PDA

View Full Version : Steaua Bucureşti-Halmstad (scor 3-0)

Pages : [1] 2

Felix
4th November 2005, 09:36
După un meci pe care l-am fi putut câştiga,am mai făcut un pas important spre ieşirea din Grupă.
Cu ambiţia şi determinarea de echipă europeană dovedită,cred că anul ăsta vom avea un traseu mai lung în Cupa UEFA.Succes!

http://img475.imageshack.us/img475/3209/halmstad5wc.gif

p4link
4th November 2005, 10:06
Nu concep alt rezultat decat victorie.Daca Lens a facut 5-0 cu Halmstad, noi de ce nu am reusi! Echipa a aratat ca se poate .deci Steaua - Halmstad 3-0

Ana712
4th November 2005, 10:28
3 puncte conteaza!!Deci victoria!!!Porbabil batem la diferenta de 2 puncte :D ;)

Gruppo Aparte
4th November 2005, 10:38
Ne calificam. Cu descultii aia o sa facem scor :bye:

morpheus
4th November 2005, 10:42
si eu sper sa facem scor dar daca facem cum am facut cu gloria?

Gruppo Aparte
4th November 2005, 10:45
Ai ba ..ma lesi? ascult radio 21 :mrgreen: Cu gloria a fost un accident.

p4link
4th November 2005, 10:46
Nu se poate sa facem ce am facut cu Gloria , pentru ca atunci vom fi si noi suporteri alaturi de echipa noastra.Halmstad au terminat de ceva vreme campionatul in Suedia, singurele lor meciuri fiind cele de UEFA , desi sunt total iesiti din forma, si nici sanse sa se califice nu prea mai au,asa ca le v-a lipsi motivatia iar Halmstad nu cred ca-s mai buni ca Lens.

#Caddy
4th November 2005, 11:15
daca Lens a batut cu 5-0....e clar....merg pe o victorie....si sper una la scor...

Lukas
4th November 2005, 11:28
Sa nu ne luam de ei sa le zicem desculti; uiti ce s-a intamplat dat trecuta cand li s-a spus unora desculti?

pantani
4th November 2005, 11:42
vom fi p stdion si ne vom incuraja echipa ca si la meciul cu lens...o sa ii ajutam sa castige :hungry:

s0me1
4th November 2005, 11:45
Hai sa ne calificam acuma ! Victorie neaparat desi mi-e frica de meci.

nicolita_16
4th November 2005, 11:48
Noi cu echipele mici avem probleme..poate ne-o luam de la astia...totusi am votat victorie desi este o MARE diferenta intre STEAUA si halmstad..totusi..din pacate..au si ei o sansa..mai ales cand ne gandim ca a scos pe sporting

cogdao
4th November 2005, 11:48
N-are de ce sa ne fie frica de ei,desi,Gloria...ne-a facut-o cand ne era lumea mai draga.Sper sa castigam lejer fiindca baietii nu au mai inscris de 3 jocuri si nu da bine la blazon

nicolita_16
4th November 2005, 11:49
Mi-e cam frika de meciul asta...de obicei noi ne incurcam de echipele astea mici:(..Cand ma gandesc ca au eliminat pe sporting ma trec fiorii:(..Oricum...90%batem..de aceea am si votat victorie;)..FORZA STEAUAAAAAA

steauaclub.tk
4th November 2005, 12:03
Pana la meciul cu Halmstad mai sunt 26 de zile! Nu vi se pare ca este cam mult?

eli.
4th November 2005, 12:03

nu zic ca numi doresc sa castigam dar asa am spus si cu gloria.. vom face golaveraj si ati vazut ce a iesit
sper sa batem forza steaua

Vladimir
4th November 2005, 13:25
Am mers pe victorie... nu se prea poate intampla altceva... oricum.. din urmatoarele doua meciuri scoatem minim 4 puncte.

MR.KILLER.ULTRAS
4th November 2005, 13:28
Mda,desi mi-e tare frica de echipa asta de "desculti",cred ca o sa facem cel mai mare SCOR DIN ISTORIA UEFA!Deci,STEAUA-halmstad 9-0

ReyMysteryo
4th November 2005, 13:51
nu mai conteaza acum scorul.. tot ce conteaza e sa batem si sa ne calificam..

daby
4th November 2005, 14:00
victorie clara....6-0.....Iacob, Dica 2, Bostina, Banel, Goian

Vladimir
4th November 2005, 14:09
Eu ma multumesc si cu 1-0 :)

anamarya
4th November 2005, 14:23
victorie.... clar... avem nevoie de punctele de acasa pt a ne califica

Danna
4th November 2005, 15:18
Victorie, la 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... n+1 goluri diferentza... nu conteaza... 3 puncte sa fie, pentru a ne putea bucura de accederea in primavara europeana! Doamne`ajuta! HAI STEAUA!

ingerash_negru
4th November 2005, 16:16
categoric ca invingem!!
halmstad - hertha 0-1
lens - halmstad 5-0
steaua - lens 4-0

so reise ca ar trbui sa-i batem pe halmstad la greu!
dar io m a multumesc cu orice victorie! apoi suntem calificati si totul e bine!
desi daca batem si pe herthaaaaaaa vom fi termina pe 1! :pray:

aris-din-zalau
4th November 2005, 16:25
categoric ca invingem!!
halmstad - hertha 0-1
lens - halmstad 5-0
steaua - lens 4-0

so reise ca ar trbui sa-i batem pe halmstad la greu!
dar io m a multumesc cu orice victorie! apoi suntem calificati si totul e bine!
desi daca batem si pe herthaaaaaaa vom fi termina pe 1! :pray:
cred ca shi daca facem egal cu Hertha tot pe 1 terminam... :yes:

MaCHer
4th November 2005, 16:30
situatia e nasoala ... ori e totu ori e nik ... dak terminam pe locu 1 vom intalni o echipa mai slaba ... da dak terminam pe 2 intalnim o echipa care vine din CL ... locu 3 e exclus ...
dak ar fi sa terminam pe 2 as vrea sa intalnim pe Rosenborg in primavara ... de data asta ii batem sotto ;) ... norocu nu vine de 2 ori ... asa k Rosenborg ia si roaga-te

bvmike2001
4th November 2005, 16:36
Ii batem sigur pe cei de la Halmstad...Lens i-a 'spart' cu un 5-0 sec. Noi am umilit-o pe Lens cu 4-0...logic ar fi sa le dam cel putin 4.
Eu zic ca un 3-0 e perfect...asa ca pentru neprezentare :smile:

h1911
4th November 2005, 16:38
Si 1-0 e bun.Sa nu uitam ca va fi ultima lor sansa de a se califica.Important e sa castigam.

KosmyN
4th November 2005, 17:25
Va fii un meci extrem de greu
Sper ca jucatorii sa-l trateze cu seriozitate.
Sper din tot sufletul sa castigam, dar nu cred ca o vom face la o diferenta mare de goluri

Steaua_rap
4th November 2005, 18:45
Halmstad a fost ciuca bataii in grupa noastra shi nu cred k o sa intampinam probleme..mai ales k is resemnati shi daca Lens lea dat 5-0, nu cred ca noi o sa le dam mai putin.....Oricum, suntem ca si calificati!

cr(:)s_tina13
4th November 2005, 19:23
un 1-0 pt noi ar fii foarte bun...dak trateaza meciul cu seriozitate...io zic k au sanse mari baietii :yup:
Forza STEAUA:D

Steaua_rap
4th November 2005, 19:34
NUmai 1-0? nu are cum cristina, logic sa o luam, dak lens ia batut cu 5-0 shi noi iam batut cu 4-0 pe lens teoretic ar fi o victorie usoara pt noi, chiar la scor...dar uite nici un meci nu seaman cu altu..vom face scor doar daca ne concentram pt ca dupa cum ati vazut cand nu ne concentram, nu facem nimic!...

elyzutzawz
4th November 2005, 19:43
trebuie sa ne concentram,altfel degeaba avem sanse teoretice sa-i batem.nu cred k facem o mare diferenta de scor.poate 2-0 sau 3-0.si noi trebuie sa facem atmosfera,sa fim din nou al 12-lea jucator.

h1911
4th November 2005, 20:35
NUmai 1-0? nu are cum cristina, logic sa o luam, dak lens ia batut cu 5-0 shi noi iam batut cu 4-0 pe lens teoretic ar fi o victorie usoara pt noi, chiar la scor...dar uite nici un meci nu seaman cu altu..vom face scor doar daca ne concentram pt ca dupa cum ati vazut cand nu ne concentram, nu facem nimic!...
Teoria asta nu functioneaza NICIODATA in fotbal....

eli.
4th November 2005, 20:48
unde sunt cei care "trebuie" sa voteze victorie halmstad :-o

Dani@Steaua4ever
5th November 2005, 01:46
dak era in div A si ne gandeam k CFR sia luat 5 de la dinamo si noi era sai umilim deci osa batem sigur nu mergea..dar acum in UEFA e alta mentalitate..iar jucatorii depind de acest jok..si realizeaza asta..iar cu cutitu la os ..asta in "" o sa jucam bne si io sa batem pe hamstaad..nu cred k la scor dar o sai batem..ceva gen 1 2 0:)

Clujeanu`
5th November 2005, 02:26
Pacat ca n-am castigat la Genoa ca sa nu depindem de meciul cu Halmstad, dar oricum o sa castigam 100%. Suntem cea mai buna echipa din tara. :D

swing
5th November 2005, 10:25
Tare mi-e ca HAlmstad n-o sa iasa din careu de la ei. Mai mult de asta mi-e frica. Steaua de obicei nu face meciuri foarte bune cu echipe care se apara si tin cu dintii de 0-0. Trebuie luati tare din minutul unu si incercat sa se inscrie cat mai repede ca sa-i facem sa iasa din aparare neavand ce sa mai apere. Poate zic multi ca o sa fie meci ushor dar mi-e ca nu e asa usor precum pare. Important e sa inscriem repede ca pe urma ii facem cum vrem noi.

revinho
5th November 2005, 11:07
Un egal nu le convine. presiunea publicului din Ghencea, care o sa fie insetat de meciuri europene si o sa UMPLE stadionul, o sa le inmoaie picioarele suedezilor. amintiti-va, singura echipa care a rezistat CU ADEVARAT presiunii tribunelor din Ghencea a fost Vilarreal. O echipa fara suporteri precum Halmstad va fi sacrificata calificarii in TFR. Pe Bollaert sunt sigur ca au cedat tot din cauza presiunii publicului de acolo. Ma astept la o echipa de talia lui Standard Liege.
Daca jucam in deplasare mi-ar fi fost frica (au cedat GREU in fata Herthei!), dar asa, o spun cu nonsalanta, ii vom spulbera efectiv!

campioniidinghencea
5th November 2005, 12:01
Un egal nu le convine. presiunea publicului din Ghencea, care o sa fie insetat de meciuri europene si o sa UMPLE stadionul, o sa le inmoaie picioarele suedezilor. amintiti-va, singura echipa care a rezistat CU ADEVARAT presiunii tribunelor din Ghencea a fost Vilarreal. O echipa fara suporteri precum Halmstad va fi sacrificata calificarii in TFR. Pe Bollaert sunt sigur ca au cedat tot din cauza presiunii publicului de acolo. Ma astept la o echipa de talia lui Standard Liege.
Daca jucam in deplasare mi-ar fi fost frica (au cedat GREU in fata Herthei!), dar asa, o spun cu nonsalanta, ii vom spulbera efectiv!
Tot va fi un meci usor!
Cei de la Halmstad stiu ca nu mai au nici o sansa.

apophis_redblue
5th November 2005, 12:03
Eu cred ca gazonul va influenta rezultatul ...adica nu 5-0 ci doar 3-0.

campioniidinghencea
5th November 2005, 12:17
Eu cred ca gazonul va influenta rezultatul ...adica nu 5-0 ci doar 3-0.
Eu nici 5-0 si nici 3-0 nu cred...ci 4-0! :yes:

s0me1
5th November 2005, 12:56
amintiti-va, singura echipa care a rezistat CU ADEVARAT presiunii tribunelor din Ghencea a fost Vilarreal.
Si asta pentru ca a venit de doua ori. Prima data cred ca faceau pe ei.

Ana712
5th November 2005, 13:25
Conteaza scorul??NU!Conteaza sa batem si sa luam 3 puncte!!!

Snakes
5th November 2005, 13:47
Nu cred k vom avea mari probleme cu Halmstad ! Dar trebuie sa avem grija sa nu se intample k la meciul cu Gloria !
Un pronostic... 2 - 0 ! :)

LoMax8
5th November 2005, 13:55
Merg pe 4-0 (daca jucam la fel ca si cu Samdoria) sau 1-0(daca jucam la fel ca si cu Gloria)...oricum tot victorie. Ar fi bine dak nu am lua gol

Dani@Steaua4ever
5th November 2005, 14:14
e putin riscant egalu asta din italia..zik pt moralu nostru..desi avem experienta in uefa dar totusi sunttem romani..si stim cu toti cum gandim: e e bine am luat 1 pct in deplasare..jucam acum cu terminatii astia care siua luat numa de la 4 in sus..le dam sigur 10..si vezi k haamstad incepe in fortza si ai lasa masca pe ai nostri..si domane fereste..deci poate era mai bine o infrangere la samdoria..cu toti stim k romanii joaca cel mai bine cu cutitul la os..vezi meciu cu besiktas..valencia..cand am atacat non stop..:D

s0me1
5th November 2005, 14:23
e putin riscant egalu asta din italia..zik pt moralu nostru..desi avem experienta in uefa dar totusi sunttem romani..si stim cu toti cum gandim: e e bine am luat 1 pct in deplasare..jucam acum cu terminatii astia care siua luat numa de la 4 in sus..le dam sigur 10..si vezi k haamstad incepe in fortza si ai lasa masca pe ai nostri..si domane fereste..deci poate era mai bine o infrangere la samdoria..cu toti stim k romanii joaca cel mai bine cu cutitul la os..vezi meciu cu besiktas..valencia..cand am atacat non stop..:D
Consideri ca jucatorii nu sunt cu cutitul la os ? Oricare din variantele egal sau infrangere la Sampdoria aduce cu sine nevoia 100% de a castiga cu Halmstad

ps : o exprimare mai complicata de-a mea :lol:

forzzasteaua
5th November 2005, 14:44
Pe Halmstad ii facem praf! Daca i-o batut astia cum draku li se zice...Lens cu 5-0...=>Noi ii batem cu 9-0. De unde? Noi pe Lens i-am batut cu 4-0. :yes:

Dani@Steaua4ever
5th November 2005, 15:27
cu cutitul la os esti cand iei bataie de la valencia cu 2 0 in deplasare...cand iei bataie de la parma si tre sa bati besiktasu...cam asta vad io cu cutitu la os...nu situatia de acum cand toata lumea, presa asteapta sa le dam 10 la haamstad...ai umfla pe ai nostri prea mult..ei nu se concetreaza destul...o sa fie un meci mai greu decat se asteapta multi.

alyna_stelista
5th November 2005, 16:03
Eu zic ca o sa castigam...ce naiba, doar jucam pe Ghencea, iar aici n-au sanse. :d Daca jucam la fel ca in meciul cu italienii, si mai lucram putin la finalizare... maturam cu ei pe jos, si ne calificam in saisprezecimi!

anamarya
7th November 2005, 20:10
Nu cred k vom avea mari probleme cu Halmstad ! Dar trebuie sa avem grija sa nu se intample k la meciul cu Gloria !
Un pronostic... 2 - 0 ! :)

atat timp cat nu se considera invingatori de la inceput nu vad ce probleme ar putea avea baietii

Snakes
8th November 2005, 16:12
atat timp cat nu se considera invingatori de la inceput nu vad ce probleme ar putea avea baietii
Da... asa e! Shi in plus, nu se mai joaca cu portile inchise ! :punk:
:fotbal:

ANTIDINAMO
8th November 2005, 16:50
VICTORIE LA SCOR !

pentru cei foarte foarte entuziasti va reamintesc ca am luat bataie de la dinamue in supercupa , ne-a eliminat rosemborg din ucl , rrapid 2 din cupa , am luat bataie de la gloria in Ghencea si de la cfr la cluj !
HAI STEAUA !

Streetcat
8th November 2005, 17:21
Ne trebuie victoria din mai multe motive:
1. ca sa luam cele 3 puncte necesare in cupa UEFA
2.ca sa le ridice moralul atat jucatorilor cat si suporterilor...si speranta creste cat si rezultatele pozitive in campionatul intern
3.poate li-se face frica la catei si le stricam jocul..ei cam taie frunze la caini:P..prin UEFA CUP

Dani@Steaua4ever
8th November 2005, 17:38
cateii sunt culmea...nu joaca nimik in uefa si bat in campionat...si cand nu joaca nimik in campionat atunci fak blat si bat.e culmea.

dan_fuica
8th November 2005, 21:29
Da... asa e! Shi in plus, nu se mai joaca cu portile inchise ! :punk:
:fotbal:
Sa nu uitam ca din vina noastra (generalizez) s-a jucat si o sa se mai joace o etapa cu portile inchise.Pentru cei care sunt din Bucuresti si au posibilitatea de a ajunge pe stadion, inainte de a arunca cu scaune ganditi-va la meciul cu bistrita.
Scorul meu......3-0.Halmstad e slaba.Dar si Bistrita sunt pe un loc slab in divizia A.

Johnny_radoi
8th November 2005, 21:42
este un meci crucial. daca nu-i batem pe astia acasa s-o dus tot avantaju din meci cu Lens ca tre sa nu pierdem in Germaina....greu nu? oricum avem mare nevoie de cele 3 pt, pt pe care cred eu ca le-am putea obtzine usor deoarece ei, dupa 2 infrangeri, mai au decat o singura sansa si se vor descoperii.

forzzasteaua
8th November 2005, 21:58
este un meci crucial. daca nu-i batem pe astia acasa s-o dus tot avantaju din meci cu Lens ca tre sa nu pierdem in Germaina....greu nu? oricum avem mare nevoie de cele 3 pt, pt pe care cred eu ca le-am putea obtzine usor deoarece ei, dupa 2 infrangeri, mai au decat o singura sansa si se vor descoperii.
Nu-ti fa griji! Daca Lens i-a batut cu 5-0 si noi pe Lens cu 4-0 rezulta ca noi ar trebui sa-i batem pe astia cu 9-0! :yup:

Johnny_radoi
8th November 2005, 21:59
:)) nici n-ar fi rau :)) daca ar fi totul asa de simplu...

forzzasteaua
8th November 2005, 22:09
:)) nici n-ar fi rau :)) daca ar fi totul asa de simplu...
Pai...nu? :D Astea sunt sansele matematicale :D

Snakes
8th November 2005, 22:56
Sa nu uitam ca din vina noastra (generalizez) s-a jucat si o sa se mai joace o etapa cu portile inchise.Pentru cei care sunt din Bucuresti si au posibilitatea de a ajunge pe stadion, inainte de a arunca cu scaune ganditi-va la meciul cu bistrita.
Scorul meu......3-0.Halmstad e slaba.Dar si Bistrita sunt pe un loc slab in divizia A.
Ai dreptate ! Categoric a fost shi din vina noastra (generalizez shi eu) ! Dar ce a fost a fost... sper k unii si-au bagat mintile in cap shi si-au dat seama k e mai frumos shi mai bine pentru noi toti sa vedem meciul pe stadion decat in fatza TV-ului !
Sper sa fie plin stadionul !

#EffecT
9th November 2005, 11:39
cu siguranta ca baietii se vor mobiliza si vor reusi o victorie ...mizez pe o diferenta de 3 goluri poate si mai mult

khelu
9th November 2005, 12:36
io' nu mizez decat pe un joc foarte reushit al baietzilor==>>un scor favorabil, ceva de genu' 3-0!!!Nu de alta da' tre' sa mai ridice moralu' shi la aia mai pesimishti ca vad ca-s multzi pe aici...VOI MAI VEDETI VREO ECHIPA ROMANEASCA FACAND "TREABA" PRIN EUROPA ASA CUM FACE +++STEAUA+++????
FORZA +++STEAUA+++!!!
-----------------------------stelist si dupa moarte-------------------------------

dan_fuica
9th November 2005, 16:26
e bine ca nu a votat nimeni infrangere.......ci numai un egal...e ceva asta.

h1911
9th November 2005, 16:27
Daca ar fi rezultatele dupa voturile noastre am castiga CL....

Johnny_radoi
9th November 2005, 16:33
Steaua 1-0 halmnstad

Dica10
9th November 2005, 16:51
Victorie,neaparat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Selena
9th November 2005, 17:04
Sa repetm meciul q lens si vom fi 70% calificati!

Snakes
9th November 2005, 18:05
Sa repetm meciul q lens si vom fi 70% calificati!
Yo zic k dak repetam meciul cu Lens, suntem 100 % calificati ! Matematic ! :)

h1911
9th November 2005, 19:06
Nu este de ajuns sa castigam cu halmstad trebuie sa aducem puncte si din Germania...cred ca in meciul cu Sampdoria s-a vazut ceva extraordinar:Europa incepe sa respecte Steaua,iar cand adversarul te respecta joaca altfel mai cu frica.Oleg Protasov a reusit sa induca jucatorilor nostri mentalitatea de invigatori si trebuie sa continuam sa jucam la victorie cu incredere in fortele proprii indiferent ca adversarul se numeste Sportul Studentesc sau Real Madrid.Daca ne concentram putin si nu subestimam adversarul vom castiga cu Halmstad fara probleme.

cogdao
9th November 2005, 19:30
Nu ar trebui sa fie nici un fel de probleme cu suedezii...nu arata a echipa de Europa dovada si rezultatele.Sper sa avem un meci usor,ma multumesc si cu 1-0

dax
10th November 2005, 00:41
Si pe Gloria ar fi trebuit sa-i fi batut la scor. Dar dimpotriva, ne-am luat bataie, fiind incapabili sa inscriem un gol macar, chiar in Ghencea. Apoi ne-am luat bataie si de la Cluj. Oare cine ne mai bate ?

Cu Halmstad n-avem emotii, ca se stie ca sunt cei mai slabi. Dar never say never !

90 % sanse sa castigam cu 3-0 ! Asta in caz ca ratangii nostri notorii nimeresc poarta !

adriancostin83
10th November 2005, 06:00
Azi m-am inregistrat si sper sa intru printre voi cu succes

Bate steaua cu 3-0 si da gol dica,jucatorul meu preerat de la steaua

khelu
10th November 2005, 10:38
vad ca 3-0 este un scor la moda...asha sper sho io' sa se termine ca sa-si spele baietzii toate pacatele acumulate in ultima saptamana...asha e in fotbal,vorba lu' Ogararu ca dak n-ar fi meciu' urmator am ajunge totzi la spitalul de nebuni...Meciu' cu Halmstad sper ca va fi un meci al "impacarii" si al sperantei, al sperantei de marire in Europa!!!
FORZA +++STEAUA+++!!!
--------------------------------stelist si dupa moarte-------------------------------

dan_fuica
10th November 2005, 21:02
As vrea sa vad o parada a lui Victoras Iacob,iar prin minutul 70 una semnata Andrei Cristea.

asediutotal
11th November 2005, 14:23
As vrea sa vad o parada a lui Victoras Iacob,iar prin minutul 70 una semnata Andrei Cristea.

:pimp: vei mai avea de asteptat pana vei vedea un gol semnat de CRISTEA.
CRED CA NU SE POATE RIDICA LA NIVELUL COECHIPIERILOR SAI. :romania2:

eusunt
11th November 2005, 14:55
:pimp: vei mai avea de asteptat pana vei vedea un gol semnat de CRISTEA.
CRED CA NU SE POATE RIDICA LA NIVELUL COECHIPIERILOR SAI. :romania2:

Crde ca a sosit momentul cand echipa va trebuii sa ne arate ca merita sa ne dam sufletul pentru ei ashea ca eu sper ca vor murii pe teren mai ales ca vom fi langa ei si nu vor dormii ca in meciul cu Gloria si Clujul... daca mai pica si un gol repede ..vai de mama lor de Suedezi...

ballsmileBG
11th November 2005, 16:17
EU SUNT DIN BULGARIA. I think Steaua fans have to prepare to go to the final and to watch "the shining star of Romania" because there will be two Balkan teams there Steaua Bucuresti si CSKA Sofia!!!!!! :!: :bere2: :D :/*:

Clujeanu`
11th November 2005, 16:55
EU SUNT DIN BULGARIA. I think Steaua fans have to prepare to go to the final and to watch "the shining star of Romania" because there will be two Balkan teams there Steaua Bucuresti si CSKA Sofia!!!!!! :!: :bere2: :D :/*:
That would be beautiful !!!She u guys in the final!!!!Steaua-CSKA 2-1(uefa cup final 2006)

khelu
11th November 2005, 18:43
i hope we'll see you only in the final when we'll win with 3-1...dreams, dreams....but, i think, it is possible....good luck!!!

Clujeanu`
11th November 2005, 19:02
Steaua won with CSKA last year and probably Steaua`ll win this year if they meet in uefa cup.(10% chances)

unu`
11th November 2005, 19:09

you know man... what happend there in bulgaria with the suporters of Dinamu bucarest is not too nice... and above the fact they are our worst enemy i suport them in this situation.. adn after hearing what happend to liverpool's suporter i'm a little worried about the " five dogs" ...
Now i know that you don't have anything in common with this incident but... i can't understand why are you people so agresive , why you forget so easy that you are human before something else... don't ever forget that
wish we'll meet you in the final... that counts of you because Steaua will be there waiting 4 you or another team that wants to be beaten by Her !!!
have fun
Baftã

dan_fuica
11th November 2005, 20:29
finala....hm.....ce frumos suna.

adriancostin83
12th November 2005, 05:24
Trebie sa ne calificam de acum fara complicatii.

ballsmileBG
12th November 2005, 13:12
UNU' , I'm don't agree with you about that we are agressive and now I'm gonna tell you why. First CSKA fans go to every match to support the team -THIS IS THEIR MAIN PURPOSE. Second CSKA fans especially at the european matches go with very nice and FRIENDLY sense We go there to watch a football match, to support our team, and now I remembered what happened at the two last matches with STEAUA - the first one was in Bulgaria and the CSKA fans showed a big message to Steua supporters: "CSKA salut STEAUA fans. WELCOME!"this was friendly attitude by the red part of the Bulgarians But when we arrived in Romania with the same attitude we became victims of ruthless of some of the STEAUA supporters. We couldn't believe that you will recieve us so rudely and as big enemies. But I think that we were at the wrong place in the wrong time. Now about the romanian supporters of Dinamo. Dinamo played with Levski sofia. THEY ARE NOT HUMANS The HATE gathers Levski fans (all of them) They killed a man (bulgarian) with a bomb, they made a big injury of a reporter at the stadium, they go to every match to beat (physicly) someone, many many times there were fightings among them But this is some of the bad things which happens in Bulgaria and the other countries think that we are not human beings :-( This is sad and you do have the right to think that way But UNU' the reality is different. And I hope that the people will understand that. And they will make a difference between CSKA SOFIA and the blue one part of the Bulgarian football.
Let us be your friends and let's make the Europe realize that we play football. MEET US AT THE FINAL :bere2: :fotbal: The stars will never die out!!!

Tornado
12th November 2005, 14:11
Cel mai important este sa ii batem pe halmstat astia... lucru kre trb sa-l faca baietii... si dupaia sa se duca la herta cu curaj si cu putin noroc poate ii batem si pe-aia

Clujeanu`
12th November 2005, 14:38
UNU' , I'm don't agree with you about that we are agressive and now I'm gonna tell you why. First CSKA fans go to every match to support the team -THIS IS THEIR MAIN PURPOSE. Second CSKA fans especially at the european matches go with very nice and FRIENDLY sense We go there to watch a football match, to support our team, and now I remembered what happened at the two last matches with STEAUA - the first one was in Bulgaria and the CSKA fans showed a big message to Steua supporters: "CSKA salut STEAUA fans. WELCOME!"this was friendly attitude by the red part of the Bulgarians But when we arrived in Romania with the same attitude we became victims of ruthless of some of the STEAUA supporters. We couldn't believe that you will recieve us so rudely and as big enemies. But I think that we were at the wrong place in the wrong time. Now about the romanian supporters of Dinamo. Dinamo played with Levski sofia. THEY ARE NOT HUMANS The HATE gathers Levski fans (all of them) They killed a man (bulgarian) with a bomb, they made a big injury of a reporter at the stadium, they go to every match to beat (physicly) someone, many many times there were fightings among them But this is some of the bad things which happens in Bulgaria and the other countries think that we are not human beings :-( This is sad and you do have the right to think that way But UNU' the reality is different. And I hope that the people will understand that. And they will make a difference between CSKA SOFIA and the blue one part of the Bulgarian football.
Let us be your friends and let's make the Europe realize that we play football. MEET US AT THE FINAL :bere2: :fotbal: The stars will never die out!!!
CSKA fans are true fans.I thougt dinamue fans were atacked by Litex Loveci fans,no?.Hai Cska-Hai Steaua.

ioana20
21st November 2005, 22:35
Cea de-a treia partida pe care Steaua o va disputa in grupa C a Cupei UEFA miercuri 30 noiembrie 2005, de la ora 21.45, in compania suedezilor de la Halmstads, va fi condusa de o brigada de arbitri din Macedonia: Emil Bozinovski - la centru, Mijalce Mihajlov si Ljubomir Krstevski - asistenti si Aleksandar Stavrev - rezerva. Delegatul UEFA va fi grecul Emmanuel Manos Mavrokoukoulakis, iar observatorul pentru arbitri englezul Donald McVicar.

ioana20
22nd November 2005, 21:22
A fost stabilit pretul biletelor pentru partida cu HALMSTADS BK, partida ce conteaza pentru grupele Cupei UEFA si care va avea loc pe data de 30 noiembrie ora 21:45.

FOTOLII - 100 lei (1.000.000 lei vechi)
TRIBUNA 0 - 50 lei (500.000 lei vechi)
TRIBUNA I - 20 lei (200.000 lei vechi)
TRIBUNA II - 10 lei (100.000 lei vechi)
PELUZE - 5 lei (50.000 lei vechi)

Posesorii de abonamente nu trebuie sa mai procure bilet suplimentar pentru acest meci.

Biletele vor fi puse în vanzare luni, 28 noiembrie, ora 14:00, la casele de bilete ale stadionului Steaua si la Magazinul Nike din Unirea Shopping Center (et.2).

Programul caselor de bilete:
Luni 28 noiembrie : 14.00-20.00
Marti 29 noiembrie : 10.00-18.00
Miercuri 30 noiembrie: incepand cu ora 12.00

Biletele vor fi puse in vanzare si in Magazinul Nike din Unirea Shopping Center (et.2) dupa urmatorul program:

Luni 28 noiembrie : 15.00-20.00
Marti 29 noiembrie : 12.00-18.00
Miercuri 30 noiembrie: 12.00-19.00

s0me1
22nd November 2005, 21:29
Preturi pentru o atmosfera mare http://www.xs4all.nl/~ernstmul/images/yahoo/07.gif
Astept cu nerabdara http://www.xs4all.nl/~ernstmul/images/yahoo/07.gif
Vine vine primavaraaa http://www.xs4all.nl/~ernstmul/images/yahoo/07.gif

DjAmorphis
22nd November 2005, 21:29
.... and now I remembered what happened at the two last matches with STEAUA - the first one was in Bulgaria and the CSKA fans showed a big message to Steua supporters: "CSKA salut STEAUA fans. WELCOME!"this was friendly attitude by the red part of the Bulgarians But when we arrived in Romania with the same attitude we became victims of ruthless of some of the STEAUA supporters. We couldn't believe that you will recieve us so rudely and as big enemies. But I think that we were at the wrong place in the wrong time....

You do realize that you're mistaken. The first match was played in Bucharest and the second leg in Sofia. And I don't remember seeing any problem that some of you guys encountered here in Romania, maybe I'm wrong.
... Your chances reaching the final are pretty low, to be more precisely "reaching the last 16". Can't imagine you beating Monaco in France... Good Luck though.

Ionut_stelistu
23rd November 2005, 18:35
Steaua nu ar trebui sa aiba probleme cu Halmstad.E totusi lanterna rosie a grupei.Probabil vom face scor cu ei...Dak noi am batut Lens cu 4-0 si Lens a batut Halmstad cu 5-0 imaginati-va... :romania: :yup: :romania:

dookye_g
23rd November 2005, 18:44
Dupa ce Lens sa jucat cu ei noi ar trebui sa facem super scor dar eu ma multumesc si cu 1-0 sau 2-0, oricum nu vreau sa incasam nici un gol! Acum sper ca stadionul sa fie plin si sa ne bucuram toti stelistii la sfarsit.

FORZZA STEAUA
TRUP SI SUFLET PENTRU CULORI ...

Clujeanu`
23rd November 2005, 19:09
Steaua nu ar trebui sa aiba probleme cu Halmstad.E totusi lanterna rosie a grupei.Probabil vom face scor cu ei...Dak noi am batut Lens cu 4-0 si Lens a batut Halmstad cu 5-0 imaginati-va... :romania: :yup: :romania:
nici un meci nu seamana cu altu, dar eu sper sa le dam scor!!

dan_fuica
23rd November 2005, 22:00
Abia astept meciul.

bigrabbyt
23rd November 2005, 22:22
o sa batem frumos ...in gen STEAUA-Lans ;)

Ed_T
24th November 2005, 06:59
Rosenborg vine in cupa uefa :naughty:

Gruppo Aparte
24th November 2005, 09:57
Rosenborg vine in cupa uefa :naughty:
Am auzit. Acum trebuie sa ne calificam de pe locul II. ca sa cadem cu aurolacii aia. :romania2:

booster
24th November 2005, 11:39
Am auzit. Acum trebuie sa ne calificam de pe locul II. ca sa cadem cu aurolacii aia. :romania2:

dar pe langa aurolacii aia mai putem cadea si cu:
Werder Bremen - locul 2 in Germania, Man. United, PSV (doar daca amandoua meciuri o sa fie X, psv-fener si milan-schalke), si printr-o minune chiar Milan (daca pierde acasa cu Schalke :grin: , si psv face cel putin un egal)

so careful what you wish for... ;)

Wholigan
24th November 2005, 12:21
dar pe langa aurolacii aia mai putem cadea si cu:
Werder Bremen - locul 2 in Germania, Man. United, PSV (doar daca amandoua meciuri o sa fie X, psv-fener si milan-schalke), si printr-o minune chiar Milan (daca pierde acasa cu Schalke :grin: , si psv face cel putin un egal)

so careful what you wish for... ;)

Ai mare dreptate. Si oricum, nici cu Betis, Brugge, Thun chiar!, Lille, sau un Rangers sau Porto nu mi-e rusine. Locul 2 e mai rau decat locul 3!
Tre sa speram la locul 1, si la cum am jucat, il meritam!

anamarya
24th November 2005, 12:51

parerea mea e ca cel mai bine ar fi de pe 1 pt ca pe 3 nu prea vad cum am reusi sa ajungem..... decat dasca doamne fereste facem egal cu Halmstad....

wnadgob
24th November 2005, 13:51
#Până la urmă să-i mai dăm în colo pe ăia, merităm locul 1.
#M.R.A.: dacă trec ei de şaisprezecimi - atunci să cădem cu ei . . .

Florin2004
24th November 2005, 19:08
Azi se joaca Halmstad-Sampdoria si Hertha Lens. Doua egaluri ar fi ideale pentru noi.

Ionut_stelistu
24th November 2005, 21:15
sau sa castige halmstad :flowers:

stelist20
24th November 2005, 21:19
sau sa castige halmstad :flowers:

Pana acum e 1-0 ptr halmstadt...

#Alex
24th November 2005, 21:20
Eu as vrea sa castige sampdoria .. astfel halmstad va veni la Bucuresti in vizita, fara sanse de calificare

#Caddy
24th November 2005, 21:54
Pana acum e 1-0 ptr halmstadt...
au egalat sampdoria e 1-1

ingerash_negru
24th November 2005, 22:19
acum e 1-2 pt. sampdoria! :( pkt!
era bine pt noi sa se termine la egalitate!

oricum nu tre sa-i subestimam pe Halmstad...uite ca au marcat primii!

Ana712
24th November 2005, 22:25
Mdaa...sa luam 3 puncte cu Halmstad it's a must!!
Cu Hertha o sa fie ceva mai greu...
Stie cineva scorul dintre meciul cu Hertha si Lens?

ioana20
24th November 2005, 22:28
Hertha - Lens 0-0 in minutul 78

Ana712
24th November 2005, 22:52
Hertha - Lens 0-0 in minutul 78
Mersi!Banuiesc ca meciul s-a terminat egal...

s0me1
24th November 2005, 23:02
Mdaa...sa luam 3 puncte cu Halmstad it's a must!!
Cu Hertha o sa fie ceva mai greu...
Stie cineva scorul dintre meciul cu Hertha si Lens?
0-0 Herha cu Lens
1-3 Halmstad cu Sampdoria

Ana712
24th November 2005, 23:07
0-0 Herha cu Lens
1-3 Halmstad cu Sampdoria
Aham mersi..au luat bataie Halmstad pe teren propriu..sper cand vin in Ghencea sa ii batem la scor;dar si 2-0 e bun..
Important este sa luam cele 3 puncte!! :punk:

swing
25th November 2005, 04:09
Halmstadt nu mai are acum nici macar sanse matematice sa se califice. Daca nu s-au rupt cand era pe bune nu cred ca se vor farma tare nici acum cand nu mai au pentru ce juca.

seemona_7
25th November 2005, 08:43
rezultat 3-0...halmstad nu s prezinta!n-are rost sa mai piarda si timpu pan-aici,cand ei au 0 puncte!

Johnny_radoi
25th November 2005, 09:59
1 Steaua 4p 4-0
2 Samdoria 4p 3-1
3 Lens 4p 5-4
4 Herta 4p 1-0
5 Halmstad 0p 1-9

Samdoria - Herta
Steaua - Halmstad , Steaua nu este calificata 100% daca bate de Halmstad (este cea mai echilibrata grupa)

ANTIDINAMO
25th November 2005, 10:14
pana la Halmstad care e ciuca batailor in grupa un fel de fc vaslui de la noi hai sa vedem ce facem cu jiu' !
sa le luam pas cu pas .....

swing
25th November 2005, 11:43
1 Steaua 4p 4-0
2 Samdoria 4p 3-1
3 Lens 4p 5-4
4 Herta 4p 1-0
5 Halmstad 0p 1-9

Samdoria - Herta
Steaua - Halmstad , Steaua nu este calificata 100% daca bate de Halmstad (este cea mai echilibrata grupa)

Ba este calificata 100% daca-i bate pe Halmstad. Lens nu are cum sa faca mai mult de 7 puncte si nu cred ca poate Lens sa-i dea lui Samdoria 5 goluri diferenta ca sa treaca in fata nici macar teoretic, caci Samdoria e echipa italiana . Dar eu sper ca STeaua sa arate ca e Steaua si sa castige ambele meciuri ca sa se califice de pe primul loc in grupa.

Qoss
25th November 2005, 12:53
De ce sa ne gandim la numai 7 pte? In meciul de la Berlin putem scoate un egal, iar la 8 pte ne calificam de pe primul loc.

eusunt
25th November 2005, 13:15
1 Steaua 4p 4-0
2 Samdoria 4p 3-1
3 Lens 4p 5-4
4 Herta 4p 1-0
5 Halmstad 0p 1-9

Samdoria - Herta

Pai la un Steaua-Halmstad 1-0 facem +5 si zimi care dintre cele 3 Samdoria,Lens,Herta fac tot 7 si un golaveraj mai mare decat +5 ... eu zic ca 7p si un scor bun cu Halmstad in vacantza ca astia au cam terminat si campionatul si UEFA... cred ca nu ne poate opri nimeni in drumul spre primavara...

admin
25th November 2005, 15:39
Cu ocazia meciului Steaua - Halmstads BK, disputat in cadrul grupei C a cupei UEFA, Fotbal Club Steaua Bucuresti organizeaza un concurs al carui premiu consta in doua invitatii la tribuna 1, valabile pentru meciul de pe 30 noiembrie de pe stadionul din Ghencea. Pentru a castiga, trimiteti raspunsul corect la urmatoarele intrebari:

1) Cate goluri a marcat Andrei Cristea pentru Steaua in Divizia A?

2) Ce culori are echipamentul de rezerva al Stelei?

3) Ce numar poarta pe tricou Daniel Balan?

Trimiteti raspunsurile voastre impreuna cu datele personale, pe adresa halmstads@steauafc.com pana marti 29 noiembrie ora 16. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si va putea sa-si ridice biletele marti dupa incheierea concursului si miercuri.

anamarya
25th November 2005, 17:29
"Halmstads vine la Bucureşti în excursie"

Presa sudeză consideră că formaţia Halmstads BK va veni în excursie la Bucureşti, pentru ultimul joc din grupa C a Cupei UEFA, după ce a pierdut, scor 1-3, întâlnirea disputată în compania echipei italiene Sampdoria.
"Halmstads avea şanse mici de calificare în primăvara europeană. Aseară, şansele au devenit nule, după înfrângerea de la Goteborg, în faţa Sampdoriei. Ultimul joc, de la Bucureşti, cu Steaua, nu va fi altceva decât o excursie lungă şi obositoare", notează cotidianul Aftonbladet, în materialul ce poartă titlul "Halmstads bătută măr în Cupa UEFA".

Site-ul footballdirekt.com este de aceeaşi părere: "Meciul cu Steaua, de miercurea viitoare, este cât se poate de nesemnificativ".

"Halmstads a început bine jocul cu Sampdoria. Mult mai bine ca meciul cu Hertha Berlin, pierdut cu 1-0. Iar golul marcat de Duşan Djurici, după o combinaţie frumoasă, le dădea speranţe celor 3.126 de spectatori prezenţi la meci. Dar, cu trecerea timpului, Sampdoria s-a dovedit o nucă prea tare pentru Halmstads", precizează site-ul suedez.

"Visul european s-a stins", titrează cotidianul Hallandsposten, care consideră că scorul final a fost decis de greşelile individuale. "Sampdoria nu a fost net superioară formaţiei suedeze. Doar greşelile individuale au făcut ca jocul disputat pe o ploaie morocănoasă şi pe un vânt puternic să se termine cu scorul de 1-3", notează cotidianul suedez.

prosport

zattara
25th November 2005, 17:35
3-0 Sau 4-0 Pentru Noi

steaua22
26th November 2005, 19:42
Victorie Pe Un Stadion Plin 8)

cogdao
26th November 2005, 19:48
cred ca vom bate la pas cum se zice cu un scor de maidan:5-0

KosmyN
26th November 2005, 20:05
Situatia in grupa e foarte complicata, iar meciul cu suedezii devine extrem de important si foarte dificil.
Cum ei nu mai au nici o sansa, vor veni sa joace fara presiune si faratrac si sunt convins ca ne vor pune probleme, pentru ca presiunea va fii de partea noastra.
Scorul nu conteaza atata timp cat vom reusi sa obtinem o victorie.

P.S: Va conta foarte mult si prezenta suporterilor care sper sa fie in numar cat mai mare tinand cont ca preturile la bilete sunt acceptabile iar a 2-a zii e 1 decembrie.

Ir3aL^
26th November 2005, 20:08
Steaua TREBUIE sa castige...suedezii nu mai au sanse la calificare...si in plus cel mai bun jucator al lor e accidentat...avem mare nevoie de calificare..

Adrians
26th November 2005, 22:07
Situatia in grupa e foarte complicata, iar meciul cu suedezii devine extrem de important si foarte dificil.
Cum ei nu mai au nici o sansa, vor veni sa joace fara presiune si faratrac si sunt convins ca ne vor pune probleme, pentru ca presiunea va fii de partea noastra.
Scorul nu conteaza atata timp cat vom reusi sa obtinem o victorie.

P.S: Va conta foarte mult si prezenta suporterilor care sper sa fie in numar cat mai mare tinand cont ca preturile la bilete sunt acceptabile iar a 2-a zii e 1 decembrie.

Kosmyne,sti ca ma bucur pt.ca s-a complicat situatia in grupa ? Daca eram siguri de calificare,parca vad ca jucam in dorul lelii si faceam un egal de ne titiia poponeata pina in ultima clipa.Asa,vor intra montati ca sa cistige si cu siguranta vor face un meci bun si o victorie.

elyzutzawz
26th November 2005, 22:22
noi jucam mai bine cu cutitul la os.
asteptam locul I in grupa. :yes:

booster
26th November 2005, 23:23

si cica se fac demersuri ca sa lungeasca programul ratb, asa ca nu mai sunt motive sa nu se vina pe stadion

cr(:)s_tina13
26th November 2005, 23:35
si cica se fac demersuri ca sa lungeasca programul ratb, asa ca nu mai sunt motive sa nu se vina pe stadion
dap ..asa e..am vaz p totalsport...k MM a zis k discuta cu cei d la metrou pt prelungirea programului :D

Ursu Stelist
27th November 2005, 00:08
Intr-o tara civilizata si intr-o capitala europeana exista si transport public pe timp de noapte, cu un orar prestabilit.

Din pacate in Romania nu s-a auzit de asa ceva...Si la orice meci care se termina tarziu. ori trebuie sa pleci mai devreme ca sa prinzi un ultim autobuz.. sau sa fugi dupa el.

Bebe
27th November 2005, 03:57
" IN VEDEREA MECIULUI CU HALMSTADS DE MIERCURI 30.11.2005 - ORA 21:45 - CONDUCEREA CLUBULUI STEAUA VA INTREPRINDE TOATE DEMERSURILE PE LANGA ADMINISTRATIA RATB PENTRU A ADAPTA PROGRAMUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT IN COMUN LA ORA DE TERMINARE A MECIULUI. " - steauafc.com

milan_bulgar
28th November 2005, 12:05
Va batem cu 4:0, tot trebvue merge pe stadionul, Ghencea trebvue plin. Eu va vezi mecul pe satelit. Va batem, va se calificam, va jocam final acest an.
Forza Steaua. Haide rosu-albastri.
Respect toate suporteri Steaua. :romania:

ANTIDINAMO
28th November 2005, 12:36
O Singura Solutie : Victorie ! Un Singur Rezultat : 1/2/3/4/-0

Ionut_stelistu
28th November 2005, 12:56
Putem doar sa castigam .
Alta solutzi nu avem!
Dak pierdem... :crazy: ne facem de ras.

forever_STEAUA
28th November 2005, 13:24
Putin off-topic: Sunt din afara Bucurestiului , si am o intrebare: cum ajung de la Gara de Nord la Stadionul Ghencea? (fara varianta taxi)

khelu
28th November 2005, 13:46
pai iei metroul pana in crangasi si apoi 41(metrou usor) pana la Ghencea...

Just_Alyna
28th November 2005, 14:05
suntem siguri ca steaua bate..da nu se stie niciodata....ca halmstad a dat gol la italieni..si poate ca acuma isi da sufletu ca sa ne bata..dupa atatea infrangeri dureroase.......sper sa batemm...steaua te iubesc

andrei_vs_25rn
28th November 2005, 15:18
VICTORIE LA SCOR CU HALMSTADS BK ..... vreo 4-0
e bun si atat...

Clujeanu`
28th November 2005, 16:34
ieri la procesu etapei Argaseala a zis ca a vorbit cu videanu si toti care bvin la meci vor avea cu ce merge acasa!!

Fabio Leandro
28th November 2005, 16:46
Trebuie sa-i batem pe martalogii astia de la Halmstad, ca altfel ales-bules...si noi stim ce ispravi am reusit cu echipele astea, trebuie sa le dam cat mai multe, ati vazut ce bulan au avut cei de la Rosenborg...ocazia si golul, iar noi cinspe' ocazii si un golisor amarat.
Avem experienta cu echipe bulanoase(Poli Iasi, Rosenborg, Dinamo, Gloria), important ar fi de observat daca am si invatat ceva din aceste experiente de senzatie.
Oricum, daca batem la o diferenta mare, suntem ca si calificati pentru ca avem golaveraj bengos.
Forzza Steaua !!!

stelist20
28th November 2005, 20:59
Deja numai daca batem cu 2-0 cu Halmstad,suntem calificati avand un golaveraj de 6-0...greu sa pierdem cu 5-0 la hertha...

Ir3aL^
28th November 2005, 22:54
Halmstads a sosit la Bucureşti fără doi atacanţi

Formaţia Halmstads BK a sosit, la Bucureşti, în vederea partidei cu Steaua, din Grupa C a Cupei UEFA, fără doi jucători exponenţiali, islandezul Gunnar Heidar Thorvaldsson, accidentat, şi internaţionalul ghanez Yaw Preko, al cărui contract cu gruparea suedeză va expira miercuri.
"Preko nu a venit la Bucureşti pentru că nu a ajuns la un acord cu conducerea pentru prelungirea contractului. Am avut o discuţie cu el, doreşte o mărire de salariu şi, în condiţiile în care are alte oferte, nu puteam să mai contez pe el.", a declarat antrenorul Janne Andersson.

Tehnicianul suedez va avea la dispoziţie pentru partida de miercuri, cu Steaua, doar trei atacanţi: brazilianul Eduardo Delani şi suedezii Patrik Ingelsten şi Joel Johansson, ultimul în vârstă de 19 ani.

"Cu Steaua ne aşteaptă cel mai greu meci din grupă. Sperăm să obţinem cel puţin o remiză, pentru că nu este deloc plăcut să termini grupa cu 0 puncte. Am avut mult ghinion cu Sampdoria şi am fost foarte aproape de un egal cu Hertha. Jucătorii sunt însă destul de obosiţi, pentru că este al 44-lea meci pentru noi în acest an", a precizat Andersson.

Janne Andersson a declarat că nu ştie multe despre Steaua, dar că marţi va afla mai multe detalii. "Am avut un trimis special la Bucureşti, care a văzut Steaua în două jocuri. Mâine voi afla exact", a precizat antrenorul suedez, care vede pe Steaua, Sampdoria şi "cel mai probabil" Hertha Berlin calificate în primăvara europeană din grupa C.

Fundaşul Tommy Jonsson a declarat, la sosirea pe Aeroportul Henri Coandă, că obiectivul formaţiei Halmstad în deplasarea de la Bucureşti este câştigarea partidei cu Steaua. "Noi nu suntem aici în vacanţă, am venit să câştigăm. Sunt sigur că va fi un meci greu. Pentru noi este unul important, având în vedere că este ultimul din grupă", a afirmat Jonsson.

Fundaşul Per Johansson a declarat că nu ştie prea multe despre formaţia Steaua, dar este conştient că partida de miercuri va fi una dificilă. "Nu cunosc prea mulţi jucători de la Steaua, ştiu însă că este o echipă bună şi va fi greu pentru noi. Noi ne-am pregătit bine pentru acest meci, nu am venit în excursie aici", a spus Johansson.

Întrebat dacă ştie că formaţia Steaua are probleme cu antrenorul Oleg Protasov care intenţionează să plece, Per Johansson a răspuns: "Nu, nu ştiam. Dar dacă au probleme este bine pentru noi".

Partida Steaua Bucureşti - Halmstads BK, contând pentru etapa a IV-a a grupei C din Cupa UEFA se va disputa miercuri, pe stadionul "Steaua", de la ora 21.45.

lostinspace
29th November 2005, 00:01
azi mi-am luat bilet la meci :) sper sa bata steaua si sa nu fie prea frig :mrgreen:

LACATUS
29th November 2005, 01:37
1-0 tot le dam si cu acest scor suntem 99,99% calificati.Ar fi bine sa terminam pe primul loc,sa jucam cu o echipa de pe 3,care,teoretic,ar putea fi mai accesibila.

4steaua
29th November 2005, 02:09
Rădoi în pericol!
Răzvan Rotaru, Dan Udrea

Căpitanul Stelei a jucat la Petroşani avînd o infecţie la picior, care i s-a agravat şi acum îi pune sub semnul întrebării prezenţa în echipă pentru meciul cu Halmstad

Alarmă pentru Protasov înaintea meciului de mîine seară cu Halmstad. Rădoi (foto) este în pericol de a nu putea intra pe teren împotriva suedezilor. El a jucat în ultima etapă de campionat, la Petroşani, avînd o infecţie la unul dintre degetele de la picior. Din cauza faptului că a evoluat toate cele 90 de minute ale meciului cu Jiul, problema medicală i s-a agravat, astfel că în acest moment titularizarea lui a devenit incertă.

Dacă n-ar putea juca mîine, pentru Mirel ar fi al doilea joc consecutiv din grupa C a Cupei UEFA cînd ar absenta din trupa lui Protasov, el nejucînd nici la Genova, împotriva Sampdoriei, din cauza accidentării la gleznă din derby-ul cu Rapid.

Nu s-a antrenat aseară
Faptul că situaţia medicală a lui Rădoi este complicată a fost confirmată de absenţa lui de la antrenamentul Stelei de aseară, penultimul înaintea confruntării cu suedezii. Mirel nici măcar nu a ieşit pe teren pentru a efectua alergări, rămînînd la vestiare, sub atenta supraveghere a medicului echipei Radu Paligora, care face eforturi să-l recupereze.

asta mai lipsea acum!!!dp ce ca e si asa grav ca pleaca protasov,e si radoi incert!!!!!primavara noastra ia o intorsatura cam gri,sa speram ca doar sunt io pesimista

Ana712
29th November 2005, 09:39
Poate nu este adevarat articolul...(desi eu cred ca este,0,0);fara Radoi si cu Lovin la mijloc sau in aparare,nu vreau sa fiu pesimista dar...hai sa fim seriosi!
Macar sa batem cu 1-0 si nu conteaza!Sa luam 3 puncte!

ANTIDINAMO
29th November 2005, 10:01
cred ca este momentul ca cei din conducere sa inteleaga ca trebuie sa intarim mijlocul echipei !
de fapt gg a zis aseara la tv ca trebuie sa intareasca axul central al echipei !
sper ca echipa sa joace pt PROTASOV si sa-i bata la scor pe scandinavi !
succes STEAUA !

khelu
29th November 2005, 10:03
>4steaua si Ana 712...DA...chiar sunteti pesimiste si "sperati" degeaba ca nu sunteti...
Nu faceti din eventuala lipsa din 11-ul stelist a lui Radoi, o tragedie...pt. Protasov si Lovin (veche problema) consultati alte threaduri...

Ana712
29th November 2005, 10:05
>4steaua si Ana 712...DA...chiar sunteti pesimiste si "sperati" degeaba ca nu sunteti...
Nu faceti din eventuala lipsa din 11-ul stelist a lui Radoi, o tragedie...pt. Protasov si Lovin (veche problema) consultati alte threaduri...
Eu tot ce vreau este sa ii batem!Nu conteaza scorul!sa luam noi 3 puncte...
Cat despre Lovin,macar meciul asta sa joace bine! ;)

colonelu Voiculescu
29th November 2005, 10:15
Lovin nu e jucator de constructie . Faza defensiva o face in general destul de bine .

In Lovin inca am incredere

PS: trebuie transferuri la iarna

khelu
29th November 2005, 10:22
Eu tot ce vreau este sa ii batem!Nu conteaza scorul!sa luam noi 3 puncte...
Cat despre Lovin,macar meciul asta sa joace bine! ;)
asa cum am sperat la Sampdoria nu?...Da, ii vom bate chiar daca va lipsi Radoi, pentru ca e STEAUA-Halmstads, nu Radoi-Halmstads...am impresia ca va cam temeti de echipa asta de ilustri necunoscuti...inseamna ca nu sperati la prea mult bine nu?...inseamna ca visele voastre nu merg prea departe...inseamna ca nu aveti incredere in echipa?...sigur ca nu am dreptate!...e doar parerea mea !?!...

colonelu Voiculescu
29th November 2005, 10:33
Suedezii , asa terminati cum ii vedeti voi , au eliminat-o pe Sporting . Nu e cazul sa stam cu nasul pe sus, asa cum am facut-o si la meciurile cu Rrapid 2 , Gloria Bistrita sau in prima repriza cu Jiul

khelu
29th November 2005, 10:42
Suedezii , asa terminati cum ii vedeti voi , au eliminat-o pe Sporting . Nu e cazul sa stam cu nasul pe sus, asa cum am facut-o si la meciurile cu Rrapid 2 , Gloria Bistrita sau in prima repriza cu Jiul
Cuvintele:"Ii respectam dar nu ne temem de ei " iti spun ceva?...asta e comportamentul unui stelist...IDEEA e ca suedezii sunt de batut la orice ora din zi si din noapte..."metaforic" vorbind...

colonelu Voiculescu
29th November 2005, 11:03
Cuvintele:"Ii respectam dar nu ne temem de ei " iti spun ceva?...asta e comportamentul unui stelist...IDEEA e ca suedezii sunt de batut la orice ora din zi si din noapte..."metaforic" vorbind...

De la cuvinte la fapte e cale lunga . O sa se vada miine seara cat de serios vom aborda meciul

khelu
29th November 2005, 11:11
De la cuvinte la fapte e cale lunga . O sa se vada miine seara cat de serios vom aborda meciul
OK...ne "vedem" la stadion in peluza nord...sper intr-o atmosfera incendiara...si un scor la fel de incendiar, gen 3-0,4-0...FORZA STEAUA!!!..FORZA STEAUA!!!...hey!....hey!....

colonelu Voiculescu
29th November 2005, 11:25
Si eu sper ca Steaua sa stearga pe jos cu suedezii . Ce suporter stelist nu ar dori asa ceva ?

Xsi0
29th November 2005, 11:51
Sper sa trateze meciul ca atare. Victorie Steaua sau in cel mai rau caz egal

stelist20
29th November 2005, 12:59

Cum poti sa te gandesti al egal cu astia?Mai ales ca joaka fara cei mai buni jucatori ai lor...ii batem sigur...2-0

eusunt
29th November 2005, 13:44

Ptiu drace cum naiba egal? valeuu nu fratele meu ...au jucatori accidentati is demult in vacanta ,nu au nimic de castigat de la noi..si mai ales ca Steaua va avea sper al 12 jucator..suporterii care acum nu mai au o scuza 5lei cred ca au toti suporterii Steaua..sa rezolvat si cu autobuzele si tramvaiul..ce scuze mai pot avea suporterii??? sper din toata ini8ma sa avem un stadion FULL si sa tremure si nocturna de incurajari si va garantez ca maturatul cu Suedezi este garantat 100%
Forza Steaua!!!!

Just_Alyna
29th November 2005, 13:47
fortza steaua da....da nu stiu dak a facut sa ne intimideze dar eu am facut pe mine de frika deja..cika suedezi (ca nu vrem sa terminam grupa cu 0 puncte)si mihai stoica cika...(pe ei nu e nici o presiune si sa nu uitam ca a batut finalista de anu trecut)ce credeti?

anamarya
29th November 2005, 18:14
Si eu sper ca Steaua sa stearga pe jos cu suedezii . Ce suporter stelist nu ar dori asa ceva ?

chiar sa stearga pe jos... nu stiu... dar un 3-0 sec ar fi super....

p.s. eu sper ca maine Ghencea sa il salute pe Oleg asa cum merita..... ca pe un antrenor f iubit, chiar daca nu e "agitat"

trac
29th November 2005, 18:59
fiindca se apropie meciul cu halmstads m-am hotarat sa-mi dau cu parerea:
-chiar credeti ce au spus cei de la halmstads ca vin in ghencea pt a castiga?ganditiva si voi daca era asa mai spuneau ei ca steaua este cea mai buna echipa din grupa(ceea ce defapt este).ati vazut nu cunosc nici macar un nume de jucator cu care vor juca maine seara,pt asta trebuie sa-i invatam minte asa ca baieti dati tot ce aveti mai bun din voi maine seara si castigati,faceti recital ca la meciul cu lens-sa crape cainii de ciuda
nu uitati:
campioni am fost,campioni vom fi,pana vom muri(si dupa),steaua bucuresti

RedStar
29th November 2005, 19:25
da, eu cred ca ei au venit sa castige ... experinta in cupa uefa :)

steaua_4_ever
29th November 2005, 19:50
fiindca se apropie meciul cu halmstads m-am hotarat sa-mi dau cu parerea:
-chiar credeti ce au spus cei de la halmstads ca vin in ghencea pt a castiga?ganditiva si voi daca era asa mai spuneau ei ca steaua este cea mai buna echipa din grupa(ceea ce defapt este).ati vazut nu cunosc nici macar un nume de jucator cu care vor juca maine seara,pt asta trebuie sa-i invatam minte asa ca baieti dati tot ce aveti mai bun din voi maine seara si castigati,faceti recital ca la meciul cu lens-sa crape cainii de ciuda
nu uitati:
campioni am fost,campioni vom fi,pana vom muri(si dupa),steaua bucuresti

nu stiu de ce te mira ca nu cunosc nici un jucator de la steaua...crezi ca pe-acolo prin suedia se transmit meciurile stelei la televizor? nu trebuie sa-i invatam minte cu nimic...trebuie sa-i batem ca sa ne calificam si atat

lostinspace
29th November 2005, 20:53
am vazut ca multi nici nu concep alt rezultat decat victoria binenteles ca si eu vreau la fel da sa ne amintim mentalitatea cu care se abordeaza meciuri ca asta unde toata lumea e sigura ca o sa castige si se intampla exact pe dos exemplu anu trecut cu Parma a jucat cu rezervele deaia se intampla si rezultate surpriza sper jucatorii sa trateze meciul foarte serios sa ne calificam pe primul loc si dupa cine stie :)))))

milan_bulgar
29th November 2005, 21:04
4:0 Forza Steaua.
Va batem si va se calificam la primu loc. Steaua este mai buna ecipa la grupa. Steaua este mai buna ecipa la cupa UEFA.
Aide Steaua, forza Steaua ei.

anul 2006 = anul 1986

s0me1
29th November 2005, 23:28
Bilete la P.N. mai sunt ? Se mai gasesc ? Sau macar pot sa intru cu abonament de t2 la peluza ? Sez. trecut am reusit la meciul cu rapid sa fac asa.

lostinspace
29th November 2005, 23:50
daca ai abonament intrii pe gratis uita-te pe site ai detalii acolo :)

revinho
30th November 2005, 00:33
a spus un lucru super-interesant milan... 1986 -> 2006 ... stiti cumva daca finala UEFA din sez asta se joaca la Sevilla? :D lol... chiar ar fi frumos sa ajungem departe... in amintirea campaniei din `86

30th November 2005, 00:38
Trei lucruri astept de la ziua de maine: victoria Stelei, un stadion plin si un joc frumos. Primul e obligatoriu. Toti in Ghencea!

mau
30th November 2005, 03:49
Nu prea pot sa dorm ...astept meciul cu nerabdare...cat despre stadion...mi-e atat de dor !!!!! atat de dor!!!! cant prin casa, cant prin oras, cant prin facultate...lumea se uita la mine ciudat, insa ei nu intzeleg...45 de zile... Oricum, nu mai conteaza, azi castigam si o facem frumos si cu un public minunat. Vreau sa facem spectacol. Steaua :hungry: Halmstad. Vreau sa ma vopsesc azi :) inca nu stiu daca ma voi vopsi pe barba si pe par sau doar fatza....

P.s. Voi inregistra meciul si il veti gasi pe share la mine pe dc++. Probabil il voi pune pe share dupa concursuri... nu stiu inca, astept pareri.

ANTIDINAMO
30th November 2005, 09:41
nu am auzit din pacate INCA pe cineva pe acest thread despre atmosfera pe care o vom face la meciul de diseara ?!?
consider ca trebuie sa scandam numele lui OLEG PROTASOV acest antrenor total diferit de asa zisi antrenori din campionat !
voi ce ziceti ?

dan_fuica
30th November 2005, 11:19
Fratilor eu nu o sa pot sa vad meciul,inregistratil va rog si datii share undeva sa il pot vedea sieu va rog frumos.Ah ce naspha ca nu am sa fiu acasa.

jimi
30th November 2005, 11:55
baa daca am castigat suntem tari!!!!!!!!!!!!!!nu nu...nu tari...........foartee tari!!!!!!!
azi nici nu ma gandesc la scoala......numai la meci!!!!!!!hai steaua!!!!

eusunt
30th November 2005, 12:04
Fratilor eu nu o sa pot sa vad meciul,inregistratil va rog si datii share undeva sa il pot vedea sieu va rog frumos.Ah ce naspha ca nu am sa fiu acasa.
Meciul este transmis pe TVR1 iar noapte il dau reluare parca si pe TVR1 si pe TVRi deci poate poti sa il vezi reluare..nu stiu ora reloarii dar se pare ca este in jurul ore 5dim joi...
Bafta Steaua !!! Forza Steaua ....va astept la stadion sa incurajam echipa!!! vedeti ca la ora asta Miercuri 11h am .. la peluza1 si la tribII nu mai sunt bilete decat la bishnitza....

bicolor
30th November 2005, 13:30
Daniel Opriţa: „Atmosfera la echipă este bună”
Daniel Opriţa a declarat astăzi la TotalSportFM că Steaua se poate califica şi cu un egal astăzi. „Halmstad nu are nimic de pierdut. Nu are nici un punct, vine la Bucureşti să joace. Eu cred că dacă obţinem un punct cu ei sîntem calificaţi. Fanii aşteaptă de la Steaua spectacol, goluri multe. Nu ştiu dacă va fi aşa astăzi, importanţă este calificarea. Atmosfera la echipă este bună, chiar dacă se ştie că Protasov va pleca. Îmi pare rău că nu am putut juca mai mult pentru Steaua, atîta timp cît a fost Protasov la echipă”. Valeriu Argăseală a intervenit şi el şi a declarat că este sigur că Daniel Opriţa va reveni la un nivel de vîrf, chiar dacă revenirea după o accidentare este o muncă dificilă. „Cel mai greu pentru Daniel este să se lupte cu sine însuşi, să depăşească pragul psihologic”, consideră Argăseală.
gsp.ro

s0me1
30th November 2005, 14:07
Sa ii aratam astazi lui Protasov cat de mult tinem la el si sa reustim sa-l tinem la echipa !! Sa-l sustinem cat putem de mult.

khelu
30th November 2005, 14:28
Sa ii aratam astazi lui Protasov cat de mult tinem la el si sa reustim sa-l tinem la echipa !! Sa-l sustinem cat putem de mult.
>galeria STELEI este cea mai tare din tara ...de fapt, toti suporterii STELEI sunt mai "speciali", dar sa fim seriosi...nu stiu ce am putea face noi la acest meci ca sa-l razgandim pe Protasov.Eu zic ca va pleca oricum...treaba e hotarata!...Vom face show oricum, asta e clar!
>v-ati pregatit tot?fulare,tricouri,fesuri,fanioane,bratari,steagu ri,fluiere si alte accesorii?...repertoriul l-ati invatat?...glasul vi l-ati menajat?...Daca da, ne vedem in TEMPLU, daca se poate in peluza nord...FORZA STEAUA!!!

mau
30th November 2005, 14:41
Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!! Oleg!!!

Clujeanu`
30th November 2005, 15:08
stie cineva cam cum va arata coregrafia?poate ceva cu oleg +istoria stelei?

balteanu_marius
30th November 2005, 15:41
eu fac azi "botezu" la doua fete...sper sa le placa si sa mai castige Steaua 2 suporteritze...asa k as vrea o atmosfera si un joc cat mai frumos :yes:

Adrians
30th November 2005, 16:04
Parca a trecut o vejnicie de cind nu am mai fost in Templu ;of Doamne,suspendarile astea care ne-au mincat sufletul.Nu stiu ce simtiti voi dar eu cind incep sa urc scarile la a doua,incepe sa-mi furnice tot corpul.Mi-as dori din nou o seara magica,cu niste superstaruri pe teren si un public ca la meciurile cu spaniolii.Ar fi frumos sa-i aratam lui Oleg ca stelistii stiu sa-si respecte valorile si nu se poate o ocazie mai buna in a-i arata cit este de apreciat si poate chiar iubit in Ghencea.Un stadion cu 25000 de nebuni frumosi in dragostea lor fata de Steaua Romaniei ar face meciul mai usor pentru artistii din iarba si poate l-ar determina pe Oleg sa se razgindeasca.Vreau sa vad din nou diseara dupa meci,nebunie in fata stadionului,in toata Dr.Taberei,la Universitate si in pasajul de la Lujerului,locul unde claxoanele masinilor suna cel mai frumos din toata Romania.

Kod
30th November 2005, 16:05
Dupa meciul din seara asta vom fi iar in primavara europeana !!!! :bere2:

Are cineva din intamplare un bilet in plus la tribuna a 2-a ? Sau o legitimatie pe care nu o foloseste si incredere ca i-o voi returna ? Dati PM
Am fost plecat din bucuresti si acum nu mai gasesc :(

p4link
30th November 2005, 16:18
De la ora 12 nu se mai gaseau bilete la tribuna a 2 a...cred ca stadionul va fii plin.Eu mi-am luat la tribuna I .

khelu
30th November 2005, 16:50
>i-auziti:"Tonight:cloudy skies with periods of light rain late.Low 38F.Winds light and variable.Chance of rain 90%."<--Bucuresti.............asa ca imbracati-va adecvat si nu va parasiti "posturile"...

mau
30th November 2005, 17:05
05.00 FOTBAL * Steaua - Hamtstad. Meci din Cupa UEFA(R) pe TVR INTERNATIONAL...PE TVR NU SCRIE IN PROGRAM NIMIC DE VREO RELURE.

Dani@Steaua4ever
30th November 2005, 18:03
mai sunt bilete?la peluza mai ales..sau oriunde:D stie cineva?

lostinspace
30th November 2005, 18:05
sper sa nu inceapa ploaia si de cand nu am mai fost pe Ghencea hoho a trecut ceva timp as avea o intrebare daca as veni cu aparatu de fotografiat as avea sanse sa raman fara el?! :D

steauaclub.tk
30th November 2005, 18:08
sper sa nu inceapa ploaia si de cand nu am mai fost pe Ghencea hoho a trecut ceva timp as avea o intrebare daca as veni cu aparatu de fotografiat as avea sanse sa raman fara el?! :D
Mai intai sa treci de "bodigarzi". :@ Nu cred ca ai sanse sa ramai fara el daca ai grija.

p4link
30th November 2005, 18:10
N-ai nici o treaba cu aparatul de fotografiat si eu vin cu camera si am fost si la meciul cu Lens , n-am avut probleme cu nimeni.

lostinspace
30th November 2005, 18:14
"bodyguarzii" nu te lasa sa intrii cu aparatu?!:)) sa zica ca lovesc pe cineva cu aparatu :))) daca asta ar fi singura problema atunci e bine thanks

revinho
30th November 2005, 18:16
Vino linistit ca nu ramai fara el. Badigarzii confisca numa sticle si obiecte evident interzise(d ex petarde, torte, etc etc, caz in care iei si amenda). Si pe stadion stai fara grija, ca am fost mereu cu camera foto si nu s-a intamplat absolut nimic. Asteptam sa postezi poze si eventual niste filme ceva ;) bafta!

FORZA STEAUA!

p4link
30th November 2005, 18:17
Eh , n-au mah nici o treaba , eu am camcorder .. ce puteau sa-mi faca, doar nu arunc cu el in teren
Argaseala a anuntat ca biletele s-au vandut toate si ca asteapta 25 000 de spectatori in aceasta seara.

danielac
30th November 2005, 19:04
victorie cu siguranta! Lupta Steaua!

dax
30th November 2005, 19:27
Vino linistit ca nu ramai fara el. Badigarzii confisca numa sticle si obiecte evident interzise(d ex petarde, torte, etc etc, caz in care iei si amenda). Si pe stadion stai fara grija, ca am fost mereu cu camera foto si nu s-a intamplat absolut nimic. Asteptam sa postezi poze si eventual niste filme ceva ;) bafta!

FORZA STEAUA!

Trebuie sa fii atent cu camerele digitale. Ca sunt multi dobitoci prin zona care sar/se imping exagerat de colo-colo si exista riscul sa o faci tzandari. Eu eram sa ma bat cu un "deshtept" din asta la meciul cu Lens, in Peluza Nord. Un manelist, vai mama lui, ma intreba ce caut cu camera pe stadion. Probabil, dupa mintea lui, pozele se fac la televizor.

Asa ca grija !

Forza Steaua ! Azi castigam si ne calificam !

#Caddy
30th November 2005, 19:44
Protasov tests Steaua stoicism
Wednesday, 30 November 2005
by Paul-Daniel Zaharia
from Bucharest

Success and instability have tended to go hand in hand at FC Steaua Bucuresti in recent years. No sooner have they reached the top of the table and come to within one game of ensuring qualification for the next phase of the UEFA Cup than there is uncertainty over the ***ure of coach Oleg Protasov.

Turbulent start
After a turbulent start to the season, Steaua finally took pole position in Romania with a 2-1 win at CS Jiul Petrosani on Saturday, prompting their charismatic chief investor Gigi Becali to say: "I would never have dreamt that we could be first in the league in this first half of the season."

Worrying news
However, that good news has been hotly pursued by some worrying tidings with Protasov rumoured to be heading home to Ukraine to take charge of FC Dnipro Dnipropetrovsk. If that happens he will be the second foreign coach in succession, following Walter Zenga, to leave the club at the top of Divizia A.

Zenga situation
Former Italy goalkeeper Zenga was sacked last term with three rounds of Steaua's title-winning campaign remaining, leaving Dumitru Dumitriu to steer the team over the finish line. Now the concern is that someone else will have to complete the job Protasov began when he was appointed in the summer.

Halmstad test
The 41-year-old ex-Soviet international had a difficult start with Steaua missing out on the UEFA Champions League group stage, losing the Romanian Super Cup and also being eliminated from the Romanian Cup. However, things have stabilised since, and victory against Halmstads BK tonight should guarantee them a place in the UEFA Cup Round of 32.

'Man of honour'
Initial reports suggested Protasov would be making a quick exit, but Becali insists he will stay at least until the winter break. "Oleg is a man of honour," said Becali. "If he leaves, he will not do so before the end of the autumn championship.

Contract clause
"Of course I would like him to stay, but you cannot keep a man against his will," he added. "In his contract, there is a clause which says he owes us €150,000 if he leaves early, but I would never ask him to pay this. It would be like a punishment, and it would make no sense to punish a man who worked hard and did a good job."

Protasov silent
Protasov has kept quiet about his ***ure, preferring to focus on the remaining games of 2005, including the concluding matches of Steaua's UEFA Cup Group C campaign against Sweden's Halmstad and Germany's Hertha BSC Berlin.

Olaroiu option
However, the scene may be set for Cosmin Olaroiu to return to the club that sacked him prior to Becali's arrival three years ago. A few months after his dismissal, Becali said: "There will be a time when I will bring Olaroiu back." That time seems to have come.

Stoic Steaua
"The only solution is to get Cosmin Olaroiu," Becali retorted when asked of his plans in the event of Protasov's departure. "It would be very difficult to bring in another foreign coach." The players, meanwhile, will persevere. A close-knit squad, changes of coach do not appear to affect them that badly. For Steaua, that could be the vital factor.

©uefa.com 1998-2005. All rights reserved.

s0me1
30th November 2005, 20:17
In acest moment am plecat ! Sper sa primesc eu si ceilalti care isi serbeaza ziua de nume azi un cadou excelent. Primavara o vrem din toamna direct :D

Ursu Stelist
30th November 2005, 20:49
Am plecat si eu.. de abia astept sa ajung.. imi e dor sa strig cat de tare pot STEAUA-VICTORIE!!!

swing
30th November 2005, 22:42
goooooooooooooolllllllllllllllllllllllllllllllllll lll Mama ce jucator Radoi asta.

miha_best2005
30th November 2005, 23:36
:bere2:
vom bate cu cel putin 2 pct. diferenta

miha_best2005
30th November 2005, 23:38
:bere2:
vom bate cu cel putin 2 pct. diferenta
HAI STEAUA

adcristian
30th November 2005, 23:53
20 goooooooooooooooooooooool GOIAN

Ionut_stelistu
30th November 2005, 23:57
mama...ce saritura a vut Goian
goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool
:fotbal: :fotbal: :fotbal: :fotbal:

adcristian
1st December 2005, 00:02
3-0 gooooooooooooooooooooooool IACOB

andoo
1st December 2005, 00:27
fenomenal joc !!!! BRAVO BAIETI !!!! FORZA STEAUA !!!!!!! CINE E PE PRIMU' LOC CINE E PE PRIMU' LOC STEAUA EEEEEEE STEAUA EEEEEEEEE :D

adcristian
1st December 2005, 00:29
suntem calificati...sampdoria-hertha 0-0

swing
1st December 2005, 00:30
Ne doare la piesa :) . Suntem calificati.

andoo
1st December 2005, 00:32
cel mai frumos cadou pe care l-am primit de ziua mea !!! multumesc Steaua !!!

jimi
1st December 2005, 00:35
bv steaua!!!!!!e chiar....fabulos!!!!!!extraordinar!!!!!bv inca odata!!!!
PROTASOV!!!PROTASOV!!!!!

dax
1st December 2005, 00:47
Felicitari baietilor ! Felicitari Oleg ! Allez vitezishtii !!!

Vrem gazon ! Caci este penibil gazonul de pe Ghencea !

Kostynson
1st December 2005, 01:05
LA ASA EKIPA... ASA JOC! :fotbal: !!!LA ASA JOC... ASA SCOR! :hungry: NUMAI AICI GASESTI ASA GALERIE!!!!!!!!!!!!!! :punk: BRAVO TUTUROR DIN TRIBUNE!!! AM VAZUT LA TV MECIUL DAR CE ATMOSFERA A FOST IN GHENCEA.... E O GALERIE DEMNA DE O CAMPIOANA!!!!!!!! :romania2:

revinho
1st December 2005, 01:09
Fantastic! Am vrut 3-0... ne-au daruit un 3-0... Steaua este mos craciunul nostru!
Locul 1 in Divizie, locul 1 in Europa... a mai fost candva asa ceva? 2005-2006 trebuie sa fie inspirat dupa 1985-1986 :) inca 20 de ani de superioritate ar merita sa fie incununati cu cel putin niste sferturi UEFA...

Kostynson
1st December 2005, 01:15
Ai Dreptate Aici! Trebuie Ca Victoriilor Sa Li Se Alature Si Un Gazon... E Jocul Si Implicit Victoriile Ekipei Ca Sa Nu Mai Spunem Ca E O Piesa Importanta In Ecuatia Imaginii Noastre In Afara...!!

steaua_4_ever
1st December 2005, 01:23
am castigat si ne-am asigurat calificarea. pacat de gazon...scorul putea fi mai mare. minim un punct la herta si iesim cu fruntea sus in primavara. bravo baieti!

Ana712
1st December 2005, 01:32
Ce meci mare!
Bravo baieti!!!! :D :bere2:
Miroase a ghiocei...

RxN
1st December 2005, 01:33
Nu am cuvinte....vreau doar sa spun, bravo Steaua !!!
Totusi, am o nelamurire...ce s-a intamplat cu coregrafia Peluzei Nord? Ca am tot asteptat...si..nimic... si cred ca e imposibil sa fi fost si sa n-o fi vazut :)

1st December 2005, 01:43
S-a intamplat ca la vreun sfert de ora dupa ce a inceput meciu si-a dat seama mustatza ca nu ii iese si a zis "gata, nu mai facem nimic, hai sa cantam"
In rest, o seara magica.
Victorie cu vaslui, un punct la Berlin si se incheie un sezon extraordinar.
Forza Steaua!

Kostynson
1st December 2005, 01:51
Acum putem sa plecam linistiti la colind cu Steaua!....
STEAUA SUS RASARE
CA O SPAIMA MARE
STEAUA LUMINEAZA
CA-NTR-UNA MARKEAZA!

De, ce sa-ti fac, Steaua, asta e menirea ta - sa luminezi!

steauaclub.tk
1st December 2005, 01:55
Cred ca puteam sa-i batem si mai rau. :D La 1-0 le cam era frica baietilor ca suedezii ar fi putut sa egaleze. E foarte bine si asa. S-a muncit destul de mult pentru aceasta calificare.
Sa ajungem cat mai departe in UEFA!!!

Ratza13
1st December 2005, 02:02
Felicitari Steaua..totul a fost perfect!1 lucru care m-a deranjat..nu e posibil ca in cupele europene sa ii injuram pe dinamue ..e chiar penibil...in afara de cei de la sud tot stadionul le ura craciun fericit rrapidistilor si cainilor...ASTIA CARE FACETZI ASTEA--->SUNTETI PENIBILI...aa si inca ceva auzi si u la 3-0 se faceau valuri =))

ww
1st December 2005, 02:04
vine vine primavara....

Kostynson
1st December 2005, 02:09
Oleg Protasov Nu Trebuie Sa Plece!!! Daca Pleaca El Cine Va Mai Garanta Pt Steaua Un Parcurs Ca Asta? Nici Un Roman De Aici Nu Are Ideea Victoriei!!! Poate Doar Lacatus...

Alex14
1st December 2005, 02:48
Un meci frumos, atmosfera superba... pacat de coregrafia aia.mustatza a dovedit inca odata cat este de penibil. Dute tare frate!!!

Bebe
1st December 2005, 02:56
Eu n-am vazut nici o coregrafie ... pentru ca n-a fost. Exista totusi cineva care a vazut-o ... cei de la Prosport : "Coregrafia galeriei a fost superbă, la fel şi ataşamentul faţă de culorile roş-albastre ale miilor de fani." :doh:
Poate ne arata si niste poze cu coregrafia... macar sa vedem si noi ce am pierdut :naughty:

lostinspace
1st December 2005, 03:01
da de ce s-au luat aia la bataie la peluza?!coregrafia nu a fost banuiesc din cauza ca s-au luat la bataie :)) in rest un meci frumos si ar mai fi si gazonu care e cum e am auzit eu bine sau o sa-l faca pana incepe returu?!

Bebe
1st December 2005, 03:10
Nush exact... dar din pacate la fiecare meci sunt incidente de acest gen

a4stagioni
1st December 2005, 04:24
penibil gazonu !

adriancostin83
1st December 2005, 04:26
Cred ca puteam sa-i batem si mai rau. La 1-0 le cam era frica baietilor ca suedezii ar fi putut sa egaleze. E foarte bine si asa. S-a muncit destul de mult pentru aceasta calificare.
Sper sa castigam Uefa!! :bere2:

KosmyN
1st December 2005, 04:39
Extraordinara atmosfera din Templu in noaptea asta. Stadionu era plin ochi si nu cred ca vreo echipa ne-ar fii rezistat. Pacat de gazon, mare pacat.
Stau si ma gandesc, daca intr-adevar intra Ghencea in renovare si ne muta pe Lia Manoliu, gazonul va fii cu siguranta ireprosabil, dar stau si ma gandesc atmosfera cum va fii, ca in tribune se pot stranfe lejer 50.000 de oameni.
Legat de coregrafie, unii zic k a fost superba :mrgreen:, altii zic ca respectivele cartoane nu au fost impartite cum trebuie, iar altii zic k din cauza altercatiei din PN nu s-a mai facut coregrafia.
Din pacate, am observat ca la iesirea din stadion nici urma de vreun RATB.
Dincolo de toate aceste neplaceri, ramane aceasta seara magica, seara in care desi calendaristic a inceput iarna, miroase deja a primavara.
Multumim baieti !!!

Bebe
1st December 2005, 05:31
Referitor la coregrafie, adevarul este ca nu s-au impartzit cartoanele cum trebuie sau mai bine zis cand trebuie. In concluzie, dupa aprox. 10 min de la inceperea partidei ... mustata a decis : Gata, nu mai facem nici o coregrafie ! ... :mrgreen:

Fabio Leandro
1st December 2005, 05:53
Steaua a jucat excelent avand in vedere starea deplorabila a gazonului, ba chiar in unele situatii a facut spectacol. In afara de golul lui Iacob(o bijuterie, un exemplu de joc in viteza colectiv...modern), Bostina si Nesu au arat partea stanga si au combinat foarte bine, Radoi incepe sa dea pase din ce in ce mai bune, ba chiar si goluri, ceea ce inseamna ca este un jucator intr-o continua evolutie...pana acum ne miram de calitatile lui fizice, acum incepe sa exceleze si la cele tehnice. Pentru mine e clar, Radoi nu joaca in nationala Romaniei pentru ca e mult prea bun si cred ca i-ar sta mai bine in nationala Italiei.
Ogararu este echilibrat si tehnic, Nicolita e rapid si muncitor(un pic cam bezmetic, totusi), Ghionea si Goian imbatabili, Paraschiv joaca la sacrificiu si este util, Iacob parca este din alta tara, Dica este inteligent si are o buna viziune...pacat ca nu avem si niste rezerve pe masura titularilor. Cat despre Khamutovski, apara foarte bine si mi-ar parea rau sa plece (ca asa se aude, ca ne va parasi). Si chiar m-as bucura sa aiba in continuare o prestatie de manechin. Sper sa ramana Protasov pentru ca nu as vrea ca pe mana lui Oli sa incapa o astfel de echipa si el sa culeaga roadele muncii unor adevarati profesionisti...nu merita. O fi el prietenul jucatorilor, dar nu stie meserie...pe cand Protasov in juma' de an a facut ca Steaua sa straluceasca din nou...prin joc. Plus ca romanii au o mentalitate paguboasa (De ex. Piti, Doamne-fereste sa te uiti la el mai urat ca te da afara). Asa sunt romanii fitosi, cu vrajeli cu impresii. Pe Protasov nu l-a deranjat nimeni, n-are probleme de ordin psihic (ba chiar e un monument de auto-control...si pare atat de natural)... parca e de pe alta planeta, sau daca nu e de pe Marte, oricum nici de la noi nu e.
Forzza Steaua !!!

Felix
1st December 2005, 10:44
Victorie! Suntem ,,finalişti''!!! Nu râdeţi,pentru că,s-ar putea întâmpla minunea să jucăm finala Cupei UEFA,dacă Protasov rămâne în continuare la echipă şi,dacă la iarnă,GB aduce încă vreo 2-3 jucători,ca să întărească lotul cu rezerve de valoare apropiată titularilor de azi.
La mulţi ani România!

lostinspace
1st December 2005, 11:33
in legatura cu stadionul in renovare si mutarea pe Lia Manoliu nu cred ca are cum pentru ca am fost acum 3 saptamani pe Lia Manoliu si era in constructie tot stadionu pista de atletism nu mai e si sunt tot felul de utilaje peste tot implicit si gropi si banuiesc ca si scaunele vor fi inlocuite asadar nu cred ca e o solutie nush doar vreau sa se rezolve problema gazonului pe Ghencea

alyna_stelista
1st December 2005, 11:49
Meci S-U-P-E-R-B!!! Atmosfera a fost si ea extraordinara, pacat ca nu s-a mai realizat coregrafia. Baietii au dat totul pe teren, cu toate ca starea gazonului era deplorabila. Golul lui Mirel a venit exact la timp si desi mi-ar fi placut sa intram cu 2-0 la pauza, a ramas 1-0. Imi era un pic frica sa nu egaleze suedezii, dar au venit golurile lui Goian si Iacob, care au inchis tabela aseara.
Sper ca l-am impresionat pe Oleg indeajuns ca sa ramana la noi macar pana la sfarsitul sezonului, pentru ca avem nevoie sa terminam impreuna cu el munca inceputa la echipa.

Fabio Leandro
1st December 2005, 11:59
Asa e, Steaua, joaca superb...da' lasa ca vine Oli si strica tot.
Senzatia mea este ca oamenii din conducere nu prea se agita in legatura cu Protasov...pacat.

eli.
1st December 2005, 12:04
ce meci frumos.. doamne daca batem la berlin... o sa fiu cel mai fericit

4steaua
1st December 2005, 12:37
ce seara,ce seara,ce seara intr-o peluza magica!!!!superb,asa a fost jocul echipei!!!la 1-0 recunosc ca mi-a fost cam frica,se vedea clar ca aia hbar n-au de fotbal,au un portar cu niste degajari superbe,nu cred ca a avut una mai normala,si oricum erau praf,dar baietii nostri au jucat sublim!!!!marele meu regret a fost faptul ca intr-adevar coregrafia chiar a fost sublima,insa bineinteles,a lipsit cu desavarsire!!din ce mi-am da eu seama a fost vb o cam proasta organizare,in primul rand cartoanele alea au fost impartite cu doar 10min inainte inceperii meciului,in cond in care se stia ca mereu au fost probleme ca nu era gata la timp!!nu zic, ca a fost doar vina lui mustata si a acolitilor lui,si a celor din galerie care nush unde e limita,sau care nu-si dau seama ce sa ceara,insa la capitolul asta am fost penibili,un asemenea meci,fara o coregrafie,dar de,mai importanta era bataia decat distribuirea cartoanelor!!!!RUSINE RUSINE RUSINE!!!!mai ales ca vreo 20min am stat fara sa cantam decat putin,noroc cu golul lui radoi care ne-a trezit si ne-a mai scuturat de nervii facuti de magnificii nostri conducat de galerie!!!pt prima data dp fff mult timp,t2 a dat tonul la scandari!!!1felicitari,bvo voua!!!i-am vazut si pe baietii de la sud,foarte activi la scandari si sustinut echipa!!!!bvo,felicitari,tot respectul ca sunteti acolo si sustineti culorile!!!
dar toate astea nu pot umbri faptul ca a fost o atmosfera superba,un stadion plin la refuz,incununata de o victorie meritata si frumoasa!!!!
echipa:
hamutovski-de data asta nu-i reprosez nik,a fost ok,credeam ca o sa aiba ceva probl la cornere cu idiotii aia care n-au auzit de fault la portar si se ingramadeau in poarta direct!!!!
goian-superb,doamne cata siguranta poate sa confere apararii,cat de bine l-a inlocuit acolo pe radoi!!!!si ce gol frumos!!!a avut totusi si o ezitare,care era sa ne coste,dar a fost rezolv tot de el!!
ghionea- stalpul apararii clar,nu trece nik de el,sigur in deposedari
ogararu-ce jucator,ca si radoi e polivalent,pacat ca evolutiei de aseara i-a lipsit golul,ar fi fost superb!!
nesu-de cand a venit protasov,iedu' s-a schimbat radical,se bate pt fiecare minge,a invatat sa dribleze,alearga mai rau ca nicolita,e mereu acolo unde nu te astepti si in ultima vreme am vazut niste centrari ale sale foarte bune
nicolita- acelasi alergator,imi place ca se repliaza rpd si in aparare!!
bostina-un meci absolut superb,poate mai bun ca cel prestat la constanta,driblinguri peste driblinguri,suedezi luati la misto,centrari perfecte,i-a iesit aproape tot,pacat de cartonasul ala galben luat inainte de schimbare!!!!
dica-nu a iesit in evidenta pt ca nu a jucat atac,a prestat un joc bun la mijloc,n-am inteles acei nervi de la sf,pt ca era in ofsaid clar!!!
paraschiv-atomic!!!!alearga,combina foarte bine,mai ales cu radoi
iacob- ce bine ca a venit golul,ca altfel era cam frustrat!!!si ce faza frumoasa la gol,bine ca oleg a asteptat si nu l-a schimbat inainte!!!pacat k s-a intrerupt firul cu sampdoria!!
MIREL RADOI-perfect,are cel mai sanatos sut,desi am inteles ca la tv s-a vazut cam autogol,eu am vazut doar gol MIRELLLLLLLLLLLLL RADOIIIIIIIIIIIIIIIII!!!cred k e blestemat sa fie lovit la fiecare meci,doamne ce arbitru tampit,cum a putut sa nu dea nik???radoi a fost clar jucatorul meciului,toate pasele trec pe la el,faza de aparare o face foarte bine,un jucator complet,care pare ca nu se va plafona niciodata!!!asa k,mister piti,ce mai vrei ca sa-l iei la nationala????k da si goluri,lasa mandria idioata de copil tampit si fa ceva bun pt nationala!!!

oleg a reusit sa faca echipa asta sa joace fenomenal,spectaculos,exact cum place spectatorului!!!
ps:un teren execrabil,un arbitru idiot,impiedicat
dar, O SEARA MAGICA!!!

p4link
1st December 2005, 12:53
Inca un joc frumos cu faze de poarta ce curgeau in careul adversarilor, cu un joc de pase aproape impecabil si cu un public minunat printre care am avut o deosebita placere sa ma aflu.MAGIC!
FELICITARI OLEG!
FELICITARI ECHIPEI!
FELICITARI SUPORTERILOR!
MUSTA DISPARI!Iar ai reusit sa iesi in evidenta! bataie in peluza la un spectacol al Stelei, si o coregrafie "superba" .

Alex14
1st December 2005, 13:09
"bah sa nu dezlipiti scociul dp scaune si hai stati jos sa iasa coregrafia"
Apropo, tramvaiele (41) alea de care vb safta ca ne asteapta la capat... au fost 2 care au plecat chiar cand iesea lumea din stadion.

independe
1st December 2005, 13:31
marele meu regret a fost faptul ca intr-adevar coregrafia chiar a fost sublima,insa bineinteles,a lipsit cu desavarsire!!din ce mi-am da eu seama a fost vb o cam proasta organizare,in primul rand cartoanele alea au fost impartite cu doar 10min inainte inceperii meciului,in cond in care se stia ca mereu au fost probleme ca nu era gata la timp!!nu zic, ca a fost doar vina lui mustata si a acolitilor lui,si a celor din galerie care nush unde e limita,sau care nu-si dau seama ce sa ceara,insa la capitolul asta am fost penibili,un asemenea meci,fara o coregrafie,dar de,mai importanta era bataia decat distribuirea cartoanelor!!!!RUSINE RUSINE RUSINE!!!!mai ales ca vreo 20min am stat fara sa cantam decat putin,noroc cu golul lui radoi care ne-a trezit si ne-a mai scuturat de nervii facuti de magnificii nostri conducat de galerie!!!pt prima data dp fff mult timp,t2 a dat tonul la scandari!!!1felicitari,bvo voua!!!i-am vazut si pe baietii de la sud,foarte activi la scandari si sustinut echipa!!!!bvo,felicitari,tot respectul ca sunteti acolo si sustineti culorile!!!

intr-adevar lipsa coregrafiei a fost pata neagra a serii!
pentru prima data in ghencea cred ca tribuna a 2-a a fost mai activa decat galeria.felicitari! :yes:
iar de cei de la sud ce sa spun...bravo lor pentru organizare si pentru ca incearca sa schimbe ceva.
multi dintre baietii de acolo aveau pregatite niste bannere superbe, dar care le-au fost confiscate la intrarea in stadion :no:

Kostynson
1st December 2005, 13:48
Mai Fratilor, De Ce Nu Se Organizeaza Un Fan Club Steaua Cu O Organizare Serioasa, Cu Un Lider De Galerie Care Sa Aiba Spirit Organizatoric, Imaginatie..., Cu Buget Propriu... Cer Scuze Daca El Exista Si Nu Sunt Eu Informat. Iar Daca E, Atunci E Cam Obscur La Asa Ekipa.......

independe
1st December 2005, 13:50
Mai Fratilor, De Ce Nu Se Organizeaza Un Fan Club Steaua Cu O Organizare Serioasa, Cu Un Lider De Galerie Care Sa Aiba Spirit Organizatoric, Imaginatie..., Cu Buget Propriu... Cer Scuze Daca El Exista Si Nu Sunt Eu Informat. Iar Daca E, Atunci E Cam Obscur La Asa Ekipa.......
tu faci o confuzie grava! fan clubul nu este acelasi lucru cu galeria!

Just_Alyna
1st December 2005, 13:55
STEAUA a fost si va ramane SUPERBA...a fost super meciul...si mi-e mi-a fost cam frika aseara ca ne cam itimidase aia prin presa..dar oricum s-a vazut aseara cine e bun...auzi A AVUT TUPEU SA SPUNA CA EI NU PLEACA ACASA FARA 0 PUNCTE..PEY STIIA DE CINE VORBESTE ?DE STEAUA...DRAGA DE STEAUA...CEA mai buna din grupa...si cea mai buna din lume pt mine...manacala-r mama pe radoi...si pe nesu..si pe oGARARU...nicolita..si iacob si...goian...si pe toti....imi venea sa musc din televizor.....3-0 ..frumos dar....PUTEAM SI MAI BINE... un 5-0 6-0 cu usurinta da...s-a grabit...vroia toti sa dea gol si de fapt nu a mai dat niciunu...oricum...ar fi minunat sa terminam grupa fara nici un gol primit si victorie cu hertha....da.nu inteleg de ce va e frika..ce nu am putea sa o batem pe hertha?STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC STEAUA TE IUBESC

steauaclub.tk
1st December 2005, 14:41
http://img206.imageshack.us/img206/9478/dsc093455rs.th.jpg (http://img206.imageshack.us/my.php?image=dsc093455rs.jpg) * http://img207.imageshack.us/img207/9340/dsc093478fr.th.jpg (http://img207.imageshack.us/my.php?image=dsc093478fr.jpg) * http://img208.imageshack.us/img208/9545/dsc093530tr.th.jpg (http://img208.imageshack.us/my.php?image=dsc093530tr.jpg)* http://img209.imageshack.us/img209/4346/dsc093758oj.th.jpg (http://img209.imageshack.us/my.php?image=dsc093758oj.jpg)

independe
1st December 2005, 14:44
ce scria pe bannerele de la galerie?

LMA
1st December 2005, 15:15
ce scria pe bannerele de la galerie?

scria "Un Deceniu De La Geneza Ultra' "

FATAluiMIREL6RADOI
1st December 2005, 15:37
Super meci :D S`a vazut diferentza de valoare dintre echipe...daca terenu` era mai bun,le mai dadeam inca 3 :D Shalalalalal...pt noi nu vine iarna,vine PRIMAVARA !!!