View Full Version : Ce jucatori doriti la STEAUA
ok! pana acum la noi au venit 4 jucatori:
-V.Iacob {Otelul}
-A.Enescu {Builbing Vanju Mare }
-D.Orac {revenit dupa imprumutul la FC Caracal }
-D.Balan {revenit dupa imprumutul la FC Vaslui }
-Hamutovski {revenire }
DUpa mine ar trebui sa ii aducem :
- Cl. Raducanu {Espanyol }
-Kosmanski {Polonia Varsovia }
Si cineva care sa acopere plecarea si Munti
Taica Tereza
4th July 2005, 17:15
t.balan si c.lazar (sportul), prepelitza si e.dica(arges) ar fi ideali. daca nu toti, macar 3 din ei. la mijloc avem gauri mari (doar 5 mijlocashi valizi).:(
dargo
4th July 2005, 17:19
as mai adauga la cei propusi pe Pascovici si Cristocea de la Farul.
Taica Tereza
4th July 2005, 17:22
cu pascovici ai dreptate, uitasem de el. despre cristocea, am mai spus, nu cred ca e destul de bun pt steaua. parerea mea
si mansour {Poli Timisoara}
ANTIDINAMO
4th July 2005, 17:37
pt Argaseala !
Lazar este accidentat !
Mansour este slab !
Cristocea nu are fata de STEAUA !
buni de STEAUA sunt : Pascovici +Balan T sau Pascovici + Prepelita + Dica E
o avea cine trebuie bani si urechi de auzit !
JustMe
4th July 2005, 18:10
pt Argaseala !
Lazar este accidentat !
Mansour este slab !
Cristocea nu are fata de STEAUA !
buni de STEAUA sunt : Pascovici +Balan T sau Pascovici + Prepelita + Dica E
o avea cine trebuie bani si urechi de auzit !
Pot sa aiba si bani si urechi ca ii doare drept in cot de parerile celorlalti. Fac numa cum ii tuna pe ei capul. Uite ca MM zice ca numa un mijlocas central mai aduce... din divizia A. Sa vedem care ii ala....Sper sa nu fie vreunul ramas pe la ceva echipa retrogradata fara contract.
probabil ca e vorba de prepelita
oktay_STEAUA
4th July 2005, 18:56
cu siguranta e prepelita!dar sa speram ca nu este singurul transfer din acesta vara!dar totusi aceste transferuri se fac destul de tarziu cu trei saptamani inainte de primul meci din UCL!
nUCLEo
4th July 2005, 19:27
Sa mai vina Pascovici, Prepelita si Raducanu si va fi bine !!!
#EffecT
4th July 2005, 19:38
dak vine prepelita si cu pascovici avem toate posturile acoperite, dar din surse sigure nici unul nu o sa ajunga la Steaua , deaorece nici farul si nici arges nu vor sa lase din pretul exagerat pe care l-au fixat pe cei doi!
Roxanik
4th July 2005, 19:53
Poate credeti ca sunt nebuna dar eu ii vreau inapoi pe NEAGA si RADUCANU!!!
dargo
4th July 2005, 20:01
Poate credeti ca sunt nebuna dar eu ii vreau inapoi pe NEAGA si RADUCANU!!!
Macar de ar fi asa de simplu. In privinta lui Neaga.
oktay_STEAUA
4th July 2005, 20:07
neaga se va mai intoarce la steaua doar poate la sfarsitul carierei atunci cand se va vedea realizat financiar!
eu ii vreau pe: dida, lucio, rio ferdinand, roberto carlos, ronaldinho, ballack, cristiano ronaldo, xavi, deco, adriano, robinho, si tezeguet (cica l-ar fi luat chelsea asa ca tre sa caut altul :( )
KosmyN
4th July 2005, 20:29
Savi, l-ai uitat pe Cicinho.
L-am vazut la Cupa Confederatiilor si da niste centrari...mama, mama
Savi, l-ai uitat pe Cicinho.
L-am vazut la Cupa Confederatiilor si da niste centrari...mama, mama
asa mah. stiam ca-mi mai trebuie pe cineva pe dreapta
mersi ca mi-ai amintit
KosmyN
4th July 2005, 20:35
Nu de alta, dar inca joaca in Brazilia (la Sao Paolo parca) asa ca eu zic....sa-l blocam.
Si cand devine jucator liber...sa-l transferam...
#Alex
4th July 2005, 21:19
Eu zic sa-l luam si pe Messi.
KosmyN
4th July 2005, 21:20
Ar fii o achizitie buna, de viitor. Jucator tanar....merge...dar nu e liber de contract :mrgreen:
Dani@Steaua4ever
4th July 2005, 21:22
noua near trebui un jucator puternik si inalt(nu paluga k iacob) si de viteza,cam asta am avea noi nevoie..ceva gen Adriano:D kiar si fara stangu ala al lui devastator:P
KosmyN
4th July 2005, 21:31
noua near trebui un jucator puternik si inalt(nu paluga k iacob) si de viteza,cam asta am avea noi nevoie..ceva gen Adriano:D kiar si fara stangu ala al lui devastator:P
Asa e, ceva gen Mansour, dar pt asa transfer, nu sunt bani.
Dani@Steaua4ever
4th July 2005, 21:36
dap mansour kiar ar fi excelent.Dar dupa cum ai zis...no Money:(
Poate or vrea astia de la Poli sai dea drumu..acum k vine si Bucur ..al au si pe Moldovan ...si cat costa?700mii park nu?
KosmyN
4th July 2005, 21:39
Nu stiu cat costa, dar nu cred ca exista vreo sansa sa ajunga in Ghencea.
Taica Tereza
5th July 2005, 00:00
ultimul zvon e ca mijlocasul ala central, de care zice mm, ar fi alin stoica. mai ales ca e si liber de contract cum se poarta acum la noi;)
dargo
5th July 2005, 00:03
ultimul zvon e ca mijlocasul ala central, de care zice mm, ar fi alin stoica. mai ales ca e si liber de contract cum se poarta acum la noi;)
Nu cred ca e vorba de Alin Stoica. A sarit protv bazandu-se numai pe faptul ca Alin e liber de contract. Dar nu cred ca e vorba de el.
dargo
5th July 2005, 00:04
dap mansour kiar ar fi excelent.Dar dupa cum ai zis...no Money:(
Poate or vrea astia de la Poli sai dea drumu..acum k vine si Bucur ..al au si pe Moldovan ...si cat costa?700mii park nu?
Nu e de bani. Dar aia de la Poli nu vor sa-i dea drumul. Iar la faze din astea nu-i poti convinge decat cu o supra-oferta. Si nici asa nu e sigur.
nUCLEo
5th July 2005, 00:22
Si eu am auzit la stiri ca Alin Stoica ar veni... vom vedea...
Oricum, are talent baiatul. L-a mostenit pe taikasu'. Tot mijlocas a fost si Tudorel.
Taica Tereza
5th July 2005, 00:27
Si eu am auzit la stiri ca Alin Stoica ar veni... vom vedea...
Oricum, are talent baiatul. L-a mostenit pe taikasu'. Tot mijlocas a fost si Tudorel.
un super mijlocas a fost Tudorel. cea mai tare pereche de centrali pe care a avut-o vreodata Steaua a fost Stoica-Boloni. mari, mari de tot.
MIREL6RADOI
5th July 2005, 00:32
Eu vreau sa vina urmatorii jucatori: PORTAR-DIDA FUNDASI:NESTA-THURAM
MIJLOCASI - ronaldinho,beckham( the real one) ATACANTI - SHEVA & ADRIANO!
Aaaaaaaaaa,din tara?Bine,l-as vrea pe Claudiu Niculescu....and John McKain!
Aaaaaaaaaa,din tara?Bine,l-as vrea pe Claudiu Niculescu....and John McKain!
claudiu niculescu nu. Nu c-ar fi javra (bine, e si asta un motiv), dar e prea indolent. Mai tineti minte faza din Ghencea cand a prins fraieru mingea crezand ca e in ofsaid? A fost antologica. niculescu poate sa iasa golgeter doar la dinamu, cu blaturile lor.
Mckain imi place, dar sa-l luam ca rezerva? Sau in locul lui Ghionea? Ca varianta cu Mirel la mijloc nu o agreez. Dar stati linistiti, nu scoate jiji bani pt McKain.
aris-din-zalau
5th July 2005, 00:50
Pot sa aiba si bani si urechi ca ii doare drept in cot de parerile celorlalti. Fac numa cum ii tuna pe ei capul. Uite ca MM zice ca numa un mijlocas central mai aduce... din divizia A. Sa vedem care ii ala....Sper sa nu fie vreunul ramas pe la ceva echipa retrogradata fara contract.
mijlocas de Steaua din Divizia A numai Prepelitza cred ca ar putea fi... la fundasi din Divizia A iarasi numai unul singur ar putea fi: Pascovici
de Balan sau Cristocea nici nu vreau sa aud...
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 01:28
Claudiu niculescu ala ...javra aia e mai bun k toti atacantii nostri la un lok:( Trebuie sa fim obiectivi!
KosmyN
5th July 2005, 01:36
Cu obiectivitate observ ca tu ai o "slabiciune" pt jucatorii de la dinamo....am impresia ca ink nu esti hotarat cu ce ekipa sa tii...
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 02:45
steaua e ekipa mea de suflet de mik...deci nu se pune problema cu ce ekipa tin..dar mie unu ami place sa fiu foarte obiectiv si sa recunosk cine e mai bun si cine nu.Rivalitatea dintre noi si caini nu are nici o legatura cu valoarea jucatorilor.Oricum asta e parerea mea..
KosmyN
5th July 2005, 02:49
Ciudata obiectivitatea ta. Presupun ca orice atacant care merge la dinamo, e de valoare, la cate meciuri aranjeaza aia.
Sau te pomenesti ca nu aranjeaza meciuri...si aia e val lor adev ??? :naughty:
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:26
Sa mai vina Pascovici, Prepelita si Raducanu si va fi bine !!!
In sfarsit cineva cu care sunt intru totul de-acord.... :yes:
Astea da transferuri, nu Alin Stoica sau mai stiu eu ce alt fotbalist uitat de lume...
Danna
5th July 2005, 03:30
Am auzit cate ceva de Alin Stoica azi la TV... cum ca liber de contract... Steaua... hmmm... parca`l vad la noi :D
Ce`ai Aris cu omu`? :doh:
aris-din-zalau
5th July 2005, 03:31
Am auzit cate ceva de Alin Stoica azi la TV... cum ca liber de contract... Steaua... hmmm... parca`l vad la noi :D
Ce`ai Aris cu omu`? :doh:
Danna, l-am dat afara pe Dorinel Munteanu ca sa intinerim echipa, nu sa aducem altzi bosorogi... :carucior: (scuzatzi expresia)
KosmyN
5th July 2005, 04:02
Cum mey Aris, la 25 de ani Stoica e bosorog ???
Stii ca Pascovici si Raducanu au mai multi ani ca Stoica ???
aris-din-zalau
5th July 2005, 04:04
Cum mey Aris, la 25 de ani Stoica e bosorog ???
Stii ca Pascovici si Raducanu au mai multi ani ca Stoica ???
25 ani are Stoica ???? :crazy:
KosmyN
5th July 2005, 04:07
Da ce, credeai ca are....35???
E clar ca tepricepi de minune in tainele fotbalului.
Pe Prepelita cred ca il vrei la ekipa ca iti palce numele lui :mrgreen:
aris-din-zalau
5th July 2005, 04:15
Da ce, credeai ca are....35???
Pe Prepelita cred ca il vrei la ekipa ca iti palce numele lui :mrgreen:
mah... tu nu l-ai vazut pe Prepelitza ce bine joaca ?
pe cand Alin Stoica mi se pare asha... batran....
acuma aflu si eu ca are 25 ani, dar totushi nu cred ca e peste Paraschiv la ora actuala.... mai bine il aducem pe Falemi inapoi, decat pe Alin Stoica.... deshi nici Falemi nu e o solutzie prea buna....
eu insist sa nu vina Alin Stoica, pt. ca la Steaua nu va fi timp sa se faca experimente, avem 2 meciuri f. grele cu echipa din Irlanda si ne va fi greu daca nu ne omogenizam echipa cat mai repede....
asha ca doar atat spun: Raducanu, Prepelitza si Pascovici
KosmyN
5th July 2005, 04:23
Hai sa iti explic un lucru. Fiecare jucator are postul lui
Paraschiv e inchizator, Stoica e coordonator, asadar nu e comparatie intre ei.
Sa zici ca il aduci pe Falemi in locu lu Stoica e cea mai mare aberatie...Stoica e un jucator de clasa europeana si in plus...Falemi e inchizator.
Stoica e jucator cu fte mare experienta....deci nu e un experiment.
Prepelita ar fii experimentul, pt ca e un jucator tanar, fara meciuri in cupele europene (nu ma intelege gresit, si eu as vrea sa vina Prepelita).
Raducanu are aproape 30 de ani...si nu a mai jucat la nivel inalt de hat vreme...deci nu are cum sa fie in forma pt meciurile cu irlandezii
Prepelita - da ar fii o achizitie buna, dar nu el in locul lui Stoica, mai degraba si Stoica si el.
Pascovici are 27 de ani, dar nu cred ca e in vizorul Stelei.
aris-din-zalau
5th July 2005, 04:25
Hai sa iti explic un lucru. Fiecare jucator are postul lui
Paraschiv e inchizator, Stoica e coordonator, asadar nu e comparatie intre ei.
Sa zici ca il aduci pe Falemi in locu lu Stoica e cea mai mare aberatie...Stoica e un jucator de clasa europeana si in plus...Falemi e inchizator.
Stoica e jucator cu fte mare experienta....deci nu e un experiment.
Prepelita ar fii experimentul, pt ca e un jucator tanar, fara meciuri in cupele europene (nu ma intelege gresit, si eu as vrea sa vina Prepelita).
Raducanu are aproape 30 de ani...si nu a mai jucat la nivel inalt de hat vreme...deci nu are cum sa fie in forma pt meciurile cu irlandezii
Prepelita - da ar fii o achizitie buna, dar nu el in locul lui Stoica, mai degraba si Stoica si el.
Pascovici are 27 de ani, dar nu cred ca e in vizorul Stelei.
in fine... eu mi-am spus parerea.....
l-am vazut jucand in meciul cu Fc Natzional si nu m-a impresionat deloc...
d`aia zic...
KosmyN
5th July 2005, 04:28
Poi tu doar dintr-un singur meci te dai cu parerea....
De fapt nu ma prea mira....in general, daca nu stii prea multe despre un jucator...te abtii...nu incepi sa zici k tu nu il vrei..pt ca nu iti place fata lui, sau numele lui...
aris-din-zalau
5th July 2005, 04:33
Poi tu doar dintr-un singur meci te dai cu parerea....
De fapt nu ma prea mira....in general, daca nu stii prea multe despre un jucator...te abtii...nu incepi sa zici k tu nu il vrei..pt ca nu iti place fata lui, sau numele lui...
nu mah...
eu il cunosc pe Alin Stoica....
stiu ca e un juc bun
dar in ultima vreme nu a fost in forma.....
sper totushi ca daca Steaua il ia sa-shi revina si sa ajunga la una din formele lui maxime... :yes:
#Alex
5th July 2005, 04:39
nu mah...
eu il cunosc pe Alin Stoica....
25 ani are Stoica ???? :crazy:
-----------------------------------------------------------------
stiu ca e un juc bun
l-am vazut jucand in meciul cu Fc Natzional si nu m-a impresionat deloc...
sper totushi ca daca Steaua il ia sa-shi revina si sa ajunga la una din formele lui maxime... :yes:
Are mai multe forme maxime?
Concluzia:
aris-din-zalau
5th July 2005, 04:45
mah, uite explicatzie:
il cunosteam pe Alin ca juc, nu mai stiam catzi ani are, stiam ca e juc bun, insa la meciul cu FC Natzional mi-a aratat contrariul, asha ca nu cred ca eu nu ma pricep la fotbal, de vreme ce eu consider acest lucru si credetzi-ma ca stiu eu mai bine ca si voi daca ma pricep la fotbal sau nu...
ANTIDINAMO
5th July 2005, 09:32
se pare ca STEAUA nu va mai face nici o achizitie ! din trei motive :
- lipsa cascaval
- echipa este neschimbata minus Dorinel (Respect)
-jucatorii romani sunt foarte scumpi : Prepelita = 750 k$ , Balan T=500 K$ ,
DACA NU STITI : echipa din Timisoara a dat 1000 k$ pe pachetul de la siman + 50 % din eventual transfer afara !
singura in discutie ar mai fi Stoica dar este expirat rau de tot !
sa nu uit ar mai fi una Blocnotes daca devine liber in Spania !
ANTIDINAMO
5th July 2005, 09:33
se pare ca STEAUA nu va mai face nici o achizitie ! din trei motive :
- lipsa cascaval
- echipa este neschimbata minus Dorinel (Respect)
-jucatorii romani sunt foarte scumpi : Prepelita = 750 k$ , Balan T=500 K$ ,
DACA NU STITI : echipa din Timisoara a dat 1000 k$ pe pachetul de la siman + 50 % din eventual transfer afara !...
singura in discutie ar mai fi Stoica dar este expirat rau de tot !
sa nu uit ar mai fi una Blocnotes daca devine liber in Spania !
Tom4Cat
5th July 2005, 09:39
Daca il vor pe Tanasa de la Bacau, cred ca un schimb Lovin+Baciu = Tanasa este ok...
In alta ordine de idei ma indoiesc de faptul ca Galatiul cere multi bani pe Izvoreanu pe care zicea MM ca-l vrea pe stanga.
Oricum MM este in Austria, nu stiu cine ar mai putea negocia transferari.
r0bb3n
5th July 2005, 11:12
Admir Krsic de la Gorica !!! ar trebui sa vina.. nu o sa avem niciodata echipa mare , dak nu luam jucatori straini !! pana nu ii descopera alte echipe, si isi fac ele echipe adevarate , ma refer la cele din Anglia , Italia , Germania.. Krsic e un mijlocaj ofensiv left/centre! prea bun ptr campionatu sloven
dargo
5th July 2005, 11:43
S-a inventat telefonul.
AssAsin0
5th July 2005, 12:49
LOL dargo....
avem nevoie de un atacant cu viteza si tehnica cum ar fi raducanu
oktay_STEAUA
5th July 2005, 15:31
Daca il vor pe Tanasa de la Bacau, cred ca un schimb Lovin+Baciu = Tanasa este ok...
In alta ordine de idei ma indoiesc de faptul ca Galatiul cere multi bani pe Izvoreanu pe care zicea MM ca-l vrea pe stanga.
ar fi bun tanasa!dar acum cu sechelariu daca e arestat nu cred ca o sa vina la steaua!daca era el venea cu siguranta la steaua!asa!?!mai asteptam.............................
KosmyN
5th July 2005, 15:34
Poate doar Lovin la skimb cu el...
Baciu sa ramana.
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 15:44
pai al avem pe Goian!ce sa facem cu baciu?oricum cred k gigi o sal dea pe baciu...vand in vedere k a fost de mai multe ori nemultumit de el..desi a jucat bine in afara de meciul cu farul plus k pe Goian a dat 500mii$..iar pe Baciu 200..
Io zik k Lovin,Simion,Litu,Baciu ar trebui transferati ori dati k moneda de skimb+bani pt niste jucatori mai buni ...
Si daca se accidenteaza doi fundasi (cum e acum Radoi) sau sunt suspendati, pe cine punem in aparare, pe tamas? Lasa-l si pe Baciu acolo, ca mai face el si ceva bun din cand in cand... In tur a jucat binsor cand Radoi era accidentat. Acum parca s-a mai prostit. cred ca a stat pe banca la margine, unde batea cam mult soare...
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 16:02
mda ai dreptate..e bun Baciu ..dar dak nu sunt bani?macar asa am mai aduce io stiu un mijlocas atacant orice..macar sa avem de unde alege!
Admir Krsic de la Gorica !!! ar trebui sa vina.. nu o sa avem niciodata echipa mare , dak nu luam jucatori straini !! pana nu ii descopera alte echipe, si isi fac ele echipe adevarate , ma refer la cele din Anglia , Italia , Germania.. Krsic e un mijlocaj ofensiv left/centre! prea bun ptr campionatu sloven
football manageru asta ......
KosmyN
5th July 2005, 16:05
In cupele europene, cand Radoi a fost accidentat, Baciu s-a descurcat mai mult decat bine, nu Goian.
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 16:07
stiu k sa descurcat bine ...dar Gigi a dat dublu pe Goian decat pe Baciu...daia zik k la Baciu sar renunta 1!Se zvonea k Baciu si Dinita vor fi expediati in China alaturi de Neaga dar vad k erau doar zvonuri inventate k deobicei de presa.
dargo
5th July 2005, 18:34
pai al avem pe Goian!ce sa facem cu baciu?oricum cred k gigi o sal dea pe baciu...vand in vedere k a fost de mai multe ori nemultumit de el..desi a jucat bine in afara de meciul cu farul plus k pe Goian a dat 500mii$..iar pe Baciu 200..
Io zik k Lovin,Simion,Litu,Baciu ar trebui transferati ori dati k moneda de skimb+bani pt niste jucatori mai buni ...
A zis ca il pastreaza pe Baciu. Si-a cerut oricum iertare, si a zis ca il pastreaza.
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 22:59
io zik soto k dak vine vb sa dea un fundas dintre baciu si Goian sigur al da pe Baciu.Oricum in aparare nu avem probleme..poate doar pe stanga unde e P. marin...un pascovici ar fi bun..dar a zis gigi k e prea scump:(
dargo
5th July 2005, 23:02
io zik soto k dak vine vb sa dea un fundas dintre baciu si Goian sigur al da pe Baciu.Oricum in aparare nu avem probleme..poate doar pe stanga unde e P. marin...un pascovici ar fi bun..dar a zis gigi k e prea scump:(
pai nu vine vorba sa plece nici unu.
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 23:25
stiu k nu pleaca nici unu...desi io las da pe Baciu si cu banii Luati las lua pe Prepelita..k tot zice k nare 700mii pt el!
dargo
5th July 2005, 23:33
stiu k nu pleaca nici unu...desi io las da pe Baciu si cu banii Luati las lua pe Prepelita..k tot zice k nare 700mii pt el!
Nop. E o diferenta. El nu vrea sa dea, nu ca nu are. Se considera ca e un pret prea mare. Daca vrei, e ca Realu pt. Robinho. Santos nu il da decat pt. 50 mil iar Realu da doar 20.
Dani@Steaua4ever
5th July 2005, 23:48
e mai usor sa zici k nu vrei sa dai decat sa recunosti k nu mai ai!in fine ..e mult 700mi ok ..dar fiecare ekipa are un Buget doar pt Transferuri in Fiecare an!!Unde e bugetu ala?Iacov si Enescu au venit gratis..
dargo
5th July 2005, 23:54
e mai usor sa zici k nu vrei sa dai decat sa recunosti k nu mai ai!in fine ..e mult 700mi ok ..dar fiecare ekipa are un Buget doar pt Transferuri in Fiecare an!!Unde e bugetu ala?Iacov si Enescu au venit gratis..
La noi nu e buget. Gigi baga de cat (crede el) e nevoie. Si cum el crede ca mai avem nevoie doar de un mijlocas si fundas stanga....
Dani@Steaua4ever
6th July 2005, 01:28
mda macar sa transfere el un mislocas si un fundas stanga..da pe pariu k nu mai vine nimeni..k cika nau valoare de steaua..numa tampenii..de park Lovin,Nesu,Dinita,Litu,Simion ar avea valoare de Steaua!
Selena
6th July 2005, 01:32
mda macar sa transfere el un mislocas si un fundas stanga..da pe pariu k nu mai vine nimeni..k cika nau valoare de steaua..numa tampenii..de park Lovin,Nesu,Dinita,Litu,Simion ar avea valoare de Steaua!
dc zici k nesu nu are valoare de steaua cate meciuri cap coada ai vazut u q nesu ..k sa ajungi la concluzia k nu are val d steaua ...sau q litu...litu ..daca stai sa te gandesti bine este k neaga ...tineti minte perioada d inceput a lui neaga? si el rata....poate lui litu ..ii trebuie o experientza gen Arabai saudita...sau mai multe meciuri in picioare
The Pretender
6th July 2005, 01:49
La noi nu e buget. Gigi baga de cat (crede el) e nevoie. Si cum el crede ca mai avem nevoie doar de un mijlocas si fundas stanga....
Al naibi ciobanel, se baga si isi da cu parerea peste tot. De ce mama naibi nu pune la dispozitie, bugetul ala nelimitat cu care se lauda, antrenorului si sa il lase pe el sa decida daca mai avem nevoie sau nu de jucatorii.
Polist 101%
6th July 2005, 09:16
Prepeliţă, ofertat de Poli
Steaua este pe cale să mai piardă un război cu Poli Timişoara după ce violeţii l-au înregimentat pe Gigel Bucur sub nasul lui Gigi Becali. Astfel, timişorenii s-au interesat de mijlocaşul Andrei Prepeliţă (foto), făcînd din cîte se pare o ofertă pentru el. Oficialii piteşteni nu au negat interesul lui Poli, confirmînd că aceştia au sunat pentru a se interesa de jucător. După cum spunea însă preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, Prepeliţă nu este de vînzare deocamdată. În cazul în care cluburile se aşază la masa tratativelor, timişorenii nu îl pot lua pe mijlocaş fără 750.000 dolari. (Silviu MIHAI)
prosport
Se pare ca inca un jucator dorit de voi ajunge la noi..........
Acesta e inceputul sfarsitului vostru............
chris_t
6th July 2005, 09:49
Se pare ca inca un jucator dorit de voi ajunge la noi..........
Acesta e inceputul sfarsitului vostru............
Nu te amagi prea tare. Inceputul sfarsitului, ha ha ha. Ce glume bune ai in program. Oare ce ai luat?
Putin offtopic: se pare ca a innebunit lumea, zau asa. Nu zic eu ca Prepelita nu e jucator bun, dar, hai sa fim seriosi, aproape un milion de para?
ANTIDINAMO
6th July 2005, 09:59
dargo = Argaseala de ce nu ii dai telefon lui MM sa faca ceva mutari de la Otelul ?
Steaua_rap
6th July 2005, 13:38
Noi trebuia sal luam shi pe bucur dar ma rog...sa vedem: Lita(national), Olah, Aliuta(dak il primesc), Prepelita, Cristocea, poate o sa ma injurati, dar Jiul are pe Militaru, care a mai fost la Steaua, shi dak nu sar retrage anul viitor, las recomnada pe el(joaca bine), Raducanu, Bugri ala, trebuia sa vina, Plesan, shi nu in ultimul rand, Mansour(kiar dak ii fantezie)...ma rog...titlul era"ce jucatori ati vrea sa vina la steaua"...astia as vrea io...
ANTIDINAMO
6th July 2005, 14:04
Ronaldinho ar face fata cu succes la STEAUA mai ales ca ne trebuie un playmaker !
Cristi
6th July 2005, 14:06
Militaru? hai ma ce naiba, asa am ajuns? :nope:
anamarya
6th July 2005, 14:07
pai daca e pe asa eu il vreau pe Roti inapoi.... hai sa fim seriosi Militaru e cam expirat ca jucator, cel putin pt nivelul asta
lulu66
6th July 2005, 14:25
credeti ca daca ar veni mihalcea ar da vreun gol?
ati auzit ce a zis? ca nu ar exclude posibilitatea de a veni in ghencea daca i s-ar propune? :))
eu zic ca e bun, dar n-am incredere ca-si ba da viata pe teren pt steaua.
anamarya
6th July 2005, 14:30
ba s-ar putea./.... adik din ambitie si din nervi pe dinamo ca l-au dat afara
lulu66
6th July 2005, 14:32
da... dar cum l-ar primi ceilalti jucatori? eu una, daca as fi jucator la steaua, n-as vrea nici macar sa ma uit la ala.
cum o sa joace ei in echipa?
4steaua
6th July 2005, 14:33
Mah Io-l Vreau Pe Raul!!!ce Ziceti????hai Ca Sunteti Comici!!!cum Mah Mihalcea,cel Mai Slab Jucator Al Campionatului,si Voi Il Vreti La Noi!!!!hahaha!!!!!
anamarya
6th July 2005, 14:36
da... dar cum l-ar primi ceilalti jucatori? eu una, daca as fi jucator la steaua, n-as vrea nici macar sa ma uit la ala.
cum o sa joace ei in echipa?
daca imi aduc bine aminte la fel se discuta (bine nu pe net ca atunci nu exista asa ceva prin targul lui Bucur) si cand s-a pus problema aducerii lui Danciulescu.... si stim cu totii ce sezoane de exceptie a facut
lulu66
6th July 2005, 14:38
pai danciulescu a fost la steaua. de la steaua a plecat la dinamo. nu cred ca s-a mai pus problema sa se intoarca.
cred ca ar f fost mult prea penibil.
dargo
6th July 2005, 14:41
Domne eu nu zic ca nu si-ar face treaba. Dar nu e cazul. Nu e nevoie de el.
anamarya
6th July 2005, 14:46
pai danciulescu a fost la steaua. de la steaua a plecat la dinamo. nu cred ca s-a mai pus problema sa se intoarca.
cred ca ar f fost mult prea penibil.
scuza-ma ca-ti spun.... dar eu vorbeam de o chestie de acum vreo 8 ani (edit: sunt mai multi, ca eram in a 10-a cand a castigat Steaua cu Dinamo cu 5-0 si dolurile le-au dat Danciu, Dennis si marca Catalin, de el nu mai sutn sigura in mom asta, dar imi aduc eu aminte).... cand a plecat Danciu de la Dinamo in strainatate si apoi s-a intors in vreo 6 luni (sper ca nu ma insel, oricum a stat putin) in tara, dar la Steaua, nu vorbesc de o eventuala revenire acum a lui Danciu la Steaua
lulu66
6th July 2005, 14:48
oricum nu mai conteaza.
nici danciulescu, nici mihalcea nu au ce cauta la steaua.
AssAsin0
6th July 2005, 16:02
Wey is jucatori profesionisti ce dreq...nu conteaza dak au evoluta la o echipa rivala .. el va da totul pentru ca acea echipa il va plati..exemplu Danciulescu , Bratu etc... dak tot suntem la capitolul fantezii eu l-as vrea pe Adriano la Steaua..dak arveni m-as muta in bucuresti... Adriano e celmai tare atacant la ora actuala :D :D :D
independe
6th July 2005, 16:44
oricum nu mai conteaza.
nici danciulescu, nici mihalcea nu au ce cauta la steaua.
pe danciulescu l-ash primi oricand la steaua pt k in primul rand e un jucator de valoare, dar mihalcea e varza. chiar asa rau am ajuns, sa luam rebuturi de la dinamo?
anamarya
6th July 2005, 16:49
in principiu de acord cu tine, Danciu-gol are un loc la Steaua.... pt ca are valoare si pt ca intr-un fel ciudat face parte din istoria Stelei
Dani@Steaua4ever
6th July 2005, 20:03
dak tot vrem sa luam javre la noi hai sal luam pe Niculescu.ala e mai bun k mihalcea si danciulescu
KosmyN
6th July 2005, 21:18
dak tot vrem sa luam javre la noi hai sal luam pe Niculescu.ala e mai bun k mihalcea si danciulescu
Eu cand ti-am zis ca ai o slabiciune pt dinamo, nu m-ai crezut !!!
The Pretender
6th July 2005, 22:40
Sa va spalati cu Taranul pe cap, toti astia care il vor la Steaua.
nistoras
6th July 2005, 22:51
Wey is jucatori profesionisti ce dreq...nu conteaza dak au evoluta la o echipa rivala .. el va da totul pentru ca acea echipa il va plati..exemplu Danciulescu , Bratu etc... dak tot suntem la capitolul fantezii eu l-as vrea pe Adriano la Steaua..dak arveni m-as muta in bucuresti... Adriano e celmai tare atacant la ora actuala
Era mai bun Vieri, ca era liber de contract cum ne place noua.... :grin: :roll:
Misu87
6th July 2005, 22:56
sa-mi zic si eu parerea pana la urma ar mai trebui adus un mijlocas de valoare iar aici ma bazez pe prepelita sau alti jucatori ar mai fi alin stoica si raducanu
gunnar
6th July 2005, 23:59
Toata lumea vad ca este disperata ca nu transferam jucatori, dar poate ca toti refuza Steaua dupa ce au vazut cum este tratat Dica in Ghencea... pai daca cel mai bun marcator al echipei, jucatorul care a adus practic titlul, este hulit si injurat inainte de a pune piciorul pe minge, la ce se pot astepta jucatorii care vor veni la noi? Nu este aceasta cauza principala, dar este clar ca putini jucatori pot face fata presiunii care exista la noi...
casuals
7th July 2005, 00:17
Toata lumea vad ca este disperata ca nu transferam jucatori, dar poate ca toti refuza Steaua dupa ce au vazut cum este tratat Dica in Ghencea... pai daca cel mai bun marcator al echipei, jucatorul care a adus practic titlul, este hulit si injurat inainte de a pune piciorul pe minge, la ce se pot astepta jucatorii care vor veni la noi? Nu este aceasta cauza principala, dar este clar ca putini jucatori pot face fata presiunii care exista la noi...
asa este suporterii sunt de vina,de conducere insa nu spui nimic
Dani@Steaua4ever
7th July 2005, 01:38
am o slabiciuni pt cei buni..kiar dak sunt la dinamo..la dracu astia de la Rapid nau si ei pe cineva bun sa zik sal luam:)
Ce bomba ar fi asta ..Niculescu la Steaua..ceva gen Figo la real:)
casuals
7th July 2005, 01:44
tocmai a anuntat gigi la otv ca ca da o mare lovitura privind transferurile,da doamne
gunnar
7th July 2005, 02:04
asa este suporterii sunt de vina,de conducere insa nu spui nimic
Daca e sa ne referim la conducere cred ca sunt 2 planuri de discutat... Mai intai intra in discutie Becali si problemele lui cu justitia, care probabil il vor baga la puscarie. Este destul de evident ca nu mai vrea/nu mai poate sa bage bani in transferuri si ca este intr-o criza majora de lichiditati. Si cum la el banii se transporta cu sacosa tare ma tem ca vor fi probleme mari si la plata contractelor si primelor de joc. Daca va fi si arestat deja vom intra intr-o criza majora...
Pe de alta parte are un merit imens in faptul ca a reusit sa formeze o echipa omogena si ca jucatorii nu au plecat pe banda rulanta cum o faceau inainte de venirea lui.
Exista doua solutii posibile... ori pleaca el si lasa locul altcuiva (dar cui?), ori speram sa-si rezolve cat mai repede probleme financiare si penale.
In aceasta conjunctura totul va depinde de MM Stoica si de evolutia echipei in preliminariile CL. Este de la sine inteles ca o calificare in grupe ne-ar rezolva total problemele, dar trebuie sa fim realisti si sa recunoastem ca sansele de reusita sunt foarte mici. Totusi cred ca Steaua are unele solutii de autofinantare (cei 700 000 de euro din drepturile de televizare nu sunt deloc putini) si in conditiile in care nu s-au cumparat jucatori noi probabil balanta se va echilibra cat de cat. Eu astept cu nerabdare preliminariile si startul campioantului si am incredere in Protasov ca va gasi formula ideala pentru a realiza si sezonul ce vine performante la care adversarii nostri nici macar nu pot visa.
dargo
7th July 2005, 10:03
tocmai a anuntat gigi la otv ca ca da o mare lovitura privind transferurile,da doamne
mda... Cik in 3 saptamani. Ce naiba o fi durand atat?
Dani@Steaua4ever
7th July 2005, 14:42
3saptamani? adik ce cu 1 zi inainte de inceperea campionatului....nici nu joaca aceasta "bomba" in CL ..mi se par aberatii....pe cine naiba sa aduka asta cand na avut bani sa ia astia ieftinache de la noi...numa prostii marca Gigi..
ANTIDINAMO
7th July 2005, 14:57
singurul jucator pe care poate sa-l ia GG in trei saptamani este bodu de la fisc!
dargo
7th July 2005, 15:06
3saptamani? adik ce cu 1 zi inainte de inceperea campionatului....nici nu joaca aceasta "bomba" in CL ..mi se par aberatii....pe cine naiba sa aduka asta cand na avut bani sa ia astia ieftinache de la noi...numa prostii marca Gigi..
iarasi cu banii... Ok, gata, nu ma ami cert, parerea ta e ca n-a avut bani. Si scuza-ma, daca astia sunt ieftinache...
Misu87
7th July 2005, 15:52
singurul jucator pe care poate sa-l ia GG in trei saptamani este bodu de la fisc!
cat de tare e asta
trebuie sa-l ia ca daca nu ii trimitem scrisori pe la jilava
MEREL_STEUA
7th July 2005, 16:02
am o slabiciuni pt cei buni..kiar dak sunt la dinamo..la dracu astia de la Rapid nau si ei pe cineva bun sa zik sal luam:)
Ce bomba ar fi asta ..Niculescu la Steaua..ceva gen Figo la real:)
Tu chiar ai inebunit????...doar nu-l vrei pe ala la noi???
:twisted: URASC JAVRELE SI TIGANII!!!!!
ANTIDINAMO
7th July 2005, 16:36
niculescu de la dinamue este mai prost decat Dinita !
nu uitati ca dinamue face numai blaturi !
erati mici voi cand Georgescu D , Mateut marcau cate 50 de goluri fiecare pt dinamue si luau GHEATA de aur !
mi se pare ca din cauza astora doi o perioada nici nu s-a mai dat trofeul !
Dani@Steaua4ever
8th July 2005, 01:16
pai jucatorii din tara sunt ieftinache pe langa aia buni de afara...lazat t balan sunt vro 300 400$ ..mijlocasi...cika buni la noi ..iar unu afara e 3 4mil $ ..iar cika bun..
Gigi abereaza iara cu transferurile lui bomba etc..singura bomba pe care o so vedem drept transfer la steaua o sa fie a lui..de la marriot la parnaie:)
MIREL6RADOI
8th July 2005, 01:34
niculescu de la dinamue este mai prost decat Dinita !
:doh: :nope: :whistling
KosmyN
8th July 2005, 04:54
Mirele, sa nu incepem sa zicem si noi despre Sheva...asta e parerea omului (la fel si a mea).
Presupun ca toti avem dreptul la una, nu ?
MIREL6RADOI
8th July 2005, 11:06
Mirele, sa nu incepem sa zicem si noi despre Sheva...asta e parerea omului (la fel si a mea).
Presupun ca toti avem dreptul la una, nu ?
Corect!Fiecare are o parere.App,ce sa zici despre SHEVA? :naughty:
KosmyN
8th July 2005, 18:16
Poi daca ti-ar zice cineva ca Ibrahimovic e mai bun ca el, presupun ca nu ai fii de acord si ti-ai exprima parerea, nu ?!?
MIREL6RADOI
8th July 2005, 18:19
Evident!SHEVA este cel mai tare atacant din lume!Parerea mea.
4steaua
8th July 2005, 18:23
m-am razgandit !!!eu il vreau pe martin tudor!!!!
in_concert
8th July 2005, 18:33
Pacat ca Gigel Bucur nu a ajuns in Ghencea,dar e bine ca nu e nici la dinamo!!!
MIREL6RADOI
8th July 2005, 18:52
La ce buget avem...ne vom multumi cu jucatori liberi de contract.
4steaua
8th July 2005, 18:54
Haha!!!daca Mai Vor Si Aia Sa Vina La Noi!!!poate Se Duc Si Ei La Cfr
MIREL6RADOI
8th July 2005, 18:56
Cfr Cluj este singurul club fara datorii la stat....need 2 say more? :yes: :yup: :notworthy
dargo
8th July 2005, 20:17
Cfr Cluj este singurul club fara datorii la stat....need 2 say more? :yes: :yup: :notworthy
teoretic nici noi n-avem datorii la stat de cand a venit Becali. Datoriile sunt facute de Paunescu.
Tom4Cat
8th July 2005, 20:38
Poli a maqi facut un transfer...un mijlocas din Venezuela!
Asta pentru ca asa cum ar spune cineva " vor sa fie pe prima pagina a ziarelor".
Noi nu mai aparem de loc...
Tom4Cat
8th July 2005, 20:41
Tehnicianul formaţiei spaniole se va decide în ziua meciului cu CFR Cluj asupra lotului de 18 jucători cu care va aborda partida, fiind posibil ca printre aceştia să se afle şi cea mai nouă achiziţie a clubului, fundaşul dreapta Unai Expósito, venit de la CA Osasuna Pamplona pentru 270.000 euro.
sursa: Onlinesport
Domnilor din conducere se pot face transferari si pe bani putini...totul este sa vrei si sa cauti!
Tom4Cat
8th July 2005, 21:09
Mansour foarte aproape de rapid!
Prepelita a declarat ca s-ar duce la Poli.....
Asa au anuntat la stiri antena 1...este prea de tot!
Sper sa nu fie adevarat....desi nu-mi vine sa cred ca Steaua poate sa mai aiba o reactie!
dargo
8th July 2005, 21:27
Sper sa nu fie adevarat....desi nu-mi vine sa cred ca Steaua poate sa mai aiba o reactie!
Nu stiu... La Prepelita e clar de ce: Se considera 800 000 exagerat. Si punct. Daca aia de la Poli platesc, inseamna ca lor le e la indemana si le convine sa dea banii astia.
KosmyN
8th July 2005, 21:29
Nu cred ca are ce reactie sa aiba. Daca se mai pregatea vreun transfer, MM era in tara, nu juca fotbal cu ziaristii in Austria
Tom4Cat
8th July 2005, 21:32
Eu nu mai cred in preturile pe care conducerea noastra le vehiculeaza...asa au zis ca Bucur este 1,5 mil Euro si Poli l-a luat pe 700 KEuro, Dica de la Arges ziceau ca este 500 KEuro si rapid l-a luat cu 250 KEuro, Minca a costat 100 KEuro....
Cum se face ca la noi preturile sunt imense si contracandidatele transfera la preturi la jumatate!
Ana712
8th July 2005, 21:48
Stai...tu zici ca Mansour s-ar duce la Rapid?? :*(
Tom4Cat
8th July 2005, 21:51
Asa au anuntat la sport antena 1....nu exista o confirmare oficiala, era doar o declaratie a impresarului Iacob care detine drepteurile federative ale lui Mansour, el confirmand discutiile cu rapid.
Ana712
8th July 2005, 22:04
Asa au anuntat la sport antena 1....nu exista o confirmare oficiala, era doar o declaratie a impresarului Iacob care detine drepteurile federative ale lui Mansour, el confirmand discutiile cu rapid.
aaa...daca vine de la antena 1...stai l-au aratat p impresar confirmand?
The Pretender
8th July 2005, 22:10
E ceva putred la Steaua.
Dau un jijoi pe un mijlocas la constructie
A fi sau a nu fi la bulau, asta e the question .
MIREL6RADOI
8th July 2005, 22:13
Sper ca poli aek Timisoara sau cfr CLUJ sa nu-l cumpere pe RADOI :( Nu glumesc.... :wallbash: :nope: :whistling
Tom4Cat
8th July 2005, 22:21
aaa...daca vine de la antena 1...stai l-au aratat p impresar confirmand?
impresarul confirma discutiile...nu transferul.
dinu vama spunea ca mai au un transfer important!
Ana712
8th July 2005, 22:35
Sper ca poli aek Timisoara sau cfr CLUJ sa nu-l cumpere pe RADOI Nu glumesc
CEEEEE????De unde si cu ideile astea????????????? :*(
Te rog hai sa nu cobim!!! :*( Deja ca au plecat munti si tudor :*(
ioana20
8th July 2005, 22:37
Sper ca poli aek Timisoara sau cfr CLUJ sa nu-l cumpere pe RADOI :( Nu glumesc.... :wallbash: :nope: :whistling
Doamne fereste! Nu cred ca se va intampla asta vreodata. Oricum deja e prea de tot! Munti, Tudor, se zvoneste ca si Dumitru... Cine mai urmeaza? Cu toate ca sunt din Cluj as fi preferat sa ramana la Steaua, sau daca nu macar sa se transfere afara undeva...
MIREL6RADOI
8th July 2005, 22:37
Pai...la ce sit financiara are STEAUA :(
dargo
8th July 2005, 22:55
Pai...la ce sit financiara are STEAUA :(
eu inca nu sunt convins de situatia financiara.
MIREL6RADOI
8th July 2005, 22:56
Eu sunt,cand vad ce jucatori vrem sa luam...liberi de contract,danciu :wallbash: :coffee:
dargo
8th July 2005, 22:58
Eu sunt,cand vad ce jucatori vrem sa luam...liberi de contract,danciu :wallbash: :coffee:
a nu se confunda deciziile de transferuri, bune sau proaste, cu situatia financiara. Danciu e doar un zvon, cum au fost mai multe.
Ana712
8th July 2005, 23:08
Legat de topic...eu as vrea sa vina Mansour la Steaua...evident ca o sa visez in continuare..la ce conducere de k*t e acolo... :grr:
MIREL6RADOI
8th July 2005, 23:26
acolo unde?
Steaua_rap
8th July 2005, 23:26
Io nus pesimist de felul meu, dar face it people, toti pleaca de la noi....am ajuns d rasul curcilor....imi shi vine sa plang cu tot cu cei 27 de ani ai mei k parca suntem building vanju mare......caini shi ciorile shi pulisti aia iau jucatori cu gramada shi noi neam ales cu victoras iacob shi litu.....its not fair.....nuj ce sa mai spun :nope:, of of of...
ioana20
8th July 2005, 23:33
shi noi neam ales cu victoras iacob shi litu.....its not fair.....nuj ce sa mai spun :nope:, of of of...
Pai pe Litu il aveam dinainte ,poate Enescu ai vrut sa sa zici... :-P
Ana712
9th July 2005, 00:09
acolo unde?
acolo la Steaua.... :huh:
Ana712
9th July 2005, 00:10
Io nus pesimist de felul meu, dar face it people, toti pleaca de la noi....am ajuns d rasul curcilor....imi shi vine sa plang cu tot cu cei 27 de ani ai mei k parca suntem building vanju mare......caini shi ciorile shi pulisti aia iau jucatori cu gramada shi noi neam ales cu victoras iacob shi litu.....its not fair.....nuj ce sa mai spun :nope:, of of of...
Da ce jucatori au luat cateii astia??Din B?Mai bine nu...
link_steaua
9th July 2005, 00:30
Bah,cum vreti voi sa mai aduca nea Gigi jucatori,cand el e acuzat de spalare de bani??? Yo zic k in curand Becali se va duce de rapa.Si mai vrea sa ajunga in grupele UCL!Cum sa ajunga din moment ce l-a dat afara pe Munteanu,si pana acum n0a luat pe nimeni care sa-l inlocuiasca??????
Misu87
9th July 2005, 02:16
se pare ca nu mai are scapare si ca ii cam zornaie niste mici catuse pe la urechi
imaginea clubului o sa aiba de suferit
Thrylos
9th July 2005, 03:18
Sper sa spun prostie la faza asta dar prepelita pascovici si t balan nu sunt mijlocasi dreapta toti 3?Avem si pe dumitru si pe banel pe dreapta.Corectatima daca gresesc
dargo
9th July 2005, 10:54
Sper sa spun prostie la faza asta dar prepelita pascovici si t balan nu sunt mijlocasi dreapta toti 3?Avem si pe dumitru si pe banel pe dreapta.Corectatima daca gresesc
Pascovici e fundas, in timp ce Prepelita si Balan sunt mijlocasi polivalenti.
red&blue forever
9th July 2005, 13:34
Enescu E In Genul Lu Tudose Ala De La Vaslui, Adik E Jucator De Mare Viitor
red&blue forever
9th July 2005, 13:34
:pray: Ala De La Galatzi,
Pardon
Danna
9th July 2005, 14:53
Apropo de Tudose... Ce se mai intampla? Mai vine sau nu la Steaua? Daca nu, de ce nu mai vine? :)
lulu66
9th July 2005, 16:17
eu vreau sa vina curca in locul lui Martin Tudor.
AssAsin0
9th July 2005, 17:05
lulu...curca sta f bine unde e...Steaua re nevoie de o rezerva buna pt hamutovski...Pesici e perfect pt acest post..oricand dak hamu e accidentat poate apara cu brio...dak ar veni curca s-ar mai isca ink un scandal pentru postul de titular ...
lulu66
9th July 2005, 17:10
pai si pesici nu si-ar dori sa fie titular? vine ca sa stea pe banca?
cristi_mutu
9th July 2005, 21:39
io zic asa: io sunt foarte liber de contract :D:D , am 13 ani, joc varf, sunt super rapid, driblez bine, am succes la fete, MM CE MAI STAI ? si mai am un vecin la 2, care joaca si el bine si e liber de contract, pt mai multe detalii suntem in spatele blocului, jongland cu o minge din cauciuc pe care scrie cu markerul STEAUA. Acu lasand glumele, cred k noi, tinerii, suntem viitorul Stelei si al fotbaluli romanesc...doar k unde sunt SCOUTERII?
s0me1
9th July 2005, 21:55
io zic asa: io sunt foarte liber de contract :D:D , am 13 ani, joc varf, sunt super rapid, driblez bine, am succes la fete, MM CE MAI STAI ? si mai am un vecin la 2, care joaca si el bine si e liber de contract, pt mai multe detalii suntem in spatele blocului, jongland cu o minge din cauciuc pe care scrie cu markerul STEAUA. Acu lasand glumele, cred k noi, tinerii, suntem viitorul Stelei si al fotbaluli romanesc...doar k unde sunt SCOUTERII?
Pacat ca nu se face asa ceva in Romania. E urat. Macar cand e cupa liceelor nu se duce nimeni. Poti sa gasesti 1-2 jucatori si daca confirma bine daca nu nu ... dar ce sa faci ...
MIREL6RADOI
9th July 2005, 21:57
jiji a ajuns la fundul sacului.. :yup:
STELISTILOR,cumparati teren de la jiji. :yup:
Tom4Cat
9th July 2005, 22:43
Mansour poate pleca de la Poli pt 400 000 Euro!!!!!
Sursa:Sport Realitatea TV
Daca nici la pretul asta nu-l transferam inseamna ca situatia de la Steaua este mai mult decat complicata.
dargo
9th July 2005, 23:03
lulu...curca sta f bine unde e...Steaua re nevoie de o rezerva buna pt hamutovski...Pesici e perfect pt acest post..oricand dak hamu e accidentat poate apara cu brio...dak ar veni curca s-ar mai isca ink un scandal pentru postul de titular ...
stai tu linistit. Vine Pesici si vine hotarat sa fie titular !
Dani@Steaua4ever
9th July 2005, 23:48
transferam numa portari...doamne ce kkt.Kiar k am ajuns de rasu tuturor.Nu stiu dc mai ne amagim pe aici sa scriem k poate vine ala,al cumparam pala etc..cand situatia e clara.Gigi ajunge la PARNAIE dak mai face un transfer...nare absolut nici un ban ..doar terenuri care valoarea nu stiu cate mil de $ dar care in momentu de fata nu sunt bune de nimik k nu poate sa faka nici o combinatie absolut nimik pt k toti sunt cu okii pe el:(
Iar noi suporterii inca speram..dar ce sa faci..dak teai nascut stelist:)
zidane
10th July 2005, 11:42
ma daca a plecat Tudor nu ar trebui sa aducem un portar sde valoare apropiata?
mai ganditi putin ca daca pune vreun junior in poarta tipa tot stadionul
si ce portari a mai transfeerta Steaua de zici ca aducem numai portari? e cumva Enescu sau iacob portar si nu stiu eu bine?
Dani@Steaua4ever
10th July 2005, 12:52
stiu k trebuie sa aducem un portar odata cu plecarea lui tudor..dar asa k idee...suna aiurea!altii transfera atacanti,mijlocasi etc noi portari ...si cand era martin si hamu tot ziceau ba sa al transfere pe pesic ,ba pe stancioiu..aia era grija lor..ei nau vazut k a tre sa aduca un mijlocas odata cu PLECAREA lui dorinel ...
Macar o sa avem cei mai buni portari din divizia A :hamu si pesic:)
lulu66
10th July 2005, 12:57
da ma, dar un meci nu se castiga numai cu portari buni. prefer sa avem mijlocasi perfecti, atac si aparare deja avem.... si e rezolvata treaba. de radoi nu trece nimeni, deci nu ajung la portarul nostru ( :D ), iar in atac sunt oameni care ar putea da cateva goluri, cat sa stam linistiti, castigam => 23. ;)
dargo
10th July 2005, 13:14
stiu k trebuie sa aducem un portar odata cu plecarea lui tudor..dar asa k idee...suna aiurea!altii transfera atacanti,mijlocasi etc noi portari ...si cand era martin si hamu tot ziceau ba sa al transfere pe pesic ,ba pe stancioiu..aia era grija lor..ei nau vazut k a tre sa aduca un mijlocas odata cu PLECAREA lui dorinel ...
Macar o sa avem cei mai buni portari din divizia A :hamu si pesic:)
MM a zis ca va fi adus un mijlocas central din Divizia A. Vom vedea despre cine e vorba...
Dani@Steaua4ever
10th July 2005, 14:25
MM joaca fotbal cu ziaristii..dak facea vrun transfer era in Romania..nu la miute.Si oricum nu depinde de MM..k nu el da banii..ci de Gigi..
Si ce mijlocas din Divizia A sa transfere: prepelita e prea scump,T balan se duce la poli din cate am auzit,
MEREL_STEUA
10th July 2005, 14:31
Am vazut si eu ca MM a jucat cu ziaristii!!!Se are cu schemele!!! De ce nu joaca si el??? :grin: :grin: :grin:
dargo
10th July 2005, 14:35
MM joaca fotbal cu ziaristii..dak facea vrun transfer era in Romania..nu la miute.Si oricum nu depinde de MM..k nu el da banii..ci de Gigi..
Si ce mijlocas din Divizia A sa transfere: prepelita e prea scump,T balan se duce la poli din cate am auzit,
El a zis ca va face un transfer. Majoritatea transfreruilor se realizeaza prin fax si telefon. Evident ca dak e ceva, se va intoarce in Romania pt definitivare.
Dani@Steaua4ever
10th July 2005, 15:41
mai sutn 2 saptamani pana la meciul din UCL ...dar in fine ..inca astept mijlocasu ala minune al lui MM ...
Ana712
10th July 2005, 17:13
probabil unul fara contract...de care n-a auzit nimeni... :evil: :(
steaua22
10th July 2005, 17:37
Claudiu Răducanu la Ştiinţa? pe gsp asa scrie La partida amicală susţinută ieri de Universitatea, 1-2 cu Dacia Mioveni, a asistat şi fostul internaţional Claudiu Răducanu, care s-ar putea transfera în Bănie. "I-am propus să joace la Craiova, cred că va accepta, şi aşa e liber de contract", a declarat patronul grupării oltene, Adrian Mititelu. La rîndul său, "Clau-gol" a spus: "Am terminat-o definitiv cu Espanyol Barcelona, dar mai sînt în discuţii cu alte echipe din străinătate. Dacă nu se va concretiza nimic, e posibil să accept propunerea Craiovei" este liber de contract SA L IA STEAUA ,,clau goollll
Lupino_1957
10th July 2005, 21:01
Dupa 2 ani de pauza cred ca din Raducanu n-a mai ramas nimic. Mai bine sa nu vina, ca nu mai e nici tanar.
geoovy
10th July 2005, 21:24
la stirile de la protv a fost prezentata o declaratie a lui jiji, in care spune ca, campania de achizitii a Stelei in aceasta vara s-a incheiat...cica la echipa asta valoroasa, care a castigat campionatul si a batut valencia, i-a adus pe Iacob si Enescu (vedete, nu gluma) si l-a chemat inapoi pe Hamutovski si ca Steaua nu mai are nevoie de jucatori ... cred o uitat ca o plecat D.Munteanu si M.Tudor, Neaga care a adus puncte pretioase in turul campionatului fara de care nu mai aveam avansul de 5 pct in pauza de iarna...sustineti-l in continuare pe jiji ca faceti bine...:no: :cenzurat: :cenzurat: :cenzurat:
Dani@Steaua4ever
10th July 2005, 22:06
asta e ultimu an a lui Gigi la STeaua...deja incepe sa se contureze noul sezon plin de scandaluri a la marca gigi,esecuri ale ekipei etc.Oricum anu asta scapam de el!dar stiti ce o sa fie mai nasol...k odata cu plecarea lui va vinde 80% din ekipa k sa asi scoata investitia...aia o sa fie mai nasol ...dar asta e.
The Pretender
10th July 2005, 22:26
Daca rezultatele nu sunt pe masura asteptarilor suporterilor, eu spun ca Hitul noului sezon va fii : jiji, jiji, jiji LASA-NE, LASA-NE... ..........
Vorba lui Dani@Steaua4ever presimt ca va fii ultimul an al lui jiji la Steaua, daca nu ajunge la parnaie, va pleca silit de protestele care vor fii facute de suporterii.
Dani@Steaua4ever
10th July 2005, 22:27
mai bine sa se duca la parnaie ..de cat sa plece ..asa in parnaie nu cred k poate sa al vanda pe Radoi & co :D
Ed_T
10th July 2005, 23:31
Am auzit ca Raducanu se intoarce in Romania. De ce nu il luam noi?
dargo
10th July 2005, 23:37
Am auzit ca Raducanu se intoarce in Romania. De ce nu il luam noi?
Doamne am vazut un interviu cu ala... Sa nu-l mai prind in Ghencea. Atata minte mai au conducatorii...
Ed_T
10th July 2005, 23:38
da ce spunea?
dargo
11th July 2005, 00:05
da ce spunea?
nu stiu... era intrebat dak ar veni la Craiova park.
Ed_T
11th July 2005, 00:22
pai ce naiba, crezi ca vrea sa joace in B la Craiova in loc sa joace la echipa campioana?!!
Dani@Steaua4ever
11th July 2005, 02:27
inca un atacant terminat ..asta mai aveam acum nevoie.Nu vine ma raducanu la Steaua..sa fim seriosi..de fapt nu mai bine nimeni k maine al baga pe Gigi dupa gratii:)
Poate o fi MM milionar in $ si o face el transferurile:)
morpheus
11th July 2005, 09:25
Sa vina RAducanu la Steaua ca sigur gaseste Protasov loc pentru el in primul 11. In ultimul sezon la Steaua a luat titlul de golgeter. Ce daca rata exasperant de mult da si dadea goluri si dupa ce a plecat el nu am mai luat campionatu pana anu asta. Eun jucator bunce merita adus la Steaua.
dargo
11th July 2005, 11:20
pai ce naiba, crezi ca vrea sa joace in B la Craiova in loc sa joace la echipa campioana?!!
Nu mah, nici nu vreau sa vina in Ghencea.
ANTIDINAMO
11th July 2005, 11:22
bai frate sterge-ti threadul asta !
GG a zis ca nu mai vine nimeni la STEAUA !
zidane
11th July 2005, 11:23
MM spunea ca in Austria vor fi testati 2 mijlocasi centrali
GG a spus in gluma ca nu va mai face transferuri, eu sunt sigur ca va veni cel putin un jucator la echipa
lulu66
11th July 2005, 11:25
eu sunt sigur ca va veni cel putin un jucator la echipa
daaaa.... sigur..... vin, 2 mai mici.
stai linistit, ca nu mai vine nimeni:(
dargo
11th July 2005, 11:32
GG a spus in gluma ca nu va mai face transferuri, eu sunt sigur ca va veni cel putin un jucator la echipa
adevarul e ca transferurile le face MM si nu Gigi... Asa a fost si cu Protasov. Probabil ca exasperat de a fi intrebat de transferuri, jiji a raspuns in sictir: "Nu mai facem mah nici unul. Asta e lotul !!! "
ANTIDINAMO
11th July 2005, 11:35
bai frate singuri care mai pot veni la STEAUA sunt expirati ca Blocnotes , Stoica si altii ca ei !
greu fara cashcaval !
zidane
11th July 2005, 12:05
daaaa.... sigur..... vin, 2 mai mici.
stai linistit, ca nu mai vine nimeni:(
stau linistit pt. ca vom mai face un transfer si stiu asta din surse sigure :chinez:
va asigur :yup:
ANTIDINAMO
11th July 2005, 12:35
zidane vor fi doua : Raducanu + Stoica ca portar l-au adus pe Lungu de la juniorii STELEI ca e pe moca !
MIREL6RADOI
11th July 2005, 12:41
2 jucatori in proba?Mihai Stoica zicea ca STEAUA nu ia jucatori in proba :ntz:
zidane,daca tu zici ca mai vin 2 jucatori,surse sigure,a? :whistling
eusunt
11th July 2005, 12:45
zidane vor fi doua : Raducanu + Stoica ca portar l-au adus pe Lungu de la juniorii STELEI ca e pe moca !
Vine Ruben Barichelo ca nu mai merge in F1 si vine la Steaua.... hai mai sa fim seriosi ... cand vrei un strain este altceva dar daca vreti unul care a fost ori este in campionatul Romaniei eu zic ca mai intai dati unul afara din11 Stelei si apoi aduceti unul din Romania...
cine sa nu mai fie titular si cine este mai bun ca el? hai sa va vad scoateti unul din 11 Stelei care apoi nu va sta pe banca ca astia au cida pe banca de rezerva si vor pleca la CFR Cluj ca nu le place concurentza la Steaua...
daby
27th September 2005, 23:53
am ratat acum cateva sezoane un mijlocas si un atacant africani care au fost testati ..si dupa mine chiar erau buni
ANTIDINAMO
28th September 2005, 10:36
ar fi bine sa-l aducem pe Michael Schumacher ca nu mai e bun in formula 1 de cand s-a apucat de fotbal !
ar mai fi celebrul atacant Dananae de la craiova , portarul Curca de la rrapid 2 , atacantul Danalache de la otopeni (a marcat 2 goluri lui rrapid 2 in timp ce ECHIPA CAMPIOANA a marcat ZERO) .
sa nu uit febletea lui dargo luxanul : rezerva pesic de la vaslui !
#EffecT
28th September 2005, 11:03
am ratat acum cateva sezoane un mijlocas si un atacant africani care au fost testati ..si dupa mine chiar erau buni
Dupa tine erau buni,nu si dupa parerea domnnului mm
h1911
28th September 2005, 11:05
I-am vazut jucand si erau complet dezorientati in teren,mai ales mijlocasul...
ANTIDINAMO
28th September 2005, 11:44
ma voi vorbiti cumva despre senegalezii aia care au fugit cu tenesii + echipamentul ?
nicolita_16
28th September 2005, 11:47
aaaaa...n-ar fi bun un jucator strain la 3-4 milioane de euro?Tska moscova il are pe Carvalho..nu stiu cat a dat p el dar nu cred k prea mult..si e un jucator excelent...
h1911
28th September 2005, 12:01
Mi-aduc aminte ca CSKA Sofia avea un mijlocas foarte bun...nu mai stiu cum ii zice
ANTIDINAMO
28th September 2005, 12:03
nasco siraeev dar e la pensie de mult ...
sa incerce sa -l aduca pe zidane (nu moderatorul ) ca e in prag de pensie si poate il luam ieftinache !
daby
28th September 2005, 20:38
oricum ..africani si sud-americanii alearga cel mai mult asa ca nar fi rau sa aducem unu sau doi jucatori din aceste continente
Adrians
28th September 2005, 20:50
Am avut pe GSP un scurt dialog cu Andrei Vochin,cel mai bun ziarist sportiv din tara si in acelasi timp unul dintre cei mai adevarati suporteri stelisti.L-am rugat sa-mi spuna ce jucatori crede ca i-ar mai trebui Stelei pentru a deveni o echipa competitiva pe plan european si mi-a raspuns urmatoarele :
- un portar
- un fundas stinga.
- un mijlocas central de travaliu
- un mijlocas central tip playmaker care sa dribleze ca F.Dumitru in zilele bune.
- un mijlocas banda stinga cu viteza
- un virf care sa aiba caracteristicile lui Iacob.
- un virf gen Dica dar cu o viteza in plus.
L-am rugat sa intre pe siteul nostru.
ReyMysteryo
28th September 2005, 20:54
Degeaba ne batem noi gura cu ce jucatori sa luam.. pt ca pe Jiji nu-l intereseaza.. am vorbit tot campionatul trecut despre Bucur, Balan, Pascovici and CO si nici unu din astia nu a venit..
h1911
28th September 2005, 20:57
Am avut pe GSP un scurt dialog cu Andrei Vochin,cel mai bun ziarist sportiv din tara si in acelasi timp unul dintre cei mai adevarati suporteri stelisti.L-am rugat sa-mi spuna ce jucatori crede ca i-ar mai trebui Stelei pentru a deveni o echipa competitiva pe plan european si mi-a raspuns urmatoarele :
- un portar
- un fundas stinga.
- un mijlocas central tip playmaker care sa dribleze ca F.Dumitru in zilele bune.
Adica toata echipa mai putin fundasii centrali si Nicolita.Cred ca a uitat sa zica si de un fundas dreapta ca daca se accidenteaza Ogararu e dezastru.
dargo
28th September 2005, 21:59
oricum ..africani si sud-americanii alearga cel mai mult asa ca nar fi rau sa aducem unu sau doi jucatori din aceste continente
or sa vina
dargo
28th September 2005, 22:00
- un portar
- un fundas stinga.
- Edy Stancioiu
- ?
- Lazar
- ?
- Tibi Balan/Silviu Izvoreanu
- il avem deja pe Litu
- Oprita in forma maxima :D
dargo
28th September 2005, 22:01
Mi-aduc aminte ca CSKA Sofia avea un mijlocas foarte bun...nu mai stiu cum ii zice
Hristo Yanev
The Pretender
29th September 2005, 00:19
or sa vina
De unde sti?
-sincer, ma amuzau felul in care te numeau (dargoseala, mm) unii userii , dar dupa unele posturi ale tale, prea lasi impresia unui membru din interiorul clubului; ori vrei sa pari tu atotstiitor, ori....................................
balteanu_marius
29th September 2005, 00:57
Yanev il chema...da nu avem nici o sansa sa-l aducem...mai ales k CSKA Sofia e mult mai puternica dpdv financiar dekt noi!
Later edit: sorry dargo, n-am vazut ca i-ai raspuns tu
Wholigan
29th September 2005, 01:14
Hristo Yanev
Yanev nu era varf?
balteanu_marius
29th September 2005, 01:24
din cate stiu eu si sper sa nu ma insel era mijlocas stanga avansat...cum juca dica pe vremea lu piturca.
mansiz26
29th September 2005, 01:29
ce jucatori as vrea sa vina la noi....??
pai sa vedem....deco si schweinsteiger...!
asa ... am rezolvat ceva?....NU:)
ANTIDINAMO
29th September 2005, 11:54
daca tot luam numai jucatori liberi de contract si juniori merita incercati :Belodedici , Danut Lupu si Stoicikov .....
korkom
29th September 2005, 11:58
daca tot luam numai jucatori liberi de contract si juniori merita incercati :Belodedici , Danut Lupu si Stoicikov .....
La facut mishto nu ne intrece nimeni....
Spune si tu trei fotbalisti pe care i-ai vedea la Steaua(dar sa nu o iei iar la mishto cu nume de genul Ronaldinho,deco s.a.m.d.).
Chiar sunt curios sa iti vad preferintele ....
ANTIDINAMO
29th September 2005, 12:03
domne eu fac o campanie agresiva de mi-am ridicat in cap toti trepadusii pt urmatorii :
1 fundas stanga :Bazzi , Twaite
3 mijlocasi : Cocis , Lazar , Izvoreanu , Croitoru , Balan T
1 atacant :Tilinca
e bine ?
korkom
29th September 2005, 12:05
domne eu fac o campanie agresiva de mi-am ridicat in cap toti trepadusii pt urmatorii :
1 fundas stanga :Bazzi , Twaite
3 mijlocasi : Cocis , Lazar , Izvoreanu , Croitoru , Balan T
1 atacant :Tilinca
e bine ?
Este excelent dar si yo pot sa fiu acum catcotas si sa te intreb 'ce ai vazut tu la Twaite , la Bazzi'?
Pai daca ar veni astia la Steaua , Baciu ar deveni din nou titular!
ANTIDINAMO
29th September 2005, 12:09
punand in balanta valoarea si suma de transfer sau un posibil schimb !
Baciu este fundas central iar cei doi fundasi stanga ! sincer eu cred ca este bun de rezerva la STEAUA daca pleaca Radoi .
dargo
29th September 2005, 21:55
De unde sti?
-sincer, ma amuzau felul in care te numeau (dargoseala, mm) unii userii , dar dupa unele posturi ale tale, prea lasi impresia unui membru din interiorul clubului; ori vrei sa pari tu atotstiitor, ori....................................
sunt un simplu suporter informat.
ANTIDINAMO
30th September 2005, 10:14
off topic : dargo luxan mic nu mai fi domne modest ca te crede lumea ....
ce este rusine sa te cheme valeriu argaseala ?
on topic : ca sa avem rezultate trebuie sa intarim lotul in iarna cu cel putin 3-4 jucatori ! nu le mai spun numele ca deja sunt cunoscute ...
dargo
30th September 2005, 22:32
on topic : ca sa avem rezultate trebuie sa intarim lotul in iarna cu cel putin 3-4 jucatori ! nu le mai spun numele ca deja sunt cunoscute ...
off-topic: nu e rusine sa fi numit Valeriu Argaseala, mai ales dak in curand vei fi numit presedinte la Steaua. Dar cum eu nu sunt acea persoana...
on-topic: numele alea sunt parerea ta.
Suporteradevarat
1st October 2005, 00:06
Iata cei trei-patru jucatori:
1 Portar: Curca
1 fundas: Contra (dupa ce-i expira contractul de imprumut ar fi bine sa fie imprumutat si la Steaua)
1 mijlocas: Cocis
1 atacant: Tilinca
korkom
1st October 2005, 00:11
Contra nu are ce cauta la Steaua...este expirat...si oricum e sub Ogararu.
In rest sunt de acord cu tine.
Suporteradevarat
1st October 2005, 00:15
Contra nu are ce cauta la Steaua...este expirat...si oricum e sub Ogararu.
In rest sunt de acord cu tine.
Putin te contrazic in privinta cu Contra. El si compania la Getafe sunt pe locul 2 in Spania.
h1911
1st October 2005, 00:17
Mda n-ar fi rau Contra rezerva pentru Ogararu....eu zic ca mai trebuie un fundas dreapta,trei mijlocasi,un atacant si un portar...minim.
colonelu Voiculescu
1st October 2005, 10:42
-un fundas stinga
-un fundas central daca pleaca Radoi
-un mijlocas central care sa dea pase inainte
-un virf (stiu ca o sa-mi spuneti ca ii avem pe Dinita , Cristea , Oprita , Litu si Simion dar in afara de Iacob+Dica restul nu dau randament)
dargo
1st October 2005, 10:42
Contra e varza ca fundas dreapta. N-a stiut in viata lui ce e aia "faza defensiva". Nici macar in anul in care a iesit cel mai bun fundas dreapta din lume.
Apoi, reluam: Cocis nu poate veni la Steaua. S-a vb despre el insa s-au cerut 2-3 milioane, deci nu vine, asa ca sa discutam despre chestii cu adevarat posibile.
Curca - e bun, ramane de vazut.
Tilinca - nu, nu, nu si iarasi nu. Sa nu deviem iar in "e bun sau nu Tilinca". Nu e cu nimic mai talentat ca Tanasa de la Arges sau alti atacanti din Divizia A. Mai ales ca s-a format o impresie gresita. Vezi Doamne Iacob rateaza si ala nu. Fiti oameni buni seriosi. Uitati-va pe clasamentul de golgeteri daca va doare.
Tunarul
1st October 2005, 11:21
Ca fundas stanga ma gandesc la Pascovici de la Farul.Cred ca este cel mai bun din Romania pe acest post.Mijlocul este ranit serios mai ales in partea centrala.Acolo trebuie Steaua sa insiste.Ma gandesc la Alin Stoica si Catalin Munteanu,amandoi jucatori liberi de contract si cu foarte multa experienta in Europa.Ar fi interesant de vazut situatia lui Erik Lincar.Poate Radu Marginean de la Cluj,desi este accidentat.Iar in atac chiar nu stiu un jucator care sa joace in Romania pe care sa poti conta.
Tunarul
1st October 2005, 11:30
Dar am vazut niste jucatori foarte promitatori la campionatul mondial sub17.Sincer, peste ce este in Romania pe piata actuala.Ma gandesc la Carlos Vela de la mexicani(16 ani),nr 11 de la Costa Rica,atacanti peste Cristea,Dinita si poate chiar Oprita.Portarul Quesada ,tot costarican,merita vazut.
anghel iulia
1st October 2005, 11:35
Putin te contrazic in privinta cu Contra. El si compania la Getafe sunt pe locul 2 in Spania.
Contra la Steaua ? Ce sa faca ? Sa le faca bocanci stelistilor ? Ai vazut vreun meci pe cand "laura andresan" ( asa-i spuneau suporteri lui contra ) , juca la timisoara ? In afara de fumuri de vedeta era egal cu zero!
#EffecT
1st October 2005, 11:43
Dar am vazut niste jucatori foarte promitatori la campionatul mondial sub17.Sincer, peste ce este in Romania pe piata actuala.Ma gandesc la Carlos Vela de la mexicani(16 ani),nr 11 de la Costa Rica,atacanti peste Cristea,Dinita si poate chiar Oprita.Portarul Quesada ,tot costarican,merita vazut.
Tu i-ai vazut dar nu si cei din conducerea echipei,in scurt timp o sa vezi acesti jucatori la marile echipe ale lumii,uite daca vrei incearca sa inregisterezi o partida in care joaca remarcatii tai si trimte-o la jiji la birou poate s-o uita si o remarca si el vreun jucator :D...si cine stye poate unul din ei o sa joace la steaua in scurt timp
Dani@Steaua4ever
1st October 2005, 12:44
jiji a declarat k el nu se uite la fotbal la tv ..cika nui place..se uita doar cand joaca steaua..deci faxul ala mai bine i leai trimite lui mm:D
colonelu Voiculescu
1st October 2005, 12:59
Cica MM e mai nou manager general ! poate asta il va face sa fie activ in perioada de transferuri .
Adrians
1st October 2005, 13:23
- un portar
- un fundas stinga.
Astazi am continuat discutia cu Andrei si mi-a spus ca din punctul lui de vedere singurul jucator pe care l-ar vede la Steaua este Pascovici.Deoarece absolut toti sint umflati si sumele cerute sint mult peste valoarea lor reala,el ar merge pe varianta unor jucatori de afara,care in eventualitatea unui
scouter bun si corect ar fi net peste ce se afla in tara.
Sincer sa fiu si eu sint adeptul acestei variante,care pe linga beneficii imediate pt.echipa ar duce si la scaderea preturilor jucatorilor din tara.
dargo
1st October 2005, 17:13
Astazi am continuat discutia cu Andrei si mi-a spus ca din punctul lui de vedere singurul jucator pe care l-ar vede la Steaua este Pascovici.Deoarece absolut toti sint umflati si sumele cerute sint mult peste valoarea lor reala,el ar merge pe varianta unor jucatori de afara,care in eventualitatea unui
scouter bun si corect ar fi net peste ce se afla in tara.
Sincer sa fiu si eu sint adeptul acestei variante,care pe linga beneficii imediate pt.echipa ar duce si la scaderea preturilor jucatorilor din tara.
Pai tocmai, vor veni straini, asa gandeste si conducerea, sau asa lasa de inteles.
Sincer, eu nici pe Pascovici nu-l vad la Steaua.
toshy
1st October 2005, 18:16
Jucatorii de Steaua: C lazar , Prepelita, Mazilu , PAscovici , Todoran, T BAlan; Cocis daca lar aduce ar fi extraordinar - shi ma este unu tanar Guarin ca strain de prin bulgaria parca e super jucatoru joaca pe partea central dreapta shi lar suplimenta perfect pe Dorinel
FATAluiMIREL6RADOI
1st October 2005, 19:56
Ash vrea sa se reintoarca Neaga...
Adrians
1st October 2005, 20:36
Pai tocmai, vor veni straini, asa gandeste si conducerea, sau asa lasa de inteles.
Sincer, eu nici pe Pascovici nu-l vad la Steaua.
Totalmenete de acord cu aceasta idee,mai ramine doar ca acest proiect sa devina realitate.Exceptindu-l pe Neaga,pe care mi l-as dori ENORM inapoi,prin div.A,avem doar sperante sau jucatori facuti vedete doar de niste ziaristi
idioti sau platiti pt.asa ceva.O eventuala avansare in primavara europeana ar insemna jocuri multe,oboseala,accidentari etc si cu lotul actual nu facem fata,riscind sa pierdem si campionatul si sa ne facem si de ris in Europa.
Dani@Steaua4ever
2nd October 2005, 15:44
cred k in tur nu o sa avem probleme cu lotul actual..ma refer la oboseala etc.Problemele vor aparea in retur..la fel cum sa intamplat si anu trecut...dar sper k la iarna sa ne intarim cu cativa jucatori.EU unul nu cred k o sa aducem straini...tot romani o sa aduk MM..
dargo
2nd October 2005, 23:25
cred k in tur nu o sa avem probleme cu lotul actual..ma refer la oboseala etc.Problemele vor aparea in retur..la fel cum sa intamplat si anu trecut...dar sper k la iarna sa ne intarim cu cativa jucatori.EU unul nu cred k o sa aducem straini...tot romani o sa aduk MM..
Pai tocmai MM e ala care zice de straini, nu jiji sau altcineva :D
ANTIDINAMO
3rd October 2005, 09:19
domnu dargo pot sa-mi dau si eu cu parerea ? multe succese in noua functie de la club !
ne trebuie un fundas stanga : Twaite
mijloc : Croitoru +Lazar + Balan T
ar fi bine daca s-ar incerca aducerea unor sudamericani !
despre Tilinca stiti deja parerea mea !
domnu dargo ar fi bine sa incercati aducerea lui pesic ca al 6-lea portar ....
ANTIDINAMO
4th October 2005, 11:38
dupa meciul cu bacaul cred ca este clar avem deja un jucator acontat din iarna :Croitoru !
h1911
4th October 2005, 11:55
Domle sa-l aducem pe Tomi Petrescu se pare ca e un jucator bun,e si tanar...da cred ca e si scump :(
alex80
4th October 2005, 14:09
dupa meciul cu bacaul cred ca este clar avem deja un jucator acontat din iarna :Croitoru !
Sa speram ca Gigi l-a observat si el , Croitoru ar trebui sa fie prima optiune a Stelei, chiar daca "coincidenta"..e bacauan
ANTIDINAMO
4th October 2005, 15:59
daca ii aduce pe Balan & Lazar Croitoru si Twaite NU NE MAI BATE NIMENI !
JustMe
4th October 2005, 16:47
daca ii aduce pe Balan & Lazar Croitoru si Twaite NU NE MAI BATE NIMENI !
Tot ce se poate dar oare in afara de Croitoru pe ceilalti ii aduce???
ANTIDINAMO
4th October 2005, 16:54
de Lazar s-a scris ca ar fi deja rezolvat ...
dargo
4th October 2005, 22:09
de Lazar s-a scris ca ar fi deja rezolvat ...
Asta n-o cred. Nici de Croitoru nu sunt sigur. De restul nici atat.
AssAsin0
5th October 2005, 07:53
Croitoru joak f bine ... ati vazut ce slalomuri facea .. e genul de mijlocas care trebuie stelei , e si loial nu a vrut sa dea gol stelei :)) , mai este si Tibi Balan pe acelasi post ar face concurentza , iar Lazar vad ca din nou confirma la Sportul ...
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.