View Full Version : Parcurs European 2006-07
vrajitoru
3rd July 2006, 12:44
Dati o parere....
miki_stelista
3rd July 2006, 12:47
Nu putem compara UEFA cu Champions League! Chiar daca jucam mai putin, macar sa jucam la standarde mai inalte.
nici nu am ajuns in turul 3 si deja faceti topicuri cu parcurs in CL ? lol mai fratilor stati sa trecem de gorica si apoi in turul 3 sa vedem peste ce echipa dam... e devreme sa zicem de pe acum ce fel de parcurs "ne dorim"
vrajitoru
3rd July 2006, 12:58
nici nu am ajuns in turul 3 si deja faceti topicuri cu parcurs in CL ? lol mai fratilor stati sa trecem de gorica si apoi in turul 3 sa vedem peste ce echipa dam... e devreme sa zicem de pe acum ce fel de parcurs "ne dorim"
Am zis cu speranta ca ajungem in grupele ligii...
#EffecT
3rd July 2006, 12:59
Intai,imi doresc sa castig urmatorul amical cel cu Groclin.
Pe urma imi doresc sa castigam toate amicalele pana la inceputul sezozonului!
Imi doresc sa batem crapid in supercupa,sa ne calificam in turul 3 al CL,sa ajungem in grupe sa depasim faza grupelor!
Lucrurile trebuie luate pas cu pas.
Important este sa ne definitivam lotul si baietzii sa se pregateasca pentru ca ne ashteapta un sezon al naibii de greu!
LoMax8
3rd July 2006, 13:32
Ar fi aur sa ajungem in grupe si sa trecem de ele...le-am inchide gura la multi si am arata cine suntem noi Europei.
steauaclub.tk
3rd July 2006, 13:40
Daca ne calificam in grupe clubul castiga ceva bani si chiar daca nu iesim din grupe putem sa jucam in Cupa uefa.
Dar mai este muuuuult pana acolo!
ingerash_negru
3rd July 2006, 15:22
Io sper sa ne calificam in grupe si sa trecem de el! Nu poti compara CL cu Uefa!! Sa joci cu cele mai tari echipe din Europa, sa se uite o intreaga Europa la tine!!
Dar mai bine locul 3 in grupa decat ultimul!
Si ca sa mai visez un pic!! Sper sa pice Steaua cu Bayern in grupa!! Si sa-i dea Dica un gol lui Kahh!! :P Ar fi singura data cand nu m-ar durea dak ar pierde bavarezii! Pe Allianz Arena, in tricou ros-albastru...
:flowers: Dar intai sa ajungem in grupe si apoi mai discutam!! Asa putem visa si ca luam in 2007 trofeul!
anamarya
3rd July 2006, 16:11
pai sincer.. as prefera sa o luam una cate una. sa trecem de turul 2, ca apoi sa fim siguri ca mergem mai departe undeva in orica situatie, apoi sa trecem de turul 3 si astfel sa intram in grupe. dupa ce intram in gurpe putem vorbi de ce anume preferam.
daca e doar sa ne gandim ce ar fi cel mai benefic pt echipa, atunci cred ca un loc 3 si o continuare in Uefa ar fi cel mai bine, avand in vedere ca in momentul asta e putin cam prea mult sa speram la un parcurs in primavara in UCL
mike2funy
3rd July 2006, 17:53
Sincer prefer sa "murim frumos" in CL decat cupa Uefa . Nu se compara tot parcursul din cupa Uefa cu o intalnire Barca-Steaua , Real-Steaua ....etc
Bineinteles ca as vrea sa ajunga in primavara europeana , pt ca experienta acumulata cu echipe din cupa uefa nu se compara cu ce e in CL . Daca reusim sa ne calificam cativa ani la rand in CL si echipa nationala va avea jucatori mai "copti " . :pray:
colonelu Voiculescu
3rd July 2006, 17:55
Cred ca vorbim de pielea ursului din padure !
Pina la grupele Ligii Campionilor mai sunt 2 tururi preliminare ! Dupa aia vorbim !
Pina la grupele Ligii Campionilor mai sunt 2 tururi preliminare ! Dupa aia vorbim !
da eu ce leam zis ? intai sa asteptam sa ajungem in turul 3 si daca ne calificam in grupe abia atunci vom putea vorbi despre parcurs...
mike2funy
3rd July 2006, 18:40
Eu sper sa "gaurim" blana ursului din padure sa ne facem cale libera spre fragii de padure :naughty:
aris-din-zalau
3rd July 2006, 19:23
mai bine este sa ajungem cat mai sus in Champions League, decat sa ajungem in Cupa UEFA chiar in Finala...
Sa jucam cat mai mult fotbal la nivel inalt ! Astfel jijel va capata mai multi bani, iar Steaua mai mult respect european. Insa sa ajungem noi acolo intai, in grupe, si apoi sa ne gandim cum iesim din grupa.
stelista_yo
26th June 2007, 12:21
In legatura cu topicul, daca ajungem in grupe putem sa ne dam cu parerea.
sergiuku
27th June 2007, 00:10
Champions League forever.......la noi normal ca este prima varianta....intrebarea asta trebuia pusa dinamuistilor (ce aleg),noi suntem deja in CL!!!!!!!!!!:))))))
stelista_yo
27th June 2007, 00:38
Si apropos...e parcurs european 2007-2008....nu 2006-2007 ca in ala stim ce am facut:P
Crystyan_daniel
28th June 2007, 17:27
Sa speram ca vom trece si de grupe sa sa avem un parcurs cat mai lung.
KosmyN
28th June 2007, 18:00
S-a terminat de mult parcursul european 2006-2007
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.