View Full Version : Tragerea la sorti pentru C.E. 2008
ZIZOU
22nd January 2006, 13:07
Urnele pentru tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2008:
Urna A: Grecia, Olanda, Portugalia, Anglia, Cehia, Franta, Suedia
Urna B: Germania, Croatia, Italia, Turcia, Polonia, Spania, Romania
Urna C: Serbia&Muntenegru, Rusia, Danemarca, Norvegia, Bulgaria, Ucraina, Slovacia
Urna D: Bosnia-Hertegovina, Irlanda, Belgia, Letonia, Israel, Scotia, Slovenia
Urna E: Ungaria, Finlanda, Estonia, Tara Galilor, Lituania, Albania, Islanda
Urna F: Georgia, Macedonia, Belarus, Armenia, Irlanda de Nord, Cipru, Moldova
Urna G: Liechtenstein, Azerbaidjan, Andorra, Malta, Insulele Feroe, Kazahstan, Luxemburg
Urna H: San Marino
Speram ca vom avea parte de o grupa cat mai usoara.Tragerea la sorti va fi transmisa in direct pe Tvr 1,vineri 27 ianuarie.
dan_fuica
22nd January 2006, 13:09
poate vom reusi sa ne calificam si noi ca prea mult am stat acasa.
ZIZOU
22nd January 2006, 13:12
Am inteles ca primele 2 se califica direct.Avem foarte mari sanse sa ne calificam.
eusunt
22nd January 2006, 13:29
Am inteles ca primele 2 se califica direct.Avem foarte mari sanse sa ne calificam.
Cu mentalitatea lui Piturca eu cred ca daca se calificau primele 5 si tot nu mergem mai departe... uite poate o sa ne mai intalnim aici dupa campania de calificari si mai vb... Steaua va castiga cupa UEFA si va iesii din grupele CL in primavara CL si poate va mai merge un tur 2 dar Pitigoiul cu ideeile lui de echipa nu va aduce jucatori de la Steaua la lot si nici nu se va califica iar apoi va da vina pe Mirel ca nu sia cerut scuze fata de el...
adriancostin83
22nd January 2006, 19:12
Urnele pentru tragerea la sorti a preliminariilor EURO 2008:
Urna A: Grecia, Olanda, Portugalia, Anglia, Cehia, Franta, Suedia
Urna B: Germania, Croatia, Italia, Turcia, Polonia, Spania, Romania
Urna C: Serbia&Muntenegru, Rusia, Danemarca, Norvegia, Bulgaria, Ucraina, Slovacia
Urna D: Bosnia-Hertegovina, Irlanda, Belgia, Letonia, Israel, Scotia, Slovenia
Urna E: Ungaria, Finlanda, Estonia, Tara Galilor, Lituania, Albania, Islanda
Urna F: Georgia, Macedonia, Belarus, Armenia, Irlanda de Nord, Cipru, Moldova
Urna G: Liechtenstein, Azerbaidjan, Andorra, Malta, Insulele Feroe, Kazahstan, Luxemburg
Urna H: San Marino
Speram ca vom avea parte de o grupa cat mai usoara.Tragerea la sorti va fi transmisa in direct pe Tvr 1,vineri 27 ianuarie.
Urna 1 e infernala...macar sa picam cu Grecia sau cu Suedia,in rest....nu sunt chiar asa tari sicred ca ne-ar fi accesibile
s0me1
22nd January 2006, 19:18
Prefer din prima urna Anglia ... se stie ca ii batem cam mereu pe astia :)
jhon
22nd January 2006, 19:43
Pitigoiul (cum ii spuneti voi) nu cred ca il va chema pe Radoi chiar daca isi cere scuze.
Dupa cele patite cu Hagi, acum vreo cativa ani, acum nu-i mai sufla nici un jucator.
Dar sa nu uitam ca Piturca a jucat la Steaua si ca este ultimul antrenor al nationalei care nu a luat bataie in grupele preliminare ale unui turneu final si ca nu este singur la nationala, mai sunt jucatori si Sandu si alti.
Cat despre grupe vom vedea vineri cat de norocosi suntem.
:romania2:
adriancostin83
22nd January 2006, 19:55
Fara Radoi...ne-amdus....daca picam cu o echipa precum Olanda, Portugalia, Anglia, Cehia, Franta...ne trebuie fundasi calumea
geoovy
22nd January 2006, 23:47
Cea mai accesibila(dupa parerea mea :D): Grecia, Romania, Slovacia, Letonia, Estonia, Moldova, Luxemburg.
Cea mai grea: Franta, Romania, Serbia, Irlanda, Ungaria, Belarus, Azerbaidjan
Putem cadea si intr-o grupa cu echipe in fata carora avem de luat o revansa: Olanda, Romania, Danemarca, Slovenia, Ungaria, Armenia
adriancostin83
22nd January 2006, 23:50
de acord..dar fara Grecia...cred ca mai bine Suedia
balteanu_marius
23rd January 2006, 00:27
de acord..dar fara Grecia...cred ca mai bine Suedia
In nici un caz Suedia...prefer de 10 ori Grecia dekt pe Zlatan
claudinho
23rd January 2006, 01:20
Daca picam cu Grecia putem sa ne inchinam de zece ori si sa zicem "saru' mana!".
Chiar daca e campioana europeana, pentru mine Grecia ramane o echipa oarecare. Au dovedit-o asta in calificarile pentru Germania si tare mi-e ca vor fi prima echipa din istorie care nu isi va putea apara trofeul castigat in 2002.
adriancostin83
23rd January 2006, 04:10
In nici un caz Suedia...prefer de 10 ori Grecia dekt pe Zlatan
poate se accidenteaza! ;) ...dar macar sa picam cu Suedia sau cu Grecia...dar mai sunt si alte echipe pe acolo si....
ioana20
23rd January 2006, 11:56
Cu sau fara stelisti sper sa ne calificam si cred ca avem sanse destul de mari; bineinteles ca toti am prefera sa fie cat mai multi stelistim, dar odata si-odata tot se va intoarce roata si in favoarea noastra:P Am auzit ca piti vrea sa joace tpate meciurile la Constanta; sincer nu mi-ar prea placea, cred ca mai bine ar fi sa se joace peste tot unde sunt conditii (Ghencea, Lia Manoliu, Constanta, Timisoara, Craiova...)
In legatura cu urnele: din prima urna de evitat ar fi Olanda, Franta si chiar si Anglia, chiar daca i-am cam batut in ultimul timp (statistica de multe ori nu are nici o influenta,0,0); cea mai accesibila este de departe Grecia; oricum e bine ca am evitat tari ca Italia si Germania, iar pe spanioli ii intalnim doar in amical si nu in oficial
Mi-ar placea sa picam cu Slovenia, Norvegia si Armenia pentru unele "datorii" si Ungaria sa ii mai batem inca o data :mrgreen:
Sa vedem vineri care ne este norocul! :D
aris-din-zalau
23rd January 2006, 12:39
o sa ne calificam, sunt sigur, cand am vazut acu` 2 ani ca am picat cu Olanda si Cehia m-am gandit ca n-o sa reusim sa ne caliicam, insa acuma sunt sigur ca vom reusi, deoarece nu vad ce echipe ne-ar putea probleme, tot ceea ce trebuie sa se intample la natzionala este sa se linisteasca spiretele si Radoi sa se intoarca, spiritul de echipa sa se regaseasca din nou printre tricolori si astfel nu vom mai putea rata aceasta sansa si de ce nu, chiar sa calcam pe urmele Greciei la viitorul turneu... :yes:
LeGaL_1991
26th January 2006, 17:05
IN grupa a treia valorica sunt si Danemarca si Norvegia ... macar sa cadem cu una din ele si sa le lasam pe afara impreuna cu echia din prima urna valorica ... sa speram ca o sa cadem cu Grecia sau Suedia :notworthy
cogdao
26th January 2006, 21:14
Eu as prefera Grecia,dar nu m-ar deranja Cehia pe care am dovedit ca putem sa-i batem.Olanda in nici un caz.
p4link
26th January 2006, 21:32
Eu nu sunt asa sigur ca ne vom califica... mai intai vreau sa vad grupele si apoi sa-mi dau cu parerea...Cu politica lui Piturca sigur nu ne va fii usor...
Wholigan
26th January 2006, 22:11
De la mic la mare, toata federatia s-a declarat incantata de un posibil meci cu Anglia. Sunt de acord, daca ramane Sven la carma echipei, ii putem bate, dar altfel, jucatorii ca Lampard, Rooney, Terry,Ferdinand, Beckham si ceilalti o sa ne invete fotbal. Anglia are un super lot, si cu un antrenor calumea ar fi mai tare chiar decat Cehia.
Teroare! Uitasem sa-l pomenesc pe Gerrard, doaaaamne, cum am putut? Oricum, SUPER echipa are Anglia. Mai bine Suedia sau Cehia sau orice...
ANTIDINAMO
27th January 2006, 10:46
dorim marelui selectioner victor sms piturca sa aiba parte de adversari dupa sufletul lui !
s0me1
27th January 2006, 11:12
O sa urmaresc tragerea fara prea mare interes. Inainte de fiecare tragere aceleasi calcule si sperante ... insa rezultate 0 ! Iar cu politica lui Piturca ... mult succes. In campania trecuta Romania mai pierdea 2 puncte in Macedonia daca nu juca Radoi.
Piturca succes. Eu te urasc.
eusunt
27th January 2006, 12:15
O sa urmaresc tragerea fara prea mare interes. Inainte de fiecare tragere aceleasi calcule si sperante ... insa rezultate 0 ! Iar cu politica lui Piturca ... mult succes. In campania trecuta Romania mai pierdea 2 puncte in Macedonia daca nu juca Radoi.
Piturca succes. Eu te urasc.
Ca si in politica uite ca am ajuns si in fotbal sa regretam "IMPUSCATUL".... de ce oare il schimbaram pe tata puiu???ca facea echiapa cum ii dicta altii??? uite ca am pus un Pitigoi care face echipa cum vrea fudulia lui de oltean ingamfat...daca nationala va fi facuta cum ii dicteaza lui mandria si fudulia si chiar cuvantul presedintelui FRF care a zis sa se lasa madriile si sa se cheme jucatorii de valoare la lot...si pitigoiul parca este un robot de telefon spune acelasi lucru..eu unu nici nu ma mai uit la tragere pentru ca indiferent cu cine cadem in grupa cu cine face pitigoiul echipa...nu avem shanse de calificare...
stai sa il vezi daca nu califica romania cum da vina pe Radoi ca a tradat nationala ..nu ca el face echipa ca pe propiul lui geamantan..baga ce vrea el in echipa de parca ar fi echipa lui nu echipa tuturor romanilor si trebuie sa bagi ce are romania mai bun...
nicolita_16
27th January 2006, 12:17
Hmmm...bine ca nu putem sa cadem cu Italia...chiar nu-mi dau seama cum Romania si Italia se afla in aceeasi grupa valorica.Romania mi se pare o echipa de grupa a3a..pe la mijlocul ei..nu prea mi se pare k e in primele 16 din Europa
Mie ca antrenor roman cel mai bun mi se pare Andone:coffee:.Mi-ar placea oricand sa vina la nationala sau chiar la STEAUA
Steaua Forever
27th January 2006, 12:32
Sa dea Domnu ca echipa sa cada cu echipe accesibile dar daca domnu Profesor Piturca nu cheme la lot Stelisti va da de dracu....
p4link
27th January 2006, 14:15
Olanda
Romania
Belarus
Bulgaria
Slovenia
Luxemburg
Albania
Naspa grupa...Nu-i vad un viitor stralucit lui Pitzurca.
ioana20
27th January 2006, 14:17
Grupa G
Olanda
Romania
Bulgaria
Slovenia
Belarus
Albania
Luxemburg
iar Olanda:( Avem sanse, sa speram ca nu ramanem doar cu speranta.
Muggs
27th January 2006, 14:19
sanse sunt foarte mari....ne batem cu bulgaria ptr. locul 2, iar cu ceva noroc si cu olanda ptr. primul loc
anamarya
27th January 2006, 14:22
sanse sunt.. desi cu Olanda :rolleyes: pleci sa joci pt locul 2 de la inceput.... depinde de forma si nu numai de a noastra, dar si de selectie.. dar sanse sunt... bine ca o parte din deplasari sunt aproape
p4link
27th January 2006, 14:22
Sperante sunt:)
Sa vedem cum ne miscam..dar eu zic ca fara Radoi la nationala ne va fii infinit mai greu
Florin2004
27th January 2006, 14:23
Daca la precedentele trageri aveam scuza ca Olanda si Cehia sunt peste noi acum nu mai avem nici o scuza sa nu prindem unul din primele doua locuri. Avem de luat doua revanse in aceasta grupa una fata de Olanda si alta si mai dulce fata de Slovenia. HAI ROMANIA !
LACATUS
27th January 2006, 14:25
Iata ce "noroc" am avut!!!Am picat din nou cu Olanda.Vom reusi oare sa facem acum macar 1 punct cu ei?Bine ar fi!E bine ca am picat cu Slovenia,sper ca de data aceasta sa nu ne ia nici macar 1 punct.As fi preferat Suedia dintre capii de serie,nu pot uita inca meciul din '94!
Oricum e o grupa grea,dar sanse reale la locul 2 doi.La primul e mai greu,din p[acate in momentul de fata Olanda e mult peste noi.Dar surrize se pot intampla,sa speram ca vor fi placute,nu ca cea din Armenia!
ANTIDINAMO
27th January 2006, 14:26
in afara de Luxemburg selectionata lui victor sms piturca va pierde puncte la toate echipele !
13 puncte va fi max. de punctaj al echipei antrenate de selectionerul bretonat !
0 puncte cu Olanda
cate 1 punct cu Bulgaria , Slovenia , Belarus
4 puncte cu Albania
6 puncte cu Luxemburg
Florin2004
27th January 2006, 14:27
Antidinamo mi se pare mie sau tu esti si Antiromania?
Daca esti asa sigur ca facem max 13 puncte iti propun aici public sa faci un pariu cu mine. Eu zic ca facem peste 13 usor de tot. Cu cat mai mare miza cu atat mai bine pentru mine. O miza buna pentru mine daca castig ar fi sa-ti schimbi avatarul si nickul ca oricum ma enerveaza...eu mereu am fost suporter Steaua in primul rand ci in nici un caz dusmanul adversarelor Stelei.
Ce zici, ca tot esti asa sigur pe tine, te bagi ? Hai ca la cuvinte esti tare sa te vad acum la fapte.
PS: Daca o sa castigi tu eu imi pun ce nick si avatar vrei tu.
LACATUS
27th January 2006, 14:32
nici eu nu cred ca vom face doar 13 puncte.Eu unul ma astept la cel putin 24,sa speram ca vor fi de ajuns sa terminam cel putin pe 2!
p4link
27th January 2006, 14:33
Hai sa nu fim Chiar asa pesimisti ...
Cu Olanda facem 1 p
3p cu Bulgaria
4p cu Slovenia
4p Belarus
6p cu Albania si tot 6p cu Luxemburg
Total 24p
colonelu Voiculescu
27th January 2006, 14:38
Vad ca unii din voi iau la misto echipe gen Bulgaria sau Slovenia !
S-ar putea sa avem surprize mai ales ca selectia la noi se face in urma unor SMS-uri trimise de Ciobanne Becali alias Robert de Niro
audiopixel
27th January 2006, 14:48
Am evitat echipe super-periculoase(gen Serbia,Ucraina),avem ocazia sa ne luam revansa cu Slovenia,poate chiar si Olanda,cine stie...Una peste asta eu cred ca avem o grupa convenabila,uitati-va la grupa B...
eusunt
27th January 2006, 14:53
Hai sa nu fim Chiar asa pesimisti ...
Cu Olanda facem 1 p
3p cu Bulgaria
4p cu Slovenia
4p Belarus
6p cu Albania si tot 6p cu Luxemburg
Total 24p
Eu cred ca : Olanda 3p(revansha la Bucuresti)
Bulgaria 4p
Slovenia 3p
Belarus 6p
Albania 6p
Luxemburg 6p
Un total datator de sperantze 28p intr`o grupa unde dupa parerea mea nici Olanda nu va scoate mai mult de 30p...dar daca echipa Romaniei va juca fara jucatorii de la steaua ca ashea vrea mushchii pitigoiului eu cred ca mai mult de locul 4 nu scoatem....
ioana20
27th January 2006, 14:53
Slovenia nu cred ca ne va mai pune probleme precum acum 4 ani, iar pe Bulgaria ii batem acasa iar in deplasre putem scoate ceva; sanse avem , dar trebuie sa stim sa profitam de ele si sa tratam fiecare adversar cum trebuie
colonelu Voiculescu
27th January 2006, 15:36
Acum 2 ani bagam arogante despre Armenia !
Acuma bagam arogante despre Bulgaria si Slovenia !
S-ar putea sa avem surprize mai ales ca avem un antrenor super-competent !
steauaclub.tk
27th January 2006, 15:44
Am scapat usor. Se putea mult mai rau. Dar nu este cazul sa calculam deja punctajul pe care-l vom obtine. Nu se stie niciodata ce se poate intampla. Ca de obicei, jucatorii romani ai nationalei nici nu-si imagineaza sa nu se califice. Parca am mai auzit asta de cateva ori si pana la urma am dat-o in bara.
In comparatie cu noi, Olanda pare venita de pe alta planeta. Diferenta este prea mare. Asa ca ar ramane sa ne batem pentru locul doi cu Bulgaria si Slovenia. Dar un esec cu Albania, Belarus sau Luxemburg poate sa te scoata din lupta pentru calificare.
colonelu Voiculescu
27th January 2006, 15:48
Tocmai am vorbit cu un prieten bulgar (ziarist) . Mi-a zis ca e foarte fericit ca a cazut cu noi si ca eram cea mai slaba echipa din urna a 2 -a valorica !
ZIZOU
27th January 2006, 16:09
Avem o grupa accesibila.Olandezii iau primul loc,noi il luam pe al doilea.Si eu sunt bucuros ca din urna a 3 valorica am cazut cu Bulgaria,care dupa parerea mea ii cea mai slaba din urna 3.Despre Belarus,Albania,Slovenia,Luxemburg pot sa spun ca speram sa ii batem in ambele meciuri.
eusunt
27th January 2006, 16:16
Tocmai am vorbit cu un prieten bulgar (ziarist) . Mi-a zis ca e foarte fericit ca a cazut cu noi si ca eram cea mai slaba echipa din urna a 2 -a valorica !
Si asta nu numai in meciul cu noi dar in urama rezultatelor finale la sfarsitula campaniei o sa constate adevarata lor valoare ..care in opina mea este de un loc 3-5 in grupa...
claudinho
27th January 2006, 16:51
Daca nu terminam pe locul 2 nici in grupa asta, chiar avem o echipa de rahat.
Olanda nu are cum sa nu castige grupa, in rest chiar daca o sa pierdem puncte pe ici pe colo, n-ar trebui sa pierdem locul 2.
Dar la ce persoane "competente" se invart pe la echipa noastra nationala, parca vad ca ne uitam si in 2008 la TV sa vedem cum joaca niste echipe de fotbal adevarate.
aris-din-zalau
27th January 2006, 16:52
grupa este acceptabila, avand in vedere ca se califica primele 2 direct, adersarii nostri directzi sunt Olanda si Bulgaria, insa sa nu uitam ca anul trecut nu ne-am califocat, datorita unui egal cu Armenia, deci nu trebuie subestimate nici Luxemburg sau Belarus, iar de Slovenia banuiesc ca ne aducem cu totzi aminte... :devil:
eusunt
27th January 2006, 17:00
grupa este acceptabila, avand in vedere ca se califica primele 2 direct, adersarii nostri directzi sunt Olanda si Bulgaria, insa sa nu uitam ca anul trecut nu ne-am califocat, datorita unui egal cu Armenia, deci nu trebuie subestimate nici Luxemburg sau Belarus, iar de Slovenia banuiesc ca ne aducem cu totzi aminte... :devil:
Da eu cred ca pute sa optinem lejer numai 6p si alea numa cu Luxembur ...da da radeti voi radeti dar dac nu o sa avem un succes de 6p ..mai vb noi...hehehehehehe
P-I-C-002
27th January 2006, 17:15
:furios: >>>Daca mai facem vreo boacana cu vreo echipa din aia"slaba" sigur ne calificam din nou!!>>> :romania:
zattara
27th January 2006, 18:32
Normal Ar Fi Sa Ne Calificam De Pe Locul 2.dar Nu Se Stie Niciodata..........
Clujeanu`
27th January 2006, 18:42
e o vorba veche :de ce tie frica nu scapi!!
Noi ne-am pisat pe noi cand am auzit olanda si asa ca ...
s0me1
27th January 2006, 19:06
Toate declaratiile sunt gen "grupa accesibila". Calificare sigura. Cunoastem ...
Daca imi spune cineva ca e usor cu Slovenia si Bulgaria eu o iau ca cea mai mare minciuna auzita in ultimul timp. Si acel baraj pentru WC 2002 era usor nu ? A fost asa usor de ne-a durut capul.
Le urez succes pentru un loc 3.
Danna
27th January 2006, 19:19
Toate declaratiil sunt gen "grupa accesibila". Calificare sigura. Cunoastem ...
Mi`ai luat vorba din gura... asta vroiam shi eu sa spun :)
Deja, dinainte de a se afla adversarii, Nicolae Mitea declara ca ne calificam sigur, ca nush ce, nush cum... tare mi`e frica ca o sa se repete isprava shi o sa repete totzi, in cor, un text pe care l`am auzit de 3 ori in 6 ani. Grupa pare ushoara... deshi ne luptam pt locul 2, clar :) Olanda`i Olanda... sa nu sarim calu` cu declaratziile... da` cine shtie ce se poate intampla in 2 ani? O sa se descopere fotbalishti buni pe banda rulanta, campionatul Romaniei o sa fie cel mai bine cotat shi o sa ajungem "Brazilia" Europei... yea` sure :D
Oricum bafta Romaniei... eu cred ca se poate.
KosmyN
27th January 2006, 19:52
Consider ca grupa este foarte dificila.
Pe langa Olanda, Romania si Bulgaria care sunt favorite la calificare, Slovenia si Belarus vor sa emita pretentii, iar Albania poate produce surprize.
Cred totusi ca putem termina pe locul 2.
Wholigan
27th January 2006, 19:56
Tre sa fim atenti la bulgari, fiindca au jucatori foarte buni, chiar daca romanul de rand nu ii prea cunoaste. Si daca se apuca si Stoickov de antrenorat, si mai lasa palavrageala, pot fi o echipa f buna, care ar putea chiar sa faca puncte cu olandejii, mai ales la Sofia. Slovenia praf, daca ii bate Luxemburgu nu ma mir :lol:
LeGaL_1991
27th January 2006, 20:38
Va sa zica ca nu scapam de Khamutovsky :drunk:
HandyDandy
27th January 2006, 20:52
Tre sa fim atenti la bulgari, fiindca au jucatori foarte buni, chiar daca romanul de rand nu ii prea cunoaste. Si daca se apuca si Stoickov de antrenorat, si mai lasa palavrageala, pot fi o echipa f buna, care ar putea chiar sa faca puncte cu olandejii, mai ales la Sofia. Slovenia praf, daca ii bate Luxemburgu nu ma mir :lol:
Nush da cred ca jucatori ca Dimitar Berbatov,Martin Petrov,Stilian Petrov,Valery Bojinov,Stilian Petrov sau Hristo Yanev spun destul de multe pentru oricine cunoaste chestii de baza despre fotbal.Grupa nu e deloc usoara dar cred in sansa baietilor si sunt convins ca vor obtine macar locul 2.Ar fi prea mult o noua ratare.Ar insemna aproape sigur urna a 3-a valorica la urmatoarele trageri si de aici inceputul sfarsitului..
dan_fuica
27th January 2006, 21:06
cu putin noroc ne putem califica.cred ca baietii nostri se vor motiva si vor reusi sa ii rupa pe olandezi
cogdao
27th January 2006, 21:07
Mi-e greu sa cred ca putem trece de olandezi.Poate,poate avem sanse la locul doi,desi Bulgaria si Slovenia se vor stradui sa ne ia puncte
#Alex
27th January 2006, 21:24
Olanda termina pe 1 la sigur, asa ca tre sa'i ardem pe bulgari . Parerea mea e ca suntem peste ei dar depinde si ce smsuri primeste pitzi ....
In alta ordine de idei daca ne incurcam in slovenia, belarus sau albania chiar n'avem ce cauta la euro
4steaua
27th January 2006, 22:44
cred ca de data asta vom merge si noi la un turneu final,dc piti lasa prostiile avem mari sanse sa castigam grupa pt ca va fi razbunare cu olandezii,insa asta depinde de el,altfel nu vad cum nu ne-am califica!!sa fim seriosi,bulgarii nu mai snt ce-au fost,doar belarus ne poate incurca!!
Wholigan
27th January 2006, 22:57
Neah, bulgarii sunt tarishori, 3 clase peste belarus! Dar si eu sunt de acord, prindem locul 2, si daca intr-adevar ne trezim, avem shanse la locul 1, Olanda nu va face 3 puncte din toate meciurile.
LACATUS
28th January 2006, 00:09
Am mai spus,sansele la locul 2 sunt destul de mari.Nici bulgarii nu se regsesc inca(speram ca n-o vor face tocmai cu noi,n-ar fi primii),iar slovenii sunt in declin dupa CM din Coreea.Belarus si albania pot face surprize,ramane doar sa speram ca nu cu noi.Cu noi a facut deja Armenia:(.Si de ce sa nu-i prindem pe olandezi intr-o zi mai slaba si sa-i prostim?Poate jucam cu ei prin septembrie,cand echipele care vin de la turneele finale au o perioada mai slaba de obiciei.
adriancostin83
28th January 2006, 00:19
ahhhh.......iar olanda!!!!!!!macar pe 2 sa iesim!!!
adriancostin83
28th January 2006, 00:20
ahhhh.......iar olanda :-x !!!!!!!macar pe 2 sa iesim!!!.....daca nu...chiar ca am ......ajuns de rasul lumi!
#Alex
28th January 2006, 01:40
Chivu: "Sintem maturi si putem invinge"
Capitanul echipei nationale crede ca tricolorii au sanse mari sa se califice la Campionatul European din 2008.
Chivu spune ca datele duelului cu Olanda sint schimbate fata de precedentele preliminarii, cind batavii ne-au batut de doua ori, cu 2-0. "Sintem mai maturi acum si avem sanse de calificare din aceasta grupa. Trebuie sa intram pe teren si sa facem totul pentru a iesi de acolo invingatori. Nu vom lupta doar cu Olanda, mai sint Slovenia, Bulgaria, care au si ele o sansa la unul din primele doua locuri. Revansa avem de luat nu fata de Olanda, ci fata de publicul romanesc, care asteapta de multa vreme o calificare. Este singura revansa pe care trebuie sa o luam", a spus Chivu.
Intrebat daca este posibil ca nationala Olandei sa cistige sase puncte din meciurile cu Romania, Chivu a precizat: "In fotbal orice este posibil, insa la ceea ce poate echipa Romaniei in acest moment, am sperante ca nu vor mai lua sase puncte din meciurile cu noi".
Cristian Chivu a adaugat ca este optimist si crede ca echipa Romaniei va ocupa unul din primele doua locuri in grupa de calificare la Euro-2008.
Romania va intilni in preliminariile europene Olanda, adversar si in preliminariile mondiale. Bulgaria, Slovenia, Albania, Belarus si Luxemburg sint ceilalti adversari.
spt.ro
Acum ramane de vazut daca suntem maturi sau mäturi ...
s0me1
28th January 2006, 12:13
Acum ramane de vazut daca suntem maturi sau mäturi ...
Cred ca or sa fie matoli :blink:
ww
28th January 2006, 17:42
eo zic ca ne calificam... de pe locul doi... dar la bataie mare..
nu o sa avem meciuri usoare cu Olanda, Bulgaria si Belarus...
razbunare cu Slovenia?... acuma ne putem razbuna... ca tot ei au mers atunci mai departe...
cu Olanda vor fi meciuri grele dar cred ca ne vom ridica la valoarea lor si nu ne vom face de rusine...
despre Belarus spun eo ca poate face surprize acasa... cu greu, spun eo, vom lua puncte din Belarus, la fel si Olanda si Bulgaria...
dargo
28th January 2006, 17:53
Avem sanse, dar vom avea meciuri grele la bulgari si in belarus. Cu Olanda sper sa realizam o surpriza in Ghencea.
Ramane de vazut ce va mai experimenta Piturca, dar in opinia mea echipa e clara: Lobont - Ogararu, Chivu, Tamas, Rat - Fl.Petre, Cocis, Ov Petre, Bostina - Mutu, Niculescu
Bine Piturca a mizat in ultimele meciuri pe o formula mai complexa, cu Mutu mijlocas stanga avansat si Cocis varf retras. Si cu Munti langa Ov Petre...
Om vedea, sper sa nu fi ramas blocat pe formula asta. Piti nu pare un antrenor modern cum e Olaroiu de exemplu care sa analizeze multa vreme tactica potrivita si sa o schimbe de la meci la meci.
ioana20
28th January 2006, 19:05
Nu cred ca primul 11 va arata asa (chiar daca nu ne place noua), nu cred ca Ogararu va fi titular desi ar merita, am ceva indoieli si in privinta lui Bostina :(. Nici pe Niculescu nu prea il vad in primul 11, iar la Munti nu cred ca va renunta inca...
cogdao
28th January 2006, 19:06
Iar Ov.Petre e in eclipsa de forma de ceva vreme.Mai repede il vad pe Para in locul lui
nicolita_16
28th January 2006, 19:12
LOL...Bulgarii au super jucatori...pe care toata lumea ii cunoaste.In atac Berbatov de la Leverkusen,Martin Petrov care nu mai stiu pe unde joaca,Stilian Petrov de la Celtic..nu s chiar asa slabi bulgarii...zic ca avem sanse egale la locul 2.La locul 1 n are rost sa ne gandim
ioana20
28th January 2006, 19:12
Iar Ov.Petre e in eclipsa de forma de ceva vreme.Mai repede il vad pe Para in locul lui
asa e , dar cu piti orice e posibil :( poate revine si transferul bomba al rapidului pancu
#Alex
28th January 2006, 19:16
„Naţionala României are un potenţial care trebuie exploatat”
Antrenorul Stelei a declarat pentru siteul oficial al echipei din Ghencea.
"Aparent, avem şanse de calificare, dar nu trebuie să subestimam celelalte echipe care par să aiba şanse mai mici. Favorite, în viziunea mea, sînt Olanda si Romania.
Sper ca echipa naţională să urmeze acelaşi traseu pe care îl au de un an, doi echipele noastre de club în Cupa UEFA. Dacă fotbalul românesc va înregistra în continuare noi progrese, cît de curînd vom avea şi noi o echipă în Champions League.
Logic, echipa naţională va trebui să se califice la un turneu final şi abia atunci putem spune că sîntem pe drumul cel bun în privinta progresului fotbalului românesc. În momentul de faţă, naţionala României are un potenţial care trebuie exploatat", a spus Cosmin Olăroiu.
gsp
#Alex
28th January 2006, 19:19
Reactii steliste dupa tragerea la sorti pentru "Europene"
Dupa incheierea antrenamentului de vineri dimineata al echipei, in timp ce luau pranzul, jucatorii stelisti erau "conectati" prin telefon acasa, de unde primeau informatii live despre tragerea la sorti pentru preliminariile Campionatului European si, in special, despre componenta grupei Romaniei.
Dupa discutii aprinse intre ei pe tema sanselor de calificare a tricolorilor, cativa au comentat aceste sanse pentru SteauaFC.com:
MIREL RADOI: "Trebuie sa luptam pentru locul al doilea in grupa, Olanda fiind echipa cu prima sansa. Cred ca lupta pentru locul secund se va da intre noi si Bulgaria"
SORIN GHIONEA: "Este o grupa destul de echilibratat valoric. Nu avem amintiri placute nici cu Olanda, nici cu Slovenia. Cu toate astea, sper sa castigam dubla cu Olanda si, daca e posibil, toate celelalte meciuri"
NICOLAE DICA: "Avem o grupa grea. Olanda este favorita, iar Bulgaria si Slovenia au echipe bune. Pentru a ne califica, trebuie sa dam dovada ca avem valoare"
COSMIN OLAROIU: "Sa nu subestimam celelalte echipe, cu sanse aparent mai mici"
Intrebat, la randul sau, daca Romania are o grupa grea in viitoarele preliminarii, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat pentru site-ul oficial al FC Steaua: "Aparent, avem sanse de calificare, dar nu trebuie sa subestimam celelalte echipe care par sa aiba sanse mai mici. Favorite, in viziunea mea, sunt Olanda si Romania. Sper ca echipa nationala sa urmeze acelasi traseu pe care il au de un an, doi echipele noastre de club in Cupa UEFA. Daca fotbalul romanesc va inregistra in continuare noi progrese, cat de curand vom avea si noi o echipa in Champions League. Logic, echipa nationala va trebui sa se califice la un turneu final si abia atunci putem spune ca suntem pe drumul cel bun in privinta progresului fotbalului romanesc. In momentul de fata, nationala Romaniei are un potential care trebuie exploatat".
steauafc
adriancostin83
28th January 2006, 22:14
da.....ce sa zic?...ei sunt obtimisti..dar o sa vedem noi...
star's child
28th January 2006, 22:48
eu nu-mi mai fac asa sperante...astia o pot da in bara oricand..asa ca, sincer, pana la momentul primului meci nici nu are rost sa ma gandesc...vom vedea atunci...
adriancostin83
28th January 2006, 23:27
apropos...cand e primul meci?
cogdao
28th January 2006, 23:30
Pe 16 Febr se vor hotari datele de disputare ale meciurilor si locatiile.Albania are terenul suspendat 2 meciuri
adriancostin83
28th January 2006, 23:41
mersi!...de albania stiam...Dar de ce nu l-au suspendat astia pe al Olandei? :razz:
bicolor
28th January 2006, 23:51
datele disputarii meciurilor se stiu deja, nu se stiu adversarii cu care vom juca pe datele astea.
"Oficialii federaţiilor din seria României se vor întîlni pe 16 februarie, la Amsterdam, pentru a stabili programul jocurilor. Dacă nu se vor înţelege atunci, ei au la dispoziţie 30 de zile de la tragerea la sorţi pentru a se pune de acord.
Cele 12 jocuri vor avea loc la următoarele date: în 2006 - 2 şi 6 septembrie, 7 şi 11 octombrie şi în 2007 - 24 şi 28 martie, 2 şi 6 iunie, 8 şi 12 septembrie, 13 şi 17 octombrie, 17 şi 21 noiembrie."
gsp.ro
tb sa profitam de faptul ca albania are terenul suspendat, dar si de faptul ca olanda vine obosita dupa mondial, dar cu totii vor vrea sa profite de asta...
cogdao
29th January 2006, 00:17
Daca am ajuns sa profitam de pe urma ALBANIEI,e grava situatia.Acum cativa ani erau de talia Luxemburgului,ciuca batailor si acum ne rugam sa jucam cu ei pe un teren neutru ca sa ne calificam si noi o data in 10 ani la un turneu final.Si cand ma gandesc cu cata aroganta vorbesc la televizor Mutu si Chivu... mi se face greata.Rusine!!!
colonelu Voiculescu
29th January 2006, 09:58
Albania e o nuca tare avind in vedere modul in care face barbugiul selectia jucatorilor
p4link
29th January 2006, 12:36
Albania va fii surpriza acestor calificari.Spre deosebire de noi, albanezii au un tehnician foarte bun pr banca de rezerve, daca nu ma insel e german.Am vazut ce a facut Oto Rehagel cu Grecia...Iar la modul de selectie a lui Piturca , imi vine greu sa cred ca ne putem considera deja calificati.
ZIZOU
29th January 2006, 14:41
Ii clar,ca locul 1 nu il vom lua.Dar in mod normal ar trebui sa ne calificam destul de lejer de pe locul 2 doar cu ceva sanse putem sa batem si Olanda si sa speram la locul intai.Cu Bulgaria zic eu ca facem 4puncte in cele 2 meciuri.Si in mod normal cu celelalte echipe sa facem cate 6puncte cu fiecare.
LeGaL_1991
29th January 2006, 20:29
Dak nu ne calificam ar trebui sa ca Pitigoiu` sa dea despagubiri morale de 100000000000000000000000000000000000000 $ poporului roman SI sa se impuste
Vladimir
30th January 2006, 00:33
Cred ca e o grupa grea, dar de asemenea cred ca e o paine de mancat aici si ar trebui sa profitam de ea. Apropo, de ce nu se vorbeste si de celelalte grupe putin. Eu cred ca sunt multe de comentat si acolo. :mrgreen:
adriancostin83
30th January 2006, 01:27
de ce?.....pe mine cel putin nu ma intereseaza ce fac alte echipe....daca pe voi da....hai sa discutam
Vladimir
30th January 2006, 02:04
Pai e simplu: topicul se numeste "Tragerea la sorti pentru CE 2008" , nu Romania la tragerea la sorti... deci, eu zic ca se poate discuta lejer, si asa poate mai scade tensiunea de pe acest thread!
ANTIDINAMO
30th January 2006, 11:02
sa fim lucizi !
OLANDA : nu mai trebuie discutat despre ei ! vom lua zero puncte !
ROMANIA :daca victor sms piturca va face echipa in stilul sau hazliu NU ne vom califica ! SPERAM ca federalii il vor trage de breton pe barbugiu si va face o selectie doar a jucatorilor in forma si nu vor mai apare jucatorii firmei becali & popescu adusi la revopsit !
BULGARIA : ulitati ca legumicultorii ne-au batut cand nu trebuia ! joaca balcanic si nu stim sa jucam contra lor !
SLOVENIA :am mai trait o experienta slovena cand era Hagi antrenor !
BELARUS : echipa imprevizibila ! vedeti ce rezultate neasteptate au scos de curand !
ALBANIA : au crescut mult si au avut cateva rezultate foarte bune in special acasa !
LUXEMBURG : nu conteaza in grupa !
Vladimir
30th January 2006, 12:51
LUXEMBURG : nu conteaza in grupa !
Nici Armenia nu conta.... ar trebui sa ii privim pe toti in mod egal si ne-ar merge mult mai bine...:)
ANTIDINAMO
30th January 2006, 13:05
domne daca si de Luxemburg trebuie sa ne fie frica ce mai cautam la calificari ???!!
P-I-C-002
30th January 2006, 17:12
:pirat: >>>La ce jucatori avem in lot eu cred ca ar trebui sa ne fie frica nu de aia ci de toate echipele,OARE ne calificam? Pe vremea lui HAGI nici nu-mi faceam probleme in unele meciuri,acum cine stie,daca MUTU ,sau CHIVU sau LOBOMT vor sa bea si ei o bere cu o noaopte inainte de un meci,si a-2-a zi ii doare capul !!!>>> :zzz:
colonelu Voiculescu
30th January 2006, 18:43
La cum face bretonatu' selectia , Luxemburg o sa fie un adversar tare ...
Parca vad ca domnu Chivu va fi accidentat, iar in aparare vor juca Moti + Galamaz !
Il recomandam barbugiului pe Tibi Lung in poarta !
milan_bulgar
31st January 2006, 13:51
Salut stelisti.
Regreta pe tragera, nu avete noroc mare. Noi poarte buna ecipa si va fi greu mecul cu noi si la Romania. Noi jocam pe victorie tot mec si nume mare (cau Romania si Olanda) stimula mai mult. Eu se sper noi va facem posibil Olanda va fi treia ecipa. Avem sansule batem Olanda la Sofia- este sigur, si egal la Roterdam.
Va fi mai bine se calificam noi si voi, eu nu va se bucura cand batem voi. Ecipa nationala Romania este cau ecipa mea. :romania2:
Supcesc si trebvue si voi batete Olanda acest or, este adevurul noi mult mai puternica ecipa de Cehia si daca voi nu facete tot posibila, si eu va regreta mult.
Forza Steaua. :romania2:
anamarya
31st January 2006, 14:09
buna milan... nu te mai vazusem de mult pe aici.....
frumoasa idee... sa ne calificam si noi si voi si sa stea Olanda acasa :wub: da nu cred ca se poate
aris-din-zalau
31st January 2006, 14:26
ah, ce-as vrea sa ne calificam si noi si Bulgaria, iar Olanda sa termine pe 3, in meciurile Olanda-Bulgaria tzin cu Bulgaria doar daca ne va avantaja pe noi, in caz contrar am sa sustzin Olanda sa castige grupa, iar noi sa terminam pe 2 si sa ne calificam :yes:
Clujeanu`
31st January 2006, 20:06
milan don't be sad holland will not go to the european championship.Romania and Bulagari will qualifie.
colonelu Voiculescu
7th February 2006, 19:57
SMS Piturca a declarat ca aceasta grupa este grea !
Avind in vedere antecedentele putem garanta ca Victor SMS ne pregateste pt o noua necalificare !
Cu Radoi inca nu s-a impacat ...
Unde au disparut fanii barbugiului ? Acum vreo 6 luni atacau in valuri pe cine se lua de el !
bicolor
16th February 2006, 17:30
2 septembrie 2006: România - Bulgaria, Belarus - Albania, Luxemburg - Olanda - wow ce a reusit luxemburgul!!! joaca cu olandezii imediat dupa mondial, cand sunt ei mai obositi :mrgreen:
6 septembrie 2006: Albania - România, Olanda - Belarus, Bulgaria - Slovenia
7 octombrie 2006: România - Belarus, Bulgaria - Olanda, Slovenia - Luxemburg
11 octombrie 2006: Belarus - Slovenia, Luxemburg - Bulgaria, Olanda - Albania
24 martie 2007: Olanda - România , Luxemburg - Belarus, Albania - Slovenia
28 martie 2007: România - Luxemburg, Slovenia - Olanda, Bulgaria - Albania
2 iunie 2007: Slovenia - România , Albania - Luxemburg, Belarus - Bulgaria
6 iunie 2007: România - Slovenia, Luxemburg - Albania, Bulgaria - Belarus
8 septembrie 2007: Belarus - România , Olanda - Bulgaria, Luxemburg - Slovenia
12 septembrie 2007: Slovenia - Belarus, Bulgaria - Luxemburg, Albania - Olanda
13 octombrie 2007: România - Olanda, Belarus - Luxemburg, Slovenia - Albania
17 octombrie 2007: Luxemburg - România , Olanda - Slovenia, Albania - Bulgaria
17 noiembrie 2007: Bulgaria - România, Olanda - Luxemburg, Albania - Belarus
21 noiembrie 2007: România - Albania, Belarus - Olanda, Slovenia - Bulgaria
"Programul este bun. Se putea şi mai bine şi mai rău. Am reuşit să avem duble echilibrate, ceea ce este important pentru noi"
"Olanda rămîne marea favorită a grupei. Noi şi Bulgaria sîntem candidaţi pentru locul 2, dar eu cred că şi celelalte echipe sînt periculoase, Slovenia, Belarus, Albania"
"Cel mai probabil primul meci se va juca la Constanţa, acolo unde am obţinut ultimele rezultate bune. Nu este exclus să mergem şi în alte locuri unde se asigură condiţii normale, la Craiova sau Timişoara. Dacă se reface terenul din Ghencea este posibil ca echipa naţională să revină la Bucureşti"
Victor Piţurcă la REALITATEA TV
si mie mi se pare programul bun, pacat ca nu ii aducem noi pe olandezi dupa mondial in romania.
aris-din-zalau
16th February 2006, 21:09
din acest program, pot spune ca vom scoate lejer 27 puncte, restul de pana la 36 doar daca vom avea noroc in unele meciuri cu Olanda sau Bulgaria...
colonelu Voiculescu
18th February 2006, 13:43
Din proverbele "naţionalei": se uită ca Piţi-n calendar
Lui Piţurcă îi place şi nu prea ţintarul preliminariilor. Ce-i drept, ideal pentru România ar fi fost să joace cu Olanda nu sîmbătă sau miercuri, ci poimarţi. De asemenea, ideal era să joace la Sfîntul Aşteaptă şi la Paştele Cailor. Dar, se pare, aceste date nu sînt libere în calendarul FIFA. Tradiţionalul ghinion, ce să-i faci.
Ideal ar fi să jucăm numai în luna cadourilor. Sau numai vara. Pentru că, una la mînă, vara avem iarbă şi căldură. A doua la mînă, vara se desfăşoară de obicei turneele finale, la care de obicei românii nu participă, spre deosebire de echipele cu care pierd de obicei. Pentru selecţioneri, care sînt şi ei bărbaţi, calendarul ideal arată aşa: Miss Ianuarie, Miss Februarie, Miss Martie etc. Unii s-ar mulţumi numai cu Miss Sectembrie, pozată cu şi fără caşchetă.
Meciurile de acasă sînt ca şi cîştigate. Or fi datele sigure, dar locul de disputare e nesigur. Stadionul pe care va evolua "naţionala" nu se cunoaşte deocamdată şi, cu puţină concentrare, nu se va cunoaşte nici în zilele de meci. Cît caută adversarii pe hartă comuna organizatoare, Piţi aliniază echipa şi cîştigă la masa verde.
Rămîn de rezolvat meciurile în deplasare. Cu Belarus, e simplu, putem juca oricînd, cu condiţia ca Piţi să convoace numai stelişti şi să-l invite pe Gigi la oficială, să-l bage-n ceaţă pe Hamutovski. Cu Luxemburg, nu contează ziua, ci ora. Care trebuie stabilită atent, în funcţie de programul supermarketurilor şi restaurantelor. Astfel încît adversarii să nu-i poată folosi pe jucătorii din cîteva posturi-cheie: vînzător, ospătar, bucătar, curier de pizza.
Cu Olanda, iarăşi putem juca oricînd. Van Basten s-a lăudat că ştie bine echipa României, deci vom juca la derută. În loc de stranieri consacraţi, Piţi va trimite o echipă de necunoscuţi. Imaginaţi-vă, o să-i pice faţa lui Van Bommel, care trebuia să-l ţină pe Pompiliu Stoica.
Cu Slovenia, nu contează data, ci strategia. Să sperăm că Piţi învaţă măcar din greşelile altora şi va folosi minimum şase atacanţi, nu doar cinci, ca data trecută.
Cu bulgarii va fi mai greu. Deja ne-au avertizat: dacă intră Hagi la noi, intră Stoicikov la ei. Dar dacă intră Stoicikov la ei, intră Hagi la noi? Ei, ce-ar face Piţi atunci? Îşi mai calcă o dată pe orgoliu şi îl reprimeşte pe Rege la "naţională"? Sau pune de-un amical în ziua meciului?
Pînă una, alta, Piţi umblă să le vîndă calificări bulgarilor. Se şi vede mergînd la Euro braţ la braţ cu Stoicikov. Aşa e el, pune răul înainte. Păi, de ce să nu moară capra vecinului? De ce să moară capra albanezului, săracul? Albanezii nu ne vor pune probleme. Pe deasupra, ar putea să le pună probleme rivalilor noştri, olandezilor, de pildă. În acest sens, fraţii balcanici vor fi motivaţi suplimentar, motivaţia urmînd să fie cărată la Tirana, într-o poşetă, de un grup de jurnalişti sportivi, deghizaţi în femei.
www.gsp.ro
Foarte bun articolul ...
#Alex
17th August 2006, 03:01
Fara baraj la EURO 2008
Formula de desfăşurare a preliminariilor Campionatului European de fotbal se va schimba la EURO 2008, organizată în comun de Elveţia şi Austria, a anunţat UEFA.
Astfel, 50 din cele 52 de selecţionate ale federaţiilor naţionale afiliate la UEFA vor fi repartizate în şase grupe de câte şapte echipe şi o grupă compusă din opt formaţii.
În fiecare din aceste grupe, primele două clasate se vor califica direct pentru turneul final. Celor 14 selecţionate calificate li se vor alătura cele două reprezentative ale ţărilor organizatoare (calificate din oficiu), la faza finală a competiţiei urmând să participe în total 16 formaţii.
Nu vor mai exista, deci, meciuri de baraj, aşa cum a fost cazul în preliminariile EURO 2004, unde formaţiile clasate pe locul secund în cele 10 grupe de calificare au disputat meciuri de baraj pentru ultimele cinci locuri la turneul final din Portugalia.
Preliminariile EURO 2008 vor debuta în luna septembrie 2006.
onlinesport.ro
MISHA_90
17th August 2006, 16:45
Oare kind va fi si ziua ceea kind Romania se va califica la un CM? daka se va califica na ma mai tund 2 ani,sa moara calu!!!
kalashnikov
17th August 2006, 18:17
Sicer sa fiu , nu cred ca ne calificam . Avem mici sanse , favorita clara Olanda , cred ca se califica fie ca va termina pe 1 sau pe 2 . Noi am pierdut "generatia de aur" si am inlocuit-o cu "generatia de tinichea" , unde baietii nostri parca nu mai au vointa si joaca sub valoarea pe care o arata la cluburi (in special ma refer la stranieri) . Echipele care se vor bate petru celalalt loc , cred ca vor pune probleme si Olandei , Belarus are o echipa nou formata , cu pofta de joc , i-am vazut cad au luat bataie cu 4-3 de la Italia si pot sa spun ca sunt peste noi , apoi mai este Slovenia , care sunt cotati ca outsideri si nimeni nu ve vor da imporatnta , dar e clar ca vor lupta si ei pana la capat , noi si bulgarii vom fi dejavantajati clar de arbitrii , pentru ca suntem tari sarace , si mai marii fotbalului nu ne vor la europene . Fotbalul romanesc si cel bulgar au crescut cad vine vorba de echipe de club , dar nationala ambelor tari a scazut valoric , asadar nu cred ca ne vom bate numai cu bulgarii . Albania stiu ca a jucat binisor cu grecii si cu danezii la campania pentru mondiale si cred ca poate sa incurce , fie pe noi fie pe altii . Luxemburg nu cred ca va face vreun punct .
Asta e parerea mea , oricum vom trai si vom vedea ce va fi .
bothuman
17th August 2006, 23:59
Daca nu se schimba conducerea dein fotbal a romaniei, nu ne calificam doar daca in grupa o sa fie numai echipe de genul insulele feroe, luxemburg...
colonelu Voiculescu
18th August 2006, 00:05
Cu Barbugiul SMS/MMS e greu sa te califici
Ciobanne@Victor Becali tasteaza din greu : Soava , Tamas , Rosu , Catalin Munteanu , Lobont , Iencsi , Contra etc @samd !
kalashnikov
18th August 2006, 10:34
componenta tuturor grupelor , daca cineva nu le-a dat pe toate pana acum:
Grupa A:Belgia,Kazahstan,Finlanda,Poloia,Portugalia,Serb ia,Azerbaidjan,Armenia
Grupa B:Georgia,Ucraina,Franta,Italia,Scotia,Lituania,Fe roe
Grupa C:Grecia,Ungaria,Malta,Norvegia,Turcia,Moldova,Bos nia-Hertegovina
Grupa D:Cipru,Germania,Irlanda,Tara Galilor,San Marino,Slovacia,Cehia
Grupa E:Macedonia,Andorra,Anglia,Israel,Croatia,Rusia,Es tonia
Grupa F:Danemarca,Islanda,Irlanda de Nord,Liechtenstein,Spania.Suedia,Letonia
Grupa G:Albania,Bulgaria,Luxemburg,Olanda,Romania,Belaru s,Slovenia
Calificate direct la europene , ca tari organizatoare :Austria ,Elvetia
Meciuri disputate:Estonia-Macedonia 0-1
Feroe-Georgia 0-6
Belgia-Kazahstan 0-0
eli.
18th August 2006, 15:37
ma surprinde tare de tot egalul lui Belgia cu Kazahstan ... in rest Georgia cu echipe de astea face scor atat...
kalashnikov
18th August 2006, 22:56
ca echipa nationala , Belgia a scazut foarte mult in ultimul timp , dovada necalificarea la mondiale , si in grupa aceea nici macar nu s-a batut pentru un loc , era mai tot timpul pe la mijloc , si pe mine m-a surprins , nu cred ca mai au jucatori prea buni , poate este schimb de generatii
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.