PDA

View Full Version : Vai de Steaua nostra.......

Neaga25
4th July 2006, 21:12
Ce se intampla cu echipa nostra?????????
Ce transferuri a facut Gigi Becali??????
A zis ca intareste echipa.A cumparat 3 necunoscuti.Unde sunt COCIS,NEAGA,MAZILU cei pe care ii vroiau?De ce nu Face si Steaua transferuri de marca ca celelalte echipe.Eu cred ca Becali sa vazut cu banii pe Ogararu si nu mai ia nimic.Cu echipa asta nu intram noi in grupe nici in 20 de ani.Au luat bataie de la niste necunoscuti.................

#EffecT
4th July 2006, 21:22
Raman la sperantza ca acel amical a fost un simplu accident.
Legat de transferuri,dupa cum potzi vedea dezbatem pe larg subiectul la threadul "Ce jucatori doriti la steaua" asha ca te invitam sa itzi spui parerea acolo!!
Sa speram ca pana la startul noului sezon va mai veni cel putzin un jucator de valoare,care sa intre direct in primul 11 !!!

colonelu Voiculescu
4th July 2006, 21:40
Eu zic ca ar trebui adusi : Falemi , Mara , Blocnotes , fratii Ilie , Cursaru , Gigel Bucur , Mansour , Fl Dumitru , Dinita , Curt , Raducioiu , Alin Stoica , Ciocoiu , Lacusta , Pingpong , Gabi Popescu si nu in ultimul rand Pesic (febletea stim noi cui )

#Alex
4th July 2006, 21:41
De ce nu Face si Steaua transferuri de marca ca celelalte echipe.
ce transferuri de marca au facut celelalte echipe ?

edit: colonele, l-am ratat pe dumitru.. doar ce-a semnat cu national :shocked:

colonelu Voiculescu
4th July 2006, 21:44
L-am ratat pe Dumitru ? Ce nasol !
Nu-i nimic ca raman ceilalti de pe lista !
Transferul lui Mara ar fi o adevarata bomba de imagine !
De Lacusta nici nu mai vorbim ... un jucator complet !
Ar mai fi si una bucata Fritea ca sa faca pereche cu Drida !
Ma gandesc la readucerea lui Tiberiu Lung ! Mare portar ! Si acum imi aduc aminte de celebrul Dinamue -Steaua 3-2 ! :mrgreen: Tot nu-mi dau seama cum a putut sa o bage in poarta !

Asta e !
Dinamue s-a intarit considerabil cu jucatori unul si unul !
Rrapid a facut cele mai tari achizitii !
De Timisoara nici nu mai vorbim . Transferuri bomba pe banda rulanta

Oare ajungem in "B" ? :baby:

RedStar
4th July 2006, 21:47
Ce se intampla cu echipa nostra?????????
Ce transferuri a facut Gigi Becali??????
A zis ca intareste echipa.A cumparat 3 necunoscuti.Unde sunt COCIS,NEAGA,MAZILU cei pe care ii vroiau?De ce nu Face si Steaua transferuri de marca ca celelalte echipe.Eu cred ca Becali sa vazut cu banii pe Ogararu si nu mai ia nimic.Cu echipa asta nu intram noi in grupe nici in 20 de ani.Au luat bataie de la niste necunoscuti.................

Asa e, Gigi a ramas si fara pamant, si fara bani si acum vinde jucatori sa-si intretina familia :(

Revino-ti ! :)

Mabrick
4th July 2006, 22:18
Asa e, Gigi a ramas si fara pamant, si fara bani si acum vinde jucatori sa-si intretina familia :(

Revino-ti ! :)

Asa e, n-a ramas fara bani ,dar se pare ca ii cheltuie pe palate si nu pe jucatori

stelist
4th July 2006, 22:58
Plictiseala mare a? :ntz: