View Full Version : capacitate/bac
eli.
20th June 2006, 11:52
fratilor sunteti multi care dau examene ? am dat la romana.... la ultimu punct a dat basmul.. vreo 2-3 pagini am scris ;) app daca va vine sa credetzi erau 2observatori... o prof mai batrana si una mai tanara , era o super-liniste cand o aud pe aia mai batrana : da ce cu linistea asta mai copii ? luatzi si vorbiti intre voi ... si cand vine obs. de pe sala tusesc ca sa va dati seama :) lool.. cum sa fie asa... daca as pati asa si maine la mate :( doamne ajuta
succes celor care au ex capacitate/bac
miki_stelista
20th June 2006, 12:39
Eu am dat anul trecut capacitatea, asa ca am scapat! Va doresc BAFTA tuturor celor care au, in aceasta vara, examene!
aris-din-zalau
20th June 2006, 13:06
eu am dat acu` 2 ani capacitatea si stiu ca am avut emotzii mari de tot, insa nu a fost deloc greu(pt. ca am invatzat)
va doresc bafta tuturor si la note cat mai mari :yes: !
miki_stelista
20th June 2006, 13:20
Mie mi s-a spus ca asta (ex de capacitate) va fi cel mai usor examen din cate voi avea de infruntat. Asa ca...lasati emotiile deoparte si concentrati-va, ca nu e dracul chiar asa de negru!
DUMY86
20th June 2006, 13:45
Eu am dat bacul anul trecut, care e mai obositor. Succes celor care au examene!!! ;)
ketsbaya
20th June 2006, 13:45
ai dreptate...asta e cel mai usor pt k dupa urmeaza BACul,care e mai greu si pe urma examenele la facultate....va doresc tuturor sa ajungeti la facultate k e misto.
Multa bafta si sa luati note cat mai mari! :-)
Alex14
20th June 2006, 13:55
Am dat si yo acu` 2 ani... si am avut "noroc" de niste obs... nimic nu am putut sa copiez, la nici o materie, da` tot am luat :D
#EffecT
20th June 2006, 20:58
Mult succes celor care au anul acesta examene! ...noroc ca mai am 2 ani pana la Bac si am timp sa ma pregatesc
balteanu_marius
20th June 2006, 21:12
Mult succes celor care au anul acesta examene! ...noroc ca mai am 2 ani pana la Bac si am timp sa ma pregatesc
:)))) da da...asa am zis si eu cand eram a 10 a, la fel si in a 11 a si tot asa si acu am ajuns sa mai am doar 6 zile pan la bac si sa nu stiu mai nimic
aris-din-zalau
20th June 2006, 21:16
si l-ai luat, pana la urma ??? :wub:
elyzutzawz
20th June 2006, 21:22
Totusi..cineva sa-l opreasca pe Aris !!! Ca sa nu spun mai multe.
lucian_iasi
20th June 2006, 21:28
si l-ai luat, pana la urma ??? :wub:
Aris examenul incepe peste 6 zile..adik lunea viitoare... :wallbash: ...citeste mai atent
lucian_iasi
20th June 2006, 21:31
:)))) si acu am ajuns sa mai am doar 6 zile pan la bac si sa nu stiu mai nimic
Aris examenul incepe peste 6 zile..adik lunea viitoare... :wallbash: :wallbash:
steauaclub.tk
20th June 2006, 21:52
Las' ca ajungeti voi la facultate si o sa vedeti acolo ! :devil:
ketsbaya
21st June 2006, 14:29
a fost greu azi la mate?...sper k nu si k v-ati descurcat!
eli.
21st June 2006, 14:31
a fost greu azi la mate?...sper k nu si k v-ati descurcat!
a fost greu tare :( a dat varianta 2.. medium... ultima parte a dat niste probl ufff.. sper sa iau peste 6
ketsbaya
21st June 2006, 14:46
lasa k il iei tu!multa bafta si maine si pe urma poti sa te distrezio vara intreaga :bere2:
Xsi0
21st June 2006, 16:59
succes la toti care au capacitate si bac...sa le luati cu cele mai mari note :P
mult succes
:)))) da da...asa am zis si eu cand eram a 10 a, la fel si in a 11 a si tot asa si acu am ajuns sa mai am doar 6 zile pan la bac si sa nu stiu mai nimic
E valabil si pt mine :) .. la fel ziceam si eu...las'ca invat, las' ca am timp...si acu'... :wallbash:
Bafta tuturor!
#Caddy
22nd June 2006, 21:34
Mult succes celor care dau examene...@fac,bacalureat si juniorilor care dau capacitatea!
Forza Steaua!
LoMax8
22nd June 2006, 21:58
Stelisti sunt arogantzi si orgoliosi. Asa ca sa luatzi cele mai mari note posibile. In rest multa bafta "capacitistilor" si "bachistilor"
stelista24
3rd May 2007, 22:33
..yo dau capacitatea anu' asta...sh cel mai frik mi'e la mate...cosmaru' meu...:unsure:
ioana_steaua
3rd May 2007, 22:44
Bafta la toata lumea la bac' si la capacitate:) Sa aveti parte de profi macar la fel de intelegatori ca si mine:D
sergiuku
8th May 2007, 23:10
sa speram .................am un morcov!!!!! sper sa fie bine!!!! pana una alta se apropie BACU' !!!!
Ana712
8th May 2007, 23:12
Bafta tuturor stelistilor la examene!:flowers: Sa luati note cat mai mari!
La anul pe vremea asta..si eu o sa am nevoie de succes pt Bac..:
bothuman
18th June 2007, 13:08
hai ca o trecut cu bine examenu la romana... nu-s cel mai destept p'acolo, da un 8 tot obtin. oricum, unde vreu sa ajung, pot lua si mai putin, ca am medie buna pe generala.
succes la restu stelistilor care dau capacitate/bac!!:drunk:
Si scrieti aici sa vad si io ce rezultate obtineti :P
jurnalistul2000
18th June 2007, 13:39
sa aveti multa bafta la testele nationale/bac.Nu va faceti prea mari probleme ca nu veti trece.Nu e chiar asa de greu.Aveti si un atu anul acesta: stiti dinaintea subiectele.Stelistii sa fie acolo in frunte.;)
miki_stelista
18th June 2007, 14:09
Dragilor, mult, mult succes la capacitate/bac!
anamarya
19th June 2007, 15:12
Bafta la toata lumea la bac' si la capacitate:) Sa aveti parte de profi macar la fel de intelegatori ca si mine:D
mda,... mi-ai luat-o inainte.... sa aveti parte cu totii de supraveghetori ca noi :whistling
Oricum multa bafta si sa va laudati cu note cat mai mari
nico16
19th June 2007, 17:37
bafta celor cu capacitatea..maine mate :->:chinez:
miki_stelista
19th June 2007, 17:44
Vai, ce mare ma simt ca am dat acum 2 ani capacitatea! Anyway, bafta multa la mate! Sa va pice probleme si formule usoare! Presupun ca multora acolo le e cel mai frica...
n3olthick
19th June 2007, 23:17
Da mersi si Bafta la altii! :D
lucian_iasi
19th June 2007, 23:45
Bafta tuturor care dati examenele nationale sau bacul(am scapat anul trecut de BAC :punk: :punk: :yes: :yes: :shifty: :clap: :clap: :clap: :clap: )
bothuman
20th June 2007, 13:55
multumesc tuturor care mi-ati urat succes. incaodata, succes la cei care dau examene!
mda... si la matematica a fost destul de usor... ar trebuie sa iau peste 8:50 :pimp:
jurnalistul2000
21st June 2007, 14:56
cat de usoara a fost varianta de la istorie.puteai sa iei fara fara prea mare efort 7-8.poate eseul sa te fi pus un pic in dificultate, dar in rest a fost floare la ureche.
lucian_iasi
22nd June 2007, 03:12
Imi imaginez cat de usor a putut sa fie...mai ales ca anu trecut la bac am dat la istorie(in loc de sport :p :D :D :D ) si a fost extrem de usor,am luat 9 fara nici cea mai mica problema.Nici eseul sau textul de jumate de pagina(l-am facut de o pagina :D :D :D )nu mi-au pus mari probleme.
bothuman
24th June 2007, 15:56
acum toata "galagia" de la club, dar in sfarsit mi-am vazut rezultatele.
7.85 romana
8.20 istorie
8.45 matematica
la romana a iesit mai putin decat vroiam... poate si la istorie, dar in final e bine. cu media V-VIII 9.17, mi-a iesit destul de bine media de admitere, 8.66.
deja ma pot declara ca si intrat la profilul care l-am vrut...:yes:
sergiuku
24th June 2007, 16:28
plm maine oral romana :accident2 :accident2 :accident2 !!!!!! Succes tuturor ....... !!!!!!:flowers:
lucian_iasi
24th June 2007, 20:20
Bafta Sergiu si tuturor care dati maine proba orala la romana(inclusiv fratelui meu) :yes: :yes:
@bothuman: bravo ptr medie :clap: :clap: :clap: (in sfarsit mai vad pe cineva care mai alege istoria :) :) -eu am dat si la bac si la capacitate la istorie :cool: :cool: )
bothuman
25th June 2007, 01:16
multumes shoaz!!!
bafta fratelui tau, la sergiu, si tuturor care dau bacul..
a da... si fratele are acum :)
pinky
25th June 2007, 02:03
bafta celor care dau bacu anu asta:Psper s aveti cel putin rezultatele mele:pimp:
Danna
25th June 2007, 13:49
Aoleo, Andrada.. azi nu e una din zilele in care esti modesta, nu? :lol: Kidding.
Multa bafta si din partea mea :) Sa fie note mari!
miki_stelista
25th June 2007, 13:52
Stelistilor cu bacul, mult succes si bafta la subiecte!
Celor mai mici, cu capacitatea, care primii din fruntea listelor cu rezultate sunteti?
#Caddy
29th June 2007, 13:16
bafta celor care dau bacu anu asta:Psper s aveti cel putin rezultatele mele:pimp:
the smart one talked :whistling
Multa bafta celor cu BAC-ul de anul asta :bere:
mai ales azi la romana
stelista_yo
29th June 2007, 13:17
Bafta all :*
n3@gA2oo7
2nd August 2007, 23:26
CINE A INTRAT IN PTTR?????:ermm:
#Alex
23rd June 2008, 21:25
Succes celor care dati bacu anu asta :popa:
valy
23rd June 2008, 21:28
bafta celor cu BAC-ul! s luati numai note mari
bubutza
23rd June 2008, 21:37
bafta baietii ... astept sa postati numai note de zece :)) la fel sper sa fac si eu la anul :puppyeyes:
eli.
23rd June 2008, 22:46
ohoho era mort threadul acesta anyway succes celor care dau bacul !
p.s : "bafta fetelor la proba orala"
stelista_yo
23rd June 2008, 22:49
Bafta multa moderatorului nostru care da vacu anu asta :hands: :naughty:
valy
23rd June 2008, 22:54
Bafta multa moderatorului nostru care da bacu anu asta :hands: :naughty:
bacu'....nu?
onutzyk_21
23rd June 2008, 23:18
bafta tuturor celor care dau bacu! va tin pumnii :*:*:*
ghindoi
23rd June 2008, 23:23
bafta tuturor celor care dau bacu! va tin pumnii:*:*:*
si eu banii :))
bafta si noroc mult, ca va trebuie...
am scapat de el(bac' ) l am dat si eu acu' nu mult timp
catalin.andronic
24th June 2008, 09:58
bafta tuturor.si nu uitati ce nu va termina custresu si nervii va fac mai puternici
#Caddy
24th June 2008, 14:21
BAFTA TUTUROR CU BAC-UL
Eu : 1/6
1 down 5 to go
valy
24th June 2008, 14:35
la cate le-am urat........numai cu note mari sa vina....
#Alex
24th June 2008, 17:13
super tare comisia .. m-am dus bou si m-am intors bou cu 9.50 :icon_lol: succes in continuare celor care mai dati bacu
joseph_stelist
24th June 2008, 22:38
fratilor,bataie mare de joc cu bacu' asta...cei care trec prin "proba de foc" anul asta stiu la ce ma refer...
daca in anii trecuti banii erau o optiune,anul asta a devenit o obligatie...:mofo:
in anii trecuti daca te stiai bazat pe tine nu dadeai bani si luai noua-zece pe merit. anul asta daca toti au dat cash si tu "ti-ai permis" sa consideri ca nu e nevoie sa faci la fel,examinatorii au facut tot posibilul sa-ti arate ca nu ai procedat deloc bine.
sa le dau :uie: la profii astia de rahat care se tot plang de situatia invatamantului dar ei insisi incurajeaza incultura[prostia].
:uie: :mofo:
Raul_07
25th June 2008, 14:13
eu m-am dus bata si am iesit cu 10:)) am avut un bulan teribil cel mai usor subiect posibil mio picat profa n-avea chef de ascultat puteam sai zic orice ca tot 10 imi punea:))
joseph_stelist
25th June 2008, 16:15
eu m-am dus bata si am iesit cu 10:)) am avut un bulan teribil cel mai usor subiect posibil mio picat profa n-avea chef de ascultat puteam sai zic orice ca tot 10 imi punea:))
uite ca la noi au existat cazuri multe in care daca elevul nu a cotizat,degeaba a stiut.Si cotizatia ceruta a fost enorma,nu va imaginati la ce sume s-a ajuns...:puppyeyes:
LoMax8
25th June 2008, 17:26
uite ca la noi au existat cazuri multe in care daca elevul nu a cotizat,degeaba a stiut.Si cotizatia ceruta a fost enorma,nu va imaginati la ce sume s-a ajuns...:puppyeyes:
dovezi palpabile ceva?? sau transmitere prin viu grai.??
Boggy
25th June 2008, 17:29
Eu la romana nu mi-am gasit argumentele la 3("Vom critica cartea, si nu scriitorul"), insa am zis despre ideea afirmatiei... In fine. 1+2 facute perfect... Nota 8. Ma enerveaza ca puteam sa iau 10, da' mi-a picat rahatul asta de argumentat. Structura argumentarii o stiu, insa n-am avut ce aplica pe ea :))
Engleza, no problems, 10.
bubutza
25th June 2008, 17:40
bravo batrane :))
la ce mai ai de dat?
Boggy
25th June 2008, 17:46
Romana scris vineri, apoi Geografie, Desen, Logica... :)) Cu Logica v-am terminat, nu? :))
joseph_stelist
25th June 2008, 19:14
dovezi palpabile ceva?? sau transmitere prin viu grai.??
dovezi referitoare la ce? la "cotizatie",cat e de mare? sau ce?
LoMax8
25th June 2008, 19:27
dovezi referitoare la ce? la "cotizatie",cat e de mare? sau ce?
Da da cam cat costa o "Romana oral"?
Eu am terminat in 2004 si stiu ca si atunci se putea cumpara dar trebuia sa ai "spate de culturist" ca sa reusesti si in general lumea s-a ferit de astfel de practici. Cat despre idea ca profesorii asteapta cascaval ca sa te treaca nu era nici macar in faza de proiect si mi se pare ciudata treaba.
joseph_stelist
25th June 2008, 19:36
Da da cam cat costa o "Romana oral"?
Eu am terminat in 2004 si stiu ca si atunci se putea cumpara dar trebuia sa ai "spate de culturist" ca sa reusesti si in general lumea s-a ferit de astfel de practici. Cat despre idea ca profesorii asteapta cascaval ca sa te treaca nu era nici macar in faza de proiect si mi se pare ciudata treaba.
fratele meu,crede-ma ca anul asta e total invers: daca nu dai cash-ul ai mari neplaceri.Nu zic ca nu te trec,dar te ard cu un punct,doua.In loc sa iei noua-zece,iei sapte-opt...
chestiile astea is generalizate,se fac pe fata,nu se mai fereste nimeni.inca de anu trecut s-a inceput asa...si chiar ma gandeam ca atunci s-a exagerat si probabil anul asta nu se va putea face nimic.Dimpotriva,anul asta a fost mai ceva.
un zece la romana oral e vreo 4 foi.
ca sa ai un opt asigurat,desi esti bâta si nu zici nimic,dai 2 foi jumate.
acuma nush,da' mie mi se par niste sume enorme...avand in vedere cati elevi trec prin bac,oare cat strange un profesor? :puppyeyes:
te mai miri de ce in fiecare vara toti profii de liceu isi iau masini?
Bogdanbibi
25th June 2008, 19:39
care vasazica, nu le mai ajung banii de protocol?
in 2004 cand am dat eu, s-a copiat pe rupte si pe fata, la probele scrise, si am dat 500 de mii ... care si atunci mi s-a parut prea mult
joseph_stelist
25th June 2008, 19:48
@Bogdanbibi,si la oral nu cred ca s-a pus problema de bani,nu?
PS: si la scris se copie pe fata,acolo e oricum mai ieftina treaba.
#Alex
25th June 2008, 19:54
lomax ti-am trimis eu un pm cu oferta de anul asta :icon_mrgreen:
ioana20
25th June 2008, 20:24
Eu am dat in 2003, anul cu admis/respins la orale si cu grile la toate materiile in afara de romana, grile ce ti le corectau dupa anumite sabloane, in fata cu 2 martori. Cel putin la grile nu puteau sa te ajute chiar daca cotizai, dar au fost unele sabloane gresite. Mie mi s-a parut insa ciudata metoda aceasta (grilele), adica avantajau pe cei slab pregatiti dar descurcareti la "aruncatul cu privirea". Eu de exemplu m-am pregatit tot liceul la mate si chimie, eram printre cei mai buni din liceu, iar la geografie si romana m-am pregatit mai putin. Notele mai mari le-am luat la geogra si romana iar la chimie si mate am reusit sa-mi dezamagesc profesorii. Consider ca pe mine m-ar fi avantajat mai mult subiecte redactionale, dar vad ca acestea ii avantajeaza pe profesorii "carora nu le mai ajung banii de protocol."
Eu sincer nu tin minte sa fi existat zvonuri cum ca cineva si-ar fi platit bacul, nici macar la romana (la noi in liceu ma refer).
In schimb am dat in primul an de facultate, era unul la o materie de baza de 20 credite din 50 obligatorii si fara care nu treceai. Unul care nu numai ca astepta dar astepta si sa ii stii toate cunostintele pe care dansul le-a acumulat in vreo 20 ani de lucru si de studiu. Era cam 400 $ sa il iei din prima cu 5, si 200$ sa il iei in toamna, si erau vreo 2 examene. Plus ca strainii erau obligati sa cotizeze dublu. Si erau vreo 350 de studenti care au dat cu el. Abia l-au scos la pensie.
Bafta la bac caddy, xxxy si celor ce dau zilele astea!
Bogdanbibi
25th June 2008, 20:28
@Bogdanbibi,si la oral nu cred ca s-a pus problema de bani,nu?
la oral s-a desfasurat aproape ca la carte, la limba romana, si ca la carte la engleza
la romana nu prea m-au intrebat despre subiectul care mi-a cazut (lapusneanul) ci m-au intrebat ce poezii imi plac si vrajeli d-astea ... asta a fost singura anomalie, si mie mi-a convenit pt ca nu invatasem alexandru lapusneanu deloc ... nici vorba de cerut bani
la scris n-am stiut ca se copiaza la romana scris, si m-am dus doar cu pixul :D ... la celelalte m-am dus pregatit ... n-am dat decat 500 de mii cu vreo 2 luni inainte de bac
#Caddy
26th June 2008, 20:12
Pronosticuri pt maine?
Poezie sau Roman?
Mersi mersi Ioana :*
Astazi : 2/6
Boggy
26th June 2008, 20:29
Ultima Noapte...
joseph_stelist
26th June 2008, 23:50
Pronosticuri pt maine?
Poezie sau Roman?
daca pica poezie,pic si eu bacul.
PS: sau sa copiez? :imported_icon_naugh
Raul_07
27th June 2008, 19:25
Basmu sa ma pup nu alta cand am vazut:)) bulanu continua dupa dublu 10 la orale vine si aicea un 9.Daca o scot la capat cu mate pot zice cas mare rau :)).Intru in bac bata si ies cu medie peste 9 buna treaba:))
LoMax8
27th June 2008, 19:56
Nah ca erati unii care va agitati ca supa, a picat Harap-Alb! Daca ai facut bine restul si iti mai pica si basmu` cult pe deasupra risti sa iei 10. Bravo si bafta in continuare.
#Alex
27th June 2008, 22:05
din 100 de variante stiam basmu si nuvela istorica .. am avut mai mult bulan ca turcii la euro :laugh:
edit: mersi Ioana , acum am vazut mesajul
Raul_07
28th June 2008, 12:38
ceva pronosticuri pentru mate ceva variante ce sa pice? Eu dau M1 si momentan ma tarii spre 5 da dak am bulan pot lua si 8 mai mult nu ca strica.
rayden
28th June 2008, 12:44
guys...am si io o intrebare...anu' asta trec a12a si sunt la filologie-engleza. ce materii dau la bac in acest caz?
Bogdanbibi
28th June 2008, 12:54
guys...am si io o intrebare...anu' asta trec a12a si sunt la filologie-engleza. ce materii dau la bac in acest caz?
si eu am fost la filologie
romana, engleza - oral, si romana - scris evident obligatoriu
am avut de ales intre istoria romaniei/geografia romaniei;apoi o limba straina scrisa; si in fine o materie din profil strain la alegere (inclusiv sport)
crucificatoru
2nd July 2008, 18:35
Deci in primul rand ..BAC-ul asta este un simulacru ordinar de examen....Este incredibil ce se intampla in Romania zilelor noastre ..profesori supraveghetori care pleaca in alte sali ca sa caute raspunsuri pt cei pe care ar trebui sa-i supravegheze...si am vazut asta cu ochii mei astazi...pur si simplu mi s-a facut scarba...eu care am stat sa invat si m-am chinuit un an intreg de zile....si altii care au invatat 2 saptamani si vor lua cat mine...nu ma plang ca nu voi lua nota mare...ma plang pentru ca nesimtirea si imbecilismul a atins cote incredibile in tara asta....am in schimb multi colegi care au muncit din greu anul asta si vor lua note mici pentru ca nu au tupeu sa copie cu atata nesimtire si nerusinare si pt ca pur si simplu au gresit omeneste...e corect ca un analfabet care nu stie sa faca o integrala sa ia mai mult decat ei???...RUSINE SA VA FIE PENTRU ORGANIZAREA BACALAUREATULUI !! SPUNEATI CA SE VOR LUA MASURI SPECIALE...TIN SA VA INFORMEZ CA TOATA LUMEA AFLA SUBIECTELE INAINTE DE A VENI ACESTEA...TOTI SUNT INARMATI CU TELEFOANE SI SE CALCA IN PICIOARE IN BUDA CA SA VADA VARIANTELE SI SA SCRIE REZOVARILE PE CIORNELE CARE SE DISTRIBUIE INEXPLICABIL DE LA ORA 9 ...IMI E SCARBA DE TOT ACEST BACALAUREAT...LA CUM AM VAZUT CA SE PREZINTA ELEVII...JUMATE NICI N-AU CE CAUTA IN EL....RUSINE SA VA FIE!!!!!
joseph_stelist
2nd July 2008, 20:33
nici nu ar trebui sa se numeasca bacalaureat,ci examen de viteza la copiat.
e incredibil cum un supraveghetor sta la usa si fluiera daca vine cineva care ar putea pune in pericol activitatea intensa depusa de idiotii de elevi.
sa ma pis pe bacul lor!
mai am maine proba la sport.cica se cer cinci bastoane...da' creca le f** eu cinci bastoane pe spinare,hotii dracului!
LoMax8
2nd July 2008, 23:40
Exista evident si varianta Hands-Free pe care si cel m-ai vigilent Supraveghetor n-are cum s-o combata atata timp cat exista variantele rezolvate ale subiectelor publicate cu atata vreme in urma. Astfel daca sa presupunem prin absurd ca la anul va fi o strictete iesita din comun tanarul elev n-are decat sa investeasca maxim 150 ron pe aparat daca vrea sa-l cumpere si 30 ron pentru inchiriere.
Raul_07
2nd July 2008, 23:52
panarama bacu asta copii de spargi n-ai treaba daca inveti sau nu inveti e acelasi lucru.in stilu asta pot sa mai da vreo 2-3 bacuri:))
joseph_stelist
3rd July 2008, 01:12
din pacate,da..exact asta e problema:inveti sau nu,oricum scrii si iei nota mare,asa ca..de ce sa mai inveti?astfel se incurajeaza prostia si incultura.
marea tampenie a pornit de la faza cu subiectele rezolvate...e incredibil,nush daca s-a mai vazut vreodata asa ceva!deci mi se dau subiectele,mi se da rezolvarea,si te mai miri cum dracu de copie toata lumea!
nu,frate....sa se dea tematica pt examen: ai urmatoarele opere de invatat:x,y,z...iei si inveti si gata,fara subiecte rezolvate.E cea mai mare tampenie.
sergiuku
3rd July 2008, 01:19
bacul e facut sa il ia toata lumea ... nu treuie sa va stresati !!!
dak vrei sa mergi la o faculta care cere medie ....simplu.....''faci'' rezolvarile in format mic ;))))) :))))) ..si ai luat bacu peste 9 .... nu mai coteaza la ce dai ... si dak ai da la chineza tot ai lua 6 :)))
joseph_stelist
3rd July 2008, 01:21
bacul e facut ca sa-l ia toata lumea..cu nota zece! :mofo:
sergiuku
3rd July 2008, 01:22
bacul e facut ca sa-l ia toata lumea..cu nota zece! :mofo:
e facut sa se ia intre 5 si 10 obligatoriu :clapping:
parca era intre 6 si 10...
bubutza
3rd July 2008, 12:01
6 trebuie sa fie minim media ... din cate stiu...
bothuman
3rd July 2008, 12:15
da, 6
5 e la capacitate cand termini a 8-a
#Alex
3rd July 2008, 13:13
5 pe fiecare materie , 6 general
gata bacu. a fost .... incantator :shit:
sergiuku
3rd July 2008, 13:23
5 pe fiecare materie , 6 general
gata bacu. a fost .... incantator :shit:
mai bine dai 10 BACuri decat sa dai o sesiune la faculta :mad22:
bubutza
3rd July 2008, 13:39
care poate sa imi spuna concret care au fost variantele care au picat la mate (M1) si info intensiv C++.
#Alex
3rd July 2008, 13:45
F 66 62 1 [geogra/ist/logica/psiho/filo/..]
E 23 80 52 [info/spaniola/italiana/franceza/fizica/...]
D 50 88 76 [mate/spaniola/engleza/..]
A 88 95 1 [romana]
bubutza
3rd July 2008, 14:25
ms mult mult .... am cautat de am innebunit ... le gasisem in cele din urma cu cateva momente inainte ...
adevarul e ca nici n-am stiut unde sa caut.
cine a dat la info ... a fost o joaca de copii :))
#EffecT
3rd July 2008, 20:31
Lol , baieti nu stiu pe unde ati dat voi examenu ,dar stiu ca in liceul unde l-am dat eu , puteai sa te pisi pe tine efectiv ca tot nu te lasau la baie . S-au sigilat toaletele, iar orice obiect in afara de pix si buletin trebuia neaparat lasat la parter ...pe o colega de-a mea au dat-o afara din examen pentru ca avea mobilul la ea si acum il da in toamna .
Fara sa exagerez , supraveghetorii zici ca erau de la securitate , cred ca n-am scos doua cuvinte pe parcursul celor 3 examene scrise
Eu m-am scos la romana oral , engleza si sport , am luat 10 :) asa ca stau mai linistit ..mi-am facut media :))
Aaah ..FREEEEEEEEEDOOOOM!!!
PS: Bine v-am regasit :yes:
Bine ai revenit Cosmine!Acum ca ai scapat de BAC la ce falcultate dai mestere?
#EffecT
3rd July 2008, 22:14
Istorie - RISE
Sociologie
sau daca nu intru
orice altceva mai putin Chimie,Fizica,Matematica,Informatica si Arte plastice :naughty:
sergiuku
5th July 2008, 01:00
Lol , baieti nu stiu pe unde ati dat voi examenu ,dar stiu ca in liceul unde l-am dat eu , puteai sa te pisi pe tine efectiv ca tot nu te lasau la baie . S-au sigilat toaletele, iar orice obiect in afara de pix si buletin trebuia neaparat lasat la parter ...pe o colega de-a mea au dat-o afara din examen pentru ca avea mobilul la ea si acum il da in toamna .
Fara sa exagerez , supraveghetorii zici ca erau de la securitate , cred ca n-am scos doua cuvinte pe parcursul celor 3 examene scrise
Eu m-am scos la romana oral , engleza si sport , am luat 10 :) asa ca stau mai linistit ..mi-am facut media :))
probabil la voi nu s-au facut protocolale sau cum naiba se numesc :))))...dar tare mi-e greu sa cred ca nu v-au lasat sa faceti nimik !!! Pana si la Colegii sa-si mentina prestigiul le dadeau note mari elevilor ...:clapping: !! In fine...bine ca a trecut :clapping:
alexxx89
5th July 2008, 16:12
Pana si la Colegii sa-si mentina prestigiul le dadeau note mari elevilor ...:clapping: !! In fine...bine ca a trecut :clapping:
nu e corect...la mine nu ne-a lasat mai deloc
joseph_stelist
5th July 2008, 16:17
au fost si niste chestii ciudate...eu am dat bacul la Dogmatica Ortodoxa [proba de profil] si am scris ca lumea pt ca am picat pe subiect.Colegul meu din spate nu stia nimic si am reusit sa-i dau ciorna pe care scrisesem totul.El a copiat de pe ciorna mea si a luat nota mai mare ca mine. :) [nu-mi pare rau deloc,e cel mai bun prieten al meu,asa ca...]
doar ca nu prea inteleg cum naiba corecteaza astia...:unsure:
alexxx89
5th July 2008, 16:23
au fost si niste chestii ciudate...eu am dat bacul la Dogmatica Ortodoxa [proba de profil] si am scris ca lumea pt ca am picat pe subiect.Colegul meu din spate nu stia nimic si am reusit sa-i dau ciorna pe care scrisesem totul.El a copiat de pe ciorna mea si a luat nota mai mare ca mine. :) [nu-mi pare rau deloc,e cel mai bun prieten al meu,asa ca...]
doar ca nu prea inteleg cum naiba corecteaza astia...:unsure:
majoritatea corectorilor se plictisesc sau se grabesc sa termine cat mai repede si sunt de multe ori superficiali la corectat la unele lucrari da ceva mai mult decat merita la unele mai putin la cateva din ele fiind diferente chiar consistente...de aia au facut optiunea "contestatie"
joseph_stelist
5th July 2008, 16:32
am auzit ca daca depui contestatie ai sanse mari sa dai peste niste terminati care fac tot posibilul sa-ti mai scada din nota.
oricum eu sunt multumit cu media generala [9.50],desi m-au "ars" la romana si dogmatica.
kalashnikov
5th July 2008, 17:08
:clapping:
am revenit si eu ... pai daca nu ma lasau la baie cred ca le ziceam ca vreau sa vomit si daca nu ma lasau le faceam o bucurie :) .... oricum , nu pot sa zic ca la noi s-a copiat cum spun astia la televizor , dar totusi nu te descalifica fiindca aveai mobilul la tine , doar daca copiai putea sa te scoata , e adevarat au luat cartile de la baie dar supraveghetorii nu erau incredibil de stricti
LoMax8
5th July 2008, 17:28
am auzit ca daca depui contestatie ai sanse mari sa dai peste niste terminati care fac tot posibilul sa-ti mai scada din nota.
oricum eu sunt multumit cu media generala [9.50],desi m-au "ars" la romana si dogmatica.
Nu vor sa-ti dea nota mai mica...se uita doar mai atent peste lucrare, fiind timp mai mult si nr. mai mic de lucrari si iti dau o nota noua. Nota nu poate fi mult mai mare sau mai mica decat cea initiala din simplul motiv ca s-ar demonstra ca la prima corectura profii au fost tampiti si fie te-au supraevaluat, pe bune sau pe aranjamente, fie te-au supraevaluat tot din diferite considerente.
#EffecT
5th July 2008, 18:02
Romana oral - 10
Engleza - 10
Sport - 10
Romana scris - 8,5
Istorie - 8,5
Latina - 8,15
Media generala : 9,19
Kalash&Joseph felicitari :yes:
Sa curga bereaaaaaaaaaaa :beer:
Bogdanbibi
5th July 2008, 19:58
Latina - 8,15
lol, toti astia de la filologie dau latina :P eu tin minte ca am avut de ales intre latina si franceza ... acuma e obligatoriu latina sau sunt asa putini francofili in tara asta? :P
... acuma e obligatoriu latina sau sunt asa putini francofili in tara asta? :P
latina? ... geez,ce bac trist tre sa fie ala daca esti obligat sa dai latina:huh:
Mai bine e la real :D
si in incheiere va 'urez' un "ACVILA NON CAPIT MUSCAM"
(cam asta e tot ce stiu eu la latina,bineinteles ca mai tin minte exact ce inseamna)
kalashnikov
5th July 2008, 20:49
romana oral - 9
romana scris - 9.5
engleza oral - 9
matematica m1 - 8.9
informatica intensiv - 9.7
sport - 9.62
media generala - 9.28
joseph_stelist
5th July 2008, 21:16
Kalash&Joseph felicitari :yes:
multumesc :D felicitari si tie !!! :beer:
romana oral - 9
romana scris - 9.5
engleza oral - 9
matematica m1 - 8.9
informatica intensiv - 9.7
sport - 9.62
media generala - 9.28
kalash,cum s-a ajuns la media asta asa "rotunda" la sport? :)
notele mele:
romana oral: 10
romana scris: 8.4 :mad22:
franceza oral: dix :D
istorie: 9.8 i love history :X
dogmatica ortodoxa: 9.1
sport:9.75 (nush de ce m-am luat dupa gura unora si am dat la handbal...)
media generala: 9.50 :)
kalashnikov
5th July 2008, 21:27
media rotunda la sport .... pai la viteza am scos 6.8 , adica nota10
abdomene in loc de 25 am facut 30 , deci tot nota10 , la handbal totul a fost ok dar am dat direct in bara trasversala si a cazut pe linia portii dar cred ca mi-a dat 10 pentru ca am avut viteza si am dat pasa perfecta , dar la sol cred ca am luat 8.5 ca nu ma prea princep la gimnastica si in + mi-a alunecat salteaua , la nota erau un mosh si 1baba care au pus note si din ce am vazut eu mosu a trecut 9 si baba 8 ... cert e ca am avut 1zi f ghinionista la sport
revenind .... 10+10+10+8.5=38.5 38.5/4=9.625 adica 9.62
Raul_07
5th July 2008, 23:59
10 Romana-Oral
10 Engleza-Oral
10 Sport
10 Informatica C++
8.95 Romana-Scris
7.50 Matematica M1
9.40 - Media Generala
La mate ncii la ora asta nu realizez cum draku de am luat asa putin 2 colegi de a mei cu teze identice cu ale mele au luat 8.70 si toti 3 am iesit in acelasi timp :)) nici acuma nu realizez ce corectare o facut astia:))
ce de note mari....felicitari tuturor k ati trecut:clapping:...bravo!!! :icon_mrgreen:
#Alex
6th July 2008, 08:48
Romana oral - 9.5
Engleza oral - 10
Romana scris - 7.3
Mate MT1 - 9.3
Info - 9.6
Geogra - 9.6
general 9.21
toata noaptea am :drunk: , acum 5 minute am ajuns acasa din vama dorm 3 ore si mai incep o sesiune ... felicitari :clapping: vad ca ati luat toti peste 9
Cristi89
6th July 2008, 15:15
Felicitari tuturor celor care au luat bacul !:romaniaflag2:
Eu nu am luat note chiar asa de mari dar tinand cont de cat am invatat pot sa ma declar multumit :icon_mrgreen: .
Romana oral: 9,5:huh:
Engleza:10
Romana scris : 7,35:mad22:
Matematica M2: 8,65
Biologie: 7,70
Istorie: 10
Media generala: 8,86
M-am facut de ras tocmai acolo unde nu aveam emotii- la romana. :imported_icon_ermm: De nota la biologie sunt mandru, deoarece cu o zi inainte de examen nu stiam nimic si nu este usor sa inveti atata anatomie si genetica intr-o zi.:biggrinthumb:
In orice caz, bacu asta a fost o mizerie.:imported_icon_cenzu In orice tara civilizata ministrul ar fi fost demis, dar la noi... :pig:
Ieri am asteptat de la ora 1 in fata liceului ca sa vad rezultatele. Bineinteles nu au fost afisate decat pe la 6:30:imported_icon_wallb. Cica pana la 8 se puteau depune contestatiile dar era 7 deja si ei nu deschideau portile.:laugh: Sunt curios ce au facut cei care au picat...
St3phano
7th July 2008, 16:35
majoritatea corectorilor se plictisesc sau se grabesc sa termine cat mai repede si sunt de multe ori superficiali la corectat la unele lucrari da ceva mai mult decat merita la unele mai putin la cateva din ele fiind diferente chiar consistente...de aia au facut optiunea "contestatie"
nush daca sunt superficiali, e oarecum normal ca:
- nu s-au prins ca s-a copiat :doh: ;si
- e oarecum natural ca cel care copiaza sa scrie mai frumos, fraze mai bine inchegate, daca el copiaza fara stres sa doar infloreste, decat cel care scrie din cunostinte proprii si se teme ca nu are timp sa termine s.a.
kalashnikov
15th July 2008, 23:23
intrebare : da cineva la universitate la mate info?
steauaclub.tk
15th July 2008, 23:48
intrebare : da cineva la universitate la mate info?
Sor-mea intra in anul 3. :evil:
kalashnikov
16th July 2008, 00:31
eu doar aici am depus dosarul , sper sa intru , am vazut ca anul asta s-au inscris mai multi .. acum ce va fi , va fi
hey kalash,
m-am uitat un pic pe orarele de la mate-info,unibuc si am vz ca e 80% mate si 20% info.
ma gandesc ca daca esti pasionat de mate mai bine ai face facultatea de matematica sau daca esti pasionat de info mai bine ai face o facultate de profil.
multa bafta!
kalashnikov
16th July 2008, 10:06
multumesc mult , pai si pt info facultatea asta e de profil ,pana la urma e facultatea de matematica si informatica , dau aici pentru ca la astea ma pricep , la mate si la info , si in liceu am avut aceeasi specializare , tot pe mate-info si nu vad alte optiuni ma bune pt mine
dargo
17th July 2008, 22:48
Scuzati pentru intarziere:
Romana oral: 10
Franceza oral: 10
Romana scris: 8,8
Mate M1: 8,6
Info C++ intensiv: 9,9
Engleza scris: 9 (ar fi trebuit sa dau la sport :mad22: )
Medie: 9,38
Dau la REI si Cibernetica, sper sa intru la prima, si nu oricum, ci primul pe lista la buget :)
joseph_stelist
17th July 2008, 23:48
Scuzati pentru intarziere:
Romana oral: 10
Franceza oral: 10
Romana scris: 8,8
Mate M1: 8,6
Info C++ intensiv: 9,9
Engleza scris: 9 (ar fi trebuit sa dau la sport :mad22: )
Medie: 9,38
Dau la REI si Cibernetica, sper sa intru la prima, si nu oricum, ci primul pe lista la buget :)
felicitari! astea se vede ca-s note muncite,nu prea cred ca ai copiat,de exemplu,la mate sau info...
voiam sa te intreb: ce e aia REI?
eli.
17th July 2008, 23:58
Facultatea de Relatii Economice Internationale ?
joseph_stelist
18th July 2008, 00:01
Facultatea de Relatii Economice Internationale ?
mda,posibil.....recunosc oricum ca nu prea le am cu facultatile,eu de sase ani stiu la ce facultate vreau sa dau,ceea ce am si facut alaltaieri. Pot sa ma consider deja admis,bineinteles. :D
dargo
18th July 2008, 00:19
felicitari! astea se vede ca-s note muncite,nu prea cred ca ai copiat,de exemplu,la mate sau info...
Daca as fi ajuns sa copiez dupa ce am terminat vianu cu media 9,80 era grav :))
Si da, ai primit raspunsul. E facultatea de relatii economice internationale din cadrul ASE. Apropo, tu unde dai?
joseph_stelist
18th July 2008, 00:29
Si da, ai primit raspunsul. E facultatea de relatii economice internationale din cadrul ASE. Apropo, tu unde dai?
wow,9,80 la vianu? :respect:
eu dau la teologie.
#EffecT
18th July 2008, 00:41
Miroase a lauda pe aici :rolleyes2:
dar sa zic, hai treaca de la mine ...felicitari sincere ! :flowers: (ai asteptat atat , noroc cu contestatiile :icon_lol:)
E facultatea de relatii economice internationale din cadrul ASE.
de ce dai la REI? daca se cuvine sa intreb...
crucificatoru
18th July 2008, 02:29
Mai e vreun nebun care da la Politehnica la Calculatoare de pe aici sau sunt singuru :))?
iti urez bafta de pe acum .... si nervi de otel :))
crucificatoru
18th July 2008, 02:35
Man sincer nu mi-a fost frica niciodata de provocari...singura problema e sa ma vad intrat..de acolo ma descurc eu:).. oricum e printre putinile facultati care merita pe profilul meu asa ca motivatie exista :)
cred ca mai degraba sunt mai multe provocari mai putin placute de care trebuie sa te lovesti,dar intr-adevar se merita
bafta all baieti,sa auzim de bine :)
LoMax8
18th July 2008, 10:37
Mai e vreun nebun care da la Politehnica la Calculatoare de pe aici sau sunt singuru :))?
Mane eu intru in anu 5 la Politehnica la Timisoara la Calculatoare...
N-am numai un mic detaliu pentru tine. Sesiunile alea de le stii ca-s doua, in iarna si vara sunt defapt 4 din 7 in 7 saptamani :))
Bafta si daca intrii, ca banuiesc ca luni e examenu`, bun venit intre cei mai buni de pe acuma!!!
Mane eu intru in anu 5 la Politehnica la Timisoara la Calculatoare...
N-am numai un mic detaliu pentru tine. Sesiunile alea de le stii ca-s doua, in iarna si vara sunt defapt 4 din 7 in 7 saptamani :))
La UPB nu e asa ... ci 2 sesiuni clasice(februarie + iunie)
S-a incercat asa cum spui tu la ASE dar din cate am inteles s-a renuntat dupa primul an
dargo
18th July 2008, 11:40
Miroase a lauda pe aici :rolleyes2:
dar sa zic, hai treaca de la mine ...felicitari sincere ! :flowers: (ai asteptat atat , noroc cu contestatiile :icon_lol:)
Pai nu miroase, e lauda in toata regula :). Mai, eu n-am pus nicio contestatie, as fi pus poate la engleza, dar era prea multa lume stresata sa puna contestatii cand s-au afisat rezultatele, si am zis ca oricum nu merita, 9,38 e medie bunicica, chiar daca nu m-ar fi deranjat sa fie mai mare :).
de ce dai la REI? daca se cuvine sa intreb...
Din mai multe motive: e aproape de casa, abordeaza domeniile de relatii internationale (care mi se pare interesant) si de economie/principii de piatza (care mi se par importante in ziua de azi), imi da sansa sa nu pierd contactul cu cele 2 limbi straine (engleza si franceza), e mai usoara ca cibernetica (iar eu am in plan sa fac destul de multe in timpul facultatii).
Oricum n-am prea avut mult de ales. Adica am hotarat sa nu ma duc la poli, asa ca ase-ul era in mare parte singura varianta, iar de-acolo am avut de ales intre cibernetica si rei. Bine am mai pus dosar si la facultatea de istorie, sectia relatii internationale si studii europene, dar e doar asa, ca sa dorm linistit noaptea, ca se intra fara examen.
Mai e vreun nebun care da la Politehnica la Calculatoare de pe aici sau sunt singuru ?
da, vreo 50% din liceu de la mine... Si vezi ca o sa-ti faca o concurentza groaznica :)
LoMax8
18th July 2008, 11:47
S-a incercat asa cum spui tu la ASE dar din cate am inteles s-a renuntat dupa primul an
N-ai inteles ideea...oficial si la mine sunt 2 sesiuni clasice :D Sper ca intelegi acum!!! Nu discutam de transformat semetrele in patrare ci discutam de materii compactate pe 7 saptamani, discutam de saptamana a 8-a in care ai mini-sesiune, cu examene pentru asftel de materii cu partiale, etc...U`ll se!
UPB=UPT=UPI=UPC Aceeasi organizare acelasi regulament, chiar aceleasi materii, chiar aceeasi programa...
#EffecT
18th July 2008, 11:48
Pai nu Bine am mai pus dosar si la facultatea de istorie, sectia relatii internationale si studii europene, dar e doar asa, ca sa dorm linistit noaptea, ca se intra fara examen.
Pai bine ba hahalero , ce-ti trebuie tie ba RISE ? :banned2: (eu zic ca nu o sa mai dormi linistit in noptile urmatoare :gunsmilie: )
*searching for lethal weapons on internet*
N-ai inteles ideea...oficial si la mine sunt 2 sesiuni clasice :D Sper ca intelegi acum!!! Nu discutam de transformat semetrele in patrare ci discutam de materii compactate pe 7 saptamani, discutam de saptamana a 8-a in care ai mini-sesiune, cu examene pentru asftel de materii cu partiale, etc...U`ll se!
Pai am vazut destule ca doar am facut 5 ani :)
Ai dreptate,eu deja eram cu gandul la ideea alora de la ASE cu 4 sesiuni in toata regula :rolleyes2:
Asa e in saptamana a 7-a incep "partialele"(asta depinde de profesor),examene obligatorii sau nu care conteaza destul de mult in nota finala si te scapa de jumate de materie la examenul final
dargo
18th July 2008, 11:52
Pai bine ba hahalero , ce-ti trebuie tie ba RISE ? :banned2: (eu zic ca nu o sa mai dormi linistit in noptile urmatoare :gunsmilie: )
*searching for lethal weapons on internet*
:))
Nu-mi trebuie domne, am pus doar ca sa fiu convins ca intru undeva in caz ca cine stie ce se intampla in examenul de admitere. Altfel, ar fi fost poate interesant sa-l am prof pe Vali Stan :D
#EffecT
18th July 2008, 11:57
Deja s-a retras :gunsmilie: , in acest caz mult succes la admitere ,ma chemi daca te deranjeaza careva :gunsmilie:
on-topic : in caz ca nu intru la RISE si Istoria simpla e buna ca sper sa ma mut dupa primul an . In fine , as fi vrut sa intru la Sociologie dar mi-au ***** nota de la romana scris
dargo
18th July 2008, 12:18
Deja s-a retras :gunsmilie: , in acest caz mult succes la admitere ,ma chemi daca te deranjeaza careva :gunsmilie:
on-topic : in caz ca nu intru la RISE si Istoria simpla e buna ca sper sa ma mut dupa primul an . In fine , as fi vrut sa intru la Sociologie dar mi-au ***** nota de la romana scris
Bafta si tie :). Oricum, ai pe net mediile de admitere de anul trecut, prea diferite n-au cum sa fie. Deci ar trebui sa stii la ce sa te astepti.
#EffecT
18th July 2008, 12:26
Nu prea , anul trecut a fost cu examen si asa ar fi fost normal si anul asta , dar deh trebuie incurajati si copii din Cucuieni care vin cu media 9,97 la Bucuresti sa studieze :angry:
crucificatoru
18th July 2008, 12:51
Pai nu miroase, e lauda in toata regula :). Mai, eu n-am pus nicio contestatie, as fi pus poate la engleza, dar era prea multa lume stresata sa puna contestatii cand s-au afisat rezultatele, si am zis ca oricum nu merita, 9,38 e medie bunicica, chiar daca nu m-ar fi deranjat sa fie mai mare :).
Din mai multe motive: e aproape de casa, abordeaza domeniile de relatii internationale (care mi se pare interesant) si de economie/principii de piatza (care mi se par importante in ziua de azi), imi da sansa sa nu pierd contactul cu cele 2 limbi straine (engleza si franceza), e mai usoara ca cibernetica (iar eu am in plan sa fac destul de multe in timpul facultatii).
Oricum n-am prea avut mult de ales. Adica am hotarat sa nu ma duc la poli, asa ca ase-ul era in mare parte singura varianta, iar de-acolo am avut de ales intre cibernetica si rei. Bine am mai pus dosar si la facultatea de istorie, sectia relatii internationale si studii europene, dar e doar asa, ca sa dorm linistit noaptea, ca se intra fara examen.
da, vreo 50% din liceu de la mine... Si vezi ca o sa-ti faca o concurentza groaznica :)
Eh las ca si gasca din viteazul e bine reprezentata..:clap:.. sa vedem care e mai tare :) :mf_swordfight: ..ca banuiesc ca intre astea doua o sa se dea batalia ...intrebare.. daca poti sa-mi raspunzi desigur :P...cam cu ce medii vin cei din vianu care dau la poli de la bac?
dargo
18th July 2008, 12:52
Nu prea , anul trecut a fost cu examen si asa ar fi fost normal si anul asta , dar deh trebuie incurajati si copii din Cucuieni care vin cu media 9,97 la Bucuresti sa studieze :angry:
O mizerie domne. :)
#Caddy
18th July 2008, 18:37
Domeniul preferat Presc. Locuri Total înscrişi 14 Iul 15 Iul 16 Iul 17 Iul 18 Iul
Inginerie şi Management Industrial IMg 50 10 1 4 3 1 1
Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii ETC 475 709 157 212 203 117 20
Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei CTI 103 113 27 39 23 18 6
Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii (cu taxă) ETCX 37 1 - - - - 1
Inginerie Electronică şi Telecomunicaţii (R. Moldova) ETCMd 4 3 1 - - 2 -
Calculatoare şi Tehnologia Informaţiei (cu taxă) CTIX 9 - - - - -
Inginerie şi Management Industrial (cu taxă) IMgX 4 - - - - -
TOTAL 682 836 186 255 229 138 28
si
Automatică şi Calculatoare (721)Domeniul preferat Presc. Locuri Total înscrişi 14 Iul 15 Iul 16 Iul 17 Iul 18 Iul
Calculatoare CTI 225 600 149 148 195 89 19
Ingineria Sistemelor Automate IS 225 102 22 22 36 19 3
Calculatoare (cu taxă) CTIX 100 - - - - -
Ingineria Sistemelor Automate (cu taxă) ISX 50 - - - - -
Calculatoare (R. Moldova) CTIMd 4 6 1 4 - 1 -
Tehnologia Informaţiei TI 50 13 3 7 1 2 -
Tehnologia Informaţiei (cu taxă) TIX 25 - - - - -
TOTAL 679 721 175 181 232 111 22
la electronica 1.5 pe loc si la automatica calc. vad cam 2.35 pe loc
Eu m-am inscris la UPB - Electronica si Telecomunicatii
la toate cele 3 sectii fara taxa ..si am pus si cele fara taxa desi nu-mi doresc acolo
dargo
18th July 2008, 21:39
Eh las ca si gasca din viteazul e bine reprezentata..:clap:.. sa vedem care e mai tare :) :mf_swordfight: ..ca banuiesc ca intre astea doua o sa se dea batalia ...intrebare.. daca poti sa-mi raspunzi desigur :P...cam cu ce medii vin cei din vianu care dau la poli de la bac?
Medii peste 9 in orice caz... pe la 9,30 sa zic, evident mai mult sau mai putin. Daca ar fi sa fac o medie dupa cunoscuti, probabil ca ar fi pe la 9,50.
kalashnikov
25th July 2008, 17:34
am intrat si la facultate , la universitate la mate-info:imported_icon_cool2:icon_mrgreen:
#EffecT
25th July 2008, 17:40
Desteptu' lu tata :icon_mrgreen: felicitari..:respect:
Acum te asteptam sa dai berea promisa :beer:
kalashnikov
26th July 2008, 09:56
logic , eh .. acum dupa ce toate s-au terminat sa inceapa betia :)
dargo
26th July 2008, 10:45
Locul 35 la ASE - REI. Astept ode de preaslavire.
#Caddy
26th July 2008, 14:14
Loc 212/475 - Politehnica - 9.60/9.20 (in probe) medie admitere 9.33 Electronica si Telecomunicatii (fara taxa) - ETC
Mai sunteti careva la ETC?
multa bafta in urmatorii 4 ani :)
St3phano
29th July 2008, 14:52
sa traiti bajeti si sa va deie Dumnezeu sanatate si putere de munca... :))
serios acuma: e perioada aproape cea mai faina din viata.
sa o respectati si sa o tratati cu constiintiozitate si consecventa! :imported_icon_beer: :afro: :drunk:
anamarya
5th August 2008, 15:57
Loc 212/475 - Politehnica - 9.60/9.20 (in probe) medie admitere 9.33 Electronica si Telecomunicatii (fara taxa) - ETC
Mai sunteti careva la ETC?
Locul 35 la ASE - REI. Astept ode de preaslavire.
am intrat si la facultate , la universitate la mate-info:imported_icon_cool2:icon_mrgreen:
FELICITARI!!!! (un pci cu intarziere, dar totusi)..... distractie multa... restante putine...
UPB=UPT=UPI=UPC Aceeasi organizare acelasi regulament, chiar aceleasi materii, chiar aceeasi programa...
la UPb sunt 2 sesiuni normale in februarie si iunie si una de restante la final de august inceput de septembrie.
in fiecare semestru se dau partiale dar se dau la curs, intre saptamananile 8 si 10. de asemenea acestea nu sunt obligatorii si se pot reface la examen. unicele care sunt obligatorii sunt colocviile de laborator si proiectele.
eli.
15th September 2008, 09:50
succes copii(si mie) in noul an scolar :yes:
leviathan
15th September 2008, 12:04
intreabare ...care a fost ultima medie la electronica si telecomunicatii ?la fara taxa
MihaiStelistuL
15th September 2008, 13:25
mie o lene sa ma duc la scoala :mad22::wallbash:
roby_stelist4ever
15th September 2008, 13:30
mie o lene sa ma duc la scoala :mad22::wallbash:
cui nu ii e.. dupa 3 luni de "hibernat" mi-e urat sa ma duc acum la scoala.
oop
15th September 2008, 13:42
ehe ... ce bine era in liceu !!! :59:
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.