PDA

View Full Version : 9. Valentin Vasile Badea

Pages : [1] 2 3 4 5

stelist
25th June 2006, 02:25
Valentin Vasile Badea
http://img270.imageshack.us/img270/4820/9badeavalentin5mc.jpg

#EffecT
25th June 2006, 14:59
Un jucator foarte bun,dovada stand golurile marcate contra granzilor,Steaua,Dinamo si Rapid.
Sper sa se acomodeze cat mai repede la steaua,si sa marcheze cat mai multe goluri pentru noi.

Ana712
25th June 2006, 19:24
Eu il stiam pe Badea dinamovist convins...probabil ma insel(sau nu)..
E un jucator de perspectiva,ramane de vazut daca face treaba buna la Steaua.
Ii urez multa bafta si sa marcheze multe goluri in CL!

Kingpin
25th June 2006, 20:38
Nu cred ca e dinamuist deuarece rednic inainte sa plece de la vaslui lea spus unor jucatori sa nu semneze nici un cotract deuarece el ii va lua la dinamu!!
jucatorii erau : hutzan, badea, panait, croitoru!
jucatorii care au venit la noi au ales cu inima si cu performantza!

Taica Tereza
25th June 2006, 21:02
Ana, ala cred ca era Ionut Badea, catel din nastere, rupator de meserie. E ala caruia in Ghencea, la meciul cu Vaslui, i-a pus Para gheata pe ochi cand a luat rosu. La finalul meciului respectiv, cu un bandaj mare pe cap, declara ca e fericit ca i-a facut pe dinamu lideri de toamna prin remiza aia, 2-2.

eli.
25th June 2006, 21:30
Nu cred ca e dinamuist deuarece rednic inainte sa plece de la vaslui lea spus unor jucatori sa nu semneze nici un cotract deuarece el ii va lua la dinamu!!
jucatorii erau : hutzan, badea, panait, croitoru!
jucatorii care au venit la noi au ales cu inima si cu performantza!
pai Panait a venit la noi... oricum ramane ca Badea sa confirme si asteptam cate mai multe goluri din partea lui !

cogdao
25th June 2006, 21:31
Sper sa fie exact piesa care ne lipsea in atac...pare bun la prima vedere.

CristiMor
26th June 2006, 12:48
Hmmm parerea mea = Cristea 2, sper sa ma insel.

LoMax8
26th June 2006, 17:34
Parerea mea e ca va confirma, dar asta depinde si de cat de repede il va titulariza oli ca doar a zis ca orice jucator vine la Steaua pleaca de pe pozitia 25-26...S-a vedem ce va face in meciurile de pregatire. Are nevoie si de putin noroc cred.

miki_stelista
26th June 2006, 17:49
Sper (si cred ca asa se va intampla...) ca Oli ii va pune la treaba pe cei 3 jucatori veniti (deocamdata) la Steaua in amicale. Atunci isi va da seama cat de cat ce "e de capul lor"...

colonelu Voiculescu
26th June 2006, 17:52
Si-a dat seama ce "e de capul lor " inainte sa-i transfere
Daca nu erau buni , nu cred ca-i aduceam !

ZIZOU
26th June 2006, 19:51
Sa speram ca Badea va juca bine pentru ca asteptam foarte multe de la el.

LoMax8
26th June 2006, 21:48
Si eu vreau sa joace foarte bine. Nush de ce dar sunt sigur ca va face treaba buna. Steaua are nevoie de unu care sa dea goluri cat curpinde

stelist
27th June 2006, 01:49

Poti sa argumentezi?
In cate meciuri l-ai vazut?

Ana712
27th June 2006, 02:00
Poti sa argumentezi?
In cate meciuri l-ai vazut?
A dat cam 4 goluri in retur...daca nu ma insel.. :baby:
Asta nu inseamna ca nu o sa faca treaba buna la Steaua ;) am incredere in el...

h1911
27th June 2006, 04:27
Steaua are nevoie de un jucator care sa o bage in poarta.Daca aveam asa ceva cu Rosenborg eram in CL anul trecut ca le dadeam 5 sau 6 la 0 pe teren propriu.Sper ca Vasile sa fie acel om de care Steaua are nevoie.

miki_stelista
27th June 2006, 12:39
Ar cam fi timpul sa aiba si Steaua un jucator care sa bage mingea in poarta dintr-o jumatate de ocazie. Sper ca Valentin Vasile sa fie acela!

red&blue forever
27th June 2006, 17:55
Uitati Va Bine La El In Meciul De Supercupa..........sa Vedetzi Ce Tehnica In Regim De Viteza Are ..........cat Despre Tupeu In Sens Pur Fotbalistic Nota 10..............si Cat De Curand O Sa Il Depaseasca Pe Niculitza La Capacitate De Efort;)

miki_stelista
27th June 2006, 17:58
Sa dea Domnu' sa fie cum zici tu si sa avem inca un jucator de valoare castigat pentru Steaua! Am incredere!

4steaua
27th June 2006, 19:36
vali stelist pana-n maduva oaselor, asta stiu sigur sigur!cat despre faptul ca multi dintre voi il vedeti deja cristea 2, eu zic ca va inselati amarnic. vali e un jucator foarte tehnic si are si viteza, este dupa mine, peste nicolita, nu se grabeste asa des la finalizare, e si un f bun dribleur.pune suflet in ce face si nu cred ca i se vor urca figurile la cap asa curand, e un baiat destul de modest

Zamolxe
9th July 2006, 14:21
Are cineva detalii despre fizicul lui Badea ?

red&blue forever
9th July 2006, 16:00
`in supercupa cu aviarele sigur o sa il vedem jucand........atunci sa va facetzi o parere despre el , fizicul lui, tehnica lui .............eu unu sunt sigur ca multe ciori o sa fie pe post de jaloane!!:)

mike2funy
9th July 2006, 19:06
Daca Oli zicea ca tot nu conteaza supercupa ar trebui sa vedem si juniorii si rezervele la lucru sa vedem cam ce s-ar intampla daca in CL ne-ar lipsi titularii. Eu zic ca asta va fi cel mai bun test pentru a vedea daca lotul mai trebuie sau nu intarit .
Nu numai din perspectiva "experimentului" propus de mine ar trebui sa joace cu rezervele si juniorii ci si din cauza politzelor pe care vor vrea sa le plateasca frustratii de croncanitori pe teren .
Cine a vazut cum a reactionat la meciul cu Jiul Daniel Nicolae stie la ce ma refer. Pe mine ma lasa rece supercupa . Ar fi inca o tinichea de consolare pt aia de "supt" pod. Nu vreau sa vad nici un titular accidentat de cei de la Rapid mai ales ca nu prea avem cu ce sa-i inlocuim .

RedStar
9th July 2006, 21:01
Supercupa nu ne intereseaza ca nu este un obiectiv al nostru, dar Oli a mai si spus ca Steaua cand intra pe teren vrea sa castige toate meciurile, asa ca nu o sa joace cu rezervele.

mike2funy
9th July 2006, 21:37
Supercupa nu ne intereseaza ca nu este un obiectiv al nostru, dar Oli a mai si spus ca Steaua cand intra pe teren vrea sa castige toate meciurile, asa ca nu o sa joace cu rezervele.

Ar fi bine sa-i bage pe astia nou veniti macar sa-i vedem la treaba .

eli.
9th July 2006, 21:38
nu ne intereseaza dar sa nu uitam ca jucam contra lui Rapid ... credca o victorie a noastra ar inchide orice comentariu din partea lor ...

mike2funy
9th July 2006, 21:41
nu ne intereseaza dar sa nu uitam ca jucam contra lui Rapid ... credca o victorie a noastra ar inchide orice comentariu din partea lor ...

mai ales una obtinuta cu rezervele Stelei . Asta ar fi o adevarata palma pe obrazul lui Copos. Ar demonstra si ca am facut o campanie de achizitii mai buna ca a lor si mai important mult mai ieftina :naughty:

RedStar
10th July 2006, 02:02

Ei au derby cu noi, nu noi cu ei.
Orice meci este important, iar pentru mine intre Rapid si UTA nu e nici o diferenta.

colonelu Voiculescu
11th July 2006, 22:20
Are cineva detalii despre fizicul lui Badea ?

Este un jucator care dribleaza si fuge !
NU este in genul lui Iacob sau a lui Dica !

ANTIDINAMO
17th July 2006, 14:58
Ar fi bine sa-i bage pe astia nou veniti macar sa-i vedem la treaba .

hai sa fim seriosi !
Klemi este in urma cu pregatirea
Panait nu a impresionat
Coman este in urma cu pregatirea
Drida fara comentarii
Badea nu a dat niciun gol de cand este la STEAUA !

cat despre rezervele noastre sunt praf ! spunea o stelutarosie ca nu putem juca cu toate rezervele deoarece nu este omogenitate etc+samd !
hai sa fim seriosi voi chiar doriti sa ne bata rramasitele rrapidului ?

h1911
17th July 2006, 20:49
N-ar fi rau un trio Dica-Iacob-Badea in meciul cu rrapid...sa le dam un 3-0 sa le scoatem fitele din cap...

stelistaO6
20th July 2006, 15:25
sa speram ca badea va reusi sa faca fata presiunii in meciurile importante!si sa isi asigure un loc prin primi 11 ( adica sa dea cat mai multe goluri in poarta adversarilor ;;) ) mult succes!!

ANTIDINAMO
20th July 2006, 15:35
N-ar fi rau un trio Dica-Iacob-Badea in meciul cu rrapid...sa le dam un 3-0 sa le scoatem fitele din cap...
erotic dreams :devil:

Gepeto
20th July 2006, 15:42

Asa sa FIE!!

#EffecT
23rd July 2006, 00:53
Valentin Badea,super jucator,este clar un castig pentru Steaua.
Care face o comparatie intre Badea si Griffiths?
Am incredere in Badea,si fara sa dau dovada de subiectivism il consider un atacant mult mai bun decat "cangurul" Griffiths,care mai mult a "topait" prin careul nostru.
Ghionea stie de ce ! :naughty:

Steaua Forever
23rd July 2006, 00:56
Badea a muncit enorm a alergat mult e un atacant bun trebuie sa marcheze cat de curand sa prinda curaj Bravo pentru un debut e bun.......

sorin_g
23rd July 2006, 12:09
Un atacant trebuie ca in primele 5 meciuri la o echipa noua sa inscrie, altfel intra intr-o pasa proasta. Am vazut 100 de astfel de cazuri. Sper sa inscrie cat mai repede, sa capete incredere in sine.

ANTIDINAMO
24th July 2006, 10:58
Badea s-a zbatut a incercat multe dar a realizat zero ! chiar daca am jucat cu rezervele se pare ca inca nu s-a integrat !

stelistaO6
24th July 2006, 11:06
dar mai este timp ..nu?

dargo
24th July 2006, 11:17
Un atacant trebuie ca in primele 5 meciuri la o echipa noua sa inscrie, altfel intra intr-o pasa proasta. Am vazut 100 de astfel de cazuri. Sper sa inscrie cat mai repede, sa capete incredere in sine.
sa inscrie repede inseamna sa joace, insa nu cred ca va primi multe sanse prea curand.

Bogdanbibi
24th July 2006, 12:19
badea anu asta o sa joace ce-a jucat cristea anu trecut...si din cate am vazut in supercupa e un jucator mai tehnic si la fel de rapid, deci pare ca avem un plus fata de anu trecut. macar din asta sa nu sara mingea ca din cristea cand incerca sa puna stop

ketsbaya
24th July 2006, 14:50
cred k va mai primi sanse sa joace,cel putin in meciurile din campionat si cred k va profita de ele,pentru k mi-a placut cum s-a miscat,s-a zbatut mult dar din pacate nu a primit foarte multe pase utilizabile.

colonelu Voiculescu
25th July 2006, 12:55
Tinind cont ca sunt doar 3 atacanti in lot , din care unul e mai degraba mijlocas ofensiv , va avea destule sanse sa arate ce stie

Ma uitam la lotul lui Porto , Sporting , Benfica , Lyon . Toti au de la 5 atacanti in sus . NU am gasit inca echipa care sa aiba doar 3 atacanti in lot

Bogdanbibi
25th July 2006, 13:08
as roma ;), dar asta doar pt ca se rup aia in continuu

colonelu Voiculescu
25th July 2006, 13:17
La noi , daca se rupe cineva din atac , raminem in plop !

Daemon_ABB
25th July 2006, 14:51
Oli a spus ca avem un compartiment deficitar si ca o sa mai vina jucatori sau macar unu.Cred ca compartimentul la care sa referit a fost atacul, sa speram ca o sa mai luam unu doi jucatori e atac.

Una fede, Un mito, Un amore infinito! STEAUA BUCURESTI!

smen
25th July 2006, 15:03
oare Neaga ce mai face? :)

cogdao
25th July 2006, 15:04
oare Neaga ce mai face? :)
Plecat din ţară în Coreea de Sud, la Chunnam Dragons, Adrian Neaga (27 de ani) a reuşit să-i cucerească pe asiatici. A marcat 21 de goluri în 43 de meciuri, cîştigînd Gheata de Bronz a campionatului sud-coreean, cu o echipă care n-a reuşit să prindă play-off-ul.
Prestaţiile sale n-au rămas fără ecou, astfel că jucătorul a semnat pentru trei sezoane cu Ilhwa Chunma Seongnam, formaţia cu cele mai multe titluri, 6, fostă cîştigătoare a Cupei Campionilor Asiei în '96 şi finalistă în 2004. "E cea mai titrată echipă, un fel de Steaua a Coreei de Sud, şi de aceea sînt cu atît mai fericit", a spus Neaga. În urma tranzacţiei, Chunnam se va alege cu 1.100.000 de dolari şi un jucător, iar Rică va cîştiga, cu tot cu prime şi alte bonusuri, un milion de dolari pe sezon. El va debuta la noua echipă o dată cu începerea returului, pe 23 august.

d-izzy
7th August 2006, 10:33
Vali Badea :) Super jucator ... l-am remarcat inca din sezonul trecut :) ... are viteza, si multa imaginatie si creativitate in joc ... :) E om de contraatac ...
Bine ar fi pentru el sa inscrie macar un gol, cat mai repede ... o sa avem un sezon lung cu multe meciuri in campionat, in Cupa si in CL (sper) asa ca Vali o sa aiba destule ocazii ca confirme ...

Daemon_ABB
7th August 2006, 16:31
Da este un castig pt. STEAUA si sper sa marcheze cat mai repede.

Una fede, Un mito, Un amore infinito! STEAUA BUCURESTI!

Gepeto
7th August 2006, 22:11
Personal, mi se pare sters...Poate nu l-am urmarit cu atentie...

independe
7th August 2006, 23:06
imi place de vali badea. se vede in jocul lui k lupta pt postul de titular pe care cred ca in curand il va obtine.
e un jucator creativ, dinamic si cu siguranta merita sa fie inainte de oprita.

aris-din-zalau
8th August 2006, 00:48
Badea mi-a atras atentzia inca de la inceput, se vede ca ii este cu mult superior lui Cristea, este o afacere buna aducerea lui la Steaua :yes:

MIREL6RADOI
8th August 2006, 01:15
Badea...macar sa fie la fel de bun precum tizul sau de la antena 1:)
Odata cu accidentarea lui Iacob,pt badea se transforma in ceva "pozitiv" are ocazia sa demonstreze ca e jucator de STEAUA.
Apropo,nu exista comparatie intre cristea si Badea..Badea ko's cristea:)

KosmyN
8th August 2006, 04:00
Badea e un jucator ambitios, inteligent si foarte bun pe contraatac.
Poate fii o surpriza miercuri.

revinho
10th August 2006, 00:37
Badea - debut frumos ca titular in cupele europene. Nu m-a dezamagit, dar nici nu l-as fi vazut s-o faca. E inteligent in joc si seamana la asta cu vulpoiul Dica, cu care dupa cum am vazut se si intelege fantastic.

mansiz26
10th August 2006, 00:41
promitator badea are nevoie de mai multe meciuri cu miza

siiir louie
10th August 2006, 00:45
Destul de incisiv dar nu poate juca pe rolul lui Victoras . Daca inscria in min 20 la ocazia avuta--cind i-a fost suflata mingea.

Gepeto
10th August 2006, 00:55
Ne trebuie un varf puternic, Badea nu are suficienta forta...

Bogdanbibi
10th August 2006, 12:03
eu am vazut gol la sutul ala de la distanta :rolleyes:

sorin_g
10th August 2006, 12:59
Are valoare, e bataios, dar se complica aproape la fiecare faza... in loc sa traga, putea pasa in stanga si ar fi fost gol 80%.

colonelu Voiculescu
10th August 2006, 13:00
Eu cred ca e un transfer bun si va demonstra ca are valoare de Steaua

bothuman
10th August 2006, 16:52
in continoare cred k este un jucator demn de campioana. a demonstrat si in meciul acesta.

jaap
12th August 2006, 16:37
ca si in primavara, norocul nostru se numeste - paradoxal!-accidentarea lui Iacob care il va obliga pe (P)Oli sa joace si altceva decat mingi aruncate/plouate in careu!

siiir louie
12th August 2006, 17:42
Eu cred ca absenta lui Iacob (in general a unui virf puternic care se bate efectiv cu 2 stoperi si uneori cu 3 jucatori), creeaza superioritati , eu zic ca in fotbalul actual (mai ales la Steaua) este nevoie de atacant pivot

Cu tot respectul pentru Badea el este cel mult un virf de contraaatac daca nu mai degraba o extrema (are viteza, dribling , si e prea altruist pt un vief de careu)

eli.
13th August 2006, 01:39
Eu cred ca absenta lui Iacob (in general a unui virf puternic care se bate efectiv cu 2 stoperi si uneori cu 3 jucatori), creeaza superioritati , eu zic ca in fotbalul actual (mai ales la Steaua) este nevoie de atacant pivot

Cu tot respectul pentru Badea el este cel mult un virf de contraaatac daca nu mai degraba o extrema (are viteza, dribling , si e prea altruist pt un vief de careu)
ma siiir louie cum facem ma sa te angajam la Steaua ? esti al naibii de bun ... esti iesit din comun :D serios de nu ...
revenind la subiect : mi se pare ca a mai lasat din individualism

bita_fantasticu
13th August 2006, 10:45
acest badea este un jucator bun, tehnic dar ii trebuie putina ambitie in joc , e cam timid ...sa intre nene la minge sanatos ....

Vladimir
13th August 2006, 14:43
In meciul cu Standard s-a descurcat bine... mult mai bine decat a facut-o Oprita dupa ce a iesit el... dar cred ca stim cu totii asta. Una peste alta...e un atacant care merita o sansa... mai trebuie lucrat la incredere, dar pana acum nu a dezamagit ceea ce e bine.

skill
14th August 2006, 15:26
e un transfer bun!...pana la urma a demonstrat in timp scurt ca are valoare de Steaua.

$teauA
19th August 2006, 22:19
Bravo lui pentru golul de astazi dar pacat de eliminare :(

eli.
19th August 2006, 23:01
felicitari V. Badea pt. golul marcat astazi ! cum spunea si $teauA pacat de eliminare dar numai conteaza asta acum , imi pare bine ca a marcat in sfarsit un gol pt Steaua si putem conta pe el pt meciul de miercuri ! succes Badea in continuare

Ana712
19th August 2006, 23:21
Bv bv bv!Iata ca Badea a facut un meci mare azi,cu exceptia golului care a spart gheata a mai avut niste actiune curajoase la poarta vasluiului... :flowers:
Un jucator care ne face sa ne mai linistim un pic dupa absenta lui Victoras.

Andrei4Steaua
19th August 2006, 23:28
In sfarsit Badea ...... am incredere foarte mare in el ca va ajunge un jucator mare la steaua .... sper ca va fi al doilea Dica .... felicitari pentru gol si sa speram ca vor veni mult mai multe reusite

LoMax8
20th August 2006, 01:13
Bravo Badea ai spart gheata sper sa-ti mearga bine de acuma incolo

cogdao
20th August 2006, 07:51
Pacat de cartonasul rosu...oricum e un plus in lotul Stelei,asta e clar.Totul e sa fie si constant.

Steaua Forever
20th August 2006, 12:21
Vreau sa-l felicit pe Badea pentru primul gol marcat in tricoul Stelei ,si sa nu fie suparat pentru cartonasul rosu sa fie concentrat 100% pentru ca miercuri avem mare nevoie de el .......

colonelu Voiculescu
20th August 2006, 13:12
A avut o executie de clasa . Nu orice atacant da goluri din astea

sorin_g
20th August 2006, 13:42
Super gol! Executie de atacant de meserie! A semanat cu reusita lui Mutu la Copenhaga... Din pacate entuziasmul excesiv l-a scos din teren...

pana_la_moarte_stelista
20th August 2006, 13:43
ce ai facut badeaaaaaaaaa...........cartonas rosu....................oricum vbde meci :D

Adrians
20th August 2006, 13:50
Baiatul creste de la meci la meci si in momentul cind isi va mai calma din entuziasm o sa fie si mai bun.Are viteza,se deplaseaza mult si creaza spatii si stie si cu mingea destul de bine.Achizitie mai mult decit buna.

Bogdanbibi
20th August 2006, 15:06
a dat un gol printr-o executie total straina unuia ca cristea, de exemplu

kalashnikov
20th August 2006, 15:26
incepe sa joace din ce in ce mai bine

siiir louie
20th August 2006, 16:00
Mie mi se pare ca este mult prea determinat--a luat rosul cam usor--etapa viitoare avem doar 2 atacanti.

Se vede ca vrea sa fie titular si cred ca mai are de lucrat dar e pe drumul cel bun--------- de ar fi totzi asa de montati la meciuri (in sensul bun al cuvintului)

Adrian0
22nd August 2006, 02:10
Se adevereste a fi un atacant adevarat. In afara de golul inscris... a mai avut si o lovitura de cap superba...dintr-o pozitie dificila. L-a cam luat valul la cartonasul rosu...dar il menajeaza Oli.

forza_steaua_
22nd August 2006, 13:07
Eu nu am vazut meciul cu vaslui dar din ce am citit aici inteleg ca a jucat bine.Sper sa continuie tot asa.

d-izzy
23rd August 2006, 15:00
e inca tanar si nu are experienta ... dar o sa capete experienta ... e de viitor :)

GrimleyFanSteaua
23rd August 2006, 17:00
Nu imi vin cuvintele .... mai este un pic pana la ora meciului si as spuen numai de bine tuturor jucatorilor. Am sufletu la gura..sper ca ei sa nu aiba asa de multe emotii cum am eu. Hai Badea , hai Steaua, haideti cu totii ca vreau victorie si liniste in suflet !

Gepeto
23rd August 2006, 23:21
2 GOLURI!! sUPER JOC PENTRU bADEA...fELICITARI!!!!

JustMe
23rd August 2006, 23:22
Avem un atacant senzational.....

siiir louie
23rd August 2006, 23:26
Chiar am avut incredere in el si ma bucur ca a fost omul meciului (alaturi de CARLOS) ---ma bucur foarte mult pentru MM si OLI pentru ca toti iau criticat inainte de meciurile din Liga---sa de-a Dumnezeu sa avem o grupa super usoara .

channah
23rd August 2006, 23:38
:romania: BRAVO BADEA!!ai fost omu meciului!!
un atacant de exceptie !!BRAVO TOATA ECHIPA!!!!!!!!! :romania:

bothuman
23rd August 2006, 23:41
A jucat excelent!! Fara repros

later edit: cred ca cei de la dinamo mor de ciuda ca l-au dat afara anul trecut

eli.
23rd August 2006, 23:42
frumos gest din partea lui sa dedice cele doua goluri lui Mirel Radoi si Iacob !

Mee
23rd August 2006, 23:42
Acu are 2 posibilitati...sa ajunga un Laca (FORRZAA LACA) sau un Cristea (buuuuu)...la felul in care a jucat azi e un castig MAREE pentru echipa.

channah
23rd August 2006, 23:45
:o Hai Steaua!!
Hai Badea Sa Te Vedem Si Mai Departe Ca In Seara Asta!! :fotbal: :fotbal: :romania:
azi chiar ati jucat fotbal!!!

elyzutzawz
23rd August 2006, 23:47
Felicitari Vali Badea, continua asa si vei fi un atacant de clasa! Sa mai auzim ca vine de la Vaslui.

lucian_iasi
23rd August 2006, 23:57
Ii asteptam pe contestatarii lui Badea sa ne zica ce transfer prost a facut Becali(se stiu ei) :naughty: :naughty:

smen
24th August 2006, 00:09
Bv Oli, foarte inspirat ca nu a inceput cu Oprita. Vali Badea era peste tot in atacul Stelei.. l`a eclipsat si pe Dica..

d-izzy
24th August 2006, 00:09
Badeaaa oleee :D
Nice goals :)

Maximus_X
24th August 2006, 00:11
Toata stima pentru Vali!
Ma bucur enorm pentru evolutzia lui si pentru bucuria care ne-a adus-o.
Mult succes in continuare!

danielac
24th August 2006, 00:14
felicitari pentru jucatorul acesta care a dat dovata de mult calm si care a alergat cat pentru 10!

ma mandresc ca Badea este din orasul meu!!!

aris-din-zalau
24th August 2006, 01:10
bravo Badea, tzine-o tot asa, vei ajunge un atacant foarte mare, bafta !!!

Steaua Forever
24th August 2006, 01:25
Bravo Badea ai aratat ca nu degeaba ai fost cumparat de Steaua ,sa ramai cu picioarele pe pamant si sa vezi de drumul tau si vei ajunge un mare fotbalist..Multumesc ca ne-ai facut fericiti,in viata asta amarata...

Adrian0
24th August 2006, 01:54
Si ne faceam griji pentru lipsa lui Victoras. Stelele numai la Steaua isi arata stralucirea. Si Badea este un atacant pur sange...o adevarata stea.

Andrei4Steaua
24th August 2006, 02:11
Iti multumesc din tot sufletul pentru aceasta seara BRAVO BADEA

bunica
24th August 2006, 02:16
Un jucator de mare valoare, nu doar cu un talent iesit din comun, dar si cu un spirit de sacrificiu deosebit. N-a crutat nimic ca sa-si conduca echipa la victorie, chiar si dupa lovitura aceea josnica, teribil de dureroasa si periculoasa in zona ficatului.
Pentru conducerea clubului: Fireste ca aveti grija de sanatatea jucatorilor, mai ales de a celor valorosi ( doar sunt adevarate izvoare de aur ), dar de multe ori se manifesta o neglijenta inexplicabila, atat din partea sportivilor , cat si a medicilor! Sa nu auzim ca i s-a intamplat ceva rau lui Badea!

#EffecT
24th August 2006, 02:18
Fara sa supar pe nimeni,astazi chiar nu vreau sa supar :D ....lasati-ma si pe mine sa ma laud un pic:

Valentin Badea,super jucator,este clar un castig pentru Steaua.
Care face o comparatie intre Badea si Griffiths?
Am incredere in Badea,si fara sa dau dovada de subiectivism il consider un atacant mult mai bun decat "cangurul" Griffiths

Badea,de maine la munca tata,vrem sa ramai la aceeasi forma maxima pentru meciurile din grupa!
PS:sper ca maine,razboinicul sa nu inceapa cu declaratii de genul:BADEA FACE 20 DE MILIOANE,sau ceva de genul...chiar avem nevoie ca Valentin sa ramana cu capul pe umeri.

ww
24th August 2006, 02:21
pt Badea este seara in care are lumea la picioare... si ar fi bine sa o tina acolo prin alte evolutii bune...bravo lui si echipei

lucian_iasi
24th August 2006, 02:36
LIGA CAMPIONILOR/STEAUA
Eroul!
Vali Badea a intrat in istoria Stelei prin cele doua reusite din meciul de aseara.
Povestea lui Valentin Badea incepe in Alexandria. Si-a facut junioratul la Clubul Sportiv Scolar din localitate, un ideal pentru toti tinerii de acolo care isi doresc un viitor fotbalistic. Evidentiat inca de la o virsta frageda ca un jucator promitator, a ajuns sa dea probe de joc chiar la Steaua, la doar 17 ani.

Ajuns la FC Vaslui, a facut furori in Divizia B, iar in prima liga a fost unul dintre artizanii salvarii de la retrogradare. Marcheaza impotriva lui Dinamo si a Stelei si il determina pe Mihai Stoica sa il aduca in Ghencea in ciuda tuturor criticilor. Dupa un debut usor ezitant, Badea incepe sa isi intre in ritm. Golul impotriva Vasluiului, fosta sa echipa, a fost doar semnalul de alarma pentru ceea ce urma. Inaintea returului cu Standard, Olaroiu se afla in fata unei dileme: Oprita sau Badea?

Si l-a ales pe ultimul. Si a ales extraordinar de bine! Dupa ce l-a atentionat pe Renard ca va avea o seara grea cu el, prin sutul respins cu greu de belgian, a urmat si confirmarea acestui fapt. Mai intii, in minutul 35, atunci cind a facut un stop de senzatie la mingea trimisa in adincime de Goian si a tras cu singe rece si cu sete de glorie, nelasindu-i acestuia nici o sansa. Omul care salva Vasluiul de la retrogradare, marca golul care promova Steaua in Liga!

In Liga Campionilor. Dar nu i-a fost de ajuns. A dorit ca seara sa fie in totalitate a lui si a mai punctat o data. Si ca tacimul sa fie complet, Olaroiu a inteles ca eroul sau trebuie sa primeasca ovatiile publicului inaintea celorlalti coechipieri. "Vali Badea!", s-a cutremurat batrinul "23 august" din temelii, in momentul schimba rii, moment in care atacantul a intrat in istoria Stelei si in inimile suporterilor pentru totdeauna.

JOHAN BOSKAMP (antrenor Standard):" Nu inteleg cum atacantii de la Steaua au putut ajunge de atitea ori in situatii clare de gol. Fundasii mei au fost superficiali."

VALENTIN BADEA:" Este cel mai frumos moment din viata mea. Intotdeauna mi-am dorit sa joc si sa marchez pentru aceasta echipa minunata. La 17 ani am dat probe la Steaua, mi-am dorit sa ajung aici si sa fac performanta. Acum, prin reusitele mele mi s-a indeplinit un vis. Le multumesc tuturor celor care au crezut in mine. Dedic cele doua goluri lui Radoi si lui Iacob."

"Speram sa fie Dinamo"
Marius Niculae, fost jucator la Standard Liege i-a felicitat pe stelisti pentru calificarea in grupele Champions League. "Speram sa fie Dinamo, dar ma bucur pentru Steaua, pentru ca sint roman. Cred ca ratarea lui Sa Pinto la 1-0 a fost momentul psihologic", a declarat atacantul.

MARIUS LACATUS (antrenor UTA):" Mi-ar fi placut sa iau si eu parte la acest succes, dar oricum, sint cu gindul alaturi de jucatori si de toata suflarea ros-albastra."
spt.ro

DUMY86
24th August 2006, 03:08
Fara discutie, omul meciului. L-am remarcat pe Vali Badea inca de cand era la Vaslui, de la meciul cu noi, dar mai ales cel cu Dinamo, cand a inscris golul acela superb de 2-1 pentru Vaslui.
Revenind la meciul de astazi, nu s-a remarcat numai prin marcarea celor 2 goluri, dar si prin usurinta cu care se desprinde de oamenii sai de marcaj, de prezenta in joc, de tehnicitatea sa, de "stiinta" cu mingea cu alte cuvinte.
Asa cum spunea si stelistuu, este foarte important sa ramana la fel de modest si sa nu fie supraevaluat. Stelistuu, te-ai gandit si la Andrei Cristea, care si el dupa ce a dat cele 2 goluri cu Valencia si ne-a oferit o seara magica, a fost evaluat la vreo 20.000.000 €, si apoi nu a mai demonstat nimic? Oricum, eu am convingerea ca V. Badea va confirma valoarea sa la Steaua, si cu sustinerea suporterilor va deveni unul dintre oamenii de baza.

sorin_g
24th August 2006, 03:43
Toti ne-am gandit la Cristea, dar Badea parca are ceva in plus... ce ma face sa cred ca nu va continua ca Andrei...
In alta ordine de idei, Mazilu daca vine acum trebuie sa frece banca langa Oprita...

pinky
24th August 2006, 03:44
incredibila seara pt Badea...avea okii in lacrimi dupa meci!sunt sigura k va continua l fel de bine i s-a dat incredere si acum l cat mai multe goluri!:)

kalashnikov
24th August 2006, 09:53
TOT RESPECTUL , magistral , magnific , nu il vom uita niciodata

Adrian Duminicescu
24th August 2006, 09:56
Vali Badea afost eroul meciului!!!!!!!!!!!!!!
Daca va juca asa si in grupele Ligii Campionilor Steaua va trece % de grupe.
:romania2:

#EffecT
24th August 2006, 09:59
O singura intrebare ma sacaie dupa meciul de ieri.
Mai avem nevoie de Mazilu? avem trei atacanti de super clasa : Dica,Iacob si Badea,nu stiu unde ar mai putea avea loc si studentul lui siman de 2 milioane de euro.
Oricat,Mazilu ar juca in campionat,pentru ca Badea sper sa devina un specialist al meciurilor din CL,si sa ne faca fericiti in fiecare marti/miercuri de acum incolo :D

Adrian Duminicescu
24th August 2006, 10:01
:*: :*: :*: :*: Icredibil s-a indeplinit visul domnului BECALI in care OLI nu prea credea

Maximus_X
24th August 2006, 10:12
Si ne faceam griji pentru lipsa lui Victoras. Stelele numai la Steaua isi arata stralucirea. Si Badea este un atacant pur sange...o adevarata stea.
Adrian, imi plac f. mult cuvintele tale. Ai facut simplu si poetic o caracterizare a stelei ce se inaltza in curtea noastra.

Toti ne-am gandit la Cristea, dar Badea parca are ceva in plus... ce ma face sa cred ca nu va continua ca Andrei...
In alta ordine de idei, Mazilu daca vine acum trebuie sa frece banca langa Oprita...
La programul care-l vom avea in aceasta toamna si nu numai, fi linistit ca nu va lustrui f. mult banca. Avem nevoie de el si alti pentru a intari echipa si pentru a putea arunca oricand in lupta pe cei mai in forma si aptzi de joc.

O singura intrebare ma sacaie dupa meciul de ieri.
Mai avem nevoie de Mazilu? avem trei atacanti de super clasa : Dica,Iacob si Badea,nu stiu unde ar mai putea avea loc si studentul lui siman de 2 milioane de euro.
Oricat,Mazilu ar juca in campionat,pentru ca Badea sper sa devina un specialist al meciurilor din CL,si sa ne faca fericiti in fiecare marti/miercuri de acum incolo :D
Frate tu omitzi o parte esentiala a problemei... Iacob e accidentat si pana isi va reveni la forma optima va mai dura foarte mult... iar pe noi ne asteapta lungi campanii de toamna. Deci oricand e loc si de Mazilu in lotul Stelei. Nu ai vazut ca si aseara, la conferintza, Oli a spus ca lotul e prea subtzire? Sper doar sa-l trezeasca si pe GG din betzia calificari.

anamarya
24th August 2006, 10:52
meci superb reusit de Vali Badea. intr-adevar s-a cutremurat stadionul cand a iesit de pe teren. superbe golurile, superba declaratia.. intr-o seara cand ai tara la picioare sa iti aduci aminte de cei care nu s-au putu bucura o data cu tine este o dovada de amre caracter. ce putem spune.. Vali, tine-o tot asa.
un pic off dar vad ca se tot vorbeste aici... Mazilu nu mai vine, a zis Oli clar, dar poate vine altcine, pentru ca mai avem nevoie de jucatori.. lucram pe mai multe fronturi si pana revin Mirel si Victoras mai dureaza.
in incheiere... un blog marca tolontan (asta devine stelist in ritmul asta):

Cine eşti Vali Badea şi ce ai făcut în ultimii 5 ani?

La 17 ani jucai în Divizia C, la Rulmentul Alexandria. Nu făcusei cine ştie ce la juniorat, la fel ca Adrian Ilie. Dar ţi-au spus “Hagi”, pentru că se ghicea ceva. Şi mai aveai o poreclă, “Martorul”, pentru că asistai impasibil la îmbrîncelile din teren, dar le evitai şi nu te amestecai. Te-a văzut Ion Sdrobiş şi te-a luat la Jiul, apoi tot el te-a dus la Vaslui. “Ai talent, mucosule, dar nu ştii să stai în teren”, ţi-a zis Sdrobiş.

Asta a văzut şi Olăroiu. Plus viteza ta. Cînd ai venit la Steaua ai băgat mai multe alunecări decît un portar de hochei. Acum două zile, la un antrenament la care administratorul uitase să ude terenul, pămîntul se uscase sub soarele cîinos al Bucureştiului. Te-ai julit pe picioare de parcă făcusei operaţie estetică şi doreai să-ţi schimbi toată pielea. De fapt, ai vrut să-ţi schimbi doar viaţa. Să însemni ceva, să devii fotbalist.

Ai reuşit la cinci ani după prima discuţie cu Sdrobiş. Iar chestia cu terenul… Care dintre jucătorii români mai ştie azi să stea pe “Nou Camp”, acolo unde Popescu a fost cîndva căpitan? Veţi învăţa cu toţii!

Staţţţţiii. Încă ceva! Seara aceasta v-a mai adus ceva. Proba unui portar care a renăscut după toate erorile, problemele şi crizele de nervi. Fără Carlos şi intervenţia sa din minutul 14, cînd a încremenit şi nu s-a dus după fentă, Steaua n-ar fi fost acum în Ligă.

Cum ar scrie turcii? Să ni se taie firul de la mouse! Dar întrucît avem mouse fără fir putem spune: Bravo, Carlos, ţi-ai făcut treaba! Şi încă ceva peste, ai adus Liga la Bucureşti!
Catalin tolontan pe www.gsp.ro, sau de fapt... www.blogsport.ro (ca acolo posteaza)
p.s. care nu aveti mouse fara fir, cumparati-va :-P

FATAluiMIREL6RADOI
24th August 2006, 11:20
Stiti..o sa va povestesc ceva...Am fost la antrenament la Steaua acum vreo saptamana iar eu m-am dus sa iau autograf de la Vali Badea..ma duc eu la Vali si langa mine era si un pusti si spune.."Wooooooow! Uite-l pe Panait!"..la care eu.."E Vali Badea !"..apoi Badea a zambit :) Acum sunt sigura ca acel pusti nu-l va mai confunda pe Vali,ba chiar o sa-i fie un idol,pt ca ne-a adus cel mai frumos cadou. El si cu Carlos au fost eroii meciului ! Bravo Vali!!!! Bravo,te admiram mult si te respectam pt tot efortul pe care l-ai depus,pt ca ai fost trup si suflet,pt ca ne-ai adus cea mai mare bucurie!

MEREL_STEUA
24th August 2006, 11:22
toata stima si tot respectu` pt BADEA ... a jucat fenomenal si sper sa o tina tot asa ca mai avem multe meciuri de disputat in CL :*: :*: :*:

Punisher
24th August 2006, 11:26
Am vazut aseara meciul cu Steaua-Standard.Ai fost superb cu super golurile tale!!! Te iubim!Campionii Campionii OLE OLE OLEE!! Esti un atacant adevarat!!2 goluri super!!Sper sa joci asa tot sezonul nu ca Andrei Cristea!! :romania: :bere2:

Micky-Titan
24th August 2006, 11:44
Sper din toata inima ca acest meci important cu Standard, sa fie pentru tine drumul de acces pentru performanta!Am fost incantat de ce am vazut la meci !Toata echipa Steaua si-a dorit victoria si totodata califcarea in grupele Ligii Campionilor.Sper sa faceti o figura frumoasa in grupe si sa jucati mereu cu aceeasi indarjire cum ati facut-o si pe data de 23 August!Multa BAFTA!

PS:NU UITATI CA APROAPE O TARA INTREAGA VA IUBESTE SI ESTE MEREU ALATURI DE VOI ! FORZASTEAUA :-P

bicolor
24th August 2006, 11:55
As vrea sa le zic tuturor cat de buni au fost si ce au reusit sa faca, cata bucurie au putut aduce, da atunci o sa ajung sa fiu redundanta si ma opresc la Badea (la restu o sa incerc sa le zic fata in fata :) ). Stiu pe cineva care s-a bucurat un pic mai mult decat noi toti de golurile reusite de omu asta, un baiat super de treaba. Numai ca acum stau si ma intreb cum o fi sa te bucuri mai mult decat o fac eu acum?
Felicitari, Vali! Multumim! Cat de repede ai ajuns sa iti fie strigat numele de 5 ori dupa goluri, ce goluri! Bine ca e suspendat cu Farul :mrgreen: ca sa aiba timp sa realizeze unde ne-a dus.

LoMax8
24th August 2006, 12:07
Bravo fiule asta asteptam de la tine. Ai spart gheata cu Vasluiul si vad ca-ti place apa...
Un jucator care creste vazand cu ochii. Singura problema ar fi sa realizeze ce a facut si sa ramana cu picioarele pe pamant si sa ne umple de bucurie si in grupe.

aris-din-zalau
24th August 2006, 12:37
Vali Badea: "Vizez"
Viorel Tudorache, gsp

Transferat în această vară de la Vaslui, Vali Badea a plîns de bucurie la finalul meciului de aseară cu Standard Liege. Eroul Stelei de aseară a declarat: "Calificarea în grupele Ligii Campionilor este cel mai frumos eveniment din viaţa mea. Dedic golurile colegilor mei Mirel Rădoi şi Victoraş Iacob. Aşteptam victoria, nu pot exprima în cuvinte ce simt în aceste momente. Parcă visez. Mi-am dorit de mic să joc la Steaua, la 17 ani am dat probe în Ghencea, iar acum visul mi s-a împlinit".

Fundaşul Petre Marin crede că Steaua ar fi trecut mult mai uşor de belgieni dacă era în efectiv complet. "Este cea mai frumoasă săptămînă din cariera mea. Miercurea trecută am jucat la cu Cipru, iar acum ne-am calificat în Liga Campionilor. Dacă ar fi jucat şi Rădoi, şi Ghionea, şi Iacob am fi cîştigat mai clar. Am demonstrat că Steaua formează o familie şi de doi ani este cea mai bună echipă românească, o forţă în Europa. În grupe, pe teren propriu vom fi greu de învins, indiferent de renumele adversarului".

"Nu am avut emoţii la 0-1. După ce belgienii erau să facă 0-2, i-am zis lui Argăseală că e un semn de la Dumnezeu şi ne vom califica"
Gigi Becali

Ironii la adresa lui Dinamo
Imediat după finalul partidei, suporterii Stelei au afişat un banner pe care era scris: "Ora 22:30, în Ştefan cel Mare, plouă cu televizoare", făcînd aluzie la faptul că directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea, a spus că "de supărare, arunc cu televizorul pe geam dacă Steaua ajunge în Ligă". Oficialul dinamovist a fost ironizat şi de şoferul unei ambulanţe de pe stadion, care rămăsese blocat din cauza aglomeraţiei. Acesta a luat o portavoce şi a strigat la mulţime: "Vă rog să vă daţi la o parte! Am o urgenţă, trebuie să ajung repede la Cristi Borcea!". (Dan Udrea)

MM l-a felicitat pe Carlos
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a alergat după ultimul fluier al arbitrului în direcţia portarului Carlos Alberto, sărind în braţele acestuia şi felicitîndu-l pentru prestaţia excelentă din meciul cu Standard. MM a arătat încă o dată că este primul susţinător al portughezului, el luîndu-i apărarea de fiecare dată după evoluţiile mai puţin reuşite de pînă acum. (Dan Udrea)

Ana712
24th August 2006, 13:22
Toata echipa sa ridicat la standarde mari insa Badea a fost cu siguranta omul meciului.A muncit mult pana sa ajunga la Steaua iar acum merita tot ce ii se intampla!Nu ramane decat sa ii multumim ca ne'a facut pe toti fericiti(pe toti mai putin pe borcea..).La inceput am avut dubii in privinta lui la Steaua..ieri s'au evaporat toate dubiile(defapt la meciul cu Vaslui..da ma rog.. :-) )

Ioana_313
24th August 2006, 14:10
Vali Badea este eroul nu numai al stelei ci al intregii Romanii este un advarat EROU.Ii multumim lui Vali Badea pentru tot ce a facut pentru Steaua.Suntem cu adevarat o echipa de liga campionilor si meritam din plin aceasta calificare. A fost obtinuta cu greu dar a maritata si suporterii si jucatorii au fost de exceptie VA MULTUMIM! FORTZZZASTEAUA

djmario2001
24th August 2006, 17:27
Esti super tare frate si vad ca a meritat sa vi la steaua sa ne uimesti cu adevarata ta valaoara!!Bravo baieti ati demonstrat ca dupa atatia ani steaua pote sa ajunga in liga iar imnul ligii campionilor sa se auda din dupa un deceniu pe Ghencea!!Eu sunt un suporter infocat din Targu Mures si deaoarece caravana nu vi prea des pe aici poate din an in an miam confectionat eu un steag si miam luat un tricou Ros-Albastru pe care am scris tot felul de mesaje legate de Steaua si vad ca Dumnezeu mi le-a ascultat si II mulptumesc tare mult!!!Inca o data felicitari si sa m,ergem cat mai adanc in liga si de ce nu dupa 20 de ani putem sa castigam iarasi cupa campionilor!!!Si daca ne restrangem toti suporterii stelei din tara putem sa intimidam echipele mari cum ar fi barcelona,ACmilan si alte Echipe din europa!!! :romania: :yes: :fotbal:

poll
24th August 2006, 18:08
Badea a demonstrat k are valoare si sper sa o tina tot asa si sa nu pateasca ce a patit Cristea.

CU STEAUA PANA LA MOARTE

MISHA_90
24th August 2006, 22:18
EROUL STELEI IN MECIUL DE ASEARA!!! URA!!! FORZZA TRANSFERURILOR!!! :romania:

4steaua
24th August 2006, 23:16
pt mine meciul asta a fost triplu castigat!! o data pt calificare si de ink 2 ori pt golurile acestui minunat jucator!!aseara dc marca si lovin cred ca m lauti pe targa de fericire:))
oricum, despre vali sa va zic: e un jucator minunat, si nu cred ca se va plafona, ca va ramane doar cu amintirea acestui meci!e un jucator incredibil de talentat, dorit de rivalele noastr dar ajuns in curtea noastra, atat datorita lui mm, gigi si oli, dar si dorintei lui de a refuza dinamo(DADA!!) pentru a juca la noi!
si a ajuns la noi, si s-a integrat incredibil de repede, a dat goluri providentiale, si cu standard dar si cu craiova, golul lui a readus victoria
concret ce face: da goluri, frumoase chiar,dribleaza bine, are posesie, are viteza, pase bune, putin cam egoist!!si poate peste toate aceste calitati naturale dar pe care le-a dezvoltat muncind,este f consecvent si joaca cu sufletul!!!un baiat de treaba, o persoana care tot timpul ajuta pe cei nevoiasi fara sa apara latv ca razboinicul nostru!!
MULTUMIM VALI!!!SI UITE CA AI AJUNS EROU!!!

miki_stelista
24th August 2006, 23:19
Sper ca Vali Badea sa fie un adevarat FOTBALIST, si sa nu copieze modelul cristea. Am toata increderea ca acest lucru nu se va intampla! Bravo, Badea, te-ai dovedit a fi atacantul de care Steaua avea nevoie in cele mai grele momente! Multumim!

MeHigh035
25th August 2006, 10:01
Bravo bei baiatule felicitarile mele si tine-o tot asa sa indeplinesti vorbele lui Becali si nu doar atat sa ajungi cel mai bun atacant din Europa. Inca odata felicitarile mele esti un adevarat campion ... MULTUMIM VALI BADEA
:romania:

MeHigh035
25th August 2006, 10:02
--------------------------------------------------------------------------------

Bravo bei baiatule felicitarile mele si tine-o tot asa sa indeplinesti vorbele lui Becali si nu doar atat sa ajungi cel mai bun atacant din Europa. Inca odata felicitarile mele esti un adevarat campion ... MULTUMIM VALI BADEA

MeHigh035
25th August 2006, 10:03
Cred ca glumesti

Punisher
25th August 2006, 14:27
Esti viitorul Stelei!! :bere2:

neagu_lucian1984
26th August 2006, 07:26
ai inceput cu dreptul la steaua,dar ai grija ca inceputul tau seamana cu cel al lui cristea,iar el ne-a dezamagit sper ca tu nu ai sa faci acelasi lucru

Ronnie
26th August 2006, 11:28
salut .nu va suparati dar sunt fan real de mult si as vrea sa aflu si eu cum pot face pt a merge la real in galerie de unde pot sa fac rost de bilete daca sunt bilete speciale si cat costa si cum pot face sa intru cu ei pe stadion.plssssssss......!!!

#EffecT
26th August 2006, 11:58
salut .nu va suparati dar sunt fan real de mult si as vrea sa aflu si eu cum pot face pt a merge la real in galerie de unde pot sa fac rost de bilete daca sunt bilete speciale si cat costa si cum pot face sa intru cu ei pe stadion.plssssssss......!!!
Esti dus! :bye:

eli.
26th August 2006, 12:49
poftim dovada de suporter infocat al Stelei dom'le :rtfm:

ReyMysteryo
26th August 2006, 12:55
poftim dovada de suporter infocat al Stelei dom'le :rtfm:

Dar cine a spus ca e al stelei? are doar un post..poate sa fie vreun caine sub acoperire si cere niste informatii..

ioana_steaua
26th August 2006, 18:43
oameni buni nu-l mai comparati pe vali cu cristea ca pan'la urma chiar se intampla vreo tampenie!bucurati-va ca momentan avem in echipa inca un jucator de valoare...felicitari pentru felul in care te-ai remarcat vali!

Heavenstar5
28th August 2006, 12:18
Eram sigur ca o sa apara posturi de genul "asta o sa ajunga cristea 2" si din astea. Pai daca pornim asa din start gata...criticam toata echipa pentru ca ne-am calificam si spunem despre fiecare cate o porcarie. Auziti...astia cu criticile, lasati-o mai moale deocamdata, si cand o sa ajunga Badea precum Cristea, atunci puteti sa veniti imediat (cum, cu certitudine, stiu ca ati face-o) sa spuneti chestii de genul:"v-am zis eu". Acuma puteti si voi macar odata sa laudati meritele echipei si ale fiecarui jucator care si-a adus contributia la implinirea acestui vis frumos. Asa ca, LASATI-NE SA NE BUCURAM PENTRU CHAMPIONS LEAGUE!!!

dax
28th August 2006, 19:32
Acum 2 ani - Cristea . Anul trecut - Banel. Anul asta - Badea. E bine ca macar ii descoperim la timp si ne ajuta sa trecem de pasuri grele. Partea naspa e dupa momentele astea de euforie, cand se schimba ceva cu ei. Se plafoneaza. Cristea a mai marcat abia in ultima etapa, dupa meciul cu Valencia. Banel nu mai e acelasi, parca, dupa meciul cu Betis. Sper ca Badea sa ramana la fel ca acum , macar, sa nu se plafoneze si el. Insa ii trebuie disciplina, sa nu mai ia cartonase aiurea. Ca in liga nu ne permitem sa avem eliminati.

morph30
29th August 2006, 02:05
Felicitari Vali in meciul cu Standard ai jucat de nota 10+!!!! Doamne ajuta sa joci asa si in Champions League si impreuna cu echipa sa faci o surpriza frumoasa .
Succes in continuare!!!! :romania: :yes:

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:19
Imi place de Vali Badea ce ochi mari face dupa ce marcheaza. Cel putin cu Standard parca ziceai ca l-a vazut pe D-zeu. Da il inteleg si e simpatic. Sper sa confirme si sa spulbere temerile noastre create in jurul "fenomenului Cristea"

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 17:22
"Fenomenul Cristea " a fost zburat la echipa de pe Bega
Sa speram ca nu mai auzim de el
Badea are o sansa care nu o au multi . Ar trebui sa profite de ea !

GrimleyFanSteaua
30th August 2006, 17:24
Exact...da acu' suntem in ceata..cel putin eu
A fost o intamplare ?....sau asta e realitatea !

uvi
1st September 2006, 22:22
"Atacantul care a adus Steaua în grupele Champions League s-a accidentat în această seară în partida dintre Selecţionata LPF, la care a evoluat vîrful din Ghencea, şi Stranierii din Liga 1. El a ieşit lovit după 15 minute, şi-a pus o pungă de gheaţă pe pulpa stîngă şi a plecat spre vestiar." gsp.ro

sper sa nu fie nimic grav si sa fie apt pana la urmatorul meci al Stelei! numai de accidentarea lui n-am avea nevoie acum...

later edit:"Totuşi, se pare că accidentarea nu este gravă, Olăroiu scoţîndu-l de pe teren pentru a-l proteja"

sorin_g
2nd September 2006, 18:11
Nimic nu ma enerveaza mai mult decat accidentarile din amicale.

d-izzy
4th September 2006, 12:58
sau cele de la antrenamente ... :-w

d-izzy
9th September 2006, 20:17
Foarte bun si in cele 10 minute jucate azi ... si nu ma refer la pasa de gol, ci la tot ceea ce a facut pe teren...

Cristi89
9th September 2006, 20:54
Cred ca Badea a arat ca merita sa joace titular miercuri la Kiev.Practic el este cel care a adus victoria astazi.

ZIZOU
9th September 2006, 20:59
Intr-adevar felicitari lui Badea ccare a intrat in a 2 a repriza si si-a facut datoria.

d-izzy
9th September 2006, 22:04
Avem jucatori bataiosi :)
Daca Oprita si Nicolita nu mai au entuziasmul de alta data, Badea si Cristocea suplinesc perfect acest ... gol :)

Ana712
9th September 2006, 23:36
Eu una mi'am schimbat radical parerea despre Badea;un jucator tanar care da totul pt echipa.S'a vazut o schimbare in jocul echipei din momentul in care a intrat in teren!Sa o tina tot asa!

aris-din-zalau
9th September 2006, 23:38
Badea e un mare castig, am facut o mare mutare ca l-am dat pe Cristea si in locul lui l-am adus pe Badea, il avem si pe Thereau, mai trebuie sa revina si Iacob si uite asa ajungem sa avem 3 atacantzi veritabili in lot :yes:

LoMax8
10th September 2006, 00:36
Badea-Thereau-Iacob-Dica...in sfarsit pot sa zic fara ezitare ca avem atacanti

revinho
10th September 2006, 00:43
Badea are o incontestabila stofa de jucator de clasa mondiala, dar nu asta ma convinge pe mine ca va reusi sa ajunga sus de tot, ci caracterul sau impecabil, modestia si ambitia. Pe taciturnul Badea il putem compara cu Protasov... tace si face.
Sunt convins ca Vali realizeaza ca are de munca mai mult decat si-ar fi imaginat vreodata, si isi constientizeaza stofa pe care trebuie sa si-o puna in valoare.

Ana712
14th September 2006, 00:55
Badea e un mare castig, am facut o mare mutare ca l-am dat pe Cristea si in locul lui l-am adus pe Badea, il avem si pe Thereau, mai trebuie sa revina si Iacob si uite asa ajungem sa avem 3 atacantzi veritabili in lot :yes:
Daps...mi'ar fi placut ff mult ca A.Cristea sa fi devenit golgeterul Stelei insa nu a fost sa fie.
Nu avem decat sa ne incredem in alt atacant..Vali Badea,care momentan a aratat ca are stofa de Steaua si de C.L!!!!! :flowers:

MEREL_STEUA
14th September 2006, 01:00
a alergat o gramada...a dat gol fain...ce altceva ii mai trebe ...bv BADEA...bv STEAUA :flowers:

Andrei4Steaua
14th September 2006, 01:03
Parca si acum ii aud pe altii cum spuneau "l-am luat pe Badea de umplutura .... cine mai e si asta de la Vaslui echipa care se batea pentru retrogradare" ne-a dus in CL si acum a inscris din nou si e promitator ce sa mai avem atac de champions league ..... avem aparare de champions league ..... si mijloc divin !!!!!! FORZA STEAUA !!!!!

ioana_steaua
14th September 2006, 01:14
daca si acum il mai comparati pe badea cu cristea inseamna ca ori nu vedeti bine,ori sunt eu amorezata de omu'asta:)) felicitari vali! jos palaria!

#EffecT
14th September 2006, 02:52
De la inceput am avut incredere in acest jucator si bine am facut.
Vali Badea are stofa de mare atacant.A marcat un gol superb astazi seara,o executie de care ar fi mandru pana si Samuel Eto'o(idolul lui Badea) :)

raulutz
14th September 2006, 05:29
De la inceput am avut incredere in acest jucator si bine am facut.
Vali Badea are stofa de mare atacant.A marcat un gol superb astazi seara,o executie de care ar fi mandru pana si Samuel Eto'o(idolul lui Badea) :)
poate o sa ajunga vreodata in locul lui eto`o :)

alexa_dea
14th September 2006, 09:17
a alergat o gramada...a dat gol fain...ce altceva ii mai trebe ...bv BADEA...bv STEAUA :flowers:

Bvvv Badea :)

d-izzy
14th September 2006, 11:01
Gol senzational, dar si cu putin noroc.
A jucat foarte bine. Congrats Badea :D

stelistaO6
14th September 2006, 12:45
nu am ce sa mai spun decat felicitari vali badea!

alexnico
14th September 2006, 21:26
asa este :romania: a jucat foarte bine! a luptat mult! e un jucator care va deveni o stea :wink: este ink tanar si joaca foarte bine :wink: :wink:

lucian_iasi
15th September 2006, 11:01
Badea: "Golul vieţii"
Răzvan Rotaru

- Vali, cum te simţi după ce baţi cu 4-1 pe Dinamo Kiev acasă?- Nu poţi descrie acest sentiment. Am făcut o partidă extraordinară şi sînt foarte bucuros că am marcat şi mi-am ajutat echipa să cîştige. Este un lucru fantastic, mai ales în condiţiile în care nu multă lume ne credita cu şanse la victorie în această partidă.

- I-aţi luat tare de la început şi nu le-aţi dat nici o şansă...
- Da. Am început foarte bine partida şi am reuşit să marcăm în primele minute, ceea ce i-a debusolat pe cei de la Kiev. Ne doream foarte mult să cîştigăm, pentru că vroiam să demonstrăm că sîntem o echipă mare, şi pînă la urmă am reuşit.

- Cum poţi să descrii golul?
- Am exersat foarte mult la antrenament această fază şi cînd am văzut că Dică centrează am spus că acesta este momentul să înscriu şi pînă la urmă a ieşit foarte bine. Contează mai puţin cine marchează, important este să cîştige echipa.

- Ce ai simţit după ce ai marcat?
- Nu se poate descrie acest sentiment. Cînd înscrii în Liga Campionilor este ceva extraordinar, care nu se compară cu nici un alt gol marcat în altă competiţie. Nu pot să spun că este cea mai frumoasă reuşită, dar senzaţia este de neimaginat.

- Cui dedici golul?
- În special familiei mele, care a fost alături de mine, domnului Sdrobiş, care m-a aruncat în fotbalul mare, şi nu în ultimul rînd domnului Olăroiu şi lui MM Stoica. Este cel mai important gol al carierei mele, chiar dacă în dubla cu Standard am marcat de două ori.

- Ce ţi-a spus Oli la finalul partidei?
- Nu mi-a zis nimic special mie, ci a felicitat întreaga echipă pentru jocul bun pe care l-a făcut.

- Cum vei sărbători?
- Nu avem timp să sărbătorim, pentru că ne aşteaptă duminică o partidă foarte importantă în campionat, cu Rapid, dar cînd voi avea timp de sărbătorit o voi face acasă împreună cu familia mea.

gsp

d-izzy
16th September 2006, 14:21
Da. A inceput mai greu pentru Steaua, dar si-a dat drumul la goluri. 3 goluri in Champions League pana acum. Senzational :D

colonelu Voiculescu
18th September 2006, 10:41
A jucat superb rupind coloana la cativa rapidisti prin tehnica si viteza sa .

flaviuf
18th September 2006, 11:12
Si mie mi-a placut jocul lui. A dovedit ca poate lua si duce pe cont propriu o actiune de la inceput si pana la capat. Are viteza si tehnica. E o surpriza placuta.

M4r|us
18th September 2006, 11:16
M-a facut sa sar de pe scaun cand a trecut de 3 rapidisti in repriza a 2-a. Nu e de mult timp la steaua si deja a dat 3 goluri extrem de importante pentru noi si arata ca e un atacat adevarat. Am mai spus-o inainte, in maxim 1 an ( daca nu mai repede ) il vom vedea si la nationala ..

#EffecT
18th September 2006, 11:50
Are tehnica,viteza si simtul portii.Tot ce-i trebuie unui atacant de valoare.Merita in acest moment sa fie titular la steaua.Sa continue cu evolutiile convingatoare si il vom vedea si la echipa nationala.

dumitra_
18th September 2006, 19:35
dupa mine a fost cel care s`a zbatut cel mai mult in teren...ce preluari.....in ce mod trecea de crapidisti....frumos...dar e loc de mai mult!

RedStar
18th September 2006, 19:47
M-a facut sa sar de pe scaun cand a trecut de 3 rapidisti in repriza a 2-a. Nu e de mult timp la steaua si deja a dat 3 goluri extrem de importante pentru noi si arata ca e un atacat adevarat. Am mai spus-o inainte, in maxim 1 an ( daca nu mai repede ) il vom vedea si la nationala ..

Intrebare de baraj: cand a vent Oprita la Steaua ?

eli.
18th September 2006, 20:09
mai duce cineva lipsa lui Iacob ? :naughty:

d-izzy
19th September 2006, 01:21
Cand o sa isi intre si Thereau in forma o sa fie crima.
Toata lumea vorbeste de atacul lui dinamue, dar de al nostru ce sa mai zica?
Dica, Badea, Oprita toti destule goluri ... mai ales Dica

raulutz
19th September 2006, 02:04
daca o sa`si intre thereau in forma...vad k si`a intrat oprita in mana..

mike2funy
19th September 2006, 10:32
si Badea e in forma .... alearga ft mult pe teren si de multe ori ia cate 2 advesari dupa el si reuseste sa puna si pase ft bune .... bun transfer ...cel maibun din aceasta vara

raulutz
19th September 2006, 14:56
si Badea e in forma .... alearga ft mult pe teren si de multe ori ia cate 2 advesari dupa el si reuseste sa puna si pase ft bune .... bun transfer ...cel maibun din aceasta vara
el si shaban...

Ana712
19th September 2006, 21:22
Il prefer pe Badea in dauna lui Thereau.Imi place mult cum joaca si explodeaza pe meci ce trece..maine o sa ne faca alte surprize! :romania:

raulutz
20th September 2006, 00:50
Il prefer pe Badea in dauna lui Thereau.Imi place mult cum joaca si explodeaza pe meci ce trece..maine o sa ne faca alte surprize! :romania:
imi place daruirea pe care o arata meci de meci..si cand nu marcheaza tot face faze importante sau pase de gol..imi place mult..transfer foarte bun..multumesc conducerii

chit
22nd September 2006, 14:03
mi-a placut super mult jocul acestui fotbalist. Bravo lui ca stiut sa faca un meci bun. Vali un singur sfat am pt tine: munceste mult si vei vedea si rezultatele. Arata-i domnului Rednic ca ai valoare si ca esti intr-adevar "smecher"

Zapo6
22nd September 2006, 14:19
Foarte bun Badea bv lui,s-a vazut cand a intrat ca a muncit,mai mult de atat nu stiu daca putea sa faca,foarte bun si asta pentru ca este linistit.Ma bucur pentru el...va creste mult.:)

LIBERTATE PT SUPORTERI!!:(

dumitra_
25th September 2006, 16:10
eu cred ca lui iacob ii va fi greu sa`si faca loc intre titulari cand revine la ce forma arata badea :yup: ....de dica nici nu are rost sa spun.....bv badea pt daruire si pt penalty`ul obtinut care ne`a readus pe linia de plutire cu bistritenii!.... :romania2: ....la cat mai multe goluri cu lyon!!!( doua ajung :) ?)

Gepeto
25th September 2006, 17:09
Este, de departe, cea mai buna achizitie a Stelei in acest sezon. Este un baiat linistit si muncitor...Si are si un dram de noroc ;)

dumitra_
27th September 2006, 00:52
felicitari pt joc ....pacat ca el a fost singurul care a aratat acelasi curaj si aceeasi dorinta ca si la kiev .....ar trebui sa ia si restul echipei exemplul lui...

sorin_g
27th September 2006, 02:51
Clonati-l!
Daca aveau toti atitudinea pro-fotbal a lui Vali, probabil ca nu terminam cu 0 in dreptul golurilor marcate partida cu Lyon.
E un mare Vali.
Multi spuneau ca vine de la Vaslui si nu e obisnuit cu performanta, dar vad ca multi colegi de-ai lui pot lua lectii de la el (vezi Nicolita).

#EffecT
27th September 2006, 02:55
Clonati-l!
Daca aveau toti atitudinea pro-fotbal a lui Vali, probabil ca nu terminam cu 0 in dreptul golurilor marcate partida cu Lyon.
E un mare Vali.
Multi spuneau ca vine de la Vaslui si nu e obisnuit cu performanta, dar vad ca multi colegi de-ai lui pot lua lectii de la el (vezi Nicolita).
Complet de acord cu tine,Badea s-a luptat cu adevarat pentru fiecare minge!Un real talent,bravo Badea :notworthy
Cat despre Nicolita...foarte urat gestul lui,l-a lovit pe Abidal fara minge(din ceea ce am vazut eu,poate ma insel, desi nu cred) ..nu stiu am impresia sau chiar a inceput sa aiba "aere" de mare vedeta ? parca inainte era mai de folos echipei,astazi in afara de faptul ca a dat cateva pase complet aiurea si ca l-a scos din joc pe abidal nu a iesit cu nimic in evidenta.
Cred ca ar trebui ca Oprita sa-i ia un pic locul,sa se mai obisnuiasca si Nicolita cu "aerul tare" al bancii de rezerve!

M4r|us
27th September 2006, 11:46
La un moment dat doar Badea si Dica faceau pressing in terenul advers cand toata echipa trebuia sa faca acelasi lucru sau ma rog, ei si mijlocasii... ca la kiev..

danielac
27th September 2006, 12:26
Aseara Badea a fost un adevarat luptator... a facut cateva faze frumoase in fata francezilor...

Gepeto
27th September 2006, 15:08
Badea este, de departe, cea mai buna achizitie a Stelei...Confirma, meci de meci...Pacat ca se lupta singur...ceilalti au parut obositi, fara vlaga...
Daca mai punem la socoteala si accidentarile, putem spune ca Steaua a jucat intr-un picior cu OL.

girls
28th September 2006, 18:09
Eu is convinsa ca badea e stelist convins si ca chiar daca nu va da multe goluri pt steaua desi a dat va ramane mereu in inima lui un stelist convins indiferent de ofertele care ii vor aparea si chiar daca va pleca de la steaua!

colonelu Voiculescu
28th September 2006, 18:10
Badea abia a venit . Nu se pune problema sa plece prea curind

andreea_860
29th September 2006, 02:26
:bere2: steaua a avut numai de castigat prin transferul lui badea. e exact asa cum trebuie sa fie un atacant : incisiv si insistent... la forta mai are un pic de lucrat... in rest no comment... daca mai ramane ceva timp la steaua va creste sigur in ceea ce priveste experienta... oricum nu cred ca va pleca prea curand :yup:

Bel_Ami
6th October 2006, 10:02
badea: viteza tehnica stopuri de mare jucator! in 2 ani va fi in nationala si va juca la o ekipa de genul atletico madrid! am si o porecla pentru el: Henry de Ghencea! Ce gol a dat la kiev! si dubla cu standard! si peste 2 saptamani golul victoriei cu Real! Sa o tii tot asa Vali!

miki_stelista
6th October 2006, 11:07
Intr-adevar, Badea este un mare jucator! Se pare ca Oli a facut alegerea potrivita, alegandu-l pe Badea, si nu pe mazilu, desi multi dintre noi l-am fi vrut pe mazilu! Ma bucur ca Badea ne-a contrazis si ne face sa nu regretam ca l-am luat!

Badea, tine-o tot asa!

dumitra_
6th October 2006, 14:23
cred ca cei de la crapid isi rod unghiile cand vad ce face badea in teren...si cat de des se accidenteaza mazilu`....s`au certat atat de mult pentru el ...dar noi am ramas cu cel mai bun VALI BADEA!

Bogdanbibi
6th October 2006, 14:27
cine s-ar fi gandit cand l-am adus pe badea ca el o sa fie in varf iar alde griffiths sau mazilu sa se uite cu invidie spre acest baiat

4steaua
6th October 2006, 15:53
destul de multi! sa-ti zic si de ce: pt ca griffiths si mazilu erau prea vedete, prea ii vroia multa lume, si stii tu proverbul ala cu pomul laudat, se poate aplica perfect in cazul celor 2 " vedete". Vali in schimb isi facea treaba la vaslui, linistit, fara aparitii in ziare si alte porcarii, doar muncind.

Alexinho
7th October 2006, 14:57

c t face sa crezi asta???cristea a fost un transfer nereusit,nici nu stia sa alerge,defapt nici acum nu stie.
Asa k t rog nu il compara p vali cu cristea,vali da gol in CL si u il compari cu ariciu ala

Bogdanbibi
7th October 2006, 16:56
c t face sa crezi asta???cristea a fost un transfer nereusit,nici nu stia sa alerge,defapt nici acum nu stie.
Asa k t rog nu il compara p vali cu cristea,vali da gol in CL si u il compari cu ariciu ala

tu te-ai uitat la ce data a fost postata afirmatia aia?

Ciprian 86
9th October 2006, 18:32
V.BADEA E IN PRIMUL RAND UN OM DEOSEBIT, ARE CARACTER SI BUN SIMT. E MUNCITOR SI MODEST, TIMID DAR PERSEVERENT. PROBLEMA E CA IN ROMANIA SUNT PREA PUTINI FOTBALISTI CARE SA SEMENE CU BADEA, CARE SA TACA SI SA FACA.
IL REMARCASEM LA VASLUI, IMI PLACEA CUM JOACA, DAR TREBUIE SA RECUNOSC CA NU MA ASTEPTAM SA SE ADAPTEZE ASA DE BINE LA STEAUA...
CE DIFERENTZA INTRE EL SI MUTU, CARE E EXACT OPUSUL LUI BADEA. CU BELARUSUL SI-A MERITAT APOSTROFARILE SI "MUTU ESTI O MIZERIE!", A REUSIT SA EXASPEREZE O TARA INTREAGA CU FIGURILE SI CU INDIVIDUALISMUL LUI.
NU-S DE ACORD CU INJURATURILE ADRESATE UNOR JUCATORI CA TAMAS, COMAN, FL.PETRE. ACUM NATZIONALA O SA PLECE DIN CASA EI GHENCEA DIN CAUZA UNOR ULTRASI CARE AU EXAGERAT...INCERC SA-I INTELEG, DAR NU POT...CAND SUNT LA NATZIONALA, JUCATORII NU MAI SUNT CIORI, CAINI ETC, SINT ROMANI IN PRIMUL RAND

RESPECT WALTER ZENGA
:romania:

colonelu Voiculescu
9th October 2006, 18:51
Badea e 3 clase peste Cristea

danutzameila
10th October 2006, 21:44
Badea e fff bun,dar e prea timid,nu lupta pt minge.Cei noi veniti sunt buni si ei,dar trebuie sa joace mai mult,sa se obisnuiasca cu stilul lor.
Badea este si va fii un jucator mare care promite multe,si a si demonstrat

#EffecT
10th October 2006, 21:58
Badea e fff bun,dar e prea timid,nu lupta pt minge.
La ce meciuri te uiti ? :shocked: :woot:

M4r|us
11th October 2006, 16:04
Probabil la radio..

danutzameila
11th October 2006, 16:05
Ma uit la toate meciurile.El este foarte bun dar pierde cu mare usurinta in majoritatea cazurilor mingea.Cel putin asta este parerea mea,poate tu ai late pareri.

Oricum este un jucator care are toate portile deschise,un jucator mare si trebuie apreciat.

danutzameila
11th October 2006, 16:09
Intradevar,ma uit la meciuri "la radio".Pai nu toti isi permit plasme.........

BRAVO M4Ius !!!!

#EffecT
11th October 2006, 16:59
Ma uit la toate meciurile.El este foarte bun dar pierde cu mare usurinta in majoritatea cazurilor mingea.Cel putin asta este parerea mea,poate tu ai late pareri.
Parerea mea e ca tu ar trebui sa te uiti mai atenta la meciurile stelei si in special la jocul lui Badea.Sunt putini jucatori la steaua care pot sa tina mingea si sa o protejeze asa cum o face Badea.El,Cristocea si poate Bostina sunt jucatori cu o tehnica excelenta si care stiu exact ce sa faca cu mingea atunci cand o au la picior.
Iti dau si un exemplu de fotbalist care pierde cu mare usurinta mingea: Banel ;)

majearu1986
12th October 2006, 16:14
:flowers: Valentin Vasile Badea
http://img270.imageshack.us/img270/4820/9badeavalentin5mc.jpg
Este tanar dornic de afirmare si acum este momentul sa impresioneze. Mai ales ca meciul cu Real este transmis in atatea tari si vizionat de atatia oameni. Deci sa dea cat mai multe goluri!

majearu1986
12th October 2006, 16:18
Parerea mea e ca tu ar trebui sa te uiti mai atenta la meciurile stelei si in special la jocul lui Badea.Sunt putini jucatori la steaua care pot sa tina mingea si sa o protejeze asa cum o face Badea.El,Cristocea si poate Bostina sunt jucatori cu o tehnica excelenta si care stiu exact ce sa faca cu mingea atunci cand o au la picior.
Iti dau si un exemplu de fotbalist care pierde cu mare usurinta mingea: Banel ;)
Nu stiu ce varsta ai tu dar iti spun ca a mai fost un jucator la Steaua care era la fel ca Banel: Balint. Nu prea stia sa dribleze, pierdea mingea destul de usor, dar cand avea mingea si era liber , lasa capul in jos si pana in poarta nu se oprea. Mai ales ca avea si viteza. Era un jucator foarte muncitor la mijlocul terenului.

majearu1986
12th October 2006, 16:22
Badea abia a venit . Nu se pune problema sa plece prea curind
Ce atmosfera era pe Ghencea in 1986-1989!!

#EffecT
12th October 2006, 19:16
Nu stiu ce varsta ai tu dar iti spun ca a mai fost un jucator la Steaua care era la fel ca Banel: Balint. Nu prea stia sa dribleze, pierdea mingea destul de usor, dar cand avea mingea si era liber , lasa capul in jos si pana in poarta nu se oprea. Mai ales ca avea si viteza. Era un jucator foarte muncitor la mijlocul terenului.
Nu cred ca e cazul sa facem comparatii intre Banel Nicolita si Balint.Balint a castigat o cupa a campionilor,a jucat la un campionat mondial pe cand Banel inca viseaza sa ia tricou cu autograf de la Beckam sau Raul ;)

TheScouser
13th October 2006, 17:53
Vali Badea este cel mai in forma jucator al Stelei in acest moment. Sper sa marcheze si cu Clujul, dar si cu iReal. :devil:

d-izzy
15th October 2006, 16:41
eh, se pare ca n-a marcat cu clujul :P
din pacate ... (oricum, a jucat prea putin ...)
las ca da gol cu Realu ...

aris-din-zalau
15th October 2006, 17:01
am mare incredere in Vali Badea, mizez pe cel putzin un gol in meciul cu Real dat de el... :yes:
bafta Baditza !!!

Gepeto
15th October 2006, 20:48

Desi nu e topicul lui Banel, pot spune, domnule Majearu ca gresesti!! Banel nu este nici pe sfertul lui Balint. Poate in viitor sa ma contrazica...

Alinutzzza
16th October 2006, 16:52
Badea mi se pare un juktor destul d bun.nu prea iese el asa mult in evidentza in timpul meciului dar marcheaza si asta este cel mai bine.mi s epare buna alegerea lui Oli k Badea s joace d l inceputut meciului martzi.asteptam si un gol...:D :romania:

d-izzy
17th October 2006, 00:57
Badea mi se pare un juktor destul d bun.nu prea iese el asa mult in evidentza in timpul meciului dar marcheaza si asta este cel mai bine.mi s epare buna alegerea lui Oli k Badea s joace d l inceputut meciului martzi.asteptam si un gol...:D :romania:

dar la ce meciuri te uiti tu de nu iese Badea in evidenta? :P
Aproape in fiecare meci e cel care se vede cel mai mult, care se lupta dupa baloanele care par pierdute ... aproape meci de meci a fost printre remarcatii partidei ...

skill
17th October 2006, 04:30
As vrea si marti sa inscrie in poarta lui Real si sa nu iasa in evidenta ;)).

dumitra_
17th October 2006, 08:11
numai unul??...:wink:...eu una m`as multumi cu 2....cannavaro a facut greseli si in meciul cu OL...si fred parca(nush sigur cine) a scapat singur de langa el...cam asa joaca si badea deci poate poate....:mrgreen:

Alinutzzza
17th October 2006, 15:46
dar la ce meciuri te uiti tu de nu iese Badea in evidenta? :P
Aproape in fiecare meci e cel care se vede cel mai mult, care se lupta dupa baloanele care par pierdute ... aproape meci de meci a fost printre remarcatii partidei ...
ma uit la toate meciurile :P....sincer mi se pare mai sters dekt Dik..fiekre q parerea lui..:P

dax
18th October 2006, 01:19

Ti s-a indeplinit dorintza !

anamarya
18th October 2006, 10:48
Felicitari lui pentru gol. Badea reprezinta probabil cel mai spectaculos salt in cariera de pe la noi intr-un timp asa scurt... prin mai lupta sa se salveze de la retrogradare si in octombrie marcheaza impotriva Realului

Gepeto
18th October 2006, 11:25
E greu sa joci cu un singur varf...Nu-l inteleg pe Oli...Cand a intrat si thereau, meciul a avut alta fata...Asa trebuie sa jucam, cu doua varfuri ajutate de Dica. Dica poate juca mijlocas ofensiv si coordonator de joc, iar Badea si Thereau varfuri!!

miki_stelista
18th October 2006, 11:31
Bravo lui, ca a reusit sa inscrie in poarta Realului! Sunt convinsa ca, desi rezultatul a fost care a fost, golul asta i-a dat mai multa incredere in el...

danielac
18th October 2006, 12:48
E greu sa joci cu un singur varf...Nu-l inteleg pe Oli...Cand a intrat si thereau, meciul a avut alta fata...Asa trebuie sa jucam, cu doua varfuri ajutate de Dica. Dica poate juca mijlocas ofensiv si coordonator de joc, iar Badea si Thereau varfuri!!

exact asta m-am intrebat si eu aseara... de ce a trebuit Oli sa astepte atat pentru a face schimbari??? sa creasca scorul asa???

Gepeto
18th October 2006, 14:02
exact asta m-am intrebat si eu aseara... de ce a trebuit Oli sa astepte atat pentru a face schimbari??? sa creasca scorul asa???

Stilul italian, asa cum ii place lui Oli sa spuna, aduce putin a frica!! Dinamoaie joaca cu 3 varfuri si noi cu unul...Nu e normal!!
Ar fi bine sa jucam cu 2 varfuri autentice si cu Dica in spatele lor...

Alinutzzza
18th October 2006, 16:21
asa ar fi cel mai bine .Badea si Thereau varfuri si Dica in spatele lor sa ii ajute.BRAVO BADEA!!!!Badea a demonstrat iar k e un juktor mare insa ii mia trebuie putin tupeu.in rest e ok!GO BADEA!!!

stefan_moraru
18th October 2006, 22:24
...daca Vali a dat gol cu Fabio Cannavaro langa el, nu vad de ce nu ar putea da mult mai multe goluri cu Bulgaria si Olanda. Locul lui ar fi la Nationala..ar face un cuplu de atac bun cu Marica.....

mada_stelista
18th October 2006, 23:43
Bravo Valy Badea!
E un jucator mare!!!
A fost singurul care s-a remarcat in meciul cu Realul.Daca aveau si ceilalti tupeul lui scorul era altul.
Hai Steaua!!!!!
Hai VALENTIN BADEA!!!!!TE IUBIM!!!!! :yup:

Bogdanbibi
18th October 2006, 23:52
...daca Vali a dat gol cu Fabio Cannavaro langa el, nu vad de ce nu ar putea da mult mai multe goluri cu Bulgaria si Olanda. Locul lui ar fi la Nationala..ar face un cuplu de atac bun cu Marica.....
puztirca a zis ca deja este in vederile lui pt nationala, dupa golul de ieri cred ca o sa fie convocat cat de curand...

talentscout
19th October 2006, 00:48
A jucat bine dar prea lesinat dupa tricoul lui Ronaldo
Chiar mi-a produs greata gestul lui

Gepeto
19th October 2006, 11:54
Bravo Valy Badea!
E un jucator mare!!!
A fost singurul care s-a remarcat in meciul cu Realul.Daca aveau si ceilalti tupeul lui scorul era altul.

sa nu exageram...Petre Marin si Thereau au avut la fel de mult tupeu...

miki_stelista
19th October 2006, 11:56

Intr-un fel, e de inteles gestul lui...Anul trecut juca pentru a o salva pe vaslui de la retrogradare, si acum l-a avut alaturi pe Ronaldo...E normal sa procedeze asa, inca nu e obisnuit cu marile echipe care vor veni in Ghencea...Cu timpul,insa, ii va trece.

danielac
19th October 2006, 13:17

hai ca nu e chiar asa, cred ca te-a insiprat mai mult interviul dat de rednic... sa fim seriosi, la nivelul asta, unde e Ronaldo si unde e Badea... era normal sa vrea tricoul si sa se agite pentru el... nu faceti atata caz pentru asta... mai mult decat pentru sangele rece pe care l-a avut cand a m arcat golul!!!

Gepeto
19th October 2006, 14:12
ce sa zica si puriul?? cand o sa aiba si cainii ocazia sa joace in CL, atunci sa latre!! Pana atunci...sa chelalaie la luna :) :)

TheScouser
19th October 2006, 14:43
Eu cred ca Vali Badea este mai bun decat Mutu. Mutu nu joaca in Champions League, ci joaca in Italy cu Fiorentina...si mi-e frica k va retrograda! Valy merita sa joace la nationala. Dar as zice sa nu-l laudam asa de mult ca (Doamne fereste!) sa nu pateasca la fel ca si Cristea sau Nicolita.

dumitra_
19th October 2006, 16:14
iti dai seama ca daca Vali Badea va juca in locul lui Mutu( ceea ce nu prea cred)...piti ar trebui sa se gandeasca la o noua strategie...in afara de toate mingile la Mutu...asta poate fi cam greu pt. el...:devil:

Alinutzzza
19th October 2006, 16:22
dinamovistii s nu'l mai comenteze pe Badea k nu au ajuns ei unde a ajuns el si mai si exagereaza. ...pt dinamovisti de la cel mai mare la cel mai mic:"ciocul mic si joc de glezne"....:P

mheemhee
20th October 2006, 11:33
hai ca nu e chiar asa, cred ca te-a insiprat mai mult interviul dat de rednic... sa fim seriosi, la nivelul asta, unde e Ronaldo si unde e Badea... era normal sa vrea tricoul si sa se agite pentru el... nu faceti atata caz pentru asta... mai mult decat pentru sangele rece pe care l-a avut cand a m arcat golul!!!
si ce facea cu tricoul lu` ronaldo????

il purta pe strada,agata fetite cu el il punea in vitrina???

ca s-a facut pe el de cacat nu e nici o problema dar mai grav e ca ne-a facut pe noi

cere frate tricoul nu ti-l da in plm ai si tu mandrie nu fii carpa sa te umilesti in halu` asta(Ca doar nu era copil de mingii la Steaua) si mai grav sa si declari asta la TV

si mie mi-ar place un tricou al unui jucator de la real dar nu m-as umili ca disperatu` pt el ca pana la urma e un tricou pe care l-ai pune pe perete si apoi ai uita de el

nu m-ar fi mirat daca a 2a zi ar fi venit cu tricoul lui ronaldo la antrenamente(asa disperat parea)
acesti jucatori ar tb sa inteleaga ca reprezinta milioane de oameni si orice cuvant scos aiurea strica imaginea clubului(mai concret SA GANDEASCA INAINTE SA SCOATA CEVA PE GURA)

Gepeto
20th October 2006, 11:36
Poate a facut o gafa...Acum nu trebuie sa-l desfiintam pentru asta!!

mheemhee
20th October 2006, 11:44
Poate a facut o gafa...Acum nu trebuie sa-l desfiintam pentru asta!!
era chiar atat de greu sa declare "nu am luat nici un tricou" si sa para cat de cat afectat ca am pierdut meciul cu 4-1

el era mai afectat ca nu i-a dat tricoul ronaldo

#EffecT
20th October 2006, 11:56
mheemhee lasa ca mai stim noi un caz la dinamue!!! :)))
Era semevin acolo care la fiecare antrenament venea cu tricoul primit de la Silvestre! Vedeti,asta e mentalitatea de care va vorbeam,nu poti forma o echipa de Cl peste noapte cu niste jucatori care :
1.sunt debutanti
2.i-au vazut pe galactici pana acum numai la tv.
3.isi doresc inca autografe de la galactici :D
Badea e preferatul meu si recunosc ca m-a dezamagit,dar tineti minte ultimele lui cuvinte:"daca nu reusesc sa il iau,ma multumesc si cu al meu "

4steaua
20th October 2006, 16:43
deci ce va mai place sa exagerati!
dar nu v-ati gandit oare ca era asa pt faptul cA pierdusera meciul?nu doar el era rosu la fata, doar k vali e mai timid si sentimental, d-aia arata asa, ca doar mai au un meci de unde pot lua tricouri.
intr-adevar nu trebuia niciunul sa insiste, dar dc te gandesti k acu un an era pe ultimul loc la vaslui, iar acum e titular la Steaua si joaca cu real in liga, e de inteles

colonelu Voiculescu
20th October 2006, 16:46
Lasati-l pe Badea ca a fost printre putinii care au aratat valoare de CL . Ce ziceti de vedele :
-Tiger Paraschiv care a pasat numai cu Diarra
-Lovin care contempla
-Saban care medita
-Nicolita care visa

Si nu in ultimul rind Carlos ... care este !!!!

eli.
20th October 2006, 20:38
nu a ajuns Victoras Iacob care avea o forma incredibila de joc sezonul trecut si ajunge Badea haidetzi sa fim seriosi ... vreti sa ma spun cine e antrenor la nationala ? nu cred. si totusi Iacob era golgheter in Europa sezonul trecut.
nu am nimic cu Badea joaca foarte bine si imi place de el dar nu cred ca va ajunge la nationala pt ca este Piti acolo. ramane de vz . din declaratia lui Piti poti sa intelegi multe . adica de la un om ca el poti sa intelegi multe