View Full Version : Cosmin Olaroiu
Gruppo Aparte
28th November 2005, 14:21
Olaroiu -fiul pierdut al Stelei se pare ca se va intoarce acasa. Mie unul imi pare bine...si nuprea. Sicer il vreau pe Laca in iarba, dar daca e sa fie Olaroiu...atunci sa fie. Nu comentez. Sper sa comfirme insa, nu ca data trecuta. Succes oli daca e sa te intorci. Voi ce parere aveti? :romania:
JustMe
28th November 2005, 14:32
Olaroiu -fiul pierdut al Stelei se pare ca se va intoarce acasa. Mie unul imi pare bine...si nuprea. Sicer il vreau pe Laca in iarba, dar daca e sa fie Olaroiu...atunci sa fie. Nu comentez. Sper sa comfirme insa, nu ca data trecuta. Succes oli daca e sa te intorci. Voi ce parere aveti? :romania:
Eu sper sa nu plece Protasov.... Dar daca totusi pleaca zic sa ii dam o sansa si la Oli. Sa nu uitam ca nici la Protasov si nici la Zenga nu le-am dat vreo sansa inainte sa fie antrenori la Steaua si totusi au facut o treaba super
cora20
28th November 2005, 14:49
Olaroiu este un antrenor bun si il prefer pe el decat pe Dan Petrescu,dar daca se intampla ca data trecuta cand a venit la Steaua, si nu va fi lasat de conducere sa-si faca treaba, atunci mai bine nu mai vine.
Adrians
28th November 2005, 14:54
Data trecuta a fost lucrat de Piti si de jucatorii loiali lui.Nu uitati ca Mirel l-a regretat si il considera cel mai bun antrenor roman.La fel si Andrei Vochin.Sa speram insa ca Oleg nu va pleca.
andrei_vs_25rn
28th November 2005, 15:03
dak ar pleca Oleg acum.. nush ce se va intampla.. nu e bine , mai ales acum cand trebu' sa ne calificam in primavara europeana, campionatu'.. chiar dak cu Protasov am ratat UCL ... nu cred ca echipa are nevoie de un "soc" acum.. pt ca nu e criza la Steaua... nu vad bine treaba asta cu jucatu' de-a antrenorii .. dar dak e sa vina Oli, sa dea Domnul sa faca treaba buna!
h1911
28th November 2005, 15:17
Incredibil nici n-a plecat Protasov si deja unii se bucura de venirea lui Olaroiu,un antrenor mediocru dat afara de la poli..da pentru noi e bun nu?Iancu are dreptate olaroiu nu are mentalitate de invingator.Mai bine Petrescu..care trebuie sa sarute steagul Stelei in timp ce sta in noroi pe steagul rrapidului :D
Clujeanu`
28th November 2005, 16:19
oleg a facut treaba buna,dar dak vrea sa plece nu putem face nimic(doar sa-i luam banii).
ingerash_negru
28th November 2005, 16:35
io nu vreau sa vina oli la steaua! nu-mi place! adica nu a mers la poli si vine la noi??
el oricum ne-a refuzat in vara! acum sa vina asa...ca n-are job?? neeeah!
:-x
@ sa ramana oleg sau sa vina WALTER!!
JustMe
28th November 2005, 16:40
Se pare ca nimeni nu poate sa il faca pe Protasov sa se razgandeasca. Nici prietenul lui care e antrenor secund nu a reusit (GSP). Asta e... Life goes on!!!
Ir3aL^
28th November 2005, 16:47
Prea v-ati grabit cu topicul asta...asteptati sa vedem ce hotaraste intai....nu vi se pare aiurea sa vorbesti de alt antrenor cand inca este la echipa unul?
miki_stelista
28th November 2005, 16:47
Mi se pare normal ca Protasov sa vrea sa plece la echipa lui de suflet, care am inteles ca se afla in momente grele. Prin asta dovedeste ca e un om de mare caracter. Cat despre plecarea lui...doar nu se va sfarsi lumea daca pleaca Protasov! As fi suparata daca ar pleca la o echipa din cine stie ce colt al lumii, dar pleaca la echipa la care l-a consacrat. Iar Olaroiu...eu zic ca are nevoie de sprijin din partea suporterilor! Aduceti-va aminte ca nici cu Protasov nu prea ne placea, si ne-a demonstrat ca are valoare! Nu trebuie comparate rezultatele de la Poli cu cele pe care le va avea (eventual...) la Steaua. Aici exista mentalitate de invingator, jucatorii au valoare, sunt ambitiosi, isi doresc castigarea campionatului...pe cand jucatorii lui Poli abia au scapat de retrogradare si, hop, s-au trezit ca vor campionatul si liga campionilor! S-ar putea ca Olaroiu sa faca treaba buna la Steaua... Trebuie sa-i dam si lui o sansa! (daca intr-adevar va pleca Protasov, desi nu prea as vrea..)
Gruppo Aparte
28th November 2005, 16:52
Incredibil nici n-a plecat Protasov si deja unii se bucura de venirea lui Olaroiu,un antrenor mediocru dat afara de la poli..da pentru noi e bun nu?Iancu are dreptate olaroiu nu are mentalitate de invingator.Mai bine Petrescu..care trebuie sa sarute steagul Stelei in timp ce sta in noroi pe steagul rrapidului :D
Metre, mai gandeste-te putin. Poli care castiga acum 2 meciuri consecutive e facuta de Olaroiu ...nu de Hagi.....sunt aceeasi jucatori. Daca Oli ramanea erau rezultate, insa cei de la timisoara nu au avut rabdare. oli la Steaua gaseste o echipa capabila sa se bata cu orice echipa din Europa(nu exagerez..nu am zis ca am si castiga..dar nu ne-am face de rusine). Treaba e ca acum o sa vedem (daca vine) adevarata valoare a lui Oli. acum pe drept...de ce sa nu recunosc...nici eu nu prea il vreau pe Oli...dar hai sa nu ii taiem capul inainte..cum am facut cu Zenga.
Fabio Leandro
28th November 2005, 16:57
Olaroiu e pilaf...stiu eu de ce le place jucatorilor de el...am mai spus...pt ca Olaroiu e tovarasu' lor cel mai bun. Data trecuta cand a fost la Steaua juca tenis de picior cu Neaga la vestiare, pe ritmuri de manele. E normal ca jucatorii sa-l iubeasca.
Dani@Steaua4ever
28th November 2005, 17:01
asta e vine olaroiu sa speram k o sa aduca si niste jucatori buni si inainte cu el..vrem nu vrem..bun prost asta e.
Fabio Leandro
28th November 2005, 17:07
Pentru mine marele paradox ar fi ca jocul Stelei sa se schimbe in bine...ca si-asa ma minunam cat de bine joaca. Hai sa fim seriosi, Steaua joaca prea bine, Olaroiu nu o poate face sa joace mai bine...mai ales cu vestejitul ala de stil italian care se potriveste ca nuca-n perete cu stilul brevetat de Lacatus, Iordanescu, Boloni si ceilalti. Acum cand Steaua si-a regasit stilul ofensiv, asta care i-a consacrat pe vitejisti, s-a bagat Dnepr...Protasov ar trebui sa se gandeasca si la cariera lui. Steaua este o rampa de lansare spre fotbalul occidental cu mult mai bine cotata, decat Dnepr...ma rog, nu-l pot acuza totusi. Ar fi pacat.
Dani@Steaua4ever
28th November 2005, 17:09
se duce acasa,are salariu mult mai mare,asa vrea familia...ce putem sa zicem mai mult?sa ai multumim si sa speram k pleaca lasand ekipa calificata in primavara europeana si pe 1 lok in campionat.dak vine oli si strica toate astea atunci mai discutam.
Adrians
28th November 2005, 17:22
Daca Oli vine la Steaua voi credeti ca nu i se va cere de catre conducere si jucatori sa
continue pe linia Oleg ? Asa cum Oleg a preluat de la Walter o aparare beton si doar a lucrat de la mijloc in sus,la fel si Oli - care este baiat inteligent - doar va lucra acolo unde echipa inca mai scirtie.Care antrenor este nebun sa schimbe ce este bun ?
Fabio Leandro
28th November 2005, 17:30
Daca Oli vine la Steaua voi credeti ca nu i se va cere de catre conducere si jucatori sa
continue pe linia Oleg ? Asa cum Oleg a preluat de la Walter o aparare beton si doar a lucrat de la mijloc in sus,la fel si Oli - care este baiat inteligent - doar va lucra acolo unde echipa inca mai scirtie.Care antrenor este nebun sa schimbe ce este bun ?
Ar fi bine sa fie cum zici tu, mi-e teama insa de diferenta de abordare umana, daca intelegi la ce ma refer, mi-e teama de mentalitatea si de prostia romaneasca si imi va fi dor de Protasov, atat de antrenor cat si de omul Protasov...si recunosc ca il voi regreta mai tare decat pe Walter.
kpr4x
28th November 2005, 17:32
Olaraiu este un foarte bun prieten al echipei .. nu uitati cuvintele lui Radoi .. care spunea ca Oli a fost cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodata .. deci Oli te asteptam .. si nu doresc alt antrenor ..cum ar fi dan Petrescu care stim noi cum pupa steagul ciorilor .. no Petrescu !!! chiar doreste omu sa paraseasca Romania ..de ce sa ai acordam noi o sansa lui .. care nu este pregatit sa antreneze Steaua ( la insistentele lu baciu ala de gica popescu .. tot el la facut pe Hagi sa nu vina la noi ,si acum dorea sprijin la alegeri ..)
Olaroiu cel mai potrivit antrenor din Romania la ora actuala ..daca nu se gandesc la altul din strainatate .. cea ce eu unul ami doresc alt antrenor strain ..
oricum succes Oleg Protasov si Steaua la meciul cu Halmstad ..
colonelu Voiculescu
28th November 2005, 18:04
Nu am o parere prea buna despre Olaroiu .
Steaua_rap
28th November 2005, 18:10
Dupa o analiza mai aprofundata, cred ca ar trebui sa ii dam si lui Olaroiu a sansa cum iam dat si lui Zenga si lui Oleg...tineti minte cand a venit Protasov, toti de indoiam de performantele pe care e va face la STeaua...si cred ca OLi va face tot posibilul sa demonstreze ca a meritat sal aleaga pe el pt onoarea de a fi antrenorul Stelei :romania:...`OM trai si `om vedea! :yes:
MIREL6RADOI
28th November 2005, 18:21
Of,Doamne,cu ce ti-am gresit...?!de ce ne pedepsesti cu olaroiu?Zenga!ale ale ale!
KosmyN
28th November 2005, 18:23
Sincer, nu cred ca Oli va avea rezultate.
Nu prea se descurca cu jucatorii valorosi, cu personalitate, individualitatile.
Eu unu l-as vrea pe Cartu, dar nu e adeptul sistemului 4-4-2
colonelu Voiculescu
28th November 2005, 18:24
Daca pleaca Oleg , Olaroiu e in proportie de 99,99% noul antrenor . Adica e naspa !
Daca nu vrea Olaroiu , desi ma indoiesc , suntem ca in vara care a trecut, adica in pom . Dar poate mai aduce MM vreun antrenor bun ...
cr(:)s_tina13
28th November 2005, 18:25
Dupa o analiza mai aprofundata, cred ca ar trebui sa ii dam si lui Olaroiu a sansa cum iam dat si lui Zenga si lui Oleg...tineti minte cand a venit Protasov, toti de indoiam de performantele pe care e va face la STeaua...si cred ca OLi va face tot posibilul sa demonstreze ca a meritat sal aleaga pe el pt onoarea de a fi antrenorul Stelei OM trai si `om vedea!
pey dak o sa antreneze oli Steaua...n-avem ce-i face..tre sa-i dam sanse.. :sad: ...numai k e trist k de-abia se linistise situatia...shi Oleg perea sa se acomodeze shi el :confused:
io speram totusi sa fie doar o smecherie de-a presei..dar se pare k se-ngroasa gluma...
in fine...sa speram k o sa fie bine :fotbal: shi campioana noastra n-o sa mai aiba probleme d genul asta in continuare..Forza STEAUA!!
Ir3aL^
28th November 2005, 18:27
De la un timp au tot inceput sa se schimbe antrenorii ingrijorator de des dintr-un motiv sau altul...e trist ce se intampla...sa speram ca va reusi sa continue munca lui Oleg....si sa aiba aceleasi rezultate bune...vom trai si vom vedea..
colonelu Voiculescu
28th November 2005, 18:31
Bine ca l-am tinut pe Pitigoiul cel mediocru 4 ani jumate . Noi schimbam antrenorii cand echipa e pe primul lor . Stia Piturca ce stia de era tot timpul pe locul 2 dupa Dinamue
Fabio Leandro
28th November 2005, 18:38
De la un timp au tot inceput sa se schimbe antrenorii ingrijorator de des dintr-un motiv sau altul...e trist ce se intampla...sa speram ca va reusi sa continue munca lui Oleg....si sa aiba aceleasi rezultate bune...vom trai si vom vedea..
Asa e...important ar fi sa se continue pe aceeasi linie, adica un stil ofensiv si totodata eficient...lucru destul de rar, pe care insa l-a reusit Oleg. Steaua joaca bine, face spectacol de multe ori, iar atunci cand peirde o face datorita ghinionului sau a arbitrilor. Rar se intampla sa joace slab. Cand era Piti la echipa, se intampla rar sa joace bine. Cu Zenga si Protasov a fost altceva...repet, Protasov parca e de pe alta planeta. Daca tot pleaca ar fi frumos sa lase echipa calificata in primavara si pe primul loc in campionat, iar daca vine Oli, sper sa nu mai aduca jucatori cu el si sa joace in aceeasi formula in care joaca acum...dar parca vad ca incepem sa ne bazam iar pe aparare, parca-i vad iar rezerve pe Bostina, pe Nesu.
Fabio Leandro
28th November 2005, 18:44
Bine ca l-am tinut pe Pitigoiul cel mediocru 4 ani jumate . Noi schimbam antrenorii cand echipa e pe primul lor . Stia Piturca ce stia de era tot timpul pe locul 2 dupa Dinamue
Foarte corect.
Daca era Oleg la nationala, nu ar fi tinut cont de disputele personale cu Radoi, Pancu si altii, ar fi tinut cont de interesul echipei...defapt nici nu cred ca ar fi existat dispute personale avand in vedere caracterul de nota 10 al lui Oleg.
Si cand era la Steaua, Piti dadea jucatorii buni afara...Vladoiu ne-ar fi prins bine la vremea aia. Asa sunt romanii nostri, au niste fixuri de care nu pot scapa. Sunt complexati...poate o fi Oli exceptia de la regula.
fiara7
28th November 2005, 21:35
si parca vad ca dupa ce Olaroiu compromite campionatu asta, Jiji il aduce inapoi pe Piturca :wallbash: :wallbash:
Dani@Steaua4ever
29th November 2005, 00:20
asta tare sa vina piturca inapoi..dak nu merge cu oli o sa aduca iar unu strain..om trai si om vedea..eu unul sper k oli sa fak treaba buna si sa aduca in ghencea niste jucatori buni .
LACATUS
29th November 2005, 00:39
Am mai spus,eu sper sa ramana Oleg.Daca nu,eu l-as vrea pe Laca,dar adevarul e ca si oli mai merita o sansa dupa cum a fost indepartat data trecuta.
ULTRA BOY
29th November 2005, 00:53
Eu unu nu il vreau pe Oli .LACA ar fi cel mai potrivit doar daca pleaca OLEG.
Oli a mai fost si va aduceti aminte ce rezultate am avut deci....
dax
29th November 2005, 01:14
Cu Oli am pus-o mai rau ca poli. Iar stam cu fundu-n poarta si facem ori 1-0, ori 0-0, ori luam bataie. Dar mai mult egaluri si infrangeri. Oli e baiat bun, dar nu e antrenor. Pacat.
Dar de ce o pleca Protasov ? S-a plictisit asa de repede de berbecali ? Noi suntem sictiriti de berbecali pana in maduva oaselor. Daca cu bugetul lui Poli n-a prea facut mare branza in campionat, ce va face la Steaua oare ? Ca a mai fost si numai rau ne-a fost !!!
amarildo
29th November 2005, 01:52
Voi care il priviti cu ochi buni pe Oli nu aveti treaba cu fotbalul. Injurati-ma dar asta e adevarul!
Oleg este un profesionist desavarsit, un bun psiholog (ceea ce conteaza poate mai mult decat antrenoratul in sine), impune respect ceea ce este foarte important in fotbal si mai ales la romani, se vede ca stie ce sa ceara fiecarui jucator si cum sa isi joace rolul in meci.
Oleg a "citit" echipa si reusit sa imprime un stil de joc senzational in doar cateva luni!
Nu mai spus ca este un gentleman.
Mie unu, imi face greata isteriile lui Oli care macar daca ar fi acoperite de competenta.
Oli nu are nici un sfert din calitatile lui Oleg.
Apelez la imaginatia voastra...: Cum credeti ca ar fi jucat Poli cu Oleg in locul lui Olaroiu?!
Pe lumea asta sunt 2 tipuri de antrenori: unii care au capacitatea sa intre in simbioza cu jucatorii(Oleg, Mourinho, poate Lucescu, etc...) si al 2-lea tip, cei mediocri(extrem de multi printre care si Olaroiu, parerea mea) care chiar daca au 7 scoli de fotbal nu au capacitatea psihologica si pedagocica a celor dintai.
Daca din pacate Oleg va pleca, Steaua va avea nevoie tot de un antrenor strain!
Nu spuneti Zenga, pentru ca Zenga are o slaba putere de caracter. Nu mai spun stilul de joc care il impune echipei.
Noi nu suntem nici italieni nici englezi, noi suntem "vitezisti"!
Ma repet avem nevoie de antrenor strain si important, sa fi fost atacant, deoarece acesta dobandeste agresivitatea "profesiei" anterioare, cea de atacant. Iar acest lucru se muleaza perfect la Steaua. Exemple de antrenori-atacanti?...Cruyff, Rijkaard, si bine'nteles Oleg :)
Si ultimul lucru...scarba imi este de conducere care nu este in stare pastrarea celui mai bun transfer in ultimi 15 ani!!! (poate al 2-lea dupa Radoi)
....urat joc al puterii il face gigi...un om cu bani dar de fapt fara bani...urat
Qoss
29th November 2005, 02:02
Si ultimul lucru...scarba imi este de conducere care nu este in stare pastrarea celui mai bun transfer in ultimi 15 ani!!! (poate al 2-lea dupa Radoi)
La inceputul sezonului toate lumea zicea ca Steaua a esuat in campania de achizitii, ca Iacob ar fi cea mai importanta achizitie, dar si parerea mea este ca aducerea lui Protasov a reprezentat cea mai buna investitie a sezonului. Pacat ca cei de la conducere nu fac nimic pentru a-l pastra. Mare pacat!
r0bb3n
29th November 2005, 05:20
Voi care il priviti cu ochi buni pe Oli nu aveti treaba cu fotbalul. Injurati-ma dar asta e adevarul!
Oleg este un profesionist desavarsit, un bun psiholog (ceea ce conteaza poate mai mult decat antrenoratul in sine), impune respect ceea ce este foarte important in fotbal si mai ales la romani, se vede ca stie ce sa ceara fiecarui jucator si cum sa isi joace rolul in meci.
Oleg a "citit" echipa si reusit sa imprime un stil de joc senzational in doar cateva luni!
Nu mai spus ca este un gentleman.
Mie unu, imi face greata isteriile lui Oli care macar daca ar fi acoperite de competenta.
Oli nu are nici un sfert din calitatile lui Oleg.
Apelez la imaginatia voastra...: Cum credeti ca ar fi jucat Poli cu Oleg in locul lui Olaroiu?!
Pe lumea asta sunt 2 tipuri de antrenori: unii care au capacitatea sa intre in simbioza cu jucatorii(Oleg, Mourinho, poate Lucescu, etc...) si al 2-lea tip, cei mediocri(extrem de multi printre care si Olaroiu, parerea mea) care chiar daca au 7 scoli de fotbal nu au capacitatea psihologica si pedagocica a celor dintai.
Daca din pacate Oleg va pleca, Steaua va avea nevoie tot de un antrenor strain!
Nu spuneti Zenga, pentru ca Zenga are o slaba putere de caracter. Nu mai spun stilul de joc care il impune echipei.
Noi nu suntem nici italieni nici englezi, noi suntem "vitezisti"!
Ma repet avem nevoie de antrenor strain si important, sa fi fost atacant, deoarece acesta dobandeste agresivitatea "profesiei" anterioare, cea de atacant. Iar acest lucru se muleaza perfect la Steaua. Exemple de antrenori-atacanti?...Cruyff, Rijkaard, si bine'nteles Oleg :)
....urat joc al puterii il face gigi...un om cu bani dar de fapt fara bani...urat
Perfecta dreptate ai frate. Oli e un antrenor mediocru , iar Oleg e fenomenal ce sa mai.. Antrenorii straini care ar putea veni la noi..stiu ca albanezii au un antrenor bun german , cu cat poate sa-l plateasca federatia albaneza..trebuie cautati..in nici un caz sa nu vina Oli ! Huaaa
Dani@Steaua4ever
29th November 2005, 07:58
nai cum sa gasesti asa intro saptana 2 antrenor strain etc ...oli era liber,prieten cu gigi asta e..cred k o sa fak treaba buna..dak mai transfera inca 2 3 jucatori de valoare io zik k nar trebui sa avem probleme in retur cu lotul actual...
colonelu Voiculescu
29th November 2005, 09:44
Conducerea are timp pina la inceputul lui ianuarie sa caute un nou antrenor , preferabil strain
Olaroiu nu este de noi .
khelu
29th November 2005, 09:52
>robben, qoss si amarildo sunt curios ce pareri ati avut atunci cand a venit Protasov, dupa ce refuzasera regele (Hagi), bursucul (Petrescu) si Oli...ati fost tot la fel de acizi?...Plecase Zenga, un antrenor foarte iubit dar pe care il suspectez ca echipa (jucatorii) de la STEAUA l-a facut mare antrenor (la Steaua Rosie nu face furori, sa fim seriosi) si venea un "[...]"rus" necunoscut"...
>In primul rand STEAUA nu e poli (fosta AEK)...bine-nteles ca nici Oli nu e Protasov, dar dati-i credit macar 2 luni din retur ca sa va convinga ce?"ca echipa STELEI e cea mai buna", in fond, nu ca el e mare antrenor...si daca nici lui Oli ca stelist adevarat nu i se mai acorda credit deloc, atunci sa "migram" cu totii in cautare de antrenori valorosi pe la alte neamuri...
>"nu dati cu bata inainte sa stiti cine e vinovatul", e o vorba preferata de-a mea pe care o voi adapta..."nu dati cu bata daca nu stiti de ce se face vinovat"...pentru ca poli, o echipa plina de "talente" si de conducatori "rabdatori" nu e deasupra noastra in clasament???...sau pentru ca a mai fost la STEAUA si nu a facut "mare branza"?...nu uitati spusele lui Radoi, pe care vad ca-l apreciati:"cel mai bun tehnician cu care am lucrat a fost Oli..."
>nu inteleg cuvantul scarba, fata de "isteriile" lui Oli...cred ca va ajung degetele de la o mana pentru a le enumera...mie cel putin imi trebuie unul:atunci cand l-a luat "valul" si a declarat dupa meciul cu noi, din turul asta, ca echipa lui a jucat mai bine decat STEAUA...parerea lui de antrenor al lui poli...
>parerile despre un om se mai schimba pe parcurs, dar nici sa te schimbi de la o extrema la alta, parca nu e chiar moral, ba chiar, se aseamana cu comportamentul unei cu#ve...nici o referire la cei de pe forum, ci la suporteri in general...si deci, voi acuzandu-l in halu' asta nu mai aveti dreptul, veti fi privati de bucuria de a striga pe stadion numele lui dupa ce va duce echipa...mai sus decat a dus-o Zenga, anu' trecut in uefa...
>P.S.:REGRET foarte mult plecarea lui Protasov, mare antrenor si om in acelasi timp, ASTEPT venirea noului antrenor...va fi OLI?
--iata si o surpriza neplacuta din parte colonelului Voiculescu...--
colonelu Voiculescu
29th November 2005, 10:00
Asta e parerea mea ... Olaroiu nu pare a fi antrenor pt o echipa cu pretentii cum e Steaua . A mai fost la noi , a fost si la Timisoara si nu a rupt gura tirgului
MIREL6RADOI
29th November 2005, 10:02
>robben, qoss si amarildo sunt curios ce pareri ati avut atunci cand a venit Protasov, dupa ce refuzasera regele (Hagi), bursucul (Petrescu) si Oli...ati fost tot la fel de acizi?...
>In primul rand STEAUA nu e poli (fosta AEK)...bine-nteles ca nici Oli nu e Protasov, dar dati-i credit macar 2 luni din retur ca sa va convinga ce?"ca echipa STELEI e cea mai buna", in fond, nu ca el e mare antrenor...si daca nici lui Oli ca stelist adevarat nu i se mai acorda credit deloc, atunci sa "migram" cu totii in cautare de antrenori valorosi pe la alte neamuri...
>"nu dati cu bata inainte sa stiti cine e vinovatul", e o vorba preferata de-a mea pe care o voi adapta..."nu dati cu bata daca nu stiti de ce se face vinovat"...pentru ca poli, o echipa plina de "talente" si de conducatori "rabdatori" nu e deasupra noastra in clasament???...sau pentru ca a mai fost la STEAUA si nu a facut "mare branza"?...nu uitati spusele lui Radoi, pe care vad ca-l apreciati:"cel mai bun tehnician cu care am lucrat a fost Oli..."
..--
sa-i dam 2 luni de proba la STEAUA?are u crazy?In primele 6 etape se joaca campionatul,avem mec cu poli aek si dinamo...+ 1/16 cupa uefa!
Lui olaroiu i-a fost dat credit de catre jiji...rezultat:cel mai slab start de campionat in ultimii 30 de ani...daca ramanea pana la sfarsitul campionatului,aveam acelasi destin precum craiova!
Sa-l compari pe nimeni in drum aka olaroiu cu Protasov..e o nebunie curata!Nu exista nici un termen de comparatie intre cei 2!Protasov wins by KO! ;) Lui Protasov,cei mai sceptici nu i-au dat credit,pt ca nu stiau cel poate capu...insa cu olaroiu m-am lamurit ce "valoare" de antrenor are olaroiu...Cel mai bine un antrenor strain sau cartu!:)
Neata 2 all!
colonelu Voiculescu
29th November 2005, 10:12
Protasov , inainte sa vina la noi , castigase campionatul in Grecia .
In acest moment nu cred ca ne permitem experiente . Il prefer oricand pe Cartu lui Olaroiu
khelu
29th November 2005, 10:14
sa-i dam 2 luni de proba la STEAUA?are u crazy?In primele 6 etape se joaca campionatul,avem mec cu poli aek si dinamo...+ 1/16 cupa uefa!
Lui olaroiu i-a fost dat credit de catre jiji...rezultat:cel mai slab start de campionat in ultimii 30 de ani...daca ramanea pana la sfarsitul campionatului,aveam acelasi destin precum craiova!
Sa-l compari pe nimeni in drum aka olaroiu cu Protasov..e o nebunie curata!Nu exista nici un termen de comparatie intre cei 2!Protasov wins by KO! ;) Lui Protasov,cei mai sceptici nu i-au dat credit,pt ca nu stiau cel poate capu...insa cu olaroiu m-am lamurit ce "valoare" de antrenor are olaroiu...Cel mai bine un antrenor strain sau cartu!:)
Neata 2 all!
>MIREL6RADOI...frumos ce ai scris de Cartu...antrenor bun e adevarat, cu state vechi in acest domeniu si cu rezultate "exceptionale" pe la echipe mediocre...Dar, oare nu apare si o intrebare ina cazul lui , cum apar la Oli mai multe?..Este el bun pentru STEAUA?...stilul lui, care este unul cu totul special ["sorinacio"] este potrivit acum? pentru noi?...
>daca jucam cu dinamue ce? sau cu poli?...de cine am ajuns sa ne temem!!!...RUSINICA!!!
colonelu Voiculescu
29th November 2005, 10:19
Nici stilu lui Cartu , nici cel a lui Olaroiu nu este ceea ce isi doresc suporterii . Noua ne place stilu Oleg !
Intre Cartu si Oli , il prefer pe primul . E o parere personala , va rog nu aruncati cu pietre :)
MIREL6RADOI
29th November 2005, 10:22
Crezi ca eu,colonelul si cei care sustinem ca olaroiu e vax pt a antrena STEAUA,o facem din plictiseala?Toti vrem ca STEAUA sa castige!Insa olaroiu nu este solutia pt STEAUA,ne-o dovedeste ultima sa "descalecare" la STEAUA...
Sincer,nu inteleg...cum unii pot sa-l sustina pe olaroiu!Poli nu a fost nici macar o etapa pe locul 1!In meciul direct,STEAUA a dominat poli aek!
Referitor la cartu,acesta a castigat ultimul camp cu U Craiova...ce campionat a castigat olaroiu?Poate la hattrick...
Respect pct tau de vedere insa nu-l impartasesc.
dan petrescu nu va antrena NICIODATA pe STEAUA!Stiti fff bine care este motivul...
Dani@Steaua4ever
29th November 2005, 10:26
pai si cine sa vina ma?de antrenor strain nu se pune vb...bursucu pleaca in strainatate ..de cartu sau grigoras nici nu incape vb..sunt prea terminati sa fim seriosi...deci cu olaroiu inainte ce sa facem.
Cartu e prea defensiv ma ....ce sa stam sa ne aparam si sa jucam la 1 0?lol
khelu
29th November 2005, 10:36
E o parere personala , va rog nu aruncati cu pietre :)
>nu te victimiza ca n-ai 12 ani si nici fata nu esti...sunt parerile mele ,cele postate de mine, si cred ca le-am enuntat destul de civilizat si fara sa se supere nimeni...ba, chiar n-am fost ironic...asa cum a vrut sa para MIREL6RADOI cand facea o legatura bizara intre Olaroiu si hattrick...MIREL6RADOI respect parerile tale toate, numai ca stergand ironiile din ele s-ar putea sa nu mai ramana nimic...asta-i pericolul...NU TE LEGA DECAT DE SUBIECT!!!...NU ne cunoastem si n-avem nici o treba unul cu altul decat pasiunea pentru STEAUA!!
>Oli e rau...Cartu e bun...etichete care nu contin informatii utile precum termenul de garantie sau incredientele din care sunt fabricate produsele...
MIREL6RADOI
29th November 2005, 10:43
MIREL6RADOI cand facea o legatura bizara intre Olaroiu si hattrick...MIREL6RADOI respect parerile tale toate, numai ca stergand ironiile din ele s-ar putea sa nu mai ramana nimic...asta-i pericolul...NU TE LEGA DECAT DE SUBIECT!!!..
Subiect: olaroiu cosmin
Rezultate la STEAUA:cel mai slab start de campionat in ultimii 30 de ani!!!!
Rezultate la Poli:locul 4 !demis!
Mai vrei altceva?
Hai,gata!Asa putem continua pana maine...tu crezi ca olaroiu e bun pt STEAUA:( eu consider contrariul!O zi placuta in continuare!
LUPTA STEAUA!
khelu
29th November 2005, 10:52
Subiect: olaroiu cosmin
Rezultate la STEAUA:cel mai slab start de campionat in ultimii 30 de ani!!!!
Rezultate la Poli:locul 4 !demis!
Mai vrei altceva?
Hai,gata!Asa putem continua pana maine...tu crezi ca olaroiu e bun pt STEAUA:( eu consider contrariul!O zi placuta in continuare!
LUPTA STEAUA!
"Tu crezi ca olaroiu e bun pentru STEAUA"...nu cred, sper...si nu "e bun", ci "va fi bun"...nu sunt patronul STELEI sa aduc pe cine vreau eu, ci doar un suporter care ii (mai) acorda o sansa celui care va veni indiferent de cat de impotriva lui sunteti...Aici cred ca au aparut disensiunile: eu inca ii acord credit, voi nu...O zi placuta si tie! :)
Gruppo Aparte
29th November 2005, 11:15
Ma stati usor..hai sa nu ii dam repede in cap lui Oli.. Mai tarziu sa-i aplicam corectia daca este nevoie. sincer eu nici nu stiam cine este Protasov. :mrgreen: Ziceam in gandul meu."Cu ce p..a mea a gandit MM cand l-a adus pe anonimul asta aici?" Anonimul a fost bun. Acum sa vedem ce dracu poate face Oli, ca a mai capatat ceva experienta. :!:
miki_stelista
29th November 2005, 11:17
Ma stati usor..hai sa nu ii dam repede in cap lui Oli.. Mai tarziu sa-i aplicam corectia daca este nevoie. sincer eu nici nu stiam cine este Protasov. :mrgreen: Ziceam in gandul meu."Cu ce p..a mea a gandit MM cand l-a adus pe anonimul asta aici?" Anonimul a fost bun. Acum sa vedem ce dracu poate face Oli, ca a mai capatat ceva experienta. :!:
La fel am zis si de Zenga, ca nu e bun, si iata ca a fost. La fel s-a intamplat si cu Protasov. Sa dea Domnu' sa facem la fel cu Olaroiu, si apoi sa ne mandrim cu el!
stelist20
29th November 2005, 11:19
Protasov nu cred ca era un anonim,din moment ce reusise sa castige campionatu cu Olimpiakos...intra-devar a pierdut rusinos 0-7 cu rezervele luii Juve...dar oricum olimpiakos nu mai avea sanse de calificare...deja se calificasera juve si real sociedad..
elyzutzawz
29th November 2005, 11:42
mai bine ar aduce pe cineva din strainatate...nu prea vreau sa vina Oli :( si Steaua nu e echipa pt experimente.
Adrians
29th November 2005, 12:05
Haideti sa nu ne pripim in verdicte pentru ca nu sintem specialisti,pentru ca nu noi sintem cei care baga bani in echipa si nu in ultimul rind,asa cum spunea si Grupo,citiva dintre noi au fost reticenti atit la numirea lui Walter cit si a lui Oleg.Va rog sa recititi postul lui Bobby Ro la plecarea lui Walter si va mai rog sa va amintiti ca unii dintre noi,mai in gluma mai in serios il numea pe Oleg Prostatov.
Gruppo Aparte
29th November 2005, 13:05
Haideti sa nu ne pripim in verdicte pentru ca nu sintem specialisti,pentru ca nu noi sintem cei care baga bani in echipa si nu in ultimul rind,asa cum spunea si Grupo,citiva dintre noi au fost reticenti atit la numirea lui Walter cit si a lui Oleg.Va rog sa recititi postul lui Bobby Ro la plecarea lui Walter si va mai rog sa va amintiti ca unii dintre noi,mai in gluma mai in serios il numea pe Oleg Prostatov.
Corect ..tata..corect :yes:
unu`
29th November 2005, 13:19
totusi... am mai avut noi in 2002 pe olaroiu antrenor.. si din cate tin eu minte am avut cel mai prost inceput de campionat din ultimii nush cati ani... si treaba cu "poate s`a mai experimentat" sa fim seriosi... putea sa faca performanta si la poli.... el face performanta decat unde nu e presiune.. gen national... sta linistit isis vede de treaba... dar la Steaua e altceva.. noi vrem performanta... si nu cred ca va putea sa faca performanta la Steaua... sper sa ma insel...
Eu sunt adeptul pt aducerea unui strain... alta sansa nu avem... si e pacat ca am inceput sa schimbam antrenorii din ce in ce mai des... si daca`r fi fost la necaz.. ar mai fi fost cum ar fi fost... dar si Zenga si Protasov au plecat lasand Steaua pe primul loc... cu performante notabile chiar mai mult de`atat !!!
vor veni vremuri mai bune...
baftã
eusunt
29th November 2005, 13:37
totusi... am mai avut noi in 2002 pe olaroiu antrenor.. si din cate tin eu minte am avut cel mai prost inceput de campionat din ultimii nush cati ani... si treaba cu "poate s`a mai experimentat" sa fim seriosi... putea sa faca performanta si la poli.... el face performanta decat unde nu e presiune.. gen national... sta linistit isis vede de treaba... dar la Steaua e altceva.. noi vrem performanta... si nu cred ca va putea sa faca performanta la Steaua... sper sa ma insel...
Eu sunt adeptul pt aducerea unui strain... alta sansa nu avem... si e pacat ca am inceput sa schimbam antrenorii din ce in ce mai des... si daca`r fi fost la necaz.. ar mai fi fost cum ar fi fost... dar si Zenga si Protasov au plecat lasand Steaua pe primul loc... cu performante notabile chiar mai mult de`atat !!!
baftã
Asta este viatza fratilor... au rezultate cu Steaua ..au solutii financiare de afara... si nu mai raman la Steaua..asta este ...cum sa ramana Oleg la Steaua cand aia ii dau 1mil$ si mai ales ca Dneper este pentru el cum este Steaua pentru Lacatus...
Eu zic ca Oli va reusi sa nu strice echipa deoarece Radoi este prieten bun cu Oli si atunci echipa va muncii pentru ca Oli sa aiba succese cu Steaua...
flaviuf
29th November 2005, 14:41
Io in primul rand nu inteleg de unde pana unde "fiul pierdut al Stelei"..a facut cumva glorie sub culorile noastre si nu stiu eu? A antrenat cateva etape si a avut rezultate submediocre..la fel si la Timisoara - buget, jucatori, public, sprijin de la patroni si rezultate mediocre..parerea mea personala este ca oli e baiat bun, civilizat, da bine pe sticla, dar ca antrenor e supra evaluat..daca nu avem incotro si Oleg va pleca, eu as incerca astfel:
1. antrenor strain
2. dan petrescu
3. sorin cartu
KosmyN
29th November 2005, 14:59
Protasov , inainte sa vina la noi , castigase campionatul in Grecia .
In acest moment nu cred ca ne permitem experiente . Il prefer oricand pe Cartu lui Olaroiu
Fara discutie.
Oli a dovedit si la Steaua si la poli ca nu prea poate tine in frau si sa exploateze la maxim un lot valoros
Qoss
29th November 2005, 15:03
>robben, qoss si amarildo sunt curios ce pareri ati avut atunci cand a venit Protasov, dupa ce refuzasera regele (Hagi), bursucul (Petrescu) si Oli...ati fost tot la fel de acizi?...Plecase Zenga, un antrenor foarte iubit dar pe care il suspectez ca echipa (jucatorii) de la STEAUA l-a facut mare antrenor (la Steaua Rosie nu face furori, sa fim seriosi) si venea un "[...]"rus" necunoscut"...
>nu inteleg cuvantul scarba, fata de "isteriile" lui Oli...cred ca va ajung degetele de la o mana pentru a le enumera...mie cel putin imi trebuie unul:atunci cand l-a luat "valul" si a declarat dupa meciul cu noi, din turul asta, ca echipa lui a jucat mai bine decat STEAUA...parerea lui de antrenor al lui poli...
>parerile despre un om se mai schimba pe parcurs, dar nici sa te schimbi de la o extrema la alta, parca nu e chiar moral, ba chiar, se aseamana cu comportamentul unei cu#ve...nici o referire la cei de pe forum, ci la suporteri in general...si deci, voi acuzandu-l in halu' asta nu mai aveti dreptul, veti fi privati de bucuria de a striga pe stadion numele lui dupa ce va duce echipa...mai sus decat a dus-o Zenga, anu' trecut in uefa...
>P.S.:REGRET foarte mult plecarea lui Protasov, mare antrenor si om in acelasi timp, ASTEPT venirea noului antrenor...va fi OLI?
--iata si o surpriza neplacuta din parte colonelului Voiculescu...--
Vrei sa stii parerea mea legata de venirea initiala a lui Protasov? Eram foarte bucuros ca Steaua are in sfarsit un antrenor de valoare, care tocami castigase campionatul in Grecia. E adevarat, nu-l cunosteam pe Protasov, dar parea un tip serios, care dorea sa faca treaba la echipa, un adevarat profesionalist. Si exact asa s-a dovedit a fi. In schimb, Zenga nu mi-a placut. Stilul italian nu e pe gustul meu. Si chiar m-am bucurat cand l-a demis Gigi, deoarece chiar ma speriasem ca nu mai castigam campionatul cu Zenga pe banca. Nu sunt foarte entuziasmat de venirea lui Oli. E tipul de antrenor care tipa la jucatori si la arbitru, ascunzandu-si propriile greseli. Daca ar veni la Steaua, o sa-l accept, n-am incotro, dar sa speram ca pentru binele echipei n-o sa vina.
Adrians
29th November 2005, 15:38
Io in primul rand nu inteleg de unde pana unde "fiul pierdut al Stelei"..a facut cumva glorie sub culorile noastre si nu stiu eu? A antrenat cateva etape si a avut rezultate submediocre..la fel si la Timisoara - buget, jucatori, public, sprijin de la patroni si rezultate mediocre..parerea mea personala este ca oli e baiat bun, civilizat, da bine pe sticla, dar ca antrenor e supra evaluat..daca nu avem incotro si Oleg va pleca, eu as incerca astfel:
1. antrenor strain
2. dan petrescu
3. sorin cartu
Cred ca a vrut sa spuna ca Oli a fost juniorul Stelei dar din nefericire nu a apucat sa joace la echipa mare fiind folosit ca moneda de schimb pt.alti jucatori.Oli insa nu a ascuns niciodata faptul ca desi nu a apucat sa joace in Div.A, pt.Steaua, a fost si a ramas fidel culorilor noastre.
steaua_4_ever
29th November 2005, 16:38
La inceputul sezonului toate lumea zicea ca Steaua a esuat in campania de achizitii, ca Iacob ar fi cea mai importanta achizitie, dar si parerea mea este ca aducerea lui Protasov a reprezentat cea mai buna investitie a sezonului. Pacat ca cei de la conducere nu fac nimic pentru a-l pastra. Mare pacat!
dac-ar fi toti suporterii ca tine ar fi rau ma... arunci cu noroi in conducere fara sa stii despre ce e vorba... echipa merge f bine pe toate fronturile si cu toate astea se mai gasesc dinastia ca tine dependenti de scandal. isi plateste clauza si poate pleca, nu-l mai poate opri nimeni. nu e vina nici a lu gigi, nici a lu mm, nu e vina nimanui daca pleaca. iar clauza aia e acolo ca de nu era, nu-l vedeai pe oleg la steaua. intelegi ba?
Adrians
29th November 2005, 16:51
Astazi am citit 2 lucruri interesante :
- Titi Dumitriu a spus ca la Steaua totul este pus la punct si noul antrenor trebuie doar sa nu strice ce gaseste ( TV Sport )
- Oli vine la Steaua dar i s-a pus deja in vedere ca nu trebuie sa schimbe stilul creat de Oleg ( Fanatik ).
Nu ne ramine decit sa speram ca viitorul va fi cel putin tot atit de bun ca si prezentul.
Qoss
29th November 2005, 17:08
dac-ar fi toti suporterii ca tine ar fi rau ma... arunci cu noroi in conducere fara sa stii despre ce e vorba... echipa merge f bine pe toate fronturile si cu toate astea se mai gasesc dinastia ca tine dependenti de scandal. isi plateste clauza si poate pleca, nu-l mai poate opri nimeni. nu e vina nici a lu gigi, nici a lu mm, nu e vina nimanui daca pleaca. iar clauza aia e acolo ca de nu era, nu-l vedeai pe oleg la steaua. intelegi ba?
Nu stiu ce ai inteles tu din ce-am scris eu, se pare ca nu prea multe, dar asta e... Nimeni nu arunca cu noroi in conducere, problema e ca se renunta prea usor la un antrenor de valoare. Daca Gigi i-ar mari salariul, poate ca Oleg ar accepta, poate ca nu. Oricum, Gigi nu ia nici o masura si asta ma deranjeaza. Iar ca suporter stelist, asa cum te consideri, ar trebui si pe tine sa te deranjeze.
khelu
29th November 2005, 17:52
Astazi am citit 2 lucruri interesante :
- Titi Dumitriu a spus ca la Steaua totul este pus la punct si noul antrenor trebuie doar sa nu strice ce gaseste ( TV Sport )
- Oli vine la Steaua dar i s-a pus deja in vedere ca nu trebuie sa schimbe stilul creat de Oleg ( Fanatik ).
Nu ne ramine decit sa speram ca viitorul va fi cel putin tot atit de bun ca si prezentul.
ambele subiecte sunt extrem de interesante si fierbinti; mai ales a doua idee (care de fapt e o continuare a primei)...dak oli va intelege asta sunt sigur ca nu va fi nici o problema...
eli.
29th November 2005, 17:56
Nu stiu ce ai inteles tu din ce-am scris eu, se pare ca nu prea multe, dar asta e... Nimeni nu arunca cu noroi in conducere, problema e ca se renunta prea usor la un antrenor de valoare. Daca Gigi i-ar mari salariul, poate ca Oleg ar accepta, poate ca nu. Oricum, Gigi nu ia nici o masura si asta ma deranjeaza. Iar ca suporter stelist, asa cum te consideri, ar trebui si pe tine sa te deranjeze.
frate Oleg a declarat clar ca se duce acasa pt ca mama sa este bolnava.. in proportie de 99% va pleca dupa meciul cu hertha.. deci e clara treaba.. nu vad ce lar putea sa-l tina la steaua..
cat despre Oli sper sa faca treaba buna daca se va ajunge pan' la el.. poate nu..
edit: vad ca tot vb ca oli nu va face treaba buna la steaua pt ca a intrenat atunci 9etape sau cat a stat si a avut 2victorii dar atunci era alta echipa alta conducere..
Leontina
29th November 2005, 18:13
:ntz: Eu sunt impotriva venirii lui Olaroiu la Steaua!Nu mi se pare un antrenor destul de competent pt campioana noastra si mai ales ca Steaua 90% e calificata in cupa Uefa! :pray: Sa vina Zenga inapoi desi e imposibil! :pray:
trac
29th November 2005, 18:44
:punk: Olaroiu -fiul pierdut al Stelei se pare ca se va intoarce acasa. Mie unul imi pare bine...si nuprea. Sicer il vreau pe Laca in iarba, dar daca e sa fie Olaroiu...atunci sa fie. Nu comentez. Sper sa comfirme insa, nu ca data trecuta. Succes oli daca e sa te intorci. Voi ce parere aveti? :romania:
parerea mea este ca mai bun ar fin marius lacatus pt ca este cel mai iubit jucator care a evoluat sub culorile clubului.nu stiu ce sa zic despre olaroiu,sper doar sa ajunga cu steaua cat mai departe in cupa uefa si de campionat nici nu mai vorbesc(primul loc va fi al nostru) si sper ca la anul sa jucam in liga campionilor
trac
29th November 2005, 18:48
:ntz: Eu sunt impotriva venirii lui Olaroiu la Steaua!Nu mi se pare un antrenor destul de competent pt campioana noastra si mai ales ca Steaua 90% e calificata in cupa Uefa! :pray: Sa vina Zenga inapoi desi e imposibil! :pray:
asa este ai dreptate.zenga nu cred ca se va intoarce,dar eu propun sa se caute tot un antrenor strain
RedStar
29th November 2005, 19:08
Olaroiu a fost primul antrenor din campionat care a adus un mod de antrenament modern. Zenga de la el a invatat meserie.
Cand a fost la Steaua nu a avut conditiile cele mai bune,echipa rata mult de tot,dar jocul era frumos. Cred ca a fost si putin lucrat de Piturca.
Olaroiu este un antrenor cu o mentalitate vestica si va duce Steaua departe in Europa. Totul este sa aiba si sansa.
Adrians
29th November 2005, 19:16
Am decis sa postez acest articol aiaci pt.ca toti trebuie sa invatam putin din ce inseamna meseria de antrenor.Sper ca ne va ajuta sa intelegm putin si din problemele avute de Oli la primul sau mandat la Steaua.
Asta nu-i echipa lui Hagi - GSP de astazi 29.11.05
Andrei Vochin
Discuţie, toamna trecută, cu Walter Zenga la Parma. Antrenorul are în faţă hîrtii cu date despre jucătorii Stelei. Parametri, calităţi, defecte. Multe ştersături şi adăugiri. "Aţi preluat echipa de trei luni şi încă nu sînteţi lămurit cu cine lucraţi?". Walter îşi scoate ochelarii de soare de pe nas şi se încruntă de deasupra cearcănelor imense. "Glumeşti? Cum poţi cunoaşte nişte jucători doar după 3 luni?". "Păi, nu-i echipa dumneavoastră?". "Nu, un antrenor adevărat nu-şi poate cunoaşte echipa decît după cel puţin un an".
Sosirea lui Hagi la Timişoara mi-a reamintit dialogul cu Zenga. Acum, la 3 săptămîni de la instalare, fanul viola este ca legendarul Pirus. Cu un ochi se bucură pentru cele 6 puncte din 6 obţinute cu Gică pe bancă, dar cu celălalt lăcrimează pentru că jocul echipei nu-i dă liniştea sperată. Nimic nu este însă întîmplător. Ca să-l parafrazez pe Walter, asta nu-i echipa lui Hagi. Nici ca lot, nici ca filosofie de joc. Este aceeaşi formaţie care a învăţat bine faza defensivă, de vreme ce are prima apărare din campionat, iar în ultimele două meciuri adversarii n-au ajuns decît o dată la poartă. Dar ăsta nu e meritul lui Gică. Este aceeaşi trupă care ratează exasperant, cum a ratat aproape în toate meciurile de pînă acum, însă asta nu e vina lui Gică.
Marea contribuţie a Regelului este însă alta. Aceea de a fi înţeles că, venind în mijlocul unui grup în plin campionat, nu trebuie să bulverseze lucrurile. Gică nu s-a apucat să schimbe sisteme de joc sau să inventeze jucători. Tot Coman, tot Caramarin, tot Bălace. Tot o alternanţă de 4-4-2 cu 4-3-3, în funcţie de propria infirmerie. Şi-a început munca făcînd reglaje fine şi administrînd perfuzii cu încredere. A luat 6 puncte din 6 şi dacă o va învinge pe Dinamo va avea asigurat un soclu în faţa Operei. Indiferent de ce se va petrece însă, măsura pentru statuie va trebui luată abia din ianuarie încolo. Adică din momentul cînd această echipă va deveni a lui.
ioana_steaua
29th November 2005, 22:00
parerea mea...olaroiu face o greseala daca accepta iar sa vina la STEAUA pt ca asa cum prima data i s-au pus bete-n roate asa se va intampla si acum...as prefera sa nu se compromita iar ca oricum nu cred ca va avea viata lunga la STEAUA...e un antrenor de valoare,dar ar fi mai bine sa-si demonstreze valoare la alte echipe...
bigrabbyt
29th November 2005, 23:36
la faza asta daca pleaca Oleg , klar,jijel il aduce p el,adica olaroiu,pt k asta e fara echipa.daca era demis oricare altu' de la vre-o alta echipa p ala il aducea ...asha sa fie cineva la carma echipei .. il doare-n cot p latiFUNDiaru' de echipa are el treburi mult mai importante kum ar fi sa-si salveze averea ....
revinho
30th November 2005, 00:42
Amintiti-va ca Steaua incepuse sa joace cand a fost Oli demis... si rezultatele bune ulterioare ale lui Pitigoi au fost defapt roadele muncii lui Oli. Multa lume din domeniu mi-a confirmat valoarea lui Oli...
Ma rezum in a spune simplu ca am incredere in el. Atat.
Kingpin
30th November 2005, 01:27
un antrenor strain :
PAUL LE GUEN
KosmyN
30th November 2005, 03:29
Paul Le Guen este fara indoaiala un foarte mare antrenor, dar sincer, nu cred ca Steaua si-l permite
mau
30th November 2005, 04:02
Bai comentam aiurea...nu e ca si cand avem ce face. Sunt 2 variante:
1) Oleg ramane, suntem fericiti
2) Vine oli, suntem fericiti :)
Nu avem ce face... nu e decizia noastra. Noi putem doar sa ne bucuram pentru rezultatele bune si sa ne intristam la cele negative.
Gruppo Aparte
30th November 2005, 10:38
baftã
Performante notabile zici...hmmm. Ia sa vedem. Pierderea Supercupei in fatza lui dinamu, ratarea calificarii in UCL, in dauna lui rosenborg, piederea a 7 punte in 3 partide consecutive. Performanta ? Acum o sa zici, "am batut Lans, suntem pe primul loc in grupa. " Corect, insa asta am facut si cu zenga. Deci nu am crescut deloc. Ca jocul Stelei este mai bun..ok...dar noi suntem crapid sau dinamu, sa jucam in uefa si sa o luam pe coaja de la desculti precum bistrita? Noi acum aveam 12 puncte in fata lui dinamu daca jocul mergea ceas. Asa ca nu ma lua cu performanta. Nici EU NU IL AGREEZ PE OLI LA STEAUA, DAR SA II DAM SI OMULUI O SANSA. Cati dintre voi stia cine este Protasov, inainte sa vina la STEAUA?
dan_fuica
30th November 2005, 10:58
Vom vedea ce va fi....oricum daca pleaca oleg vom afla dupa meciul cu herta.
khelu
30th November 2005, 11:07
Paul Le Guen este fara indoaiala un foarte mare antrenor, dar sincer, nu cred ca Steaua si-l permite
>Si l-ar permite... dak ar vrea gg
>la STEAUA, oricine ar veni, va incerca sa se autodepaseasca...toti au reusit asta:Oli, Piti(nu discutam moralitatea), Zenga, Protasov...Acum, se pare ca se va intoarce unul dintre ei, iar asteptarile mele sunt mari!Echipa este bine sudata, moralul este bun, Oli este un antrenor iubit de jucatori indiferent pe unde ar trece, iar daca profesionalismul sau a atins cote mai inalte decat precedenta debarcare la STEAUA (inclin sa cred ca da...cu o echipa de muraturi ca poli a reusit sa aduca apararea la numai un gol de cea a Campioanei iar cand este vorba de atac, scuzati-ma, dar dak ai ocazii de gol si nu inscrii nu e vina antrenorului e vina babalaului de jucator) atunci, eu ma pregatesc pentru 23 !
eusunt
30th November 2005, 12:14
>Si l-ar permite... dak ar vrea gg
>la STEAUA, oricine ar veni, va incerca sa se autodepaseasca...toti au reusit asta:Oli, Piti(nu discutam moralitatea), Zenga, Protasov...Acum, se pare ca se va intoarce unul dintre ei, iar asteptarile mele sunt mari!Echipa este bine sudata, moralul este bun, Oli este un antrenor iubit de jucatori indiferent pe unde ar trece, iar daca profesionalismul sau a atins cote mai inalte decat precedenta debarcare la STEAUA (inclin sa cred ca da...cu o echipa de muraturi ca poli a reusit sa aduca apararea la numai un gol de cea a Campioanei iar cand este vorba de atac, scuzati-ma, dar dak ai ocazii de gol si nu inscrii nu e vina antrenorului e vina babalaului de jucator) atunci, eu ma pregatesc pentru 23 !
Daca tu te pregatesti de 23 eu_sunt mai hotz ca tine si vreau sa sarbatoresc inaintea ta ashea ca ma pregatesc de Cup UEFA ca paia nu o avem in palmares...sac sac sac voi bea inaintea ta shampanie...hehehehehehe
Creature
30th November 2005, 12:15
Daca tu te pregatesti de 23 eu_sunt mai hotz ca tine si vreau sa sarbatoresc inaintea ta ashea ca ma pregatesc de Cup UEFA ca paia nu o avem in palmares...sac sac sac voi bea inaintea ta shampanie...hehehehehehe
Ma baiatule, vad ca esti neam cu asta de e avatarul meu. Tu intelegi ce scrii? :mrgreen:
dargo
30th November 2005, 12:21
Ma baiatule, vad ca esti neam cu asta de e avatarul meu. Tu intelegi ce scrii? :mrgreen:
il secondez in opinia sa.
red&blue forever
30th November 2005, 15:45
Sa Ii Dam O Sansa Si Lui Olaroiu (o Sansa Reala, Sansa Pe Care La Primul Descalecat In Ghencea Nu A Avut -o)
zattara
30th November 2005, 15:53
Si eu cred ca oli mai merita o sansa.
Clujeanu`
30th November 2005, 16:03
Sa Ii Dam O Sansa Si Lui Olaroiu (o Sansa Reala, Sansa Pe Care La Primul Descalecat In Ghencea Nu A Avut -o)
Olaroiu inca nu e antrenor in Ghencea!!
Cine stie poate se razgandeste oleg si ramane???
Betty
30th November 2005, 16:13
Desi sunt o fana a lui Zenga, acum mi-ar parea rau sa plece Protasov.
Despre Olaroiu eu cred ca este un antrenor bun dar care nu are experienta cupelor europene.
colonelu Voiculescu
30th November 2005, 17:11
MM are timp sa caute antrenor din strainatate . Daca nu gaseste ceva bun , ne putem gandi si la autohtoni
p4link
30th November 2005, 17:25
Olaroiu , poate sa mai astepte, sa capete experienta si apoi sa mai incerce la noi, deocamdata Olaroiu nu a confirmat la echipele cu pretentii.Noi nu avem nevoie de experimente.Anyway Petrescu e peste Oli daca nu vom avea surpriza ca Oleg dupa aceste meciuri sa ramana la Steaua.
Mandark
30th November 2005, 17:36
Olaroiu nu are ce cauta la Steaua, cel putin in momentul de fata, inca nu e pregatit sa antreneze o echipa de pretentiile Stelei. Daca MM asta e atat de destept cum se spune, sa aduca alt antenor strain, in intersezon, nu pe Olaroiu pe care Poli Timisoara l-a cam dat afara.
RedStar
30th November 2005, 17:58
Olaroiu nu are ce cauta la Steaua, cel putin in momentul de fata, inca nu e pregatit sa antreneze o echipa de pretentiile Stelei. Daca MM asta e atat de destept cum se spune, sa aduca alt antenor strain, in intersezon, nu pe Olaroiu pe care Poli Timisoara l-a cam dat afara.
Dan Petrescu si Zenga de la Olaroiu au invatat meserie
Tu pe ce te bazezi cand spui ca Olaroiu nu are ce cauta la Steaua ?
Pe fratii Iancu ??? O sa vada cum e sa ai un club condus de Carciunescu si antrenor pe Hagi...
Mandark
30th November 2005, 18:16
Dan Petrescu si Zenga de la Olaroiu au invatat meserie
Tu pe ce te bazezi cand spui ca Olaroiu nu are ce cauta la Steaua ?
Pe fratii Iancu ??? O sa vada cum e sa ai un club condus de Carciunescu si antrenor pe Hagi...
Ce fratii Iancu? Nici cu Gigi nui mi-e rusine. Si unde invatat Zenga meserie de la Oli? Ce meserie? Ti s-a parut ca Oli stie meserie in fotbal? DAca da, anunta-ma si pe mine de marile lui rezultate.
RedStar
30th November 2005, 18:35
Ce fratii Iancu? Nici cu Gigi nui mi-e rusine. Si unde invatat Zenga meserie de la Oli? Ce meserie? Ti s-a parut ca Oli stie meserie in fotbal? DAca da, anunta-ma si pe mine de marile lui rezultate.
A terminat cu National pe locul 2 in campionat, era aproape sa-l castige.
Olaroiu a fost director tehnic cand Zenga a fost antrenor la National.
Acum 3 ani nu erai in tara ?
Mandark
30th November 2005, 19:26
A terminat cu National pe locul 2 in campionat, era aproape sa-l castige.
Olaroiu a fost director tehnic cand Zenga a fost antrenor la National.
Acum 3 ani nu erai in tara ?
Esti comic rau de tot. Vorbesti de el de parca ar fi nu stiu ce valoare mare de antrenor, iar Nationalul vreo echipa care se bate prin Champions League. Ti-e greu sa intelegi ca omul asta are niste limite peste care nu o sa treaca nici daca o sa fie vecin cu regina Angliei. Si daca eram in tara acum 3 ani ce, eram martor la vreun eveniment memorabil? de genul, National era sa castige campionatul? :ntz:
#EffecT
30th November 2005, 20:03
Un singur lucru : sa fie adus un antrenor strain ..s-a vazut ca aceasta politica a clubului de a aduce antrenori din strainatate a dat roade
Qoss
30th November 2005, 20:31
MM are timp sa caute antrenor din strainatate . Daca nu gaseste ceva bun , ne putem gandi si la autohtoni
Noi ne putem gandi mult si bine, fara nici un rezultat, insa. Gigi il vrea pe Olaroiu si noi nu ne putem impotrivi deciziei lui. De fapt si in vara Olaroiu parca a fost prima optiune a lui Gigi. Sa vedem ce-o fi. Poate n-o sa plece Oleg.
JustMe
1st December 2005, 10:01
Noi ne putem gandi mult si bine, fara nici un rezultat, insa. Gigi il vrea pe Olaroiu si noi nu ne putem impotrivi deciziei lui. De fapt si in vara Olaroiu parca a fost prima optiune a lui Gigi. Sa vedem ce-o fi. Poate n-o sa plece Oleg.
Sper sa nu plece Oleg, chiar daca jiji era cam 99% aseara ca va pleca Oleg. Se pare ca incepe sa ii para rau dupa Steaua. Si incepe sa se razgandeasca. Doamne da sa se razgandeasca...
Raluka_Sonya20
1st December 2005, 20:48
Si eu sper sa nu plece Oleg!!!!!Sper sa se razgandeasca!!!STEAUA nu are nevoie d un soc tocmai acum!!!!!Please don t go!!!!!! Dar daca totusi va trebui sa plece sa nu vina Olaroiu!!!!!!!!No way!!!!! Adica a el a fost dat afara d la Poli pentru un anume motiv!Daca nu a reusit nimik deosebit q Poli d ce va reusi la Steaua!!!SA nu vina Olaroiu!!!!!!NUUUUUUU!!STEAUA are nevoie d un antrenor strain!!!!!!!!
cleo_steaua
2nd December 2005, 10:20
Oli , muta-ti gandul de la Steaua! Nu-i de nasul tau , baiete !
colonelu Voiculescu
2nd December 2005, 17:18
Oli e bun pentru echipe gen National ! fara public , fara pretentii la titlu , fara presiune
anamarya
2nd December 2005, 18:48
nu vreau sa fiu rea dar Oli cred ca a inceput sa aiba dubii cu privire la venire ain Ghencea cand a vazut miercuri un stadion intreg aclamandu-l pe Oleg
MIREL6RADOI
2nd December 2005, 19:14
bla bla bla bla
Leontina
2nd December 2005, 20:15
Ce sa caute Oli la Steaua?Nu cred ca Oli poate fi antrenor la o echipa ca Steaua,cu pretentiile Stelei.Daca vine Oli pana aici am ajuns in Uefa si adio 23!
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar cred ca mai intai ar trebui ca Oli sa demonstreze ca are valoare si apoi sa se gandeasca sa vina in Ghencea!Din cate stiu eu nu are nici o performanta notabila.Daca ma insel corectati-ma!
Ma intreb la ce s-a gandit cand a vazut cat de aclamat a fost miercuri Oleg si cand a vazut cat de bine joaca aceasta echipa cu Oleg pe banca?
ioana_steaua
2nd December 2005, 23:20
leontina,da-mi voie sa te contrazic!poate avea prima performanta notabila chiar cu steaua...nu cred ca asta e pb...dar asa cum zenga a cam plecat cu coada-ntre picioare,la fel cum hagi n-a vrut sa vina la steaua,la fel si oli ar face mai bine sa stea unde e pt ca a incercat o data si a vazut cu ce mancare are de-a face si ca nu e pe "gustul"lui...spre binele lui oli si al echipei cred ca mai bine n-ar veni...plus ca protasov face bine ce face si e si iubit...sa vedem acum ce decid"mai marii"...
RedStar
3rd December 2005, 00:23
2+2=4, daca pleaca Protasov vine Oli si e cea mai buna optiune pentru Steaua, daca nu va convine asta e.Ghinion.Puteti sa postati cat vreti sa nu vina Oli ca Gigi pe el il pune antrenor !
khelu
3rd December 2005, 10:29
Ce sa caute Oli la Steaua?Nu cred ca Oli poate fi antrenor la o echipa ca Steaua,cu pretentiile Stelei.Daca vine Oli pana aici am ajuns in Uefa si adio 23!
Nu vreau sa fiu rautacioasa dar cred ca mai intai ar trebui ca Oli sa demonstreze ca are valoare si apoi sa se gandeasca sa vina in Ghencea!Din cate stiu eu nu are nici o performanta notabila.Daca ma insel corectati-ma!
Ma intreb la ce s-a gandit cand a vazut cat de aclamat a fost miercuri Oleg si cand a vazut cat de bine joaca aceasta echipa cu Oleg pe banca?
Leontina, iarta-ma, dar nu mai fi asa de impulsiva...ce intrebare e asta:"Ce sa caute Oli la STEAUA?"...m-am saturat de discutia asta..Raspuns:"Ce au cautat si Zenga si Oleg, cand au venit!"...
P.S.:cititi threadul asta mai din urma ca s-ar putea sa gasiti niste posturi mult mai inteligente de atat...Scuze, nici eu n-am vrut sa fiu rautacios!
eusunt
3rd December 2005, 11:10
nu vreau sa fiu rea dar Oli cred ca a inceput sa aiba dubii cu privire la venire ain Ghencea cand a vazut miercuri un stadion intreg aclamandu-l pe Oleg
Daca pleaca Oleg si la cat de bine merge Steaua acum o sa auda Oli!Oli!oli! asta o sa auda...pentru ca daca rezultate vor fi si Oli va fi iubit....si apropos vorba lui Mitica de la linga "la Steaua si femeia de serviciu daca e antrenor Steaua tot merge bine acum"....
Asea ca daca Oli stie sa tina ritmul nu sa impuna alte bazaconii...Steaua nu are cum sa nu mearga...
Kostynson
3rd December 2005, 11:57
ETAPA ASTA, CA E ULTIMA, AR FI PLACUT DIN PARTEA GALERIEI SA ORGANIZEZE O COREGRAFIE PT CA: 1. STEAUA E PE PRIMUL LOC (nu cred ca face egal sau... Doamne fereste sa piarda cu Vaslui), si
2. SA SE ADRESEZE LUI OLEG...
Kostynson
3rd December 2005, 12:00
Mai Oleg, Nu Pleca,
Nu Pleca Acasa
Stai Si Castiga Uefa
Cu Steluta Noastra
alex80
3rd December 2005, 12:01
eu as vrea totusi sa vina un antrenor strain, pt. ca din cate se pare cu ei merge treaba .Totusi ,daca va fi sa fie Oli, ar trebui sa-l incurajam si sa-l sustinem.Bafta Oli !!
colonelu Voiculescu
3rd December 2005, 12:44
Olaroiu , cat a fost la Steaua si Poli , nu a demonstrat ca poate sa antreneze o echipa cu pretentii
Oleg , inainte sa vina la noi , castigase un campionat in Grecia
Cu Zenga am nimerit-o . Noi l-am facut antrenor .
Nu suntem in postura de a face experimente in acest moment . Sa dea D-zeu ca Oli sa aiba rezultate la Steaua , daca vine . Eu , totusi , prefer un antrenor strain
korkom
3rd December 2005, 12:50
Olaroiu mi se pare un antrenor care vrea sa para italian ...
Am observat la el ca aplica aceeasi tactica indiferent de echipa....sa nu primeasca gol.
Ori la Steaua nu mai merge cu tactica de genul asta.....aia e tactica pentru echipe fara pretentii....
colonelu Voiculescu
3rd December 2005, 12:52
Din partea mea ,Olaroiu poate sa aplice ce tactica vrea , daca avem rezultate . Nu ascund ca prefer stilul imprimat de Oleg echipei
dan_fuica
3rd December 2005, 14:40
Rezultatele sunt importante.si eu cred ca daca ai un joc ofensiv,atunci apar si rezultatele .oli daca vei veni la steaua,ia niste lectii de la oleg.cu curu in poarta nu facem nici o branza.
Leontina
3rd December 2005, 14:57
Leontina, iarta-ma, dar nu mai fi asa de impulsiva...ce intrebare e asta:"Ce sa caute Oli la STEAUA?"...m-am saturat de discutia asta..Raspuns:"Ce au cautat si Zenga si Oleg, cand au venit!"...
P.S.:cititi threadul asta mai din urma ca s-ar putea sa gasiti niste posturi mult mai inteligente de atat...Scuze, nici eu n-am vrut sa fiu rautacios!
E ok asta e parerea ta si o respect!
Oleg a castigat titlul in Grecia iar Zenga a avut rezultate bune cu Fc National! Oli a mai fost o data la Steaua si ce a facut?Nu cred ca el e antrenorul potivit pt Steaua dar daca pleaca Oleg si vine el sincer sper sa reuseasca sa faca echipa sa joace la fel de bine si de ce nu chiar mai bine!
Ciprian 86
3rd December 2005, 21:21
N-am nimic cu Oli, dar cel mai bun antrenor pentru STEAUA este Walter Zenga.Doar italianul poate sa scoata ce-i mai bun din jucatori.
FORZA WALTER!!!!!!!!!!!!!!
JustMe
3rd December 2005, 21:51
N-am nimic cu Oli, dar cel mai bun antrenor pentru STEAUA este Walter Zenga.Doar italianul poate sa scoata ce-i mai bun din jucatori.
FORZA WALTER!!!!!!!!!!!!!!
cel mai bun antrenor pentru Steaua e Oleg Protasov. Si am vazut ca Argaseala a declarat ca sansele ca Protasov sa ramana sunt egale cu cele ca sa plece 50%-50%. Bine ar fi sa ramana :fotbal:
Raluka_Sonya20
3rd December 2005, 22:45
Chiar trebuie sa plece Oleg?? De ce tot timpul cand STEAUA merge super bine trebuie sa se intample ceva??Da oricum STEAUA e nascuta invingatoare si va trece si peste asta dar sincer, nu as vrea ca Olaroiu sa fie alaturi d STEAUA in UEFA si in drumul spre 23!!!Mai bine altcineva...(nu am nimik q Olaroiu numa k am o presimtire k nu o sa fie bine deloc!!!Si sper sa nu am dreptate!!)
JustMe
3rd December 2005, 23:05
Chiar trebuie sa plece Oleg?? De ce tot timpul cand STEAUA merge super bine trebuie sa se intample ceva??Da oricum STEAUA e nascuta invingatoare si va trece si peste asta dar sincer, nu as vrea ca Olaroiu sa fie alaturi d STEAUA in UEFA si in drumul spre 23!!!Mai bine altcineva...(nu am nimik q Olaroiu numa k am o presimtire k nu o sa fie bine deloc!!!Si sper sa nu am dreptate!!)
Nici eu nu sunt foarte fericit daca va fi Oli in locul lui Oleg, dar mi se pare ca nu vrem sa ii dam nici o sansa, si nu mi se pare corect. Eu cred ca totusi a invatat mult de la experienta de data trecuta de la Steaua. Si sa nu uitam ca a preluat Poli in iarna trecuta si daca calculam numai returul Poli era campioana.
Sunt curios cati dintre voi nu l-ar fi dorit in vara atunci cand nu vroia nimeni sa vina la Steaua, si cati u avut incredere de la inceput in Zenga si Protasov.
Am mai vaut un comentariu cum ca National ar fi jucat bine numai cu Zenga. As vrea sa nu uitam ca cel mai aproape de titlu Nationalul a fost pe vremea lui Oli. Si daca nu ma insel, Zenga a invatat pe langa el... Hai sa nu fim rai. Oricum nu putem face nimic dac pleaca Oleg, Oli va fi noul antrenor.
JustMe
3rd December 2005, 23:07
E ok asta e parerea ta si o respect!
Oleg a castigat titlul in Grecia iar Zenga a avut rezultate bune cu Fc National! Oli a mai fost o data la Steaua si ce a facut?Nu cred ca el e antrenorul potivit pt Steaua dar daca pleaca Oleg si vine el sincer sper sa reuseasca sa faca echipa sa joace la fel de bine si de ce nu chiar mai bine!
As vrea sa nu uitam ce s-a intamplat cand oli a fost data trecuta la Steaua.
Pe langa ghinionul avut a fost tot timpul sapat de paunescu si pitzi. Multi din jucatorii care erau copiii de suflet ai lui pitzi nu prea si-au dat interesul in acele 7 etape cu oli pe banca. Cel putin asta e parerea mea.
cdum
4th December 2005, 00:53
Intre Oleg si Olaroiu il aleg pe primul.Daca totusi pleaca Oleg, singurii care ar putea sa mearga inainte pe acelasi drum pe care suntem acum sunt : Lacatus si Dan Petrescu.
Olaroiu nu vede jocul in stil ofensiv. Poate este un antrenor bun dar, nu pentru Steaua.Dan Petrescu se pare ca a semnat in Cracovia deci ramane Lacatus. Des[pre Zenga - sa ramana acolo unde este ca sta bine.
khelu
4th December 2005, 05:45
Intre Oleg si Olaroiu il aleg pe primul.Daca totusi pleaca Oleg, singurii care ar putea sa mearga inainte pe acelasi drum pe care suntem acum sunt : Lacatus si Dan Petrescu.
Olaroiu nu vede jocul in stil ofensiv. Poate este un antrenor bun dar, nu pentru Steaua.Dan Petrescu se pare ca a semnat in Cracovia deci ramane Lacatus. Des[pre Zenga - sa ramana acolo unde este ca sta bine.
>De ce sa vina Lacatus?Ce te face sa crezi ca Lacatus, jucatorul devenit simbol al STELEI ar antrena mai bine decat Oli?Ca sa-l contestati si pe el cand echipa va avea, inevitabil, o perioada de "cadere"?Dupa parerea mea, Lacatus nu ar trebui sa antreneze niciodata pe STEAUA (si poate nici o alta echipa), deoarece nu trebuie sa fie expus imprevizibilului carierei de antrenor (lumea si mai ales cei mai tinerei ar incepe sa uite ce a facut Lacatus ca jucator si mai departe...).
>Daca Oli va veni la STEAUA, atunci, cred ca asta e cea mai buna solutie (dpdv economic,al performantei, al imaginii,etc)pe care au putut s-o gaseasca gg&mm&Lacatus&co la momentul asta...accentul fiind pus pe cei doi mm&Laca!
>Si DA...Eu cred in "Oli la STEAUA", doar daca va exista, din nefericire, mai inainte un episod "Oleg la Dnepr"
dan_fuica
4th December 2005, 13:13
Mai avem de vazut un meci si dupa aia vom vedea cine ne va antrena echipa.Eu sper ca va ramane Oleg.Daca nu se pare ca alta solutie nu e decat Olaroiu.Asta e.Oricul Lacatus nu ar trebui lasat niciodata sa antreneze Steaua.In cazul unui esesc s-a dus draq cu simbolul Stelei.
Mandark
5th December 2005, 02:08
Daca iubita si prea desteapta conducere a Stelei vrea performanta, sa-i uite numarul de telefon al lui olaroiu si sa caute bine un antrenor prin strainatate, cu alta mentalitate decat cea de dambovitza.
adriancostin83
5th December 2005, 05:59
eu sper sa nu plece oleg dar daca pleaca olaroiu nu e (poate)decat ultima solutie atunci cand nu mai sunt antrenori pe pamant :yup: .JIJI sa faca bine sa caute prin strainatate daca vrea performanta,daca nu sa il aduca pe ,,fiul pierdut" :idea:
Qoss
5th December 2005, 09:38
Am vazut pe aici multe mesaje anti-Olaroiu si nu mi se pare corect. El este un antrenor foarte bun, cu un stil de joc modern. Problema este nu ca il vrem neaparat pe Oleg, ci vrem ca echipa sa mearga bine in continuare, sa avem rezultate atat in UEFA, cat si in Divizia A. Poate ca Olaroiu nu are acelasi stil ofensiv ca si Oleg, dar Olaroiu are cateva plusuri, cum ar fi cunoasterea foarte buna a adversarelor (poate asta i-a lipsit lui Protasov in derby-uri) si pragmatismul (dar ne-am saturat de ratarile exasperante ale stelistilor). Cu Oli pe banca poate ca ne-am fi calificat in CL, sa nu uitam ca problema calificarii a fost in tur, unde la ocaziile avute trebuia sa fi inscris de vreo 3-4 ori. Haideti sa nu privim ca pe o schimbare negativa, ci sa avem incredere in Oli si in calitatile sale de antrenor. Si nu in ultimul rand sa avem incredere in baieti ca vor face fata cu brio schimbarii.
ANTIDINAMO
5th December 2005, 10:10
gata Olaroiu este antrenorul STELEI !
NU SUNT IMPOTRIVA LUI Olaroiu dar :
- ce rezultate a avut OLI ca antrenor ?
- va mai juca STEAUA pe atac ?
ioana20
5th December 2005, 10:30
probabil ca o sa imi ziceti ca sunt naiva, dar eu tot mai sper sa ramana Oleg, mai ales pentru faptul ca nu ar lasa echipa pe primul loc; daca nu va fi asa:( nu avem ce face decat sa il acceptam si pe Oli, desi rezultate prea mari nu a avut ca antrtenor; anul trecut se zicea ca daca Timisoara nu era atat de jos in clasament la sfarsitul turului s-ar fi batut pentru titlu si ar fi castigat; eu ma intreb, daca nu aveau atat de recuperat polistii mai luptau cu acceasi dorinta? ar mai fi castigat atatea meciuri?
elyzutzawz
5th December 2005, 11:23
Becali şi Oli au negociat contractul
La finalul meciului, Gigi Becali a mers în biroul său de la tribuna I, însoţit de Cosmin Olăroiu, pentru a discuta venirea antrenorului la Steaua. În decurs de 4 zile, Oli a fost de două ori în Ghencea pentru a urmări jocul viitorilor săi elevi, după ce a fost anunţat înlocuitorul lui Oleg Protasov, care pleacă la Dnepr. Ucraineanul spune însă că nu s-a hotărît dacă pleacă: "Decizia mea nu s-a schimbat şi pînă după meciul cu Hertha nu pot să spun nimic. Oricum, Steaua are mereu soluţii". gsp.
RedStar
5th December 2005, 11:38
Am vazut pe aici multe mesaje anti-Olaroiu si nu mi se pare corect. El este un antrenor foarte bun, cu un stil de joc modern. Problema este nu ca il vrem neaparat pe Oleg, ci vrem ca echipa sa mearga bine in continuare, sa avem rezultate atat in UEFA, cat si in Divizia A. Poate ca Olaroiu nu are acelasi stil ofensiv ca si Oleg, dar Olaroiu are cateva plusuri, cum ar fi cunoasterea foarte buna a adversarelor (poate asta i-a lipsit lui Protasov in derby-uri) si pragmatismul (dar ne-am saturat de ratarile exasperante ale stelistilor). Cu Oli pe banca poate ca ne-am fi calificat in CL, sa nu uitam ca problema calificarii a fost in tur, unde la ocaziile avute trebuia sa fi inscris de vreo 3-4 ori. Haideti sa nu privim ca pe o schimbare negativa, ci sa avem incredere in Oli si in calitatile sale de antrenor. Si nu in ultimul rand sa avem incredere in baieti ca vor face fata cu brio schimbarii.
Multi de aici daca s-au uitat la un meci au devenit profesori in fotbal peste noapte.
Olaroiu este cel mai bun antrenor din tara in momentul de fata. Faptul ca aia de la Poli l-au dat afara este greseala lor si o vor regreta.
JustMe
5th December 2005, 11:43
Multi de aici daca s-au uitat la un meci au devenit profesori in fotbal peste noapte.
Olaroiu este cel mai bun antrenor din tara in momentul de fata. Faptul ca aia de la Poli l-au dat afara este greseala lor si o vor regreta.
Cred ca deja incep sa regrete dupa meciurile penibile facute cu Hagi ca antrenor, dar nu recunosc. Aseara ma distra nenea ala de la BKP care zicea ca e multumit ca echipa sta bine in teren. Ciudat cand pierde e multumit si cand castiga cu Oli pe banca era nemultumit. :oh:
JustMe
5th December 2005, 11:44
gata Olaroiu este antrenorul STELEI !
NU SUNT IMPOTRIVA LUI Olaroiu dar :
- ce rezultate a avut OLI ca antrenor ?
- va mai juca STEAUA pe atac ?
Si daca Oleg nu pleaca?????
miki_stelista
5th December 2005, 12:17
Olaroiu n-ar trebui pus la zid inainte sa vina! F bine a zis cel/cea care a spus ca Olaroiu cunoaste echipele din campionatul nostru mai bine decat Protasov. Asta cred ca a fost un dezavantaj pentru Steaua. Oricum, ramane de vazut ce se va intampla. Ne asteapta o vacanta luuuuuuuuuuuuuunga, luuuuuuuuunga, pana cand va incepe returul! Hai, Succes!
Mandark
5th December 2005, 15:00
Bine ca esti tu vreun Murinho. Nu mai face aprecieri de genul asta la comentariile care nu-ti convin. Incearca sa respecti opinia celorlalti asa cum iti este respctata si tie. Daca iti place Olaroiu, ok, dar accepta ca omu asta poate fi si contesat.
RedStar
5th December 2005, 15:31
Bine ca esti tu vreun Murinho. Nu mai face aprecieri de genul asta la comentariile care nu-ti convin. Incearca sa respecti opinia celorlalti asa cum iti este respctata si tie. Daca iti place Olaroiu, ok, dar accepta ca omu asta poate fi si contesat.
Atunci si cei de aici sa-l respecte pe Olaroiu si munca lui. Nu e simplu ca dupa 20 ani de fotbal la nivel inalt sa vina unii sa spuna ca e un nimeni.
Iar de respectat opininiile, respect opiniile pertinente si cu fundament , parerile constructive chiar daca sunt in opozitie cu ideile mele.
M-am uitat in oglinda, nu sunt Murinho. Dar gandim la fel.
star's child
5th December 2005, 15:31
aaaa...daca mi se permite o opinie, cum cred ca oleg sigur va pleca, mie olaroiu mi se pare cea mai buna solutie "romaneasca" la ora actuala, in conditiile in care este clar ca Lacatus nu va cobori in iarba.
ANTIDINAMO
5th December 2005, 15:43
RedStar eu nu il contest pe Olaroiu ,dar ia spune-ne domne si noua ce mare scula de antrenor a fost , este Oli si unde a performat 20 ani de fotbal la nivel inalt ?
la juniorii STELEI , pe la Craiova , la national , la poliaek ,in Coreea ?
poate ca nu stim noi si Oli o fi jucat la primele 6 echipe din Spania , Anglia , Italia, Franta , Germania ,Olanda ?
multumesc pt raspuns detaliat si repet NU sunt impotriva lui Oli !
j.c.
5th December 2005, 15:56
Singurul atu al lui Oli este faptul ca pe partea teoretica are un bagaj imens,inca nu a ajuns si un practician bun.Din meciurile pe care le-am vazut la Tm nu prea pot sa zic (si nici nu sunt in masura sa-l judec,e doar o parere proprie) ca este un antrenor bun.Nici sa zic ca este un antrenor slab nu pot pentru din lotul pe care il avea la poli, marea majoritate erau jucatori la inchidere.
RedStar
5th December 2005, 16:02
RedStar eu nu il contest pe Olaroiu ,dar ia spune-ne domne si noua ce mare scula de antrenor a fost , este Oli si unde a performat 20 ani de fotbal la nivel inalt ?
poate ca nu stim noi si Oli o fi jucat la primele 6 echipe din Spania , Anglia , Italia, Franta , Germania ,Olanda ?
Daca toata lumea ar juca in Spania,Anglia,Italia,Germania,Olanda cine ar mai juca si pe la noi ?
Conteaza pe unde joci dar cel mai important e si cum joci. Si cum te antrenezi.
Pentru cei care spun ca Olaroiu nu e bun ca a stat 7 etape si nu a facut mare lucru. Daca nu il faulta Piturca aveam de mult o echipa competitiva.
1 2002-2003 18 Aug 2002 FC Brasov 0(0-0)0 Steaua Bucuresti
2 2002-2003 25 Aug 2002 Steaua Bucuresti 0(0-1)1 Politehnica Timisoara
3 2002-2003 1 Sep 2002 Universitatea Craiova 3(1-0)1 Steaua Bucuresti
4 2002-2003 15 Sep 2002 Steaua Bucuresti 1(0-0)1 Dinamo Bucuresti
5 2002-2003 22 Sep 2002 Astra Ploiesti 0(0-0)1 Steaua Bucuresti
6 2002-2003 29 Sep 2002 Steaua Bucuresti 3(1-0)0 FC Bacau
7 2002-2003 5 Oct 2002 Steaua Bucuresti 0(0-0)0 Ceahlaul Piatra Neamt
Adrians
5th December 2005, 16:35
1. Sint multi antrenori mari - gen Mourinho,Wanger ori Ferguson - care au fost fotbalisti modesti si multi jucatori geniali care sint antrenori de cacao.
2. Un antrenor cu mari rezultate este Titi Dumitriu care actualmente antreneaza in Div.C.Alti mari antrenori romania disponibili actualmente nu prea vad.
3. Din cite am inteles,una din conditiile preluarii locului lui Oleg este continuarea stilului de joc actual.Acest lucru este valabil indiferent ca viitorul antrenor este Oli sau Lacatus.Aceasta cerinta mie mi se pare normala si obligatorie.
ANTIDINAMO
5th December 2005, 16:44
RedStar da-mi voie sa spun ca nu ne-ai lamurit deloc in legatura cu performantele jucatorului si antrenorului Olaroiu in cei 20 de ani de fotbal la inalta performanta !
dupa cate stim noi aceste 7 etape au fost cel mai slab inceput de campionat din istoria STELEI !
repet nu am absolut nimic impotriva lui Oli cu care suntem prieteni de altfel !
iti dau eu un argument favorabil lui Olaroiu !
poate aduce ceva canguri si ceva olteni ( cunoscatorii stiu ce insinuez !) :bere2:
star's child
5th December 2005, 16:46
eu nu pot sa nu-i dau dreptate lui adrians.
indiferent cine vine, trebuie sa ramana acelasi stil de joc.
RedStar
5th December 2005, 16:58
RedStar da-mi voie sa spun ca nu ne-ai lamurit deloc in legatura cu performantele jucatorului si antrenorului Olaroiu in cei 20 de ani de fotbal la inalta performanta !
dupa cate stim noi aceste 7 etape au fost cel mai slab inceput de campionat din istoria STELEI !
repet nu am absolut nimic impotriva lui Oli cu care suntem prieteni de altfel !
iti dau eu un argument favorabil lui Olaroiu !
poate aduce ceva canguri si ceva olteni ( cunoscatorii stiu ce insinuez !) :bere2:
Un antrenor vine sa antreneze o echipa nu sa aduca jucatori, Steaua prin MM Stoica cauta jucatori care sa corespunda lotului si viziunii clubului,nu vine antrenorul cu ei de mana.
j.c.
5th December 2005, 17:11
Un antrenor vine sa antreneze o echipa nu sa aduca jucatori, Steaua prin MM Stoica cauta jucatori care sa corespunda lotului si viziunii clubului,nu vine antrenorul cu ei de mana.
Parerea mea e ca orice antrenor care vine la o echipa are in calcule si niste posibili jucatori cu care a mai lucrat.E mult mai usor sa-si puna in practica ideea de joc.Faptul ca Oli ar vrea sa vina si cu niste jucatori cu care a mai lucrat pe mine ma bucura.Noi si aici ii dau dreptate lui Antidinamo trebuie sa ne intarim.Dupa parerea mea Nationalul,pe vremea lui Oli era singura echipa care avea "banca de rezerve" si nici acum nu sta prea rau.Cine a auzit de Ryan Griffiths pana la golurile din meciul cu Dinamue?
Aaa...ca Stelei ii lipseste scouting-ul asta e altceva,dar nu poti sa mergi doar pe intuitia lui MM.
ANTIDINAMO
5th December 2005, 17:16
domne chiar m-ai impresionat ! pana acum a avut bulan mm otelaru ' cu ceva jucatori dar sa nu iti placa cand antrenorul iti aduce ceva jucatori IEFTINI si buni cum este moda achizitiilor la STEAUA .........
RedStar
5th December 2005, 17:34
Parerea mea e ca orice antrenor care vine la o echipa are in calcule si niste posibili jucatori cu care a mai lucrat.E mult mai usor sa-si puna in practica ideea de joc.Faptul ca Oli ar vrea sa vina si cu niste jucatori cu care a mai lucrat pe mine ma bucura.Noi si aici ii dau dreptate lui Antidinamo trebuie sa ne intarim.Dupa parerea mea Nationalul,pe vremea lui Oli era singura echipa care avea "banca de rezerve" si nici acum nu sta prea rau.Cine a auzit de Ryan Griffiths pana la golurile din meciul cu Dinamue?
Aaa...ca Stelei ii lipseste scouting-ul asta e altceva,dar nu poti sa mergi doar pe intuitia lui MM.
Sigur ca da , MM aduce jucatori pe intuitie si pe dat cu banu.Sa fim seriosi.
j.c.
5th December 2005, 17:42
Nu am zis ca-i aduce pe dat cu banu,MM are meritele lui si aici nu pot sa zic nimic despre transferurile facute de el.Ce nu inteleg e faptul ca nu esti de acord sa vina si antrenorul cu jucatori.
Wholigan
5th December 2005, 17:44
1. Sint multi antrenori mari - gen Mourinho,Wanger ori Ferguson - care au fost fotbalisti modesti si multi jucatori geniali care sint antrenori de cacao.
Da, nu prea are treaba valoarea ca jucator cu valoarea ca antrenor. Sunt mii de exemple, inclusiv Mourinho care nu doar ca nu a fost mare jucator, dar nu a jucat mai deloc, a fost traducator.
Olaroiu a terminat cu Nationalul pe pozitia a doua in Div A, si era lider inaintea ultimei etape, deci avea sanse reale de a avea in CV un titlu. La fel performante bune in Cupa.
Asa, nici eu nu ma omor dupa el, nu e cu siguranta la nivelul unui Zenga sau Protasov...doamne ajuta!
Tr3zeguet
5th December 2005, 19:28
Olaroiu este un antrenor modern,scolit in asia si cu mentalitate occidentala.Toate bune si frumoase pana aici,nu??Suna exact ca ceea ce ar avea nevoie STEAUA.Insa rezultatele contradictorii nu il recomanda inca pentru o echipa cu palmaresul STELEI(adik atunci cand te bate bacaul fara drept de apel,fie si printr-un eurogol nu prea sunt multe de spus).Si cum fiecare dintre noi are dreptul la o parere,eu sunt de parere ca mai are de invatat.Nu cred ca am vrea ca STEAUA sa fie echipa pe care sa isi acumuleze Oli atat de mult dorita experienta internationala pentru ca s-ar putea ca rezultatele sa nu ne placa.Forza Steaua !!!!
dan_fuica
5th December 2005, 20:41
Cel mai bine ar fi sa ramana Oleg la Steaua.Oli...hm eu nu am invredere in el nici cat negru sub unghie,dar daca va ajunge sa antreneze Steaua ii urez sa o faca bine ca altfel s-a belit cu noi.
Gone
5th December 2005, 23:49
Termianti cu prostiile. Oli e cel mai bun antrenor roman in acest moment. Cu Poli nu a avut rezultate? Pai uitate la returul campionatului trecut. Anul asta nu cred ca putea face nimeni mai mult cu o echipa formata din fotbalisti care joaca impreuna de nici 6 luni.
Dani@Steaua4ever
6th December 2005, 00:00
pacat k na plecat de la poli cu coman popa caramarin si olah de mana...ahh ce bine era:)))
Mandark
6th December 2005, 00:08
Daca berbecali asta e smecher, sa aduca pe cineva de afara, cel putin la valoarea lui Oleg. Daca vrei performanta, trebuie sa bagi bani, adica sa aduci jucatori de valoare si antrenor pe masura, dar daca doar vrei sa te gadile lumea la orgoliu ca esti finantator la un club de fotbal, improvizezi si mimezi performanta. Cei care il preamaresc pe Olaroiu pe forum se imbata cu apa rece. NU e pe masura pretentilor Stelei. Performanta in fotbal se face cu bani multi. Daca nu, lumea sta acasa si se uita la televizor.
khelu
6th December 2005, 13:20
Cei care il preamaresc pe Olaroiu pe forum se imbata cu apa rece. NU e pe masura pretentilor Stelei. Performanta in fotbal se face cu bani multi. Daca nu, lumea sta acasa si se uita la televizor.
maiii.......Mandark!Ia da-ne tu noua cateva exemple cu cei ce il "preamaresc" pe Oli.Daca e pe masura pretentiilor STELEI nu esti tu in masura sa dai verdictul ca nu e asa, cu litere mari , auzi!Si ia mai da-ne si niste exemple de investitori care ar scoate din buzunare mai multi bani decat o face gg.Oleg a fost adus pe bani (relativ fata de alte campionate cu care vad ca ANTIDINAMO vrea o comparatie) putini si Zenga la fel.Deci, dupa parerea ta nici ei nu au fost buni si deci, tu ai stat pana acum in fata televizorului si te-ai uitat la meciuri...ASTA se intelege din discursul tau!...Vizionare placuta in continuare!
>Hmm...sunt absolut uimit!Nu ti-e frica, ca daca dai verdicte de pe acum de genul "NU e pentru STEAUA" si nu va fi asa,caci l-ai judecat tu gresit, iti va fi rusine sa il lauzi mai apoi???Sau poate vei ramane un anti-Oli mereu...asa da!
Mandark
6th December 2005, 15:27
maiii.......Mandark!Ia da-ne tu noua cateva exemple cu cei ce il "preamaresc" pe Oli.Daca e pe masura pretentiilor STELEI nu esti tu in masura sa dai verdictul ca nu e asa, cu litere mari , auzi!Si ia mai da-ne si niste exemple de investitori care ar scoate din buzunare mai multi bani decat o face gg.Oleg a fost adus pe bani (relativ fata de alte campionate cu care vad ca ANTIDINAMO vrea o comparatie) putini si Zenga la fel.Deci, dupa parerea ta nici ei nu au fost buni si deci, tu ai stat pana acum in fata televizorului si te-ai uitat la meciuri...ASTA se intelege din discursul tau!...Vizionare placuta in continuare!
>Hmm...sunt absolut uimit!Nu ti-e frica, ca daca dai verdicte de pe acum de genul "NU e pentru STEAUA" si nu va fi asa,caci l-ai judecat tu gresit, iti va fi rusine sa il lauzi mai apoi???Sau poate vei ramane un anti-Oli mereu...asa da!
Ce scriu eu si ce intelegi tu. Am sustinut eu ca sunt altii care scot mai multi sau mai putini bani decat gigi? Am sustinut eu ca Oleg sau Zenga n-au fost buni? Sau nu citim amandoi aceleasi comentarii? Logica ta e una personala in a comenta ce am scris eu. Incearca sa analizezi ideile mai clar. Nu dau verdicte, imi spun doar parerea, ca toata lumea de pe formul asta. Ii las pe specialistii de pe forum sa dea verdicte pro si contra, eu mi-am spus parerea, cu litere mari. Daca te deranjeaza ca eu nu-l agreez pe Oli, asta e. Iar frica de ce sa-mi fie, sau mai bine zis de cine?
adriancostin83
7th December 2005, 02:54
Cel mia bine ar fi sa raman Oleg Protasov si sa se incheie toate discutilea astea ineficente.
Treaba este asa daca (sper sa nu) pleaca Oleg vine olaraiu si nu cred ca poate schimba nimeni chestia aste decat nea jiji dar cu siguranta nu o va face.
parerea mea personala nu e pre buna despre el,uni zic ca e cea mai buna solutie,de ce nu cauta patronul nostru in strainatate si il aduce pe olaroiu.El nu a pre a avut rezultate si nu cred ca o sa inceapa cu steaua asa ca presimt ca nu va dura mult chestia asta (acum sa nu ma faceti Nostradamus).Oricum sa zicem ca va dura dar steaua e o echipa de atac nu sa stea pe linia portii cum are tactica olarioiu.
PAREREA MEA(HHHHHGGG)
uNDE E SMELEUL ALA CU AIA DOI CARE SE IMBATA CA PALA VROIAM SA IL PUN SI NU IL GASESC
stefan_moraru
7th December 2005, 03:39
..Oli a facut o varza la TM, nu mai stiau aia ce joaca....din pacate, noi stelistii trebuie sa ne pregatim pt dezastrul ce va urma la Steaua. Oli va face un ghiveci din echipa asta frumoasa. Urmatorul titlu? peste 4 ani :(
Ce trist e faptul ca toate lucrurile frumoase tin asa de putin !!! iar trebuie sa induram umilintele venite din partea altor echipe din Romania.
Oli e un carpaci ...si atat !!! Singura echipa care i se potriveste este FC National.
khelu
7th December 2005, 04:31
Iar frica de ce sa-mi fie, sau mai bine zis de cine?
>Lumea s-a cam saturat de atatea probleme asa ca dak vii pe threadul asta cu una atat de veche:"de ce nu da gg mai multi bani" ar fi bine sa aduci si solutii...
>Nu trebuie sa-ti fie frica de nimeni, pe forumul asta, ci doar de aberatiile tale
>parerea ta despre Oli e destul de clara...performanta se face cu bani multi, Oli e cam ieftin (comentariul meu:si nici macar nu a antrenat pe Chelsea, Juventus, Barcelona,Real sau Bayern) asa ca nu e bun pentru STEAUA...a antrenat pe EURO-MEGA-GIGA-POLI (cu jucatori numai unu' si unu') si n-a cucerit nici macar un titlu in aproape 2 jumatati de sezoane.......da...mai straduieste-te....
>incerc sa discutam cat mai costructiv dar dak te superi si nu-mi raspunzi cu argumente, parerea ta nu va conta pentru mine absolut deloc
p4link
7th December 2005, 09:25
Asta e parerea ta.La Steaua vin doar antrenori ce merita o astfel de onoare.Lui Zenga nu-i dadea nimeni nici o sansa, lui Protasov nici atat... Olaroiu stie ce il asteapta aici.Se stie ca e stelist convins, si va vrea sa faca performanta.Mai ales ca acum nu mai are nici o scuza cu lotul de 11 titulari pe care il are, cu jocul spectaculos pe care il presteaza Steaua.
GT29
7th December 2005, 10:07
Imi este greu sa'nteleg comportamentul unora de pe site, la adresa lui Olaroiu.
Aceleasi replici ca inaintea instalarii lui Zenga si Protasov.
Acelesi "critici" pertinente ca in cazul lui Dica, Oprita, Cristea, Ghionea,etc.
Renuntati la ideile preconcepute si lasati oamenii sa-si faca treaba!
Noi trebuie sa ne incurajam echipa, sa o sustinem si sa ne bucuram sau sa suferim odata cu ei!
none_elf_ear
7th December 2005, 10:13
Mi-as dori sa ne bucuram mai mult decat sa suferim, mai ales dupa un asemenea parcurs, dar, in fine, cu incredere si speranta, vom mai vedea. Sa fie de bine! :)
Magicasteaua
7th December 2005, 11:51
Oli nu va face absolut nimic nu se poate compara cu Zenga sau Protasov...o sa vedeti dupa primele 10 etape o s ajungem undeva pe locul 3-4 si stilul stelei de joc o sa se schimbe radical...asa k nu cred k trebuie sa va puneti sperante in oli k oricum nu o s afaca nmk!forza steaua
stefan_moraru
7th December 2005, 12:01
...pe WZ, nu l-am criticat, pe Oleg la fel, si nici de jucatori nu am zis nimic de rau, cred ca ma confundati cu altcineva. Cat pt Oli, rezultatele vorbesc de la sine. Sper sa ma insel in ceea ce am zis, si sa vad mereu echipa jucand bine.
Io nu am zis ca Oli e slab, am zis ca Oli e mediocru, adica stie si el cate ceva, iar cand echipa pe care o antreneaza are o zi buna, face un meci mare, pe cand in comparatie cu Protasov, echipa joaca bine aproape toate meciurile.
RedStar
7th December 2005, 12:06
Oli nu va face absolut nimic nu se poate compara cu Zenga sau Protasov...o sa vedeti dupa primele 10 etape o s ajungem undeva pe locul 3-4 si stilul stelei de joc o sa se schimbe radical...asa k nu cred k trebuie sa va puneti sperante in oli k oricum nu o s afaca nmk!forza steaua
Zenga unde a invatat sa antreneze ? In liga a 3-a din Italia, in SUA ?
La National a invatat, si cine era director tehnic la National ?
Olaroiu e peste Zenga cu 100%
p4link
7th December 2005, 12:39
BINE AI REVENIT OLI!Sper ca stii ce te asteapta in vulcanul din Ghencea daca dai cu piciorul la a doua sansa .Avand in vedere ultimele declaratii ale lui Oleg , stiu fiind faptul ca fa semna pe 3 ani cu Dnepr..ar trebui sa-i uram BUN VENIT lui OLI! Suntem alaturi de tine ...si asteptam sa confirmi incr5ederea noastra.
Just_Alyna
7th December 2005, 13:43
OLAROIU NU E BUN..:(((cine e olaroiu nu am auzit de el...vb vine....o sa ajungem niste ratati......de ce nu asculta si gigi de noi..ca stim noi ce spunem....nici nu vreau sa ma gandesc....nu vreau sa ma gandesc cum o sa ajungem:(((..si auzi mai trimite si jucatori .la poli..o face pe aia buna..si steaua se duce....URASC POLI TIMISOARA...CA O ANTRENEAZA...hagi gata inseamna ca e buna...nici macar nu stie sa antreneze bine hagi..:((NUU...steaua...te voi iubi mereu
alex80
7th December 2005, 13:54
Cu Olaroiu treaba e clara:are rezultate-ramine, n-are-pleaca,problema e ca nu avem alta alternativa.
Leontina
7th December 2005, 15:04
Cu Olaroiu treaba e clara:are rezultate-ramine, n-are-pleaca,problema e ca nu avem alta alternativa.
Sa se caute o alternativa!Nu vreau ca Steaua sa rateze titlul si nici sa incheie parcursul bun din cupa UEFA!
khelu
7th December 2005, 15:09
OLAROIU NU E BUN..:(((cine e olaroiu nu am auzit de el...vb vine....o sa ajungem niste ratati......de ce nu asculta si gigi de noi..ca stim noi ce spunem....nici nu vreau sa ma gandesc....nu vreau sa ma gandesc cum o sa ajungem:(((..si auzi mai trimite si jucatori .la poli..o face pe aia buna..si steaua se duce....URASC POLI TIMISOARA...CA O ANTRENEAZA...hagi gata inseamna ca e buna...nici macar nu stie sa antreneze bine hagi..:((NUU...steaua...te voi iubi mereu
>Alyna...la nisorii tai e cam greu sa ti-l imagnezi pe Oli la STEAUA, imi dau seama, dar nici rabdare nu poti avea daca nu stii? (sau da...ai si tu dreptate...e varsta la care nu prea ai cum sa stai linistita si sa asculti pe altii , poate mai informati, dak nu mai inteligenti)
>P.S.:citeste ce s-a scris mai inainte pe un thread pe care postezi...caci opinia ta a mai fot exprimata si de alte persoane la fel de "incinse" dar sub alte forme...continutul e mereu acelasi...
>da GT29...dintre cei care il contesta pe Oli putini sunt aceia care se mai uita si la posturile dinainte si care depasesc varsta de 18 ani
star's child
7th December 2005, 15:15
chill out! nu stii cum o sa evolueze lucrurile...
si daca nu olaroiu atunci...?
p4link
7th December 2005, 15:45
chill out! nu stii cum o sa evolueze lucrurile...
si daca nu olaroiu atunci...?
Pitzurca cum spunea un suporter nostalgic ....:) :wallbash:
Mandark
7th December 2005, 15:47
>Lumea s-a cam saturat de atatea probleme asa ca dak vii pe threadul asta cu una atat de veche:"de ce nu da gg mai multi bani" ar fi bine sa aduci si solutii...
>Nu trebuie sa-ti fie frica de nimeni, pe forumul asta, ci doar de aberatiile tale
>parerea ta despre Oli e destul de clara...performanta se face cu bani multi, Oli e cam ieftin (comentariul meu:si nici macar nu a antrenat pe Chelsea, Juventus, Barcelona,Real sau Bayern) asa ca nu e bun pentru STEAUA...a antrenat pe EURO-MEGA-GIGA-POLI (cu jucatori numai unu' si unu') si n-a cucerit nici macar un titlu in aproape 2 jumatati de sezoane.......da...mai straduieste-te....
>incerc sa discutam cat mai costructiv dar dak te superi si nu-mi raspunzi cu argumente, parerea ta nu va conta pentru mine absolut deloc
Esti cam agresiv. Daca nu-mi place olaroiu, fii destept si arata-mi partea luminoasa a subiectului. Nu te mai da mare la apa mica, ca n-am sustinut sa vina cineva care ar fi antrenat echipele mentionate de tine. Si nu stiu de ce te bag in seama pana la urma.
cdum
7th December 2005, 21:09
>De ce sa vina Lacatus?Ce te face sa crezi ca Lacatus, jucatorul devenit simbol al STELEI ar antrena mai bine decat Oli?Ca sa-l contestati si pe el cand echipa va avea, inevitabil, o perioada de "cadere"?Dupa parerea mea, Lacatus nu ar trebui sa antreneze niciodata pe STEAUA (si poate nici o alta echipa), deoarece nu trebuie sa fie expus imprevizibilului carierei de antrenor (lumea si mai ales cei mai tinerei ar incepe sa uite ce a facut Lacatus ca jucator si mai departe...).
>Daca Oli va veni la STEAUA, atunci, cred ca asta e cea mai buna solutie (dpdv economic,al performantei, al imaginii,etc)pe care au putut s-o gaseasca gg&mm&Lacatus&co la momentul asta...accentul fiind pus pe cei doi mm&Laca!
>Si DA...Eu cred in "Oli la STEAUA", doar daca va exista, din nefericire, mai inainte un episod "Oleg la Dnepr"
Noroc ca parerea ta nu conteaza.
Ce a facut Olaroiu la Steaua se cunoaste.
aris-din-zalau
7th December 2005, 21:16
nu stiu de ce va grabitzi sa spunetzi ca Olaroiu nu e un antrenor bun, Mirel Radoi a spus ca este cel mai bun antrenor cu care a lucrat vreodata si asta spune multe, mai ales ca stie sa construiasca o echipa si asta va trebui sa faca la Steaua, va avea nevoie de timp si dupa ce se va construi o echipa competitiva, abia atunci vor veni si rezultatele, nu poti avea rezultate fara sa si sacrifici unele meciuri, asa s-a format si Steaua din`86, ajungand chiar pe pozitie retrogradabila si pana la urma s-a format un nucleu de jucatori care au devenit Campionii Europei, sper ca si Oli sa reuseasca ceva apropiat ;)
Bafta Oli !!! :yes:
dan_fuica
7th December 2005, 21:17
Mai nu va mai certati degeaba.Oricum va iesi cum vor cei de sus nu cum vrem noi.Oleg e la sufletul nostru la fel ca si Zenga si sa dea Domnu sa ajunga la inimile noastre si Olaroiu.Eu sunt pesimist in aducerea lui la banca Stelei,dar sper sa ma insel.Cine stie....poate s-a mai perfectionat al nostru Oli.
khelu
7th December 2005, 21:20
>Si eu pot sa scriu doua randuri in graba :"Parerea lui X (unu' care are o parere diferita de a mea) nu conteaza.Ala nu e bun si nici ala si nici celalalt.Se cunoaste de ce."...Fii serios cdum!
>Ce-a facut Oli pentru STEAUA?A incercat sa o antreneze cat a putut el mai bine in conditiile si atmosfera pe care le avea.Ce va face, asta e cel mai important
adriancostin83
8th December 2005, 03:34
..Oli a facut o varza la TM, nu mai stiau aia ce joaca....din pacate, noi stelistii trebuie sa ne pregatim pt dezastrul ce va urma la Steaua. Oli va face un ghiveci din echipa asta frumoasa. Urmatorul titlu? peste 4 ani :(
Ce trist e faptul ca toate lucrurile frumoase tin asa de putin !!! iar trebuie sa induram umilintele venite din partea altor echipe din Romania.
Oli e un carpaci ...si atat !!! Singura echipa care i se potriveste este FC National.
Doamne.........doar nu vrei sa stea sata 4 ani,nu????au si uni de aicidreptate ca il judecam dinnainte dar rezultatele spun totul.si eu as vrea sa ma insel dar nu cred. Oricum si asa steaua va ramane cea mai tare echipa din romania doar daca dinamo nu castiga 2 cl ( Doamne fereste) :@
FORZZA STEAUA
P.S eu inca sper sa nu plece protasov si daca pleca mai sper ca solutia asta sa fie doar asa partiala
Ana712
8th December 2005, 10:21
Poate nu ar strica putin optimism;va inteleg atunci cand il contestati pe Oli dar sincer cred ca o sa faca treaba buna la Steaua(indiferent de rezultatele trecute)pt ca nu vad altfel situatia!
O sa ii batem in groapa de catei si vom profita de pasurile lor gresit in lupta pt titlu si evident vom lua 23! ;)
p4link
8th December 2005, 10:26
Ajunge cu contestatiile.Au fost bune cand Olaroiu era inca in tratative cu Steaua.Acum e sigur .Oli va fii antrenorul Stelei.Oleg pleaca la Dnepr.Ce mai e de comentat?Nu inteleg de ce nu incetam cu chestiile astea.Indiferent ca unora dintre noi le place sau nu Oli.. e al nostru si trebuie sa fim alaturi de echipa noastra favorita.Sa-l primim asa cum se cuvine si sa nu mai facem aceleasi greseli pe care le-am facut la venirea lui Zenga sau Oleg.Gica contra vor exista mereu.Importante sunt rezultatele.
Snakes
8th December 2005, 10:57
Ajunge cu contestatiile.Au fost bune cand Olaroiu era inca in tratative cu Steaua.Acum e sigur .Oli va fii antrenorul Stelei.Oleg pleaca la Dnepr.Ce mai e de comentat?
Yo inca mai vreau sa cred k nu e sigur !
stefan_moraru
8th December 2005, 11:04
Yo inca mai vreau sa cred k nu e sigur !
Yo inca mai vreau sa cred ca Oleg , nu va da performantele pe care le poate face cu Steaua pe niste banuti mai multi din fotbalul ucrainnean, care nu e cine stie ce, in afara ce Shaktior si Dyn. Kiev.
p4link
8th December 2005, 11:13
Dar cand ai un salariu de aproape 1 milion plus 10-15 milioane pentru transferuri..si esti chemat de echipa ta de suflet sa o ajuti sa ajunga in sa se bata la titlu si in cupele europene, eu cred ca nu ar ezita nimeni sa plece, mai ales ca poti sa fii alaturi si de familie.
star's child
8th December 2005, 11:27
de acord cu p4link.
totusi, merge ACASA, la ECHIPA SA DE SUFLET, pe BANI MULTI.chiar nu poti sa-l condamni.
p4link
8th December 2005, 11:32
Pai sa fii fost Lacatus antrenor pe la o echipa din Bulgaria si sa-l fii chemat Steaua cu un salariu mult mai bun, cu bani de transferuri si sa antreneze echipa la care e un Zeu..n-ar fii facut la fel ca Oleg?