PDA

View Full Version : Ioan Adrian Drida

stelist
25th June 2006, 01:29
Ioan Adrian Drida
http://img530.imageshack.us/img530/6294/dridaadrian9hi.jpg

stelistaO6
25th June 2006, 08:27
Mult succes lui adrian drida !

colonelu Voiculescu
25th June 2006, 09:47
Pina la urma pe ce post joaca ?
Ba am vazut ca e trecut drept mijlocas dreapta , ba mijlocas central , ba virf , ba mijlocas stinga ????

#EffecT
25th June 2006, 12:39
Este un jucator polivalent,poate juca atat la mijlocul terenului ,cat si pe postul de atacant.Ramane de vazut unde il va utiliza Oli.
Oricat mult succes lui Drida,si la cat mai multe evolutzii stralucite in tricoul stelei.

colonelu Voiculescu
25th June 2006, 13:14
Daca joaca pe orice post , inseamna ca e un super-jucator !
Ramine sa dovedeasca !
Asta cum a ajuns la noi ? L-au cerut MM + Oli sau e transferul lui ****** , de capul lui ?

Ana712
25th June 2006, 18:30
Daca joaca pe orice post , inseamna ca e un super-jucator !
Ramine sa dovedeasca !
Asta cum a ajuns la noi ? L-au cerut MM + Oli sau e transferul lui ****** , de capul lui ?
As tinde sa cred ca ****** l'a dorit,pt ca MM si Oli sunt dupa jucatori straini..
Ca joaca pe orice post am inteles,da macar sa o faca f bine.
Ce sa ii urez inafara de multa bafta si sanatate! :grin:

KosmyN
25th June 2006, 22:34
Pina la urma pe ce post joaca ?

Joaca mijlocas dreapta, dar mai poate evolua si in centru sau in atac.

eli.
26th June 2006, 00:27
Joaca mijlocas dreapta, dar mai poate evolua si in centru sau in atac.
cam greu sai faca concurenta pe post lui Nicolita... dar in caz de o accidentare , suspendare(vezi episodu' Boro) este bun... mai ales ca joaca si in centru.. si acolo poate fi o rezerva buna pt Radoi si Para... mult succes Drida !

cogdao
26th June 2006, 01:24
Sa inteleg ca face cam acelasi lucru ca si Dica,mijlocas sau varf...
Bine ai venit,Drida,sper sa nu deamagesti!

CristiMor
26th June 2006, 11:50
Verdictul meu jucator = de uzura. Important e ca a fost ieftin nu? Sper la un imposibil ah adica sa fie ceva de capul lui dar nu astept la nimic bun in casz sa nu fiu dezamagit lol.

Kingpin
26th June 2006, 11:52
Verdictul meu jucator = de uzura. Important e ca a fost ieftin nu? Sper la un imposibil ah adica sa fie ceva de capul lui dar nu astept la nimic bun in casz sa nu fiu dezamagit lol.
Vad ca nu mai contenesti cu acuzele !!!
Asta e telul tau in viatza?

CristiMor
26th June 2006, 11:54
Mi-am exprimat doar parerea, sau nu am voie? Da-ma in judecata :)

#EffecT
26th June 2006, 12:33
Eu zic sa nu il judecam dinainte sa-l fi vazut.
Sa il lasam sa ishi arate posibilitatzile si pe urma sa ne dam cu parerea.

ZIZOU
26th June 2006, 18:48
Sa speram ca va fi mai bun ca si Cristea.

LoMax8
26th June 2006, 20:46
Nu vom avea ocazia sa-i comparam pt k Cristea a plecat la "mare"

#EffecT
28th June 2006, 10:00
Mijlocaşul Adrian Drida (24 de ani) încă nu a semnat un acord cu Steaua. El a fost adus de la Jiul de Gigi ******, deşi Olăroiu şi MM Stoica n-au fost de acord cu această mutare. Pînă la urmă, patronul i-a convins pe cei doi să-l accepte pe Drida în cantonamentul de la Kaprun. Dacă aici Oli va fi mulţumit de prestaţia fotbalistului, el va parafa un contract pe 5 ani cu roş-albaştrii.(gsp)

colonelu Voiculescu
28th June 2006, 11:27
Fara comentarii !
Am banuit de la inceput ca e transferul lui GG si ca nu a venit la insistentele lui MM + OLI!
Drida a fost mai mult rezerva la JIUL !!!!

Ana712
28th June 2006, 11:53
Fara comentarii !
Am banuit de la inceput ca e transferul lui GG si ca nu a venit la insistentele lui MM + OLI!
Drida a fost mai mult rezerva la JIUL !!!!
De ce pari putin surprins?Nu stii politica lui BKL?Newsflash: patronul e cam zgarcit,vrea sa bata pe Real si Barca insa cu jucatori de la Jiul si Vaslui...ahhh pacat ca u i'a luat si pe cei de la Bacau..ar fi fost de un real ajutor in grupe! :wallbash:

ketsbaya
28th June 2006, 13:34
zo yic sa avem putintica rabdare si sa vedem cum se descurca in cantonament...daca va avea valoare va fi tinut de oli,daca nu...la revedere!

#EffecT
28th June 2006, 13:52
Tocmai asta a spus si Oli!
Sunt catziva jucatori care trebuie sa demonstreze ca merita sa evolueze in tricoul stelei!

stelistaO6
28th June 2006, 14:36
prima data ar trebui sa vedem cum joaca si apoi sa facem comentarii

colonelu Voiculescu
28th June 2006, 20:55
A inceput cu dreptul stagiul de pregatiri
E primul la interviuri !
Sa speram ca e primul sau printre primii si la valoare sau macar sa nu faca parte din categoria Cristea-Oprita !

#Alex
1st July 2006, 11:11
Drida nu ramine
Fostul atacant al Jiului Petrosani, adus in Ghencea la finalul campionatului trecut, va ajunge in cele din urma la UTA. Adrian Drida se afla momentan in cantonamentul ros-albastrilor de la Kaprun, dar la revenirea in tara se va alatura echipei lui Marius Lacatus. El nu a semnat inca un contract cu echipa din Ghencea, Mihai Stoica anuntindu-l vineri, dupa vizita medicala ca va fi imprumutat la Arad.

spt.ro

#EffecT
1st July 2006, 11:37
Nu stiu de unde are spt informatzia asta.
Oli mai intai il va testa in amicale si apoi va decide in privintza lui.
Daca tot nu ramane,atunci trebuie adus un alt jucator in locul lui.

eli.
1st July 2006, 12:09
Nu stiu de unde are spt informatzia asta.
Oli mai intai il va testa in amicale si apoi va decide in privintza lui.
Daca tot nu ramane,atunci trebuie adus un alt jucator in locul lui.
cam tot ce a zis spt pan' acum s-a adeverit... ei lau transferat primii pe Klemi Saban

dargo
1st July 2006, 15:14
pai e destul de logica informatia, nu trebe sa ai cine stie ce surse. Si eu m-am gandit ca asa ceva s-ar putea intampla. Insa pana la sfarsitul cantonamentului se mai pot intampla destule. Drida oricum n-are loc in prima echipa, e aradean si e dorit la UTA, deci e foarte posibil sa fie imprumutat acolo. Insa poate il va convinge pe Oli ca merita sa ramana, cine stie?

colonelu Voiculescu
1st July 2006, 15:19
Oare era degeaba rezerva la Jiul ?
Imi pun si eu intrebarea ....

Andrei4Steaua
10th July 2006, 18:05
Drida nu ramine
Fostul atacant al Jiului Petrosani, adus in Ghencea la finalul campionatului trecut, va ajunge in cele din urma la UTA. Adrian Drida se afla momentan in cantonamentul ros-albastrilor de la Kaprun, dar la revenirea in tara se va alatura echipei lui Marius Lacatus. El nu a semnat inca un contract cu echipa din Ghencea, Mihai Stoica anuntindu-l vineri, dupa vizita medicala ca va fi imprumutat la Arad.

spt.ro

Cum de e la Mierlo cu baietzii ? :roll: :roll:

mike2funy
10th July 2006, 18:08

Eu cred ca va ramane in lotul Stelei ca altfel ar fi fost trimis la UTA .

Ana712
11th July 2006, 12:45
Numai sunt femei de servici? :roll: :roll:
Acum serios vorbind,pe mine nu prea m'a impresionat transferul lui Drida,Badea sau Panait..acum daca dau dovada de talent,muncesc din greu si se conforma cu cerintele de joc ale lui Oli nu vad de ce nu i'am pastra..si totusi..

mike2funy
11th July 2006, 12:51
Numai sunt femei de servici? :roll: :roll:
Acum serios vorbind,pe mine nu prea m'a impresionat transferul lui Drida,Badea sau Panait..acum daca dau dovada de talent,muncesc din greu si se conforma cu cerintele de joc ale lui Oli nu vad de ce nu i'am pastra..si totusi..

Badea chiar este un jucator util . S-a remarcat in mai multe randuri cu Steaua/Rapid/Dinamo , ai a mai avut si alte jocuri bune .
Transferul lui Panait m-a surprins pentru ca eu nu il remarcasem cu nimic . Poate a ajuns la Steaua pt ca si-l dorea Dinamo . E doar o presupunere.
Drida ? Asta chiar a fost un "transfer" de umplutura . Va ramane la Steaua doar daca Oli considera ca are nevoie de el.

eli.
11th July 2006, 14:48
Badea chiar este un jucator util . S-a remarcat in mai multe randuri cu Steaua/Rapid/Dinamo , ai a mai avut si alte jocuri bune .
Transferul lui Panait m-a surprins pentru ca eu nu il remarcasem cu nimic . Poate a ajuns la Steaua pt ca si-l dorea Dinamo . E doar o presupunere.
Drida ? Asta chiar a fost un "transfer" de umplutura . Va ramane la Steaua doar daca Oli considera ca are nevoie de el.
Panait pe postul sau de fundas a dat 4-5 goluri sezonul asta ... tot atatea cate a dat Oprita-Cristea ... daca nu mai multe ? :blink: asta nu e o remarcare ?

mike2funy
11th July 2006, 15:17
Panait pe postul sau de fundas a dat 4-5 goluri sezonul asta ... tot atatea cate a dat Oprita-Cristea ... daca nu mai multe ? :blink: asta nu e o remarcare ?

Hai lasa-ma . A dat gol din penalty cu arges si a "reusit" sa dea un gol bacaului care era o echipa in mare forma. Din putinele meciuri ale Vasluiului pe care le-am vazut nu prea a iesit cu nimic in evidenta .

JustMe
11th July 2006, 15:26
Hai lasa-ma . A dat gol din penalty cu arges si a "reusit" sa dea un gol bacaului care era o echipa in mare forma. Din putinele meciuri ale Vasluiului pe care le-am vazut nu prea a iesit cu nimic in evidenta .
NU fi rau, doar e fundas.

mike2funy
11th July 2006, 15:28
NU fi rau, doar e fundas.

Ai visat urat . Unde era Panait la Jiul ?

Dica
12th July 2006, 14:56
Drida seama cu Cristocea adica poate juca si mijlocas lateral (Drida-dreapta;Cristocea-stanga) si mijlocas central.La Steaua fiecare jucator are rezerva.
Titulari Reazerve
Carlos Cernea
Klemi Balan
Ghioanea Panait
Goian Baciu
P.Marin Nesu
Cristocea Bostina
Paraschiv Drida
Radoi Lovin
Nicolita Oprita
Dica Litu
Iacob Badea

daby
12th July 2006, 20:40
nu prea cred ca se va descurca

colonelu Voiculescu
12th July 2006, 20:42
Din cate stiu eu , nu a semnat inca un contract cu Steaua

ANTIDINAMO
17th July 2006, 14:15
cand pleaca Drida la uta ?

#EffecT
17th July 2006, 14:16
Dupa cantonamentul de la Mierlo o sa aflam mai multe !

h1911
17th July 2006, 18:45
Ce Dumnezeu chiar mai aveam nevoie de inca un jucator de miuta la echipa?

ingerash_negru
18th July 2006, 00:57
Deci ramane Drida la echipa sau nu??
Ca din cate stiu io, ink nu a semnat!
:innocent:

eli.
18th July 2006, 01:01
Deci ramane Drida la echipa sau nu??
Ca din cate stiu io, ink nu a semnat!
:innocent:
eu unul nu la-m vazut confirmand in amicalele astea ... eu unul stiam ca va sta la noi daca va confirma in stagiile de pregatire ... totusi ar fi bine sa ramana ... sa avem "putina concurenta" pe posturi ...

ketsbaya
18th July 2006, 08:18
cred k nu prea poate sa asigure el o concurenta la echipa...dar ma rog cred k o sa fie tinut ca sa nu zica suporterii k nu s-a adus nimic in "marea" campanie de tansferuri facuta de mm si jiji!

sorin_g
18th July 2006, 15:03
Eu unul tind sa cred ca Drida a venit in contul unor intelegeri mai putin curate.
Gasiti-mi voi alta explicatie.

#EffecT
18th July 2006, 15:19
Drida a declarat ca e fan infocat steaua,chiar inaintea meciului direct cu noi!
Nea' jiji cum il stim noi ,sensibil,i-a placut declaratzia si a urmat ce a urmat :mrgreen:

#EffecT
18th July 2006, 16:25
Clubul AS Romvest Arad contestă transferul jucătorilor Adrian Drida de la Jiul Petroşani la Steaua şi împrumutul lui Radu Mărginean de la CFR Cluj la Gloria Bistriţa.

Conform actelor de transfer între clubul arădean şi cele două grupări din prima ligă, jucătorii au fost deţinuţi în coproprietate.

Într-un act adiţional al transferului lui Drida la Jiul, datat în 1 august 2005, se stipulează că Romvest deţine 25 de procente din cota jucătorului, iar Jiul se obligă să înştiinţeze în scris şi să solicite acordul scris şi ştampilat al clubului Romvest în cazul unui transfer. "Nu a fost respectat contractul. Am primit în bancă un ordin de plată de la Jiul cu suma de 25.000 de RON, aproximativ 7.000 de euro, în care scrie «cotă de transfer Adrian Drida». Era datat 10 iulie. La negocieri nu am participat şi nu ne-am dat acordul", a declarat Ioan Ienciu, preşedintele grupării arădene. AS Romvest a notificat Liga Profesionistă de Fotbal (LPF), Steaua, Jiul şi a depus un memoriu la Federaţia Română de Fotbal (FRF).

JustMe
18th July 2006, 16:26
Asta mai lipsea sa avem probleme de transfer la un jucator ca si Drida :drool:

dargo
18th July 2006, 16:30
Asta mai lipsea sa avem probleme de transfer la un jucator ca si Drida :drool:
Nu cred ca era treaba Stelei sa se intereseze daca Romvest trebuia sau nu consultata. E problema lui Simota.

colonelu Voiculescu
19th July 2006, 10:54
De curiozitate ...
De ce l-am adus ?
Cat de bun poate sa fie daca pe unde a fost (UTA si JIUL ) a fost rezerva ?!

Gepeto
19th July 2006, 10:57
Drida este picatura din paharul de transferuri facute anul asta...adica, oricum e in plus...nu ca ceilalti ar fi mai buni...

colonelu Voiculescu
19th July 2006, 10:58
Drida este picatura din paharul de transferuri facute anul asta...adica, oricum e in plus...nu ca ceilalti ar fi mai buni...

Sa nu exageram ! Avem cu siguranta cel mai bun lot din tara ! E adevarat , unii sunt mai slabuti , dar am castigat 2 titluri + performanta in Europa !

#EffecT
19th July 2006, 11:05
Cat de bun poate sa fie daca pe unde a fost (UTA si JIUL ) a fost rezerva ?!
O sa te convingi de valoarea lui,in momentul in care o sa il vezi jucand!
Pana atunci ne putem da cu parerea,dar degeaba!

sorin_g
19th July 2006, 11:06
Sa nu exageram ! Avem cu siguranta cel mai bun lot din tara!Nu prea cred. Cea mai buna echipa - poate, insa nu putem spune ca avem cel mai bun lot.

Cristi
19th July 2006, 11:29
am castigat 2 titluri + performanta in Europa !
nu-i suficient, nu-s buni, eu propun sa aducem fotbalisti adevarati, vreo 25 de somalezi+4-5 pakistanezi :fotbal: si sa vindem tot ce avem :whistling

colonelu Voiculescu
19th July 2006, 11:38
mosule , ai intrat si tu cu "arogante" ?
Ce se aude cu stadionul ca raminem fara 20.000 metri patrati teren si fara parcare ?!

Cristi
19th July 2006, 11:57
mosule , ai intrat si tu cu "arogante" ?
Ce se aude cu stadionul ca raminem fara 20.000 metri patrati teren si fara parcare ?!
ce sa fac si io colonele :innocent:
nu-i un secret ca io-s multumit de miscarile facute la Steaua, de faptul ca nu pleaca jucatori, de faptul ca se baga ceva banutzi in stadion si de rezultatele din ultima perioada (intr-adevar, avem si niste chestii de care incercam sa uitam insa asta face fotbalul frumos). Nu avem lotul perfect insa eu zic ca putem sa jucam fotbal la orice nivel.
Hai STEAUA!!!

Gepeto
20th July 2006, 10:34
Am avut dreptate...Steaua s-a debarasat de Drida...la Jiul...

colonelu Voiculescu
20th July 2006, 19:19
L-am luat de la Jiul pt 28.000 euro si acuma il trimitem inapoi imprumut platindu-i si salariul (probabil)
Grozava afacere !!

lucian_iasi
31st July 2006, 02:09
Fostul stelist Drida e definitiv al Jiului

colonelu Voiculescu
31st July 2006, 13:44
Drida a fost imprumutat la Jiul sau trimis definitiv inapoi ?

ww
31st July 2006, 13:49
cica ar fi trimis definitiv... acesta semnand un contract pana prin 2009 cu Jiul... eo asa am citit in ceva ziar...
cert e ca a jucat la Jiul prima etapa... daca nu ma insel chiar titular

Cristi
31st July 2006, 13:53
am citit azi pe undeva ca a fost transferat definitiv.
super tare miscarea cu Drida :wallbash:

cert e ca a jucat la Jiul prima etapa... daca nu ma insel chiar titular
da,a fost titular

Rio
31st July 2006, 13:55
am citit azi pe undeva ca a fost transferat definitiv.
super tare miscarea cu Drida :wallbash:

da,a fost titular

nu stiu de ce am eu impresia ca transferul lui drida a avut legatura cu posibila retragere a licentei Jiului

#EffecT
31st July 2006, 13:58
Drida nu a fost adus la cererea lui oli la steaua.
GB l-a adus si l-a rugat pe Oli,sa-i acorde o shansa si pe urma sa decida daca ramane sau nu la steaua.
Din pacate pentru el,nu a avut valoare sa ramana aici.
Ii urez mult succes mai departe in cariera!
Deci,se poate sterge de pe lista lui GB un transfer! ramanem cu 4 jucatori adusi,dintre care doar 2 pot fi titulari de baza.

Cristi
31st July 2006, 14:04
Drida nu a fost adus la cererea lui oli la steaua.
GB l-a adus si l-a rugat pe Oli,sa-i acorde o shansa si pe urma sa decida daca ramane sau nu la steaua.
Aiurea jmekeria asta, intai faci transferul si pe urma vezi daca jucatorul are valoare de Steaua? cine stie ce nu s-a potrivit in povestea asta.....ii urez si io succes in continuare.

ZIZOU
31st July 2006, 15:58
Oricum n-aveam ce face cu el.Ii mai bine pt el ca s-a dus la Jiul pt ca acolo va juca titular in timp ce la Steaua nici rezerva nu era.