PDA

View Full Version : V. Moldovan: "Un jeg de ţară şi un campionat jegos"

IO
8th June 2006, 16:02
Asa suna o declaratie a individului Moldovan.
Nu uita nimeni de aportul pe care l-a avut acest fost fotbalist (acum masina de rupt picioarele pe terenul de fotbal) la echipa nationala, dar asta nu-i da dreptul sa jigneasca o tara intreaga (fie si la nervi). Aceasta persoana frustrata ar trebui sa se ascunda in munti intr-o tara care nu e asa "jegoasa" cum este Romania si sa ne mai scuteasca cu aerele lui de vedeta si cu superioritatea lui de mare forbalist.

flaviuf
8th June 2006, 16:18
Moldovan mai bine ar fi tacut din gura, ca el in mod normal nici n-avea ce sa caute la acel meci - trebuia sa ia vacanta din minutul 8 cu Sportul. Dar pentru cei care nu stiu sase retraga la timp, vine vremea cand nu mai fac fata si atunci neputinta ii face sa-si piarda mintile..pacat de ultima impresie lasata de un jucatora care a avut o cariera remarcabila. Niste scuze in public ar mai spala ceva ceva, dar orgoliul e prea mare!

j.c.
8th June 2006, 17:10
De cand...sau mai bine cum isi permite moldovan sa vorbeasca de moralitate? Uita cum a plecat de la poli, sau mai bine zis de ce? Domnul moldovan nu si-a respectat familia si el vorbeste despre o tara? Oare nu are nimeni curajul sa-l intrebe de ce asa dintr-o data familia i-a cerut sa vina la Bucuresti?Ce mare branza a facut pentru nationala in afara de a dispera suporterii datorita ratarilor marca Viorel Moldovan? E un neterminat si prin declaratia asta isi dovedeste si frustrarea.

Adrians
8th June 2006, 17:35
Moldovan uita 2 lucruri :
- nu tara este jegoasa ci o anumita categorie de oameni,din care si el face parte,marea majoritate avind un ten putin mai inchis la culoare.
- acum 14-15 cind a venit de la Bistrita la Dinamo,categoria din care face si el parte, folosea si inca mai foloseste frunza de porumb in loc de hirtie igienica sau servetel.

cogdao
8th June 2006, 17:49
De cand s-a intors in tara,Moldovan s-a schimbat total.Era un jucator bun si modest,acum se pare ca s-a imbolnavit de gripa aviara si a inceput sa faca declaratii belicoase.Se pare ca s-a readaptat chiar prea mult acestei tari....

IO
8th June 2006, 18:24
Moldovan si-a cerut scuze public. E un pas inainte, un pas care i-ar putea aduce iertarea, dar care nu o sa poata sa faca uitate lucrurile care le-a spus
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=112934

eli.
8th June 2006, 18:40
Moldovan si-a cerut scuze public. E un pas inainte, un pas care i-ar putea aduce iertarea, dar care nu o sa poata sa faca uitate lucrurile care le-a spus
http://www.prosport.ro/index.php?c=1&a=112934
cu tot cu scuzele lui tot un ipocrit ramane lam crezut baiat de treaba dar cand am vazut cum intra... lea rupt picoarele la baietii aia de la Sportul care-s jumate cat el

dan_fuica
8th June 2006, 20:07
nesimtit,,,,caracter 0.....cum mai poate merge pe strada si discuta cu cineva?

MEREL_STEUA
8th June 2006, 20:40
Acest om nu gandeste...logik ca vede jeg daca joaca la o echipa care arata in acest hal!!!...inainte il respectam pt ceea ce a fost odata,da acum nici nu vreau sa-i mai aud numele ca mi se face rau :@

ady_f_steaua
8th June 2006, 20:50
Moldovan. Scuze cine e tipu'?

#EffecT
8th June 2006, 21:48
Nu ma ashteptam din partea lui Moldovan.Credeam ca a invatzat cat timp a stat in strainatate sa fie fair-play si sa recunoasca atunci cand altcineva a fost mai bun! Imi pare rau pentru el si pentru ca ishi incheie cariera intr-un mod rushinos ! :no:

Wholigan
8th June 2006, 23:17
Am vazut ce face pe teren, am auzit ce zice in afara terenului, sa ne lase si nu vom plange.

cdum
8th June 2006, 23:40
Moldovan ? UN ZERO!
De cand s-a intors nu a jucat nimic. Incearca sa compenseze lipsa de pregatire cu duritatea iar ca om este un nimic.

Lukas
9th June 2006, 09:37
Daca candva, la echipa nationala, dupa 10 ratari dadea un gol si ne bucuram pt. asta, acum, dupa ce a jignit intreaga populatie a Romaniei, sa-si faga bagajul si sa plece; sa se duca unde o vrea ca aici nu o sa-l mai suporte nimeni; Sa jignesti astfel o tara intreaga si pe urma sa vi sa-ti ceri scuze crezand ca se va mai repara ceva...
Multumim viorel m. pt. ce ai facut candva pt. nationala; nu te mai suportam si ne-am saturat de mutra ta de bidon turtit si de urtmele ghetelor tale pe picioarele adversarilor; si inca ceva: esti un jeg care nu se va mai curata cu nimic.

aris-din-zalau
9th June 2006, 09:53
nu-l bagatzi in seama pe frustratul asta, noi sa ne bucuram cat mai tare de acest titlu, pt. ca il meritam si sa asteptam cu emotzii tragerea la sortzi, care ne poate duce din nou acolo unde ne e locul, printre cele mai puternice echipe de club din Europa... :yes:

LoMax8
9th June 2006, 11:01
Un jeg de om, un jeg de fotbalist, un jeg de caracter. In afara de golurile de la nationala, care ce-i drept 70% au fost servite pe tava de Hagi, nu sa remarcat cu nimik, si nu a jucat decat la Nantes, asta fiind o echipa ceva mai rasarita, cu care a fo golgheter( nush cum a reusit probabil era un fel de Hagi pe acolo si i le punea pe tava) si campion.

mheemhee
9th June 2006, 11:12
nu inteleg de cand merita un om ca Violent Bolovan un topic pe forumul Stelei

chiar asa am ajuns ca orice handicapat care declara o aberatie sa ii facem topic...io zic ii facem topic si lui badoi pt declaratiile de ieri

Maximus_X
9th June 2006, 11:24
Subscriu si eu acestei idei. Nu trebuie sa dam atentzie unui ratat frustrat. Nu avem ce-i cere... e cam slobod la gura...

In aceasta perioada am asistat la un atac fara precedent intre echipa noastra din partea ciorilor. Ratazi aia dovedesc inca o data ca au caracter de nimic...
Nu imi aduc aminte de un sezon in care batalia Steaua-Dinamo sa fi derapat atat de rau. Ciorile sunt niste mizerii ordinare si nimic mai mult.

P.S. Nu sunt un rasist, dar nesimtirea astora m-a scos din pepeni... :no:

khelu
9th June 2006, 13:29
>Moldovan...imi pare rau de ce a facut la nationala si ca ne-a reprezentat candva...acum i se pot sterge multe lucruri bune cu buretele jegului...pa pa

Adrians
9th June 2006, 14:06
Spre binele lui,poate ca se retrage,altfel va fi vai si amar de el pe toate stadioanele din tara.Va fi injurat pe orice stadion indiferent ca va juca in A,B sau C.

Steaua Forever
9th June 2006, 15:14
Viorel Moldovan a aratat unde ii este locul la crapid acolo sant oameni cum a caracterizat el tara si campionatul adica "Jegosi" a facut o autocaracterizare sa-i fie de rusine............

aris-din-zalau
9th June 2006, 15:15
nu stiu cum de s-a deschis acest topic, dupa parerea mea, ar trebui inchis, pt. ca n-are rost sa vb despre astfel de oameni, daca vreun Moderator va vedea acest mesaj, il rog sa stearga acest thread !

Cristi
9th June 2006, 15:46
OK, sa lasam frustratii sa-si manance unghiile.
rapid CFR/Intoarce-te in B/N-ai ce cauta/In divizia A

.........noi avem treburi importante, trebuie sa ne pregatim ptr CL :lol: