View Full Version : Valentin Simion
stelist
29th June 2006, 20:13
Valentin Simion
http://img249.imageshack.us/img249/1841/9simionvalentin6ar.jpg
un pic cam offtopic, nu are leg neaparat cu jucatorul ce zic,dar are leg cu poza lui:d...nu s-ar putea face asa ceva si pt site?
#EffecT
29th June 2006, 20:24
Simion,o mare sperantza a echipei noastre.
Sper sa ii se acorde cat de curand o shansa sa demonstreze ce poate.
Nu pot decat sa-i doresc sa ajunga cat mai repede un jucator de baza si evolutzii cat mai bune in tricoul ros-albastru.
stelist
29th June 2006, 20:25
un pic cam offtopic, nu are leg neaparat cu jucatorul ce zic,dar are leg cu poza lui:d...nu s-ar putea face asa ceva si pt site?
Se incearca.. :wink:
stelistaO6
29th June 2006, 20:26
mult succes juniorilor! sa o duca pe steaua in CL
ioana20
29th June 2006, 21:36
cine va avea nr. 9 pe tricou: el sau Badea?:mrgreen:
Sper ca anul asta sa fie folosit mai mult la prima echipa si el si ceilalti juniori, dar sunt sigura ca Oli stie ce face, ne-a demonstrat-o.;)
eli.
29th June 2006, 22:17
Sper ca anul asta sa fie folosit mai mult la prima echipa si el si ceilalti juniori, dar sunt sigura ca Oli stie ce face, ne-a demonstrat-o.;)
din cate am vazut eu la antrenamentul din Austria 9 avea Badea ;)
oricum tot binele pt Simion si sper sa ajunga un jucator de talie europeana
stelist
30th June 2006, 00:56
:mrgreen: asa am primit si noi de "sus"....rezolvam cat de repede putem problema:P
ioana20
4th July 2006, 17:03
daca nu ma insel, am vazut ca Badea a purtat tricoul cu nr. 26 in meciul cu apollon sau simferopol, numai ca nu ii era scris inca numele; a mai observat cineva asta sau am vazut doar eu si am vazut aiurea?:P
apropo Simion e si el in Austria? sau doar Litu (ma refer la juniorii promovati de Walter in prima echipa)?
cristi_1503
4th July 2006, 20:07
trebuie sa-i dam ocazia sa se afirme.cred ca e un jucator bun si ca trebuie sa isi faca o cariera de lunga durata la STEAUA
Bafta Simi
red&blue forever
4th July 2006, 21:24
Simion Nu E La Kaprun....sigur Va Fi Imprumutat.........mi As Dori La Uta
colonelu Voiculescu
4th July 2006, 21:43
La Uta cu el sa demonstreze ca e jucator adevarat !
#EffecT
4th July 2006, 21:44
Mai bine il pastram in lot!Este tanar si daca ar primi mai multa incredere probabil ar deveni un jucator util echipei!
stelistaO6
4th July 2006, 21:58
eu zic ca mai bine ar ramane la steaua ca daca se accidenteaza jucatori sau sunt suspendati ce facem?ca nu avem nu stiu ce rezerve
Andrei4Steaua
10th July 2006, 19:16
Am inteles prost sau intradevar Simion va fi imprumutat la UTA ? daca da atunci sa speram ca ii va demonstra lui Oli ca merita sa joace in tricoul stelei ... sa speram ca si Marius il va folosi
colonelu Voiculescu
10th July 2006, 19:22
A fost imprumutat la Jiul Petrosani
stelistaO6
12th July 2006, 09:43
pe cat timp?
Dica
12th July 2006, 15:42
Ma bucur ca Simion va merge la Jiul,dar ma bucur mai ales ca va fi numai imprumutat,pt. ca el are nevoie sa joace si la Steaua nu prea are posibilitatea,iar in sezonul viitor sa se intoarca la noi.El si Litu sunt atacantii de viitor ai Stelei. :romania2:
colonelu Voiculescu
12th July 2006, 21:38
pe cat timp?
Pe un an . Eu asa stiu
Dica
13th July 2006, 13:13
Am auzit ca va fi imprumutat la Jiul.Sper ca acolo sa joace.
Dica
13th July 2006, 13:14
Am auzit ca va fi imprumutat la Jiul.Sper ca acolo sa joace.Poate devine golgeterul campionatului.
Bogdanbibi
13th July 2006, 15:24
simion a fost imprumutat la UTA, a jucat intr-un amical ieri ;)
Dica
14th July 2006, 23:34
La UTA????La Jiul a fost imprumutat Simion.Lacatus la vrut pe Litu , nu pe Simion.Si daca va fi imprumutat la Uta stiti ce or sa spuna aia de la CFR si de la Poli Timisoara,ca fiecare grand din Bucuresti are o echipa care i se supue.
crapid - ceahlaul
dinamu - u.urziceni
Steaua - UTA
Binenteles ca Steaua nu are asa ceva pt. ca la forta ei nu poate sa o invinga nimeni.
#EffecT
14th July 2006, 23:36
La UTA????La Jiul a fost imprumutat Simion.Lacatus la vrut pe Litu , nu pe Simion.Si daca va fi imprumutat la Uta stiti ce or sa spuna aia de la CFR si de la Poli Timisoara,ca fiecare grand din Bucuresti are o echipa care i se supue.
crapid - ceahlaul
dinamu - u.urziceni
Steaua - UTA
Binenteles ca Steaua nu are asa ceva pt. ca la forta ei nu poate sa o invinga nimeni.
Sincer ne doare in :cenzurat: ce o sa spuna cei de la poli aek bragadiru timisoara,sau ungurii de la cfr,moralii campionatului care s-au bagat intr-un kkt de meci cu crapid!
se pare totusi ca e imprumutat la UTA si a si inscris intr-un amical astazi.
"UTA a învins, astăzi, formaţia Delta Tulcea, din liga a treia, cu scorul de 2-0, într-un meci amical disputat la Braşov. Golurile echipei antrenate de Marius Lăcătuş au fost marcate de Oncică (penalty) şi Simion în prima repriză." prosport
#EffecT
16th July 2006, 15:57
Am mai spus-o,este un jucator care poate creshte foarte mult sub comanda lui Laca!
Este bine ca i se da incredere,sper sa apuce sa joace cat mai mult si cat mai bine la UTA si din sezonul viitor sa se intoarca la noi si sa lupte pentru un loc de titular!
#EffecT
22nd July 2006, 18:58
Vesti bune de la UTA.
Se pare ca Simion,se bucura de toata increderea lui Lacatus,si va incepe ca titular campionatul.
La aceasta ora pe TV SPORT se desfasoara meciul amical dintre UTA si Sopron,la pauza aradenii conducand cu 1-0 datorita reushitei lui Simion.
Vali a mai avut o ocazie uriasha + o bara.
Se vede ca este un atacant,care cu putin mai multa incredere in fortele proprii si cu ceva experienta acumulata poate deveni un jucator de baza in viitor la steaua.
Sper sa o tina tot asha,pana acum Simion a marcat de trei ori in partidele amicale pentru UTA! :yes:
giuliano_101
22nd July 2006, 20:56
Valentin Simion a jucat prima repriza a meciului de prezentare a lotului echipei UTA. Tanarul jucator al Stelei a evoluat foarte bine, cu determinare si rautate, a incercat si cateva combinatii de efect si dupa o bara in debutul meciului a reusit sa deschida scorul. Primind o pasa in adancime, Simion s-a desprins fulgerator de fundasul advers si a inscris cu siguranta pe langa portarul advers. In uram golului a fost ovationat de suporterii aradeni. Echipa lui MARIUS LACATUS a castigat cu 3-0 dupa un joc bun, in unele momente chiar spectaculos, bazat pe ofensiva, viteza si pase din devieri.
Clujeanu`
23rd July 2006, 16:24
Valentin Simion a jucat prima repriza a meciului de prezentare a lotului echipei UTA. Tanarul jucator al Stelei a evoluat foarte bine, cu determinare si rautate, a incercat si cateva combinatii de efect si dupa o bara in debutul meciului a reusit sa deschida scorul. Primind o pasa in adancime, Simion s-a desprins fulgerator de fundasul advers si a inscris cu siguranta pe langa portarul advers. In uram golului a fost ovationat de suporterii aradeni. Echipa lui MARIUS LACATUS a castigat cu 3-0 dupa un joc bun, in unele momente chiar spectaculos, bazat pe ofensiva, viteza si pase din devieri.
Dap... Simion incepe sa dea goluri si sa creasca!Dupa ce vine de la Uta sper sa fie un jucator de mare valoare!Deja in amicale are 2 goluri, daca o tine asa si-n meciuriile oficiale atunci la anu va fi unul din titularii stelei!
$teauA
25th July 2006, 09:34
Cine stie, poate o sa termine campionatul cu 10-15 goluri inscrise. Ar fii frumos pentru el si ar arata ca are valoare de Steaua.
#EffecT
28th July 2006, 20:40
Simion a marcat pentru UTA in meciul contra celor de la Farul Constanta.
" fostul jucator stelist Valentin Simion, a marcat un gol superb" (comentariu luat de pe gsp).
Sa speram ca o sa continue in ritmul acesta. :yes:
colonelu Voiculescu
28th July 2006, 20:41
Tudose a jucat ?
#EffecT
28th July 2006, 20:43
Tudose a jucat ?
Nu,si nici Simion nu a fost titular.
El a intrat in minutul 59!
$teauA
28th July 2006, 20:44
Cred ca daca se termina asa si salveaza un punt din cauza lu Simion n-are cum sa nu il titularizeze Laca. Bravo lui!
colonelu Voiculescu
28th July 2006, 20:49
Eu vreau sa-i titularizeze pe amandoi ca de aia i-am trimis acolo . Banca de rezerve o puteau freca si in Ghencea
geoovy
28th July 2006, 21:03
Eu vreau sa-i titularizeze pe amandoi ca de aia i-am trimis acolo . Banca de rezerve o puteau freca si in Ghencea
da, dar o frecau aici tot campionatul, fara sa joace vreun minut...acolo macar joaca..5,10,15minute, o repriza sau un meci intreg...dar macar joaca...asta le lipseau tinerilor nostrii, minute jucate, meciuri in picioare...altfel vor putea concura pt un loc in inchipa sezonul viitor...
LoMax8
28th July 2006, 21:12
ete ca a dat gol Simion, asta e un lucru bun...are sanse sa joace si profita de ele. Aici Oli nu l-a bagat nici o secunda.
sorin_g
28th July 2006, 22:22
Sa-l aducem inapoi de maine! Altfel o sa-l vedem pe Goian reprofilat.
colonelu Voiculescu
28th July 2006, 22:41
Bine ca a marcat
Pentru un atacant tinar e foarte imporatant
Sper ca Lacatus sa-l foloseasca cat mai des
Cel mai important lucru e sa joace. Si are sansa la UTA. Sunt convins ca Lacatus va face o echipa buna acolo iar jucatorii Stelei vor fi titulari . Sa-l vedem la lucru si pe Litu la Jiul . Apoi Avram se pare ca a facut progrese mari cat a jucat la Campina . Mai stie cineva ceva de Trandafir?
Andrei4Steaua
29th July 2006, 00:26
Sa-l aducem inapoi de maine! Altfel o sa-l vedem pe Goian reprofilat.
In functie de cum o sa joace Panait sau Baciu =))
PS: A vazut cineva golul ? a fost ceva de clasa sau ? :D oricum bravo Simion
Edit: dap il gasisem pe gsp .... nu e rau oricum ... adica nu a fost un gol gen "singur cu portarul" sau "pase in fata portii si gol" sper s-o tina tot asa ca avem nevoie de el
#EffecT
29th July 2006, 00:30
In functie de cum o sa joace Panait sau Baciu =))
PS: A vazut cineva golul ? a fost ceva de clasa sau ? :D oricum bravo Simion
Hmm,nu pot sa imi dau cu parerea pentru ca as parea subiectiv :mrgreen:
Cert este ca golul a venit dupa o faza colectiva foarte frumoasa a aradenilor.
Intra pe gsp,sa vezi golul!
http://www.gsp.ro/index.php?a=50683&shift=1&p=2 (gol Simion)
siiir louie
29th July 2006, 01:02
As vrea sa-l felicit si eu pe Vali Simion pt golul marcat. Tine-o tot asa "pustiule imprumutat". Arata-le ca esti golgeter.
KosmyN
29th July 2006, 03:27
Simion va ajunge un mare jucator.
Laca l-a luat la Arad ca sa il foloseasca si sa aiba meciuri.
CU siguranta k at cand va revenii in Ghencea, va fii un mare atacant.
Bogdanbibi
29th July 2006, 10:54
sper sa-i calce pe umeri lui ilie dumitrescu...care n-avea loc in prima echipa, a fost imprumutat la fc olt, si cand s-a intors a devenit unul dintre cei mai buni jucatori :fotbal:
Clujeanu`
29th July 2006, 12:02
N-a jucat nici un meci in divizia A titular si a dat un gol!(in total cred ca a jucat in jur 80 min. in divizia A)!A marcat si in amicale!Sper sa fie un fel de Mazilu la sfarsitul sezonului !Sper sa treaca de 10 goluri sezonul asta!
JustMe
29th July 2006, 12:34
Cred ca daca continua tot asa poate in iarna ar trebui adus inapoi, mai ales ca nu cred ca o sa avem foarte multi atacanti...
eli.
29th July 2006, 13:10
Cred ca daca continua tot asa poate in iarna ar trebui adus inapoi, mai ales ca nu cred ca o sa avem foarte multi atacanti...
stati mai putin ca a marcat doar 1gol :D ... sa-l vedem in celalte meciuri ... daca va continua sa joace bine cred ca cu siguranta il vom aduce inapoi ... deoarece avem nevoie de atacanti ... dar stati putin sa vedem cum o sa joace in celalte meciuri ... oricum e clar ca este un jucator de viitor pt Steaua ...
JustMe
29th July 2006, 13:33
A marcat un gol in singurul meci oficial in care ajucat pana acuma, corect, dar a marcat aproape in toate amicalurile pe care le-a disputat UTA. Cate goluri a marcat Badea, care a fost adus pe o suma mare de bani (asa zice GG), in amicale si meciurile oficiale pe care le-a jucat???
LoMax8
29th July 2006, 15:32
Omu dak i se da ocazia profita de ea...Simion profita de ea din plin. Anu asta s-ar putea sa dea atatea goluri cate are Opritza in toata cariera...
daby
30th July 2006, 01:56
A marcat un gol in singurul meci oficial in care ajucat pana acuma
A jucat si la Steaua oficial :D
lucian_iasi
31st July 2006, 00:46
Sfătuit de Ogăraru
Radu Bichiş, Radu Romanescu (Arad)
Valentin Simion a fost eroul "Bătrînei Doamne", vineri contra Farului (1-1), la reunirea Aradului pe prima scenă a ţării. Cu un şut plasat la colţul lung, Simion l-a învins pe portarul Curcă şi a adus primul punct al arădenilor din noua stagiune.
Povestea împrumutului lui Simion la UTA de la Steaua nu s-ar fi materializat dacă nu intervenea şi fundaşul lui Ajax, George Ogăraru, amic bun cu atacantul. Ogăraru l-a sfătuit pe Simion să meargă la UTA sub comanda lui Marius Lăcătuş şi să refuze Jiul, unde era folosit ca monedă de schimb pentru transferul lui Adrian Drida. În plus, fostul fundaş dreapta al Stelei i-a cerut lui Cosmin Olăroiu în cantonamentul de la Mierlo să aprobe mutarea, Simion avînd mai multe şanse de a se afirma în tricoul "Bătrînei Doamne".
Atacantul arădenilor a marcat primul său gol în Liga 1. "Ar fi fost şi mai frumos dacă golul meu era cel al victoriei. Meritam mai mult de la acest joc, de care ne-am temut, dar pe care l-am dus la capăt destul de bine. Sper să-mi păstrez forma tot campionatului şi să înscriu cît mai mult. Am fost foarte motivaţi, chiar am simţit că voi marca", a spus Simion.
ZIZOU
31st July 2006, 17:01
Sa speram ca va face un sezon la Uta si in vreo 2 ani sa devina un jucator de baza in echipa Stelei.Litu unde este imprumutat?
daby
31st July 2006, 17:16
Litu la Jiul
Bogdanbibi
5th August 2006, 19:21
Simion a deschis scorul in partida din deplasare cu Vaslui....are 2 goluri in 2 meciuri deocamdata :yes:
giuliano_101
5th August 2006, 19:21
simion a deschis scorul in min.14 al partidei pe care uta o disputa in deplasare la focsani cu fc vaslui. atacantul nostru a reluat cu capul din 6m o centrare venita in urma unui corner
cogdao
5th August 2006, 19:23
Se pare ca se contureaza un nou val de jucatori tineri si,sper,de viitor,Simion,Ochirosii.
$teauA
5th August 2006, 20:58
doua goluri in doua meciuri, bravo lui!
Rio
5th August 2006, 21:16
asta ajunge goalgetter ..
colonelu Voiculescu
5th August 2006, 21:33
Foarte bine ca are unde sa joace si sa creasca in valoare
Asteptam si pe Litu la Jiul sa ia exemplu de la Simion
MIREL6RADOI
5th August 2006, 23:24
Simion este imprumutat?Lui Simion ii se spune "fernando torres"?!
Un alt jucator tanar,Enescu a fost cedat definitiv la pandurii.
geoovy
5th August 2006, 23:28
Simion este imprumutat?Lui Simion ii se spune "fernando torres"?!
da, Simion este imprumutat un an la UTA...
cat despre "fernando torres" stiu ca i se spune asa lui Litu, din cauza frizurii
ingerash_negru
6th August 2006, 04:59
da, Simion este imprumutat un an la UTA...
cat despre "fernando torres" stiu ca i se spune asa lui Litu, din cauza frizurii
Da Litu chiar seamana cu Torres! Acum mai lipseste sa si ajunga la fel de bun k si el! Mai are muuult de munca dar cine stie...
Andrei4Steaua
12th August 2006, 18:39
Am aflat ca Simion joaca counter-strike la greu :D dupa ce a fost trimis la UTA a spus ca nu ar vrea sa se mai intoarca la Steaua pentru felul in care a fost tratat si a mai zis ca acolo se simte super bine
eli.
13th August 2006, 01:38
:D dupa ce a fost trimis la UTA a spus ca nu ar vrea sa se mai intoarca la Steaua pentru felul in care a fost tratat si a mai zis ca acolo se simte super bine
nu are cum sa nu se intoarca ... daca va iesi printre golgeteri , Oli/MM il va cere cu siguranta inapoi si nu are cum sa nu nil dea
Andrei4Steaua
13th August 2006, 14:50
nu are cum sa nu se intoarca ... daca va iesi printre golgeteri , Oli/MM il va cere cu siguranta inapoi si nu are cum sa nu nil dea
Nu am spus asta ... normal ca Simion apartine Stelei ... am spus care ar fi dorinta lui
colonelu Voiculescu
13th August 2006, 14:54
Astea sunt vraji ca sa se faca iubit de fanii aradeni .
Andrei4Steaua
13th August 2006, 17:31
Astea sunt vraji ca sa se faca iubit de fanii aradeni .
Pai nu a fost publicat nicaieri asa ceva :) a spus asta unor prieteni de-ai lui care din intamplare sunt prieteni comuni
Ana712
13th August 2006, 23:28
Cine sa iasa printe golgeteri??Simion???Slabe sanse.. :blush: nu vreau sa fiu rea insa nu cred ca Simion ne va face sa regretam ca nu il putem folosi...Asta e,multa bafta la UTA.
stelistaO6
14th August 2006, 13:53
eu sper ca va ajunge printre golgeteri ...dar sa vina apoi la steaua inapoi:D
#EffecT
26th May 2007, 18:51
Valentin Simion, imprumutat la Pandurii
Atacantul Valentin Simion va fi imprumutat in sezonul viitor de Steaua la echipa gorjeana, Pandurii Targu Jiu.
Revenit la Steaua dupa ce imprumutul sau la UTA Arad a expirat, Simion a fost anuntat ca va evolua din campionatul urmator la Pandurii Targu Jiu.
Atacantul in varsta de 20 de ani este jucator de baza la echipa nationala de tineret a Romaniei, unde a si fost convocat de Emil Sandoi in vederea partidelor cu Franta si Malta.
www.onlinesport.ro
Gepeto
28th May 2007, 18:35
Atacantul in varsta de 20 de ani este jucator de baza la echipa nationala de tineret a Romaniei, unde a si fost convocat de Emil Sandoi in vederea partidelor cu Franta si Malta.
www.onlinesport.ro
Daca e jucator de echipa nationala, de ce nu este retinut in lotul Stelei?? Poate sa creasca jucand cu cei mari...Sau e mai bun Coman, Ov.Petre & Comp....
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.