View Full Version : Cel mai bun jucator al meciului: STEAUA Bucuresti-Rapid Bucuresti(Supercupa Romaniei)
stelist
23rd July 2006, 00:14
Cel mai bun jucator stelist 2006/2007
http://img80.imageshack.us/img80/3937/voteazacq9.jpg
Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
-Nu se vor acorda puncte suplimentare pentru golurile marcate si nici nu vor exista depunctari.
-La sfarsitul sezonului se va intocmi un clasament cu cei mai buni jucatori stelisti din sezonul 2006-2007. Primii 3(trei)jucatori vor primi cate o distinctie din partea utilizatorilor acestui forum.
-Toti utilizatorii care voteaza nu isi pot schimba votul dat pentru un jucator.
Regulament :
-Participa la vot doar utilizatorii forumului oficial al FC Steaua (http://www.steauafc.com/forum).
-Concursul se desfasoara pe parcursul sezonului competitional 2006-2007 (meciurile din Liga I, Cupele europene si Cupa Romaniei.)
-Pentru ca votul sa fie valabil, el trebuie exprimat pe threadul dedicat.Acesta va fi deschis doar de unul dintre moderatori sau administratori(abaterea de la acesta regula atrage banarea temporara).
-Nu sunt valabile voturile venite de la « clone ».
-Se poate vota pentru fiecare meci doar pana cu 24 de ore inainte de urmatoarea partida.
*Participand la acest concurs, presupune ca sunteti de acord cu acest regulament.
**Inca nu este 100% sigur ca vom putea acorda premii primilor 3 clasati,vom anunta exact nr jucatorilor premiati in cursul returului sezonului 2006/2007
***Clubul Steaua nu are nici o legatura si nici obligatii legate de acest proiect. Este ideea noastra, a suporterilor, si tot noi incercam sa o punem in aplicare.
colonelu Voiculescu
23rd July 2006, 00:23
Carlos - a aparat bine
Balan - printre cei mai buni . Determinare si inspirat in multe momente
Ghionea - In stilul obisnuit - adica bun
Baciu - A jucat bine cu vreo 2 exceptii cand a gresit
Nesu - cam haotic , dar si niste intervenii bune
Oprita - cel mai slab de pe teren pina la faza golului
Lovin - mediocru , nu a gresit prea mult , dar nici nu a stralucit
Coman - slab
Paraschiv - discret in joc
Ochirosii - mult tupeu , stie cu mingea , dar inca nu are experienta . O va capata cu timpul
Nicolita - nu a stralucit , dar s-a cunoscut ca a intrat pe teren
V Badea - a incercat , dar nu prea a resusit . Bine , nici prea multe pase utile nu a primit
Cristocea - destul de bine . Cam neinspirat la constructie
#EffecT
23rd July 2006, 00:37
Am votat pentru Daniel Balan.
S-a descurcat excelent astazi.(deshi in meciurile de pregatire nu a avut o evolutie foarte grozava,totushi la un meci oficial altfel te mobilizezi).
Ii mai remarc pe Baciu,Cristocea si Badea + tanara speranta Ochirosii.
In general,toata echipa a evoluat bine,cu un plus pentru cei mentionati mai sus.
Colonele,Coman nu are ce cauta pe postul de mijlocas central.
Locul lui e pe banda stanga,nu e nici macar pus la punct cu pregatirea fizica,mai are mult de tras.De aceea a evoluat slab.
eli.
23rd July 2006, 00:41
Carlos - nu a mai gafat a avut interventia aia la care cam scria gol pe minge ... in rest nu prea a avut ce apara
Balan - m-a impresionat foarte mult a jucat bine si cred ca a mai "crescut" in cantonamentele astea
Ghionea - ca si pana acum : un aparator central de calitate . ps : s-a descurcat bine cu banderola
Baciu - bun cu exceptia a vreo 1-2greseli care nu au pus in pericol poarta . este o rezerva foarte buna pt Goian/Ghionea
Nesu - acelasi karatist care il stim :) o evolutie nu stralucita dar buna .. a gresit cateva pase
Oprita - hmmm ... aici nu prea stiu ce sa scriu , nu prea a stralucit in timpul meciului dar pe final a adus supercupa la noi ... sper sa continue cu golurile ...
Lovin - nici slab dar nici bun ... a avut cateva recuperari bune dar a gresit si cateva pase
Coman - se vede ca e in urma cu pregatirea ... sper sa nu fie nimic grav
Paraschiv - foarte discret ...
Ochirosii - sincer el m-a impresionat cel mai bine ... un tanar care se vede ca e de viitor ... are talent dar trebuie sa mai creasca ... imi place ca Oli i-a acordat o sansa mare in meciul asta si el a profitat in mare masura
Nicolita - acelasi Jardel pe care-l stim , fuge dupa orice minge si s-a vazut ca a intrat in teren ... s-a schimbat ceva in jocul echipei
V Badea - nu prea a fost cine sa-l serveasca ... a avut ocazia aia la care trebuia sa dea gol ... a debutat cu dreptul sa zic in echipa noastra
Cristocea - foarte stransa concurenta dintre el si Bostina ... pt inceput la-s prefera pe al doilea ... oricum a jucat bine Vasilica ...
V. Iacob - a jucat cateva minute in care nu am putut sa vad nimic ... :) nu am tras o concluzie ...
in final : votul meu merge la Ochirosii ! sper sa joace cat mai bine si sa-l convinga pe Oli ... este un mare talent ... este viitorul Stelei
LoMax8
23rd July 2006, 01:59
Am votat Carlos. Mi-a placut, nu a avut interventii nesigure k de obicei, poate isi revine si ne arata ca se stie in poarta...
KosmyN
23rd July 2006, 03:16
L-am votat pe Ochirosii pt incurajare.
A jucat cu multa determinare, ambitie si fara frica.
In rest:
Carlos - 6 - a avut unele interventii reusite
Balan - 5 - pierde mingea usor in situatile cele mai nedorite
Ghionea - 7 - capitanul de azi nu a avut probleme
Baciu - 6 - s-a descurcat bine tinand cont ca a ratat o parte a perioadei de pregatire
Nesu - 6 - parca e in revenire de forma
Oprita - 7 - a avut un rol important in jocul din seara asta, aparand la finalizare, pe partea opusa, exact at cand trebuia
Lovin - 5 - unii cresc, altii scad in valoare...el nimik
Coman - 6 - a jucat putin, dar a facut-o cu determinare
Ochirosii - 7 - surpriza placuta a meciului, personal mi-a placut mult
Cristocea - 6 - s-a descurcat bine pe postul lui Dica, de fapt postul care il avantajeaza cel mai mult. Rateaza inadmisibil
Badea - 6 - a muncit mult, a ratat o acazie mare ,e o akizitie foarte buna cred eu, are timp sa se integreze si sa creasca
Paraschiv - 6 - asa cum il stiam
Nicolita - 6 - a dinamitat atacul Stelei, semanand panica in apararea visnie
Iacob - - notat prezenta in teren
sorin_777
23rd July 2006, 03:36
Ochirosii dupa parerea mea este un pusti care la 17 ani ne-a aratat ca poate devenii un nou C.Ronaldo. Cel putin sperante exista...
skill
23rd July 2006, 04:47
Ochirosii a aratat valoare dar nu experienta, pe care o va capata cu timpul.Viteza, sprint, dribling, pasa.Are toate calitatile sa devina un jucator de top.
daby
23rd July 2006, 05:03
Votul meu este pt Daniel Balan. A salvat echipa de la un gol + ca a centrat la faza golului.
Ochirosii asta o sa ajunga mare fotbalist.
El ar putea fi numit noul Hagi, nu panarama aia de zicu. I'au patat numele lu Giga cand l'au numit pe ala Noul Hagi
adriancostin83
23rd July 2006, 08:27
Sorin Ghionea!!! Nimic nu trecea de el!
ioana20
23rd July 2006, 12:13
Am votat Razvan Ochirosii! Arata a fotbalist si sper ca va avea ocazia sa joace in acest sezon la Steaua mai mult decat au jucat celelalte tinere sperante sezonul trecut. Dar per ansamblu toate rezervele noastre au aratat ceva mai mult decat pana acum. Carlos are nevoie de mai multe meciuri ca acesta ca sa convinga, am incredere ca va arata mai multe in teren decat in afara lui; iar Ghionea pentru prima data capitan la Steaua si a si ridicat un trofeu deasupra capului!:D Banel s-a vazut cand a intrat, si da, si mie mi s-a parut ca a mai pus ceva masa musculara pe el.
FELICITARI SUPERCAMPIONILOR! BV OLI!
sorin_g
23rd July 2006, 12:15
Am votat Mihaita Nesu pentru rautate.
L-am votat pe Ochirosii pt incurajare.
A jucat cu multa determinare, ambitie si fara frica.
Plusuri mai primesc: Balan, Baciu, Ghionea
Minusuri: Coman, Cristocea, Badea
In rest, ceilalti au jucat mediocru.
Danna
23rd July 2006, 12:18
Votul meu merge la Razvan Ochiroshii :chinez:
stelistaO6
23rd July 2006, 12:21
balan a jucat bine insa votul meu merge la razvan ochirosii care a jucat cel mai bine(parerea mea :D)
aris-din-zalau
23rd July 2006, 13:17
Am votat Opritza pt. golul care ne-a adus trofeul.. :yup:
#Caddy
23rd July 2006, 13:59
votat : Razvan Ochirosii
dan_fuica
23rd July 2006, 15:53
daca puteam vota doi votam carlos si ochirosii.Pe carlos l-am mai votat asa ca am votat ochirosii.
daby
23rd July 2006, 16:00
Sorine, Cristocea a jucat chiar bine
Clujeanu`
23rd July 2006, 16:03
Carlos - 6 - a aut interventii bune,dar a fost lent la unele suturi din afara careului
Balan - 5.5 -a crescut si nu mai greseste cum a facut
Ghionea - 7 - constant bun,fara emotii
Baciu - 5 - a jucat rau din cauza ca a pierdut ceva din pregatire
Nesu - 6.5 - trup si suflet pt culori,nu stiu de ce nu joaca mijloca pt ii foarte bun la centrari
Oprita - 7 - a dat golul si o palma tuturor ce nu credeau in el!!Bravo Bobina!
Lovin - 6 - a jucat totusi destul de bine, a avut multe interventii utile plus ca are un spirit de luptator(era sa-l caftesaca pe grifins)
Coman - 4.5 -a jucat putin si a faultat mult(el s-a accidentat la un fault de-al lui)
Ochirosii - 5.5 - inca nu e pregatit de liga 1 (totui are 17 ani),a invatat din jocul asta
Cristocea - 5.5 - constant
Badea - 6 - mai are de lucrat la finalizare
Paraschiv - 6 - numai inima
Nicolita - 6.5 - intrand pe teren a adus un plus de dinamism
Iacob - -
siiir louie
23rd July 2006, 22:20
eu tot pe Sorin Ghionea merg. S-a vazut ca a fost seful pe teren (si capitan si cel mai bun in interventii), a dat incredere echipei.Tine-o tot asa Sorine.
elyzutzawz
23rd July 2006, 23:18
L-am votat pe Sorin Ghionea. Scuze dar eu nu ii votez pe cei care au aratat un pic mai mult decat ne asteptam (Balan, Oprita, Ochirosii etc) doar pentru faptul ca si-au revenit/sunt la inceputurile lor la Steaua. Votez obiectiv pe cel care mi s-a parut mai bun. Ceilalti au facut destule greseli, chiar daca s-au evidentiat prin ambitie, euforie, curaj.
Opritza, providential ca si in alte dati. Dar si Ochirosii e simpatic. Promite !
daby
24th July 2006, 04:41
ia sa fac si yo asa
Carlos - 6.5 a aparat destul de bine
D.Balan - 7 a salvat echipa de la un gol si a centrat la gol
Ghionea - 7 "stalpul apararii"
Baciu - 6.5 destul de bine
Mihaita Nesu - 7 multa daruinta
Cristocea - 7 a jucat foarte bine, centrari bune, concurenta mare pt Bostina
Lovin - 6.5 mie imi place cum joaca si in meciu asta a jucat bine
G.Coman - 5 a jucat putin si s'a accidentat la un fault de al lui
Oprita - 6.5 de cand a nascut sotia sa joaca mai bine
Badea - 6 mai are de lucrat la finalizare
Ochirosii - 7 mult tupeu in joc, o sa ajunga mare, parca l'a driblat si pe jegosu ala criminal de sapunaru daca nu ma insel
Iacob -
Paraschiv - 6 nu prea s'a vazut
Banel - 6.5 a intrat el s'a inviorat jocu
Andrei4Steaua
24th July 2006, 05:00
Carlos - 7
D.Balan - 7
Ghionea - 7.5 (ii dadeam 8 daca il pleznea mai rau pe Griffits)
Baciu - 6
Mihaita Nesu - 7 bun de karate
Cristocea - 7
Lovin - 6
G.Coman - nu am pentru ce sa-i dau nota
Oprita - 6.5 face progrese mari
Badea - 6 nu a gresit si nici nu a facut ceva notabil ... nu prea a ajuns mingea la el =))
Ochirosii - 7.5 tot asa si e pe drumul cel bun
Iacob - 5 nimic notabil decat schimbarea
Paraschiv - 6
Banel - 6 se poate mult mai mult
votat Ochirosii
colonelu Voiculescu
24th July 2006, 09:23
I-ai dat nota si lui Iacob care a jucat 2 minute ? :ntz:
ANTIDINAMO
24th July 2006, 11:17
L-am votat pe Nesu .
A jucat cu multa determinare si ambitie .
In rest:
Carlos - evolutie normala 6
Balan - e praf 5 + pt centrare
Ghionea - evolutie normala 6
Baciu - evolutie normala 6
Nesu - cel mai activ 7
Oprita - e praf 5 + pt gol
Lovin - e praf 5
Coman - e praf 5
Ochirosii - cel mai activ 7
Cristocea - evolutie normala 6
Badea - e praf 5 poate nu s-a integrat
Paraschiv - evolutie normala 6
Nicolita - evolutie normala 6
Iacob - fara nota a jucat 2 min.
alex80
24th July 2006, 11:54
Cristocea si Balan au jucat excelent, Lovin cel mai slab...si inca o observatie,Cristocea e cel mai tehnic jucator al Stelei, daca ar avea si ceva forta ,ar fi tare de tot...Coman n-are ce cauta la Steaua, sper sa fie doar rezerva.
miki_stelista
24th July 2006, 12:12
Eu zic ca toti jucatorii au evoluat bine, din moment ce am batut rapidul cu echipa de rezerve. Votez totusi Ochirosii pentru ca este inca tanar, are timp sa mai evolueze, iar din ce a aratat pana acum, pare a fi o tanara spearanta a Stelei!
MIREL6RADOI
25th July 2006, 02:54
Rog pe cei care nu au vazut meciul,ci doar rezumatul de pe gsp,tvr samd...asa si eu as putea sa votez "dupa ureche"
ketsbaya
25th July 2006, 09:35
Am votat Daniel Balan,pt incurajare,s-a miscat bine+k a centrat si la gol.Sper sa joaca bine in continuare pt k mie imi place de el....si il apreciez foarte mult pt faptul k a revenit dupa accidentarea aia urata care l-a tinut ceva timp departe de gazon.
Daca puteam vota de 2 ori al doilea vot era pt Ochirosii,la varsta lui stie destul de bine cu mingea si daca va mai fi bagat in unele meciuri cred k va profita de ocazii-mai rau la el e faptul k nu face faza defensiva aproape deloc,in rest e OK pustiul! :yes:
4steaua
25th July 2006, 13:12
am votat vali badea pentru ca s-a zbatut destul cand a avut mingii, nu prea are de la cine sa primeasca pase.
ochirosii mi-a placut pentru determinare si insistenta, are mult tupeu, nesu intr-adevar se pare ca e in crestere de forma, multa rautate in jocul lui, balan a salvat poarta la o faza pe care scria clar gol, insa pierde usor baloanele, ghionea nu a avut nici o problema
chifteaua meciului, atat cat a jucat a fost gigel coman, care nu stiu ce a cautat pe teren, se vede ca e in urma rau cu tot, a pierdut mai toate mingiile, duelurile.
cel mai tare la partida asta a fost faptul ca i-am batut pe urati cu rezervele, le-am luat supercupa cu rezervele.
degeaba tot zic ei, ca i-am batut si noi in sfarsit, cand ar trebui sa se gandeasca ca anul asta ne-am duelat cu ei in uefa, in campionat si acum in supercupa, si in toate trei noi am avut castig, asa ca......ciocu mic
cat despre imn,eu una nu l-am auzit, la ce sonorizare minunata e pe lia, e destul de posibil ca nici jucatorii sa nu fi auzit!!
Andrei4Steaua
25th July 2006, 20:43
Rog pe cei care nu au vazut meciul,ci doar rezumatul de pe gsp,tvr samd...asa si eu as putea sa votez "dupa ureche"
Ce ii rogi ? =))
LoMax8
25th July 2006, 21:32
Asteptam rugatu... :D :D :D
MIREL6RADOI
26th July 2006, 01:13
Ce ii rogi ? =))
Mi se pare aiurea sa votezi "jucatorul meciului" atata timp cat n-ai vazut tot meciul..din cate stiu,andrei costea locuieste in US,ma indoiesc ca a vazut meciul si totusi..a votat!capito?!
LoMax8
26th July 2006, 01:55
Mi se pare aiurea sa votezi "jucatorul meciului" atata timp cat n-ai vazut tot meciul..din cate stiu,andrei costea locuieste in US,ma indoiesc ca a vazut meciul si totusi..a votat!capito?!
Bine k ti se pare aiurea, nu tre sa te lauzi cu asta :) :) :)
MIREL6RADOI
26th July 2006, 04:37
Bine k ti se pare aiurea, nu tre sa te lauzi cu asta :) :) :)
I-am explicat ceea ce nu a inteles.Scuza-ma,in ce ar consta "lauda"?!
MIREL6RADOI
26th July 2006, 20:19
[COLOR=Red]COLOR]
[B]Modalitate de punctare :
-in sondaj vor fi afisati toti jucatorii care au jucat in acel meci. Vor fi punctati primii 10 jucatori in sondaj, in felul urmator : jucatorul care a acumulat cele mai multe voturi va primi 10 puncte, urmatorul 9 puncte si tot asa pana la locul 10, care va primi 1 punct.
Rassu:intr-un meci,evolueaza cel putin 11 jucatori si maxim 14,voi,ati decis ca primii 10 sa primeasca pct.Intrebare:ce se intampla cand din jucatorii care au evoluat,nu sunt 10 jucatori care au primit cel putin un vot?Dupa parerea mea,e mare probabilitatea sa se intample...
Cristi
26th July 2006, 20:23
Rassu:intr-un meci,evolueaza cel putin 11 jucatori si maxim 14,voi,ati decis ca primii 10 sa primeasca pct.Intrebare:ce se intampla cand din jucatorii care au evoluat,nu sunt 10 jucatori care au primit cel putin un vot?Dupa parerea mea,e mare probabilitatea sa se intample...
varianta 1. Dam cu banul si vedem cine primeste punctele:P
varianta 2. se reporteaza punctele ptr "tragerea urmatoare"
varianta corecta. primesc puncte numai jucatorii care au fost votati, restul punctelor....la gunoi.
P.S. daca aveti vreo idee cu privire la ce zice regulamentul ala nu cred ca este tarziu sa spuneti. daca consideram ca e o idee buna o sa incercam sa o punem in aplicare.
steauaclub.tk
26th July 2006, 20:42
Tocmai de aceea s-a ales sa se puncteze primii 10 jucatori. De cele mai multe ori nici nu sunt votati 10, dar era prea putin 5. Cine nu primeste vot, nu este punctat. Exista posibilitatea ca un jucator sa primeasca X voturi, dar sa nu fie punctat pentru ca sunt alti 10 jucatori cu mai multe puncte. :mrgreen:
Daca primesc acelasi nr. de voturi, primesc aceleasi puncte. :razz:
MIREL6RADOI
27th July 2006, 00:35
Bun,ce faceti atunci cand mai multi jucatori au acelasi nr de voturi si rezulta ca 12 jucatori au fost votati:)
steauaclub.tk
27th July 2006, 01:18
De exemplu la Supercupa: Ochirosii a adunat cele mai multe voturi. Asta inseamna 10 puncte. Urmatorul jucator este Oprita-9 puncte. Dupa el urmeaza 2 jucatori cu acelasi numar de voturi:ambii am primit cate 8 puncte.
sorin_g
28th July 2006, 22:36
Dar tot nu mi se pare corect.
Fiecare meci ar trebui sa primeasca o nota de la 1 la 10.
Ca nu putem compara cel mai bun jucator dintr-o infrangere rusinoasa, in care toata echipa a fost la pamant cu un jucator care decide un meci capital (de exemplu, unul international).
Nota meciului ar trebui sa influenteze punctajul.
Sau macar o regula de genul:
-meci de CL: 2.0 x punctaj
-meci de UEFA: 1.5 x punctaj
-meci de Liga I: 1.0 x punctaj
-meci de Cupa sau Supercupa: 0.5 x punctaj
Ce ziceti?
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.