View Full Version : Rugby
Adrians
20th May 2006, 21:34
Inca un titlu pentru baietii nostri.Dupa hochei si polo astazi a urmat echipa de rugby care si-a inscris in palmares al 24-lea titlu.Felicitari si va asteptam cu nou titlu si in 2007.
lucian_iasi
20th May 2006, 22:13
Inca un titlu pentru baietii nostri.Dupa hochei si polo astazi a urmat echipa de rugby care si-a inscris in palmares al 24-lea titlu.Felicitari si va asteptam cu nou titlu si in 2007.
Si urmeaza la rand si fotbalul...plus k la handbal am castigat un trofeu european...un an bun ptr clubul STEAUA... :D
#Alex
20th May 2006, 22:26
In cateva ore o sa pun poze de la meciul de rugby castigat in fata celor din Arad.
#Caddy
20th May 2006, 22:51
SteauA Campioana - hochei ... rugby ... polo ... handbal (o cupa europeana) urmeaza fotbal ..
O sa puna xxxy poze (facute de noi) si curand si eu de la meciul cu Arad.
#Alex
20th May 2006, 23:03
pozele promise
24 de poze pentru al 24-lea titlu de campioni nationali -> http://www.justtupeu.lx.ro/modules/myalbum/photo.php?lid=1150
KosmyN
21st May 2006, 05:35
Meciul a fost disputat.
Mi-a placut.
Cred k ekipa cai concentrata pe final, dar mai ales valoarea au facut diferenta in favoarea ekipei noastre.
Felicitari baieti....TREBUIE sa urmeze fotbalul.
#EffecT
21st May 2006, 11:57
Felicitari baietzi am demonstrat (oare pentru a cata oara?) ca steaua este si va fi cea mai buna la sporturile de echipa (fotbal,handbal,hochei,rugby,polo etc)...noi reprezentam ROMANIA !!!
ZIZOU
22nd May 2006, 16:45
Pacat ca Remin a terminat campionatul doar pe 4.
Echipa naţională de rugby a României a câştigat sâmbătă Cupa Europeană a Naţiunilor, după victoria cu 58-0 (34-0) obţinută, la Kiev, în faţa echipei Ucrainei.
Jucătorii români au reuşit în total 10 eseuri, 6 în prima repriză şi 4 în a doua, dintre care doar 4 au fost transformate.
Eseurile echipei noastre au fost marcate de Dumitraş, Gontineac şi Sârbu (câte o încercare), Fercu şi Teodorescu (câte doua) şi Cezar Popescu (trei).
Cu aceasta victorie, România a câştigat Cupa Europeană a Naţiunilor, ediţia 2005-2006, indiferent de ce se va întâmpla în ultimul meci, Rusia - România, de săptămâna viitoare www.prosport.ro
Cristi
30th July 2006, 16:50
Echipa de rugby a Stelei a dominat categoric toate competitiile interne la care a participat. Dupa ce si-a adjudecat titlul de campioana, echipa pregatita de Marian Mot si-a trecut in palmares, simbata, o noua Cupa a Romaniei.
La Birlad, in finala, stelistii au invins cu 41-12 pe Remin Baia Mare, intr-o partida pe care a condus-o autoritar, de la un capat la celalalt. La pauza, Steaua facuse deja un pas important pentru acontarea trofeului, conducind cu 27-0.
„Jucatorii mei au executat exact ce le-am cerut si, mai ales in prima repriza, a fost o perioada in care ne-am apropiat de ceea ce imi doresc eu. Acum asteptam sa inceapa din nou campionatul si sa intalnim echipe puternice, fiindca doar asa putem creste in valoare”, a spus Marin Mot, antrenorul Stelei"
stelisti.ro
giuliano_101
30th July 2006, 17:18
felicitari pentru inca un trofeu! desi nenumarate, entuziasmul pentru o noua izbanda e la fel de mare ca intotdeauna si ca intotdeauna provoaca o foame si mai mare de performanta. felicitari baieti si sper intr-un nou event la anul. forza steaua!
ZIZOU
5th August 2006, 11:21
Eu am tinut cu Remin,echipa din orasul meu dar nu au avut sansa in fata Stelei.
mheemhee
10th September 2006, 19:25
dupa victoria de ieri la handbal se pare ca si la rugby ii batem pe spurcati
daca ii batem si la fotbal se desfinteaza bulangii
Adrians
10th September 2006, 20:15
Le-am tras-o celor de la Dinamo la ei acasa cu 23-20.Au fost 2 zile de bucurii imense pt.ca nu de multe ori ai sansa sa-i bati consecutiv in sporturi diferite.Vorba lui
mheemhee,daca ii mai facem si duminica,tacimul va fi complet si bucuria uriasa.Pina atunci ne asteapta insa un alt meci greu,contra catelusilor din Kiev.
ZIZOU
10th September 2006, 23:49
Scorul etapei...echipa din orasul meu...Remin Baia Mare 129-0 cu Petrosani.
TupacFan
11th September 2006, 19:10
Am invins cainii si la rugby! Cred ca vom invinge si la golf! :)
Adrians
4th November 2006, 18:27
Dinamo - Steaua 27-19 la noi acasa.Un sfirsit de saptamina cu infringeri la handbal si rugby dar sa speram ca ne revenim miine la fotbal.Miine va fi o zi cheie in incercarea de a ne apropia de Dinamo care a scirtiit rau in meciul cu Besiktas.Daca nu batem la P.Neamt si ciinii nu pierd la Cluj,nu cred ca mai avem sanse in acest campionat.
costicasuciu2007
5th November 2006, 08:39
multa bafta echipei de ... rugby in actuala editie de campionat ...FORZZA STEAUA !!!
ronaldo2009
17th November 2006, 13:56
:bere2: :bere2: :bere2: multa bafta .. echipei de rugby in sezonul 2006./ 2007 hai steaua!!!
25th March 2007, 22:48
Astazi, intr-un meci cu un final deosebit, Steaua a fost invinsa de dinamo, in deplasare cu 39-37.
dinamo a dominat in general meciul, a condus tot timpul si cu 5 minute inainte de final avea 13 puncte avans. Noi aveam nevoie de 2 eseuri transformate pt a rasturna situatia (2x7 pct) si, incredibil, le-am reusit in minutele de prelungire. Din pacate insa, arbitrul a mai lasat jocul inca o faza si la ultimul atac dinamo a obtinut o lovitura de pedeapsa pe care a transformat-o.
La cum s-a jucat azi, dinamo imi pare favorita la titlu anul acesta, dar orice se poate intampla...
Adrians
25th March 2007, 23:00
Astazi, intr-un meci cu un final deosebit, Steaua a fost invinsa de dinamo, in deplasare cu 39-37.
dinamo a dominat in general meciul, a condus tot timpul si cu 5 minute inainte de final avea 13 puncte avans. Noi aveam nevoie de 2 eseuri transformate pt a rasturna situatia (2x7 pct) si, incredibil, le-am reusit in minutele de prelungire. Din pacate insa, arbitrul a mai lasat jocul inca o faza si la ultimul atac dinamo a obtinut o lovitura de pedeapsa pe care a transformat-o.
La cum s-a jucat azi, dinamo imi pare favorita la titlu anul acesta, dar orice se poate intampla...
Au facut transferari multe si bune,inclusiv de la noi dar este asa cum spui -
totul se va decide in play off.
27th April 2007, 23:39
Duminica la ora 11 pe Ghencea derby la rugby, Steaua-dinamo. Veniti sa-i incurajam pe baieti, poate reusim sa trecem iar pe locul 1.
jurnalistul2000
28th April 2007, 17:07
Cred ca ii vom bate pe Dinamo.Macar la rugby, daca la fotbal nu am putut sezonul asta.HAI STEAUA!Sa ii mancati pe caini!
grizlarules
28th April 2007, 19:05
sper ca ehipa de rugbi sa razbune echipa de fotbal
grizlarules
29th April 2007, 17:56
STEAUA-dinamo 23-21
the sweet taste of revenge!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
jurnalistul2000
19th May 2007, 16:19
Steaua va juca mine finala Diviziei Naţionale la rugby. De la ora 11, pe stadionul Olimpia, echipa pregătită de Marin Moţ va nfrunta pe Dinamo Bucureşti. Steaua este deinătoarea titlului de campioană, după ce n finala campionatului trecut a nvins cu 26-9 pe Contor Arad.
Se anunţă o partidă echilibrată, spectaculoasă şi cu miză importantă. Mă tem nsă că influenţa decisivă să nu vină din partea arbitrajului. Fără să facă greşeli intenţionate, acesta ar putea totuşi să ncline decisiv balanţa. Eu mi-am dorit arbitraj străin, nsă pnă la urmă nu s-a mai putut. Vreau ca Steaua să cştige şi să păstreze trofeul pe care-l deţine de două sezoane, a declarat Marin Moţ.
Finala va fi arbitrată de Cristian Raduta.
Forza Steaua!Ii vom bate mar pe cei de la Dinamo, razbunandu-ne pentru infrangerile de la fotbal.
KosmyN
20th May 2007, 16:31
Din pacate, in finala campionatului national, STEAUA a pierdut in fata javrelor cu 9 - 16, intrerupand astfel sirul campionatelor consecutive, obtinute de ros-albastri
jurnalistul2000
20th May 2007, 18:25
Oricum, Steaua a demonstrat ca este o mare formatie, infrangerea de azi fiind un accident destul de grav, avand in vedere ca echipa invingatoare a fost Dinamo.Nu-i nimic baieti.Suntem alaturi de voi.
#EffecT
20th May 2007, 19:18
Pacat. Anul asta, am pierdut titlul la fotbal,hochei,rugby si handbal. Cred ca si la polo l-am pierdut. Cel mai negru an din istoria clubului sportiv Steaua :cry:
jurnalistul2000
13th September 2007, 00:00
Italia-Romania 24-18
si cand te gandesti ca puteam sa castigam acest meci.aveam 12-8.macar am luat 1 punct.
KosmyN
13th September 2007, 02:58
Romania a jucat foarte bine.
Din pacate in prima repriza am ratat 2 lovituri de pedeapsa, iar practic am pierdut pe mana naostra din cauza erorilor pline de amatorism.
Am fii putut castiga acest meci lejer si am fii fost favoriti pt locul 3 in grupa.
Asta e, ramane sa invingem Portugalia si sa nu ne facem de ras cu Scotia si Noua Zeelanda
jurnalistul2000
13th September 2007, 12:21
Romania a jucat foarte bine.
Din pacate in prima repriza am ratat 2 lovituri de pedeapsa, iar practic am pierdut pe mana naostra din cauza erorilor pline de amatorism.
Am fii putut castiga acest meci lejer si am fii fost favoriti pt locul 3 in grupa.
Asta e, ramane sa invingem Portugalia si sa nu ne facem de ras cu Scotia si Noua Zeelanda
eu nu cred ca ne vom face de ras.sa nu uitam ca avem si cativa accidentati.cu All-Blacks nu-mi fac sperante, dar cu Scotia vom face un meci bun.
Cristi89
13th September 2007, 13:52
Nu am urmarit in totaliate meciul dar mi-a placut cum a jucat echipa Romaniei. Pacat ca am pierdut,pentru ca-i aveam in mana pe italieni.Asta este, va trebui sa invingem Portugalia pentru a termina pe 4.
Clujeanu`
26th September 2007, 00:25
romania a castigat contra protugaliei cu scorul de 14 la 10.(un rezultat ce ne asigura locul 4 in grupa la CM)
jurnalistul2000
26th September 2007, 10:30
romania a castigat contra protugaliei cu scorul de 14 la 10.(un rezultat ce ne asigura locul 4 in grupa la CM)
si cand ma gandesc ca am avut meciul cu Italia in mana.Obiectivul era 2 victorii.Nu se va putea realiza pentru ca in ultimul meci intalnim nationala All-Blacks.Hai sa dam pronosticuri.Eu zic 70-0.Pentru ei.:P
Pro
26th September 2007, 10:57
Bine ca i-am batut pe astia...innebuneam daca nu ii bateam...cu italia am pierdut pe prostia noastra....
acu urmeaza All Blacks...macar sa inscriem si noi sa nu ne bata la 0:D
koma666
26th September 2007, 13:36
Stam slab la meleurile improvizate.Nu sintem capabili sa schimbam directia de joc in viteza!La trei sferturi suntem mai slabi decat orice echipa de amatori regionala din Franta ... Linia 2 joaca cu capul in ghidon ... linia 3 sunt orbi ... linia 1 puternici si curajosi dar pacat ca nu au sustinere ... Dumitras la inchidere este imprevizibil !
Trebuie sa recunoastem ca echipa noastra practica un joc demodat si ineficace si ma gandesc cu groaza la meciul impotriva echipei All Blacks...
kalashnikov
29th September 2007, 17:20
8-85 .. praf :wallbash:
Bogdanbibi
29th September 2007, 18:09
e bine ca n-am luat 100, si e ok ca am reusit un eseu
Pro
29th September 2007, 19:44
in unele momente am aratat ca stim cu ce se papa rugby-ul!!!dar alteori am fost superficiali!
jurnalistul2000
29th September 2007, 20:58
Tin sa felicit Romania ca s-a descurcat onorabil.Am facut tot ce ne-a stat in putinta ca sa tinem piept unei formatii pur si simplu perfecta.Cred ca va castiga Cupa Mondiala.
Pro
5th October 2007, 22:36
oua conducere tehnică a naţionalei de rugby este 100% din Romnia
Biroul Federal al Federatiei Romane de Rugby a numit astazi noua conducere tehnica a nationalei Romaniei.
Banca tehnica va fi 100% romana:
Mircea Paraschiv - director tehnic
Marin Mot - antrenor principal
Alexandru Marin - antrenor secund
Tudor Constantin - manager
Nicolae Ungureanu - manager administrativ
Mircea Paraschiv a jucat in echipa Romaniei 63 de meciuri in perioada 1975 - 1988, marcand 13 eseuri. A fost 10 ani capitan al reprezentativei, participand la prima Cupa Mondiala, in 1987. Ca antrenor a condus echipa Dinamo in perioada 1990 - 2006, obtinand 8 titluri de campion national. Intre 1994 - 2001 a fost antrenorul echipei nationale, perioada in care Romania a participat la 2 Cupe Mondiale. Este singurul roman prezent pe Wall of Fame, la Londra.
Marin Mot a fost international roman intre 1981 si 1988, perioada in care a acumulat 15 selectii si a marcat 3 eseuri pentru Romania. A fost jucator la Steaua intre 1982 si 1996 avand 8 titluri de campion. Ca antrenor, a fost secund la Steaua intre 1998 - 2000, apoi antrenor principal din 2004 pana in prezent. Ca antrenor a obtinut cu echipa militara 2 titluri nationale, 2 Cupe ale Romaniei si un titlu de campion la rugby in 7. In 2004 a fost numit antrenor al Selectionatei Bucurestiului participanta in European Challenge Cup, echipa cu care a obtinut doua victorii in cadrul grupelor, impotriva formatiilor franceze Toulon si Bayonne.
Alexandru Marin a fost international roman intre 1977 - 1987 acumuland 18 selectii. A jucat la Grivita intre 1976 si 1988. Din 1989 a fost antrenor la centrul de copii si juniori al Grivitei. In perioada 2002 - 2006 a fost antrenor secund al echipei nationale de juniori Under 19. Cea mai buna performanta a obtinut-o in 2005 cand Romania a terminat Campionatul Mondial Under 19 pe locul 7, invingand in premiera Argentina.
Tudor Constantin a fost component al lotului national de seniori in perioada 1992 - 2002, avand 18 selectii la activ. A fost capitanul Romaniei la Cupa Mondiala din 1999. In perioada 2006-2007 a fost presedintele sectiei de rugby a clubului Dinamo, campioana en-titre a Romaniei. A evoluat la Gloria Bucuresti, Steaua, Dinamo, Kia-Toa (Noua Zeelanda), Tarbes, Racing Club de France, Bordeaux Begles (Franta) si Grivita. Ca jucator, are un titlu de campion national cu Steaua si un titlu cu Dinamo.
Nicolae Ungureanu a fost jucator la Gloria Bucuresti, Grivita si Steaua. Este in prezent director de dezvoltare la F.R.Rugby.
Aceasta echipa manageriala va raspunde atat de echipa Romaniei cat si de selectionata Bucurestiului in European Challenge Cup.
Biroul federal a aprobat o lista de 61 de jucatori care vor face parte din lotul largit al Romaniei pentru meciurile din Cupa Europeana a Natiunilor.(gsp.ro)
nu inteleg de ce se schimba asa de repede antrenor la rugby...ce vroiau de la fracezul acela?sa bata Noua Zeelanda?sau ce?!:doh:
suporter infocat
5th October 2007, 22:49
nu inteleg de ce se schimba asa de repede antrenor la rugby...ce vroiau de la fracezul acela?sa bata Noua Zeelanda?sau ce?!:doh:
Asa se intampla la noi, se schimba antrenorii ca pe sosete. :doh:
jurnalistul2000
5th October 2007, 23:43
oua conducere tehnică a naţionalei de rugby este 100% din Romnia
Biroul Federal al Federatiei Romane de Rugby a numit astazi noua conducere tehnica a nationalei Romaniei.
Banca tehnica va fi 100% romana:
Mircea Paraschiv - director tehnic
Marin Mot - antrenor principal
Alexandru Marin - antrenor secund
Tudor Constantin - manager
Nicolae Ungureanu - manager administrativ
Mircea Paraschiv a jucat in echipa Romaniei 63 de meciuri in perioada 1975 - 1988, marcand 13 eseuri. A fost 10 ani capitan al reprezentativei, participand la prima Cupa Mondiala, in 1987. Ca antrenor a condus echipa Dinamo in perioada 1990 - 2006, obtinand 8 titluri de campion national. Intre 1994 - 2001 a fost antrenorul echipei nationale, perioada in care Romania a participat la 2 Cupe Mondiale. Este singurul roman prezent pe Wall of Fame, la Londra.
Marin Mot a fost international roman intre 1981 si 1988, perioada in care a acumulat 15 selectii si a marcat 3 eseuri pentru Romania. A fost jucator la Steaua intre 1982 si 1996 avand 8 titluri de campion. Ca antrenor, a fost secund la Steaua intre 1998 - 2000, apoi antrenor principal din 2004 pana in prezent. Ca antrenor a obtinut cu echipa militara 2 titluri nationale, 2 Cupe ale Romaniei si un titlu de campion la rugby in 7. In 2004 a fost numit antrenor al Selectionatei Bucurestiului participanta in European Challenge Cup, echipa cu care a obtinut doua victorii in cadrul grupelor, impotriva formatiilor franceze Toulon si Bayonne.
Alexandru Marin a fost international roman intre 1977 - 1987 acumuland 18 selectii. A jucat la Grivita intre 1976 si 1988. Din 1989 a fost antrenor la centrul de copii si juniori al Grivitei. In perioada 2002 - 2006 a fost antrenor secund al echipei nationale de juniori Under 19. Cea mai buna performanta a obtinut-o in 2005 cand Romania a terminat Campionatul Mondial Under 19 pe locul 7, invingand in premiera Argentina.
Tudor Constantin a fost component al lotului national de seniori in perioada 1992 - 2002, avand 18 selectii la activ. A fost capitanul Romaniei la Cupa Mondiala din 1999. In perioada 2006-2007 a fost presedintele sectiei de rugby a clubului Dinamo, campioana en-titre a Romaniei. A evoluat la Gloria Bucuresti, Steaua, Dinamo, Kia-Toa (Noua Zeelanda), Tarbes, Racing Club de France, Bordeaux Begles (Franta) si Grivita. Ca jucator, are un titlu de campion national cu Steaua si un titlu cu Dinamo.
Nicolae Ungureanu a fost jucator la Gloria Bucuresti, Grivita si Steaua. Este in prezent director de dezvoltare la F.R.Rugby.
Aceasta echipa manageriala va raspunde atat de echipa Romaniei cat si de selectionata Bucurestiului in European Challenge Cup.
Biroul federal a aprobat o lista de 61 de jucatori care vor face parte din lotul largit al Romaniei pentru meciurile din Cupa Europeana a Natiunilor.(gsp.ro)
vor sa faca din trabant ferarri.am avut doi francezi care zic eu erau buni dar nu i-au lasat sa-si faca meseria.alta prostie.sa te ocupi de doua echipe.va dati seama ce treaba o sa faca.felicitari FRR.
jurnalistul2000
6th October 2007, 20:45
Divizia Naţională de rugby a programat smbătă meciurile etapei a 3-a, cu excepţia ntlnirilor n care evoluau Steaua şi CSM U Baia Mare, ce dispută n aceeaşi zi finala Cupei Romniei la Braşov (ora 14,00).
Seria I
Olimpia CSM Bucureşti - Dinamo Bucureşti 0-119
RC Brlad - RC Griviţa Bucureşti 22-25
Universitatea Cluj - CSM U Baia Mare se joaca pe 17 octombrie (ora 10,00)
n clasament, Dinamo conduce cu 15 puncte, urmată de Baia Mare - 10, Cluj - 9, Griviţa - 4, Brlad - 1 şi Olimpia - 1 punct.
Seria a II-a
Poli. Agro. Iaşi - RC Farul Constanţa 0-18
RCM Timişoara - CFR CSU Braşov 40-3
Meciul Bucovina Suceava - Steaua Bucureşti are loc pe 17 octombrie (ora 10,00).
n clasament, Farul conduce cu 13 puncte, urmată de Steaua - 10, Timişoara - 6, Suceava - 4, Braşov - 4, Poli Iaşi - 2 puncte.
prosport.ro
Anul asta tot cu Dinamo ne vom bate pentru campionat.Poate Farul sa ne puna probleme in Seria II-a, desi sunt sanse mici.
koma666
6th October 2007, 21:29
Steaua a castigat astazi finala Cupei Romaniei, reusind sa invinga cu 14-13 pe Baia Mare.Dupa un meci mai putin spectaculos,in care internationalii Stelei nu au stralucit,trofeul ramine in posesia noastra!:yes:
Pro
7th October 2007, 13:08
Noua Zeelanda a fost batuta,surprinzator,de Franta 18-20!
jurnalistul2000
7th October 2007, 20:25
Noua Zeelanda a fost batuta,surprinzator,de Franta 18-20!
ma bucur enorm.tin cu cocosii galici si cred ca ei vor triumfa la acest mondial.joaca acasa, au un moral excelent dupa aceasta victorie.trebuie doar sa joaca ce stiu ei mai bine si gata.Allez France!
koma666
7th October 2007, 20:34
Tin sa felicit Romania ca s-a descurcat onorabil.Am facut tot ce ne-a stat in putinta ca sa tinem piept unei formatii pur si simplu perfecta.Cred ca va castiga Cupa Mondiala.(asta era dupa meciul nostru cu All Blaks)
ma bucur enorm.tin cu cocosii galici si cred ca ei vor triumfa la acest mondial.joaca acasa, au un moral excelent dupa aceasta victorie.trebuie doar sa joaca ce stiu ei mai bine si gata.Allez France!
Care va fi urmatoarea cistigatoare?
jurnalistul2000
7th October 2007, 23:20
(asta era dupa meciul nostru cu All Blaks)
Care va fi urmatoarea cistigatoare?
pai nu ma asteptam ca Noua Zeelanda sa piarda meciul.Iar acum principala favorita in opinia mea e Franta.Unde e problema?
koma666
9th October 2007, 22:48
pai nu ma asteptam ca Noua Zeelanda sa piarda meciul.Iar acum principala favorita in opinia mea e Franta.Unde e problema?
Nema problema, doar ma amuza "suporterii" echipelor care cistiga!!
ULTRAS STEAUA
9th October 2007, 23:49
nu ma pricep la rugby...dar acu 4 ani nu a castigat Anglia si era outsidera?
koma666
10th October 2007, 00:18
Asa e,Anglia a castigat finala Cupei Mondiale de Rugby-2003 in fata Australiei cu scorul de 20-17 la capatul unui meci care a avut nevoie de prelungiri!De altfel este prima Cupa Mondiala castigata de o echipa din emisfera nordica.
ULTRAS STEAUA
10th October 2007, 01:52
Asa e,Anglia a castigat finala Cupei Mondiale de Rugby-2003 in fata Australiei cu scorul de 20-17 la capatul unui meci care a avut nevoie de prelungiri!De altfel este prima Cupa Mondiala castigata de o echipa din emisfera nordica.
dap, am urmarit finala...incepe sa imi placa foarte mult rugby`ul, pot sa spun ca e chiar mai spectaculos ca fotbalul in anumite momente.Pacat totusi ca e o diferenta uriasa intre echipele favorite si cele outsidere...si cand spun mare...de vreo` 100 de puncte pe meci.
jurnalistul2000
10th October 2007, 21:59
ba da.era si a castigat dorita lui Wilkinson.Sper sa nu se intample la fel si in meciul din 13 octombrie.Poate va fi zi cu ghinion pentru britanici.Sambata la ora 22 pe TVR 2 e meciul meciurilor:Franta-Anglia.
ULTRAS STEAUA
10th October 2007, 22:50
ba da.era si a castigat dorita lui Wilkinson.Sper sa nu se intample la fel si in meciul din 13 octombrie.Poate va fi zi cu ghinion pentru britanici.Sambata la ora 22 pe TVR 2 e meciul meciurilor:Franta-Anglia.
urasc francezii vreau sa castige Anglia:box:
koma666
11th October 2007, 01:43
Franta porneste ca favorita in acest meci, prin prisma faptului ca joaca acasa, ca vine dupa extraordinara victorie cu All Blacks si ca a castigat 3 dintre ultimele 4 meciuri cu Anglia. Dar francezii clacheaza exact atunci cand sunt mari favoriti, vezi meciul inaugural cu Argentina.
Totusi, sa nu uitam ca Anglia joaca total nespectaculos, bazandu-se in special pe Wilkinson, pe care francezii nu stiu cum il vor putea contracara. In plus, in sferturi, Anglia a dovedit ca are mai multa forta pe pachetul de inaintare decat Australia!!! Lucru care ar cam trebui sa-i puna pe ganduri pe francezi...
Sper ca Anglia sa fie finalista,ramine ca si arbitrul sa fie de acord!:unsure:
jurnalistul2000
12th October 2007, 23:38
urasc francezii vreau sa castige Anglia:box:
decat anglia mai bine argentina care e pana acum revelatia turneului.nu mi-au placut niciodata englezii.ce-i drept vom vedea in teren un razboi.englezii si francezii nu se suport de nicio culoare.va fi un meci pe cinste.
jurnalistul2000
13th October 2007, 23:18
Anglia-Franta 5-6 in min 27 dupa ce cocosii galici au fost condusi.Hai ca se poate.Sa-i exterminam pe britanici.Allez France!!!
oop
14th October 2007, 00:43
Anglia - Franta 14 -9 !!!!Senzational!
Jonny Wilkinson rulz!The golden boy saves the day AGAIN:drunk:
Anglia isi va lua revansa in fata Africii de sud in finala :D
ULTRAS STEAUA
14th October 2007, 00:52
incredibil wilkinson.....bv anglia :D.V-am spus ca trece de branzari :P
LoMax8
14th October 2007, 00:52
Jonny Wilkinson e Ronaldinho in rugby!!!
ULTRAS STEAUA
14th October 2007, 00:54
Jonny Wilkinson e Ronaldinho in rugby!!!
e defapt doar jonny wilkinson in sport, iar Ronaldinho nu e cel mai bun jucator din lume :P
koma666
14th October 2007, 05:44
Dupa cum ziceam,Franta clacheaza atunci cind sint favoriti!Au facut tot ce au putut,au jucat pina la limita epuizarii fizice,au incercat improvizatii cu toate liniile in viteza,dar degeaba,au avut in fata o Anglie solida cu solutii indiferent de situatie!
Sper ca RSA sa cistige finala(nu cred ca argentinienii vor trece mai departe,pina acum s-au jucat 11 meciuri intre cele doua tari,toate fiind cistigate de Springboks)!
jurnalistul2000
14th October 2007, 21:10
Aseara nu a batut Anglia, ci Wilkinson.Anglia fara el e una cu pamantul.Nu-mi vine sa cred nici acum primul eseu al Anglia.Daca nu saream mingea aia asa ciudat poate ca Franta nu pierdea.
jurnalistul2000
22nd October 2007, 22:10
Ma bucurat ca Africa de Sud a castigat cupa mondiala.Prea avea englezii incredere in ei.Gata, i-am batut pe francezi, acum luam titlul.De Franta raman in continuare dezamagit, iar de Argentina sunt uimit!
Adrians
31st May 2008, 21:00
Ne-am inecat la mal.Dupa pierderea Cupei astazi a urmat si campionatul.Ca sa respectam adevarul cel putin astazi Dinamo a fost mai buna decit noi.Felicitari campionilor si capul sus baieti,poate ne revansam la anul.
KosmyN
1st June 2008, 14:15
Baietii au evoluat cel putin jenibil ieri.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.