PDA

View Full Version : Meciurile etapei 1

Cristi
26th July 2006, 14:19
Discutii diverse legate de etapa curenta
LIGA I - ETAPA A I-a
-------------------------------------------------------------------------
Vineri, 28.07.2006 / ora 18:00 / TELESPORT
FCM UTA Arad - FC FARUL Constanta
Stadion: MUNICIPAL (Arad),
Arbitrii: DEACONU ALEXANDRU (BUCURESTI), NAGY MIKLOS (CLUJ), ONICAS IOAN (ZALAU)
-------------------------------------------------------------------------
Vineri, 28.07.2006 / ora 20:00 / NATIONAL TV
FC CEAHLAUL Piatra Neamt - CF GLORIA 1922 Bistrita
Stadion:MUNICIPAL (Piatra Neamt)
Arbitrii: BRATU VASILE (AMARA), MARODIN NICOLAE (BUCURESTI), FECIORU CORNEL (BUCURESTI)
--------------------------------------------------------------------------
Sambata, 29.07.2006 / ora 17:00 / TVR 2
FC "U" Craiova - FC SC Vaslui
Stadion: ION OBLEMENCO (Craiova)
Arbitrii: TUDOR ALEXANDRU (BUCURESTI), SOVRE OCTAVIAN (ORADEA), MUDURA DORIN (ORADEA)
Sambata, 29.07.2006 / ora 17:00 / TELESPORT
AFC UNIREA Urziceni - FC POLI Iasi
Stadion: UNIREA VALAHORUM (Urziceni)
Arbitrii: MARTIS MARIUS (FOCSANI), ONITA AUREL (CONSTANTA), DUMITRESCU EDUARD (PITESTI)
Sambata, 29.07.2006 / ora 21:00 / ANTENA 1
FCU POLITEHNICA Timisoara - STEAUA Bucuresti
Stadion: DAN PALTINISANU (Timisoara)
Arbitreaii: CORPODEAN SORIN (ALBA IULIA), NICA CRISTIAN (PLOIESTI), POPA IONEL (PASCANI)
Duminica, 30.07.2006 / ora 17:00 / ANTENA 1
OTELUL Galati - CFR ECOMAX Cluj
Stadion: OTELUL (Galati)
Arbitrii: LAJOS TIBERIU (TIMISOARA), CAIA SORIN (TIMISOARA), DAMASCHIN FLAVIU (TIMISOARA)
Duminica, 30.07.2006 / ora 18:00 / NATIONAL TV
SPORTUL STUDENTESC / PANDURII Tg Jiu- RAPID Bucuresti
Stadion: -
Arbitrii: COLTESCU SEBASTIAN (CRAIOVA), ILIESCU DRAGOS (CRAIOVA), BUZARNESCU FLORIN (CRAIOVA)
Duminica, 30.07.2006 / ora 18:00 / TELESPORT
JIUL Petrosani - FC 2005 ARGES
Stadion: MUNICIPAL (Petrosani)
Arbitrii: CONSTANTIN AUGUSTUS (RM VALCEA), SAVANIU MARCEL (SIBIU), VIDAN ADRIAN (BUCURESTI)
Duminica, 30.07.2006 / ora 20:30 / TVR 1
FC NATIONAL Bucuresti - DINAMO Bucuresti
Stadion: COTROCENI (Bucuresti)
Arbitrii: BALAJ CRISTIAN (BAIA MARE), SZEKELY ZOLTAN (BUCURESTI), STOIANOV SEBASTIAN (CONSTANTA)
Orice discutie legata de meciurile acestei etape va rugam sa o purtati aici. Exceptie face meciul Stelei care are thread separat.
Multumim!

MIREL6RADOI
26th July 2006, 19:57
Balaj,cainele de la Baia Mare ii arbitreaza pe cei din groapa...sunt curios cum va aplica regulamentul...

lucian_iasi
26th July 2006, 22:06
Balaj,cainele de la Baia Mare ii arbitreaza pe cei din groapa...sunt curios cum va aplica regulamentul...

Se stie...in favoarea dinamovistilor :doh: :doh: ...ca intotdeauna din pacate :doh: :doh:

Andrei4Steaua
27th July 2006, 01:40
Se stie...in favoarea dinamovistilor :doh: :doh: ...ca intotdeauna din pacate :doh: :doh:

Cred totusi ca mai mult de egal nu scot javrele

Kishcutia
27th July 2006, 10:43
n-au mai castigat de mult nimic...trebuie sa ii favorizeze si pe ei cineva :lol: ca altfel vezi ca nu se poate

kalashnikov
27th July 2006, 21:54
si eu cred ca si urziceni va trage pentru javre

cogdao
27th July 2006, 22:18
Sunt multe echipe cu afinitati canine,sper sa nu influenteze prea mult lupta pentru titlu.

$teauA
28th July 2006, 20:43
Valentin Simion tocmai a egalat pentru UTA in meciul cu Farul :)

$teauA
28th July 2006, 22:51
UTA - Farul 1-1
Ceahlaul - Bistrita 1-0

colonelu Voiculescu
28th July 2006, 23:05
La Piatra Neamt un rezultat asteptat de toata lumea

#EffecT
28th July 2006, 23:18
La cum a jucat astazi Gloria,ii asteapta vremuri grele in campionat.
Dar la cat il stim noi de abil pe tata jean,parca ii vad si la anul in prima divizie.
Ceahlaul pentru primul meci de la revenirea in prima liga,a jucat bine,chiar foarte bine.
In celalalt meci de astazi,un rezultat multumitor pentru aradeni care au evoluat impotriva uneia din cele mai puternice echipe din provincie.
De asemenea ma bucura golul reushit de tanarul nostru atacant imprumutat la UTA ,Simion. :yes:

$teauA
28th July 2006, 23:51
Ce e cu sigla noua a Ceahlaului? Se cred Juventus 2?

http://www.romaniansoccer.ro/clubs/ceahlaul_piatra_neamt/ceahlaul_piatra_neamt.gif

#Caddy
29th July 2006, 00:23
Gheorghe Stefan s-a declarat fan Juventus :lol: :mrgreen:

Andrei4Steaua
29th July 2006, 00:25
Nu stiu de ce am impresia ca Gloria o sa ia drumul spre liga a II-a

#EffecT
29th July 2006, 00:27
Nu stiu de ce am impresia ca Gloria o sa ia drumul spre liga a II-a
Dupa meciul de astazi,asta este impresia generala!
Dar noi il cunoastem pe tata jean,asha abil cum e, poate mai ramane un an prin prima liga :D

crucificatoru
29th July 2006, 02:14
Borcea a inceput intalnirile

Cristi Borcea se antreneaza din greu pentru Cupa UEFA. El s-a intalnit in aceasta saptamana cu arbitrul si cu observatorul de la meciului lui Dinamo cu FC National.

Ro.Mercato: Transferurile verii in timp real
LIVE: Liga I, etapa 1
Liga 1: Clasament etapa 1 | Program | Rezultate
Forum: Fotbal intern - toate subiectele | Etapa 1
CONCURS: Pronosticuri Liga I 2006/2007

Marti dimineata, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a intalnit cu arbitrul Cristi Balaj si cu seful CCA, Gheorghe Constantin.

Intrevederea a avut loc exact cu cateva zile inainte de meciul lui Dinamo contra lui FC National, la care va arbitra Cristi Balaj, iar Gheorghe Constantin va fi observator.

Constantin iacov a declarat ca "am aflat si eu ca domnul Borcea s-a vazut cu Balaj si Gheorghe Constantin, dar ce sa sa spun... pana la proba contrarie, trebuie sa presupun ca nu se va intampla nimic necurat la meciul de maine".

Iacov a mai afirmat ca "sunt nelinistit pentru ca nu stiu daca e normal ce s-a intamplat, dar fiti siguri, daca o sa avem probleme la joc, sigur o sa facem scandal. Eu nu am vorbit cu Balaj inainte de meci si nici cu Borcea, cu care de fapt nu am nici o treaba. Omologul meu de la Dinamo e Nicolae Badea". www.onlinesport.ro

Stiu ca deobicei dau cu perle ashtia da cand e vorba de porcica nimic nu e imposibil...si cand te gandesti ca nici macar n-a inceput bine campionatul :-|

eli.
29th July 2006, 02:19
stai ca acush apare jiji cu banii prin Bucuresti dupa autocarele echipelor

MIREL6RADOI
29th July 2006, 20:36
Borcea a inceput intalnirile

Cristi Borcea se antreneaza din greu pentru Cupa UEFA. El s-a intalnit in aceasta saptamana cu arbitrul si cu observatorul de la meciului lui Dinamo cu FC National.

Marti dimineata, directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, s-a intalnit cu arbitrul Cristi Balaj si cu seful CCA, Gheorghe Constantin.

Intrevederea a avut loc exact cu cateva zile inainte de meciul lui Dinamo contra lui FC National, la care va arbitra Cristi Balaj, iar Gheorghe Constantin va fi observator.

Mama,ce am nimerit-o...stiu unde sta Balaj in Baia Mare:)

s0me1
29th July 2006, 21:02
:devil: Poate se va lasa si la noi cu niste retrogadari ( doar una vreau nu mai multe ) :devil:

#EffecT
29th July 2006, 21:05
Poli Iasi a castigat pe final partida jucata sambata in etapa 1 a Ligii I, pe terenul celor de la Unirez Urziceni.
Scorul era 0-0 in Copou, in minutul 80. Numai ca Sfarlea a prins un sut la vinclu si a adus tacerea la Urziceni.
Buta a adus un final linistit pentru Iasi, dubland avantajul gazdelor in minutul 89, dupa ce a insistat in careu si a trimis mingea sub bara.

Ionut Popa a declarat dupa meci: "Ma bucur pentru publicul iesean ca am obtinut o victorie astazi. Am avut si noroc. Urziceniul a avut ocazii bune. Au avut si in a doua repriza. Nu ne-am descurcat cu 4-4-2 si am trecut la vechia tactica".

Antrenorul celor de la Urziceni, Costel Orac a dat vine pe infrangerea tarzie motivand lipsa de experienta: "Ne-a lipsit experienta. Eu sunt convins ca timpul ne va ajuta. Pe parcursul timpului incercam sa fim mai atenti in faza de atac. E normal sa fii suparat cand pierzi. Fotbalul se joaca pe goluri. Am incercat sa fortam pe final egalarea dupa golul senzational al Iasiului, dar nu am reusit".

In celalalt meci disputat de la aceeasi ora,Universitatea Craiova-Vaslui 0-0! (onlinesport)

Ana712
30th July 2006, 00:03
Noi muncim corect pt puncte si javrele alea umbla cu smecherii din astea..e clar cine o sa invinga in meciul de maine cu Fc National :nope:

sorin_g
30th July 2006, 13:47
La drept vorbind, la ce echipa are FC National in momentul asta, e greu sa iasa neinvinsi, chiar daca s-ar juca 100% corect.

anamarya
30th July 2006, 14:03
La Piatra Neamt scorul a fost previzibil... si de altfel si faptul ca Craiova se pare ca nu face fata, nici nu are cum cu circul de acolo

a.. sa nu uit, felicitari Valentin Simion pt golul egalizator

crucificatoru
30th July 2006, 21:56
Mai radeti voi mult de Dinamo si de achizitiile lor...fac spectacol cu Nationalul ..o sa fie o nuca tare campionatul asta . :wallbash:

#EffecT
30th July 2006, 22:03
Mai radeti voi mult de Dinamo si de achizitiile lor...fac spectacol cu Nationalul ..o sa fie o nuca tare campionatul asta . :wallbash:
Las-o draq,National e super slaba.Nu are valoare,e normal ca dinamo se joaca cu ei.
Uita-te cine se regaseste in primul 11 la national:
Nae,Panc,Lincar,Dumitru,Cursaru,Dragan(totzi expiratii au transferat).
PS:I love you Pandurii! :D :D :D

ZIZOU
30th July 2006, 22:40
Sincer nu credeam ca rapidu se va incurca cu pandurii.Bravo lor si sa continuie tot asa.

aris-din-zalau
30th July 2006, 23:01
felicitari Pandurii, 2 meciuri la rand in Campionat jucate de aceleasi echipe si de fiecare data, stelistii din Targul Jiu le-au dat peste nas rapidistilor,bv voua :yes: !

LoMax8
30th July 2006, 23:14
Bravo Pandurii....
Dinamo e in corzi in ultimele 10 minute....poate iese si aici egal si atunci e perfect...Balaj, despre care se stie ca, cu el in teren dinamu a castigat tot ce se putea anu trecut, pare corect de data asta, poate ma insel...

#EffecT
30th July 2006, 23:31
Dinamo e mai slaba decat anul trecut.
Nu vreau sa incep sa dau verdicte de la inceput de sezon,dar si Rapid si Dinamo mi se par mai slabe si mai ieshite din forma,fata de cum evoluau anul trecut.
Un plus pentru Poli Timisoara si Cfr,dar consider ca inca nu au forta necesara sa se bata pentru titlu.

ww
31st July 2006, 10:01
eo cred ca Dinamo e mai buna ca cea din returul campionatului trecut... si vor fi mari probleme cu ei...
CFR-ul e o obisnuita a punctelor luate din deplasare... asa ca mai astept o etapa... sa vedem cum merge acasa...

ZIZOU
31st July 2006, 13:31
Eu zic ca tot cu rapidu ne batem.

miki_stelista
31st July 2006, 13:54
Rapidul, ca de obicei, se incurca la inceput, si dupa aia se plang ca cei bine era daca luau toate cele 3 puncte din primele 8 meciuri....Tipic lor! Dinamo mi se pare slaba, cred ca se pierde pe drum, mai ales acum ca joaca si-n cupa uefa (nu stim pentru cat timp...). Ei nu fac fata nici cand joaca in campionat, daramite acum, cand mai joaca si-n UEFA! Timisoara se anunta "favorita certa la titlu anul acesta" (declaratia lui dan Alexa), insa intotdeauna apune pe drum, si, ca si Clujul, nu are forta sa se gandeasca inca la titlu!

FORZZZA STEAUA!

lucian_iasi
31st July 2006, 21:38
Timisoara si clujul nu se vor bate la titlu...dar cred k se pot bate la un loc de cupa uefa...

miki_stelista
1st August 2006, 14:17
Jandarmeria vrea să depuncteze clubul Dinamo

Clubul Dinamo Bucureşti are iar probleme din cauza propriilor suporteri. De această dată, comportamentul „ultraşilor” dinamovişti ar putea pune în pericol, conform unei înştiinţări venite din partea Jandarmeriei Române, punctele obţinute de clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare în meciul cu FC Naţional. “Există riscul ca Dinamo să piardă meciul, de fapt conform prevederilor FIFA, orice echipă din lume poate rămâne fără puncte, în acest caz”, de declarat şeful Jandarmeriei, Daniel Georgescu, la Fanatik Show.
Reacţiile oficialilor cu privire la circulara în care se arătau minutele şi injuriile aduse de fanii dinamovişti echipelor rivale sau unor oficiali ai grupărilor rivale nu au întârziat să apară. Preşedintele Cosiliului de Administraţie al clubului Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că ar fi o măsură exagerată şi că acei suporteri care au strigat trebuiau identificaţi şi amendaţi individual de cei care asigură paza pe stadioane, fiind astfel de acord că acel tip de comportament trebuie sancţionat, dar că nu trebuie făcută o generalizare.

Declaraţia şefului Jandarmeriei a fost comentată şi de antrenorul “câinilor roşii”, prezent în studioul Fanatik Show, care a declarat că la câte se strigă în campionatul românesc, nici o echipă nu ar mai obţine puncte.

Nici preşedintele bancarilor, Constantin Iacov, nu îşi doreşte o depunctare a adversarilor, el declarând că „Dinamo a meritat să câştige meciul cu FC Naţional”.

www.gsp.ro

N-ar fi la prima abatere...

colonelu Voiculescu
1st August 2006, 14:20
Si o sa ne depuncteze si pe noi daca galeria noastra nu se potoleste si canta in continuare "Am avut ... "