PDA

View Full Version : Formula ideala pentru echipa nationala

eli.
18th June 2006, 22:01
Sa zicem ca maine Romania ar disputa un meci si voi ati fi selectioneri . Care credeti ca este formula ideala ?
Sa pastram obiectivitatea necesara!

eu as trimite urmatorul 11 pe teren :
sistem : 4-4-2
jucatori :
Coman
----------------------------
Ogararu , Chivu , Goian , Badoi
Cocis , Balan , Radoi , Dica
---------------------------
Niculae/Mazilu , Mutu
--------------------------
mizez pe jucatorii din campionat

geoovy
18th June 2006, 22:14
Sa zicem ca maine Romania ar disputa un meci si voi ati fi selectioneri . Care credeti ca este formula ideala ?
Sa pastram obiectivitatea necesara!

eu as trimite urmatorul 11 pe teren :
sistem : 4-4-2
jucatori :
Coman
Ogararu , Chivu , Goian , Badoi
Cocis , Balan , Radoi , Dica
---------------------------
Niculae/Mazilu , Mutu
--------------------------
mizez pe jucatorii din campionat
mda...doar ca badoi joaca pe dreapta...nu prea avem nici la nationala fundas stanga...presupun ca va juca Chivu pe stanga, iar in centru Goian si Tamas...Cocis va juca in centru in locul lui Balan, iar pe dreapta va juca Nicolita sau... oprita :whistling ...Dica sigur nu va juca pe stanga la nationala, cu toate ca in trecut a mai facut-o, si chiar bine...mi-aduc aminte meciul cu Germania, 5-1, dar acela a fost o exceptie...oricum, pana in toamna mai e...avem alte planuri pana atunci...de exemplu cu cine vom ataca noi intrarea in UCL

LoMax8
18th June 2006, 22:25
(4-3-1-2)

Ogararu Goian Tamas Rat
Petre Radoi Cocis
Dica
Niculae Mutu

sau (4-3-3)

Ogararu Goian Tamas Rat
Petre Radoi Cocis
Niculae Buga Mutu

Am tinut cont de parcursul Stelei si al Rapidului anul asta. Si dupa parerea mea astia sunt jucatorii din primul 11.

h1911
18th June 2006, 22:25
Daca toti jucatorii ar fi in forma as vedea un mijloc format din Nicolita,Cocis,Radoi,Mitea si un atac format din Mutu si Neaga.

geoovy
18th June 2006, 22:29
4-3-1-2

Ogararu Goian Tamas Rat
Petre Radoi Cocis
Dica
Niculae Mutu
sau 4-3-3

Ogararu Goian Tamas Rat
Petre Radoi Cocis
Niculae Buga Mutu

Am tinut cont de parcursul Stelei si al Rapidului anul asta. Si dupa parerea mea astia sunt jucatorii din primul 11
interesante formule...fara Chivu...daca nu este accidentat, Chivu sigur va fi titular...este sigur peste Tamas
Coman
Ogararu Goian Chivu Rat
Nicolita Radoi Cocis Mitea
Niculae Mutu

LoMax8
18th June 2006, 22:36
Am uitat de Chivu sincer si asta pt k a fost accidentat mai tot timpul. Cand este in forma este peste Tamas si Goian si orice fundas. Totusi intre Tamas si Goian sa-l pun langa Chivu nush pe cine sa aleg. Tamas da mai multa siguranta in aparare, joaca defensiv, bun la deposedari, paseaza direct si bine, imi place. Goian te scoate cand nu te asteptzi din rahat cu cate un gol fenomenal. Fundas-golgheter ce mai!!!

Ogararu Tamas Goian Chivu ar fi o alta idee de aparare interesanta si cred ca si cea mai buna solutzie.Asta pt k pe Rat nu prea il vad la TV si nush ce mai stie cu mingea. Si pt k tot pe el ne bazam pe stanga. Cristi s-ar descurca de minune pe stanga k doar a mai jucat. La mijloc in loc de F.Petre ar fi bun Badoi. Cocis e obligatori, Radoi la fel. Pe stanga nu stiu pe cine de aia am si propus un sistem 4-3-3. Poate F.Petre, Mirel Radoi, Cocis, Nicolitza dar nush dak ar merge.In atac Mutu ca e creieru si Daniel Niculae pt k e cel mai bun atacant, in vederea mea din campionatul proaspat incheiat desi statistica arata altfel.

h1911
18th June 2006, 22:42
Tamas e varza nu e nimic de capul lui in ultimul meci din grupa(nu mai tin minte cu cine) a fost dezastru noroc cu aia ca au dat-o o data in bara si o data peste poarta din 10 metri.Nu are nici jumatate din valoarea lui Goian.

geoovy
18th June 2006, 22:44
Ogararu Tamas Goian Chivu ar fi o alta idee de aparare interesanta si cred ca si cea mai buna solutzie.
formula asta am zis-o si eu prima data
presupun ca va juca Chivu pe stanga, iar in centru Goian si Tamas...
dar daca Tamas va mai face mult tusa la Spartak(de cand a plecat de la dinamo nu a prins nici un meci ca titular la rusi) nu va prinde nici 22-ul convocat pt meci

Taica Tereza
18th June 2006, 22:49
Sistemul cu care am batut Cehia e dupa mine cel mai bun. As aseza cam asa
sistem:4-2-3-1
Coman
Ogararu, Goian, Chivu, Rat
Radoi, Ovidiu Petre
Buga(Nicolita), Mutu, Cocis
D.Niculae(Mazilu)

geoovy
18th June 2006, 22:52
Sistemul cu care am batut Cehia e dupa mine cel mai bun. As aseza cam asa
sistem:4-2-3-1
Coman
Ogararu, Goian, Chivu, Rat
Radoi, Ovidiu Petre
Buga(Nicolita), Mutu, Cocis
D.Niculae(Mazilu)
Ovidiu Petre ii varza...ii exact profilul mult iubitului nostru Soava

Taica Tereza
18th June 2006, 22:56
Ovidiu Petre ii varza...ii exact profilul mult iubitului nostru Soava
Stiu man, dar in afara de el pe postul ala sunt doar 2 oameni de valoare in Romania: Para si Herea.Personal as juca pe oricare din ei in locul lui Petre, dar asa cum Soava era slabiciunea lui Iordanescu, Petre e a lui Piturca si cred ca va ramane asa multa vreme. Parerea mea.

LoMax8
18th June 2006, 23:11
Sorry nu am fost atent la ce ai scris. Legat de tamas nu stiu absolut nimik de el legat de evolutiile sale de la rusi dar s-a vazut k juma de sezon cat a fo la dinamo el a fost creierul si stalpul in aparare. Dak zici ca face tusa atunci nu e bun. Eu personal sunt adeptul oamenilor care joaca si nu au neaparat nume cunoscut in europa( gen Contra, gen Marius Niculae etc)
Stiu man, dar in afara de el pe postul ala sunt doar 2 oameni de valoare in Romania: Para si Herea.Personal as juca pe oricare din ei in locul lui Petre, dar asa cum Soava era slabiciunea lui Iordanescu, Petre e a lui Piturca si cred ca va ramane asa multa vreme. Parerea mea.

Ai dreptate M Tereza...Petre e a lu Piturca. Ne trebe un mijlocas cu viziune la centru, poate T Balan. Noi avem doi mijlocasi cu profil defensiv.Radoi si O Petre. Bun Radoi ramane ca-i cu 10 clase peste "Sarma". In loc de astalalt pe cine sa punem....vorba vine, pe cine ati propune?

LoMax8
18th June 2006, 23:13

Ai dreptate M Tereza...Petre e a lu Piturca. Ne trebe un mijlocas cu viziune la centru, poate T Balan. Noi avem doi mijlocasi cu profil defensiv.Radoi si O Petre. Bun Radoi ramane ca-i cu 10 clase peste "Sarma". In loc de astalalt pe cine sa punem....vorba vine, pe cine ati propune?

aris-din-zalau
19th June 2006, 00:07
formula ideala este:

Lobontz

Contra ; Tamas ; Goian ; Chivu

Nicolitza ; Mutu ; Dica

Niculae ; Buga

eli.
19th June 2006, 00:22
formula ideala este:

Lobontz

Nicolitza ; Mutu ; Dica

Niculae ; Buga
las schimba pe Contra cu Ogararu care este cel mai bun fundas dreapta roman si pe Buga cu Mazilu :D in fine fiecare cu parerea lui... interesant la tine ca nu lai pus pe Cocis sau Balan

#EffecT
19th June 2006, 01:36
Eu ash miza pe un sistem ultra ofensiv 3-4-3 ! :D
Ash alege urmatorul 11
Coman

Chivu Goian Tamas

Nicolitza Radoi Cocis Rat

Mutu Mazilu D.Niculae

CristiMor
19th June 2006, 05:57
hmmmmm asa as dori eu sa arate formula de start :)

Ogararu(f.dreapta) Goian(a.central) Ghioanea(a.central) Chivu(f.stinga)

Mirel Radoi(in fata aparatorilor precum Makalele la Chelsea)

T.Balan(mijlocas Dreapta) Cocis(mijlocas ofensiv) Nicolita(mijlocas stinga)

Mazilu D. Niculae (atacanti)

eli.
19th June 2006, 14:19
hmmmmm asa as dori eu sa arate formula de start :)

Ogararu(f.dreapta) Goian(a.central) Ghioanea(a.central) Chivu(f.stinga)

Mirel Radoi(in fata aparatorilor precum Makalele la Chelsea)

T.Balan(mijlocas Dreapta) Cocis(mijlocas ofensiv) Nicolita(mijlocas stinga)

Mazilu D. Niculae (atacanti)
fara Mutu "vedeta" nationalei ? :) lol..
faza e ca la el e problema mare... in atac nu prea face multe la mijloc nu are loc , + ca el la Juve joaca mijlocas din cate stiu eu nu ?

ZIZOU
19th June 2006, 14:39
formula ideala este:

Lobontz

Nicolitza ; Mutu ; Dica

Niculae ; Buga
Aris gandeste un pic,Chivu nu o sa joace fundas stanga,pentru ca o sa joace fundas central+ca Rat nu joaca rau pe postul de fundas stanga.
Formula ideala ar fi asa:

Lobont

Ogararu Goian Chivu Rat

Radoi

Nicolita Cocis(sau Dica,depinde forma jucatorilor) Mutu

Mazilu D. Niculae

Ar fi mai bine sa inceapa Pitigoi cu Mutu mijlocas stanga pentru ca pe acest post joaca si la Juventus,joaca si mijlocas dreapta dar pe acest post il avem pe Banelinho +ca Mutu joaca mai bine pe stangga decat pe dreapta.

Acum trebuie sa fim alaturi de echipa nationala mai mult ca niciodata,pentru ca avem o sansa mare sa ne calificam dar daca nu ne calificam nici acuma avem dreaptul sa-i criticam.

CristiMor
19th June 2006, 20:06
fara Mutu "vedeta" nationalei ? :) lol..
faza e ca la el e problema mare... in atac nu prea face multe la mijloc nu are loc , + ca el la Juve joaca mijlocas din cate stiu eu nu ?

Da joaca mijlocas dreapta Mutu la Juventus. Mie unul numi place de el nici a persoana si nici ca jucator. Mia placut de el ca jucator dar vedetismul asta i sa urcat la cap :). Ramin alaturi de formula mea care cred ca sa potrivi cel mai bine ptr Nationala parerea mea :)

ZIZOU
19th June 2006, 20:31
Da joaca mijlocas dreapta Mutu la Juventus. Mie unul numi place de el nici a persoana si nici ca jucator. Mia placut de el ca jucator dar vedetismul asta i sa urcat la cap :). Ramin alaturi de formula mea care cred ca sa potrivi cel mai bine ptr Nationala parerea mea :)
Chiar daca nu-ti place Mutu,gandeste-te ca fara el suntem zero barat.Si acum nu mai are fite,s-a schimbat foarte mult dupa experienta cu drogurile.Un lucru e clar,fara Mutu nu facem nimic,trebuie sa speram ca Mutu va fi in cea mai buna forma pentru meciurile din preliminarii.

balteanu_marius
19th June 2006, 22:28
____________|```````````|____________
| Lobont |
| OGARARU GOIAN CHIVU RAT |
| (Contra) (Tamas) (Ghionea) (Pulhac) |
| |
| (?) (Paraschiv) |
| RADOI Ov. Petre |
| |
| (Buga) (Cocis) (T. Balan) | | Nicolita Dica MUTU |
| |
| (mazilu) |
| D. Niculae |

cei scrisi cu majuscule sunt titulari incontestabili

balteanu_marius
19th June 2006, 22:31
Lobont(Coman)
OGARARU(Contra) GOIAN(Tamas) CHIVU(Ghionea) RAT(?)
RADOI(?) Ov. Petre(Paraschiv)
Nicolita(Buga) Dica(Cocis) MUTU(T. Balan)
D. Niculae(Mazilu)

cei scrisi cu majuscule sunt titulari incontestabili

CristiMor
19th June 2006, 23:01
Chiar daca nu-ti place Mutu,gandeste-te ca fara el suntem zero barat.Si acum nu mai are fite,s-a schimbat foarte mult dupa experienta cu drogurile.Un lucru e clar,fara Mutu nu facem nimic,trebuie sa speram ca Mutu va fi in cea mai buna forma pentru meciurile din preliminarii.

National Romaniei nu trebe sa stea intrun singur jucator eu cred ca sunt jucatori carel pot inlocui pe Mutu la orice ora.

dargo
23rd June 2006, 18:01
asadar, Piturca utilizeaza la nationala un sistem modern 4-2-3-1, sistem utilizat si de barcelona si care va fi probabil incercat si de Oli la Steaua:

Lobont (Coman/Popa)

Ogararu (Contra/Badoi) Chivu (Ghionea/Canu) Goian (Maftei/M.Constantin) Rat (Pulhac/Balace)

Radoi (Tamas/Margaritescu) Ov.Petre (Paraschiv/V.Negru)

Nicolita (Fl.Petre/Oprita) Cocis (Dica/Buga) Mutu (D.Niculae/Maldarasanu)

Mazilu (Niculescu/M.Niculae)

eli.
23rd June 2006, 18:03
asadar, Piturca utilizeaza la nationala un sistem modern 4-2-3-1, sistem utilizat si de barcelona si care va fi probabil incercat si de Oli la Steaua:

Lobont (Coman/Popa)

Ogararu (Contra/Badoi) Chivu (Ghionea/Canu) Goian (Maftei/M.Constantin) Rat (Pulhac/Balace)

Radoi (Tamas/Margaritescu) Ov.Petre (Paraschiv/V.Negru)

Nicolita (Fl.Petre/) Cocis (Dica/Buga) Mutu (D.Niculae/Maldarasanu)

Mazilu (Niculescu/M.Niculae)
nu prea cred cal va lasa Piti acasa pe vedeta nationalei Contra si sal ia pe Ogararu... oricum dupa transferul la Ajax ar merita asa ceva.

dargo
23rd June 2006, 18:10
nu prea cred cal va lasa Piti acasa pe vedeta nationalei Contra si sal ia pe Ogararu... oricum dupa transferul la Ajax ar merita asa ceva.
am scris cum ar trebui sa arate nationala. Insa uite, ca sa-i fac pe plac lui Piti l-am lasat pe Oprita a 3-a solutie la mijlocas dreapta ofensiv, ca oricum nu exista solutii pt postul ala.

Edit: inca ceva, l-am uitat pe Mitea, insa el trebuie sa reconfirme la club. Solutii pt postul lui avem.

colonelu Voiculescu
25th June 2006, 12:18
Lobont
Contra , Galamaz , Curt ,Pompiliu Stoica
Fl Dumitru ,Ovidiu Petre , Soava , Mutu
Oprita , Cristea

Rezerve : Tiberiu Lung , Miu , Danciulescu , Alexa , Blocnotes , Mara , Barcauan , Dinita , Cursaru , fratii Ilie + Pesici (dupa ce obtine cetatenia romana )

miki_stelista
25th June 2006, 23:30
Lobont
Contra , Galamaz , Curt ,Pompiliu Stoica
Fl Dumitru ,Ovidiu Petre , Soava , Mutu
Oprita , Cristea

Rezerve : Tiberiu Lung , Miu , Danciulescu , Alexa , Blocnotes , Mara , Barcauan , Dinita , Cursaru , fratii Ilie + Pesici (dupa ce obtine cetatenia romana )

Colonele, nu zice, ca, la cum se misca Piti si la ce convocari face, nu m-as mira ca, intr-un meci cu....o echipa mai slaba (nu dam nume, echipa importanta...), asta sa fie primul 11...Sa dea Domnu' sa ma-nsel!

ZIZOU
26th June 2006, 20:45
National Romaniei nu trebe sa stea intrun singur jucator eu cred ca sunt jucatori carel pot inlocui pe Mutu la orice ora.
Eu nu prea cred.

LoMax8
26th June 2006, 20:49
NICI EU. Aceeasi parere cu tine Zizou. Fiecare Nationala are o vedeta(sau mai multe),momentan Mutu e vedeta noastra in atac si Chivu e vedeta din aparare. La mijloc(cel ofensiv il vizez) nu avem nici una.

dargo
26th June 2006, 23:50
NICI EU. Aceeasi parere cu tine Zizou. Fiecare Nationala are o vedeta(sau mai multe),momentan Mutu e vedeta noastra in atac si Chivu e vedeta din aparare. La mijloc(cel ofensiv il vizez) nu avem nici una.
Nu stim sa cautam mijlocasul ofensiv, nu de alta. Nicolae Dica, Albert Streit, Florin Cernat, Sanmartean...

LoMax8
27th June 2006, 20:38
Eu nu stiu cu siguranta sa caut mijlocas ofensiv. Vad ca tu stii. :) I-a vorbeste cu Piturca si tot staffu tehnic ca vad ca nici aia nu gasesc si poate te asculta pe tine. Ti-a trecut prin cap poate k nu avem inca unul f bun si care sa fie omul cu pasa decisiva.

dargo
28th June 2006, 11:13
Eu nu stiu cu siguranta sa caut mijlocas ofensiv. Vad ca tu stii. :) I-a vorbeste cu Piturca si tot staffu tehnic ca vad ca nici aia nu gasesc si poate te asculta pe tine. Ti-a trecut prin cap poate k nu avem inca unul f bun si care sa fie omul cu pasa decisiva.
:) Da, am si sustinut ca nu mai exista coordonatori romani de valoare. Insa dak tot utilizam sistemul asta, pai sa cautam cei mai buni pe post. E echipa nationala si remarci privind selectia exista si vor exista in continuare.

ZIZOU
30th June 2006, 02:25
Nu stim sa cautam mijlocasul ofensiv, nu de alta. Nicolae Dica, Albert Streit, Florin Cernat, Sanmartean...
LOL,Cernat,saracu de-abia ii rezerva la dinamo kiev,n-are ce cauta la nationala,Samartean putea fi un bun mijlocas ofensiv dar dupa cum stim,Lucian a stat mai mult pe tusa la Panatinaikos in cauza accidentarilor.
In Cocis nu prea am incredere,inca este tanar,poate deveni un jucator foarte bun,este si acum bun dar va mai trebui sa progreseze.
Cat despre Dica,nu stiu ce sa zic,cateodata prinde meciuri extraordinare,dar prinde si meciuri foarte slabe.

dargo
12th July 2006, 00:45
LOL,Cernat,saracu de-abia ii rezerva la dinamo kiev,n-are ce cauta la nationala,Samartean putea fi un bun mijlocas ofensiv dar dupa cum stim,Lucian a stat mai mult pe tusa la Panatinaikos in cauza accidentarilor.
In Cocis nu prea am incredere,inca este tanar,poate deveni un jucator foarte bun,este si acum bun dar va mai trebui sa progreseze.
Cat despre Dica,nu stiu ce sa zic,cateodata prinde meciuri extraordinare,dar prinde si meciuri foarte slabe.
Pai tocmai, trebe chemati si incercati, nu judecati dupa evolutiile sau mai rau, lipsa evolutiilor la club. De-asta exista meciuri amicale, nationala B sau trialuri.

kalashnikov
12th July 2006, 11:34
problema la echipa nationala este ca jucatorii care fac performanta afara nu joaca la adevarata lor valoare cand vin acasa. ei sunt obisnuiti sa joace pt multi bani si unii mai au si aere de vedete. nu ma mir k nu ne mai calificam la turnee finale , dar asta e dupa generatia de argint a lui Dobrin si dupa generatia de aur care o stim cu totii nu trebuia sa vina si generatia de tinichea ????

ketsbaya
12th July 2006, 18:26
nu k le-as lua apararea,stiu k ar trebui sa alerge sa manance pamantul cand e vorba de nationala,dar cand vezi ce conditii si dezinteres exista la nivelul federatiei...nu suntem in stare sa construim un stadion calumea pentru echipa nationala...k nu au cluburile bani am inteles,dar totusi este federatia Romina de Fotbal si nu's in stare sa faca un stadion.Nu mai zic de nasu ala care promite k face 4 stadioane in orase importante din tara...sincer ma apuca greata,mai ales cand il aud k vrea sa organizeze campionate europene,mondiale,finale de cupa uefa si alte chestii.

colonelu Voiculescu
12th July 2006, 21:15
Antrenor slab + jucatori slabi si mofturosi = performanta ZERO

Rio
14th July 2006, 19:39
Avem de ales intre 3 sisteme
1.traditionalul 4-4-2
2.4-3-1-2 - ceva in gen Milan
3.4-2-3-1 - Barcelona

In ceea ce priveste portarii avem de ales intre 5 portari(in ordinea scrisa)
1.Lobont
2.Coman
3.Curca
4.Popa
5.Stancioiu

Am pus 5 ca sa fie cat mai multi.Pentru postul de titular se bat Lobont si Coman.Ceilalti 3 se bat pentru postul de al treilea portar . Eu cred ca Curca se detaseaza in pluton

Fundasi centrali

1.Chivu
2.Goian
3.Iencsi
4.Ghionea
5.Tamas
6.M.Constantin
7.Maftei
8.M.Ciuca

Primii 4 sunt de preferat. Nu l-am pus pe Radoi si veti vedea de ce .Pe rapidisti i-am lasat la urma pentru ca joaca intr-un 3-5-2 necorespunzator defensivei Romaniei

Fundasi dreapta

1.Ogararu (sunt obiectiv oricum ar fi)
2.Contra
3.Badoi

Fundasi stanga

1.Rat
2.P.Stoica
3.Nesu ?! Stancu ?! Pulhac ?! Nici unul nu e suficient de valoros dupa mine.Poate Balace

Mijlocasi dreapta

1.Nicolita
2.Petre
3.Balan T.
4.Albert Streit !?

Mijlocasi stanga

1.Bostina
2.Mitea
3.G.Coman
4.D.Varga

Mijlocasi centrali

1.Radoi
2.Cocis
3.Maldarasanu(daca se termina cu accidentarea)
4.Paraschiv
5.Margaritescu
6.Emil Dica
7.O.Petre
8.Lovin
9.Fl.Dan
10.Alexa

Mijlocasi ofensivi

1.Mutu
2.Dica
3.Pancu
4.Buga
5.Danciulescu

Atacanti

1.D.Niculae
2.Mazilu
3.Iacob
4.Tilinca
5.S.Radu
6.M.Niculae
7.Oprita
8.Marica
9.C.Niculescu

ZIZOU
16th July 2006, 11:45
LOL,rio nu prea le ai cu fotbalul.M.Ciuca,S.radu,Tilinca,Oprita,Fl Dan,Lovin,Albert Streit,cu astia sigur nu ajungem la Euro 2008.

dargo
19th July 2006, 01:38
LOL,rio nu prea le ai cu fotbalul.M.Ciuca,S.radu,Tilinca,Oprita,Fl Dan,Lovin,Albert Streit,cu astia sigur nu ajungem la Euro 2008.
A facut si el o lista cat mai cuprinzatoare. Ia tu lista aia si propune pe cineva in locul astora. Oricum fiecare dintre ei sunt a 6-a rezerva pe postul respectiv. Si apropo, cu Albert Streit ce ai? cand l-ai vaz ultima oara jucand?

In alta ordine de idei, Rio, Piti joaca 4-2-3-1 gen Barcelona. A impus sistemul asta inca de la meciul cu Cehia de la Constanta si l-a "perpetuat" in turneul din SUA.
Deci ar trebui sa refaci oarecum posturile de la mijloc: centru defensiv, mijlocas ofensiv dreapta, ofensiv stanga, centru ofensiv.

$teauA
26th July 2006, 07:23
----------------------Lobont---------------------

Ogararu---------Goian-------Chivu------------Rat

----------------------Radoi----------------------

Nicolita-------------------------------------Mitea

----------------------Cocis-----------------------

----------------Mutu-------Niculae----------------

Lobont - Fiorentina
Ogararu - Ajax
Goian - Steaua
Chivu - Roma
Rat - Shakhtar
Radoi - Steaua
Nicolita - Steaua
Mitea - Ajax
Cocis - Sherrif
Mutu - Fiorentina
Niculae - Auxerre

8 stranieri
3 interni

Echipa asta are face treaba foarte buna in opinia mea, din pacate Piturca are alte idei.

ww
26th July 2006, 10:13
Lobont- Ogararu, Goian, Chivu, Rat- Petre, Radoi, Cocis, Mitea- Mutu, Mazilu

ioana20
26th July 2006, 13:11
...
Ogararu - Ajax
...
Echipa asta are face treaba foarte buna in opinia mea, din pacate Piturca are alte idei.
din pacate dupa spusele unui iubit selectioner Ogararu persista in greseala lui de a face 2-3 erori grave pe meci, asa ca nu are ce cauta la nationala :doh:

in alta ordine de idei...
D. Coman - OGARARU, GOIAN, GHIONEA, Rat - Nicolita, RADOI, Cocis, Mitea - Mutu, Mazilu
de ce nu Chivu? pai e prea complicat sa ne facem programul echipei nationale dupa ritmul lui, stim cu totii ca odata la cateva luni el este accidentat

miki_stelista
26th July 2006, 13:32
de ce nu Chivu? pai e prea complicat sa ne facem programul echipei nationale dupa ritmul lui, stim cu totii ca odata la cateva luni el este accidentat

Chiar daca e accidentat, s-a vazut ce greu e fara el in meciurile nationalei. Tot ce sper e sa depaseasca perioada de accidentari (in afara de accea care l-a tinut 9 luni departe de gazon, alta mai serioasa n-a avut...), deoarece el face parte din categoria liderilor incontestabili ai nationalei, alaturi de mutu, lobont si radoi.

DUMY86
19th August 2006, 15:09
Coman - Ogararu, Goian, Chivu, Rat - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Mitea - Dica, Mutu

raulutz
19th August 2006, 17:14
Coman - Ogararu, Goian, Chivu, Rat - Nicolita, Radoi, Paraschiv, Mitea - Dica, Mutu
4 2 3 1:

Coman/Lobont

Ogararu Goian Chivu Rat/P. Marin
Radoi Paraschiv
Nicolita Dica Cocis/Buga
Mutu
:x