PDA

View Full Version : Carlos Alberto Fernandes

Pages : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

smokey
29th January 2006, 00:53
Carlos Alberto Fernandez

http://img271.imageshack.us/img271/9545/13carlosfernandes6vj.jpg

MIREL6RADOI
29th January 2006, 00:58
http://www.boavistafc.pt/plantel.php?id_jogador=11
Acesta e noul portar al STELEI....
Carlos a caminho do Steaua Bucareste

O guarda-redes Carlos, do Boavista, vai representar o Steaua Bucareste, viajando amanhã para Chipre, onde a equipa romena cumpre um estágio.

O acordo, com duração de três épocas e meia, ficou hoje conclu*do entre os dois clubes. Dado como provável no Recreativo de Huelva (Espanha), a final o guarda-redes boavisteiro, de 26 anos, vai mudar-se para a Roménia.

Ontem, Carlos envergou pela última vez a camisola axadrezada, em Paços de Ferreira, onde o Boavista venceu por 1-0.
http://www.abola.pt/nnh/index.asp?op=ver&noticia=96166&tema=6
Se pare ca era titular la Boavista...

smokey
29th January 2006, 01:04
"FC Steaua Bucureşti a ajuns la un acord cu gruparea Boavista în privinţa transferului la formaţia "roş-albastră" a portarului Carlos Alberto Fernandez, care urmează să semneze, luni, un contract pentru trei sezoane şi jumătate, informează site-ul oficial al clubului din Bulevardul Ghencea. Potrivit sursei citate, presa din Portugalia îl consideră pe Carlos cel mai în formă portar din campionat. Acesta se va alătura lotului Stelei duminică, la Larnaca, unde va efectua şi vizita medicală.

Carlos are 26 de ani, 1,88 metri înălţime şi 85 de kilograme. El s-a transferat la Boavista în 2004 şi a fost titular în partida pe care formaţia din Porto a câştigat-o, vineri, în deplasare, cu scorul de 1-0, în faţa echipei Pacos Ferreira, în etapa a XIX-a a campionatului lusitan."

A DAT DOMNU`!

bravo Gigi:)

nicolita_16
29th January 2006, 01:11
Bravo mm ca el a venit cu transferul.Cred ca au dat pe el pana in 3 milioane de euro...MM negociaza foarte bine..mereu ia jucatori valorosi pe bani putini..nu k si craciunescu.Bravo gigi ca ai venit cu banii...:)

Thehun4ever
29th January 2006, 01:16
Dar totusi cati bani s-au dat pe el? Numai din curiozitate din moment ce pe Hamu l-am vandut cu 500.000 de euro si banuiesc ca pe Carlos Alberto Fernandez s-au dat mai multi bani merita macar diferenta?

uvi
29th January 2006, 01:20
se pare ca pe cat de "hulta" a fost conducerea pt ca a intarziat atat de mult sa faca transferuri..pe atat de laudata va fi pt transferul asta...

RedStar
29th January 2006, 01:40
Super portar ce avem !
Liga campionilor ne asteapta, hai Steaua !

Florin2004
29th January 2006, 01:43
Am cautat pe net si am gasit pe un site german unde scrie ca are o cota de piata (uitati-va in dreptul la Marktwert) de 1 milion de euro deci se pare ca e intr-adevar un portar de valoare. Asadar asta e suma in jurul careia trebuie sa se fi incheiat transferul.

PS: Din cate vad eu are dubla nationalitate pentru ca este nascut in Congo insa are si cetatenie portugheza.

Sursa: http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=23211

babone
29th January 2006, 01:43
sper sa fie mai sigur in interventi decit hamu
iar in rest sa asteptam evolutiile lui si sa ne convingem ce poate

adriancostin83
29th January 2006, 01:47
gata...cu portarul asta ii rupem...pe toti...nu ne mai poate sta nimeni in calea spre 23

swing
29th January 2006, 01:52
EU nu inteleg cum au reusit sa-l aduca. Voi l-ati vazut jucand? Eu l-am vazut si e portar meserias tare. Aproape cel mai bun om de la Boavista in cateva meciuri. Cred ca ii da vre-o 4 5 sute de mii salar de a venit la noi altfel nu-mi explic.

Florin2004
29th January 2006, 01:56
Pe prosport zice ca ii dau 150 000 de euro pe an da si mie mi se pare cam putin pentru valoarea lui. Atata au romanii daramite asta venit titular de la Boavista. In fine...ceea ce conteaza e ca am pus mana pe un portar de valoare si sper sa nu avem nici o surpriza neplacuta pana luni si sa semneze cat mai repede.

claudiu_s
29th January 2006, 01:58
Un nou transfer marca MM si cred ca a reusit sa-l aduca pe mai putini bani decat credem noi si oricum nici vorba de 3mil cum spunea cineva mai sus. Daca acest portar este chiar titular de drept la Boavista si cel mai in forma din Portugalia asa cum se aude, atunci cred ca il putem numi transferul anului in Divizia A. Totusi mi se pare ciudat ca un portar titular la un nume greu in Portugalia alege sa vina in Romania.

swing
29th January 2006, 02:01
Sa fie petarda iar de la GSP?

Florin2004
29th January 2006, 02:03
Nu e chiar asa ciudat...e adevarat ca avem campionat mai slab insa Steaua anul asta lupta pentru titlu, e in primavara Europeana si are sanse mari in toamna sa ajunga in liga. La Boavista care e pe 7 acum nu avea performantele astea in viitorul apropiat. Probabul tipul asta de argumente au cantarit mult in luarea deciziei de catre el. In plus sa nu uitam ca si Steaua e o echipa cu nume in Europa si daca s-a uitat omul din ce grupa am iesit (plus eliminearea Valenciei anul trecut) si fara gol primit l-o fi pus putin pe ganduri.

Pt. swing si alti suspiciosi: Nu e petarda de data asta pentru ca stirea apare si in Abola, cel mai mare cotidian de sport din Portugalia.

claudiu_s
29th January 2006, 02:04
EU nu inteleg cum au reusit sa-l aduca. Voi l-ati vazut jucand? Eu l-am vazut si e portar meserias tare. Aproape cel mai bun om de la Boavista in cateva meciuri. Cred ca ii da vre-o 4 5 sute de mii salar de a venit la noi altfel nu-mi explic.

Inexplicabil cum a reusit MM acest transfer.. si cu un salariu de 150.000 nu pot sa inteleg!

claudinho
29th January 2006, 02:13
Transferul e prezentat si pe site-ul uefa. http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/news/Kind=1/newsId=389895.html
De remarcat cat de repede au prezentat cei de la uefa stirea, semn ca acesta e un transfer important pentru piata din Europa. De remarcat si faptul ca in articol scrie ca Oleg Protasov e inca antrenorul Stelei...

Wholigan
29th January 2006, 02:49
Am cautat pe net si am gasit pe un site german unde scrie ca are o cota de piata (uitati-va in dreptul la Marktwert) de 1 milion de euro deci se pare ca e intr-adevar un portar de valoare. Asadar asta e suma in jurul careia trebuie sa se fi incheiat transferul.

PS: Din cate vad eu are dubla nationalitate pentru ca este nascut in Congo insa are si cetatenie portugheza.

Sursa: http://www.transfermarkt.de/index.html?anz=/spieler/spieler_details.php4?spieler_id=23211

Mda, e ceva, dar nu inseamna chiar totul suma aia. Radoi spre exemplu are tot 1 milion Markwert...

smokey
29th January 2006, 04:32
nu cred ca e petarda, nici nu cred ca are salariul ala;)

KosmyN
29th January 2006, 06:37
Cat s-a dat pe el si ce salariu are conteaza mai putin.
Sa-i uram un calduros BUN VENIT !!!
Sa-l primim cum se cuvine si speram ca in cei 3 ani si jumatate va inchide poarta Stelei in asa fel incat sa ajute echipa asa cum trebuie.
Sunt curios sa vad daca va juca azi in amicalul cu Red Star

Bineinteles, carcotasii vor spune ca nu e de ajuns, ca mai trebuie, ca unde sunt cele 3 transferuri + 1 bomba ..... :naughty:

MIREL6RADOI
29th January 2006, 09:34
Stie careva daca acest portar era titularul la Boavista?Asa ne-am putea da seama cu cine avem de-a face...
offtopic:acest topic nu ar trebui mutat la sectiunea "echipa noastra"?:P

colonelu Voiculescu
29th January 2006, 09:34
Multumim conducerii pentru aducerea acestui portar !
La prima vedere pare un transfer foarte reusit !

colonelu Voiculescu
29th January 2006, 09:35
Stie careva daca acest portar era titularul la Boavista?Asa ne-am putea da seama cu cine avem de-a face...
offtopic:acest topic nu ar trebui mutat la sectiunea "echipa noastra"?:P

Da ... e titular la Boavista si e cotat de presa din Portugalia drept unul dintre cei mai buni portari din campionat

AssAsin0
29th January 2006, 11:08
E chiar bomba.Sa iei portar titular de la o echipa buna in portugalia deja e prea perfect. Poate mai face gigi nijte bombe.Sa il aduca si pe Cocis.

colonelu Voiculescu
29th January 2006, 11:14
Assasino tu erai ala care zicea ca Razvan Cocis vine la noi
Mai ai vreo veste ?

elyzutzawz
29th January 2006, 11:42
ma bucur pentru acest transfer,am dat lovitura!hai ca a facut si gigi ceva bun,cat despre MM,stiu ca e capabil.si Toma vad ca joaca bine.acum sper sa vina si Cocis.

stelist
29th January 2006, 12:04
Assasino tu erai ala care zicea ca Razvan Cocis vine la noi
Mai ai vreo veste ?

Tu erai ala care zicea ca nu mai vine nimeni la noi.
Inchidem topicul?

p4link
29th January 2006, 12:16
Si eu eram unul dintre carcotasi.Recunosc public ca am gresit.Si ma bucur ca aceasta conducere m-a facut sa-mi cer scuze.Pentru binele echipei:)

ioana20
29th January 2006, 12:23
Aseara cand am vazut pe tvsport nu imi venea sa cred. Stiam ca trebuie sa aduca un portar pana azi, dar se vehicula numele lui Cordoba si altii. Nu credeam ca va veni un portar din Portugalia. Daca e asa cum spune presa din Portugalia ca era cel mai in forma din Portugalia atunci il putem considera transferul bomba al iernii.
Se pare ca mult "hulita" noastra conducere a tinut departe de presa acest transfer. Bun venit Carlos Alberto Fernandez! Cat mai putine goluri primite!

RedStar
29th January 2006, 13:30
Transferul e prezentat si pe site-ul uefa. http://www.uefa.com/competitions/UEFACup/news/Kind=1/newsId=389895.html
De remarcat cat de repede au prezentat cei de la uefa stirea, semn ca acesta e un transfer important pentru piata din Europa. De remarcat si faptul ca in articol scrie ca Oleg Protasov e inca antrenorul Stelei...

Oleg Protasov mai este antrenorul Stelei in vizunea celor de la UEFA.
O fi fost un corespondent de la Libertatea :D

p4link
29th January 2006, 13:44
Steaua l-a transferat în coproprietate cu Boavista pe Carlos

Noul portar al Stelei, Carlos Alberto Fernandes, va fi deţinut în coproprietate de clubul bucureştean şi de gruparea de la care a fost achiziţionat, Boavista Porto, informeză cotidianul portughez O Jogo.

Publicaţia portugheză notînd că jucătorul urma să se deplaseze în România duminică dimineaţa, pentru a efectua vizita medicală.

"Boavista este echipa mea de suflet în Portugalia. Le doresc succes tuturor colegilor cu care am lucrat la această echipă", a spus Carlos

Acesta a fost transferat la Boavista Porto, gratis, în 2004, după ce evoluase la Felgueiras, în Liga Onoare.

Portarul, născut în RD Congo, la Kinsasha, a mai fost în această iarnă în atenţia unor cluburi precum Benfica Lisabona, Alemannia Aachen (liga a II-a germană), Recreativo Huelva (liga a II-a spaniolă).

sursa gsp

anamarya
29th January 2006, 13:56
pai putem doar sa ii uram bun-venit... drum cat mai lung cu noi si cat mai putine goluri luate....

Jesse_James
29th January 2006, 14:03
sezonul asta a jucat titular 12 meciuri din 20

Jesse_James
29th January 2006, 14:07
in 20 de meciuri boavista a primit 19 goluri :)

eusunt
29th January 2006, 14:07
Chiar ca era o necesitate si nu mai conteaza cat sa dat pe el or ce salatiu are portarul la Steaua.
Din cate am citit pe aici se puneau tot felul de intrebari, deci:
1.Se merita banii daca Hamu a plecat pe 500mii?..sincer NU..dar tinand cont ca nu poti forta un jucator sa ramana la Steaua daca el vrea sa plece unde ii este lui mai bine..deci Hamu a plecat ca a vrut el nu ca a vrut GG iar GG a bagat mana in buzunar si a dat bani la lautari,ups la portar...dupa cum vad eu conditiile se pare ca Steaua nu a pierdut nimic...pentru ca lui Hamu oricum ii faceau 150mii iar daca ala are cota 1mil$ si Steaua la luat 50% inseamana ca sa dat pe el 500mii$ si o cota de transfer de 50%...
2.Cum de sa imprastiat veste ashea repede??? ... pai mai fratilor ati uitat cine este Steaua??? aloooo cine domina UEFA cup??? si mai are si istorie prin europa? sa facut tam tam ca so dus Plesean la Poli??? hai sa fim seriosi ..or ca Moldovan este la rrApid???hehehehe .....DAR UITE FRATILOR ca Toma de19ani a ajuns pe prima pagina a www.uefa.com deci cat de curand GG ar trebui sa caute jucatori afara ca sigur cum a venit acest portar va gasii la bani putini talente prin Portugalia,Spania,Germania,... credeti ca nu ar venii la noi talente din Brazilia cu conditii de 50/50% la un eventual transfer???
3.Unde sunt alea 3+bomba....alooooooooooo ce a transferat Steaua in iarna asta?? aaaaaaaaaaaaa?? : 1.Cristocea,2.Ochirosii,3. poate vine+BOMBA cel mai bun portar din Portugalia ....OARE este putin??? Nici mult nu este dar la cate piedici se pun in Romania la un transfer eu cred ca totusi este destul la transferuri...

...am si eu o intrebare ? ..Cerne este accidentat nu mai cumparam un portar??? pai ce ne facem doar cu Toma si Fernandes??? hehehehehe eu cred ca pana la urma o sa il titularizam pe Toma ca la cate cuvinte frumoase au zis astia despre el...tare mie ca Fernandes si Cernea vor face tusha....hehehehe

cogdao
29th January 2006, 14:10
Toma este portar de perspectiva.Asta nu inseamna ca daca a aparat bine un meci poate emite pretentii la postul de titular in Cupa Uefa...
On topic,bun venit Carlos si sa ne aperi bine!

ZIZOU
29th January 2006, 14:31
Ii uram bun venit lui Fernandez la Steaua.Sa speram ca va lua cat mai putine goluri.

Wholigan
29th January 2006, 14:53
Accidentarea lui Cernea nu e atat de grava incat sa fie nevoie sa luam un al treilea portar, probabil o sa fie 100% refacut pana la meciul cu Heereveen, desi eu il vad pe Fernandez titular, sunt curios daca i s-a promis ceva de genul asta. Nu cred ca s-ar fi carat omul pana in Romania daca nu shtia ceva sigur... Chiar nu imi pot explica deocamdata cum l-au convins, ca am auzit ca salariul nu va fi prea mare.
Poate i-au zis ca sunt fete f frumoase in Romania.

swing
29th January 2006, 14:53
in 20 de meciuri boavista a primit 19 goluri :)

A luat destul de putine petru o echipa de mijlocul clasamentului in Portugalia.

Cu apararea noastra sper sa nu ia nici unul in 15 meciuri de campionat. :D

Clujeanu`
29th January 2006, 15:09
fie sa aveti toti dreptate si nu luam multe goluri.Desi accidentarea lui Cernea nu era grava tot mai trebuia sa transferam un portar de valoare. Bravo mm!

Gone
29th January 2006, 15:14
Bine ca am adus un portar. Se pare ca e un transfer bun, dar sa il vedem si in actiune. Eu sper sa il vad pe Toma rezerva si nu pe Cernea.

george_bton
29th January 2006, 15:17
CARLOS THE JACKAL IS IN GHENCEA!!!!!!!!!!!!!!!!
:wub: MM. ce-am avut anu' trecut? pe victorash, da? anu' asta avem pe vasilik si, bonus, pe THE JACKAL. credetzi ca dinu, si cornel si vama, zic doar de complezenta ca STEAUA are cel mai omogen lot? hai sa ne mai gandim si la florentin (stiu ca e greu) si la cristea (...mai greu), dar sunt aici, frate, are GG ce sa le dea sa manance si, maine, poimaine, poate isi reintra in forma. ce e rau in asta.
io zic ca suntem si mai tari decat in tur (respect HAMU). se indoieste cineva ca minte clasamentu' asta???????????
la vara ne vedem pe "23" cu 23!!!!!!!!!!!!!!
:bere2:

miki_stelista
29th January 2006, 15:20
Ei, da! Acum, Steaua a dat lovitura pe piata transferurilor! A adus un portar din Portugalia, un campionat destul de puternic. Ii urez bun venit noului portar si...cat mai putine goluri in capionat si-n Cupa UEFA.

P-I-C-002
29th January 2006, 15:31
:baby: >>>>MM a facut-o iara ,din nou a adus pe cineva de undeva unde exista un campionat mult mai bun ca cel in care ne balacarim noi.Carlos acum trebuie sa arate ce poate si sa arate ca are fata de STEAUA.MULT noroc in poarta campionilor>>> :bye:

Steaua Forever
29th January 2006, 16:51
Bun venit CARLOS ALBERTO FERNANDES se pare ca conducerea noastra stie ce face numai ca nu vrea sa bage cineva nasul in transferurile noastre asa ca raman discret in tot cea ce fac bravo lor despre Cernea vad ca multi o critica fara un motiv intemeiat pentru ca Cernea nu prea a avut ocazii sa arate ce stie la Steaua asa ca ar trebui lasat in pace pentru ca e un portar valoros care la Steaua are sansa de a creste in valoare.......

ingerash_negru
29th January 2006, 17:05
:) frumoooos!
si o sa ii fie si usor sa invete limba, ca noi tot latini suntem!
sper sa se acomodeze usor. oricum cu siguranta ii va place atmosfera facuta de suporterii stelisti!
bine a venit si sa apere bine!

steauaclub.tk
29th January 2006, 17:18
Sa nu uitam ca el a jucat in Portugalia si iata cum ar suna un mesaj in portugheza. Scuze daca nu e corect dpdv gramatical dar asta a tradus domnul Google:
Carlos, boa vinda em Steaua! Nós sabemos que você é um jogador bom do football. Os supporters de nossa equipe são os mais melhores e nós todos queremos ser campeões! Corpo e alma para as cores! :whistling

Johnnynho
29th January 2006, 17:21
se stie ca presa face din tzantzar armasar, sa-l vedem pe teren... sper sa nu fi fost adus degeaba, mai ales ca Toma e in crestere fuarte mare de forma... se naste un portar mare in Toma

aris-din-zalau
29th January 2006, 17:54
este un transfer extraordinar si ma bucur foarte mult ca am reusit sa aducem un astfel de portar in Romania, o singura dilema am in legatura cu acest transfer, suma pe care o va plati Steaua la Boavista, stie careva ??? :innocent:

Felix
29th January 2006, 18:18
Se pare că MM a mai dat o lovitură,gen Victoraş Iacob, sau Bănel Jardel.Să dea Dumnezeu ca Alberto Carlos Fernandez,să fie portarul de nota 10 care ne lipseşte de la Duckadam încoace. :cool:

steauaclub.tk
29th January 2006, 18:38
Momentan postati pe acest (http://www.steauafc.ro/forum/showthread.php?t=3829&page=1&pp=10) thread parerile voastre despre acest transfer.

RedStar
29th January 2006, 19:04
Ce importanta are suma ?
Ce e mai important: suma sau rezultatul ?

LeGaL_1991
29th January 2006, 19:20
sa`i uram bun venit portarului nostru care o sa ne duca in Uefa Champions League ;) sa speram ca o sa fie noul Duckadam Helmut !!!! :yes: :punk: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

p4link
29th January 2006, 19:38
Argaseala vorbeste acum despre transferul lui Carlos pe www.totalsport.ro

p4link
29th January 2006, 19:42
Astazi Carlos a plecat in Cipru cu MM unde va efectua vizita medicala si va semna contractul cu Steaua maine.Carlos nu a evoluat in cupele europene, deci automat Argaseala maine va face demersurile pentru al inscrie pe el si pe Cristocea pe lista de UEFA.
Hopaaaa!!! Argaseala a scos un porumbel din gura...Campania Stelei de transferuri nu se incheie niciodata...daca vom avea nevoie de cineva anume nu vom ezita sa-l achizitionam.Lista de transferuri a Stelei este inca deschisa.

Florin2004
29th January 2006, 19:57
Argaseala a declarat ca Fernandes (apropo care e numele si care prenumele lui ? ca pt mine suna toate cam la fel:) ) sa va antrena cu Steaua o saptamana apoi ca pleca 2 zile in Portugalia sa-si ia echipamentul si sa puna la punct ultimele detalii. Noul nostru portar a decalarat ca vine cu inima deschisa la Steaua si ca a auzit multe lucruri bune despre clubul nostru. In Portugalia ziarele spun ca el este privit ca viitorul portar al Portugaliei.

p4link
29th January 2006, 20:22
Peste 700 000 euro ne-a costat aducerea lui Carlos.
Sursa TVR1

LeGaL_1991
29th January 2006, 20:23
Nu e rau . Speram sa fie la asteptarile noastre shi la suma de 700 000

alpopa
29th January 2006, 20:33
Acest portar va aduce un mare plus Stelei insa sa nu uitam, ca sa luam campionatul, cand avem contracandidatzi pe unii ca Dinamo, important e sa cashtigam cat mai multe meciuri, adica sa inscriem cat mai multe goluri ! Sper ca Oli sa intzeleaga ca decat sa facem 2 egaluri mai bine cashtigam un meci shi-l pierdem pe celalalt ! Trebuie sa riscam mult, trebuie sa ne aruncam mereu pe cele 3 puncte puse in joc ! Cu un astfel de portar riscurile asumate vor fi poate reduse in proportzie foarte mare !

morph3o
29th January 2006, 20:40
nu e mare suma, sa vedem ce stie sa faca de banii astia

JustMe
29th January 2006, 20:54
Peste 700 000 euro ne-a costat aducerea lui Carlos.
Sursa TVR1

in plus la suma asta Boavista va primi 50 % dintr-un viitor transfer a lui Carlos. Asta inseamna coproprietatea de care se tot vorbeste.

Adrians
29th January 2006, 21:58
Bine ati sesizat unii dintre voi ! Mare lucru la o echipa sa sti ca ai spatele asigurat si poti sa construiesti atacurile in liniste.Echipa de aur avea o aparare din fier beton ajutata de Boloni ori Stoica si pe aceasta baza atacul si mijlocul au putut sa creeze in liniste.Sa mai speram ca Fernandes cu cei 1,88 m va face ordine pe centrarile adverse pt.ca eu unul m-am saturat sa tot tremur pe iesirile lui Hamu sau Martin.

Danna
29th January 2006, 23:20
Super transfer! Avand in vedere faptul ca juca titular la o echipa buna din Portugalia... ne face sa ne punem mari sperantze in el. Nu se putea mai bine (in limitele decentzei :)))
Bine ai venit, Carlos! La cat mai putzine goluri primite! Viatza cat mai lunga`n Ghencea :punk:

Vladimir
29th January 2006, 23:54
Bafta Carlos! La cat mai putine goluri!!!

adriancostin83
30th January 2006, 01:28
daca e asa bun si daca juca si titular acolo!....eu nu pot sa inteleg de ce l-au dat aia..?

Vladimir
30th January 2006, 02:02
Cica sunt in criza financiara :mrgreen:

adriancostin83
30th January 2006, 03:23
oricum..daca era bun...nu cred ca trebuia sa il dea...dar pentru noi au facut foarte bine!

JustMe
30th January 2006, 09:45
daca e asa bun si daca juca si titular acolo!....eu nu pot sa inteleg de ce l-au dat aia..?
Cluburile din portugalia in afara de cele trei mari puteri fc porto, benfica si sporting sunt cluburi sarace. La boavista de ex cel mai mare sal este 150 000 - 200 000. Ei vand jucatori ca sa traiasca, de aceea l-au vandut.

ANTIDINAMO
30th January 2006, 09:52
bine ai venit Carlos la STEAUA si SUCCES !

MIREL6RADOI
30th January 2006, 10:18
Stiti cumva a jucat pt vreo nationala? daca e atat de bun...poate-l naturalizam.:naughty:

Vladimir
30th January 2006, 10:21
Are deja dubla cetatenie, din cate stiu e maximul de cetatenii admise. Deci nu prea avem sanse. Plus ca se vehiculeaza ca o sa fie al doilea portar al Portugaliei la CM :mrgreen:

Lukas
30th January 2006, 10:21
Si cum, sa nu mai apere lobontica poarta nationalei? Eeee nu se poate, mai ales ca acum a ajuns viola ;)

s0me1
30th January 2006, 11:40
Abia astept sa vad cum apara. Si mai ales sa vad ce reactie o sa aiba la atmosfera de aici :)

miki_stelista
30th January 2006, 11:47
Faptul ca portarul portughez a zis ca a ales Steaua pentru ca joaca in Cupa UEFA inseamna ca am inceput sa fim cineva in Europa! In ritmul asta, daca ne calificam si in Champions League aducem toti jucatorii buni de la echipele din campionatele puternice care nu pot evolua in cupele europene!

p4link
30th January 2006, 12:57
100 de mii de euro este salariul minim pe care Carlos îl va lua în Ghencea, cu 40.000 de mii mai mult ca la Boavista. În contractul său cu Steaua sînt trecute diverse bonusuri legate de performanţele individuale şi ale echipei

Deci salariile de la Steaua sunt la nivelul celor d-afara , iar in unele situatii chiar mai bune.

Gone
30th January 2006, 13:54
Depinde de echipa. Boavista nu e o echipa bogata.

star's child
30th January 2006, 14:07
In ritmul asta, daca ne calificam si in Champions League aducem toti jucatorii buni de la echipele din campionatele puternice care nu pot evolua in cupele europene!
vise frumoase, dar nu crezi ca mergi cam departe...?"aducem toti jucatorii"..cred ca sunt buni si 2-3...
adica, nu ca nu mi-as dori sa fie asa, insa mai trebuie si bani...

cogdao
30th January 2006, 14:15
E de ajuns sa vina unul-doi pe posturile deficitare ca doar nu o sa facem Barca sau Real aici sa aducem super-staruri

star's child
30th January 2006, 14:20
corect.desi niste extraterestrii pe-aci pe la noi nu ar fi rai...:)
dar fara vedete pline de fumuri.
desi..ar ajuta bugetul..:P

eusunt
30th January 2006, 16:27
Depinde de echipa. Boavista nu e o echipa bogata.

Chiar crezi ca o echipa de pe locul 7 din portugalia este mai saraca decat echipele din romania? NU eu nu cred dar din pacate jucatorii romani vor salarii ca la Barcelona si joaca ca in crtea shcolii....asta este diferenta... echipele de afara le da cat merita...si uite ca le da mai putin cat ia un portar in Romania...ashea ca portarul asta cum sa nu vina la Steaua? Aici ia si bani mai multi ,joaca si in UEFA,este si la o echipa bine vazuta in europa,ii creste si cota...toate premizele sa devina un portar cu nume ...

Apropo sti ce a contat mult ca el sa isi aleaga Steaua??...faptul ca echipa Steaua nu a primit gol in UEFA deci asta inseamna ca ai aparare si sarcina unui portar se reduce cand apararea merge bine...deci asta la facut sa vina cu drag in Romania... daca ei goluri putine in UEFA iti creste si cota de portar....

P-I-C-002
30th January 2006, 16:59
:wub: >>L-a cum l-am vazut ca apara o sa ajunga mare mai ales ca si BOAVISTA are jumate din cea ce tine de CARLOS,si cred ca o sa fie cautat de echipe puternice daca STEAUA o sa aiba un parcurs bun in EUROPA MULTA BAFTA!!!!>>>>> :chinez:

JustMe
30th January 2006, 17:14
:wub: >>L-a cum l-am vazut ca apara o sa ajunga mare mai ales ca si BOAVISTA are jumate din cea ce tine de CARLOS,si cred ca o sa fie cautat de echipe puternice daca STEAUA o sa aiba un parcurs bun in EUROPA MULTA BAFTA!!!!>>>>> :chinez:
Are jumatate dar nu are drepturi federativa asupra lui. Nu il poate vinde in timp ce Steaua poate :)

colonelu Voiculescu
30th January 2006, 18:20
Sa tinem cont ca nici nu a costat prea mult !
Onorabila conducere a facut o afacere foarte buna !

P-I-C-002
30th January 2006, 18:25
:doh: >>>Am remarcat ca nu ii este frica de minge deci are "sange" in el,cand am vazut faza aia la tv cand a scos mingea aia de sub bara si a dat cu piciorul in poarta,am ramas masca.TARE TIPUL!!!!>>> :devil:

colonelu Voiculescu
30th January 2006, 18:29
Trebuie sa recunoastem ca putini se asteptau la asa un transfer
Si cand te gandesti la ce nume s-au vehiculat prin presa gen Hotoboc , Pesic , Haisan , Stelea , Hayeu etc+ samd

skiba
30th January 2006, 23:04
anyone knows how much Steaua payed for Carlos? i'm a boavista supporter and i can guarantee you that Carlos is a fantastic keeper.

smokey
30th January 2006, 23:17
in the romanian press the amount is somewhere between 800.000 and 1.200.000 euros... the chairman of Steaua refused to say how much he payed for Carlos.

alpopa
31st January 2006, 01:02
A part of the press says that Boavista will also receive 50% fee from his next transfer, so I guess Steaua only payed something like 300 or 500 000 Euros...

skill
31st January 2006, 03:41
SUPER transfer SUPER conducere SUPER echipa SUPER STEAUA!

adriancostin83
31st January 2006, 07:07
de acord...fara conduere....au facut si ei catevatransferuri bune si...ce?.....

eusunt
31st January 2006, 10:08
de acord...fara conduere....au facut si ei catevatransferuri bune si...ce?.....

Daca stam sa gandim la rece ...dupa plecarea Pitzigoiului din functia de manager principal, fraeele echipei a fost preluate de acest"hulit"MM care mai in gluma mai in serios EL dar EL a adus la Steaua :Banel,Iacob,Cristocea,Carlos,Ochirosii deci fratilor daca a adus 4 titulari de drept si un talnet junior la Steaua de cand a plecat pitigoiul de la noi eu nu pot fi decat multumit de munca lui MM ....pentru ca daca mai aduce 1jucator pana la 1martie si la vara inca 3jucatori o sa constatam ca in toamna o sa avem 80% dintre titulari marca MM...care si acum daca mai tinem cont ca in lot mai avem cativa titulari care au ceva amprente MM ....deci cred ca este timpul sa nu mai il "hulim" pe MM ca nu este cazul... si aceste "si ce " la adresa conducerii ar trebuii transformate in zambete pe sub musteatza ca uite ca totusi avem un staf tehnic care se ocupa de acesta echipa ca sa aiba rezultate in UEFA sa aduca 23 si sa jucam in toamna in CL...

balteanu_marius
31st January 2006, 14:56
Daca stam sa gandim la rece ...dupa plecarea Pitzigoiului din functia de manager principal, fraeele echipei a fost preluate de acest"hulit"MM care mai in gluma mai in serios EL dar EL a adus la Steaua :Banel,Iacob,Cristocea,Carlos,Ochirosii deci fratilor daca a adus 4 titulari de drept si un talnet junior la Steaua de cand a plecat pitigoiul de la noi eu nu pot fi decat multumit de munca lui MM ....pentru ca daca mai aduce 1jucator pana la 1martie si la vara inca 3jucatori o sa constatam ca in toamna o sa avem 80% dintre titulari marca MM...care si acum daca mai tinem cont ca in lot mai avem cativa titulari care au ceva amprente MM ....deci cred ca este timpul sa nu mai il "hulim" pe MM ca nu este cazul... si aceste "si ce " la adresa conducerii ar trebuii transformate in zambete pe sub musteatza ca uite ca totusi avem un staf tehnic care se ocupa de acesta echipa ca sa aiba rezultate in UEFA sa aduca 23 si sa jucam in toamna in CL...

Pai si Bostina si Ghionea de cine au fost adusi?

Leontina
31st January 2006, 15:36
Asta da transfer bomba!Asta da portar!Sigur va face treaba buna!

LoneGumen
31st January 2006, 16:30
Trebuie sa mentionam ca in primul rand intram si noi intre cluburile europene...aducem jucatori de valori si nu "refuzati"...asta e un plus atat pentru conducere cat si pentru Steaua pe plan international. La mai multe transferuri de acest gen si bun venit lui Carlos...Sincer, am vazut fotografiile de la prezentarea din Cipru si m-a impresionat inaltimea portarului. Ochirosii si mai ales Cristocea nu cred ca ar avea vreo sansa la un duel aerian.

nistoras
31st January 2006, 17:12
Din ciclul vulpii care nu ajunge la struguri, iata ce declara "celebrul" impresar Victor Becali:

„Nu am auzit de Carlos Alberto Fernandes, dacă era un portar valoros evolua în cea mai importantă competiţie din Europa cu o echipă din Portugalia”.

p4link
31st January 2006, 17:16
Se oftica pentru ca Steaua a semnat un contract cu impresarul acela portugez si asa ii este amenintata pozitia strategica de pe piata Diviziei A.
De Cristi Munteanu a auzit cineva in Europa?Sau se compara vreun jucator de la Dinamo cu Carlos?:))
Sa fim seriosi ...

LoneGumen
31st January 2006, 17:32
stai linistit...a auzit europa de Catalin Munteanu si nu de Carlos...ca deobicei Steaua e deschizatoare de drumuri pentru echipele romanesti...cat despre firma lui V Becali de impresariat are concurenta...parca a venit in Romania o firma mare de impresariat...dupa ce multi ani de zile in fotbalul nostru am repatriat "sperante" mai aducem si valori...e normal ca V Becali sa faca o astfel de declaratie...pt ca el are numai astfel de jucatori

colonelu Voiculescu
31st January 2006, 18:11
Din ciclul vulpii care nu ajunge la struguri, iata ce declara "celebrul" impresar Victor Becali:

„Nu am auzit de Carlos Alberto Fernandes, dacă era un portar valoros evolua în cea mai importantă competiţie din Europa cu o echipă din Portugalia”.

ha ha ha
Victor @Ciobanne lovesc din nou !
Bine ca Hayeu , Moti , Curt , Semeghin , Baltoi si altii sunt cunoscuti in Europa !

Victor Becali ce jucatori mai impresariaza ?
Chivu si Lobont ... ca restul sunt varza
Pina o sa plece si Chivu de la el , asa cum a plecat si Mutu !

Steaua Forever
31st January 2006, 18:46
Victor Becali ar trebui sa tina gura si sa vada de treaba lui care in ultimul timp e in cadere libera si imediat va cadea de tot pentru ca jucatorii nu mai vor sa fie inpresariati de el asa ca gura se oftica ca Steaua a reusit sa aduca un portar de talie mondiala........

colonelu Voiculescu
31st January 2006, 18:56
Nu merita varul Victor atita atentie !
Poate mai vin niste portughezi din astia ca sunt mai buni si mai ieftini decit vedetele noastre autohtone gen Mazilu ,badoiu etc....

Clujeanu`
31st January 2006, 19:12
Nu merita varul Victor atita atentie !
Poate mai vin niste portughezi din astia ca sunt mai buni si mai ieftini decit vedetele noastre autohtone gen Mazilu ,badoiu etc....
culmea e ca si cfr a luat un jucator portughez care a evoluat la national de tineret a portugaliei(tot carlos il chema).

colonelu Voiculescu
31st January 2006, 19:13
Sa mai zica cineva ca nu se gasesc straini la preturi convenabile ...

dan_fuica
31st January 2006, 19:29
MM e eroul meu....va vad foarte entuziasmati.....si eu sunt de altfel.....numai ca spre deosebire poate de voi in afara faptului ca e venit de la boavista nu stiu mare lucru de nea fernandes.....e bun?a avut evolutii bune.??Cred ca au facut pe ei de frica dusmanii din divizie.

colonelu Voiculescu
31st January 2006, 19:33
Presa din Portugalia il considera unul dintre cei mai buni portari din campionatul lor
Are sanse sa fie in lotul Portugaliei pt CM 2006 (sa-i multumim lui Iordanescu @Piturca ca nu suntem acolo )
L-a vrut Benfica , era in fruntea listei facuta de cei care se ocupa de transferuri , dar intr-un final Koeman l-a preferat pe Moretti spre surprinderea multora dintre cunoscatorii fenomenului de acolo !

dan_fuica
31st January 2006, 21:18
deci se pare ca avem un portar super.....il asteptam sa confirme.respeckt mm stoica

ingerash_negru
31st January 2006, 22:16
o sa fie destul de ciudat fara hamu! io o sa-i duc dorul!
dar sper ca fernandes sa nu ne dezamageasca... :flowers:
abia astept primul meci cu olandezii!

Kingpin
31st January 2006, 22:50
carlos o sa aiba drep de joc in meciul cu heerennven?

sunt curios daca boavista a prins cupele europene anul asta ?

stelist20
31st January 2006, 22:55
carlos o sa aiba drep de joc in meciul cu heerennven?

sunt curios daca boavista a prins cupele europene anul asta ?

O sa aiba drept de jok in Uefa...Boavista n-a jucat in cupele europene in acest sezon...

Vladimir
31st January 2006, 22:57
Pai a zis ca unul dintre factorii care l-au convins sa vina la Steaua e posibilitatea de a juca in cupa Uefa anul asta. Vrea sa prinda nationala la vara asa ca avea nevoie de asa ceva.

miki_stelista
31st January 2006, 23:37
Abia astept sa vad cum apara! Desi, dupa cum am vazut pe la TV, e super portar! Sper sa vina si la el ziua in care sa-si doreasca sa ramana la Steaua cat mai mult - asa cum sa intampla in cazul multora....

Succes, Fernandes! Bun venit la Steaua!

LACATUS
1st February 2006, 00:25
Se pare ca in sfarsit am facut si noi un transfer tare.Si inca ceva.Acest transfer e o premiera.E pt prima data cand un fotbalist alege sa vina in Romania dintr-un campionat puternic.Si a fost cumparat,pe bani destul de multi,n-a venit ca jucator liber in lipsa de alta alternativa.Si de la o echipa destul de buna.Totusi,Boavista e unul dintre cele mai bune echipe din Portugalia.Sa speram ca va si confirma.Din cate am citit a aparat excelent in ultimul lui meci jucat la Boavista.Daca am mai reusi sa aducem si un atacant de valoare,ar fi excelent.

Andrei4Steaua
1st February 2006, 03:07
Bafta Carlos si demonstreaza-le tuturor ca Steaua nu va primii nici un gol in dubla cu Herenveen asa cum nu a primit nici in grupe ... la cat mai putine goluri FORZA STEAUA !!!!! abia astept data de 15 februarie ... parca astept un meci al stelei mai mult ca niciodata ...

adriancostin83
1st February 2006, 03:17
va zic eu ce ar fi misto.....dinomuisti zic ca asta e "mare"(cititi ghirimelele) portar....dar ar fi calumea sa nu primim nici un gol......mama ce as rade....ma ro...nu stiu daca e posibil dar..........oricum e un mare portar si trebuie sa il respectam!!!

rmichiu
1st February 2006, 08:48
o sa fie destul de ciudat fara hamu! io o sa-i duc dorul!
dar sper ca fernandes sa nu ne dezamageasca... :flowers:
abia astept primul meci cu olandezii!

GIGI avea dreptate cand spunea ca nu prea avea valoare de Steaua, chiar daca a fost cel mai bun portar pe care l-am avut in ultimii ani. Era HAMU s-a terminat, incepe mileniul CARLOS. Sper sa merite banii

b|p
1st February 2006, 10:40
stie cineva cate meciuri are carlos 'sacalul' in cupele europene?
are vreun meci in champions league?

eusunt
1st February 2006, 11:06

Numa V.B vorbeste ca nu a auzit de el prin europa...
Nu te supara dar ai auzit de tzara aia Portugalia?? cred ca da..stii ca ei sunt calificati la Mondiale? aaaaa stii..OK... apoi uite fratilor cum sta treaba ..acest portar este in vizorul selectionerului si ar putea face parte din lotul Portugaliei la mondiale.. daca continua treaba la Boavista Porto poate nu era chemat pentru ca Portugalia are multi portari buni...si el juca la o echipa modesta din portugalia...dar facea parte din lotul largit si chiar face parte din selectionata B a portugaliei...dar acum daca va face o figura frumoasa in UEFA cu Steaua acest portar poate apara la mondiale si pentru unii tot un nimeni de porter este??? Lobont apara la Florentza dar se va uita la Carlos cum apara la mondiale...
Dar ce sa zica si V.B ca vorba aia la noi in Romanaia jucatori care vor juca la mondiale se antreneaza prin div.C....asta este Romania ...invidia mare...

Deci daca un jucator care este in lotul largit al Portugaliei este un nimeni atunci nu are rost sa mai discutam

Rio
1st February 2006, 12:17

eu nu stiu ce relevanta are
as putea spune cate meciuri avea robinho in cupele europeene cat a venit la real madrid ? sau mai aproape Klaus Huntelaar a jucat doar 5 meciuri si l-a luat Ajax-ul

miki_stelista
1st February 2006, 12:19
Daca s-ar auzi invidia cum zbiara din interiorul presedintilor de club si al jucatorilor, pe Stefan cel Mare ar fi jale! Poluare fonica!!!

P-I-C-002
1st February 2006, 12:36
eu nu stiu ce relevanta are
as putea spune cate meciuri avea robinho in cupele europeene cat a venit la real madrid ? sau mai aproape Klaus Huntelaar a jucat doar 5 meciuri si l-a luat Ajax-ul
:flowers: >>>Eu nu inteleg de ce l-ati luat asa de tare,pur si simplu omul poate a intrebat ,este curios ,sau poate il intereseaza chestia asta!Fara suparare !!! Carlos" sacalul" am remarcat ca a atras multe laude dupa primul antrenament,daca o sa joace cu aceeasi dezinvoltura ca la antrenamente,SIGUR o sa ajunga la mondiale cu echipa lui national,imi place ca are "sange " in el si nu-i este frica sa intre "cu capul inainte", cat despre declaratia lui v. becali, nu uitati ca fracsu este cel mai mare caine dintre caini,asa ca , cred ca zilele astea este doliu pe la ei dupa cum bocesc de ciuda!!!!! :yes: >>>> :innocent:

kpr4x
1st February 2006, 12:58
ce sa zic .. cel mai bun portar care putea fi luat de Steaua este Carlos .. l`am urmarit in cite meciuri am vazut pe tvsport ..este f bun .. si apropo la intrebarile multora .. cum de a fost convins sa joace la Steaua .. pei fratilor .. la Boavista castiga omu 60.000$/an (fata de la Steaua care ai da 150.000$/an in presa ;) )si cum se aude ca , clubul este cu mari probleme financiare .. normal ca omu sa vina unde se vrea performanta si mai ales suntem in primavara Cupei Uefa cea ce Boavista nu mai jucase de ceva timp in cupele europene .. deci .. concluzia a ales performanta .. sa`i uram BUN VENIT si MULT SUCCES !!

colonelu Voiculescu
1st February 2006, 14:34
Siman cere 600.000 dolari pe Stancioiu
Farul cere ~500.000 dolari pe Curca

Steaua a facut cea mai buna afacere aducandu-l pe Carlos , mai ales ca nu a costat cine stie ce (conform presei intre 500.000 si 800.000 dolari )

eli.
1st February 2006, 14:50
imi place pleata lui :D rad cand il vad.. succes

viorel 31
1st February 2006, 15:50
Domne, nu stiu ce sa mai zic... Nu a auzit marele impresar victor b. de Carlos deci nu poate fi un portar bun :doh:
Glumesc fireste. Ii doresc numai succese in poarta Stelei si bun venit in Romania!

Thrylos
1st February 2006, 16:12
Sa mai zica cineva ca nu se gasesc straini la preturi convenabile ...
daca se gasesc zici?unul dintre golgheterii campionatului grecesc in tur,Kapetanos,23 ani,care intrase in ultima vreme si in vizorul selectionerului greciei,a fost vandut de la iraklis la aek atena pt doar 350 de mii de euro.si aici se cere pt mazilu 1 milion de euro.

cogdao
1st February 2006, 16:55
Preturile de la noi au inceput sa se umfle aiurea...se cer milioane pe jucatori care vor ajunge probabil ca Gigel Bucur care s-a stins dupa ce a ajuns la Timisoara

P-I-C-002
1st February 2006, 17:39
:fotbal: >>>""NU E PROST ALA CARE CERE ESTE ALA CARE DA!!"Pe asta se bazeaza unii de prin umilul nostru campionat,eu nu imi pot da seama cum poti sa ceri pe unu k Mazilu atata banet,cand nici pe NEAGA nu sa luat atat(parca),aia o sa ramana acolo unde sunt din cauza patronilor care cer asemenea preturi,pacat de ei ca poate s-ar ridica mai mult daca ar ajunge la o echipa de top din tara!!!>>> :fotbal:

aris-din-zalau
1st February 2006, 17:46
Domne, nu stiu ce sa mai zic... Nu a auzit marele impresar victor b. de Carlos deci nu poate fi un portar bun :doh:
Glumesc fireste. Ii doresc numai succese in poarta Stelei si bun venit in Romania!
lasa-l pe Becali, el zice asha acuma, dar nici noi nu stim mai multe pt. ca inca nu l-am vazut jucand.
Sa lasam timpul sa demonstreze daca are dreptate Victor Becali cand spune ca nu e un portar de valoare sau invers... :chinez:

Wholigan
1st February 2006, 17:56
Am vazut la stiri o declaratie de-a lui becali v, si fara ironie a zis ca probabil este talentat Carlos, daca l-am luat noi.

colonelu Voiculescu
1st February 2006, 18:28
Prea mult il bagati in seama pe Becali V.
Sa-l lasam sa-i impresarieze in continuare pe Pancu , Catalin Munteanu , Baltoi , Daouda , Hayeu , Iordache , Burca , Plesan , Galamaz si alte multe catastrofe de jucatori
Noi sa ne vedem de treaba noastra ... adica sa mai aducem portughezi ieftini si buni !

stelista_yo
1st February 2006, 18:46
habar nu am ce e cu portarul asta....cica ar fi bun ....sper asta :huh: aveam nevoie!si hamu a fost, da nu suficient.Cred ca avem cea mai tare echipa, da dinamo ia campionatul pt ca e dinamo sii mananca ffff multe blaturi..:)

p4link
1st February 2006, 18:50
Daca castigam toate meciurile in retur poate sa faca Dinamo blaturi cate vrea.Tot termina cu 2p dupa noi.

4steaua
1st February 2006, 23:49
"din nou paradă de senzaţie Carlos, astfel că scorul a ajuns la 4-0 pentru trupa portughezului, care a închis practic poarta.Al doilea meci a fost mai încins, dar tot echipa lui Carlos a cîştigat cu 4-3. Golul decisiv a fost marcat de Boştină, care a reluat cu capul o lansare cu mîna a portughezului. "Bravo, Carlos, bravo, tată, eşti mare, eşti bun!", i-a strigat Boştină noului său coleg, care are deja o poreclă: "Şacalul"."

in sfarsit a venit si la noi un portar bun,cel putin asa se anunta!!!asa ca bine a-i venit si sa fe fara goluri!!!"practic a inchis poarta" ce bine suna!!!

cora20
2nd February 2006, 00:36
Singurul lucru care nu-mi place la el momentan este ca nu a fost prea entuziasmat sa vina la noi, in rest nu l-am vazut intr-un meci , iar ce se da la Tv pe la stiri normal ca sunt cele mai bune faze ale sale, dar daca toata lumea zice ca e bun o fi(sper)

b|p
2nd February 2006, 02:46
Numa V.B vorbeste ca nu a auzit de el prin europa...
Nu te supara dar ai auzit de tzara aia Portugalia?? cred ca da..stii ca ei sunt calificati la Mondiale? aaaaa stii..OK... apoi uite fratilor cum sta treaba ..acest portar este in vizorul selectionerului si ar putea face parte din lotul Portugaliei la mondiale.. daca continua treaba la Boavista Porto poate nu era chemat pentru ca Portugalia are multi portari buni...si el juca la o echipa modesta din portugalia...dar facea parte din lotul largit si chiar face parte din selectionata B a portugaliei...dar acum daca va face o figura frumoasa in UEFA cu Steaua acest portar poate apara la mondiale si pentru unii tot un nimeni de porter este??? Lobont apara la Florentza dar se va uita la Carlos cum apara la mondiale...
Dar ce sa zica si V.B ca vorba aia la noi in Romanaia jucatori care vor juca la mondiale se antreneaza prin div.C....asta este Romania ...invidia mare...

Deci daca un jucator care este in lotul largit al Portugaliei este un nimeni atunci nu are rost sa mai discutam

Eu chiar eram curios cate meciuri are omu asta in cupele europene.Chiar nu eram ironic si chiar cred ca e o achizitie reusita.
Cat despre faptul ca apara la selectionata B si ca a venit din campionaul Portugaliei stii ce vreau sa zic:cred ca ar trebui sa avem mai mult respect pentru noi.Nu ar trebui sa fim asa umili cand vb de un campionat din vest.
Mare lucru ca a venit un jucator din Portugalia!Credeti ca Steaua un momentu asta nu e in stare sa castige un campionat in Portugalia?Sau crezi ca nu e in stare sa-i dea un 4-0 lu Boavista?(cu tot cu Carlos in poarta!).
Yo nu consider un motiv de lauda faptul ca avem un jucator din lotul largit al vicecampioanei Europei.
Deci ideea e ca daca vrem sa reusim trebuie sa terminam cu mentalitatea asta ca noi nu ne comparam cu echipele din vest.Uite ca de cativa ani se cam compara ele cu Steaua!
Oricum eu ma astept cat de curand la un jucator din primul 11 al Portugaliei!

cogdao
2nd February 2006, 03:42
Singurul lucru care nu-mi place la el momentan este ca nu a fost prea entuziasmat sa vina la noi, in rest nu l-am vazut intr-un meci , iar ce se da la Tv pe la stiri normal ca sunt cele mai bune faze ale sale, dar daca toata lumea zice ca e bun o fi(sper)

Pai cum sa fii entuziasmat sa pleci din Portugalia si sa vii in estul Europei chiar daca e la o echipa tare si de renume.Nu suntem priviti prea bine in Vest si sunt sigur ca se astepta la mult mai rau...si mai ales ca nu prea a avut de ales daca sa ramana sau sa plece.Asa ca ce s-a gandit omul...daca tot plec macar sa joc in cupe europene...

adriancostin83
2nd February 2006, 04:23
daca nu ii place......am mai spus-o si o repet.....de ce a mai venit la noi?....nu mai erau si alte echipe mai...tari?....daca tot vroia?...nu stiu..dar asta e parerea mea

Andrei4Steaua
2nd February 2006, 04:28
Una peste alta Carlos este noul nostru portar si va avea parte de o primire pe cinste ... eu cel putin o sa fiu prezent la aeroport ... fac tot posibilul sa ajung

adriancostin83
2nd February 2006, 04:31
ok....tu zici ca o sa fie bine primit :notworthy ....nimik in potriva....dar trebuie sa si confirme ceva din toate laudele noastre....nu? :devil:

p4link
2nd February 2006, 10:07
daca nu ii place......am mai spus-o si o repet.....de ce a mai venit la noi?....nu mai erau si alte echipe mai...tari?....daca tot vroia?...nu stiu..dar asta e parerea mea
Bai copile , ce ai vrut sa zici aici?
Scrie pe litere ca sa inteleaga tot omul..daca nu stii sa legi doua cuvinte.Cine v-a zis voua prostia asta ?Carlos a semnat fara sa stea pe ganduri cu Steaua.Si a si explicat de ce.Steaua e un nume, are salariu mult mai mare decat la Boavista,Are sansa de a juca in UEFa si mai mult de a ajunge in poarta Portugaliei prin prestatia lui .Iar din vara visul oricarui jucator Champions League.Ce vrei mai mult de atat sa spuna?

Life 4 Steaua
2nd February 2006, 12:21

O sa fie cand o sa vada ce atmosfera e in Ghence...si in tara! ;-)

Life 4 Steaua
2nd February 2006, 12:25
oricum...sa-i uram BUN VENIT si cat mai putine goluri primite! ;-)
Cat despre discutiile referitoare la valoarea lui...yo zic ca n-au rost...la tot ce vine la STEAUA are valoare! bine...asta nu inseamna ca nu tre sa si dovedeasca!

Clujeanu`
2nd February 2006, 12:30
Conform gazetei , la primul meci in poarta stelei,Carlos a fost un adevarat show-man ,desi nu prea a avut ce apara!(el mestecand guma si dribland atacantii adversi)

p4link
2nd February 2006, 12:36
Iar onlinesport relareaza ironic despre prestatia lui Carlos:"Un sut pe poarta cu gol incasat " de "Marele Portar" al Stelei.

Clujeanu`
2nd February 2006, 12:49
Iar onlinesport relareaza ironic despre prestatia lui Carlos:"Un sut pe poarta cu gol incasat " de "Marele Portar" al Stelei.
Am vazut si eu!Sincer nu prea avut ce face la gol pt ca era o situatie unu la unu (greseala a facut-o Ghionea)!

gunnar
2nd February 2006, 13:14

In ultima vreme au aparut pe onlinesport multe articole ironice si cu atac direct la clubul Steaua... probabil s-au platit ceva sponsorizari pentru "atentia" acordata. :hmm:

steauaclub.tk
2nd February 2006, 13:33
E o mare prostie sa judeci un portar dupa un meci in care a avut o singura faza pe poarta. Mai aveau putin si domnii ziceau ca putea sa ia 2 goluri dintr-un sut.
Din cate zic cei de la Gsp se pare ca noul nostru portar are curaj.Ramane sa-l vedem si noi in actiune, dar mai avem putin timp de asteptat.

Ana712
2nd February 2006, 19:25
Daca ne-am lua dupa toate gunoaiele scrise de onlinesport nu stiu unde am ajunge..Carlos este un portar care vine dintr-un campionat bun si cred ca o sa il inlocuiasca ff bine pe Hamu.. :D

colonelu Voiculescu
2nd February 2006, 19:34
Ati ajuns sa citati onlinesportul ?
Hai bre sa fim seriosi !

600.000 cere Siman pe Stancoiu !
1 mil cerea Seriff pe Hutan !
700.000 cere faru' pe Curca

Noi l-am luat pe Carlos (titular la Boavista Porto , unul dintre cei mai buni portari din Portugalia ) cu o suma intre 500.000 si 700.000 euro !
Am facut o afacere trasnet !

pantani
3rd February 2006, 19:29
sa ii facem o primire cum se cuvine

viktor_type_o
3rd February 2006, 20:28
Tipu pare tare... tre' sa recunosc...transfer k lumea... DAR, TOTUSI,

KHAMUTOVSKI A FOST LASAT SA PLECE PREA USOR...

"N-avea valoare"?!?!?! Portar de nationala si... sa nu uitam in cate situatii ne-a salvat....
Cu NEAGA AU FACUT LA FEL DUPA CE A DUS ECHIPA IN SPATE UN TUR INTREG...
Si altii... MARTIN TUDOR,CL. RADUCANU (LA FORMA IN CARE ERA ATUNCI...)

AssAsin0
3rd February 2006, 21:11
da viktor khamu era tare si el dar eu cred ca la momentul actual Carlos il poate inlocui chiar f bine pentru ca are mari atuuri acolo unde khamu nu prea excela , se vede ca e un portar care isi asuma riscuri care are tupeu , iese f bine pe centrari si are un joc de picior f bun pt un portar , khamu eu zic ca in timpul meciului voia sa nu fie el care comite o greseala pentru ca atunci cand o comitea nu prea ii mergea bine.Mie imi pare bine ca Steaua creste pe scara la capitolul portari M.tudor apoi Khamu care e mai bun iar acuma Carlos care sper sa joace la forma maxima ;)

colonelu Voiculescu
5th February 2006, 10:50
Pina acuma a confirmat !
In cele 3 meciuri jucate a avut 4 sau 5 interventii de senzatie !
Felicitari conducerii pt aducerea lui Carlos !

P-I-C-002
5th February 2006, 12:31
:drunk: >>>Un mare castig pt. echipa!!Un mare portar care a a salvat echipa in unele momente din meciurile amicale, un portar care da siguranta aparari si celorlalti coechipieri,sa o tina tot asa, ca o sa fie bine!!!!>>> :drunk:

colonelu Voiculescu
5th February 2006, 12:47
Sa nu uitam ca era in voga in Portugalia !
Era printre cei mai buni 5 portari de acolo alaturi de Quim , Ricardo , Baia si mai are unul de la Braga ... bun si ala !
Dinamue il are pe Munteanu .. s-a vazut ce a facut ieri in meciul cu Otopeni !

aris-din-zalau
5th February 2006, 13:04
acel gol a fost imparabil, l-am vazut shi eu, nici un portar nu putea sa anticipeze acel sut, doar daca sarea inainte sa suteze atacantul si din noroc prindea mingea, insa asta e doar chestiune de noroc...

colonelu Voiculescu
5th February 2006, 13:18
hai sa fim seriosi !
A luat 3 goluri din care 2 din penalty si inca unul la care chiar nu avea ce sa faca !
In afara de asta a scos vreo 4-5 mingi in 3 meciuri care erau goluri la alti portari !
Sunt foarte satisfacut de alegerea conducerii pt postul de portar !

Il vreti pe ala de la Dinamue , Munteanu ?
Pe Stancioiu ?
pe Curca ?
Pe Hotoboc ?
Pe Pesic ? jupinul dargoseala stie mai bine ...

P-I-C-002
5th February 2006, 13:20
:fotbal: >>>IN opinia la unii ar fi buni toti aia,daca ar avea 12-15 anii ii cred>>> :drool:

colonelu Voiculescu
5th February 2006, 13:34
Carlos a plecat in Portugalia si va reveni marti in Romania !
Se pare ca printre altele are sarcina sa vorbeasca cu Cadu ! (surse neoficiale )

Carlos a stat singur in camera pina acuma tocmai pt ca isi asteapta un fost coleg de la echipa Boavista !

P-I-C-002
5th February 2006, 13:39
:drunk: >>>Prieteni stiu de ce, ar fi bine sa fie unul din motive ,o discutie cu CADU ,mai ales daca sunt prieteni asta conteaza mult!!Poate reuseste sa-l aduca in GHENCEA,asa ar avea si CARLOS cu cine vorbi in portugheza!!>>> :drunk:

aris-din-zalau
5th February 2006, 16:21
daca il aducem si pe Cadu ii intrecem la transferuri bomba si pe dinamo si pe rrapid, deshi pana acuma eram cel mai prost situat in clasamentul transferurilor...:yes:
Doamne da sa reuseasca Carlos sa-l aduca in Ghencea.... :yup:

tecton_sdr
5th February 2006, 16:44
la prima vedere e un transefer ffff bun.asteptam sa-l vedem in actiune!bun venit la steaua si bafta fernandes!!!!

P-I-C-002
5th February 2006, 18:07
:fotbal: >>>Pna la urma CADU va veni la STEAUA?>>> :fotbal:

adriancostin83
5th February 2006, 21:09
Scuze ca intrerup aceasta conversatie....dar (cred ca off-topic)...cine si de unde e Cadu asta?...inca o data scuze

smokey
6th February 2006, 01:05
Cadu e mijlocas defensiv (cred) la Boavista. are 24(25) de ani. Imi cer scuze ca sunt vagi informatiile, da` chiar nu mai tin minte :crazy:

adriancostin83
6th February 2006, 02:02
Mersi mult!....de asta nu stiam eu nimik...pentru ca nu era din tara..dar acuma stiu si eu despre cine vorbiti voi :shock:

#EffecT
6th February 2006, 12:18
Bai oameni buni terminati cu mistoul pe acest site ....e clar ca cei de la Tv sport din lipsa de stiri SENZATIONALE incep sa bage tot felul de gogosi ...si alte chestii...sa fim multumiti ca a bagat jiji macar 500.000 si sa ne rugam sa nu ni se accidenteze jucatorii din primu 11 ca in rest e jale :no:

star_girl
6th February 2006, 14:34
haideti sa nu ne entuziasmam foarte tare de Carlos, pana nu il vedem in meciurile oficiale... Daca ne gandim ca in stagiul de pregatire unul din goalgetteri e Cristea (!!!)...

Bel_Ami
6th February 2006, 16:58
l-am vazut in amicaluri si in cateva meciuri ale boavistei. e portar bun, de reflex, si are si siguranta pe centrare care ii lipsea lui khamu. oricum dak oli zice ca e bun eu il cred, deoarece are oki la straini(ex. twaite mckain griffiths).

elyzutzawz
6th February 2006, 17:06
l-am vazut in amicaluri si in cateva meciuri ale boavistei. e portar bun, de reflex, si are si siguranta pe centrare care ii lipsea lui khamu. oricum dak oli zice ca e bun eu il cred, deoarece are oki la straini(ex. twaite mckain griffiths).
plus ca l-a urmarit si Zenga la rugamintea lui Oli.verdict: portar de valoare :)

aris-din-zalau
6th February 2006, 22:06
da, intr-adevar atat Oli cat si Zenga l-au vazut si daca ei considera ca este un portar de valoare, atunci inseamna ca asha este, oricum ei l-au vazut mai bine si pot sa-si dea cu parerea, fatza de noi care l-am vazut doar la TV... :wink:

MIREL6RADOI
6th February 2006, 23:19
haideti sa nu ne entuziasmam foarte tare de Carlos, pana nu il vedem in meciurile oficiale... Daca ne gandim ca in stagiul de pregatire unul din goalgetteri e Cristea (!!!)...
Subscriu parerii tale :whistling Fernandes mai are de dovedit ca e un jucator de STEAUA..valabil si pt alti jucatori.

miki_stelista
7th February 2006, 12:42
Cred ca va face treaba buna la Steaua!

eusunt
7th February 2006, 12:54
Subscriu parerii tale :whistling Fernandes mai are de dovedit ca e un jucator de STEAUA..valabil si pt alti jucatori.

Cum vrei sa dovedeasca omul cand el in primele doua meciuri in afar de golul ala in situatie de 1 la 1 nu a avut nimic de apart...cum vrei sa demonstreze?? si in ultimul meci a luat gol din 11m ce vrei sa demonstreze ...la Steaua portarii de remarca greu la ce aparare are Steaua... nu putem sa ne dam seama de el decat in meciurile officiale...

Roxanik
7th February 2006, 13:42
Trebuie sa avem incredere in toate transferurile care se fac, in conducere, in antrenor, jucatori.....si speram sa avem rezultatele care ne dorim.....
Eu sunt sigura ca in retur o sa demonstram, mai mult decat am demonstrat in tur, ca noi suntem si vom fii mereu adevaratii campionii ai Romaniei....

miki_stelista
7th February 2006, 16:24
Mi-a placut un comentariu de pe Prosport.ro (parca era..): "Carlos "Sacalul" si-a dat seama ca in poarta Stelei mai mult se someaza, decat se apara!"

Si asta cam asa e!

P-I-C-002
7th February 2006, 16:32
:bere2: >>>Someaza ,Someaza dar banii tot si-i ia omul halal viata,ce sa-i faci daca apararea este buna,Hamu cred ca de asta a plecat,vroia sa joace sa prinda postul de la nationala :-) ,Glumeam,oricum CARLOS este un portar de viitor,MULTA BAFTA la STEAUA!!>>> :bere2:

claudinho
7th February 2006, 17:05
Portarul Carlos Alberto Fernandes a declarat că a plîns cînd a plecat de la Boavista Porto la Steaua, dar a precizat că şi-a schimbat complet ideile preconcepute pe care le avea despre România, informează cotidianul O Jogo.

"Am plîns cînd am semnat contractul, deoarece nu vroiam să plec. Nimeni dintre cunoscuţii mei nu ştia România şi îmi aminteam de nişte foşti coechipieri care îmi spuseseră că au ajuns la capătul lumii. Mă gândeam la cazurile lui Frechaut şi Eder, care au ajuns în Rusia. Aveam o anumită neîncredere, plus că m-am simţit bine la Boavista, unde eram tratat bine, dar după ce am ajuns la noua mea echipă mi-am schimbat complet părerea"

"Nimeni nu se aştepta să plec, mai ales că îmi mergea bine la Boavista, unde treceam printr-un moment fast. Plecarea mea a ajutat Boavista şi m-a ajutat şi pe mine. Dacă am semnat contractul vieţii mele? Nu, nu. Sper să nu fie aşa"

Întrebat dacă nu era mai bine să aştepte să fie solicitat de o grupare cu nume din Portugalia, Carlos a spus

"Cluburile de aici nu văd valoarea reală a jucătorilor portughezi, preferă străini. Exista posibilitatea să ajung la un asemenea club mare şi să nu joc. Mie îmi place să joc. Am preferat să plec". (gsp)

ingerash_negru
7th February 2006, 17:49
Sper sa inteleaga fenomenul Steaua! Sa iubeasca echipa si sa o respecte! O sa-si dea seama ce echipa mare suntem! Nu conteaza ca Divizia A nu e un campionat f. puternic...valoarea echipei la care joi e importanta! :flowers:
Si Steaua e cea mai frumoasa echipa din lume!

colonelu Voiculescu
7th February 2006, 18:22
Omul s-a dus in Portugalia si a transmis parerea lui pozitiva !
Asta e bine si inseamna ca sunt sanse sa mai vina portughezi buni si convenabili ca pret !

Felix
8th February 2006, 10:00
Este normal să-i fie greu să-şi părăsească ţara natală să plece într-o ţară necunoscută.Acum şi-a schimbat părerea evoluând la o echipă cu renume în Europa.Sper să demonstreze în meciurile oficiale că el este un demn urmaş al lui Duckadam. :cool:

Danna
8th February 2006, 10:12
Shi eu il intzeleg, sincer... e foarte greu sa plece de`acasa... sa vina intr`un campionat, practic, necunoscut. Oricum... cand o sa`ntzeleaga despre ce`i vorba la Steaua... cand o sa participe la primul meci pe Lia Manoliu (Ghencea vroiam sa zic :)) shi o sa vada miile de suporteri ce traiesc pentru echipa noastra mult iubita... o sa`shi schimbe radical parerea http://69.93.183.37/2381/139/emo/14se.gif

A spus ca pentru el Boavista ramane cea mai frumoasa echipa... sau ceva de genu`... sper ca in curand sa spuna ca a greshit numele atunci shi ca STEAUA nu se compara cu nici una :D

Kingpin
8th February 2006, 10:20
aducetziva aminte numai episoadele zenga si protasov

maryus
8th February 2006, 19:54
sal
radoi esti cel mai tareeee :yup:

maryus
8th February 2006, 19:56
esti idolul meu cel mai mare astept sa inceata returul si ati urez supces si cat mai multe goluri bafta si loati cupa uefa :))

colonelu Voiculescu
8th February 2006, 20:03
esti idolul meu cel mai mare astept sa inceata returul si ati urez supces si cat mai multe goluri bafta si loati cupa uefa :))

Carlos e portarul ! Nu cred ca va fi golgheter !
Topicul cu Radoi este altul !

P-I-C-002
9th February 2006, 10:10
:innocent: >>>Cred ca este ruda cu "EL" MAREAN VANGHELIEEEEE,sau o fi scris din portugalia,si i-a dictat cineva prost!!>>> :smile:

aris-din-zalau
9th February 2006, 12:48
Carlos e portarul ! Nu cred ca va fi golgheter !
Topicul cu Radoi este altul !
e nou pe-aici baiatul asta, nu cred ca a auzit de topicuri pana auma..... :-) :shifty:

eusunt
9th February 2006, 12:56
e nou pe-aici baiatul asta, nu cred ca a auzit de topicuri pana auma..... :-) :shifty:

Ce mai daca baiatul crede ca acest Carlos va ajunge un Radoi2? ce ai tu cu el ...combina si el toate Threadurile cu Radoi poate face 11 clone cu Radoi...

Andrei4Steaua
9th February 2006, 19:40
Amandoi au plecat cu o impresie foarte buna despre Steaua ... si totusi Carlos va fi portarul nostru si aici isi va incheia cariera :D vom vedea ... pana una alta duceti-va ca s-au pus biletele in vanzareeeeeeeeee FORZA STEAUAAAAAAAA

colonelu Voiculescu
9th February 2006, 20:00
Nu cred ca isi va incheia cariera la noi .
Carlos a venit la noi pt salariu mai mare , oportunitatea de a juca in cupele europene si de a ajunge la nationala lor mai usor !
Implicit el spera sa fie remarcat si sa ajunga la o formatie si mai buna decit Steaua , ceea ce este in definitiv un lucru normal . Orice jucator vrea la mai bine...

aris-din-zalau
9th February 2006, 22:04
Carlos a si declarat cand a venit la Steaua ca a venit, deoarece are sansa de-a se face cunoscut in Europa si a ajunge un portar de baza pentru natzionala Portugaliei, ii dorim sa ajunga cat de sus si daca poate ajunge atat de sus incat sa-l ia echipe de top, atunci sa-l ia, dar nu inainte de-a lua bani frumosi pe el, care sa na asigure transferul altui portar care sa-i ia locul...:yes:

colonelu Voiculescu
10th February 2006, 16:44
Pina una alta ii uram lui Carlos sa se plicitiseasca in meciul cu Heerenveen !

edinio
10th February 2006, 16:48
care stie daca o sa se mai faca rezervari pe net pt abonamente in retur , cum s-a facut anu trecut???
sau nu se mai dau abonamente pt retur anul acesta???

colonelu Voiculescu
10th February 2006, 16:51
Cica nu se mai fac abonamente pt retur

tirica_daniel
15th February 2006, 20:51
You are the best player of the Steaua team.I'm romanian but i know english and i will need your number phone. :fotbal:

pinky
15th February 2006, 23:18
e super tare carlos:))zici cai l circ omu era plin de energie=))si cand isi dadea pumni super tare!ca un gooffy e f simpatic...inafar de acele degajari in out i-a driblat bine pe olandezi:D

independe
15th February 2006, 23:32
mie circul asta al lui nu imi da prea mare incredere!
apara destul de riscant, dar are si noroc cu apararea! ghionea si goian l-au ajutat foarte mult azi!

cogdao
15th February 2006, 23:34
Pacat ca a inceput cu stangul,cu gol primit...conta foarte mult pentru psihic sa nu ia gol in primul meci oficial

Ana712
15th February 2006, 23:36
apara destul de riscant, dar are si noroc cu apararea! ghionea si goian l-au ajutat foarte mult azi!
Am aceeasi parere cu tine..driblingurile alea mi s-au parut cam inutile si destul de riscante..a incasat un gol de pomana..dar asta e.
Compenseaza cu dinamismul sau;un portar bun de Steaua,desi inca nu am vazut cat de bine poate sa apere..

Wholigan
15th February 2006, 23:36
Pacat ca a inceput cu stangul,cu gol primit...conta foarte mult pentru psihic sa nu ia gol in primul meci oficial

Psihicul e mai putin important atunci cand esti NEBUN :lol:
Per ansamblu a fost ok, dar ma ashteptam parca la mai mult din partea lui, nu ma fac prea fericit driblingurile in fatza atacantilor adversi.

cogdao
15th February 2006, 23:37
Nici nu prea a avut sanse sa demonstreze de ce e in stare...in afara de gol,nimic...

P-I-C-002
15th February 2006, 23:40
:wallbash: >>>A demonstrat ca stie sa si joace cu piciorul,stie sa si dribleze,NOTA 10!!>>>> :wallbash:

#Caddy
15th February 2006, 23:41
Mi-a placut Carlos.La golul primit mi se pare ca a fost pe minge dar a trecut parca printre maini.In rest a aparat bine si mi`a placut cel mai mult cand a iesit din careu si a inceput sa dribleze (vezi fifa 2005 :lol: ) sau cand a boxat in lateral..oricum felicitari

HandyDandy
15th February 2006, 23:47
Macar am gasit in sfarsit un portar care iese klumea pe centrari.. si nush driblingurile sale.. mi s-a parut destul de sigur pe el.. mie mi-a placut chiar daca a luat un gol parabil

revinho
16th February 2006, 00:48
golul a fost pe coltul lung, implicit NU ESTE VINA lui Carlos. el a aparat coltul scurt, cel al portarului. vina principala se imparte intre Ogararu si cel care trebuia sa-l marcheze in careu pe ala, Goian cred. In fine... bine ca s-a terminat totul cu bine. In divizia a nu-l vad pe Carlos sa ia gol :)

claudinho
16th February 2006, 01:26
Daca a avut Carlos iesiri din poarta la 1-1 cu Heerenven va imaginati ce o sa se intample daca vom conduce intr-un meci cu 3 sau 4 la 0 ?!? Cred ca in cazul asta o sa-l vedem pe Carlos mai mult prin atac.

cogdao
16th February 2006, 01:33
Daca a avut Carlos iesiri din poarta la 1-1 cu Heerenven va imaginati ce o sa se intample daca vom conduce intr-un meci cu 3 sau 4 la 0 ?!? Cred ca in cazul asta o sa-l vedem pe Carlos mai mult prin atac.
Poate il surprinde si pe asta in off-side cum s-a intamplat cu Rica...

superglue
16th February 2006, 01:34
Spectaculoase driblingurile.... dar tare imi e sa nu-l "citeasca" viitorii adversari.
Cat despre primul gol, nu cred ca avea ce sa ii faca ... Jucatorul lor a reluat din prima mingea, de la 2-3 m de el

KosmyN
16th February 2006, 01:58
Cu siguranta e un show man.
Ii place sa se exteriorizeze.
Nu vrea sa vina clipa cand una din spectaculoasele lui faze sa ne coste.

tecton_sdr
16th February 2006, 09:19
bineee! ii nebun da stie cu mingea mai bine ca lovinho...si altii ..... :bere:

P-I-C-002
16th February 2006, 10:42
:@ :wallbash: >>>BRAVO ,portar de NATIONALA,sa vazut ca este un pic sarit de pe fix,si stie sa si dribleze,ma incantat!!!>>> :@ :wallbash:

miki_stelista
16th February 2006, 11:36
Mi-a placut de Carlos! E nebun de-a binelea, dar imi place ca nu e acel tipic portar, care sa stea numai in poarta si sa nu stie sa joace mingea cu piciorul! Totusi, atunci cand se apropiau adversarii de poarta noastra, dadea siguranta. Nu prea a avut unde sa intervina, asa ca....

In privinta golului, nu prea avea ce sa-i faca....Oricum, totul e bine cand se termina cu bine!

miki_stelista
16th February 2006, 12:04
Sunt curioasa care o sa fie reactia lui Carlos cand o sa vada nebunia de la meciurile Stelei de pe teren propriu. Cred ca o sa fie incantat!

FATAluiMIREL6RADOI
16th February 2006, 13:07
E nebun Carlos..mi`a placut...cat de cat..desi nu`mi prea da siguranta...sper sa`mi dea in timp..oricum..aseara nu prea a avut ce apara...

aris-din-zalau
16th February 2006, 13:14
Carlos este atat un portar valoros, cat si un portar caruia ii place sa faca spectacol, gen Rica Raducanu, totusi nu a pus in pericol poarta prin iesirile sale, ba mai mult pot sa spun ca a iesit f. bine, pt. ca olandezul putea sa ajunga aceea minge care parea ca iese in aut, dar Carlos a iesit f. bine si a dat si mai multa sigurantza echipei, este un portar care convine jocului Stelei :yes:

eragon
16th February 2006, 13:26
Intr-adevar un debut destul de bunicel pentru portarul nostru. Dar cum a spus si FATAluiMIREL6RADOI nu prea a avut ce apara...speram sa nu aibe nici de acum inainte

Clujeanu`
16th February 2006, 13:31
Ii nebun de-a binelea!!Daca era atent putea salva si primul gol!
P.S. Era o faza in care avea trei adversari venin spre el.Bine ca nu s-a gandit sa-i faca si pe aia!

Ciprian Bojan
16th February 2006, 13:56
Pai ce sa-i faci, nu-i bine nici cuminte sa fie! Da' cum are aparare buna riscurile nu-s mari. poate nu-i zvelt ca Vasili dar se tine!!!

anamarya
16th February 2006, 14:21
e nebun cu acte in regula... intr-adevar si mie tot de Rica Raducanu imi aduce aminte.... cel mai tare a fost cand isi dadea pumni singur... super tare faza... oricum n-a jucat rau deloc.. mai putin degajarile

Felix
16th February 2006, 14:38
Pentru debutul său la Steaua într-un meci contând pentru calificarea în optimile Cupei UEFA,Carlos a apărat bine,nu prea avut ce să apere,greşind numai la faza din care au deschis scorul cei de la Heerenveen prin Bruggink Pe lângă asta a oferit şi momente comice când dribla adversarul sau când a degajat greşit şi s-a bătut cu pumnii în cap.

P-I-C-002
16th February 2006, 14:51
:woot: >>>In sfarsit un portar care imi place cum apara si cum joaca cu mingea,inca din primul meci,o sa fie incantat de atmosfera de pe terenul propriu mai ales cand o a ajunga in GHENCEA,Felici din nou conducerea pt. aducerea lui CARLOS"SACALUL",o sa-l vedem la mondiale,daca nu suntem noi macar avem pe cineva acolo!!>>> :woot:

Danna
16th February 2006, 15:41
E super tare :) A avut un debut excelent (eh, un gol acolo nu strica :lol: shi nishte degajari greshite, astea`s din partea casei,0,0); slava Domnului ca s`a terminat totul cu bine. Abia ashtept sa joace pe Lia Manoliu shi sa vada acolo atmosfera... pe viitor sper sa fie mai sigur... oricum... per total... pentru prima partida a fost super ok. Carlos, credem in tine :yes:

Adrians
16th February 2006, 17:24
Astazi am vorbit cu un portughez de la care cumpar talpi.Mi-a promis ca va lua legatura cu un vechi prieten care a jucat la Boavista,Benfica si apoi in Spania si imi va da detalii despre Carlos.

colonelu Voiculescu
16th February 2006, 18:03
Eu inca nu m-am putut edifica despre Carlos
Mi s-a parut usor emotionat insa...
A gresit vreo 2 degajari , dar la faza golului nu a avut nici o vina
In rest nu prea a avut ce apara

AssAsin0
17th February 2006, 16:11
Cand o primit primu gol am zis ca e cel mai tare.Oricum nu avea ce face nici macar eu nu o scoteam ca era f aproape mingea si trebuia sa aiba un timp de reactgie de inotator.Per total mi`o placut.Are f mult tupeu si cred ca prin nebuniile sale o sa`i faca pe jucatorii echipelor adverse sa nu prea intre in careul sau :))

eusunt
17th February 2006, 16:44
Toti portarii au o doza de nebunie bine el are mai multa doza..dar asta face deliciul publicului, Rica cat era el de nebun dar a ramas in istoria fotbalului Romanesc tocmai prin asta..doza lui de nebunie...
Eu cred ca si el va ramane in istoria clubului ca "Sacalul-nebunul" dar pentru ca este si un portar bune ne va ramane placut in memorie

starr
17th February 2006, 16:59
Carlos: "În România sunt văzut ca un idol şi nu pot ieşi pe stradă"

Portarul echipei Steaua, Carlos Alberto Fernandez, a declarat că este surprins de comportamentul suporterilor români şi a afirmat că în România este "văzut ca un idol şi nu poate ieşi pe stradă", informează A Bola. "Nu m-am gândit că într-o zi pot juca în România. Dar acum sunt aici, am fost foarte bine primit, sunt văzut ca un idol şi de aceea vreau să muncesc pentru a ajuta clubul să-şi atingă obiectivele", a declarat Carlos.

Portarul portughez susţine că nu se aştepta ca Steaua să fie un club atât de mare. "Este imposibil să merg pe stradă ca un om normal. Deocamdată suporterii mă ştiu bine, să vedem până când", a completat Carlos.

Publicaţia O Jogo publică un material referitor la debutul lui Carlos la Steaua. "A fost o senzaţie excelentă, unică. A fost foarte bine. Am fost nervos, dar nu din cauza jocului, ci mai ales pentru că se aştepta mult de la mine. Credeam că voi rezolva totul şi nu voi lua gol. Am venit de afară, dar păream că am venit din altă lume. M-am speriat puţin pentru că nu doream să înşel aşteptările celor care credeau în mine", a menţionat Carlos.

Carlos a mai spus că toţi coechipierii săi de la Steaua se gândesc deja la meciul din optimile de finală. "Ne-am uitat la Betis -AZ Alkmaar şi ne gândeam la posibilul adversar, dar mai întâi trebuie să trecem în optimi pentru că nimic nu este decis. Avem o echipă mare, cu mulţi tineri, inclusiv antrenorul. El abordează un stil de joc cum n-am mai văzut vreodată", a menţionat portughezul.

De asemenea, Carlos a fost impresionat de prietenia dintre jucători şi antrenori. "Aici toată lumea îşi spune pe numele mic. Antrenorului îi spunem Oli. Nu există dr. Joao Loureiro sau domnul Joao Freitas", a spus fostul portar al echipei Boavista.
Sursa : Prosport

Este bine k a inceput sa se acomodeze la echipa si si-a facut o impresie buna despre Steaua si suporterii ei...de acum sper sa nu mai aiba emotii si sa arate k este un super portar :yes:

j.c.
17th February 2006, 17:16
Este bine k a inceput sa se acomodeze la echipa si si-a facut o impresie buna despre Steaua si suporterii ei...de acum sper sa nu mai aiba emotii si sa arate k este un super portar :yes:
N-ar avea de ce sa nu fie bine primit si mai ales ca pe viitor ar fi bine sa "guste" si alti jucatori straini primirile suflarii steliste.

eusunt
17th February 2006, 18:12
N-ar avea de ce sa nu fie bine primit si mai ales ca pe viitor ar fi bine sa "guste" si alti jucatori straini primirile suflarii steliste.

Dca mai face cateva declaratii prin presa portugheza ...uite ashea o sa le starneasca interesul unor jucatori buni din portugalia care nu sunt vazuti bine de echipele lor mari si ne trezim ca vor sa joace la Steaua...

colonelu Voiculescu
17th February 2006, 18:31
Sa faca zilnic declaratii din astea si sa vezi cum o sa vina avioane pline cu jucatori portughezi in Romania !!
Asta in timp ce Siman tot cere 3 mil pe Mazilu ...

Mabrick
17th February 2006, 19:05
Sa-l pastreze ca n-avem nevoie

P-I-C-002
17th February 2006, 19:16
:drunk: >>>Baiatul ala acolo o sa ramana,pacat ca as fi vrut sa-l vad la o echipa mare,doar nu este degeaba atacant de nationala!!>>> :drunk:

dan_fuica
17th February 2006, 19:25
Carlos......cred ca dribleaza mai bine decat rezevele noastre...sa ma rog....o parte.II sta bine in poarta stelei...si mi se pare foarte atent la ce se intampla pe teren

colonelu Voiculescu
17th February 2006, 19:45
Ar trebui sa o lase mai moale cu driblingurile
Aia e treaba lui Oprita , Cristea , Dinita , Dumitru etc + samd

Adrians
17th February 2006, 23:07
Pe OTV, MM i-a spus lui Iovanovici ca in timpul negocierilor din Portugalia,i-a aratat lui Carlos un filmulet de la meciul cu Lens.Carlos a ramas impresionat de atmosfera din tribune si a fost extrem de incintat cind a vazut stadionul pe viu,chiar si fara suporteri.
Va dati seama ce o sa simta baiatul asta la toamna la un meci cu Dinamo sau Rapid ori
- Doamne ajuta - de CL ?

StEaUa_4EvEr
18th February 2006, 02:23
Eu zic ca Alberto e un portar experimentat,dar cred ca e cam dilivan! :grin:
Sper sa adiba o evolutie buna la Steaua si sa ne ajute sa luam titlul 23 si sa avem o evolutie cat mai lunga in CUPA UEFA!!
:drunk:
Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua Forza Steaua

adriancostin83
18th February 2006, 07:29
Cum adik divilan???????

anghel iulia
18th February 2006, 10:47
Deocamdata baiat bun Carlos , dar mi-e dor de Hamu..........

colonelu Voiculescu
18th February 2006, 12:41
Carlos e portarul si cu el defilam !
Am adus un titular de la Boavista si un portar apreciat in Portugalia . Poate fi oricum ... dar varza sigur nu este .
Variantele interne vehiculate erau Stancioiu , Haisan , Curca , Hotoboc etc + samd ! Dintre toti astia eu il prefer oricum pe Carlos !

eragon
18th February 2006, 19:33
Nu stim deocamdata cat de bun este, deoarece a jucat doar un meci oficial. O statistica spune cam asa: 12 goluri primite in 12 meciuri jucate oficial :)

aris-din-zalau
18th February 2006, 19:52
va fi portar bun, va creste si va ajunge mai bun si ca Khamutovski, Zenga a spus ca e bun, va datzi seama ca Zenga nu vorbeste prostii, doar a fost cel mai bun portar din lume...

eragon
18th February 2006, 21:38
Zenga ar fi putut sa o faca si din respect. Nu putea sa zica: ,,e varza!''. Oricum, nu contest faptul k va fi un portar bun

eusunt
20th February 2006, 13:00
Zenga ar fi putut sa o faca si din respect. Nu putea sa zica: ,,e varza!''. Oricum, nu contest faptul k va fi un portar bun

Daca la boavista a luat 12 goluri asta nu inseamna ca este varza...poate sa insemne ca au aia o aparare varza... dar la Steaua nu are cum sa ia 12 goluri decat daca este cu adevarat varza ..ori chiar a inceput apararea noastara sa faca greseli ...dar ma indoiesc ca fundashii nostrii sa calce stramb...au gresit la Hereven dar sper sa nu se mai intample...

Clujeanu`
20th February 2006, 15:28
Name: CARLOS Alberto Fernandes
Date of birth: 18.12.1979
Place of birth: Kinsasha
Height: 188 cm
Weight: 85 kg
Nationality: Portugal
Position: goalkeeper
Career:
First match in Divizia A: •

2003-2004 FC Felgueiras 11B - 33 - 0
2004-2005 FC Boavista Porto 6A - 20 - 0
2005-2006 FC Boavista Porto A - 10 - 0
2005-2006 Steaua Bucureşti A

steauaclub.tk
20th February 2006, 22:05
Astazi l-am vazut la un magazin (nu spun unde) pe Carlos si pe Bostina. Mi-a placut o scena, cateva fete s-au dus sa ia autograf de la Gabi, dar nu l-au recunoscut pe noul nostru portar. :D

cogdao
20th February 2006, 22:23
Nu stim deocamdata cat de bun este, deoarece a jucat doar un meci oficial. O statistica spune cam asa: 12 goluri primite in 12 meciuri jucate oficial :)
Asta cam depinde si de aparare,nu crezi?

miki_stelista
21st February 2006, 11:12
Astazi l-am vazut la un magazin (nu spun unde) pe Carlos si pe Bostina. Mi-a placut o scena, cateva fete s-au dus sa ia autograf de la Gabi, dar nu l-au recunoscut pe noul nostru portar. :D

Tocmai pentru ca e mare idol...

Clujeanu`
21st February 2006, 14:07
Le-o fost rusine pt ca,Carlos ii un mare idol in Ghencea si nu sta la vorba cu fiecare fan al Stelei!

cogdao
21st February 2006, 23:11
Le-o fost rusine pt ca,Carlos ii un mare idol in Ghencea si nu sta la vorba cu fiecare fan al Stelei!
Cam exagerata faza cu "idolul" ,nu credeti?...Inteleg ca e portar bun dar are ceva de demonstrat si aici...totusi.

eragon
22nd February 2006, 01:49
Asta cam depinde si de aparare,nu crezi?
Intr-adevar depinde si de aparare, dar nu cred ca era asa varza apararea la boavista, dar ma rog...sa arate la noi ca e bun :)