lui proprie.Datorita lui vom rata si aceasta campanie de calificare.Exemplele sunt multe ale prostiei domnului selectioner,pastrarea unui expirat precum Contra in detrimentul lui Ogararu si altele.
Pacat de omul de rand care sta in fata televizorului si spera...si spera...si atat.

ANTIDINAMO
4th August 2006, 11:56
acest victor sms piturca aduce la selectionata lui NUMAI jucatori pt resapare ca sa ia comision de la varul ciobanni !

#EffecT
5th August 2006, 02:16
Neconvocarea lui George Ogararu spune tot! Piturca sa lase orgoliile la o parte,sa invete din greseli si sa intealeaga ca nu se poate dispensa de serviciile unui jucator doar pentru ca nu-i place fatza lui sau cum se imbraca!
Lobont este in continuare convocat desi este clar ca e rezerva la Fiorentina,Contra un jucator expirat,Codrea cat a jucat? Sa nu uitam de febletile Iencsi si Soava.(care in mod miraculos nu se regasesc printre convocati! ALELUIA! )

skill
5th August 2006, 06:07
acest victor sms piturca aduce la selectionata lui NUMAI jucatori pt resapare ca sa ia comision de la varul ciobanni !

exagerezi...eu cred k tre sa asteptam si sa vedem ce rezultate are.Oricum ce ai spus tu e mult prea exagerat.

$teauA
5th August 2006, 07:15
In meciurile oficiale Piturca are 5 victorii si 2 infrangeri (amandoua inpotriva Olandei care sa fim seriosi in calificare au fost mult peste noi de la inceput). A terminat campania de calificari cu 4 victorii la rand si cu 5 victorii din ultimele 6 meciuri. Chiar daca are metode ciudate de convocare eu cred ca este antrenorul potrivit pentru nationala si ca o sa ne califice la EURO 2008 cu jucatorii pe care el ii convoaca.

cleo_steaua
5th August 2006, 10:18
parca vad ca vor rata si calificarea asta din cauza ambitiei prostesti a lui PITI.
Eu chiar nu inteleg de ce nu-l convoaca pe Ogararu ???? !!!!
Cred ca transferul lui la Ajax a fost cea mai mare palma pe care Piti o putea primi; cu alte cuvinte Ogararu a fost suficient de bun pt ca Ajax sa se deranjere sa-l monitorizeze 1 an ca apoi sa-l cumpere si sa-l bage titular de la prima strigare, dar pe "maestrul , infailibilul si multilateralul " Piti nu la impresionat ....

Hai ca-i buna !

Si acum , tov. Piturca nu mai poate sa dea inapoi, ca nu da bine la CV

Lase-ne omule ca suntem scarbiti !

chewie
5th August 2006, 18:41
Sincer,cred ca Piti greseste enorm cand nu-l convoaca pe Ogararu,care aseara in meciul Ajax-Inter a fost titular si a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren...daca Ogararu ''comite'' cate 3-4 erori pe meci cum zice Piti atunci de ce sa mai chinuit Ajax sa-l monitorizeze un an si sa mai plateasca si 3,3 milioane pe el?Piti,probabil nu l-a convocat din cauza faptului ca este in conflict cu oficialii Stelei ceea ce ar putea dauna echipei nationale...cu cine sa joace Piti?cu Contra?asta mai mult freaca banca de rezerve...''doar'' Ogararu a gresit in meciul cu Olanda?da cand a trecut Robben pe langa Contra ca un tren si a inscris?daca Piti nu renunta la orgolii nu ne calificam nici la euro si iar o sa dam vina pe jucatori cum ca ar avea escapade nocturne...se ''lauda'' ca pentru el nu conteaza numele jucatorului si o sa-i aduca la nationala doar pe cei care sunt in forma....stiindu-l pe piti.....iar o sa stam acasa si ne uitam cum joaca altii pe la turneele finale

cogdao
5th August 2006, 19:27
Piti,probabil nu l-a convocat din cauza faptului ca este in conflict cu oficialii Stelei ceea ce ar putea dauna echipei nationale

eee...nu cred ca e in conflict cu nimeni de la Steaua,n-ati vazut ce de stelisti avem la nationala...

bothuman
8th August 2006, 15:22
NU o sa avem rezultate pana nu seschimba conducerea. ce oameni pot sa conduca fotbalul romanesc. ei au retorogadat-o si pe sportul, pt a iesi in evidenta la fifa. si am citit pe site-ul topsport, ca si pe jiul petrosani vor sa o retrogadeze

kalashnikov
15th August 2006, 14:05
sper ca daca STEAUA va avea meciuri importante in liga si atunci va avea si nationala meci Piturca sa inteleaga ca steaua e mai importanta decat nationala . romania si-asa nu se califica , sa fim seriosi , generatia de tincihea nu se va califica niciodata pentru ca le-a intrat in cap ca sunt vedete si la nationala joaca prost . romania inainte avea sport , totul s-a dus gimnastica ,inot,canotaj,atletism acum am ramas doar cu fotbalul si asta doar cu echipe de club

RedStar
16th August 2006, 21:09
Binee Dica, invata-l pe Mutu sa suteze la poarta !

kalashnikov
16th August 2006, 21:14
Binee Dica, invata-l pe Mutu sa suteze la poarta !
pai numai daca ne uitam la mutu ce aere de vedeta are:doh:

bothuman
16th August 2006, 22:18
iara l-a convocat pe florentin petre. piti nuobserva ca florentin alearga, alearga dar nu face nimic bun. putea sa-l puna pe banel in locul lui

senti
16th August 2006, 22:49
iara l-a convocat pe florentin petre. piti nuobserva ca florentin alearga, alearga dar nu face nimic bun. putea sa-l puna pe banel in locul lui
Parca la si schimbat in repriza a2a cu Banel.:)

Bogdanbibi
17th August 2006, 00:08
cica ogararu face cate o greseala grava pe meci, dar pe contra nu-l vede ca se dribleaza singur, a pierdut mingea de vreo 3 ori azi

ww
17th August 2006, 01:00
parerea mea sincera e ca Banel nu merita dupa ultimele evolutii, exceptand ultimul meci, sa fie selectionat... pe petre nu am unde sa-l urmaresc ca sa ma pronunt...
oricum Banel a intrat in repriza a doua...
si pana la urma a fost un meci amical... echipa o sa arate diferit in meciuri oficiale

anamarya
18th August 2006, 14:06
Ogăraru, convocat de Piţurcă pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania (Vineri,18 August 2006)
Fundaşul echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă pentru meciurile echipei naţionale a României cu Bulgaria şi Albania, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2008. Absenţa lui Ogăraru din lotul primei reprezentative a reprezentat în ultima perioadă un motiv de dispută între selecţioner şi managerul general al clubului Steaua, Mihai Stoica. Oficialul grupării din Ghencea i-a reproşat lui Piţurcă faptul că nu l-a convocat pe fundaş la ultimele acţiuni ale naţionalei, deşi acesta avusese evoluţii bune la Steaua şi reuşise şi transferul la Ajax Amsterdam. Selecţionerul a răspuns, spunând că Ogăraru este pentru el opţiunea a treia pentru postul de fundaş dreapta, după Cosmin Contra şi Valentin Bădoi şi că îl va chema la naţională atunci când va juca titular la Ajax. Conform unui comunicat de presă al FRF, pe lista celor 16 jucători care evoluează în străinătate convocaţi de Victor Piţurcă pentru meciurile cu Bulgaria şi Albania se mai află: Bogdan Lobonţ (Fiorentina) – portar; Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamaş (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Răzvan Raţ (Şahtior Doneţk), Pompiliu Stoica (FC Moscova) – fundaşi; Paul Codrea (US Palermo), Răzvan Cociş (Sheriff Tiraspol), Florentin Petre (ŢSKA Sofia), Florin Şoavă (Krîlia Sovetov Samara), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva) – mijlocaşi; Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (Şahtior Doneţk) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre) – atacanţi. FRF a trimis azi telegramele de convocare pentru a respecta termenul regulamentar impus de FIFA, dar există posibilitatea ca, până la reunirea lotului la Casa Fotbalului, programată pentru 28 august, la ora 11.00, să se renunţe la unii dintre jucătorii amintiţi mai sus din cauza eventualelor accidentări, a statutului lor de rezervă la echipele de club sau a lipsei de formă sportivă. Numele jucătorilor legitimaţi la cluburile din ţară, convocaţi pentru aceleaşi întâlniri, va fi anunţat după disputarea jocurilor din cadrul etapei a V-a a Ligii I. Echipa naţională a României va întâlni pe 2 septembrie, de la ora 21.00, la Constanţa selecţionata Bulgariei, iar pe 6 septembrie, de la ora 20.00, la Tirana, reprezentativa Albaniei, în cadrul grupei G a preliminariilor EURO 2008.

www.prosport.ro

p.s. o stire similara apare si pe gsp

Rio
18th August 2006, 15:00
in sfarsit l-a convocat.. e bine macar ca e in lot

eli.
18th August 2006, 15:30
stati putin de acum daca l-a convocat asta nu iseamna ca va fi si titular ... vom vedea in meciul cu Bulgaria daca l-a convocat doar ca sa stearga banca de rezerve.

Andrei4Steaua
18th August 2006, 22:11
JUCĂTORII LEGITIMAŢI LA CLUBURI DIN STRĂINĂTATE

CONVOCAŢI PENTRU MECIURILE CU BULGARIA ŞI ALBANIA

Selecţionerul echipei naţionale a României, Victor Piţurcă, a anunţat azi numele celor 16 jucători legitimaţi la cluburi de peste hotare convocaţi pentru jocurile cu Bulgaria (2 septembrie a.c., ora 21.00, pe stadionul „Farul” din Constanţa) şi Albania (6 septembrie a.c., ora 20.00 – adică 21.00, ora României, pe stadionul „Qemal Stafa” din Tirana), contând pentru preliminariile EURO 2008.

Azi au primit faxuri de convocare următorii fotbalişti: Bogdan Lobonţ (Fiorentina) – portar, Cosmin Contra (Getafe CF), George Ogăraru (AFC Ajax Amsterdam), Gabriel Tamaş (Celta Vigo), Cristian Chivu (AS Roma), Adrian Iencsi (Spartak Moscova), Răzvan Dincă Raţ (FC Şahtior Doneţk), Pompiliu Stoica (FC Moscova) – fundaşi, Paul Codrea (US Palermo), Răzvan Cociş (FC Sheriff Tiraspol), Florentin Petre (CSKA Sofia), Florin Şoavă (Krîlia Sovetov Samara), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva) – mijlocaşi, Adrian Mutu (Fiorentina), Ciprian Marica (FC Şahtior Doneţk) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre) – atacanţi.

Aceste faxuri au fost trimise pentru a respecta termenul regulamentar impus de FIFA în ceea ce priveşte telegramele de convocare, existând posibilitatea ca, până la ora reunirii lotului la Casa Fotbalului (luni, 28 august a.c., ora 11.00), să se renunţe la unii dintre jucătorii amintiţi mai sus din cauza eventualelor accidentări, a statutului lor de rezervă la echipele de club sau a lipsei de formă sportivă.

Numele jucătorilor legitimaţi la cluburi din ţară, convocaţi pentru aceleaşi întâlniri, va fi anunţat după disputarea jocurilor din cadrul etapei a 5-a a campionatului naţional Liga 1

Asta e stirea de pe gsp :P ..... e adevarat de ce sa nu fie adevarat ? poate s-a trezit si Piturca si ii vede adevarata valoare a lui Ogararu

eli.
18th August 2006, 23:21
la TV Sport acum 1ora-2 era pe bara de stiri , stranierii convocati pt respectivele meciuri , ei pe acea lista nu era George Ogararu(Ajax Amsterdam) :|

Andrei4Steaua
19th August 2006, 00:27
la TV Sport acum 1ora-2 era pe bara de stiri , stranierii convocati pt respectivele meciuri , ei pe acea lista nu era George Ogararu(Ajax Amsterdam) :|

TV Sport e cu PRO TV-ul .... deci cei de la prosport nu puteau scrie o stire si cei de la tv sport sa difuzeze alta ... probabil vreo greseala

LoMax8
19th August 2006, 01:04
Ogararu a fost convocat la Nationala punct!

geoovy
19th August 2006, 10:39
pt ca scria ceva de genul: "George Ogararu (Ajax) a fost convocat de bla bla bla....au mai fost convocati pt meciurile cu Bulgaria si Abania urmatorii bla bla bla"...deci normal ca George nu aparea in lista deodata ce el a fost primul anuntat in bara ca a fost convocat...

Heavenstar5
28th August 2006, 02:49
Ogararu nu a fost convocat. In schimb, convocare de ultima ora, dupa cele 4 goluri "senzational"(e) de bulanoase, a "tanarului" atacant Ionel Ganea de la fc dinamo. Un pas mare pentru piturca si unul mic pentru nationala. tot asa inainte:) :romania:

lucian_iasi
28th August 2006, 03:10
Lotul pentru primele doua meciuri

Portari: Lobont si D. Coman;
Fundasi: Contra, Tamas, Chivu, Rat, Badoi, Maftei si P. Marin ;
Mijlocasi: Codrea, Cocis, Fl. Petre, Rosu, Nicolita , S. Paraschiv , D. Munteanu, N. Dica ;
Atacanti: Mutu, Marica, D. Niculae, Buga, Oprita

bothuman
28th August 2006, 13:56
nu il convoaca pe ogararu, dar cred ca va fi titular florentin petre, si pe banca de rezerve preferatul lui pitzi, pompiliu stoica

#EffecT
28th August 2006, 14:29
De bine de rau,George Ogararu a jucat ca titular 3 din cele 5 partide oficiale jucate pana acum de Ajax.
Scria clar ca se va renunta la un anume jucator,daca acesta va avea o problema medicala,va fi rezerva la echipa de club sau va fi intr-o forma slaba.Avand in vedere ca Piturca nu il prea agreeaza pe George,probabil ca a considerat ca se afla intr-o forma slaba,din moment ce a jucat toate cele 90 de minute in ultimul meci din campionat pentru Ajax.
Ma mir,cum de nu se aplica aceeasi masura pentru toti:aici ma refer la Bogdan Lobont,care face tusa la Fiorentina,si care este convocat constant la nationala si in plus joaca si titular,ma mai refer la Codrea care este rezerva la Palermo(italienii vor sa il dea Rapidului,ca sa scape cat mai repede de el ) si nu in ultimul rand la Daniel Niculae,care intra doar pe finalurile de meci la Auxerre.Sa vedem cum o sa se descurce favoritul nostru numarul 1 ,Cosmin Contra.Dumnezeu cu mila!
Consider insa convocarea lui Ionel Ganea absolut necesara!

LoMax8
28th August 2006, 16:25
Piti face jocurile cum vrea el ca doar e antrenor si totul e pe favoruri , nimeni nu-l intreaba de "sanatate" acuma, o sa-l intrebe dupa ce pierdem iar calificarea, o sa-l dea afara o sa vina altul, ala tot pe favoruri o sa faca echipa si tot asa...nationala noastra are un Mutu un Chivu un Radoi dar degeaba, se joaca in 11...
Degeaba il convoci pe Ganea dak tu o sa-l joci pe D.Niculae care e pe langa fotbal in acest moment, degeaba Ogararu joaca 3 din 5 meciuri titular la Ajax( subsrciu de la colegu` stelistuu) dak tie nu-ti place moaca lui. Degeaba Badoi, care la drept vorbind, e cel mai constant om al Crapidului, e mai bun decat Contra, dak tu il bagi max 15 minute pe final. Degeaba il aduci pe Rosu din Spania, mie imi place tipu, mare stelist, bun jucator, dak tu il joci 15 min si nu-l bagi un meci titular, nici macar in amicale, sa vezi ce poate. Degeaba Rat e titular dak n-are concurenta pe post(Pe P. Stoica nu-l poti numi concurenta ci mai degraba moft ) si deci n-are pt ce sa se agite asa mult.

Heavenstar5
29th August 2006, 23:04
Bai, Piturca face convocarile dupa cum ii vine lui. Adica aduce jucatorii cu care se intelege el mai bine...sau ma rog, pe care ii are el la inima, si dupa aia pe ceilalti. Nu mi se pare corect, si asta nu din cauza ca este un fost jucator al Stelei, ci pentru ca este un jucator, unul dintre putini, component al unei formatii foarte puternice din Europa, si asta nu intamplator, sa nu il cheme pe Ogararu la lot. Plus, Ganea eu nu cred ca face pentru echipa nationala, chiar daca a marcat el 4 goluri acum, cu Craiova. Eu zic ca sunt multi alti jucatori mai de valoare decat cei selectionati. Spre exemplu Cocis asta, tot il pupa si il baga in fata...mare jucator. Mai bine s-a descurcat Dica in locul lui de 100 de ori, si daca stau sa ma gandesc ar putea veni in locul lui pana si Niculescu de la Dinamo, care este mult mai bun in spatele varfurilor. In fine. Nu ca am eu ceva cu Piturca, cu siguranta ca el stie mai bine decat noi toti cei de aici, dar unele alegeri nu le face pe baza profesionala...ci pe cea sentimentala, daca o putem numi astfel. Cat despre jucatori ca Codrea sau chiar Rosu...nu mai am ce sa spun....bine ca nu l-a chemat pe Sanmartean =)) Cam atat...dezamagire. Astept meciul cu Bulgaria, atunci se va vedea intr-adevar daca deciziile sale au fost cele mai potrivite.

bothuman
30th August 2006, 11:28
piturca e aproape ca iordanescu, numai ca nu se roaga atata... daca nu se schimba conducerea, nuvom avea nici antrenor nici rezultate

Bogdanbibi
30th August 2006, 13:04
singura solutie pt a fi toata lumea multumita de convocari, si pt a nu exista suspiciuni de favoritisme ar fi un selectioner strain, si nu ma refer la straini care au antrenat in romania

M4r|us
30th August 2006, 13:23
Bogdanbibi : n-o sa se intample una ca asta cat timp Nasu' e la federatie.. stai linistit.

Oricum, nu pot sa-mi imaginez ce e in mintea lui Pitzigoiu asta de nu l-a chemat pe Ogararu... e cu mult peste Contra!

LoMax8
30th August 2006, 13:39
Si Badoi e mult peste Contra dar nici Badoi nici Ogararu nu se inteleg cu Piti...pe cand Contra ii canta in struna. Pai imaginativa cum ar fi sa nu-l mai Convoace pe Contra, nimeni n-ar mai auzi de el...E clar ca face echipa dupa cum il taie capu` dar n-am ce sa-i reprosez ca de aia e el antrenor si nu eu...dupa ce o sa avem rezultate proaste atunci o sa-mi exprim nemultumirea. Dar vorbele sunt aruncate in gol oricum.

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:27
Piturca e un frustrat ... incepe si el acum cu superstitii precum nea Puiu'
Maine , poimaine il vad cum pupa icoanele sau zarurile
Aseara a dus baietii de la lot la aceiasi terasa la care au fost si inainte de meciul cu Cehia - va inchipuiti ce are omu asta in cap
Se pripeste la superstitii el
Nu ai ce sa ii ceri...daca aveam 10 Ronaldo si un Oliver Khan in nationala putea sa ii duca si in pampas la terasa...ca oricum bateam Bulgaria
In concluzie Piti este frustrat , incapatanat, lipsit de inspiratie si putin prost.Dar cum prostu are noroc....poate are si nationala
Am ajuns tari daca ne bazam pe asa ceva ...nu ?

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:30
Si Badoi e mult peste Contra dar nici Badoi nici Ogararu nu se inteleg cu Piti...pe cand Contra ii canta in struna. Pai imaginativa cum ar fi sa nu-l mai Convoace pe Contra, nimeni n-ar mai auzi de el...E clar ca face echipa dupa cum il taie capu` dar n-am ce sa-i reprosez ca de aia e el antrenor si nu eu...dupa ce o sa avem rezultate proaste atunci o sa-mi exprim nemultumirea. Dar vorbele sunt aruncate in gol oricum.

"Asa am gandit eu echipa si asa am facut-o. Am motivele mele sa consider ca Ogararu nu este inca apt de echipa nationala" - zise Pitzi
Ce sa zic - are el creier sa isi dea seama cine e apt sau nu
Da-l in pana mea de prost...ca deja ma enerveaza ----- sper sa se califice Romania si atat

ww
30th August 2006, 18:45
Piturca e un frustrat ... incepe si el acum cu superstitii precum nea Puiu'
Maine , poimaine il vad cum pupa icoanele sau zarurile
Aseara a dus baietii de la lot la aceiasi terasa la care au fost si inainte de meciul cu Cehia - va inchipuiti ce are omu asta in cap
Se pripeste la superstitii el
Nu ai ce sa ii ceri...daca aveam 10 Ronaldo si un Oliver Khan in nationala putea sa ii duca si in pampas la terasa...ca oricum bateam Bulgaria

nu are nimic... ce e daca e superstitios?... stelisti nu mergeau la acelasi club inainte de meciurile din uefa, de ex...

pana la urma ce face, pe cine selectioneaza e treaba lui atata timp cat are rezultate... sa vedem ce va face sambata...
si Scolari a fost facut varza de presa din Brazilia pt ca selectiona pe cine vroia.. pana la urma rezultatele conteaza... antrenorul are o strategie cu si despre unii jucatori... asta nu ca sa il apar pe selectioner... ca daca pierde cu Bulgaria(Doamne fereste!) iar echipa nu joaca fotbal... o sa-l critic.... dar pana atunci... sa vad prima data jocul...

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 18:48
nu are nimic... ce e daca e superstitios?... stelisti nu mergeau la acelasi club inainte de meciurile din uefa, de ex...

pana la urma ce face, pe cine selectioneaza e treaba lui atata timp cat are rezultate... sa vedem ce va face sambata...
si Scolari a fost facut varza de presa din Brazilia pt ca selectiona pe cine vroia.. pana la urma rezultatele conteaza... antrenorul are o strategie cu si despre unii jucatori... asta nu ca sa il apar pe selectioner... ca daca pierde cu Bulgaria(Doamne fereste!) iar echipa nu joaca fotbal... o sa-l critic.... dar pana atunci... sa vad prima data jocul...

Ai dreptate...dar ma doare sa vad jucatori valorosi cum stau acasa din cauza lu Piti

dax
30th August 2006, 21:23
Pitzi e cam varza. Cum a scapat Steaua de el, cum a facut performantza. Probabil si nationala are nevoie de aceeasi solutie. Dar cine sa vina la nationala ?

Nationala este afacerea de-o viata a nashului sandu. Nu conteaza performantele nationalei cat conteaza profitul care se poate face pe spatele ei. Pana nu scapam de mafiotii astia, o sa ne uitam la altii cum joaca la Campionatele mondiale si europene, noi fiind tot timpul outsideri, si acasa in fotoliu.

Convocarile banuiesc ca le face dupa cum are chef si interes (al lui si al altora). Sau cumva face convocarile cu zarul ? Oare va mai fi Dica titular ?

allex_inl
30th August 2006, 21:36
Sa nu uitam ca Piti ne-a calificat la un turneu final, fara nici o infrangere! Poate e mai bun in postul de selectioner decat a fost in cel de antrenor la Steaua!

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 23:52
Pizdurca SMS Victor e o mare hahalera !
Echipa o sa se califice la CM/CE atunci cand marele antrenor va renunta sa mai citeasca SMS-urile primite de la Ciobanne Becali in care apar nume gen Contra , Rosu , Soava , Iencsi , Codrea

geoovy
31st August 2006, 00:02
Sa nu uitam ca Piti ne-a calificat la un turneu final, fara nici o infrangere! Poate e mai bun in postul de selectioner decat a fost in cel de antrenor la Steaua!
poate Hagi ne-a calificat...pana sa revina Hagi la nationala, ca jucatori, Romania juca dezastruos:am castigat norocos in portugalia printr-un gol marcat de munteanu din lovitura livera in prelungiri, dupa ce tot meciul am stat in terenul nostru(stelica a aparat un penalty), 0-0 cu slovacia pe lia manoliu dupa un meci slab,1-1 cu ungaria si parca (nu mai stiu sigur) doar 1-0 cu azerbaidjanul...deci jucam slab...ceva de genul ce juca Steaua intr-o perioada cu pitzi la timona cand castigam doar cu 1-0 (de fiecare data gol raducanu din pasa lui oprita)...abia dupa ce sa reintors Hagi in echipa am inceput sa jucam ceva ceva: 2-0 cu ungaria, 5-1 la bratislava cu slovacia, 1-1 cu portugalia dupa un meci in care am dominat si nu am stat cu fundul in poarta...aceasta a fost campania fara infrangere a lui pizti...daca nu revenea Hagi sunt sigur ca nu ne calificam nici atunci...parerea mea :)

LoMax8
31st August 2006, 00:16
Pizdurca SMS Victor e o mare hahalera !
Echipa o sa se califice la CM/CE atunci cand marele antrenor va renunta sa mai citeasca SMS-urile primite de la Ciobanne Becali in care apar nume gen Contra , Rosu , Soava , Iencsi , Codrea

Eu zic ca pe Rosu l-ai trecut langa niste habarnisti...sa nu uitam ca el joaca de ani bun in Spania, ba e si titular in majoritatea meciurilor si nu cred ca-l tin aia de prost...uite de exemplu C. Munteanu a jucat prin Spania, in Secunda dar a jucat si in teren nu doar pe margine la incalziri sau intre cele doua reprize cum fac Contra, Soava sau chiar Lobont, si acuma e la dinamu si eu zic ca face o treaba f buna, se vede ca are experienta...

colonelu Voiculescu
31st August 2006, 00:25
Rosu joaca la marea echipa Recreativo Huelva
Pentru ei o fi bun . Pentru echipa Nationala sunt alte pretentii .

LoMax8
31st August 2006, 00:26
Margaritescu la nationala in locul lui Paraschiv!!!
2006-08-30 22:31:00

Andrei Margargaritescu a fost convocat de urgenta de selectionerul Victor Piturca, in locul accidentatului Sorin Paraschiv. Stelistul a suferit o intindere musculara si nu a efectuat antrenamentul de dimineata. Nici de Dorinel Munteanu cei de la lot nu stiu mare lucru. Asa ca Victor Piturca l-a chemat de urgenta pe Andrei Margaritescu. Este pentru prima data cand Margaritescu va imbraca tricoul "nationalei" Romaniei. (gsp.ro)

Sper k Pitzi sa nu-l si bage titular pe margarina asta pe postul de mijlocas si sa joace cu Rosu...

Laur_STEAUA
3rd September 2006, 17:32
Chiar inaintea meciului stiam ca titularizarea lui Contra si Lobont e o mare greseala. Acum s-a dovedit cu varf si indesat. La golul 2 al bulgarilor, nu a facut nimic nici Contra, nici Tamas, nici Nicolita. Cat despre introducerea lui Maftei "pentru a inchide jocul", se pare ca Piturca nu a inteles ca cel mai bun mod de a apara un rezultat este sa ataci, sa joci cat mai mult in terenul advers. Piturca nu a inteles nimic din meciul Middlesbrough-Steaua. Prin introducerea lui Maftei bulgarii au fost chemati peste noi. Imi spune si mie cineva, cine ar fi cel mai indicat pentru postul de fundas lateral dreapta, pe care Contra il ocupa de atata timp nemeritat (dovada si golurile primite de la Olanda in precedenta campanie de calificari)? Ogararu, nu? Chiar si Badoi ar fi mai bun decat Contra.

LoMax8
5th September 2006, 01:51
"Sa nu mai convoace jucatorii nostri pe post de papagali!"
2006-09-04 22:13:00

Vasile Turcu l-a criticat in termeni duri pe Victor Piturca pentru ca nu i-a folosit in meciul nationalei cu Bulgaria pe Ganea si Margaritescu. "Sa nu mai convoace jucatorii nostri pe post de papagali!", s-a revoltat actionarul lui Dinamo in cadrul emisiunii Fanatik. "Cum sa il lasi pe Ganea rezerva? Acum o sa vina la echipa cu moralul scazut! Iar la ce jucatori am avut pe faza de aparare... Pai daca voia sa conserve rezultatul, trebuia sa il foloseasca pe Margaritescu!"(gsp.ro/dinamuvisti.ro)

In ceea ce-l priveste pe Ganea sunt deacord...cat despre Margaritescu mi se pare o nulitate dar oricum ar fi, evoluand pe postu de mijlocas defensiv ar fi fost mai bun decat Mujdei..aaa..pardon! Maftei

sorin_g
5th September 2006, 21:20
Ok, deci trebuie sa fii un mare tampit sa joci maine:
- tot cu Contra
- tot cu Lobont
- tot cu Florentin Petre
- fara Ganea

Alinul
6th September 2006, 18:30
- tot cu Contra
- tot cu Lobont
- tot cu Florentin Petre
- fara Ganea
Cu Florentin Petre ce aveti, a jucat chiar bine... si sa nu uitam el a iesit la 2-0 pt noi!! :whistling

LoMax8
6th September 2006, 19:42
- tot cu Contra
- tot cu Lobont
- tot cu Florentin Petre
- fara Ganea

Ok, deci maine va juca cu Contra, va juca cu Lobont...ca asa a zis.
Singura modificare am inteles ca e Ghionea
Cat despre Fl. Petre...nu mai e la dinamo:) e la CKSA Sofia, cu astia suntem prieteni, ca-s stelisti ca noi:) Iar dak ti se pare o prostie sa joace cu el doar privind meciul cu Bulgaria atunci cred ca Dica ar trebui sa apara pe lista ta in loc de piticu`...

LoMax8
6th September 2006, 19:47
Apropo de convocari...rednic se tot umfla in pene ca jucatorii lui sunt buni si merita selectionati Ba mai mult acuma la meciul cu Bulgaria cand nu i-a trecut pe cei doi nici pe foaia de rezerva,Rednic nu s-a putut abtine sa nu-l intepe pe bine, la fel si oficialii crapidului s-au ofticat k nu au mai multi la nationala... Si acuma sa trecem pe la tineret...Romania linia de aparare: M.Constantin-Rada-Moti-Pulhac+Minca in poarta=>cea mai rusinoasa infrangere posibila, numai 5 boabe am luat de la nemti...tineri dinamuvisti si crapidisti de viitor ce sa mai vorbim pe ei o sa constuim necropola Romaniei!!! :))

ZIZOU
6th September 2006, 22:01
Daca batem pe albania avem sanse mari...bulgarii is la egaliate la pauza cu slovenii sa speram ca nu va invinge bulgaria.

lucian_iasi
6th September 2006, 22:28
bulgarii is la egaliate la pauza cu slovenii sa speram ca nu va invinge bulgaria.

Nu-ti mai face iluzii..scor final 3-0 ptr bulgari :doh: :doh:

ZIZOU
7th September 2006, 10:55
Aha..eu credeam ca vor mai rezista slovenii dar n-a fost asa.

miki_stelista
7th September 2006, 12:51
Bine macar ca meciul viitor, cu Belarus (off-topic: Hamu, te asteptam in Ghencea! De data asta, cu Nationala!), nu va mai fi contra, din cauza cumulului de cartonase. Poate asa il "descopere" si pitzi pe Ogararu...Nu de alta, dar a ajuns si el la Ajax.

Mi-ar placea ca, in urma meciului de aseara, Ghionea sa-i "ia fata" lui tamas, langa Chivu. Chiar ar merita postul ala! Dar, cu pitzi selectioner, nu stiu cate sanse sunt...

ZIZOU
7th September 2006, 13:34
S-ar putea sa fie Goian titular cu Belarus...mai stii?

Alinul
7th September 2006, 14:35
Apropo de belarus , ce zice-ti de prestatia lui Hamu pe final? :unsure:

Laur_STEAUA
7th September 2006, 14:37
Iar Contra.... Iar Lobont.... Exasperant.
Oricum, toata echipa a facut un meci anost. Cred ca ar trebui folositi jucatori mai cu tupeu si mai ofensivi, eventual folosind inca un atacant permanent (Daniel Niculae sau Ganea). Am luat Albaniei 3 puncte la fel de nemeritat cum ne-au luat bulgaroii 1 punct.

miki_stelista
7th September 2006, 15:18
Chivu a jucat aseară cu febră

Conform RTV, la finalul meciului de la Tirana, Cristi Chivu a evitat să dea declaraţii. Căpitanul naţionalei a făcut cîteva poze cu fanii albanezi şi s-a grăbit spre autocar, spunînd că nu se simte bine. Victor Piţurcă a explicat: „A fost foarte răcit, mi-a spus că nici nu a vrut să îmi zică înainte de meci că a avut temperatură.” (www.gsp.ro)

Daca ne lasa si Chivu, nu prea cred ca aveam viata usoara aseara. Si chiar si cu febra, a jucat foarte bine. Bravo lui, s-a comportat ca un adevarat capitan si jucator de nationala!

ovidiu panciu
17th September 2006, 11:00
de ce D-zeu nu'l bagă Puţurcă pe Ogăraru în locu' lu' Contra ? chear nu vede diferenţa?

MIREL6RADOI
25th March 2007, 14:33
Selectionerul l-a scos de la inima pe stelist, dupa ce acesta a declarat ca ramine pe viata in Ghencea. Daca Mirel s-ar transfera in strainatate, Piti ar incasa o suma consistenta.

Scandalurile repetate din ultimii doi ani dintre selectionerul Piturca si capitanul stelist Mirel Radoi nu isi au originea in atitudinea rebela a fotbalistului si in plecarea acestuia din cantonamentul nationalei, in 2005, ci sint provocate de foamea de bani a lui Piti.

Conform apropiatilor clubului din Ghencea, Piturca avea un contract-beton pe vremea cind era manager general al Stelei, iar printre facilitatile oferite de Gigi Becali a fost si acordarea unui procent semnificativ din suma unui eventual transfer al lui Radoi in strainatate. Astfel, daca formatia ros-albastra va incasa o suma mai mare de doua milioane de dolari, Piturca va primi 500.000 de dolari, chiar daca nu mai are oficial nici o legatura cu Steaua. Patronul a acceptat insa clauza prin care Piti solicita banii respectivi, pe motiv ca acesta l-a descoperit la Extensiv si l-a adus pe Mirel in Ghencea.

M-am chinuit sa-l cresc...
Lucrurile pareau sa mearga amiabil intre cele doua parti, pina in momentul in care Radoi a afirmat public ca nu va pleca vreodata de la Steaua. Mai mult, Gigi Becali a spus la rindul sau: Nu mai discutati atita despre transferul lui Mirel, ca nu pleaca nicaieri. Ce sa-i fac eu, daca baiatul nu doreste sa plece in strainatate? Primul gind al jucatorilor este sa joace la Steaua si sa cistige bani buni de aici. Enervat ca va pierde jumatate de milion de dolari, din cauza fidelitatii capitanului fata de culorile ros-albastre, Piturca a adoptat o atitudine ostila. Eu ma chinui sa-l cresc si sa-i fac cota, iar el vrea sa ramina ingropat acolo, s-ar fi plins Satana, care a profitat de primul prilej pentru a-l pedepsi pe Mirel.

Amenda si suspendare
Conflictul dintre Radoi si Piturca a izbucnit in 2005, dupa ce fotbalistul a parasit cantonamentul nationalei, inaintea partidei cu Olanda. Dupa ce i-a permis jucatorului sa plece, pentru a-si trata o accidentare, Piturca a negat ulterior ca i-ar fi dat incuviintarea si a obtinut de la FRF ca Mirel sa fie amendat cu 1.500 de dolari si sa fie suspendat in campionat.

2007 parea anul impacarii dintre cei doi, puntea fiind Gigi Becali. In februarie, Piturca a anuntat ca l-a reprimit pe Radoi in circuitul reprezentativei, dar nu l-a chemat pentru meciul cu Moldova. Mirel a declarat, iritat, ca pentru el adevarata nationala este Steaua, motiv pentru Piti sa atace din nou: Daca Radoi se da mai inteligent decit pare, atunci este rau pentru el

Conflict de interese
Cu toate ca plecase de la Steaua de doi ani, Piturca a detinut pentru mult timp 4% din actiunile clubului, primite de la generosul Gigi Becali fara sa investeasca vreun leu, pe vremea cind era manager general al echipei. Devenit, inca din 2004, antrenor al Romaniei, Satana nu s-a jenat si a pastrat actiunile timp de inca un an si jumatate, desi conflictul de interese era clar. Din functia de selectioner, el putea convoca oricind jucatori stelisti la lot, crescindu-le cota si, implicit, contribuind la sporirea averii personale, dupa transferarea acestora in strainatate. Mai mult, Piti a sustinut ca nu este conflict de interese, pentru ca eu n-am dat nici un ban pe actiunile primate. Logica de Orodel, pentru ca nu conta suma investita, ci cit incaseaza din transferuri... Pina la urma, la presiunile lui Mircea Sandu si ale opiniei publice, el a transferat altcuiva actiunile sale.

300.000 dolari cistiga anual Mirel Radoi la Steaua, numai din contract, insa aceasta suma poate creste si cu 50-60%, in functie de performantele echipei si de primele incasate. El a venit in Ghencea in martie 2000, iar de atunci a cucerit trei titluri de campion cu gruparea din Ghencea si o Supercupa a Romaniei

Oli se implica
Ultimele controverse dintre Radoi si Piturca l-au adus in scena si pe actualul antrenor stelist, Cosmin Olaroiu. Dupa ce Mirel a fost atacat iarasi de catre selectioner, Oli a facut trimitere directa catre acesta si catre contraperformantele lui Piti pe banca ros-albastrilor: Toti frustratii si esuatii isi dau cu parerea despre Steaua. Spre deosebire de Satana, care era doar un consumator al banilor lui Becali pe cind pregatea Steaua, Olaroiu are atuul ca este, la rindul sau, un adevarat investitor in echipa, ajutindu-l pe Gigi cu sute de mii de dolari.
http://www.fanatik.ro/dezvaluiri_sectiune_74/articol_18153/500_000_$__miza_scandalului_piturca_-_radoi.html

eli.
7th August 2007, 16:14
Selecţionerul Romniei a anunţat astăzi lista stranierilor convocaţi pentru amicalul cu Turcia, de miercuri, 22 august, ora 21:00, stadionul Naţional.

Iată lista: Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

stelista_yo
7th August 2007, 16:30
Ogararu ca deobicei...acasa...

#EffecT
7th August 2007, 17:20
Selecţionerul Romniei a anunţat astăzi lista stranierilor convocaţi pentru amicalul cu Turcia, de miercuri, 22 august, ora 21:00, stadionul Naţional.

Iată lista: Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina).

Mutu,Marica,Chivu si Rat.
Restul sunt de umplutura. Avem jucatori mult mai buni in campionatul intern .

sergiuku
7th August 2007, 17:26
eu cred ca Ogararu nu va mai fi convocat la nationala cat va fi Pi(zd)Ti antrenor !!

eli.
7th August 2007, 17:36
Avem jucatori mult mai buni in campionatul intern .
asa este ... bat pariu ca o sa fie vreo 6-7jucatori de la Steaua :devil: cu ultimele trasferuri ...

n3@gA2oo7
7th August 2007, 17:51
asa este ... bat pariu ca o sa fie vreo 6-7jucatori de la Steaua :devil: cu ultimele trasferuri ...

Nici chiar 7 dar 5 tot o sa fie

LoMax8
7th August 2007, 17:53

Sincer Rat are avantajul experientei dar nu da pe afara...cred ca sunt alti mai buni ca el.

n3@gA2oo7
7th August 2007, 17:59

Sincer eu cred ca Rat este de umplutura

#EffecT
7th August 2007, 18:10
Sincer Rat are avantajul experientei dar nu da pe afara...cred ca sunt alti mai buni ca el.

Pulhac si P.Marin sunt mai buni ,dar este preferat Rat pentru experienta lui si mai ales pentru ca Marin nu este o solutie de viitor .

LoMax8
7th August 2007, 18:11
Pulhac si P.Marin sunt mai buni ,dar este preferat Rat pentru experienta lui si mai ales pentru ca Marin nu este o solutie de viitor .

Bun da Pulhac nu-i batran si ar putea fi macar incercat.

jurnalistul2000
7th August 2007, 19:42
Vlad Munteanu?Sergiu Radu?Scuzati-ma, am uitat ca Piti nu mai apreciaza Bundesliga.

LoMax8
7th August 2007, 20:19
Vlad Munteanu?Sergiu Radu?Scuzati-ma, am uitat ca Piti nu mai apreciaza Bundesliga.

Vlad Munteanu si Sergiu Radu!!! Pai de ce sa fie convocati ca sa faca tusa.

Mutu, Marica, Dica, Cl. Niculescu sunt mai buni, parerea mea. In plus celor 4 li se adauga jucatori cu forma buna la momentul respectiv, care intradevar ar putea fi Sergiu sau Vlad.

kalashnikov
7th August 2007, 23:34
iara nu e ogararu , nu e corect :ntz: :nope:

sergiuku
8th August 2007, 01:23
iara nu e ogararu , nu e corect :ntz: :nope:

si nu va fi cat antreneaza Pi(shatul)ti !!! Un om orgolios si prost <<puncT>> . Si mai sunt jucatori destui pe ''afara'' !!! Daca tot se iau solutii de viitor nu inteleg cum de il convoaca pe Rosu , mai ales in meciurile oficiale !!! Daca eu i-as spune la PiSu sa il convoace pe Mutu , nu l-ar mai convoca de prost ce e !!!! Prostia omeneasca in imagini !!!

ww
8th August 2007, 10:28
si nu va fi cat antreneaza Pi(shatul)ti !!! Un om orgolios si prost <<puncT>> . Si mai sunt jucatori destui pe ''afara'' !!! Daca tot se iau solutii de viitor nu inteleg cum de il convoaca pe Rosu , mai ales in meciurile oficiale !!! Daca eu i-as spune la PiSu sa il convoace pe Mutu , nu l-ar mai convoca de prost ce e !!!! Prostia omeneasca in imagini !!!

mai baiatule... tu te crezi ceea ce nu esti

LoMax8
8th August 2007, 13:28
Nu inteleg totusi de ce sa contestam covocarile atata timp cat suntem pe primul loc in grupa in fata Bulgariei si a Olandei. Cat treaba merge bine ar trebui sa fim multumiti de Nationala.

crucificatoru
8th August 2007, 13:31
Da ma surprinde neconvocarea lui Tamas de la Auxerre...devenise unul din oamenii de baza din defensiva

rayden
8th August 2007, 13:37
Da ma surprinde neconvocarea lui Tamas de la Auxerre...devenise unul din oamenii de baza din defensiva
e suspendat ptr. meciul cu belarus,deci "satana" va incerca o alta varianta in defensiva...de aceea nu l-a chemat

M4r|us
8th August 2007, 14:21
Chiar daca nu il convoaca pe Ogararu, eu cel putin sunt f multumit de Piti si de nationala. Nu am pierdut nici un meci, am facut meciuri bune, suntem pe primul loc in grupe si avem sanse mari de calificare.

Nu ma prea intereseaza ce jucatori cheama la echipa atata timp cat jucam bine si ne calificam, cu toate ca George are valoare de echipa nationala dar nah Piti nu poate trece peste anumite lucruri, sau nu vrea sa treaca.

Pune orgoliul inaintea echipei si asta nu e bine, totusi il felicit pt ca nationala arata bine momentan :)

jurnalistul2000
8th August 2007, 17:27
Vlad Munteanu si Sergiu Radu!!! Pai de ce sa fie convocati ca sa faca tusa.

Mutu, Marica, Dica, Cl. Niculescu sunt mai buni, parerea mea. In plus celor 4 li se adauga jucatori cu forma buna la momentul respectiv, care intradevar ar putea fi Sergiu sau Vlad.

totusi e un meci amical si putea sa-i cheme sa vada cum joaca.

Pro
8th August 2007, 18:25
daca duce Romania la EURO 2008 nu va tine nimeni cont ca nu au fost chemati jucatori precum Ogararu,Radu,Munteanu...

jurnalistul2000
9th August 2007, 19:54
daca duce Romania la EURO 2008 nu va tine nimeni cont ca nu au fost chemati jucatori precum Ogararu,Radu,Munteanu...

asa e ,dar ar trebui adusi.nu zic sa fie titulari, ci numai sa-i vada la lucru.pun pariu ca nu s-a uitat la niciun meci in care au jucat Sergiu si Munteanu.Pe Ogararu nu-l cheama ca joaca pe postul lui Contra.Dar daca Gurita nu-si rezolva probleme in Spania, s-ar putea sa ramana pe tusa.

#EffecT
9th August 2007, 22:51
Contra s-a accidentat .Sa vedem daca acum il cheama pe Ogararu . Daca nu-l ia nici acum , deja e rea-vointa.

LoMax8
9th August 2007, 22:54
Contra s-a accidentat .Sa vedem daca acum il cheama pe Ogararu . Daca nu-l ia nici acum , deja e rea-vointa.

Ce fundas dreapta ar mai fi daca sa spunem nu-l i-a pe Oga?

#EffecT
9th August 2007, 22:57
Ce fundas dreapta ar mai fi daca sa spunem nu-l i-a pe Oga?

Pai P.Marin ,Badoi, cred ca ar fi in stare sa-l naturalizeze si pe Blay, numai ca sa nu-l ia pe Oga . :rofl:

Wholigan
9th August 2007, 23:29
Pai P.Marin ,Badoi, cred ca ar fi in stare sa-l naturalizeze si pe Blay, numai ca sa nu-l ia pe Oga . :rofl:

Boala e boala si desi Pitzi stie ca Ogararu e cel mai bun fundas dreapta roman in activitate... nu-l place. Si asta nu se va schimba, oricata cerneala ar curge, si oricine s-ar accidenta.

LoMax8
9th August 2007, 23:32
Nu potzi sa-i dai in cap lu` pitzi ca nu-l place pe Oga atata timp cat echipa merge bine.

Am o intrebare. Ca valoare daca ar fi sa comparam pe Oga cu Para, facand abstractie de postul jucat, care ar fi mai bun? Daca Para mergea la o echipa tare si Pitzi nu-l convoca la nationala ar fi fost acelasi tam-tam?
Intreb si eu, nu dau in nimeni.:rolleyes:

Brigante
10th August 2007, 03:04
Nu potzi sa-i dai in cap lu` pitzi ca nu-l place pe Oga atata timp cat echipa merge bine.

Am o intrebare. Ca valoare daca ar fi sa comparam pe Oga cu Para, facand abstractie de postul jucat, care ar fi mai bun? Daca Para mergea la o echipa tare si Pitzi nu-l convoca la nationala ar fi fost acelasi tam-tam?
Intreb si eu, nu dau in nimeni.:rolleyes:

Ogararu. Pai e simplu: Ogararu joaca la Ajax, Paraschiv joaca in Serie B. Totusi, gandeste-te cata experienta in cupele europene are Para, si nu a sarit nici o echipa mai rasarita sa-l ia, desi pretul era mai mult decat accesibil. Para e un inchizator foarte limitat, mai limitat chiar decat Margaritescu. Ogararu e un fundas excelent, urca in atac, relativ tanar, de viitor, mai poate sa creasca etc.

Pro
10th August 2007, 16:37
Am auzit si eu de accidentarea lui Cosmin Contra. Inca nu m-a sunat nimeni de la lot, dar eu am telefonul deschis si daca ma vor suna, voi raspunde prompt. A fost aici domnul Iovan, care m-a urmarit in turneul de la Amsterdam, dar atit, s-a limitat sa declare fostul stelist pentru FANATIK.

poate o sa-l vedem si pe oga la nationala!:D

stelista_yo
10th August 2007, 17:45
Nu cred ca`l cheama Piti...si e mai mult decat rea vointa..poi Ogararu e titualr, joaca bine meci de meci..la echipa mare ca Ajax..si el convoaca toti anonimii..

ioana20
10th August 2007, 19:29
cica Trica, Gabi Muresan si Stancioiu ar intra in lotul largit pentru amicalul cu Turcia; cel putin asa a zis iuliu muresan;
in legatura cu Oga, nu cred ca il va convoca.

Raul_07
10th August 2007, 22:53
Ogararu va fi convocat la lot cand nu va fi Piti selectioner atata in rest nush ce sa zic daca il cheama pe Trica la 31 de ani dupa doar 2 meciuri cu CFR e clara treaba

#EffecT
10th August 2007, 22:55
Ogararu va fi convocat la lot cand nu va fi Piti selectioner atata in rest nush ce sa zic daca il cheama pe Trica la 31 de ani dupa doar 2 meciuri cu CFR e clara treaba

Pe Trica nu l-a chemat cand era golgeter la bulgari si il cheama acum . :lol:

ww
10th August 2007, 22:56

pt mine nu e clara... poti sa mi-o explici?

ULTRAS STEAUA
10th August 2007, 23:12
pt mine nu e clara... poti sa mi-o explici?

iti explic eu...ogararu joaca meci de meci titular la AJAX si nu este chemat la nationala, trica prinde 2 meciuri la CFR si este imediat selectionat.

LoMax8
11th August 2007, 01:39
iti explic eu...ogararu joaca meci de meci titular la AJAX si nu este chemat la nationala, trica prinde 2 meciuri la CFR si este imediat selectionat.

stai frate ca era titular meci de meci in bulgaria...si a dat 16 goluri acolo!!! nu e chiar de nicaieri.

Brigante
11th August 2007, 16:14
stai frate ca era titular meci de meci in bulgaria...si a dat 16 goluri acolo!!! nu e chiar de nicaieri.

Hai sa ziceam ca il cheama pe Contra pentru experienta sa mult mai mare, dar ce facem cand peste un an sau doi "Gurita" va pune ghetele-n cui ? Nu trebuie sa luam in calcul si solutiile de viitor ? Nu zice nimeni sa-l bage titular pe Ogararu cu Olanda, dar macar sa-l ia la lot, sa joace si el niste amicale, un meci cu Belarus, ceva de genul asta; sa fie si el in contact cu Nationala, cu baietii de pe-acolo. Si apropo de vasta experienta a lui Contra, sa nu ne amintim cate meciuri ne-a mancat Contra, gafe peste gafe, greseli peste greseli. Cu toata lipsa de experienta a lui Oga (oare eliminarea Valenciei si semifinala de Cupa Uefa cu Boro nu se pun ?), el nu-mi amintesc sa fi facut vreo gafa monumentala sau sa ne fi mancat vreun meci.

LoMax8
11th August 2007, 16:21
Piti e clar anti Oga si putem sa urlam noi cat vrem!
In plus atata timp cat echipa merge bine n-avem cei reprosa.
Suntem pe primul loc, inseamna ca selectia este buna. Nu inseamna ca nu poate fi si mai buna dar asta nu noi decidem.

jurnalistul2000
11th August 2007, 16:38

dar nu compara Bulgaria cu Olanda, si acum CFR cu Ajax.Nu zice nimeni sa nu-i convoci, dar se vede clar ca Piti nu are ochi pentru Ogararu si nu cred ca va avea vreodata.Contra poate sa nici nu joace ca tot este selectionat.De ce?Fiindca asa vrea Piti.:(

LoMax8
11th August 2007, 16:43
dar nu compara Bulgaria cu Olanda, si acum CFR cu Ajax.Nu zice nimeni sa nu-i convoci, dar se vede clar ca Piti nu are ochi pentru Ogararu si nu cred ca va avea vreodata.Contra poate sa nici nu joace ca tot este selectionat.De ce?Fiindca asa vrea Piti.:(

asta am scris si eu m-ai sus!!! :yes:

Piti va raspunde pentru rezultate, nu noi. Deocamdata e ok.

jurnalistul2000
11th August 2007, 20:03
Sergiu Radu a inscris iar in Bundesliga, in infrangerea suferita de Wolfsburg acasa, 1-3, impotriva Arminiei Bielefeld.Ai dreptate, el raspunde de rezultate dar ar trebui sa-i cheme si pe altii la nationala.Fiecare are dreptul la o sansa.

sergiuku
13th August 2007, 12:43
si eu sunt nemultumit ca nu-l convoaca pe Ogararu ,dar in ultimele meciuri a aratat multe Contra,a dat si goluri !!! Pana acum e bine !!!

stelista_yo
13th August 2007, 12:54
Sergiu Radu a inscris iar in Bundesliga, in infrangerea suferita de Wolfsburg acasa, 1-3, impotriva Arminiei Bielefeld.Ai dreptate, el raspunde de rezultate dar ar trebui sa-i cheme si pe altii la nationala.Fiecare are dreptul la o sansa.

Poate sa inscrie si 3 pe etapa..ca la nationala nu va fi chemat...nici el nici Ogararu...

sergiuku
13th August 2007, 12:57
sincer,eu il vad si pe Niculescu la nationala !!! Poate e cel mai bun atacant din LIGA I !!!

ww
13th August 2007, 16:45
Piturca, presa si multi altii au creat din aceste convocari un "butoi cu pulbere" care asteapta sa explodeze la primul rezultat negativ...
de ce l-a creat Piturca? pt ca se stie ca e orgolios, chiar orgoliu dus la extrem... pt ca in calitate de antrenor isi permite sa convoace pe cine vrea, pe cine crede ca se poate baza si cine corespunde tacticii lui...
de ce l-a creat presa? pt ca e usor sa il prinzi pe unu si sa il tragi de limba de nationala pana scoti ceva sa para senzational... pt ca asta e meseria lor... si pt ca nu au vrut si nu au inteles nimic din mandatul trecut a lui Piturca la nationala...

jurnalistul2000
14th August 2007, 11:49
sincer,eu il vad si pe Niculescu la nationala !!! Poate e cel mai bun atacant din LIGA I !!!

nu ca poate, ci sigur.dar nu cred ca il va baga Piturca.Daca tii minte, la meciul cu Belarus din Ghencea, Niculescu a fost bagat doar 3 minute in locul lui Mutu.Poate sa-l bage in locul lui Marica si sa faca cuplu cu Mutu.

Bogdanbibi
14th August 2007, 11:53
fiti ma seriosi, ala e cel mai bun atacant din liga 1? ala care e tinut in teren doar in speranta unei lovituri libere? a jucat de cateva ori la nationala si a dat gol doar cu moldova ... cat timp va fi marica apt de joc nimeni nu-l scoate din primul 11

sergiuku
14th August 2007, 12:07
fiti ma seriosi, ala e cel mai bun atacant din liga 1? ala care e tinut in teren doar in speranta unei lovituri libere? a jucat de cateva ori la nationala si a dat gol doar cu moldova ... cat timp va fi marica apt de joc nimeni nu-l scoate din primul 11

ok :
sezonul 2003/2004 : locul 3 , 16 goluri - locul 1,2 : Danciulescu,Dica
sezonul 2004/2005 : locul 1 , 21 goluri - locul 2,3 : Bucur,Niculae,Coroian
sezonul 2005/2006 : locul 4 , 12 goluri - locul 1,2,3 : Mazilu,Moldovan,Dica
sezonul 2006/2007 : locul 1 , 18 goluri - locul 2,3 : Ganea,Danciulescu

-se vede o anumita constanta,ceea ce la ceilalti nu se vede

stelista_yo
14th August 2007, 12:31
Parerea mea..Niculescu nu e juc de nationala...
Mutu si Marica vor juca mai mult ca sigur titulari

sergiuku
14th August 2007, 12:33
Parerea mea..Niculescu nu e juc de nationala...
Mutu si Marica vor juca mai mult ca sigur titulari

sezonul 2003/2004 : locul 3 , 16 goluri - locul 1,2 : Danciulescu,Dica
sezonul 2004/2005 : locul 1 , 21 goluri - locul 2,3 : Bucur,Niculae,Coroian
sezonul 2005/2006 : locul 4 , 12 goluri - locul 1,2,3 : Mazilu,Moldovan,Dica
sezonul 2006/2007 : locul 1 , 18 goluri - locul 2,3 : Ganea,Danciulescu

Intotdeauna apare in primii 4 marcatori !!!!

Bogdanbibi
14th August 2007, 12:34
nu cumva ai poster cu el deasupra patului?

sergiuku
14th August 2007, 12:41
nu cumva ai poster cu el deasupra patului?

:lol: :lol: :lol: :doh: nu , nu am poster si nici nu voi avea vreodata. E un atacan FOARTE BUN !!! Din pacate ,tu , vezi numai inainte precum calul !!!!
E vorba de ECHIPA NATIONALA,nu de a alege jucatorul anului !!!

stelista_yo
14th August 2007, 12:41
Asa si? Si Raducanu aparea in primii marcatori si la nationala era vai de el..
Si daca il cheama PIti , il cheama sa nu se ia presa si cainii de el...

sergiuku
14th August 2007, 12:43
Asa si? Si Raducanu aparea in primii marcatori si la nationala era vai de el..
Si daca il cheama PIti , il cheama sa nu se ia presa si cainii de el...

da,dar macar el era lasat sa demonstreze ce poate !!!
In fine ... fiecare cu parerile lui .

Bogdanbibi
14th August 2007, 12:46
da,dar macar el era lasat sa demonstreze ce poate !!!
In fine ... fiecare cu parerile lui .
cine? raducanu? imi amintesc doar de un meci cu Italia in care a jucat si a tras un sut la poarta .. cica a mai jucat intr-un singur meci in afara de asta .. deci a fost lasat sa demonstreze ... in schimb tiganul asta de cate ori a intrat a facut umbra pamantului

stelista_yo
14th August 2007, 12:50
Deci clar...fara tigani la nationala :P

sergiuku
14th August 2007, 12:53

Atunci Banel se va putea concentra pt STEAUA ! Numai pt STEAUA ! :woot:

Brigante
14th August 2007, 17:02
Niculescu este unul dintre cei mai talentati atacanti romani ai tuturor timpurilor. Din pacate insa, lenea, indolenta, sictireala si durerea de **** nu fac casa buna cu talentul. Degeaba e bun daca cerseste lovituri libere la fiecare faza mai barbateasca.

MickaelC
14th August 2007, 17:15
sergiuku, parerea mea e ca decat Claudiu Niculescu, mai bine Danciulescu, e mai combativ si mai oportunist, in sensul bun al cuvantului... si are o gramada mare de goluri inscrise, pacat ca nu l-am folosit si pentru nationala. Oricum Marica e prima alegere asa ca nu prea are sens sa discutam.

jurnalistul2000
14th August 2007, 18:49

hai sa nu fim rasisti, ca daca e asa si noi avem cativa in lot.

stelista_yo
14th August 2007, 19:21
In mare parte era o gluma ...da care sublinia faptul ca Niculescu, parerea mea, nu e de nationala!

M4r|us
15th August 2007, 12:22
Am auzit si eu de accidentarea lui Cosmin Contra. Inca nu m-a sunat nimeni de la lot, dar eu am telefonul deschis si daca ma vor suna, voi raspunde prompt. A fost aici domnul Iovan, care m-a urmarit in turneul de la Amsterdam, dar atit, s-a limitat sa declare fostul stelist pentru FANATIK.

poate o sa-l vedem si pe oga la nationala!:D

Eh daca chiar a fost Iovan la Amsterdam sa-l urmareasca pe George, asta imi da putine sperante ca va fi convocat, intr-un final. Nu cred ca il trimite Piturca pe Iovan la Amsterdam sa manance seminte..

stelista_yo
15th August 2007, 12:46
Deci Niculescu a aratat azi ce valoare de nationala are :blink:

jurnalistul2000
15th August 2007, 17:28
Deci Niculescu a aratat azi ce valoare de nationala are :blink:

cam asa e.nu a facut nimic in meciul cu Lazio.Loviturile libere sunt arma lui nr.1.in rest...

stelista_yo
15th August 2007, 17:34
Ehh..unii nu intele ca UCL difera mult fata de campionat...acolo se vede valoarea adevarata

LACATUS 86
16th August 2007, 02:40
Nu Stiu Ce Are Piturca
In Ultimul Timp Face Niste Convocari Destul De Ciudate.cand Era La Steaua Era Mai Inspirat In Ceea Ce Priveste Alcatuirea Unui Lot.
In Ultimul Timp Observ Ca Cheama Tot Mai Multi Dinamovisti Sau Ex-dinamovisti. A Facut Un Fix Pt. Stoican Si Contra Care Mai Mult Au Incurcat Nationala Dacat Au Ajutat-o. Aduceti-va Aminte Episodul Olanda Pt. Contra Si Danemarca Pt. Lobont.
De Ogararu Nu Mai Zic.isi Bate Joc De El Dupa Ce La Steaua Era Printre Preferatii Lui.si Cand Ne Cheama Cate Un Jucator Face Ce Face Si-l Accidenteaza. Eu Zic Ca Mai Bine Sa Ne Lase Jucatorii In Pace Ca Sa Putem Conta Pe Ei In Campionat Si Cupe Europene.

Bogdanbibi
16th August 2007, 09:13
dom'le, atata timp cat echipa are rezultate si suntem in grafic pt calificarea la euro nu poti sa-i contesti convocarile

stelista_yo
16th August 2007, 13:33
Probabil d`aia (rezultate bune) nu insista nimeni pt Oga, Sergiu radu sau multi altii..da la primul pas gresit...mama, mama...

sergiuku
20th August 2007, 11:31
"E incompatibil"

de Viorel Tudorache
Selecţionerul nu-l convoacă pe Ogăraru, deoarece la Ajax fundaşul dreapta n-are dublaj, ca la "naţională". George Ogăraru trebuie să mai aştepte pnă să mbrace din nou tricoul echipei naţionale. Cel puţin asta este concluzia la care a ajuns selecţionerul după ce a analizat informaţiile cu care s-a ntors de la Amsterdam secundul Ştefan Iovan, cel care l-a monitorizat recent pe fundaşul dreapta, la turneul de pregătire organizat de clubul Ajax.

Deşi este titular la Ajax, Ogăraru nu reuşeşte să intre n graţiile antrenorului "naţionalei", federalii considernd că fostul apărător stelist nu se pliază pe stilul de joc al reprezentativei, deoarece tehnicianul "lăncierilor", Ten Cate, i cere să joace altceva.

Ogăraru a dezlegat misterul, dar nu s-a resemnat: "N-aş vrea să intru n detalii de acest gen, iar discuţia avută cu nea Fane Iovan prefer să rămnă ntre noi doi. Att vă pot spune, că la Ajax fundaşul dreapta nu are dublajul asigurat. Cred nsă că e mai uşor n sistemul cu om la acoperire, folosit la naţională".

GSP.ro

jurnalistul2000
24th August 2007, 14:45
Selecţionerul echipei naţionale a anunţat azi, numele stranierilor convocaţi pentru meciurile cu Belarus (8 septembrie , ora 19:00, pe stadionul Dinamo din Minsk, n cadrul preliminariilor euro 2008) şi Germania (amical, 12 septembrie, ora 21:30, pe stadionul Rhein Energie din Koln), anunţă frf.ro. Iată numele celor 12 jucători aşteptaţi la reunirea lotului naţional, pe 3 septembrie:

Cosmin Contra (Getafe CF), Gabriel Tamaş (AJ Auxerre), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Alin Stoica (KAA Gent), Laurenţiu Roşu (Recreativo Huelva), Ciprian Marica (VfB Stuttgart), Adrian Mutu (Fiorentina), Sergiu Radu (VfL Wolfsburg) şi Daniel Niculae (AJ Auxerre).

Fundaşul francezilor de la Auxerre, Gabriel Tamaş, este suspendat pentru partida cu Belarus, el fiind chemat doar pentru amicalul cu Germania.

Acesta este un lot lărgit, selecţionerul putnd renunţa la unii jucători.

Numele jucătorilor legitimaţi la cluburi din Romnia vor fi anunţate după ncheierea jocurilor contnd pentru etapa a 6-a a campionatului Ligii I.

tricolori.ro

Ma bucura aceasta convocare.Pe Alin Stoica nu l-am vazut jucand.Cred ca o face destul de bine daca a intrat in atentie lui Piti.Mai are sa-i cheme pe Ogararu si Vlad Munteanu.:P

jointu_ucigash
24th August 2007, 14:47
si pe Albert Streit, mai ales k postu de mijlocas dreapta e varza la nationala (Flocentin Petre si Banel).

kalashnikov
27th August 2007, 16:25
si pe Albert Streit, mai ales k postu de mijlocas dreapta e varza la nationala (Flocentin Petre si Banel).
sa fim seriosi

apoi ... chiar cred ca are ceva cu ogararu , si in plus ar mai fi si tararache jucator de nationala

jurnalistul2000
27th August 2007, 21:34
sa fim seriosi

apoi ... chiar cred ca are ceva cu ogararu , si in plus ar mai fi si tararache jucator de nationala

tararache a zis ca nu se gandeste deloc la nationala si oricum Piti nu l-ar aduce.

Bogdanbibi
27th August 2007, 23:49
tararache a mai fost chemat la nationala si n-a avut evolutii mai bune decat codrea, de ex

jointu_ucigash
28th August 2007, 01:04
sa fim seriosi

cum adik "sa fim seriosi"? Adik Streit are fatza de nationala Germaniei (e in atentia selectionerului) si nu are fatza de natzionala lui Putzirca? Crezi k e mai slab k Flocentin Petre si Banel Tziganitza?

LACATUS 86
10th September 2007, 00:46
sa fim seriosi

Ai dreptate.Nu stiu ce este in capul :doh: lui piti cand face convocarile.La un meci cu belarus keama 1 fundas plapand ca f.petre?
Sper ca la urmatoarele meciuri sa isi aduca aminte ca exista si Ogararu.
Parca la Steaua era preferatul lui.

LACATUS 86
10th September 2007, 00:58
dom'le, atata timp cat echipa are rezultate si suntem in grafic pt calificarea la euro nu poti sa-i contesti convocarile

Ai uitat niste mici amanunte.Olanda are 1 meci in minus, si va juka cu o ekipa mult mai slaba.Romania mai are de jucat cu Olanda.
Si orice suporter are dreptul sa-i conteste convocarile la fel kum si tu contesti parerea altuia.Ar fi bine sa nu li se urce la cap ca sunt deja calificati.
daca f.petre ti se pare un fundas de convocat:doh: la meciul cu o ekipa masiva ca belarusul atunci poate piti face convocarile "cele mai bune". Mai sunt destule partide de jucat.

rayden
10th September 2007, 01:04
lacatuse, nici posturile jucatorilor nu le stii tata.
f.petre e mijlocas dreapta, nu fundas.
fundas dreapta a fost petre marin, iar rezerva lui era dan matei de la bistrita.
P.S: ogararu inca e accidentat.la fel si contra.

LoMax8
10th September 2007, 01:50
Piti face ce faca si castiga la meciurile...e contestat de multi pentru selectii dar castiga...
Ar trebui, mai ales noi stelistii sa fim multumiti de convocari, sunt 5 stelisti si 1 dinamouist(sau cam asa ceva). Echipa merge. Ce vreti mai multi!!!
Sunt multi printre voi care nu stiu decat sa critice si sa conteste...iar la infrangeri sa injure, sa se dea antrenori si sa scuipe in fata pe unii si pe altii.
Indemn la calm si la cumpatare...si repet lucrurile la Nationala merg bine. Pentru prima data in atatea calificari ratate nu depindem decat de noi.

LACATUS 86
10th September 2007, 01:58
lacatuse, nici posturile jucatorilor nu le stii tata.
f.petre e mijlocas dreapta, nu fundas.
fundas dreapta a fost petre marin, iar rezerva lui era dan matei de la bistrita.
P.S: ogararu inca e accidentat.la fel si contra.

Ba le stiu, dar am evidentiat miscarile lui piti.Citeste mai atent si pe urma ataca.
La contra era o gluma in caz ca nu te-ai prins.Adu-ti aminte ce a facut contra la precedentul meci cu olanda, pasa la adversar si din acea pasa a iesit un gol de toata frumusetea pt. Olanda:doh: .
La ogararu este vorba de mai mult timp nu doar de cand este accidentat:doh: Cand juca la ajax de ce nu-l chema? Ma refeream la obstinatia lui piti de a-si bate joc de fostul lui elev.:doh:

ww
10th September 2007, 10:31
1. un antrenor isi alege jucatorii pe care se poate baza si care-i corespund ideiilor tactice de joc.
2. nationala fara Ogararu si fara multi alti jucatori o duce deocamdata bine... castiga si joaca destul de frumos...

LoMax8
10th September 2007, 11:57
Haideti sa nu-l mai contestam pe Piti privind modul in care face convocarile atata timp cat treaba mere!

adrian_92
10th September 2007, 11:58
Piturca face o treaba destul de buna la nationala desi nu inteleg ce are cu Ogararu. Sper ca Piturca sa califice nationala la euro.:romania2:

LACATUS 86
10th September 2007, 12:35
Piti face ce faca si castiga la meciurile...e contestat de multi pentru selectii dar castiga...
Ar trebui, mai ales noi stelistii sa fim multumiti de convocari, sunt 5 stelisti si 1 dinamouist(sau cam asa ceva). Echipa merge. Ce vreti mai multi!!!
Sunt multi printre voi care nu stiu decat sa critice si sa conteste...iar la infrangeri sa injure, sa se dea antrenori si sa scuipe in fata pe unii si pe altii.
Indemn la calm si la cumpatare...si repet lucrurile la Nationala merg bine. Pentru prima data in atatea calificari ratate nu depindem decat de noi.

Lucrul care ma deranjeaza la piti este ca ne cam accideneaza jucatorii la nationala.Vezi cazul oprita si acum Radoi.Si comentariile gen " nu -mi pasa ca unele cluburi au etape eu vreau jucatorii la nationala" - la un amical cu germania .A uitat ce taraboi facea la Steaua cand patea asta,doar a intrat in conflict cu cei de la nationala de atunci si a amenintat ca nu mai da nici 1 jucator la nationala.

koma666
10th September 2007, 12:57
Lucrul care ma deranjeaza la piti este ca ne cam accideneaza jucatorii la nationala.Vezi cazul oprita si acum Radoi.Si comentariile gen " nu -mi pasa ca unele cluburi au etape eu vreau jucatorii la nationala" - la un amical cu germania .A uitat ce taraboi facea la Steaua cand patea asta,doar a intrat in conflict cu cei de la nationala de atunci si a amenintat ca nu mai da nici 1 jucator la nationala.

Pai atunci nu trebuie sa ne mai plingem daca nu convoaca vreun jucator pe care-l simpatizam,nu?!
Pina una-alta,uite ca a fost destul de inspirat ,si sintem pe locul 1 in grupa,cu sanse destul de mari sa ne calificam la turneul final!

M4r|us
10th September 2007, 16:45

Hai sa cautam nod in papura, ca ne plictisim, vrei? Jucatorii se accidenteaza cam la toate echipele de club si echipele nationale, nu doar la a noastra.

Lucrurile merg f bine pt nationala Romaniei. Suntem pe locul 1 in grupa, avem 20 se puncte, la 5 puncte distanta de principala contracanditata la locul 2 in grupa: Bulgaria. Suntem ca si calificati, daca vom castiga cu Olanda sau vom face macar un egal si smulgem un punct, suntem calificati 100%! Ah, si jucam si bine! Incepe sa-mi placa din nou jocul nationalei.

Piturca face treaba buna si ne vom califica la Euro. Sper sa facem si acolo o figura frumoasa, poate iesim din grupe, avem valoare pt asta.

Sper sa ne calificam si la mondial.

Cine stie cand incep preliminariile pentru campionatul mondial din 2010?

adrian_92
10th September 2007, 16:50
la mondial nu cred ca ne calificam, dar la euro avem sanse

M4r|us
10th September 2007, 17:17

Si de ce ma rog nu ne-am califica si la mondial ?

adrian_92
10th September 2007, 17:31
cred ca nu ne calificam la mondial pt ca nationala nu e pregatita, dar e bine ca mai exista si suporteri optimisti. Sincer inca sunt uimit ca avem sanse mari sa ne calificam la euro.:romania2:

miki_stelista
10th September 2007, 17:33

N-avem cum sa spunem ca nu ne calificam la mondiale, pentru ca nici nu s-au tras grupele. De unde stim ca nu picam tot cu Bulgaria si Olanda, sa zicem?

adrian_92
10th September 2007, 17:50
cand se trag grupele ?

#EffecT
10th September 2007, 17:52
cand se trag grupele ?

Maine de la ora 13.00 in direct pe sport.ro :yes:

Bogdanbibi
10th September 2007, 17:56
cred ca nu ne calificam la mondial pt ca nationala nu e pregatita, dar e bine ca mai exista si suporteri optimisti. Sincer inca sunt uimit ca avem sanse mari sa ne calificam la euro.:romania2:
ce ti-e si cu tinerii astia care n-au prins cele 4 calificari consecutive, s-au obisnuit cu absentele

romania a revenit in fruntea fotbalului european, si sunt convins ca nu va trece mult pana cand vom fi din nou cap de serie la tragerile la sorti

steauaclub.tk
10th September 2007, 19:55
Ce grupe se trag maine? :flowers:

#EffecT
10th September 2007, 20:19
Ce grupe se trag maine? :flowers:

Grupele la care viseaza ala micu :lol: :rofl: (vezi adrian_92)

jurnalistul2000
10th September 2007, 22:04
Haideti sa nu-l mai contestam pe Piti privind modul in care face convocarile atata timp cat treaba mere!

in contest fiindca echipa ar juca mult mai bine si cu alti jucatori.vine meciul cu Olanda si Piti trebuie sa ia in calcul orice varianta.Nu mai vreau sa-l vad pe Fl.Petre care nu joaca nimic.Cred ca nici daca Ogararu ar fi unica varianta Piti nu l-ar chema.

Pentru calificarile la Mondiale vreau sa jucam cu Franta sau Italia.Sa vedem daca suntem chiar asa de buni precum zice lumea.

interista
10th September 2007, 23:06
lasa franta si italia sa mai astepte. mai bine o grupa mai usoara si apoi la mondiale sa cadem cu cine o fi. sa ne calificam e cel mai important. apoi vedem noi cum stam, ca sigur dam de o echipa buna.

M4r|us
11th September 2007, 12:28

Pustiule, atunci cand echipa noastra nationala are 14 meciuri fara infrangere, eu zic ca este destul de pregatita, tu ce crezi?:) Daca vom juca tot asa in continuare avem sanse si la mondial.

miki_stelista
11th September 2007, 12:31
Toata lumea spune ca Piti a inceput sa revina la sentimente mai bune si l-a convocat pe Sergiu Radu. Eu sunt curioasa daca va mai aparea pe lista de convocari cu Olanda, si chiar si cu Bulgaria. Sincer, nu prea cred...

Bogdanbibi
11th September 2007, 13:07
a si avut o evolutie care sa-i dea sperante la alte convocari

#EffecT
11th September 2007, 13:56
Toata lumea spune ca Piti a inceput sa revina la sentimente mai bune si l-a convocat pe Sergiu Radu. Eu sunt curioasa daca va mai aparea pe lista de convocari cu Olanda, si chiar si cu Bulgaria. Sincer, nu prea cred...

Daca va continua sa joace si sa dea goluri la echipa de club , nu vad de ce nu ar fi convocat.

bend_it_like_banel
11th September 2007, 14:12
Pustiule, atunci cand echipa noastra nationala are 14 meciuri fara infrangere, eu zic ca este destul de pregatita, tu ce crezi?:) Daca vom juca tot asa in continuare avem sanse si la mondial.

stai sa vezi in ce grupa picam... nu prea avem mijloc momentan si nici nu prea avem sperante de mijlocasi in viitor. sanse avem oricum depinde cat de mari o sa fie.

rayden
11th September 2007, 14:16
daca ne calificam la Euro, o sa avem echipa...vor reveni ghionea, radoi si plesan; nici pe alin stoica nu-l uit...dorinel mai duce o repriza, ov.petre poate si-a facut transplant de picioare si a scapat de accidentari, mai e un ogararu acolo pe dreapta in aparare...solutii ar mai fi.problema ramane la mijlocasul de banda dreapta.nu te poti prezenta la un European cu banelinho sau f.petre din postura de titular.

#EffecT
11th September 2007, 14:30
Bogdan Stancu poate fi o solutie pe banda dreapta . Stiu ca a jucat acolo la Unirea Urziceni si cine stie , poate creste intr-un an cat altii in 5 si reuseste sa intre in circuitul nationalei :))
Aaa si sa nu-l uit pe Cocis care poate juca pe dreapta ;)
Solutii sunt , trebuie doar sa scapam de accidentarilea astea blestemate

bend_it_like_banel
11th September 2007, 14:37
@rayden:
fii serios...alin stoica...sunt curios pe cine dribleaza alin stoica...gattuso sau viera? aaa nuuu.. am uitat! ala dribla niste sticle de vin intr-o camera de hotel.

radoi e terminat...ori e accidentat ori nu e in forma si cand prinde putina forma se accidenteaza iar. o petre si plesan mai au paine de mancat pana sa ajunga la un nivel bun. dorinel e mos, banel si petre nu joaca fotbal... deci ramanem cu apararea buna zic eu si atacul spre foarte bun..cu dica, mutu si marica neaccidentati si in forma.

#EffecT
11th September 2007, 14:47
Piturca stie cel mai bine , m-am convins de asta :)
Ideea e ca i-am batut pe cehi cu Ov.Petre in teren , am facut egal cu olandezii cu Banel , Codrea si Radoi la mijlocul terenului ,deci hai sa nu ne mai subestimam potentialul . Eu sper si din generatia aceasta condusa de Sandoi sa iasa 2-3 jucatori care sa fie in lot la europene si aici ma gandesc la Bogdan Stancu,Ropotan,Deac si chiar Bicfalvi .

bend_it_like_banel
11th September 2007, 15:14
si eu am incredere in piturca... dar am o retinere totusi in privinta celor mentionati mai sus.. only time will tell...

cosminash_90
11th September 2007, 15:17
din pacate Badoi era o solutie pe partea dreapta la nationala pe cand juca la rapid , dar acum a devenit rezerva lui banelinho si s-a zs deocamdata cu sansele sale la selectie....:grr:

LoMax8
11th September 2007, 20:45
Haideti sa nu mai insistam atata cu Ogararu ca nu este el titan. Am mai spus-o daca Oga mergea la o echipa mai slaba nu mai contesta nimeni neconvocarea lui la lot.

Cristi89
5th October 2007, 15:14
Piturca a renuntat la Fl.Petre si Alin Stoica.Nu insa si la Ogararu.:woot:

http://frf.ro/index.php?c=1&a=795&p=1

In mod normal Ogararu ar trebui sa fie titular,este peste Petre Marin care in ultimele meciuri nu este foarte in forma.

jointu_ucigash
5th October 2007, 15:20
cred k o fi pierdut la barbut cu un suporter bine intentzionat. Altfel nu imi explic cum a renuntzat la copilu lui de suflet flocentin petre si l'a pastrat in lot pe Oga.

jurnalistul2000
5th October 2007, 23:55
Piturca a renuntat la Fl.Petre si Alin Stoica.Nu insa si la Ogararu.:woot:

http://frf.ro/index.php?c=1&a=795&p=1

In mod normal Ogararu ar trebui sa fie titular,este peste Petre Marin care in ultimele meciuri nu este foarte in forma.

o decizie buna.nu stiu ce e cu Piti in ultima vreme i-a numai decizii intelepte.stoica si petre nu sunt de echipa nationala.bravo lui.nu cred ca Ogararu va fi titular.A pierdut calificarea cu Ajax in grupele UEFA, iar Petre Marin are mai mare experienta.