View Full Version : Dumitru Dumitriu
h1911
22nd July 2006, 19:45
http://www.uefa.com/MultimediaFiles/Photo/footballcentral/FootballCentral/5122_351X180.jpg
Titi Dumitriu este unul dintre marii antrenori ai Stelei,avand un palmares de invidiat:
1994-1995: Castiga campionatul si califica Steaua in grupele Ligii Campionilor
1995-1996: Realizeaza event-ul si reuseste o noua calificare in grupele Ligii Campionilor
1996-1997: Din nou Titi Dumitriu obtine Cupa si Campionatul precum si o noua calificare in grupele Ligii Campionilor,din pacate si ultima.
2004-2005: Titi Dumitriu castiga titlul cu numarul 22 pentru Steaua.
Multumim Titi Dumitriu,un mare antrenor si un mare stelist!
h1911
22nd July 2006, 20:29
Într-un interviu acordat publicatiei Atac, fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, crede ca Steaua va ajunge în grupele Ligii Campionilor. ”Presimt ca Oli va reusi sa califice Steaua în Liga. Echipa a facut progrese deosebite, de cînd este el antrenor. M-as bucura sa reuseasca si sa demonstreze ca esecul din semifinala Cupei UEFA cu Middlesbrough a fost o pura întîmplare. E un mare antrenor, stie multa tactica si nu trebuie sa se împiedice de tot felul de echipe mici”, a declarat Titi Dumitriu.
Ultimul antrenor care a jucat cu Steaua în grupele Ligii Campionilor i-a atacat pe Walter Zenga si Oleg Protasov. ”Cei doi antrenori, Walter Zenga si Oleg Protasov sînt vinovti de esecurile Stelei. Mai ales Zenga. A facut cîteva greseli nepermise. Sa joci cu Bostina în atac dovedeste ca Zenga nu se pricepe la fotbal”.
Dumitriu îl contrazice si pe Emerich Ienei si mizeaza pe Carlos. ”Merg pe mîna lui, în ciuda greselilor facute. E destul de bun pentru Steaua. Si Hamutovski a comis multe gafe, in perioada în care a jucat la Steaua”, a spus Dumitru Dumitriu.
Cristi89
22nd July 2006, 21:07
Titi Dumitriu a facut multe pentru Steaua,insa cred ca se cam trezeste vorbind atunci cand vine vorba despre Zenga si Protasov. :no: Sa nu uitam ca cei doi,au reusit mult mai mult decat antrenorii romani in ultimii zece ani. Timpul lui Dumitriu la Steaua a trecut de mult insa el pare sa nu inteleaga acest.Mai mult,vad ca il si confunda pe Protasov cu Zenga. :mrgreen:
Pe viitor ar face mai bine sa gandeasca inaite sa spuna ceva.
jurnalistul2000
2nd July 2007, 20:36
Contactat telefonic, fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a declarat, pentru stelisti.ro, că, din punctul său de vedere, Dinamo este principala favorită la cştigarea titlului. "Din ce am văzut n sezonul precedent şi făcnd o legatură cu transferurile, cred că Dinamo are prima şansă. Steaua trece printr-o perioada mai delicată, cu jucători nerefăcuţi complet. Din păcate, problema cea mai importantă pentru Steaua este aceea ca rezervele nu se ridică la nivelul titularilor şi cei de acolo trebuie să o rezolve", a afirmat fostul tehnician.
Dumitriu s-a referit şi la actualul antrenor al vicecampioanei Romniei, Gică Hagi, preciznd că are ncredere n calităţile acestuia de antrenor. "Pe Hagi l-am avut jucător la Steaua, pe vremea cnd eram antrenor secund, ntre 1988 şi 1990. Era un tip ambiţios, iubea acel club şi dădea tot ce avea mai bun pentru echipă. Ca antrenor, nsă, a avut destule ghinioane, mai ales n ceea ce priveşte echipa naţională. Totuşi, aceşti ultimi ani l-au călit şi sunt convins că are capacitatea de a duce Steaua n Ligă şi de a cştiga titlul", a spus Dumitru Dumitriu pentru stelisti.ro.
Titi are dreptate.Dinamo s-a intarit serios si pleaca la favorita.Dar nu intotdeauna calculele hartiei sunt cele mai realiste.Nici noua ne ne dadea nimeni sanse in Liga si am facut o figura frumoasa.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.