View Full Version : Achizitiile Stelei !!!
THOTH
9th June 2006, 13:34
SURSA: www.stelisti.ro
Primul transfer al Stelei in noul sezon este atacantul Valentin Badea (22 de ani) de la FC Vaslui. Surse autorizate sustin ca gruparile s-au inteles, urmind ca fotbalistul sa vina azi la negocieri, iar luni sa efectueze vizita medicala.
Stelisti.ro l-a contactat azi pe Vali Badea, care se afla in orasul sau natal, Alexandria. La 17 ani juca in Divizia C, fiind cel mai bun jucator al Rulmentului. Aici l-a reperat Ioan Sdrobis, care l-a transferat la Jiul si apoi l-a adus la Vaslui. "Mustea de talent, dar era tare dezordonat in joc. L-am cizelat si ma bucur pentru ca a crescut enorm", a spus cel care l-a descoperit pe Cristi Chivu.
- Vali, Steaua si FC Vaslui s-au inteles in privinta transferului tau.
- Inseamna ca sint in fata celei mai mari ocazii a carierei mele de fotbalist. Sper sa n-o ratez.
- Informatia ca ai primit dupa meci programul de pregatire al Stelei a trezit suspiciuni.
- Sincer, si eu am fost surprins cind mi-a dat domnul Olaroiu programul. Nu ma asteptam. Cit priveste un eventual non-combat al meu cu Steaua nici n-are rost sa discutam. E o nebunie. La virsta mea nu pot sa intru in magarii pentru ca risc sa-mi distrug cariera. Si n-are rost. Dupa cum s-au derulat insa evenimentele puteau ridica semne de intrebare. Eu insa sint curat.
- Ce le transmiti suporterilor Stelei?
- Ca sint fantastici. M-am uitat anul asta la televizor la meciurile din Cupa UEFA ale Stelei si mi se zbirlea pielea cind auzeam cum e incurajata echipa din tribuna. Efectiv simti ca esti fotbalist cu o astfel de galerie in spate.
CE PARERE AVETI?
Maximus_X
9th June 2006, 13:40
Am o parere foarte buna. Sunt sigur ca va confirma. Sa fie intr-un ceas bun!
Multa bafta si cat mai multe goluri marcate! :fotbal:
JustMe
9th June 2006, 14:11
Sa speram ca in curand vom afla si numele celorlalti jucatori care vor fi transferati. Ce nu inteleg e de ce nu se spune care sunt cei patru jucatori inregistrati de Steaua la Liga...
ANTIDINAMO
9th June 2006, 14:13
Badea nu este rezolvat inca !
prima achizitie este Drida venit in compensatie pt Dinita !
astazi se vor finaliza transferurile a inca 2 ( doi ) jucatori romani ! vor fi surprize mari !
doamne antidinamo tu vrei sa murim de oftica aici... zi domle ce tot ne tii atata in suspans :)
oricum lui Badea i-a dat Oli programu de pregatire asa ca 80% e la Steaua
ANTIDINAMO
9th June 2006, 14:23
doamne antidinamo tu vrei sa murim de oftica aici... zi domle ce tot ne tii atata in suspans :)
oricum lui Badea i-a dat Oli programu de pregatire asa ca 80% e la Steaua
tot ce pot sa divulg acum este ca au fost depuse actele la liga lui Mitica pt :
Drida si Badea + inca 2 jucatori romani care vor fi 2 surprize ! :fotbal:
aris-din-zalau
9th June 2006, 14:24
e un transfer bun si cel a lui Badea si cel a lui Drida, am inceput foarte bine aceasta campanie si cred ca vom avea cea mai puternica campanie de achizitzii din ultimii 5 ani in Ghencea :yup: :yes:
aris-din-zalau
9th June 2006, 14:25
Drida si Badea + inca 2 jucatori romani ! :fotbal:
dar tu de unde stii acest lucru, esti prieten cu cineva de la Liga ??? :huh:
4steaua
9th June 2006, 14:32
badea este 90% al nostru!!isi doreste enorm sa joace la STEAUA si e un jucator destul de bun, cu mult peste cristea!!bine-ai venit vali!!!
THOTH
9th June 2006, 14:39
Antidinamo, stii tu ceva si nu vrei sa spui?
aris-din-zalau
9th June 2006, 14:42
de unde stii man, esti prieten cumva cu Mitica sau cu ceva apropiatzi ai Ligii ???? :lol: :huh:
ANTIDINAMO
9th June 2006, 14:46
de unde stii man, esti prieten cumva cu Mitica sau cu ceva apropiatzi ai Ligii ???? :lol: :huh:
arise mi-a spus dArgoseala !
JustMe
9th June 2006, 14:53
Antidinamo, stii tu ceva si nu vrei sa spui?
Stie, dar e secretos :)
JustMe
9th June 2006, 14:53
Daca au fost depuse actele inseamna ca sunt transferati deja nu?
:)
Steaua Forever
9th June 2006, 14:59
Indiferent ce stie ANTIDINAMO dar vad ca deja conducerea noastra a inceput sa lucreze si-au dat seama ca au gresit anul trecut cand nu au facut transferuri aproape deloc si nu vor sa repete greselile facute anul trecut despre jucatorii mentionati cred ca sant alegeri bune sant tineri technici sant bineveniti e bine ca se creaza concurenta in atac pentru ca nu putem sa asteptam totul de la Dica si Iacob........
aris-din-zalau
9th June 2006, 15:13
arise mi-a spus dArgoseala !
hmm.... :hmm:
si ce spune respectivul e adevarat ???? :rolleyes: :wink:
JustMe
9th June 2006, 15:28
hmm.... :hmm:
si ce spune respectivul e adevarat ???? :rolleyes: :wink:
Acuma si tu, glumea ca el i-ar fi spus. Are alte surse :)
DUMY86
9th June 2006, 15:37
Super-transfer dupa parerea mea, il vreau la Steaua de cand a jucat cu Dinamo, + ca a inscris si in meciul cu Steaua, si cu Rapid. Imi place ca are sange-rece, nu se pierde.
Steaua Forever
9th June 2006, 15:38
Daca are surse e foarte bine numai sa nu uite sa ne zica si noua cand se intampla ceva............
Wholigan
9th June 2006, 18:20
Ce stie el stiam si noi de aseara, de cand a zis Mitica la TV Sport ca am luat 4 jucatori, unul dintre ei fiind Drida, si a zis si ceva de Vali Badea, dar nu foarte clar...
Cei 2 jucatori surpriza ii va afla si el cand ii vom afla si noi.
Campania asta a inceput bine de tot
Campania asta a inceput bine de tot
rio, a inceput f bine ca intentii....ca achizitii propriu zise nu e extraordinar, dar poate o sa fiu contrazis de cei 2 in timpul meciurilor...si de conducatori prin viitoarele achizitii
#EffecT
9th June 2006, 18:55
Imi place foarte mult de Badea,un atacant cu mult sange rece in fatza portzii...!
Ana712
9th June 2006, 20:21
S-a confirmat deci ca Badea este 100% jucatorul Stelei nu?Ma bucur si sper sa faca o treaba ff buna...totusi nu cred ca ducem lipsa de atacanti... :unsure: as fi fost mai incantata de un fundas dreapta/stanga ceva..
Dani@Steaua4ever
9th June 2006, 20:40
lol ..cum adika nu ducem lipsa de atacanti?cristea si oprita ti se par tie atacanti?cu 5 goluri marcate amandoi intrun sezon intreg+uefa?!?!sa fim seriosi in atac avem nevoie de cele mai multe intariri..si la mijlok.
Gasim noi un fundas lateral bun..am incredere in oli sau MM.
mheemhee
9th June 2006, 21:44
bai sa mor pe voi va plateste cineva ca sa ii laudati pe astia????
ce kkt jucatori sunt astia 2 ??? pb ca aveam niste polite de platit..ca altfel nu pot sa imi imaginez cum am putut sa ii luam
cate goluri a dat badea sezonul asta??...e cumva un golgheter si io nu stiu??
de drida ala nu mai zic nimic...ala nu a jucat nici macar 1 data fotbal la nivel inalt in viata lui..sincer nici nu stiam ca exista dar din cate vad numai cuvinte "De lauda" sunt la adresa lui...bine nu pe siteul asta unde toata lumea e fericita
gata am castigat campionatul...ii laudam pt acea performanta..dar pt performanta de a aduce 2 jucatori numai pt ca unu e atacant si unu mijlocas chiar nu tb laudati(dar pb voi ii laudati si cand l-a adus pe ciocoiu sau alte petarde ca peste 2 sapt sa ii dam afara)
Ana712
9th June 2006, 21:53
lol ..cum adika nu ducem lipsa de atacanti?cristea si oprita ti se par tie atacanti?cu 5 goluri marcate amandoi intrun sezon intreg+uefa?!?!sa fim seriosi in atac avem nevoie de cele mai multe intariri..si la mijlok.
Gasim noi un fundas lateral bun..am incredere in oli sau MM.
Pei daca vrem sa aducem atacanti care sa ii faca (,) concurenta lui Iacob si Dica ar fi trebuit sa ne luam un atacant mai valoros...bun si Badea,dar e totusi bun pt Champions League?
rio, a inceput f bine ca intentii....ca achizitii propriu zise nu e extraordinar, dar poate o sa fiu contrazis de cei 2 in timpul meciurilor...si de conducatori prin viitoarele achizitii
l-am urmarit pe Badea si este un jucator valoros... pe drida l-am vazut in 2 meciuri si este un bun mingicar .... acum nu mi-am facut o impresie completa
se pare ca surprizele sunt Shroy, Griffiths si Twaite
se pare ca surprizele sunt Shroy, Griffiths si Twaite
nici unul nu va ajunge la Steaua stai relax , twaite il ia petrescu , pe Grefe asta nu da GB 1.5mil cand putem sal luam la anu pe gratis
red&blue forever
9th June 2006, 22:26
Aia Doi Sunt ......mazilu Si Balan(lazar) De La Sportul...................am O Presimtzire.................am Vb Cu Mama Omida Si Mi A Ghicit Intr O Pana De Aviara Moarta Ca Jucatorii De La Sportul Vor Fi Aia 2 Romani;))
am putea importa direct din Australia 3-4 australieni masivi care sa impinga jocul in momentele dificile
am putea importa direct din Australia 3-4 australieni masivi care sa impinga jocul in momentele dificile
si cine sa se duca pan la capatu lumii ? MM Stoica ? las ca e bine daca intradevar iam luat pe Badea si pe Drida... 2atacantzi .. acum trebe cineva pt postul pe care la lasat Ogararu .. neaparat
Dani@Steaua4ever
9th June 2006, 23:14
nu stiu dar decat sa umplii lotul cu unii gen drida sau ce se mai aude de astia de la national mai bine dam banii pe unu k lumea frate..degeaba ne facem lot de 25 dak toate rezervele o sa fie la fel de "buni" k alde cristea lovin etc...
Twaite na mai jucat fotbal de nu stiu cand..se antreneaza pe mai stiu io unde...am vzt toti cat ia luat lui cristocea pana a ajuns la o forma mai de doamne ajuta...shorj lam vzt si numi spune absolut nimik dar griffts e interesant..
categoria 'pigmei': cristocea, cristea, marin, chiar lovin jucatori incapabili sa face fata fotbalului modern...AFARA!
Dani@Steaua4ever
9th June 2006, 23:25
marin na jucat bine..a jucat f bine in toate meciurile kiar dak e mic de statura...iar cristocea kiar dak nu ma impresionat personal e tehnic si merge k rezerva in lokul unui bostina in forma...cat despre cristea oprita si lovinho ai dreptate..nu au ce cauta la noi.
allex_inl
9th June 2006, 23:26
categoria 'pigmei': cristocea, cristea, marin, chiar lovin jucatori incapabili sa face fata fotbalului modern...AFARA!
Gandesti ca un copil de 6 ani... Adu-ti aminte ce goluri a inscris Cristocea! Adu-ti aminte si ca incapabilul de Cristea a eliminat Valencia, prin golurile sale! Marin este peste Nesu, iar Lovin, chiar daca e cam dezordonat si mai da cu stangul in dreptul, totusi a avut si meciuri bune!
Asa ca mai bine vezi-ti tu de-ale tale si lasa conducerea Stelei sa se ocupe de transferuri!
jaap mi se pare ca faci posturi cam de aiurea... mai gandeste cand faci un post... nu stau sati explic fiecare in parte dar din ce ai zis tu pe Cristea las vedea mai "slabutz" repet mai slabutz atat
DUMY86
10th June 2006, 00:03
bai sa mor pe voi va plateste cineva ca sa ii laudati pe astia????
ce kkt jucatori sunt astia 2 ??? pb ca aveam niste polite de platit..ca altfel nu pot sa imi imaginez cum am putut sa ii luam
cate goluri a dat badea sezonul asta??...e cumva un golgheter si io nu stiu??
de drida ala nu mai zic nimic...ala nu a jucat nici macar 1 data fotbal la nivel inalt in viata lui..sincer nici nu stiam ca exista dar din cate vad numai cuvinte "De lauda" sunt la adresa lui...bine nu pe siteul asta unde toata lumea e fericita
gata am castigat campionatul...ii laudam pt acea performanta..dar pt performanta de a aduce 2 jucatori numai pt ca unu e atacant si unu mijlocas chiar nu tb laudati(dar pb voi ii laudati si cand l-a adus pe ciocoiu sau alte petarde ca peste 2 sapt sa ii dam afara)
V. Badea chiar este bun, iar pe Drida vad ca nu prea l-a urmarit nimeni. Oricum, antrenorii si conducatorii vad fotbalul altfel decat noi si cred ca stiu ei ce fac. Radoi si Nicolita erau super-vedete cand au venit la Steaua? Nu stiam prea multe de ei, si acum uite-i ca sunt 2 oameni de baza.
eli.
10th June 2006, 00:20
V. Badea chiar este bun, iar pe Drida vad ca nu prea l-a urmarit nimeni. Oricum, antrenorii si conducatorii vad fotbalul altfel decat noi si cred ca stiu ei ce fac. Radoi si Nicolita erau super-vedete cand au venit la Steaua? Nu stiam prea multe de ei, si acum uite-i ca sunt 2 oameni de baza.
si au avut ce vedea MM si Oli la Badea ca sa numai vorbim de Drida ... hai sa fim seriosi , cu astia 2 nu putem juca in Champions League mai vorbea unu de aici de Balba de la Iasi pt Champions League doamne ce petarde
ZIZOU
10th June 2006, 00:33
Badea este un jucator destul de bun,dar de Drida,nu cred ca e de Steaua.
Kingpin
10th June 2006, 00:42
Va rog sa lasatzi evolutziile lor sa vorbeasca!!
Ce va aduce conducerea in vara asta e bine venit.am incredere in OLI si MM ca vor aduce juactorii de care are nevoie STEAUA in acest moment pentru a accede in C.L.
Vor fi 5-6 transferuri care vor definitiva lotul bun pe care il avem in prezent. se va crea o concurenta pe fiecare post de unde numai echipa are de castigat!
nu putem sa aducem din prima zi toti juactorii pe care nii dorim dar pana la reunirea lotului am increderea ca va fi conturat in proportii mari lotul cu care vom ataca trofeul suprem al cluburilor!
ganditziva ca daca se aduc foarte multzi juactori deodata echipa va avea foarte mult de suferit la ceea ce inseamna omogenitate. scheletul actual este extraorinar, el trebuie doar peticit in zona posturilor deficitare!!!
#EffecT
10th June 2006, 01:15
Vad ca va tot datzi cu parerea despre viitoarea evolutzie a lui Drida la steaua !
O mica intrebare ,cate meciuri ale jiului atzi urmarit?
De cate ori l-atzi vazut in actziune pe Drida?
Cum putetzi sa etichetatzi un jucator "ca neavand valoare de steaua" doar pentru ca vine de la jiul si il cheama Drida?
Credetzi ca mm si cu oli nu se pricep la fotbal?
Credetzi ca l-a cumparat pentru ca sa stearga banca de rezerve?
Nu credetzi ca avem o strategie de transferuri?
Pana acum mm a adus jucatori valoroshi in ghencea!
Catzi dintre voi atzi avut incredere in Iacob sau Nicolitza atunci cand au ajuns la steaua?
De unde avetzi certitudinea ca acest jucator nu poate juca pentru steaua ?
mheemhee
10th June 2006, 02:39
Vad ca va tot datzi cu parerea despre viitoarea evolutzie a lui Drida la steaua !
O mica intrebare ,cate meciuri ale jiului atzi urmarit?
De cate ori l-atzi vazut in actziune pe Drida?
Cum putetzi sa etichetatzi un jucator "ca neavand valoare de steaua" doar pentru ca vine de la jiul si il cheama Drida?
Credetzi ca mm si cu oli nu se pricep la fotbal?
Credetzi ca l-a cumparat pentru ca sa stearga banca de rezerve?
Nu credetzi ca avem o strategie de transferuri?
Pana acum mm a adus jucatori valoroshi in ghencea!
Catzi dintre voi atzi avut incredere in Iacob sau Nicolitza atunci cand au ajuns la steaua?
De unde avetzi certitudinea ca acest jucator nu poate juca pentru steaua ?
de la arad
drida asta era huiduit la fiecare meci cand juca la UTA pt k stiu ca sunt aradean dar tin foarte mult cu STEAUA!este un jucator fara caracter si indolent si nu are ambitie de joc la meciuri!vali badea este un jucator bun din ce am vazut in meciurile cu echipele tari!imi doresc ca STEAUA sa ia ce ii mai bun si cu caracter!Trup si suflet pentru culori!Forza STEAUA!Spre titlul 24
comentariu facut de iotca - 08-06-2006 | 23:30 raspundeti
modifica acest comentariu
Drida!!!!!!
Nu prea stiu ce sa zic!Din cate stiu eu juca doar de placere la Jiul.Nici macar nu e la prima tinerete.E un om de afaceri care joaca si el in week-end-uri.Nu cred ca e cea mai buna decizie dar ma rog.O sti MM ce face.Ala de la Vaslui e bun.Oricum ca veni vb de Cristea cred ca ar tb imprumutat(nu vandut), si vandut Baciu ca oricum nu prea joaca si si cand joaca o cam balbaie.
comentariu facut de vali_gherman - 09-06-2006 | 01:40 raspundeti
RE: Drida!!!!!!
nu vreau sa fiu acid,dar drida ar juca mai bine la ocna sugatag,nu are nci o treaba,ce au vazut la el??? curios,sunt din petrosani si stiu foarte bine ce vorbesc,nu este de steaua
comentariu facut de arien - 09-06-2006 | 12:21 raspunde
citez de pe siteul stelei
cand luam 2 jucatori care nu au stralucit nici la echipele care erau la un pas sa retrogradeze ce vrei sa facem sa sarim in sus de fericire??
macar pe Neaga sa fie in stare sa il aduca...
dargo
10th June 2006, 10:23
cand luam 2 jucatori care nu au stralucit nici la echipele care erau la un pas sa retrogradeze ce vrei sa facem sa sarim in sus de fericire??
macar pe Neaga sa fie in stare sa il aduca...
Vezi ca pe Badea l-au laudat toti aia pe care i-ai citat. Despre Drida toti avem rezerve, insa ramane de vazut. Si Badea chiar a stralucit la Vaslui, in masura in care poti straluci la o echipa care se bate la retrogradare. Preferai sa-l ia Dinamo si dupa aia sa urli ca de l-au luat ei si nu l-am luat noi ?
Clujeanu`
10th June 2006, 10:50
Drida nu prea joaca si era si rezerva la jiul!(are deja 24 de ani)Nu cred ca-i o afacere buna!Ce sa zic de V. Badea? E un pariu care-l face MM si Oli!De Drida cred ca-i un pariu deja pierdut!
#EffecT
10th June 2006, 11:18
Drida a fost adus la steaua pentru ca este un jucator polivalent(poate evolua ca mijlocas dreapta,central si atacant) ramane de vazut daca a fost un transfer reusit!
De Valentin Badea sunt cel mai fericit,un jucator rapid,tehnic ...este o achizitzie buna :yes:
Ma mir ca Rednic nu a incercat sa-l aduca la dinamue!
dargo
10th June 2006, 11:20
Drida a fost adus la steaua pentru ca este un jucator polivalent(poate evolua ca mijlocas dreapta,central si atacant) ramane de vazut daca a fost un transfer reusit!
De Valentin Badea sunt cel mai fericit,un jucator rapid,tehnic ...este o achizitzie buna :yes:
Ma mir ca Rednic nu a incercat sa-l aduca la dinamue!
A incercat, insa ne-am miscat noi mai repede. Cei de la Dinamo nu si-au stabilit inca o campanie de achizitii. Eu asa cred.
Clujeanu`
10th June 2006, 11:23
A incercat, insa ne-am miscat noi mai repede. Cei de la Dinamo nu si-au stabilit inca o campanie de achizitii. Eu asa cred.
Nu ne mai poti spune niste transferuri bomba?macar un PM!
Kingpin
10th June 2006, 12:18
Vor veni jucatori la care nici nu ne gandim!
superglue
10th June 2006, 12:22
Nu pot sa imi dau cu parerea referitor la cum vor juca cei ce au venit / ce vor veni. Astept sa ii vad la lucru in tricoul Stelei.
Daca nu ma insel Badea si Drida au fost cu selectionata LPF la Timisoara? :D
Va fi un fel de Steaua 2 acolo, Oli putand urmari si aduce mai lejer jucatori la Steaua :D
#EffecT
10th June 2006, 12:24
Doar Badea a fost convocat la natzionala LPF!
dargo
10th June 2006, 16:01
Nu ne mai poti spune niste transferuri bomba?macar un PM!
Da ce-s eu? Mafalda?
CristiMor
10th June 2006, 17:44
Eu unul nu cred ca ca V.Badea este mai bun ca si Cristea cum era la inceput. Nu este jucator de Champions League. Iar Drida nu ar trebui sa fie la Steaua.
colonelu Voiculescu
10th June 2006, 18:14
Drida!!!!!!
Nu prea stiu ce sa zic!Din cate stiu eu juca doar de placere la Jiul.Nici macar nu e la prima tinerete.E un om de afaceri care joaca si el in week-end-uri.Nu cred ca e cea mai buna decizie dar ma rog....
muhahaha
Drida vine pe post de jucator de fotbal sau de investitor ?
Nu l-am urmarit , asa ca nu pot zice nimic ... momentan
Badea V . e un transfer reusit !
RedStar
10th June 2006, 19:34
mheemhee esti cam debusolat. Drida are 24 de ani.
Mabrick
11th June 2006, 01:09
pe Drida am inteles ca l-au luat pt ca era liber de contract iar mm nu se mai poate abtine cand e vorba de asa ceva
#EffecT
11th June 2006, 02:18
pe Drida am inteles ca l-au luat pt ca era liber de contract iar mm nu se mai poate abtine cand e vorba de asa ceva
Nu cred ca Drida ishi incheia contractul in vara asta cu Jiul Petrosani!
Se spune ca ar fi venit in contul transferului lui Dinitza de la noi la Jiul!
Ramane de vazut daca a fost un transfer reusit sau nu!
mheemhee
11th June 2006, 09:21
mheemhee esti cam debusolat. Drida are 24 de ani.
tu esti cam debusolat
io am dat doar unele citate de pe celalalt site daca vezi am pus si userul deasupra si am scris si jos "citez de pe siteul stelei"
ca om de afaceri a nimerito(scria si in gsp ca e unu` din ei mai bogati jucatori din divizia A)...ca varsta mai putin....bine daca e sa ne luam ca pe NEAGA l-a dat afara la o varsta apropiata "pt ca era prea batran" atunci e valabila si a 2a afirmatie :D
MIREL6RADOI
11th June 2006, 14:21
“Sunt stelist de mic copil”
Laurenţiu MUSCALU
După meciul cu Steaua, Olăroiu i-a înmânat lui Vali Badea programul individual de antrenament pe care toţi steliştii îl urmează în pauza competiţională.
PRO: Când semnezi contractul cu Steaua?
Badea: Acum sunt la Alexandria, alături de familie. Am stat departe de casă aproape un an şi am simţit nevoia să mă mai liniştesc după acest sezon nebun pentru Vaslui.
PRO: Crezi că e o glumă?
Badea: Nici vorbă! Ştiu că este o treabă serioasă, pentru că la finalul jocului cu Steaua Cosmin Olăroiu a venit la mine şi mi-a dat un program de antrenament. Cosmin Olăroiu mi-a transmis încă de acum trei săptămâni când am fost la selecţionata LPF că o să vin la Steaua din vară. Acum, aştept să mă sune.
PRO: Crezi că Porumboiu va renunţa la tine?
Badea: Am vorbit cu domnul Adrian Porumboiu şi mi-a spus să aştept până voi primi un semn. După patru ani la Vaslui, cred că mi-am făcut datoria.
PRO: Te-a surprins oferta de la Steaua?
Badea: Sincer, nu. Nu m-am ferit să spun niciodată că simpatizez cu Steaua încă din vremea copilăriei. Un prim vis al carierei mele este aproape de îndeplinire.
PRO: Te-ai distrat cu cele mai bune apărări din ţară în acest campionat.
Badea: Mi-am făcut datoria. Am dat gol şi cu Steaua, şi cu Dinamo, dar şi cu Rapid. Acest lucru m-a adus mai mult în atenţia granzilor.
PRO: Care sunt idolii tăi?
Badea: Hagi şi Lăcătuş. Abia aştept să intru în vestiarul în care au stat mari jucători. Ştiu istoria Stelei ca pe Tatăl Nostru!
PRO: Acum trei ani jucai cu Vasluiul în “C”...
Badea: Nici prin gând nu-mi trecea că voi ajunge la o echipă aşa de mare. Am dat cam 100 de goluri în eşaloanele inferioare. Trebuie să repet perforamnţa şi în prima divizie.
prosport.ro
LoMax8
11th June 2006, 14:35
Zic ca tre sa avem incredere in transferurile facute, mm stie ce stie ca doar nu e nebun sa aduca jucatori si sa nu fie buni de nimik
DUMY86
11th June 2006, 14:51
Pana acum, MM le-a cam nimerit cu jucatorii liberi de contract. Victoras era si el liber de contract, nu stiu cati ii dadeau sanse, la Rapid nu a jucat aproape deloc. Sa fiu sincer, si eu am fost sceptic in privinta lui. Si uite ca la Steaua a jucat foarte bine pana sa se intalneasca cu mercenarul de Burca.
ANTIDINAMO
12th June 2006, 10:17
se pare ca nu v-ati vindecat de boala de a pune botu' la ce mint astia prin asa zisele ziare de sport !
GG e hotarat sa dea banii intrati in contul clubului pe achizitii ! si vor fi 5-6 + fundas dreapta ! pana acum s-a realizat doar una Badea ! cum am mai spus Drida vine in contul lui Dinita si nu se pune la transferuri !
au ramas 4-5 + fundas dreapta ! vor fi 2-3 straini si 2-3 romani !
ce vantura astia prin presa sunt povesti .....
si pentru ca tot vorbesc unii pe forum ca stiu DEJA transferurile STELEI va spunem noi un nume rezolvat : TARNOVEANU !
MIREL6RADOI
12th June 2006, 10:20
NOI?Noi,cine?Tarnoveanu,nu e jucatorul lui dinamo?
Geoovy:camp 2005-06 a jucat la Gloria Bistrita.
On topic:Badea nu joaca pe aceeasi pozitie precum Iacob?
geoovy
12th June 2006, 10:29
si pentru ca tot vorbesc unii pe forum ca stiu DEJA transferurile STELEI va spunem noi un nume rezolvat : TARNOVEANU !
unde s-a remarcat, pe ce post joaca, ca nu am auzit de el :(
ANTIDINAMO
12th June 2006, 11:12
Tarnoveanu este atacant , 22 ani joaca la gloria si la nationala de tineret !
poate Pacurar este jucatorul lui dinamue !
Badea nu este varf de careu gen Iacob deaorece fuge si dribleaza !
#EffecT
12th June 2006, 11:57
Acest Tarnavean(parca asha il cheama) a fost convocat de Oli la natzionala LPF!!!
Acolo probabil a fost multzumit de prestatzia lui si iata cum s-a rezolvat un transfer!
De altfel singurul gol marcat de aceasta natzionala a fost marcat chiar de catre Tarnavean.
Totushi ,Gloria sa vinda stelei jucatori,dupa conflictul din acest sezon??mi-e greu sa cred...
JustMe
12th June 2006, 12:18
Acest Tarnavean(parca asha il cheama) a fost convocat de Oli la natzionala LPF!!!
Acolo probabil a fost multzumit de prestatzia lui si iata cum s-a rezolvat un transfer!
De altfel singurul gol marcat de aceasta natzionala a fost marcat chiar de catre Tarnavean.
Totushi ,Gloria sa vinda stelei jucatori,dupa conflictul din acest sezon??mi-e greu sa cred...
Pai daca e deja rezolvat inseamna ca e vandut :) deci se poate :P
p4link
12th June 2006, 12:30
Steaua n-a renunţat la intenţia de a-l lua pe vîrful lui FC Naţional, Ryan Griffiths. Olăroiu este cel care insistă pentru atacantul australian, care mai are încă un an de contract cu gruparea din Parcul cu Platani. Steaua e dispusă să ofere 500.000 de euro pentru Griffiths (25 de ani). El a marcat în acest sezon 7 goluri, dintre care 3 în meciurile cu Dinamo
Fotbalistul Vali Badea a semnat pe 5 ani cu gruparea din Ghencea. Iata ce a declarat Vali Badea despre suporterii Stelei: "Sunt fantastici. M-am uitat anul asta la televizor la meciurile din Cupa UEFA ale Stelei si mi se zbirlea pielea cind auzeam cum e incurajata echipa din tribuna. Efectiv simti ca esti fotbalist cu o astfel de galerie in spate."
Despre ultima achiziţie a Stelei, Gigi Becali crede că va fi un jucător indispensabil Stelei. ”În cel mult un an de zile, Vali Badea va fi indispensabil Stelei. Dacă nu am dreptate, înseamnă că nu mă pricep la fotbal”, a declarat finanţatorul Stelei.
Foştii vasluieni, Valentin Badea şi Bogdan Panait au semnat în această dimineaţă cu echipa din Ghencea. Totodată, cu echipa roş-albastră şi-a parafat înţelegerea şi fostul jucător al Jiului, Adrian Drida. Dacă Badea şi-a pus semnătura pe un contract care se va derula pe o perioadă pe 5 ani, ceilalţi doi sunt în momentul de faţă, în toiul discuţiilor cu oficialii Stelei.
Vom reveni cu amănunte
se pare ca nu v-ati vindecat de boala de a pune botu' la ce mint astia prin asa zisele ziare de sport !
GG e hotarat sa dea banii intrati in contul clubului pe achizitii ! si vor fi 5-6 + fundas dreapta ! pana acum s-a realizat doar una Badea ! cum am mai spus Drida vine in contul lui Dinita si nu se pune la transferuri !
au ramas 4-5 + fundas dreapta ! vor fi 2-3 straini si 2-3 romani !
ce vantura astia prin presa sunt povesti .....
sa intelegem ca astia sunt acei 2-3 romani? badea,panait si tarnavean? si drida in contul lui dinita? curat surprize:neutral:..n-as prea zice ca astea sunt achizitii de cl :? ziceai acum cateva zile ca romanii sunt 2 mijlocasi si un atacant..
ramane sa vedem ce urmeaza si cine vine in locul lui ogararu..si ce straini...
eli.
12th June 2006, 15:45
Foştii vasluieni, Valentin Badea şi Bogdan Panait au semnat în această dimineaţă cu echipa din Ghencea. Totodată, cu echipa roş-albastră şi-a parafat înţelegerea şi fostul jucător al Jiului, Adrian Drida. Cei trei şi-au pus semnăturile pe contracte care se vor derula pe o perioadă pe 5 ani.
Valentin Badea, în vârstă de 22 de ani, evoluează pe postul de atacant, în timp ce Bogdan Panait, de 23 de ani, joacă fundaş. Mijlocaşul Adrian Drida, în vârstă de 24 de ani, s-a declarat un fan al grupării steliste încă din timpul campionatului trecut.
Drida a semnat prin fax, datorită faptului că se află la Arad şi nu a putut fi prezent astăzi în biroul patronului stelist. Cei 3 se vor prezenta la reunirea lotului pe 23 iunie.
www.prosport.ro
sincer nu comentez.. om trai si om vedea daca astea 3transferuri ne-a intarit echipa pt CL !
sper sa faca treaba buna Panait.. app ce post ? fundas de care ??
http://img154.imageshack.us/img154/8924/148258157f787eb86506d5123428en.jpg (http://imageshack.us)
http://img120.imageshack.us/img120/5190/1482581924fb0206b6a655123420qo.jpg (http://imageshack.us)
Maximus_X
12th June 2006, 16:08
Tarnoveanu este atacant , 22 ani joaca la gloria si la nationala de tineret !
poate Pacurar este jucatorul lui dinamue !
Badea nu este varf de careu gen Iacob deaorece fuge si dribleaza !
Cool man! Ma bucur sa aflu aceste vesti. Inca o mutare inteligenta.
Singura intrebare care mi-o pun legata de atac, e daca intr-adevar mai e nevoie de Neaga. Personal cred ca ptr. un jucator de valoarea lui exista loc la Steaua. Sper sa nu patzeasca ca Danciulescu... cand s-a intors din China.
tecton_sdr
12th June 2006, 16:12
doamne-ajuta...mie badea imi place...ceilalti 2...chiar nu stiu ce post joaca...si mai ales cum joaca
JustMe
12th June 2006, 16:30
sper sa faca treaba buna Panait.. app ce post ? fundas de care ??
fundas central. cred ca pleaca Baciu
drblackhorse
12th June 2006, 16:31
Panait este fundasicentral si Drida este mijlocasi.
Cand a fost transferat Goian aceleasi comentarii ca Vezi Doamne "A facut si el un joc bun impotriva Stelei si gata" si in acest moment este super Goian.
A venit Cristea pe bani multi cu surle si trambite si a facut un singur meci senzational cu valencia si atat.
Sa avem rabdare. Se spune ca fata omului spune multe despre el. V Badea are o figura draguta de om inteligent. La golul marcat impotriva lui Dinamo a rezolvat faza cu sange rece in stil de mare varf. 90% di atacanti ar fi sutat ca disperatii,dar badea a intors si portarul si un aparator, adica elegant. Badea la finalizare isi asuma responsabilitatea si gandeste bine pe moment. Parerea mea ca la finalizare gaseste solutii mult mai bune decat ori care alt jucator de la Steaua.
Cum pot unii sa vorbeasca despre jucatori despre care nu stiu nici macar pe ce post joaca.
Ne vedem in grupele Champions League
JustMe
12th June 2006, 16:33
sa intelegem ca astia sunt acei 2-3 romani? badea,panait si tarnavean? si drida in contul lui dinita? curat surprize:neutral:..n-as prea zice ca astea sunt achizitii de cl :? ziceai acum cateva zile ca romanii sunt 2 mijlocasi si un atacant..
ramane sa vedem ce urmeaza si cine vine in locul lui ogararu..si ce straini...
Rabdare, rabdare ca o sa afli mai multe :)
aris-din-zalau
12th June 2006, 16:36
am inceput cu dreptul campania e transferuri, acum trebuie sa asteptam Mondialul si apoi sa vedem ce surprize ne mai rezerva MM, de-abia astept.... :yes: :fotbal:
eli.
12th June 2006, 16:50
fundas central. cred ca pleaca Baciu
pai dc sa plece ? unul il inloc pe Ghionea unul pe Goian... asa ca mai bine sa fie concurenta pe posturi
Bogdan Panait: ”E un vis să joci la Steaua!”
Noua achiziţie a Stelei, Bogdan Panait, a declarat pentru stelisti.ro: ”E un vis să joci la Steaua! Mi-am dorit să ajung la o echipă puternică din campionat, însă transferul la Steaua depăşeşte chiar şi aşteptările mele. Sper să contribui la succesele viitoare ale echipei şi să fiu de folos pentru atingerea obiectivelor propuse. Îmi doresc foarte mult să ajung în Liga Campionilor. Cred că este tot ce-şi poate dori mai mult un fotbalist”
www.stelisti.ro
eli.
12th June 2006, 17:45
Bogdan Panait: ”E un vis să joci la Steaua!”
Noua achiziţie a Stelei, Bogdan Panait, a declarat pentru stelisti.ro: ”E un vis să joci la Steaua! Mi-am dorit să ajung la o echipă puternică din campionat, însă transferul la Steaua depăşeşte chiar şi aşteptările mele. Sper să contribui la succesele viitoare ale echipei şi să fiu de folos pentru atingerea obiectivelor propuse. Îmi doresc foarte mult să ajung în Liga Campionilor. Cred că este tot ce-şi poate dori mai mult un fotbalist”
www.stelisti.ro
Clujeanu`
12th June 2006, 19:35
Mare surpriza!!!!A venit Panait! Vezi antidinamo ,ca ai ramas dator cu un jucator ,asa ca nu le mai ghici!(daca chiar sti da-mi un PM si vad daca ai dreptate) Tarnaveanu inca n-o semnat!
eusunt
12th June 2006, 21:25
Mare surpriza!!!!A venit Panait! Vezi antidinamo ,ca ai ramas dator cu un jucator ,asa ca nu le mai ghici!(daca chiar sti da-mi un PM si vad daca ai dreptate) Tarnaveanu inca n-o semnat!
Pai simplu astazi la prezentarea celor 3...GG a marturisit ca MM ii impuie capul cu 2straini dar nu le retine numele...vrajeala..nu vrea sa le incurce itele lui MM...dar stiti voi ca ce isi pune in minte MM se rezolva...asshea ca rabdare ca vor fi 6 achizitii in vara astaa....100%
JustMe
12th June 2006, 21:59
Stie ce zice Antidinamo. Tarnaveanu nu a semnat, dar e rezolvat adica cluburile s-au inteles, si mai ramane doar ca el sa semneze.
Kingpin
12th June 2006, 22:04
Stie ce zice Antidinamo. Tarnaveanu nu a semnat, dar e rezolvat adica cluburile s-au inteles, si mai ramane doar ca el sa semneze.
am un prieten care a jucat la gloria si mia spus ca e cam bezmetic tarnaveanu!
sincer nu mil doresc la Steaua, dar daca va veni sper sa ma contrazica!
JustMe
12th June 2006, 22:11
am un prieten care a jucat la gloria si mia spus ca e cam bezmetic tarnaveanu!
sincer nu mil doresc la Steaua, dar daca va veni sper sa ma contrazica!
E tanar si cred ca o sa se maturizeze la Steaua.
#EffecT
12th June 2006, 22:31
Mai de unde atata sigurantza pe voi,in privintza lui Tarnaveanu?
De unde avetzi voi cunostiintze atat de bine informate?
Statzi linistitzi ca daca se intzelegeau cluburile intre ele,fitzi siguri ca jiji declara deja ca Tarnaveanu este jucatorul stelei !
CristiMor
12th June 2006, 22:36
Mai de unde atata sigurantza pe voi,in privintza lui Tarnaveanu?
De unde avetzi voi cunostiintze atat de bine informate?
Statzi linistitzi ca daca se intzelegeau cluburile intre ele,fitzi siguri ca jiji declara deja ca Tarnaveanu este jucatorul stelei !
Tu chiar pui botul la toate prostiile? Lasai pe dinsi sa creada ca stiu dar defapt nu stiu mai mult decit noi adica nimik.
h1911
12th June 2006, 22:57
Bun au venit 3 jucatori,foarte bine era nevoie de ei in lot dar nici unul nu e de primul 11(inca).Vor veni si ceva jucatori de mare valoare si experienta sau ne bazam doar pe tinere sperante?
Dani@Steaua4ever
12th June 2006, 23:22
daca deja vb de sigura venire a lui tarnavean deja am avea 4 transferuri....cum am zis inca 2 dp la bacau si asta a fost marea campanie...nu zik k nu sunt buni..stie MM ce cumpara dar nici unu nu e in stare sa intre in primu 11 ...totusi e inca devreme si mai asteptam niste transferuri cu adevarat spectaculoase..
GT29
12th June 2006, 23:25
Cu tot respectul pentru cei 3 fotbalisti adusi pana acum, imi place sa cred ca vom face si transferari de CL.....
Se vehiculau nume unteresanta Valencia, Lopez, Tony...dar pana acum doar divizia A. Nu cred ca putem ridica pretentii de CL ca ce am adus pana acum sau cu ce mai putem aduce din divizia A.
Cred ca si la titlu vom avea probleme continuand asa...
OK...accept sa fiu injurat, dar sper ca sinceri fiind imi veti da dreptate.
Daca vrem CL si performanta aduceti jucatori straini, ei sunt reteta.
Aduceti 2-3 valori care au confirmat sau macar au potential deosebit.
Cu Valencia, Lopez sau altii din America de sud sau Africa se poate face performanta adevarata.
Altfel ne vom bucura de cate un titlu castigat si atat!
Fotbalul adevarat, recunoscut este in CL sau in finala UEFA.
Restul....maruntis.
Avem bani, avem nume, haideti sa lasam prejudecatile gen este strain, este musulman, este catolic si sa aducem jucatori adevarati de afara.
GB, MM si Oli, haideti sa facem pasul catrea fotbalul adevarat!
dargo
12th June 2006, 23:34
Daca vrem CL si performanta aduceti jucatori straini, ei sunt reteta.
Aduceti 2-3 valori care au confirmat sau macar au potential deosebit.
Cu Valencia, Lopez sau altii din America de sud sau Africa se poate face performanta adevarata.
Nu cred ca zice nimeni ca nu trebuie adusi straini, chiar Mm a spus ca Steaua va aduce 2-3 straini in vara asta, insa in mod clar nu puteau fi rezolvate transferurile pana acum.
Cu alte cuvinte, ce incerc eu sa zic, este ca privesti problema un pic cam aiurea, in sensul ca nu a spus nimeni ca aceasta campanie se va baza numai pe jucatorii din Divizia A. Insa cei din Romania au putut fi rezolvati repede. Pentru cei din strainatate trebuie negociat + ca numele nu sunt inca clare, jucatorii trebe urmariti la campionatul mondial.
GT29
12th June 2006, 23:45
Nu am vrut sa fiu mai mult decat insinuant...dargo!
Pur si simple asta am simtit, iar dupa "bomba" de asta iarna, suflu si'n iaurt!
Sunt de acord ca este un foarte bun inceput, dar daca nu aducem jucatori cu adevarat performanti, nu cred ca vom reusi prea multe.
Nu uit ca avem doua tururi preliminare, iar in ultimul inainte de grupe nu o sa fie usor!
Nu uit ca avem partea stanga la mijloc descoperita ( nu numeric ci ca valoare ), ma gandesc ca pe flancuri in aparare este mulr de imbunatatit, ca si mai ales avem nevoie sa intarim atacul care, dupa parerea mea. nu a dat un randament deosebit .
Iar cu voia dumneavoastra ultimul pe lista, am mai avea nevoie de un mijlocas central adevarat....cu tot respectul pentru Lovin!
Si chair cred in jucatorii straini! Ce se'ntampla in Europa imi da dreptate: incepand cu Barcelona, Arsenal. Inter si terminand cu FC Thun.
dargo
13th June 2006, 00:20
Nu am vrut sa fiu mai mult decat insinuant...dargo!
Pur si simple asta am simtit, iar dupa "bomba" de asta iarna, suflu si'n iaurt!
Sunt de acord ca este un foarte bun inceput, dar daca nu aducem jucatori cu adevarat performanti, nu cred ca vom reusi prea multe.
Nu uit ca avem doua tururi preliminare, iar in ultimul inainte de grupe nu o sa fie usor!
Nu uit ca avem partea stanga la mijloc descoperita ( nu numeric ci ca valoare ), ma gandesc ca pe flancuri in aparare este mulr de imbunatatit, ca si mai ales avem nevoie sa intarim atacul care, dupa parerea mea. nu a dat un randament deosebit .
Iar cu voia dumneavoastra ultimul pe lista, am mai avea nevoie de un mijlocas central adevarat....cu tot respectul pentru Lovin!
Si chair cred in jucatorii straini! Ce se'ntampla in Europa imi da dreptate: incepand cu Barcelona, Arsenal. Inter si terminand cu FC Thun.
Bun, de acord cu tine, si repet, n-a zis nimeni ca nu e cazul sa mai aducem straini. Bine, poate doar jiji, care la o adica e de inteles cu mania pt romani, insa nu cred ca parerea aia a lui era pe post de ordin.
Dupa cum spuneam, tu dai impresia ca te contrazici cu cineva, cand de fapt nimeni nu e impotriva ta, atat :). Nici macar conducerea, care a zis ca va aduce straini.
Un fundas lateral si 1-2 mijlocasi. Cam astea is tintele din strainatate cred eu.
eli.
13th June 2006, 01:51
iata niste goluri date de Bogdan Panait : http://www.gsp.ro/index.php?a=46808&shift=1
din cate inteleg este un fundas care urca foarte bine in atac.. asai sau ma insel ?
oricum dupa numaru clipurilor cu golurile lui a dat 3 in acest sezon..
stefan_moraru
13th June 2006, 08:02
....vinde, ca Jean mereu joaca la doua capete, cine da bani mai multi e prietenul lui. Sper ca acesti cvasi-anonimi sa confirme asa cum s-a intampalt si cu Iacob la Steaua.
ANTIDINAMO
13th June 2006, 11:53
in sezonul care a trecut GG nu a bagat de loc mana in buzunar !
din contra a ramas un profit de cca 4,5 mil euro in contul clubului !
din acesti bani se vor face transferuri !
Dani@Steaua4ever
13th June 2006, 12:43
pana acum am cheltuit cam 1.5mil de E din ce se vehiculeaza in presa...mai avem 3mil...sa vedem cum ai cheltuim...mai avem goluri pe postu de fundas lateral,mijlocas lateral si un atacant zik io...iar cu 3mil nu putem sa luam 3 buni..mai tre sa dea si gigi 1mil 2 de la el.
JustMe
13th June 2006, 13:19
Se pare ca romani nu prea o sa mai putem lua daca ii adevarat ce scrie pe stelisti.ro:
Cooperativă împotriva Stelei
2006-06-13 11:40:00
Săptămînalul Fanatik publică un material în care se spune că mai multe cluburi din Liga 1 au avut o întîlnire în care s-a hotărît să facă o coaliţie împotriva Stelei. La mijlocul săptămînii trecute, mai mulţi conducători de club s-au întîlnit la Bucureşti pentru a-l stopa pe Gigi Becali. Iniţiatorii acestui demers sînt conducerile Rapidului şi a lui Dinamo, fiind persoane care vorbesc de George Copos şi Nicolae Badea.
În afara celor două cluburi, la întîlnirea ultrasecretă ar fi participat FC Naţional, FC Argeş, Poli Timişoara, FC Vaslui, CFR Cluj, Gloria Bistriţa şi Ceahlăul Piatra Neamţ. S-a vorbit despre un embargo în ceea ce priveşte transferurile jucătorilor către Steaua şi motivarea suplimentară a echipelor de mai sus în meciurile contra Stelei, spune săptămînalul Fanatik.
p4link
13th June 2006, 13:34
Mai e postat odata articolul asta JustMe...in threadul "Hai sa radem cu totii"
THOTH
13th June 2006, 13:41
Ma pufneste rasul candvad ce scriu astia in Fanatik... Vaslui si Piatra Neamt impotriva Stelei.... HA HA HA....
Pe complexatii de la dinamo si rapid ii intzeleg... le e frica ca nu mai pupa iar campionatul vreo 6 ani... ceea ce nu este imposibil daca intram in Champions League si mai luam ceva malai de acolo, sau daca ajungem sa trecem de grupe... Imaginea Stelei va creste si de aici sunt numai avantaje: jucatorii vor fi tentati sa vina mai degraba la Steaua (unde se face performanta) si nu la complexati, poti vinde jucatori pe sume mari (deja am inceput cu Ogararu) si alte avantaje care decurg numai din faptul ca esti o echipa de top in EUROPA.
Asa ca pot sa faca ei cate coalitii vor.... pot sa infiinteze chiar Asociatia Complexatilor din Liga 1 iar presedinte sa fie Borcea. :punk:
Gepeto
13th June 2006, 15:59
Problema este una singura: Gigi Becali...Faptul ca nu doreste sa cumpere jucatori experimentati din campionate puternice sau jucatori din nationale participante la CM2006 si vrea doar jucatori romani...asta spune mult...Faptul ca nu se pricepe deloc la fotbal, dar se baga peste Oli si MM la transferuri...asta e un lucru rau.
Avem nevoie de jucatori caliti in campionate puternice, jucatori cu experienta, adevarati profesionisti ca Radoi sau Ghionea...
Pe de alta parte, cand vezi achizitia numita Carlos Bufonul...parca tot mai buni ar fi ai nostrii...
Ramane de vazut... ;)
P.S. Cea mai mare durere este lipsa unui coordonator de joc, bun dribleur si pasator...
Kingpin
13th June 2006, 16:35
Problema este una singura: Gigi Becali...Faptul ca nu doreste sa cumpere jucatori experimentati din campionate puternice sau jucatori din nationale participante la CM2006 si vrea doar jucatori romani...asta spune mult...Faptul ca nu se pricepe deloc la fotbal, dar se baga peste Oli si MM la transferuri...asta e un lucru rau.
Avem nevoie de jucatori caliti in campionate puternice, jucatori cu experienta, adevarati profesionisti ca Radoi sau Ghionea...
Pe de alta parte, cand vezi achizitia numita Carlos Bufonul...parca tot mai buni ar fi ai nostrii...
Ramane de vazut... ;)
P.S. Cea mai mare durere este lipsa unui coordonator de joc, bun dribleur si pasator...
sa avem rabdare ca poate va veni!
totusi uitate ca noi am inceput sa luam jucatori desi celelalte echipe din divizie nu au transferat mai nimic. am incredere ca se vor achizitiona juactori cu experienta in zilele ce vor urma!
Pe de alta parte, cand vezi achizitia numita Carlos Bufonul...parca tot mai buni ar fi ai nostrii...nu sunt de accord cu tine aici...consider ca transferul lui carlos este unul f bun...a facut greseli majore doar cu boro si rapid in campionat...atunci cand aproape TOATA echipa a jucat prost. dupa parerea mea are o singura greseala mare a lui, cea din meciul tur cu rapid din uefa..dar in rest a aparat bine si f bine...sa nu uitam de meciurile cu galati, betis..
colonelu Voiculescu
13th June 2006, 18:53
Tarnavean (Gloria ) este sau nu este rezolvat de Steaua ?
GT29
13th June 2006, 19:04
citesc un interviu cu Drida si el spune ca nu a semnat!!
nu inteleg nimic!...sper sa aducem jucatori de afara, sa trecem peste prejudecati...
africa si america de sud reprezinta piete deosebite...am vazut la ecuadorieni adevarati fotbalisti...daca nu putem aduce din brazilia, poate reusim africa sau columbia, perua, paraguai, columbia...
eu inca mai sper in Olaroiu, poate chiar si MM
Tarnavean cred ca poate sa fie un fotbalist bun!
dargo
13th June 2006, 19:24
io sunt in stare sa pun pariu ca vom vedea straini la Steaua in vara asta. Declaratia aia a lui gigi era una politica, si in plus nu era una de genul "gata, nu mai vine nici un strain", ci mai degraba "prefer romanii, insa Mm si Oli se pricep mai bine".
steauaclub.tk
13th June 2006, 19:24
Drida nu a semnat inca pentru ca nu este in Bucuresti. La Mondiale au aparut si jucatori interesanti, dar asa cum i-am vazut noi, tot asa i-au observat si alti zeci de impresari, care o sa le caute echipe in alte tari, nu la noi.
ANTIDINAMO
14th June 2006, 09:34
Drida a semnat contractul primit pe fax !
prioritari sunt acum un fundas dreapta , un mijlocas de creatie si un atacant !
sunt discutii cu mai multi jucatori din campionat : Thwaite , Cocis , Balan T dar si cu 3 straini : portughez + 2 sudamericani ! Thwaite ii expira contractul in curand si poate veni liber , pt. Cocis s-a reinnoit oferta , Balan e in stand by functie de Cocis .
sunt posibile si surprize adica jucatori la care nu se gandeste nimeni gen Tarnovean !
functie de ce rezolva Olaroiu in Germania cu strainii se va actiona la sfarsitul acestei saptamanii -inceputul saptamanii urmatoare !
Kingpin
14th June 2006, 11:39
Antidinamo vreau sa te og si eu ceva: lasal bre pe Tarnavean acolo unde e ca ii merge bine. este sub ce avem in acest moment la Steaua!
dargo
14th June 2006, 11:42
Antidinamo vreau sa te og si eu ceva: lasal bre pe Tarnavean acolo unde e ca ii merge bine. este sub ce avem in acest moment la Steaua!
Nush daca e neaparat sub, dar in orice caz nu cred ca avem nevoie nici de el nici de Griffiths. Nu de atacanti ducem lipsa, mai ales daca vine si Neaga plus un mijlocas ofensiv, eventual Cocis.
miki_stelista
14th June 2006, 11:56
Nu de atacanti ducem lipsa, mai ales daca vine si Neaga plus un mijlocas ofensiv, eventual Cocis.
Si cand te gandesti ca tocmai de lucrul asta ne plangeam pana acum, de lipsa de atacanti....
ANTIDINAMO
14th June 2006, 12:14
Nush daca e neaparat sub, dar in orice caz nu cred ca avem nevoie nici de el nici de Griffiths. Nu de atacanti ducem lipsa, mai ales daca vine si Neaga plus un mijlocas ofensiv, eventual Cocis.
domnu dargoseala esti in gresala mare daca ii consideri pe Oprita & Cristea ATACANTI ! juniorii Litu & Simion mai au mult pana sa aiba fata de TITULARI la STEAUA !
apropos : Tarnovean & Griffiths ii plac lui Olaroiu ! nu stim daca parerea ta conteaza ! :baby:
p.s. domnu dargoseala ce zici domne de ,,premonitia'' noastra de anul trecut ca vine Drida la STEAUA ? cine e mai informat ? in nicun caz tu !
AssAsin0
14th June 2006, 13:07
Da cocis poate evolua si ca mijlocash de creatzie ?
dargo
14th June 2006, 16:22
Si cand te gandesti ca tocmai de lucrul asta ne plangeam pana acum, de lipsa de atacanti....
io nu m-am plans de asta aproape deloc... tot timpul am zis ca un atacant e suficient. Pai luati-o asa, Badea il dubleaza pe Iacob, Dica va fi dublat de Neaga sau Cocis, deci nu vad ce am mai putea face cu Griffiths sau Tarnavean.
Sau hai sa vedem cele 3 formule ofensive posibile, in functie de tactica folosita, 4-4-2, 4-2-3-1, sau cum spun cei de la gsp, 4-3-1-2 (sau 4-3-3):
I. Iacob (Badea) - Dica (Neaga, Cocis)
II. Dica (Drida), Neaga (Cristocea), Nicolita (Oprita, Cocis) - Iacob (Badea)
III. Dica (Cristocea) - Iacob (Oprita) , V.Badea (Neaga)
Evident ca toate cele scrise tin cont de aducerea lui Neaga sau Cocis, insa ma indoiesc ca s-ar putea intampla sa nu ajunga nici unul in Ghencea, ci dupa cum vad lucrurile mai degraba sunt sanse sa ajunga amandoi.
Insa in conditiile de fata, sincer nu vad la ce ar fi de folos Stelei aducerea lui Griffiths sau Tarnavean, din moment ce ei nu ar fi altceva decat a 4-a solutie ca atacanti, iar personal cred ca n-are sens acest lucru. Mai bine tinem un junior ca a 4-a solutie, mai ales ca in solutii de criza pot fi reprofilati jucatori ca Nicolita, Cristocea sau Drida.
domnu dargoseala esti in gresala mare daca ii consideri pe Oprita & Cristea ATACANTI !
Asadar, "domnu antidinamo", nu-i consider pe Oprita si Cristea atacanti de Steaua, asa cum consider ca oricum dupa urmatoarele sosiri, si nu ma refer la Tarnavean si Griffiths, ei nu vor mai avea loc la aceasta echipa.
Da cocis poate evolua si ca mijlocash de creatzie ?
Cocis evolueaza ca mijlocas ofensiv. Un mijlocas de creatie pe postul asta evolueaza: mijlocas ofensiv. Poate Cocis insa din postura de mijlocas ofensiv sa joace coordonator, sau mijlocas de creatie, la Steaua? personal cred ca nu. Dupa cum nu cred ca putem gasi un astfel de coordonator, care cand striga "aaa" sa stie toti jucatorii unde sa se duca si el sa dea o pasa cu ochii inchisi care sa ajunga la atacant in postura de 1 la 1.
Bel_Ami
14th June 2006, 16:28
Badea si Drida sunt ok. As zice ca de la mijloc in sus suntem acoperiti acum....sper sa ramana Gabi desi gsp zicea ca e transferabil la 500 de mii de dolari ..........nu e cam putin?! Panait e un jucator pe care kiar il doream.....are mult talent ..... o sa ajunga mare! Se pregateste Tibi Balan? Sursa e tot gsp! Cocis vrea la Steaua.....GG a zis k face tot posibilul sa il aduca! Sa se intoarca si Neaga! Dar un fundas drepta in locul lui George? K Panait e stangaci!
#EffecT
14th June 2006, 16:30
Da...o analiza foarte completa din partea ta dargo :yes:
Problema e ca mai intai trebuie sa apara jucatorii si pe urma sa ne gandim la tactica pe care o va alege oli.
Raman la parerea ca nici Cocis si nici Neaga nu vor ajunge la steaua,deshi ar fi extraordinar sa-i aducem pe cei doi.
Mai trebuie la steaua 3 jucatori,un fundas dreapta,un mijlocas central si un atacant ! sa vedem cu ce impresii vine Oli de la mondiale
dargo
14th June 2006, 17:01
Da...o analiza foarte completa din partea ta dargo :yes:
Problema e ca mai intai trebuie sa apara jucatorii si pe urma sa ne gandim la tactica pe care o va alege oli.
Raman la parerea ca nici Cocis si nici Neaga nu vor ajunge la steaua,deshi ar fi extraordinar sa-i aducem pe cei doi.
Mai trebuie la steaua 3 jucatori,un fundas dreapta,un mijlocas central si un atacant ! sa vedem cu ce impresii vine Oli de la mondiale
Singurul motiv pentru care ma leg de tactica este tocmai faptul ca tactica trebuie sa stabileasca jucatorii si nu invers. In sensul ca Oli are in cap ce sistem va folosi la anul, si in functie de acesta va vedea ce posturi trebuie acoperite. Naiba, poate vrea sa treaca pe 3-5-2, si atunci nu mai avem nevoie de inlocuitor pt Ogararu. Evident ca asta e putin probabil, insa era un exemplu.
De asta ziceam de tactica. Una e dak vei juca 4-2-3-1 si alta e daca vei juca 4-3-1-2. Ca sa ai dublura pentru fiecare post trebuie mai intai sa stabilesti care sunt posturile :D
Cat despre Neaga, eu cred ca are toate sansele sa vina. Cel mult coreenii pot cere o despagubire de la el daca reziliaza contractul, insa nu cred ca se poate cifra la mai mult de cateva sute de mii, care pot fi platite de Steaua.
ZIZOU
15th June 2006, 16:57
io nu m-am plans de asta aproape deloc... tot timpul am zis ca un atacant e suficient. Pai luati-o asa, Badea il dubleaza pe Iacob, Dica va fi dublat de Neaga sau Cocis, deci nu vad ce am mai putea face cu Griffiths sau Tarnavean.
Sau hai sa vedem cele 3 formule ofensive posibile, in functie de tactica folosita, 4-4-2, 4-2-3-1, sau cum spun cei de la gsp, 4-3-1-2 (sau 4-3-3):
I. Iacob (Badea) - Dica (Neaga, Cocis)
II. Dica (Drida), Neaga (Cristocea), Nicolita (Oprita, Cocis) - Iacob (Badea)
III. Dica (Cristocea) - Iacob (Oprita) , V.Badea (Neaga)
Evident ca toate cele scrise tin cont de aducerea lui Neaga sau Cocis, insa ma indoiesc ca s-ar putea intampla sa nu ajunga nici unul in Ghencea, ci dupa cum vad lucrurile mai degraba sunt sanse sa ajunga amandoi.
Insa in conditiile de fata, sincer nu vad la ce ar fi de folos Stelei aducerea lui Griffiths sau Tarnavean, din moment ce ei nu ar fi altceva decat a 4-a solutie ca atacanti, iar personal cred ca n-are sens acest lucru. Mai bine tinem un junior ca a 4-a solutie, mai ales ca in solutii de criza pot fi reprofilati jucatori ca Nicolita, Cristocea sau Drida.
Asadar, "domnu antidinamo", nu-i consider pe Oprita si Cristea atacanti de Steaua, asa cum consider ca oricum dupa urmatoarele sosiri, si nu ma refer la Tarnavean si Griffiths, ei nu vor mai avea loc la aceasta echipa.
Cocis evolueaza ca mijlocas ofensiv. Un mijlocas de creatie pe postul asta evolueaza: mijlocas ofensiv. Poate Cocis insa din postura de mijlocas ofensiv sa joace coordonator, sau mijlocas de creatie, la Steaua? personal cred ca nu. Dupa cum nu cred ca putem gasi un astfel de coordonator, care cand striga "aaa" sa stie toti jucatorii unde sa se duca si el sa dea o pasa cu ochii inchisi care sa ajunga la atacant in postura de 1 la 1.
Dargo,te putem inlocui cu Olaroiu.:))
Gepeto
20th June 2006, 15:11
Proaspăta achiziţie a Stelei, Adrian Drida, nu duce grija zilei de mîine, susţine săptămînalul Fanatik. Fostul jucător al Jiului este un om bogat, iar fotbalul îl face din plăcere. ”Am afaceri şi mulţi angajaţi care muncesc pentru mine. Fără sprijinul soţiei nu aş fi reuşit”, a spus Drida. ”Banii pe care-i cîştigam din primele de joc de la Jiul îmi ajungeau să fac plinul o singură dată la toate maşinile”.
Noua achiziţie a Stelei este un pasionat al maşinilor. În garajul său se află un BMW X5 - 60.000 de euro, BMW 330 CI decapotabil - 90.000 de euro, Peugeot 307 - 28.000 de euro, Opel Calibra - 9.000 de euro, Volkswagen Transporter - 8.000 de euro şi o Dacie Logan - 7.000 de euro. Drida cheltuieşte lunar în jur de 30 milioane de lei pe benzină.
Adrian Drida are o fermă de vaci, o fabrică de echipamente de protecţie şi patru magazine.
Si mai vrem sa joace bine....CE o cauta la Steaua individul asta, nu stiu...
eli.
20th June 2006, 15:31
este facut un topic cu Adrian Drida... vezi : Cele trei achizitii ale Stelei : Drida , Panait , Badea
rog un moderator sa inchida topicul acesta sau sal stearga
elyzutzawz
20th June 2006, 21:26
Daca omul asta sta deja asa bine cu banii, din alte afaceri...s-ar putea sa nu fie asa interesat de performanta si sa nu fie prea serios...
dargo
20th June 2006, 21:32
Daca omul asta sta deja asa bine cu banii, din alte afaceri...s-ar putea sa nu fie asa interesat de performanta si sa nu fie prea serios...
ramane de vazut... nu cred ca tre sa-l judecam asa direct. Pana la urma nu tre sa fii muritor de foame pt a juca la Steaua.
elyzutzawz
20th June 2006, 21:35
Da, nu trebuie sa fii muritor de foame, dar trebuie sa pretuiesti munca si banul si sa stii sa te lupti pentru el. Sa vrei mai mult. Sper sa puna suflet.
LoMax8
20th June 2006, 23:01
Ar trebui sa facem un thread cu titlul: ACHIZITIILE DE MARCA ALE STELEI!!! ma refer la alea in care numele jucatorului iti spune ceva mai mult decat vasllui, jiul, panduri, etc...
Sunt curios dak va scrie cineva ceva in el. ;)
elyzutzawz
20th June 2006, 23:18
Si eu cred ca va cam bate vantul prin acel thread :???: Ne dam valorile pe la cluburi de care auzim prima oara, si luam anonimi tot de la astfel de cluburi(Am exagerat putin).
geoovy
20th June 2006, 23:41
Ar trebui sa facem un thread cu titlul: ACHIZITIILE DE MARCA ALE STELEI!!! ma refer la alea in care numele jucatorului iti spune ceva mai mult decat vasllui, jiul, panduri, etc...
Sunt curios dak va scrie cineva ceva in el. ;)
dar de la cine vrei sa transferam, de la dinamo sau rapid...deocamdata doar cluburile mici mai promoveaza tinerii jucatori, iar noi ii cumparam...de ce nu le dam sansa sa joace si juniorilor nostrii(pun pariu ca sunt mai buni decat tinerii jucatori de la Sportul...numai ca ei au meciuri in picioare in divizia A, ai nostrii nu...asta-i deosebeste de ai nostrii)...cum vrem sa mai apara un Paraschiv sau un Ogararu?
h1911
21st June 2006, 00:07
Atata timp cat echipa a 2a e in C tinerii nostri nu prea au cum sa creasca.Pe de alta parte daca cumperi un loc in B si retrogradezi iar n-ai facut nimic,bani aruncati pe geam.Ar fi fost un moment bun atunci cand FC Onesti s-a retras din campionat din lipsa de bani ca Steaua sa fi preluat echipa si locul in B....
geoovy
21st June 2006, 00:28
noile achiziitii ale Stelei depind doar de plecarea lui Radoi...daca nu pleaca nu ne mai trebui inchizator, ci doar un mijlocas ofensiv...
avem nevoie fff mare de un fundas dreapta...celelalte posturi sunt discutabile
#EffecT
21st June 2006, 00:55
noile achiziitii ale Stelei depind doar de plecarea lui Radoi...daca nu pleaca nu ne mai trebui inchizator, ci doar un mijlocas ofensiv...
avem nevoie fff mare de un fundas dreapta...celelalte posturi sunt discutabile
Radoi a plecat,vreau sa vad inchizatorul,mijlocasul ofensiv si atacantul promis de GB.
dargo
21st June 2006, 00:59
Radoi a plecat,vreau sa vad inchizatorul,mijlocasul ofensiv si atacantul promis de GB.
Cred ca o sa vezi un fundas dreapta si un mijlocas. Cam atat. Si apropo, unde a promis jiji jucatorii astia?
geoovy
21st June 2006, 01:05
Radoi a plecat
unde ai vazut tu? l-a prezentat vreo echipa pe Mirel ca noul transfer?
eu zic sa mai asteptam putin si dupa aia mai vb
dupa cum a mai zis cineva, cu jj nu a negociat nici un club...jj doar i-a dat unui impresar o hartie prin care Mirel este trasferabil cu 11mil$...cika acel impresar are legaturi cu Portsmouth, iar maine in consiliul de administratie al clubului pp ca impresarul il va propune pe M.Radoi...
pana cand nu spune Mirel ca a semnat , nu cred nimik...despre ceea ce zice jj cred ca suntem toti lamuriti...
#EffecT
21st June 2006, 01:07
Cred ca o sa vezi un fundas dreapta si un mijlocas. Cam atat. Si apropo, unde a promis jiji jucatorii astia?
Mai nu stiu pe ce site am citit,dar pot spune ca GB a declarat ca vor mai veni la steaua doi mijlocasi si un atacant.
dargo
21st June 2006, 12:14
Mai nu stiu pe ce site am citit,dar pot spune ca GB a declarat ca vor mai veni la steaua doi mijlocasi si un atacant.
"Vor mai veni probabil 2-3 jucatori valorosi ca sa putem ataca fara emotii Champions League. Este vorba de un atacant, de un mijlocas si de un fundas, asta ne intereseaza pe noi, sa mai transferam cite un om pe fiecare post", a declarat Gigi Becali.
spt.ro
Oricum nu dau eu prea multi bani pe ce spune Becali. Vorba lui MM si Oli e cea care conteaza.
ZIZOU
21st June 2006, 19:18
Sper sa ramana Radoi la noi pentru ca fara el nu cred ca vom intra in grupele CL.Sper ca MM si Oli sa gaseasca un fundas dreapta bun.
anamarya
23rd June 2006, 21:56
Steaua l-a achiziţionat pe căpitanul "naţionalei" Under 17
Conducerea Stelei încearcă în aceste zile perfectarea unor transferuri de jucători străini. "Pe listă sînt un fundaş dreapta, care să-l înlocuiască pe Ogăraru, şi un atacant, pentru că atît Neaga, cît şi Griffiths sînt greu de adus acum", a declarat unul dintre conducătorii campioanei. Ei l-au achiziţionat şi pe Alexandru Iacob, de la Corvinul 2005. Acesta a împlinit 17 ani în aprilie, joacă mijlocaş central defensiv şi are nu mai puţin de 60 de selecţii la "naţionala" Under 17, unde e căpitan. (Sami Tamaş)
www.gsp.ro
h1911
23rd June 2006, 22:12
Asta e foarte bine in sezonul 2010-2011 al LC ne bazam pe el.Da sezonul asta ce facem?
Clujeanu`
23rd June 2006, 23:48
Ne gandim la viitor!
dargo
24th June 2006, 00:02
Ne gandim la viitor!
:)) tare asta. Apropo, cred ca asta era al 4-lea jucator inregistrat la liga.
Dani@Steaua4ever
24th June 2006, 00:13
clujeanu are dreptate..in viitor trebuie sa confirme unu din talentele astea:ochirosii enescu tudose iacov etc
eli.
24th June 2006, 01:48
clujeanu are dreptate..in viitor trebuie sa confirme unu din talentele astea:ochirosii enescu tudose iacov etc
in viitor... bine spus dar acum ce facem ? stam si ii asteptam pe ei ? mai trebe adusi cel putin 2jucatori... fundas dreapta ca sa numai vorbim de postul asta ..
dargo
24th June 2006, 11:01
in viitor... bine spus dar acum ce facem ? stam si ii asteptam pe ei ? mai trebe adusi cel putin 2jucatori... fundas dreapta ca sa numai vorbim de postul asta ..
Dupa cum am zis si la inceputul perioadei de transferuri. Or sa vina, dar nu azi maine, ci in iulie. Cel putin asa am inteles eu.
stelistaO6
24th June 2006, 11:05
sa speram ca pana la meciurile din CL o sa avem o echipa omogena si puternica
savi
24th June 2006, 11:45
zic totusi sa nu ne ambalam. abia de acum cred ca vor incepe discutiile si negocierile. echipele din africa si-au terminat treaba pe la CM...asa ca jucatorii au timp de transferuri. eu zic ca MM e constient ca fara un funds dreapta si inca un mijlocas nu avem sanse sa intram in CL...asa ca va face tot posibilul sa aduca jucatori de calitate
dargo
24th June 2006, 12:03
zic totusi sa nu ne ambalam. abia de acum cred ca vor incepe discutiile si negocierile. echipele din africa si-au terminat treaba pe la CM...asa ca jucatorii au timp de transferuri. eu zic ca MM e constient ca fara un funds dreapta si inca un mijlocas nu avem sanse sa intram in CL...asa ca va face tot posibilul sa aduca jucatori de calitate
Imi cer scuze ca te contrazic, dar si fara un fundas dreapta si un mijlocas cred eu ca vom intra fara probleme in UCL... Sau crezi ca ne elimina Gorica si cine-o mai veni in turu 2 daca jucam cu Balan pe dreapta? :)
Scuze daca sunt un pic rautacios.
Ce vroiam sa zic e ca nu intrarea in UCL e problema, ci necesitatea de a avea dubluri pe fiecare post pt un sezon lung si obositor.
#EffecT
24th June 2006, 12:11
Am vazut la stirile sportive,ca o echipa de juniori a clubului steaua a invins in finala pe dinamue(la meci asistand si mm stoica) deci pot chiar sa spun ca viitorul suna bine.
Daca tot i-am adus trebuie sa ne si ocupam de ei cum trebuie,si sa-i crestem si sa-i aducem la o valoare care sa le permita sa joace la steaua.
Stiu eu ca am mai avut tinere sperantze dar s-au ales praful de ele.
Acum acesti jucatori,care reprezinta o noua generatzie ca Ochirosii,Iacob,Tudose sau Enescu pot in 3-4 ani sa joace titulari la steaua ,si ar fi pacat sa nu-i ajutam sa creasca in valoare.
Dani@Steaua4ever
24th June 2006, 14:28
si crezi k MM sa certat cu aia de la galati pt tudose si ochirosii degeaba?a vzt k au talent si hop sa miscat repede si ia luat...deci stai calm k sunt pe maine f bune...am zis dintre astia 3 4 tineri 1 sunt sigur k va ajunge mare...mie unu mia placut f mult de ochirosii cand a jucat atunci la bacau 10min...
stelistaO6
24th June 2006, 14:33
si mie mi-a placut cum a jucat ochirosii...chiar a avut cateva ocazii.ar trebuii sa li se dea mai multe sanse celor mai tineri
MEREL_STEUA
24th June 2006, 14:41
celor tineri daca nu li se da macar o sansa niciodata nu vor ajunge mari fotbalisti ...eu zic ca Oli stie ce face si daca vede ca joca bine sunt sigura ca va face loc si pt ei in echipa
#Caddy
12th August 2006, 23:17
Guatelli: ''Sunt sanse de peste 50% sa vin la Steaua''
Tanarul portar italian n-a evitat sa recunoasca oferta de la Steaua si a adaugat ca-i va cere informatii despre echipa lui Walter Zenga, idolul sau din copilarie, fost antrenor la formatia ''ros-albastrilor''.
Satui de gafele portughezului, conducatorii de la Steaua vor sa transfere un tanar portar italian care a evoluat la echipa engleza Portsmouth. Steaua este foarte aproape de achizitionarea portarului italian Andrea Guatelli. Dupa numeroasele gafe ale portughezului Carlos Fernandes, comise atat pe gazon, cat si in afara lui, conducatorii din Ghencea s-au hotarat, in sfarsit, sa caute un inlocuitor. Desi oficialii ''ros-albastri'' merg pe mai multe piste, cea mai la indemana pare a fi solutia Andrea Guatelli, un portar italian de 22 de ani, care are o statura impozanta, 1,96 metri, si un atu important: e liber de contract.
Andrea Guatelli s-a nascut la Parma pe 5 mai 1984 si a crescut in curtea parmegianilor. Din sezonul 2004-2005 a fost transferat in prima liga engleza, la Portsmouth. Gruparea care in vara l-a vrut si pe Mirel Radoi l-a imprumutat pe italian la Oxford United, Guatelli nereusind sa-l scoata din poarta pe titularul Shaka Hislop. Acum, Andrea este liber de contract, pretentiile lui fiind un salariu de cel putin 200.000 de euro.
"Este adevarat ca Steaua m-a cautat pentru Guatelli. Sunt sanse mari ca el sa ajunga la aceasta echipa. Avem insa mai multe oferte, de la formatii din toata lumea. Chiar si Estudiantes, din Argentina, il vrea. Mai sunt variante din Anglia si din Franta. Nu ne grabim, trebuie sa cantarim bine toate ofertele. Andrea Guatelli va merge unde il vom sfatui noi. Are incredere in noi ca-i vom gasi cea mai buna varianta. Niciodata nu e bine sa te grabesti. Andrea e un goalkeeper excelent. A fost crescut la Parma, de antrenorul care l-a descoperit si pe Gigi Buffon. Acesta mi-a spus ca, dupa Buffon, n-a mai vazut un portar cu asemenea calitati'', a declarat ieri Pedraneschi, impresarul jucatorului.
Andrea, din Romania te deranjam. E adevarat ca Steaua ti-a facut o oferta?
Guatelli: Cum ati aflat asa de repede? Abia astazi mi-a spus si mie agentul meu si voi ati si aflat. Da, e o propunere interesanta.
Deci, vii la Steaua?
Stiu ca ma vor si cei de la Steaua. Impresarul meu cunoaste toate detaliile.
Ai si alte oferte?
Da. Pe de o parte, pot sa raman aici, in Marea Britanie, la Cardiff City, sau as putea sa merg in Argentina, la Estudiantes la Plata. Sud-americanii mi-au facut o oferta foarte buna, dar ma gandesc ca este o distanta foarte mare si n-as vrea sa ma duc tocmai acolo. Impresarul mi-a spus ca mai sunt si niste echipe din Franta interesate de mine...
Ce stii despre Steaua?
E cea mai mare echipa care m-a cautat. A jucat mereu in cupele europene si a facut-o bine. Stiu ca in sezonul trecut au fost la un pas de finala Cupei UEFA, dar au pierdut la Middlesbrough.
Ai vorbit cu cineva din Romania?
Nu, numai agentul meu a purtat discutii cu romanii.
Altceva mai cunosti despre Steaua?
Stiu ca, acum vreo doi ani, a fost antrenor acolo Walter Zenga. Si atunci au facut meciuri foarte bune in Europa. Ca sa ma edific si mai bine despre club, oameni, tara, o sa-l sun pe Walter Zenga. Si asa nu stiam ce pretext sa gasesc sa vorbesc cu idolul meu din copilarie (n.r. - rade).
In acest moment ce sanse sunt sa ajungi la Steaua?
Dupa discutia cu impresarul, cred ca sunt sanse de peste 50%.
Ce te atrage cel mai mult la aceasta oferta?
Faptul ca Steaua este cu un pas in grupele Ligii Campionilor. Dintre echipele care m-au cautat nu mai exista niciuna care sa-mi ofere aceasta perspectiva. Eu visez sa ajung departe si n-o pot face decat jucand la un nivel cat mai inalt.
sursa: onlinesport
buniku
12th August 2006, 23:31
Bine ar fi sa vina...dar astia de la onlinesport...mi se par mari mincinosi!
colonelu Voiculescu
12th August 2006, 23:41
Asta e articol in onlinesport , dar a aparut prima oara in EVZ .
Sunt sanse mari sa fie abureala
ZIZOU
12th August 2006, 23:53
Nu cred ca este o minciuna dar sa vedem ce se va intampla.
eusunt
13th August 2006, 03:43
A CITIT CAREVA CE SCRIU ZIARELE????????????????? CA LA CEREREA FANILO...CA IN FORUMUL STEAUAFC.RO IN SONDAJ TOATA LUMEA VREA SA PLECE CARLOS................ BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO SUNTETI TARI ....................
am crezut ca aici gasesc adevarati suporteri care doresc linistea si calmul la echipa....le dati moara la apa jafurilor de la PROSTIIsport........... BRAVO...acum cand Steaua trebuie sa mai joace un meci hotarator pentru CL acum SCANDAL?????????????????????????????????
acum ne trebuoie nou schimbari...si refuzari la adresa lui CARLOS???? acum trebuie SCANDAL?????????????????????????????????? sa va fie rusine ca ii incurajati pe kakatziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aia din ziare RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nu zic ca avem portar BUN dar nici sa facem TAM TAM acum cand nu ne doare capul.... de asta are Steaua acum nevoie .......... de scandal facut de DUSMANII NR1 al Stelei KKsport si PROSTIIsport .........
Daca nu au reusit in pauza meciului cu Gorita au inceput cu subiecte la cererea suporterilor ...."Vine Guatelli. Pa, Carlos! " cei asta fratilor??????????????
:'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Cazut în dizgratia lui Gigi Becali, care în ultima vreme i-a tot contestat valoarea, Carlos nu mai e bine vazut nici macar de suporteri. Rezultatele sondajului “Cine ar trebui sa fie titular în poarta Stelei?”, gazduit de site-ul nostru, www.prosport.ro, sunt elocvente în acest sens. Ieri, dintre cei 8.607 votanti, doar 20,4% au considerat ca portughezul trebuie sa apere, în vreme ce 24,1% au optat pentru Cernea, iar 55,5% pentru un alt portar. Nici pe www.fcsteaua.ro voturile nu sunt în favoarea lusitanului. 53% dintre suporteri considera ca acesta nu are valoare de Steaua, 27% spun ca este potrivit, iar 19% prefera sa se abtina"""""""""""""""""
SA NA FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca intretinem razboiul ZIARELOR imputite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
eli.
13th August 2006, 12:26
Nici pe www.fcsteaua.ro voturile nu sunt în favoarea lusitanului. 53% dintre suporteri considera ca acesta nu are valoare de Steaua, 27% spun ca este potrivit, iar 19% prefera sa se abtina
cu ce nesimtire pot sa minta astia , nu a fost facut nici un pool cu intrebarea daca vrem sa plece Carlos , probabil au citit posturile la acei suporteri care la-u cricat asa de DUR dupa meciul de la Liege . felicitari acelor suporteri , nu dau nume
_Ultras_
13th August 2006, 12:33
A CITIT CAREVA CE SCRIU ZIARELE????????????????? CA LA CEREREA FANILO...CA IN FORUMUL STEAUAFC.RO IN SONDAJ TOATA LUMEA VREA SA PLECE CARLOS................ BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOO SUNTETI TARI ....................
am crezut ca aici gasesc adevarati suporteri care doresc linistea si calmul la echipa....le dati moara la apa jafurilor de la PROSTIIsport........... BRAVO...acum cand Steaua trebuie sa mai joace un meci hotarator pentru CL acum SCANDAL?????????????????????????????????
acum ne trebuoie nou schimbari...si refuzari la adresa lui CARLOS???? acum trebuie SCANDAL?????????????????????????????????? sa va fie rusine ca ii incurajati pe kakatziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii aia din ziare RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEE
Nu zic ca avem portar BUN dar nici sa facem TAM TAM acum cand nu ne doare capul.... de asta are Steaua acum nevoie .......... de scandal facut de DUSMANII NR1 al Stelei KKsport si PROSTIIsport .........
Daca nu au reusit in pauza meciului cu Gorita au inceput cu subiecte la cererea suporterilor ...."Vine Guatelli. Pa, Carlos! " cei asta fratilor??????????????
:'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Cazut în dizgratia lui Gigi Becali, care în ultima vreme i-a tot contestat valoarea, Carlos nu mai e bine vazut nici macar de suporteri. Rezultatele sondajului “Cine ar trebui sa fie titular în poarta Stelei?”, gazduit de site-ul nostru, www.prosport.ro, sunt elocvente în acest sens. Ieri, dintre cei 8.607 votanti, doar 20,4% au considerat ca portughezul trebuie sa apere, în vreme ce 24,1% au optat pentru Cernea, iar 55,5% pentru un alt portar. Nici pe www.fcsteaua.ro voturile nu sunt în favoarea lusitanului. 53% dintre suporteri considera ca acesta nu are valoare de Steaua, 27% spun ca este potrivit, iar 19% prefera sa se abtina"""""""""""""""""
SA NA FIE RUSINE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ca intretinem razboiul ZIARELOR imputite!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ba' tu nu stii sa faci diferenta intre www.fcsteaua.ro si www.steauafc.ro???
:rtfm:
P.S. Nici eu nu-l mai vreau pe Carlos in poarta...si nu cred ca trebuie sa-mi fie rusine pentru ca gandesc asa.
mheemhee
13th August 2006, 14:04
cu ce nesimtire pot sa minta astia , nu a fost facut nici un pool cu intrebarea daca vrem sa plece Carlos , probabil au citit posturile la acei suporteri care la-u cricat asa de DUR dupa meciul de la Liege . felicitari acelor suporteri , nu dau nume
esti pe din afara intra pe www.fcsteaua.ro si sa vezi ca e sondaj facut si exact alea sunt rezultatele
poate imi zici si mie cand o sa avem voie sa il criticam pe carlos??? dupa ce ne mananca participarea si in ch lg???
Vladimir
13th August 2006, 14:07
Mai tine cineva minte cum juca Dica cand era sub presiune? Nici eu nu-l vreau pe Carlos in poarta... nu in conditiile astea... dar cum momentan alta solutie nu avem (intre Cernea si Carlos... momentan il prefer pe al doilea)... ce rost are atata gargara?
siiir louie
13th August 2006, 14:15
Eu chiar nu inteleg ce (ne agitam / (va agitati)) atita cu prestatiile lusitanului, oricum nu prea conteaza parerea noastra si ar fi mai bine sa nu mai facem sondaje dintr-astea deoarece pot ajunge la urechile jucatorului in cauza si poate juca si mai prost de atit.
Si conducerea e constienta ca prestatiile lui Carlos nu sunt cele mai bune dar cred ca" ar trebui procedat" mai cu tact si ar trebui sa evitam sa facem vilva pentru a nu destabiliza atmosfera din lot .
mheemhee
13th August 2006, 14:25
Eu chiar nu inteleg ce (ne agitam / (va agitati)) atita cu prestatiile lusitanului, oricum nu prea conteaza parerea noastra si ar fi mai bine sa nu mai facem sondaje dintr-astea deoarece pot ajunge la urechile jucatorului in cauza si poate juca si mai prost de atit.
Si conducerea e constienta ca prestatiile lui Carlos nu sunt cele mai bune dar cred ca" ar trebui procedat" mai cu tact si ar trebui sa evitam sa facem vilva pentru a nu destabiliza atmosfera din lot .
pai pana acum nu a ajuns nimic la urechile lui si tot prost joaca...cred ca ar fi cazu` sa stie ca nu suntem multumiti de el(mai ieri declara prin presa portugheza ca apara super bine dar nu stie ce are presa cu el)
de ce nu s-a luat presa de khamutoski sau mai de stiu io ce portar strain
au trecut o gramada de jucatori straini prin campionatul nostru si nici unu nu a avut pb lui carlos???
siiir louie
13th August 2006, 14:38
eu ma refeream la faptul ca lusitanul ar fi mai sensibil (asa spune staff-ul tehnic) si daca suporterii sunt asa categorici cu el nu cred ca mai iese din pasa asta proasta .
Sa speram ca vine italianul ala de 22 de ani (care are reerinte destul de bune)
Generalu assasino
13th August 2006, 15:53
pai pana acum nu a ajuns nimic la urechile lui si tot prost joaca...cred ca ar fi cazu` sa stie ca nu suntem multumiti de el(mai ieri declara prin presa portugheza ca apara super bine dar nu stie ce are presa cu el)
de ce nu s-a luat presa de khamutoski sau mai de stiu io ce portar strain
au trecut o gramada de jucatori straini prin campionatul nostru si nici unu nu a avut pb lui carlos???
khamu a fost adus la steaua ca o rezerva a lui m tudor care mai apoi s-a dovedit sa fie bun de titular pe cand carlos a fsot adus ca o mare bomba, sex -symbol etc. (dak se foloseau de imaginea lui ieseau bani buni ca are potential) care insa nu a confirmat 100% , oricum el este un portar bun , dak ar avea linijtea cuvenita eu zic ca l-ar depasi pe khamu care si el la inceput o avut interventii f bune stingandu`se spre sfarsit atunci cand se tot dadeau presupuse conflicte intre el si gigi sau neaga nush sigur.
mike2funy
14th August 2006, 02:16
khamu a fost adus la steaua ca o rezerva a lui m tudor care mai apoi s-a dovedit sa fie bun de titular pe cand carlos a fsot adus ca o mare bomba, sex -symbol etc. (dak se foloseau de imaginea lui ieseau bani buni ca are potential) care insa nu a confirmat 100% , oricum el este un portar bun , dak ar avea linijtea cuvenita eu zic ca l-ar depasi pe khamu care si el la inceput o avut interventii f bune stingandu`se spre sfarsit atunci cand se tot dadeau presupuse conflicte intre el si gigi sau neaga nush sigur.
Eu zic ca ar avea liniste vreo 3-4 etape pe tusa in campionat . Si sa vezi dupa aia cand tre' sa lupte pt postul de titular daca nu o sa fie in forma
pRo_STeaUa
14th August 2006, 04:05
MM si cu Oli sunt primii trasi la raspundere in cazul in care nu vom avea rezultate.
Daca ei cred ca,cu acest lot steaua ishi poate indeplini obiectivele propuse,nu am nimic impotriva.
Am demonstrat de atatea ori,ca putem forma o echipa competitiva,chiar daca lipsesc din teren mai multi titulari de drept.
Sa fi naiv sa crezi ca Oli a zis nu unui transfer al lui mazilu sau al altui juc pe care sa presupunem ca GG i l'ar fi promis......hai sa fim seriosi.
Nimeni nu zice ca nu avem o echipa buna,dar ganditiva si voi ce mult vor avea de jucat oamenii aia.Cat crezi ca va mai putea duce Dica echipa in spate??cat crezi ca va mai putea respinge Goian mingile inalte si cat crezi ca se va mai putea batea cu atacantii adversi??cat crezi ca va mai avea noroc Carlos sa se loveasca mingea in el??cata bafta sa mai aiba Oprita sa sara mingea din el ,singur in fata portii si sa inscrie??crezi ca nu vor mai fi accidentati sau suspendati??
Se pot intampla o groaza cu echipa asta buna si de aceea ne trebuie jucatori care sa ii inlocuiasca si jucatori de valoare nu petarde libere de contract care sa vina de umplutura.Nu vedeti ca deja s'a intamplat sa avem 3-4 juc de valoare si titulari incontestabili accidentati si ca mai avem 1 suspendat??
Nu uitati am dat 3-0 craiovei,3-0 UTEi,1-0 crapidului in supercupa insa astea nus meciuri care sa dem ceva pt ca am jucat cu 2 echipe de div B si cu una cu multi accidentati ,acea partida fiind si fara o miza imp.Da uitativa la meciul cu standard....cu o echipa valoroasa si o partida cu o miza f mare ,ca s'a vaz ca avem unele probleme in lot.
P.S. :Nu mi'a mai mers threadul cu "ce juc doriti la steaua" si am postat aici.....da km tot aia e....deci concluzia e ca ne trebuie juc si din spusele lui Argaseala si GG nu va mai veni nimeni !
pRo_STeaUa
14th August 2006, 04:10
Apropos de portarul ala....desi nush ce sa mai cred dupa ce oficialii stelei au declarat ca nici nu il cun pe portar :
"Un italian in locul lui Carlos
Andrea Guatelli, ex-Portsmouth, l-ar putea inlocui pe portarul portughez.
Ghencea a decis sa demareze tratativele pentru aducerea unui portar, dupa ce Carlos Fernandes nu a demonstrat ca se ridica la pretentiile unei echipe de Champions League. Nesiguranta portughezului, care a comis o gafa si in debutul meciului cu UTA, i-a speriat pe oficialii Stelei. Cosmin Olaroiu a hotarit ca are nevoie de inca un portar, care sa dea siguranta echipei. Cautarile stelistilor au ajuns in Anglia si s-au oprit la italianul Andrea Guatelli.
Acesta a fost al doilea portar al lui Portsmouth, ulterior fiind imprumutat la Oxford, in liga a doua. Guatelli are avantajul virstei (22 de ani), fiind si liber de contract. Italianul este un produs al centrului de juniori al Parmei, unde a fost format de acelasi antrenor care l-a descoperit si pe Buffon. "Este adevarat ca m-a cautat Steaua pentru Guatelli. Este un portar excelent. In acest moment, mai avem oferte pentru el de la Estudiantes din Argentina si de la citeva echipe din Franta si Germania. Vom cintari bine ofertele", a declarat impresarul Pedraneschi, cel care il reprezinta pe fotbalist.
Portarul italian a confirmat si el tratativele cu Steaua, spunind ca sint sanse de peste 50% de a semna cu ros-albastrii."
raulutz
14th August 2006, 13:09
Portarul italian a confirmat si el tratativele cu Steaua, spunind ca sint sanse de peste 50% de a semna cu ros-albastrii."
multumesc lui dumnezeu
eli.
14th August 2006, 13:22
multumesc lui dumnezeu
nu vine nici un portar italian , israelian , englez , polonez , roman sau nush ce - PERIOADA DE TRANSFERURI S-A INCHEIAT PT NOI
raulutz
14th August 2006, 13:42
nu vine nici un portar italian , israelian , englez , polonez , roman sau nush ce - PERIOADA DE TRANSFERURI S-A INCHEIAT PT NOI
stiam ca e pana pe 31 august..oricum il transferam prin satelit..cum am facut cu baciu si lovinho
JustMe
14th August 2006, 13:47
Din cate stiu eu daca e liber de contract poate veni oricand. In plus am senzatia ca jucatori straini pot fi adusi pana pe 31 august. Nu mai pot fi transferati jucatori din competitia interna. Sa ma corecteze careva daca gresesc :)
mheemhee
14th August 2006, 14:07
stiam ca e pana pe 31 august..oricum il transferam prin satelit..cum am facut cu baciu si lovinho
problema nu e ca nu am gasi o portita sa ii aducem
problema e ca argaseala si gg au anuntat ieri ca nu mai transferam pe nimeni
raulutz
14th August 2006, 14:26
problema nu e ca nu am gasi o portita sa ii aducem
problema e ca argaseala si gg au anuntat ieri ca nu mai transferam pe nimeni
si mijlocasu de 2 milioane? sudamericanu? atacantu de careu? pot sa zica astia ce vor..oricum nu`i mai cred
sorin_g
14th August 2006, 16:19
Nu se poate.... O sa murim cu zile... Ca prostii... Ce aproape am fi putut fi sa facem o echipa mare...
pRo_STeaUa
14th August 2006, 17:45
Steaua,Rapid si Dinamo mai pot transfera juc din camp intern pana la 31 august !!! Pt ca joaca in cupele europene liga a decis ca aceste echipe mai pot transfera jucatori pana la 31.
DECI poli a iesit din cursa pt Mazilu , si cica se mai bat Steaua si crapid.
"Într-un moment în care situaţia lui la Sportul Studenţesc e incertă, Ionuţ Mazilu va fi diseară invitatul lui Ovidiu Ioaniţoaia la emisiunea Tribuna Zero de la Radio Europa FM. Cei ce doresc să dialogheze cu tînărul internaţional vor trebui să telefoneze, între orele 22:30 şi 23:30, la numărul 2010.509." Sunati si voi si puneti'i intrebari ca io oricum sun sa il intr daca a avut oferta de la steaua.
P.S. : "Paraschiv s-a accidentat şi ratează convocarea la naţională
Sorin Paraschiv s-a accidentat la partida disputată de Steaua la Arad şi nu va putea fi prezent la naţională. Selecţionerul Victor Piţurcă se vede nevoit să renunţe la doi stelişti, pe lîngă Paraschiv fiind indisponibil şi Goian. Steaua va avea trei jucători la naţională, Petre Marin, Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă.
România va întîlni Cipru într-un joc de verificare, miercuri, la Constanţa."
Poate vad ca e indisponibil si pt meciul cu standard ca ar fi CULMEA !
=>N4P4sT4<=
14th August 2006, 22:18
daca tot jiji o da p religie, sa o dau si eu.
deci... inaintea meciului cu standard Jiji a visat ca batem cu 3 - 0 fara emotii, dar am facut un 2 - 2 cu emotii.
au fost multe atacuri necistite asupra stelei.
au inceput sa se accidenteze multi jucatori ai stelei.
nu considera ca ii da D-zeu niste semne (negative), cv d genu ai grija, etcz...
iar acum vad faza asta cu perioada d transferuri, iata un semn pozitiv...
pai daca o luam asa e la mintea gainii sa deduca intelesul.
zic eu, steaua e o ekipa buna, a fost imbunatatita (mai mult sau mai putin) prin achizitiile d acum, dar nu sint destule. vreau sa spun ca mai trebuie cativa jucatori. si nu mai enumar motivele.
pRo_STeaUa
15th August 2006, 03:48
"Ofera 1,5 milioane euro pentru Herea Nr.2780 / Marţi,15 August 2006
SURPRIZA Gigi Becali i-a propus duminica noapte aceasta suma lui Constantin Iacov pentru a obtine imediat transferul mijlocasului
Cel mai râvnit jucator din “Parcul cu Platani”, Ovidiu Herea, dorit în ultima vreme de Borussia Dortmund, München 1860, AEK Atena si Poli Timisoara, este foarte aproape de Ghencea.
Prezent duminica seara alaturi de Constantin Iacov în studioul emisiunii ProSport Show, de la Prima TV, Gigi Becali a recunoscut ca e interesat de transferul lui Ovidiu Herea la Steaua. “Iti dau 500.000 de euro pentru el!”, a spus Becali spre amuzamentul conducatorului “bancar”, care sustine ca are o oferta de 2,5 milioane de euro pentru mijlocas de la AEK Atena. La putine momente dupa emisiune, finantatorul ros-albastrilor a devenit foarte serios si i-a facut o oferta soc presedintelui “bancarilor”: 1.500.000£ în schimbul trecerii internationalului român la Steaua, chiar din aceasta luna.
Desi discutiile cu grecii sunt destul de avansate, dupa cum sustine Iacov, acesta agreeaza si propunerea lui Becali. “Oferta lui Gigi l-a pus pe gânduri. Mai ales ca se teme de vreo teapa din partea grecilor”, ne-a dezvaluit o persoana din anturajul clubului “bancar”. Nationalul ar urma sa primeasca din Grecia un milion la semnatura, iar restul banilor sa fie încasati în transe, pe o perioada de doi ani. Aceasta modalitate de plata prin care conducatorii lui AEK vor sa achite cele 2,5 milioane de euro pentru mijlocas nu prea este pe placul lui Iacov, care se gândeste deja serios la propunerea lui Becali. Mai ales ca una dintre ultimele piedici în calea realizarii acestui transfer este pe cale de a fi înlaturata.
In cazul plecarii lui Ovidiu, FC National ar ramâne descoperita pe postul de mijlocas central. Tocmai de aceea, oficialii clubului au început sa grabeasca revenirea în Cotroceni a lui Catalin Lita. Acesta împreuna cu Danut Munteanu si Ionut Savu au primit deja permisiunea de a se antrena cu ce echipe doresc, dupa ce noul antrenor al azerilor de la Khazar Lankaran i-a anuntat pe cei trei ca nu intra în vederile sale. "
Sustine PROSPORT.
bothuman
15th August 2006, 12:40
jiji ofera 1,5 mil pt Herea si nu ofera 2 pt mazilu? La banii lui ce mai conteaza juma d milion pentru un jucator de valoare........
cleo_steaua
15th August 2006, 12:48
chiar nu ne trebuie mijlocasi.....mai degraba pe mazilu....pacat....daca Oli si MM au mana libera pe asta sa aleagajucatori buni in atac si aleg jucatori ca Badea(care, totusi, nu`i jucator asa rau dar se poate si mai bine) atunci ii de rau!...putea si becali sa ofere vreo 2.500.000$ pe Mazilu!.....daca ne mai aduce in rest, nu am ce reprosa conducerii....cum am mai zis...Badea pare un atacant bun...mai ramane sa`l vedem pe Panait la treaba.....si presimt ca o sa`l vedem la meciul cu STandard....
ANTIDINAMO
15th August 2006, 13:26
BRAVO ! micule elisey !
ar trebui sa inteleaga toti forumistii ca avem o conducere de kko , mincinoasa si fara niciun respect pt SUPORTERI ! :whistling
Heavenstar5
17th August 2006, 03:16
BRAVO ! micule elisey !
ar trebui sa inteleaga toti forumistii ca avem o conducere de kko , mincinoasa si fara niciun respect pt SUPORTERI ! :whistling
De unde chestia asta cu fara niciun respect, pot sa imi zici si mie? Mincinoasa ca nu arunca banii pe fereastra...mincinoasa ca cu ei am castigat campionatul promis si am acces pana in semifinale? Dc mincinoasa mai ANTIDINAMO? DC nu te faci u manager, patron si antrenor...poate o sa mearga mai bine echipei...nu stiu, incearca sa scrii o scrisoare la club si sa vezi daca se poate.Noi te asteptam cu bratele deschise...de abia asteptam sa scapam de aceasta conducere "de kko,mincinoasa si fara niciun respect pentru SUPORTERI". :punk:
Betty
17th August 2006, 11:28
are dreptate ANTIDINAMO, cei din conducere ne mint mereu.Ma intreb ce-o sa facem daca ajungem in grupele LC si noi nu avem decat un singur atacant de meserie, pe Iacob?
colonelu Voiculescu
17th August 2006, 11:31
Iacob e accidentat
Generalu assasino
17th August 2006, 11:40
ce sec ai fost colonele :)) ... e adevarat numa iacob e de meserie , badea nu poate juca rolu care il juca iacob la echipa dar eu am incredere ca dak steaua va intra in shampion lig peste 3-4 zile maxim de la calificare se vor perfecta 2 transferuri , poate si mai devreme dar e altceva cand te duci la jucator cu "Dvd cum se duce mm" si ii zice "uite echipa asta o intrat in CL este sansa ta , aicea dak stai si freci menta nu pupi niciodata vreo cupa europeana".Mai avem putin , asta ultima sansa care i-o dau conducerii pt ca refuz sa cred ca la steaua nu vor veni macar 2 jucatori care sa il puna in incurcatura pe Oli atunci cand trimite primu 11 , cei adusi pana acuma nu pot emite pretentii prea mari , poate doar coman dak joak la forma sa maxima sau valnetin badea numai in cazu asta.
Betty
17th August 2006, 11:55
O echipa care vrea sa faca performanta nu poate avea un singur atacant.Dar probabil cei care conduc cred ca este suficient un singur atacant.
cum toti sunt in "silentio stampa" mai putin "razboinicul luminii",probabil o sa scriem toata vara pe forum numele jucatorilor pe care-i dorim la echipa, dar cei care conduc clubul nici macar nu ne iau in seama.
siiir louie
18th August 2006, 01:37
Ai auzit de FIorentina (sezonul trecut) ?
a trait de pe urma lui TOni --31 de goluri.
Mabrick
18th August 2006, 02:12
chiar nu ne trebuie mijlocasi..... mai ramane sa`l vedem pe Panait la treaba.....si presimt ca o sa`l vedem la meciul cu STandard....
N-ai sa vezi, poate doar daca oli e beat la ora meciului sa-l introduca pe Panait,o sa-l foloseasca ori pe Baciu ori pe Saban care joaca si fundas central
raulutz
18th August 2006, 02:23
N-ai sa vezi, poate doar daca oli e beat la ora meciului sa-l introduca pe Panait,o sa-l foloseasca ori pe Baciu ori pe Saban care joaca si fundas central
daca si`a revenit goian o sa joace baciu cu goian..dak nu isi revenea juca panait cu baciu..dar..la cat de simpatic ii e nesu lui oli..cred ca il baga tot pe nesu central
Fatal1ty
31st August 2006, 11:12
Dupa parerea mea ... daca Mazilu e de Steaua atunci trebuia sa fie luat inainte sa ajunga vedeta ... adica atunci cand Bucur a plecat la Poli era golgeterul Diviziei A iar Mazilu inca nu era vedeta dar dovedise ca poate oricand sa devina... atunci trebuia luat ... si daca atunci Gigi ii dadea lui Siman 700 -800 000 pe el il dadea imediat ...
geoovy
31st August 2006, 12:56
din cate stiu Steaua i-a facut oferta lui Siman pt Mazilu inca din era Piturca...cand acesta era la Steaua l-a dorit pe Mazilu, dar si atunci Siman cerea o groaza de bani...oricum pitzi nu era de acord sa se dea mai mult de doua trei sute de mii pe un jucator, oricare ar fi fost vorba...este cazul si Cocis...nu a vrut sa dea pe el 300mii de la Cluj si au dat moldovenii 400 pe pachetul cocis+florescu
Heavenstar5
31st August 2006, 13:36
Hai ma asta e accidentat pe 1 luna de zile cel putin, il luam ca sa ce. 2milioane si n-a vrut Siman. Ce naiba aruncam cu bani asa pe jucatori accidentati. Bine ca a venit Thereau asta, din cate am vazut e un jucator de perspectiva, tanar...avem atac acum, ne-ar mai trebui un coordonator!
LoMax8
31st August 2006, 15:49
Siman nu lasa la pret...zgarcitu de copos tot apare pe la tv`eu si zice ca a facut oferte irefuzabile, dar nu s-a concretizat nimik...ori sa dam 2 mil cat vrea siman pe Mazilu, posibil bolnav de "sindromul sportu" plus k nu s-a mai antrenat de ceva timp nu cred ca merita.
aris-din-zalau
31st August 2006, 15:55
FC Steaua s-a inteles, marti, cu clubul belgian RSC Charleroi in privinta transferului atacantului francez Cyril Thereau. Acesta va efectua joi vizita medicala, dupa care va semna un contract pe patru ani cu campioana Romaniei. Thereau este nascut pe 24.04.1983 si este jucatorul revelatie al lui Charleroi, marcand 3 goluri in patru etape de campionat, fosta sa echipa ocupand locul 6 in clasamentul primei divizii belgiene. Noua achizitie a Stelei va fi prezentata, joi, in cadrul unei conferinte de presa, ce va avea loc la stadionul Steaua de la ora 16:00.
steauafc.com
LoMax8
31st August 2006, 18:30
MM Stoica a explicat de ce nu a venit şi Camus
Managerul Stelei, Mihai Stoica, a explicat de ce nu a reuşit transferul celuilalt francez de la Charleroi, mijlocaşul Fabien Camus. ”Nu a venit, nu pentru că nu ar fi vrut să vină la o echipă din est. Mi-a spus că, dacă Anderlecht i-ar fi oferit 500.000 de euro pe an, nu s-ar fi dus. Vrea să mai joace un an la Charleroi”, a spus MM Stoica.”Nu am renunîat la contactul cu jucătorul”.
Ovidiu Petre va purta tricoul cu numărul 8, în timp ce Cyril Thereau va avea numărul 21.(stelisti.ro)
ZIZOU
31st August 2006, 19:36
Sa vedem daca va veni Stancu.Stancu nu poate juca numai fundas stanga?
steauaclub.tk
31st August 2006, 19:37
Thereau mi se pare un jucator cu adevarat profesionist,care chiar vrea sa joace cat mai bine. Probabil ca nu a vrut sa accepte de prima data oferta Stelei pentru ca stim cu totii ce parere au occidentalii despre Romania.
Sper sa fii dat lovitura cu el. :)
colonelu Voiculescu
31st August 2006, 20:37
Apropo , nu le faceti topic separat celor 2 jucatori la sectiunea "echipa noastra"?
Zizou : Stancu joaca fundas dreapta , dar se descurca si ca mijlocas dreapta
Maximus_X
31st August 2006, 22:04
Thereau mi se pare un jucator cu adevarat profesionist,care chiar vrea sa joace cat mai bine. Probabil ca nu a vrut sa accepte de prima data oferta Stelei pentru ca stim cu totii ce parere au occidentalii despre Romania.
Sper sa fii dat lovitura cu el. :)
Da. Si eu simt asta. Am vazut gorurile marcate de el si m-a impresionat. Jos palaria daca se integreaza la echipa si joaca la fel. Golurile vor veni pe banda rulanta. Chiar cred ca ai nostri au facut o mare afacere. El si Badea vor da o carutza de goluri in viitorul apropiat iar Dica ii va ajuta sa isi faca norma. :-D
Generalu assasino
31st August 2006, 22:04
da e bun stancu , a fost folosit rareori ce`i drept si inchizator , e un jucator care ar prinde bine la steaua , pana la urma is fericit de ce a realizat conducerea noastra ... dak le reauseau toate trasferurile era ideal mi-a zis acuma sursa aia a mea ca steaua era in tratative cu jcuatori de genu Zigic (era imposibil) , Konan (Lecce),C.Tenorio , Dante Lopez , Dushan Basta (pacat ca nu s-a insistat) , Camus ... dar e f bine ce au realizat pana acuma.
shukin
1st September 2006, 00:51
Hi.
I'm shukin, from Belgium (supporter of RSC Charleroi). Can anybody tell me what he knows about the transfers from players of Charleroi to Steua?
We know that Thereau is know in your team. But do you have any details about other players that may accept to play for your team (e.g. Fabien Camus)?
Could you please answer in english? It would be appreciated.
Thanks.
d-izzy
1st September 2006, 01:04
Fabien Camus declined Steaua's offer. He declared that he wouldn't leave Charleroi even if Anderlecht would offer him a wage of 500.000 euros/season. So he's not going anywhere :)
Now, what can you tell us about Thereau? :)
1st September 2006, 01:10
It seems that Thereau is the only player we have transfered from Charleroi. Camus didnt want to play in an Eastern country and so he stays with you (or will go to another western team) .
A couple of days ag