View Full Version : Echipament
red_scorpion
21st June 2006, 11:14
Am o intrebare
Isi va schimba steaua echipamentul pentru sezonul 2006/2007 sau vor ramane tot astea? :)
LoMax8
21st June 2006, 11:35
Deci eu am inteles ca avem pe doi ani contract cu aia si banuiesc ca vor ramane tot astea. Cat despre firma Nike pai asta e ultimul model asa ca pana nu apare altu tot astea sunt
eli.
21st June 2006, 12:33
Am o intrebare
Isi va schimba steaua echipamentul pentru sezonul 2006/2007 sau vor ramane tot astea? :)
zicea MM ca in iarna il face ca a lui Barca... ar fi super sal faca asa in dungi ros-albastre... daca nu e bine si asa... Rafo =))
LoMax8
21st June 2006, 12:59
Vai dak le-ar face ca a lu barca ar fi super...
Farmacistu@Maldini#3
21st June 2006, 13:28
Deci eu am inteles ca avem pe doi ani contract cu aia si banuiesc ca vor ramane tot astea. Cat despre firma Nike pai asta e ultimul model asa ca pana nu apare altu tot astea sunt
Modelul este unul vechi (Euro 2004).In sezonul 2005-2006 toate echipele mari ''imbracate'' de Nike au avut echipament nou.Noi am jucat tot cu asta vechi.Daca si in sezonul asta (2006-2007) vom evolua in acelasi echipament, va fi al 3-lea an la rand.Am auzit ca vom avea echipamente Nike noi, modelul de la WC 2006.Daca nu, in cel mai rau caz va fi modelul din 2005-2006. :fotbal:
steauaclub.tk
21st June 2006, 13:31
http://img210.imageshack.us/img210/3519/kit5xt.gif :mrgreen:
red_scorpion
21st June 2006, 13:33
ce tare ar arata asa :D
si da modelu de acum e vechi e din 2004...
ar trebui schimbat
putine din echipele care au avut modelu asta acum vreo 2 ani au schimbat acum cu ceva nou ... ;)
eli.
21st June 2006, 13:36
esti prea bun steauaclub.tk :yes:
prea marfa arata...
ketsbaya
21st June 2006, 14:00
:shock: e belea tricoul!
#EffecT
21st June 2006, 15:31
Buna treaba steauaclub.tk!
Daca ar vedea si mm tricoul ar fi extraordinar.
Sper ca mm sa se tzina de cuvant si sa modifice echipamentul!
De echipamentul de rezerva cu care am jucat impotriva celor de la crapid 2 ,ce se mai aude? il purtam si la anul intr-un meci? :D
eli.
22nd June 2006, 12:34
aris-din-zalau ai zis ca ai dat 2mil pe un tricou replica ... de unde lai luat ?
Muggs
22nd June 2006, 12:44
echipamentul a inceput sa fie cam vechi si cam urat....poate se gandesc sa il schimbe si ei...cel facut de steaua.tk ar fi super
=>N4P4sT4<=
22nd June 2006, 13:51
ekipamentu 2005-2006 e expirat, e d 2 ani...ar trebui sa se treaca la alt ekipament, kiar daca ekipamentele nike 2006-2007 sint cam simple, prea simple...
superglue
23rd June 2006, 18:53
aris-din-zalau ai zis ca ai dat 2mil pe un tricou replica ... de unde lai luat ?
http://magazin.steauafc.com/viewProductsGroup.php?id=104
Inainte era 1.690.000 tricoul + 300.000 personalizarea. Vad ca s-a mai ieftinit acum, dar nu sunt pe stoc.
Am vazut la doua din reprezentantele Nike din Bucuresti replici ale tricourilor de joc al Stelei
Vad ca au aparut si tricourile cu "23":
http://magazin.steauafc.com/viewProductsGroup.php?id=188
=>N4P4sT4<=
30th June 2006, 15:53
ce se mai aude de ekipamentu nou de joc al stelei? ca vad ca ekipamentele de antrenament si celelalte s-au cam skimbat...poate da domnu si skimba si ekipamentu de joc...
Jesse_James
30th June 2006, 15:57
interesant model :D
colonelu Voiculescu
30th June 2006, 16:22
Asta e noul echipament pentru anul viitor ?
steauaclub.tk
30th June 2006, 16:23
Asta e noul echipament pentru anul viitor ?
E trucaj...din pacate. :cry:
eli.
30th June 2006, 16:29
E trucaj...din pacate. :cry:
un trucaj care ar cam avea sanse sa devina echipamentul Stelei in sezonul viitor... cum facem sa luam legatura cu cineva de la club ?
=>N4P4sT4<=
30th June 2006, 16:53
e frumos, da' e model veki de 2 ani...
daca MM zicea ca o sa semene cu cel al barcei, uitati p cel al barcei:
http://img115.imageshack.us/img115/5440/712543734lr3td.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/9088/nike1469804255406pf4ng.jpg
ar merge ceva asemanator doar ca la barca dungile sint traditionale, dar la steaua nu...
miki_stelista
30th June 2006, 17:05
De echipamentul de rezerva cu care am jucat impotriva celor de la crapid 2 ,ce se mai aude? il purtam si la anul intr-un meci? :D
Speram ca, daca vom mai apela vreodata la el, deznodamantul meciului sa nu fie acelasi!
Steauaclub.tk: frumos tricou...dac-ar fi si real...
eli.
30th June 2006, 17:21
e frumos, da' e model veki de 2 ani...
daca MM zicea ca o sa semene cu cel al barcei, uitati p cel al barcei:
http://img115.imageshack.us/img115/5440/712543734lr3td.jpg
http://img232.imageshack.us/img232/9088/nike1469804255406pf4ng.jpg
ar merge ceva asemanator doar ca la barca dungile sint traditionale, dar la steaua nu...
echipamentul asta e nou... e echipamentul cu care Barca va juca in sezonul viitor...
oricum la noi si ala vechi ar fi bun... ala care la aratat steauaclub.tk... cu dungile stil echipamentul de anul trecut al Barcei
steauaclub.tk
30th June 2006, 22:15
Am vazut ca la meciul amical de azi jucatorii purtau acelasi echipament, dar cand au plecat in Austria aveau alt model de treninguri si tricouri de antrenament.
Acum ne trebuie cu sigla UCL! :)
eli.
30th June 2006, 22:18
Am vazut ca la meciul amical de azi jucatorii purtau acelasi echipament, dar cand au plecat in Austria aveau alt model de treninguri si tricouri de antrenament.
Acum ne trebuie cu sigla UCL! :)
am vazut si eu ca la antrenament au altfel de treninguri si tricouri... dar conteaza mai mult daca nu cel mai mult tricoul din meciurile oficiale... e cam vechi asta de acum... oare nu se poate sa luam legatura cu cineva de la club ? sa facem macar o propunere si ii prezentam echipamentul facut de steauaclub.tk :d
=>N4P4sT4<=
1st July 2006, 14:12
:) ar trebui macar sa se skimbe cv, ca e facut fainutz, da' iti dai seama ca ala e un fake facut dupa un Nike, nu crezi ca conteaza si parerea Nike? e cam plagiatura...:D
poate dau astia de la Nike si stelei ekipamente de joc noi...
MIREL6RADOI
4th July 2006, 00:15
Acestea e noul model de tricou al lui dinamo...sper sa avem parte de un model nou de echipament,sa nu fim printre ultimii care primesc ultimele modele.
http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=9918
Acestea e noul model de tricou al lui dinamo...sper sa avem parte de un model nou de echipament,sa nu fim printre ultimii care primesc ultimele modele.
http://www.spt.ro/?section=1&subsection=20&articol=9918
daca si astia au echipamente noi... si inca Nike ... am ajuns de rasul lumii o echipa ca Steaua sa folosim un echipament vechi de doi ani :cry:
RedStar
4th July 2006, 00:42
Parca cel de antrenament are modelul respectiv.
Stai linistit, o sa avem echipament special pentru grupele alea ... cu sigla aia pe care abia asteptam sa o pipaim :D
KosmyN
4th July 2006, 01:02
E de gen veke ekipamentul lor.
E o diferenta intre echipamentul nostru si al celorlalte ekipe care poarta Nike.
Ei cumpara ekipamentele, noi avem contract de sponsorizare...
E de gen veke ekipamentul lor.
E o diferenta intre echipamentul nostru si al celorlalte ekipe care poarta Nike.
Ei cumpara ekipamentele, noi avem contract de sponsorizare...
da KosmyN dar un echipament nou nu ar strica... e de 2ani asta nu ?
Trepadusul Agresiv
4th July 2006, 01:46
1. Din cate stiu eu in noul sezon o sa avem un echipament nou, stiam ca acelasi echipament se ruleaza timp de 2 sezoane.
2. Nu sunt de acord cu un echipament asemanator Barcei, de ce trebuie sa copie tot timpul, sa incercam sa fim originali. Sa gasim o linie de acum inainte in echipamentele noastre care sa ne reprezinte.
3. Elisey tine-te de scoala.
aris-din-zalau
4th July 2006, 04:25
eu zic ca acest echipament e super si chiar nu cred ca ar trebui schimbat, de cand avem acest echipament ne-a mers bine, am luat Campionatul in fiecare an si am facut partide memorabile in Europa, deci raman la parerea ca acest echipament e OK :yes:
red_scorpion
5th July 2006, 16:23
NU NU NU !!!!!!! echipament nou :P
LoMax8
5th July 2006, 18:58
Nu sunt de acord cu un echipament asemanator Barcei, de ce trebuie sa copie tot timpul, sa incercam sa fim originali. Sa gasim o linie de acum inainte in echipamentele noastre care sa ne reprezinte.
E mai usor sa copiezi decat sa faci de la tine ceva. Echipamentele Barcei sunt superfaine si nu cre ca ar fi o problema. Poate ceva original, dungile sa fie oblice desi suna ciudat.
E mai usor sa copiezi decat sa faci de la tine ceva. Echipamentele Barcei sunt superfaine si nu cre ca ar fi o problema. Poate ceva original, dungile sa fie oblice desi suna ciudat.
nu oblice... dungile sa fie mai subtiri si cat mai multe... ca sa nu semene...
DOMNU agresiv noi vrem sal copiem deoarece sunt acelasi culori si "avem" o legatura cu Barcelona...
steauaclub.tk
5th July 2006, 20:28
Barca nu are culorile rosu-albastru! :) Nu arata deloc bine dungile subtiri, asta pentru ca din tribuna o sa arate mai mult visiniu...ceea ce nu e bine deloc.
Degeaba ne gandim noi la echipamente, vom vedea in cel mai scurt timp daca o sa fie la fel sau alt model. ;)
=>N4P4sT4<=
6th July 2006, 12:47
daca o sa fie ekipamente noi o sa fie nike retro din alea, si asta inseamna sa fie ekipamente asemanatoare cu unele mai veki din istoria stelei, aici mi se pare ca steaua nu a avut dungi, deci dungile nu sunt traditionale p ekipamentele stelei
eu am vazut ca ekipamentele de atrenament sunt tot total 90, cred k nu se skimba nimic...
mike2funy
6th July 2006, 15:30
eu zic ca acest echipament e super si chiar nu cred ca ar trebui schimbat, de cand avem acest echipament ne-a mers bine, am luat Campionatul in fiecare an si am facut partide memorabile in Europa, deci raman la parerea ca acest echipament e OK :yes:
E timpul sa avem si noi o traditie pana si la echipament . Sa ne stie de frica chiar si cand vad echipamentul Stelei . Aia de la Lens de exemplu o sa aiba un soc cand o sa-i mai vada pe altii imbracati asemanator cu echipamentul Stelei.
Marile echipe isi pastreaza ani buni echipamentele . Sunt de acord sa imbunatateasca materialele din care sunt facute da' ar trebui sa tinem si noi la traditie . Plus ca ne merge si bine in echipamentele actuale . :mrgreen:
=>N4P4sT4<=
6th July 2006, 15:39
majoritatea isi skimba anual ekipamentele, manchester utd a pastrat vreo 2 ani ekipamentu home park...
dan_fuica
6th July 2006, 19:49
eu ma declar multumit cu actualele echipamente.Sunt decente si dau bine pe terenul de fotbal.
colonelu Voiculescu
6th July 2006, 20:00
Echipamentul a ajuns problema noastra ?
Nu inteleg ! Ce nu va place la actualul echipament ? Si ce daca are 2 ani ? Arata bine !
Cristi
6th July 2006, 20:08
Echipamentul a ajuns problema noastra ?
Nu inteleg ! Ce nu va place la actualul echipament ? Si ce daca are 2 ani ? Arata bine !
asta ma intreb si eu colonele, ce are echipamentul nostru?
ca e vechi, ca majoritatea le schimba anual etc.
Aiurea, echipamentul asta e f bun si f frumos (personal cred ca ar merge scrisul cu argintiu ori cu auriu dar si asa arata f bine), e culmea sa facem problema si din schimbarea echipamentului.
#EffecT
6th July 2006, 20:10
Lasatzi domnilor echipamentul,ca nu reprezinta prioritatea noastra nr1!
Actualul echipament,ne-a purtat noroc,am castigat 2 titluri consecutive,si am facut performantza in Europa,asha ca nu vad rostul schimbarii echipamentului actual!
stelistaO6
6th July 2006, 20:46
echipamentul pe care il avem acum de ce nu e bun? doar ne-a purtat noroc , nu ?si pe deasupra e si foarte dragutz:D
red_scorpion
6th July 2006, 22:00
pai da da e deja vechi... nime nu mai foloseste modelu asta e expirat :P
cica "ne-a purtat noroc echipamentul" :lol: faptul ca am castigat in ultimele sezoane camp nu are nici o leg cu echipamentul, in plus pe unii poti sa ii imbraci oricum ca la fel joaca!
nu e necesara schimbarea echipamentului, dar nici nu ar fi rau daca s-ar face
swing
7th July 2006, 15:56
Fain echipamentul nou. ! Din fatza e meseriash tare.
s0me1
7th July 2006, 15:58
Fain echipamentul nou. ! Din fatza e meseriash tare.
Si care e ala nou ?
Si care e ala nou ?
o poza ceva ? ca nu am prins conferinta TV spor
Steaua Forever
7th July 2006, 16:35
Are cineva poza cu noul echipament?
swing
7th July 2006, 16:35
o poza ceva ? ca nu am prins conferinta TV spor
N-au pus astia nici o poza cu el. Din fatza e ca al Barcelonei .. iar in spate a ramas aproximati la fel doar culorile au alte nuantze.. Au schimbat un pic culorile in fatza ca sa semene mai mult cu al Barcei si sincer ... cand l-am vazut mai iantai am zis ca l-au copiat pe ala de la BArca.
mike2funy
7th July 2006, 16:38
N-au pus astia nici o poza cu el. Din fatza e ca al Barcelonei .. iar in spate a ramas aproximati la fel doar culorile au alte nuantze.. Au schimbat un pic culorile in fatza ca sa semene mai mult cu al Barcei si sincer ... cand l-am vazut mai iantai am zis ca l-au copiat pe ala de la BArca.
Cica e comandat de inca acum un an de zile . Sa vedem cat de mult o sa semene cu jucatorii Barcelonei .
o presa de tot kk.tu in romania asta... nici o poza nimic de la prezentarea lui Kalem nimik domle nimik .... :wallbash:
RedStar
7th July 2006, 16:46
Daca nu a fost un transfer bomba, nu i-a tras-o nici unu top model, nu are Audi A8, cam ce vrei sa scrie despre el ?
Ca e cuminte si munceste ?
Nu vand nimic cu asta...
swing
7th July 2006, 16:49
Daca nu a fost un transfer bomba, nu ia tras-o nici unu top model, nu are Audi A8, cam ce vrei sa scrie despre el ?
Ca e cuminte si munceste ?
Nu vand nimic cu asta...
Aici ai dreptate . :) CAnd si-a tras Barcauan Q7 a scris in tate ziarele desi Barcauan e o petarda de jucator. :D
colonelu Voiculescu
7th July 2006, 17:54
http://www.stelisti.ro/multimedia/foto/Echipamentul_2006.html
s0me1
7th July 2006, 17:55
http://www.stelisti.ro/libraryimages/15009_01.jpg
http://www.stelisti.ro/libraryimages/15010_02.jpg
http://www.stelisti.ro/libraryimages/15011_03.jpg
Personal nu imi place.
JustMe
7th July 2006, 17:57
mie da e dragutz.
#EffecT
7th July 2006, 17:59
E un echipament frumos.
Sper sa ne poarte noroc!
colonelu Voiculescu
7th July 2006, 18:02
As fi curios sa vad cum arata si varianta de rezerva !
Bine , nu ca ar avea cine stie ce importanta ...
steauaclub.tk
7th July 2006, 18:15
Tricouri d-astea au de vanzare si chinezii in piata. :blink:
Steaua Forever
7th July 2006, 18:19
Dupa parerea mea echipamentul e misto sper sa aduca si noroc despre Klemi bun venit in marea noastra familie Steaua!!!!!!!
RedStar
7th July 2006, 18:19
Pai nu de ei sunt facute ?
anamarya
7th July 2006, 18:22
da mai, dar alea nu costa atat de mult...
serios acuma vorbind... cam ciudatele cel putin la prima vedere, dar de fapt nu echipamentu face echipa sa joace bine.... asa ca probabil ca ne vom obisnui cu el asa cum ne-am obisnuit si cu cel dinainte... un lucru e clar ... urat nu e
Clujeanu`
7th July 2006, 19:05
Asa arata noul echipament al stelei!!!
doamne ... mai toti vroiati echipamente ca Barca ... acum cand avem nu exact ca ei ziceti ca nu e frumos ca nush ce ... nu conteaza echipamentul conteza echipa ! ... un echipament nu poate sati poarte noroc ... decat doar imagine ...
#EffecT
7th July 2006, 19:27
Cel mai bine ar fi sa facem un poll cu intrebarea:"Va place noul echipament?"
Personal,imi place noul echipament,imbina mai bine culorile!
superglue
7th July 2006, 19:36
As fi curios sa vad cum arata si varianta de rezerva !
Bine , nu ca ar avea cine stie ce importanta ...
Probabil la fel numai ca invers culorile: doua dungi albastre si cea rosie in mijloc.
Nu sunt impresionat de design.
Anyway.... echipa sa joace bine
RedStar
7th July 2006, 19:36
Poze mai bune cu Klemi si noul echipament
p4link
7th July 2006, 19:44
Mie imi place foarte mult chiar...
Aducem din ce in ce mai mult cu Barcelona Estului:).La capitolul asta...
la spate parca arata prea prea simplu ... numai numele si numarul... parerea mea .... si se putea cu alta culoare scrise astea doua ..
cogdao
7th July 2006, 21:04
http://www.stelisti.ro/libraryimages/15010_02mic.jpg
http://www.stelisti.ro/libraryimages/15011_03mic.jpg
RedStar
7th July 2006, 21:04
Nu se putea cu alta culoare, Gigi vrea sa fie toate culorile din tricolor :)
h1911
7th July 2006, 21:12
Sa nu uitam ca pentru galbenul ala gigi s-a certat cu Piturca deci nu cred ca vom vedea numele scrise cu alta culoare prea curand.
RedStar
7th July 2006, 21:16
Si pana la urma e mai misto cu galben decat cu argintiu. E mai capos Gigi si nu accepta decat cum vrea el, dar le cam nimereste de fiecare data.
E super noul tricou, scrie 24 pe el :)
eusunt
7th July 2006, 21:28
Si pana la urma e mai misto cu galben decat cu argintiu. E mai capos Gigi si nu accepta decat cum vrea el, dar le cam nimereste de fiecare data.
E super noul tricou, scrie 24 pe el :)
E frumos foc imi place prea era cu superstitii ca jucam in rosu ca jucam in albastru asea e mai frumos ros-albastru....cel puti avem culori nu non culori ca rivalele...ei cum zic culorile clubuli din moment ce albul este non culoare?..la ei nu merge decat versul ala "pe culoarea visinie ne **** la vesnicie..."hehehehehehehe
Probabil la fel numai ca invers culorile: doua dungi albastre si cea rosie in mijloc.
Nu sunt impresionat de design.
Anyway.... echipa sa joace bine
nu cred ca asa ar fi al 2 lea echipament. cred ca al 2 lea echipament e facut tocmai pentru ca in caz de asemanare cu tricourile adversarilor sa ai ceva diferit. asa ca, nu cred ca asta ar fi diferenta....ordinea culorilor.vom vedea.
mie imi place noul echipament!:yes:
red_scorpion
7th July 2006, 22:44
mie imi place noul kit...
la barcelona e portocaliu awayul parca...oare al nostru cum va fi? :P
MIREL6RADOI
8th July 2006, 01:08
Frumos echipament!
Vad ca unii au dat-o in diverse..de unde si pana unde ,tricourile au devenit o "problema"?!Doar ne spunem parerea...adevaratele probleme sunt:incalzirea planetei,seceta din sahara,etc,etc...
Admin:se vor putea cumpara tricou care sa aiba numele jucatorului pe spate?La pret de 400.000 sau ceva de calitate!?
aris-din-zalau
8th July 2006, 01:19
raman la parerea ca echipamentul vechi era mai frumos :yup: :sad:
raman la parerea ca echipamentul vechi era mai frumos :yup: :sad:
de ce, aris? pt ca asa aveai tu?:D
sorin_g
8th July 2006, 15:08
Nu inteleg de ce trebuie sa imitam pe altii. Mie imi placea vechiul echipament.
RedStar
8th July 2006, 15:16
De unde si pana unde imitam pe altii ? Dungile verticale apar si pe Stema Stelei.
Mai sunt multe cluburi care au dungi verticale ros-albastru, dar nu sunt asa de cunoscute ca Barca.
khelu
8th July 2006, 15:34
>sorin g, nu ne imitam ci doar e noua tendintza, plus ca, culorile celor doua cluburi:Steaua si Barcelona se aseama foarte mult si furnizorul de echipament e acelasi asa ca tendintza e aceeasi...vezi totusi ca sunt si diferentze...
>nu stiu de ce exista voturi ca nu le place tricoul...nu a existat echipament al Stelei care sa nu-mi placa pt simplul fapt ca fiecare design a insemnat o perioada si o bucata de istorie...a trecut perioada vechiului tricou, in care am jucat de 2 ori in faze avansate ale cupei UEFA; eu sincer simteam nevoia de un aer mai nou si iata ca s-a intamplat, a venit echipamentul de Champion League !!!...plus ca mie chiar imi plac culorile si ce fel stau asortate si nu in ultimul rand serios ca aia de la Nike stiu ce fac...pe cuvantul meu;)
dan_fuica
8th July 2006, 17:31
Frumos arata...Imi plac culorile ca sunt vii....parca mai tineresti....eu unu is multumit de felul in care arata.
h1911
8th July 2006, 19:22
>nu stiu de ce exista voturi ca nu le place tricoul...
Pentru ca persoanelor care au votat astfel nu le place tricoul.Sau crezi ca daca iti place tie trebuie sa placa la toata lumea?Eu am votat ca imi place dar respect parerea celor ce au votat altfel pentru ca gusturile nu se discuta.
sorin_g
8th July 2006, 20:28
De unde si pana unde imitam pe altii ? Dungile verticale apar si pe Stema Stelei.
Mai sunt multe cluburi care au dungi verticale ros-albastru, dar nu sunt asa de cunoscute ca Barca.
Daca tot apar dungile astea pe stema Stelei, de ce ne-am hotarat acum, cand e Barcelona in voga, sa le folosim??? De ce nu un pic mai devreme? De aceea afirm ca bate spre kitch...
>
>nu stiu de ce exista voturi ca nu le place tricoul...nu a existat echipament al Stelei care sa nu-mi placa pt simplul fapt ca fiecare design a insemnat o perioada si o bucata de istorie...
Am votat NU pentru ca a existat si optiunea asta in sondaj si, culmea, coincidea cu parerea mea!
Fiecare design e o perioada de istorie?!? Acum se refera la perioada de glorie a Barcelonei, nu?
sorin_g
8th July 2006, 20:29
>
>nu stiu de ce exista voturi ca nu le place tricoul...nu a existat echipament al Stelei care sa nu-mi placa pt simplul fapt ca fiecare design a insemnat o perioada si o bucata de istorie...
Fiecare design e o perioada de istorie. Acum se refera la perioada de glorie a Barcelonei, nu?
h1911
8th July 2006, 20:33
Daca tot apar dungile astea pe stema Stelei, de ce ne-am hotarat acum, cand e Barcelona in voga, sa le folosim??? De ce nu un pic mai devreme? De aceea afirm ca bate spre kitch...
Tricourile au fost comandate acum un an jumate conform spuselor celor din conducere...cand Barcelona nu era asa in voga..
sorin_g
8th July 2006, 20:35
Mama, dar greu se mai confectioneaza un tricou in ziua de azi...
Sa achizitionam si noi suporterii aceste tricouri :) Abia astept! Sa fim toti pe stadion imbracati in rosu si albastru...faca alergie cand vad persoane care vin la meciurile stelei imbracate in alb :)
As propune ca la portile stadionului sa se distribuie niste veste ceva ieftine ros albastre sau...cine vine in tricou alb sa fie vopsit la intrare...!
Forza STEAUA
revolta
9th July 2006, 05:43
Ce aveti ma cu noile tricouri? Eu de cand ma stiu am visat sa avem tricouri intr-o combinatie ros-albsatra! Nu ma interesa cum: orizontale, verticale, patratele, etc, mi se rupe ca seamana cu barca, fac ceva pe ei, eu vroiam tricou ros-albastru, NU rosu, NU albastru!)...eram singura echipa cu culori inchise care aveam tricouri unicolor!
Pana acum, de 15 ani, am refuzat sa-mi cumpar tricou pt ca nu-mi placea, auzi tricou rosu!... pai ce ma noi suntem caini? brr, aveam repulsie!...chiar daca am un tricou original primit de la paraschiv, nu l-am purtat niciodata!
Abia astept sa se puna in vanzare!
E adevarat ca nu e o traditie acest tricou dar in cativa ani sper sa devina!
Multumesc MM pentru initiativa chiar daca nu te-am avut niciodata la inima!
Legat de imaginea stelei mai am o singura dorinta: sa se faca intrarea in stadion!
khelu
9th July 2006, 10:45
>revolta, se pare ca pentru unii culorile nu inseamna mai nimik ci doar aspectul...eu NU ii inteleg pe cei care spun ca nu le place pt ca nu a existat vreun echipament al Stelei care sa nu imi placa, chiar si cel unicolor dar sunt de acord ca asta in dungi e si mai aratos...
>e adevarat ca poti avea pareri diferite dar chiar nu inteleg cum poti zice:"Nu-mi place tricoul Stelei"...am impresia ca voi (cei ce au zis nu) il privitzi doar ca pe un articol vestimentar si atat...ei bine ati gresit baieti, NU ESTE DOAR UN ARTICOL VESTIMENTAR ci contine si insemnele clubului si o data cu ele, toata istoria de pana acum si tot ce a reprezentat Steaua pana acum...NU poti sa zici ca nu-ti place pur si simplu noul echipament, poti sa zici ca nu-ti place o dunga ca e prea groasa sau ca ametesti daca sunt dungile verticale si le vrei orizontale sau ca stema nu are dimensiunea dorita de voi sau ca nu e cum ati visat voi aseara ca ar trebui sa fie sau io stiu ce nu va mai place...insa retineti: NU e un trening sau un tricou de la magazin care nu-ti place si gata...
>h1911, multumesc de explicatie :))
RedStar
9th July 2006, 10:51
Pentru ca inainte sa vina MM nimanui de la club nu ii pasa cum sa fie echipamentul. Aveam echipamentul de joc dupa cum batea vantul in mintea furnizorului (sponsorului).
Dupa ce s-a ocupat de lucruri mult mai importante, restructurarea lotului, gasirea de antrenori, abonamente, etc, MM s-a implicat si in echipamentul de joc si acum se vede cat de important este el pentru club spre durererea unora.
De asta ce zici ?
http://img125.imageshack.us/img125/4704/s4jw.jpg
sorin_g
9th July 2006, 11:52
Stiam ca am mai avut tricou in dungi, stai calm, dar nu eram 100% sigur si de aceea nu am formulat "sa le refolosim"... So, de ce am decis abia acum sa le REfolosim?
Oricum, voi credeti ca daca Barca nu lua CL, se gandeau la noul echipament?
Duckadam
9th July 2006, 12:53
Stiam ca am mai avut tricou in dungi, stai calm, dar nu eram 100% sigur si de aceea nu am formulat "sa le refolosim"... So, de ce am decis abia acum sa le REfolosim?
Nu vad ce legatura are faptul ca a castigat Barca CL, cu STEAUA. De ce sa nu ne fi luat dupa FC Basel? De parca Barcelona are exclusivitate la folosirea dungilor.
sorin_g
9th July 2006, 13:39
Nu vad ce legatura are faptul ca a castigat Barca CL, cu STEAUA. De ce sa nu ne fi luat dupa FC Basel? De parca Barcelona are exclusivitate la folosirea dungilor.
Pai hai sa-ti spun de ce: ca asa vrea Gigi, sa aiba el Barcelona Estului. Punct.
Dupa Basel ne-am luat noi, dar cand nu trebuia...
colonelu Voiculescu
9th July 2006, 13:52
Cred ca discutiile au luat-o razna
Chiar asa de important e echipamentul asta de starneste atitea polemici ?
steauaclub.tk
9th July 2006, 13:52
Hai sa fim seriosi. Ce daca sunt cu dungi? A inventat cineva de la Barcelona dungile? E un model, ce e asa de important? Daca aveam pe tricouri capete de mort sau mitraliere mai zicea sa ne contrazicem daca e bine sau nu, dar asa sunt doar niste dungi.
Care nici alea nu prea sunt. De fapt tricoul e rosu cu 1 dunga albastra +manecile.
bai frate asemanarea Barca-Steaua exista de atatia ani... deci daca avem aceleasi culori ca Barca nu vad unde este problema sa avem echipament in dungi ros-albastre ? si pe stema clubului exista aceste dungi ... va rog frumos sa luati o poza cu echipamentul Barcei(asta NOU) si o poza cu echipamentul nostru(asta NOU) si analizati-le pe amandoua si veti realiza ca nu este copie a Barcelonei ... nu am copiat pe nimeni.. + ca echipamentul asta nou a fost comandat de 1an si jumatate atunci cand Barca avea echipamentul ala vechi care nu semana deloc cu asta nou care il avem noi acum ...
repet : noi am comandat echipamentul asta nou de 1an si jumatate
tecton_sdr
9th July 2006, 17:41
are cineva idee cum arata echipamentul de rezerva...asta nou e ok...totusi nu e nimic special...inca nu avem echipamnete la fel de bine finisate si la fel de personalizate ca marile echipe....
P.S. : nu asa se face prezentarea unui nou echipament...aduci cei mai buni 2 jucatori...unu cu primu echipament al doilea cu cel de rezerva...cu toate celelalte componente jambiere sort etc....ii pui sa faca neste piruete si dupaia gasesti pe net poze la ambele echipamente din toate unghiurile...sper sa vad al doilea echipament inainte sa intre echipa cu el pe terennnin vreun meci
mie imi place echipamentul pt ca imbina culorile noastre si parca ne reprezinta mai bine. nu prea mi-a placut ca e spatele asa, dar mi-a explicat un prieten "mai in tema" care e faza de nu este si el in dungi. in orice caz, dupa cum se vede si din pozele atasate nu e copiat dupa barca. cel mult dupa porto, dar care are alte culori.
"Radu (7/9/2006 2:02:57 PM): echipamentul stelei l-ai vzt?
jos (7/9/2006 2:03:15 PM): cam naspa spatele... dar fatza este un inceput. mie imi place totusi
Radu (7/9/2006 2:03:35 PM): mah spatele arata naspa din cauza unei idei bunicele a nike
Radu (7/9/2006 2:04:36 PM): uefa a interzis numerotarea pe spatele tricourilor dungate...si au 2 optiuni....prima e sa incadreze nume intr-un patratel de o singura culoare pe sapte cea c arata ff intestetic sau sa faci ca nike
Radu (7/9/2006 2:04:49 PM): care uneori strica tricouri alteori nu (vezi FC Basel)
Radu (7/9/2006 2:05:46 PM): dar eu sunt si impotriva utilizarii fonturilor galbene si proprii (care sunt boring fata de cele ale Nike)
jos (7/9/2006 2:05:57 PM): jijel
Radu (7/9/2006 2:06:04 PM): mda stiu
Radu (7/9/2006 2:06:16 PM): dar totusi macar fonturile sa fie nike..."
http://img210.imageshack.us/img210/2842/basel7qn.jpg (http://imageshack.us)http://img210.imageshack.us/img210/3619/baselhomespate5gy.jpg (http://imageshack.us)
http://img210.imageshack.us/img210/1695/barca0sx.jpg (http://imageshack.us)http://img209.imageshack.us/img209/456/portoteamhome5nl10ak.jpg (http://imageshack.us)
later edit: nop, nu am idee de culori. de modelul asta imi povestise un prieten cum arata. nu prea m-a interesat asa mult subiectul pt a face sapaturi
tecton_sdr
9th July 2006, 17:48
daca il stiai inainte sa apara la TV sti cumva ce culori are echipamentul de rezerva?
mike2funy
9th July 2006, 19:24
daca il stiai inainte sa apara la TV sti cumva ce culori are echipamentul de rezerva?
si ce culoare are lenjeria intima ? :woot:
Steaua Forever
9th July 2006, 19:46
Cineva stie cum o sa arate echipamentul portarilor sau echipamentul lor nu se schimba?
tecton_sdr
9th July 2006, 20:05
dupa cum ziceam...o prezentare penibila a noului echipament care a dat nastere mai multor intrebari decat lamuriri...
Cineva stie cum o sa arate echipamentul portarilor sau echipamentul lor nu se schimba?
pai daca Carlos folosea cate un echipament diferit la fiecare meci ... si-l schimba el singur :woot:
e posibil sa avem un echipament monocolor rosu si unul albastru! ca in anul in care am avut tricourile acele galbene cu o dunga rosie pe linia mediana!
Oricum o sa avem 3 randuri de echipament. Faza este ca o sa jucam sigur mai multe meciuri in echipamentul de rezerva pt faptul ca in momentul in care jucam cu o echipa care are tricou rosu sau tricou albastru nu il vom putea folosi pe cel in dungi pt ca nu se poate spune ca rosu sau albastru este culoarea dominanta pe tricoul nostru. Asadar ramane un mare semn de intrebare..cum vor arata cele 2 tricouri de rezerva.
PS: Anul trecut daca am fi jucat cu Basel in semifinala... turul l-am fi jucat in echipamentul galbe-negru..cel din meciul cu crrapid2!! mai mult ca sigur!
eli.
11th July 2006, 18:52
oricum a fost o prezentare penibila rau ... MM nu stie ca nu asa se face o prezentare ? se ia cei mai buni jucatori se imbraca cu echipament ... minge , ghete si etc ...
balteanu_marius
11th July 2006, 19:17
oricum a fost o prezentare penibila rau ... MM nu stie ca nu asa se face o prezentare ? se ia cei mai buni jucatori se imbraca cu echipament ... minge , ghete si etc ...
nu a fost prezentarea noilor echipamente ci doar prezentarea noului jucator Saban..
eli.
11th July 2006, 22:39
nu a fost prezentarea noilor echipamente ci doar prezentarea noului jucator Saban..
te asigur ca nu e asa... cu prilejul prezentarii noii achizitii Klemi Saban s-a prezentat si echipamentul de joc sezonul 2006-2007 .. cel putin asta se scrie/scria prin presa...
alex80
13th July 2006, 14:37
E f. bun echipamentul...eu deja ma intreb ce tricouri vor folosi Steaua si Barcelona in confruntarea din CL?..
mike2funy
13th July 2006, 15:04
E f. bun echipamentul...eu deja ma intreb ce tricouri vor folosi Steaua si Barcelona in confruntarea din CL?..
Steaua in alb asa cum a jucat in finala din '86 :D
Ana712
13th July 2006, 23:31
te asigur ca nu e asa... cu prilejul prezentarii noii achizitii Klemi Saban s-a prezentat si echipamentul de joc sezonul 2006-2007 .. cel putin asta se scrie/scria prin presa...
Daps..Mie nu prea imi place echipamentul.. :roll: adica este frumos si se aseamana cu regina Europei dar imi placea mai mult cel vechi..Si parca am impresia ca nuantele folosite nu sunt rosu/albastru pur...si ceva mai inchise..sau poate sunt doar eu paranoia.. Ma rog,la urma urmei nu este echipamentul cel care conteaza mai mult :D
Danna
14th July 2006, 13:49
Parerea mea este ca se putea mai bine. "Fatza" este reushita, insa "spatele" este mult prea simplu... shi numai roshu :roll: De acord cu Ana, echipamentul "vechi" mi`a placut mai mult.
Insa simt nevoia sa o mai "citez" in legatura cu ultima parte a postului. Lasa, noi sa fim sanatoshi shi sa ne arate Europa cu degetul "Uite`i pe aia cu echipamente urate, care au terminat pe primul loc in Grupa x din UCL" :innocent:
khelu
14th July 2006, 14:47
"Uite`i pe aia cu echipamente urate, care au terminat pe primul loc in Grupa x din UCL"
>poate ca vom ajunge in grupe si poate ca vom termina pe primul loc dar sa zica cineva "uite-i si pe aia cu echipamente urate" nu prea e posibil :shocked:
eli.
14th July 2006, 15:09
insa "spatele" este mult prea simplu... shi numai roshu :roll: De acord cu Ana, echipamentul "vechi" mi`a placut mai mult.
Danna a mai zis un tovaras de pe aici ca nu se poate face altfel la spate... nu se poate in dungi ... cica asa te obliga UEFA si Nike ...
Danna
14th July 2006, 16:46
Era un mod de a spune, Khelule :) O incercare de gluma? Doar nu se apuca sa dea UEFA comunicate despre echipamentul "urat" al Stelei sau sa se lege vreun conducator de club de tricourile noastre :))
Elisey, am citit ce a spus jos... shi ma rog, daca astea`s regulile, trebuie sa ne conformam. Eu doar mi`am spus punctul de vedere, fara a tzine cont de ele :)
FORZA STEAUA!
florin_spider33
15th July 2006, 15:15
Beeeeeton noul echipament al Stelei. Dk tot avem echipamentul la fel cu cel al Barcelonei speram sa avem si aceleasi rezultare. Forza Steaua!!!!!!!!!!
dany1979boy
15th July 2006, 19:35
e tare echipamentul asta.cu steaua pana la moarte.
Duckadam
16th July 2006, 22:04
A cumparat cineva tricou de campioni, cel care apare la magazinul virtual ? Este de calitate? Din ce material este?
Roxanik
16th July 2006, 22:53
Super mega misto noul echipament al Stelei..............imi place!!!!!!!!!!!!!
Seba
18th July 2006, 14:01
A aparut oare prin magazine??
Duckadam
18th July 2006, 14:28
Nu. Nu il au nici jucatorii inca.
master_wolf
18th July 2006, 18:27
imi place. e super..de fapt imi place orice i ros albastru.singurul care nu imi place i ala galben.sper sa nu-i mai vad nicodata in galben.
s0me1
18th July 2006, 22:01
Eu cred ca nu o sa jucam supercupa cu el :whistling
bothuman
19th July 2006, 12:42
Nu cred nici eu ca o sa jucam supercupa cu el, dar arata excelent
Seba
22nd July 2006, 00:53
eu cred ca da! ce naiba mai sunt 4 zile pana la meciul din CL unde il vom avea sigur!
sorin_777
24th July 2006, 02:47
Propuneri tipuri de font pentru spatele echipamentului. Vedeti atashate imaginile.. cel din Supercupa arata groaznic, e un font foarte asemanator cu ComicSans, nu poti sa scri cu un font din familia ComicSans pe spatele Stelei, e o rusine...
Sper ca cei care se ocupa de imaginea clubului sa faca o schimbare...
Steaua trebuie sa aiba numerele si numele jucatorilor pe spatele tricoului scrise cu un font mai robust, DREPT si cu o personalitate puternica... E doar o parere si cu toti cu care am vorbit pana acum mi-au dat dreptate...
La prezentarea lui Saban era un alt font, de ce nu a ramas acela??? Nu era el stralucit dar cel putin nu era precum ComicSans... Steaua nu e Comica!!! :rtfm:
steauaclub.tk
24th July 2006, 12:46
Mie mi s-a parut ca rosul nu prea era rosu...Si nu stiu de ce nu am folosit sorturi si jambiere albastre.
Cat despre fontul de pe tricouri...nu-mi venea sa cred! :no:
s0me1
24th July 2006, 13:14
http://img291.imageshack.us/img291/570/revuetricousteaua2006jv8.jpg
eli.
24th July 2006, 13:20
daca toti va dati parerea legat de fontul cu care sunt scrise numele si numarul haidetzi sa imi dau si eu ...
ce ziceti de fontul lui Real Madrid ? imi place cum is facute literele ...
http://www.kitbag.com/product_images/large/109879-beckham.jpg
ps: degeaba postam ca tot asa o sa ramana... veti vedea voi :whistling
s0me1
24th July 2006, 13:50
Mie imi place fonul pe care l-a folosit Sorin777 si l-am folosit si eu :)
Insa ar fi frumos sa puna si stema la numar cum am pus-o eu :D
sorin_777
24th July 2006, 18:31
Stema la numar ii da o particularitate interesanta... Eu am sa imi cumpar un tricou din acesta original dar am sa il imprim la Giotto cu fontul pe care eu il consider de Steaua... AAAAA si bineinteles ca incerc sa pun emblema la baza cifrelor... nu color, la o singura culoare, rosu peste galben sau mai bine zis galben spart...
s0me1
24th July 2006, 22:30
Eu am sa imi cumpar un tricou din acesta original
Se gasesc de cumparat ? Ai vazut pe undeva ? Cat costa ?
Culmea e ca de pe site inca poti sa mai cumperi tricoul din sezoanele trecute ...
sorin_777
25th July 2006, 10:20
nu cred ca se gasesc inca de cumparat desi e foarte nashpa acest lucru, la Barca anul acesta tricourile pentru noul sezon se puteau cumpara deja la 2 zile de la lansarea oficiala... Chiar in acel moment eram in magazinul lor oficial de la stadion cand s-au asezat la raft noile echipamente. Interesant era faptul ca puteai sa cumperi si echipamentul de anul trecut care inca nu era scos de la vanzare...
Duckadam
25th July 2006, 10:50
Este foarte bine sa se pot cumpara si echipamentele din anii trecuti. La juventus am vazut ca se vand echipamente care au fost purtate cu multe sezoane in urma (era parca si primul lor echipament care a fost folosit la infiintarea echipei). Din pacate nu cred ca dupa terminarea stocului se va mai putea achizitiona echipamentul din sezonul trecut.
Seba
27th July 2006, 14:45
OK, deci cine mai face vizite prin magazinele Nike sa ne spuna si noua cand apar noile tricouri!
Cel de sezonul trecut a costat 169 RON
bothuman
8th August 2006, 23:30
Peste 3-4 saptamani sigur apar in piata din zalau, echipamente "nike" cu steaua la vreo 2-300.000 :))
eli.
10th August 2006, 00:31
hmmm mie sincer nu mi-a placut echipamentul de deplasare cu care am jucat in aceasta seara la Liege ... mi se pare prea simplu , deloc ceva rosu pe el doar niste linii la maneci si gat atat
ps : un moderator sa schimbe numele threadului in @ echipamentul de joc sezonul 2006/2007
mansiz26
10th August 2006, 00:42
urat echipament avem anu asta si acasa si in deplasare...zici ca sunt din alea de 200 de mii din piata de la chinezi
Seba
10th August 2006, 01:47
cica al treilea ar fi verde cu short negru...gen barca anul trecut
Andrei4Steaua
12th August 2006, 15:38
In aproximativ o saptamana o sa apara la magazinul Steaua de langa parcul Cismigiu ... la nike m-am interesat si au zis ca nu stiu inca data aparitiei lor in magazine .... aveau doar modelul vechi inainte sa puna sigla rafo pe ele
aris-din-zalau
12th August 2006, 19:17
Peste 3-4 saptamani sigur apar in piata din zalau, echipamente "nike" cu steaua la vreo 2-300.000 :))
unde, acolo in piatza la magazinul ala unde sunt o droaie de tricouri cu fotbalisti si alte accesorii sportive ???
RedStar
12th August 2006, 19:39
In aproximativ o saptamana o sa apara la magazinul Steaua de langa parcul Cismigiu ... la nike m-am interesat si au zis ca nu stiu inca data aparitiei lor in magazine .... aveau doar modelul vechi inainte sa puna sigla rafo pe ele
Ala nu e magazin Steaua. Ce vand acolo nu sunt echipamente oficiale.
Andrei4Steaua
12th August 2006, 19:59
Si ma rog unde ai gasi echipamentele oficiale ? doar la nike probabil .... si nu cred ca va fi mai ieftin de cel putin 2 000 000
sorin_g
12th August 2006, 20:02
Pana la urma au de gand sa scoata Comic Sans MS-ul de pe tricouri, sau asteptam sa rada toata Liga de noi?
stelistaO6
12th August 2006, 20:27
mie imi place cum arata asha..ce nu e bine??
Bogdanbibi
12th August 2006, 22:58
echipamentu din deplasare, cu care am jucat la liege, e varza rau
bothuman
12th August 2006, 23:45
echipamentul de la liege e ca ceapa
Cristi
14th August 2006, 10:37
Bothuman, f buna remarca ta...n-am inteles insa un lucru
Ceapa verde?
http://img55.imageshack.us/img55/4918/ceapaapars5.jpg
ori ceapa uscata?
http://img205.imageshack.us/img205/2209/ceapaus9.jpg
:whistling
RedStar
14th August 2006, 12:47
echipamentu din deplasare, cu care am jucat la liege, e varza rau
E cel oficial pentru jocurile de acasa de anul trecut...
:wallbash:
bothuman
14th August 2006, 12:51
Bothuman, f buna remarca ta...n-am inteles insa un lucru
Ceapa verde?
:blink: :*(
KosmyN
14th August 2006, 13:45
Daca ai fii fost mai atent, ai fii observat k e destul de diferit fata de cel de anul trecut.
red_scorpion
14th August 2006, 18:38
nush ce nu va plece e chiar marfa rau si cel de acasa si cel de deplasare...
RedStar
14th August 2006, 18:53
Daca ai fii fost mai atent, ai fii observat k e destul de diferit fata de cel de anul trecut.
Nope, e acelasi.
steauaclub.tk
14th August 2006, 19:12
Nope, e acelasi.
Echipamentul albastru de anul acesta si cel de anul trecut? Nu sunt la fel. :roll: Sunt diferente, chiar daca nu sunt semnificative.
bothuman
14th August 2006, 19:16
poate red star l-a vazut la stiri. :lol:
KosmyN
14th August 2006, 19:51
Semnificative sau nu, ele exista prin simplul fapt ca NU este acelasi ekipament.
Seba
21st August 2006, 02:01
Ba...m-am prins de ce nu va place echipamentul!!! Acu m-a trasnit la 1:01!
Nu va place pt ca..........NU ARE STEMA CHAMPIONS LEAGUE PE UMAR!!!!! Peste numa 3 zile o sa va placa la nebunie(DOAMNE AJUTA)!
O sa vedeti atunci cel mai furmos si bengos echipament din lume!
FORZA STEAUA, spre CL!!!
allex_inl
24th August 2006, 11:29
Pe 22 si 32 septembrie voi fi un Bcuresti, asa ca vreau sa ma aprovizionez cu fular, tricou si alte suveniruri. Vreau sa va intreb daca se gasesc replici ale tricourilor (la 40 RON) din sezonul acesta!
aris-din-zalau
24th August 2006, 12:02
nu am auzit sa apara inca pe piatza... :nope:
anamarya
24th August 2006, 14:56
se pare ca la magazinul mobil exista. unica problema este sa gasesti magazinul mobil. insa daca vii la un meci asta nu mai e o problemadeoarece magazinuleste intotdeauna la stadion cand este meci.
p.s. nu mai eschideti thread-uri aiurea pt fiecare lucru. acesta intrebare se putea pune foarte frumos si la threadul numit Echipamente
Heavenstar5
1st September 2006, 01:44
Nu stiti cumva daca si cand o sa apara tricourile Nike cu noile echipamente, astea in dungi... Astept de ceva timp dar ca de obicei astia de la Nike sunt mult in urma. Le au tot pe-alea de anu trecut. Poate ma ajuta cineva:P ms anticipat :fotbal:
stelist
1st September 2006, 01:45
de maine...la nike-mall vitan
eli.
1st September 2006, 18:08
de maine...la nike-mall vitan
am fost ieri in Unirea Shopping Center(sper ca asa se numeste :D) si la Nike era tricoul asta nou cu dungi dar fara RAFO pe el ... era nike si costa 1mil 750mii ...
Heavenstar5
1st September 2006, 18:29
aaaa multumesc...trebuie sa ajung si eu in buc..prea tare, de fapt poate l-a bagat si aici, ma duc sa ma uit acuma. E bine, mi-l iau acuma. Ms, sper sa il aiba si aici ca numai am rabdare pana ajung in buc:) :bye:
booster
1st September 2006, 22:06
la nike din Plaza Romania aveau ambele variante de tricouri (dungi si albastru complet), la 169 RON. Stema era cusuta, nu aveau sigla RAFO
uvi
1st September 2006, 22:17
eu inca de anul trecut vreau un tricou cu maneca lunga...
Andrei4Steaua
1st September 2006, 22:23
eu inca de anul trecut vreau un tricou cu maneca lunga...
Alea sunt bluze nu tricouri :P:D:D ... totusi cred ca au scos deocamdata doar tricourile
uvi
1st September 2006, 22:25
Alea sunt bluze nu tricouri :P:D:D ... totusi cred ca au scos deocamdata doar tricourile
sunt tricouri de fotbal...with long sleeves! nu cred ca am auzit de cand ma uit la meciuri de fotbalisti care joaca in bluza! si oricum nu asta conteaza...cum le zici!
nici nu cred ca se vor scoate:|
Fatal1ty
1st September 2006, 23:05
dar sunt prea scumpe pt mine :(
Andrei4Steaua
1st September 2006, 23:53
dar sunt prea scumpe pt mine :(
Intradevar de la nike nu isi piermite chiar oricine sa-si cumpere un tricou dar exista varianta replicilor care costa 400 000 si au si sigla Rafo :P
KosmyN
2nd September 2006, 03:10
Pretul tricoului in raport cu calitatea este imens....
Calitatea materialului = 0.
Parca sunt facute in spatele blocului din sarma.
Un lucru bun ar fii faptul k e la vanzare si tricoul albrastru, dar din acelasi material...
Fatal1ty
2nd September 2006, 09:35
Intradevar de la nike nu isi piermite chiar oricine sa-si cumpere un tricou dar exista varianta replicilor care costa 400 000 si au si sigla Rafo :P
sunt si replici ale tricourilor noi ?!!? :blink: Super :bere2:
Wholigan
2nd September 2006, 15:48
Am ajuns si in UCL si spre ca asta o sa ne traga de maneca asa un pic, sa mai crestem si din punct de vedere al marketingului, pentru ca sincer nu se face destul. Stam mai bine decat restul cluburilor din Romania, dar totusi se poate mai bine.
De vreo 2 ani zice MM ca gaseste el o firma si facem si dregem, dar daca firma gasita e aia de la Muncii...
Vreau sa vad tricouri ca alea cu care o sa jucam in UCL, cu steluta de castigatori de CCE pe ele, vreau sa vad tricouri pentru fete, vreau sa vad tricouri din bumbac, vreau sa vad brichete calumea din metal cu Stema Stelei in relief, nu brichete de 3.000 pe care se pune Stema Stelei si apoi sunt vandute cu 30.000.
Deja am luat-o pe aratura ptr threadul tricouri.
In concluzie: BUMBAC!
VASIrulz
4th September 2006, 19:39
Pai deocamdata eu nu vad nici un fel de echipament in magazin, nici cu maneci scurte nici lungi, nici cu sigla rafo si UCL. Nu inteleg de ce se misca asa incet cu tricourile ca f. multi isi doresc echipamentele astea noi. Eu deocamdata astept sa apara in magazinul online fiindca alta posibilitate deocamdata nu am :(
colonelu Voiculescu
4th September 2006, 20:07
mda , o problema neplacuta . Lumea vrea sa cumpere , dar nu are de unde
Pacat , erau niste bani care intrau la club
KosmyN
4th September 2006, 21:00
Ekipamentele exista in magazinele Nike.
Ambele (principal si de rezerva).
Singura MARE problema este ca sunt de o calitate mai mult decat indoielnica.
eli.
5th September 2006, 00:13
am fost si eu la mallurile din Bucuresti si am vazut la Nike dar am o nedumerire de ce nu are sigla RAFO ? ca sa numai vorbim de "stelele CL"
ps : si is si scumpe 1.75mil , mai bine iau de ala la 400 ca tot Steaua scrie pe el si e tot material prost
Andrei4Steaua
5th September 2006, 00:30
am fost si eu la mallurile din Bucuresti si am vazut la Nike dar am o nedumerire de ce nu are sigla RAFO ? ca sa numai vorbim de "stelele CL"
ps : si is si scumpe 1.75mil , mai bine iau de ala la 400 ca tot Steaua scrie pe el si e tot material prost
Asta am zis si eu de la bun inceput ... ca tot plastic e .... dar poate unii vor sa aiba semnul nike in piept .... mai bine il cos =))
eli.
5th September 2006, 01:26
.... mai bine il cos =))
aaaa si era sa uit se vede de la intrarea in nike ca stema e cusuta :)))))))))
LoMax8
5th September 2006, 01:58
aaaa si era sa uit se vede de la intrarea in nike ca stema e cusuta :)))))))))
faptul ca e cusuta stema si nu lipita cu adezivi sau imprimata il face original ;)
colonelu Voiculescu
5th September 2006, 13:13
Am fost acum 2 sapt la Mall in Iasi la magazinul Nike si nimic . Erau 3 tricouri de sezonul trecut + niste sepci .
Mai caut ...
KosmyN
5th September 2006, 18:10
Am fost acum 2 sapt la Mall in Iasi la magazinul Nike si nimic . Erau 3 tricouri de sezonul trecut + niste sepci .
Mai caut ...
Tricourile au fost puse la vanzare vinerea trecuta aici in Bucuresti.
Despre magazinele din alte orase nu cunosc situatia
Heavenstar5
6th September 2006, 01:25
Da frate, ai dreptate asa ar trebui sa fie din bumbac, dar din pacate am impresia ca nici jucatorii nu au tricouri 100% din bumbac, asa ca ce pretentii sa avem noi. Mi-am cumparat noul model de la nike si arata destul de bine, in comparatie cu cele vechi, adica se simte o imbuantatire considerabila chiar daca este tot 100%polyester. Asta este. Am vazut magazinele Barcelonei care sunt imense si au tot ce trebuie si magazinele lui Ajax, care efectiv din marketing traiesc si din cresterea de jucatori. Incredibil ce industrie de tricouri, chiloti, perne, biberoane, tot ce vrei cu inscriptiile clubului. Si va spun ca intri intr-un magazin ca cel al lui Ajax...si te simti super.Daca ar avea Steaua asa ceva cred ca m-as simti mai mult decat acasa:) :punk:
#EffecT
6th September 2006, 02:04
Calitatea tricourilor lasa de dorit de mult timp.Asta e,deocamdata conducerea are alte prioritati decat materialul din care este confectionat un anume tricou.
KosmyN
6th September 2006, 03:49
Andrei Vochin descrie in revista "Campionii" o convorbire telefonica a lui MM:
"Bai, eu nu-mi bat joc de suporteri! Replicile n-au nici o legatura cu originalul. Eu nu le scot pe piata. La revedere !"
Si totusi ele sunt p piata si sunt execrabile...pacat.
geoovy
6th September 2006, 10:54
"Bai, eu nu-mi bat joc de suporteri! Replicile n-au nici o legatura cu originalul. Eu nu le scot pe piata. La revedere !"
se referea la tricourile replica Nike, cele care le gasim in magazinle Nike, si care intradevar nu au nici o legatura cu originalul si care nu depinde de conducerea Stelei daca sa le avem sau nu pe piata ci doar de cei de la Nike...noi nu putem face - noi adika cei ce se ocupa de tricourile replica de la magazinul mobil - decat sa schimbam calitatea acestor tricouri de 400mii...alea Nike nu tin decat de cei de la Nike...nu Steaua le scoate pe piata, ci Nike, care are dreptul sa foloseasca emblema Stelei...
uvi
8th September 2006, 15:12
replicile de anul asta sunt o rusine:|
s0me1
10th September 2006, 13:11
Ma intreb de ce nu se scot la vanzare tricouri originale ? Si cu RAFO si cu emblema C.L. de pa maneca dreapta ... ar fi prea frumos.
eli.
10th September 2006, 14:26
Ma intreb de ce nu se scot la vanzare tricouri originale ? Si cu RAFO si cu emblema C.L. de pa maneca dreapta ... ar fi prea frumos.
cred ca de asta ... probabil originalul nu se scoate pe piatza sau asa cred eu ... totusi la Nike am vazut original AC MILAN pe care scria bwin.com (noul sponsor) si avea si stelele de CL ...
cam ciudata chestie
eli.
13th September 2006, 01:24
la rezumatele protv am vazut la Barca pe echipament un lucru interesant dar care nu prea conteaza : stelele CL erau altfel facute ... doua stele si sub ele scris Champions League sau ceva de genu' dar oricum mai frumos decat stelele pe care le avem noi ... si am mai vazut ceva interesant Kosmyn daca tot vorbeam de Nike si RAFO , suporterii Barcei aveau echipamentul EXACT al jucatorilor . cu tot cu UNICEF cu tot cu stele cu tot ... stiu ca nu ne putem compara cu Barca dar cred ca si noi putem avea asa ceva ... in fine nu asta conteaza acum conteaza sa castigam astazi ! FORZA STEAUA !
d-izzy
13th September 2006, 02:23
Mie mi se pare SUPERB. Cel mai misto echipament pe care l-am avut pana acum (cel putin in ultimii 12-13 ani, de cand urmaresc eu Steaua...)
De ce ziceti voi ca echipamentul asta nou al Stelei seamana cu cel al Barcei? Mie nu mi se pare ca seamana DELOC ... al Barcei e oribil. Are dungile facute altfel, si nuante mult mai urate, decat cele de pe echipamentul Stelei.
TupacFan
13th September 2006, 09:26
Si mie imi place. E bun... Seamana cu cel al Barcei! :)
Adrians
13th September 2006, 16:03
Linia vestimentara "Steaua" - Sport Total din 13.9.06
Conducerea ros-albastrilor doreste sa creeze o linie vestimentara care se va numi "Steaua" si ale carei articole de imbracaminte vor purta emblema echipei din Bulevardul Ghencea. Noul brand va fi creat dupa modelul marilor case de moda si va produce costume pentru barbati, pulovere, camasi, treninguri, tricouri sau sorturi.
Emblema ce se va regasi pe fiecare produs vestimentar va fi actuala stema a clubului, in interiorul careia vor fi trei culori: rosu, galben si albastru. In spatele acestei idei se afla managerul general al Stelei, Mihai Stoica, care vrea, astfel, sa ofere posibilitatea tuturor stelistilor sa se mindreasca cu echipa pe care o sustin. Nu se stie inca data la care suporterii campioanei vor putea gasi in magazine haine din linia vestimentara a campioanei.
Autor: Sorin Chiriac
colonelu Voiculescu
13th September 2006, 18:49
Beton ideea ! Ne miscam din ce in ce mai bine ceea ce este un lucru imbucurator . Echipa trebuie sa-si diversifice sursele de finantare
Andrei4Steaua
13th September 2006, 19:12
Ita ma sa ne vezi imbracati la costum cu cravata ros-albastra :D si sa mergem pe stadion asa =))=)) direct mafia stelista scrie pe noi =))=)) :pimp::pimp:
4steaua
13th September 2006, 19:35
asta e discriminare, dece doar pt barbati? nu-i corect, hai la costume sa zicem, dar tricouri, pulovare si alte chestii ar trebui sa faca si pt fete, k oricum tricourile de pe piata sunt praf pt fete,nu facem parada modei, dar macar acolo putin, k prea arata k pe gard
s0me1
13th September 2006, 19:41
asta e discriminare, dece doar pt barbati? nu-i corect, hai la costume sa zicem, dar tricouri, pulovare si alte chestii ar trebui sa faca si pt fete, k oricum tricourile de pe piata sunt praf pt fete,nu facem parada modei, dar macar acolo putin, k prea arata k pe gard
Pai am inteles ca sunt costume pentru barbati, iar restul pentru oricine ...
anamarya
14th September 2006, 11:07
si costumele se pot face si de dama, unicele doua diferente ar fi pensele de pe sacou si 'linia' pantalonului.
si da, macar tricouri ar putea face, tricouri care sa para de fata... nu de alta dar astea de baieti cad mai ciudat :roll: :roll: pe anumite zone
d-izzy
14th September 2006, 11:55
eu am cravata originala de la Steaua :)
Culmea e ca este visinie :-??
Tata e ziarist si a primit-o de la club de la Steaua :D
kina
14th September 2006, 16:42
si c te dai mare,ah?:P
tonix
16th September 2006, 14:30
fratilor, cum pot sa intru in discutie cu domnul Becali?
Alinutzzza
18th September 2006, 17:21
stiitzi cumva cat costa un poster q Steaua? k vreau sa'mi ai si mie un prieten din Buc....:D :D :D
Andrei4Steaua
18th September 2006, 18:19
A vazut cineva daca au aparut noile tricouri dar sa aiba si Rafo pe fatza ?
mike2funy
18th September 2006, 18:46
sunt curios cand vor apare noile tricouri cu "Panasonic" pe spate . Daca vom juca atat de bine in continuare in CL vor veni o groaza de sponsori . Adevarul este ca au de castigat destul de mult la imagine gandindu-ne la ce rating are CL peste tot in lume.
Andrei4Steaua
18th September 2006, 18:59
sunt curios cand vor apare noile tricouri cu "Panasonic" pe spate . Daca vom juca atat de bine in continuare in CL vor veni o groaza de sponsori . Adevarul este ca au de castigat destul de mult la imagine gandindu-ne la ce rating are CL peste tot in lume.
1. Daca te referi la tricourile jucatorilor deja le-au folosit pe cele cu "Panasonic" in meciul de aseara cu crapidul
2. Daca te referi la tricourile comerciale pwey tu nu vezi ca nici Rafo nu au macar pe ele ? care e sponsorul principal pe fatza tricourilor ?
dan_pantelimon
19th September 2006, 12:50
stie cineva cum se pot personaliza tricourile astea noi de la nike? ma refer sa puna si numele pe spate, nu numai numarul.
Andrei4Steaua
19th September 2006, 14:45
stie cineva cum se pot personaliza tricourile astea noi de la nike? ma refer sa puna si numele pe spate, nu numai numarul.
La Universitatii jos in pasaj la Totem sau la Unirii in magazin e pe undeva pe stanga ... am fost eu azi sa ma interesez cat costa si cica 420 000 ... in alta ordine de idei am inteles ca s-au ieftinit deja tricourile la nike ... de la 1 700 000 au ajuns 1 300 000
GT29
27th September 2006, 17:19
Sunt un suporter mai ...vechi.
Imi aduc aminte ca in anii 1087 - 1990, veneam pe Steaua si la meciuri cumparam de la magazinul clubului multe articole personalizate.
De ce acum nu mai gasim?
De ce nu se fac 3-4 magazine la stadion?
As avea cateva propuneri:
- 3-4 magazine la stadion permanent deschise macar 2,
-Diverse articole:
- fotografii cu fotbalistii avand autograful acestora,
- fulare personalizate mai ales pentru meciurile internationale,
- tricouri, sepci, sorturi originale Nike si altele mai ieftine dar de calitate,
- pahare, cesti, odorizante, brichete, chibrite,
Suntem in CL...trebuie sa fim cu adevarat acolo.
Am vorbit cu suporteri ai stelei din tara, cu cei ai echipei din Lyon care doreau ceva ca amintire si nu au putut cumpara nimic.
Chiar daca nu inseamna prea mult ca si sume, cu acesti bani putem sa creem conditii mai bune pentru copii si juniori echipei.
Kishcutia
27th September 2006, 17:32
exista unele din articolele pe care le-ai mentionat tu acolo...:)
Tom4Cat
27th September 2006, 22:27
Eu raman la concluzia ca trebuie sa existe magazine la stadion!
Cum este posibil sa cumpar steag ros-albastru de pe strada, de la nu stiu cine si sa nu fie la magazinul nostru!
dax
11th October 2006, 23:17
Am inteles ca Sorin, liderul galeriei de la Faru are la vanzare niste esarfe cu Steaua, super misto. Am fost la magazinul Farului, dar nu avea nici macar unul. Astept sa ma anunte cand vor aduce, si va tin la curent.
As vrea sa iau si tricou din asta nou !
La ce potential are Steaua de a vinde articole cu emblema clubului, s-ar strange sume insemnate, sunt sigur. Marketing sa existe, ca potential este !
#Caddy
12th October 2006, 16:40
Mariane , esarfele de la Sorin nu prea merita banii 20 - 25 lei .
Isi face si el vanzare pe spatele Stelei.Te sfatuiesc sa nu cumperi
btw.daca vrei neaparat gasesti pe la stadion...la magazinul farului de la Dorally Mall (cartier km 4-5 sos.Mangaliei) nu o sa gasesti
dax
14th October 2006, 15:32
Am inteles de la cativa stelisti ca ar fi mistocutze esarfele. Intai sa le vad si dupa aia ma decid.
colonelu Voiculescu
17th October 2006, 17:23
Profitînd de meciul cu Real Madrid, campioana României a scos la vînzare produsele «Steaua - Champions League». Suporterii prezenţi la meciul din această seară vor putea achiziţiona noile produse de la punctele special amenajate din incinta complexului. Doritorii îşi pot achiziţiona produsele de pe internet http://magazin.steauafc.com sau de la magazinele de distribuţie ale produselor Steaua.
www.gsp.ro
costicasuciu2007
4th November 2006, 22:16
intreresant noul tricou ...al stelei un model reusit
Bogdan B.
7th November 2006, 00:29
Doresc sa infiintez un Fan Club Steaua in Zalau. As vrea stiu va rog de ce acte am nevoie pentru infiintarea acestui Fan Club.
Dispun de un magazin si as putea sa pun in vanzare anumite produse cu Steaua. As dori sa stiu daca as putea sa comand produse de la club si sa le vand la magazin, Tricouri, brelocuri, fulare, caciuli, fanioane si orice altceva as putea sa mai comand.
Va rog sa-mi da-ti un raspuns... bobu_parioru@yahoo.com
Va multumesc mult...
Arwydd
14th November 2006, 16:28
Unde pot gasi un tricou in culorile Stelei, sau un hanorac...sau un trening - noi?? Ca am gasit un site cu vinzare online si toate erau "stoc epuizat"! Imi trebuie pina in decembrie 20, cind imi vine un prieten din Irlanda de Nord, fan al echipei, care se pare ca stie de 100 de ori mai multe decit mine despre echipa! No offence mean: forbalul e un teren necunoscut pentru mine! Va rog sa ma ajuati in chestia asta...chiar vreau sa-i fac o bucurie!
stelist
14th November 2006, 16:50
Unde pot gasi un tricou in culorile Stelei, sau un hanorac...sau un trening - noi?? Ca am gasit un site cu vinzare online si toate erau "stoc epuizat"! Imi trebuie pina in decembrie 20, cind imi vine un prieten din Irlanda de Nord, fan al echipei, care se pare ca stie de 100 de ori mai multe decit mine despre echipa! No offence mean: forbalul e un teren necunoscut pentru mine! Va rog sa ma ajuati in chestia asta...chiar vreau sa-i fac o bucurie!
Incearca la... magazin online oficial (http://magazin.steauafc.com) :yes:
Arwydd
15th November 2006, 00:14
mersi...acolo era chestia cu "stoc epuizat" din pacate....dar multumesc oricum
sabin
22nd November 2006, 17:59
Buna,
sunt un mare fan steaua si am incercat sa cumpar un tricou personalizat,
shorturile si jampierele originale Nike din sezonul recent. Pe site'ul
magazin.steauafc.ro erau intrun timp dar acuma vad ca nu se mai poate
face asa ceva.
Am sunat la reprezentanta nike din orase diferite dar singura
posibilitate este sa cumpar doar tricoul (nu au shorturile si
jampierele) si sa imi imprimez eu numele si numarul la un magazin pentru
asa ceva. Problema e ca scrisul folosit pe tricouri nu e un "ARIAL" care
il stim noi din MS Word sau stiu eu ce fel de scris, ci un scris special.
Infine.. eu stau in austria de 14 ani si incerc pentru orice pret sa obtin
produsele care le-am mentionat chiar daca e cam greu de aici. Daca asi gasii de unde sa le iau, asi putea eu sa rog vreun cunoscut din romania sa mile trimita aici.
Imi pare rau ca STEAUA, cea mai tare echipa din romania din punct de
vedere sportiv sau chiar si financiar, sa nu mai puna asa ceva la
dispozitie pentru fani cum fac multe alte cluburi din europa!
Daca ma puteti ajuta intrun fel, va rog sa imi spuneti!
Salutari, Sabin!
dax
23rd November 2006, 00:26
Mi-am luat ieri tricou la 60 ron. Asta dupa 15 minute de lupta cu cei care voiau si ei sa cumpere ceva de acolo. Nu exista organizare la magazinashul ala. Un singur om, si spatiu de prezentare mic. Asta duce la imbulzeala mare.
In fine, tricoul e de calitate buna. Sa vedem cum va fi dupa primele spalari.
Sabine, mai bine cumperi un tricou din asta nou. Arata fain de tot !
alexa_dica_steaua
28th November 2006, 20:57
Pe knd tricouri si pt fete k cei de la Chelsea,Manchester,Real Madrid etc.? :D sunt super tari cele de la cluburile de mai sus si ar fi super sa avem si noi.....Nu ma batetzi,e doar o mica idee :P
#Alex
22nd August 2007, 16:21
Celtic style :)
http://img146.imageshack.us/img146/3255/gencelticsteqy8.jpg (http://imageshack.us)
Bogdanbibi
22nd August 2007, 16:23
culorile Stelei sunt ceva mai vii
oop
22nd August 2007, 17:07
no,no,Celtic style sucks!Basel style instead:yes:
Bogdanbibi
22nd August 2007, 17:11
mie-mi place echipamentul ros-albastru cu care am jucat anul trecut in liga, anul asta nu stiu daca l-am mai vazut ... iar ca rezerva as vrea un echipament alb cu niste dungulite ros-albastre (culoare ce ne-a adus cea mai mare performanta) ceva in genul celor de la lyon
http://www.infofootballonline.com/top_football_teams/jersey_lyon.jpg
3stripes
8th July 2008, 13:31
revigorez putin acest topic. noul echipament de deplasare al stelei:
http://img59.imageshack.us/img59/3271/uc9ccheftw7.png (https://addons.mozilla.org/firefox/1174)
din cate am citit cel pt acasa va fi in (mai multe) dungi
MIREL6RADOI
8th July 2008, 13:33
Urata culoare aleasa...zici ca suntem de la Drumuri si Poduri....:wallbash:
Asta e combinatia mea preferata (http://img512.imageshack.us/img512/633/25379093bf1.jpg)
omg,bine macar ca nu e fosforescent...
cel propus de bogdan ar fi genial
St3phano
10th July 2008, 12:51
http://assets.sport.ro/assets/sport/2008/07/10/articles/4503/images/thumb_size1.jpg
asta se pare ca va fi noul echipament.
oare cum arata galbenul ala pe banel? :))
http://www.sport.ro/liga-1/mica-barcelona-echipamentul-stelei-pentru-noul-sezon.html
steauaclub.tk
10th July 2008, 13:51
Ala rosu cu albastru e aproape identic cu echipamentul din prezent. Mare tampenie este ca sponsorul este pus pe prostia aia de fundal alb, in loc sa-l scrie direct cu alb, asa cum e la Werder.
St3phano
10th July 2008, 13:54
ce vorbesti domne....e marea inginerie a departamentului de imagine si marketing...:censored:..culminand cu galbenul ala de deplasare...:imported_icon_slap::brucelee:
:uie: celor care au avut ideea asta.
steaua_ro
10th July 2008, 13:55
Ala rosu cu albastru e aproape identic cu echipamentul din prezent. Mare tampenie este ca sponsorul este pus pe prostia aia de fundal alb, in loc sa-l scrie direct cu alb, asa cum e la Werder.
Nu s-a gasit un grafician sa prelucreze logoul sponsorului ... :)
p.s. urat echipament de rezerva.
steauaclub.tk
10th July 2008, 14:28
Deci sponsorul care este. :rolleyes2:
Deci sunt facute de mine.
astea vor fi?:>sau sunt facute de tine?
sunt chiar misto...si scrisu de pe spate este misto:)
Bogdanbibi
10th July 2008, 14:42
pai asa nu ar mai aparea crucea pe tricou ...
Olympian
10th July 2008, 15:38
alea facute de tine sunt doar ce ai vrea tu sau asa vor si arata?
steauaclub.tk
10th July 2008, 15:44
alea facute de tine sunt doar ce ai vrea tu sau asa vor si arata?
Nu stiu cum vor arata, dar asa cu siguranta ar fi mai bine. :brucelee:
alexxx89
10th July 2008, 16:50
sunt foarte bune modele tale....
dar chiar nu inteleg de ce drek au pus fundalu ala cu alb la sponsor??
arata ORIBIL! PENTRU 50.000 in plus de la sponsor strica un echipament ca al Stelei....da nu stiu de ce mai ma mir...ciobanul este satana intruchipat la STEAUA...trebuie dat jos!:imported_icon_cenzu
a4stagioni
10th July 2008, 18:48
ar trebui niste ghete mishto... momentan stelistii sunt cam desculti :d
3stripes
10th July 2008, 18:51
asta se pare ca va fi noul echipament.
oare cum arata galbenul ala pe banel? :))
asta sunt facut in photoshop la greu. te asigur ca cel postat de mine pe pagina anterioara postului tau este cel real.
St3phano
10th July 2008, 19:52
pai si ala dat de tine ii va sta mai bine lui banel? :)) (am si eu o obsesie :rolleyes2:)
da echipamentul de acasa nu il ai? eu le-am luat pe astea de pe site-urile de sport...
oricum arata aiurea...oricare din ele..
Duckadam
11th July 2008, 00:55
Zicea becali mai demult ca vrea sa puna pe tricouri o cruce, numai ca uefa nu admite insemne religioase pe echipamente. Asa ca a gasit solutia sa puna bara aia alba pe piept care sa formeze o cruce cu dungile verticale :|
3stripes
11th July 2008, 12:30
pai si ala dat de tine ii va sta mai bine lui banel? :)) (am si eu o obsesie :rolleyes2:)
da echipamentul de acasa nu il ai? eu le-am luat pe astea de pe site-urile de sport...
oricum arata aiurea...oricare din ele..
mda va fii un contrast interesant :)
inca nu am dat si de cel de acs. cum il gasesc cum il postez.
faza cu cele postate de tine este urmatoarea. s-a zvonit acum cateva luni ca steaua o sa aiba echipamentul de acasa in dungi si cel de deplasare un galben/verde mai fosforescent, gen Barca. Ehh atuci s-au apucat toti sa faca in photoshop...prosport, sport.ro etc....
Olympian
15th July 2008, 02:14
se pare ca asta va fi echipamentul.nu stiu ce sa zic,nu mi se pare stralucit.sper decat sa schimbe scrisul Sans Serif de pe spate si ar arata super daca scrisul ar fi ca cel de pe tricourile facute de steauaclub.tk si sa dispara dunga aia alba de la sponsor.
http://img519.imageshack.us/img519/1908/4594923621me9.jpg (http://imageshack.us)
MIREL6RADOI
15th July 2008, 11:43
Nu-mi plac...acum chiar suntem "Barcelona Estului":wallbash: mai lipsea sa puna si emblema lui fc barcelona!:uie:
Primul tricoul al dinamuis.. arata fff bine!:wallbash:
Kingpin
15th July 2008, 11:57
nu o sa faca nike, adidas sau puma echipamente de joc personalizate pentru Liga I. o sa primim mereu modele care le-au avut echipele din vest cu un sezon sau doua in urma.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.