PDA

View Full Version : Claudiu Voiculet

KosmyN
30th July 2010, 14:12
http://images.gsp.ro/usr/thumbs/thumb_300_x_400_1252-277204-voiculet.jpg

Claudiu, gata ai semnat cu Steaua?
Da. Am semnat un contract pe trei ani. Pot să spun că acest angajament este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc de ziua mea. E pe 7 august, se apropie, aşa că o să am motive să sărbătoresc. Prin muncă, evident.

Īţi vei cinsti colegii?
Doar dacă o să primesc acceptul domnului Piţurcă!

Revenind la Steaua, cum ai găsit atmosfera?
Este altceva īn Ghencea! Se vede că am ajuns la o echipă mare, cu un antrenor extrordinar, care are un mare caracter.

Īl ştiai pe Victor Piţurcă dinainte?
Pot să spun că doar de la televizor. Īnsă, acum am avut onoarea să-l cunosc şi personal.

Ce īţi propui la Steaua?
Eu iau lucrurile pas cu pas. Mai īntāi trebuie să-mi revin după accidentare şi sper că luni voi intra şi eu la antrenamente. Apoi, trebuie să muncesc din greu, ca să pot să joc. Locul īn echipă se cāştigă doar prin muncă.

Ce număr vei avea la Steaua?
Voi juca cu numărul 21. Eu am am jucat cu 14, dar am īnţeles de la noii mei colegi că acest număr deja este dat altui jucător (n.r. Latovlevici).

redondo
30th July 2010, 14:15
Succes...avem nevoie de caractere puernice acum.

Marius_Black
30th July 2010, 14:47
''Apoi, trebuie să muncesc din greu, ca să pot să joc. Locul īn echipă se cāştigă doar prin muncă.''

E bine ca e constient de asta. Acum 6 ani il vedeam la Targoviste promovand cu FCM din Liga a 3 a si astazi e la Steaua . Ma bucur pentru el si sper sa demonstreze ca e fotbalist care merita sa fie la Steaua.

:welcome(1):

Dante
30th July 2010, 17:29
Bine ai venit si mult succes !

Numele lui nu-mi spune prea multe, n-am prea auzit de el pana acum...

Atacanti :help: Ne trebuie macar un atacant :help:

kapetanos25
30th July 2010, 22:56
Bun venit . Am auzit ca PITI il vrea pe Goga de la Timisoara . Ce ziceti ?

ww
30th July 2010, 23:52
Bun venit . Am auzit ca PITI il vrea pe Goga de la Timisoara . Ce ziceti ?

n-are ****** bani pt Goga

oop
30th July 2010, 23:56
si nici Iancu nu e dobitoc sa ni-l dea.pt asta exista senzatii ca Ov Petre, Coman, Miăiţă ... mai nou Bonfim ...

Dumitrescu.Daniel
17th August 2010, 12:45
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/pandurii-tirgu-jiu-incearca-sa-l-legitimeze-pe-voiculet-pina-simbata-202939.html

?

Master Steaua
17th August 2010, 14:01
Pina la urma cum pleaca de la noi? Imprumut sau cum?

oop
17th August 2010, 14:41
multzam pt ce a facut la noi si bafta mai departe :))

Dante
17th August 2010, 17:44
multzam pt ce a facut la noi si bafta mai departe :))

A facut destule pt Steaua, merita sa faca pasu' la mai bine :smile:
:respect: Voiculet, multumim pt tot !

Voiculet ! Bye bye !
Eric !!! Transfer !!! Now !!11:help:

Marius_Black
17th August 2010, 17:50
"Nu am semnat cu Pandurii, dar īn zilele următoare se rezolvă. Trebuie să trimită acordul de transfer. Cu actele a fost mai complicat, domnul Lazăr s-a ocupat. Am semnat cu Steaua dar contractul nu a fost īnregistrat la LPF, a plecat domnul Piţurcă... Accept oferta Pandurilor şi pentru domnul Badea, mi-a plăcut cum am lucrat la Internaţional şi sper să facem treabă bună", a spus Voiculeţ.

Fotbalistul regretă că nu a rămas īn Ghencea: "Oricine īşi doreşte să joace la Steaua. Asta e, dacă n-a fost să fie pentru mine.. Sper să fac o figură bună aici şi vedem ce va fi īn continuare".

Īmi propun să joc bine, să cīştigăm cīt mai multe meciuri şi să ne clasăm cīt mai sus. Nu e o problemă că echipa e pe ultimul loc. Dacă au trecut doar patru etape şi ai două puncte nu īnseamnă că eşti retrogradat. Gazul e echipă bună, joacă de mult timp īmpreună", a spus fotbalistul care va semna un contract pe doi ani.

Fotbalistul consideră că nu va avea probleme de adaptare mai ales că a lucrat cu Badea la Internaţional şi cu majoritatea colegilor de la Tīrgu-Jiu a lucrat şi la Curtea de Argeş. "Depinde şi de domnul Badea şi de condiţia fizică dacă voi debuta smbătă, cu Gaz Metan. Īncă mă mai supără glezna puţin, dar sper să se rezolve īn această săptămīnă.

gsp

Pacat, mi-ar fi placut sa-l vad la Steaua .

Dante
17th August 2010, 17:55
E clara treaba... Asta e Gurita 2.:biggrin:

sorinst
30th August 2010, 21:08
A jucat foarte bine cu CFR ,foarte tehic cred ca era peste pictorul nostru.

Dante
30th August 2010, 22:18
A jucat foarte bine cu CFR ,foarte tehic cred ca era peste pictorul nostru.

Vorbim de posturi diferite...

sorinst
30th August 2010, 22:20
Vorbim de posturi diferite...

:)) Ambii sunt mijlocasi centrali doar ca Voiculet e mai polivalent.

Dante
30th August 2010, 22:25
Bicfalvi e mijlocas central-defensiv, Voiculet e (din cate stiu eu pt asta a fost adus la Steaua) mijlocas ofensiv-lateral stanga.

PS: Ov.Petre si Adrian Cristea nu joaca pe acelasi posturi :imported_icon_wacko E cam aceeasi treaba si la Bicfalvi-Voiculet.

Dumitrescu.Daniel
30th August 2010, 22:36
Voiculet a jucat in stanga. A urcat de multe ori in banda. Nu cred ca putem face comparatii intre cei doi.

sorinst
30th August 2010, 22:43
Bicfalvi e mijlocas central-defensiv, Voiculet e (din cate stiu eu pt asta a fost adus la Steaua) mijlocas ofensiv-lateral stanga.

PS: Ov.Petre si Adrian Cristea nu joaca pe acelasi posturi :imported_icon_wacko E cam aceeasi treaba si la Biclfavi-Voiculet.

Repet Voiculet face faza defensiva foarte bine dar si atacul , e doar parearea mea.

TheCopoi
31st August 2010, 18:15
nu ar fi mai indicat sa mutati thread-ul la "Trash", pt ca baiatul nici nu cred ca a imbracat tricoul ros-albastru?!