View Full Version : Cine retrogradeaza din Liga I?
geoovy
31st July 2006, 01:06
Sezonul acesta vor retrograda 4 echipe...cine credeti ca va retrograda la finele sezonului 2006-2007 din Liga I
ioana20
31st July 2006, 01:22
vor retrograda 4 direct? sau 2 si 2 la baraj?
cred ca ultimele 4 clasate vor fi vaslui, craiova, jiu, pandurii; mi-ar placea sa fie gloria printre cele 4, dar nea jean...
Bogdanbibi
31st July 2006, 01:39
urziceni, iasi, pandurii si jiul ;)
eli.
31st July 2006, 01:43
urziceni, iasi, pandurii si jiul ;)
mai bine ai scoate-o pe a doua .... batem pariu pe o lada de bere ca nu retrogradeaza Iasul ?
ps : avem nocturna in Copou :))
Andrei4Steaua
31st July 2006, 02:19
Craiova, Pandurii, Unirea Urziceni, Vaslui :baby:
lucian_iasi
31st July 2006, 02:48
15.Craiova
16.Jiul
17.Pandurii
18.Urziceni
skill
31st July 2006, 04:08
Gloria
Jiul
Pandurii
Urziceni
daby
31st July 2006, 04:42
15.Vaslui / Pandurii
16Crapid
17.Gloria
18.Urziceni
swing
31st July 2006, 09:24
Ar fi o minune sa se duca Gloria.
Din ce cred eu insa .. deocamdata Urziceni si Craiova la sfarsitul turului vor fi mult sub lina roshie.
ketsbaya
31st July 2006, 09:35
urziceni si craiova sigur.Celelalte 2 se vor alege dintre jiul,pandurii,vaslui si poate otelul.
DUMY86
31st July 2006, 11:13
Urziceni, Pandurii, Jiul, Craiova. Eu as vrea sa retrogradeze Gloria in locul uneia din astea 4, dar are grija "patriarhul" sa scape.
superglue
31st July 2006, 12:25
Cine cade ... Urziceni, Pandurii, Jiul, Gloria
Cine vreau eu sa cada :) : Gloria, National ... de Sportul am scapat. Afara cu echipele fara suporteri
Later Edit ... cine as vrea sa cada.... dar in limita posibilului:))
p4link
31st July 2006, 12:30
Cad Jiul.Urziceni,Gloria si Craiova.
Cine as vrea eu sa cada?
Rapid si Dinamo.
LoMax8
31st July 2006, 12:49
Gloria...doar cu aranjamente se pot salva
Urziceni...nush ce cauta aici
Pandurii...astia pica clar, ca si asa ocupa locu degeaba
Iasiul ca nu are suport financiar sau Craiova ca sunt pe langa fotbal dupa primul meci
#EffecT
31st July 2006, 12:53
Unirea Urziceni,Pandurii,Craiova si cu Jiul.Nu neaparat in aceasta ordine :D.
mike2funy
31st July 2006, 13:40
Gloria...doar cu aranjamente se pot salva
Urziceni...nush ce cauta aici
Pandurii...astia pica clar, ca si asa ocupa locu degeaba
Iasiul ca nu are suport financiar sau Craiova ca sunt pe langa fotbal dupa primul meci
La Iasi vor veni si banii in curand , avem cativa investitori care se codesc sa bage bani profitand de situatie pt a-si pune conditii cat mai avantajoase ( Kondratov baga bani numai daca are control deplin iar lui Zapodeanu nu-i place sa fie in atentia presei )
#Alex
31st July 2006, 14:51
Unirea Urziceni, Univ Craiova, Fc Vaslui, Pandurii Tg. Jiu
cogdao
31st July 2006, 19:10
Urziceni, Pandurii, Ceahlaul, Craiova
mike2funy
31st July 2006, 20:05
Ceahalaul , Craiova , Gloria , Urziceni
lucian_iasi
31st July 2006, 21:36
Poli nu va retrograda..chiar daca sunt probleme financiare vor veni si banii..sunt convins ca Poli poate termina campionatul in primele 8-9...de cand a intrat in A tot au fost probleme cu banii,dar echipa s-a descurcat f bine...
colonelu Voiculescu
31st July 2006, 22:17
Acuma au probleme serioase cu banii , mai serioase ca oricand .
Popa e posibil sa plece
Mi-am facut abonament zilele trecute si am nr de ordine 0937 . Anul trecut s-au vandut 4000 de abonamente , anul asta sub 1000 momentan
Iasiul e una din candidatele certe la retrogradare daca nu se rezolva cumva cu banii
geoovy
31st July 2006, 23:54
cred ca 10 echipe se vor bate pt salvarea de la retrogradare, ordinea fiind cam urmatoarea: Pandurii Tg.Jiu, Jiul Petrosani, Unirea Urziceni, FC Vaslui, UTA, Poli Iasi,Universitatea Craiova, Ceahlaul P.Neamt, Gloria Bistrita si Otelul Galati.
Pandurii Tg.Jiu - au retrogradat si anul trecut si nu vad cum ar putea sa se salveze anul acesta, avand in vedere ca in vara asta s-au pregatit pt Liga II nu pt prima divizie;
Jiul Petrosani - nu au impresionat cu nimic campionatul trecut (poate acel 1-1 in stefan cel mare,0,0); in ultima etapa cu rapidul abia dupa ce au avut 4 jucatori in plus au reusit sa inscrie(si acel gol din penalty,0,0); poate macar Litu sa confirme;
Unirea Urziceni - de fiecare data nou promovatele sunt canditate sezonul urmator la retrogradare; dupa prima etapa se pare care Urziceniul nu iese din acest tipar;
FC Vaslui - dupa plecarea lui Porumboiu si a 3/4 din echipa au sanse mici de salvare...poate reuseste Multescu minunea;
UTA - M.Lacatus cred ca va reusi sa-i salveze pe aradeni de la retrogradare, dar tot in zona locurilor 12-18 se vor bate;
Poli Iasi - se confrunta cu grave probleme financiare; de cand a promovat, iasul sa clasat in primele 10, avand aceleasi dificultati financiare ; daca I.Popa ramane la Iasi, Poli si anul acesta va reusi o clasare peste locul10; poate pana la urma vor veni si banii...
Universitatea Craiova - vorbe multe, fapte putine, visuri cu UCL si mai multe...se pare ca mititelu si-a dat seama ca nu are cum sa se bata la titlu asa peste noapte, sperand ca macar peste 2,3,4 ani sa se bata cu Steaua; daca nu isi schimba jocul prestat din prima etapa, craiovenii vor retrograda pt a 2-a oara in istorie in decurs de 3 ani;
Ceahlaul P.Neamt - a reusit un meci bun in prima etapa, dar ceva ma face sa cred ca in retur vor castiga fara probleme bistritenii; cred ca se vor salva;
Gloria Bistrita - este echipa care doresc cel mai mult sa retrogradeze, dar foarte putin probabil ca nea jean sa stea cu mainile in san;
Otelul Galati - jocul din prima etapa al galatenilor a aratat ca al unei echipe ce se bate la retrogradare, insa cred ca Otelul va reveni la forma care a avut-o returul campionatului trecut si se va salva lejer de la retrogradare
Pandurii, Jiul, Unirea Urziceni... pt locul celalalt nu stiu pe cine sa aleg... astea ar fi dupa parerea meu ultimele 3...
Steaua Forever
2nd August 2006, 13:04
E prematur sa ne pronuntam dar cum au jucat Gloria ,Craiova ,Vasluiul,Urzicenul nu prea vad echipe de Liga1,cred ca anul acesta si la titlu, si la retrogradare, o sa fie o lupta nemaiintalnita in fotbalul romanesc parerea mea.......
Bogdanbibi
2nd August 2006, 14:21
o sa fie o lupta nemaiintalnita pt locul 2 si pt retrogradare ;)
s0me1
2nd August 2006, 14:31
Craiova, Pandurii, Urziceni si UTA
eli.
2nd August 2006, 16:29
tare as vrea sa-l vad pe marele mititelu iar prin B , batandu-se cu echipe de CL ...
iauz la el suntem terminatzi fara Radoi ... mafiotul
sorin_g
2nd August 2006, 16:29
1. Craiova
2. Unirea Urziceni
3. FC National
4. Pandurii Targu Jiu
TANITA
4th August 2006, 23:36
u craiova.
restul nu conteaza.
GT
ZIZOU
5th August 2006, 11:16
craiova,pandurii,urziceni si jiul
vaporizeru
5th August 2006, 18:04
Uziceni, Craiova, Vaslui si Jiul
red&blue forever
5th August 2006, 19:56
national , craiova , pandurii si gloria
lucian_iasi
5th August 2006, 21:45
national , craiova , pandurii si gloria
Crezi ca nu face tata jean si anu asta ceva ca sa ramana gloria din nou in prima liga?din 90 n-au mai retrogrdat :shocked: :shocked:
colonelu Voiculescu
5th August 2006, 21:53
Bistrita nu retrogradeaza . Nu au facut-o cand erau 16 echipe . Acuma e paradis pentru ei cu 18 echipe
geoovy
5th August 2006, 22:55
Bistrita nu retrogradeaza . Nu au facut-o cand erau 16 echipe . Acuma e paradis pentru ei cu 18 echipe
mai adaug faptul ca Gloria Bistrita este singura echipa din provincie care nu a retrogradat nicioadata...e adevarat, nu a jucat prea multi ani in prima divizie, dar de cand a promovat pt prima data in Divizia A nu a retrogradat...
Bogdanbibi
6th August 2006, 00:30
deocamdata victime sigure par a fi vaslui si craiova, nu cu mult in spatele lor vin otelul, pandurii si urziceni...........desi are ceva probleme cu banii, cred ca iasiul va scape de retrogradare anu asta.. :yup:
sorin_g
6th August 2006, 01:36
As da orice sa vad National si Gloria in B, doua echipe mentinute superficial in viata, doua cluburi care nu merita sa joace in prima liga atata timp cat orase precum Ploiesti sau Brasov nu au reprezentante in Liga I.
starsteel
6th August 2006, 13:33
Ar fi prea frumos sa retrogradeze Bistrita dar stim cu totii ca e imposibil asa ca favorite la retrogradare raman cu mari sanse, Unirea Urziceni, Vaslui, Pandurii iar pe langa ele UTA, Jiul, Craiova si National.
ioana_steaua
6th August 2006, 13:51
ma cam indoiesc ca nationalul va retrograda...si cred si sper ca nici uta nu va retrograda;lacatus incearca sa faca treaba acolo;)
aris-din-zalau
7th August 2006, 21:39
si eu cred ca Fc Natzional va retrograda... :yup:
Daniel san
11th August 2006, 18:06
hmmmmmm e greu de spus.. poate se intoarce Craiova de unde a venit... si mai bine ar fi ca si cainii si ciorile sa se duca odata cu Craiova :D
stelistaO6
11th August 2006, 20:29
hmmmmmm e greu de spus.. poate se intoarce Craiova de unde a venit... si mai bine ar fi ca si cainii si ciorile sa se duca odata cu Craiova :D
slabe sanse..ca se tin si cu dintii de liga 1 :))
kalashnikov
11th August 2006, 20:38
Urzicenii sunt clar retrogradati din start . In rest sunt multe echipe proaste care nu au ce cauta in campionat , mai mult de 4 . In afara de Urziceni cred k vor retrograda Jiul,Craiova,Vaslui dar vor fi acolo si Otelul,Pandurii,Ceahlaul,UTA . Oricum cele care intra in maxim 2-3 ani se curata . Si la anu' presimt k va retrograda Timisoara pentru ca se vor da prea mari si vor pati ceea ce a patit Craiova : ULTIMUL LOC . Nici Nationalul nu il vad bine .
s0me1
11th August 2006, 21:19
Si la anu' presimt k va retrograda Timisoara pentru ca se vor da prea mari si vor pati ceea ce a patit Craiova : ULTIMUL LOC .
Cred ca glumesti cu Timisoara. Nu au cum sa retrogradeze cu Cartu pe banca.
lucian_iasi
11th August 2006, 21:20
Urzicenii sunt clar retrogradati din start
Urziceniul a castigat azi 1-0 cu otelul care este la a 3 a infrangere consecutiva..pare,principala candidata la retrogradare...desigur mai sunt 31 de etape in care multe se pot intampla...
Wholigan
11th August 2006, 23:07
Otelul nu cred ca o sa retrogradeze. Cum i-a scos in iarna Grigoras din rahat, ii scoate si acum.Pandurii si Urziceniu' insa....
LoMax8
12th August 2006, 00:28
Otelul are puterea sa revina...are experienta destula castigata in ultimul timp in Liga I ex Divizia A. Urzicenii pica clar...dar 31 de etape sunt multe si destule
Danna
12th August 2006, 12:18
Nu shtiu ce Dumnezeu se intampla cu Otzelul. Ar face bine sa`shi revina curand, ca daca pica din Liga 1 au dat de naiba (in persoana mea :mrgreen: ) Totushi, au trecut ABIA 3 etape... Insa punctele erau importante pentru moralul galatzenilor.
Iar pentru a raspunde intrebarii topicului... lista "mea" este alcatuita din U. Craiova, Pandurii, Urziceni shi pentru locul 4 parca vad o disputa intre Natzional shi Vaslui :bye: Oricum e prematur sa vorbim despre cine retrogradeaza. Acum ne putem da doar cu presupusul.
aris-din-zalau
12th August 2006, 18:57
Cred ca glumesti cu Timisoara. Nu au cum sa retrogradeze cu Cartu pe banca.
da` cine e Cartzu asta de nu poate retrograda, ca doar n-o fi Jose Mourinho ????? :hmm:
colonelu Voiculescu
12th August 2006, 19:59
Arise , lasa visele erotice
Timisoara nu are cum sa retrogradeze cu lotul pe care il au . Cartu e antrenor bun .
Bogdanbibi
12th August 2006, 22:55
cartu e ultimul antrenor care a luat campionatu cu o echipa din provincie
revenind la retrogradate. eu zic ca de-abia dupa primele etape din primavara o sa ne dam seama cine pica. anu trecut vasluiul si otelul erau moarte in pauza de iarna, si cum a inceput returul au inceput sa castige
Vladimir
13th August 2006, 14:59
Lista mea, dupa ce am vazut pana acum suna cam asa... surprinzator si pentru mine: Jiul, Otelul, FC Arges si Poli Iasi. Sper sa ma insel in privinta Otelului si a lui FC Arges... dar nu ii vad bine.
lucian_iasi
13th August 2006, 23:36
Lista mea, dupa ce am vazut pana acum suna cam asa... surprinzator si pentru mine: Jiul, Otelul, FC Arges si Poli Iasi. Sper sa ma insel in privinta Otelului si a lui FC Arges... dar nu ii vad bine.
Te inseli...POLI IASI NU va retrograda...chiar daca am pierdut la national am pierdut din cauza lui ghinionului(bara lui balba)si din cauza greselilor din defensiva...oricum urmatoarele 2 etape vor insemna si 2 victorii(cu pandurii acasa si jiul in deplasare)
mike2funy
14th August 2006, 01:15
De unde si pana unde Poli Iasi ? Pana in aceasta etapa au fost pe locul 2 si se anunta inca o victorie cu Pandurii .
De Vaslui ce zici ? Nu e o candidata ideala pt Liga a 2-a?
Eu sincer nu vad bine nici pe FC National si pe Gloria.
LoMax8
14th August 2006, 01:22
Mike dar de Urziceni?
Argesul nu cred ca va pica...
mike2funy
14th August 2006, 01:25
Mike dar de Urziceni?
Argesul nu cred ca va pica...
daca te uiti la primele posturi ai sa vezi cine cred eu ca vor retrograda :
Ceahlaul , Craiova , Gloria , Urziceni
Cum fotbalul e imprevizibil in hora mai pot intra : Jiul , Pandurii , FC National ,Otelu ( astia is ei imprevizibili pt ca si sezonul trecut erau in kk pana la gat si au facut un retur remarcabil)
lucian_iasi
14th August 2006, 01:25
De unde si pana unde Poli Iasi ? Pana in aceasta etapa au fost pe locul 2 si se anunta inca o victorie cu Pandurii .
Gloria nu retrogradeaza..face padureanu ceva si scapa...Eu zic ca retrogradeaza Urziceni,Otelu,Jiul si Pandurii...
mike2funy
14th August 2006, 01:29
Gloria nu retrogradeaza..face padureanu ceva si scapa...Eu zic ca retrogradeaza Urziceni,Otelu,Jiul si Pandurii...
Sincer eu nu mai vreau in prima liga sa aud de Pinalty si tatuca' Jean . N-am nimic cu echipele ci cu cei care le conduc . Asa ca e preferabil sa-i vad in ligile inferioare pt muuuulti ani !
Astia trag in jos fotbalul romanesc . Sunt ciuma , cancerul si rapciuga fotbalului romanesc . Trebuie inventat un vaccin special numai pt ei !
bothuman
14th August 2006, 11:10
Cred va retrograda craiova, Vaslui, Pandurii si Otelu
eli.
14th August 2006, 11:26
hmmm e prea devreme sa ne dam cu parerea cine va retrograda eu le vad pe Vaslui si Jiul sa concureze pt asa ceva iar celelalte 2 nu pot sa-mi dau seama de pe acum nu stiu :| poate Urziceni
Toblerone
14th August 2006, 11:38
Eu nu cred ca Otelul va retrograda decat in cazul in care Grigoras este indepartat de la echipa. Categoric Vasluiul nu are fata de prima divizie, iar de restul...nu prea am ce sa zic. Pacat ca Steaua nu are decat f putine echipe cu care sa sa joace la un nivel decent in campionat (iar Farul s-ar putea sa o nasheasca din nou anul acesta)...
raulutz
14th August 2006, 13:13
craiova urziceni si vaslui...e cam clar
Daemon_ABB
15th August 2006, 17:44
craiova, urziceni, vaslui si ceahlaul
raulutz
15th August 2006, 18:02
craiova, urziceni, vaslui si ceahlaul
retrogradeaza 4?? ;))
bothuman
15th August 2006, 18:55
da, pt ca acum sunt 18 echipa in liga
kalashnikov
15th August 2006, 20:01
cat mi-as dori sa cada craiova
bothuman
15th August 2006, 20:15
:D))))))))))))))))))))) impartasim aceeasi puternica dorinta, kalsh.....
raulutz
15th August 2006, 20:38
oricum o sa pice sigur :D
Vladimir
15th August 2006, 20:45
Eu te inteleg perfect, dar asta e parerea mea... as vrea sa fie urziceniul in locul Otelului, si vasluiul si pandurii in locul celor de la fc arges si poli iasi... dar momentan eu asa cred ca o sa fie...
d-izzy
16th August 2006, 00:28
Cine sper eu sa pice: CRAIOVA, Pandurii, Jiul si Gloria
Ma rog in fiecare noapte sa pice cracraiova in B ...
raulutz
16th August 2006, 00:57
o sa pice..la ce echipa de kko are..
LoMax8
16th August 2006, 01:32
Sincer nu prea conteaza 2 din echipe care pica important e sa pice GLORIA si CEAHLAUL ca astia-s boala noastra...
raulutz
16th August 2006, 02:06
Sincer nu prea conteaza 2 din echipe care pica important e sa pice GLORIA si CEAHLAUL ca astia-s boala noastra...
ceahlaul ne vinde meciurile...astia`s buni
ioana20
16th August 2006, 10:34
ceahlaul ne vinde meciurile
nu avem nevoie sa ne vanda cineva meciurile, echipe gen ceahlaul le putem bate si cu rezervele; sper sa retrogradeze si ceahlaul si gloria
kalashnikov
16th August 2006, 21:07
gloria ..... blatureanu ..... usor de zis greu de realizat
ceahlaul ...... pinalti ..... n-ar fi prima oara
Vladimir
16th August 2006, 21:09
Din cate stiam eu Padureanu nu mai are prea mari tangente cu Gloria... sau cel putin asa era candva... poate ma insel eu...
cleo_steaua
16th August 2006, 23:33
Haideti fratilor...vad ca aproape toti ati inclus pe Jiul pe lista retrrogradatelot..eee..uite ca eu nu cred ca o sa retrogradeze...eu zic asa...Craiova, Vaslui, Pandurii si Otelul(/Gloria)
LoMax8
18th August 2006, 22:53
Bai nu cred...Urziceni bate pe farul, ba mai mult a jucat si bine...s-ar putea sa se scape astia dak o tin tot asa...
kalashnikov
20th August 2006, 01:54
mai e mult din campionat , sper ca cine va retograda macar sa se duca in liga2 , si sa nu se mai vinda/cumpere loc in liga1
Steaua Forever
20th August 2006, 13:10
Daca FC National o sa joace si in continuare cum a facut in primele patru etape se va alatura si el la lista celor care se vor bate pentru retrogradare parerea mea......
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 13:18
E greu de spus cine va retrograda . Sunt vreo 8 formatii cu sanse :)
Steaua Forever
20th August 2006, 13:21
Va fii o lupta interesanta si pentru castigarea campionatului,si pentru locurile de retrogradare ,sa speram ca o sa fie un campionat frumos si mult disputat......
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 14:51
Nu ma interseaza sa fie o lupta frumoasa pentru castigarea campionatului !
Vreau sa-l castigam fara emotii si fara circul de anul trecut
Lotul pe care il avem justifica pretentiile !
RedStar
27th August 2006, 21:44
Poate mi se implineste visul anul acesta: National si Rapid sa retrogradeze !!! :pray:
Oare asta o fi anul pe care il asteptam cu totii de atat timp ?
Steaua in CL si Rapid in B ?
sorin_g
31st August 2006, 21:55
Eu ma multumesc cu National si Gloria pentru inceput.
ZIZOU
31st August 2006, 22:12
Pe mine nu ma intereseaza cine retrogadeaza ...important este doar sa vina titlul cu nr.24.
LoMax8
1st September 2006, 01:51
gloria eu zic ca trebuie sa pice...cred ca fara ei in liga 1, defapt fara padureanu fotbalul romanesc ar fi mult mai curat
kalashnikov
13th September 2006, 13:19
Craiova sa retrogradeze:no:
GrimleyFanSteaua
13th September 2006, 13:20
Craiova, Rapid, Dinamo, Poli Timisoara
Master Steaua
13th September 2006, 13:21
Dinamue si Ccrapid
miki_stelista
13th September 2006, 13:29
Normal ca mi-as dori sa retrogradeze dinamo si rapid, dar, intr-un context cat de cat realist, cred ca vor retrograda National, Vaslui...Doamne, acum imi dau seama cat de lung poate fi campionatul asta! Sa mai zicem Pandurii si Gloria, desi, nici pe Farul nu-l vad bine, daca o tine "tot asa"...
Ioana_313
13th September 2006, 16:49
daca ar fi dupa mine dinamo rapid cfr cluj si poli timisoara dar ca sa fiu realista o sa retrogradeze pandurii, craiova ,gloria si unirea urziceni.
#EffecT
24th September 2006, 02:27
Presimt ca din sezonul urmator,iar se scoala oltenii dis de dimineata sa urmareasca Craiova :mrgreen:
daby
24th September 2006, 03:09
Se pare ca Unirea Urziceni nu are sanse sa retrogradeze deocamdata :mrgreen:
siiir louie
24th September 2006, 11:19
Craiova---Pandurii---JIUL-----Ceahlaul.
LoMax8
24th September 2006, 11:21
Craiova adio! ciuca batailor
Cei care au pus si UTA pe lista sa se mai gandeasca...bravo laca esti antrenor in ciuda gurilor rele care spuneau ca nu vei fi niciodata asa ceva.
geoovy
24th September 2006, 11:28
cred ca 10 echipe se vor bate pt salvarea de la retrogradare, ordinea fiind cam urmatoarea: Pandurii Tg.Jiu, Jiul Petrosani, Unirea Urziceni, FC Vaslui, UTA, Poli Iasi,Universitatea Craiova, Ceahlaul P.Neamt, Gloria Bistrita si Otelul Galati.
cred ca UTA, Otelu si Poli Iasi ies din lista cel putin pt moment si intra in "hora" retrogradarii FC National si Argesul
mike2funy
24th September 2006, 12:46
- Craiova si Argesul sunt abonate dupa cum decurg treburile
- Vasluiul este ca un peste alunecos (prietenii stiu de ce)
- Gloria si Ceahlaul la nevoie "suna" un prieten
#EffecT
29th September 2006, 20:34
Arges e cu un picior in B,au luat bataie si de la Gloria !!
Saracii au 9 infrangeri din 10 meciuri! :-|
LoMax8
29th September 2006, 21:03
Imi pare rau de Arges...dar nu zic ca vor pica, anu trecut Vasluiu era intr-o situatie si mai naspa si s-a scos...cine stie...
mike2funy
30th September 2006, 12:45
lasa ca Vasluiul stim cu totii cum s-a slavat ........ :nope:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.