View Full Version : 17. Eugen Baciu
stelist
20th September 2005, 21:26
Eugen Baciu
http://img79.imageshack.us/img79/5594/17baciueugen1bf.jpg
ANTIDINAMO
21st September 2005, 09:30
Baciu este un jucator mediu ,dar care isi face datoria . parere personala gg aka vulturu ' a luat plasa . ar fi bine daca am incerca un schimb Baciu + bani contra Lazar sau de ce nu Izvoreanu .
colonelu Voiculescu
21st September 2005, 11:16
In vara presa a spus ca niste asiatici au oferit 800.000$ pe Dinita + Baciu . daca e adevarat nici pina acuma nu inteleg de ce Vulturul a ratat asa o ocazie
PS: Baciu e sub Adrian Ilie de la Iasi . Poate un schimb+ diferenta ?
#EffecT
21st September 2005, 13:12
Baciu e un jucator mediu,dar in unele momente util echipei,in loc sa il tinem pe banca de rezerve mai bine l-am vinde si pe banii luati din vanzarea lui l-am aduce pe acest tanar jucator de la Poli Iasi despre care aud multe lucruri bune,dar pe care nu prea l-am vazut jucand,cert este ca o sa il urmaresc cu atentie in meciul cu Steaua
Adrians
21st September 2005, 13:46
Bun - rau dar impreuna cu Sorin Ghionea ne-a tinut apararea tot turul trecut si la meciul final cu Poli.Nu uitati ca atunci cind aera la Bacau a prins si Nationala la un meci cu Polonia.Ca prima rezerva este mai mult decit acceptabil.
danilovici
23rd September 2005, 14:31
Cu parere de rau nu mai are loc in echipa.
Goian e mult mai bun.
Poate intra doar daca titulari sunt accidentati
sau au cartonase. Pentru el ar fi bine daca
ar juca ,eventual imprumutat, la alta echipa.
korkom
23rd September 2005, 17:01
Din pacate Goian este cu o clasa peste el......
Sunt de acord cu ceilalti: ar trebui imprumutat la alta echipa.
zidane
23rd September 2005, 17:05
Nu credeti ca va fi nevoie de el dupa plecarea lui Mirel Radoi la o echipa din strainatate (lucru carecred ca se va intampla cel tz la vara). Goian urmand sa-i ia locul de titular lui Mirel si Baciu devenind prima rezerva.
Parerea mea este ca Baciu e un fundas foarte talentat convocarea lui la nationala (cu ceva timp in urma) este o confirmare si este deswtul de tanar.
Plus ca sezonul trecut cat a lipsit Mirel, Baciu a fost cel care l-a inlocuit in aparare si pot zice ca a facut-o cu succes, statisticile pot confirma acest lucru.
korkom
23rd September 2005, 17:59
Nu , nu cred ca Baciu ar fi prima varianta de rezerva dupa plecarea lui Radoi.
In cazul in care va pleca capitanul , cred ca in centrul apararii ii vom avea pe Ghionea si Goian iar ca prima rezerva eu il vad pe Curt!
Dani@Steaua4ever
23rd September 2005, 18:08
curt baciu..hai sa fim seriosi..astia 2 super super expirati..numai vb de curt care mai mult sta in carje decat pe terenu de fotbal.Baciu este un fundas slab..are un plasament prost,Jok aerian prost nu exceleaza cu nimik.Din iarna trebuie dat vandut la skimb cu cineva mai bun .
korkom
23rd September 2005, 18:25
Doar pe jumatate iti dau dreptate , Baciu = OUT.
In schimb , astept ca in timp Curt sa va schimbe parerea proasta despre el.
daby
24th September 2005, 14:02
baciu...? hm..nu trece printro forma prea buna dar cred ca isi va reveni..
http://img239.imageshack.us/img239/9519/baciueugen1pf.jpg (http://imageshack.us)
2000-2001 Laminorul Roman 4B 23 0
2000-2001 FCM Bacău 14A 6 0
2001-2002 FCM Bacău 6A 22 0
2002-2003 FCM Bacău 12A 29 0
2003-2004 FCM Bacău 13A 28 2
2004-2005 FCM Bacău A 5 1
2004-2005 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A 85 matches - 2 goals
Divizia B 23 matches - 0 goals
'European Cups
'National team - 1 match - 0 goals (first match: 17.04.2002: Poland - Romania 1-2)
2002 Poland
korkom
24th September 2005, 16:03
baciu...? hm..nu trece printro forma prea buna dar cred ca isi va reveni..
http://img239.imageshack.us/img239/9519/baciueugen1pf.jpg (http://imageshack.us)
2000-2001 Laminorul Roman 4B 23 0
2000-2001 FCM Bacău 14A 6 0
2001-2002 FCM Bacău 6A 22 0
2002-2003 FCM Bacău 12A 29 0
2003-2004 FCM Bacău 13A 28 2
2004-2005 FCM Bacău A 5 1
2004-2005 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A 85 matches - 2 goals
Divizia B 23 matches - 0 goals
'European Cups
'National team - 1 match - 0 goals (first match: 17.04.2002: Poland - Romania 1-2)
2002 Poland
Sa isi revina din ce , din prostie?
Fata cu coasa
25th September 2005, 02:36
in era Zenga cand era nevoie de un fundas central era primu pe lista lui Zenga
acum Goian a ajuns mult mai sus decat Eugen...
ANTIDINAMO
27th September 2005, 16:22
ma n-a plecat baciu de la STEAUA ? STIE CINEVA CAND PLEACA ?
MEREL_STEUA
2nd October 2005, 11:44
Baciu :nope: ...m-a dezamagit total!!!...nu te poti baza pe el pt ca comite multe greseli in aparare:(
mary_alyna
2nd October 2005, 11:48
Baciu :nope: ...m-a dezamagit total!!!...nu te poti baza pe el pt ca comite multe greseli in aparare:(
knd te-a dezamagit?????..k n-a mai jucat d muuult timp....si knd a jucat....a jucat chiar bine :coffee:
#Caddy
2nd October 2005, 12:20
cu exceptia meciului de la constanta cand a mai gresit? :naughty:
pinky
2nd October 2005, 12:31
mai in totae meciurile in care a evoluat!personal nu-mi place deloc..e mereu nesigu rp sine si nu se coordoneaza asa bine cu ghionea si radoi!:D
eusunt
2nd October 2005, 12:41
mai in totae meciurile in care a evoluat!personal nu-mi place deloc..e mereu nesigu rp sine si nu se coordoneaza asa bine cu ghionea si radoi!:D
Deci nu poate fi tot ashea de bun ca 2G dar ar trebui ca sa se formeze in umbra un cuplu cu Baciu care oricand sa poata fi gata de lupta la fel ca acest 2G ce se profileaza si asta trebuie sa dea de gandit lui Protasov ca prin Steaua II sa formeze un alt cuplu CURT&BACIU care sa ne faca sa stam linistiti la o eventuala dereglare a cuplului 2G pentru ca de Mirel nu se mai poate vorbi de la iarna decat ca un exemplu model de fundasi care ne reprezinta pe la echipele de TOP gen AC.Milan....
Nu cred ca Baciul este slabut dar trebuie sa joace si nu cred ca este o rusine sa joci la Steaua Ii...
Kishcutia
2nd October 2005, 13:25
in ultimele meciuri in care a evoluat mi-a lasat o impresie buna, mi-a placut siguranta pe care nu o prea vazusem pana atunci la el.Totusi nu a mai fost folosit de mult timp asa ca este greu sa ne dam cu parerea despre el. Goian confera apararii o siguranta mult mai mare. Totusi de aici la a spune ca Baciu te-a dezamagit ...nu inteleg de unde pana unde...tinand cont ca nu a mai evoluat o gramada de timp...
ANTIDINAMO
3rd October 2005, 09:39
Baciu este o buna rezerva pt STEAUA ! nu uitati ca exista si Tudose ....
nUCLEo
3rd October 2005, 20:22
Jucator mai bun ca asta eu n-am vazut in toata cariera mea de om...
Bel_Ami
6th October 2005, 11:55
Baciu e o solutie de urgenta buna......nu pot uita marcajele asupra lui Carew si Urzaiz. A inceput mai slab dar si sezonul trecut a inceput greu si a terminat in forta. Parerea mea e ca Adrian Ilie de la Iasi e doar o scanteie.....mai are de invatat chiar si la plasament, lucru esential pentru un fundas! Cred ca Steaua are acum cele mai bune 2 cupluri de fundasi centrali din divizie......Radoi-Ghionea si Goian-Baciu.....si o rezerva acceptabila, Curt. Poate ca accidentarea l-a mai slabit dar am incredere in el.
Pisicot
6th October 2005, 23:24
Are nevoie de jocuri in picioare si cum la Steaua nu prea are loc ar trebui imprumutat dar nu vandut pt ca daca va deveni un jucator bun nu-l mai putem lua inapoi
Pisicot
7th December 2005, 23:45
Baciu pleaca la Poli, cred ca macar acolo va apuca sa joace
adriancostin83
8th December 2005, 02:22
Baciu pleaca la Poli, cred ca macar acolo va apuca sa joace
sa plece ca sincer nu imi pare rau. :naughty: dar cand ne vom intalni.................nu o sa avem mila de el.....nui asa?
ingerash_negru
8th December 2005, 16:33
ii uraez mult succes la poli! sa ii mearga mai bine!
mereu e un sentiment cand placa un jucator, ca doar a facut parte din´famila noastra!
dar la poli o sa intalneasca multi cunoscuti!
offtopic: de ce nu se schimba numele poli timisoara in steaua timisoara??? :doh:
colonelu Voiculescu
10th December 2005, 12:49
Nu a plecat inca ?
eusunt
14th January 2006, 16:23
Jucator mai bun ca asta eu n-am vazut in toata cariera mea de om...
Gluma buna,...in viatza lui de OM nu a mai vazut fundasi mai bun ca Baciu...hehehehe BRAVOS cel mai bun banc... pai dragule nu ai decat 17 si cred ca fotbalul il intelegi mai bine de pe la 10,11 deci in 6 ani nu ai cum sa vezi si sa deosebesti un fundas de valoare ..iar Baciu a jucat si prea putin si nu prea convingator ca sa zici ca este exccelent fundash....
Iar in lregatura cu cuplurile de fundasi de la Steaua eu nu vad decat un singur cuplu de mare mare viitor GOIAN+GHIONEA daca GG va stii sa tina acesti 2 baieti timp de 5ani vor devenii de departe cel mai tare cuplu de fundasi din europa..acum sincer daca cineva la ora actuala vede un cuplu in tzara mai bun ca 2G sa spuna ....
moisoiu
27th January 2006, 16:25
E bun! Dar mai are mult de muncit.
cogdao
27th January 2006, 21:15
Bun la ce?La saritura cu prajina,la ce?Eu nu-l uit de la meciul cu Farul din primavara trecuta cand era sa pierdem campionatul.Intrase de 5 min si le-a dat un penalty alora ca s-a suit pe unul in careu
Wholigan
27th January 2006, 22:25
Ai tinut si tu minte un singur meci, si o greseala facuta de un jucator care nu intrase bina in joc, dupa o lunga perioada cand nu a prins echipa. A zis-o si admin, mai tii minte ca a jucat excelent cat timp l-a inlocuit pe Radoi? Nu mai tii...
colonelu Voiculescu
28th January 2006, 11:30
Baciu e bun pt postul de rezerva la Steaua
A avut si meciuri bune , dar si mai putin bune
Bigu STELISTU'
1st February 2006, 17:04
Baciu ar putea ramane ,pt k dak avem accidentati sau suspendati , este principala optiune !
P-I-C-002
1st February 2006, 17:34
:fotbal: >>>Imi place de el atunci cand intra ultimile 15->20min. ca asa poate nu are timp sa mai scoata vreun penalti ca ala cu FARUL,nici eu nu am uitat faza aia,dar este bun ...ca rezerva.>>>> :fotbal:
colonelu Voiculescu
3rd February 2006, 16:41
Nu a fost ochit si el de niste coreeni ?
Pe teava e un titular de la Boavista care poate juca si fundas si mijlocas la inchidere !
cogdao
3rd February 2006, 20:42
Se pare ca Boavista ar putea fi noua "pepiniera"...
Wholigan
4th February 2006, 01:27
Pana cand vand destul, si ajung la o situatie financiara mai ok. Oricum, e de urmarit tot campionatul portughez, fiindca sunt mai multe grupari cu probleme financiare. Pana acum tre sa recunosc ca nu ma uitam la meciuri din Portugalia decat daca era singurul lucru pe care puteam sa-l fac in acel moment, dar acum a devenit mai interesant.
Super meserie Carlos, abia astept sa confirma si in campionat :)
Baciu este foarte bun, si e o rezerva ideala pentru fundasii centrali, dar unii judeca dupa 1 singur meci...
colonelu Voiculescu
4th February 2006, 11:02
Baciu a avut mai multe meciuri asa si asa ...
Nu zic ca e un fundas rau , dar se poate si mai bine ...
elyzutzawz
4th February 2006, 11:40
Baciu e bun pt banca de rezerve,nu ne permitem rezerve de lux.
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 12:43
Il vor aia de la Bacau impreuna cu Simion !
In masura in care il achizitionam pe acest Cadu de la Boavista consider ca il putem imprumuta pe Baciu
PS: Cadu joaca mijlocas la inchidere sau fundas si e om de baza la Boavista . Pretul ~ 700.000 euro
P-I-C-002
5th February 2006, 12:46
:drool: >>>Baciu nu imi place cum joaca,a afcut niste gresli si.......Mi-ar parea bine daca pleaca la BACAU si mi-ar parea si mai bine daca ar veni acel portughez,pretul este destul de bun pe care ni l-am pemite,nu-i asa colonele? :D >>>> :drool:
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 12:52
Onorabila conducere va analiza si va lua o hotarire !
Tinind cont ca e polivalent si e destul de bine cotat in Portugalia , cred ca am face o achizitie buna !
starr
5th February 2006, 13:30
Cosmin Olăroiu s-a declarat mulţumit de comportarea jucătorilor săi în stagiul de la Larnaca. "A fost multă muncă, meciuri grele, trei chiar foarte grele, care sper să ne prindă bine pentru meciurile cu Heerenveen, care au loc înaintea returului, lucru care ne dezavantajează puţin. Cristea este un copil bun, s-a pregătit bine, creşte, mai are nevoie de timp, de acomodare la jocul Stelei şi este o soluţie. Şi ceilalţi jucători care au evoluat mai puţin au revenit la parametri normali. Opriţa a jucat bine, Petre Marin este o certitudine, Baciu a jucat foarte bine, Cristocea s-a descurcat bine şi munceşte mult...ÃŽncet-încet vom crea acea concurenţă benefică echipei", a spus tehnicianul stelist.
Sursa : Prosport
Parerea mea este k Baciu nu va ajunge la Bacau.
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 13:33
Parerea mea e ca un titular la Boavista , fost international de tineret e oricand mai bun decit Baciu !
P-I-C-002
5th February 2006, 13:35
:chinez: >>>Fiecare are parearea lui,daca OLI nu o sa mai vrea sa-l aiba pe BACIU atunci o sa plece,daca vrea sa-l pastreze atunci o sa ramana, si eu nu o sa am nimik de obiectat si o sa ma bucur!!>>> :chinez:
starr
5th February 2006, 13:38
Da,dar Oli face echipa si parerile noastre nu conteaza.Poate o sa mai vina jucatori pana la sf perioadei de transferari,desi nu vor mai avea drept de joc decat in campionat...conducerea asa a afirmat.
In leg cu Baciu,daca Oli nu il lasa sa plece la Bacau sau in alta parte,inseamna k poate si-a mai revenit...antrenorul stie mai bine.
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 13:39
Bineinteles ca opiniile noastre nu conteaza la nivelul conducerii ! Asa e si normal !
Nimeni nu si-a facut sperante in acest sens
Noi doar ne dam cu parerea !
ANTIDINAMO
2nd May 2006, 14:05
baciu a demonstrat ca e inutil echipei !
SOLUTIA = AFARA !
LoMax8
2nd May 2006, 16:03
Il vor aia de la Bacau impreuna cu Simion !
In masura in care il achizitionam pe acest Cadu de la Boavista consider ca il putem imprumuta pe Baciu
PS: Cadu joaca mijlocas la inchidere sau fundas si e om de baza la Boavista . Pretul ~ 700.000 euro
E serioasa treaba asta cu portughezul??? ca nu sunt in tema...
E serioasa treaba asta cu portughezul??? ca nu sunt in tema...
domnule uita-te te rog la data postarii acelei opinii... era prin februarie cand se zvonea tot mai mult aducerea acelui jucator... de atunci nu s-a mai auzit nimic despre aducerea lui...
colonelu Voiculescu
28th June 2006, 20:27
Baciu OUT !
Nu am uitat ce a facut la meciul cu Farul din sezonul 2004/2005 si nici ce a facut la meciul cu CFR din primavara . Noroc ca nu a cazut arbitrul ... sau nu a vrut sa vada !
#EffecT
28th June 2006, 23:08
De bine de rau,Baciu a evoluat cat de cat acceptabil la steaua !
Sa nu uitam ca acum doua sezoane,cand era Radoi accidentat Baciu a dus greul in aparare.
daby
29th June 2006, 00:32
Baciu OUT !
Nu am uitat ce a facut la meciul cu Farul din sezonul 2004/2005 si nici ce a facut la meciul cu CFR din primavara . Noroc ca nu a cazut arbitrul ... sau nu a vrut sa vada !
Ai uitat golul lui Baciu care a adus victoria Stelei cu Sportul acum 2 sezoane :wink:
stelistaO6
29th June 2006, 09:29
poate ca baciu nu a avut o evolutie foarte stralcita,dar macar ca rezerva sa-l avem
colonelu Voiculescu
4th July 2006, 16:34
Bolnav sau nu trebuie sa-si faca bagajele !
MM + OLI trebuie sa fie mai decisi cu jucatorii astia care nu pot mai mult !
Echipa campioana nu trebuie sa accepte mediocritatea !
#EffecT
4th July 2006, 19:12
Cu suspiciunile astea de hepatita,o sa piarda toata pregatirea!
Chiar daca nu este bolnav,cred ca pentru Baciu un imprumut la o echipa la care sa joace titular meci de meci nu ar strica!
Il avem acum pe Panait(un fundas excelent) si Tudose un jucator caruia trebuie sa i se acorde mai multe shanse sa joace pentru a putea creshte in valoare!
Ana712
5th July 2006, 00:01
Ramane de vazut cat de excelent e Panait.. :roll: (Doamne Ajuta sa fie)..
Cu Baciu sau fara Baciu mi'e tot aia,decat sa stearga banca de rezerve la noi mai bine l'am transfera...fara menajamente zic ca s'a cam dus vremea lui... :-(
colonelu Voiculescu
12th July 2006, 21:41
Dar cand a fost vreme lui ? A fost luat de la Bacau impreuna cu Lovin pentru ca GG era prieten cu Seke !
Din moldoveni a confirmat doar Goian !
d-izzy
24th August 2006, 19:03
A facut un meci bun :)
Creste de la meci la meci :) S-a demonstrat ca trebuie rabdare cu jucatorii, pentru a atinge un nivel bun. Vedeti si cazul lui Lovin, care acum suplineste foarte bine absenta lui Radoi :)
Inca nu e la nivelul lui Goian si Ghionea, dar se apropie incet incet de cei 2.
Ne-a salvat foarte bine la o faza in meciul de ieri ... alunecarea aia din careu, cu care a scos sutul unui belgian.
Tot asa Eugene !!!
miki_stelista
24th August 2006, 23:23
Desi a gresit in startul partidei (clar golul s-a dat din cauza unei neintelegeri intre Goian si Baciu...), pe parcurs si-a revenit si s-a achitat bine de sarcinile defensive. Se vede ca este in crestere de forma, insa nu stiu daca ii va putea lua locul vreunui titular din centrul defensivei. Desi, vorba lui Olaroiu:"Spune-mi si mie care sunt titularii, ca eu nu mai stiu!"
aris-din-zalau
25th August 2006, 00:07
bv Baciu, mereu am avut incredere in tine si ai demonstrat ca esti un fotbalist de Steaua, sper sa continui asa, pt. ca la cate meciuri vom avea in acest an, va trebui sa rulam totzi jucatorii, tzine-o pe acest drum, multa bafta !!!
daby
25th August 2006, 00:50
"Caloriferul" echipei :P
cristiano7ronaldo
7th April 2007, 22:24
In meciul de astazi baciu nu a fost nici pe jumatatea lui Goian sau Ghionea:no:
sorin_g
9th April 2007, 21:35
Dar a fost de doua ori cat Radoi.
colonelu Voiculescu
9th April 2007, 23:09
Ramine un jucator mediocru
In lipsa de alte alternative , e inca bun la Steaua
Gepeto
11th April 2007, 13:35
Ramine un jucator mediocru
In lipsa de alte alternative , e inca bun la Steaua
Nu e normal ca Steaua sa se multumeasca cu un petic...
koma666
11th April 2007, 21:54
Nu e normal ca Steaua sa se multumeasca cu un petic...
Da' nici sa-i dam drumul fara a avea inlocuitor,ca ramanem in curu' gol in aparare!
sergiuku
11th April 2007, 23:34
cam terminat jucator....
cogdao
12th April 2007, 12:57
...e pe lista neagra...si nu o va parasi curand la nivelul la care se prezinta.
LoMax8
10th May 2007, 00:22
Nu pot sa nu-l remarc pe Baciu astazi. Alaturi de Lovin au dat siguranta echipei. Am spus-o si o repet cu toata responsabilitatea, astazi Baciu a fost mai bun decat colegul sau din aparare Goian. A fost pe tot terenu! Mi-a placut!
sergiuku
10th May 2007, 00:25
in cate meciuri l-am vazut nu m-a dezamagit................dar valoarea unui jucator se vede in meciuri tari si importante !!!! asa ca nu ma pronunt !!!!! Bun sau Rau e al nostru :romania2: !!!
sorin_g
10th May 2007, 02:04
Mama, cata determinare azi!
colonelu Voiculescu
10th May 2007, 11:08
Isi simte postul amenintat din sezonul viitor si nu vrea sa plece la Vaslui !
Gepeto
10th May 2007, 11:09
Sunt jucatori care au talent si jucatori muncitori...Baciu si Lovin fac parte din categoria a doua...
miki_stelista
10th May 2007, 11:25
Baciu intr-adevar a muncit aseara! Mai ales ca astea sunt printre singurele lui sanse de a arata ca poate mai mult...
jurnalistul2000
25th May 2007, 19:10
Astazi Eugen Baciu implineste varsta de 27 de ani.Suporterii Stelei ii ureaza La Multi Ani, sa fie fericit si sanatos si sa joaca cat mai bine in culorile ros-albastru.A venit la Steaua in septembrie 2004 de la Bacau datorita unei crize in defensiva Stelei.
Vyo_radoi
25th May 2007, 20:30
Baciu nu are fata de Steaua!e jucator expirat.....................:whistling
madalina_193
25th May 2007, 22:04
azi e ziua lui... la multi ani ! mult noroc ... si hai mah ca se poate si mai bine!:whistling
jointu_ucigash
25th May 2007, 22:04
D c nu se vb nimik si d plecarea acestui jucator? Asta e bun d Steaua?
LoMax8
25th May 2007, 22:12
Nu pot sa nu-l remarc pe Baciu astazi. Alaturi de Lovin au dat siguranta echipei. Am spus-o si o repet cu toata responsabilitatea, astazi Baciu a fost mai bun decat colegul sau din aparare Goian. A fost pe tot terenu! Mi-a placut!
pentru jointu: pentru ca spre deosebire de Gigel Conan, el mai are si dinastea!!!
D c nu se vb nimik si d plecarea acestui jucator? Asta e bun d Steaua?
E bun de rezerva. Daca ne pleaca si asta pe cine mai bagam in aparare?
jointu_ucigash
26th May 2007, 00:25
sa aduca dreq un fundash mai klumea. Panait ala era mult mai bun k panarama asta...Shi'a batut joc 0 barat shi d ala...
Gepeto
28th May 2007, 17:16
Baciu vrea, se zbate, dar nu are talent...cu asta te nasti...la el, ursitoarele nu prea au fost darnice...pacat...
Ana712
28th May 2007, 20:59
In loc sa dea bani pe avioane mai bine Becali ar cumpara un fundas valoare, capabil sa ii inlocuiasca pe titulari cand sunt accidentati/suspendati...da lasa..mai bine cumparam avioane..:wallbash:
colonelu Voiculescu
2nd June 2007, 21:50
Nu are ce cauta la Steaua ! AFARA !
Brigante
3rd June 2007, 00:54
Pana aducem alte rezerve pentru Goian si Ghionea, sa ramana.
joseph_stelist
3rd June 2007, 01:17
stiti ce ,voi hotarati-va odata daca baciu ramane sau nu ca sa stie si Becali ce sa faca,dom'le! :whistling :mfr_lol:
Vyo_radoi
3rd June 2007, 10:57
AFARA CU BACIU!!!Nu face fata la Steaua!!!Nu stie nici ce joaca!!!Jiji da jucatorii de valoare si ii tine pe cei mai slabi:wallbash: !!!
Daca tot se vehiculeaza ca vor cumpara 2 fundasi din Polonia...poate pleca...daca nu ii cumpara pe aia 2 sa ramana ca si asha nu prea avem fundasi daca se accidenteaza un Goian...
stelista24
3rd June 2007, 18:19
nu mi'a placut niciodata de Baciu...dk ar mai lua ciobanu' vreo 2-3 fundasi de valoare, nu m'as supara sa plece..:p
madalina_193
11th June 2007, 19:57
Impresarul Tudor: "Eugen Baciu are ofertă din Coreea"
Agentul de jucători Dumitru Tudor a afirmat, pentru site-ul stelisti.ro, că stelistul Eugen Baciu are o ofertă din Coreea. "Baciu a primit o ofertă de la o echipă din Coreea, însă problema este că nu s-a terminat campionatul acolo. Discuţiile se vor relua în momentul în care se va încheia sezonul actual", a precizat Tudor
stelisti.ro.
jurnalistul2000
11th June 2007, 20:28
Impresarul Tudor: "Eugen Baciu are ofertă din Coreea"
Agentul de jucători Dumitru Tudor a afirmat, pentru site-ul stelisti.ro, că stelistul Eugen Baciu are o ofertă din Coreea. "Baciu a primit o ofertă de la o echipă din Coreea, însă problema este că nu s-a terminat campionatul acolo. Discuţiile se vor relua în momentul în care se va încheia sezonul actual", a precizat Tudor
stelisti.ro.
nu a dovedit ca merita sa joace in primul minut in echipa.o sa plece fiindca o sa aiba un salariu mai mare.
#EffecT
11th June 2007, 22:00
Sper sa se realizeze transferul lui Baciu. Este un jucator util echipei , insa se pare ca vom aduce un fundas central valoros ,asa ca sansele ca Eugen sa mai prinda echipa sunt reduse la 0 .
:bye:
LoMax8
11th June 2007, 22:16
Baciu este un jucator bun de campionatul Romaniei in meciuri cu echipe slabe, mediocre sau medii, punct. Nu ai pretentii la UCL cu Baciu rezerva cu atat mai mult cu el pe teren.
Vyo_radoi
11th June 2007, 22:28
Baciuleeeeeeeeee Lasa-neeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mihai2201
11th June 2007, 22:32
Si-a facut datoria de rezerva dar...steaua ar trebui sa aibe chiar si rezervele jucatori de prima echipa
colonelu Voiculescu
11th June 2007, 22:34
Baciu e umplutura . Si daca jucam cu Pandurii/Poli Iasi tot as avea emotii cu Baciu in aparare
Sa plece cat mai repede in Asia
mi se pare mie sau NU am adus pana acum un fundas central?...in conditiile astea Baciu ar trebui sa ramana(cu parere de rau spun asta) ca sa nu riscam sa jucam cu Lovinho in aparare..
De ce l-o fi trimis Oli pe Panait inapoi nu pot sa imi dau seama...
raulutz
12th June 2007, 01:24
De ce l-o fi trimis Oli pe Panait inapoi nu pot sa imi dau seama...
pai..nuj..gandeste`te de ce i se zice zer0li 0litza 0li 0 zer0 :)
Gepeto
12th June 2007, 13:20
Sa speram ca Baciu isi va gasi echipa, iar Steaua un inlocuitor mai bun...
madalina_193
18th June 2007, 21:53
Baciu nu vrea sa-l recunoasca pe fiul sau, Rain!
Fundasul Stelei, Eugen Baciu are probleme pe toate planurile. Nu mai este in gratiile lui Gigi Becali si a fost dat in judecata de fosta sa iubita, Tatiana, care se ocupa singura de cresterea lui Rain Catalin, scrie cancan.
Tatiana, care s-a stabilit in Bucuresti dupa ce a venit de la Bacau, sustine ca jucatorul Stelei este tatal baietelului ei, in varsta de un an si doua luni, dar pe care fobalistul nu vrea sa-l recunoasca ca fiind al lui. "Am deschis un proces si e adevarat ca Eugen e tatal copilului meu. Mai multe nu pot sa va spun, pentru ca vreau sa-mi protejez baietelul", a declarat Tatiana in cancan.
Fosta iubita a lui Baciu locuieste impreuna cu Rain intr-un apartament de lux din cartierul Baneasa, in acelasi imobil cu fosta "Miss Romania", Timeea Kali.
sport.ro
Vyo_radoi
19th June 2007, 00:30
Baciu incepe sa ma enerveze din ce in ce mai tare:wallbash: ,si ca jucator,dar si ca om!!!urmeaza-l pe Stancu,Baciule!!!!!!!:bye: :bye:
colonelu Voiculescu
22nd June 2007, 20:05
Inca nu a plecat ? De ce mai este tinut la lot ?
Bogdanbibi
22nd June 2007, 21:00
ca nu suntem in stare sa aducem inlocuitori
rainer_ligia
22nd June 2007, 21:56
Tot ce pot spune despre Baciu este::bye: :bye: :bye:
jurnalistul2000
22nd June 2007, 22:12
Tot ce pot spune despre Baciu este::bye: :bye: :bye:
atata timp cat nu exista inca unul in plus pe acelasi psot cu baciu, nu vad de ce ar pleca.postul acoperit de el ar trebui imediat completat de un jucator.cat mai repede cu putinta.nu inteleg cum de un om ca becali, care poseda o avere imensa, nu baga bani in echipa?Dar bani cu capul, nu cu curu cum i-am folosit in majoritatea cazurilor.
stelista_yo
27th June 2007, 18:11
Toti va luati de Baciu. Da ganditi-va putin, daca nu era Baciul la sfarsitul campionatului ce faceam? radoi si Ghionea accidentati, Goian suspendat...
Eu zic ca locul doi se datoreaza mai ales lui Baciu si Lovin. Jucatorii contestati de toti, dar jucatori fara aportul carora nu ne mai pregateam acum de UCL
Cristi89
1st July 2007, 14:45
Baciu nu e fundas valoros dar ca a 4-a rezerva parca inca mai merge.Nu ne putem permite sa il cedam la ce probleme de lot avem.
Da,Baciu se poate spune ca si-a facut datoria ca rezerva(ganditi-va numai la meciul cu Standard...).Problema e ca noi tindem la mai mult,de aceea trebuie dati toti jucatorii submediocrii de la echipa...se stiu ei care...
jurnalistul2000
2nd July 2007, 00:03
Da,Baciu se poate spune ca si-a facut datoria ca rezerva(ganditi-va numai la meciul cu Standard...).Problema e ca noi tindem la mai mult,de aceea trebuie dati toti jucatorii submediocrii de la echipa...se stiu ei care...
in conditiile in care suntem in aparare cum suntem, Baciu e bun.Prietenul la nevoie se cunoaste.Nu trebuie dati jucatori.Sa ramana ca nu se stie niciodata cand ne mai loveste cate o accidentare.
colonelu Voiculescu
2nd July 2007, 10:34
Nu stiu daca ati observat , dar se accidenteaza numai jucatorii buni : Radoi , Ghionea , Dica , Iacob
Mediocritatile nu se accidenteaza
joseph_stelist
2nd July 2007, 11:14
Nu stiu daca ati observat , dar se accidenteaza numai jucatorii buni : Radoi , Ghionea , Dica , Iacob
Mediocritatile nu se accidenteaza
e foarte greu sa te accidentezi pe banca de rezerve...chiar imposibil :)
suporter infocat
2nd July 2007, 11:24
Pai multi dintre jucatorii nostri s-au accidentat si la antrenamente, deci nu e chiar imposibil. Sa speram ca in acest sezon totusi nu vom mai avea parte de asa multe accidentari
Gepeto
3rd July 2007, 15:14
Fratilor, daca am ajuns sa ne punem sperantele in Baciu...e vai de Steaua noastra...Goian, Ghionea, Radoi accidentati...Baciu titular!! Off....
colonelu Voiculescu
4th July 2007, 21:59
Este inutil . Cat il mai tinem la echipa ? TRebuie sa ne enrveze chiar la fiecare meci ?
LoMax8
4th July 2007, 22:06
"Baciu"l e numai unul. Orice alta asociere nu merge. Eugen Baciu n-are nici un strop din stiinta jocului pe care o avea "Baciul". E ca si in cazul Zicu cu "u" in loc de "o"
Parca era pe fituica lui Pinalty la Seahlaul? Nu-l mai vrea ala. Oricum nu este o solutie sa-l ti pe Baciu doar din perspectiva ca nu avem alt fundas central in lot.
Brigante
4th July 2007, 22:14
Este inutil . Cat il mai tinem la echipa ? TRebuie sa ne enrveze chiar la fiecare meci ?
Ti se pare tie ca am transferat ceva pe postul ala ? Sau poate vrei sa jucam cu Lovin fundas central, ca asta e cam singura chiftea pe care nu am pus-o pe postul ala.
stelista_yo
4th July 2007, 23:21
Iar incepeti...
Daca nu era Baciu pe finalul sezonului trecut, ce faceam? Deocamdata nu are cine juca in locul lui pt a-l da afara:crazy:
Vyo_radoi
5th July 2007, 01:41
hmmm,in meciul de aseara a facut o figura destul de buna,dar nu merita postul de titular in campionat!Jiji,da-l afara pe Baciu si gaseste repede un inlocuitor ca doar intram in Liga Campionilor!!!
cogdao
5th July 2007, 05:01
hmmm,in meciul de aseara a facut o figura destul de buna,dar nu merita postul de titular in campionat!Jiji,da-l afara pe Baciu si gaseste repede un inlocuitor ca doar intram in Liga Campionilor!!!
Din cate am citit pe net,mi-a dat mai mult impresia ca el si Sarma s-au calcat pe picioare...
M4r|us
5th July 2007, 12:29
Asa e.
La Baciu se vede ca nu prea joaca, ca nu prea e folosit in meciuri. Nici nu are loc de Goian si Ghionea.
Iar Ov Petre nu are ce cauta pe postul de fundas central.
LoMax8
5th July 2007, 23:28
Asa e.
Iar Ov Petre nu are ce cauta pe postul de fundas central.
...si nici la Steaua.
Nici el nici Baciu.
stelista_yo
5th July 2007, 23:32
Baciu saracu....nu prea mai are loc. Dar deocamdata nu are inlocuitor...:accidenta
Thrylos
6th July 2007, 00:33
Poate nu e Baciu un fundas foarte valoros,dar munceste foarte mult si se vede ca face tot posibilul sa ajute echipa.Nu cred ca are baciu un asa mare salariu incat sa primeasca mai mult de cat ofera la Steaua.De aceea nu cred ca ar trebui sa plece.
cogdao
7th July 2007, 22:28
Cand vorbiti de Baciu imi aduc aminte mereu de meciul de la Constanta de acum doi ani cand a intrat si dupa 5 min a obtinut un penalty...pentru farul.Asa ca...ce sa mai zicem,nu are ce cauta la o echipa cu pretentii de CL.
colonelu Voiculescu
7th July 2007, 23:15
Nu stiu ce a fost in mintea celor care l-au adus . Nu si-au dat seama ca e de duzina ? Baciu e un jucator muncitor , dar nu poate mai mult
Baciu a fost adus de rezerva...asta e clar...poate s-au gandit ca s-ar putea ridica...insa nu s-a ridicat foarte mult!
colonelu Voiculescu
7th July 2007, 23:37
Hahalerele din Bacau zic ca Jiji l-a castigat la poker pe Baciu + Lovinho
Acuma , nu stiu ce pokerist e Jiji , dar amicul Seche are obiceiul sa piarda la poker bani , masini , femei ... poate si jucatori :unsure:
multi jucatori au venit pe filiera Bacau-Steaua:Cristea,Baciu,Goian,Lovin dar dintre acestia doar Goian a confirmat!!!
Cristea a facut 1 meci:cel cu Valencia...apoi s-a stins incet!
Baciu nu a avut ce sa demonstreze pentru ca nu va putea niciodata suplini pe Ghinea,Goian sau Radoi
Lovin...hmmm...nu este un jucator de primul 11 al Stelei...dar cred ca s-ar putea juca si cu el la fel de bine ca si fara...adik nu e un jucator sa influenteze!
#EffecT
7th July 2007, 23:50
Baciu e a patra solutie pentru postul de fundas central . Pintilii e a cincea .
Primele trei sunt : Goian,Ghionea si noul-venit Pulido .
Stam bine !
Bogdanbibi
8th July 2007, 00:54
cred ca mai degraba l-ar cobori pe radoi ca fundas decat sa-l bage pe pintilii
stelista_yo
8th July 2007, 05:57
Nu cred ca va mai rezista mult Baciu la steaua...mai ales daca vin cei 2 fundasi straini
joseph_stelist
8th July 2007, 14:47
daca la Steaua au loc (kiar si ca rezerve)jucatori ca Baciu,atunci nu putem avea pretentii la nimic...inteleg ca nu avem cu cine il inlocui si de asta nu pleaca,dar ar trebui rezolvata problema asta:trebuie sa aducem rezerve care sa fie la fel de valoroase ca titularii...sper sa ajunga Pulido asta la noi,ca am emotii...ar fi prea frums parca...o linie de fundasi Golanski-Pulido-Goian-Emeghara...:notworthy si daca isi revine si Ghionea,atunci o sa intervina concurenta..si asta e f f f bine :D:D
rogxg67
8th July 2007, 15:53
e un jucator decent . si atat. drum bun
Gepeto
9th July 2007, 14:09
e un jucator decent . si atat. drum bun
Pana nu aducem pe altii de valoare...trebuie sa suportam PRAFUL asta...
joseph_stelist
9th July 2007, 16:29
Jucatorii Stelei, Florin Lovin si Eugen Baciu, ar putea ajunge la Gloria Buzau sub forma de imprumut. Pina acum, formatia antrenata de Ioan Viorel are in lot trei jucatori veniti sub forma de imprumut de la Steaua: fundasul Tudose si atacantii Litu si Simion, ultimul marcind doua goluri in partidele sustinute de buzoieni in cadrul stagiului de pregatire din Austria.
"Ar fi extraordinar sa-i luam pe acesti jucatori care au experienta, deoarece avem nevoie de ei, mai ales ca ne asteapta un campionat dificil. Am discutat cu cei de la Steaua si urmeaza sa primim un raspuns in privinta lui Baciu si Lovin, dupa revenirea lor din stagiul pe care il fac in Olanda", a declarat Ion Viorel pentru Newsin. sursa:fanatik.ro
Lovin probabil va ramane,Baciu cred (si sper) ca va pleca la Buzau...da,Doamneeee :pray:
Gepeto
9th July 2007, 17:58
Lovin probabil va ramane,Baciu cred (si sper) ca va pleca la Buzau...da,Doamneeee :pray:
Lovin...e mai lucid decat Ovidiu Petre...si mai dornic sa joace...
Baciu...mica petarda, care face poc...cand nu trebuie...dar nu avem, inca, un inlocuitor...Posibil sa ramana daca nu va fi adus alt jucator...
eu cred ca Steaua asteapta sa vada daca Pulido va semna si daca vor transfera un mijlocas central...daca aceste lucruri se vor intampla probabil Baciu :punk: :yes: :pray: si Lovin vor pleca!personal cred ca ar trebuie sa-l tina pe Lovin in cazuri de accidentari/suspendari
sergiuku
13th July 2007, 00:09
macar el s-a obisnuit cu statutul de rezerva si cand intra pe teren da tot ce poate ! Totusi ar trebui sa se simta si sa plece !!!!
LoMax8
13th July 2007, 00:27
Baciu nu are ce cauta in lotul actual. Este un jucator inconstant pe un post vital echipei. Nu face nici 1/8 din "Stanca"
colonelu Voiculescu
13th July 2007, 14:25
Mare teapa ne-a tras amicul Seche cu aceasta petarda de jucator
Mare teapa ne-a tras amicul Seche cu aceasta petarda de jucator
asa cum Goian s-a ridicat asa putea si baciu...aici nu e vina lui seche...el ni l-a dat..ori ca era bun si credea ca poate face fata la steaua ori ca era prea prost si pt bacau...se pare ca a 2!:))
Gepeto
17th July 2007, 01:19
Calitatile lui Baciu ii sunt umbrite de multitudinea de defecte. Clar un jucator de umplutura, pentru meciuri usoare...in rest, bulevard pe partea lui...
Nu e o solutie pentru un post de titular la Steaua, sincer nu ar trebui pastrat nici ca rezerva...
Calitatile lui Baciu ii sunt umbrite de multitudinea de defecte. Clar un jucator de umplutura, pentru meciuri usoare...in rest, bulevard pe partea lui...
Nu e o solutie pentru un post de titular la Steaua, sincer nu ar trebui pastrat nici ca rezerva...
noi de abia avem titulari pe postul de fundas central si u vrei sa-l dam???sunt de acord ca nu e nici macar de valoarea unei rezerve la Steaua,dar trebuie sa mai achizitionam un fundas acum,unul valoros si Baciu pana in iarna rezerva,iar atunci trebuie dat si luat al fundas central,parerea mea!
#EffecT
17th July 2007, 01:28
Cu putin noroc :
1.Goian
2/3 Ghionea si fundasul central care ar urma sa vina
4.Al.Iacob
Baciu :bye:
@stelistuu:pe langa cei 4(din care teoretic avem 3) eu cred ca ne-ar mai trebui unul,asta in caz ca va pleca Baciu si ar putea fi adus din iarna!:innocent:
#EffecT
17th July 2007, 01:34
@stylatul :P : Ghionea revine in septembrie . Pana atunci cred ca Goian si cu viitoarea achizitie vor reusi sa faca fata unui ritm destul de alert . In caz de suspendari/accidentari , poate juca si Radoi/Golanski . Nu stam chiar asa prost ,insa avem nevoie neaparata de un TITULAR langa Goian .
@stelistuu: poi la noi viitoare achizitie inseamna cam vreo 2-3 saptamani poate chair mai mult:))dupa cum au decurs lucrurile pana acum!
colonelu Voiculescu
17th July 2007, 09:47
@stylatul :P : Ghionea revine in septembrie . Pana atunci cred ca Goian si cu viitoarea achizitie vor reusi sa faca fata unui ritm destul de alert . In caz de suspendari/accidentari , poate juca si Radoi/Golanski . Nu stam chiar asa prost ,insa avem nevoie neaparata de un TITULAR langa Goian .
Ai zis ca pina Duminica se completeaza lotul . E deja marti !
Cu Baciu ce facem ? Se plateste un salariu degeaba la club
Gepeto
17th July 2007, 12:31
Baciu poate juca in meciurile din campionatul nostru, cu echipe slab cotate. Pentru meciurile din LC sau cu echipe mai bune din campionat, nu avem inca o solutie viabila pentru postul de stoper...E ciudat ca Hagi nu are ochi pentru Radoi, postul unde acesta s-a afirmat...Sa joci, in continuare, cu Baciu la inchidere sau cu Ovidiu Petre, e sinucidere curata...
#EffecT
17th July 2007, 14:35
Ai zis ca pina Duminica se completeaza lotul . E deja marti !
Cu Baciu ce facem ? Se plateste un salariu degeaba la club
Se lucreaza! Cica vine Zapata imediat cum primeste viza . Si cica aducem si un fundas central si un atacant . Astea nu pot fi decat vesti bune :bere2:
Am mai spus-o , Baciu probabil va fi imprumutat de indata ce aducem fundasul central care ne intereseaza.
sergiuku
17th July 2007, 20:31
Adio Baciu !!! Si el se va duce undeva prin Arabia precis!!!!E cam de umplutura la Club !!!
Adio Baciu !!! Si el se va duce undeva prin Arabia precis!!!!E cam de umplutura la Club !!!
ooooffff...cine l-ar lua?cine ne-ar face o asemenea bucurie?:hungry:
Gepeto
18th July 2007, 13:16
Si cica aducem si un fundas central si un atacant . Astea nu pot fi decat vesti bune :bere2:
Am mai spus-o , Baciu probabil va fi imprumutat de indata ce aducem fundasul central care ne intereseaza.
Eu am inteles ca vom aduce un mijlocas ofensiv si un atacant...
Oricum, Baciu are sanse mari sa plece la Gloria...
cogdao
18th July 2007, 13:30
Singurul motiv pentru care Baciu este inca la Steaua este ca nu avem concurenta de valoare pe posturile de fundasi centrali.Situatia cred ca se va schimba si Baciu :bye: .
Un jucator trebuie sa fie constient de valoarea lui si sa aleaga o echipa buna pentru el.Baciu nu este de Steaua si oricat ar incerca nu are ce-i trebuie pentru a juca la noi.
Si el se va duce undeva prin Arabia precis!!!
nu cred ca sunt arabii aia chiar asa de prosti...
joseph_stelist
20th July 2007, 18:33
http://www.prosport.ro/index.php?section=articole&screen=index&id=49908
:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :pray: :pray:
Gepeto
20th July 2007, 18:40
:bye: :bye: :bye: :bye: :bye: :pray: :pray:
Poate Sechelariu sa ia toti banii si noi sa scapam de petarda...
sergiuku
20th July 2007, 19:01
eu zic ca e un pret mai mult decat corect........200000 pe un jucator nul !!!! Asta da afacere !!!!
Raul_07
20th July 2007, 19:52
Doamne multumesc lui Dumnezeu ca pleaca.Auziti ca a zis acuma la televizor ca Adi Ilie a venit cu un fundas din Portugalia.Cik il vedem la prezentare.
Fundaşul stelist Eugen Baciu este un fobalist pe care Viorel Ion a mărturisit că şi l-ar dori la Gloria încă de la startul pregătirilor. Managerul general afirmă că încă nu şi-a luat gîndul de la jucător.
"Un fotbalist precum Baciu ne-ar fi de mare folos. Eu ştiu că păstrăm prima şansă pentru un transfer în cazul în care nu mai intră în vederile celor de la Steaua. Cel mai tîrziu la începutul acestei săptămîni vom afla dacă Baciu vine sau nu la Buzău", a declarat astăzi antrenorul buzoienilor.
Hopaaaaaaaaa...ne lasi Baciule?:lol: :yup:
Brigante
21st July 2007, 00:00
PRAF PRAF PRAF si.... din nou PRAF. Un jucator execrabil. Am luat gol din vina lui ca de obicei, plasament p**a, joc de cap p**a, per total PRAF.
PS: Am mentionat ca e PRAF ?
speram sa aflam la inceputul saptamanii viitoare ca ne va lasa...:pray: dar daca nu aducem niciun fundas mai bine sta!
sergiuku
21st July 2007, 00:01
un jucator expirat din toate punctele de vedere !!!!!!! Sper sa aducem fundasul ala cat mai repede....
cica Porumboiu ofera 200.000 de mii de euro pe el!Gigi Becali se pare ca este de acord,insa ezita Sechelariu cel care il detine in copropietate pe jucator!!!!
stelis2`4ever
24th July 2007, 13:38
Porumboiu a zis ca s-a inteles si cu sechelariu asa ca :bye: :bye: Baciu! Ma bucur ca va veni Mardare in locul lui, e cu cel putin o clasa peste Baciu! :bere2:
M4r|us
24th July 2007, 14:14
Baciule, drum bun. Multumim pentru tot, dar pls pls GO.
cosminash_90
24th July 2007, 14:18
...cum sa plece baciu fratzilor?...tocmai dupa meciul cu Charleroi ... cand a re zolvat o faza aproape 'IMPERIAL" asa cum au catalogat-o comentatorii meciului?...:lol:
JustMe
24th July 2007, 14:24
Se pare ca cere salar mare si l-a cam suparat pe Porumboiu care oricum nu era foarte incantat de transferul lui... Asta se crede vedeta...
koma666
24th July 2007, 14:35
Mare star si Baciu asta!" El ridică nişte pretenţii absurde, vrea să câştige cât n-a câştigat la Steaua. Oricum, nu prea am insistat noi aşa tare, avem jucători mai buni la Vaslui, cred că era o problemă pentru el să prindă echipa de start. Apoi, una e să faci baie în vestiar la Steaua, alta să joci"
Are dreptate si Porumboiu!
joseph_stelist
24th July 2007, 15:40
Mare star si Baciu asta!" El ridică nişte pretenţii absurde, vrea să câştige cât n-a câştigat la Steaua. Oricum, nu prea am insistat noi aşa tare, avem jucători mai buni la Vaslui, cred că era o problemă pentru el să prindă echipa de start. Apoi, una e să faci baie în vestiar la Steaua, alta să joci"
Are dreptate si Porumboiu!
are foarte mare dreptate Porumboiu...oricum el il voia mai mult pe andrey decat pe baciu,pe el il lua asa ca sa nu fie un skimb doar andrey-mardare...si kiar ca nici la vaslui baciu nu ar fi fost titular...cat despre salariul cerut de baciu,probabil a cerut atat de mult tocmai ca sa fie refuzat si sa ramana la steaua,sa se odihneasca pe banca de rezerve...
Gepeto
24th July 2007, 17:26
Bai sa fie...ce ghinion avem...tot nu scapam de petarda asta....:( :P
sergiuku
24th July 2007, 20:14
cred ca mai mult de 1 an nu mai sta la noi !!! Totusi trebuie sa i se termine contractul ala odata :chinez: :chinez: :rolleyes:
stelis2`4ever
24th July 2007, 21:23
La pro tv am auzit ca daca nu vrea sa mearga la vaslui, va merge in liga a III-a la Steaua II. Good boy, jiji
Bai sa fie...ce ghinion avem...tot nu scapam de petarda asta....:( :P
noi vrem sa scapam de el,dar el nu vrea sa scape de noi!las-o drq daca el in loc sa plece la vaslui (poate juca titular)ramane sa frece banca de rezerve la noi!!huuuuooooo:banned: :slap:
joseph_stelist
25th July 2007, 14:05
La pro tv am auzit ca daca nu vrea sa mearga la vaslui, va merge in liga a III-a la Steaua II. Good boy, jiji
da asa e,din fericire...cand a auzit jiji ce salariu a cerut baciu a zis: "poi asta cere atata intentionat ca sa nu plece...ei,daca nu vrea la vaslui,sa vedeti ce frumos o sa mearga la Steaua II ...bravo jijiiiiiiiiiiiiiiii........ :flowers:
Gepeto
25th July 2007, 17:54
Prostul Europei "face urat" doar la suporteri...iar in "propria ograda, pe banii lui" ii este jena sa-l "convinga" pe Baciu sa plece... Asta-i Beerbecali!!
Iar petarda de Baciu, continua sa fie titular in lipsa lui Ghionea...
JustMe
25th July 2007, 17:55
Baciu va merge la Steaua II daca nu a acceptat sa plece la Vaslui, iar Andrey se pare ca nu va mai primi bani tot din acelasi motiv... Ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual....
#EffecT
25th July 2007, 19:06
ADIO BACIU :clap:
nico16
25th July 2007, 19:18
dupa transferul lui rada chiar k ADIO!!!:bere2:
rayden
25th July 2007, 19:20
HASTA LA VISTA baciule :)
colonelu Voiculescu
25th July 2007, 19:23
La Buzau cu el mama lui de nesimtit
LoMax8
25th July 2007, 19:55
Baciu va redevenii titularul bancii de rezerva.
Baciu va redevenii titularul bancii de rezerva.
nici banca de rezerve nu cred ca o mai prinde!:pimp:
Raul_07
26th July 2007, 20:15
NU Baciu va juca la echipa a doua pentru ca ne-a sabotat transferul lui Mardare ca premiere.
cosminash_90
27th July 2007, 10:44
eu cred ca prima sansa sa joace azi....:no:
Gepeto
27th July 2007, 13:05
Sa recunoastem, Baciu a dat "peste bot" la multi...si, in primul rand, Prostului Europei...
Pentru el, zilele la Steaua sunt numarate...Daca revine si Ghionea...
jurnalistul2000
27th July 2007, 13:10
Faptul ca a cerut un salariu dublu fata de cel avut in Ghencea dovedeste ca e de-a dreptul nesimtit.In loc sa fie multumit ca il vrea cineva, el cere salarii de 250.000 de euro.Nu ma intereseaza unde pleaca, numai sa nu-l mai vad.Chiar nu ma asteptam la asa ceva din partea lui.
#EffecT
27th July 2007, 15:07
Baciu va ramane la echipa pentru ca Al.Iacob a fost imprumutat la Buzau , iar Ghionea e in continuare in perioada de refacere .
Daca vine Emre Asik asa cum se zvoneste prin presa , atunci Baciu e liber sa plece .
nu putea sa-l dea pe Baciu la Buzau si sa-l tina pe Iacob la noi???mie unul mi s-ar fi parut o varianta mai buna!am vazut ce poate Baciu si nu este un jucator de Steaua,trebuia sa vedem si ce poate Iacob Al!
#EffecT
27th July 2007, 16:30
Aveam nevoie de experienta lui Baciu . Nu e un jucator de Steaua , dar in acest moment se poate descurca mai bine decat Al.Iacob , care are nevoie de ceva experienta si multe meciuri in picioare pentru a juca constant la Steaua.
Eu am incredere ca va reusi sa se impuna la Buzau si imediat dupa terminarea sezonului se va intoarce la Steaua sa se lupte pentru un post de titular.
Cat il priveste pe Baciu , daca vine Emre Asik - din partea mea , e liber sa plece :bye:
Gepeto
27th July 2007, 16:34
Aveam nevoie de experienta lui Baciu . Nu e un jucator de Steaua , dar in acest moment se poate descurca mai bine decat Al.Iacob , care are nevoie de ceva experienta si multe meciuri in picioare pentru a juca constant la Steaua.
Eu am incredere ca va reusi sa se impuna la Buzau si imediat dupa terminarea sezonului se va intoarce la Steaua sa se lupte pentru un post de titular.
Cat il priveste pe Baciu , daca vine Emre Asik - din partea mea , e liber sa plece :bye:
Baciu NU poate mai mult...intr-un meci experienta te poate ajuta pana la un punct, dar lipsa de valoare te poate trada...Iacob e viitorul!!
Rada titular cu Goian...Iacob rezerva...era solutia mai buna...Parerea mea.
#EffecT
27th July 2007, 16:35
Repet , Baciu nu va mai sta mult la Steaua . Vine Emre Asik :naughty:
Repet , Baciu nu va mai sta mult la Steaua . Vine Emre Asik :naughty:
daca va veni Emre soarta lui Baciu este total paralela cu a noastra...insa nu sunt FOARTE incantat de un viitor transfer a lui Emre...are 34 sau 35 de ani intr-un an maxim 2 este :bye: asa mai bine luam un jucator de 24-25 de ani!
la emre este bine ca este un jucator mare,un jucator profesionist in adevaratul sens al cuvantului!
Bogdanbibi
27th July 2007, 16:40
la emre este bine ca este un jucator mare,un jucator profesionist in adevaratul sens al cuvantului!
spune-i emre asik, sa nu creada lumea ca e vorba de emre (belozoglu), fost mijlocas la galata si inter, acum la newcastle
Gepeto
27th July 2007, 16:41
daca va veni Emre soarta lui Baciu este total paralela cu a noastra...insa nu sunt FOARTE incantat de un viitor transfer a lui Emre...are 34 sau 35 de ani intr-un an maxim 2 este :bye: asa mai bine luam un jucator de 24-25 de ani!
Pe Emre il da Prostul Europei la Buzau... Baciu il vad stralucind pe banca de rezerve, iar ca jucator tanar, de perspectiva, e Iacob!!
eu tot nu reusesc sa imi explic cum cretinul de Baciu(scuzati-mi expresia) a putut sa ceara mai multi bani decat are la Steaua?cum poate el sa se multumeasca cu postul de eterna rezerva la Steaua?putea fi la Vaslui un jucator folositor!dar el a vrut sa stea aici!:furios: :doh:
Bogdanbibi
27th July 2007, 17:08
eu tot nu reusesc sa imi explic cum cretinul de Baciu(scuzati-mi expresia) a putut sa ceara mai multi bani decat are la Steaua?cum poate el sa se multumeasca cu postul de eterna rezerva la Steaua?putea fi la Vaslui un jucator folositor!dar el a vrut sa stea aici!:furios: :doh:
foarte simplu, pe langa salariu, mai primeste de la Steaua foarte multi bani constand in prime de joc si de obiectiv ... si vroia de la vaslui, o suma comparabila cu totalul pe care il primeste de la Steaua
cosminash_90
27th July 2007, 17:30
EUGENE , alooo , ma auzi??, du-te tata la vaslui ca noi de tine ne-am saturat.:wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
calinmadness
29th July 2007, 02:18
nu pot sa suport acest jucator si nu comentez nimic :wallbash: :wallbash:
cristiano7ronaldo
30th July 2007, 13:13
Baciu nu mai are loc la Steaua nici ca rezerva:) !La Vaslui cu el!!!!!!:bye:
acum avem 3 fundasi centrali valizi:Goian,Rada si Baciu si am putea sa-l adaugam pe Radoi!deci avem fara Baciu 3 fundasi centrali BUNI!!!insa cred ca ar trebui sa-l tinem pe Baciu pana in iarna,rezerva de fundas central nu avem!
Gepeto
30th July 2007, 13:35
acum avem 3 fundasi centrali valizi:Goian,Rada si Baciu si am putea sa-l adaugam pe Radoi!deci avem fara Baciu 3 fundasi centrali BUNI!!!insa cred ca ar trebui sa-l tinem pe Baciu pana in iarna,rezerva de fundas central nu avem!
Daca-l folosim pe Radoi ca fundas, ramanem fara mijlocas la inchidere...Lovin e doar o solutie de avarie, iar Ovidiu Petre...fara cuvinte...
Baciu, oricum e mai bine fara el... :D
Daca-l folosim pe Radoi ca fundas, ramanem fara mijlocas la inchidere...Lovin e doar o solutie de avarie, iar Ovidiu Petre...fara cuvinte...
Baciu, oricum e mai bine fara el... :D
sunt de parere cu tine,dar daca Doamne fereste Goian va fi suspendat si rada accidentat(sau invers)(Asta pana isi revine Ghionea) cu ce fundas evoluam???insa sper sa nu se intample asa!!!cu Radoi si ov PEtre???eu mai mi-as dori un fundas central si plecarea lui Baciu!:bye:
cosminash_90
30th July 2007, 14:06
l-atzi uitat pe Golanski care poate juca si in centru...
#EffecT
30th July 2007, 14:17
Trebuie sa vina Emre Asik :bye:
sergiuku
15th August 2007, 18:05
asta pe unde e ????? nu am auzit de el ,de mai bine ,de 1 secol !!!!:P
#EffecT
15th August 2007, 18:12
S-a calugarit :ph34r:
booster
15th August 2007, 18:17
a fost pus pe lista la uefa:
http://www.uefa.com/footballeurope/club=50065/competition=1/index.html
Brigante
15th August 2007, 18:20
Nu avem rezerve pentru Rada si Goian. Odata cu revenirea lui Ghionea va fi "disponibilizat".
Pro
16th August 2007, 10:21
asta pe unde e ????? nu am auzit de el ,de mai bine ,de 1 secol !!!!:P
sper sa nu mai auzim...mult mai mult timp de 1 secol...
stelista_yo
16th August 2007, 12:57
Baciu era in tribune aseara. Alaturi de Cernea si Ochirosii :whistling
colonelu Voiculescu
2nd September 2007, 00:35
S-au accidentat Ghionea+Radoi , iar Baciu mai bifeaza un sezon la Steaua , din pacate
allex_inl
2nd September 2007, 12:46
Sper sa nu mai fie accidentati/suspendati in centrul apararii, asa ca Baciu poate bifa linistit sezonul... de pe banca de rezerve sau din tribune.
stelista_yo
2nd September 2007, 15:40
Din pacate cred ca azi va fi titular
red_blue_star
2nd September 2007, 15:44
la urma urmei, e fundas, e meseria lui... nu cred ca a uitat sa dea cu piciorul in minge...
Pro
2nd September 2007, 17:45
nu te grabi...si nu anticipa gresit:P:P:P
cine stie ...poate nu joaca cu el...sau cine stie : poate joaca bine:P
sergiuku
2nd September 2007, 17:45
sper sa faca un meci mare si dupa aceea sa plece :bere2:
Oana12
6th September 2007, 00:53
sper sa faca un meci mare si dupa aceea sa plece :bere2:
eu cred ca nu o sa mai apuce el meciuri titular...probabil s-o fi lamurit Hagi ca totusi varianta cu Ov. Petre era probabil mai buna...deci nu o sa faca meciuri mari ca nu o sa mai joace ;):woot:
adrian_92
10th September 2007, 16:47
mai bine l-ar da jiji
M4r|us
10th September 2007, 16:47
Are Gloria Buzau nevoie de fundas central!
Baciule ce zici, te bagi?
Oana12
10th September 2007, 16:52
Are Gloria Buzau nevoie de fundas central!
Baciule ce zici, te bagi?
imi place cum gandesti ;) :):devil:
Masi
10th September 2007, 18:13
Rîdem, glumim, dar dacă nu era Baciu nu aveam al doilea fundaş central cu Urziceniul. Apoi îl critica lumea pe Hagi că a jucat cu Ov. Petre fundaş central..
adrian_92
10th September 2007, 18:18
Rîdem, glumim, dar dacă nu era Baciu nu aveam al doilea fundaş central cu Urziceniul. Apoi îl critica lumea pe Hagi că a jucat cu Ov. Petre fundaş central..
nu cred ca mai conteaza acum [ am pierdut ]
Masi
10th September 2007, 18:20
Contează la primul cartonaş roşu luat de Goian sau Rada.
adrian_92
10th September 2007, 20:12
mai bine l-ar vinde pe Baciu
#EffecT
10th September 2007, 20:22
Nu exista cumparator ! Daca vrem sa scapam de Baciu trebuie sa-i dam 400.000 lui Seche (asa e stipulat in contractul lui Baciu) .
Masi
10th September 2007, 20:34
Măi oameni buni, dincolo de faptul că pînă-n iarnă nu poate fi vîndut Baciu, repet întrebarea : presupunem că Baciu devine jucător liber, cine intră titular pe postul de fundaş central dacă Goian / Rada se accidentează/sunt suspendaţi ?
rayden
10th September 2007, 20:35
Măi oameni buni, dincolo de faptul că pînă-n iarnă nu poate fi vîndut Baciu, repet întrebarea : presupunem că Baciu devine jucător liber, cine intră titular pe postul de fundaş central dacă Goian / Rada se accidentează/sunt suspendaţi ?
Emil Ducu Ninu.Golanski.Ov.Petre.Emeghara.
Masi
10th September 2007, 20:42
Ninu nu e pe lista de UCL, restul ar fi soluţii inedite şi nu sunt sigur cum ar pica un astfel de experiment cu Sevilla sau Arsenal. Emeghara a fost foarte slab pe dreapta cu Charleroi, şi e mult mai uşor pentru un lateral să joace pe partea opusă decît în centru.
rayden
10th September 2007, 20:56
vezi ca exista si o lista B la UEFA.
emeghara joaca cel mai bine pe postul de fundas stanga, dar la fizicul sau s-ar descurca onorabil si pe postul de fundas-central stanga.
golanski/ov.petre/ninu ar fi solutii de avarie cand lipseste goian.
emeghara - cand lipseste rada[pana revine ghionea]
Masi
10th September 2007, 21:09
Pe Ninu oricum nu l-aş lua în calcul pentru titularizare într-un meci de CL, dacă lui nu i se dă credit nici pentru a fi luat în lot la echipa mare. Golanski ar fi o variantă, dar dacă P. Marin este într-adevăr în dizgraţia lui Hagi, atunci fundaş dreapta va fi Bădoi sau Nicoliţă, şi vom avea o linie de fund complet improvizată, care nu va fi jucat niciodată acea formulă (de exemplu Neşu - Rada - Golanski - Nicoliţă).
Probabil varianta cea mai bună ar fi Ov. Petre, pentru că are talia necesară unui fundaş central şi nici nu ar implica destabilizarea benzilor. Însă Ov. Petre mi se pare cam bezmetic.
Oricum, nici Baciu nu e jucător de Steaua, dar momentăm jucăm cu ce avem. Bogdan Panait mi se părea mai bun decît el, dar probabil că Panait n-a vrut să fie pe postul de „om bun doar cînd sunt probleme în prima echipă”.
#EffecT
10th September 2007, 21:25
Ghionea :)))
alex_stelist4ever
10th September 2007, 21:48
se gaseste unu'!
Oana12
10th September 2007, 23:41
pai da-o naibii sa mai aduca jucator ca baciu numai trage in jos echipa cu evolutiile sale...
Masi
10th September 2007, 23:44
Cu Urziceni-ul ce a greşit Baciu ? Nu că aş fi fan, dar n-am văzut vreo gafă a lui.
adrian_92
11th September 2007, 10:23
nu vorbim de meciul cu Urziceni, in general Baciu e varza
Oana12
23rd September 2007, 14:21
a facut un meci destul de bun la arad...mie mi-a placut destul de mult...bine acuma, bineinteles ca mai bun e goian dar s-a descurcat bine la meciul de ieri:flowers:
aheobarbos
23rd September 2007, 14:23
Baciu era titular incontestabil in echipa Stelei in perioada 98-2000. Si juca foarte bine.
rayden
23rd September 2007, 14:26
Baciu era titular incontestabil in echipa Stelei in perioada 98-2000. Si juca foarte bine.
vezi ca ala era MARIUS BACIU, nu eugen.
aheobarbos
23rd September 2007, 14:28
vezi ca ala era MARIUS BACIU, nu eugen.
Ups, mea culpa, sorry de confuzie! :)
Liviano
23rd September 2007, 14:30
baciu nu este de nivelul stelei.totusi m-a mirat evolutia buna din meciul cu uta.
dan_fuica
23rd September 2007, 14:30
a jucat bine pot zice in meciul de ieri.
jurnalistul2000
23rd September 2007, 18:54
a jucat bine pot zice in meciul de ieri.
da, chiar foarte bine.nu ma asteptam la un asemenea joc din partea lui.poate ca n-ar fi bine sa-l dam.poate fi o solutie extrem de utila.si buna de altfel.
LoMax8
27th September 2007, 00:05
Baciu l-a inchidere imi aduce aminte de cretinul de ZerO in returul de la Boro!!! :devil:
rayden
27th September 2007, 00:06
Baciu l-a inchidere imi aduce aminte de cretinul de ZerO in returul de la Boro!!! :devil:
cu Bacau iti permiti sa-l bagi pe Baciu la inchidere.cu Boro nu.
Brigante
27th September 2007, 00:57
Macar Baciu a dat pasele in fata azi. Spre deosebire de cei doi natafleti.
LACATUS 86
27th September 2007, 01:02
Sa zicem ca nu a fost chiar cel mai stralucit jucator de pe teren dar atat pozitia sa cat si lipsa de meciuri nu-i permit mai mult acum.
Totusi fata de alte meciuri astazi a fost mult mai coerent in joc.Nu s-a mai pierdut cand s-a trezit cu balonul in fata propriului careu.
Insa nu poate fi dat pentru ca ne lipsesc destui titulari si uite ca mai sunt si astfel de meciuri in care ai nevoie si de el.
alex_stelist4ever
30th September 2007, 02:04
s a achitat bine azi de sarcini... bv baciu!
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.