View Full Version : Despre brandul marca Steaua
Buna ziua,
Odata intrat pe site prima impresie este ca Steaua este DOAR o echipa de fotbal. Site-ul e frumos, forumul ar fi fost si mai frumos daca era in lb. romana insa nimic din care sa reiasa ca la Steaua se practica si alte sporturi.
In opinia mea Steaua este un Club nu numai o echipa de fotbal. La Steaua nu se practica doar fotbal.
O prima intrebare:
1. Ce alte sporturi se practica la Steaua?
Am vazut ca brandul Steaua Club este foarte putin exploatat. Practic acest brand este construit exclusiv pe performantele echipei de fotbal si nimic mai mult. E pacat ca nu exploateaza mai mult acest brand pentru ca ar exista un serios castig de imagine, un capital de imagine mai bine zis.
A doua intrebare si ultima:
2. Este cineva din conducere interesat de promovarea acestui brand?
Din pacate la promovare exista o lipsa de imaginatie si s-ar putea castiga un capital de imagine destul de consistent doar cu cateva idei.
steauaclub.tk
1st July 2006, 15:34
Chiar este doar o echipa de fotbal, este societate comerciala. Se numeste SC Fotbal Club Steaua SA. De cativa ani nu mai are legatura cu fostul Club Sportiv Steaua, de care apartin sectiile de handbal, rugby, hochei si altele.
Ca nu se exploateaza destul acest brand poate sa fie in mare parte adevarat. Mihai Stoica, managerul general, chiar a spus ca "Steaua" este una ditre cele mai cunoscute marci in Romania in acest moment.
Am inteles! Deci de aspectul brandului ar raspunde dl. Mihai Stoica.
Cum as putea lua legatura cu dansul? La sediul clubului sau...?
steauaclub.tk
1st July 2006, 16:38
Adresa:Blvd. Ghencea nr. 45 sector 6 Bucuresti
tel:021 411.46.56
fax:021 410.21.82
E-mail:contact@steauafc.com
Conform site-ului, de relatiile publice se ocupa domnul Paul Andone.
Multumesc, o sa dau un telefon luni.
colonelu Voiculescu
1st July 2006, 16:48
MM Stoica e in Austria momentan
apolodor
7th December 2006, 13:23
Pt ca totul este perfectibil, iar echipa noastra merita mai mult, eu propun celor raspunzatori de imaginea virtuala a Stelei sa incerce sa imbunatateasca site-ul oficial al clubului. Si cand vorbesc despre imbunatatire, ma refer indeosebi la actualizarea continua a informatiilor privitoare la echipa si evenimentele din jurul ei. E jenanta atitudinea conducerii, care accepta ca Steaua sa aiba un site mai prost decat al rivalelor. Oare cat costa realizarea si intretinerea unui site performant, asemenator cu al echipelor importante din Vest ? De ce atata indiferenta ?
Apoi, observ lista saraca a produselor comercializate sub brand-ul "Steaua". Nu fac nicio apreciere asupra calitatii lor, pt ca, nu-i asa, gusturile sunt subiective.
Absenta unui muzeu al clubului este o alta pata pe imaginea Stelei. Si ma refer la un muzeu viu, frecventabil, nu la o vitrina posaca care sa adune trofeele castigate. Cei care au insotit echipa la Herenveen cred ca-si amintesc ce muzeu aveau olandezii ! Si ei n-au casigat niciun trofeu european.
Eu cred ca lucrurile astea sunt realizabile. Nu cer televiziune, radio etc., vreau doar sa ne simtim respectati de conducere si sa fim mai bine si eficient infirmati, iar Steaua si istroria ei valorizate.
Sper sa nu fi scris in van, iar mesajul meu si al altor suporteri stelisti sa-i determine pe cei din conducere sa faca ceva.
elmagnifico
16th June 2007, 00:39
eu daca as putea , as propune celor din conducere sa vopseasca emblema Selei pe gazon , ceva in genul celor de pe NOU CAMP .
s-au cum am avut in trecut ,emblema facuta mare pe cercul de la mijlocul terenului....(respect Valentin Ceausescu!)
si ar mai fi ceva...cine doreste lenjerie de pat cu insemnele clubului nostru drag Steaua Bucuresti??? m-am interesat , si daca ne strangem mai multi am putea da comanda la o fabrica textile.
astept raspunsuri.
steauaclub.tk
16th June 2007, 00:45
Emblema de pe gazon a fost doar cu o ocazie speciala...una mare. ;) Chiar trebuia un topic nou????
joseph_stelist
16th June 2007, 01:35
.cine doreste lenjerie de pat cu insemnele clubului nostru drag Steaua Bucuresti??? m-am interesat , si daca ne strangem mai multi am putea da comanda la o fabrica textile.
astept raspunsuri.
lenjerie de pat cu emblema Stelei?!:doh: da prezervative nu vreti,mah?:mfr_lol:
elmagnifico
16th June 2007, 02:35
pacat .... ca nu intelegeti anumite lucruri..pacat , mai intrati si voi pe site-urile
marilor cluburi , cum ar fi Arsenal / Barcelona / Chelsea / Real Madrid ...
acolo veti vedea ce inseamna Marketing-ul cu adevarat.
au produse gen:veioze pt. noptiera/birou , huse pt. tetiere auto , lenjerii de pat , lenjerii de corp , halate de baie ....etc etc
eu unul , maine mi-as cumpara 2 seturi de lenjerii de pat , si multe alte lucruri care la noi nu le gasim..
Brigante
16th June 2007, 03:03
Am o colega de facultate dinamovista. L-as incerca cu placere pe ea. :yup:
stelista_yo
16th June 2007, 11:59
Adresa:Blvd. Ghencea nr. 45 sector 6 Bucuresti
tel:021 411.46.56
fax:021 410.21.82
E-mail:contact@steauafc.com
Conform site-ului, de relatiile publice se ocupa domnul Paul Andone.
Paul Andone a plecat la Urziceni...
jurnalistul2000
20th June 2007, 22:43
De la 1 iulie, Steaua va avea un nou responsabil de imaginea clubului. Este vorba despre Aurelian Săndulescu, fostul ofiţer de presă al echipei Unirea Urziceni. "Nu voi avea treabă cu departamentul de marketing şi voi încerca prin proiectele mele să fac o imagine mai bună Stelei. Principalul obiectiv va fi realizarea unui program de meci la fiecare partidă pe care Steaua o va susţine pe teren propriu în toate competiţiile. Va fi ceva asemănător cu ce există la marile grupări din Spania, Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid. Un program consistent, de 24-28 de pagini cu toate informaţiile despre respectivul joc", a declarat Săndulescu.
stelisti.ro
Iata ca se incepe o remaniere serioasa in cadrul clubului.Usor, usor, incepem sa progresam in ceea ce se numeste brandul``Steaua``.Daca nu ma insel, Aurelian Sandulesu este fost prezentator de stiri la Antena 1.
vali_hd
26th June 2007, 01:30
Un prieten dinamovist, m-a rugat la un drum de Bucureşti, să îi cumpăr ceva materiale cu potăile lui borcică. De când am intrat în cotineaţa aia cu miros de câini plouaţi, de la poarta Ecarisajului din Ştefan cel mare, mă ardeau tălpile, de parcă ziceai că iau râie. Dar cel mai rău m-a supărat altceva. Am crezut că fac ceva la inimă sau vreun accident vascular cerebral. Jegurile din Ştefan cel Mare, au în chioşcul de rahat din faţa Gropii, mai multe materiale promo decât noi. Ruşine celor de la departamentul de Marketing. Ar trebui să putem achiziţiona orice cu însemnele clubului nostru. Pentru majoritatea suporterilor stelişti, acest nume, "STEAUA BUCUREŞTI", este un mod de viaţă. Am bea din pahare şi căni cu emblema Stelei, am mânca din vase şi cu tacâmuri individualizate cu însemnele clubului, am dormi neîntorşi pe lenjeria roşu-albastră, am vorbi la telefonul cu carcasă în culorile clubului, am călători, ne-am îmbrăca, am trăi cu Steaua lângă noi, în fiecare clipă ! Mi-am cumpărat maşină roşie şi i-am pus huse albastre. Am cerut celor de la magazinul mobil, huse cu emblema clubului. Nu au. Am pus pe tetiere bandane cumpărate de la acest magazin. Din nefericire, după doi ani de folosire, s-au decolorat. Aş vrea să iau altele, dar nu se mai fabrică. Maaaaaaare tâmpenie !!!!! Dacă aş avea zece mâini, mi-aş pune câte o brăţară pe fiecare. De la lenjerie intimă şi până la costum de ocazii, aş purta cu mândrie, orice ar avea imprimat sau brodat cel mai frumos blazon, emblema STELEI. Unde nu mai punem la socoteală, că orice leu cheltuit de suporteri pe aceste materiale, ar însemna o contribuţie la bunul mers financiar al echipei. Astăzi, banii aceştia, intră în buzunarele unor întreprinzători isteţi, care vând marca "STEAUA", fără acordul clubului.
joseph_stelist
8th July 2007, 15:56
E Real: Beckham a imbogatit Madridul cu 440 de milioane!
In patru ani pe Bernabeu, David Beckham a reusit minunea! Real a ajuns pe primul loc in topul celor mai bogate cluburi ale lumii, dupa ce i-au detronat pe Manchster United. Culmea, chiar fosta echipa a mijlocasului englez! Nimic nu e intamplator: Becks era deja o mina de aur, iar Madridul a mizat pe puterea lui de seductie si pe potentialul lui financiar. Clubul spaniol a anuntat venituri de 440 de milioane de euro, toate castigate de pe urma fostului capitan al Angliei. E drept, nici englezul nu a iesit in pierdere. Singurii care ar putea sa se planga in toata afacerea ar putea fi fanii, care n-au reusit sa se bucure decat de Supercupa, in primul sezon, si un tiltu, reusit in chiar ultimul meci al starului pe Bernabeu! sursa:sport.ro
fratilor,stiu ca nu avem jucatori ca Beckham sau Ronaldo,dar brandul Steaua din pacate e de plans la ora actuala...ar trebui sa invatam sa facem bani din popularitatea de care se bucura Steaua in tara noastra...aici stam tare prost,nu se ocupa nimeni de asta...
nyquist06
9th July 2007, 15:17
fratilor,stiu ca nu avem jucatori ca Beckham sau Ronaldo,dar brandul Steaua din pacate e de plans la ora actuala...ar trebui sa invatam sa facem bani din popularitatea de care se bucura Steaua in tara noastra...aici stam tare prost,nu se ocupa nimeni de asta...
in primul rand cred ca ar trebui ca steaua sa fie inregistrat ca brand si toti cei care vor sa produca articole cu insemnele echipei sa plateasca comision! astfel ar disparea produsele cumparate de mare parte din noi de la anumite buticuri de la coltul strazii pe care scrie steaua! de pe urma stelei se imbogatesc o gramada de patroni de articole textile si nu numai! cred ca aat ar fi primul pas! apoi un magazin oficial in fiecare mare oras al tarii cred ca ar fi bun sau unul sub licenta...si sa se redeschida magazinul online!!
Biroul de Cercetari Sociale sustine ca 42,4% dintre microbistii romani sint stelisti, anunta site-ul mysport.ro. Studiu a fost realizat pe un esantion de 1.182 de persoane cu virste de peste 18 ani. Pe locul secund in topul preferintelor se afla FC Dinamo, cu 12,6%, podiumul fiind completat cu FC Rapid 9,2%. Urmeaza doua echipe din provincie, Poli Timisoara si CFR Cluj. Pentru banatenii au votat 4,5%, iar pentru ardeleni 2,5%. Surprinde absenta in top 5 a Universitatii Craiova, una dintre cele mai iubite, daca nu cumva cea mai iubita echipa de fotbal din provincie.
Intr-un alt sonsaj efectuat de BCS, in iunie 2006, patronul Stelei, Gigi Becali, a ocupat locul 5 in topul celor mai iubiti sportivi (?!) din Romania, dupa Nadia Comaneci, Gica Hagi, Adrian Mutu si Ilie Nastase, latifundiarul receptionind 4,3% dintre voturi.
koma666
13th July 2007, 21:21
Intr-un alt sonsaj efectuat de BCS, in iunie 2006, patronul Stelei, Gigi Becali, a ocupat locul 5 in topul celor mai iubiti sportivi (?!) din Romania, dupa Nadia Comaneci, Gica Hagi, Adrian Mutu si Ilie Nastase, latifundiarul receptionind 4,3% dintre voturi.
Transhumanta,tunsu' oilor or fi disciplinele care l-au adus in topul respectiv:devil:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.