PDA

View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului Gorica 0-2 Steaua

steauaclub.tk
27th July 2006, 01:04
Voteaza cel mai bun stelist care a evoluat in meciul dintre ND Gorica 0-2 Steaua.

http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg

Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.

Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.

*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.

LoMax8
27th July 2006, 01:09
Carlos k n-a avut ce face si s-a obosit prin joc de glezne si streching... :) :) :)
Toata echipa a jucat in aceeasi nota: inteligent, fara sa forteze, fara sa se complice, la scor, fara spectacol, un antrenament...

#EffecT
27th July 2006, 01:13
L-am votat pe Victorash Iacob.Atacantul nostru s-a batut de unul singur cu fundasii adversi,a marcat un gol,a scos lovitura libera din care Dica a marcat + ca si-a mai creat doua situatzii uriashe de a inscrie.Sa nu uitam pivotarea in careu si pasa excelenta data de Victorash la marea ocazie de gol al lui Paraschiv.
De asemenea il mai remarc pe Nicolae Dica!

eli.
27th July 2006, 01:17
am votat D. Goian ... eu fundas central ca acesta rar gasesti ... toate interventiile sigure , nici o greseala , orice minge pe sus era respinsa de el ..
ps : de asemenea mi-au mai placut de Dica , Iacob dar si de Lovin

Andrei4Steaua
27th July 2006, 01:32
Dica ... mi-a placut cel mai mult cum a jucat si incearca multe executii de finete .... sa nu uit totusi de Ghionea si Goian ... "pe aici nu se trece" parca sta scris in fata lor

Ana712
27th July 2006, 01:40
Toata echipa a jucat ff bine..insa l'am votat pe Victoras.
Cred ca abia acum si'a revenit dupa accidentarea din meciul cu National.
Una peste alta am facut un meci bun :yup:

daby
27th July 2006, 02:19
Nu stiu de ce dar l'am votat per Lovin :P

KosmyN
27th July 2006, 03:58
Meciul impotriva slovenilor paote fii comparat cu unul impotriva unei ekipe din subsolul clasamentului la noi in tara, care intra pe teren cu gandul sa nu ia gol, iar dak o face, sa nu ia multe, iar pt asta, aglomereaza centru terenului in aparare.
Cam asta s-a intamplat si aseara coroborat cu lipsa de concentrare a unor baieti si cu instinctul de dozare a efortului.
Una peste alta a fsot un test reusit, greul incepand sambata in Liga 1.
Daca marcam la inceput, la acele mari okazii, altfel stateau lucrurile,dar asa s-a adunat un pic de stres in jocul baietilor pana la caderea golului.
Omul meciului: DICA !!! Lesne d inteles, e creierul d la mijlocul terenului, gandeste tot jocul Stelei, penduleaza pe ambele parti si e letal in centru, dovada ca se simte foarte bine si in sistemul 4-2-3-1. Cand am vz k el va bate lovitura libera , am stiu ca va fii gol.

In rest:
Carlos - 6 - a somat
Marin - 6 - nu s-a simtit in largul lui pe dreapta
Goian - 7 - imbatabil
Ghionea - 7 - sigur si exact in interventii
Nesu - 6 - aport ofensiv considerabil, greseli si nesiguranta pe faza defensiva
Paraschiv - 6 - capitan in premiera intr-un meci international, el si-a facut jocul,dar neglijenta a facut sa fie avertizat, iar acest lucru poate conta mai incolo
Lovin - 6 - haotic in interventii, grabit in pase
Nicolita - 5 - in opinia mea cel mai slab om de la Steaua.Indolent,egoist, bineinteles nici o centrare mai de doamne ajuta. Unde e modestia si sarguinta d acum ceva vreme?
Dica - 8 - am facut mai sus o descriere. Oare ce mai zic contestatarii care oricum s-au "retras" d ceva vreme ?!?
Bostina - 6 - a parut putin sufocat, poate din cauza caldurii, nu a excelat in joc, a fost skimbat cand trecuse in mijloc si parea k se descurca mai bine acolo
Iacob - 7.5 - chiar daca a ratat inadmisibil in inceputul partidei, si-a facut datoria, demarcari foarte bune, preluari exacte, devieri reusite, a creat culoare si a si inscris
Oprita - 6 - nu s-a miscat rau, pakat de acea ratare in final. Raman la parerea ca nu e folosit pe postul care trebuie
Cristocea - 6 - nu a iesit in evidenta cu ceva deosebit, a incercat sa-si faca jocul
Badea - - debut in cupele europene

viorel 31
27th July 2006, 09:09
Nicolae Dica
Steaua a facut un meci bun, la rezultat fara a excela in ceva anume, chiar daca Gorica si-a aratat limitele inca din primele 10 minute ale partidei.
2-0 si Steaua joaca 100% in turul 3 preliminar al CL.
Fortza Steaua!

RedStar
27th July 2006, 09:43
L-am votat pe Lovin. A jucat cel mai exact de pe teren, atat in aparare cat si in atac. Nu s-a simtit deloc lipsa lui Radoi.

ketsbaya
27th July 2006, 09:49
Nicolita...nu i-au iesit f multe dar la capitolul vointa sta cel mai bine,adik fuge de mananca pamantul-daca ar avea mai multi aceeasi daruire ca el ar fi foarte bine.E genul de jucator care nu renunta la nici o minge,incearca sa fuga dupa ea,chiar daca stie k nu are nici o sansa sa o mai prinda!

aris-din-zalau
27th July 2006, 10:30
Am votat Nicolae Dica pt. ca pe langa faptul ca a dat gol, a avut o prestatzie f. buna si a ajutat foarte multa la constructzia de la mijlocul terenului... :yup:

Kishcutia
27th July 2006, 10:36
greu de zis...mi-a placut iacob ca a jucat mai ambitios...dica...se intelege de ce...dar nu votez pe nimeni pt ca nu s-a remarcat nimeni in mod deosebit :)

ANTIDINAMO
27th July 2006, 11:51
L-am votat pe Lovin. A jucat cel mai exact de pe teren, atat in aparare cat si in atac. Nu s-a simtit deloc lipsa lui Radoi.

ar fi fost culmea ca in meciul cu decultii de la gorica sa fi avut probleme !
in atentia colegilor ,,lingushitori '' : Radoi Mirel este accidentat , Coman este accidentat si nepregatit , Klemi este nepregatit , Badea nu s-a acomodat !ce se va intampla daca Nicu Dica va fi accidentat sau suspendat ? :bye:

joaca mm proliferatoru '? zmarandescu , argaseala ? il bagati pe dargo ? pe behaici ? :oh:

Danna
27th July 2006, 11:54
Eu il votez pe Nicu Dica, pentru primul gol (de care aveam nevoie ca de aer) shi pentru prestatzia reushita, insa un joc (mai) bun (ca alte datzi) a reushit shi Mihaitza Neshu. Nu shtiu, mi s`a parut ambitzios shi, deshi a greshit cateva mingi, au fost shi faze (in ofensiva, mai ales) ce le`a izbutit :)

alex80
27th July 2006, 11:59
Am votat Nesu, a jucat f. bine in atac si la mijloc, insa mai are de lucrat faza defensiva, mi-a mai placut Dica, dar si Lovin a fost neasteptat de bun.

miki_stelista
27th July 2006, 12:03
Mi-au placut mai multi jucatori, nu pot spune unul singur...Nesu, Iacob, Lovin (are foarte multa forta in suturi), Goian, Ghionea (CLAR pe acolo nu se trece!)... Insa votul meu pentru cel mai bun jucator al acestei partide merge la DICA! Se vede ca este unul dintre jucatorii de baza ai Stelei!

Wholigan
27th July 2006, 12:13
Fara discutie Nicolae Dica! Ms.

Ciprian Bojan
27th July 2006, 12:29
Io unu' n-am remarcat in mod deosebit pe nimeni, dar mi-a placut Lovin ca a alergat si a recuperat multe mingi. A avut si doua suturi periculoase.

bicolor
27th July 2006, 13:37
Votat: DICA!!! Si eu, ca si Kosmyn, am stiut ca o sa fie gol la lovitura libera. Ma intreb de ce a fost capitan Paraschiv de la inceput, in afara vechimii lui in lot. In fine, bine ca a fost dupa capitan Dica :). El si cu Radoi sunt clar liderii echipei, in sfarsit e apreciat Dica :). Oricum nu era un meci greu, nu a fost un jucator care sa joace prost si nu mi-am pus niciodata pb calificarii.
Forza Steaua!!!

Steaua Forever
27th July 2006, 13:56
Am votat pe Dica ca el puncteaza atunci cand echipa are cea mai mare nevoie dar merita felicitat si Nesu care a facut un meci reusit ,asa mai departe Mihaita........

Clujeanu`
27th July 2006, 16:47
Carlos - 6 - somer
Marin - 5.5 - foarte nesigur, a incercat sa joace cu dreptul,dar nu prea i-a iesit nimica
Goian - 7 - sigur fara greseli
Ghionea - 6 - sigur cu mici exitari
Nesu - 6 - faza defensiva 4 si cea ofensiva 8!Nu stiu de ce nu joaca mijlocas stanga!
Paraschiv - 6 - sufletist ca deobicei ,dar ,din pacate, a luat un galben mult prea usor
Lovin - 6.5 - a jucat mult prea jos! A incercat suturiile de la distanta!Se vede ca jocul lui a crescut in mandatul lui Oli!Promite mult Lovin sezonl asta!
Nicolita - 4.5 - a jucat haotic!Indolent!Nu s-a concentrat deloc la centrari(nu-i ceva nou)!Dar sa speram ca in meciuriile cu miza va fii mai atent!
Dica - 8.5 - extraordinar!Tehnic!Joaca mingiile din prima!Desi a avut un marcaj strans s-a descurcat exceptional!
Bostina - 6 -nu a jucat prea bine!S-a angajat in driblinguri inutile in loc sa centreze!
Iacob - 7 -a jucat destul de bine, dar a pierdut multe mingi din cauza marcajului strans!
Oprita - 6.5 - a jucat destul de bine!A driblat , a pasat!
Cristocea - 5.5 -ineexistent
Badea - -

cogdao
27th July 2006, 21:26
A inceput preferatul meu sa joace din ce in ce mai bine...Bravo,tie,Nicule!

ioana20
27th July 2006, 23:05
Nicolae Dica! Este omul indispensabil Stelei (deocamdata). Este imbucurator faptul ca atat el cat si Victoras Iacob au marcat si par in forma. Sa marcheze de acum in fiecare meci tot ei ca nu ma supar :D. Mi-a placut iar Nesu, intr-adevar pe faza defensiva a fost depasit de cateva ori, dar a contat in ofensiva aportul lui. Goian si Ghionea, cuplul de fundasi centrali cel mai bun din tara, si-a facut datoria. Lovin bunicel, Para si el, dar cartonasul ala nu trebuia luat :(
Felicit ins aintreaga echipa si sper sa joace de la meci la emci mai bine!

#Caddy
28th July 2006, 00:30
Omul meciului : Dica

mike2funy
28th July 2006, 01:41
Victoras Iacob ; a scos lovitura libera + gol + o ratare cat toate zilele in debutul partidei + lupta de unul singur cu fundasii adversi .
Dupa accidentarea aia urata sper sa redevina la adevarata sa forma . Daca am mai avea un atacant de aceeasi talie si cu ceva viteza si tehnica am avea cu adevarat un atac ucigator .

sorin_g
28th July 2006, 22:32
Dica a fost magistral, si-a facut un bun obicei :)
Pe aproape au fost Nesu si Iacob.
Catastrofe au fost: Nicolita, Oprita si Petre Marin (nu il mai trageti pe dreapta... lasati-l pe stanga, va rog!!!)