PDA

View Full Version : STEAUA pe Cd

Duckadam
18th July 2006, 12:07
Campionii au CD
Intercont Music a lansat, saptamina aceasta, un CD multimedia care cuprinde printre altele cintecele galeriei ros-albastre, interviuri cu foste staruri ale clubului Steaua si informatii din istoria de aproape 60 de ani a echipei. CD-ul a aparut la initiativa citorva suporteri care au considerat ca performantele europene de anul trecut merita rasplatite prin acest proiect multimedia, destinat tuturor fanilor stelisti.

Sursa: spt.ro

Stie cineva ceva legat de chestia asta?

Am cautat pe site-ul Intercont Music si iata ce am gasit:
FORZA STEAUA!
Jul 18, 2006 (Si pentru a fi si mai interesant ne-am gandit sa fie multimedia, o interfata de exceptie, o lume rosu-albastra)
In premiera pentru Romania apare pe piata primul CD a celei mai iubite echipe de fotbal din Romania, Steaua Bucuresti, ce contine cantecele galeriei.

INTERCONT MUSIC s-a gandit ca este momentul ca acum, la apropierea a 60 de ani de glorie si in urma unei performante fotbalistice demne de invidiat in anul 2006, sa celebreze realizarile celui mai mare club de fotbal din Romania, printr-o paralela intre trecutul glorios al acestui club, marcat prin interviuri cu eroii de la Sevilla si prezent, marcat prin cantecele indragite de suporterii Stelei .

Un CD multimedia ce contine pasiunea si inflacararea suporterilor Stelei, transpusa in cantece demne de a fi auzite pe orice stadion din lume. Sustinatorii Stelei sunt suporteri adevarati, cu inima alaturi de formatia iubita, iar cantecele lor meritau sa-si gaseasca locul pe un CD, iar pentru cei ce vor sa stie istoria Stelei vor avea placerea de a regasi pe acest CD multimedia cateva interviuri cu nume sonore ale Clubului Steaua: Emerich Ienei, Victor Piturca, Miodrag Belodedici, Helmuth Duckadam, Gabi Balint etc, dar si cu personalitati ce au stat in preajma eroilor de la Sevilla ca Generalul Olteanu si Valentin Ceausescu.

Ca bonus, se gaseste un videoclip al melodiei Forza Steaua! in care aveti ocazia sa-i vedeti pe vechii componenti ai echipei Steaua jucand din nou fotbal, de data aceasta intre ei.
Sunt cantece populare, transmise din generatie in generatie, ce acum se aud peste tot unde joaca echipa cea mai iubita - STEAUA BUCURESTI.

O editie de colectie dedicata tuturor iubitorilor fotbalului in general si a echipei STEAUA BUCURESTI in mod special.

FORZA STEAUA!
Milioane de inimi - doua culori, o întreaga naţiune - o singură iubire, 59 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!

eli.
18th July 2006, 12:13
asa si de unde se poate cumpara ?

Duckadam
18th July 2006, 12:13
In premiera pentru Romania primul CD ce contine cantecele galeriei celei mai iubite echipe de fotbal din Romania – STEAUA BUCURESTI. Si pentru a fi si mai interesant ne-am gandit sa fie multimedia, o interfata de exceptie, o lume rosu-albastra Putina istorie…1947- 2006 Steaua Bucuresti s-a infiintat in anul 1947, de atunci si pana acum in anul 2006 a adunat cele mai multe trofee din intreaga istorie a echipelor romanesti de fotbal. Steaua a castigat cele mai multe titluri de campioana, cele mai multe cupe si, de asemenea, cele mai multe supercupe. Iar pe plan international, Steaua a castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni, fiind la vremea respectiva prima echipa din Europa de Est care obtinuse acea rasunatoare victorie. Steaua este deja un nume binecunoscut nu doar in Romania cat si peste hotare datorita numeroaselor izbanzi contra unor echipe de fotbal titrate din toata lumea. Este echipa cea mai iubita din fotbalul romanesc, cu cei mai multi suporteri si iubitori ai culorilor rosu-albastre. Cupa Campionilor Europeni – anul de referinta 1986. In vara anului 1985, sub indrumarea antrenorilor Emeric Ienei si Anghel Iordanescu, o echipa de vis facea istorie. Nume precum: Duckadam, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, T. Stoica, Boloni, Balint, Majearu, Lacatus, Piturca, Stangaciu, Weissenbacher, Balan, Pistol, M. Radu. nu mai au nevoie de nici o prezentare. 7 mai 1986 este ziua in care Steaua Bucuresti a intrat in istoria fotbalului mondial. Ziua de care toti suporterii stelisti dar si toti iubitorii de fotbal din Romania isi amintesc cu drag. O fila de poveste, plina de suspans, un vis ce a devenit realitate, o pagina din istoria fotbalului romanesc in primul rand transmisa din generatie in generatie. In prezent… INTERCONT MUSIC s-a gandit ca este momentul acum la apropiere a 60 de ani de glorie Steaua si in urma unei performante fotbalistice demne de invidiat in anul 2006, ca povestea STEAUA sa fie cunoscuta de toata lumea. Un CD multimedia ce contine pasiunea si inflacararea suporterilor galeriei Steaua, transpusa in cantece demne de a fi auzite pe orice stadion din lume. Suporterii Stelei sunt suporteri adevarati, cu inima alaturi de Steaua iar cantecele lor meritau sa-si gaseasca locul pe un CD, iar pentru cei ce nu stiu foarte multe despre Steaua vor regasi cateva interviuri cu nume sonore ale Clubului Steaua: Emeric Ienei, Victor Piturca etc. Sunt cantece populare, transmise din generatie in generatie, ce acum se aud peste tot unde joaca echipa cea mai iubita – STEAUA BUCURESTI. Un CD de colectie dedicat tuturor iubitorilor de fotbal in general si a echipei STEAUA BUCURESTI in mod special. FORZA STEAUA Milioane de inimi-2 culori, o întreaga naţiune-o singură iubire, 59 de ani de glorie - legenda trebuie să continue! Lista pieselor “FORZA STEAUA” (Cantecele Galeriei) 1. Steaua vrem victorie (cu Bogdan Dima) 2. Un nume de toti strigat (Cu Pachulo & Bogdan Dima) 3. Trup si suflet (cu Mircea Vintila) 4. Sare Ghencea in aer (cu Alex “Blat Jargon, Chucho, Bogdan Dima) 5. Europa-Steaua 6. Forza Steaua (cu Pachulo & Bogdan Dima) 7. O iubire rosu-albastra 8. Ultras si Steaua 9. Campioni am fost, campioni vom fi! (cu Bogdan Dima)

Sursa: intercont.ro

Am vazut ca cd-ul se poate comanda direct de pe site-ul lor.

RedStar
18th July 2006, 12:19
De aici http://www.intercontmusic.ro/MusicDetail.asp?topic=1002&lang=RO&id={BDA08627-32C2-4DFE-882A-52133187FB4D}

aris-din-zalau
19th July 2006, 11:06
vreau si eu neaparat acest CD, de-abia astept sa-l obtzin :yup:

steauaclub.tk
19th July 2006, 11:22
Ciudata treaba cu drepturile de autor. :innocent: Au inregistrat in studio ce se striga pe stadion? :lol:
Oricum, nu ma intereseaza deloc acest "album"

#EffecT
19th July 2006, 11:24
Nu stiu la ce sa ma ashtept de la acest CD!
Da,lasa ca il ia aris prima oara si ne spune si noua daca merita sa il luam sau nu :naughty:

=>N4P4sT4<=
19th July 2006, 13:07
au drepturi de autor? (intreb si eu)...ca prea multi (cam toata lumea) se foloseste de imaginea stelei...

dargo
21st July 2006, 00:27
lume... sunt fragmente din melodii pe gsp.
Daca nu gasiti acolo uitati aici:
http://www.bolt.com/Masi27185/audio/

steauaclub.tk
21st July 2006, 11:32
HaHa! Cat am putut sa rad! Cantecele astea ar intra cu greu in preselectie la Festivalul Mamaia ...editia 1980. Sper sa nu le aud pe stadion! :)
A fost o incercare, bravo lor, dar mie nu imi plac deloc.

Duckadam
21st July 2006, 12:11
Penibil ! Ma gandeam ca pe cd-ul asta vom gasi o melodie care sa aduca mai mult sau mai putin a imn dar m-am inselat.

#EffecT
21st July 2006, 12:17
Deci,in concluzie merita sau nu cumparat? :D

monicutza.stelista
21st July 2006, 12:32
Unde se gaseste CD-u? K il vreau si io.

eli.
21st July 2006, 14:20
Unde se gaseste CD-u? K il vreau si io.
mai bine nu-l cumparatzi ... e naspa tare ...

dargo
21st July 2006, 14:35
Io unul o sa-l cumpar, sa aud si eu toate melodiile, cantecele sau cum vreti sa le spuneti cap-coada. Sunt cantecele de pe stadion, puse pe oaresice linii melodice. Cred ca tocmai pe stadion ar fi bine sa fie puse, in ora (orele) de asteptare dinaintea meciurilor.

superglue
21st July 2006, 21:06
Penibil ! Ma gandeam ca pe cd-ul asta vom gasi o melodie care sa aduca mai mult sau mai putin a imn dar m-am inselat.

Penibil e deja compliment adus "muncii" celor care l-au facut

E prost rau CD-ul, o incercare de a profita de brandul Stelei. Oare conducerea Stelei si-a dat acordul pt ca numele sa ii fie folosit?

#EffecT
21st July 2006, 22:29
Nu pot sa imi fac o parere foarte clara,dupa ce am ascultat doar cateva fragmente din 4 melodii.
O sa il cumpar doar din curiozitate !

colonelu Voiculescu
21st July 2006, 22:33
Trecand peste aspectul legal al drepturilor de autor , e o initiativa interesanta !

i0nutz83
21st July 2006, 22:50
jenant.. Chiar sunt curios, o fi ascultat cineva din club cd-ul asta inainte sa i se dea drumul pe piata?

Duckadam
22nd July 2006, 10:31
jenant.. Chiar sunt curios, o fi ascultat cineva din club cd-ul asta inainte sa i se dea drumul pe piata?
Probabil nimeni de la club nu a stiut de aparitia acestui cd.

i0nutz83
22nd July 2006, 12:10
Totusi foloseste numele nostru.. Nu poti sa scoti un cd cu Steaua fara sa stie nimeni de el..

Seba
24th July 2006, 18:37
ce natie de carcotasi suntem... penibili sunt aia care nu fac nimic dar stiu sa isi dea cu parerea. Poti sa spui ca nu iti place...dar cine iti da dreptul sa ii cataloghezi drept penibili sau jenanti?? Asa e cand unii detin adevarul absolut iar restul sunt doar niste fraieri! e munca lor, daca nu va place nu cumparati.

superglue
25th July 2006, 10:50
e munca lor, daca nu va place nu cumparati.

Nici nu aveam de gand ....

Totusi ... ce ti se pare tie "muncit" la el? Acum serios.
Ia intreaba tu pe oricine are asa putina cultura muzicala, ca sa nu zic ureche.... si vezi ce zice de produsul respectiv

i0nutz83
26th July 2006, 02:30
sunt curios daca o sa fie pus la statie..

Andrei Ropcea
26th July 2006, 09:58
Numele meu este Andrei Ropcea. Am terminat anul acesta Conservatorul, sectia pedagogie muzicala. De asemenea am luat lectii de canto. Scriu pt a spune, ca si profesionist, ca acest album, din punct de vedere muzical este impecabil. Nu am gasit nici o virgula. Asa ca terminati cu prostiile. Chiar este muncit, iar Bogdan Dima, are o voce de exceptie. Suna f bine albumul. Forza Steaua!

Duckadam
26th July 2006, 10:08
Numele meu este Andrei Ropcea. Am terminat anul acesta Conservatorul, sectia pedagogie muzicala. De asemenea am luat lectii de canto. Scriu pt a spune, ca si profesionist, ca acest album, din punct de vedere muzical este impecabil. Nu am gasit nici o virgula. Asa ca terminati cu prostiile. Chiar este muncit, iar Bogdan Dima, are o voce de exceptie. Suna f bine albumul. Forza Steaua!
Poate, din punct de vedere muzical, albumul este bun. Nu contestam nici vocea. Dar in nici un caz una din aceste melodii nu ar putea ajunge imnul echipei.

Cristi
26th July 2006, 10:18
prin asta ai reusit sa ma convingi sa ascult si eu cateva fragmente...si am ascultat :doh:
n-as da nici 5 ron pe el, sry.
P.S. La "Un nume de toti strigat" am impresia ca s-au "inspirat" din alta melodie, una care se auzea in difuzoare in urma cu vreo 4-5 ani. cel mai clar se simte chestia asta in primele 10-15 secunde, ritmul e IDENTIC.....rusinica bre muzicantilor. "Campioni am fost", cand a inceput puteam sa jur ca stiu melodia, ATB parca :no:

Andrei Ropcea
26th July 2006, 11:22
Intotdeauna vor exista diferente intre gusturi. Ideea e ca daca nu iti place, nu il cumperi. Eu, unul, l-am cumparat. Si chiar imi place. Voci bune, orchestratii moderne, texte interesante, piese dinamice. In schimb este adevarat ca niciuna dintre piese nu seamana cu un imn. Dar pe stadion ar fi misto sa ascult piesele. Recomand celor care cumpara cd-ul sa-l asculte la volum maxim.

superglue
27th July 2006, 04:57
De ce imi suna a reclama ce faci tu aici? Singurele tale posturi aici ... ma rog.

Vrei sa cred ca esti Ropcea Andrei care lucreaza cu Moga? (cunoscuti mai mult ca Morandi)
Sa fim seriosi...nu vreau sa sune a insulta, dar daca tu, ca asa zis absolvent de pedagogie muzicala la Conservator ai convingerea asta ... nu mai am nimic de spus.
Daca imi iese si mie procent la vanzari promovez si eu "produsul"

Andrei Ropcea
27th July 2006, 10:22
Ai ghicit! Sunt Ropcea Andrei, care lucreaza cu Moga. Si?

aris-din-zalau
27th July 2006, 13:18
exista cumva si in Zalau acest CD ????

superglue
27th July 2006, 14:28
Ai ghicit! Sunt Ropcea Andrei, care lucreaza cu Moga. Si?

Atunci m-ai convins ... maine imi iau cd-ul. :doh: :bye:
Spor la bani

Andrei Ropcea
27th July 2006, 15:15
Merci Superglue! La fel si tie!

Sa auzim numai de bine! :yes:

#Caddy
4th August 2006, 12:12
Puteti downloada albumul/cd-ul de AICI (http://uploaded.to/?id=bfcfdf)
Auditie placuta

Ratza_vitan
8th August 2006, 12:35
si-au batut joc de cantecele noastre !!!parca sunt cantece pt copii trebuiau sa pastreze si ei ritmul cantat de noi...

aris-din-zalau
8th August 2006, 14:02
ms Caddy, m-ai scutit sa dau bani aiurea pe acel CD, care e naspa rau de tot :no:

s0me1
8th August 2006, 15:04
Dupa cate se pare trebuie sa punem marca inregistrata pe cantecele noastre.

bothuman
8th August 2006, 16:33
toate cantecele au aparut pe www.e-muzica.net , numai ca de azi e in constructie.... :(

Heavenstar5
16th August 2006, 23:11
Ia sa vedem frate ce e de capul cd-ului astuia ca prea vorbeste toata lumea de el.Eu unul cred ca e cam porcarie...sau poate ma insel.Noroc cu constanteanul meu caddy_cta ca nu am mai dat banii pe CD-ul asta.Mersi frate! :fotbal:

Heavenstar5
16th August 2006, 23:55
O porcarie mai mare decat CD-ul asta n-am mai vazut in viata mea. Au stricat toate melodiile galeriei care de fapt sunt super marfa. Cine sunt de fapt astia care canta aici? Nu au nicio treaba cu muzica frate...nu stiu cine i-a ales..si-au cam batut joc de Steaua cu cd-ul asta...o idee tampita

bogdan87
26th August 2006, 12:10
io credeam ca is inregitrarile live la cantecele de pe stadion . Atunci era mai fain , da asha parca e cutiutza muzicala.Apopo pe unde gasesc si io niste inregistrari adevarate cu cantecele de pe stadion?

Adrians
26th August 2006, 12:53
Cine a fost pe stadion la meciul cu Standard a putut sa-si dea seama de ce se doreste cu acest CD.Idea si modul cum s-a facut aceasta compilatie este super deoarece nu s-a dorit copierea melodiilor galeriei ci doar o intrare in atmosfera meciurilor.Este un CD de " incalzire" ,de " entertainment" ce cuprinde intr-o forma
moderna toate melodiile galeriei.Asa cum spunea si Andrei R.,sint melodii ce trebuie ascultate cu difuzoarele la maxim iar efectul este traznet.Daca pe National s-a auzit atit de bine si toata lumea se misca non stop,intr-o masina sau pe Ghencea efectul va fi dublu.Consider idea excelenta si personal am sa-l cumpar si am sa-l recomand tuturor cunoscutilor.

Wholigan
26th August 2006, 13:50
L-a cumparat cineva sor-mii si am avut si eu ocazia sa-l ascult, merita aplaudata initiativa, nu shtiu daca si realizarea...
Oricum se putea sa iasa mult mai rau. Cel putin coperta e frumoasa :D:D

Heavenstar5
28th August 2006, 01:39
Cine a fost pe stadion la meciul cu Standard a putut sa-si dea seama de ce se doreste cu acest CD.Idea si modul cum s-a facut aceasta compilatie este super deoarece nu s-a dorit copierea melodiilor galeriei ci doar o intrare in atmosfera meciurilor.Este un CD de " incalzire" ,de " entertainment" ce cuprinde intr-o forma
moderna toate melodiile galeriei.Asa cum spunea si Andrei R.,sint melodii ce trebuie ascultate cu difuzoarele la maxim iar efectul este traznet.Daca pe National s-a auzit atit de bine si toata lumea se misca non stop,intr-o masina sau pe Ghencea efectul va fi dublu.Consider idea excelenta si personal am sa-l cumpar si am sa-l recomand tuturor cunoscutilor.

Da, ai dreptate, m-am inselat cand m-am grabit sa afirm ca este o porcarie. Ascultat acasa, in surdina, nu are niciun farmec, dar pe Lia a avut un super efect, a fost intr-adevar super marfa, cu exceptia unei singure melodii care mi se pare cam prea exagerata, si destul de nereusita, aceea cu trup si suflet...in rest toate sunt OK si merg super misto date la maxim, am incercat acasa:)...sa nu incercati si voi!!!:)just kidding luati-l daca aveti ocazia, merita!

Zapo6
6th September 2006, 20:08
Eu zic ca sunt acceptabile melodiile,parerea mea.

zuper_emi
23rd May 2007, 11:53

ya right! .... daca ai fi andrei, ar trebui sa ai, chiar azi, 24 ani !!!.... eu nu vad sa scrie 24 langa AGE...ci 26.....what ever....atat aveam de spus....
FORZA STEAUA!

stelista24
24th May 2007, 18:41
andrei ropcea s'a nascut p 23 mai 1983....nu in 12 iunie 1980 cum scrie la tine....deci....chiar te asteptai sa creada cineva?

madalina_193
24th May 2007, 18:50
poate e o coincidenta :)