View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului Poli Timisoara - STEAUA Bucuresti, scor 0-0
superglue
30th July 2006, 00:03
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.
Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.
*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.
superglue
30th July 2006, 00:19
Un meci destul de anost, cu multe faze jucate la intamplare. Cel mai limpede mi s-a parut Lovin. Un plus si pentru Nesu, care daca ar juca mai simplu unele faze ar face mult mai multa impresie.
Un maaaaare minus transmisiei. Pe langa reluarile care aproape au lipsit cu desavarsire, nu inteleg cum e posibil sa aduci un "comentator" care pe langa faptul ca nu e obiectiv, mai e si pe langa subiect si streseaza lumea cu remarcile asupra stadionului plin, ale carui scaune goale se observau lejer, suporterul cu goarna si ceilalti spectatori care de fapt aplaudau suturile stelistilor ... nu interventiile bune ale portarului timisorean ...
Bogdanbibi
30th July 2006, 00:21
pe mine m-a scos din sarite reclama facuta recursului...o fi numarat careva de cate ori a pomenit de ioanitoaia si de recursul lui ?
daby
30th July 2006, 00:28
1.Lovin
2.Dica
3.Cristocea
#Caddy
30th July 2006, 00:36
Nicolae Dica...
smen
30th July 2006, 00:37
Carlos pt ca a scos lobu ala cand a tras maimutza..
ioana20
30th July 2006, 00:38
Lovin chiar mi-a placut azi, dar tot abia asetpt sa isi revina Mirel. Mi-au placut si Nesu, Dica si Cristocea. Petre Marin nu prea merge pe partea dreapta dar nush daca era mai bine cu Balan sau Klemi, Oli stie mai bine.
geoovy
30th July 2006, 00:48
Carlos a avut 2 suturi de aparat tot meciul, nu prea avem ce-i reprosa, doar ca iese putin cu intarziere atunci cand fundasii ii protejeaza mingile..
Goian si Ghionea putin nesiguri...is vor revenii oricum, fiindca sunt fundasi de valoare...
Nesu cam fantezist la inceput si era sa ne ardem din cauza calcaiului lui...dupa ce a incetat cu schemele a jucat mai bine...
P.Marin a jucat binisor...nu a gresit decisiv cum a facut-o Nesu pe partea stanga...chiar a castigat si unele dueluri aeriene...caramarin nu prea a trecut de el...
Paraschiv si Lovin au inchis destul de bine atacul tm-nilor dar se putea si mai bine...
Bostina a jucat slabutz...
Nicolitza s-a zbatut mult, dar inca nu-i concetrat la preluari...de ce nu-l pune Oli sa exerseze centrarile din alergare...chiar si pe alea de pe loc...
Dica a facut un meci bun...pacat ca nu a inscris
Iacob a facut destule spatii pt coechipieri, tragand deseori dupa dansul cate 2 jucatori tm...
Opritza slab...pacat ca a fluierat asistentul faul la caderea lui Mckain...
Badea a avut timp doar sa se remarce printr-o preluare gresita, intr-un moment in care scapase singur spre poarta...
Steaua Forever
30th July 2006, 01:10
Dupa parerea mea nesiguranta lui Goian si Ghionea il pun in dificultate pe Carlos ,trebuie repede sa-si revina stoperii nostrii..apropo am votat pe Dica jucatorul meciului.....
RedStar
30th July 2006, 01:37
Da si Ghionea asta il pune pe Carlos in niste situatii. Ce naiba lasa mingea sa curga inspre Carlos ca m-a enervat. Putea sa alerge cu ea si sao degajeze, sa o trimita in out, el nu, o lasa sa curga lin de tot pana vine Mansour sa dea in ea.
elyzutzawz
30th July 2006, 01:41
Nicolae Dica : idei foarte bune , driblinguri ...pacat ca n-a reusit sa dea gol.
j2vasyf
30th July 2006, 01:45
Nesu cu siguranta!
Bogdanbibi
30th July 2006, 01:56
nesu cel mai prost jucator de la steaua, pierde toate mingile, da pase numai in aut, ii da clasa emeghara...sa se puna saban ala mai repede la punct cu pregatirea fizica si sa treaca petrica inapoi pe stanga..
cogdao
30th July 2006, 02:09
Nicolae Dica,din nou...
#EffecT
30th July 2006, 03:03
Lovin pentru ca a fost peste tot in meciul asta.
Pe faza defensiva a recuperat tot ce se putea,nici in faza ofensiva nu a jucat rau.
Il mai remarc si pe Dica!
Roxanik
30th July 2006, 11:55
Nicolae DICA......
=>N4P4sT4<=
30th July 2006, 12:08
Lovin! pe recuperare mi se pare f bun, in atac cred ca nici trebuie sa urce pt. ca ramanem descoperiti, are shut f puternic...incepe sami placa :naughty:
Dica a jucat ca d obicei, adica f bine...dar e numai unu...mi s-a parut lipsita de idei steaua...si de atacanti...
colonelu Voiculescu
30th July 2006, 12:21
Cei mai buni : Lovin si Dica
Andrei4Steaua
30th July 2006, 13:08
Dica .... pacat totusi de ratari :(
sorin_g
30th July 2006, 13:50
Dica a incercat cel mai mult si i-a reusit cel mai mult... din pacate nu si golul.
anamarya
30th July 2006, 14:15
Lovin a avut un plus de data asta si de aceea votul meu merge la el.. Dica a fost in nota carateristica, adica bun chiar daca nu a marcat.. de asemenea un plus pt Cristocea... cred ca in curand Oli va face schimbarea inversa pe final de meci... adica intra Bostina, iese Cristocea
KosmyN
30th July 2006, 15:04
In afara faptului ca arbitraju a fost depasit, comentariu ilar, iar caldura mare, jocu ekipei nu a fost unul rau, pakat de lipsa de concentrare la finalizare
Desi inclinam sa nu votez pe nimeni, au fost totusi unele faze in care Dica a facut diferenta.
In rest:
Carlos - 5 - parca a fost in contra timp cu fundasii
Marin - 5 - nu are ce cauta pe dreapta, fara aport ofensiv si multe lacune in defensiva
Goian - 5 - destul de slab in acest meci, sper ca doar caldura sa fii fost de vina
Ghionea - 7 - exact, fara cimplicatii si fara greseala
Nesu - 6 - evolutii mai bune fata de returul camp precedent
Nicolita - 5 - nu se regaseste si deja si-a luat "aere"
Lovin - 5 - o leaca mai bine ca la Gorica, dar totusi, cat sa-l mai suportam in primul 11
Paraschiv - 5 - banderola e o povara.
Bostina - 6 - s-a descurcat bine, skimbat prea devreme
Dica - 7 - el sau Ghionea ar merita cu adevarat banderola, putand fii lideri in teren.E un jucator care paote face usor diferenta
Iacob - 6 - nu a excelat aseara, mai mult inotand intre aparatorii adversi
Oprita - 6 - nu a adus plusul de concentrare la finalizare
Cristocea - 6 - s-a descurcat bine
Badea - - e folosit prea putin inca
Ana712
30th July 2006, 21:16
Toata echipa a jucat destul de bine si desi nu am reusit sa marcam am facut spectacol.L'am votat pe Dica desi a fost cam greu sa ma decid avand in vedere ca si restul jucatorilor au jucat bine.
Duckadam
30th July 2006, 22:29
Dica. Daca o baga in poarta dupa driblingurile alea.....
aris-din-zalau
30th July 2006, 22:29
nu as putea sa zic ca a fost un om al meciului, dar daca ar fi sa aleg pe cineva, acela ar fi Dica, pt. cum a jucat in faza ofensiva, de altfel, pe el l-am si votat ;-)
LoMax8
30th July 2006, 23:11
Carlos evident ca a scos lobu lu Mansour, cea mai clara ocazie a lu Poli, in extremis. In rest:
Apararea: Sigura pe ea. Nesu mi-a dat emotii ca i-a rosu dar sa cumintit.
Mijlocul: Bunicel. Nu mi-a placut, cre ca pt prima data, Paraschiv. Cre ca apasa prea tare banderola de capitan.
Atacul: Slabutz avand in vedere ca nu am marcat.
Un joc bun dar se putea si mai bine.
4steaua
30th July 2006, 23:29
dupa meciul asta cred ca ne-am convins toti cat de pilaf e carlos, e clar ca nu avem un portar demn de echipa asta, sper sa se faca cat mai repede ceva in privinta asta,desi e putin cam tarziu.
nesu gafeaza ca pe maidan, iar banel imi scoate peri albi, in afara de viteza nu face nimic pe teren, si parca nici de alergat nu prea mai alearga.
paraschiv e pilaf la mijloc, pierde baloanele mul prea usor, nu ajuta deloc la contructie.
cel mai bun mi s-a parut lovin, cel putin in prima repriza a fost cam singurul care a jucat ceva, in schimb in a doua repriza dica a fost brazilian.
ANTIDINAMO
31st July 2006, 10:13
Oli fa ceva si trezeste-i pe baieti ! poliaek era de batut !
Carlos - 5
Marin 5
Goian 5
Ghionea 7
Nesu - 6
Nicolita - 5
Lovin 6
Paraschiv - 5
Bostina - 6
Dica + 6
Iacob - 5
Oprita + 5
Cristocea + 5
Badea - - fara nota
stelistaO6
31st July 2006, 10:13
carlos a aparat destul de bine (nu pare a fi pilaf) iar per total echipa a jucat destul de bine ..iar daca reusea si dica sa dea un gol...
Wholigan
31st July 2006, 11:01
Dica omul meciului macar pentru ca ne-a dat emotii si a aratat ca stie sa dribleze. Daca am avea 2 ca el am dat de 3 ori mai multe goluri, asa in unele meciuri pare o insula de luciditate si tehnica intr-o echipa mai pamantie...
Nu, nu il laud pentru a obtine beneficii ulterioare.
Lovin peste Paraschiv, pe care l-am vazut odata cand s-a izolat cu mingea in tusa, si alta data la schimbare.
Mi-ar placea si Cernea in locul lui Carlos...
miki_stelista
31st July 2006, 12:20
Nesu mi s-a parut ca a crescut mult ca valoare....Dica, asa cum ne-a obisnuit (in sensul cel mai bun!)....Carlos a aparat estul de bine...Banel a avut o ocazie ce putea sa-i ingroape pe timisoreni....Per total, toata echipa a jucat bine! Pacat ca n-am inscris, dar e bine ca Steaua a demonstrat ca poate face spectacol si daca nu inscrie!
Danna
31st July 2006, 14:08
Printre cei mai buni de pe teren mi s`au parut Nicu Dica (pe care`l shi votez), Lovin (pentru acea "torpila" :naughty:, are multa fortza`n shut), Mihaitza Neshu care, in ciuda acelei gafe de la inceputul meciului, cu tenta de pirueta, a jucat chiar bine. In rest... mai totzi in nota echipei. Oricum a fost un joc bun, chiar de nu am marcat.
bicolor
31st July 2006, 14:14
Votat: Nicolae Dica, iar. El ar merita banderola de capitan, cu siguranta, ptr ca Paraschiv e mai mereu pe langa. Pacat ca e protejatul lui MM ca ar fi fost de mult timp pe banca. Si mie mi-a placut Lovin. In rest, Banel nu mai face nimic de cateva zeci de meciuri, Carlos gafeaza si la cea mai simpla pasa de la fundasi, Victoras...a jucat?
p4link
31st July 2006, 17:48
Meciul placut ochiului, omul meciului Dica...
Lovin torpila meciului...chiar nu-mi place acest jucator....nu are viteza , se misca in reluare nu da pase bune decat in spate sau in out...in schimb la interviuri si la impresii e primul...sunt zece jucatori cel putin peste el in campionat...
pinky
31st July 2006, 20:29
cel mai bun jukator:Dica!a inceput foarte bine acest sezon sper sa o tina tot asa si sa nu rateze anul asta titlul de goalgeter!
crispy_aleex
2nd August 2006, 09:09
mda..a jucat bine dica dar si nicolita nu s-a miscat rau..
ketsbaya
2nd August 2006, 09:32
Omul meciului Dica...se zbate,dribleaza,suteaza,ce mai,face de toate.Pacat k nu avem inca unul sau doi ca el in echipa.
Clujeanu`
2nd August 2006, 12:04
Carlos - 5 - a gresit cand a respins in fata un sut simplu
Marin - 4.5 - nu e postul lui
Goian - 5 - slabut...
Ghionea - 7 - foarte bun si exact(cum il stim defapt)
Nesu - 4.5 - cred ca a luat ceva lectii de Tae Koen do si de balet!
Nicolita - 5 - ratazea cu seninatate sute de ocazii pe meci(daca ne gandim ca a dat 7 goluri sezonul trecut din 70000000 de ocazii ne speriem)
Lovin - 7 -a inchis jocul foarte bine ,mai are ce va probleme la constructie!Devine un jucator de valoare!
Paraschiv - 5 - nu prea s-a vazut in joc
Bostina - 5.5 - are o viziune a jocului extraordinara si pase bune
Dica - 7 - singurul jucator care poate face diferenta (catiga un meci de unul singur)
Iacob - 5 - nu se vede in jocul stelei ca ar avea un iacob
Oprita - 6 -nu a facut nimic
Cristocea - 6 - la fel ca bostina
Badea - -
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.