View Full Version : F.A. Premier League - Anglia 2006/2007
eli.
29th July 2006, 13:25
http://img224.imageshack.us/img224/9646/mastheadiq3.jpg
cine credeti ca se va impune in tara celor care au inventat fotbalul ?
parerea mea , ca in fiecare an sa zicem se vor bate Arsenal , Chelsea , Man Utd , Liverpool , dar ca de obicei va castiga Chelsea ... in Anglia nu au adversar dar in Europa nu e cam aceasi treaba
eu unul din Anglia tin cu Arsenal dar nu prea cred ca o sa aiba forta necesara in fata lui Chelsea sa ia campionatul
http://img218.imageshack.us/img218/7859/fapremierleagueze6.jpg http://img226.imageshack.us/img226/200/imagesae4.jpg
ps : am pus echipele astea din pool deoarece cred eu ca-s cele mai importante din Anglia ...
prima etapa din Anglia :
Sat - 19 Aug 06
Sheff U v Liv'pool
Arsenal v A Villa
Everton v Watford
N'castle v Wigan
Portsm'h v Blackb'n
Reading v M'brough
West Ham v Charlton
Bolton v Tot'ham
Sun - 20 Aug 06
Man Utd v Fulham
Chelsea v Man City
ReyMysteryo
29th July 2006, 13:39
chelski clar !!!
aris-din-zalau
29th July 2006, 14:22
Campioana Angliei va fi si in acest an: CHELSEA LONDRA !!!
#EffecT
29th July 2006, 14:28
La fel ca in fiecare an in Anglia se bat patru echipe (Arsenal,Chelsea,Liverpool si Manchester United ) si mereu castiga Chelsea :D.
Este de asteptat la ce transferuri au facut,ca acest campionat sa mearga tot pe Stamford Bridge.
Mizez insa pe un campionat mult mai echilibrat,tinand cont de dorinta de revansa a rivalelor lui Chelsea.
Personal,mi-as dori ca Manchester United sa triumfe,insa va fi foarte greu pentru ca,transferuri nu au prea fost, iar acum l-au pierdut si pe Ruud.
Imi doresc sa vad un campionat mult mai palpitant decat cel de anul trecut.
Cred ca lupta se va da intre ARSENAL SI CHELSEA!
Andrei4Steaua
29th July 2006, 14:54
Belive in Arsenal ....... Hate Chelsea :devil:
s0me1
29th July 2006, 14:57
Din pacate Chelsea ...
E prea pragmatica echipa pentru a rata titlul.
ZIZOU
29th July 2006, 15:16
Sigur va castiga din nou Chelsea.
KosmyN
29th July 2006, 15:29
Go Man. United ... F.UCK chelsea :mrgreen:
LoMax8
29th July 2006, 15:31
Am votat Manchester United...echipa adevarata, dak nu m-as bucura sa castige Arsenal. Cat despre Chelsea si fotbalul lor de kkt...no comment ca i-au ban degeaba...
eli.
29th July 2006, 17:41
degeaba va lua iar campionatul Chelsea daca in CL nu face mai nimic ...
ps : tare mi-ar placea inca un Barca-Chelsea :))
ps2 : cica Man Utd l-a transferat pe Michael Carrick ... care a fost la nationala la CM
LoMax8
29th July 2006, 17:57
Sunt mari sanse sa se intalneasca again asta dak Chelsea nu se pierde pe drum...
#Caddy
29th July 2006, 19:16
We hate Nottingham Forest,
We hate Everton too
We hate Man United,
But Liverpool we love you.
dar Arsenal va castiga anul asta
Go Man. United ... F.UCK chelsea :mrgreen:
who the f*** are man uniteeeeeed :mrgreen:
Bogdanbibi
29th July 2006, 20:03
desi am votat celsi, sper sa o ia pe aratura rau de tot sezonu asta :devil:
prea au venit multe vedete, au o gramada de jucatori, toti de valoare, si tocmai de aceea e f posibil sa nu mai castige asa lejer
Duckadam
29th July 2006, 21:29
Cred ca tot Chelsea va castiga din pacate.
ZIZOU
29th July 2006, 21:51
Si eu am zis ca Chelsea pentru ca au cel mai bun lot din Anglia,dar eu tin cu Liverpool oricum sper ca,cormoranii sa ia locul 2.
#Caddy
29th July 2006, 22:51
zizou welcome to the club mate...
si eu sper ca liverpool sa ocupe o pozitie cat mai bune la finele sezonului acesta un loc 2-3
ingerash_negru
30th July 2006, 00:55
Am spus Arsenal! Chiar dak la Chelsea joaca Ballack, cel mai tare jucator din lume! :P
Nimeni si nimic nu-mi va lua ura pt. Chelski!!
Totusi io as da mari sanse Arsenal si poate si Liverpool!
DUMY86
2nd August 2006, 02:03
Parerea mea ca Chelsea va castiga la pas. A facut 2 super-transferuri, sa vedem daca il ia si pe Ashley Cole. Nu prea vad cine le-ar putea lua campionatul, Manchester United n-are lot de campionana si nici antrenor, care e "depasit" dupa parerea mea, Arsenal e in constructie, dar e posibil sa le plece 3 jucatori importanti ( A. Cole, Fabregas si Reyes), iar Liverpool e un fel de Inter in Italia, se incurca de echipele mici.
ketsbaya
2nd August 2006, 09:26
Desi tin cu Liverpool nu cred k au mari sanse,sper macar la un loc 2.Chelsea cred k e favorita(desi nu imi plac deloc,dar asta e adevarul,au cel mai bun lot si bani garla) si i-as adauga si pe Arsenal in lupta cu chelsea,pt k au jucatori tineri si buni!
viorel 31
2nd August 2006, 09:40
Chelsea...
Dupa achizitionarea lui Ballack si a lui Shevcenko, team-ul londonez cred ca este una dintre principalele candidate si la CL 2006-2007.
In Anglia este greu sa credem ca vor pierde mai mult de 3-4 partide in lungul campionat de pe insula si iarasi se vor incununa cu n etape inainte de finalul competitiei.
Surpriza ar putea venii de la Arsenal care are o echipa ff tanara care a surprins Europa anul trecut si ma gandesc ca ar putea face acelasi lucru si in Albion.
Fotbal adevarat! :fotbal:
Bogdanbibi
2nd August 2006, 12:05
plus ca chelsea a luat si 2 jucatori de viitor : jon obi mikel si salomon kalou
ZIZOU
2nd August 2006, 12:05
Chelsea...
Dupa achizitionarea lui Ballack si a lui Shevcenko, team-ul londonez cred ca este una dintre principalele candidate si la CL 2006-2007.
l:
Nu o sa castige,pariez.
viorel 31
2nd August 2006, 12:27
Nu se stie niciodata asa ca s-ar putea sa pierzi pariul.
Nu sunt un fan Chelsea dar cred ca englezii sau intarit f mult si ataca anul acesta in special Liga Campionilor.
Steaua Forever
2nd August 2006, 13:16
Anul acesta va fii a lui Mancester, sunt convins dupa atat de multe nereusite cred ca anul asta va fii un alt United...
ZIZOU
2nd August 2006, 13:42
Anul acesta va fii a lui Mancester, sunt convins dupa atat de multe nereusite cred ca anul asta va fii un alt United...
N-au nici o sansa,pur si simplu n-au adus nimic si au vandut unu dintre cei mai buni jucatori adica pe Ruud.
desi nu imi place, cred ca Chelsea o sa castige campionatul...pt ca ei l-au castigat pe cel de anul trecut cu o oarecare diferentza fatza de locul 2... pt ca s-au intarit, daca mai era nevoie... si pt ca au antrenor bun, chiar daca poate e arogant sau cine mai stie cum...
oricum eo tin cu Manchester...
desi nu imi place, cred ca Chelsea o sa castige campionatul...pt ca ei au castigat sezonul trecut la diferentza destul de mare fatza de locul 2... pt ca s-au intarit, daca mai era nevoie... si pt ca au antrenor bun, chiar daca poate e arogant sau cine mai stie cum...
oricum eo tin cu Manchester...
sorin_g
2nd August 2006, 16:48
Eu unul sunt fan Arsenal, insa Chelsea va castiga si PL si probabil si CL.
lucian_iasi
2nd August 2006, 21:04
Eu unul sunt fan Arsenal, insa Chelsea va castiga si PL si probabil si CL.
Nu va castiga chelsea CL..Barca va castiga... :D :D :D
ZIZOU
3rd August 2006, 17:22
Nu va castiga chelsea CL..Barca va castiga... :D :D :D
Nu va castiga barcelon CL.. Real va castiga :))
mansiz26
3rd August 2006, 20:38
baaa unde e west ham in poll?? :))
MIREL6RADOI
3rd August 2006, 20:57
Bolton in poll...o adunatura de elefanti:) Nu imi place fotbalul englez,daca ar fi sa aleg o echipa care sa doresc sa castige Premier League,atc as vota:Arsenal,daca nu e sa fie arsenal,atunci sa fie West Ham,asa,cosmin se va bucura de 2 ori(pt titlul STELEI si al ciocanelor)
ZIZOU
3rd August 2006, 23:26
Bolton in poll...o adunatura de elefanti:) Nu imi place fotbalul englez,daca ar fi sa aleg o echipa care sa doresc sa castige Premier League,atc as vota:Arsenal,daca nu e sa fie arsenal,atunci sa fie West Ham,asa,cosmin se va bucura de 2 ori(pt titlul STELEI si al ciocanelor)
Bine n-ai vazut cate echipe o pus,mai bine punea Liverpool,Chelsea,Manchester si Chelsea nu blackburn si toate amatoarele.
eli.
4th August 2006, 00:28
Bine n-ai vazut cate echipe o pus,mai bine punea Liverpool,Chelsea,Manchester si Chelsea nu blackburn si toate amatoarele.
pe ce loc au terminat Bolton si Blackburn ? ce vroiai sa pun pe Portsmouth si Boro ? daca cineva simpatizeaza echipa respectiva ? vezi cazul lui steaua.tk a votat cu Newcastle ... care e problema ? votezi care vrei u ... :doh:
mansiz26
4th August 2006, 20:30
trebuia optiunea "alta echipa"...si acolo sa voteze toti pe west ham:)
eli.
5th August 2006, 01:03
trebuia optiunea "alta echipa"...si acolo sa voteze toti pe west ham:)
stiu ca glumesti dar hai sa fim seriosi , W Ham nu va putea sa se bata la titlu sezonul asta ... sa fim seriosi si sa recunoastem ca Chelsea va lua campionatul :cry:
<3 Arsenal
eli.
9th August 2006, 12:09
Fundaşul echipei Arsenal Londra, Sol Campbell, a semnat un contract pentru două sezoane cu gruparea Portsmouth. Campbell anunţase la sfârşitul sezonului că doreşte să părăsească echipa londoneză.
ÃŽn vârstă de 31 de ani, Campbell a jucat la Arsenal timp de cinci ani, el fiind transferat de la Tottenham, şi a făcut parte din reprezentativa Angliei prezentă la Cupa Mondială din Germania.
"Este un foarte mare jucător, un mare domn şi cred că este un transfer important pentru noi. Sol este foarte puternic. Cred că este pregătit şi nerăbdător să înceapă această nouă provocare", a declarat managerul grupării Portsmouth, Harry Redknapp, pentru canalul SkySports News.
eli.
10th August 2006, 17:49
Clubul englez de fotbal Manchester United a anunţat joi că a vândut un număr record de 64.000 de abonamente pentru sezonul 2006/2007, cu trei zile înainte de încheierea vânzărilor.
"Noi am vândut, practic, atâtea abonamente înaintea debutului sezonului, cât numărul de spectatori pe care îi puteam avea la fiecare meci în sezonul trecut", a declarat un purtător de cuvânt al "diavolilor roşii". Capacitatea stadionului Old Trafford va fi mărită, începând din sezonul viitor, de la 67.500 la 76.000 de locuri, odată cu deschiderea noilor tribune.
"Este un record, nu doar pentru noi, ci şi pentru fotbalul englez şi suntem mândri de acest lucru. Aceasta demonstrează că fanii lui United vor continua să susţină echipa în număr mare", a adăugat purtătorul de cuvânt.
Suporterii lui Manchester United au contestat, anul trecut, achiziţionarea clubului de către omul de afaceri american Malcolm Glazer, denunţând faptul că această operaţiune a fost efectuată din raţiuni pur financiare. Fanii au decis atunci să-şi înfiinţeze propria lor echipă FC United, pe care au înscris-o în campionatul englez de amatori.
-------------------------------------
noi cate am vandut ? :naughty:
eli.
13th August 2006, 23:04
Liverpool a castigat supercupa Angliei in fata lui Chelsea cu scorul de 2-1 , meciul a fost transmis in direct de TV SPORT .
Pt Liverpool au marcat gigantul P. Crouch si J.A Riise , iar pt Chelsea nou-venitul Shevchenko :naughty:
#EffecT
16th August 2006, 00:33
Izbanda lui Liverpool in supercupa angliei,aduce un mic zambet pe fata tuturor celor care urasc aceasta echipa.Liverpool a demonstrat ca poate face fata lui Chelsea,chiar daca chelski i-a avut in teren pe Terry,Essien,Lampard sau Shevcenko.
Sunt sigur ca daca Manchester United va mai transfera un mijlocas,anul acesta va pune mari probleme echipei lui abramovici.
Se vehiculeaza trei nume importante in aceste zile prin manchester:
owen hargreaves(bayern munchen)
marcos senna(villareal)
mahmadou diarra(lyon).
raulutz
16th August 2006, 00:52
manchesteru` l`a luat pe michael carrick..pt care a dat aprox 20 de milioane...hargreaves nu vine SIGUR...diarra costa prea mult..senna..s`ar putea
#EffecT
16th August 2006, 01:00
Pai cam asha e,Senna are cele mai multe shanse sa ajunga la United.
Antrenorul celor de la Villareal,se pare ca nu se va opune plecarii lui Senna in cazul unei oferte concrete pentru el.
raulutz
16th August 2006, 01:03
pe senna l`am urmarit la mondiale..foarte bun..recupereaza mingi, are sut bun, alearga mult..are valoare
#EffecT
16th August 2006, 01:06
pe senna l`am urmarit la mondiale..foarte bun..recupereaza mingi, are sut bun, alearga mult..are valoare
Daca nu avea valoare,nu era naturalizat de spanioli.
Totushi,nu il vad luand locul lui Scholes sau Carrick in primul 11,in caz ca ar veni.
Sper sa se acomodeze cat mai repede Carrick,pentru ca lui Manchester,i-a lipsit un mijlocas defensiv valoros dupa plecarea lui Keane.
#Caddy
20th August 2006, 11:35
Etapa 1
Sâmbătă 19 August 2006
Sheff U - Liverpool 1-1
Arsenal - A. Villa 1-1
Everton - Watford 2-1
Newcastle - Wigan 2-1
Portsm'h - Blackburn 3-0
Reading - M'brough 3-2
West Ham - Charlton 3-1
Bolton - Tottenham 2-0
Duminică 20 August 2006
Man Utd - Fulham
Chelsea - Man City
raulutz
20th August 2006, 17:09
Etapa 1
Sâmbătă 19 August 2006
Sheff U - Liverpool 1-1
Arsenal - A. Villa 1-1
Everton - Watford 2-1
Newcastle - Wigan 2-1
Portsm'h - Blackburn 3-0
Reading - M'brough 3-2
West Ham - Charlton 3-1
Bolton - Tottenham 2-0
Duminică 20 August 2006
Man Utd - Fulham
Chelsea - Man City
zic un singur lucru..portsmouth :|
eli.
20th August 2006, 22:04
Etapa 1
Duminică 20 August 2006
Man Utd - Fulham
Chelsea - Man City
ultimele 2meciuri din Etapa 1 a Premier League :
Manchester U. 5 - 1 Fulham
Chelsea 3 - 0 Manchester C.
nu stiu de ce dar cred ca anul asta pt Chelsea nu va mai fi asa de usor sa ia campionatul :shifty:
aris-din-zalau
20th August 2006, 22:11
eu cred ca batalia se va da intre Chelsea si Manchester United, iar Liverpool si Arsenal se vor bate pt. locurile 3-4....
lucian_iasi
20th August 2006, 22:28
Am si eu o intrebare:Rooney si Scholes nu au fost suspendati 3 etape dupa eliminarile din nu stiu ce amical???
LoMax8
21st August 2006, 02:02
ultimele 2meciuri din Etapa 1 a Premier League :
Manchester U. 5 - 1 Fulham
Chelsea 3 - 0 Manchester C.
nu stiu de ce dar cred ca anul asta pt Chelsea nu va mai fi asa de usor sa ia campionatul :shifty:
eu unul nu-mi doresc sa i-a Chelsea campionatul pt k nu-l suport pe Morinho ala, dar cred ca asa va fi...
raulutz
21st August 2006, 02:09
eu unul nu-mi doresc sa i-a Chelsea campionatul pt k nu-l suport pe Morinho ala, dar cred ca asa va fi...
eu nu suport nimic din ideea chelsea...arsenalu` o sa faca o figura frumoasa..a facut ceva transferuri...liverpool la fel...manchesteru l`a luat pe carrick si l`a dat pe van nistelrooy...astia o sa fie pe 4 ... pacat..k mie chiar imi place man u
KosmyN
21st August 2006, 03:56
Am si eu o intrebare:Rooney si Scholes nu au fost suspendati 3 etape dupa eliminarile din nu stiu ce amical???
Si eu auzisem la fel, dar probabil k s-a rezolvat totul cu un apel ceva.
raulutz
21st August 2006, 03:58
Si eu auzisem la fel, dar probabil k s-a rezolvat totul cu un apel ceva.
pai..daca au fost eliminati intr`un amical ce treaba are cu campionatul ?!
KosmyN
21st August 2006, 04:13
Si la noi in campionatul trecut Mazilu si Lazar au fost suspendati in urma unor incidente dintr-un meci amical.
Are legatura cu reaua conduita
Steaua Forever
21st August 2006, 11:46
Eu zic ca va fii anul lui Man Utd!!!!!!
bothuman
21st August 2006, 13:05
Cred ca arsenal...
#EffecT
21st August 2006, 19:19
Manchester United a inceput perfect acest campionat.Sa speram ca o sa-i tina benzina,si o sa joace la fel si in continuare.
Reading - M'brough 3-2
M-a uns pe suflet rezultatul asta,mai ales ca Boro a condus cu 2-0 :rolleyes:
aris-din-zalau
21st August 2006, 21:06
pey daca a fost amical, atunci nu se pune ca si cum ar fi fost oficial....
s0me1
21st August 2006, 23:19
Au fost suspendati dupa turneul de la Amsterdam cand au fost eliminati.
LoMax8
22nd August 2006, 01:27
pey daca a fost amical, atunci nu se pune ca si cum ar fi fost oficial....
ei au luat rosu in timpul amicalului si aia nu se pune decat pt amical...din cate am urmarit eu la stiri comisia de disciplina engleza a hotarat sa-i suspende si in campionat 3 etape pt violenta din amicalul respectiv. Dak un jucator il loveste pe altul intentionat si arbitrii nu vad se pot lua masuri impotriva lor folosind proba video sau marturia observatorului sau etc...si pot fi suspendati pe diferite perioade.
Totusi am inteles ca au facut apel la decizie si dak au jucat in prima etapa inseamna k le-a fost anulata pedeapsa
#EffecT
22nd August 2006, 13:13
Totusi am inteles ca au facut apel la decizie si dak au jucat in prima etapa inseamna k le-a fost anulata pedeapsa
Nu,degeaba au facut apel la decizie,lui Scholes si Rooney nu le-a fost ridicata suspendarea.In continuare,vor lipsi in trei meciuri foarte importante pentru united(cu Charlton,Watford si Tottenham).
E regretabil ca cei 2 vor lipsi,mai ales ca sunt oamenii cei mai importanti in jocul lui United.
ZIZOU
22nd August 2006, 18:13
Bun inceput pentru United dar nu cred ca va reusi sa tina pazul cu chelsea.
d-izzy
22nd August 2006, 19:32
Forza ManUtd ... de mic copil tin cu ManUtd :D ... Dupa Steaua, Manchester vine pe locul 2 ...
#EffecT
24th August 2006, 23:35
Singura data cand ma bucur pentru o victorie a lui Boro!Au invins pe Chelski cu 2-1,a dat golul victoriei Viduka in minutul 90!
Manchester continua forma buna,si meciurile castigate la pas,dupa ce au zdrobit in prima etapa Fulham cu 5-1,acum fara Rooney si Scholes,au trecut in deplasare de Charlton cu scorul de 3-0!
In sfarsit,United revine in forta in lupta pentru titlu in ANGLIA!
ZIZOU
24th August 2006, 23:51
Si eu ma bucur ca chelsea a luat bataie,k n-am chef sa-i vad k va castiga din nou campionatu.
aris-din-zalau
25th August 2006, 00:04
Forza ManUtd ... de mic copil tin cu ManUtd :D ... Dupa Steaua, Manchester vine pe locul 2 ...
ai fost la meciul dintre dinamo si Manchester, daca tot esti asa fan ??? :wub:
#Caddy
25th August 2006, 13:01
Watford - West Ham 1-1
Tottenham - Sheff U 2-0
Miercuri 23 August 2006
A. Villa - Reading 2-1
Man City - Portsm'h 0-0
Blackburn - Everton 1-1
Charlton - Man Utd 0-3
Fulham - Bolton 1-1
M'brough - Chelsea 2-1
Liverpool - Newcastle 1
Wigan - Arsenal 2
PS.vechea noastra cunostinta Boro a invins pe Chelski in etapa a 2-a YEY !
Sper ca Liverpool sa invinga pe Newcastle
#Caddy
27th August 2006, 21:27
Etapa 3
Sâmbătă 26 August 2006
Charlton - Bolton 2-0
Fulham - Sheff U 1-0
Liverpool - West Ham 2-1
Man City - Arsenal 1-0
Tottenham - Everton 0-2
Watford - Man Utd 1-2
Wigan - Reading 1-0
Duminică 27 August 2006
A. Villa - Newcastle 2
Blackburn - Chelsea 2
Luni 28 August 2006
M'brough - Portsm'h x
lostinspace
28th August 2006, 13:19
Aston Villa :roll: as vrea io, dar e echipa mea preferata din anglia
#Caddy
9th September 2006, 11:30
Etapa 4
Sâmbătă 9 Septembrie 2006
Everton - Liverpool 2
Arsenal - M'brough 1
Bolton - Watford 1
Chelsea - Charlton 1
Newcastle - Fulham 1
Portsm'h - Wigan 1
Sheff U - Blackburn x2
Man Utd - Tottenham 1
Duminică 10 Septembrie 2006
West Ham - A. Villa 2
Luni 11 Septembrie 2006
Reading - Man City 2
#EffecT
10th September 2006, 14:10
Everton-Liverpool 3-0 :shocked:
Arsenal-M'brough 1-1
Chelsea-Charlton 2-1
Newcastle-Fulham 1-2
Portsmouth-Wigan 1-0
Sheff U-Blackburn 0-0
Manchester United-Tottenham 1-0
Bolton-Watford 1-0
O etapa interesanta pana in acest moment,Manchester continua seria evolutiilor bune ajungand la a patra victorie consecutiva. :punk:
#EffecT
11th September 2006, 17:08
Duminica,10 septembrie:
West Ham-Aston Villa 1-1
Luni,11 septembrie:
Reading-Manchester City
Deocamdata,Manchester pe locul 1 cu maxim de puncte dupa patru etape,Portsmouth pe 2 :shocked:,3 Everton si pe 4 Chelsea!
GO MANCHESTER !!! :)
ZIZOU
12th September 2006, 14:08
Eu sper doar sa nu castige Chelsea ca ma enrveaza.
raulutz
12th September 2006, 17:13
Duminica,10 septembrie:
West Ham-Aston Villa 1-1
Luni,11 septembrie:
Reading-Manchester City
Deocamdata,Manchester pe locul 1 cu maxim de puncte dupa patru etape,Portsmouth pe 2 :shocked:,3 Everton si pe 4 Chelsea!
GO MANCHESTER !!! :)
portsmouth pe 3 ..inseamna ca vbeau serios cand ziceau k vor performanta..dar tot imi pare bine k n`a plecat radoi :wub:
#Caddy
15th September 2006, 09:51
Etapa 5
Sâmbătă 16 Septembrie 2006
Charlton - Portsm'h
Bolton - M'brough
Everton - Wigan
Sheff U - Reading
Watford - A. Villa
Duminică 17 Septembrie 2006
Chelsea - Liverpool
Blackburn - Man City
Tottenham - Fulham
West Ham - Newcastle
Man Utd - Arsenal
ketsbaya
15th September 2006, 11:56
poate bate si liverpool k au inceput super prost campionatu...si o victorie in fata "arogantilor" ar fi ideala...asa se mai apropie si ei de primele locuri.
#EffecT
15th September 2006, 13:26
poate bate si liverpool k au inceput super prost campionatu...si o victorie in fata "arogantilor" ar fi ideala...asa se mai apropie si ei de primele locuri.
Liverpool este o echipa imprevizibila,sunt sigur ca pot castiga in fata celor de la Chelsea.Mai ales ca Chelsea nu traverseaza o forma grozava.
Sper ca Manchester sa se impuna impotriva lui Arsenal,astept a 5-a victorie consecutiva a lui United :)
ZIZOU
15th September 2006, 21:35
Sa vedem ce se va intampla..eu zic ca vor invinge Chelsea si Manchester.
#EffecT
18th September 2006, 11:58
Charlton - Portsm'h 0-1
Bolton - M'brough 0-0
Everton - Wigan 2-2
Sheff U - Reading 1-2
Watford - A. Villa 0-0
Chelsea - Liverpool 1-0
Blackburn - Man City 4-2
Tottenham - Fulham 0-0
West Ham - Newcastle 0-2
Man Utd - Arsenal 0-1
Clasament:1.Portsmouth,2.Manchester United,3.Chelsea,4.Everton....10.Arsenal...15.Live rpool,16.Tottenham...20.Sheffield United.
Manchester,la prima infrangere in acest sezon :( Acum se afla la egalitate de puncte cu Chelsea.
Surprinzatoarea Portsmouth pe primul loc :shocked:
lucian_iasi
18th September 2006, 12:48
Surprinzatoarea Portsmouth pe primul loc :shocked:
Un fel de CFR Cluj la noi care nu va rezista mult acolo
#EffecT
25th September 2006, 10:48
Liverpool-Tottenham 3-0
Aston Villa-Charlton 2-0
Middlesbrough-Blackburn 0-1
Manchester City-West Ham 2-0
Fulham-Chelsea 0-2
Wigan-Watford 1-1
Arsenal-Sheffield 3-0
Reading-Manchester 1-1 :(
Newcastle-Everton 1-1
Luni 25 septembrie:
Portsmouth-Bolton
Clasament:1.Chelsea,2.Portsmouth,3.Manchester United,4.Everton....6.Liverpool...8.Arsenal....12. Newcastle....17.Tottenham....20.Sheffield United
Un nou pas gresit pentru Manchester,egal in deplasare la Reading...a ratat United cat pentru tot campionatul :cry:
Daca bate diseara pe Bolton,Portsmouth trece pe primul loc :shocked:
ingerash_negru
25th September 2006, 18:22
Singurul lucru care ma atrage la acest campionat e BALLACK!!!
A primit si primul lui cartonas rosu, a facut cunostiinta cu fotbalul englez!
Bayern ink ii duce lipsa...acolo e unul dintre mai multi! In München era starul echipei!
Sa vaedem daca a avut dreptate Maurihno si va face impreuna cu Lapard cea mai tare pereche d mijlocasi! :rolleyes:
raulutz
26th September 2006, 00:12
Singurul lucru care ma atrage la acest campionat e BALLACK!!!
A primit si primul lui cartonas rosu, a facut cunostiinta cu fotbalul englez!
Bayern ink ii duce lipsa...acolo e unul dintre mai multi! In München era starul echipei!
Sa vaedem daca a avut dreptate Maurihno si va face impreuna cu Lapard cea mai tare pereche d mijlocasi! :rolleyes:
singurul lucru care a atrage sa nu ma uit la acest campionat e ballack...
#EffecT
2nd October 2006, 22:43
Etapa a 7-a :
Bolton-Liverpool 2-0
Charlton-Arsenal 1-2
Chelsea-Aston Villa 1-1 :punk:
Everton-Manchester City 1-1
Sheffield United-Middlesbrough 2-1
West Ham-Reading 0-1
Blackburn-Wigan 2-1
Manchester United-Newcastle 2-0
Tottenham-Portsmouth 2-1
Ultimul meci al etapei :
Luni,2 octombrie 21.00:
Watford-Fulham
Cine e pe primul loc ? united eeee.....:)
Clasament: 1.Manchester United,2.Chelsea,3.Bolton,4.Portsmouth,5.Everton ...8.Arsenal....10.Liverpool...14.Tottenham....20. Charlton
Bogdanbibi
16th October 2006, 19:34
m-am mutat la rcs zilele astea, si au in lista de programe si telesport, care transmite meciurile din anglia...am vazut un singur meci pana acum, dar ce meci, newcastle - bolton 1-2, cred ca intra in topul 3 al meciurilor pe care le-am vazut in acest an alaturi de w.bremen - barcelona si d.kiev - steaua...
...incredibil ritmul in care se joaca...incep sa cred ca premier league este cel mai spectaculos campionat din lume si nu La Liga...pt cei care plang dupa campionatul spaniei, urmariti un meci din premier league si o sa va treaca...
#EffecT
16th October 2006, 22:54
Da...cat de curand imi iau si eu telesportul si o sa pot urmari meciuri din premier league :punk:
In alta ordine de idei....REZULTATE Premier League etapa a 8-a:
Liverpool-Blackburn 1-1
Portsmouth-West Ham 2-0
Aston Villa-Tottenham 1-1
Middlesbrough-Everton 2-1
Arsenal-Watford 3-0
Manchester City-Sheffield United 0-0
Reading-Chelsea 0-1
Newcastle-Bolton 1-2
Wigan-Manchester United 1-3
Clasament:1.Manchester United(19p),2.Chelsea(19p),3.Bolton(17p),4.Portsmo uth(16p),5.Arsenal(14p)...10.Liverpool(11p)...14.T ottenham(8p),15. Newcastle(7p)...20.Charlton(3p)
#EffecT
23rd October 2006, 13:05
Rezultate Premier League etapa a 9-a:
Wigan-Manchester City 4-0
Charlton-Watford 0-0
Chelsea-Portsmouth 2-1
Everton-Sheffield United 2-0
Aston Villa-Fulham 1-1
Middlesbrough-Newcastle 1-0
Blackburn-Bolton 0-1
Tottenham-West Ham 1-0
Reading-Arsenal 0-4
Manchester United-Liverpool 2-0 :punk:
Clasament:1.Manchester United(22p),2.Chelsea(22p),3.Bolton(20p),4.Arsenal (17p),5.Portsmouth(16p),6.Everton(16p)...11.Liverp ool(11p)...13.Tottenham(11p)....16.Newcastle(7p).. ..20.Charlton(4p)
#Caddy
25th October 2006, 16:13
FT Chesterfield 2 - 1 West Ham U. (Socant)
FT Leeds U. 1 - 3 Southend U.
AET Leicester C. 2 - 3 Aston Villa
FT Notts County 2 - 0 Southampton
Pen. Port Vale * 0 - 0 Norwich C.
FT Sheffield U. 2 - 4 Birmingham C.
FT Watford 2 - 1 Hull C.
FT West Bromwich A. 0 - 2 Arsenal
Pen. Wycombe W. * 2 - 2 Doncaster R.
FT Everton 4 - 0 Luton T. (ce echipa avea pe vremuri luton town)
13:15 October 25
19:45 Crewe Alexandra ? - ? Manchester U. ( go crewe)
19:45 Milton Keynes Dons ? - ? Tottenham H.
19:45 Newcastle U. ? - ? Portsmouth
20:00 Blackburn R. ? - ? Chelsea
20:00 Charlton Athletic ? - ? Bolton W.
20:00 Liverpool ? - ? Reading 1
#EffecT
25th October 2006, 19:16
FT Chesterfield 2 - 1 West Ham U. (Socant)
Hmm,nu e nimic socant in rezultatul asta.West Ham nu traverseaza cea mai buna forma :|
19:45 Crewe Alexandra ? - ? Manchester U. ( go crewe)
:lol: Manchester :devil:
Bogdanbibi
25th October 2006, 20:45
Hmm,nu e nimic socant in rezultatul asta.West Ham nu traverseaza cea mai buna forma :|
cand te gandesti ce jucatori au...numai daca zici tevez si mascherano iti dai seama cat de surprinzator e rezultatul
raulutz
25th October 2006, 20:51
cand te gandesti ce jucatori au...numai daca zici tevez si mascherano iti dai seama cat de surprinzator e rezultatul
se intampla surprize in fotbal..si 2 jucatori nu formeaza o echipa...
#Caddy
25th October 2006, 22:59
e cam socant adica echipa de prima jumatate din premier league vs echipa din league 2 sau 3 ..
ca de jucat nau jucat asa bine... defapt nici nau jucat au avut golu ala in r1..si in r2 o ocazie doua la inceput de repr si una la sf prin zamora ..
Bogdanbibi
25th October 2006, 23:38
e cam socant adica echipa de prima jumatate din premier league vs echipa din league 2 sau 3 ..
ca de jucat nau jucat asa bine... defapt nici nau jucat au avut golu ala in r1..si in r2 o ocazie doua la inceput de repr si una la sf prin zamora ..
west ham e pe locul 19 in premier league...
...eu n-am vazut meciul, dar stiind ce jucatori au cei de la west ham, si nu ma refer numai la tevez si mascherano, mi se pare o mare surpriza rezultatul final
#Caddy
26th October 2006, 08:35
England - League Cup
October 25
AET Crewe Alexandra 1 - 2 Manchester U.
FT Milton Keynes Dons 0 - 5 Tottenham H.
FT Newcastle U. 3 - 0 Portsmouth
FT Blackburn R. 0 - 2 Chelsea
FT Charlton Athletic 1 - 0 Bolton W.
FT Liverpool 4 - 3 Reading
ce noroc a avut Man Utd. mi-a placut atitudinea celor de la crewe
#EffecT
26th October 2006, 22:17
ce noroc a avut Man Utd. mi-a placut atitudinea celor de la crewe
Cateodata atitudinea nu e de ajuns,mai trebuie si valoare.Manchester a meritat sa se califice mai departe :devil:
raulutz
27th October 2006, 14:01
Cateodata atitudinea nu e de ajuns,mai trebuie si valoare.Manchester a meritat sa se califice mai departe :devil:
sunt fan utd dar..au jucat cu rezervele..rezerve care nu se ridica nici la nivelul lui farul 2...au jucat prost..au avut un noroc incredibil..crewe au fost pe ei de la inceput pana la sfarsit..
#Caddy
27th October 2006, 22:38
Man Utd poate merita poate nu, dar totusi Crewe era o echipa de League 2 :) chiar daca cei din Manchester jucau cu rezervele...
#EffecT
27th October 2006, 22:44
sunt fan utd dar..au jucat cu rezervele..rezerve care nu se ridica nici la nivelul lui farul 2...au jucat prost..au avut un noroc incredibil..crewe au fost pe ei de la inceput pana la sfarsit..
Ferguson a trimis in teren o echipa formata mai mult din rezervele de la echipa a 2-a! Era normal sa fie un meci echilibrat,bine ca am castigat pana la urma.Manchester nu pune mare pret pe cupa,e de 10 ori mai important campionatul.
#Caddy
31st October 2006, 00:29
Superb meciul lui Man Utd 4-0 cu Bolton , chiar daca nu sunt fan man utd tb sa admit ca au facut un joc f frumos si merita felicitati mai ales hattrick-ul lui Rooney
Arsenal doar 1-1 cu Everton...
Liverpool invinge 3-1 si intrerupe seria de invincibilitate a lui Aston Villa prin viitorul golgetter a cormoranilor Kuyt ..superbul gol a lu Crouch si in final golul lui Garcia
West Ham invinge la limita pe Blackburn prin golul veteranului Teddy Sheringham
Sheffield 0-2 Chelsea pacat de penalty-ul ratat de Sheffield
Portsmouth o duce bine .. se pare ca si-a revenit dupa 3 infrangeri ..si iata 3-1 cu Reading
Newcastle Utd remizeaza 0-0 cu Charlton iar Watford deasemenea cu viitoarea adversara a cainilor din cupa uefa , Tottenham Spurs
- 29 Oct 06
West Ham 2 1 Blackb'n
Sat - 28 Oct 06
Arsenal 1 1 Everton
Bolton 0 4 Man Utd
Fulham 0 1 Wigan
Liv'pool 3 1 A Villa
N'castle 0 0 Charlton
Portsm'h 3 1 Reading
Sheff U 0 2 Chelsea
Watford 0 0 Tot'ham
ps.acum se joaca man city - boro 1-0
costicasuciu2007
5th November 2006, 12:40
man united ... va deveni campioana angliei....in sezonul 2006/2007
#EffecT
6th November 2006, 12:30
Fulham - Everton 1-0
Bolton - Wigan 0-1
Charlton - Man City 1-0
Liverpool - Reading 2-0
Man Utd - Portsm'h 3-0 :punk:
Watford - M'brough 2-0
Newcastle - Sheff U 0-1
Duminică 5 Noiembrie 2006
West Ham - Arsenal 1-0
A. Villa - Blackburn 2-0
Tottenham - Chelsea 2-1 :mrgreen::mrgreen:
Clasament:1.Manchester United(28p),2.Chelsea(25p),3.Bolton(20),4.Portsmou th(19p),5.Arsenal(18p)...8.Liverpool(17p)...10.Tot tenham(15p)...15.West Ham(11p)......19.Newcastle(8p),20.Charlton(8p)
eli.
6th November 2006, 13:43
stelistuu luam titlu anul asta se pare :D cred ca are mari sanse Man Utd la titlu , Chelsea desi este favorita se pare la CL in campionat nu merge prea bine..
#EffecT
6th November 2006, 13:50
stelistuu luam titlu anul asta se pare :D cred ca are mari sanse Man Utd la titlu , Chelsea desi este favorita se pare la CL in campionat nu merge prea bine..
Se vede de la o posta care e cea mai buna echipa din Anglia la ora actuala! :devil:
Chelsea o sa castige anul asta Cupa Ligii :lol:
#Caddy
8th November 2006, 08:38
England - League Cup
05:40 November 7
Pen. Chesterfield 3 - 3 Charlton Athletic *
FT Notts County 0 - 1 Wycombe W.
Pen. Watford 2 - 2 Newcastle U. *
FT Southend U. 1 - 0 Manchester U.
biiiiiiine Southend.. au jucat cu determinare maxima ca si cei din turu trecut , Crewe Alexandria dar de data asta sa terminat norocu lui man utd desi au jucat cu un 11 cu jucatori cheie ai lotului
#EffecT
8th November 2006, 10:18
Caddy,cupa sa o ia Chelsea :lol:
Manchester lupta pentru campionat si CL,ne accidentam jucatorii in meciuri din astea de 2 lei :))) am renuntat din proprie initiativa la cupa :lol:
eli.
8th November 2006, 12:58
Caddy,cupa sa o ia Chelsea :lol:
Manchester lupta pentru campionat si CL,ne accidentam jucatorii in meciuri din astea de 2 lei :))) am renuntat din proprie initiativa la cupa :lol:
da , stiu ca acum esti foarte fericit caddy :) oricum Man Utd cred ca anul asta ii va sufla titlu lui Chelsea.
#Caddy
9th November 2006, 16:14
chiar nu-mi pasa de chelski
o da clar din proprie initiativa.. si ce acum e o competitie de "looseri" ? :naughty:
singuru an in care au fct "trebble-ul" a fost in 1999 parca..
in fine..
go liverpool !
raulutz
9th November 2006, 23:52
Southend U. 1 - 0 Manchester U.
:wallbash:
#Caddy
11th November 2006, 22:00
England - Premier League
19:01 November 11
FT Manchester C. 0 - 0 Newcastle U.
FT Chelsea 4 - 0 Watford
FT Everton 0 - 1 Aston Villa
FT Middlesbrough 1 - 0 West Ham U.
FT Portsmouth 1 - 1 Fulham
FT Sheffield U. 2 - 2 Bolton W.
FT Wigan Athletic 3 - 2 Charlton Athletic
FT Blackburn R. 0 - 1 Manchester U.
November 12
13:30 Reading ? - ? Tottenham H.
16:00 Arsenal ? - ? Liverpool GO LIVERPOOL ! LET'S DO THE GUNNERS
#EffecT
11th November 2006, 23:00
Continuam seria succeselor in Premier League :punk:
Urmeaza Sheffield si apoi Chelsea :naughty::naughty:
Cat despre derby-ul dintre Arsenal si Liverpool,sper sa se termine egal ..oricat niciuna dintre cele doua echipe nu mai are sanse la titlu
stefan_moraru
12th November 2006, 18:21
tot timpul am tinut cu Arsenal, pt ca are o poveste asemanatoare cu Steaua...adica si Arsenal a fost echipa armatei...plus ca imi place de Henry si de Wanger
ronaldo2009
15th November 2006, 21:49
arsenal londra campiona angliei
#EffecT
15th November 2006, 22:46
arsenal londra campiona angliei
...in 2010 :lol:
Apple
18th November 2006, 21:42
am urat si o sa urasc intotdeauna numele Chelsea si tot ce reprezinta ea... :grr: ii urasc p Mourinho si p Terry, kiar dak am zis k e printre cei mai buni fundasi... sper sa`l ia ori Manchester ori Arsenal 8-)
kalashnikov
19th November 2006, 10:32
si eu urasc echipa Chelsea cu tot ce reprezinta ea : traditie , nume , antrenor , echipa
FORZZA ARSENAL
Bogdanbibi
19th November 2006, 11:08
si eu urasc echipa Chelsea cu tot ce reprezinta ea : traditie , nume , antrenor , echipa
FORZZA ARSENAL
chelsea era chiar o echipa frumoasa pe vremea cand juca dan petrescu acolo, o echipa fara supervedete dar cu jucatori f buni (poyet, t.a. flo, zola)
chiar si in primul an de la preluarea de catre abramovic, cand era antrenata de ranieri, cand juca si mutu, era o echipa frumoasa
totul s-a schimbat de la venirea lui mourinho...mie nu-mi e chiar asa antipatic personajul, mai degraba nu sunt de acord cu politica de transferuri a lui chelsea, si ma bucur ca exista echipe ca barcelona, man utd care sa le bage in cap ca in fotbal nu conteaza doar banii si munca la greu....
#Caddy
19th November 2006, 11:44
FORZZA ARSENAL
are chelski traditie ?! you make laugh mate..
#Caddy
19th November 2006, 23:32
Sun - 19 Nov 06
Blackb'n 1 1 Tot'ham
Wigan 0 0 A Villa
Sat - 18 Nov 06
Arsenal 1 1 N'castle just a draw with the geordies
Chelsea 1 0 West Ham chelsea se chinuie cu ciocanarii
Everton 1 0 Bolton
Man City 3 1 Fulham
M'brough 0 0 Liv'pool bine ca n-am luat bataie :lol:
Portsm'h 2 1 Watford
Reading 2 0 Charlton
Sheff U 1 2 Man Utd
#EffecT
27th November 2006, 13:27
Charlton - Everton 1-1
West Ham - Sheff U 1-0
Liverpool - Man City 1-0
A. Villa - M'brough 1-1
Fulham - Reading 0-1
Bolton - Arsenal 3-1
Newcastle - Portsm'h 1-0
Tottenham - Wigan 3-1
Man Utd - Chelsea 1-1 ii batem pe stamford bridge :mrgreen:
Clasament:1.Manchester United(35p),2.Chelsea(32),3.Bolton(24)...6.Arsenal (22)....9.Liverpool(21),10.Tottenham(19).....17.Ne wcastle(13)...20.Charlton(9)
KosmyN
28th November 2006, 01:41
Manchester face un sezon foarte bun, iar daca va mentine ritmul, Chelsea va claca, e genul de ekipa care nu prea face fata presiunii.
#Caddy
28th November 2006, 17:00
In sfarsit victorie pt Liverpool dupa niste meciuri dezastruoase : egal cu mai vechea noastra cunostiinta Boro si infrangere 3-0 cu Arsenal pe Emirates Stadium.
I-am invins la limita 1-0 prin golul capitanului Steve Gerard , pe cei din mANCHESTER City
Surpriza etapei a venit din partea meciului Bolton 3-1 Arsenal
Egal in derby-ul etapei : mc united - C(helski) . F(ried) . C(unts) 1-1
LoMax8
28th November 2006, 17:32
Ma bucur k in sfarsit exista o echipa kre sa-i puna probleme inganfatzilor de la Chelsea...era si cazul ca prea smecher era Morinho!
Apropos am auzit k portughezul e dorit la Inter Milan si se preconizeaza o schimbare cei doi antrenori, e pe bune, sau vrajeala presei?
#EffecT
28th November 2006, 21:39
Ma bucur k in sfarsit exista o echipa kre sa-i puna probleme inganfatzilor de la Chelsea...era si cazul ca prea smecher era Morinho!
Apropos am auzit k portughezul e dorit la Inter Milan si se preconizeaza o schimbare cei doi antrenori, e pe bune, sau vrajeala presei?
...vrajeala :whistling
Abramovici vrea trofee
Mancini iti castiga numai cupe :) si nu ma refer la cupa campionilor :))
#EffecT
1st December 2006, 22:33
Henrik Larsson imprumutat trei luni la Manchester United
La 35 de ani, atacantul scandinav va semna in ianuarie pentru liderul din Premier League. Imprumutul de la Helsingborgs va expira pe 12 martie, inainte ca noului sezon sa inceapa in Suedia. "Este o afacere extraordinara. L-ati vazut in finala Champions League, cred ca el a adus Barcelonei trofeul", a declarat Alex Ferguson, managerul "diavolilor", in timp ce Larsson, curtat de Manchester inca de cind evolua la Celtic Glasgow, spune: "Nu stiu cum ma va folosi Ferguson, dar nu conteaza. Finalul carierei devine interesant". (gsp.ro)
#EffecT
3rd January 2007, 01:47
Nu am mai postat de ceva timp pe threadul asta si m-am gandit sa il reactivez:
Etapa 22
Luni 1 Ianuarie 2007
Liverpool - Bolton 3-0
Fulham - Watford 0-0
Reading - West Ham 6-0
Portsm'h - Tottenham 1-1
M'brough - Sheff U 3-1
Man City - Everton 2-1
Wigan - Blackburn 0-3
Newcastle - Man Utd (Scholes x2)2-2
Marţi 2 Ianuarie 2007
A. Villa - Chelsea 0-0
Arsenal - Charlton 4-0
1 Man Utd 54 puncte
2 Chelsea 48
3 Liverpool 40
4 Arsenal 39
5 Bolton 22 39
6 Portsm'h 36
7 Tottenham 32
8 Everton 31
9 Reading 30
10 Man City 29
11 Blackburn 28
12 Fulham 27
13 A. Villa 26
14 Newcastle 26
15 M'brough 24
16 Wigan 22
17 Sheff U 21
18 West Ham 18
19 Charlton 16
20 Watford 13
lucian_iasi
3rd January 2007, 02:50
Pacat..daca batea Manchester la Newcastle erau 8 puncte..dar e bine si asa... :yes: :yes: ..chelsea cu atatea egaluri poate pierde si locul 2 ..liverpool vine din urma :punk:
eli.
3rd January 2007, 17:27
si Arsenal cu Henry vine din urma :yes:
lucian_iasi
3rd January 2007, 22:25
si Arsenal cu Henry vine din urma :yes:
Asta inseamna chelsea pe 4? :mrgreen: :mrgreen: ..glumesc...desi mi-as dori..nu se va intampla nici in visele mele cele mai frumoase
#Caddy
4th January 2007, 00:41
Pacat..daca batea Manchester la Newcastle erau 8 puncte..dar e bine si asa... :yes: :yes: ..chelsea cu atatea egaluri poate pierde si locul 2 ..liverpool vine din urma :punk:
Mi-as dori ca Liverpool sa termine macar pe locul 2 sezonul asta pt ca titlul e chiar imposibil,e o diferenta astronomica
chelsea in aparare nu joaca nimic defapt nici in rest nu prea mai joaca nimic
west ham se duce rau te tot...iar arsenal oscileaza..
reading o formatie data sigura ca retrogradata se mentine bine la mijlocul clasamentului..
stefan_moraru
7th January 2007, 22:27
ce i-a rupt Arsenal pe Liverpool....Arsenal rulz !!!
eli.
7th January 2007, 22:31
Henry IS MAGIC ! :X dupa mine : cel mai bun fotbalist de pe planeta
#EffecT
7th January 2007, 23:08
Henry IS MAGIC !
...and Scholes is FANTASTIC :D
Am trecut mai departe in F.A CUP ,2-1 cu Aston Villa ,goluri marcate de Larsson si Ole :punk:
KosmyN
8th January 2007, 00:23
Larsson e un jucator fenomenal.
Cred k va sta mai mult de 3 luni la Manchester
#Caddy
8th January 2007, 15:12
Infrangere din pacate pt Liverpool in F.A. Cup cu aRSENAL a 2 a in acest sezon (3-0 in camp si 1-3 in cupa) urmeaza al 3 lea meci dintre cele 2 echipe care conteaza pt 1/4 Cupa Ligii Angliei
deasemenea cele 2 se bat pt locu 3 in campionat...
C`mon Liverpool ! You`ll never walk alone
#EffecT
8th January 2007, 21:09
Larsson e un jucator fenomenal.
Cred k va sta mai mult de 3 luni la Manchester
Larsson could extend stay
Henrik Larsson could remain at United beyond 12 March after his Swedish club Helsingborg said they "would not stand in his way" if he wanted to stay at Old Trafford until the end of the season.
The 35-year-old made a fine start to his two-and-a-half month loan spell by scoring United's first goal in the 2-1 FA Cup third round victory over Aston Villa on Sunday.
Since the deal was announced, Reds boss Sir Alex Ferguson has on several occasions ruled out the possibility of extending the deal.
As recently as last week he stated that he would not betray the agreement made with Helsingborg, who have been very accommodating as it is in allowing Larsson to join the Reds during their winter break.
Helsingborg chairman Sten-Inge Fredin has indicated the former Celtic and Barcelona forward could remain in Manchester until the end of the English campaign. Fredin has been quoted as saying: "It's up to Henrik. If he wants to stay then we'll open that discussion with United. We will not stand in his way."
Helsingborg boss Stuart Baxter added: "While it is very early to speculate, it could happen. We are in a world where we are not really able to force Henrik back. There would be a discussion between Henrik and the club but he has given us no indication this is any more than the agreement we have."
Larsson has himself has refused to acknowledge the possibility of staying until the end of the season. He said: "It is all ifs and I am just taking one match at a time at the moment."
(manutd.com)
stefan_moraru
10th January 2007, 09:13
,,ehe,,,,Arsenal a rupt din nou pe Anfield.... oricum a fost un meci tare...
dumitra_
10th January 2007, 16:45
,,ehe,,,,Arsenal a rupt din nou pe Anfield.... oricum a fost un meci tare...
tare???....6-3..e mai mult decat tare pt mine..o adevarata nebunie , la un moment dat chiar ma rugam sa egaleze liverpool, asa era si mai interesant....si ce echipa a avut Arsenal?...fffff frumos meciul...(si arbitrii :rolleyes: )... :notworthy
raulutz
10th January 2007, 21:58
tare???....6-3..e mai mult decat tare pt mine..o adevarata nebunie , la un moment dat chiar ma rugam sa egaleze liverpool, asa era si mai interesant....si ce echipa a avut Arsenal?...fffff frumos meciul...(si arbitrii :rolleyes: )... :notworthy
arsenal a jucat cu diaby, djourou, alexander song, aliadiere si theo walcott titulari...si acestia sunt norocosi daca prind banca de obicei
stefan_moraru
11th January 2007, 10:37
Chelsea s-a chinuit cu o echipa de liga a IV-a. Arsenal a rupt tot. Abia astept meciul dintre cele 2 echipe.
#EffecT
15th January 2007, 12:05
In ultima etapa din anglia :
Manchester United-Aston Villa 3-1
Watford-Liverpool 0-3
Blackburn-Arsenal 0-2
Chelsea-Wigan 4-0
Bolton-Manchester City 0-0
Charlton-Boro 1-3
Sheffield United-Portsmouth 1-1
West Ham-Fulham 3-3
Everton-Reading 1-1
Tottenham-Newcastle 2-3
In continuare ,Manchester se afla pe primul loc la 6 puncte distanta fata de Chelsea.Liverpool e pe trei,Arsenal pe patru ,iar Bolton pe 5 .
Ultimele 4 locuri sunt ocupate de : Sheffield ,West Ham,Charlton si Watford .
stefan_moraru
1st February 2007, 21:21
Arsenal a rupt pe echipa care la randul ei a macelarit pe Dinamo. Arsenal rulz !!! Arsenal forever in my heart si la FIFA si in Premier League..
#EffecT
1st February 2007, 21:26
Ehh,eu o tin una si buna cu parcursul lui Manchester United
In ultima etapa 4-0 cu Watford. Au marcat Ronaldo,Doyley autogol,Larsson si Rooney.
Continuam sa defilam in Premier League.Chelsea e la 6 puncte de noi :D
lucian_iasi
1st February 2007, 22:45
La 9 dupa meciul direct nu? :-D
:bye: :bye: chelsea
steauaclub.tk
6th February 2007, 17:35
O zi trista: LIVERPOOL a fost cumparat de niste americani, devenind a treia echipa din prima liga engleza care este detinuta de oameni de afaceri americani. :(
Wholigan
7th February 2007, 11:05
LONG LIVE AMERICANSKI DOLLAR prietene!
La Manchester nu a stricat deocamdata situatia.
Asta e, fotbalul e o afacere. Vor mai fi echipe cumparate asa. Si la lista de echipe cumparate cu totul putem adauga si Chelsea, si nici pentru ei nu a fost un lucru rau.
#Caddy
7th February 2007, 11:17
am auzit ca ar vrea sa construiasca un nou stadion pt Liverpool
dar ar fi urat, pt ca nu o se compare cu legendarul Anfield
Go Liverpool FC !
ps.derby-ul orasului : Liverpool 0-0 Everton :( :doh:
fabio cannavaro
10th February 2007, 22:50
Eu cred k este cam geru pt CHELSEA sa mai iasa campioana.Manchester este intr-o forma foarte buna si bate tot!!!
#EffecT
10th February 2007, 23:10
Sa nu uitam ca ne asteapta un meci greu pe Stamford Bridge . Titlul nu este inca jucat ,oricat nu-mi fac probleme ca jucatorii lui United se vor culca pe-o ureche acum ca ne despart sase puncte de Chelski. Acolo e o alta mentalitate si numai astfel de probleme nu-si pun suporterii .
Astazi Manchester a invins Charlton cu scorul de 2-0 ,marcatori : Park Ji-Sung si Fletcher .
#Caddy
11th February 2007, 14:42
England - Premier League
February 10
FT Reading 2 - 0 Aston Villa
FT Chelsea 3 - 0 Middlesbrough
FT Everton 1 - 0 Blackburn R.
FT Manchester U. 2 - 0 Charlton Athletic
FT Newcastle U. 2 - 1 Liverpool
FT Sheffield U. 2 - 1 Tottenham H.
FT West Ham U. 0 - 1 Watford
FT Portsmouth 2 - 1 Manchester C.
11:45 February 11
13:30 Bolton W. ? - ? Fulham
16:00 Arsenal ? - ? Wigan Athletic
mc utd a invins iar, de data asta pe charlton..
liverpool a pierdut cu 2-1 dupa ce a avut 1-0 si o GRAMADA de ocazii pe care le-a ratat,iar west ham se pare ca se indreapta tot mai mult catre The Championship
#EffecT
3rd March 2007, 19:45
Liverpool-Manchester UTD 0-1 . A marcat O'Shea in minutul 90 :D
:clap:
Bogdanbibi
3rd March 2007, 20:03
eram sigur ca o sa inscrie manchester la faza aia
asa fac echipele mari, nu conteaza ca joaca in 10 oameni, daca au o sansa cat de mica sa inscrie nu te iarta
jurnalistul2000
4th March 2007, 15:08
SîmbĂtĂ 3 Martie 2007
Liverpool - Man Utd 0-1
Newcastle - M'brough 0-0
Man City - Wigan 0-1
Fulham - A. Villa 1-1
Watford - Charlton 2-2
Sheff U - Everton 1-1
Arsenal - Reading 2-1
Portsm'h - Chelsea 0-2
DuminicĂ 4 Martie 2007
Bolton - Blackburn
West Ham - Tottenham
#Caddy
6th March 2007, 19:01
“This is Anfield”
:respect:
http://www.gsp.ro/images/content/articles/2007/3/74244/liv1-171332387361eaffab326_400_252_.jpghttp://www.gsp.ro/images/content/articles/2007/3/74244/liv3-171332393e9fecda7a175_400_377_.jpg
Pe 1 septembrie 1892, Liverpool juca prima sa partidă pe “Anfield”, un “amical”, 7-1 cu Rotherham. Nimeni nu visa pe atunci cîtă faimă va cîştiga de-a lungul anilor arena care, la vremea aceea, număra 8.000 de locuri.
După Sir Bobby Robson, “una dintre cele mai frumoase experienţe pe care o poate trăi un fotbalist este de a juca pe Anfield Road“. Într-adevăr, e una dintre construcţiile ce au făcut istorie în fotbalul mondial. Încă de la intrare, prin poarta “Shankly”, un omagiu adus primului mare manager al lui “The reds”, pînă la pătrunderea pe gazon, cu 44.000 de oameni cîntînd “You’ll never walk alone”, universalul imn al lui Liverpool, totul conţine o componentă emoţională extrem de ridicată.
Pe lîngă “Shankly gate”, găsim, din păcate, şi “Hillsborough memorial”, în amintirea celor 96 de suporteri ai lui Liverpool, care pe 15 aprilie 1989 au murit striviţi în timpul unui meci de Cupă cu Nottingham Forest, cînd o tribună s-a prăbuşit. Sînt trecute numele celor ce şi-au pierdut viaţa, există o candelă mereu aprinsă, semnificînd că nu vor fi uitaţi niciodată, iar zilnic sînt destui cei care, apropiaţi, cunoscuţi ori simpli cetăţeni, vin special la “Anfield” şi pun flori. Merită amintit că cel mai tînăr dintre cei decedaţi, John-Paul Gilhooley, avea doar 10 ani şi era văr primar cu Steven Gerrard, actualul căpitan al echipei.
În onoarea lui Bill Shankly s-a ridicat o statuie de bronz cu următorul mesaj: “Made the people happy” (”A făcut lumea fericită”). Pe lîngă titlurile cucerite de el între 1959 şi 1974 (s-a retras din proprie iniţiativă pentru a sta mai mult timp lîngă soţia sa, Ness) şi de jucătorii descoperiţi de el, care mai tîrziu au cucerit 4 Cupe ale Campionilor, vor rămîne mereu vii frazele memorabile rostite. “La Liverpool există două mari echipe: Liverpool şi rezervele lui Liverpool”, “Mingea nu trebuie să obosească niciodată”, “Primul e primul, al doilea e nimeni”, ori, cea mai populară dintre toate, “Fotbalul nu e o chestiune de viaţă şi de moarte, e mai mult decît atît”.
Vestiarele, neschimbate de la inaugurare deşi modernizate de cîteva ori, sînt unice în dimensiunile lor destul de reduse, mai ales pentru timpurile actuale. Cînd jucătorii lui Liverpool intră pe uşă descoperă mesajul: “Coming together is a beginning, keeping together is a progress, working together is a success” (Să vină împreună e un început, să rămînă împreună e un progres, să muncească împreună e un succes). La fel de cunoscută e şi “Boot Room”, “camera ghetelor”, unde legendari antrenori se adunau pentru a gîndi tactica, transformată acum în sală de presă.
La fel de legendară e şi inscripţia “This is Anfield”, pe care jucătorii o văd înainte să iasă pe teren astfel ca, spunea Shankly “jucătorii noştri să-şi amintească pentru cine joacă, iar adversarii pe cine au împotrivă”. Sau “Main Stand”, tribuna principală, construită în 1895, remodelată în anii 70. Dar şi tribuna “The Kop”, una dintre cele mai zgomotoase, ridicată în onoarea soldaţilor “Regimentului Liverpool”, căzuţi pe muntele Spioenkop, în Africa de Sud, în timpul Războiul burilor, în anul 1900.
Pentru “Anfield” însă au mai rămas cîteva luni de viaţă. Liverpool ridică un stadion nou, cu 60.000 de locuri, “Adidas Arena”, de 5 stele, ce va putea găzdui şi finale de cupe europene. Suporterii însă nu sînt toţi de acord. “Pentru noi e ca un templu, e ceva fără egal”. De aceea pesemne conducerea lui Liverpool a decis să nu scoată bani din vînzarea terenului pe care e construit stadionul, să nu-l dărîme, ci să-l lase aşa, ca un loc de aducere aminte. Pentru că, aricum am lua-o, “Anfield” rămîne unic.
Ceea ce aţi citit mai sus s-a inspirat din mai multe reportaje apărute în presa spaniolă, înaintea meciului pe care Barcelona îl joacă împotriva lui Liverpool, pe legendara arenă. Alte comentarii fiind de prisos, merită menţionată doar simplitatea mesajelor. Mă întreb numai ce s-ar spune la noi despre o statuie cu incripţia “a făcut lumea fericită”, ori ce reacţii s-ar stîrni o frază de genul “Să vină împreună e un început, să rămînă împreună e un progres, să muncească împreună e un succes” descoperită în vestiarul unei echipe româneşti.
http://www.gsp.ro/images/content/articles/2007/3/74244/liv8-171332407520c144714f9_400_337_.jpg
sursa: http://www.blogsport.ro/niculescu/2007/03/06/this-is-anfield/
jurnalistul2000
21st March 2007, 20:36
SîmbĂtĂ 17 Martie 2007
Man Utd - Bolton 4-1
Chelsea - Sheff U 3-0
Wigan - Fulham 0-0
Tottenham - Watford 3-1
Reading - Portsm'h 0-0
M'brough - Man City 0-2
Blackburn - West Ham 1-2
DuminicĂ 18 Martie 2007
Charlton - Newcastle 2-0
A. Villa - Liverpool 0-0
Everton - Arsenal 1-0
Clasament
1 Man Utd 30 24 3 3 70-20 75 +30
2 Chelsea 30 21 6 3 54-19 69 +24
3 Arsenal 29 16 7 6 51-24 55 +13
4 Liverpool 30 16 6 8 44-20 54 +9
5 Bolton 30 14 5 11 35-38 47 +2
6 Everton 30 12 10 8 38-26 46 +1
7 Tottenham 30 13 6 11 43-44 45 0
8 Reading 30 13 5 12 43-38 44 -1
9 Portsm'h 30 11 9 10 36-31 42 -3
10 Blackburn 30 12 4 14 35-40 40 -5
11 Newcastle 30 10 7 13 34-39 37 -8
12 M'brough 30 9 9 12 31-35 36 -9
13 A. Villa 30 7 13 10 29-35 34 -11
14 Fulham 30 7 13 10 31-44 34 -11
15 Man City 29 9 6 14 22-34 33 -12
16 Wigan 30 9 6 15 30-44 33 -12
17 Sheff U 30 8 7 15 25-44 31 -14
18 Charlton 30 7 6 17 28-49 27 -18
19 West Ham 30 6 5 19 23-51 23 -22
20 Watford 30 3 11 16 19-46 20 -25
In urma acestei etape, lupta pentru locurile 3 si 4 dintre Arsenal si Liverpool, se aprinde din nou.Asteptam duelul direct Man.Utd-Chelsea pentru a vedea daca Chelsea isi poate pastra sau nu titlul de campioana.
kalashnikov
21st March 2007, 21:02
cade west ham united .. foarte ciudat , parca era una din echipele bune
jurnalistul2000
8th April 2007, 11:45
Vineri 6 Aprilie 2007
Man City - Charlton 0-0
Everton - Fulham 4-1
SîmbĂtĂ 7 Aprilie 2007
Chelsea - Tottenham 1-0
M'brough - Watford 4-1
Blackburn - A. Villa 1-2
Arsenal - West Ham 0-1
Reading - Liverpool 1-2
Wigan - Bolton 1-3
Sheff U - Newcastle 1-2
Portsm'h - Man Utd 2-1
Clasament
M V E I GOL PCT A
1 Man Utd 32 25 3 4 75-23 78 +30
2 Chelsea 32 23 6 3 56-19 75 +27
3 Liverpool 32 18 6 8 50-22 60 +12
4 Arsenal 31 16 7 8 52-29 55 +10
5 Bolton 32 16 5 11 39-39 53 +5
6 Everton 32 13 11 8 43-28 50 +2
7 Tottenham 32 14 6 12 44-45 48 0
8 Portsm'h 32 12 10 10 39-33 46 -2
9 Reading 32 13 5 14 44-41 44 -4
10 Newcastle 32 11 7 14 36-41 40 -8
11 Blackburn 32 12 4 16 37-46 40 -8
12 M'brough 32 10 9 13 35-38 39 -9
13 A. Villa 32 8 14 10 32-37 38 -10
14 Man City 31 10 7 14 23-34 37 -11
15 Fulham 32 7 14 11 33-49 35 -13
16 Wigan 32 9 6 17 31-48 33 -15
17 Charlton 32 8 7 17 29-49 31 -17
18 Sheff U 32 8 7 17 26-47 31 -17
19 West Ham 32 8 5 19 26-51 29 -19
20 Watford 32 3 11 18 20-51 20 -28
eli.
8th April 2007, 13:54
cum vad eu se relanseaza titlul in Pemier League :blush: ar cam fi pacat Man Utd dupa un parcurs de exceptie sa piarda titlul.
Bogdanbibi
8th April 2007, 14:08
west ham are sanse din ce in ce mai mari sa scape de retrogradare
acum cateva etape erau cu un picior in Championship
jurnalistul2000
8th April 2007, 20:39
Arsenal a pierdut primul meci oficial pe noua arena, Emirates Stadium.WHU a intrat prin acest lucru in istorie.Oricum, lupta pentru campionat ramane deschisa, la fel ca cea pentru locul 3 intre Liverpool si Arsenal.
lucian_iasi
8th April 2007, 21:05
Pai Liverpool a castigat si Arsenal a pierdut..de la 2 a crescut la 5 puncte diferenta :) chiar daca arsenal are o restanta,prin acea restanta nu va putea sa o depaseasca pe liverpool,ci doar sa se apropie la 2 puncte :bye:
Deci,cred k liverpool va termina pe 3.Sunt mai in forma decat Arsenal
#EffecT
8th April 2007, 21:51
Chiar nu ma asteptam ca Manchester sa piarda cu Portsmouth.Lupta pentru titlu a devenit si mai apriga si partea cea mai proasta e ca United o sa joace si pe Stamford Bridge in acest final de campionat. :wallbash:
Se pare ca oboseala acumulata , incepe sa-si spuna cuvantul
#Caddy
15th April 2007, 00:16
Sat - 14 Apr 07
Arsenal 2 1 Bolton
Man City 0 0 Liv'pool
M'brough 1 3 A Villa
Portsm'h 2 1 N'castle
Reading 1 0 Fulham
Sheff U 3 0 West Ham
inca un weekend negru pt ciocanari,care se apropie cu pasi repezi de The Championship
remiza in derby-ul oraselor Manchester si Liverpool : Man C 0 - 0 L`pool
in rest victorii dupa cum se vede mai sus..
Au mai ramas de disputat maine:
Wigan v Tot'ham
Everton v Charlton
lucian_iasi
17th April 2007, 13:25
Sper ca Manchester United sa ia titlul :D :yes:
jurnalistul2000
18th April 2007, 20:39
SîmbĂtĂ 14 Aprilie 2007
Arsenal - Bolton 2-1
Man City - Liverpool 0-0
M'brough - A. Villa 1-3
Portsm'h - Newcastle 2-1
Reading - Fulham 1-0
Sheff U - West Ham 3-0
DuminicĂ 15 Aprilie 2007
Wigan - Tottenham 3-3
Everton - Charlton 2-1
Miercuri 18 Aprilie 2007
Blackburn - Watford
Miercuri 9 Mai 2007
Chelsea - Man Utd
De ziua Europei se disputa derbyul Europei.Pe 9 mai, pe ``Stamford Bridge`` se disputa meciul care pot decide castigatoare campionatului.Chelsea primeste vizita lui Man.Utd, un meci in care Mourinho va juca pe cartea atacului, singura lui varianta de a ramane la Chelsea fiind castigarea campionatului si a Ligii Campionilor.
jurnalistul2000
20th April 2007, 16:50
Tottenham v Arsenal
Arsenal spera sa o inlocuiasca pe Liverpool pe ultima treapta a podiumului, insa acest lucru va fi foarte dificil. In aceasta etapa "tunarii" vor da piept cu Tottenham pe White Hart Lane, intr-un meci in care sunt intrunite toate premisele pentru un spectacol de exceptie. Martin Jol a alcatuit o echipa de perspectiva, iar o inclestare cu Arsenal va fi o oportunitate excelenta pentru afirmare.
Bolton v Reading
Bolton este pe locul 6, cu 54 de puncte, iar momentan ocupa un loc de Cupa UEFA. Reading, surpriza placuta din acest sezon de Premier League ocupa pozitia a 9-a, cu 48 de puncte. Oaspetii inca mai spera si ei la o participare europeana in sezonul viitor, iar acest meci este ocazia perfecta.
Charlton v Sheffield Utd
Un adevarat derby al evitarii retrogradarii intre formatiile clasate pe locurile 18 si 17. Sheffield are cu 2 puncte mai mult decat adversara sa, iar in partidele din deplasare are un parcurs de 3-1-13. Charlton are un parcurs pe teren propriu de 7-4-6.
Fulham v Blackburn
Fulham, locul 16, este in mare pericol in acest moment, fiind la doar 3 puncte de retrogradare, iar viitorul pare sumbru. In ultimele 4 etape vor intalni Liverpool si Arsenal, iar sansele trebuiesc atent calculate. Blackburn este pe un confortabil loc 10, departe de emotii, si va putea aborda cu relaxare finalul sezonului.
Liverpool v Wigan
Liverpool continua cursa pentru asigurarea pozitiei a treia la finalul sezonului, in timp ce oaspetii se indreapta periculos spre zona retrogradarii, de care o mai despart doar 3 puncte in acest moment. Wigan a pierdut toate meciurile cu primele 4 clasate in acest sezon.
Watford v Manchester City
Man City, locul 13, are sansa de a mai sterge din impresia proasta lasata in aceasta editie daca va reusi sa invinga ultima clasata, Watford. Aceasta partida ar putea consfinti retrogradarea echipei de pe Vicarage Road in Championship.
West Ham v Everton
West Ham se zbate in zona retrogradarii, ocupand penultimul loc in clasament. Sansele de a se salva sunt mici si probabil ca la sfarsitul sezonului vor lua drumul celei de-a doua divizii. Everton este pe un neasteptat loc 5 si se pare ca va reprezenta Anglia in viitoarea editie a Cupei UEFA.
Manchester Utd v Middlesbrough
Manchester Utd. isi continua marsul triumfal prin Premier League, iar in aceasta etapa vor intalni o echipa care a pierdut 5 dintre ultimele 6 partide. Cu 13 goluri marcate in ultimele 3 partide, gazdele asteapta optimiste aceasta intalnire. Un aspect interesant este cel al intalnirilor directe dintre cele doua formatii pe Old Trafford: Man U a castigat doar 4 dintre ultimele 8 intalniri disputate aici, 2 partide s-au incheiat la egalitate iar 2 au fost castigate de oaspeti.
Newcastle v Chelsea
Chelsea continua sa o taloneze pe Manchester U. si spera ca acestia sa faca un pas gresit pana la meciul direct, care va avea loc pe 9 mai. Probabil ca baietii lui Mourinho vor da totul in acest meci, neputand sa isi permita vreun pas gresit. Newcastle este pe locul 12 in clasament si are un parcurs pe teren propriu de 7-6-4, in timp ce Chelsea ocupa locul 2, cu un parcurs in deplasare de 12-2-3. In ultimele intaliniri directe dintre cele doua formatii, incepand din anul 2000, s-au obtinut urmatoarele rezultate: 10 victorii Chelsea, 3 egaluri si 4 victorii Newcastle. In acest interval, Chelsea a castigat de 2 ori pe terenul celor de la Newcastle, 2 partide s-au terminat la egalitate iar alte 4 s-au incheiat cu victoria gazdelor.
Aston Villa v Portsmouth
Aston Villa, locul 11, va da piept pe Villa Park cu ocupanta locului 7, Portsmouth. Oaspetii lupta pentru un loc de Cupa UEFA, iar in urma cu 3 etape au obtinut o victorie de prestigiu cu Man Utd, 2-1 pe teren propriu. Aston Villa este neinvinsa in ultimele 5 etape, obtinand 2 victorii (ultima in deplasare la Middlesbrough, 3-1) si 3 egaluri. Ultimele 3 intalniri directe pe Villa Park s-au incheiat cu victoria gazdelor.
jurnalistul2000
21st April 2007, 21:10
Azi s-au disputat primele 6 partide ale etapei a 35-a.Pe ``White Hart Lane`` Arsenal nu a obtinut decat o remiza, 2-2, contra lui Tottenham.Arsenal a condus pana in min.90 cand R.Keane a egalat pentru Tottenham.Tot azi, Liverpool a invins cu scorul de 2-0 pe Wigan.Ambele goluri ale cormoranilor au fost marcate de atacantul olandez Dirck Kuyt.Iata rezultatele complete:
Tottenham - Arsenal 2-2
Bolton - Reading 1-3
Charlton - Sheff U 1-1
Fulham - Blackburn 1-1
Liverpool - Wigan 2-0
Watford - Man City 1-1
West Ham - Everton 1-0
jurnalistul2000
28th April 2007, 16:59
SîmbĂtĂ 28 Aprilie 2007
Chelsea - Bolton 2-2 min 60
Everton - Man Utd 2-0 min 65
Blackburn - Charlton
Man City - A. Villa
M'brough - Tottenham
Portsm'h - Liverpool
Sheff U - Watford
Wigan - West Ham
DuminicĂ 29 Aprilie 2007
Arsenal - Fulham
Luni 30 Aprilie 2007
Reading - Newcastle
grizlarules
28th April 2007, 19:04
manchester merge mai rau deoarece sunt multi accidentati dar dupe victoria in fata milanului cred ca va reusi sa castige premier league
KosmyN
28th April 2007, 20:45
Asa de rau merge ca a revenitazi de la 0-2, castigand cu 4-2 :notworthy
jurnalistul2000
28th April 2007, 23:29
Manchester a reusit sa invinga cu scorul de 4-2 formatia Everton.Revenire spectaculoasa pentru diavolii lui Alex Ferguson, formatia din liverpool conducand cu scorul de 2-0 in min 61.Manchester a profitat si de egalul obtinut de Chelsea, pe teren propriu contra lui Bolton si s-a distanta la 5 puncte in fruntea clasamentului.Iata si celelalte rezultate:
Blackburn - Charlton 4-1
Man City - A. Villa 0-2
M'brough - Tottenham 2-3
Portsm'h - Liverpool 2-1
Sheff U - Watford 1-0
Wigan - West Ham 0-3
#EffecT
29th April 2007, 00:54
EXTRAORDINAR,MAGNIFIC,INCREDIBIL,FABULOS meciul de azi . Manchester, ce echipa :notworthy
E adevarat si cu ajutorul celor de la Everton,care ne-au oferit doua goluri pe tava.Astazi,United a aratat ca o campioana.Chelsea , a ramas la cinci puncte de noi si in proportie de 90 la suta ,suntem campioni :notworthy :notworthy
One LOVE, one HEART, one UNITED.
sergiuku
29th April 2007, 12:20
este anul lui Manchester........sper sa iasa din CL sa chinuie umpik javrele :innocent:
Cica vrea Barcelona sa il ia pe Shevcenko pentru suma de 22 de milioane $.In schimb Chelsea ar urma sa il achizitioneze pe David Villa,jucatorul Valenciei.
#EffecT
1st May 2007, 20:49
Din pacate pentru Chelsea ,Sheva n-a confirmat si normal ar fi sa-i dea drumul . Nu i se potriveste deloc campionatul englez. In Spania ar fi cu totul altceva. Un atacant bun pentru Chelsea ar fi Huntelaar .
N-as exclude niciun posibil schimb Eto'o -Sheva .
jurnalistul2000
2nd May 2007, 21:51
Din pacate pentru Chelsea ,Sheva n-a confirmat si normal ar fi sa-i dea drumul . Nu i se potriveste deloc campionatul englez. In Spania ar fi cu totul altceva. Un atacant bun pentru Chelsea ar fi Huntelaar .
N-as exclude niciun posibil schimb Eto'o -Sheva .
Cel mai bine pentru Shevcenko ar fi sa se intoarca la Milan.Berlusconi si-l doresti inapoi pe ucrainean.Anglia nu ia prins deloc bine lui Sheva.Un atacant bun pentru sistemul lui Chelsea ar fi Berbatov de la Tottenham.
Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun jucator din Premier LEague...Sa nu uitam cine l-a descoperit pe acest baiat:Boloni...
Bogdanbibi
4th May 2007, 19:48
unde l-a descoperit? la centrul de copii si juniori? oricine ar fi fost antrenor tot ajungea mai devreme sau mai tarziu la echipa mare
jurnalistul2000
4th May 2007, 22:54
De unde stii ca ajungem unde e acum?Boloni l-a adus in fotbalul mare la Sporting.Singur, ce facea?Cati fotbalisti nu sunt buni, dar din pacate nu are cine sa ii observe?Oricum, in acest moment Cristiano Ronaldo nu este cel mai bun din lume.Brazilianul Kaka e peste el din toate punctele de vedere.
jurnalistul2000
5th May 2007, 23:33
Azi a avut loc derby-ul orasului Manchester,City-United.Au invins diavolii rosii prin golul marcat de C.Ronaldo din penalty.Intr-un alt meci, surpriza din partea lui Liverpool.Dupa ce a reusit calificarea in finala Champions League, cormoranii au cedat, scor 0-1, in deplasarea de la Fulham.
Everton - Portsm'h 3-0
Newcastle - Blackburn 0-2
Reading - Watford 0-2
West Ham - Bolton 3-1
Wigan - M'brough 0-1
A. Villa - Sheff U 3-0
#EffecT
6th May 2007, 00:07
Inca un punct si suntem campioni :clap:
bend_it_like_banel
6th May 2007, 12:22
unde l-a descoperit? la centrul de copii si juniori? oricine ar fi fost antrenor tot ajungea mai devreme sau mai tarziu la echipa mare
in sfarsit cineva care a spus-o pe bune! :notworthy toti ii atribuie meritul lui boloni...cred ca ronaldo nici nu-i mai tine minte numele. e si normal dak ai un super talent la juniori sa-l bagi sa joace si la ekipa mare. dar ne place noua romanilor sa ne umflam in pene aiurea...
jurnalistul2000
6th May 2007, 22:27
Remiza pe Emirates Stadium si Manchester este matematic noua campioana a Anglie.Dupa Arsenal-Chelsea 1-1, trupa pregatita de Jose Mourinho a pierdut si al doilea trofeu, dupa ratarea calificarii in finala Ligii Campionilor.Urmeaza de luat o revasa cu Manchester miercuri in campionat si pe 19 mai in finala Cupei Angliei.
steauaclub.tk
6th May 2007, 23:26
Oare asta a fost sfarsitul lui Mourinho la Chelsea? :)
L-am vazut la finalul meciului cum se felicita cu jucatorii, care n-au facut un campionat slab, avand in vedere ca lupta pentru titlul de campioana se putea da chiar in ultima etapa.
Cred ca Red Rom nu este in culmea fericirii si probabil a primit unele sms-uri de la prietenii antrenori care sunt in cautarea unor taramuri mai bogate.
sergiuku
6th May 2007, 23:35
......a invins binele (Manchester) de data asta !!!!!! Ma bucur sincer pt ei,pe Chelsea (raul) nu o prea agreez de cand cu Jose Murinho :fotbal: !!!!
miki_stelista
7th May 2007, 12:35
Intr-adevar, Chelsie a pierdut mult din imagine de cand cu venirea lui Jose Murinho...O fi el un antrenor bun, dar asta nu-ti da dreptul sa nu mai fi om...
jurnalistul2000
8th May 2007, 00:02
Nu cred ca a pierdut din imagine.A fost un exod de jucatori prea mare de jucatori si Mourinho nu i-a ales cum trebuie.Sa nu uitam ca ultimele 2 sezoane a dominat clar Anglia, insa o data cu venirea lui Sheva,pe care Mourinho a zis ca nu si-l doreste, totul a inceput sa iasa prost la Chelsea.Spectacolul a lipsit sezonul acesta.Eu raman la parerea ca Mourinho este printre cei mai buni din lume si nu va pleca de la Chelsea.
#EffecT
8th May 2007, 00:41
Au vrut vedete ca Ballack,Sheva sau A.Cole si ati vazut ce s-a intamplat. Ar trebui sa ia jucatori mai tineri ,dornici de performante si ambitiosi.Nu critic politica lor de transferuri , dar cred ca in asta a constat acest sezon aproape ratat.Le-a mai ramas cupa Angliei pe care o vor disputa contra celor de la Manchester.
In rest ce sa spun ? salutati campioana Angliei :notworthy
URMEAZA CUPA ANGLIEI :naughty:
jurnalistul2000
9th May 2007, 23:41
Stamford Brigde gazduieste astazi ultimul mare derby al campionatului Angliei, Chelsea-Manchester.Un meci al onoarei, in care trupa lui Jose Mourinho vrea sa isi ia revansa pentru pierderea titlului de campioana.Alex Ferguson isi menajeaza titularii in vederea finalei Cupei Angliei, care se va disputa pe 19 mai, pe noul Wembley, contra aceleiasi Chelsea.La pauza scorul este 0-0.
jurnalistul2000
11th May 2007, 23:14
Ultima etapa din campionatul englez de fotbal.O etapa fara mize mari, Manchester devenind din nou campioana Angliei.Mai ramane de vazut finala din cupa, contra lui Chelsea.
Duminică 13 Mai 2007
Blackburn - Reading
Bolton - A. Villa
Chelsea - Everton
Liverpool - Charlton
Man Utd - West Ham
M'brough - Fulham
Portsm'h - Arsenal
Sheff U - Wigan
Tottenham - Man City
Watford - Newcastle
Kishcutia
12th May 2007, 00:06
singurele "mize mari" mai sunt la retrogradare :)
jurnalistul2000
13th May 2007, 23:05
Sfarsit de sezon.Manchester a devenit campioana in fata echipei lui Jose Mourinho, Chelsea, care, dupa 2 titluri consecutive, a obtinut locul 2.Podiumul este completat de FC Liverpool.Retrogradatele sunt Wigan, Sheffield, Watford si Charlton.
Duminică 13 Mai 2007
Blackburn - Reading 3-3
Bolton - A. Villa 2-2
Chelsea - Everton 1-1
Liverpool - Charlton 2-2
Man Utd - West Ham 0-1
M'brough - Fulham 3-1
Portsm'h - Arsenal 0-0
Sheff U - Wigan 1-2
Tottenham - Man City 2-1
Watford - Newcastle 1-1
Clasament
M V E I GOL PCT A
1 Man Utd 38 28 5 5 83-27 89 +32
2 Chelsea 38 24 11 3 64-24 83 +26
3 Liverpool 38 20 8 10 57-27 68 +11
4 Arsenal 38 19 11 8 63-35 68 +11
5 Tottenham 38 17 9 12 57-54 60 +3
6 Everton 38 15 13 10 52-36 58 +1
7 Bolton 38 16 8 14 47-52 56 -1
8 Reading 38 16 7 15 52-47 55 -2
9 Portsm'h 38 14 12 12 45-42 54 -3
10 Blackburn 38 15 7 16 51-53 52 -5
11 A. Villa 38 11 17 10 43-41 50 -7
12 M'brough 38 12 10 16 43-48 46 -11
13 Newcastle 38 11 10 17 38-47 43 -14
14 Man City 38 11 9 18 29-44 42 -15
15 West Ham 38 12 5 21 35-59 41 -16
16 Fulham 38 8 15 15 38-60 39 -18
17 Wigan 38 10 8 20 37-59 38 -19
18 Sheff U 38 10 8 20 32-55 38 -19
19 Charlton 38 8 10 20 34-60 34 -23
20 Watford 38 5 13 20 29-59 28 -29
steauaclub.tk
14th May 2007, 11:49
http://img215.imageshack.us/img215/6524/manchesterkv3.th.jpg (http://img215.imageshack.us/my.php?image=manchesterkv3.jpg)
[img=http://img99.imageshack.us/img99/1001/picsrvmanutdcomqb5.th.jpg] (http://img99.imageshack.us/my.php?image=picsrvmanutdcomqb5.jpg)
jurnalistul2000
19th May 2007, 16:30
Inaintea jocului de azi, primul oficial de pe noul Wembley, Terry si Lampard au probleme cu prelungirea contractelor, în timp ce Mourinho se cearta cu politistii.
Daca la Manchester înca se sarbatoreste câstigarea titlului în Premier League, pe "Stamford Bridge" numai liniste nu e.
Ultima sansa a lui Chelsea de a salva un sezon mai degraba ratat este jocul cu "diavolii" lui Sir Alex Ferguson, însa atmosfera de dinaintea finalei Cupei Angliei este deteriorata. John Terry si Frank Lampard sunt pe punctul de a pleca de la echipa, deoarece patronul Abramovici nu le-a oferit noi contracte cu salarii egale cu ale lui Andri Sevcenko si Michael Ballack, ultimii doi câstigând acum aproape 9,5 milioane de euro pe sezon. Nici Arjen Robben nu mai este multumit cu cele aproape 5 milioane pe care le ia anual. Pentru ca tabloul dezastrului sa fie complet, antrenorul Jose Mourinho a fost în centrul atentiei nu din cauza vreunei reusite în plan profesional, ci pentru ca s-a luat la harta cu politistii care voiau sa-i ia câinele, Gullit, pentru a fi vaccinat.
Dincolo, Manchester United se confrunta cu mici probleme de lot. Gary Neville si Saha nu sunt în lot, în timp ce Heinze are sanse minime de a juca. Pentru Ryan Giggs este un meci special din doua motive. In primul rând, galezul ar putea deveni jucatorul cu cele mai multe trofee din fotbalul britanic, în cazul în care United o va învinge pe Chelsea. Apoi, partida de azi este o reeditare a primei Cupe a Angliei disputata de Giggs în tricoul "diavolilor". Acum 13 ani, pe vechiul "Wembley", în fata a 79.634 spectatori, trupa lui Sir Alex Ferguson o zdrobea pe Chelsea, 4-0, prin golurile marcate de Cantona, de doua ori, Hughes si McClair. Chelsea - Manchester UNited este primul meci oficial de seniori care se disputa pe noul stadion Wembley, dat în folosinta în acest an.
Am jucat împotriva lor în 1994, dar echipa lor de atunci nu era asa tare precum cea de acum.
Ryan Giggs, jucator Manchester United
Un meci ce promite un spectacol in cel mai pur stil britanic.Manchester pare favorita de cei mai multi dintre specialisti.Finala Cupei Angliei va fi transmisa in Romania de TV Sport, azi de la ora 17.Cea mai veche competitie iti deschide istoria pe noul Wembley, in fata a 90.000 de spectatori.
#EffecT
19th May 2007, 17:19
Incredibil ceea ce se intampla la Chelsea ...Lampard si Terry sunt cei mai buni jucatori ai lor ..si totusi cele mai mari salarii le primesc mercenarii Ballack si Sheva :doh: ...si ne mai miram de Gigi al nostru
Oricat, putin imi pasa de Chelsky ...vreau doar cupa angliei pt United :D
GO REDS
KosmyN
19th May 2007, 17:44
Pentru a clarifica cum sta treaba in Anglia, Manchester trebuie sa castige azi.
jurnalistul2000
19th May 2007, 20:45
Chelsea a castigat Cupa Angliei intr-un meci disputat pe noul Wembley in fata a 90.000 de spectatori.Dupa 115 minute scorul era 0-0 cand Drogba, dupa un un-doi cu Lampard, reuseste sa baga mingea in poarta lui Van der Sar.Astfel, Mourinho isi revansa in fata suporterilor si mai ales in fata patronului Roman Abramovici.Cu siguranta il vom vedea si in sezonul urmator pe portughez pe banca londonezilor.
#EffecT
19th May 2007, 21:08
:wallbash:....si ramanem doar cu titlul .
Daca ajungeam la loviturile de departajare , probabil ca alta era soarta ..
jurnalistul2000
20th May 2007, 15:15
Cred ca Chelsea batea si daca se ajungea la loviturile de departajare.Cech este un portar mai bun la acest gen de faze decat olandezul Van der Sar.Una peste alta ma bucur pentru victoria lui Chelsea, deoarece il voi vedea si la anul in Premier League.Fara el, fotbalul britanic nu ar mai avea acel farmec de care da dovada portughezul.
#Alex
27th May 2007, 01:32
Tottenham a plătit o sumă record, 15 milioane de euro, pentru a achiziţiona un puşti de 17 ani. Este vorba despre galezul Gareth Bale, care sezonul trecut a jucat în liga a doua, la Southampton.
campionate.ro
http://www.goal.com/images/19770_news.jpg
Profile Gareth Bale (goal.com) (http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=312464)
http://www.youtube.com/watch?v=Qbjbpdi4jEw
http://www.youtube.com/watch?v=Usus__iVyjw
#EffecT
27th May 2007, 04:29
Pustiul asta a fost ofertat si de United. Southampton a respins oferta de noua milioane de euro si uite ca a ajuns la Tottenham pentru 15. E supraevaluat acest jucator si sunt sigur ca la ora actuala nu face nici macar 10 milioane . In fine , Tottenham isi va scoate banii , pentru ca o sa-l transfere pe Chimbonda la Chelsea pe cca 10 milioane si pe Berbatov la United pe vreo 40 pe putin :D
Si daca tot vorbim de transferurile din prima liga engleza , sa amintim mutarea lui Hargreaves de la Bayern la Man United si transferul lui Lukasz Fabianski <22 de ani , portar international ,fost legitimat la Legia Varsovia> la Arsenal .
Oricat Man UTD e pe cale sa-si ia o teapa imensa , 25 de milioane pe Owen Hargreaves :wallbash:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.