View Full Version : 20. Florin Lovin
stelist
20th September 2005, 21:24
Florin Lovin
http://img163.imageshack.us/img163/2261/28lovinflorin3vr.jpg
4steaua
21st September 2005, 00:51
finally un topic despre lovin!!!
lovin e un jucator care a evoluat destul de mult de cand a venit la noi!!a inceput f timid,si-a incasat ceva injuraturi de la vultur,dar a inceput sa demonstreze ca poate mult mai mult!!
din pacate nu prea face si faza ofensiva,se cam pierde la balon,insa e cel mai bun recuperator al nostru!!
h1911
21st September 2005, 01:01
Nu poate da o pasa precisa mai lunga de 3 metri,lipsit total de inspiratie pe faza de atac.In schimb face faza defensiva bine.S-ar putea ca de acum inainte sa nu-l mai vedem titular si sa joace Mirel Radoi la mijloc ca o face bine.Lovin este un jucator bun,insa nu destul de bun sa fie titular.
ANTIDINAMO
21st September 2005, 09:25
stiu ca sunteti multi care nu-l suferiti pe Lovin . eu zic ca el este deja un pariu castigat ! Florin a crescut de la meci la meci si este unul dintre cei mai buni recuperatori din campionat . daca va reusi sa dea si pase inainte va fi titular cert !
colonelu Voiculescu
21st September 2005, 11:18
stiu ca sunteti multi care nu-l suferiti pe Lovin . eu zic ca el este deja un pariu castigat ! Florin a crescut de la meci la meci si este unul dintre cei mai buni recuperatori din campionat . daca va reusi sa dea si pase inainte va fi titular cert !
Numai ca chestia asta o invata un jucator cand e la juniori nu cand are 23 de ani
ANTIDINAMO
21st September 2005, 11:35
voiculescule vezi ma ca e moldovean de-al tau ! oi fi vreun antrenor pe la iasi ?
Adrians
21st September 2005, 12:23
Mi se pare destul de tehnic,dar cam firav.Daca va mai pune ceva pe el,plus experienta ce o va capata in timp si rautatea pozitiva ce ti-o da tricoul Stelei poate sa creasca si mai mult.Oricum,este mare diferenta dintre Lovin sezonul trecut si cel de astazi, deci suficient loc pt.un viitor si mai bun.
#EffecT
21st September 2005, 13:07
Este clar cel mai bun recuperator al Stelei,pacat ca nu evolueaza cu mai mult curaj,sta cam mult cu capu in pamant , oricat a progresat foarte mult ,si sper sa o tina tot asa
ANTIDINAMO
21st September 2005, 13:31
Adrianse mie Lovin imi aduce aminte de Para cand la inceput . un baiat firav pe care il tavaleau toti si cre uneori se sufoca de cat suflet punea in joc.
Lovin este un pariu castigat si sigur va evolua in bine .
anamaria
21st September 2005, 13:41
Cu siguranta este o achizitie buna a Stelei. Chiar daca a inceput mai... timid la Steaua, va demonstra multe, o sa vedeti!
colonelu Voiculescu
21st September 2005, 14:12
voiculescule vezi ma ca e moldovean de-al tau ! oi fi vreun antrenor pe la iasi ?
Nu trebuie sa fii antrenor ca sa stii ca un jucator invata sa paseze , sa suteze si sa dribleze cand e la grupa de copii cel tirziu juniori . La 23 de ani e cam tirziu . Lui Lovin ii lipseste tupeul in joc
ANTIDINAMO
21st September 2005, 14:32
voiculescule termina termina ca te vede 4steaua si ti-ai dat foc la valiza !
4steaua
21st September 2005, 14:47
antidinamo,poate te dezamagesc domne,dar nu sunt incendiator si sunt de acord cu colonelul ca lui lovin ii lipseste tupeul,dar zic eu ca are timp sa prinda destul tupeu,inca nu e asa batran!!!iar eu nu prea pierd de obicei pariurile:))
ANTIDINAMO
22nd September 2005, 12:00
desi a fost printre cei putini care a mai miscat ceva in meciul cu rrapid 2 cred ca Lovin a facut cel mai prost meci de cand e la STEAUA !
RUSINE TUTUROR CELOR IMPLICATI IN ACEST MECI !
h1911
22nd September 2005, 12:09
desi a fost printre cei putini care a mai miscat ceva in meciul cu rrapid 2 cred ca Lovin a facut cel mai prost meci de cand e la STEAUA !
RUSINE TUTUROR CELOR IMPLICATI IN ACEST MECI !
De fapt asta e valoarea lui Lovin n-a mai avut cui sa-i dea pasa de 3 metri sa scape de minge si atunci au iesit la iveala adevaratele lui posibilitati...
Felix
22nd September 2005, 14:29
Păcat că a ratat penalti-ul care ne mai dădea şanse să mergem mai departe în Cupa României,asta e.
zidane
22nd September 2005, 14:39
Florin Lovin nu a facut un meci foarte bun in partida de ieri dar a recuperat dsi a reusit sa puna echipa pe contratac de cateva ori, dar mingile au fost irosite cu nesimtire.
Lovin este unul dintre cei mai buni recuperatori din tara insa nu prea stie sa paseze. Dar el este si va fi un jucator util echipei.
Iar in leg cu ratarea penaltyului va rog frumos sa nu ABERATI, Lovin a executat cel de-al 2-lea penalty pe care l-a ratat. Tin sa va amintesc ca dupa 5 penaltyuri scorul era egal, 4-4. Calificarea s-a pierdut la ratarea lui Nesu.
PS: Nu am nimic cu Nesu, pe care-l consider unul dintre cei mai buni fotbalisti ai Stelei si ca in viitor va fi unul dintre oamenii de baza ai nationalei. Toti jucatorii mari rateaza cate un penalty atunci cand este cel mai necesar ca ei sa inscrie.
Dani@Steaua4ever
22nd September 2005, 14:55
Pai dak nu stie sa paseze..ce sa caute la mijlok?!?!? Atata recuperare..ce noi suntem o ekipa care sa se apere?Lovin e praf asta e adevaru..degeaba toti ziceti voi k a crescut nu stiu ce...el nu stie sa dea o pasa si cu asta basta.Muratura de Bacu..la fel k Baciu si Cristea(macar pt el mai sutn cika sperante)
Ma bucur k e Radoi la mijlok si k am scapat de terminatu asta.
ANTIDINAMO
22nd September 2005, 15:36
eu zic ca Lovin mai merita incercat . la fel si Baciu .
colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 17:35
Din nou sunt de acord cu AntiDinamo . lui Lovin si lui Baciu mai trebuie sa li se acorde sanse
talentscout
22nd September 2005, 21:53
Lui Lovin nici-o sansa e praf baiatul asta nu e de Steaua ce sa mai,poate rezerva lui Para
Reprofilat Florentin Dumitru ca mislocas central coordonator de joc si atunci sa vedeti pase iar Para langa el sal sustina la inchidere iar domnu Lovin rezerva
ingerash_negru
22nd September 2005, 22:27
:*( mi s-a rupt sufletul cand am auzit ca mingea lui nu a intrat in poarta!! ascultam pe totalsport si nu-mi venea sa cred!! sunt dezamagita!!
dargo
22nd September 2005, 23:00
Lui Lovin nici-o sansa e praf baiatul asta nu e de Steaua ce sa mai,poate rezerva lui Para
Reprofilat Florentin Dumitru ca mislocas central coordonator de joc si atunci sa vedeti pase iar Para langa el sal sustina la inchidere iar domnu Lovin rezerva
decat cu Dumitru in centru mai bine cu Enescu sau Trandafir. Poate joaca mai bine decat Lovin.
Dani@Steaua4ever
22nd September 2005, 23:12
De baciu navem nevoie..sal vanda si sal ia pe Adrian Ilie ala de la Iasi park..k tot se vb de el.BAciu a avut sansa lui..cate sanse sai dam..sia demonstrat valoarea..io lam vzt LIVE multe meciuri si e ridicol..la centrari ai tremure piciaorele si e f nesigur..plus k are un plasament de tot kkt.
ANTIDINAMO
23rd September 2005, 09:48
Lovin mai trebuie incercat pana in iarna !dupa care sa se ia o decizie !
h1911
23rd September 2005, 09:54
Lovin mai trebuie incercat pana in iarna !dupa care sa se ia o decizie !
Lovin AFARA! :lol:
4steaua
23rd September 2005, 10:33
dp ce ca stam praf la mijloc ii dam si pe astia pe care-i avem afara??de bine de rau lovin recupereaza mai tot,la 23 de ani nu-i asa batran,are timp sa prinda tupeu in joc!!!mai trebuie incercat,nu dat asa rpd afara!!!!
h1911
23rd September 2005, 10:38
dp ce ca stam praf la mijloc ii dam si pe astia pe care-i avem afara??de bine de rau lovin recupereaza mai tot,la 23 de ani nu-i asa batran,are timp sa prinda tupeu in joc!!!mai trebuie incercat,nu dat asa rpd afara!!!!
Da nu cred ca tupeul e problema lui Lovin ci lipsa de valoare....
4steaua
23rd September 2005, 10:46
te contrazic,are valoare,insa ii lipseste tupeul,ceea ce-l face sa dea doar pase inapoi!!!bine-ar fi sa aiba mai multa incredere in el in joc,ca altfel "la revedere"!!!!
allex_inl
23rd September 2005, 11:05
Lovin inca e mai are de invatat! Ar trebui sa i se acorde credit in continuare!
colonelu Voiculescu
23rd September 2005, 13:17
Oricum nu este cel mai jenant jucator de la Steaua
Curatenia tb inceputa cu Balan , Curt , Marin si Dinita
ANTIDINAMO
23rd September 2005, 13:19
voiculescule nu se putea sa nu-l uiti tu pe cristea ? ca doar e de-al matale ?
4steaua
23rd September 2005, 13:20
domne ce tot aveti cu dinita???e un jucator bun,cand intra pe teren apar si ocaziile de gol!!!!decat dinita,mai bine pleaca cristea!!!!
lui lovin tre sa-i dam credit,e un jucator bun!!!!
in cupa toti au fost jenanti,dar nu pt ca n-ar fi buni,ci pt ca n-au avut caracter,au intrat cu nasul pe sus,ca si cum prin simpla lor prezenta ar fi castigat meciul
Dani@Steaua4ever
23rd September 2005, 13:21
cristea e inca tanar ,e talentat si e preferatu lu gigi...cu toate astea io las da afara de azi dar in fine.Marin inca mai merge dupa parerea mea.
Curt Balan Baciu Dinita sunt cam cei mai terminati la ora actuala..dupa aia la apropiere vin si Cristea,Gibonu si Opritza.Ce chestie..toate rezervele noastre sunt praf..hmm....
ANTIDINAMO
23rd September 2005, 13:36
dani l-ai uitat pe LOVINinho !
dupa mine cei mai expirati la ora acuala sunt in ordine alfabetica : baciu , balan, cristea , curt ,dinita ,dumitru ,lovin, marin , oprita .
singurii care mai trebuie incercati sunt : dumitru , lovin,oprita !
restul :AFARA sau la SCHIMB !
danilovici
23rd September 2005, 14:26
Cu cat va juca mai mult va prinde mai mult
curaj si experienta si bineinteles acest lucru
se va vedea si in joc.
colonelu Voiculescu
23rd September 2005, 14:36
voiculescule nu se putea sa nu-l uiti tu pe cristea ? ca doar e de-al matale ?
Nu l-am uitat pe Cristea . Asta trebuie imprumutat undeva ca poate poate ...
Pe Balan , Curt , Marin si Dinita am eu un dinte . Cu astia chiar nu mai avem ce face
Stau la cotitura : Baciu , Lovin , Dumitru , Oprita si Cristea
PS: eu ma intreb daca conducerea (GG+MM) a invatat ceva dupa meciul cu Rrapid 2 ?
KosmyN
23rd September 2005, 15:25
Oameni buni, duceti-va la cursuri, luati-va licenta de antrenor, angajati-va la o echipa si dati acolo afara pe cine vreti si angajati pe cine vreti.
Pana atunci, ciocu mic.
Ca pe toti jucatorii pe care ii criticati, mai de mult ii laudati.....
korkom
23rd September 2005, 17:03
Eu cred ca e prea mult pentru Lovin postul de titular la Steaua si mai ales acela de inlocuitor al lui Dorinel Munteanu.
Dani@Steaua4ever
23rd September 2005, 18:13
pai si ce vrei sa zici Kosmyn..k al criticam degeaba pe Lovin?a jucat el asa de bine k sa merita laudele noastre?dak este un jucator mediocru normal k al criticam..ce vrei sal ridicam in slavi.
korkom
23rd September 2005, 18:27
Si faza cu ciocu mic e de-a dreptul de prost gust.
ioana_steaua
23rd September 2005, 18:32
Oameni buni, duceti-va la cursuri, luati-va licenta de antrenor, angajati-va la o echipa si dati acolo afara pe cine vreti si angajati pe cine vreti.
Pana atunci, ciocu mic.
Ca pe toti jucatorii pe care ii criticati, mai de mult ii laudati.....
ca bine zici cosmine;touche!
KosmyN
23rd September 2005, 21:00
pai si ce vrei sa zici Kosmyn..k al criticam degeaba pe Lovin?a jucat el asa de bine k sa merita laudele noastre?dak este un jucator mediocru normal k al criticam..ce vrei sal ridicam in slavi.
Fiecare va avea un jucator de laudat si altul de criticat.
Unii joaca bine altii joaca slab.
Peste toate astea, ei sunt jucaotrii Stelei si trebuie sustinuti ca o echipa, indiferent cine joaca.
Daca ar fii sa se joace dupa "pareri", am ajunge precum Craiova
Dani@Steaua4ever
23rd September 2005, 21:13
mda ia dreptate..dar ce vrei...in toti suporterii romani e un mik Mourinho:)
Alta chestie interesanta am citito azi in GSP,care kiar facea referire la prestatiile slabe si f indelungate ale rezervelor noastre..si au gasit si un motiv f bun..conducerea nu le face absolut nimik..nui arde undei doare..la bani..si mi se pare f f anormal lucru asta.
Ia sai dai lu cristea un salariu de 2 ori mai mik ..sau sal ameninti k al vinzi la O ekipa de Div B dak nu baga repede 2 3 goluri...sa vedem cum joaca atunci..cum spunea si "oracolu din balcesti" mitica k Romanu joaca cel mia bine cu cutitu la os:)
DinamoForever1
23rd September 2005, 21:27
Cred ca luam "Eventul" anul asta. Dupa ce Dinamo depaseste pe Steaua in clasament, ramineti cu "ciuciul". Nu cupa, nu campionat. Oricum, Dinamo a nimicit Steaua in ultimi 5-6 ani. Uite palmaresul in acest milenium (2000+):
Dinamo - 5 cupe, 3 campionate
Steaua - 0 cupe, 2 campionate
Mama Mia...ce dominatie. Steaua este decit cu gura. Dinamo cistiga toate trofeele.
KosmyN
23rd September 2005, 21:54
mda ia dreptate..dar ce vrei...in toti suporterii romani e un mik Mourinho:)
Alta chestie interesanta am citito azi in GSP,care kiar facea referire la prestatiile slabe si f indelungate ale rezervelor noastre..si au gasit si un motiv f bun..conducerea nu le face absolut nimik..nui arde undei doare..la bani..si mi se pare f f anormal lucru asta.
Ia sai dai lu cristea un salariu de 2 ori mai mik ..sau sal ameninti k al vinzi la O ekipa de Div B dak nu baga repede 2 3 goluri...sa vedem cum joaca atunci..cum spunea si "oracolu din balcesti" mitica k Romanu joaca cel mia bine cu cutitu la os:)
Aici asa e, dak ar fii arsi la bani, le-ar zbarnaii picioarele.....
korkom
24th September 2005, 00:07
Aici asa e, dak ar fii arsi la bani, le-ar zbarnaii picioarele.....
Nu cred ca asta ar fi solutia .....
Eu cred ca este vorba de 'mentalitate de profesionisti' pe care nu o are nici un jucator in campionatul nostru in afara de Dorinel Munteanu.
ultra-s-teaua
24th September 2005, 01:33
astia daca sunt arsi la bani incep ca faca scandal si apeluri pe la curti si toatea astea...la romani numai banii sa nu le ei ca iese urat...:P
colonelu Voiculescu
24th September 2005, 11:46
Pai dupa capul unora mediocritatea trebuie aplaudata . Iar faza cu "ciocul mic" este de toata jena din partea unui moderator si necesita o invitatie ca unii sa mai citesca un articol din Constitutie legat de "libertatea de exprimare "
Toti ne dam mari antrenori pe aici si nu facem decit un exercitiu de comunicare pe teme fotbalistice . Pe cine deranjeaza ?
... este doar o invitatie la profesionalism si la toleranta fata de opinii divergente chiar daca nu sunt impartasite de toti
"Ciocu mic " e o sintagma din alte vremuri ....
daby
24th September 2005, 13:53
in ultima vreme a jucat destul de bine...sa vedem ce cum il va mai foloseasca oleg...
http://img400.imageshack.us/img400/6564/lovinflorin2ww.jpg (http://imageshack.us)
- Rafinăria Dărmăneşti - - -
2001-2002 FCM Bacău 6A 1 0
2002-2003 FCM Bacău 12A 16 0
2003-2004 FCM Bacău 13A 28 0
2004-2005 FCM Bacău A 5 1
2004-2005 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A 50 matches - 1 goal
korkom
24th September 2005, 15:51
in ultima vreme a jucat destul de bine...sa vedem ce cum il va mai foloseasca oleg...
http://img400.imageshack.us/img400/6564/lovinflorin2ww.jpg (http://imageshack.us)
- Rafinăria Dărmăneşti - - -
2001-2002 FCM Bacău 6A 1 0
2002-2003 FCM Bacău 12A 16 0
2003-2004 FCM Bacău 13A 28 0
2004-2005 FCM Bacău A 5 1
2004-2005 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A 50 matches - 1 goal
Florin Lovin a jucat bine doar in a doua repriza cu Rosenborg de acasa....in rest e praf......
Fata cu coasa
25th September 2005, 02:34
parerea mea e ca ii trebuie mai mult curaj.
ANTIDINAMO
27th September 2005, 16:24
LOVINinho mai merita o sansa poate invata sa dea pase inainte !
#EffecT
28th September 2005, 11:17
Dupa ce la inceputul sezonului a fost om de baza pentru Protasov, in ultimele meciuri, Florin Lovin a privit mai mult de pe banca evolutia colegilor sai.
La finalul campionatului trecut, patronul Gigi Becali era foarte nemultumit de prestatiile unora dintre fotbalistii veniti de la FCM Bacau. "Imi pare rau ca i-am adus in Ghencea pe Baciu si pe Lovin. M-am inselat in privinta lor, nu au valoare de Steaua", spunea latifundiarul din Pipera. Zenga nu l-a folosit pe Lovin aproape deloc, dar, la sfirsitul verii, ucraineanul Protasov i-a acordat ex-bacauanului sansa de a se afirma. Florin a fost unul dintre titularii de baza in primele meciuri ale Stelei din debutul noului sezon.
Nu i-a inselat deloc increderea antrenorului, ba mai mult, l-a determinat si pe Becali sa-si schimbe parerea, patronul recunoscind ca s-a grabit cu comentariile la adresa lui. In ultima perioada, un alt jucator de la Bacau pare sa-l fi scos din schema tactica pe Lovin. La meciul tur cu Valerenga, Dorin Goian a facut cuplu in aparare cu Ghionea, iar Radoi a fost avansat in linia mediana. De atunci, Ata a fost lasat pe banca de rezerve, iar cind a jucat in Cupa României, impotriva satelitului Rapidului, nu a convins. "Nu sint suparat ca nu mai intru pe teren din primul minut. De ce as fi, cind vad ca echipa joaca bine si fara mine si are rezultate? Eu ma antrenez in continuare, imi vad de treaba mea, iar cind va fi nevoie, voi intra cu cea mai mare placere", a spus stelistul, pe un ton optimist. Lovin nu este invidios pe cei care evolueaza titulari, dar, ca orice fotbalist, isi doreste sa simta gazonul sub crampoane. "Visul meu a fost sa ajung la Steaua si mi s-a indeplinit. Incerc sa dau tot ce am mai bun pentru echipa, iar cind antrenorul va considera ca e momentul sa revin, voi fi fericit", a incheiat ex-bacauanul
A ratat un penalty
Ultima prezenta a lui Lovin in primul 11 a fost cea din meciul de cupa cu Rapid II, iar in campionat, in deplasarea de la Tirgu Jiu. Impotriva satelitului giulestenilor, mijlocasul a jucat alaturi de mai multe dintre rezervele Stelei si a ratat o lovitura de la 11 m, dupa prelungiri. Protasov a declarat atunci ca este dezamagit de prestatiile rezervelor si ca asteapta mai multe de la jucatorii care stau pe banca.
Crede in calificare
Florin Lovin este destul de sigur ca Steaua nu va avea probleme cu Valerenga, in returul de joi. "Sintem calificati in proportie de 90%. Este adevarat ca vom rasufla usurati abia dupa fluierul de final al arbitrului, dar avem o sansa foarte mare de a fi din nou in grupele Cupei UEFA", a spus stelistul, care spera sa intre si el in teren, macar pe parcurs celei de-a doua reprize
ANTIDINAMO
30th September 2005, 12:08
LOVINinho a jucat bine aseara a dat pase inainte !
a fost magnific cand a dat pasa cu calcaiul !
LOVINinho mai merita o sansa .....
colonelu Voiculescu
30th September 2005, 12:49
Cu turistii din Norvegia pina si Lovin a jucat bine . Ramine de vazut daca va juca la fel si cu echipe bune
ANTIDINAMO
30th September 2005, 14:29
ba colonele de ce esti gica contra ? are vreo importanta ca aia erau turisti daca echipa a jucat frumos ?
ai vazut ce ne-au facut rrapid 2 penultima clasata in B daca ai nostri nu au jucat nimic !
esti rau cu LOVINinho mai ales ca a dat pasa cu calcaiul din alergare !
colonelu Voiculescu
30th September 2005, 14:35
Cum am spus , la 3-1 cu calificarea jucata si cu adversarul care face figuratie toti jucatorii sunt buni si f.buni
Din pacate in meciurile importante nu mai sunt asa de buni ... Sa aiba legatura cu psihicul labil al unora ?
4steaua
30th September 2005, 15:50
ce pasa cu calcaiul ,SUPERBA!!!!si a dat pase mai lungi de 3metri,si in fata chiar,deci nu e asa praf,nu ragusesc degeaba!!!!hai lovin!!!
MIREL6RADOI
30th September 2005, 15:53
ce pasa cu calcaiul ,SUPERBA!!!!si a dat pase mai lungi de 3metri,si in fata chiar,deci nu e asa praf,nu ragusesc degeaba!!!!hai lovin!!!
hahaha monica esti nebunake! :devil: hai ca ai fost tare in mesajul asta:))
Lovin l-a inlocuit pe Para,nu?Lovin si Cristea or sa prinda echipa atc cand unul din titulari va fi accidentat/suspendat.
4steaua
30th September 2005, 15:57
e,lasa ca prinde el echipa,sincer eu chiar cred ca are valoare si ca va demonstra lucrul asta,insa sper sa fie curand
MIREL6RADOI
30th September 2005, 16:01
Monica,lovin o sa joace titular cand o sa dovedeasca ca e mai bun decat cel care joaca titular..valabil pt toti jucatorii.Protasov si-a gasit formula de echipa:MIREL RADOI-PARA la inchidere,Goian-Ghionea fundasi centrali + Nicolita pe dreapta!Fl Dumitru va face...tusa:)
Sunteti careva pe chatul gsp?Nicolita se afla pe chatul gsp.
korkom
30th September 2005, 16:41
Baiatul asta pana nu isi ia inima in dinti si nu se apuca sa incerce macar sa dea o pasa mai lunga nu are ce cauta printre titulari..
Felix
1st October 2005, 16:01
Lovin a intrat şi el spre sfârţitul reprizei a doua,făcându-se remarcat la cartonaşul galben primit de la arbitrul partidei
MEREL_STEUA
2nd October 2005, 11:47
Lovin si-a castigat rolul de titular in echipa...insa are mici scapari...nu e sigur pe el...am incredere ca va ajunge un jucator mare :D
colonelu Voiculescu
2nd October 2005, 11:59
ce titular in echipa ? Acuma e rezerva . Radoi+ Para sunt titulari
ANTIDINAMO
3rd October 2005, 09:41
Lovin sigur va creste ! chestia cu tupeul nu cred ca este problema sa .problema este la forta deoarece este cam filiform !
ANTIDINAMO
5th October 2005, 13:39
din pacate in meciul cu bacaul (sac!) LOVINinho a facut cel mai prost meci al sau de la venirea la STEAUA !
Snakes
5th October 2005, 13:41
Lovin, la cum joaca acum, nu poate sa fie titular la Steaua !
#EffecT
5th October 2005, 15:50
Lovin trebuie sa isi revina si sa joace mult mai curajos..in acest moment ..titulari in linia de mijloc sunt Radoi si Paraschiv
ANTIDINAMO
5th October 2005, 15:57
si pe cine bagi in echipa tinere domn daca Radoi si /sau Para sunt accidentati , suspendati , maini moarte ? iti spun eu pe LOVINinho cer il asteptam de un an sa isi revina si sa joace mult mai curajos ! mai nou faulteaza in careu ! ai fost cumva la meciul cu bacaul sa vezi ce era la gura lui Mirel pt dragul tau de LOVINinho ?
#EffecT
5th October 2005, 16:02
si pe cine bagi in echipa tinere domn daca Radoi si /sau Para sunt accidentati , suspendati , maini moarte ? iti spun eu pe LOVINinho cer il asteptam de un an sa isi revina si sa joace mult mai curajos ! mai nou faulteaza in careu ! ai fost cumva la meciul cu bacaul sa vezi ce era la gura lui Mirel pt dragul tau de LOVINinho ?
Dragul meu Lovinho???cred ca te inseli ...uite daca vrei iti propun vorbeste cu jiji si daca este...de ce nu te angajezi pe la Steaua ,fa si niste achizitii ,da-i afara pe marin,dumitru,curt,lovin,si alte "HAHALERE"vorba ta..pana la urma..tie iti place vreun jucator de la Steaua?sincer ..
ANTIDINAMO
5th October 2005, 16:16
de la STEAUA imi plac :
KAHAMUTOVSKI , OGARARU , GOIAN , GHIONEA , NESU , NICOLITA , RADOI , PARASCHIV , BOSTINA , DICA , IACOB , toti JUNIORII care joaca la STEAUA 2 , CERNEA !
astept pana in iarna sa vedem daca incep sa joace fotbal : lovin , dumitru ,oprita ,cristea !
restul AFARA !
NU VREAU SA MAI TRAIM EXPERIENTA DIN RETURUL LUI 22 !
daca iti reamintesti am avut 9 puncte avans si am castigat 22 DOAR cu 1 punct avans !
anul acesta am pierdut puncte si meciuri pt ca nu am avut REZERVE pe masura titularilor ! dinamue este in ceafa noastra !
h1911
5th October 2005, 16:49
Astept ca si Lovin sa fie pus pe lista rusinii de catre cei competenti...
Pisicot
14th October 2005, 23:10
Eu nu sunt deacord sa-l puneti pe Lovin pe aceeasi treapta cu Cristea. Nu suporta comparatie, Cristea nu joaca nimic dar Lovin se descurca bine.
Ana712
14th October 2005, 23:15
Eu nu sunt deacord sa-l puneti pe Lovin pe aceeasi treapta cu Cristea. Nu suporta comparatie, Cristea nu joaca nimic dar Lovin se descurca bine.
Aceeasi treapta cu Cristea?Evident ca nu...Lovin mi se pare muuuuult mai slab in evolutiile sale(mai mult inexistente).
anamarya
17th October 2005, 17:40
Astept ca si Lovin sa fie pus pe lista rusinii de catre cei competenti...
sa nu exageram.... Lovin a avut si meciuri mai slabe, dar a avut si meciuri f bune anul asta
nicolita_16
17th October 2005, 17:44
Mi-a placut kum a jukat lovin sezinu asta..peste asteptari
4steaua
17th October 2005, 17:45
cristea n-a avut nici un meci bun sezonul asta,pe cand lovin a avut ceva meciuri reusite
Ana712
17th October 2005, 22:45
cristea n-a avut nici un meci bun sezonul asta,pe cand lovin a avut ceva meciuri reusite
Depinde ce crezi tu prin meciuri reusite..De ex. mie mi-a placut cum a jucat Cristea in returul cu Valerenga si in cel cu Pandurii,imi da sperante ca daca va juca mai mult de 15 minute poate sa marcheze...pe cand Lovin..ce sa mai zic..
Si nu uita ca Lovin a avut mai multe sanse sezonul asta sa confirme,pe cand Cristea ai vazut si tu cat joaca..
h1911
31st October 2005, 00:19
Asa cum declara el insusi azi inaintea meciului,are valoare.Are valoare de FCM Bacau nu de Steaua,deci sa faca bine sa se intoarca de unde a plecat.
Ana712
31st October 2005, 00:22
Ce drepate am avut..din pacate;mi-as fi dorit sa regret cuvintele pe care le-am spus dar dupa cum joaca Lovin in prezent nu o sa imi schimb parerea prea curand.
ioana20
31st October 2005, 02:03
sincer incepuse sa imi placa Lovin in primele 3 etape, dar apoi si-a revenit la adevarata sa valoare...in seara asta a fost mana moarta a Stelei
Dani@Steaua4ever
31st October 2005, 07:59
un jok bun la lovin inseamna sa dea pasa inapoi corecta si sa nu paseze in fata gresit...ceea ce oricum se intampla f rar pt k habar nare el de verticalizari etc
ciudat e k toata ekipa a fost adormita..inca nu stiu cum a putut sa rateze dica atat...ciudat.sa rescris exact istoria cu iasiu de anu trecut..cand iar am ratat in draci si neau batut aia...era de fapt normal..orice ekipa mai are si perioade proaste..nai cum sa joci bine tot timpu..asta e sa vedem ce facem..sper sa nu se prelungeasca perioada si pe la cluj si iar acasa cu sportu unde iar o sa fie liniste...
p4link
31st October 2005, 14:16
N-are ce cautata asta la STEAUA...lasa-ne ! Cere-te afara din echipa acum pana nu ne infunzi si mai rau.
ingerash_negru
4th November 2005, 01:04
:bere2: bravo florine!!
a jucat bine in meciul cu sampdoria!!
chiar m-am gandit cu groaza la ce prostii o sa faca, dar m-a surprins pozitiv!!
tine-o tot asa!
Mabrick
4th November 2005, 01:10
Dani a spus "ciudat e k toata ekipa a fost adormita"........
Bai DANI tu la ce meci te-ai uitat ...Steaua a jucat excelent ,meritam sa castigam pt ca am dominat clar,dar ma bucur ca am scos un egal pt ca se putea si mai rau
h1911
4th November 2005, 01:11
N-a alergat la fel de mult ca Paraschiv,insa si-a facut treaba.Un joc mai bun decat altele.Cu o floare nu se face insa primavara.
ingerash_negru
4th November 2005, 01:12
N-a alergat la fel de mult ca Paraschiv,insa si-a facut treaba.Un joc mai bun decat altele.Cu o floare nu se face insa primavara.
nu se face primvara, dar e un semn pt. inceput de primavara!!
trebuie laudat din moment ce a facut un meci bun!
cum am mai zis...ma gandeam cu groazaaa la lovin! dar mi-a placut azi!
#Alex
4th November 2005, 01:13
Dani a spus "ciudat e k toata ekipa a fost adormita"........
Se referea la meciul cu bistrita ... :?
Dani@Steaua4ever
4th November 2005, 08:32
lol ...cum sa zik k a fost ekipa adormita la meciu cu samdoria?io ma refeream la gloria.Aseara am jucat cu samdoria excelent..iar lovin spre MAREEA mea surprindere a jucat exact si a dat niste pase OK..bv lui.
Danna
4th November 2005, 14:52
A facut un meci bun aseara... se pare ca joaca bine numai in partidele importante :)) Oricum... e un semn shi sper sa o tzina tot asha... ca... cine shtie cand o sa se intoarca (,) Capitanul? :*(
#EffecT
4th November 2005, 15:14
Lovin e bun pe faza de aparare cand trebuie sa ne aparam recupereaza multe baloane si e util echipei,problema e cand trebuie sa atacam nu prea le are cu pasele...insa ieri a facut un meci senzational
ingerash_negru
4th November 2005, 15:36
Sper sa faca un meci bun si la cluj!!!
sa ajute echipa acum la nevoie...ca se pare ca nesu nu va juca duminica!!
oricum apoi se intoarce mireeeeeeeeeeeeeeeeel! :grin:
cogdao
6th November 2005, 00:45
Lovin este dupa parerea mea CEL MAI SLAB jucator de la Steaua.Nu are nimic,tehnica,viteza,viziune a jocului,daruire...nimic
nicolita_16
6th November 2005, 00:46
Inseamna ca n-ai auzit de Eugen Baciu....
Wholigan
6th November 2005, 01:35
Lovin este dupa parerea mea CEL MAI SLAB jucator de la Steaua.Nu are nimic,tehnica,viteza,viziune a jocului,daruire...nimic
Damn, pacat ca nu ai vazut meciul cu Sampdoria, sau majoritatea meciurilor din UEFA ale Stelei.
cogdao
6th November 2005, 04:56
Le-am vazut dar nu mi se pare jucatorul ala care sa faca diferenta la mijlocul terenului.Meciul de pe Giulesti ti-a placut?Cel cu Bacaul?lista continua...
forzzasteaua
6th November 2005, 10:40
Bravo Lovin! Ai jucat foarte bine in meciul cu Sampdoria...Felicitari! Tine-o tot asa!:yes:
dan_fuica
6th November 2005, 10:57
Lasa-l mai pe Lovin ca a jucat bine la Genova.A avut o sansa si a demonstrat ca poate.Bravo mai Lovin.
Ana712
6th November 2005, 12:06
Inseamna ca n-ai auzit de Eugen Baciu....
Poate nu a auzit de Balan..
korkom
6th November 2005, 12:24
Lasa-l mai pe Lovin ca a jucat bine la Genova.A avut o sansa si a demonstrat ca poate.Bravo mai Lovin.
La voi cand un jucator nu iese cu nimic in evidenta il catalogati drept bun.
Lovin in tot meciul nu a dat o pasa mai lunga de 3 metrii.
Asta da coordonator in locul lui Munteanu.....
forzzasteaua
6th November 2005, 13:54
La voi cand un jucator nu iese cu nimic in evidenta il catalogati drept bun.
Lovin in tot meciul nu a dat o pasa mai lunga de 3 metrii.
Asta da coordonator in locul lui Munteanu.....
Da ce-ai vrea... sa joace ca Ronaldinho? :lol:
eli.
6th November 2005, 16:03
ma mai bine uitati-va la petre marin decat la lovin..
h1911
6th November 2005, 16:04
Pentru Lovin exista o singura solutie:AFARA!Cu asa jucatori nu facem nimic,nici nu alearga nici tehnica nu are,este un zero barat,tinut in teren de umplutura ca n-are pe cine baga Oleg.Cere-te afara ba!
eli.
6th November 2005, 16:05
h1911 si in locul lui lovin pe cine sa bagi/aduci ?
h1911
6th November 2005, 16:07
h1991 si in locul lui lovin pe cine sa bagi/aduci ?
Pe cine vrea el oricum Lovin e degeaba in teren parca jucam in 10!huoooooooo AFARA CU LOVIN!!!!!!!!!!!!!!
HandyDandy
6th November 2005, 16:18
N-am decat 5 litere AFARA!!!!!!!!!!!!!!!!!! E degeaba nu face nimic cred k mai bine jucam in 10 decat cu asta.N-avem si noi sateliti prin divizia C sa-l trimitem pe distrusu asta acolo?
h1911
6th November 2005, 16:22
Este si am auzit ca avem un tanar jucator foarte talentat acolo numit Enescu....Sa faca schimb cu Lovin!
ReyMysteryo
6th November 2005, 16:27
Cateodata joaca binisor Lovin..cateodata prost.. nu este constant.. asa ca Afara..
#Caddy
6th November 2005, 17:16
nu are "intervale" de stricta monotonie (crescatoare) ca sa zic asa....a avut momente bune...dar si unele proaste...nu e deloc constant
ingerash_negru
6th November 2005, 17:27
bai terminati naibii!
joi cati l-ati votat pe lovin ca cel mai bun jucator!
are zilele lui bune si zilele lui rele!
altii n-avem, ce vreti?
nu am vazut meciul, dar cu siguranta nu a fost lovin singurul vinovat!!!!
din cate am inteles toata echipa a jucat asa "bine"!!
h1911
6th November 2005, 17:35
din cate am inteles toata echipa a jucat asa "bine"!!
Da dar el a iesit in evidenta prin lipsa de valoare si lipsa de determinare.
cr(:)s_tina13
6th November 2005, 17:36
Da dar el a iesit in evidenta prin lipsa de valoare si lipsa de determinare.
adik pase gresite.....shi ajutor in constructie zero :neutral:
ingerash_negru
6th November 2005, 17:40
Klar!
:furios: meciul s-a pierdut numai din cauza lui! pai daca tot avem unu, hay sa spargem toate oalele in capul lui, nu???
a jucat prost! asa e, dar toata echipa trebuie criticata si nu doar el!
e vorba de fairness!
h1911
6th November 2005, 17:43
Eu zic sa te potolesti daca n-ai vazut meciul ca vorbesti pe de rost fara sa stii despre ce vorbesti.Daca l-ai fi vazut pe Lovin ce a jucat n-ai mai zice nimic.
Ana712
6th November 2005, 17:46
Klar!
:furios: meciul s-a pierdut numai din cauza lui! pai daca tot avem unu, hay sa spargem toate oalele in capul lui, nu???
a jucat prost! asa e, dar toata echipa trebuie criticata si nu doar el!
e vorba de fairness!
Nu..nu a gresit Lovin!Doamne Fereste!
Pe langa pasele gresite,in out,lipsa creativitatii si suturi aiurea nu a mai gresit cu nimic..
ingerash_negru
6th November 2005, 17:50
mai, io nu sunt in general de acord cu asemenea acuzatii!
o echipa nu pierde numai din cauza unui jucator!
si io nu spun ca lovin a jucat bine sau ca lovin e mare jucator etc.. :hmm:
nu-mi place ca toti sar numai in capul anumitor jucatori! (lovin, oprita si dinita)
asta este! nu avem alti jucatori!
du-te tu in teren!!
atat timp cat sunt la steaua, trebuie respectati!
precum vezi gigi are alte preocupari, decat de a aduce noi jucatori in ghencea!
h1911
6th November 2005, 17:53
Da nici n-am spus ca am pierdut din cauza lui,e clar ca toata echipa a jucat slab.Eu m-am referit strict la el si la jocul lui la ceea ce arata in teren,si anume la faptul ca nu are nici viteza nici tehnica,nici macar o pasa nu e in stare sa dea.Parerea mea este ca asemenea jucatori nu au loc la Steaua si trebuie sa plece,iar cei care sunt responsabili de echipa sa aduca pe altcineva mai valoros.
PS: Sa stii ca daca m-as duce eu in teren n-ar fi prea mare diferenta tot in 10 ar juca Steaua :D
Ana712
6th November 2005, 17:54
Respect?Da..intr-adevar respect pasele aiurea care nu stiu cum fac dar mereu ajung la adeversari,de la Lovin..lool
Faza e Ingerash ca tu ca o norocoasa ce esti nu ai prins meciul(stii cat te invidiez?)si din fericire nu ai prins "evolutiile" lui Lovin si probabil din aceasta cauza il si aperi..
independe
6th November 2005, 18:15
Respect?Da..intr-adevar respect pasele aiurea care nu stiu cum fac dar mereu ajung la adeversari,de la Lovin..lool
Faza e Ingerash ca tu ca o norocoasa ce esti nu ai prins meciul(stii cat te invidiez?)si din fericire nu ai prins "evolutiile" lui Lovin si probabil din aceasta cauza il si aperi..
ei uite ca eu l-am prins si nu sunt de acord cu cei care dau toata vina pe lovin! in astfel de cazuri toata echipa trebuie considerata vinovata.
mai stiu eu situatia lui dica de anul trecut, cand toata lumea dadea vina pe el ca nu alerga atat cat trebuie. si totusi, zenga a stiut pe cine se bazeaza, l-a tinut in teren si uite ca acum e unul dintre jucatorii de baza ai echipei.
revenind la lovin, cred ca nu este cazul ca niste pustani ca noi sa il acuze pe el de esecul intregii echipe. pentru asta avem un antrenor care va stii mai bine decat noi pe cine sa judece!
korkom
6th November 2005, 19:40
Pai pana si Protasov si-a dat seama ca Lovin este din alt film si l-a schimbat la pauza.
Este clar in ceea ce il priveste pe Lovin : Nu are valoare de Steaua...
Nu i-ar duce nimeni dorul daca ar pleca din iarna.
Dani@Steaua4ever
6th November 2005, 20:36
acum iar am citit o declaratie a lui MM de 2lei..k ekipele care joaca corect pierd..in lok sa zici k navem banca de rezerve si k lovin e praf el ajunge la blaturi etc..io nu cred k mm e atat de KIOR incat sa nu vada k lovin marin curt baciu sunt niste jucatori de DIV B si k navem ce face cu ei...io unu nul inteleg nici pe Gigi..inainte la o singura greseala etc ai DADEA AFARA ...vezi rachita ciocoiu...acum park nici nu mai exista Steaua..exista doar bodu si politica atat.Sper k din iarna sa vina MACAR un mijlocas atat cer..macar un mijlocas..dak nu vine nimeni isneamna k MM e degeaba acolo .de gigi nu mai zik k dupa mine e lefter din vara asta..
korkom
6th November 2005, 20:41
...io unu nul inteleg nici pe Gigi..inainte la o singura greseala etc ai DADEA AFARA ...vezi rachita ciocoiu...acum park nici nu mai exista Steaua..exista doar bodu si politica atat.
Da , dar vezi ca jiji ,in inteligenta lui, a reusit sa alunge de la Steaua jucatori adevarati ca Dorinel Munteanu sau Rica Neaga...
Se poate ca pe baieti sa-i fi afectat si povestea cu fiscul...
h1911
6th November 2005, 20:44
Pentru Lovin exista o singura solutie:AFARA!
Ana712
6th November 2005, 20:49
acum iar am citit o declaratie a lui MM de 2lei..k ekipele care joaca corect pierd..in lok sa zici k navem banca de rezerve si k lovin e praf el ajunge la blaturi
Si ce vroiai sa zica MM??Nu sincer.."Mama ce rezerve de kkt avem!Suntem varza"..asta nu e genul de persoana care sa isi spele rufele in public..macar atat, la cate tampenii face la Steaua sa mai dea si niste declaratii de toata jena cum face porcea si netoiu?
Se poate ca pe baieti sa-i fi afectat si povestea cu fiscul...
E acuma..pei asta inseamna ca nu sunt jucatori profesionisti.
dargo
6th November 2005, 20:50
acum iar am citit o declaratie a lui MM de 2lei..k ekipele care joaca corect pierd..in lok sa zici k navem banca de rezerve si k lovin e praf el ajunge la blaturi etc..io nu cred k mm e atat de KIOR incat sa nu vada k lovin marin curt baciu sunt niste jucatori de DIV B si k navem ce face cu ei...io unu nul inteleg nici pe Gigi..inainte la o singura greseala etc ai DADEA AFARA ...vezi rachita ciocoiu...acum park nici nu mai exista Steaua..exista doar bodu si politica atat.Sper k din iarna sa vina MACAR un mijlocas atat cer..macar un mijlocas..dak nu vine nimeni isneamna k MM e degeaba acolo .de gigi nu mai zik k dupa mine e lefter din vara asta..
Ce preferai de la mm? Sa zica: "Ba sunteti varza, v-ar mama voastra de jegosi???" Ce efect avea asta asupra moralului echipei?
Transferuri se fac in iarna.
h1911
6th November 2005, 20:53
Ce preferai de la mm? Sa zica: "Ba sunteti varza, v-ar mama voastra de jegosi???" Ce efect avea asta asupra moralului echipei?
Transferuri se fac in iarna.
Si de plecat cine va pleca dupa parerea ta?
Dani@Steaua4ever
6th November 2005, 21:10
dar cineva din conducere tre sa puna niste presiune pe banca aia de rezerva..dak gigi si mm nici macar nui critica dupa niste jocuri de kkt in mintea lu Lovin P marin Cristae Dinita Curt baciu ei sunt niste jucatori de CL ...cineva tre sa ia niste masuri drastice la steaua...sunt tare curios dupa ce le taie salariu la jumate sau da vro 2 pafara cum mai joaca cand ai baga pe teren.
#EffecT
7th November 2005, 13:26
Nea' jiji si cu mm nu se gandesc ei sa intareasca lotul ci mai degraba sa critice arbitrajul ...un singur lucru : PENIBILI sunt amandoi
nicolita_16
7th November 2005, 13:28
Mai ales jiji e penibil...nu cred ca vom avea parte de niste transferuri bune iarna asta:(
p4link
7th November 2005, 13:29
Pentru Lovin exista o singura solutie:AFARA!
TOTAL DE ACORD CU TINE!
#EffecT
7th November 2005, 13:39
Sunteti prea duri cu Lovin ..trebuie sa intelegem ca nu numai el este de vina pentru esecul suferit in fata celor de la Cfr ....cred ca ar trebui sa va uitati de unde a marcat Coroian golul ...exact de langa Ghionea ...care cred ca era la ora de somn...in plus Lovin a fost singurul jucator care a incercat sa traga la poarta si o data a tras foarte periculos ....nu va inteleg voi vedeti numai defectele lui Lovin ?
KosmyN
7th November 2005, 16:36
Asa e, nu e vina lui Lovin ca am pierdut la Cluj.
E vina echipei
Echipa castiga, echipa pierde.
Problema lui Lovin e ca e depasit
Daca echipa joaca bine...se descurca si el cat de cat
Daca echipa nu joaca, el e cel mai jos...
Dani@Steaua4ever
7th November 2005, 17:07
pai zimi si mie o calitate a lu lovin...k tot zici k ai vedem doar defectele...dak dai o pasa inapoi corecta asta e o calitate?sau k mai face o recuperare buna din an in paste?
Io nu vad dribling,nu vad sut,nu vad verticalizari,nu vad pase inainte care macar sa ajunga la atacanti,nu vad nimik asta e adevaru.
ingerash_negru
7th November 2005, 17:19
mai nimeni nu spune ca lovin joaca bine! tot ce vreau io e sa va ganditi ca nu din cauza lui a pierdut echipa! au jucat cu totii prost!
degeaba spune protasov ca baietii au jucat binisor, e fals...nu au jucat nik!!
dar nu trebui acum numai lovin jignit si acuzat! acest lucru e nedrept! ce naiba? :wallbash:
nu avem alti jucatori! astea-s rezervele, cu astea tre sa ne descurcam!
Trepadusul Agresiv
7th November 2005, 17:27
Asa e, nu e vina lui Lovin ca am pierdut la Cluj.
E vina echipei
Echipa castiga, echipa pierde.
Problema lui Lovin e ca e depasit
Daca echipa joaca bine...se descurca si el cat de cat
Daca echipa nu joaca, el e cel mai jos...
ALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
E vina lui Lovin ca jucatorii Nicolita si Bostina au obosit si nu mai sunt in stare sa dea nici macar o centrare mai buna?
Lovin a facut un meci destul de slab dar de ce nu va legati si de Bostina care n-a batut nici macar un corner bine, de Nicolita care e intr-o continua scadere de forma?
Normal ca era depasit atunci cand jucatorii de banda pierdeau mingile extrem de usor.
Lovin e un jucator tanar care trebuie sa capete constanta.
p4link
7th November 2005, 18:15
Pentru ca daca Bostina n-a jucat mai nimic a fost o intamplare nefericita, dupa mai multe jocuri foarte bune facute de acesta , in schimb Lovin e varza de cand a venit nu zic ca nu ar fi bun pe un alt post dar nu are valente pentru a juca ceea ce a trebuit sa joace in meciul cu Cluj si anume coordonator de joc.De cate ori a primit o pasa ori s-a intors ori a pasat in spate, niciodata nu a verticalizat pe varfuri, ca sa nu mai zic ca nu prea l-am vazut sa vina la combinatii sau sa creeze superioritate pe una din benzile terenului,cand vad mingia la el e clar ca o pierdem.Oricum Lovin in locul lui Radoi in centru ... s-a vazut diferenta de cateva clase dintre cei doi.Si uite asa de 4 meciuri nu reusim sa dam un gol macar in campionat.Si ca sa inchei in aceeasi nota, privind lucrurile la rece, este Lovin suficient de valoros pentru a juca la Steaua?Chiar nu sunt altii mai buni ca el in campionat?Am impresia ca Lovin a primit destule sanse si le-a cam dat cu piciorul, e timpul pentru altcineva , nu inteleg de ce nu incearca cu Enescu depilda..mai prost ca Lovin nu cred ca joaca deci ce ar putea fi rau in introducerea pustiului?
KosmyN
7th November 2005, 19:05
ALOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
E vina lui Lovin ca jucatorii Nicolita si Bostina au obosit si nu mai sunt in stare sa dea nici macar o centrare mai buna?
Prietene, ai nevoie de okelari. Pe bune
Asa e, nu e vina lui Lovin ca am pierdut la Cluj. E vina echipei Echipa castiga, echipa pierde
Trepadusul Agresiv
7th November 2005, 19:17
Prietene, ai nevoie de okelari. Pe bune
Asa e, nu e vina lui Lovin ca am pierdut la Cluj. E vina echipei Echipa castiga, echipa pierde
Te rog frumos sa-mi zici si mie un corner executat de Bostina la care mingea a ajuns pana in fata portii, a centrat doar la coltul scurt si centrarile au fost de o calitate slaba (cele din corner).
Daca ai vz meciul cu Sampdoria cred ca ai realizat ce potential urias are Lovin.
Sunt si eu de acord ca are unele meciuri proaste in acest campionat dar NU TREBUIE DAT AFARA!!!
KosmyN
7th November 2005, 19:20
Stai asa, tu vrei sa zici ca infrangerea de la Cluj nu e vina echipei, ca io nu inteleg.
Toti au jucat foarte foarte slab la Cluj.
Parerea mea pur personala e ca doar Dumitru a miscat nitel.
Dani@Steaua4ever
7th November 2005, 19:23
ce dracu potential are ma lovin?cea a facut asa mare la samdoria?a avut niste recuperari bune,a dat niste pase corecte..da na excelat cu nimik.
Trepadusul Agresiv
7th November 2005, 19:52
ce dracu potential are ma lovin?cea a facut asa mare la samdoria?a avut niste recuperari bune,a dat niste pase corecte..da na excelat cu nimik.
Sa stii ca e un lucru ciudat, Lovin este mijlocas la inchidere si treaba lui e sa recupereze mingi si sa dea pase corecte. Exact asta a facut la Sampdoria. Un mijlocas defensiv nu trebuie sa iasa in evidenta cu driblinguri sau pase geniale (desi m-ar bucura acest lucru).
Stai asa, tu vrei sa zici ca infrangerea de la Cluj nu e vina echipei, ca io nu inteleg.
Toti au jucat foarte foarte slab la Cluj.
Parerea mea pur personala e ca doar Dumitru a miscat nitel.
Bineinteles ca aceasta infrangere e vina intregii echipe (jucatori, antrenori, conducere). La fel este si la victorie.
Nu mi se pare corect ca unii sa ceara plecarea lui Lovin. Atat!
dan_fuica
7th November 2005, 22:20
Mai,vreti sa va zic ceva...si fara sa supar pe nimeni.eu cred ca din cauza unora ca voi ,unii jucatori cad si nu se mai pot ridica.cam ce moral credeti ca are un jucator ca lovin,dinita,cristea,oprita,etc...cand aude:radoi beton,iacob meserie,etc si poate sunt meciuri in care acestia nu sunt cu nimik mai sus fata de aceste rezerve.
dupa accidentarea lui mirel,toti:mama am pus-o,suntem mancati,vai de capu nostru cu lovin.cum credeti ca a iesit baiatu ala pe teren.ganditi-va la asta.noi suntem cei care nu ii ajutam sa isi revina.nu ii incurajam deloc.O sa ziceti ca sunt fan Lovin ,dar nu.Eu tin cu orice jucator care joaca la Steaua.Daca a ajuns aici ,chiar si ca rezerva inseamna ca are valoare.Inca odata nu am vrut sa supar pe nimeni, dar mai ganditi-va.
h1911
8th November 2005, 00:49
dupa accidentarea lui mirel,toti:mama am pus-o,suntem mancati,vai de capu nostru cu lovin.cum credeti ca a iesit baiatu ala pe teren.ganditi-va la asta.noi suntem cei care nu ii ajutam sa isi revina.nu ii incurajam deloc.O sa ziceti ca sunt fan Lovin ,dar nu.Eu tin cu orice jucator care joaca la Steaua.Daca a ajuns aici ,chiar si ca rezerva inseamna ca are valoare.Inca odata nu am vrut sa supar pe nimeni, dar mai ganditi-va.
Din ce sa isi revina saracul Lovin ca doar n-a fost vreodata Ronaldinho?Pe de alta parte ceea ce spui tu ar putea foarte bine sa il determine sa demonstreze ca poate.Eu zic ca s-a avut destula rabdare cu el daca nu se poate atunci sa se duca la o alta echipa de nivelul lui n-are nimeni nimic cu el dar daca el nu poate sa dea o pasa corecta inainte n-avem ce face cu el.
4steaua
8th November 2005, 01:00
hohoho!!!ia uite la ei ce i-au sarit in cap!!!da,a avut un meci foarte prost,dar totusi a fost singurul care a avut o mare ocazie de a inscrie,de fapt singura ocazie din prima repr!!!in rest,de acord,praf!!!ete na,nu toti is ca RADOI, dar la meciul cu sampdoria,lovin l-a inlocuit mai mult decat bine,si lasati-o p-asta cu pase doar inapoi,ca s-a vazut k da si inainte!!!io am zis ca tre sa avem rabdare,si s-a vazut la meciul cu sampdoria ca are totusi valoare,doar k el tre sa-l inlocuiasca pe radoi,ceea ce pt orice jucator e mai mult decat dificil,iar pana sa urce radoi la mijloc,trebuia sa-i tina locul lui munti,asta ere chiar cam imposibil!!!
asa ca o concluzie,cu cfr-ul a fost jalnic,bine toti au fost,dar el a excelat,insa nu cred k se pune problema k n-ar avea talent!!!!insa i s-au cam urcat si astuia figurile la cap :wallbash:
p4link
8th November 2005, 09:00
Mai,vreti sa va zic ceva...si fara sa supar pe nimeni.eu cred ca din cauza unora ca voi ,unii jucatori cad si nu se mai pot ridica.cam ce moral credeti ca are un jucator ca lovin,dinita,cristea,oprita,etc...cand aude:radoi beton,iacob meserie,etc si poate sunt meciuri in care acestia nu sunt cu nimik mai sus fata de aceste rezerve.
Daca mai sunt multi care gandesc asa , e clar , ne meritam pozitia in clasament.Noi nu avem nevoie de promisiuni si pariuri.. avem nevoie de jucatori de fotbal care au confirmat , Steaua nu e echipa de antrenament ori pentru experimente sau de ridicat cota unor jucatori luati pe gratis sau pe cateva mii de euro pentru a fii vanduti peste un an sau doi cu sute de mii doar pentru ca au jucat la Steaua cateva meciuri in care ne-au facut draci mai mult decat ne-au ajutat.Cand Protasov l-a bagat pe Nesu la mijloc cu Rosenborg , ati sarit toti pe el cu gura "N-avem nevoie de experimente ".Acum zic si eu acelasi lucru.Ajunge cu jucatorii luati pe gratis sau castigati la poker!Lovin a dovedit-o ca nu are valoare de Steaua oricat s-ar stradui.In cel mai fericit caz joaca asa cum e firesc sa o faca , dar nu a excelat cu nimic pana acum si deja are aere de supervedeta .. vezi doamne :"Daca sunt la Steaua inseamna ca am valoare ".Cred ca ar fi bine sa fie lasat pe banca sau trimis la o echipa sa joace , cand o sa-si bage mintile in cap si o sa confirme , atunci sa fie adus.Pana atunci mai sunt si altii care vor sa se afirme , si care cred ca ar juca cu mandrie sub culorile Stelei , dandu-si sufletul pe teren pentru echipa si suporteri.Nicolita nu e mai departe de Lovin, dar pune suflet si vrea sa faca mai mult , are ambitie si e un luptator ..de aceea e respectat de suporteri si incurajat la orice meci.Nu le mai luati apararea unor jucatori doar de dragul de a nu-i supara.Steaua e campioana Romaniei si aici trebuie sa joace doar jucatorii cei mai valorosi din tara , iar Lovin nu e nici pe departe unul dintre ei.
adriancostin83
10th November 2005, 08:35
Nu poate da o pasa precisa mai lunga de 3 metri,lipsit total de inspiratie pe faza de atac.In schimb face faza defensiva bine.S-ar putea ca de acum inainte sa nu-l mai vedem titular si sa joace Mirel Radoi la mijloc ca o face bine.Lovin este un jucator bun,insa nu destul de bun sa fie titular.
eli.
21st November 2005, 17:46
a obs careva ca totusi lovin a jucat bine in meciul cu sportul ? a avut o torpila care era frumos sa intre in poarta..
Dani@Steaua4ever
21st November 2005, 19:57
1 sut bun pe meci nu al face un jucatori cu valoare de steaua...a avut un sut bun si la cluj..dar degeaba.lovin nici de postu de rezerva nare valoare..ba de titular.sper k mm totusi sal fi observat pe Tibi Balan care e un jucator ff bun si care are o valoare certa si e de steaua cu siguranta.
dan_fuica
21st November 2005, 21:37
Parerea mea e ca Lovin joaca din ce in ce mai bine(si aici nu e vb numai de acel sut).Mai are mult de muncit ca sa ajunga titular,dar vad ca face progrese.
korkom
21st November 2005, 21:39
Meciul de aseara mi-a demonstrat un singur lucru : oricat ar incerca baiatul asta sa joace ceva ..nu are fata de Steaua!
Dani@Steaua4ever
21st November 2005, 21:40
lovin nu are valoare k sa fie mijlocas de steaua.el ar fi cel mult rezerva lui paraschiv pe postul de inkizator...
korkom
21st November 2005, 21:42
Eu cred ca va ajunge rezerva rezervei lui Paraschiv!!!
none_elf_ear
2nd December 2005, 12:55
Eu am totusi incredere in Lovin. In momentul de fata se descurca onorabil ca rezerva a lui Radoi, si are o pofta nemaipomenita de joc, chiar daca entuziasmul asta debordant il mai face uneori sa o dea in bara. Are perspectiva, zic eu. Sa asteptam ;)
djbogdy
2nd December 2005, 17:22
tzineo tot asha frate , eshti f bun :p
colonelu Voiculescu
2nd December 2005, 17:24
Eu cred ca va ajunge rezerva rezervei lui Paraschiv!!!
Cine e rezerva lui Paraschiv ? :p
adriancostin83
6th December 2005, 08:43
Cine e rezerva lui Paraschiv ? :p
trebuie sa o aduce si pe aia :grin:
p4link
6th December 2005, 09:40
Cred ca v-a ramane rezerva mai mult timp daca vine Oli la echipa.Si asa e mai bine , cand il vad pe asta in echipe incepe sa ma ia tremuratul.N-am nici o siguranta la mijloc cu el, oricand poate pierde mingia in situatii extreme pentru poarta noastra.E nesigur.
adriancostin83
6th December 2005, 09:46
eu cred ca daca vine olaroiu o sa il dea afara si bine ar face
steauaclub.tk
9th December 2005, 10:55
Chat SportTotal - Vineri, 9.12.2005 - Ora 12
http://www.spt.ro/img/chat_lovin.gif
www.spt.ro
cogdao
9th December 2005, 10:56
Nu e de ajuns ca trebuie sa-l suport pe teren,acum sa intru si pe chat cu el?Lasa-neee,Lovineee
ingerash_negru
9th December 2005, 15:59
Nu e de ajuns ca trebuie sa-l suport pe teren,acum sa intru si pe chat cu el?Lasa-neee,Lovineee
in primul rand nu te obliga nimeni sa mergi pe chat sa vb cu el! :@
si mai lasa-ne tu cu lasa-ne lovin! :@
h1911
10th December 2005, 00:12
Oare nu-l vrea Hagi si pe el?
Fabio Leandro
10th December 2005, 02:21
I'm Lovin' it !
Lovin e deficitar la capitolul fizic...e super-schilod, dar are talent...cred totusi, ca ar fi fost mai bun la baschet.
Acum pe bune, am vazut cateva executii frumoase la el. Daca ar fi fost varza nu le putea face. Nu prea are vlaga, forta, viteza, defapt nici nu stiu ce are...cred ca are o boala rara, ceva(Doamne fereste)...hai sa zicem ca are tehnica. Parca mai mult impinge mingea decat o loveste.
adriancostin83
10th December 2005, 03:21
Ce iti plce lovin??? :confused: Cred ca nu ca ai fi singura
cogdao
15th December 2005, 16:12
Mai ingerash...intelege ca eu nu-l suport pe omul asta nu are fata de Steaua...si daca nu-ti convine ce postez,tine-ti,te rog,parerile pentru tine,ok?
Oare nu-l vrea Hagi si pe el?
Crezi ca Hagi e prost?Nu-l vrea el pe Dinita si sa-l ia pe Lovin?...
Ana712
15th December 2005, 17:50
Ce iti plce lovin??? :confused: Cred ca nu ca ai fi singura
E parerea ei si respect-o!Nu inteleg care este problema..nici mie nu prea imi place Lovin(mai deloc)dar il sustin si sunt alaturi de el..sunteti cam egoisti,nu va surad decat jucatorii care marcheaza sau joaca fff bine,dar mai sunt si altii care au nevoie de noi pt a prinde curaj sa joace mai bine!
Sunt printre contestatorii lui Lovin,dar este la Steaua,ceea ce inseamna ca indiferent daca imi place sau nu trebuie sa fiu alaturi(si la bine si la rau).
colonelu Voiculescu
16th December 2005, 14:13
Lovin e singura solutie viabila , ca rezerva, pentru postul de inchizator .
ingerash_negru
16th December 2005, 17:39
Mai ingerash...intelege ca eu nu-l suport pe omul asta nu are fata de Steaua...si daca nu-ti convine ce postez,tine-ti,te rog,parerile pentru tine,ok?
E na?? Nu-mi pastrez nici o parere pt. mine! Nu-l suferi, nu te duci la chat cu el! E logic nu?? Si nu mai face asa pe drama-queen!
Adriancostin83 si Ana712
Nu-mi place Lovin! Dar sunt de acord cu Ana! Atat timp cat e la Steaua, trebuie respectat! Ca rezerva poate sta la Steaua! In meciul cu Sampdoria chiar mi-a placut!
colonelu Voiculescu
3rd January 2006, 19:07
Lovin ar vrea să plece Rădoi, ca să devină titular la Steaua
Mijlocaşul Florin Lovin a declarat pe Aeroportul Henri Coandă că plecarea lui Mirel Rădoi la Internazionale Milano ar fi o ocazie pentru el de a deveni titular în linia mediană a echipei Steaua Bucureşti.
"Îi doresc să ajungă în Italia. Poate după plecarea lui, revin şi eu în echipă ca titular", a spus Lovin, care s-a întors, marţi, de la Paris, unde şi-a petrecut Sărbătorile de Iarnă.
Lovinho , baiatule , am gasit o echipa unde poti sa fii titular fara probleme :
http://www.acviladinbacau.go.ro/PrimapaginaONOARE.htm
p4link
3rd January 2006, 19:14
Lovin daca ar pleca acum ar face mutarea vietii lui , pentru ca viata buna cu suporterii nu v-a mai avea pentru declaratia asta spusa la bautura.Cred ca era beat.De fapt asa e el.. un copil modest ... nu ar fii prima declaratie pe care o face de acest gen.A mai spus el ceva legat de suporterii care il contestau acum 4 luni."Nu ma intereseaza ce spun unii suporteri despre mine daca sunt la Steaua inseamna ca am valoare."Mai modestule!!Esti gafant, si pripas...daca taceai poate aveai sanse sa te reabilitezi , dar dupa ultima declaratie , ti-ai pus cenusa in cap.
starr
3rd January 2006, 19:33
Nu vreau sa-i iau apararea lui Lovin,dar nu credeti k ar trebui sa asteptam stirile sportive k sa vedem cum a sunat cu adevarat declaratia lui?Se stie k jurnalistii au harul sa mai "infloreasca" afirmatiile sportivilor...poate k a fost o gluma...si una e cand citesti o declaratie si alta cand o auzi...
Parerea mea k el s-a gandit si la binele lui Radoi sa plece la o echipa puternica ... doar k l-a luat gura pe dinainte si a spus k ar fi bine si pt el,k ar avea sanse sa mai prinda echipa...corect nu?
dan_fuica
3rd January 2006, 19:58
Am ramas si eu cu gura deschisa cand am citit articolul pe prosport.ro.De avut are dreptate...daca ar pleca Mirel el ar prinde echipa....dar de ce nu incepe sa joace ca mirel ca sa prinda echipa.
Ana712
3rd January 2006, 19:59
E rau daca nu ii pasa de parerea suporterilor este si mai rau daca are impresia ca imediat dupa plecarea lui Radoi crede ca va deveni titular;dar cred ca faza cu titularizarea lui a fost o simpla gluma..nu trebuie totusi sa ii sarim in cap pt asta.
Ar trebui sa isi schimbe mentalitatea si sa munceasca pt a face parte din primul 11,plecare unui jucator nu inseamna musai titularizarea lui...asta in cazul in care facem rost si de o alta rezerva mai buna.
eli.
3rd January 2006, 20:02
si ziaristii astia exagereaza... da eu 1 il cred in stare pe rezervinho sa declare asa ceva
Wholigan
3rd January 2006, 21:14
Declaratia aia nu spune absolut nimic. Cred ca toti stelistii (jucatorii) ii doresc lui Mirel sa ajunga la Inter, fiindca si ei viseaza la asa ceva, la banii aia, stadionul ala, si la performanta ce se poate atinge de la Inter. In al doilea rand, normal ca se gandeste omul ca ar putea prinde si el primul 11 daca pleaca Mirel, dar nu se bucura sau ceva, nu are nici un sens sa interpretati o declaratie 100% normala si sa faceti din ea marele complot si gelozia lui Lovin.
Adrians
3rd January 2006, 21:36
Lovin este un baiat cu bun simt si un dezvoltat sens al umorului.A spus in gluma ca singura modalitate sa fie si el titular, este sa plece Mirel,lucru perfect adevarat.Atit si nimic mai mult.Ca unii ziaristi interpreteaza sau chiar trunchiaza declaratiile iar unii dintre noi o cam " fura " repede de tot,este o alta istorie.
candy_stelista4ever
3rd January 2006, 22:13
ce faceti atata caz dintr-o declaratie tateeeeeee...in primu' rand e normal sa-si doreasca omu' sa fie titular,oricum era o simpla gluma...sigur lovin ii doreste lu mirel sa ajunga la inter pt tot ceea ce implica un transfer la acel club pt orice fotbalist...si a zis si el ca asha ar fi titular...
Steaua Forever
3rd January 2006, 22:28
Daca cu Lovin titular atacam Europa am dat de belea Lovin e un baiat bun dar trebuie sa mai creasca pe plan fotbalistic este o solutie de viitor inca e tanar...
Zamolxe
3rd January 2006, 22:46
Lovin este un baiat cu bun simt si un dezvoltat sens al umorului.A spus in gluma ca singura modalitate sa fie si el titular, este sa plece Mirel,lucru perfect adevarat.Atit si nimic mai mult.Ca unii ziaristi interpreteaza sau chiar trunchiaza declaratiile iar unii dintre noi o cam " fura " repede de tot,este o alta istorie.
Perfect Adevarat !!!!! Da ca de obicei au si sarit baietii bun de pe forum sa-i dea in cap .... :).
Nu mai poate omu sa glumeasca ca si sar 15 sa-si dea ei cu parerea si sa-i dea in cap :).
Si daca tot veni vorba ... parerea mea e ca stilul ezitant pe care il are in joc
eu cred ca e de natura psihica ... cind o fi mai cu tupeu si o sa prinda curaj
sa vezi ca nu o sa-i mai ia nimeni mingea :).
Dani@Steaua4ever
3rd January 2006, 23:30
hai ma nu mai vorbiti prostii..auzi k Lovin nu joaca din cauza psihicului slab..asta nu stie cu mingea ce nu e klarr??nu are pasa,sut,dribling nare nimik..nici nu stiu cum naiba a ajuns la campioana tarii..da de fapt e castigat pe la poker ce sa vrem de la el.Sa se ia de mana cu cristea si sa se duca la psihiatru ...sa scoata din ei "talentul".
LACATUS
4th January 2006, 01:50
Nu stiu cand si ce a spus Lovin despre suporteri,daca nu ii pasa de noi,e destul de grav,desi nu e singurul.A invatat ceva de la patronul lui.Oricum cu ce a declarat despre Mirel,nu vad ce problema e.Indiferent daca a spus in gluma sau serios.Daca a spus serios,inseamna ca baiatul e constient ca n-are nici o sansa sa prinda echipa inaintea lui Mirel,pt ca,deocamdata e o anumita diferenta d evaloare intre cei doi.
mheemhee
4th January 2006, 02:58
cu asa jucatori ar tb sa facem performanta
bravo lovin
esti un jucator care cu adevarat "ai fata de steaua"
poate cine stie daca mor toti jucatorii din divizia a pana in c si ma vede gg cum fug dupa tramvai o sa ajung si io la steaua
asta da ambitie
colonelu Voiculescu
6th January 2006, 15:27
Lovin e prea "glumet" si prea putin fotbalist !
eusunt
6th January 2006, 16:25
Lovin e prea "glumet" si prea putin fotbalist !
Nici macar de glumetz nui glumetz... vezi doamne poate se accidenteaza tot 11 de baza ca sa intre si el?...lasa ca poate il vede si pe el cineva si il trimete coleg de camera cu Dinita la Pandurii...forza Lovin forza Dinitza hai panduriiiiiiiiiii
ingerash_negru
7th January 2006, 15:09
nu cred ca a zis-o in serios lumeee!!
a facut si el haz de necaz...ca vai daca pleaca capitanul nostru, va ajunge si el in primii 11!!
chiar daca ar pleca radoi nu va face el fata, trebuie tot unul valoros ca mirel!!
so nu mai sariti asa la gatul saracului baietas!
colonelu Voiculescu
7th January 2006, 18:56
Lovin + cashcaval = Croitoru (Bacau)
Thrylos
7th January 2006, 23:39
singura modalitate sa fie si el titular, este sa plece Mirel,lucru perfect adevarat.
Si radoi sa plece,se schimba tot sistemul de joc si lovin tot nu joaca titular.Cred ca lovin, falemi si tibi lung sunt cei mai slabi jucatori care au trecut pe la steaua in ultimii 8 ani (de cand urmaresc serios meciurile stelei)
Rio
8th January 2006, 00:09
Si radoi sa plece,se schimba tot sistemul de joc si lovin tot nu joaca titular.Cred ca lovin, falemi si tibi lung sunt cei mai slabi jucatori care au trecut pe la steaua in ultimii 8 ani (de cand urmaresc serios meciurile stelei)
L-ai uitat pe Mieila
george_bton
20th January 2006, 20:29
Lovin + cashcaval = Croitoru (Bacau)
da, ba da. nu e o idee rea. l-ati urmarit pe croitoru? e foarte bataios. io am jukat cu baiatul asta cand eram in liceu, pe bitum. n-avea frate nici o treab ca e bitum, sa mor. alerga cat il tinea splina si avea o mobilitate si un echilibru beton. evident ca nu e acelasi lucru cu fotbalul adevarat, dar l-am "simtit " pe pielea mea. f. imp. e f. bataios. tehnica...ati vazut si voi ca are cat ceva. si vede jocul. decat ratatul ala cu ba..ni in cap de caramarin de la poli...asta ne-ar prinde mult mai bine. cu "tata lu' scheme" asta de oli, am putea sa jukam o schema care sa presupuna un mijloc cu mirel, gaby, vasilica si para iar in min 65, in functie de rezultat sa avem alta schema cu croitoru si banel in locul lui para si vasilica. ce vremuri ar fi...
despre atza.....parerea mea (expresie consacrata), e jukator de fotbal, nu fotbalist. eu sper sa vina o zi cand sa se transforme, sa nu mai aducem alta gloaba. acum ca sergiulik seche, care il tot facea pe gigi, s-a dus pe undeva pe la fund, iar frat'su la fel, s-a diminuat si posibilitatea sa mai confunde lumea ghencea cu tarile calde si sa terizeze tot felul de papagali (cf. forum ante post).
poate gaseste meme si ceva fotbalisti si il si convinge pe gigi sa-i ia. makar un varf si un mijlocas. iar pe vasile io il vreau inapoi. atza!!!! iar am uitat de tine. apucate si tu de fotbal, tata, pls! ca avem nevoie de fotbalisti si pe banca de rezerve. ori astepti pensia?!?!
colonelu Voiculescu
28th January 2006, 13:26
Intre timp Croitoru s-a transferat la Vaslui , iar noi tot cu Lovin am ramas .
Nu zic ca e o catastrofa , dar baiatul e modest ...
Oricum , fata de altii gen Dinita , Lovin chiar joaca fotbal
KosmyN
28th January 2006, 19:48
Ce comparatii faci si tu, intre Lovin si Dinita.
Stau si ma intreb daca nici unul din penibila voastra lista nu pleaca de la Steaua, ce faceti, "intoarceti armele" sau cum? :mrgreen:
colonelu Voiculescu
29th January 2006, 09:56
Diferenta dintre Lovin si Dinita e ca primul a mai avut si meciuri mai bune
Kosmyne : eu nu am zis ca jucatorii de pe "lista rusinii " sa fie dati afara cu exceptia Dinita si Dumitru Fl !
Am sugerat ca e mai bine sa fie unii imprumutati ca sa joace , nu sa frece banca de rezerve
KosmyN
29th January 2006, 18:42
Ca sa ii poti imprumuta la alte ekipe ca ei sa joace, trebuie sa existe si alte alternative, iar momentan ei sunt alternativele.
LeGaL_1991
29th January 2006, 19:35
AS vrea sa le pun o intrebare celor care considera ca banca de rezerve :Lista rushinii Gloabe etc... Dak ai vindem cine naib4 sa pe banca si inlocuiesc titularii >>>????? venitzi voi sa ai inlocuiti??????? sau ne comparam cu Barca si tiinem pe banca jucatori ca Deco, Maxi Lopez , etc etc... e ceva normal ca cei e pe banca sa nu aiba valoare celor din teren asah ca nu`i mai facetzi gloabe etc etc..
Acum ctiticatzi-ma nu ma intereseaza !!! asta e parerea mea aia e a voastra si ar trebui sa vi-o schimbatzi sau macar nu mai insultatzi jcatorii de pe banca !!!!!!!!!!!!!
colonelu Voiculescu
3rd February 2006, 16:53
AS vrea sa le pun o intrebare celor care considera ca banca de rezerve :Lista rushinii Gloabe etc... Dak ai vindem cine naib4 sa pe banca si inlocuiesc titularii >>>?????
De Portugalia ai auzit ?
Dar de Boavista ?
Acolo , si numai acolo , sunt destui jucatori convenabili ca pret care sunt mai buni/seriosi/experimentati decit anumiti jucatori de la Steaua !
cogdao
3rd February 2006, 20:38
Acum ctiticatzi-ma nu ma intereseaza !!! asta e parerea mea aia e a voastra si ar trebui sa vi-o schimbatzi sau macar nu mai insultatzi jcatorii de pe banca !!!!!!!!!!!!!
Nu cred ca aceste insulte sunt atat de rautacioase precum par.Sunt totusi ai nostrii dar daca stiu ca nu au valoare sau pur si simplu nu POT sa faca fata la aceasta echipa,ar trebui sa isi faca bagajele si sa se duca undeva unde pot juca titulari.Nu vad de ce ar sta rezerva eterna la Steaua cand ar putea sa fie titulari la o echipa mai mica...
Se pare ca i s-a indeplinit dorinta lui Lovin,a ajuns capitan la Steaua :-))
http://www.gsp.ro/index.php?a=33527&shift=1&p=4
colonelu Voiculescu
5th February 2006, 14:00
Lovin e bun pt faza defensiva ! Amintiti-va de meciul de la Genova si nu numai !
Pe faza ofensiva insa ... nu are o treaba
tecton_sdr
11th February 2006, 21:05
lovin.....lovinho....nu-mi place jucatorul asta.punct
adriancostin83
12th February 2006, 01:30
nu am mai auzit nimik de el..ce sa intamplat...il dam..sau ce?
ww
12th February 2006, 01:53
nu am mai auzit nimik de el..ce sa intamplat...il dam..sau ce?
nu pleaca nicaieri... ramane la Steaua...
colonelu Voiculescu
12th February 2006, 11:46
Momentan ramine la Steaua !
Daca se adevereste transferul lui Cadu de la Boavista (apropo iar e laudat de presa din Portugalia ) , nu cred ca Lovin va mai avea loc la echipa !
adriancostin83
17th February 2006, 04:08
Ati auzit?...a castigat o gramada bani la pariuri....a ghicit si scorul si marcatorii Stelei de la Heerenveen....macar acolo e bun
eusunt
17th February 2006, 11:36
Ati auzit?...a castigat o gramada bani la pariuri....a ghicit si scorul si marcatorii Stelei de la Heerenveen....macar acolo e bun
Vedeti de ce nu marcheaza Lovin pai daca el a pariat pe mana lui Para ,Goian si Dica cum vroiati voi sa traga el la poarta atunci si sa dea gol?pai isi strica pariurile...hehehehe ramanea flamand...saracul de el ..ce de bani pe capul lui 10000 de la GG ..bani din pariuri ...bravo Lovine tata este buna viata de rezerva la Steaua....
MIREL6RADOI
17th February 2006, 21:38
Lovin a fost invitat la Pro Fm,bineinteles,imbracat super "smecher" acesta s-a dat in spectacol...in loc sa faca spectacol pe terenul de joc!
Pentru ce a venit a la STEAUA?Sa joace pt STEAUA,ar face bine sa-si vada de joc!Ca sa-si incunune "prestatia"sa ,la sfarsitul emisiunii i-a spus lui Daniel Niculae"rapid are cel mai tare imn"...de unde stie imnul lui rapid?O fi fost rapidist in copilarie?Lovin este constant in evolutii,atat pe teren cat si in afara lui,adica o PRESTATIE PENIBILA!
starr
17th February 2006, 21:55
MM Stoica: „Lovin poate deveni liderul Stelei”
Mihai Stoica, managerul general al formaţiei Steaua Bucureşti, consideră că Florin Lovin ar putea deveni liderul Stelei. El a adus ca argument înălţimea mijlocaşului defensiv şi tehnicitatea sa.
„Eu cred că Lovin va ajunge în curînd şi la echipa naţională”, a declarat Mihai Stoica.
Sursa : gsp
E bine k Lovin este increzator in fortele sale,la fel si conducerea echipei...acum trebuie sa si demonstreze k este un jucator valoros si k merita sa joace la Steaua...inca este tanar si poate creste dpv valoric...sper sa vorbesca mai mult pe teren.
Trepadusul Agresiv
17th February 2006, 22:00
Nu cred ca e normal sa te iei de un jucator doar pt. faptul ca a afirmat ca "rapid are cel mai tare imn" (ca fapt divers pot sa afirm ca este perfect adevarata). Si cel mai probabil l-a auzit la meciul din giulesti. Oricum imnu este foarte bine realizat.
Mihai Stoica, managerul general al formaţiei Steaua Bucureşti, consideră că Florin Lovin ar putea deveni liderul Stelei. El a adus ca argument înălţimea mijlocaşului defensiv şi tehnicitatea sa.
„Eu cred că Lovin va ajunge în curînd şi la echipa naţională”, a declarat Mihai Stoica. Gazeta
MIREL6RADOI
17th February 2006, 22:22
Lovin lider la STEAUA?hahahahahahhahahahahahaha,mai mare e probabilitatea ca maine dim la ora 7:00 un meteorit sa loveasca Pamantul.
tecton_sdr
18th February 2006, 01:06
la nationala de curling?
Thrylos
18th February 2006, 01:22
Vreau sa il completez pe mm stoica:nu numai ca va ajunge liderul stelei,dar va deveni si un simbol al stelei!poate o sa il dam afara si pe lacatus din functia de presedinte la steaua si o sa il punem pe lovin in locul lui imediat dupa ce acesta isi termina cariera de fotbalist(sau ce o fii el ca nu prea imi pare a fotbalist).Si daca toate acestea nu ajung ii facem si o statuie vizavi de cea a lui ioan becali.Si ca tot vorbim de statui as mai vrea sa adaugam langa statuia lui lovin si cateva alte statui cu fosti "lideri" ai stelei precum falemi,claudiu raducanu,sau tibi lung.
adriancostin83
18th February 2006, 02:13
Nu stiu ce a fost in capul lui mm.....liderul stelei?????....la ce.....la stat pe bara?...sau ce naiba??...cred ca a fost cea mai proasta replica a lui.......si lovin mai bine sa faca si el ceva...macar sa stearga ghete...sa nu stea dejeaba :p :p
Thrylos
18th February 2006, 03:41
foarte ciudat...mm este cunoscut pentru faptul ca se pricepe la aducerea de jucatori si antrenori,nu imi pot da seama cum a zis asa ceva.oare chiar are valoare lovin si nu a demonstrat?oare lovin e un jucator care va deveni jucator de baza la steaua?dupa parerea mea lovin e superfarza dar cand ma gandesc ca a spus mm asa ceva,ma face sa ma pun pe ganduri
Mabrick
18th February 2006, 11:15
Cred ca Mm a declarat asta ca sa-i dea mai multa incredere , sa inceapa sa dea pase in fata, sa-si asume riscuri, sa dribleze, mai are mult pan sa ajunga macar la nivelul lui Para..
khelu
18th February 2006, 11:31
>da...mi se pare si normal...si eu sincer,am incredere in Lovin, mai ales ca asa cum nu s-a prea inselat mm cu alti jucatori nu cred ca se va insela nici in cazul Lovin;)
colonelu Voiculescu
18th February 2006, 12:38
Doar nu doreati sa spuna MM despre Lovin ca e varza ! ... E normal ce a zis despre el
In alta ordine de idei ... Lovin si-a facut bine treaba de mijlocas defensiv atunci cand a jucat
Ca pe partea de constructie e cam varza ... e adevarat
Adrians
18th February 2006, 13:14
Este curios si interesant faptul ca niste pustani de 12-16 ani care lovesc tastatura cu degetele mai bine decit lovesc o minge cu piciorul,cunosc mai mult fotbal si se pricep
mai bine la jucatori decit MM Stoica.Admit faptul ca este greu de crezut ca Lovin poate sa devina simbolul Stelei,dar de aici si pina la a-i contesta valoarea este totusi o cale lunga.Este drept ca la politica si fotbal ne pricepem cam toti,dar haideti totusi
sa dam mai mult credit celor implicati total in acest fenomen.Daca Oli ca antrenor are incredere intr-un anumit jucator,daca GB isi risca niste bani cumparind un jucator,daca MM isi joaca postul acceptind un jucator,haideti sa le dam un credit total,pentru simplul motiv ca ei sint mai bine pregatiti decit noi la acest capitol.Paraschiv,Zenga Protasov,Goian sau Iacob nume contestate cind au venit la Steaua sint poate cele mai bun exemple in acest sens.
Adrians
18th February 2006, 13:18
Doar nu doreati sa spuna MM despre Lovin ca e varza ! ... E normal ce a zis despre el
In alta ordine de idei ... Lovin si-a facut bine treaba de mijlocas defensiv atunci cand a jucat
Ca pe partea de constructie e cam varza ... e adevarat
Colonele,exceptindu-l pe Dica,poti sa-mi spui un nume din primi nostri 11 jucatori despre care putem sa spunem ca are si calitati de constructor ?
colonelu Voiculescu
18th February 2006, 13:27
Cristocea ?? mai are de lucrat insa ...
Bostina ?? parca nu ... sta mai bine pe partea stinga !!
In rest ... nici unul !!
colonelu Voiculescu
18th February 2006, 13:31
Poate Bostina , dar sta mai bine pe stinga
Pe banca de rezerve e Cristocea , dar mai are de lucrat si oricum nu vad pe cine ar putea scoate din echipa !
Clujeanu`
18th February 2006, 14:03
Haideti mah nu fiti sarcastici cu MM pt ca a declarat ca Loviniho va deveni un lider la Steaua.E normal sa spuna asa pt al incuraja!
#EffecT
18th February 2006, 14:14
Haideti mah nu fiti sarcastici cu MM pt ca a declarat ca Loviniho va deveni un lider la Steaua.E normal sa spuna asa pt al incuraja!
Doar nu vroiati sa spuna ca este un jucator terminat si ca a jucat penibil in majoritatea meciurilor ..nu uitati ca s-au investit bani in acest jucator ..
MIREL6RADOI
18th February 2006, 17:01
Admit faptul ca este greu de crezut ca Lovin poate sa devina simbolul Stelei,dar de aici si pina la a-i contesta valoarea este totusi o cale lunga..
Dl.Adrians- ce argument puteti aduce in sprijinul afirmatiei conform careia Lovin e un jucator valoros?Personal,cred ca in momentul de fata nu are valoare sa joace pt STEAUA,parerea mea este fundamentata pe ceea ce vad pe teren.Valoarea ti-o demonstrezi prin fapte,in cazul de fata prin evolutii bune si f bine pe terenul de fotbal,nu?In afara de meciul Sampdoria 0 vs 0 STEAUA,meci in care l-am votat jucatorul meciului,asta ca sa nu fiu acuzat ca am "boala" pe el,nu tin minte alte evolutii prin care sa se fi remarcat acest jucator.Daca Lovin este considerat un jucator valoros,atunci ce ar trebui sa zicem de Paraschiv,jucatorul care de 2 ani de zile e vital la mijlocul terenului,sau de Ogararu,de RADOI ce sa mai zicem...
Normal,fiecare avem dreptul la o parere,va respect parerea dvs,insa de aceasta data nu o pot si impartasii.
LUPTA STEAUA! :yes:
Dani@Steaua4ever
18th February 2006, 17:15
dak ajunge Lovinho la nationala ami iau tricou cu numele lui...dar io zik k asa ceva este imposibil si k in vara va pleca de la noi:)
Adrians
18th February 2006, 23:04
Dl.Adrians- ce argument puteti aduce in sprijinul afirmatiei conform careia Lovin e un jucator valoros?Personal,cred ca in momentul de fata nu are valoare sa joace pt STEAUA,parerea mea este fundamentata pe ceea ce vad pe teren.Valoarea ti-o demonstrezi prin fapte,in cazul de fata prin evolutii bune si f bine pe terenul de fotbal,nu?In afara de meciul Sampdoria 0 vs 0 STEAUA,meci in care l-am votat jucatorul meciului,asta ca sa nu fiu acuzat ca am "boala" pe el,nu tin minte alte evolutii prin care sa se fi remarcat acest jucator.Daca Lovin este considerat un jucator valoros,atunci ce ar trebui sa zicem de Paraschiv,jucatorul care de 2 ani de zile e vital la mijlocul terenului,sau de Ogararu,de RADOI ce sa mai zicem...
Normal,fiecare avem dreptul la o parere,va respect parerea dvs,insa de aceasta data nu o pot si impartasii.
LUPTA STEAUA! :yes:
Mirele,uite cum vad eu lucrurile :
- MM si in special Oli,sint profesionsiti si ei vad un fotbalist cu alti ochi decit ii vezi tu sau eu.Daca Oli a spus ca se bazeaza pe Lovin inseamna ca acest jucator are valoare si eu ii dau credit lui Oli.Daca Oli incerca sa se contreze cu mine pe tarimul meu de activitate,atunci cu siguranta il trimiteam la plimbare pt.ca aici eu ii sint superior.Am vazut destui fotbalisti la viata mea iar cu Iordanescu,Stefanescu,Hajdu,Cristache ( Dumnezeu sa-l ierte ) sau Deheleanu am jucat fotbal pe rupte in liceu ( eu la zi,ei la seral ),dar sincer iti spun ca in ce-l priveste pe Lovin,inca nu pot sa ma pronunt si ii dau credit total lui Oli.
- Lovin nu are jocuri in picioare.La inceputul turului,pina la titularizarea lui Goian,a facut citeva meciuri bune si era pe o linie ascendenta.Trecerea pe banca de rezerve l-a tras inapoi.Poate ca cel mai bun exemplu,in oglinda este tocmai Goian,omul ce l-a "facut" rezerva.Un jucator nu poate sa creasca fara meciuri in picioare si acest lucru este valabil atit pt.Lovin cit si pt.Cristea, Oprita sau Cristocea.Ramine ca Oli sa reusesca sa gasesca calea de a-i aduce la nivelul titularilor.
- prin Para,mi-ai ridicat o minge la fileu.Sper ca iti aduci aminte de meciul cu Dinamo Kiev cind ziaristii si suporterii l-au luat in suturi.Antrenorii si conducerea de atunci au avut incredere in el si rezultatele se vad.
- ma intristeaza si mi se pare intr-un fel imoral,ca niste pustani sau pustoaice ce nu au ajuns macar la virsta majoratului si care au lovit tastatura mai mult decit o minge de fotbal,sa-si permita sa-i critice pe cei din conducere.Hai sa fim putin mai seriosi si sa ne vedem lungul nasului.Trebuie sa incepem sa vedem Steaua ca o firma privata,in care cei din conducere au tot interesul ca ea sa mearga bina pentru ca in cele din urma sa-si poata recupera banii investitit.
Thrylos
19th February 2006, 00:32
chiar daca mm si oli au dreptate si lovin este un jucator bun,nu vi se pare putin ca nu prea se potriveste mai deloc la stilul de joc al echipei?vreau sa spun ca cei 2 mijlocasi mai defensivi ai stelei,mirel si paraschiv pot sa se transforme imediat in mijlocasi mai ofensivi in timp ce lovin sufera foarte mult la capitolul "joc ofensiv".Poate va deveni un mijlocas defensiv bun dar nu pot sa mi-l imaginez pe lovin jucand putin mai ofensiv,asa cum se comporta titularii nostri carora se chinuie el sa le ia locul.Pur si simplu accest lucru nu se gaseste in stilul lui de joc.Mie personal mi se pare ce stilul lui de joc e aproape identic cu cel al lui falemi,jucator care stim cu totii ce sfarsit a avut.
FATAluiMIREL6RADOI
19th February 2006, 01:22
Declaratia lui MM mi s`a parut...putin..cam...visatoare..A avur dreptate cand a zis ca Lovin este jucator bun..dar..ca sa fie lider la Steaua..mai areee...sunt alti jucatori mai buni inaintea lui si care sunt de ceva timp la echipa noastra
MIREL6RADOI
19th February 2006, 11:23
Dl Adrians: Para in comparatie cu Lovin,a rasplatit increderea lui MM si a antrenorilor care au antrenat STEAUA(piti,olaroiu,zenga,protasov)prin evolutii bune si f bune pe teren.Din pacate Lovin nu profita de ocaziile care i se ivesc,la fel cum ziceam de Cristea,Lovin trebuie sa profite de orice minut jucat pt STEAUA pt a demonstra ca e un jucator de STEAUA.
Fie ca eu sa gresesc si dvs sa aveti dreptate,insa pana acum "dreptatea" e de partea mea...
LUPTA STEAUA!
Andrei4Steaua
21st April 2006, 18:15
Se pare ca Oli va conta pe Lovin in locul lui Paraschiv in returul de la BORO din cauza asta postez aici ca TREBUIE SA JOACE CA UN JUCATOR PROFESIONIST ... SA SI MARCHEZE PENTRU CA SINCER ASTA SIMT CA VA DA UN GOL .. HAI LOVIN ca doar nu vrei sa ma faci sa regret ca atunci cand mi-am luat tricou cu Steaua numele de pe spate l-am ales sa fie Lovin :D
ZIZOU
21st April 2006, 20:18
Lovinho ar trebui sa il inlocuesca cu succes pe Paraschiv,deoarece in ultimul timp joaca destul de bine.
dan_fuica
21st April 2006, 20:43
e o presiune enorma pe umerii lui....sa speram ca va confirma ultimele jocuri bune pe care le-a facut.
LoMax8
22nd April 2006, 00:56
Lovinho isi va demonstra valoarea in meciul cu Boro...am incredere in el!!!
Ana712
23rd April 2006, 00:24
Lovinho vedetinho n-a facut un meci tocmai rau azi cu Farul...mi-a placut!
Se vede totusi lipsa de experienta;am speranta ca in returul cu Boro va demonstra ca are valoare de Steaua ;)
#EffecT
23rd April 2006, 13:06
Lovinho s-a miscat bine aseara ...s-a zbatut mult ,a reusit cateva recuperari utile ...trage destul de bine de la distanta ..pacat ca nu reuseste sa dea pase decisive asa cum de multe ori o facea in trecut Munteanu ..mai are mult de lucrat
sorin_g
23rd April 2006, 14:02
Oricum, nu e cu nimic mai prejos decat Paraschiv acolo. A facut un meci remarcabil aseara si sper sa repete figura si joi in Anglia.
Kingpin
23rd April 2006, 14:09
daca i se va da incredere si el isi va continua forma buna, din sezonul urmator cred cal vom vedea titular in locul lui paraschiv.(doar o opinie de a mea)
Trybalus
23rd April 2006, 14:43
Lovinho s-a miscat bine aseara ...s-a zbatut mult ,a reusit cateva recuperari utile ...trage destul de bine de la distanta ..pacat ca nu reuseste sa dea pase decisive asa cum de multe ori o facea in trecut Munteanu ..mai are mult de lucrat
Ba terminati.. Lovin a fost varza aseara.. nu mi-a placut deloc jocul lui. Sutul ala ratat.. si alte faze .. nici fizic de fotbalist nu are.. parca e un cocostarc.
Sper sa nu fie titular joi.
eli.
23rd April 2006, 14:50
varza ? daca pt tine evolutia lui Lovin este "varza" ce sa mai spunem de ceilalti ? radoi-"muratura" Nicolita-"panarama" app pe cine ai baga tu in locul lui Paraschiv joi ?
Trybalus
23rd April 2006, 15:53
varza ? daca pt tine evolutia lui Lovin este "varza" ce sa mai spunem de ceilalti ? radoi-"muratura" Nicolita-"panarama" app pe cine ai baga tu in locul lui Paraschiv joi ?
Cristocea in locul lui Para . Oprita in locul lui Banel . Dica si Cristea varfuri
ingerash_negru
23rd April 2006, 16:45
daca i se va da incredere si el isi va continua forma buna, din sezonul urmator cred cal vom vedea titular in locul lui paraschiv.(doar o opinie de a mea)
heeeey ce te iei de para???
lovin a mai crescut fata de anul trecut, ca rezerva e bun...dar sa ii ia locul lui paraschiv?? neaaaah...
#EffecT
23rd April 2006, 18:54
Ba terminati.. Lovin a fost varza aseara.. nu mi-a placut deloc jocul lui. Sutul ala ratat.. si alte faze .. nici fizic de fotbalist nu are.. parca e un cocostarc.
Sper sa nu fie titular joi.
Sigur te-ai uitat la meci aseara?
Adrians
23rd April 2006, 19:10
Cristocea in locul lui Para . Oprita in locul lui Banel . Dica si Cristea varfuri
Tu ai idee pe ce posturi joaca Para,Lovin si Cristocea ? Daca esti sigur ca Para poate sa fie inlocuit de Cristocea la inchidere inseamna ca ai stofa de mare antrenor.
dargo
23rd April 2006, 19:28
Mey oameni buni Cristocea n-are cum sa joace milocas central in locul lui Paraschiv... Lovin e singura varianta.
Lovin e mijlocas defensiv, Cristocea ofensiv. Tactica Stelei cere pe postul lui Para un mijlocas defensiv. Tactica nu se schimba de la un meci la altul si chiar daca se schimba nu ne putem permite sa jucam cu Vasilica mijlocas central.
Trybalus
23rd April 2006, 19:50
Tu ai idee pe ce posturi joaca Para,Lovin si Cristocea ? Daca esti sigur ca Para poate sa fie inlocuit de Cristocea la inchidere inseamna ca ai stofa de mare antrenor.
Mai omule la inchidere e si Radoi.. in momentul de fatza Radoi e un fel de playmaker la noi.. in meciul de joi ar putea sa joace el la inchidere si Cristocea sa faca jocul.
Eu prefer jocul mai ofensiv.. fiecare vede jocul si tactica in felul sau.
daby
23rd April 2006, 20:12
Lovin a inceput sa joace f bine... cred ca il va inlocui f bine pe Para si Boro ;)
dargo
23rd April 2006, 20:19
Mai omule la inchidere e si Radoi.. in momentul de fatza Radoi e un fel de playmaker la noi.. in meciul de joi ar putea sa joace el la inchidere si Cristocea sa faca jocul.
Eu prefer jocul mai ofensiv.. fiecare vede jocul si tactica in felul sau.
1. Cristocea nu poate fi coordonator la Steaua.
2. Daca tu vezi jocul ofensiv nu insemna ca, avandu-l pe Lovin in teren, vom juca mai defensiv.
3. nu poti schimba tactica atat de drastic atat de brusc.
4. Sunt de acord ca Lovin nu e cel mai stralucit jucator, si s-ar putea chiar sa joace extrem de prost joi, dar o sa vezi ca tot Steaua o sa se califice.
Trybalus
23rd April 2006, 20:35
Gata ma.. nu are voie omul sa isi exprime o opinie ca sariti pe el. Nu-mi place Lovin si punct.
Cristocea nu poate fi coordonator la Steaua?! Dar cine poate sa fie? Radoi?
Ai dreptate in final.. sa joace cine vreti voi.. dar sa ne calificam.
dan_fuica
23rd April 2006, 20:36
Lovin arata ca vrea sa devina un jucator mare, dar mai are de muncit....sper sa faca un meci bun joi.
dargo
23rd April 2006, 21:03
Gata ma.. nu are voie omul sa isi exprime o opinie ca sariti pe el. Nu-mi place Lovin si punct.
Cristocea nu poate fi coordonator la Steaua?! Dar cine poate sa fie? Radoi?
Ai dreptate in final.. sa joace cine vreti voi.. dar sa ne calificam.
Lovin, asa cum e el, e singura solutie.
Si da, Cristocea nu poate fi coordonator. Radoi? Dovada ca poate.
Si apropo, nu a sarit nimeni pe tine, ci doar s-au exprimat niste contra-opinii.
ZIZOU
23rd April 2006, 22:57
Ar putea prinde si el o zi buna joi.
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.