PDA

View Full Version : 21. Razvan Ochirosii

Pages : [1] 2 3

Florin2004
18th January 2006, 16:53
Razvan Ochirosii
http://img225.imageshack.us/img225/2314/30ochirosiirazvan5xn.jpg

ANTIDINAMO
18th January 2006, 17:05
Ochirosii a jucat turul la STEAUA 2 in div.C si i-a dat majoritatea paselor de gol lui Litu de a ajuns atacantul golgheter !
mai e un junior tare la STEAUA 2 Filip il cheama si e fundas stanga !

Dani@Steaua4ever
18th January 2006, 17:46
mai sutn si tudose ,enescu ...avem niste juniori f talentati.

Clujeanu`
18th January 2006, 17:55
sper sa confire toti juniori ca au val de Steaua.Inclusiv Ochirosi pt e unul dintre cei mai valorosi.

eusunt
18th January 2006, 18:57
sper sa confire toti juniori ca au val de Steaua.Inclusiv Ochirosi pt e unul dintre cei mai valorosi.
Daca sunt adusi in lotul mare pentru antrenamente si sunt bagati i8n meciurile cand Steaua conduce cu 2,3.. si macar in acele meciuri li se da 20min 30... cu timpul vor capata si experienta si fluentza in jocul Stelei si chiar cu putin tupeu se pot naste din ei jucatori mai buni ca Nesu... deci tare ash vrea ca din toamna sa avem curaj sa incepem meciurile de campionat cu 3,4 juniori in teren fara ca jocul cu echipele din campionat sa se cunoasca lipsa titularilor de drept... iar atunci cu echipa standard sa jucam numai in CL...
Daca li se da acces in lotul mare atunci ei vor creste in valoare ..daca ii pui sa joace in C or B jucatori daia vei scoate din ei..adika vei scoate dalde Plesan,Motii,Dauda,Guso care ddInamo credea ca rupe gura targului cu ei dar defapt erau niste jucatori de o viitoare divizionara B...in afara de Motii ala restul chiar ca au dezamagit..iar acum va dezamagi si Regele...pentru ca Plesean asta numa gura e de el fotbal nu prea...

dan_fuica
18th January 2006, 19:09
Tare sunt curios sa vad evolutia lui si cum zicea si florin 2004 e bine ca are tupeu si ca este motivat.

Ana712
18th January 2006, 19:47
Care-i treaba cu pustiul asta? E chiar asa talentat? Cel putin tupeu are daca a declarat el ca are de gand sa se bata pentru un loc de titular cu Bostina. Sa inteleg din declaratia lui ca el nu va juca la juniori ci va face parte direct din lotul de seniori al Stelei ?

PS.: Haios nume mai are, zici ca e personaj din Winetoo :). Oricum sa-i uram bun venit la Steaua si ascensiune abrupta !
Nu e vb de tupeu;pur si simplu a zis ca o sa se lupte pt postul de titular si nu vad ce e rau in asta..putina concurenta lui Gabi nu o sa ii strice..
Chiar sunt curioasa sa vad cum joaca baiatul..ramane de vazut.. ;-)

LeGaL_1991
18th January 2006, 20:47
Unde sa vad si eu echipa Steaua 2 ? ca am auzit de ei da nimic concret?

Steaua Forever
18th January 2006, 22:43
Eu cred ca daca Olaroiu a luat cu echipa mare in cantonamente inseamna ca este un jucator valoros si promitator sa speram ca va fi noul Bostina....

claudinho
18th January 2006, 23:40
Eu propun ca Ochirosii sa-si schimba numele in Razvan Ochirosi-albastri...

eusunt
19th January 2006, 11:25
Eu propun ca Ochirosii sa-si schimba numele in Razvan Ochirosi-albastri...

Degeaba ii ia pe toti astia micii la lot daca nui si rodeaza bine..astia trebe bagati in teren chiar in dauna gloabelor alea de rezerve pe care le avem...sunt cativa tinerei care ar merita cand Steaua conduce detasat sa intre in teren pentru ca una este sa bagi acesti tineri care vor rupe tricourile de pe ei pe gazon si alta e sa bagi pe Cristea care ne sfideaza prin nesimtirea lui de a nu face nimic pe teren...

Just_Alyna
19th January 2006, 13:05
nimeni nu o sa mai fie ca bostina...

anghel iulia
19th January 2006, 13:38
Degeaba ii ia pe toti astia micii la lot daca nui si rodeaza bine..astia trebe bagati in teren chiar in dauna gloabelor alea de rezerve pe care le avem...sunt cativa tinerei care ar merita cand Steaua conduce detasat sa intre in teren pentru ca una este sa bagi acesti tineri care vor rupe tricourile de pe ei pe gazon si alta e sa bagi pe Cristea care ne sfideaza prin nesimtirea lui de a nu face nimic pe teren...
eusunt , te intreb , cum iti permiti sa ii faci "gloabe" pe uni jucatori de la Steaua? Iar Cristea nu e nesimtit , atata poate , atata da. Hai totusi sa ne "masuram" cuvintele.Putem sa ii criticam si in termeni mai civilizati.

Dani@Steaua4ever
19th January 2006, 13:50
pai dak kiar sunt gloabe lol...Dinita dumitru p marin lovin baciu...
Totusi cristea nu e nesimtit..e si el o gloaba mai mika cu talent..poate poate al resurciteaza oli desi ma indoiesk.

Wholigan
19th January 2006, 13:52
O sa va lamuriti voi in retur despre valoarea jucatorilor pomeniti, si cand un Baciu sau un Patre Marin o sa fie iar titulari sau o sa joace mai des si o sa arate ca Steaua se poate baza pe ei, nu o sa ziceti "bah ce-am gresit, m-am grabit cand i-am facut "petarde", ci o sa ii luati pe altii la rand, si ei fara meciuri in picioare.

LeGaL_1991
19th January 2006, 15:42
pai dak kiar sunt gloabe lol...Dinita dumitru p marin lovin baciu...
Totusi cristea nu e nesimtit..e si el o gloaba mai mika cu talent..poate poate al resurciteaza oli desi ma indoiesk.
Gloabe mah? da dak se accidenteaza un titular ? nu avem nevoie de "gloabele" astea .
Cristea ,Dinita , Lovin , Marin , Baciu :notworthy

Pisicot
19th January 2006, 22:12
Nu ne-ar strica niste jucatori ambitiosi si talentati, ii folosim in campionat si apoi si in CL daca vor confirma

Andreas C.
19th January 2006, 23:47
N-am auzit d jucatorul asta, dar daca este la steaua inseamna ca este cu adevarat bun. Oricum vreau sa vad cum o sa-i scrie pe tricou numele

claudinho
20th January 2006, 01:56
Se pare ca Ochirosii a fost cel mai bun jucator al Stelei in amicalul de ieri...
"Deşi a jucat doar 30 de minute, Ochirosii a avut numeroase acţiuni ofensive pe partea stîngă, lucru remarcat la final de Olăroiu. "Am avut mulţi copii în teren şi ei s-au descurcat. În special, îl remarc pe Ochiroşii, e o mare speranţă pentru Steaua şi pentru fotbalul românesc, o să vedeţi", a declarat Oli. MM a coborît special de la tribună şi cînd a ajuns pe teren s-a dus direct la Ochiroşii, pe care l-a îmbrăţişat şi l-a felicitat." (gsp)

eusunt
20th January 2006, 10:09
Gloabe mah? da dak se accidenteaza un titular ? nu avem nevoie de "gloabele" astea .
Cristea ,Dinita , Lovin , Marin , Baciu :notworthy

Este exact un copil cu ambitii mari care a ajuns unde multi jucatori de div.A ar dori sa joace deci este shansa vietii lui daca se integreaza perfect si daca va reusi un debut la 16ani atunci cu putin talent va fi o noua stea la Steaua...

Ps: Atata vreau sa va zic la problema gloabelor:
- dar chiar nu sa observat in jocul Stelei ca in momentul cand se merge pe mana rezervelor Steaua clacheaza? rrapid 2 va spune ceva???? oare pot fi numiti altceva cand salarii primesc bine mersi iar atunci cand situatia o face ca sa se bazeze pe aportul lor Steaua joaca rau ori pierde ... deci daca traiesc la umbra 11`lui de baza in ochii mei incetul cu incetul devin gloabe..mai ales ca dupa atata timc de banci de rezerva cand se soliciteaza serviciile lor ei nu ne demonstreza statutul de Stelist ...imi pare rau despre ei dar nu am ce sa le zic decat ca sunt platiti degeaba la Steaua....

Dani@Steaua4ever
20th January 2006, 11:47
are 17ani...si da toata lumea zice k e un mare talent..deabea astept sal vad si io live vro 10min..
"gloabele" marin dinita lovin au jucat si in amicalu cu div C din italia....si deabea iam batut cu 1 0 in min 90...dak sa remarcat un pustii de 17 ani dintre rezervele noastre de baza..

anghel iulia
20th January 2006, 12:43
Este exact un copil cu ambitii mari care a ajuns unde multi jucatori de div.A ar dori sa joace deci este shansa vietii lui daca se integreaza perfect si daca va reusi un debut la 16ani atunci cu putin talent va fi o noua stea la Steaua...

Ps: Atata vreau sa va zic la problema gloabelor:
- dar chiar nu sa observat in jocul Stelei ca in momentul cand se merge pe mana rezervelor Steaua clacheaza? rrapid 2 va spune ceva???? oare pot fi numiti altceva cand salarii primesc bine mersi iar atunci cand situatia o face ca sa se bazeze pe aportul lor Steaua joaca rau ori pierde ... deci daca traiesc la umbra 11`lui de baza in ochii mei incetul cu incetul devin gloabe..mai ales ca dupa atata timc de banci de rezerva cand se soliciteaza serviciile lor ei nu ne demonstreza statutul de Stelist ...imi pare rau despre ei dar nu am ce sa le zic decat ca sunt platiti degeaba la Steaua....

Si sunt platiti din bani tai ? Pe un jucator care a facut ceva , indiferent cat de putin dar a facut , pentru echipa Steaua , nu ai voie sa il critici cu asemenea termeni !

dana33hamu
20th January 2006, 13:39
a venit unul, dar a plecat altul. portar de valoare nu mai avem, ce vom face fara 33? poate sta meme dar nu cred k are conditia fizica necesara. deci, astept de la conducere un nou poartar, sau poate sa lupe mei mult pentru poatarul nr 1 in Ghencea, VasiliKhamutovski. Forza STEAUA si , pt Vasili, te vom pastra in inima noastra, ros albastras

Dani@Steaua4ever
20th January 2006, 14:24
lasa ma k al aveam pe tanarul cernea..speranta lui mm ,prietenul lui..care al ajuta sa intre in primu 11 si cu ajutorul lui gigi sa si ramana acolo.
CU hamu aflam sambata...sau duminica probabil..cand mm a zis categoric k nu mai sta dupa el si al titularizeaza fortat pe cernica al nostru:D

george_bton
20th January 2006, 19:38
cu parere de rau o spun...cred ca mare parte din publicitate se datoreaza numelui. sper din tot sufletul sa fie un fotbalist. am vazut si alta data, inainte de inceperea sezonului, pe la meciurile de verificare, juniori promitatori care nu au fost promovati nici atunci cand se putea...la un 3-0 in min 75 il bagi si p-ala nu? poate ca de-asta am ajuns de nu avem nici o rezerva la valoare celor din primul 11.
altfel, Bafta ochirosii!

Felix
20th January 2006, 19:41
Se pare că puştiu' Ochiroşii este talentat şi,deci a fost bine ,,ochit'' de MM Stoica pentru lotul stelist.Acum,urmează să vedem cum se rezolvă transferul lui,pentru că Oţelul ţipă că nu este în regulă.Nu ştiu cum se face,dar toate mişcările noastre de ,,trupe'' se anunţă cu mare pompă şi,până la urmă le fâsâim!!!

balteanu_marius
21st January 2006, 02:00
Pariul Stelei

Are doar 17 ani. S-a născut atunci cînd Revoluţia din 1989 elibera România de comunism. Nu e deloc înalt. E slăbuţ, are părul scurt şi nu e gelat nici măcar cînd se plimbă pe stradă. Îl cheamă Ochiroşii, are ochii căprui şi este marea speranţă a Stelei pentru viitor.

E la primul să cantonament cu roş-albaştrii, dar se comportă ca şi cum ar fi un veteran. La antrenamente bagă alunecări şi materiale la fel ca Rădoi, la meciurile oficiale nu ezită să paseze cu călcîiul chiar dacă primeşte priviri tăioase din partea colegilor.

Oli: „Un talent uriaş”

"Ştiţi cum e acest băiat? Extraordinar. Repet, extraordinar", sînt primele cuvinte ale lui Olăroiu despre Ochiroşii. "Trebuie să ne purtăm cu el exact cum am avea în mînă un cristal. E tînăr, trebuie să-l creştem, pentru că este un mare, un foarte mare talent".

Olăroiu povesteşte apoi cum l-a testat pe junior să vadă dacă are genă de fotbalist. "La unul dintre antrenamente se juca 9 contra 9 şi unul era în plus, acela trebuie să fie jolly-jocker-ul. E cel mai greu rol, pentru că te înjură pe rînd fiecare echipă, atunci cînd greşeşti o pasă. Ei bine, l-am băgat tocmai pe Ochiroşii pe acest rol, ca să-l văd cum se comportă, dacă se pierde în faţa celorlalţi. A luat tricoul pe el, a luat mingea şi a jucat cu o dezinvoltură incredibilă, n-avea nici o treabă cu reproşurile", spune Oli.

Agresiv la antrenamente

Ochiroşii stă în cameră tot cu un alt jucător adus de Steaua de la Galaţi, Alexandru Tudose. "Sîntem mulţi gălăţeni pe aici şi eu mi-am ales coleg dintre ei", spune Ochiroşii, care explică apoi cum e viaţa de cantonament. "N-ai timp să te plictiseşti. De dimineaţă masă, apoi antrenament şi odihnă. Urmează iarăşi antrenament, masă şi somn. Se leagă între ele", glumeşte el.

Diferenţa dintre el şi celălalt nou venit în Ghencea, Cristocea, este mare. Constănţeanul e în banca lui, niciodată nu vorbeşte neîntrebat, e sfios şi liniştit. În schimb, Ochiroşii se bagă peste tot în discuţiile steliştilor, la antrenamente e extrem de agresiv în joc şi are tupeu cît 3 juniori de vîrsta lui.

„Ochiroşii este marea speranţă a Stelei şi a fotbalului românesc. Acest copil mi-a demonstrat că oamenii care s-au bătut pentru ca el să joace la Steaua nu s-au înşelat absolut deloc”
Cosmin Olăroiu

„Mihai Stoica şi Argăseală au făcut furtul secolului, luînd jucătorul de la Steaua Dunării Galaţi”
Marius Stan, director general Oţelul Galaţi

Scandal mare cu Galaţiul
Răzvan Ochiroşii a venit la Steaua în toamna anului trecut de la Steaua Dunării Galaţi. Cei din oraşul de la Dunăre au susţinut că jucătorul a părăsit clubul fără acordul lor şi au reclamat cazul la FRF. După ce dosarul a fost analizat de mai multe instanţe, s-a decis că fotbalistul aparţine celor din Ghencea. Conform unei clauze din contractul său cu Steaua Dunării Galaţi, Ochiroşii şi părinţii lui ar trebui să plătească 200.000 de dolari pentru că a plecat la altă echipă fără acordul clubului. Ei vor fi daţi în judecată de gruparea gălăţeană.

„N-am vorbit de mult cu el, din cauza părinţilor lui, care nu-i dau voie. Eu îi urez prin intermediul ziarului să fie sănătos. Mă rog tot timpul pentru el! Sigur va ajunge mare fotbalist”
Vasilica Ochiroşii, bunica fotbalistului

MM l-a adus în Ghencea
La finalul meciului amical cu Massese de joi, 1-0, Mihai Stoica a coborît din tribuna oficială şi s-a dus direct pe teren. A aşteptat ca fotbaliştii să termine strechingul de final, după care s-a oprit în dreptul lui Ochiroşii. L-a luat în braţe, l-a pupat pe creştet şi i-a spus: "Bravo, copile!". MM este cel care l-a adus pe Ochiroşii la Steaua.

A jucat excelent în primele două amicale
În prima partidă amicală (2-0 cu Cararesse), Ochiroşii (foto, dreapta) a jucat 15 minute, iar în cea de-a doua (1-0 cu Massese), 30 de minute, însă în ambele a evoluat excelent. În întîlnirea de săptămîna trecută a ratat şi o mare ocazie, cînd a scăpat singur cu portarul advers, însă execuţia de la această fază l-a mulţumit pe Olăroiu. "N-a dat gol, dar a tras cum se trage, a încercat să o dea prin interior portarului. O execuţie grea, pe care el totuşi a ales-o deşi era la prima partidă", a spus Oli.

sursa: gsp

revinho
21st January 2006, 10:27
Concurenta ideala pentru Bostina. E un junior atipic, in sensul bun al cuvantului. Sper sa debuteze, cum si-a propus, in returul asta, si sa faca meciuri din ce in ce mai bune.

eusunt
21st January 2006, 10:37
Se pare că puştiu' Ochiroşii este talentat şi,deci a fost bine ,,ochit'' de MM Stoica pentru lotul stelist.Acum,urmează să vedem cum se rezolvă transferul lui,pentru că Oţelul ţipă că nu este în regulă.Nu ştiu cum se face,dar toate mişcările noastre de ,,trupe'' se anunţă cu mare pompă şi,până la urmă le fâsâim!!!

Doamne fereste sa nu patim si cu el ce patim cu dl.Cristea care a facut furori cand a ajuns la Steaua si apoi sa stins... se pare ca talente nu ducem lipsa dar mai urmeaza ca aceste talente sa se materializeze in jucatori de baza ai Stelei...
Eu ii doresc lui Ochirosii sa devina cel mai bun jucator din Romania si sa fie curtat de cluburile mai....se pare ca acum in europa un jucator de 16ani a fost cumparat cu 17mil$ deci poate daca apuca cateva jocuri prin UEFA macar cate 15min va avea si el oferte de milioane...

LeGaL_1991
21st January 2006, 10:57
Doamne fereste sa nu patim si cu el ce patim cu dl.Cristea care a facut furori cand a ajuns la Steaua si apoi sa stins... se pare ca talente nu ducem lipsa dar mai urmeaza ca aceste talente sa se materializeze in jucatori de baza ai Stelei...
Eu ii doresc lui Ochirosii sa devina cel mai bun jucator din Romania si sa fie curtat de cluburile mai....se pare ca acum in europa un jucator de 16ani a fost cumparat cu 17mil$ deci poate daca apuca cateva jocuri prin UEFA macar cate 15min va avea si el oferte de milioane...
Sa fim seriosi . Khamu se pare ca pleaca pentru 500.000 Euro . CIne ar da milioane pe un pusti de 16 ani :baby: din Romania ?Iti spun eu NIMENI

s0me1
21st January 2006, 12:38
Presupun ca e peste Andrei Ionescu. Asteptam sa devina un Lacatus 3 :naughty:

star's child
21st January 2006, 18:34
da...nici nu a confirmat si deja ne gandim ca poate-poate, doamne-ajuta il vindem pe multi bani...
pana una alta, sper sa arate ca poate sa joace la Steaua...si sa o faca... :yes:

Kishcutia
21st January 2006, 19:03
o sa ii luati pe altii la rand, si ei fara meciuri in picioare.
petre marin si dinita fara meciuri in picioare? :)
ontopic: foarte foarte greu sa te pronunti fara sa-l vezi cum joaca...de fapt aproape imposibil. Cel putin e speranta sa ajunga un jucator bun...pana acum toate cele auzite il recomanda...mai ramane sa-l recomande ceva concret.

eusunt
22nd January 2006, 14:23
petre marin si dinita fara meciuri in picioare? :)
ontopic: foarte foarte greu sa te pronunti fara sa-l vezi cum joaca...de fapt aproape imposibil. Cel putin e speranta sa ajunga un jucator bun...pana acum toate cele auzite il recomanda...mai ramane sa-l recomande ceva concret.

Daca rezultatul de la Hereven este datator de speranta eu daca as fi in locul lui Oli as merge pe mana lui la Buc. Numai ashea te poti convinge de puterea unui jucator..il arunci in lupta mare sa dea piept cu cei puternici si atunci daca corespunde sa mergi pe mana lui pana se uzeaza....hehehe... sper sa il si joace nu numai sa se spere la el...

cogdao
24th January 2006, 22:16
Eu zic sa nu ne grabim cu afirmatii...ganditi-va ca e doar un pusti si la varsta lui e foarte usor sa cedezi presiunii.Cred ca il vor folosi mai intai in campionat si in functie de asta va ajunge sa joace in cupele europene.A fost intradevar foarte laudat de toata lumea,dar asa a fost si Cristea si uite ce s-a ales de el...

#EffecT
25th January 2006, 12:01
E un mare talent....dar el nu rezolva problema de la steaua cu mijlocasii centrali ...

eusunt
25th January 2006, 13:25
E un mare talent....dar el nu rezolva problema de la steaua cu mijlocasii centrali ...
Nu de mijlocas cred ca ducem noi lipsa ci mai degraba de un atacant viabil si puternic...
Cred ca numai si numai daca vor juca macar cate 10min in fiecare meci de campionat in partidele in care Steaua conduce..atunci acesti copii pot arata valoarea lor..daca o sai trimitem in div.C vom scoate din ei jucatori de div.C deci eu cred ca cei care nu prind primul 11 trebuie sa joace la Steaua II iar cei tineri sa stea pe banca si 3 dintre ei sa intre pe teren... pentru ca pe banca pot sta 7 jucatori:unu portar+1fundasi(batran)+1fundasi(tanar)+1mijlocas( batran)+1mijlocasi(tanar)+1atacant(batran)+1atacan t(tanar) iar restul la Steaua II si cand ajung in forma tinerii inlocuiesc tinerii iar batranii rezervele batrane...
cei de pe banca daca scorul este nedecis si trebuie schimbare in primul11 intra un batran...daca se trece de prima repriza si Steaua este sigura de victorie sa se de gir jucatorilor tineri si sa fie bagat toti 3

Numai ashea si acest Ochirosii poate demonstra ca va devenii o certitudine in div.A... daca nu va fi o deziluzie de div.C

LeGaL_1991
25th January 2006, 15:36
Nu de mijlocas cred ca ducem noi lipsa ci mai degraba de un atacant viabil si puternic...
Cred ca numai si numai daca vor juca macar cate 10min in fiecare meci de campionat in partidele in care Steaua conduce..atunci acesti copii pot arata valoarea lor..daca o sai trimitem in div.C vom scoate din ei jucatori de div.C deci eu cred ca cei care nu prind primul 11 trebuie sa joace la Steaua II iar cei tineri sa stea pe banca si 3 dintre ei sa intre pe teren... pentru ca pe banca pot sta 7 jucatori:unu portar+1fundasi(batran)+1fundasi(tanar)+1mijlocas( batran)+1mijlocasi(tanar)+1atacant(batran)+1atacan t(tanar) iar restul la Steaua II si cand ajung in forma tinerii inlocuiesc tinerii iar batranii rezervele batrane...
cei de pe banca daca scorul este nedecis si trebuie schimbare in primul11 intra un batran...daca se trece de prima repriza si Steaua este sigura de victorie sa se de gir jucatorilor tineri si sa fie bagat toti 3

Numai ashea si acest Ochirosii poate demonstra ca va devenii o certitudine in div.A... daca nu va fi o deziluzie de div.C
Nu zic ca nu ai dreptate cu rezelvele dar nu cred ca avem nevoie de un atacant puternic : 1 il avem pe Iacob 2 Dica se plaseaza f bine la centrari

morph3o
26th January 2006, 14:20
Se vorbeste prea mult la televizor despre acest baiat, sa speram ca va face treaba buna la echipa.

Leontina
26th January 2006, 14:44
Pustiul asta promite mult!Sunt sigura ca va ajunge un jucator mare!Sper sa nu ma insel!

colonelu Voiculescu
26th January 2006, 15:21
Nu-l laudati prea mult ca i se suie la cap !
Ati uitat de cazul Cristea ?

dan_fuica
26th January 2006, 18:47
poate nu o fi draq asa de negru si nu va deveni un Cristea...oricum eu sper si intr-o revenire a eroului din meciul cu valencia.

Rad6I
26th January 2006, 19:23
[IMG]Mah qum se schimba avatarul sau....qum se pune plzzzzz :wallbash:

bodi_gg
29th January 2006, 01:05
este foarte bine dupa parerea mea ca au aparut talente la steaua 2 si credeti-ma ca eu i-am vazut cand au venit in orasul meu si mi-au lasat o impresie buna si lucian trandafir si enescu si toma care vad ca face meciuri exceptionale pe la steaua.Au mai fost jucatori buni dar acestia s-au remarcat dintre tineri adica:tudose ,enescu ,toma ,lucian trandafir,filip si bineinteles litu ,nu cred ca simion are valoare lui litu

bodi_gg
29th January 2006, 01:13
cred ca este foarte bine ca avem jucatori valorosi si sper ca enescu,toma,litu,etc sa mai creasca in val si sa avem posibilitatea sa le strigam numele inpreuna cu tot stadionul

DraqGol
29th January 2006, 13:26
Va fi un jucator mare, asta e sigur. Sper sa se tina in continuare de treaba si va confirma cu siguranta.

Bel_Ami
6th February 2006, 16:55
daca stoica zice ca are talent eu il cred. in fond sa nu uitam ca tot el l-a descoperit si pe banel. Asa ca bafta Razvane, si fie ca peste cativa ani sa iti aplaudam executiile asa cum le aplaudam azi pe cele ale lui Gabi Bostina.

aris-din-zalau
6th February 2006, 22:26
este un jucator talentat, insa nu stiu cat timp va fi al nostru, pt. ca Otzelul Galatzi a deschis o ancheta asupra Stelei si asupra jucatorului tocmai la tribunalul din Zurich, prin care il acuza pe Ochirosii ca a semnat cu Steaua, deshi se afla sub contract cu Otzelul, iar presedintele Marian Stan a spus ca va merge pana in panzele albe ca sa-l aduca pe Ochirosii inapoi la Galatzi, deshi recunoaste ca sunt sanse sa si piarda procesul, asta am auzit la emisiunea OM\OM cu Florin Calinescu, sper sa castigam noi procesul, desi daca e adevarat ca a semnat cu ambele echipe, eu nu prea il vad bine pe pusti... :nope:

claudinho
7th February 2006, 01:12
Eu l-as imprumuta pe Ochirosii un an de zile la Galati. Oricum nu va juca prea des la Steaua; poate asa renunta si Otelul la proces (nu e vorba ca nu am castiga procesul, dar numai de judecat pe la Zurich nu ne arde noua acuma).
Daca nu se inteleg cluburile inseamna ca pe viitor nu se vor mai transfera jucatori de la Galati. Ar fi pacat daca tinem cont de faptul ca aproape jumatate din jucatorii din primul 11 au trecut pe acolo.

Steaua Forever
7th February 2006, 12:28
In nr de azi a PRO SPORTULUI au scris despre Ochirosii ca nu a impresionat cu nimic in cantonamentul din Cipru dar au uitat ca nu de mult il laudau si dadeau un urmas de drept a lui Bostina cine vrea sa vada ce analiza au facut despre toti jucatorii Stelei cititi nr de azi a PS SI SA DATI CU PAREREA..........

miki_stelista
7th February 2006, 12:38
In nr de azi a PRO SPORTULUI au scris despre Ochirosii ca nu a impresionat cu nimic in cantonamentul din Cipru dar au uitat ca nu de mult il laudau si dadeau un urmas de drept a lui Bostina cine vrea sa vada ce analiza au facut despre toti jucatorii Stelei cititi nr de azi a PS SI SA DATI CU PAREREA..........

Dupa cum prezinta Prosportul echipa, am senzatia ca Steaua lui Oli nu s-a schimbat prea mult fata de cea a lui Protasov! Si asta ma bucura! Astept meciul cu Heerenven, sa ma lamuresc!

stelista_21
8th February 2006, 12:59
am si eu o intrebare:cum il cheama razvan sau iulian sau si razvan si iulian?

ANTIDINAMO
8th February 2006, 14:16
numele complet este Ochirosii Razvan Iulian !
galateanul este inca foarte tanar si a impresionat la STEAUA 2 !

stelista_21
8th February 2006, 20:17
mersi......

colonelu Voiculescu
8th February 2006, 20:18
Otelul a inaintat o plingere la forurile europene in care sustine ca jucatorul este al ei !
Vechea prietenie MM- Marius Stan !
Sa vedem ce va hotari UEFA !
Comisiile noastre au zis ca jucatorul e al nostru !

Adrians
12th February 2006, 22:03
Otelul a inaintat o plingere la forurile europene in care sustine ca jucatorul este al ei !
Vechea prietenie MM- Marius Stan !
Sa vedem ce va hotari UEFA !
Comisiile noastre au zis ca jucatorul e al nostru !

In cel mai rau caz platim prima de formare de 200 mii dolari dar jucatorul ramine al nostru.In plus,sper ca Marius Stan nu are asa multi bani incit sa-si permita sa-i cheltuiasca pe la UEFA.Basca faptul ca isi pune in cap federatia noastra.

miki_stelista
13th February 2006, 12:25
Da' se mai trezesc mult cu chestiile astea cu formarea jucatorului? A fost Universitatea Craiova, cu Chivu si Plesan, acuma Otelul Galati. Nu mai au bani si nu mai stiu de unde sa-i mai scoata!

#EffecT
13th February 2006, 15:21
Da' se mai trezesc mult cu chestiile astea cu formarea jucatorului? A fost Universitatea Craiova, cu Chivu si Plesan, acuma Otelul Galati. Nu mai au bani si nu mai stiu de unde sa-i mai scoata!
Mai sa stii ca intr-un fel au dreptate ...gandeste-te si tu un pic ....Otelul l-a pregatit i-a oferit conditii de antrenament ..totusi cred ca 20.000 de euro este o suma rezonabila care ar trebui achitata ..totusi sa vedem ce o sa decida comisiile UEFA

eusunt
20th February 2006, 17:23
Mai sa stii ca intr-un fel au dreptate ...gandeste-te si tu un pic ....Otelul l-a pregatit i-a oferit conditii de antrenament ..totusi cred ca 20.000 de euro este o suma rezonabila care ar trebui achitata ..totusi sa vedem ce o sa decida comisiile UEFA

Tu crezi ca Ochirosii vine de la Barcelona?? crezi ca avea beneficii de pe urma lui Otelul? sa fim seriosi mai frate ...au vazut ca a ajuns la Steaua si vroiau sa mulga si ei ceva banisori ...numa ca ei nu au contract cu Ochisori au numa o foaie in alb cu el pe care nu o pot inscrie la FRF fara semnatura parintilor iar baiatul are 16ani si poate nega semnatura parintilor ashea ca se pot face pipi pe foaia aia care o au ei la Otelul... daca baiatul vrea la Steaua el nu poate fi invinuit de dubla semnatura ci numai tatal lui ..deci Otelul poate cere daune civile tatalui nu jucatorului Ochirosii....

LoMax8
12th March 2006, 01:28
merita prima echipa

Alex14
17th May 2006, 21:41
Promite multe Razvan... sper sa confirme. Azi cat a jucat, a facuto bine.Pacat ca a ratat ocazia aia... oricum, felicitari!

Ana712
17th May 2006, 22:02
Dinamic,rapid,are talent...dar ramane de vazut cat de mult stie sa si-l valorifice!
Mi-a placut cum a jucat astazi desi a jucat f putin...

#EffecT
17th May 2006, 22:06
Deshi a jucat doar 10 minute mi-a placut ...pacat ca a ratat acea ocazie imensa pe care a avut-o ...sunt sigur ca un gol ii dadea incredere si mai multa in el

pinky
17th May 2006, 22:30
ar fi fost extraordinar sa inscrie..kiar imi pare ff rau...dar a intrat cu curaj p teren ff ofensiv,infipt mi-a plakut mult:Dsper sa i se mai dea ocazia sa intre asa prin ultima etapa cand nu vom avea prob s pierdem titlul :bere2:

stefan_moraru
17th May 2006, 22:36
....atat cat a jucat si-a arata coltii de lup tanar,,, mentionez, lup nu caine... :D.... sper sa confirme...si sa aiba parte de mult succes....
...de fapt Razvan a aratat destul de multe chestii in stagiul de pregatire din iarna.....

miki_stelista
17th May 2006, 23:14
Se vede ca Ochirosii e tanar...A jucat chiar foarte bine! Se vede ca e tanar si dornic de glorie! Putea chiar sa inscrie...Oricum, cred ca, la momentul actual, e o solutie mai buna decat Cristea! No ofense, dar...Cristea nu prea mai face nimic in ultima vreme!

mir_emmy2148
17th May 2006, 23:25
nu mai face nimic???oky,let's forgot dubla cu otelu,sa uitam golu de azi...ce naiba!!!!oky,recunosc mi-a placut de el azi,a avut si el ocazie sa joace cateva minute,si cu putin noroc inscria si el!!!dar totusi....

miki_stelista
17th May 2006, 23:30
nu mai face nimic???oky,let's forgot dubla cu otelu,sa uitam golu de azi...ce naiba!!!!oky,recunosc mi-a placut de el azi,a avut si el ocazie sa joace cateva minute,si cu putin noroc inscria si el!!!dar totusi....

Eu nu vorbesc de goluri (ok, e meritul lui), dar...Nu mai e Cristea cel de altadata! Si asta trebuie s-o recunoasca si cel mai inflacarat fan al lui! Ori, cand un fotbalist demonstreaza suporterilor ca are valoare si ca poate evolua la cele mai inalte cote (memorabilul meci cu Valencia...), e greu sa vii si sa-ti dejamagesti fanii! Ori, sincer, pe mine, Cristea m-a dezamagit!

Sper, insa, sa-si revina! Avem nevoie de atacanti tineri!

revinho
17th May 2006, 23:47
razvan asta e bun la pasa nu la finalizare, apropo... DEBUT la STEAUA cu 17 ani... :)

mir_emmy2148
17th May 2006, 23:48
aaa...oky,atunci imi cer scuze ..nu am inteles eu bine!!!yo una cel putin recunosc ca nu mai este cristea cel de alta data...si pe me m-a dezamagit la inceput cand nu mai arata nik(sincer,nici acum nu prea arata),dar am inceput sa am incredere din nou in el,si o sa ajung unde vrea el!!!

sorry ink odata,miky!!

ady_f_steaua
18th May 2006, 00:26
Inca o tanara speranta a STELEI care sper sa se concretizeze.

4steaua
18th May 2006, 02:32
foarte mult tupeu a aratat astazi acest ochirosii, sper sa si confirme, sa nu ramana doar o tanara speranta

KosmyN
18th May 2006, 03:33
Pustiu a evoluat cu entuziasm azi, dar trebuie apreciat si faptul k multi colegi l-au cautat cu pase.

Gruppo Aparte
18th May 2006, 11:00
Tupeist pustiul. Imi place. la prima vedere imi place. sa vedem mai tarziu insa. :smile:

Maximus_X
18th May 2006, 11:12
Trebuie sa i se dea mai sansa sa acumuleze experientza, mai ales in partidele in care vom conduce cu doua goluri diferentza. Poate creste repede si sa ajunga cu adevarat un jucator de valoare.

Mult succes, Razvane!

aris-din-zalau
18th May 2006, 14:09
eu am zis inca de cand l-am vazut ca va fi un mare jucator, acuma sunt convins ca va ajunge unul dintre ceia mai buni mijlocasi din natzionala :yup:
se vede de departe ca are stofa de mare fotbalist :yes:

Danna
18th May 2006, 14:57
Continui shi eu seria de laude la adresa lui Razvan :D A intrat cu tupeu pe teren shi a "dinamizat" partida, a avut acea super shansa, shi mie`mi pare rau ca a ratat, dar e abia la inceput, o sa aiba alte ocazii pe viitor, ce speram sa se concretizeze in cat mai multe goluri pentru Steaua. Are stofa shi este promitzator. Bafta multa! :)

eu am zis inca de cand l-am vazut ca va fi un mare jucator

Hai sa lasam balta previziunile, visele shi rezultatele la tarot :) Pace!

colonelu Voiculescu
18th May 2006, 19:23
Bravo Razvanel
Debut bun al fotbalistului nostru
Are tupeu in joc si tehnica
Sa speram ca pina la sf campionatului va mai prinde niste minute !

cogdao
18th May 2006, 19:36
Tupeist pustiul. Imi place. la prima vedere imi place. sa vedem mai tarziu insa. :smile:
Asta e unul dintre secretele succesului:tupeul.Pe langa talent,daruire si ambitie e noevoie si de mult tupeu.Cel mai bun exemplu ar fi Radoi care nu se da la o parte din fata nimanui.

dan_fuica
18th May 2006, 20:04
dupa ce aveam avantajul celor doua goluri am dorit sa vad pe ochirosii sau pe litu sau pe simion pe teren si uite ca s-a intamplat.Mi-a lasat o impresie buna.Mult succes si cat mai multe minute de joc pentru Steaua.

Gepeto
22nd May 2006, 18:51
Recunosc: m-a impresionat... Daca o tine tot asa, ramane serios si muncitor, e 100% jucator de nationala...
1-0 pentru OchiRosii...si, poate, il mai vedem in actuala editie de campionat...

Bel_Ami
23rd May 2006, 12:43
O, da............Ochirosii! Bravo lui!!! Tupeu, tehnica buna, a aparut si la finalizare. Are si calitati fizice! Mi-a placut in meciul cu Bacaul! Sa speram ca va fi folosit si in continuare! Are viitor! Ce descoperire a facut Steaua! Bravo Ochirosii!!!

Kingpin
23rd May 2006, 12:46
Ce descoperire a facut MM!!!!
Nu stiu ce se aude cu memoriul facut de Otelu?

aris-din-zalau
23rd May 2006, 13:41
este o problema totusi cu acest fotbalist, am intzeles ca Otzelul Galatzi a intentat un proces Stelei prin care spune ca acest fotbalist a semnat atat cu Steaua, cat si cu Otzelul Galatzi, nu stiu ce se mai aude cu acest lucru, dar sper ca cele 2 partzi sa se intzeleaga in favoarea Stelei, pt. ca e bine atat pt. noi, cat si pt. cariera acestui baiat :yup:

eusunt
23rd May 2006, 15:11
este o problema totusi cu acest fotbalist, am intzeles ca Otzelul Galatzi a intentat un proces Stelei prin care spune ca acest fotbalist a semnat atat cu Steaua, cat si cu Otzelul Galatzi, nu stiu ce se mai aude cu acest lucru, dar sper ca cele 2 partzi sa se intzeleaga in favoarea Stelei, pt. ca e bine atat pt. noi, cat si pt. cariera acestui baiat :yup:

Nu cred eu ca Steaua facea o neregula , dar din punct de vedere FRF am inteles ca totul este OK... restul tribunalele si judecatoriile hotarasc..si ce pet hotara?? Ochisori sa plateasca clubului care la format 5% din ce a luat el de la semnatura cu Steaua..adica? la ce valuare are jucatorul suma este un mizilic...BRAVO Ochisori tata esti un jucator minunat numai Olaroiul sa fie consecvent prin itroducerea lui macar cate 20min in meciurile cu un final previzibil...

stefan_moraru
28th May 2006, 13:58
...cu Ochirosii in locul lui Dica, Steaua ar juca mult mai iute, dar exista riscul ca jocul lui sa nu fie la fel de precis asa cum e cel al lui Nicolae.....

colonelu Voiculescu
28th May 2006, 14:24
Ochirosii mai are multe de aratat pina sa punem egalitate intre el si Dica
Apoi , sunt jucatori diferiti ca stil de joc .

#EffecT
28th May 2006, 14:49
Ochirosii este un jucator neexperimentat...nu poate sa joace din prima ca titular ..are nevoie sa intre pe finaluri de meciuri pentru a creste in valoare.....In alta ordine de idei .cei doi joaca pe posturi diferite ..Ochirosii fiind mijlocas stanga ..iar Dica mijlocas ofensiv .. oricat un rol important in cariera lui Ochirosii il va avea cu sigurantza Cosmin Olaroiu ..care trebuie sa-i acorde sanshe sa creasca in valoare

eli.
30th June 2006, 20:47
uitandu-ma la comentariul amicalului cu Apollon am vazut ca in min. 60 s-a petrecut schimbarea : 60' Schimbare Steaua. Iese Nicolita si intra Ochirosii
se pare ca Oli incepe sa-i acorde mai multa atentie.. ma bucur pt Razvan sper sa aiba evolutii bune in minutele in care il introduce Oli in teren...

#EffecT
30th June 2006, 21:46
Ochirosii a jucat si in meciurile amicale din iarna!
Este bine ca avem si tineri ,si sper ca Oli sa le acorde shanse sa joace nu numai in meciuri amicale ci si in cele oficiale.

Ana712
1st July 2006, 01:21
uitandu-ma la comentariul amicalului cu Apollon am vazut ca in min. 60 s-a petrecut schimbarea : 60' Schimbare Steaua. Iese Nicolita si intra Ochirosii
se pare ca Oli incepe sa-i acorde mai multa atentie.. ma bucur pt Razvan sper sa aiba evolutii bune in minutele in care il introduce Oli in teren...
I don't wanna burst your bubble..dar nu cred ca Oli ii va da multe sanse in campionat :( din pacate...pt ca avem nevoie de forte noi si tinere care sa faca diferenta...

stelistaO6
1st July 2006, 10:11
dupa evolutiile pe care le-a avut eu zic ca o sa aiba un viitor frumos ..dar sa vedem

tecton_sdr
2nd July 2006, 21:25
dupa evolutiile pe care le-a avut eu zic ca o sa aiba un viitor frumos ..dar sa vedem

evolutiA...la vaslui pputea sa-l bage olaroiu cateva minute..

stelistaO6
2nd July 2006, 21:34
ehh ..putea..macar la sfarsit dar poate nu a vrut sa riste nimik..desi meciul si titlul era adjudecat

stelistaO6
6th July 2006, 20:50
ce se mai stie de ochirosii? va fi titular sau nu ?

mike2funy
6th July 2006, 22:49
ce se mai stie de ochirosii? va fi titular sau nu ?

nu ca are ochii vineti , a trecut Bobina in viteza pe langa el de i s-au invinetit ochii :grin:

ingerash_negru
6th July 2006, 23:31
Baiatul asta are doar 17 ani! WoW!
Sa vedem daca are talent!
De ce nu se naste si in Romania un Llionel Messi??
Heheheh!

#EffecT
6th July 2006, 23:59
A jucat 10(zece) minute pentru steaua intr-un meci oficial!
Atat.Nu poate deocamdata sa ajunga titular.
Oricat,sper ca in acest sezon sa il vedem cat mai des pe teren,chiar si pe finaluri de meci.

mike2funy
7th July 2006, 00:03
A jucat 10(zece) minute pentru steaua intr-un meci oficial!
Atat.Nu poate deocamdata sa ajunga titular.
Oricat,sper ca in acest sezon sa il vedem cat mai des pe teren,chiar si pe finaluri de meci.

da speram ca va fi noul Fabregas din Ghencea sa-l vanda GG pe meleoane de parai

balteanu_marius
7th July 2006, 01:50
da speram ca va fi noul Fabregas din Ghencea sa-l vanda GG pe meleoane de parai

sigur nu va putea fi noul Fabregas pentru k joaca pe posturi total diferite. Noul Fabregas ar putea fi Alexandru Iacob(parca asa il chema).

mike2funy
7th July 2006, 12:07
sigur nu va putea fi noul Fabregas pentru k joaca pe posturi total diferite. Noul Fabregas ar putea fi Alexandru Iacob(parca asa il chema).

Eu nu faceam referire la postul pe care joaca ci la cum va creste in valoare .

eli.
7th July 2006, 14:54
Diniţă, Drida şi cinci jucători stelişti, solicitaţi de Lăcătuş la UTA

Antrenorul formaţiei UT Arad, Marius Lăcătuş, încearcă să îşi completeze lotul pe care îl are la dispoziţie solictând conducerii clubului aducerea jucătorilor Laurenţiu Diniţă, Adrian Drida şi a altor cinci fotbalişti stelişti.

Pentru jucătorii formaţiei din Ghencea, Alin Liţu, Tudose, Valentin Simion, Andrei Enescu şi Răzvan Ochiroşii, pe care îi doreşte sub formă de împrumut, Lăcătuş a discutat personal cu antrenorul Cosmin Olăroiu, dar deocamdată nu a primit nici un răspuns.

ar fi o solutie foarte buna ! sa creasca acolo ... si cand vor fi gata de meciuri tari sai aducem inapoi ! sper sai dea Oli ... cred ca Laca se va tine de ei

Bogdanbibi
17th July 2006, 19:54
si timisoara l-a bagat pe torje ala, care e de aceeasi varsta ca ochirosii, si a marcat in al doilea meci din divizia a. nu strica sa fie folosit, macar cate juma de ora in meciurile de pe teren propriu, cu echipe mai mici

#EffecT
17th July 2006, 21:21
Deocamdata Ochirosii trebuie sa se antreneze,sa muncesca pentru a prinde un loc in primii 18 !!!Acum ,pe postul lui sunt jucatori experimentatzi ca Bostina,Cristocea si mai nou Coman!
Sunt sigur ca Oli ii va acorda shanse sa se afirme!

chewie
17th July 2006, 21:33
Ar fi bine ca Oli sa-i dea sansa sa se afirme...ca daca el ni ii va da atunci cine?in meciul cu zwarte s-a achitat destul de bine de indicatiile date de Oli reusind chiar sa ii trezeasca pe ceilalti la realitate(desi nu cred ca s-au trezit...inca)si in alea 10 minute cat a jucat a reusit sa lase o impresie buna si cred ca ar fi bine sa i se acorde mai multa atentie si trebuie batut fieru cat e cald,ca baiatu asta,daca se va insista asupra lui,v-a exploda si v-a ajunge titular incontestabil!

pepe4786
19th July 2006, 14:18
Este un pusti talentat.Daca i se da sansa sa joace macar ultimele 20 min in primele meciuri apoi treptat mai mult va capata experienta si va putea deveni chiar un jucator de baza (sa speram).

eli.
19th July 2006, 16:26
Este un pusti talentat.Daca i se da sansa sa joace macar ultimele 20 min in primele meciuri apoi treptat mai mult va capata experienta si va putea deveni chiar un jucator de baza (sa speram).
cum a procedat Hagi cu Torje mie chiar imi place de Torje presimt ca va ajunge un mare jucator cica deja are oferte de la echipe mari bine asta nu stii daca-i adevarat :whistling

miki_stelista
19th July 2006, 16:28
Presimt ca Ochirosii va si surpriza Stelei pentru acest nou sezon. Cred si sper in acelasi timp!

Gepeto
20th July 2006, 11:44
Ar fi bine ca Oli sa-i dea sansa sa se afirme...ca daca el ni ii va da atunci cine?in meciul cu zwarte s-a achitat destul de bine de indicatiile date de Oli reusind chiar sa ii trezeasca pe ceilalti la realitate(desi nu cred ca s-au trezit...inca)si in alea 10 minute cat a jucat a reusit sa lase o impresie buna si cred ca ar fi bine sa i se acorde mai multa atentie si trebuie batut fieru cat e cald,ca baiatu asta,daca se va insista asupra lui,v-a exploda si v-a ajunge titular incontestabil!

Poate acum, in Supercupa, ca tot spun ei ca nu-i intereseaza...Il baga pe OchiRosii si pustiul arata ce poate...

eli.
20th July 2006, 13:12
macar asta sa nu plece si sa ramana la noi ... sper sa-i acorde atentie Oli si sa-l introduca mai mult

sorin_g
20th July 2006, 13:35
Sa plece toti. Pastram doar 11 jucatori, ce atatea salarii?

ketsbaya
20th July 2006, 14:24
cred k dupa capu lu jiji ar vinde cativa,sa ramana cat mai putini...bine nu chiar 11,da oricum vreo 13 asa,ce naiba sa dea atatea salarii.Cred k de asta nu a mai luat nimic,k astia daca semnau acuma trebuia sa astepte cativa ani pina sa-i poate vinde...asa k ce atatea transferuri! :doh:

Danna
23rd July 2006, 11:56
Hmm... simt nevoia sa postez la threadul lui Razvan. Imi place ca are tupeu, a izbutit nishte centrari foarte bune pentru Badea. Faza ofensiva e ok, sunt ceva probleme la cea defensiva, dar aici e chestie de experientza. Ma bucur ca Oli l`a bagat in teren inca de la inceput... shi cred ca i`a rasplatit increderea cu o partida buna :) Tot asha, Ochiroshii promite multe!

PS: De ce nu l`a salutat galeria cand a ieshit de pe teren? Din cate a spus comentatorul, stelistul s`a dus voios sa salute tribunele, insa s`a lovit de un "zid". Pacat :ntz:

sorin_g
23rd July 2006, 12:07
Da, pacat ca nu i s-a scandat numele.
Insa cei din galerie nu au avut o parere prea buna despre evolutia sa...

#EffecT
23rd July 2006, 15:09
Nu pot sa nu remarc ambitzia si tupeul acestui pusti.
Este foarte talentat,dar acum sa nu il ridicam prea mult in slavi.
Pe faza defensiva a fost inexistent,iar in ofensiva s-a complicat de cateva ori si nu a dat drumul la pase atunci cand a trebuit.Am avut o shansa mare de contraatac, dar Razvan a irosit-o incercand un dribling in plus,in loc sa paseze decisiv.
PS:mi-a placut faza cand l-a intors in careu,pe "marele" Sapunaru!

dan_fuica
23rd July 2006, 15:39
un jucator care promite foarte mult.Mi-a placut la nebunie aseara.Ce tare era daca reusea sa debuteze u un gol la faza aceea.Bravo Razvane.

LoMax8
24th July 2006, 00:07
Plusuri
-stie sa dribleze
-pasazea bine
-are viteza
Minusuri
-vrea prea multe dintr-o data
-nu da drumul la minge

Dani@Steaua4ever
24th July 2006, 00:21
mai poti sa adaugi un minus:nu stie sa fak faza defensiva INCA ..dar ce vrei de la el?un mik robinho?pana mea are doar 17ani si eu zik k arata ff multe pt varsta asta...e de mare viitor ce mai ..cu multa atentie din partea lui oli si cu niste timp pt el in plus asa cum a facut cu Litu in 2ani poate sa fie titular la noi.

#EffecT
24th July 2006, 00:26
Un singur lucru ar trebui sa ne dea de gandit.
Dintre toate tinere sperante ale echipei noastre(Litu,Tudose,Simion,Enescu) el a fost singurul care a fost pastrat in lotul echipei mari,restul fiind imprumutati pe la diverse echipe).
Este un jucator de viitor,iar Oli prin titularizarea lui din meciul cu Rapid,a aratat ca are incredere in Razvan.
Sper doar sa fie serios si sa se tina de treaba,si cred ca in 2 ani ishi poate revendica locul de titular in echipa noastra.

KosmyN
24th July 2006, 03:34
Da, pacat ca nu i s-a scandat numele.
Insa cei din galerie nu au avut o parere prea buna despre evolutia sa...

Ba din contra, cam toata lumea prezenta pe stadion a fost extrem de placut surprinsa de evolutia lui.
La skimbarea lui, lumea s-a grabit sa-i strige numele lui Banel......

Minusuri
-nu da drumul la minge

Cam astea sunt mereu minusurile unei tinere sperante, dornice sa demonstreze k merita sa fie luat in seama

daby
24th July 2006, 04:31
Dintre toate tinere sperante ale echipei noastre(Litu,Tudose,Simion,Enescu) el a fost singurul care a fost pastrat in lotul echipei mari,restul fiind imprumutati pe la diverse echipe).
Enescu unde ?

ANTIDINAMO
24th July 2006, 10:52
Plusuri
-stie sa dribleze
-pasazea bine
-are viteza
Minusuri
-nu da drumul la minge

sa nu uitam ca INCA nu a implinit 18 ani ! si apoi daca Oli l-a oprit o fi vazut el ceva la Ochirosii ! :blush:

miki_stelista
24th July 2006, 11:00
Mult succes, Ochirosii! Este un jucator care promite multe pentru viitor, mai ales ca este tanar! Sper sa devina un jucator de baza al Stelei!

RedStar
24th July 2006, 11:24
Sa mai spun ca tot MM l-a adus si pe Ochirosii ?
Ce l-a tavalit pe Sapunaru, marele transfer al Rapidului.

GG Ochirosii

Daemon_ABB
24th July 2006, 19:27
Cred ca ar trebui sa i se dea posibilitatea lui Ochirosii sa joace mai mult in sezonul asta cu toate ca este tanar (ex.: Mesi) si in acest fel ar creste de la joc la joc.
Dar pe de alta parte, este pe acelasi post cu Banel, Cristocea si Bostina iar in centru nu stiu daca poate sa joace.
Voi ce parere aveti?

Una fede, Un mito, Un amore infinito! STEAUA BUCURESTI!

$teauA
25th July 2006, 10:07
Deci Ochirosii este al patrulea nostru atacant dupa Iacob, Dica si Badea?

eli.
25th July 2006, 10:24
Deci Ochirosii este al patrulea nostru atacant dupa Iacob, Dica si Badea?
nu este atacant , din cate stiam eu e mijlocas stanga ...si se bate pt titular cu Bostina si Cristocea ...

#EffecT
25th July 2006, 12:32
nu este atacant , din cate stiam eu e mijlocas stanga ...si se bate pt titular cu Bostina si Cristocea ...
si cu Gigel Coman.

colonelu Voiculescu
25th July 2006, 12:34
Ochirosii e mijlocas stinga . Avem 4 mijlocasi stinga in echipa

#EffecT
25th July 2006, 12:46
Si trei atacanti :wallbash:

colonelu Voiculescu
25th July 2006, 12:53
Oare de ce ? Intrebare pur retorica ... nu ma astept la raspuns !
Bine ca la ironii suntem primii ca intodeaua (vezi cazul Supercupa )

Rio
25th July 2006, 12:54
Si trei atacanti :wallbash:

Da chiar...Ochirosii ar putea juca atacant...oare de ce nu-l baga atacant?
Toti cei 4 mijlocasi stanga pot juca pe mai multe posturi oricum...Cristocea poate juca atacant sau mijlocas central de exemplu

$teauA
26th July 2006, 06:30
Postul meu a fost mai mult un post de disperare nu un adevar. Ce naiba se intampla daca se accidenteaza doi atacanti? Cine joaca in pe posturile lor?

ketsbaya
26th July 2006, 09:32
Nu cred k poate evolua nici unul dintre Cristocea,Bostina,Coman,Ochirosii ca atacant.Adik ii poate pune varf in caz de nevoie dar nu cred k i-ar placea nici unuia dintre ei....deci avem 3 atacanti si 4 mijlocasi stanga :wallbash:

ww
26th July 2006, 10:09
Nu cred k poate evolua nici unul dintre Cristocea,Bostina,Coman,Ochirosii ca atacant.Adik ii poate pune varf in caz de nevoie dar nu cred k i-ar placea nici unuia dintre ei....deci avem 3 atacanti si 4 mijlocasi stanga :wallbash:
pe Coman atunci cand l-a adus, Oli a spus ca poate juca pe 3 posturi...
Cristocea poate juca si el in centru

superglue
27th July 2006, 05:51
Va rog sa nu deviati de la subiect.

Multumesc

colonelu Voiculescu
28th July 2006, 22:35
Era proces intre noi si Otelul la tribunalul sportiv de la Lausanne . Stie cineva daca si cum s-a solutionat cauza ??

superglue
29th July 2006, 17:43
Se judeca pe 3 august parca

LoMax8
29th July 2006, 18:04
pe Coman atunci cand l-a adus, Oli a spus ca poate juca pe 3 posturi...
Cristocea poate juca si el in centru

La forma pe care o arata Coman nu poate juca pe nici un post....mai bun e Ochirosii.

colonelu Voiculescu
29th July 2006, 18:22

Sa speram ca nu ne trezim cu vreo surpriza neplacuta si hucatorul ramine la Steaua

Rio
29th July 2006, 23:57
Va ramane.Si Marius Stan a zis ca memoriul l-a facut aproape ca sa se bage in treaba. Jucatorul se pare ca e al Stelei definitiv

siiir louie
30th July 2006, 00:01

Ce treaba are Otelul , am inteles ca MM la luat pe Ochirosii de la Dunarea "Steaua" Galati--nicidecum Otelul "ISPAT" Galati.

superglue
30th July 2006, 00:27
Otelul are prioritate in a achizitiona jucatorii de la Steaua Dunarii Galati ... ceva de genul... Ei stiu ce e in acte

Chiar si in cel mai nefavorabil caz... cred ca se poate rezolva platind taxa de formare a fotbalistului

Rio
2nd August 2006, 23:53
Felicitari pentru Ochirosii ! Il va ajuta mult golul asta ...

aris-din-zalau
2nd August 2006, 23:58
bravo Ochirosii pt. gol si mult curaj pe viitor !!!

ww
2nd August 2006, 23:58
da... o seara minunata pt el... debut cu gol in cupele europene...
la anii care ii are este ceva foarte frumos...

$teauA
3rd August 2006, 00:02
Frumos gest al restul jucatorilor sa il lase pe el sa execute penaltyul :)

ingerash_negru
3rd August 2006, 01:15
Bravo lui! La 17 ani joaca la Steaua si mai da si gol din penalty!!
Chiar e de admirat ca un tip la o varsta asa frageda are asa multa incredere in sine si transforma o lovitura de 11-m fara probleme!! :bere2:
Respect!

Andrei4Steaua
3rd August 2006, 01:32
Super ca a marcat ... bravo Ochirosii sa te ajute Dumnezeu sa inscrii cat mai multe goluri pentru Steaua si sa ai sanatate

MIREL6RADOI
3rd August 2006, 05:00
Bravo lui! La 17 ani joaca la Steaua si mai da si gol din penalty!!
Chiar e de admirat ca un tip la o varsta asa frageda are asa multa incredere in sine si transforma o lovitura de 11-m fara probleme!! :bere2:
Respect!
Sa nu exageram...sper sa nu fie acelasi rezultat precum in cazul lui Cristea.
Trebuie sa avem rabdare,sa fim precauti cu Razvan,sa nu precipitam in al cataloga un mare jucator,samd.Sper ca gigi sa nu-l evalueze la 20 mil de euro. :devil:

stelist_suceava
3rd August 2006, 06:45
Ochirosii un jucator de viitor , multa bafta pe viitor si sper ca acest jucator sa aduca numai rezultate bune STELEI.
1986- M-am nascut STELIST

miki_stelista
3rd August 2006, 12:15
Ma bucur mult pentru Ochirosii. Chiar merita sa inscrie si el. Dar si mai mult m-a bucurat felul in care a fost incurajat de colegii lui, si felicitat de antrenorul asu. Se vede ca Steaua s-a transformat intr-o mare Familie!

LA CAT MAI MULTE GOLURI PENTRU STEAUA! SI-N CAMPIONAT, SI-N CHAMPIONS LEAGUE!

stelistaO6
3rd August 2006, 12:54
bravo bravo ochirosii..frumos din partea lui bostina ca l-a lasat pe ochirosii sa execute penalty-ul..va prinde mai mult curaj pe viitor..si de asemenea e frumos sa ai debutul cu gol in CL

mike2funy
3rd August 2006, 16:40
bravo bravo ochirosii..frumos din partea lui bostina ca l-a lasat pe ochirosii sa execute penalty-ul..va prinde mai mult curaj pe viitor..si de asemenea e frumos sa ai debutul cu gol in CL

chiar ma mir ca bostina l-a lasat pe pusti sa bata penalty-ul pt ca l-am vazut pe bostina destul de nervos ca n-a reusit sa inscrie si al 2-lea gol .

eli.
3rd August 2006, 16:42
ma-m uitat si eu acum la goluri deoarece nu am vazut meciul si vreau sa spun ca la golul lui Ochirosii chiar daca a fost din penalty nu stiu de ce am inceput sa plang ... acum serios e singurul jucator la care am plans cand a inscris un gol...
mult noroc Razvan ! sa cresti mare ;)

madalina_193
4th August 2006, 14:41
hey si yo am plans la golu` lui ...la mai multe razvane! ai inceput f bine! tine`o tot asa...esti f tare ...:)

Danna
4th August 2006, 15:37
Jeje... se pare ca n`am fost singura putzin mai emotzionata la acea faza :) Adevarul e ca, citindu`i bucuria de pe chip, nu puteai ramane tocmai indiferent. Nu vreau sa`mi imaginez ce era in sufletul lui cand se afla fatza`n fatza cu portarul advers :D

Este cel mai tanar marcator al Stelei in CL :) Tot asha, Razvane. Multa, multa bafta!

ram3lla
5th August 2006, 10:04
Frumos gest al restul jucatorilor sa il lase pe el sa execute penaltyul :)

E adevarat,a fost un gest foarte frumos.Inseamna ca intr-adevar l-au primit in echipa si,mai important,ca au incredere in el.Imi inchipui ce a insemnat acest gest pentru el si golul marcat.Sunt sigura ca o sa devina unul dintre jucatorii de baza ai Stelei,daca vrea si daca continua sa arate acelasi interes si entuziasm.Felicitari si la mai mare ! :fotbal:

cleo_steaua
5th August 2006, 10:11
felicitari OLI!!!

cred ca pentru Ochirosii, acest gol va fi cea ma frumoasa amintire din viata lui. primul gol pentru Steaua = primul gol in Liga campionilor. Nu orice fotbalist are partea a asemenea clipe minunate!
Bucuria din ochii "copilului" pe care am vazut-o toti, face mai mult decat 1000 de cuvinte!
Bravo copile!

ZIZOU
5th August 2006, 11:33
Poate ca greseala lui Oli a fost ca nu l-a introdus in mai multe meciuri din campionatul trecut,din cate tin eu minte l-a introdus doar in meciul cu Bacau.

Wholigan
5th August 2006, 12:48
Mai multe meciuri pentru Ochirosii nu ar fi insemnat neaparat un lucru bun. Cred ca stie Olaroiu ce sa faca si cred ca am castigat un jucator foarte bun asta-iarna. Sa vedem ce se decide la Lausanne.

colonelu Voiculescu
5th August 2006, 12:55
Pe 29 se judeca speta . Sa speram ca avem castig de cauza . Apropo , cu cine ne judecam ? Cu Otelul sau cu Dunarea Galati ?

#EffecT
5th August 2006, 13:09
Pe 29 se judeca speta . Sa speram ca avem castig de cauza . Apropo , cu cine ne judecam ? Cu Otelul sau cu Dunarea Galati ?
Jucatorul ramane la noi, momentan ne judecam cu Otelul,care prin persoana lui Stan afirma ca intre ei si Dunarea exista un protocol prin care otelul are prioritatea de a semna cu jucatorii dunarii.
Totushi,se pare ca acest protocol s-a semnat,dupa ce razvan ajunsese la Steaua,astfel ca nu are nicio valoare.
Degeaba incearca,comisiile din Romania ne-au dat dreptate,la fel se va intampla si in strainatate.

colonelu Voiculescu
5th August 2006, 13:14
Dincolo de orice intelegere dintre 2 cluburi , un jucator nu poate fi fortat sa merga undeva daca nu doreste

Ma rog , vom vedea

d-izzy
7th August 2006, 10:11
Un jucator talentat :)
Chiar imi place cum joaca, cu multa dezinvoltura ... se vede ca nu are experienta, dar odata cu trecerea timpului aceasta va veni ... Razvan are mare potential :)

vaporizeru
7th August 2006, 17:20
Are potential bun. Sa vedem daca reusesc sa scoata un super-jucator din el.

bothuman
7th August 2006, 19:16
Are talent, cred ca va fi un mare jucator

Gepeto
7th August 2006, 22:09
Are potential bun. Sa vedem daca reusesc sa scoata un super-jucator din el.

Problema e sa nu stea langa Bostina si Carlos!!

Heavenstar5
8th August 2006, 03:13
eu cred ca Razvan e un talent inascut si ma intreb de ce Belodedici s-a indoit de valoarea lui care este evidenta. Cred ca va ajunge un mare jucator si va da lectii multor "vedete" :D

Heavenstar5
8th August 2006, 03:14
eu cred ca Razvan e un talent inascut si ma intreb de ce Belodedici s-a indoit de valoarea lui care este evidenta. Cred ca va ajunge un mare jucator si va da lectii multor "vedete" :D

Razvan e cel mai tare!In primul lui tehnica lui e impecabila si curajul de care a dat dovada este impresionant. Sper sa o tina tot asa.

ruxandra4steaua
9th August 2006, 14:46
mey mie mi-a placut cum a jukt...a dat ji gol din penalty...are tupeu pushtiu,si vointa!bv lui...o sa ajunga mare...

michaelschoefs
9th August 2006, 15:24
Motherfuckers We Will Win This Evening. No Point Of Watching The Game For You.
Standard Forever

Clujeanu`
9th August 2006, 15:35
Motherfuckers We Will Win This Evening. No Point Of Watching The Game For You.
Standard Forever
Offtopic:You must be very fustrated because of the game, but there is a topic in english fot tonights' game!There is no need to call us motherfuckers!

Daniel san
9th August 2006, 15:42
pentru inceput e un jucator bun,,, in forma... dar va trabuisa se acomodeze, va prinde zile si mai bune , oricum joaca bine ,...

Suk3r
9th August 2006, 18:14
O sa faca furori daca se tine de treaba si nu o sa stea cu nasu pe sus :D

jardelista
14th August 2006, 14:55
mi se pare foarte ambitios si cred k va fi un jucator de valoare daca se tine de treaba...cum ati zis ji voi are potential...mancai-as ochii (aia roshii) =))) :))

Vladimir
14th August 2006, 23:20
O sa aiba timp sa acumuleze experienta in meciurile din cupa si pe finalurile meciurilor deja castigate... asa cred eu...

fLiCy
18th August 2006, 11:25
da clar claudinho :d ar fi ceva :> orikm e un pusti de nota 10...puneti-va in pielea lui k la 16 ani sa joace in UCL...si a jkt destule de bn la Gorica .... bv lui ;) bft steaua cu liege !!! 2-0 pt noi

MISHA_90
18th August 2006, 14:42
E un pusti foarte talentat, daca Cosmin Olaroiu lar introduce mai des in teren, ar prinde mai mult curaj,sar mai dezghetza putin si ar prinde mai multe forte, atunci ar fi urmatorul Radoi :whistling

raulutz
18th August 2006, 15:03
E un pusti foarte talentat, daca Cosmin Olaroiu lar introduce mai des in teren, ar prinde mai mult curaj,sar mai dezghetza putin si ar prinde mai multe forte, atunci ar fi urmatorul Radoi :whistling
radoi e defensiv si ochirosii e ofensiv..

LoMax8
18th August 2006, 15:11
Corect raulutz e diferenta mare intre ce joaca Maximus si ce joaca Ochiverzi totusi si eu sunt de parere ca ar trebui jucat cat mai des posibil...oricum Oli cre ca ii va da sanse de joc de fiecare data cand va fi nevoie...

nico_stelista
18th August 2006, 22:30
:wub: Eshti cel mai bun...Tzine-o tot asha!!!Razvan Ochirosii
http://img225.imageshack.us/img225/2314/30ochirosiirazvan5xn.jpg

nico_stelista
19th August 2006, 11:37
:yes: Eshti cel mai bun!!!Tzine-o tot asha... :yes:

pana_la_moarte_stelista
19th August 2006, 12:46
ochirosii sa fi fericit, sa joci bine mereu si tu si toti jucatori sa ma faceti mandra ca sunt stelista. FORTZA STEAUA!!!!

raulutz
19th August 2006, 17:13
Corect raulutz e diferenta mare intre ce joaca Maximus si ce joaca Ochiverzi totusi si eu sunt de parere ca ar trebui jucat cat mai des posibil...oricum Oli cre ca ii va da sanse de joc de fiecare data cand va fi nevoie...
e pacat ca nu joaca nici macar in meciurile usoare...vezi craiova, uta, gorica(aici a intrat dar eu ma refeream la titularizare)..e un jucator de mare perspectiva..din 20-30 de minute cat l`am vazut jucand la bacau si la gorica am observat ca are nervi tari, o tehnica foarte buna, viteza si sut..macar sa fie imprumutat undeva un an..la o echipa medie spre buna gen cluj..farul..sa prinda si el meciuri in picioare..

Qoss
21st August 2006, 01:45
N-o sa fie imprumutat nicaieri. Oli o sa-l joace ori de cate ori o sa aiba ocazia. Dar nu poate sa-l introduca in teren in fiecare meci sau sa-l titularizeze in meciuri ce par usoare, pentru ca nici un meci nu e usor si nu se stie rezultatul dinainte. Razvan isi are locul lui, trebuie sa fie rabdator, ca Oli ii acorda incredere.

raulutz
21st August 2006, 02:00
N-o sa fie imprumutat nicaieri. Oli o sa-l joace ori de cate ori o sa aiba ocazia. Dar nu poate sa-l introduca in teren in fiecare meci sau sa-l titularizeze in meciuri ce par usoare, pentru ca nici un meci nu e usor si nu se stie rezultatul dinainte. Razvan isi are locul lui, trebuie sa fie rabdator, ca Oli ii acorda incredere.

ar trebuii sa intre pt ca nu e vreun rebut sa zici ca dak intra in teren echipa pierde pe mana lui..din contra..de fiecare data cand joaca echipa are un plus vizibil de viteza..o sa fie mare..o sa fie CEL MAI MARE JUCATOR ROMAN..o sa radeti..mai asteptati vreo 3-4 ani :D sper in fiecare zi sa joace titular in meciul cu standard..bostina nu prea e in forma

lucian_iasi
21st August 2006, 02:03
sper in fiecare zi sa joace titular in meciul cu standard..bostina nu prea e in forma

Joaca Cristocea atunci

raulutz
21st August 2006, 02:05
si dak oli vrea sa joace ofensiv si il scoate din echipa pe lovin? cristocea in locul lui bostina si alt mijlocas ofensiv? g. coman? te rog..asta e rupt de fotbal..anyway..slabe sanse sa fie titular..dar..abia astept sa joace si el..catusi de putin

sabinochka
21st August 2006, 15:33
Are un aer de Cristiano Ronaldo.

ww
21st August 2006, 15:46
eo spun ca ar fi interesant sa il mai vedem pe Razvan o repriza, cel putin, la treaba... ar fi interesant de ex sa inceapa meciul cu Farul cu el in teren... sa vedem cum se mai misca... si sa prinda cat de cat curaj...

miki_stelista
21st August 2006, 17:47
Razvan are o varsta frageda, iar o greseala si mai ales fluieraturi din partea suporterilor l-ar face sa-si piarda increderea care o are in el acum. Ar fi bine sa-l bage pe teren, insa in meciuri mai putin importante din campionat...Cred ca meciul cu Vaslui ar fi fost o ocazie buna pentru Ochirosii.

Adrian0
21st August 2006, 23:24
Eu cred ca ar face fatza publicului ... pare un tip ambitios...si fluieraturile despre care tu zici ... l-ar putea face sa joace mai bine. Are nevoie de timp ... mie imi place de el.

p4link
29th August 2006, 11:52
Astazi se judeca la Lausanne cazul Ochirosi

eli.
29th August 2006, 12:15
Astazi se judeca la Lausanne cazul Ochirosi
tare ma tem sa nu ramanem fara el :| se poate ??

Kingpin
29th August 2006, 12:54
nu stiu cat va vrea jucatorul sa joace la Galati!
sunt increzator ca MM a facut transferul incat nimeni sa nul poata ataca!
doar lipsa de realism a galatenilor a facut sa se ajunga la Lausanne

erlick
29th August 2006, 17:38
Am inteles ca astazi va fi dat un verdict. cazul fiind deja "la dosar"

M4r|us
30th August 2006, 08:16
Banuiesc ca o sa conteze mult si ceea ce vrea jucatorul si ma indoiesc ca acesta va vrea sa se intoarca la Galati:)

colonelu Voiculescu
30th August 2006, 09:16
Data de 29 august a trecut . Ce decizie s-a dat in cazul Ochirosii ?

#EffecT
30th August 2006, 10:12
Data de 29 august a trecut . Ce decizie s-a dat in cazul Ochirosii ?
Decizia in cazul lui Ochirosii s-a amanat:
Cazul fotbalistului Razvan Ochirosii, pentru care se lupta Steaua si Otelul, si care se judeca la Lausanne, nu si-a gasit finalitatea nici ieri. Contactat telefonic, directorul general al galatenilor, Marius Stan, ne-a spus ca este dezamagit, dar mai spera intr-un verdict favorabil. Conducatorul Otelului a cerut dreptate la Tribunalul Sportiv dupa ce Comisia pentru Statutul Jucatorului l-a declarat pe mijlocasul provenit de la scoala de fotbal ‘’Steaua Dunarii’’ bun de joc pentru echipa lui Olaroiu. ‘’Nu stiu din ce motive cazul s-a amanat. Totusi, nu disperam!’’, ne-a spus Marius Stan.(prosport)

colonelu Voiculescu
3rd September 2006, 19:45
Pentru ce data s-a aminat ?

davidlouis22
6th September 2006, 10:52
joaca bine si are mult tupeu. e bine sa nu se pripeasca cand are mingea la picior

steaua4ever

stelistaO6
6th September 2006, 14:33
sper din tot sufletul sa ramana la steaua ! este un jucator cu un viitor promitator ..joaca bine si are mult tupeu..un jucator demn de steaua

mike2funy
10th September 2006, 05:29
Pentru fanii lui Ochirosii o surpriza :

http://rfbursa.xhost.ro/rochi.html

andreea_860
29th September 2006, 02:33
e bun ca jucator, dar mai are mult de crescut... are tot viitorul in fata si are si tupeu... asta e un lucru bun, numai ca se pripeste cand are mingea la picior, dar asta se rezolva cu experienta... sper sa ramana cat mai mult la steaua... :yup:

raluca crcei
29th September 2006, 20:06
E super bun puştiul ăsta. Oli ar trebui să îl folosească mai mult. E foarte talentat şi talentul nu se poate pierde în vânt

colonelu Voiculescu
20th October 2006, 17:25
Ochiroşii rămâne jucătorul Stelei

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) de la Lausanne a respins, în şedinţa de marţi, apelul înaintat de FC Steaua Dunării Galaţi în cazul mijlocaşului Iulian Ochiroşii, care rămâne al FC Steaua, informează site-ul oficial al grupării din Bulevardul Ghencea.

Clubul FC Steaua Dunării Galaţi a fost reprezentat de avocatul Jean Louis Dupont.

Cheltuielile de judecată vor fi suportate în totalitate de clubul apelant, iar Iulian Ochiroşii rămâne fotbalistul grupării din Bulevardul Ghencea, aşa cum a decis Comisia pentru Statutul Jucătorului şi Comisia de Recurs Federală.

Ochiroşii, în vârstă de 17 ani, a venit la Steaua în vara anului 2005 de la Steaua Dunării Galaţi, grupare care colaborează cu prim divizionara Oţelul Galaţi. În apelurile făcute, Steaua Dunării Galaţi prezentase un contract semnat cu Ochiroşii, valabil până în 2008, în care este specificat faptul că jucătorul nu poate fi transferat la altă grupare pe perioada junioratului fără acordul clubului.

www.prosport.ro

dax
27th October 2006, 15:31
Dar pe unde este ? Nu l-am mai vazut in echipa Stelei de multa vreme.

justiana
27th October 2006, 15:44
D C Nu Am Mai Auzit D Ochirosii?d C Nu-l Mai Titularizeaza Oli?

raulutz
27th October 2006, 16:01
poate o fi si obosit(k a jucat pt nationala sub 21 de ani a romaniei)...

Gepeto
27th October 2006, 16:06

Nu are loc de Gigel Coman si Ovidiu Petre... :P

raulutz
27th October 2006, 16:16
Nu are loc de Gigel Coman si Ovidiu Petre... :P
l`am vazut pe viu pe razvan la nationala sub 21 de ani contra georgiei, irlandei, belgiei si..nu mai stiu cui :P nationala joaca un 3-4-3 cu razvan atacant stanga..deci..e pur si simplu magnific...dribleaza tot..centreaza perfect...obtine penalty`uri..bate binisor loviturile libere..a dat si un gol..singurul mod prin care adversarii il puteau neutraliza era prin fault..in 3 meciuri din 4 a fost schimbat prin minutu` 70 din cauza accidentarilor la glezna..deci..ar cam trebuii bagat..decat sa bagi un bosorog ratat k gigel coman mai bine bagi un jucator de perspectiva care vrea sa se afirme..anyway..oli stie mai bine(SPER)

#EffecT
27th October 2006, 22:25
l`am vazut pe viu pe razvan la nationala sub 21 de ani contra georgiei, irlandei, belgiei si..nu mai stiu cui :P nationala joaca un 3-4-3 cu razvan atacant stanga..deci..e pur si simplu magnific...dribleaza tot..centreaza perfect...obtine penalty`uri..bate binisor loviturile libere..a dat si un gol..singurul mod prin care adversarii il puteau neutraliza era prin fault..in 3 meciuri din 4 a fost schimbat prin minutu` 70 din cauza accidentarilor la glezna..deci..ar cam trebuii bagat..decat sa bagi un bosorog ratat k gigel coman mai bine bagi un jucator de perspectiva care vrea sa se afirme..anyway..oli stie mai bine(SPER)
Foarte interesant.As fi curios sa ne spui ce parere ti-ai facut despre Cojocnean(cica e urmarit de steaua) care joaca pe partea opusa! Si vezi ca e vorba de nationala u-19 ;)

Pitik_nebuna
29th October 2006, 12:37
Mah,e clar k vrea sa jaoce cat mai mult..eu ii doresc mult succes..si poate-i fac o vizita in Mircea ELiade,liceul unde invata:P

raulutz
29th October 2006, 12:57
Foarte interesant.As fi curios sa ne spui ce parere ti-ai facut despre Cojocnean(cica e urmarit de steaua) care joaca pe partea opusa! Si vezi ca e vorba de nationala u-19 ;)
my bad..ce nr avea? ii stiu dupa numere..dar..sincer sa fiu..de cojocnean n`am auzit..rusescu, junioru lu dinamu..e bunicel..varf..si un aparator central..are nr 4...aaa...nr 16 nu stiu cine era..mijlocas/atacant dreapta...ar mai fi portarul..care joaca in b..dar nu stiu la ce echipa..oricum e ffffff bun...andrei ionescu de la craiova dribleaza super bine :D nuj...sa vina si meme sau argaseala la vreun meci al nationalei mici..poate..cine stie..vad vreun talent

#EffecT
29th October 2006, 16:43
my bad..ce nr avea? ii stiu dupa numere..dar..sincer sa fiu..de cojocnean n`am auzit..rusescu, junioru lu dinamu..e bunicel..varf..si un aparator central..are nr 4...aaa...nr 16 nu stiu cine era..mijlocas/atacant dreapta...ar mai fi portarul..care joaca in b..dar nu stiu la ce echipa..oricum e ffffff bun...andrei ionescu de la craiova dribleaza super bine :D nuj...sa vina si meme sau argaseala la vreun meci al nationalei mici..poate..cine stie..vad vreun talent
Da,Cojocnean se afla printre remarcatii tai.E jucatorul cu nr 16 ;)

costicasuciu2007
4th November 2006, 16:37
un jucator de baza pentru urmatoarele editii de campionat

miki_stelista
4th November 2006, 17:04
Ochirosii e tanar, nu trebuie grabit. Si n-are inca experienta ca, in cazul unei greseli, sa treaca usor peste. Nu e insa timpul pierdut...

Alinutzzza
10th November 2006, 15:31
chiar mi'a parut rau de el.Oli parca l'a bagat asa la misto un minut,sa zica si el ca a jucat...pacat...

eli.
10th November 2006, 16:44
chiar mi'a parut rau de el.Oli parca l'a bagat asa la misto un minut,sa zica si el ca a jucat...pacat...
doar a fost , este , si va fi peste Coman ! nu stiu de ce Oli tot insista cu Coman , e cumva o valoare care vrea s-o creasca ? doamne mi-a fost mila de Razvan aseara , merita mai mult

kalashnikov
11th November 2006, 10:13
olaroiu nu prea are incredere in tineret , de-asta nu il baga

dan_fuica
11th November 2006, 16:17
pacat caci e un pusti care promite foarte multe.in fiecare meci de ar intra 10-15 minute ar fi super.macar in cele in care se stie ca victoria e a noastra.

bothuman
11th November 2006, 18:48
olaroiu nu prea are incredere in tineret , de-asta nu il baga

asa cred si eu. ar fi intrat razvan macar cateva minute. si oricum, olaroiu l-a cumparat pe "cel mai tanar" jucator, coman

raulutz
12th November 2006, 16:40
doar a fost , este , si va fi peste Coman ! nu stiu de ce Oli tot insista cu Coman , e cumva o valoare care vrea s-o creasca ? doamne mi-a fost mila de Razvan aseara , merita mai mult
deja e peste coman

sorin_g
13th November 2006, 16:25
Hai sa fim seriosi, a fost varza aseara, a pierdut toate mingile si a jucat hazardat, nu s-a remarcat cu nimic desi a avut o gramada timp. Nu vad la el cu nimic mai mult la el decat la Litu sau Simion.
Herea - da, ala da jucator care promite.

Gepeto
13th November 2006, 17:06
Hai sa fim seriosi, a fost varza aseara, a pierdut toate mingile si a jucat hazardat, nu s-a remarcat cu nimic desi a avut o gramada timp. Nu vad la el cu nimic mai mult la el decat la Litu sau Simion.
Herea - da, ala da jucator care promite.

Cred ca faci o mica... confuzie: Herea joaca meci de meci, Razvan, din 5 in 5...Si se vede!!

raulutz
13th November 2006, 17:25
Cred ca faci o mica... confuzie: Herea joaca meci de meci, Razvan, din 5 in 5...Si se vede!!
din 5 in 5 meciuri, cate 5 minute

Ciprian 86
13th November 2006, 20:39
Oli e prea fricos k sa-i dea credit prea mult unui pusti valoros ca Razvan...
Eu vad k are tehnica si un tupeu si o sigurantza kre nu prea o intalnesti la altii de varsta lui...

RESPECT WALTER ZENGA !
:romania2:

uzun_andrei
26th November 2006, 23:27
ochirosii cred ca va ajunge un mare fotbalist

dax
27th November 2006, 00:40
Daca nu-l omoara Oli inainte. Azi ar fi trebuit sa joace si el, nu sa intre Opritza. Opritza are de stat pe tusha 1-2 meciuri, sa-si revina. Ochirosii are nevoie de meciuri in picioare.

Gepeto
27th November 2006, 18:38
Un junior nu poate creste in valoare daca nu joaca...Din pacate, Oli are alte idei...

bothuman
27th November 2006, 18:38
ca sa ajunga bun, razvan trebuie sa joace. Doar oli nu e ca piturca: sunt tineri, mai au de lucru. Daca nu intra macar5 min in meci, o sa-si piarda increderea si nu o sa ajunga departe.

dan_fuica
27th November 2006, 20:25
pacat ca nu il foloseste la meciurile care sunt ca si castigate.E un pusti care promite multe

eli.
2nd December 2006, 20:21
pacat ca nu il foloseste la meciurile care sunt ca si castigate.E un pusti care promite multe
nooo ... eu am ajuns la concluzia ca intre Oli si Gigel Coman este ceva "putred" la mijloc ... adica avem 2-0 si in loc sa-l bagi pe Ochirosii care este un tanar care promite multe si VIITORUL ECHIPEI STA IN ACESTE TINERE SPERANTE il bagi pe expiratu de Coman care a prins 1sut bun din cate am vazut eu ...
daca ne vine un fundas stanga valoros in iarna sper din tot sufletu sa scapam de Coman deoarece ii avem pe postul de mijlocas stanga : Cristocea , Bostina si Ochirosii !

TheScouser
2nd December 2006, 23:08
nooo ... eu am ajuns la concluzia ca intre Oli si Gigel Coman este ceva "putred" la mijloc ... adica avem 2-0 si in loc sa-l bagi pe Ochirosii care este un tanar care promite multe si VIITORUL ECHIPEI STA IN ACESTE TINERE SPERANTE il bagi pe expiratu de Coman care a prins 1sut bun din cate am vazut eu ...
daca ne vine un fundas stanga valoros in iarna sper din tot sufletu sa scapam de Coman deoarece ii avem pe postul de mijlocas stanga : Cristocea , Bostina si Ochirosii !
Perfect de acord!;)
Nu avem nevoie de Coman ca ii avem pe Cristocea si Bostina.

iuly_2b@yahoo.com
2nd December 2006, 23:35
imi place k e ambitios si knd intra se schimba ceva in jocul stelei (in bine) ar trebui bagat mai des pentru k este tanar si vrea sa demonstreze,cel putzin 20 de min (makr atunci knd conducem) :punk: :wub:

Bogdanbibi
3rd December 2006, 00:42
ochirosii n-a demonstrat nimic in minutele in care a evoluat sezonu asta, nici un dribling bun, nici o centrare buna, un fel de banel.......17 ani e o varsta frageda pt un fotbalist, cred ca mai trebuie astepta vreo 2 ani, sa fie rulat prin divizia b sa prinda experienta, ca daca-l bagi 5 minute odata la doua luni nu rezolvi nimic cu el

#EffecT
3rd December 2006, 01:48
Chiar daca n-a prea demonstrat nimic la prima echipa,Ochirosii este component de baza la echipa nationala u-19 ,poate singura nationala de juniori care nu s-a facut de kko. ;)
E evident ca facand tusa meci de meci nu poate progresa,ar trebui imprumutat pe la o echipa unde sa prinda primul 11.

Cortez
9th December 2006, 12:38
juniorii nostri ar trebui sa joace mai mult alaturi d echipa mare....asa ar putea creste mai rpd...ochirosii ar trebui sa fie convokt tot timpul la meciuri...pana nu il pierdem si p el k p soare

smeq4you
10th December 2006, 22:28
Ochirosii a jucat turul la STEAUA 2 in div.C si i-a dat majoritatea paselor de gol lui Litu de a ajuns atacantul golgheter !
mai e un junior tare la STEAUA 2 Filip il cheama si e fundas stanga !

nu ia dat toate pasele. lui litu de gol.. pt. ca litu si`a facut si singur,. fazele De gol... si FILIP numai este la steaua..dar adevarat era bun

smeq4you
10th December 2006, 22:29

enescu si tudose numai sunt.. la.. steaua

smeq4you
10th December 2006, 22:31
la STEAUA. trebuiesc. sa joace 2 juniori care ii are acum in lot.. Ochirosii si Muzac.. aicia ar mai fi trebuit si Litu dar acum este la Jiul ,poate cand se va intoarce?!?!?!

Bogdanbibi
10th December 2006, 22:34
enescu si tudose numai sunt.. la.. steaua
uita-te si tu la ce data sunt postate mesajele pe care le citezi

Brigante
13th March 2007, 02:24
La multi ani, sa devi acel "hagi" pe care Steaua si echipa nationala il asteapta de mult. :yes:

roby_steaua_2007
13th March 2007, 10:21
La multi ani Razvan!!!! drunk: :happybday :fotbal:

:gunsmilie :751: :steag_cru :fularstea :751: :gunsmilie

miki_stelista
13th March 2007, 10:28
La multi ani, Razvan!

fabio cannavaro
13th March 2007, 11:11
La multi ani,Razvane:happybday !!!!!!

Crys
13th March 2007, 11:33
LA MULTI ANI RAZVANE!!!! FORZA STEAUA!!!:happybday

eli.
13th March 2007, 12:51
la multi ani Razvane ! sa cresti mare si speram sa joci cat mai multe minute pt Steaua ... happybday

sorin_g
13th March 2007, 13:06
Cred ca un cadou frumos de ziua lui Razvan ar fi fost demisia lui Oli! :ntz: