View Full Version : Gigel Coman
Cristi
18th July 2006, 16:48
Gigel Coman
http://img88.imageshack.us/img88/562/comanaa6.jpg
MIREL6RADOI
18th July 2006, 17:10
Dumnezeule,Cristi,ce poza i-ai pus la coman?!!!!!!!!:))))))HAHAHAHAHAHA
Revenind la fotbal,sper ca sa joace la fel de bine ca la national,caci la poli aek bragadiru..a fost praf:)Personal,nu-l simpatizez pt ceea ce a facut in meciul tur din camp 2005-06(l-a calcat pe Banel,a dat cu cotu) insa nu conteaza daca il simpatizez sau nu,important e sa joace bine.
eli.
18th July 2006, 17:13
ii dorim tot binele si sa joace cat mai bine :) M6R in turul camp la poli aek a jucat bine din cate imi aduc eu aminte ... din retur cand a venit Hagi nu au mai fost interesati de el ..
JustMe
18th July 2006, 17:16
si la poli a jucat bine chiar dupa ce a fost transferat de la national. nu pot sa uit cum i-a umilit pe aviari in giulesti :)
RedStar
18th July 2006, 17:16
Dumnezeule,Cristi,ce poza i-ai pus la coman?!!!!!!!!:))))))HAHAHAHAHAHA
Revenind la fotbal,sper ca sa joace la fel de bine ca la national,caci la poli aek bragadiru..a fost praf:)Personal,nu-l simpatizez pt ceea ce a facut in meciul tur din camp 2005-06(l-a calcat pe Banel,a dat cu cotu) insa nu conteaza daca il simpatizez sau nu,important e sa joace bine.
Oriunde il pui pe Hagi antrenor jucatorii sunt praf.
Oli in returul 2004-2005 a luat 30 de puncte in 15 meciuri cu jucatorii lui de la National.
Cristi
18th July 2006, 17:22
Dumnezeule,Cristi,ce poza i-ai pus la coman?!!!!!!!!:))))))HAHAHAHAHAHA.
deocamdata nu avem altceva bre, e provizorie asta :innocent:
il pandim cand se intoarce si ii frigem o poza cu echipamentul nostru pe el :wub:
cogdao
18th July 2006, 17:34
Coman e un jucator bun dar nu stiu in ce masura va putea sa joace la Steaua cand pe aceeasi parte sunt Bostina si Cristocea.Anyways,wellcome!!
Cristi89
18th July 2006, 19:25
Cu siguranta venirea lui Gigel Coman este un castig pentru Steaua.Ramane de vazut cat de bine se va integra in lotul Stelei.Se stie faptul ca in timpul meciului Poli AEK-Steaua,din sezonul trecut,Coman a avut o serie de intrari foarte dure la adresa lui Banel Nicolita.Norocul sau ca Banel nu este razbunator ;)
In rest datele despre el sunt foarte bune:are 195 de meciuri in Divizia A,7 in cupele europene si doar 3 pentru echipa nationala.Este asadar un jucator experimentat
Trebuie sa observam totusi lipsa de consecventa a conducatorilor Stelei care au luat un jucator fara o talie impresionanta(doar 1,73m) :(
#EffecT
18th July 2006, 23:35
Gigel Coman este in opinia mea un transfer foarte reushit.
Un jucator muncitor,tehnic,rapid,agresiv!
Chiar daca in ultima parte a sezonului nu a traversat o forma foarte buna,sunt sigur ca sub comanda lui Oli va reushi sa redevina acel Gigel Coman care se juca cu apararea crapidului acum 2 ani!
Ii urez mult succes,si cat mai multe bucurii in tricoul ros-albastru :yes:
colonelu Voiculescu
19th July 2006, 10:55
Coman e jucator bun atita timp cat sta departe de baruri !
Sa speram ca nu se va inhaita cu Bostina si Carlos
colonelu Voiculescu
19th July 2006, 11:53
Sper ca nu se (re)apuca de baut , asa cum facea deseori la Timisoara
Andrei4Steaua
19th July 2006, 12:04
Din punctul meu de vedere e un transfer super .... daca Saban o demonstreze ca stie multe si Coman o sa se integreze bine putem spune ca ne-am intarit ...... cu toate ca eu cred ca mai avem nevoie de un atacant gen Dica si un mijlocas central pur-sange care sa ii poata inlocui pe Radoi sau Paraschiv oricand.
Una peste alta BAFTA GIGELEEEEEEE :P :naughty: :naughty:
pepe4786
19th July 2006, 14:12
pana la urma poate fi un transfer bun.Stim ca are valoare,altfel nu venea la Steaua.Sper ca nu ne va dezamagi.FORZZA STEAUA
miki_stelista
19th July 2006, 17:13
deocamdata nu avem altceva bre, e provizorie asta :innocent:
il pandim cand se intoarce si ii frigem o poza cu echipamentul nostru pe el :wub:
A aparut una astazi pe gsp.ro...Oricum, speram sa avem cat mai multe poze cu el in echipamentul nostru, cu zambetul pe fata dupa o victorie in Champions League...Welcome, Gigel Coman!
h1911
19th July 2006, 17:39
Welcome, Gigel Coman!
Stii...Gigel Coman e roman nu englez sau alta natie...Zi-i pe romaneste..sau ai vreo problema cu limba romana?
miki_stelista
19th July 2006, 17:46
Daca tot te preocupa atat de mult modul in care l-am salutat, ia vezi, am scris bine Champions League?
Gepeto
20th July 2006, 11:42
Baiatul asta are talent...mult. Pacat ca are insomnii...
Poate incepe sa uite de discoteci si se tine de fotbal.
Mult succes.
P.S. Consider ca Gigel Coman poate fi conducatorul de joc de care avea nevoie Steaua.Depinde numai de el.
colonelu Voiculescu
20th July 2006, 20:18
Are mai multe sanse sa conduca trupa de soc formata din Carlos si Bostina pe tarimuri bahice !!
sorinutza
22nd July 2006, 12:46
Ii urez mult succes lui Gigel Coman la STEAUA... :smile:
sorin_g
23rd July 2006, 12:09
Stie cineva cat de grava e accidentarea?
stelistaO6
23rd July 2006, 12:14
e vorba de ceva entorsa...sper sa nu fie asha grav:((
e vorba de ceva entorsa...sper sa nu fie asha grav:((
depinde de ce grad de entorsa e ... de ex la entorsa de grad 2 sta cam 1 luna pe tusa .... radoi a avut entorsa de grad 2 dar la coman nu poate fii vorba deci cred ca la returul cu Gorica o sa il avem
#EffecT
23rd July 2006, 14:23
Hmmm,cam nasol inceput de sezon pentru Gigel Coman.
Dupa ce ca e in urma cu pregatirea fizica,s-a si accidentat.:wallbash:
Sper sa nu fie ceva grav,si pana la startul campionatului sa ishi revina.
RedStar
23rd July 2006, 14:25
Are entorsa, o sa-i treaca.
Hmmm,cam nasol inceput de sezon pentru Gigel Coman.
Dupa ce ca e in urma cu pregatirea fizica,s-a si accidentat.:wallbash:
Sper sa nu fie ceva grav,si pana la startul campionatului sa ishi revina.
fii sigur ca entorsa a fost cauzata si din cauza lipsei de pregatire
eli.
23rd July 2006, 14:29
fii sigur ca entorsa a fost cauzata si din cauza lipsei de pregatire
pai si-a facut-o cu mana lui ... a vrut sa-l faulteze pe nu stiu care si s-a accidentat ... ar fi cazul sa o lese mai moale cu faulturile ca doar nu vre sa-l ajunga pe Nesu care aseara a luptat kung-fu
colonelu Voiculescu
23rd July 2006, 14:31
Sa speram ca nu e nimic grav si revine repede
Kishcutia
23rd July 2006, 14:57
pai si-a facut-o cu mana lui ... a vrut sa-l faulteze pe nu stiu care si s-a accidentat ... ar fi cazul sa o lese mai moale cu faulturile ca doar nu vre sa-l ajunga pe Nesu care aseara a luptat kung-fu
mie mi-a placut cum a jucat nesu...ambitios....cat despre coman...o sa-si revina si o sa aiba alte ocazii sa arate daca e de Steaua...
Clujeanu`
23rd July 2006, 16:18
Gigel ii un pariu al lui Gigi si daca se integreaza si isi da seama ca-i ultima sansa pt el sa confirme, atunci gigel va fi un om de baza la Steaua pt ca talent are cu carul!
LoMax8
23rd July 2006, 23:46
Bine Gigel Coman era de asteptat sa se accidenteze...mai tot timpul a fo accidentat si aici la Timisoara...o sa vedetzi cat de accidentat o sa fie. Dak e in urma cu pregatirea fizica de ce nu a jucat Bostina. Saban e si el in urma cu pregatirea si de aia a jucat Balan...
dargo
23rd July 2006, 23:49
Bine Gigel Coman era de asteptat sa se accidenteze...mai tot timpul a fo accidentat si aici la Timisoara...o sa vedetzi cat de accidentat o sa fie. Dak e in urma cu pregatirea fizica de ce nu a jucat Bostina. Saban e si el in urma cu pregatirea si de aia a jucat Balan...
Bostina face parte dintre titulari si acestia au fost menajati. De-aia a jucat Coman.
LoMax8
23rd July 2006, 23:52
dargo am inteles asta dar nu risti cu un jucator care e slab pregatit fizic. S-a vazut ca Gigel era extenuat dupa cateva minute. Si dak nu s-ar fi accidentat nu cred ca ar fi rezistat mai mult de o repriza...dar nah pana la urma e decizia lui Oli
KosmyN
24th July 2006, 03:21
Coman a fost fortat aseara si pt k are nevoie de cat mai multe minute jucate, pt a se integra cat mai rpd in relatiile de joc
ANTIDINAMO
24th July 2006, 10:54
Coman din pacate este praf ! mai e mult pana departe .....
siiir louie
24th July 2006, 19:10
Sa speram ca nu e nimic grav si revine repede
Este la clinica din Bologna si nu are decit o entorsa la genunchi. Asta seara se da verdictul si vom afla cit va sta.
kalashnikov
24th July 2006, 23:12
Nu ne putem da seama inca de valoarea lui Coman . Inca nu a putut demonstra nimic , asa ca nu imi permit sa il critic dar nici nu cred ca va fi o mare stea . Sper sa ma insel si totusi sa joace bine , pentru ca totusi si el trebuie sa realizeze ca a venit la Steaua. Ii urez insanatosire grabnica.
colonelu Voiculescu
24th July 2006, 23:25
Este la clinica din Bologna si nu are decit o entorsa la genunchi. Asta seara se da verdictul si vom afla cit va sta.
Entorsa la genunchi nu-i tocmai o bagatela . Maldarasanu tot de asta sufera
Pentru cele mai simple cazuri tot se sta ~3 saptamini fara efort
In Prosport se zice ca Gigel ar avea probleme la glezna stinga . Ma rog , vom vedea
carlos_fernandez
25th July 2006, 17:57
crezi ca vei juca in meciul cu gorica?
carlos_fernandez
25th July 2006, 17:58
Crezi ca vei juca in meciul cu gorica?
carlos_fernandez
25th July 2006, 18:06
se va califica steaua in grupele LIGII CAMPIONILOR?
eli.
25th July 2006, 18:06
Crezi ca vei juca in meciul cu gorica?
vrei sa-ti raspunda ? cum sa joace daca el nici nu a plecat in Slovenia
colonelu Voiculescu
25th July 2006, 19:11
crezi ca vei juca in meciul cu gorica?
Da , voi juca .
Eu sunt fratele lui Coman si m-a rugat sa-ti raspund !
#EffecT
25th July 2006, 19:30
Da , voi juca .
Eu sunt fratele lui Carlos si m-a rugat sa-ti raspund !
Colonele,termina cu caterinca pe forum.
Ce vrei sa stie pustiu,are 7 ani si abia s-a inregistrat pe forum.
Nu are de unde sa stie,ca Gigel Coman nu o sa-i raspunda :lol:
colonelu Voiculescu
25th July 2006, 19:50
Ce vorbesti bre ? Chiar sunt fratele geaman a lui Coman . Am 1.97 , sunt gras si negru
j.c.
2nd August 2006, 13:37
Nu cred ca este un jucator slab pentru Steaua, important este sa constientizeze unde joaca.Pe vremea cand era la Poli si era antrenor Oli a avut jocuri bune...sper sa joace cel putin asa.
P.S.
Ceva-mi spune ca din iarna o sa-l aiba ca si coechipier pe Caramarin...
colonelu Voiculescu
2nd August 2006, 15:24
Cred ca vine tot clanul National pina la urma
master_wolf
2nd August 2006, 16:24
ralucaprintesa
LiviuX
3rd August 2006, 21:43
Măi băieţi, faza e că orice s-ar spune GIEGEL COMAN este cel mai reuşit transfer pe care l-a făcut Jiji de atâta amar de vreme.... De acum 2 ani de când l-a transferat pe Bănel, altu mai bun nu îmi vine în minte!
madalina_193
4th August 2006, 16:50
sa vedem c o sa arate d aku`n kolo..k deja s`a accidentat....sa speram k e un transfer bun kum zic ceilalti ;)
oliviu
5th August 2006, 13:57
8-) este un jucator de banda dreapta f bun insa tre sa munceasca mai mult ca sa ajunga in echipa.jos palaria
RedStar
5th August 2006, 13:59
Dude, Coman joca pe stanga si centru :wallbash:
dj_fr3aky
5th August 2006, 19:34
sunteti cei mai tari>>>>bravo Nea Becalii esti cel mai tare tineo tot asa.Un singur gand e in capul tuturor Steaua in Champion League:))) va urez noroc baietii si o sa fiu alaturi de voi:::))))STEAUA-Champions League :bye:
colonelu Voiculescu
5th August 2006, 21:33
Stie cineva cand revine Coman ?
Bogdanbibi
6th August 2006, 00:22
pai se auzea ca sta 3 saptamani, au trecut vreo 2...deci inca una cred :-?
stelistaO6
9th August 2006, 20:26
si atunci poate sa reintre din nou pe teren?;;)
georgecatalin
10th August 2006, 13:44
ce poza iatzi pus mai :) :shocked:
eli.
10th August 2006, 16:06
poate il vom putea folosi in returul cu Standard...
Generalu assasino
13th August 2006, 10:51
sper ca il baga in meciu cu uta dak so refacut
LoMax8
13th August 2006, 15:24
Mult sub nivelul lui Bostina!!!
colonelu Voiculescu
13th August 2006, 15:45
Vad ca nu-ti prea place clanul National :)
LoMax8
13th August 2006, 15:48
Pai ar trebui? Echipa de 3 lulele fara traditie si fara jucatori de valoare...acolo se aduna de-a lungul timpului toti jucatorii care nu au reusit nimik la echipe mai mari, sau au fost indepartati de la ele, etc
mike2funy
14th August 2006, 02:20
Deocamdata noi am dat un jucator care vad ca ajuta pe Poli sa faca puncte si ne-am ales cu o "companie" pt Radoi la clinica din Italia . Rau bulan mai avem si noi la transferuri sezonul asta .
raulutz
14th August 2006, 03:35
Deocamdata noi am dat un jucator care vad ca ajuta pe Poli sa faca puncte si ne-am ales cu o "companie" pt Radoi la clinica din Italia . Rau bulan mai avem si noi la transferuri sezonul asta .
totusi badea joaca bine..la fel si saban(chiar daca a jucat putin)
Heavenstar5
16th August 2006, 13:37
Bai...Gigel e un jucator talentat, dar am auzit ca nu prea e foarte serios, adica ii cam plac lichidurile bahice..Ce pot sa zic? In rest...sa il vedem dupa accidentare cum se integreaza in echipa..in supercupa nu am putut vedea prea multe. :fotbal:
LoMax8
16th August 2006, 15:36
Dupa accidentare va venii alta accidentare si tot asa...interesul lui e sa-si i-a banu` si atat
raulutz
16th August 2006, 16:00
Dupa accidentare va venii alta accidentare si tot asa...interesul lui e sa-si i-a banu` si atat
la national a fost un timp in care juca f bine..nu puteam sa`l luam pe caramarin in loc de coman? inca 4-500.000 $...
LoMax8
16th August 2006, 16:06
Nu puteam sa-l luam si pe caramarin...ar fi fost culmea sa aducem toata leginea ex-National-ista la Steaua...La National juca foarte bine? Cateva meciuri poate dar nu a dat pe afara, de altfel nici Caramarin nu a dat pe afara...oricum la Poli Coman a fost mai mult accidentat si cand a jucat a aratat foarte putin...
Caramarin e destul de tehnic dar ii lipsesc alte calitatzi: forta fizica(mic de inaltime si uscat, cand il vad pe strada mi-e frica sa nu respir catre el ca-l i-a vantul), prea individualist, nu alearga, etc+ ca o data cu Piti am incheiat cu pitici: Mitritza, P. Stoica, R. Paduretz,etc...
raulutz
16th August 2006, 16:54
Nu puteam sa-l luam si pe caramarin...ar fi fost culmea sa aducem toata leginea ex-National-ista la Steaua...La National juca foarte bine? Cateva meciuri poate dar nu a dat pe afara, de altfel nici Caramarin nu a dat pe afara...oricum la Poli Coman a fost mai mult accidentat si cand a jucat a aratat foarte putin...
Caramarin e destul de tehnic dar ii lipsesc alte calitatzi: forta fizica(mic de inaltime si uscat, cand il vad pe strada mi-e frica sa nu respir catre el ca-l i-a vantul), prea individualist, nu alearga, etc+ ca o data cu Piti am incheiat cu pitici: Mitritza, P. Stoica, R. Paduretz,etc...
m`am referit ca mai bine il lua pe caramarin in locul lui coman..a jucat bine in prima etapa..mi`a dat emotii la lovitura aia libera..e bun..
p.s.:nesu, paraschiv, ochirosii, cristocea, p.marin sunt prea inalti si prea puternici?:D
LoMax8
16th August 2006, 18:26
m`am referit ca mai bine il lua pe caramarin in locul lui coman..a jucat bine in prima etapa..mi`a dat emotii la lovitura aia libera..e bun..
p.s.:nesu, paraschiv, ochirosii, cristocea, p.marin sunt prea inalti si prea puternici?:D
Ochirosi are timp sa creasca iar din toti cei amintiti de tine doar p.marin e mai mic decat caramarin... :yes:
raulutz
16th August 2006, 18:35
Ochirosi are timp sa creasca iar din toti cei amintiti de tine doar p.marin e mai mic decat caramarin... :yes:
m`am referit doar ca avem jucatori mici..si caramarin se apropie(vag) de dica..ar merge si el ca dica n`o sa poata sa joace meci de meci..o sa mai fie menajat si o sa intre g. coman?!
LoMax8
16th August 2006, 18:41
Bine hai ca n-are rost...caramarin "se apropie (vag) de dica"...la ce la culoarea parului?!
raulutz
16th August 2006, 18:44
Bine hai ca n-are rost...caramarin "se apropie (vag) de dica"...la ce la culoarea parului?!
hai ma ca e bunicel..macar reserva la steaua..oli il cunoaste mai bine..l`a avut la national si la poli..
LoMax8
16th August 2006, 18:54
Pai asta e ca oli incerca sa-si aduca preferatii peste tot unde se perinda chiar dak valoarea lor este mai slaba si asta nu e un lucru bun
colonelu Voiculescu
18th August 2006, 11:38
Care mai este starea de sanatate a numitului Coman Gigel ?
Mai este la Bologna ?
A revenit acasa ?
Face antrenamente cu ceilalti ?
Cand va putea fi folosit intr-un meci oficial ?
Bogdanbibi
18th August 2006, 13:14
spuneau astia de la gsp acum cateva zile ca ar avea sanse sa joace chiar si cu standard
Robby Darac
19th August 2006, 19:04
ba unde pot vedea live meciu Steaua-Standard?Is plekat in elvetzia si nu o sa ajung acas la ora meciului.Mersi.Forza Steaua
:romania:
raulutz
19th August 2006, 19:33
spuneau astia de la gsp acum cateva zile ca ar avea sanse sa joace chiar si cu standard
ar putea..dar n`o sa joace :D
eli.
19th August 2006, 20:10
ba unde pot vedea live meciu Steaua-Standard?Is plekat in elvetzia si nu o sa ajung acas la ora meciului.Mersi.Forza Steaua
:romania:
in elvetia ? hmmm asta numai stiu dar il poti vedea live comentariu pe www.prosport.ro / www.onlinesport.ro ... cam atata stiu pt. tine :D
nu prea cred ca o sa fie dat pe vreo televiziune din afara :unsure:
mike2funy
19th August 2006, 23:46
Coman a intrat dar inca se vede ca joaca dezorganizat si fara inspiratie . Mai are pana sa fie o piesa bine unsa in angrenajul echipei .
LoMax8
20th August 2006, 01:14
COman deocamdata e pe langa fotbal...
sorin_g
20th August 2006, 13:44
Se pare ca nu noi am dat teapa Grasului de la Poli Bragadiru, ci invers... si am dat si 200k in plus...
Steaua Forever
20th August 2006, 13:47
Si eu as fii vrut ca Cristea sa ramana la Steaua dar acest lucru nu a depins de noi,asa ca trebuie sa ne obisnuim cu ideea ,ca Cristea joaca la rivala noastra,despre Coman nu prea am ce sa zic inca ,el este un jucator bun ,sper sa-si revina cat mai repede si sa arate adevarata lui valoare la Steaua .......
colonelu Voiculescu
20th August 2006, 14:43
Coman , in cele 45 de minute jucate in 2 meciuri s-a remarcat printr-o accidentare si 2 cartonase galbene
POate mai mult , dar trebuie sa o arate si la Steaua
raulutz
20th August 2006, 16:46
Coman , in cele 45 de minute jucate in 2 meciuri s-a remarcat printr-o accidentare si 2 cartonase galbene
POate mai mult , dar trebuie sa o arate si la Steaua
si un joc penibil..mingi pierdute..e praf..
gabryel
21st August 2006, 16:29
:wallbash: Nici acum nu ma impac cu gandul ca acest 'individ' pe nume Gigel Coman a ajuns la Steaua.Pur si simplu nu are fata de Steaua...imi pare rau ca sa intamplat asa...mai bine il aduceam pe Tiberiu Balan de la Sportul
=>N4P4sT4<=
21st August 2006, 16:58
chill! ca o sa demonstreze ca are valoare de steaua.
miki_stelista
21st August 2006, 17:52
Dupa declaratia lui cristea, in care spunea ca-i pare bine ca a plecat de la Steaua si ca pentru el faptul ca a ajuns la ploi e un pas inainte, chiar ca nu mai vreau sa aud nimic de el.
Cat despre Gigel Coman, poate mai mult si sper sa o demonstreze. Apropo, cat mai sta accidentat?
ww
21st August 2006, 18:46
pai nu l-ai vazut ca a intrat?
RedStar
21st August 2006, 18:54
:wallbash: Nici acum nu ma impac cu gandul ca acest 'individ' pe nume Gigel Coman a ajuns la Steaua.Pur si simplu nu are fata de Steaua...imi pare rau ca sa intamplat asa...mai bine il aduceam pe Tiberiu Balan de la Sportul
Tibi Balan este in recuperare pana in iarna.
O sa vezi ce bine o sa joace Coman cand isi intra in forma.
LoMax8
21st August 2006, 22:51
Tibi Balan este in recuperare pana in iarna.
O sa vezi ce bine o sa joace Coman cand isi intra in forma.
Sper ca la forma pe care a avut-o la FC National te referi ca la Poli a fost pe langa fotbal plus ca a fost mai mult accidentat...
RedStar
21st August 2006, 23:00
Nu cred ca a fost el pe langa fotbal, acolo l-a adus cu Hagi cu tacticile lui. Oli a obtinut in retur cu el si ceilalti de la National 30 de puncte.
LoMax8
21st August 2006, 23:16
Stai ca Gigel Coman a jucat la Poli si in era Oli si crede-ma ca a fost slab, oricum mult sub ce juca la fc National.
LoMax8
21st August 2006, 23:17
Gigel Coman a jucat la Poli si in era Oli si crede-ma ca a fost slab, oricum mult sub ce juca la fc National. Si in era Hagi nu a facut decat sa confirme conul de umbra in care era intrat.
j.c.
21st August 2006, 23:58
Eu nu sunt de acord cu ce zici tu...cand vrea sa joace o face chiar foarte bine...
In era Hagi poti sa-mi numesti un jucator de la Poli care juca fotbal?
Sa nu mai punem la socoteala faptul ca el oricum ajungea la Steaua cand antrenor a fost numit Olaroiu.
LoMax8
22nd August 2006, 01:21
BIne zis cand vrea? Dar el nu vrea...si de cand nu mai vrea? De cand a ajuns la Poli si l-au unflat aia de bani, acum a venit la Steaua si are un salar cu 20 de mii mai mic decat la Poli dar oricum f mare si de aia nu vrea si se da accidentat, exact ca la Poli, iar cand isi revine se remarca prin faulturi si cartonase galbene sau rosii...imi pare rau ca are cu ce da nu vrea.
Adrian Duminicescu
24th August 2006, 10:29
este adevarat si la poli a jucat bine dar cel mai bine va juca de acum inainte la echipa noastra de suflet
j.c.
24th August 2006, 11:50
este adevarat si la poli a jucat bine dar cel mai bine va juca de acum inainte la echipa noastra de suflet
Nu cred sa dezamageasca...are in acest moment tot ce-si doreste: coechipieri, banca tehnica, dar mai ales suporteri.
aris-din-zalau
24th August 2006, 12:10
Gigel a ajutat foarte mult la calificare prin faptul ca a lasat echipa adversa in 10 oameni si a fost foarte sigur la mingile care i-au venit, este un castig aducerea acestui fotbalist si ii doresc multa bafta in continuare !
miki_stelista
24th August 2006, 23:42
In acest meci, l-am remarcat pe Coman prin eliminarea lui Sa Pinto. Si asa putem spune ca a fost un om "decisiv" in soarta meciului. Sper sa revina la forma buna si sa ne dovedeasca noua ,suporterilor, ca n-am gresit cand i-am acordat incredere!
stefan
25th August 2006, 19:28
ce asezare in teren are steaua?
d-izzy
2nd September 2006, 15:54
In meciul de azi a jucat fundas stanga :)
Se incearca oare o reprofilare? Avem 4 mijlocasi stanga si numai doi fundasi stanga ...
colonelu Voiculescu
2nd September 2006, 15:55
A jucat fundas stinga in prima repriza
In a doua repriza a jucat mijlocas stinga
Nu are inca tirul reglat . Trage tare dar aiurea
eli.
2nd September 2006, 16:12
A jucat fundas stinga in prima repriza
In a doua repriza a jucat mijlocas stinga
Nu are inca tirul reglat . Trage tare dar aiurea
isi va regla el si tirul. sa nu uitam de Lovinho care si el trimitea minge spre tarom iar acum prinde foarte des poarta ;)
Wholigan
2nd September 2006, 16:15
Hmm, si eu zic ca isi va relga tirul, dar Lovin tot spre tarom le trimite 99%. Altfel e foarte util la centrul terenului, si recupereaza cele mai multe migni dintre jucatorii nostri.
sorin_g
10th September 2006, 15:28
e adevarat ca poate juca la fel pe mai multe posturi, dar nu la fel de bine, ci la fel de prost.
m-am bucurat cand a venit, dar acum ma calca pe nervi si mi-e teama sa nu strice atmosfera super de la echipa - ati vazut cum a urlat ca nesimtitul ieri la dica? imi venea sa-l scot in suturi de pe teren
Cristi89
10th September 2006, 18:54
Gigel Coman juca binisor acum cativa ani,insa acuma e praf.In plus la capitolul caracter e aproape de zero.Amintiti-va ce i-a facut lui Banel in meciul de anul trecut cu AEK Timisioara.
LoMax8
10th September 2006, 23:48
Cu argesul super praf, trage ca la loviturile de pedeapsa din hochei, dak s-ar aplica regulametul de acolo, cu el in echipa, am castiga tot la 9,12,15-0
GrimleyFanSteaua
12th September 2006, 17:55
Si Coman si Stelian Stancu sunt f urati ....:))
Lasand glumele la o parte imi place de Coman ca e "ghebos"...streseaza adversaru la maxim....a excelat cu Pinto.....al naibii....e genu de jucator care te enerveaza la culme daca joaca impotriva ta....
Gepeto
13th September 2006, 15:23
Din ce a jucat pana acum pentru Steaua, Gigel Coman s-a remarcat, in mod deosebit, prin nervozitate excesiva si cotonogeala la greu...In curand, va vedea rosu...in fata ochilor...
Opinia mea: slab caracter in afara terenului, slab si pe teren... Poate deveni un adevarat pericol pentru Steaua in meciurile importante daca va fi eliminat in urma faulturilor dure pe care le practica meci de meci...
LoMax8
13th September 2006, 15:32
Ma rog ca Oli sa nu-l foloseasca decat in extremis in UCL, avem altii mai buni ca el...dar oli stiu ca are afinitatzii spre ex-jucatorii nationalului asa ca mai mult k sigur ca o sa-l bage.
Jucatorii care dupa parerea mea nu sunt inca pregatitzi sa joace la Steaua, asta nu inseamna ca nu vor fi sunt:
G.Coman
O.Petre
S.Stancu
Ultimul nu cred ca s-a acomodat inca, nu se pozitioneaza bine in teren, paseaza prost, nu-l simte pe Nicolitza inca astea din cate am vazut in meciul cu Argesul...
Primii doi in schimb, parerea mea, sunt praf, deocamdata
d-izzy
13th September 2006, 15:32
Nici eu nu-s un fan al lui...
eli.
13th September 2006, 15:33
Nici eu nu-s un fan al lui...
baii eu nu la-m urmarit la timisoara , si acolo a fost asa ? sau a jucat mai rau ? :doh:
#EffecT
13th September 2006, 15:36
Gigel Coman momentan nu are unde sa joace:
mijlocasi stanga:Cristocea/Bostina
mijlocasi centrali:Radoi/Para/Lovin/Ov.Petre
fundasi stanga: Petre Marin/Nesu
Probabil ca va juca titular in cupa romaniei. :)
Sincer,sunt cam dezamagit de atitudinea lui si in special de jocul lui ..la Pitesti a pierdut toate mingiile,a stat numai in off-side,faulteaza dur si cand nu trebuie.Daca continua in felul acesta,nu rezista mai mult de un an la steaua.
LoMax8
13th September 2006, 17:21
baii eu nu la-m urmarit la timisoara , si acolo a fost asa ? sau a jucat mai rau ? :doh:
pai asta e ca eu fiind timisorean l-am vazut la timisoara si cu oli si cu hagi si a fost la fel de praf...
#EffecT
13th September 2006, 17:24
pai asta e ca eu fiind timisorean l-am vazut la timisoara si cu oli si cu hagi si a fost la fel de praf...
Hai nu fii rau...cu oli nu a fost chiar asa praf :)
A prins cateva meciuri bune :P
LoMax8
13th September 2006, 18:20
Hai nu fii rau...cu oli nu a fost chiar asa praf :)
A prins cateva meciuri bune :P
nu zic ca n-a prins cateva....dar nu cred ca Steaua are nevoie de jucatori care prind cateva meciuri bune
proto_alive
16th September 2006, 18:49
Nu Putem sa simpatizam pe cineva sau sa nu simpatizam trebuie sa fim o echipa shi sa ne intelegem unii pe atiii
.......korekt? :romania: :flowers:
proto_alive
16th September 2006, 18:52
lomax 8 nici nu shti kate dreptate ai;)
M4r|us
17th September 2006, 23:19
Jucatoru asta nu are ce cauta in lotul lui Steaua. Punct.
anook
17th September 2006, 23:21
gigele .......offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff fff
LoMax8
17th September 2006, 23:21
Ai intrat in partea a 2-a si ai fost praf!!! apuca-te serios de treaba ca nu merge...
d-izzy
17th September 2006, 23:23
e PRAAAAF Coman ... mai bine il baga pe Saban/Stancu ca fundas dreapta si-l muta pe Petre pe stanga ...
OvidelStelistu
17th September 2006, 23:24
Gigele cu parere de rau tzin sa te anuntz ca nu mai ai loc in lotul Stelei, dak itzi convine un loc pe banca de rezerve din cind in cind...bine, dak nu .....!? Astazi ai fost veriga slaba , si nu m-ar fi durut asa de tare dak n-ar fi fost un derby meciul de astazi! Deci: ori itzi revii din ametzeala si joci cum trebuie, ori pleci de bunavoie!
anook
17th September 2006, 23:25
offfffffffffff unde este Victoras ,cum lipseste in aceste momenteee
ww
17th September 2006, 23:26
am crezut ca Andrei Cristea e slab... dar era mai bun decat ceea ce a aratat pana acuma Coman... eo sper sa se integreze, sau sa faca ceva sa joace bine... ca asa nu mai merge
laura19is
18th September 2006, 00:11
parerea asta o impartasesc si eu, dar sper totusi ca antrnamentele echipei,atitudinea si motivatia il va influienta pozitiv in culorile noului tricou!
dax
18th September 2006, 00:23
gigel nu a aratat nimik bun pana acum, ci din contra. Nu stiu daca a fost bun de ceva vreodata, dar ar trebui trimis in alta parte sa joace meci de meci. Ca mai mult ne incurca. Strica si fazele de atac, si face si probleme in propria aparare. Mare noroc am avut la sfarsitul meciului. Incredibil !
sorin_g
18th September 2006, 01:03
De Gigel trebuie scapat cat de repede posibil, pana nu strica tot la echipa.
#EffecT
18th September 2006, 01:18
Gigel Coman :bye:
Apuca-te tata de alt sport,ca fotbalul e prea greu pentru tine.
LoMax8
18th September 2006, 01:30
Oli, cum am mai spus are un singur defect sau slabiciune, cum vretzi sa-i zicem,anume e atasat de ex-jucatorii nationalului din vremea cand era acolo antrenor si ii cara dupa el...Coman a fost adus la cerintele lui la fel si O.Petre, ambii au fost praf, cu exceptia a maximum 5 meciuri,la timisoara, atat sub comanda lui cat si sub cea a lui Hagi. Asta nu-mi place la el.
sorin_g
18th September 2006, 01:31
Stati ca nu l-am vazut pe Caramarin... call me Nostradamus.
LoMax8
18th September 2006, 01:35
Stati ca nu l-am vazut pe Caramarin... call me Nostradamus.
aia am zis si eu inca de cand era G.Coman in discutzie. Am zis atunci ca urmatoarele transferuri vor fi: O.Petre, Caramarin, Olah si M.Popa
proto_alive
18th September 2006, 02:52
bah stii ce.......ya ****
proto_alive
18th September 2006, 02:54
steaua oriku e campioana pn la moarte nu ne tre jukator ne tre doar spirit suporteri........un singur spirit o singura ekipa steaua kare au ceva impotriva sa imi suga **** sa bag puula in gura lor **** dinamo **** rapid shi restu
proto_alive
18th September 2006, 02:54
rapidu shi dinamo sunt doar o ptizda ne***uta hai sa ii ***em noi bag ****-n mama lor
$teauA
18th September 2006, 10:08
Acest jucator nu are ce cauta in lotul Stelei.
colonelu Voiculescu
18th September 2006, 10:31
Gigel inca nu-si revine . Nu a jucat slab aseara . A jucat mediocru , dar oricum sub ceea ce se cere la Steaua
M4r|us
18th September 2006, 11:23
Nu are ce cauta la Steaua jucatorul asta. Mi-a placut la poli o perioada, cand era in forma, acum insa e sub ceea ce inseamna cuvantul " mediocru ".
LoMax8
18th September 2006, 13:34
G.Coman nu va pleca de la Steaua decat dak primeste o oferta mai buna...e slabiciunea lui Oli si nu-l va lasa sa plece.
Uitati-va si voi pe gsp.ro la ocazia imensa a crapidistilor din finalul partidei...sa vedetzi cine a gresit la o faza care orice amator putea s-o rezolve mega-lejer.
G.Coman: Adio! Visul frumos s-a terminat/Adio! Povestea ta s-a incheiat. :bye:
Mandark
18th September 2006, 14:01
G.Coman nu va pleca de la Steaua decat dak primeste o oferta mai buna...e slabiciunea lui Oli si nu-l va lasa sa plece.
Uitati-va si voi pe gsp.ro la ocazia imensa a crapidistilor din finalul partidei...sa vedetzi cine a gresit la o faza care orice amator putea s-o rezolve mega-lejer.
G.Coman: Adio! Visul frumos s-a terminat/Adio! Povestea ta s-a incheiat. :bye:
Corect, subscriu celor scrise de tine. Gigel Coman este " copilul de suflet" al lui Oli, asa ca nu va pleca curand din Ghencea. Despre prestatia lui de aseara ma abtin sa mai comentez.........
Clujeanu`
18th September 2006, 14:05
Intr-adevar Gigel este un jucator sub mediocru care n-are fata de Steaua!Daca vedeam ca are potentila il aparam (ca si pe Oprita), dar la el nu vad nimic!Ambitie=0 Daruire=0 Tehnica=1!
Bogdanbibi
18th September 2006, 14:30
l-as prefera intotdeauna pe bostina lui g.coman, dar daca e slabiciunea lui oli n-avem ce face...asteptam ca oli sa-l aduca la o forma acceptabila, desi nu cred ca asta se va intampla mai devreme de anul viitor
mamaligichi
18th September 2006, 15:31
de ce nu joaca Bostina ? ca sa joace preferatul lui Oli ? cred ca da...
dargo
18th September 2006, 15:34
Ramane de vazut cine va evolua in locul lui Lovin cu Dinamo... Bostina, Cristocea sau Ov. Petre. Poate chiar Dica.
Cristi
18th September 2006, 15:38
ca sa nu pierdem un meci de atatea etape, ca sa jucam in Liga Campionilor, ca sa batem la kiev cu 4-1.....lasa-l pe Oli sa faca echipa cum stie el.
P.S. inceteaza sa postezi intrebarea asta peste tot!
Master Steaua
18th September 2006, 16:27
Bostina cred ca este pe punct de plecare de la noi. Nu cred ca va mai suporta mult sa stea pe bara, in schimb intra gigel care e mult sub Bostina. Parerea mea.
LoMax8
18th September 2006, 17:43
Gigi Coman aici va ramane mult si bine, pana pleaca oli...incet incet il va impune in echipa. Deocamdata la saltat fara sa ne dam seama peste Bostina. Cristocea a fost in forma in sezonul asta si nu poate fi tinut pe banca inca, de aia Oli il incearca pe Gigi si fundas stanga, ca sa-l joace cat de cat sa nu zica "fiusu", "tata mai adus sa stau pe banca?"...acelasi regim il va avea si O.Petre care in curand va fi saltat peste Lovin si o sa-l vedem prima obtiune la schimbare dupa Radoi. Dar poate ma insel evident, pana acuma tot ce am zis s-a adeverit, restul, ramane de vazut ;)
alex80
18th September 2006, 17:51
Probabil Oli doreste sa demonstreze ce mare echipa avea la Fc National...cu P.Marin , care a fost depasit fara probleme la golul rapidist, si cu Coman.N-au valoare de Steaua.
mike2funy
18th September 2006, 18:54
mai are mult de munca pana sa se integreze in echipa ... arata dorinta de a-si confirma calitatile dar nu prea reuseste ( parerea mea este ca e si putin egoist ... in unele faze...)
raulutz
18th September 2006, 21:23
lent..fara mobilitate..suteaza prost..nu alearga..si cand alearga o face foarte incet..incetineste jocul..fara pic de creativitate...cel mai prost transfer al stelei..all time
Cristi89
18th September 2006, 21:25
Gigel Coman a dezamagit din nou.Cred ca ar trebui sa stea mai mult pe banca de rezerve ca poate asa ii va veni mintea la cap.Nu cred ca se compara cu Bostina.
mike2funy
18th September 2006, 23:51
Nu cred ca se compara cu Bostina.
Pai Bostina joaca de 1 mie de ori mai bine decat gigel . Si eu is de acord ca ar trebui sa faca tusha Coman pana ii vine mintea la cap . Iesit total din forma . Al naibii e ca imi aduc aminte de jocurile pe care le facea pe cand era la FC National impotriva Stelei si ma cam oftic . De ce nu joaca ca atunci ?
d-izzy
19th September 2006, 01:18
dureaza pana te adaptezi... desi nu m-a convins deloc Gigel pana acum. praf si pulbere.
Sper insa sa ne dea cat mai repede peste nas tuturor celor care-l contesta acum, prin niste evolutii bune ... :)
raulutz
19th September 2006, 02:04
dureaza pana te adaptezi... desi nu m-a convins deloc Gigel pana acum. praf si pulbere.
Sper insa sa ne dea cat mai repede peste nas tuturor celor care-l contesta acum, prin niste evolutii bune ... :)
viseaza in continuare :bye:
d-izzy
19th September 2006, 02:06
a man's gotta dream :P
raulutz
19th September 2006, 02:09
a man's gotta dream :P
eu nu inteleg dc nu l`a luat pe varga in loc sa dea pe coman 800.000$...era si mai tanar si mai bun..cred k dak s`ar fi dus oricare de pe forum sa joace in locul lui coman cu rrapidu o facea mai bine...
mheemhee
19th September 2006, 10:21
Gabriel Bostina, cazut în dizgratie?
NEDORIT Mijlocasul ros-albastrilor ar putea parasi Steaua din aceasta iarna deoarece nu se mai afla în gratiile lui Gigi Becali
Cosmin Olaroiu nu l-a introdus în lotul pentru derby-ul cu Rapid pe Gabi Bostina (foto), desi acesta nu avea nicio problema medicala.
Mijlocasul ros-albastrilor era o prezenta constanta în primul “11”, el jucând în toate partidele de pâna acum, mai putin în meciul de la Kiev, când a fost pe banca de rezerve, si aseara, când nici macar nu s-a aflat în lot. Concurenta de pe postul de mijlocas stânga este cea mai acerba din lotul stelist, nu mai putin de patru jucatori râvnind acest loc: Cristocea, Coman, Bostina si tânarul Ochirosii. Vasilica Cristocea se afla în mare forma, iar Gigel Coman este unul dintre preferatii lui Oli, pe când Bostina este în dizgratia lui Gigi Becali din cauza escapadelor sale nocturne si nici nu se afla într-o forma foarte buna. Fobalistul adus de Mihai Stoica de la Galati a jucat 381 de minute în acest debut de campionat pentru Steaua si 174 de minute în cele cinci meciuri de cupele europene.
daca face asta oli si-a pierdut mult din respectul pe care i-l purtam
nu e posibul sa dam afara un jucator ca gabi care poate in orice moment sa rezolve meciul si e unul dintre cei mai buni jucatori care ii avem ca sa il tinem pe alde` coman
asta nu a aratat nici 1 data ca e fotbalist nici cand juca la national nici la timisoara iar la 30 de ani ai lui nu cred ca mai are ce arata la noi
RedStar
19th September 2006, 11:03
Si cat l-ai respectat pe Oli. Asa e, nu e posibil asa ceva. Tu ii stiii cel mai bine, Oli doar face primul 18 pe prietenii.
miki_stelista
19th September 2006, 11:07
Da, cum sa nu...De fapt, dupa presa, Bostina a plecat inca din iarna trecuta, dar minunea a facut sa mai apara din cand in cand pe teren...La fel s-a scris si de Carlos, iar acum evolueaza din ce in ce mai bine. De cand e Oli la echipa, aproape ca pot sa bag mana in foc ca Becali nu s-a mai bagat in alcatuirea echipei. Ce mi-ar placea sa fie miercuri cu dinamo, sa le inchida gura jurnalistilor care n-au altceva de ce sa scrie. La ora actuala, Steaua se vinde cel mai bine in lumea sportiva!
Master Steaua
19th September 2006, 11:56
Da, cum sa nu...De fapt, dupa presa, Bostina a plecat inca din iarna trecuta, dar minunea a facut sa mai apara din cand in cand pe teren...La fel s-a scris si de Carlos, iar acum evolueaza din ce in ce mai bine. De cand e Oli la echipa, aproape ca pot sa bag mana in foc ca Becali nu s-a mai bagat in alcatuirea echipei. Ce mi-ar placea sa fie miercuri cu dinamo, sa le inchida gura jurnalistilor care n-au altceva de ce sa scrie. La ora actuala, Steaua se vinde cel mai bine in lumea sportiva!
Din pacate nu cred ca va fi cu Dinamo pe teren, si desi nu sunt mare fan gsp, cred ca de data asta au dreptate. Nu as vrea sa plece Gabi, care a aratat ca este peste Coman dar din pacate aste e viata si noi va trebui sa ne obisnuim cu ideea ca noi suporterii nu avem nici o vorba de spus.
d-izzy
19th September 2006, 12:28
Pai stim noi ce se intampla la antrenamente? Stim noi cat de mult se chinuie fiecare jucator la antrenamente? Nu zic, poate au si jurnalistii dreptate, dar sa speram ca nu. Poate nu o fi in forma si de-aia il tine "pe bara".
Sau poate prin sistemul rotatiei a venit si randul lui Bostina sa fie tinut deoparte o perioada ... desi cam lunga aceasta perioada ... nu stiu, nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau ...
LoMax8
19th September 2006, 14:15
Subiectu cu Bostina nu merita atata atentie si discutii. E clar ca nu joaca pentru ca Vasilica Cristocea i-a luat fatza, pe merit ce-i drept, iar G.Coman pe pile. Noi nu putem face nimik ,pleaca Bostina si ramane praful asta de jucator. Urmaresc cu interes urmatoarea mutare si anume scoaterea din vedere a lui Lovinho si introducerea fortata a lui O.Petre.
#EffecT
19th September 2006, 14:27
Avem 4 mijlocasi stanga si tot degeaba!
Cristocea-in scadere de forma
Gigel Coman-e praf
Ochirosii-neexperimentat,imatur,prea crud pentru a fi titular la steaua
Bostina-in dizgratie :?
Cred ca titular pe banda stanga in meciul cu dinamo va fi Nicolita,iar pe partea dreapta va juca Oprita.
Cu siguranta ca in iarna va pleca unul din cei 4 mijlocasi stanga,cred ca se va alege intre Bostina si Gigel Coman..dar cum Gigel e abia venit la echipa ,cel mai probabil Bostina va fi lasat sa plece in iarna.
Si uite cum ramanem pe cap cu Gigel care are forma 0,caracter 0, E disciplinat 0(special pentru boganther care a sesizat greseala gramaticala..scuze ...sper sa nu apar la carcotasi :wallbash: ) :doh:
ww
19th September 2006, 14:36
Si uite cum ramanem pe cap cu Gigel care are forma 0,caracter 0,disciplinat 0 :doh:
imi explici si mie de ce are caracter 0 si "are discipliciplinat 0" ?
ww
19th September 2006, 14:39
Si uite cum ramanem pe cap cu Gigel care are forma 0,caracter 0,disciplinat 0 :doh:
imi explici si mie de ce are caracter 0 si "are disciplinat 0" ?
#EffecT
19th September 2006, 14:42
imi explici si mie de ce are caracter 0 si "are disciplinat 0" ?
Caracter 0,ai vazut meciurile in care evolua pentru Poli Timisoara ? nu ar fi trebuit sa ma mai intrebi...l-a calcat in picioare de cateva ori pe Banel,da probabil nu a fost cu intentie :drool:
Si "are" disciplinat 0 ..scuze ma grabeam si nu am sesizat greseala gramaticala...se mai intampla omule ;)
Disciplinat 0 pentru ca omu nu prea duce viata sportiva,nu e un "familist convins"....;)
Peace...
dumitra_
19th September 2006, 15:53
:*( ce cauta omu asta la steaua.....oli chiar e orb? ....chiar daca ar fi gabi bostina intr`o pasa proasta ...ar fi mult mai bun ca si coman!!!... :wallbash:
raulutz
19th September 2006, 19:32
:*( ce cauta omu asta la steaua.....oli chiar e orb? ....chiar daca ar fi gabi bostina intr`o pasa proasta ...ar fi mult mai bun ca si coman!!!... :wallbash:
cred k si cernea ar juca mai bine mijlocas stanga decat coman..nici nu poate sa alerge las`o naibi de treaba
Generalu assasino
19th September 2006, 20:13
lasati`o dreq de faza , coman e fff bun dar ca REZERVA , BOSTINA te rog laso da`o in mm de viata de naopte si revino ca esti mai bun de mii de ori ca , Coman si ai jucat destui ani la Steaua si e pacat ca esti experimentat , ai o relatie de joc mult mai buna ca cristoncea si coman si n-as vrea ca din iarna sa te dea afara....sa mor eu disper aicea cand il vad pe coman cum joak , sper sa isi revina dar oricum dak nu si carlos a jucat mij stg in tinerete :))) sa fim seriosi bostina e mai bun ;)
Ana712
19th September 2006, 21:16
Mie nu imi place deloc aceasta rezerva de la Timisoara! :(
Din 5 pase el greseste 3,centreaza prost si suteaza la fel.
Sper sa ma insel si sa ne arate ca are valoare de Steaua,din pacate parca jucam in 10 cu el..
Inca o data...sper sa ma insel big time..
d-izzy
19th September 2006, 22:12
si mai e si mic de inaltime, si lent ...
dax
19th September 2006, 22:54
Mie nu imi place deloc aceasta rezerva de la Timisoara! :(
Din 5 pase el greseste 3,centreaza prost si suteaza la fel.
Sper sa ma insel si sa ne arate ca are valoare de Steaua,din pacate parca jucam in 10 cu el..
Inca o data...sper sa ma insel big time..
N-a aratat nimik altceva decat ca ar trebui sa se lase de fotbal. Sper sa nu joace in meciul cu militienii, ca va fi ca si cum jucam cu un om in minus. Si ne mai si incurca.
Sa speram ca maine seara vom fi mai bucurosi decat am fost duminica seara !
Mabrick
20th September 2006, 00:40
Gigel Coman a purtat odata tricoul 10 la nationala nu mai stiu in ce meci ,poate Dica ar trebui sa faca un gest caritabil si sa i-l imprumute o vreme.. sa-si dea drumul la joc
Pe Bostina il inteleg,e jucator cu vechime la steaua,este fustrant sa pierzi locul de titular in dauna unui jucator venit de curand mai ales in CL.Sa lase orgoliul la o parte cu multa ambitie poate sa-l lase si pe Cristocea pe banca
raulutz
20th September 2006, 00:42
Gigel Coman a purtat odata tricoul 10 la nationala nu mai stiu in ce meci ,poate Dica ar trebui sa faca un gest caritabil si sa i-l imprumute o vreme.. sa-si dea drumul la joc
Pe Bostina il inteleg,e jucator cu vechime la steaua,este fustrant sa pierzi locul de titular in dauna unui jucator venit de curand mai ales in CL.Sa lase orgoliul la o parte cu multa ambitie poate sa-l lase si pe Cristocea pe banca
si pe coman rezerva neconvocata la echipa a 2a..nici aia nu`l iau..
daby
20th September 2006, 02:13
E o prostie ca Gigel sa'i ia locul lu Gaby Bostina, in meciu cu crapid, Bostina trebuia sa fie titular, caci Cristocea la Kiev n'a jucat cine stie ce, iar Gigel nu trebuia convocat pt meciu cu "baietii maronii".
dumitra_
20th September 2006, 16:49
va dati seama cat au muncit baietii cu crapid...si in 10 si cu coman...parca erau 9 contra 12...saracii :pray: sper sa fie imprumutat cat mai repede...dar nici de imprumut nu cred ca il vrea cineva :*(
eli.
20th September 2006, 18:04
lasa frate ca or sa vina si meciurile din cupa romaniei , si meciul cu echipe "slabutze" din liga1 si in alea cred ca poate sa faca fata Gigel ... ce naiba doar e omu lui Oli :yes:
RedStar
20th September 2006, 19:13
Terminati cu tampeniile astea ca Gigel Coman e omul lui Oli. Toti numai felicitari la adresa lui Oli ca ce mare antrenor e si acum il jigniti spunand ca isi baga "copiii" in teren.
Oli e un profesionist si baga pe teren numai jucatorii care merita in acel moment sa joace.
Mereu ati jignit jucatorii si conducerea echipei, nu meritati deloc sa fiti suporterii Stelei !
M4r|us
20th September 2006, 19:17
RedStar : eu nu-l contest pe Oli dar te rog, raspunde la urmatoarea intrebare :
Crezi ca Coman merita sa joace in acest moment la Steaua si daca DA, de ce?
tnx :)
RedStar
20th September 2006, 19:22
Daca a fost adus la Steaua inseamna ca merita sa joace. Si daca Oli il baga pe el in teren in locul lui Bostina fii sigur ca are motive bine intemeiate.
Gandeste-te cat s-ar destabiliza lotul Stelei daca Oli ar face echipa dupa afinitati, ar aparea imediat disensiuni. Crezi ca e cineva atat de nebun incat sa-l bage pe Coman doar ca sa-l scoata in fata si sa riste discutii in vestiar ?
M4r|us
20th September 2006, 19:34
Nu contest faptul ca Gigel Coman are reale calitati de jucator, a demonstrat-o pe cand evolua la national si la poli insa judecand dupa ultimele evolutii de la steaua ... cred ca este cu mult sub ceilalti. Mai are nevoie de timp sa-si revina in forma
silviumesca
26th September 2006, 11:40
Ar fi bine sa se concentreze macar in jocurile de campionat, ca in europa nu e de el!
Gepeto
26th September 2006, 17:53
Crezi ca e cineva atat de nebun incat sa-l bage pe Coman doar ca sa-l scoata in fata si sa riste discutii in vestiar ?
Da, cu conditia ca Gigel Coman sa joace foarte bine; altfel...tusha!!!!
kalashnikov
1st October 2006, 20:30
sa il critic , nu cred ca ar mai fi nevoie , dar sincer daca eram admin dadeam close acestui thread din 2 motive ... 1) injuriile care vor urma la acest jucator care nu merita sa joace la steaua 2) daca eram antrenor dupa chestia de astazi il trimiteam la satelit pana la incheierea contractului . deja a intrecut orice masura , intotdeauna cea mai mica picatura umple paharul , in general , in viata , si e valabil si aici , ne-a mancat meciuri , a jucat prost , asta ii mai trebuia cartonas rosu
#EffecT
1st October 2006, 20:41
sa il critic , nu cred ca ar mai fi nevoie , dar sincer daca eram admin dadeam close acestui thread din 2 motive ... 1) injuriile care vor urma la acest jucator care nu merita sa joace la steaua 2) daca eram antrenor dupa chestia de astazi il trimiteam la satelit pana la incheierea contractului . deja a intrecut orice masura , intotdeauna cea mai mica picatura umple paharul , in general , in viata , si e valabil si aici , ne-a mancat meciuri , a jucat prost , asta ii mai trebuia cartonas rosu
Gigel Coman ar trebui sa se lase de meserie!pacat ca suntem fortati de accidentarile/suspendarile astea sa jucam cu gigel si ovidel in echipa! :cry: :cry:
ww
1st October 2006, 20:58
stie mai bine sa se bata decat sa joace fotbal... propun reprofilarea lui...
mheemhee
1st October 2006, 21:03
Gigele Ar Fi Cazu` Sa Ne Lasi
kalashnikov
1st October 2006, 21:04
precum am zis ... oare mai este cazul sa ne mai batem capul cu el ??
colonelu Voiculescu
1st October 2006, 21:07
Am fost pe stadion , dar sincer nu am vazut ce s-a petrecut acolo .
Steaua Forever
1st October 2006, 21:25
La televizor s-a vazut destul de clar ,cand Coman era la pamint doi jucatori al Iasului au dat in el cu piciorul cred ca acolo sa enervat nu stiu ce sa mai intamplat dupa aceea.
RBStar
1st October 2006, 23:14
Chiar nu inteleg ce cauta Coman la Steaua...de cand e la Steaua nu am vazut nici un meci in care sa faca macar o faza demna de retinut...nu un meci de retinut...
dar Oli insista sa il bage la fiecare meci...sper sa ne inselam noi si Coman sa arate ca macar are fata de rezerva la Steaua
LoMax8
2nd October 2006, 00:15
Apar si trimiterile in origini si alte cuvinte de ocara ce au influentat in vreu fel decizia arbitrului, plus ca stim foarte bine caracterul temperamental al lui Coman, jucator despre care de la inceput am spus ca ori va fi prin spitale ori suspendat, si mai putin pe teren, exact la la Poli Timisoara. Oricum cu sau fara el e tot aia.
Gepeto
2nd October 2006, 11:19
Din ce a jucat pana acum pentru Steaua, Gigel Coman s-a remarcat, in mod deosebit, prin nervozitate excesiva si cotonogeala la greu...In curand, va vedea rosu...in fata ochilor...
Opinia mea: slab caracter in afara terenului, slab si pe teren... Poate deveni un adevarat pericol pentru Steaua in meciurile importante daca va fi eliminat in urma faulturilor dure pe care le practica meci de meci...
Desi au trecut 2 saptamani de la postul meu de mai sus, Coman nu a facut decat sa adevereasca cele scrise de mine mai sus...din pacate pentru el, joaca din ce in ce mai prost, iar cu nervii...la pamant...
mheemhee
2nd October 2006, 11:22
ce nevoie avem noi sa creasca ochirosii cand putem sa jucam cu coman pana la 40de ani si atunci il vindem la real ca doar si-a facut treaba la noi
daca vine si caramarin putem sa luam 5 campionate oli nu o sa mai aiba sustinerea mea
LoMax8
2nd October 2006, 12:35
mheemhee te completez: caramarin, olah si popa...unul din cei 3 sigur va venii in toamna...
p4link
3rd October 2006, 12:52
Coman - leguma ..
Sper sa stai cat mai mult suspendat poate-ti vine mintea la cap.
dumitra_
3rd October 2006, 20:11
Coman - leguma ..
Sper sa stai cat mai mult suspendat poate-ti vine mintea la cap.
nu jigni legumele k nu merita sa le jignesti in halul asta :ntz: !!!...ar face un mare bine fotbalului daca ar sta departe de el...si mai bine`ar face sa stea departe de Steaua :whistling ...norocul lui cu accidentatii ...
LoMax8
3rd October 2006, 21:28
hai ca-l inteleg pe Nicolitza care pune suflet si fuge ca inecatu chiar dak uneori degeaba, il inteleg si pe Dica cand ne ofera cate o floricica aratand ce inseamna pt el fotbalul, il inteleg si pe Radoi care ca un galop de sanatate pt echipa si-i impinge de la spate, il inteleg si pe Ghionea, imerial in multe meciuri....tre sa-l inteleg si pe Coman care da din suflet trimiterile in mama si in neamuri si care ne "incanta" cum stie el mai bine, luand rosu direct.
Gepeto
4th October 2006, 16:45
Coman este prea batran ca sa-si schimbe caracterul...Vom avea probleme cu el in echipa...
kalashnikov
5th October 2006, 18:06
Vom avea probleme cu el in echipa...
crezi ca va mai fi titular intr-un meci oficial?
dumitra_
5th October 2006, 18:14
crezi ca va mai fi titular intr-un meci oficial?
eu una cred ca nu va mai vedea el meci oficial multa vreme....o etapa suspendat...revine si cristocea...eu una sper sa stea si sa priveasca cat mai multe meciuri de pe banca de acum inainte!
colonelu Voiculescu
5th October 2006, 20:24
Eu sper sa-si revina pentru ca ar fi nevoie de el . Poate juca pe trei posturi , dar trebuie sa o faca si bine . Totusi , la Steaua sunt alte pretentii
#EffecT
5th October 2006, 20:32
eu una cred ca nu va mai vedea el meci oficial multa vreme....o etapa suspendat...revine si cristocea...eu una sper sa stea si sa priveasca cat mai multe meciuri de pe banca de acum inainte!
Cu Oli antrenor,Gigel va prinde destul de multe meciuri in tricoul stelei.
Atat el cat si Ov.Petre nu sunt pusi la punct cu pregatirea fizica si asta conteaza foarte mult in performantele reusite de un fotbalist.De aceea ni se par noua atat de slabi.Eu,mi-l amintesc pe Coman cel din meciul cu rrapid(pe vremea cand evolua la Poli Timisoara),jucatorul de clasa dupa care multi suspinau in acea vreme.El trebuie sa fie 100% dedicat clubului,sa fie discplinat,sa nu duca viata extra-sportiva,sa se pregateasca suplimentar si sunt sigur ca poate reveni la forma de altadata.Am incredere ca Oli o sa il poata repune pe picioare in maxim cateva luni.
Acelasi lucru il astept si de la Ov.Petre...daruire 100%
Recunosc insa ca,deocamdata sunt praf si nu au ce cauta in teren.In mod normal nu ar fi trebuit sa fie folositi ,dar cum noi suntem etapa de etapa lipsiti de aportul a 4-5 jucatori,e normal sa joace.
Cristi89
5th October 2006, 20:38
Daca va fi mai responsabil,Coman ar putea sa revina la forma care l-a consacrat la FC National sau la Poli AEK.Am avea nevoie de el,mai ales ca Nesu s-a accidentat si il putem vedea jucand fundas stanga.
dumitra_
5th October 2006, 20:49
ma refeream la modul in care joaca acum...o sa fiu prima care`l lauda daca joaca la forma la care a jucat la poli.....dar pana atunci..mi se pare cel mai dezamagitor..sau cel putin eu asa il vad....
#EffecT
5th October 2006, 20:55
ma refeream la modul in care joaca acum...o sa fiu prima care`l lauda daca joaca la forma la care a jucat la poli.....dar pana atunci..mi se pare cel mai dezamagitor..sau cel putin eu asa il vad....
De aceeasi parere sunt si eu,numai ca spuneam ca poate reveni la forma de altadata prin munca,munca si iar munca.
@Cristi,ai dreptate,asta ar fi sansa lui sa prinda mai multe meciuri ca titular! tin minte ca a evoluat intr-un meci la echipa nationala ca fundas stanga si s-a descurcat foarte bine.Poate reprezenta o solutie pentru meciurile din campionat.
Asa il putem odihni si pe Marin!
Din iarna trebuie deja sa ochim un fundas stanga si in vara sa il cumparam.
Dica
11th October 2006, 17:37
Acest jucator face mai mult rau decat bine echipe Steaua.Ar trebui vandut in iarna.Dr ii ,,copilul de suflet a lui Oli'' si nu va pleca de la Steaua pna cand nu va pleca Oli.Totusi yo inca sper ca va pleca in iarna.
colonelu Voiculescu
11th October 2006, 17:40
De abia l-am cumparat . Cum sa-l vindem ? Avem rabdare macar 1 an si apoi vom vedea.
La forma lui obisnuita Coman e un jucator foarte util .
LoMax8
11th October 2006, 19:51
Da e foarte util, a fost foarte util in perioada poli...mai ales cand accidenta un jucator advers si aia nu mai aveau schimbari disponibile...
#EffecT
11th October 2006, 20:05
Toti fanii lui Coman sunt indreptatiti sa ceara rabdare...Gigel e doar de cateva luni la echipa si are nevoie de o perioada de acomodare.Din vara se va trage linie si vom socoti ce a facut el bun pentru echipa in aceasta perioada de timp.
Numarul golurilor,numarul paselor de gol,numarul deposedarilor si vom sti cu exactitate ce sa facem cu Gigel...il vom pastra in lot sau ne vom debarasa de el :)
Gepeto
12th October 2006, 14:02
Toti fanii lui Coman sunt indreptatiti sa ceara rabdare...Gigel e doar de cateva luni la echipa si are nevoie de o perioada de acomodare.Din vara se va trage linie si vom socoti ce a facut el bun pentru echipa in aceasta perioada de timp.
Numarul golurilor,numarul paselor de gol,numarul deposedarilor si vom sti cu exactitate ce sa facem cu Gigel...il vom pastra in lot sau ne vom debarasa de el :)
Ne vom debarasa...
#EffecT
26th October 2006, 23:20
Cand o sa scapam oare de specimenul asta ?
Ca mijlocas central e praf!!!
Ca mijlocas stanga e praf!!!
Ca fundas stanga e praf!!!
:wallbash:
.....e bun insa la K1,pe asta l-as baga intr-un meci cu Ustinov sau Aerts :)))
raulutz
27th October 2006, 14:00
:wallbash:
.....e bun insa la K1,pe asta l-as baga intr-un meci cu Ustinov sau Aerts :)))
ca fotbalist e praf..
dumitra_
27th October 2006, 14:21
cand am zis sa scape de el ati sarit ca mai are nevoie de timp...si dupa numai un meci vreti sa scapati cat mai repede de el...:wink:
ma bucur ca ati ajuns tot la dorinta mea :whistling
kalashnikov
27th October 2006, 14:49
ca fotbalist e bun pentru fc national
#EffecT
27th October 2006, 22:19
cand am zis sa scape de el ati sarit ca mai are nevoie de timp...si dupa numai un meci vreti sa scapati cat mai repede de el...:wink:
ma bucur ca ati ajuns tot la dorinta mea :whistling
Gigel nu se poate controla! continua cu interventiile brutale asupra adversarilor.In iarna sper sa reusim sa il vindem in Asia.Astfel de jucatori cotonogari nu au ce cauta la steaua!!!
LoMax8
28th October 2006, 13:34
In fotbal tre sa ai si un strop de creier, ori la Gigel e frig rau de tot in cap...Stelistuu nu-ti fa griji, nu va pleca de la Steaua...dak va pleca oli atunci il va lua cu el, altfel nu scapam de el...mai bine stie ca-l tine pe banca si nu-l joaca decat 10 min da oli tot nu-l da...
Gepeto
2nd November 2006, 15:20
Orice meci inceput de Steaua cu Gigel Coman titular, e un meci in care echipa stelista joaca in 10 oameni...Asa cum Carlos dadea nesiguranta apararii, la fel cu Gigel Coman pe teren stai cu frica deoarece jocul lui este foarte brutal si poate fi oricand dat afara....
Asta e parerea mea...
kalashnikov
2nd November 2006, 15:58
Gigel Coman ... Liga Campionilor , nu cred ca ar trebui sa existe vreo legatura , e un jucator modest
starr
2nd November 2006, 17:08
Pe Coman l-am vz de 3 ori in min in are a jucat..la un fault asupra lui Sergio Ramos(normal k trebuia sa-si faca simtita prezenta pe teren si cum altfel???),la o centrare in careu a lui Nicolita la care bineinteles k nu a ajuns si cand l-a incurajat pe Banel...e bine k si-a indeplinit visul...a jucat impotriva lui Real pe Bernabeu...peste ani,cand le va povestii nepotilor k a jucat pe stadionul galacticilor nu va mai conta si ce a realizat in acel meci
Nu-mi venea sa cred k Oli i-a spus sa se incalzeasca si mai rau ca l-a introdus pe teren cand noi am fi avut nevoie sa intre Bostina :ermm:
Gepeto
3rd November 2006, 11:21
Pe Coman l-am vz de 3 ori in min in are a jucat..la un fault asupra lui Sergio Ramos(normal k trebuia sa-si faca simtita prezenta pe teren si cum altfel???),la o centrare in careu a lui Nicolita la care bineinteles k nu a ajuns si cand l-a incurajat pe Banel...e bine k si-a indeplinit visul...a jucat impotriva lui Real pe Bernabeu...peste ani,cand le va povestii nepotilor k a jucat pe stadionul galacticilor nu va mai conta si ce a realizat in acel meci
Nu-mi venea sa cred k Oli i-a spus sa se incalzeasca si mai rau ca l-a introdus pe teren cand noi am fi avut nevoie sa intre Bostina :ermm:
Sa stiti ca Oli citeste acest forum...si sigur nu-i place ceea ce scrieti voi ;)
Alinutzzza
3rd November 2006, 15:02
Sa stiti ca Oli citeste acest forum...si sigur nu-i place ceea ce scrieti voi ;)
si daca citeste care faza?asta inseamna k nu mai pot sa'mi exprim opinia?poate k asa isi mai da si el seama de greselile facute.imi place super mult de Oli dar trebuie sa recunosc k la unele faze mai greseste si el..
booster
6th November 2006, 00:26
Cu ce il ai la mana pe Oli?
Bogdanbibi
6th November 2006, 00:35
nu scapam de baiatul asta decat daca se autosesizeaza gigi.....gaseste "patroane" niste chinezi dispusi sa-ti dea vreo 200 de mii pe el si acolo sa-l tina...
ww
6th November 2006, 01:32
incepeti sa va obisnuiti cu el... incet, incet isi face loc in lista titularilor...
dumitra_
6th November 2006, 08:56
incepeti sa va obisnuiti cu el... incet, incet isi face loc in lista titularilor...
Doamne fereste!!!!......cred ca GIGI macar la asta sa se priceapa sa vada cand trebuie sa vanda genul asta de jucatori!!!...eu propun sa`l dam la pachet cu Carlos!!!
colonelu Voiculescu
6th November 2006, 10:58
Asta pleaca de la Steaua cand o sa plece si Olaroiu . Mai degraba apar in iarna si Caramarin , Olah sau Canu ca sa se reintregeasca clanul "National"
Gepeto
6th November 2006, 11:01
Asta pleaca de la Steaua cand o sa plece si Olaroiu . Mai degraba apar in iarna si Caramarin , Olah sau Canu ca sa se reintregeasca clanul "National"
Astea-s glume macabre....Jucatori refurbished la Steaua? Ah, ar fi jenant...deja se vede politica de transferuri...
Mai bine cu Lovin si Nesu decat cu Ovidiu Petre si Gigel Coman!!
kalashnikov
6th November 2006, 16:31
jalnic ... nu merita sa fie titular
dumitra_
6th November 2006, 19:13
Mai bine cu Lovin si Nesu decat cu Ovidiu Petre
te rog nu`i baga pe coman si ov. petre in aceeasi oala...ov.petre chiar misca ceva...ceva mai mult...asa de repede ai uitat de meciul de la madrid?
ANTIDINAMO
13th November 2006, 11:38
Coman e praf ...
poate fundas stanga sa miste ceva ca in rest ....
miki_stelista
13th November 2006, 11:40
Cel putin aseara n-a ajuns mingea la el si n-a gresit. E un pas inainte...
#EffecT
13th November 2006, 11:50
Aseara a evoluat acceptabil.E un pas inainte
dany_star_f@n
13th November 2006, 14:36
LASA-TE AMATORULE ! N-AI VALOARE DE STEAUA !!!! NOROCUL TAU CU OLAROIU CA TE-A LUAT CU El PE LA TOATE ECHIPELE . ANDREI CRISTEA ERA DE 1000 DE ORI MAI BUN :no:
LoMax8
13th November 2006, 15:02
jalnic ... nu merita sa fie titular
Spune-i lu Oli...da si dak i-am spune tot titular va fi...
Am spus eu ca incet incet ii va impune pe Ov.Petre si pe Coman chiar dak nu merita(in sensul ca sunt altii pe acelasi post mai buni decat el)
ww
13th November 2006, 15:44
incet incet o sa-si gaseasca sau o sa-i gaseasca locul in primul 11... aseara a jucat acceptabil... nu a gresit
sorin_g
13th November 2006, 16:26
Ca fundas stanga cred ca e OK. Probabil ca nu aveam alternativa aseara pe postul ala. Insa e pacat sa irosesti un post de mijlocas pentru Gigel.
Care apropo, incerce sa joace mai sper fotbal...
Gepeto
13th November 2006, 17:04
incet incet o sa-si gaseasca sau o sa-i gaseasca locul in primul 11... aseara a jucat acceptabil... nu a gresit
La cat de slab a jucat National-ul, aseara putea sa puna si pe Thereau fundas...
Oricum, singurul lucru bun care se observa la Gigel Coman este...daruirea...
Ciprian 86
13th November 2006, 20:55
E bun si el la ceva : colectioneaza cartonase si e constant(nici o minge pe poarta) !
FUERA !!!!!!!!!!!!!!!!
Respect Walter Zenga !!!
:romania2:
kalashnikov
14th November 2006, 19:26
penibil ... atat
LoMax8
14th November 2006, 23:09
E impus cu fortza...asta nu-mi place...el nu are acelasi regim ca ceilalti...
siiir louie
14th November 2006, 23:14
si mie mi se pare ca-i oleaca supraponderal si apatic , fara dorinta de performanta (poate are probleme personale). Mie unul imi placea Coman de la FC National si de la Timisoara cind era Olaroiu acolo.
Coman de pe partea stinga a Stelei mi se pare slab (ca nivel al jocului prestat in acest sezon)--dar poate se schimba cine stie. Detasat e cea mai slaba achizitie a Stelei.
dumitra_
14th November 2006, 23:32
Panait n`a primit nici o sansa(sau una minuscula)....pe cand pe Coman ni`l baga pe gat!... :-x ..e adevarat ca postul lui Coman e mai liber..sau daca nu ii face Oli loc...dar totusi..
swing
15th November 2006, 09:19
Panait n`a primit nici o sansa(sau una minuscula)....pe cand pe Coman ni`l baga pe gat!... :-x ..e adevarat ca postul lui Coman e mai liber..sau daca nu ii face Oli loc...dar totusi..
Si totusi cu National a jucat binishor ca fundas stanga.
Ce am observat cu cei doi adusi de la Timisoara e ca au carente mari in pregatirea fizica. Nush cum naiba se antreneaza AEk da mai toti de acolo parca sunt reciclati.
colonelu Voiculescu
19th November 2006, 00:09
Meci hazliu facut si azi . Ma rog , au fost altii si mai slabi , dar tot asteptam sa-l vedem pe Coman din zilele lui bune ... Oare asteptam degeaba ?
NoNa4Steaua
19th November 2006, 00:32
esti o panarama !!!!!!!!! cum naiba o ajuns omu asta la steaua nu pot sa imi explic !! ii un dezastru ..
inafara de nervi nu arata nimic !!!!! cu el si cu olaroiu nu avem nici un viitor ... :furios:
Alinutzzza
19th November 2006, 01:15
intra cam urat.sper sa nu ia cartonas rosu si astfel sa faca rau si echipei care o sa ramana sa joace in 10 oameni....ar trebui sa intre si el mai frumos...nu cred ca Oli asa l'a invatzat
steaualina
19th November 2006, 03:19
Nu stiu ce-i cu Coman si nici pe ce criteriu a fost adus la Steaua,dar de la meci la meci ma conving ca a gresit echipa.Joaca in nota lui poli Timisoara.Astia si cand castiga parca o fac la misto si cu mult noroc(ca si cu UTA).Poate-si revine,desi nu cred.Marea mea intrebare este:ce cauta in teren un jucator,care din 10 pase(si centrari)greseste 7?
daby
19th November 2006, 03:58
A inceput sa joace, stati sa vedeti cand isi reintra in forma, vedeti ce goluri, are sut bun. ;)
kalashnikov
19th November 2006, 10:38
A inceput sa joace, stati sa vedeti cand isi reintra in forma, vedeti ce goluri, are sut bun. ;)
cand va juca bine , va fi vandut ... tocmai de asta a fost titularizat , sa fie dat pe bani multi , una e sa vinzi 1jucator praf care e rezerva , si una e sa vinzi 1jucator praf care joaca meci de meci
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.