View Full Version : Sorin Paraschiv
stelist
20th September 2005, 21:20
Sorin Paraschiv
http://img237.imageshack.us/img237/8568/22paraschivsorin9sm.jpg
s0me1
20th September 2005, 21:23
Imi place de Sorin cum joaca. A fost bun in meciul cu Dinamo insa mai are niste evolutii de iti vine sa te dai cu capul de pereti. Una peste alta in campionatul trecut a avut evolutii bune chiar daca a inscris o singura data ( dak nu cumva ma insala memoria ). Sa aiba evolutii mai bune sezonul acesta si sa aduca 23-ul in Ghencea.
Paraschiv.Sorin@steauafc.com[/email]
Oare verifica cineva aceste e-mail-uri ( in general ale jucatorilor ) ?
ANTIDINAMO
21st September 2005, 09:30
Para a fost cam iesit din forma dar isi revine el si ne va bucura cu evolutii din ce in ce mai bune !
colonelu Voiculescu
21st September 2005, 11:14
Sper si eu ca isi va reveni cat mai repede si ca va fi un jucator constant - lucru esential la un mijlocas defensiv
Xsi0
21st September 2005, 11:18
omul pe care se bazeaza steaua la mijloc
ANTIDINAMO
21st September 2005, 11:32
xo esti din ce in ce mai tare ! dupa tine Para e un fel de z.zidane ?!
Adrians
21st September 2005, 12:12
Un alt jucator crescut de noi.De la jucatorul care se bloca fizic acum 4-5 ani,a ajuns
carausul de la mijlocul terenului.Pentru daruirea de care da dovada nu ii poti reprosa prea multe nici atunci cind joaca mai slab.MM Stoica a avut mare dreptate cind a spus ca este peste Plesan,un jucator mult prea mediatizat pentru care era sa ne pacalim daca se platea milionul de parai.Pacat insa ca nu este doar cu 10 cm mai inalt.
MIREL6RADOI
21st September 2005, 12:18
xo esti din ce in ce mai tare ! dupa tine Para e un fel de z.zidane ?!
Dl antidinamo,pe dvs nimic nu va multumeste...evolutiile lui RADOI,Ogararu,Para...ce va multumeste pe dvs?Sunteti multumit de pers dvs?
Paraschiv este un jucator vital pt STEAUA!Impreuna cu RADOI fac un cuplu extraordinar la mijlocul terenului!!
ANTIDINAMO
21st September 2005, 12:30
m6r hai sa nu discutam care este mai STELIST ?
in aprecierea unui jucator trebuie sa fim realisti chiar daca joaca la STEAUA !
Radoi este un jucator exponential pt STEAUA si de ce nu pt Romania . dar a gresit domne - sa nu ne ferim sa o spunem - cu rrapid si cu rosenborgii !
Oga & Para sa fim cinstiti si sa recunoastem ca au inceput mai greu si pana acum joaca mai slab ca anul trecut !
chiar daca sunt jucatorii STELEI nu trebuie sa fim orbiti de idolatrie fata de ei sau de ura fata de cei care incearca sa fie corecti si ponderati in aprecieri !
MIREL6RADOI
21st September 2005, 12:36
m6r hai sa nu discutam care este mai STELIST ?
in aprecierea unui jucator trebuie sa fim realisti chiar daca joaca la STEAUA !
Radoi este un jucator exponential pt STEAUA si de ce nu pt Romania . dar a gresit domne - sa nu ne ferim sa o spunem - cu rrapid si cu rosenborgii !
Oga & Para sa fim cinstiti si sa recunoastem ca au inceput mai greu si pana acum joaca mai slab ca anul trecut !
chiar daca sunt jucatorii STELEI nu trebuie sa fim orbiti de idolatrie fata de ei sau de ura fata de cei care incearca sa fie corecti si ponderati in aprecieri !
Dl antidinamo,eu cand vb despre un jucator..vb doar despre evolutia de pe teren..Ogararu,Hamu,RADOI,Paraschiv,Ghionea,Iacob si oarecum Dica...sunt cei mai constanti in randament.Parerea mea...Daca dvs spuneti despre unul din jucatorii de mai sus,ca sunt in afara din forma..atc ce sa mai zicem de Oprita,Cristea? :whistling
ANTIDINAMO
21st September 2005, 12:45
eu am sustinut pe site ca Andrei Cristea este cea mai mare teapa luata de gg aka vulturu ' .
am propus sa-l dam la schimb la Bacau pt Croitoru .
au sarit toti ca e tanar, ca-si revine ,alea -alea !
Cristea e jucator gen Dica care nu pune osul !
slava domnului ca Dica da goluri .
despre Oprita am spus ca vine dupa accidentare agravata din cauza lui vitor pitigoi !
sincer im doresc sa-si revina , dar este clar ca ii este frica sa puna piciorul in joc !
nu uita ca am propus aducerea lui Tilinca la schimb cu Dumitru !
#EffecT
21st September 2005, 12:55
Sorin Paraschiv este un jucator vital pentru steaua la mijlocul terenului,si vad ca treptat isi revine la forma lui buna,din pacate nu are un concurent serios pe postul lui si asta il dezavantajeaza din cauza faptului ca are postul asigurat in echipa indiferent de evolutia lui de pe teren, cert este ca la meciul cu Dinamo a fost cel mai bun de pe teren,si mi-a adus aminte de porecla lui "Tigrul"
bicolor
21st September 2005, 12:58
Cristea e jucator gen Dica care nu pune osul !
slava domnului ca Dica da goluri .
ce replici aveti!!! cica dica nu pune osul. daca ai fi fost pe stadion la meciul cu dinamo ai fi vazut cat a alergat dica in prima repriza, cat de sus a facut pressing si cate mingi a recuperat. mi se pare ciudata atitudinea asta a voastra sa nu uitati sau sa iertati ceva de care dica tb iertat de mult timp. si sa nu il vedeti jucatorul meciului doar ptr ca un fundas a dat gol, ceea ce e un pic anormal, dar goian e cel mai inalt si e normal sa vina la cornere in careu. asta era offtopic, dar chiar m-am saturat sa tot aud critici la adresa lui dica, cand in acest inceput de camp e unul dintre cei mai buni jucatori ai nostri.
acum ontopic: paraschiv mi se pare cel mai slab om al nostru si asta nu doar in sezonul asta, ci si in returul camp trecut. baiatul asta chiar nu stie ce sa faca cu mingea, se pierde cand o are la picior si vrea sa scape cat mai repede de ea. iar asta e un minus clar in jocul nostru ptr ca el are si un rol imp la mij terenului. iar faptul ca nu a ajuns sa fie injurat cum a fost dica sezonul trecut (chiar daca dica s-a dovedit a fi imp in castigarea titlului) se datoreaza doar trecutului lui la steaua, ca e crescut de noi, deci stelist:). sper din tot sufletul sa isi revina ptr ca postul lui chiar nu e acoperit.
ANTIDINAMO
21st September 2005, 13:05
bicoloro eu l-am folosit pe Nicu drept etalon pt Cristea . Dica imi place si mie mult pt ca foloseste si mintea cand joaca ! apropos sa nu uit tu ai numarat cate pase gresite a dat Nicu in meciul cu dinamue ? iti spun eu 19 bucati !
4steaua
21st September 2005, 13:05
bai fratilor,para e copilul stelei si incepe sa-si revina!!in primele meciuri intr-adevar a jucat f slab,ca un ametit vroia sa scape de minge si pierdea f multe baloane,noroc cu lovin care recupera tot ce pierdea el!!!
dar acum si-a revenit,in meciul cu dinamo a jucat mult mai bine,dar tot a fost cam ametit!!!
eu cred ca paraschiv isi va reveni cat de curand
anti doar 19 pase gresite???in repr a doua dica si oprita au pierdut toate baloanele:((
MIREL6RADOI
21st September 2005, 13:11
acum ontopic: paraschiv mi se pare cel mai slab om al nostru si asta nu doar in sezonul asta, ci si in returul camp trecut. baiatul asta chiar nu stie ce sa faca cu mingea, se pierde cand o are la picior si vrea sa scape cat mai repede de ea. iar asta e un minus clar in jocul nostru ptr ca el are si un rol imp la mij terenului. iar faptul ca nu a ajuns sa fie injurat cum a fost dica sezonul trecut (chiar daca dica s-a dovedit a fi imp in castigarea titlului) se datoreaza doar trecutului lui la steaua, ca e crescut de noi, deci stelist:). sper din tot sufletul sa isi revina ptr ca postul lui chiar nu e acoperit.
bicolor,PARA cel mai slab?Doamne,te consideram una dintre persoanele care au habar de fotbal....Cum poti zice ca e cel mai slab?Probabil urmaresti doar ce face Dica pe teren si nu vezi cat de imp e Para la mijloc!Para e Pele in comparatie cu Lovin :mrgreen: Paraschiv in comparatie cu Dica al tau....in sfarsit.Dica are momente in care crezi ca nici nu e pe teren....dispare din joc.
bai fratilor,para e copilul stelei si incepe sa-si revina!!in primele meciuri intr-adevar a jucat f slab,ca un ametit vroia sa scape de minge si pierdea f multe baloane,noroc cu lovin care recupera tot ce pierdea el!!!
dar acum si-a revenit,in meciul cu dinamo a jucat mult mai bine,dar tot a fost cam ametit!!!
eu cred ca paraschiv isi va reveni cat de curand
anti doar 19 pase gresite???in repr a doua dica si oprita au pierdut toate baloanele:((
Sa-si revina?lol Paraschiv e unul dintre cei mai constanti in evolutii..pana l-a pus pe RADOI langa el..ducea greul mijlocului,pt ca Lovin...e caz de targa!Monica,noroc cu lovin?Lovin joaca de 1 an la STEAUA...cate meciuri mai Doamne ajuta a avul lovin?2-3?lovin dupa 2-3 mec bune...a revenit la forma initiala=caz de targa.
bicolor
21st September 2005, 13:11
bai fratilor,para e copilul stelei si incepe sa-si revina!!
uite asta nu pot intelege. si daca e copilul stelei, ce? daca nu gresesc dica a semnat cu noi fiind sub contract cu fratii becali, deci si el ar tb apreciat ptr asta.
cat despre alea 19 pase gresite ce mai pot zice. ideea e ca ar tb vazute si lucrurile bune facute de dica nu numai cele rele. si chiar cred ca dica a facut mai multe bune. a, si pe cand dica joaca, sa zicem chiar daca nu cred asta, doar o repriza, paraschiv nu joaca deloc.
@MIREL6RADOI- chiar cred ca e cel mai slab, si in plus lovin nici nu e titular meci de meci. am vazut ca si tu ai o slabiciune ptr para, cum am si eu ptr dica, pe care tin sa te linistesc nu il urmaresc tot meciul. iar de pe stad se vede altfel decat la tv jocul (si asta nu o zic cu rautate, da mai poti vedea si ce fac cei care nu au mingea)
ms ptr apreciere :-*
bicolor
21st September 2005, 13:15
@MIREL6RADOI- chiar cred ca e cel mai slab, si in plus lovin nici nu e titular meci de meci. am vazut ca si tu ai o slabiciune ptr para, cum am si eu ptr dica, pe care tin sa te linistesc nu il urmaresc tot meciul. iar de pe stad se vede altfel decat la tv jocul (si asta nu o zic cu rautate, da mai poti vedea si ce fac cei care nu au mingea)
ms ptr apreciere :-*
#EffecT
21st September 2005, 13:34
Dica a dat 19 pase gresite?? vad ca nu zice nimeni de golul superb pe care l-a marcat ,si cum l-a umilit pe Gaev,cred ca asta ar trebui remarcat la Dica sangele rece pe care il are in fata portii
4steaua
21st September 2005, 13:44
da,m6r para a avut cateva meciuri bune in care nu se regasea deloc pe teren,insa acum se pare ca-si revine!!!se pare ca toti joaca altfel cu radoi langa,mai ales para si ghionea,cand il au langa pe radoi joaca cam fara greseala!!!
nu zic de lovin ca-mi sariti in cap,dar lovin a dus greul la mijloc cateva meciuri bune pt ca para se uita la cer,la stele,el recupera cele mai multe mingii!!din pacate iar a prins un con de umbra si si-a iesit din mana,dar eu inca pariez pe el ;)
ANTIDINAMO
21st September 2005, 14:34
4steaua tu combati pe threadu-ul cu Para si astia il injura pe Lovin la greu pe thread-ul lui ! te astept ca nu mai fac fata .....trag din toate partile ....
MIREL6RADOI
21st September 2005, 16:11
da,m6r para a avut cateva meciuri bune in care nu se regasea deloc pe teren,insa acum se pare ca-si revine!!!se pare ca toti joaca altfel cu radoi langa,mai ales para si ghionea,cand il au langa pe radoi joaca cam fara greseala!!!
nu zic de lovin ca-mi sariti in cap,dar lovin a dus greul la mijloc cateva meciuri bune pt ca para se uita la cer,la stele,el recupera cele mai multe mingii!!din pacate iar a prins un con de umbra si si-a iesit din mana,dar eu inca pariez pe el ;)
Protasov nu-l punea pe RADOI la mijloc daca lovin dadea rezultate extraordinare! :yes: PARA RULLEZ!:)
4steaua
21st September 2005, 16:14
deci dani,am zis si eu ca lovin merge prost acum!!!!!
Danna
21st September 2005, 22:49
Para... returul trecut a fost foarte obosit shi de asta a avut nishte prestatzii mai slabe... lol... inainte lumea`l contesta, shi acum il ridica`n slavi... marfa :)) Tipic... noi. De la un timp joaca foarte bine... shi sper sa continue asha... avem nevoie de un mijloc puternic. Sper sa`i iasa unul din shuturile alea pe care le tot incearca pe poarta :D Hai Para!
MIREL6RADOI
22nd September 2005, 10:27
Para... returul trecut a fost foarte obosit shi de asta a avut nishte prestatzii mai slabe... lol... inainte lumea`l contesta, shi acum il ridica`n slavi... marfa :)) Tipic... noi. De la un timp joaca foarte bine... shi sper sa continue asha... avem nevoie de un mijloc puternic. Sper sa`i iasa unul din shuturile alea pe care le tot incearca pe poarta :D Hai Para!
Para spre diferenta de cristea al tau chiar joaca fotbal..poate faci ceva :coffee:
MIREL6RADOI
22nd September 2005, 10:28
Para spre diferenta de cristea al tau chiar joaca fotbal..poate faci ceva miraculos cu cristea sa mai marcheze si el...ceva mai des decat 1 gol la 4 luni :coffee:
Ciprian Bojan
22nd September 2005, 10:37
xo esti din ce in ce mai tare ! dupa tine Para e un fel de z.zidane ?!Nu face Para multe, da' le face bine!!!. Poate e mai discret si mai putin creativ! Lovin, pe acelasi post, cu calitati fizice mai bune are dorinta de a fi creativ da' nu poate! Nu zic de Para ca-i genial, dar acopera bine terenul pe flancuri cand fundasii laterali pleaca la plimbarici! parerea mea! :coffee:
colonelu Voiculescu
22nd September 2005, 19:53
Fata de alte "raritati" de prin Ghencea , Paraschiv e jucator !!!
dargo
22nd September 2005, 22:59
Paraschiv e unul dintre putinii mijlocas la inchidere care au treaba cu sportul asta din Romania. Pai pe langa el mai sunt Margaritescu, Ov.Petre, Plesan, Paul Codrea...
Voi sa decideti...
Danna
22nd September 2005, 23:23
Para spre diferenta de cristea al tau chiar joaca fotbal..poate faci ceva miraculos cu cristea sa mai marcheze si el...ceva mai des decat 1 gol la 4 luni
Sincer... suferi? :blink: De ce tot aduci subiectul Cristea? Aici se discuta despre Sorin Paraschiv... Am facut shi eu o remarca la adresa acelor suporteri care acum ceva timp spuneau ca Para n`are fatza de Steaua (te simtzi? ca nu mai shtiu... shi n`am timp sa caut :mrgreen:, da` nu conteaza)... shi acum... Para`n sus shi`n jos... ma rog... e mai bine ca lumea sa`shi dea seama mai tarziu decat niciodata de valoarea unui jucator... nu pot spune nimik fara sa faci un comentariu "de rau"? C`mon... :coffee: (pls nu`mi raspunde... sa nu continuam offtopicul pe forum :bye: )
MIREL6RADOI
22nd September 2005, 23:48
Sincer... suferi? :blink: De ce tot aduci subiectul Cristea? Aici se discuta despre Sorin Paraschiv... Am facut shi eu o remarca la adresa acelor suporteri care acum ceva timp spuneau ca Para n`are fatza de Steaua (te simtzi? ca nu mai shtiu... shi n`am timp sa caut :mrgreen:, da` nu conteaza)... shi acum... Para`n sus shi`n jos... ma rog... e mai bine ca lumea sa`shi dea seama mai tarziu decat niciodata de valoarea unui jucator... nu pot spune nimik fara sa faci un comentariu "de rau"? C`mon... :coffee: (pls nu`mi raspunde... sa nu continuam offtopicul pe forum :bye: )
Cum as putea sa nu iti raspund?!Intrebare cand vb despre un jucator?La ce te uiti?La...
Danna
22nd September 2005, 23:54
... cum joaca :mrgreen: Ultrasule... tare te crezi "peste" restul... ai o parere extraordinara despre tine... :naughty: "Nenea" :mrgreen: Ra55u, admin ori altcineva... shtergetzi aceste mesaje offtopic :bye:
MIREL6RADOI
22nd September 2005, 23:57
Dc sa stearga moderatorii?Nu stii sa stergi propriu mesaj?Doar ai luat capacitatea...cum ai luat,asta e alta poveste:)
stelist
23rd September 2005, 00:56
M6R - daca doresti sa postezi un mesaj numai pentru a avea ce sterge, te sfatuiesc sa folosesti cu incredere functia de "PM" a forumului...daca vrei ceva mai interactiv ai la dispozitie irc, msn mess, ym, aol etc.
@toti - Vreau sa anunt toti membrii forumului ca SE VOR da banari temporare pentru mesaje offtopic.
Nu uitati de ce intrati pe acest forum.(asta in cazul in care v-ati inscris pentru a discuta despre STEAUA).
Multi se plangeau de calitatea sitului, ca nu este de nivelul multimii de suporteri, ca suntem cei mai multi s.a.m.d....Pai fratilor dar daca intra un om sa vada ce discuta suporterii STELISTI si in peste 50% din mesaje vede retete de "varza"...asta ce mai inseamna?
Personal va rog, daca aveti pretentii...incercati sa dovediti si putin respect si responsabilitate.
Pe cei care nu sunt de acord sau vor sa dezbata problema, ii rog sa trimita pm.
Am postat aici pentru ca este unul dintre threadurile care incep sa deraieze.
Cele bune!
MIREL6RADOI
23rd September 2005, 01:09
Ban pt offtopic-asta da noutate:)Rassu,avem voie sa face comparatie intre 2 jucatori?:)
daby
24th September 2005, 13:42
este adevarat ca a trecut printr-o faza proasta dar sia revenit....avem nevoie de Para...
http://img297.imageshack.us/img297/6590/sorinparaschiv8pq.jpg (http://imageshack.us)
1999-2000 Steaua Bucureşti 3A 1 0
2000-2001 Steaua Bucureşti 1A 23 2
2001-2002 Steaua Bucureşti 4A 19 0
2002-2003 Steaua Bucureşti 2A 24 1
2003-2004 Steaua Bucureşti 2A 20 4
2004-2005 Steaua Bucureşti 1A 26 1
2005-2006 Steaua Bucureşti A
'Matches
Divizia A 113 matches - 8 goals
'European Cups (18 matches - 2 goals)
2001-2002 UEFA Champions League 4 matches 0 goals
2001-2002 UEFA Cup 2 matches 0 goals
2003-2004 UEFA Cup 4 matches 0 goals
2004-2005 UEFA Cup 8 matches 2 goals
'National team - 2 matches - 0 goals (first match: 8.9.2004: Andorra - Romania 1-5)
2004 Andorra, Armenia
korkom
24th September 2005, 16:07
Sorin Paraschiv chiar joaca fotbal.....
Fata cu coasa
25th September 2005, 02:29
Para sia revenit complet ..e unul din jucatorii Stelei care ar merita sa fie urmarit pt o eventuala convocare al echipa nationala...
Crys
25th September 2005, 05:29
Recupereaza foarte multe mingi la centrul terenului!
ANTIDINAMO
30th September 2005, 12:09
Para a alergat aseara pana la sufocare ...
a fost unul din cei mai buni din teren .
colonelu Voiculescu
30th September 2005, 12:52
Para sia revenit complet ..e unul din jucatorii Stelei care ar merita sa fie urmarit pt o eventuala convocare al echipa nationala...
Cat e Piturca la Nationala, care face echipa in functie de SMS-urile primite de la Ciobane Becali de la Dinamue , Para nu are nici o sansa in fata lui Plesan
star_girl
30th September 2005, 13:00
Paraschiv e in forma si cu chef de joc, cel putin asa pare. Deocamdata e jucator vital pt Steaua!
ANTIDINAMO
30th September 2005, 14:17
colonele pitigoiul a primit deja sms de la ciobanni becali pt javra olteana !
pacat de Para ca pitigoiul l-a promovat !
korkom
30th September 2005, 16:24
Victor Piturca nu incepea nici un meci fara Paraschiv cat timp a fost antrenor al Stelei...
Acum se pare ca banii primeaza valorii.
Fratii Becali stiu de ce.....
Felix
1st October 2005, 15:58
A jucat bine Paraschiv,în meciul cu Valerenga de la Constanţa
MEREL_STEUA
2nd October 2005, 11:53
PARA e un jucator de echipa nationala...joaca foarte bine la centru..recupereaza foarte multe mingi :yup:
ANTIDINAMO
3rd October 2005, 09:44
Para nu va fi selectionat ! in schimb va veni la lot maldarasanu si plesan javara olteana
Bel_Ami
6th October 2005, 12:06
Para rules. Cine spune ca merge prost sa isi aminteasca de faptul ca in 8 meciuri a marcat 3 goluri......unul de 3 puncte cu bacaul. Asta e mult pentru un mijlocas defensiv. Stiti cate goluri a dat Gattuso de cand e la Milan? 2 in 5 sezoane. Para e de nationala, si veti vedea ca dupa retragerea lui Munti el va fi omul in jurul caruia se va construi echipa nationala la mijlocul terenului. Dupa mine, Para e peste campionatul nostru si in 2 sezoane il vad titular la o echipa de gen Udinese sau Sampdoria. Ce bine mi-ar parea ca peste 3 ani mijlocul lui Juve sa inceapa de la Paraschiv. FORZA STEAUA, FORZA JUVE! Doar asta conteaza in fotbal.
ww
7th October 2005, 15:36
"parutza"(asa cum ii zicea neaga) e jucatorul meu preferat... a avut o perioada mai grea dar sper sa-si fi revenit... de fapt se vede ca creste de la meci al meci...
oricum mie mi-a placut si cand juca pe partea dreapta... facea treaba si acolo...
ce imi place la el e ca el e gata sa-si dea sangele pe teren pt binele echipei (mi-a ramas intiparita in minte faza cand a fost lovit in meciul de la valencia)...
daby
10th October 2005, 22:39
in momentul asta nu vad daca cineva mai are motiv sal critice...acum are pofta de goluri si el
PS : Piti a avut in ultima vreme rezultate bune la nationala...
daby
11th October 2005, 01:58
Para e crescut in Ghencea..nu ?
Danna
11th October 2005, 21:53
Daca ai fi citit numarul 7 al revistei SUPORTER STEAUA ai fi shtiut ca el este, "alaturi de George Ogararu, singurul produs <<suta la suta>> stelist din actualul lot". La ce conteaza asta, daby?
FATAluiMIREL6RADOI
12th October 2005, 02:01
Para e un jucator la locul lui..care iubeste echipa Steaua si suporterii acesteia...mie imi place cum joaca,dar sunt altii jucatori la Steaua care joaca mult mai bine decat el ( in afara de Mirel...bineinzeles )
ANTIDINAMO
21st October 2005, 10:53
ati vazut ce bine a inceput sa joace Para de cand il are pe Mirel langa el ?
cu francezii aseara a bagat materiale la greu .....
ioana20
21st October 2005, 11:04
da este adevarat, dar ce jucator nu joaca mai bine cand il are alaturi de el pe Mirel Radoi?! aseara si Para dar mai ales Radoi au jucat super la mijloc, chiar si Munti l-a remarcat pe Mirel:D
Felix
21st October 2005, 15:43
A jucat bine Paraschiv,s-o ţină tot aşa!
anya-germany
1st November 2005, 15:17
steua e acolo unde ii este locul
eli.
1st November 2005, 16:25
anya da unde ii este locul stelei ?
yansen
2nd November 2005, 17:10
Jucatorul ce a umplut golul lasat de Dorinel. Alearga mult, recupereaza mingi si paseaza eficient. Alaturi de Radoi formeaza cel mai bun cuplu de mijlocasi centrali din campionat. A crescut enorm in ultima vreme, insa intotdeauna este loc si de mai bine.
Clujeanu`
11th November 2005, 18:07
Foarte agresiv in joc (in sensul bun al cuvantului).In meciul cu dinamue si-a dat viata pe teren mai ceva ca ferguson de la everton.
ioana20
22nd November 2005, 22:04
Paraschiv va juca cu Jiul
Mijlocasul Stelei, Sorin Paraschiv, va juca in meciul cu Jiul, din deplasare, din etapa
a XIV - a. Accidentat in amicalul Romaniei cu Nigeria, cind a fost accidentat la un deget, Para a intrat de marti in programul normal al echipei. Medicul "ros-albastrilor", Radu Paligora, a declarat pentru Total Sport FM ca "Para" va fi in primul 11 al Stelei, daca acesta nu se va accidenta.
Ana712
22nd November 2005, 23:33
Daca joaca si Paraschiv in meciul cu Jiul ne-am scos!
Foarte util echipei acest jucator!Imi place atitudinea lui pe teren desi uneori este cam lenes(asta cam pe la sfaristul meciului,ex:returul cu Rosenborg)si ii lipseste conditia fizica(nimeni nu este perfect)in rest nu am ce sa ii reprosez..
Mai si marcheaza!!!! :yup:
Bravo Para!
#EffecT
23rd November 2005, 11:59
Mijlocaşul de travaliu Sorin Paraschiv a absentat în ultimul meci de campionat, de duminică seara, cu Sportul Studenţesc. El se accidentase în partida cu Nigeria, de miercurea trecută, când a fost călcat pe o unghie de un adversar. “Nu am putut să mă încalţ trei zile la rând. Am umblat numai în papuci”, ne-a dezvăluit “Para”. De ieri după-amiază a revenit la antrenamente, s-a pregătit normal alături de colegii săi şi va fi apt până la ora meciului cu Jiul, de sâmbătă. “Azi m-am antrenat cu o gheată mai mare, iar în curând voi reveni la încălţăminte normală. Cu siguranţă voi fi pe teren la Petroşani”, a încheiat Paraschiv. Astfel, roş-albaştrii vor reveni la cea mai bună formulă în care au jucat până acum, meciul cu “minerii” fiind practic un ultim test înaintea partidei cu Halmstad, de săptămâna viitoare, care este hotărâtoare în calificarea din primăvara europeană.
Gone
23rd November 2005, 14:38
Paraschiv a crescut mult. Nu mai e jucatorul care murea dupa 30 de min in meciul cu Dinamo Kiev. Dar...am avut jucatori mai buni pe acest post de care ne-am despartit prea repede. Mie Lincar imi parea mai bun decat Paraschiv.
kpr4x
4th December 2005, 20:12
sa ati fie rusine pentru cum ti`ai batut joc de o munca de jumatate de sezon .. rusine rusine ..rusine .. nesimtitule
atitudine de neprofesionist
uite ce ai facut .. egal pe Ghencea de la ultima clasata din cauza ta ..
dargo
4th December 2005, 20:43
E regretabil gestul lui Paraschiv si desi probabil ca nu a vrut sa iasa ce a iesit, tot nu are nici o scuza. Insa tocmai de atitudini de genul asta nu avem nevoie. Nu suntem Poli Iasi sau vreo alta echipa sa injuram jucatorii proprii. A gresit, va plati si va avea sansa sa se revanseze.
mir_emmy2148
4th December 2005, 21:18
sa ati fie rusine pentru cum ti`ai batut joc de o munca de jumatate de sezon .. rusine rusine ..rusine .. nesimtitule
atitudine de neprofesionist :offtopic:
ce mhey??????doar k a facut atata chestie??????so what???ala o sa-si revina pana so marita(ata dak nu e maritat)...si crede-ma nu cred k u puteai sa joci ma bn in locul lui...il faci u nesimtit,si fa-k cum vrei..ashea aputut el sa actioneze at..fara sa gandeasca...si totusi nu cre k a facut intentionat...ashea k...http://www.steauafc.ro/forum/newreply.php?do=newreply&p=140853#
Off Topic
cr(:)s_tina13
4th December 2005, 21:19
nu cred k e cazul sa reactionam..asa...s-a intamplat...a fost un act nesportiv din partea..lui...dar e cklar k nu a vrut sa-i dea cu cramponul in fata :neutral:
trebuie sustinut..nu huiduit...iar pt ce s-a intamplat p teren dupa iesirea..lui....nu este el vinovat :sad:
Ana712
4th December 2005, 21:21
Pe meritat rosul lui Para,nu se simtea el bine daca nu lua cartonas azi,din pacate a fost rosu.
Cu el in teren castigam 100%
s0me1
4th December 2005, 21:23
http://img.photobucket.com/albums/v620/nanoeast/fuck.gif
Danna
4th December 2005, 21:29
Mama ce reactzie... nush care e nesimtzitul aici, asha ca no comment :slap:
Sa fim serioshi... n`a fost un gest intentzionat... cum a spus dargo... a greshit, a platit... shi cine mai shtie? Oricui i se mai intampla... shi nush de unde atata sigurantza "Daca era in teren cashtigam 100%" Hai nu zau? Asha a fost sa fie... bine ca a fost un egal, pana la urma, deshi nu ne gandeam la un alt rezultat inafara de victorie :crazy:
Ana712
4th December 2005, 21:39
shi nush de unde atata sigurantza "Daca era in teren cashtigam 100%" Hai nu zau?
Vad ca ai chef de cearta..ma rezum sa iti spun doar ca daca Para nu lua rosu
ne pastram avantajul,nu pierdeam pase,nu se emotiona Khamu,vasluienii ajungeau mai greu aproape de poarta noastra,ne reuseau combinatiile,aveam mai mult posesia mingii..abilitatile unui mijlocas de valoare sa simt cand acesta nu este pe teren!!!(s-a vazut si in supercupa)..daca tu nu iti dai seama de ce poate sa faca Para,atunci asta numai e problema mea.
Mabrick
4th December 2005, 21:47
dup iesirea lui para s-a dus totu naibii!!
Danna
4th December 2005, 21:58
Vai Doamne... suferi? Tzi se pare ca ii contest acum calitatzile lui Para sau ce? Relax fato... life is pink... Daduseshi in cartzi inaintea meciului de erai 100% sigura ca (,) cu Para in teren nu pierdeam. La scurt timp a fost scos shi Frunza de la Vaslui, asha ca echilibrul de fortze era egal, oarecum. A fost inevitabil acel cartonash roshu.
Daca shi parca se plimbau intr`o barca. Ne tot dam cu presupusul cand nu e cazul. :bye:
Ana712
4th December 2005, 22:06
Vai Doamne... suferi? Tzi se pare ca ii contest acum calitatzile lui Para sau ce? Relax fato... life is pink... Daduseshi in cartzi inaintea meciului de erai 100% sigura ca (,) cu Para in teren nu pierdeam. La scurt timp a fost scos shi Frunza de la Vaslui, asha ca echilibrul de fortze era egal, oarecum. A fost inevitabil acel cartonash roshu.
Daca shi parca se plimbau intr`o barca. Ne tot dam cu presupusul cand nu e cazul. :bye:
Nu sunt sufar,ba chiar deloc.Posibil ai observat ca in momentul in care s-a restabilit egalitatea numerica pe teren am marcat nu(imediat dupa ce a fost eliminat Frunza a marcat Bostina.)?Un jucator in minus face diferenta
aris-din-zalau
4th December 2005, 23:20
Paraschiv este 50% vinovat ca am pierdut Campionatul, a fost un gest iresponsabil din partea lui, care ne-a costat titlul de Campioana de toamna, sper ca traditzia sa nu se repete si sa nu ne coste si titlul de primavara, fiindca atunci acest gest va conta mai mult decat toate lucrurile bune facute pt. Steaua pana in acest moment... :(
oricum, capul sus Para, alaturi de echipa in orice clipa (adica si la bine, dar mai ales si la rau) !!!
Sarbatori fericite Para !!!
korkom
5th December 2005, 00:51
Paraschiv , azi ai demonstrat ca nu ai mentalitate de jucator profesionist!!!
Ce iti trebuia intrarea aia criminala la mijlocul terenului, cand echipa conducea cu 1-0 chiar nu pot sa imi explic?
Asta e acum ...mergem mai departe!
bicolor
5th December 2005, 01:28
Sarbatori fericite Para !!!
il mai vedem pe para si in meciul de la berlin si ii poti ura dupa.
eu sunt sigura ca nu a vrut sa intre asa rau, dar era si terenul f prost. nu am pierdut nimic, ptr ca nu cred ca se da vreun trofeu ptr campionana de toamna, asa ca nu vad de ce dramatizati atat. nu ai cum, dupa un accident din asta, sa uiti tot sezonul bun pe care l-a avut paraschiv.
KosmyN
5th December 2005, 02:55
Cu siguranta ca gestul lui Para nu a fost intentionat. Terenul i-a jucat o festa piciorului de sprijin si asta a fost.
S-a vazut clar pe fata lui ca intentia a lipsit.
Mai penal mi s-a parut arbitrul. Dai galben si dupa aia revii si dai rosu......eu nu am mai ponemit asa ceva in viata mea....
Bun, interventia e de rosu, dar dak dai galben las-o asa.
In UCL, unu de la Rosenborg a plecat acasa cu piciorul facut tandari, iar adversarul a primit galben....arbitrul a judecat faza dupa gravitatea faultului nu dupa consecinte.
Capul sus Para !!!
ioana20
5th December 2005, 03:14
comentatorii de la national tv ziceau ca n-au mai vazut asa ceva de la eliminarea lui Laca in meciul cu Bacaul; ca cica si atunci arbitrul a dat initial galben, dar vazand starea bacauanului a revenit asupra deciziei si a dat rosu (recunosc ca nu stiu nimic despre acea faza, adica am auzit de ea atunci la momentul respectiv dar ca nu eram atat de interesata de fotbal)
Suntem alaturi de tine,Tigrule!
adriancostin83
5th December 2005, 03:47
paraschive nui nimic ca azi nuai prins o zi buna :ermm: o sati revii tu((((sper)))) :pray:
KosmyN
5th December 2005, 03:54
comentatorii de la national tv ziceau ca n-au mai vazut asa ceva de la eliminarea lui Laca in meciul cu Bacaul; ca cica si atunci arbitrul a dat initial galben, dar vazand starea bacauanului a revenit asupra deciziei si a dat rosu (recunosc ca nu stiu nimic despre acea faza, adica am auzit de ea atunci la momentul respectiv dar ca nu eram atat de interesata de fotbal)
Suntem alaturi de tine,Tigrule!
Lacatus a primit atunci direct rosu, dar tot asa dupa o ezitare a arbitrului.
Wholigan
5th December 2005, 05:23
Cred ca sunt de acord cu modul de acordare al cartonasului rosu pentru Para, pacat ca ne-a stricat tot jocul faza aia. Eu ash fi dat roshu direct daca eram arbitrul, si cred ca initial a zis ca nu l-a atins Para pe vasluian, si ca ala simuleaza. Apoi cand a vazut ca sange din apa nu se face, i-a aratat lu' 22 cartonasul rosu, meritat. Idem meritat la Goian, idem meritat penalty, fazele decisive nu trebuie imputate arbitrului.
aris-din-zalau
5th December 2005, 13:44
il mai vedem pe para si in meciul de la berlin si ii poti ura dupa.
eu sunt sigura ca nu a vrut sa intre asa rau, dar era si terenul f prost. nu am pierdut nimic, ptr ca nu cred ca se da vreun trofeu ptr campionana de toamna, asa ca nu vad de ce dramatizati atat. nu ai cum, dupa un accident din asta, sa uiti tot sezonul bun pe care l-a avut paraschiv.
intr-adevar nu este asha important cine e Campioana de toamna, insa in ultimii ani mereu cine a fost Campioana de toamna a fost si de primavara si de aceea era important sa iesim noi ca sa fim in regula si cu statisticile, dar sa dea Domnul ca de aceasta data statistica sa nu mai fie la fel si noi s-o detronam pe dinamo in retur !!!
starr
5th December 2005, 22:28
din pacate atat Para,cat si ceilalti jucatori au comis erori grave in acest meci,greseli nepermise unor profesionisti k ei...Protasov a avut dreptate...in meciul cu Vasluiul,Steaua a facut greseli care se fac intr-un intreg campionat
faza e k Steaua a avut iar f multe ocazii,mai ales in 1 repriza si,nu a reusit sa inscrie decat o data :( :( ...asta e adevarata dezamagire dupa meciul acesta,k si dupa altele(de ex dinamo :@ )
acum trebuie sa fim alaturi de baieti,k niste suporteri adevarati si,sa speram k traditia campioanei de toamna va fi iar stricata de Steaua,asa cum am facut si in '98(parca)
adriancostin83
6th December 2005, 02:46
stai ma ca nu reactionam asa cu jucatotii nostri (daca vrei injurai pe alti ca nam nimic in potriva) :yes: pt.ca ar trebuii sa ii respectam pentru ce fac pentru echpa noasatra. :innocent:
starr
8th December 2005, 22:29
Paraschiv, suspendat o etapă şi amendat
Comisia de Disciplină a FRF a decis astăzi suspendarea pentru o etapă şi amendarea cu 56 de euro a jucătorului stelist Sorin Paraschiv, care la meciul Steaua - FC Vaslui, 2-2, din etapa a 15-a, i-a spart capul fotbalistului echipei oaspete, Ionuţ Badea
Sursa : gsp
p4link
8th December 2005, 22:34
Se vede ca am votat cu Sandu..doar o etapa suspendare.Uhhh am scapat ieftin.
adriancostin83
9th December 2005, 00:16
Comisia de Disciplină a FRF a decis astăzi suspendarea pentru o etapă şi amendarea cu 56 de euro a jucătorului stelist Sorin Paraschiv, care la meciul Steaua - FC Vaslui, 2-2, din etapa a 15-a, i-a spart capul fotbalistului echipei oaspete, Ionuţ Badea
totusi e pacat pentru ca sorin nu cred ca avut intentie,cat despre aia 56 de euro sunt un mic fleac pt el
h1911
10th December 2005, 00:17
Traiasca Mircea Sandu! :D
bad_boy_20
23rd December 2005, 23:14
Da,SORIN este un jucator valoros pe care i-l merita la echipa noastra STEAUA,ar fi o pierdere mare daca STEAUA l-ar vinde pe PARA,dar sper sa nu se intample asa ceva
red_blue_demon
23rd December 2005, 23:16
AAAlllllooooo! Ce va venit si cu vanzarea lui Para?Unde ati mai auzit chestia asta?Pai ce facem ne dam toata echipa acum cand avem de gand sa facem furori in Europa?
bad_boy_20
23rd December 2005, 23:16
Atentie,sa Nu Vinde-ti Nici Un Jucator In Iarna,putem Castiga Cupa Uefa Anul Acesta
red_blue_demon
23rd December 2005, 23:20
Asta este spiritul de Craciun!Nu ne vindeti jucatorii!
Nu o sa castigam cupa UEFA dar putem sa ne calificam in grupele UCL.
PASTRATI ECHIPA INTACTA! ADUCETI NOI JUCATORI!
dan_fuica
23rd December 2005, 23:33
de unde si prostia asta mai?chiar nu am auzit nici cel mai mic zvon despre asta.
red_blue_demon
23rd December 2005, 23:36
Nici yo nu stiu nimic despre vanzarea lui Para da nu stiu de ce a scris bad_boy_20 de vanzarea lui.Asta ne-ar mai trebui.Si asa stam cu sufletul la gura sperand k nu pleaca nimeni si o sa vina jucatori noi.
stelist_ultras
4th January 2006, 21:58
Mirel Radoi Este Idolul Meu Si As Vrea Sa-l Intreb Daca In Vreun Nike(magazin)se Gaseste Tricoul Inscriptionat Cu Stema Cupei Uefa, Dar Si Cu Numele Lui Pe Spate
Ana712
4th January 2006, 23:33
Mirel Radoi Este Idolul Meu Si As Vrea Sa-l Intreb Daca In Vreun Nike(magazin)se Gaseste Tricoul Inscriptionat Cu Stema Cupei Uefa, Dar Si Cu Numele Lui Pe Spate
Esti offtopic,oricum cu numele lui lipit pe spate in nici un caz nu gasesti la Nike..iti pui tu numele daca tii musai(mie asa mi-au spus vanzatorii)...
Ontopic:Para e un jucator indiscutabil necesar Stelei;imi place ff mult cum joaca dar uneori imi displace caracterul:nu se lasa pana nu ia el un cartonas rosu.. :(
ultra-s-teaua
15th January 2006, 11:41
para e un jucator esential pt mijlocul stelei...se bate pt fiecare minge si da dovada de o indarjire pe care nu multi o au...pt el nici o minge nu e pierduta si face tot posibilul sa ajute echipe...keep up the good work sorine
suporter_steaua06
19th January 2006, 19:31
salut alll toata echipa e buna :*: :*: ;)
Felix
15th February 2006, 23:37
Bravo, Paraschiv pentru golul 3 din meciul Heerenveen-Steaua 1-3!
P-I-C-002
15th February 2006, 23:38
:wallbash: >>>Bine mai omule ai facut niste romani fericiti cu golul tau!!>> :wallbash:
ioana20
15th February 2006, 23:39
si nu numai pentru gol, azi a facut un meci f bun
pinky
15th February 2006, 23:41
[para a aratat azi ca si-a mai revenit a recuperat destul de mult iar executia golului a fost superba si a si restabilit ordinea in ekipa!bv para tot asa...scuzele mele:Peram ametita de fericire:D
balteanu_marius
15th February 2006, 23:45
a fost golul 2...dar nu asta conteaza:Dci ca para a aratat azi ca si-a mai revenit a recuperat destul de mult iar executia golului a fost superba si a si restabilit ordinea in ekipa!bv para tot asa
a fost golu 3...dar nu conteaza;) golu 2 a fst cel al lui Goian
HandyDandy
15th February 2006, 23:45
a fost golul 2...dar nu asta conteaza:Dci ca para a aratat azi ca si-a mai revenit a recuperat destul de mult iar executia golului a fost superba si a si restabilit ordinea in ekipa!bv para tot asa
mey para a dat golul 3 si goian golul 2
Danna
16th February 2006, 16:25
De mult vroia Para sa inscrie... a incercat pana i`a ieshit :naughty: Bravo Sorine! Foarte bun jocul facut de el aseara shi putem sta mai linishtitzi la adapostul a doua goluri diferentza... nu imi faceam prea multe probleme nici inainte de partida, da` dupa 1-0 pentru olandezi... m`au trecut ceva fiori. Bine ca s`a terminat totul ok :D
colonelu Voiculescu
16th February 2006, 20:27
Goian si cu Para au fost cei mai buni de pe teren !!
Felicitari !!
bicolor
18th February 2006, 15:54
Memoria şi memoriile
Radu Paraschivescu
Sorin Paraschiv e un fotbalist cu ţinere de minte. Lucrul ăsta se vede din felul cum şi-a sondat trecutul, extrăgînd de acolo lecţii folositoare, cu valoare perenă. Una dintre ele este o imagine dureroasă, care pe alţii poate că i-ar fi însoţit chinuitor, grăbindu-le blazarea şi eşecul. E vorba de meciul de cupe europene cu Dinamo Kiev din Ghencea, cînd după douăzeci de minute de alergat pe lîngă umbra cîtorva vlăjgani ucraineni, Paraschiv a rămas fără aer. Sufocat de adversar, el a fost trecut pe bancă de antrenor (Piţurcă, pare-mi-se) şi şi-a prins capul în palme. Avea obraji învăpăiaţi de ruşine şi gura potopită de amărăciunea înfrîngerii. A doua lecţie a venit sub forma unui refren transformat repejor în laitmotiv. Expeditor: Cosmin Olăroiu la primul mandat stelist. Destinatar: toată echipa şi în mod special cei cu genunchii atraşi de gravitaţie. Mai ţineţi minte? "Atitudine şi agresivitate", aşa suna reţeta prescrisă de Olăroiu ca leac împotriva resemnării mediocre. Paraschiv a stocat sloganul în memorie şi a văzut în el temeiul revenirii.
De atunci a trecut ceva vreme. Paraschiv a suferit o metamorfoză salutară, împins din spate de ambiţia personală şi de încurajările lui Mihai Stoica, simpatizantul lui declarat. Aschimodia devitalizată de acum cîţiva ani a păşit în categoria furnicilor musculoase. Paraschiv a început să robotească ritmic şi productiv, fără grijă pentru plămîni şi proviziile de oxigen. Capcana anonimatului a fost demontată fără grabă şi din ea a ieşit la lumină un mijlocaş pe care şpagatul în noroi îl împlineşte mai mult decît răsfăţul monden. Spre fericirea şi lauda lui, Paraschiv nu va prinde coperta revistelor lucioase şi nu va număra perechile de bikini ale manechinelor care i-au trecut prin pat. Omul are alte rosturi. Miercuri seară, veselia publicului olandez a fost curentată scurt şi fatal tocmai fiindcă Paraschiv şi-a pus la treabă memoria. Cu faţa la huidumele lui Heerenveen şi cu gîndul la atleţii lui Dinamo Kiev, el a scos din joben pasa decisivă pentru Dică şi a calmat lucrurile prin şutul de la golul trei. Cursa lui spre banca Stelei şi spre Mihai Stoica închide cercul demonstraţiei şi ne spune că investiţia de încredere valorează uneori mai mult decît prima de joc.
Picanteria meciului cu Heerenveen mi s-a părut însă alta. La un moment dat, Paraschiv a cîştigat un duel la cap cu un olandez evident mai înalt. Corolarul acestui succes de o secundă este că învinsul a fost nimeni altul decît Bosvelt, cel care ironizase Steaua declarînd că nu mai poate dormi de frica ei. Cît de subtil se plătesc alunecările nesăbuite, mi-am spus în clipa aceea. Nici unui olandez nu-i stă bine cînd persiflează. De la Erasmus la Neeskens şi de la Rembrandt la Rijkaard, Olanda a strălucit prin seriozitate, simţul proporţiilor şi metodă. Nici măcar geniul nu a virat vreodată spre comic în istoria acestui neam condamnat de geografie să trăiască sub nivelul mării. Ironia batavă e un lucru la fel de inadecvat ca umorul mongol sau romantismul croat. Premisa esenţială a naufragiului e alegerea greşită a mijloacelor de expresie, lucru pe care l-a aflat şi Bosvelt acum cîteva zile. Dacă Paraschiv şi Bosvelt îşi vor scrie vreodată memoriile, meciul de miercuri n-ar trebui să lipsească din cuprins. Iar dacă mijlocaşul Stelei va dori să răspundă peste ani ironicului său adversar, el poate împrumuta un panseu din arhiva lui Mark Twain: "Olandeza este mai degrabă o boală a gîtului decît o limbă".
gsp.ro
f bun articol. intr-adevar paraschiv e preferatul lui mm, si se pare ca stia mm ce stia...mult timp nu mi-a placut para, ptr simplul motiv ca nu facea mai nimic, nici nu il vedeai pe teren, dar daca o sa faca acelasi joc bun din meciul cu heerenveen, o sa imi schimb parerea...
KosmyN
20th March 2006, 01:38
La antena1, MM a declarat ca in afara lui Iacob ("care este mutilat"), Para a suferit o interventie chirurgicala la urekea dreapta.
Prezenta lui la meciu cu poli aek, este deci pusa sub semnul intrebarii
adriancostin83
20th March 2006, 08:15
Ce se aude cu Nicolita......a reusit sa joace pana la sfarsit...dar..cat de grava e accidentarea..e serioasa?
ZIZOU
21st March 2006, 16:47
Astazi in gsp.scrie ca Paraschiv este OK si va putea juca in meciul cu Poli.Doamne ajuta sa joace si bine.
Trybalus
9th April 2006, 23:59
In meciul din seara asta Paraschiv aducea cu un pusti de 7 ani care plange ca alt pusti nu-l lasa in pace.Parca a suferit o cadere nervoasa pe bune. La orice fault, la orice decizie impotriva noastra el facea o fatza si plangea.. sau incerca sa-si rupa tricoul.
Degeaba am ajuns in semifinala Cupei Uefa deoarece n-a invatat nimic.El a vazut la jucatorii de la Betis sau de la Lens comportament asemanator?
Comportamentul si "figuratia" lui Paraschiv au redat exact jocul nostru.. unul neputincios.
aris-din-zalau
10th April 2006, 00:27
La antena1, MM a declarat ca in afara lui Iacob ("care este mutilat"), Para a suferit o interventie chirurgicala la urekea dreapta.
Prezenta lui la meciu cu poli aek, este deci pusa sub semnul intrebarii
ai grija, ca am jucat cu Poli Aek acu` 2 etape, acuma jucam cu Poli Iasi... ;)
Qoss
10th April 2006, 00:30
Aris uite-te la data postarii. ;)
KosmyN
10th April 2006, 03:25
Stim cu totii ca Para e mai emotiv de felul lui.
Chiar ma uitam pe final k la fiecare faza avea dintii inclestati, oare i s-au administrat calmante dupa meci pt ai desclesta dintii ?!? :naughty:
ZIZOU
10th April 2006, 09:09
Is niste tarani aia de la dinamo.Si la Radoi i-a rupt alexa cativa dinti.
aris-din-zalau
10th April 2006, 15:01
In meciul din seara asta Paraschiv aducea cu un pusti de 7 ani care plange ca alt pusti nu-l lasa in pace.Parca a suferit o cadere nervoasa pe bune. La orice fault, la orice decizie impotriva noastra el facea o fatza si plangea.. sau incerca sa-si rupa tricoul.
Degeaba am ajuns in semifinala Cupei Uefa deoarece n-a invatat nimic.El a vazut la jucatorii de la Betis sau de la Lens comportament asemanator?
Comportamentul si "figuratia" lui Paraschiv au redat exact jocul nostru.. unul neputincios.
lasa-l mah ca asta e fotbalist tare, baga spaima in adversari numai din felul in care se uita si asta e f. bine, mai ales cand facem presing :yup:
Kingpin
10th April 2006, 15:13
para e pitbull
ia facut semn la un dinamovist sa taca si ala sa facut mic...
imi place determinarea lui
ZIZOU
11th April 2006, 16:38
Se pare ca para va fi enajat in meciul de maine.Sa speram ca lovinho va face un meci bun.
colonelu Voiculescu
11th April 2006, 18:10
Pai lipseste Radoi . Lovin intra in locul lui ! In locul lui Para cine sa intre ?
LoMax8
11th April 2006, 18:36
Poate joaca Cristocea titular chiar dak el e mijlocas central, poate ofensiv, iar para e defensiv...merita incercat.
ZIZOU
11th April 2006, 19:22
Pai lipseste Radoi . Lovin intra in locul lui ! In locul lui Para cine sa intre ?
Cristocea.Sunt sanse mari ca Para sa fie menajat.Oricum vom invinge si cu rezervele.
Ana712
12th April 2006, 00:22
Poate joaca Cristocea titular chiar dak el e mijlocas central, poate ofensiv, iar para e defensiv...merita incercat.
Cristocea poate sa joace pe mai multe posturi..nu cred ca trebuie sa ne facem mari griji in privinta lui! :fotbal: Iar lui Para, chiar nu am ce sa ii reprosez,doar cumulul de cartonase galbene/rosii(La meciul cu Vaslui chiar nu era necesar..)
Important este ca baietii sa nu fie obositi! :sad:
Qoss
12th April 2006, 17:01
Cristocea.Sunt sanse mari ca Para sa fie menajat.Oricum vom invinge si cu rezervele.
Care rezerve? Mai stii care sunt rezerve si care titulari?
ZIZOU
12th April 2006, 18:34
Care rezerve? Mai stii care sunt rezerve si care titulari?
Astazi vor fi menajati mai multi dintre titulari.S-ar putea Goian,Dica,Paraschiv+Radoi si Ogararu sunt suspendati.
Lukas
14th April 2006, 10:23
Sorin Paraschiv şi-a cumpărat o super-maşină de teren!
El şi-a achiziţionat un super-automobil 4x4, Audi Q7, model 2006. Motorul cu injecţie directă cu o forţa de 350 de cai-putere. Maşina începe de la un preţ de 60.000$.
miki_stelista
14th April 2006, 11:14
Are bani baiatu'....Dupa atatea calificari, macar atata sa-si permita si ei....
ZIZOU
14th April 2006, 12:49
Pai la cati bani ia din prime,plus contract nu ma mir ca si-a luat masina cu 60.000$.
colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:03
Para trece printr-o forma proasta in ultima vreme
Sa speram ca isi revine ca e nevoie de el la capacitate maxima pt asaltul final in campionat !!!
eli.
14th April 2006, 19:34
voiculescu in meciul cu poli iasi a jucat bine.. nu prea am vazut sa fie intro forma proasta
colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:36
a jucat bine pe dracu
pase la adversar garla si pase inainte ioc
colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:38
bine pe dracu
pase la adversar garla
A jucat Lovin mult mai bine ca el , lucru remarcat de majoritatea celor care se pricep la fenomen
aris-din-zalau
14th April 2006, 19:41
Para trece printr-o forma proasta in ultima vreme
Sa speram ca isi revine ca e nevoie de el la capacitate maxima pt asaltul final in campionat !!!
mie nu mi se pare ca trece, ash zice ca joaca destul de bine, in ultimele meciuri chiar mi s-a parut agresiv, in sensul bun al cuvantului :yup:
colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:44
Si atunci cum se face ca mai toti (de la Dinu pina la Vochin ) zic ca Para trece printr-o forma proasta ??
aris-din-zalau
14th April 2006, 19:48
nu stiu ce zic altzii, dar mie mi se pare ca joaca bine, poate acuma ca are si mashina asta, va incepe sa ishi revina complet :yup:
colonelu Voiculescu
14th April 2006, 19:50
Doar nu intra cu masina pe teren ...
Poate ca vacanta data de Oli ii va mai detensiona pe jucatori
Nu cred ca sunt obositi fizic cat psihic !
aris-din-zalau
14th April 2006, 19:55
nu, dar il poate face sa-si recapete fortza si energia pierduta in meciurile anterioare, ca sa nu mai umble pe jos, eventual sa nu faca luxatzie la mana, daca schimba prea repede vitezele... :hmm:
Mabrick
30th April 2006, 02:17
Comform gsp Steaua pregăteşte un schimb cu Dinamo Kiev: Paraschiv contra Cernat plus 800.000 de dolari.
Nu se poate asa ceva, repet NU SE POATE ASA CEVA ..Para sa nu cumva sa faca greseala vietii sa plece in tzara nimanui , este cel mai bun mijlocas din lotul stelei si jucatorul care atunci cand a fost in teren Steaua a obtinut cele mai bune rezultate..mai bine sa-l dea pe Lovin gratis..Florin Cernat este un jucator terminat gen Catalin Munteanu ..am zis....protestez VEHEMENT
KosmyN
30th April 2006, 02:44
Hai sa nu incepem sa credem toate zvonurile de prin ziare.
In primul rand nu cred k ar accepta Para asa ceva
aris-din-zalau
30th April 2006, 10:47
Comform gsp Steaua pregăteşte un schimb cu Dinamo Kiev: Paraschiv contra Cernat plus 800.000 de dolari.
Nu se poate asa ceva, repet NU SE POATE ASA CEVA ..Para sa nu cumva sa faca greseala vietii sa plece in tzara nimanui , este cel mai bun mijlocas din lotul stelei si jucatorul care atunci cand a fost in teren Steaua a obtinut cele mai bune rezultate..mai bine sa-l dea pe Lovin gratis..Florin Cernat este un jucator terminat gen Catalin Munteanu ..am zis....protestez VEHEMENT
da, intr-adevar asa este, am citit si eu articolul, dar nu stiu daca e cea mai buna mutare si nu stiu cat de adevarata este aceasta infomatzie, dar daca Cernat isi revine la cea mai una forma posibila, ar putea fi el creierul de care avem nevoie la mijlocul terenului :yup:
ZIZOU
30th April 2006, 11:46
Nu cred ce scriu astia de la gsp.
adriancostin83
30th April 2006, 12:06
Oricum...eu zic ca Para e mai bun ca Cernat
miki_stelista
30th April 2006, 13:35
Nu prea cred ca pleaca (nici) Paraschiv. De cate ori au zis ceva cei de la gsp, nu prea s-a implinit. Asa ca...
JustMe
30th April 2006, 13:59
Parashiv nu e mai bun ca Cernat. In plus nici nu poti sa ii compari pentru ca unul joaca mijlocas efensiv iar unul ofensiv. In plus daca jj aduce un alt mijlocas defensiv atunci e o afacere buna.
ingerash_negru
30th April 2006, 14:04
Nuuuuuuuuuuu, nu nu nu nu nu nu nu!! Sa nu mi-l ia pe sorin!!! :grr:
Io il prefer de n ori mai mult pe Para decat pe Cernat!! De ce sa ne apucam acum sa dam jucatorii??
Parq vroiam sa jucam in CL??
Avem o echipa valoroasa, nu tre sa-i vindem!
uvi
30th April 2006, 14:17
eu zic ca ar fi o afacere buna:D cernat si 800 000 pt para, daca ar fi asa cum zice gsp...dar nu prea cred eu zvonurile astea de prin ziare
aris-din-zalau
30th April 2006, 14:28
oricum, l-as dori pe Cernat, insa nu mi se pare ca cel dat ar trebui sa fie Paraschiv, mai bine dam 1.000.000 direct pt. Cernat si il pastram si Pe Para :yup:
Ana712
30th April 2006, 14:51
Nuuuuuuuuuuu, nu nu nu nu nu nu nu!! Sa nu mi-l ia pe sorin!!! :grr:
Io il prefer de n ori mai mult pe Para decat pe Cernat!! De ce sa ne apucam acum sa dam jucatorii??
Parq vroiam sa jucam in CL??
Avem o echipa valoroasa, nu tre sa-i vindem!
Din nou avem aceeasi parerea....Nu cred ca are sens sa il dam pe Para doar de dragul esecului cu Boro..Cernat nu cred ca este de Steaua,cum ar veni doar amabalajul e bun,continutul este expirat(vezi la potai: Danciulescu,C.Munteanu etc)..in conlcuzie nu sunt de acord cu plecarea lui Para :(
Chat cu Sorin Paraschiv, la 14,30!!
2006-06-09 11:55:00
Sorin Paraschiv va fi astăzi, pe chat-ul stelisti.ro, de la ora 14,30. Despre el, managerul Stelei Mihai Stoica spunea că a cîştigat mai multe titluri de campion decît Rapidul.
ZIZOU
10th June 2006, 00:52
Paraschiv: "Nu am nicio oferta"
Prezent pe chatul stelisti.ro , Sorin Paraschiv s-a referit si la posibila despartire de Steaua. "Momentan nu am nicio oferta, dar daca ar fi sa plec, mi-ar placea sa joc in Italia. Oricum, daca ar trebui sa aleg intre bani si performanta, as pleca doar pentru bani, pentru ca performanta este destul de greu de atins. Cu siguranta nu voi juca la alta echipa in Romania si cu atat mai putin la Dinamo sau Rapid."
eli.
10th June 2006, 00:54
Paraschiv: "Nu am nicio oferta"
Prezent pe chatul stelisti.ro , Sorin Paraschiv s-a referit si la posibila despartire de Steaua. "Momentan nu am nicio oferta, dar daca ar fi sa plec, mi-ar placea sa joc in Italia. Oricum, daca ar trebui sa aleg intre bani si performanta, as pleca doar pentru bani, pentru ca performanta este destul de greu de atins. Cu siguranta nu voi juca la alta echipa in Romania si cu atat mai putin la Dinamo sau Rapid."
ori inteleg eu prost dar din declaratia asta reiese ca Para va pleca de la Steaua pt bani daca va pleca ?
gianini
10th June 2006, 11:43
tigrul si-a facut datoria.
dar nu trebuie lasat sa plece pt ca avem mare nevoie de el in continuare.
sorin_g
2nd August 2006, 16:57
1. Merita el banderola de capitan?
2. Este de neinlocuit in primul 11? Avem nevoie de 2 inchizatori?
Ce spuneti?
bicolor
2nd August 2006, 17:13
1. Nu. Banderola o merita Dica.
2. Nu.
In sfarsit mai sta si el pe banca de la inceputul meciului, ca m-am saturat de un jucator in minus pe teren. Para nu face mai nimic, iar acum, cu lipsa lui Radoi se vede f clar lucrul asta.
sorin_g
2nd August 2006, 17:34
Se tot spune ca recupereaza multe mingi. Ok, sa zicem, insa merita ca unul care recupereaza mingi (si intre noi fie vorba pierde poate 80% din ele) sa ia locul unui om de constructie? Eu cred ca mai degraba postul sau scade din eficacitatea echipei, cel putin in unele meciuri, cand sta degeaba pe teren.
ingerash_negru
3rd August 2006, 01:38
:grr:
Acum ce v-a picat pe Para??
In primul rand a stat azi pe banca pt. ca avea cartonas galben si nu din alte motive!!
Cum adik e un jucator in minus pe teren, k nu face nimic??
Chiar trebuie mereu sa gasiti unul pe care sa-l criticati??
Sorin_g ... cand a pierdut el 80% din mingii?? ha?
Si io zic ca e f. bine k e el capitan! Isi face treaba bine, nu am de ce sa ma plang! E dupa Radoi cel mai bun pt. acest rol!
Dica e jucatorul meu preferat, dar nu-l vad io un capitan mai bun k Para! El e acolo in fata f. istet si are mereu acel ceva si idei bune si da goluri! Dar sa motiveze o echipa intreaga, sa traga o echipa dupa el???
Asta o face numai Mirel, dar si Para ii tine locul f. frumos!
:yes:
Nu inteleg discutia asta...Oli l-a ales pe Para fiidca merita si gata!
KosmyN
3rd August 2006, 04:27
Para are banderola pe criteriul "cel mai veki om din lot".
Cand Para joaca la mijloc alaturi de Radoi, se descurca, dar cand langa el apare Lovin, i se vad lacunele.
Bogdanbibi
3rd August 2006, 11:59
ghionea ar trebui sa fie al doilea capitan, dupa radoi
stiti voi care este criteriu dupa care se acorda banderola?... si e nedrept ca e la Paraschiv?...
de acord cu Kosmyn...
daca stiti voi alt criteriu pe care s-a ales si credeti ca e nedrept sa o poarte Paraschiv va rog sa postati...
Bogdanbibi
3rd August 2006, 14:42
ti se pare ca arata paraschiv ca un lider? iti inspira autoritate?...dar daca asa cred de cuvinta jucatorii sau antrenorul...asa sa fie :D
Kingpin
3rd August 2006, 14:48
cel care poarta banderola trebuie sa insemne ceva pt club. sa munceasca mult in teren(Paraschiv), sa aiba o istorie indelungata la Steaua(Paraschiv- nu a mai jucat nicaieri in afara de Steaua).
Niciodata nu o sal vedeti pe Bostina capitan din cauza ca nu se zbate in teren, nu e foarte apropiat de fani.
intrun meci de pregatire Oprita a fost capitan. de ce? pentru ca alearga mult, se daruieste pe teren, chiar daca nu ii ies prea multe!
ingerash_negru
6th August 2006, 05:13
Hehe capitanul nostru provizoriu a dat si el goool!! Chiar m-am bucurat cand am citit asta, a meritat acest gol Sorin!!
Nu trebuie sa-l comparati pe Para cu Radoi...Radoi joaca la clasa lui! E cu cel putin o clasa peste fiecare jucator al nostru! Si e si capitan de atata timp, are experienta!
E f. bine k l-a ales Oli pe el capitan in lipsa lui Mirel! Kingpin are dreptate, Para joaca de atatia ani la Steaua, e un simbol al Stelei si se lupta pe teren si face tot posibilul!
Si nush daca Sorin inspira autoritate, dar cu siguranta toti coechipierii sai au mare respect fata de el si il asculta cand zice ceva!
eli.
6th August 2006, 11:05
Hehe capitanul nostru provizoriu a dat si el goool!! Chiar m-am bucurat cand am citit asta, a meritat acest gol Sorin!!
Nu trebuie sa-l comparati pe Para cu Radoi...Radoi joaca la clasa lui! E cu cel putin o clasa peste fiecare jucator al nostru! Si e si capitan de atata timp, are experienta!
E f. bine k l-a ales Oli pe el capitan in lipsa lui Mirel! Kingpin are dreptate, Para joaca de atatia ani la Steaua, e un simbol al Stelei si se lupta pe teren si face tot posibilul!
Si nush daca Sorin inspira autoritate, dar cu siguranta toti coechipierii sai au mare respect fata de el si il asculta cand zice ceva!
cica o sa-l vedem si pe la nationala in locul lui Mirel ...
ZIZOU
6th August 2006, 11:08
Bine ca este Parain forma mare si cu siguranta va fi si in meciul cu Standard.
Gepeto
7th August 2006, 22:16
cica o sa-l vedem si pe la nationala in locul lui Mirel ...
In locul lui Mirel...imposibil ca Radoi sa poata fi inlocuit de cineva!!
Din pacate, Paraschiv nu are nici macar 50% din potentialul lui Radoi....
eli.
8th August 2006, 00:40
imposibil ca Radoi sa poata fi inlocuit de cineva!!
ei atunci ia zi tu altul care ar putea sa-i ia locul lui Radoi la nationala ?
Din pacate, Paraschiv nu are nici macar 50% din potentialul lui Radoi....
cred ca glumesti . eu unul i-l vad pe Para pe locul 2 dupa Mirel ca mijlocas la inchidere din tara ... ps : parerea mea
MIREL6RADOI
8th August 2006, 01:24
Nu trebuie sa-l comparati pe Para cu Radoi...Radoi joaca la clasa lui! E cu cel putin o clasa peste fiecare jucator al nostru!
Exista 2 jucatori ai STELEI si un ex jucat al STELEI care nu-s departe de valoarea lui RADOI..acestia sunt:GOIAN,DICA si ex-STELISTUL :GEORGE OGARARU
Para sau "sufocatul nostru" cum l-a botezat Kosmyn :naughty: ..a fost intotdeauna un jucator "linistit",un jucator care nu a dat declaratii belicoase(din fericire e o regula la STEAUA) si-a facut treaba asa cum stie el mai bine.
Dupa parerea mea,Para e un jucator sub-evaluat de suporterii STELISTI si nu numai ,antrenorul nationalei,ziaristi.
eli.
8th August 2006, 01:28
un jucator care nu a dat declaratii belicoase(din fericire e o regula la STEAUA)
exceptand declaratia de dupa returul din UEFA cu aviarele , bine aia nu o poti cataloga o declaratia "belicoasa"
anamarya
10th August 2006, 16:46
1. Elisey.. in locul lui Mirel nu prea are cum ajunge la nationala o data pt ca cei doi joaca 'diferit', nu pe acelasi post si a doua pt ca Piti il vede in continuare pe Mirel ca fiind fundas central
2. desi in mod normal si regulamentar articolele din ziare se posteza la Revista presei m-am gandit ca locul editorialului dedicat lui Para este aici pe threadul lui
(p.s. si un pic offtopic: si-o fi dat seama Tolontan ca de fapt e de acord cu MM la faza asta?)
Paraschiv, omul-trudă
Cătălin Tolontan
Cătălin Tolontan scrie despre un gol care s-ar putea să decidă calificarea
Acum cinci ani şi o zi, se sufoca după 40 de minute, fiind schimbat chiar înainte de pauză, semnul celor slabi. Steaua pierdea cu 4-2, acasă, în faţa lui Dinamo Kiev.
Ieri, a fost cel mai bun. Golul său din debutul meciului poate aduce o echipă românească în grupele Ligii Campionilor, după un deceniu. Ce ironie! Cîte talente nu s-au irosit în aceşti 10 ani. Cîţi driblangii, fentangii şi mici genii ne-au încîntat ca să ne ducă apoi nicăieri!
Şi, iată, e nevoie de un truditor, de un şerpaş al gazonului ca să învingă Liga Nanga-Parbat, muntele plin de oasele eşecurilor noastre.
El n-a sedus niciodată tribunele. Sincer, nici n-avea cum. Cu deposedări nu cîştigi Oscarul fotbalului. Cu sprinturi repetate rar prinzi fotografia de primă pagină. Cu stilul de băiat cuminte eşti evitat de revistele glossy. Şi atunci ce-ţi rămîne? Ce le-a rămas tuturor jucătorilor din care se trage, fie că s-au numit Klein, Popescu, Dorinel Munteanu sau Hîldan: munca. E grea şi, mai ales, fără sfîrşit. Să vezi transpiraţie în retur.
10 august 2006
www.gsp.ro
ww
10th August 2006, 19:37
si hai sa nu uitam pe ce post a inceput si ce joaca acuma... a luptat pt fiecare post
parerea mea e ca in meciul cu Standard prima repriza a fost "repriza lui"...
LoMax8
10th August 2006, 20:27
Demn sa poarte banderola pe umar in lipsa Generalului. Mai nou vad ca a prins si gustul golului
stelistaO6
10th August 2006, 21:46
bv bv pt paraschiv..foarte frumos gol a reusit
IceboX
13th August 2006, 16:47
pai mie mi s-a parut a fi cel mai bun jucator de pe teren in meciu cu standard,s-a zbatut mult,se vede k a fost un fel de radoi al 2-lea...s-a bagat pt orice minge,si nu in ultimu rand a dat si gol,am vazut chiar si un cadru in care para era intre 3 jucatori a lu liege si a reusit sa scoata mingea dintre ei...GG PARA...
mike2funy
14th August 2006, 02:27
da in lipsa lui Radoi Para a devenit liderul echipei , un adevarat capitan , campul limpede din mijlocul lor si se vede asta in jocul Stelei .
Fata de jocul ala cu Dinamo Kiev acum la Para remarc si o buna forma fizica , cum se zice duce echipa in spate si e ca un antrenor din teren ...
raulutz
14th August 2006, 03:33
meciul cu dinamo kiev a fost o intamplare..n`avea nici experienta..s`a speriat..uite cum e acum..a crescut enorm
anamarya
14th August 2006, 15:44
Paraschiv s-a accidentat şi ratează convocarea la naţională
Sorin Paraschiv s-a accidentat la partida disputată de Steaua la Arad şi nu va putea fi prezent la naţională. Selecţionerul Victor Piţurcă se vede nevoit să renunţe la doi stelişti, pe lîngă Paraschiv fiind indisponibil şi Goian. Steaua va avea trei jucători la naţională, Petre Marin, Nicolae Dică şi Bănel Nicoliţă.
România va întîlni Cipru într-un joc de verificare, miercuri, la Constanţa
Piţurcă n-a vrut să-l forţeze pe Paraschiv
Selecţionerul Victor Piţurcă a renunţat să convoace alţi jucători în locul steliştilor Goian şi Paraschiv, accidentaţi la Arad. "Paraschiv trebuie să facă o pauză de 2-3 zile pentru a nu risca o ruptură. La Goian au revenit probleme cu spatele”, a declarat Piţurcă.
www.stelisti.ro
Vladimir
14th August 2006, 23:03
E posibil sa fie si o manevra a Stelei.. pana la urma Para a fost cel mai constant jucator al nostru si probabil nu vor sa riste o accidentare pentru un amical.
d-izzy
15th August 2006, 10:16
dap, e foarte posibil si asta :)
sa speram ca revine pana la meciul cu Standard ...
raulutz
15th August 2006, 16:26
dap, e foarte posibil si asta :)
sa speram ca revine pana la meciul cu Standard ...
daca nu revine cine joaca mijlocas defensiv?? :((((
siiir louie
15th August 2006, 22:51
Eu cred ca si Goe si Para vor juca "si in genunchi" sau "sub efectul calmantelor" daca va fi nevoie in meciul cu Standard.
NU cred ca-si permit sa lipseasca mai ales acum cind e un moment istoric si pentru carierele lor.
Astea ca-s accidentati foarte serios sunt pentru presa (ca sa se mai umfle unul sa zica:"Steaua decimata", "Infirmeria Stelei" etc). Mie mi s-a parut ca Para se misca lejer (nu parea sa traga de el --sa se forteze pe final ) cu UTA, cit despre GOe el are o problema foarte veche la spate --am inteles ca se vindeca in citeva zile si va fi pe teren cu belgienii.
miki_stelista
15th August 2006, 22:57
Multi au remarcat cresterea in forma a lui Paraschiv. Intr-adevar, el a suplinit cel mai bine lipsa capitanului "de baza". La mai mare si cat mai multe goluri!
#EffecT
15th August 2006, 23:06
Paraschiv e eclipsat de Radoi,haideti sa recunoastem chestia aceasta.De aceea nu apare atat de des in fata,si nu se remarca,pentru ca mereu la mijlocul terenului face legea Mirel.
Acum,el este cel mai important jucator din linia mediana,si e normal sa se remarce.
Oricat,intotdeauna mi-a placut Para,genul de jucator care munceste foarte mult,serios,fara fite gen Mutu.
Cred ca si la echipa nationala,cuplul de mijlocasi defensivi,ar trebui sa fie format din Para si Mirel,dar tinand cont ca Para il are concurent pe post pe Soava,tare mi-e frica ca nu o sa il vedem prea curand in echipa nationala ca titular.
raulutz
16th August 2006, 00:51
Paraschiv e eclipsat de Radoi,haideti sa recunoastem chestia aceasta.De aceea nu apare atat de des in fata,si nu se remarca,pentru ca mereu la mijlocul terenului face legea Mirel.
Acum,el este cel mai important jucator din linia mediana,si e normal sa se remarce.
Oricat,intotdeauna mi-a placut Para,genul de jucator care munceste foarte mult,serios,fara fite gen Mutu.
Cred ca si la echipa nationala,cuplul de mijlocasi defensivi,ar trebui sa fie format din Para si Mirel,dar tinand cont ca Para il are concurent pe post pe Soava,tare mi-e frica ca nu o sa il vedem prea curand in echipa nationala ca titular.
da..e prea valoros soava...
LoMax8
16th August 2006, 01:04
da..e prea valoros soava...
Cat mai "sovaim" dupa "soava"...mancalar mama de jucator valoros ce nu-i, pupalar mama de antitalent...sa fim seriosi asta n-are cum sa-i faca concurenta pe post la Nationala. Qestia e ca Piti are sistemu preferat 4-4-2 si langa Radoi va sta un mijlocas de constructie, asta dupa ce va pleca Dorinel(respect)...imi place mult Catalin Munteanu, va mai aducetzi aminte de el, era f bun aici, din tot lotu lu dinamu el e cu 2 clase mai sus...
raulutz
16th August 2006, 01:06
Cat mai "sovaim" dupa "soava"...mancalar mama de jucator valoros ce nu-i, pupalar mama de antitalent...sa fim seriosi asta n-are cum sa-i faca concurenta pe post la Nationala. Qestia e ca Piti are sistemu preferat 4-4-2 si langa Radoi va sta un mijlocas de constructie, asta dupa ce va pleca Dorinel(respect)...imi place mult Catalin Munteanu, va mai aducetzi aminte de el, era f bun aici, din tot lotu lu dinamu el e cu 2 clase mai sus...
cocis, herea, dica, cristocea, buga..toti sunt mai buni decat catalin munteanu..
LoMax8
16th August 2006, 01:10
cocis, herea, dica, cristocea, buga..toti sunt mai buni decat catalin munteanu..
pai sa vedem: Cocis din cate am vazut joaca mijlocas stanga sau dreapta parca, Dica e atacant, sau undeva in spatele varfurilor deci el e sigurul care poa sa-l scoata pe Para din teren,buga e atacant clar, cel putin asta joaca la crapid, herea e prea tanar si nu a aratat nimik pana acuma, cristocea la Steaua joaca mijlocas stanga in general...nu e usor sa te schimbi de pe un post pe altul...
Bune Exemple!!! ;)
#EffecT
16th August 2006, 01:17
Nationala Romaniei joaca in acest moment intr-un sistem 4-3-3 cu 2 mijlocasi defensivi.
Convocati pentru partida cu Cipru,daca nu existau accidentari erau fara indoiala : Radoi,Ov.Petre,Munteanu jucatori care au confirmat la echipa nationala.In conditiile in care Ov.Petre ar fi in mod normal rezerva lui Radoi,ramane un ultim jucator care sa il poate substitui pe Munteanu.Pana acum s-au incercat mai multe variante,printre care Tararache,Soava sau Codrea,solutii care s-au dovedit falimentare.
Asta era sansa lui Paraschiv,sa devina o constanta in echipa nationala,insa din pacate s-a accidentat cand nu trebuie.
Referitor la ceea ce a postat raulutz:
cocis joaca mijlocas ofensiv .
dica exact accelasi post.
buga a evoluat extrema stanga si este solutia de rezerva pentru Mutu.
Herea necopt pentru echipa nationala.
Cristocea are concurenta prea mare pentru a juca la echipa nationala,ar putea evolua tot mijlocas ofensiv,dar acolo sunt deja Nicolae Dica si Cocis.
LoMax8
16th August 2006, 01:25
Mai da ce te pricepi tu la toate...mai ales cand vine vorba de preferintele lui Piti:
http://www.hotnews.ro/articol_30970-Piturca-a-ales-sistemul-si-echipa.htm
http://www.9am.ro/revistapresei/Sport/17589/Jucam-4-4-2
cre ca ajung 2 linkuri k sa te convingi ce sistem joaca Piturca...
cad despre posturile pe care le-ai scos si le-ai pus in dreptu jucatorilor mi-e lene la ora asta sa caut sa-ti arat...
Cauta si vei gasi!
#EffecT
16th August 2006, 01:27
Scuze Lomax,ahh ce nebun sunt! :wallbash:
Cred ca m-a lovit tramvaiul,de nu mi-am dat seama ca jucam in 4-4-2.
Inseamna ca cei de la tvr,sunt la fel de aerieni ca si mine,din moment ce au spus ca vom juca in sistemul 4-3-3.
Imi cer scuze inca o data,si promit ca nu se va mai intampla sa imi dau cu parerea aiurea! :yup:
PS:te-as ruga sa faci un minim efort,si sa imi spui pe ce posturi joaca Cocis,Dica sau Buga la echipa nationala ca sunt chiar foarte curios..hai ca stiu ca poti.
LoMax8
16th August 2006, 01:29
Scuze Lomax,ahh ce nebun sunt! :wallbash:
Cred ca m-a lovit tramvaiul,de nu mi-am dat seama ca jucam in 4-4-2.
Inseamna ca cei de la tvr,sunt la fel de aerieni ca si mine,din moment ce au spus ca vom juca in sistemul 4-3-3.
Imi cer scuze inca o data,si promit ca nu se va mai intampla sa imi dau cu parerea aiurea! :yup:
Cre k numa tu ai auzit asta...ca peste tot scrie ca jucam 4-4-2...
raulutz
16th August 2006, 02:00
pai sa vedem: Cocis din cate am vazut joaca mijlocas stanga sau dreapta parca, Dica e atacant, sau undeva in spatele varfurilor deci el e sigurul care poa sa-l scoata pe Para din teren,buga e atacant clar, cel putin asta joaca la crapid, herea e prea tanar si nu a aratat nimik pana acuma, cristocea la Steaua joaca mijlocas stanga in general...nu e usor sa te schimbi de pe un post pe altul...
Bune Exemple!!! ;)
oricare din astia pot sa joace la constructie..si rrapidistu oricum e bun la constructie..adik mie imi place..face tot jocu..cocis se descurca..e bun..cristocea e rezerva la steaua..bad example :| si herea..ai dreptate..dar o sa creasca..
anamarya
16th August 2006, 10:55
tin sa va aduc aminte cat se poate de respectuos ca Echipa Nationala, selectionerul Victor Piturca si preferitnele acestuia au threaduri dedicate... asa ca... hai sa revenim la subiectul acestui thread.. adica SORIN PARASCHIV
channah
17th August 2006, 19:59
:romania: :yes: Omu asta este indispensabil la mijloc!!!sa ramana mereu asa!!!!!
raulutz
17th August 2006, 20:00
:romania: :yes: Omu asta este indispensabil la mijloc!!!sa ramana mereu asa!!!!!
si acu vreo 2 luni vroia sa il dea pt cernat...
ww
24th August 2006, 13:14
el e capitanul care a dus Steaua in Liga...
aris-din-zalau
24th August 2006, 14:14
din nou Paraschiv a fost un tigru la mijlocul terenului si a stopat foarte bine jocul, felicitari tigrule si bafta in continuare !!!
miki_stelista
24th August 2006, 23:28
Desi n-a mai dat gol (la urma urmei, nu prea e asta treaba lui...), Paraschiv s-a simtit ca a fost la mijlocul terenului, dand siguranta. Desi n-a mai iesit in evidenta si n-a mai facut un joc la fel de bun ca cele trecute, pentru faptul ca echipa s-a calificat, toti jucatorii merita admirati pentru sacrificiul facut, pentru a fi in Champions League.
Dany_Forever_STEAUA
31st August 2006, 15:50
salutare sunt nou pe aici
GrimleyFanSteaua
31st August 2006, 17:26
S-a accidentat si ma streseaza asta....nu imi palce deloc ideea cu accidentarile
allex_inl
31st August 2006, 17:45
salutare sunt nou pe aici
Sa cresti mare!
Ana712
31st August 2006, 23:06
S-a accidentat si ma streseaza asta....nu imi palce deloc ideea cu accidentarile
Nu cred ca accidentarea lui Para este grava..sau cel putin atat de grava incat sa nu poate sa joace la Steaua...adica sper.. :pray:
proto_alive
31st August 2006, 23:08
paaaaaaaraaaaaaaaa eeeeeeeeee ceel maiiiiii tarrrrrrre are cineva de komentat k il sparg jos dinamo shi rapid steaua atuni steaua acum steaua mereu :romania:
proto_alive
31st August 2006, 23:09
hai steaua atat
Cristi89
1st September 2006, 17:40
Nici eu nu cred ca este o accidentare foarte grava.Multa sanatate,Para!
Biliboaca
11th September 2006, 17:08
am vorbit azi cu para si mi-a zis ca e refacut 100%. O sa joace miercuri la Kiev.
d-izzy
11th September 2006, 17:20
great news :)
Andrei4Steaua
14th September 2006, 01:56
A jucat extraordinar si s-a zbatut enorm ..... mereu cu zambetul pe buze si cu iarba stadionului in mana si in gura lui Dica :D Tigrul nostru felicitari !!!!!!
raulutz
14th September 2006, 05:35
am vorbit azi cu para si mi-a zis ca e refacut 100%. O sa joace miercuri la Kiev.
offtopic :wallbash: :wallbash: :cenzurat: :cenzurat:
d-izzy
14th September 2006, 10:55
ce poate fi offtopic la ce a postat Bibiloaca? (pe langa faptul ca tine neaparat sa se laude ca il cunoaste pe Para...)
sorin_g
14th September 2006, 13:35
A fost cel mai inteligent om de pe teren, a jucat fiecare faza cu multa minte.
KosmyN
14th September 2006, 21:39
Am citit in Fanatick ca Para a anuntat conducerea ca in iarna vrea sa se transfere in strainatate.
alexnico
14th September 2006, 22:11
zi doamne fereste,ar fi o mare pierdere dupa parerea mea pentru steaua ca Paraschiv sa plece chiar si in strainatate
aris-din-zalau
14th September 2006, 22:13
vai, sper ca e o abureala, pt. ca Para a crescut enorm in utlimul timp ca valoare si ar fi mare pacat sa plece acuma cand echipa incepe sa functzioneze atata de bine... :sad:
#EffecT
14th September 2006, 23:01
Am citit in Fanatick ca Para a anuntat conducerea ca in iarna vrea sa se transfere in strainatate.
Daca am fi sa ne luam dupa tot ceea ce scrie Fanatik,am innebuni!!! Numai abureli in "ziarul" ala...n-am vazut si eu nici macar o data sa faca si ei o predictie corecta cand vine vorba de transferul unui jucator.
Nu mai credeti minciunile din acel ziar.
Para ramane la steaua sa faca istorie :romania:
M4r|us
15th September 2006, 00:21
Acum e Becali la OTV.. zice ca nu mai vinde nici un jucator.. asa sa fie!!
ww
28th September 2006, 11:12
“Au fost cu o clasa peste noi”
SORIN PARASCHIV Capitanul ros-albastrilor a recunoscut ca Olympique Lyon a fost o nuca mult prea tare pentru formatia sa
Cel mai vechi jucator al Stelei, mijlocasul Sorin Paraschiv, a fost vadit impresionat de atmosfera creata de cei 25.000 de suporteri la prima partida de Liga Campionilor organizata dupa zece ani în România.
Cum a fost meciul, Sorine?
Trebuie sa recunosc ca ma asteptam sa avem parte de un joc foarte dificil si ca diferenta de scor este meritata. Practic, adversarii au fost cu o clasa peste noi. Nu degeaba au câstigat la pas ultimele cinci campionate din Franta.
De mult nu a mai primit Steaua trei goluri pe propriul teren...
Asa este, mai ales ca nici nu ne-am creat ocazii de a înscrie. S-a putut observa usor diferenta de valoare dintre cele doua echipe. Noi am revenit dupa zece ani în competitie, pe când Lyon este una dintre candidatele cu sanse reale la câstigarea trofeului.
Ar fi fost altceva daca n-ar fi înscris chiar înainte de pauza?
Asa ceva este greu de spus. Asta deoarece francezii au dat impresia ca n-au fortat deloc si puteau sa înscrie oricând daca vedeau ca scorul este 0-0.
Mai sunt sanse de calificare sau v-ati multumi cu locul trei, care va trimite în Cupa UEFA?
Totul este posibil, dar ne va fi foarte greu de acum încolo. Vine Real Madrid si urmeaza un meci cel putin la fel de dificil ca cel cu Lyon. Chiar daca lumea spune ca spaniolii sunt mai slabi decât francezii, eu sunt de parere ca formeaza una dintre cele mai puternice echipe de club din Europa.
Atmosfera din tribune cum ti s-a parut?
Pur si simplu fantastica. Nu am cuvinte sa le multumesc fanilor pentru ca au umplut stadionul si au tinut sa fie alaturi de noi. Imi pare rau ca n-am putut scoate un rezultat pozitiv.
interviu din prosport...
ioana20
28th September 2006, 18:58
Ziua de joi, 28 septembrie, a devenit pentru Sorin Paraschiv cea mai frumoasa din viata lui, asa cum ne-a marturisit. Mijlocasul Stelei a devenit tata, sotia sa Ioana daruindu-i un baietel pe care cei doi il vor boteza David Ioan. Foarte fericit, Para a declarat pentru SteauaFC.com ca doreste sa-i dedice fiului sau victoria din meciul de duminica cu Politehnica Iasi.
www.steauafc.com
Felicitari Para! Sa-ti traiasca micutul si fie ca duminica sa-i poti dedica un gol al tau, care sa ne aduca si victoria de la Iasi!
Cristi89
28th September 2006, 19:05
Felicitari Para! :-) Multa sanatate micutului!
#EffecT
28th September 2006, 19:30
Felicitari Para,ai inscris din nou :mrgreen: !
Multa sanatate, micutului Paraschiv ! :flowers:
dumitra_
28th September 2006, 20:33
:flowers: FELICITARI! ...sa`tzi traiasca! si sa creasca mare, sanatos si frumos... :bere2:
Gepeto
29th September 2006, 00:02
Multa sanatate!! Ca avere ii face tata ;)
anamarya
29th September 2006, 09:26
Felicitari! Sa va traiasca si sa fie sanatos si fericit!
flaviuf
29th September 2006, 10:41
Felicitari Para! Sa creasca sanatos si sa aibe noroc in viata..si voi pe langa el.
JustMe
29th September 2006, 11:04
Felicitari Para...
ingerash_negru
30th September 2006, 18:19
Felicitari Para si sa-ti creasca baietzelul mare si sanatos!
Sa dea domnul sa se faca la fel d frumos k taticul sau!! :yes:
Si poate se face fotbalist si va juca la Steaua!
Mirel_Radoi_Campionul
12th October 2006, 22:57
aici ii dau dreptate lui m6r.are dreptate..daca Radoi e lipsit ede forma inseamna ca spre ex cristea e in mormant si cu capacu de la sicriu pus
colonelu Voiculescu
24th October 2006, 13:27
In ultima vreme Paraschiv si Lovin formeaza cuplul "degeaba pe teren " Am pretentii mai mari de la Para
Alinutzzza
24th October 2006, 16:33
In ultima vreme Paraschiv si Lovin formeaza cuplul "degeaba pe teren " Am pretentii mai mari de la Para
imi pare rau sa recunosc...dar km ai dreptate din pakte.Para nu prea a facut nimic in ultimele meciuri si Lovin la fel...
Qoss
24th October 2006, 19:01
Nici nu trebuie sa faca prea multe. Ei joaca la inchidere si nu ies in evidenta. Ce-ati vrea... ei sa dea goluri? Pentru asta ii avem pe altii.
Bogdanbibi
24th October 2006, 21:24
daca joaca la inchidere nu trebuie sa se ascunda pe teren, o recuperare n-am vazut la el de cateva meciuri incoace, pe de alta parte ov.petre are pana acum cele mai multe recuperari...asta trebuie sa faca un mijlocas la inchidere adevarat...paraschiv ne obisnuise cu goluri in ultimul an iar de doua luni incoace o pasa buna nu mai da, ce sa mai vorbim de suturi...il asteptam inapoi pe paraschiv din meciul cu d.kiev
alexa_dica_steaua
29th October 2006, 13:11
Paraschiv e accidentat?:(n-am mai vazut nik despre el la TV...Si nu a mai jucat de mult.....
raulutz
29th October 2006, 15:11
e obosit..si isi revine dupa o accidentarea..ideea e sa joace la madrid
colonelu Voiculescu
6th November 2006, 11:18
Paraschiv face in continuare figuratie pe teren . Recuperari aproape deloc , iar pasele exacte reprezinta o raritate
KosmyN
6th November 2006, 12:39
Inclin sa cred k o data cu revenirea lui Radoi, daca nu isi revine, va sari din skema primului 11.
Alinutzzza
6th November 2006, 17:21
Para joaca destul de slabutz pentru un capitan..cred ca atunci cand o sa vina Radoi out din primul 11 cel putin pentru cateva meciuri
al3ra4steaua
14th November 2006, 20:35
s-a mai schimbat cate ceva...a jucat mai bine..cel putin ati vazut ca in meciul cu National a dat o pasa de gol,a facut si recuperari,si nu a mai fost invizibil in fazele de atac.se indreapta el,trebuie sa avem incredere si sa-l iubim ca si pana acum.
colonelu Voiculescu
18th November 2006, 18:53
A jucat ceva in primele 30 de minute . Apoi a disparut si nu l-a mai vazut nimeni .
Ana712
13th December 2006, 17:15
Pleacă?
Răzvan Rotaru, Dan Udrea
Sorin Paraschiv este monitorizat de Sochaux, antrenorul francezilor insistînd ca el să fie achiziţionat. Parcursul bun al campioanei în Europa în anul 2006 a atras privirile mai multor cluburi din străinătate în privinţa jucătorilor din Ghencea. Unul dintre cei aflaţi pe lista de achiziţii a unei formaţii importante de pe continent este Sorin Paraschiv, căpitanul Stelei în această toamnă în absenţa lui Mirel Rădoi.
Gruparea franceză Sochaux s-a arătat interesată de serviciile lui Para încă de astă-vară. Atunci tranzacţia nu s-a realizat deoarece echipa din Hexagon nu a vîndut la Galatasaray, aşa cum era preconizat, unul dintre mijlocaşii centrali. "La vremea respectivă chiar i-au făcut o ofertă concretă Stelei, însă aceasta s-a situat sub cerinţele conducerii din Ghencea", a spus Aurel Demian, impresarul prin intermediul căruia s-au purtat negocierile
Acum însă, transferul a revenit în actualitate şi cei de la Sochaux sînt dispuşi să facă o nouă propunere. "Antrenorul Alain Perrin m-a mai sunat de două trei ori, chiar a venit să-l mai vadă şi mi-a zis că Paraschiv este un fotbalist foarte interesant, care rămîne în atenţia lui şi că atunci cînd se va pune problema unui transfer, mă va căuta", a adăugat Demian.
"A fost un copil model, cuminte din cale-afară. El nu şi-a pierdut minţile, ca alţi jucători, cînd a ajuns să cîştige anumite sume"
Gigi Paraschiv, tatăl lui Paraschiv
Cît costă
Propunerea francezilor s-ar ridica la un milion de euro, însă Gigi Becali vrea o sumă mai mare. Totuşi, conducerea Stelei este deschisă la negocieri şi chiar i s-a promis lui Paraschiv că i se va da drumul să plece şi pentru că, în concepţia de joc a lui Olăroiu, cuplul de mijlocaşi centrali va fi format din Rădoi şi Ovidiu Petre.
Paraschiv la Steaua
- este jucătorul cu cei mai mulţi ani petrecuţi în lotul mare al Stelei (7 ani)
- 155 de meciuri şi 13 goluri în Liga I
- a cucerit trei titluri (2001, 2005, 2006) şi două Supercupe ale României (2002, 2006)
- a jucat o semifinală a Cupei UEFA (2006)
- are 4 meciuri în echipa naţională
6,5 este media notelor lui Paraschiv în acest sezon, fiind pe locul 6 în topul steliştilor
24 de meciuri a jucat Para în acest sezon pentru Steaua, în toate competiţiile, fiind pe locul 4 după Dică (28), Nicoliţă (28) şi Ghionea (26)
"Întotdeauna voi prefera un fotbalist ca Paraschiv, altuia care dă un călcîi sau o pasă pe la spate"
Mihai Stoica, manager general Steaua
44 de meciuri a jucat Paraschiv în tricoul Stelei în cupele europene, fiind pe doi în topul all-time după Lăcătuş (70)
Gsp.ro
Dupa Cristea acum il vor pe Para..Daca este sa plece macar sa o faca la o echipa mai puternica.. :innocent:
Bogdanbibi
13th December 2006, 21:14
claudiu raducanu nici la o echipa "mica" n-a facut fata, si era golgetteru romaniei...
#EffecT
13th December 2006, 21:20
Pleaca Para,vine Herea.Asa ar fi normal ;)
allex_inl
14th December 2006, 00:07
Doar 1 milion de euro? Sa fim seriosi... 1 milion cer minerii pe Vranjkovic... Si ce jucator e Para si cata experienta are... Fara vreo 3-4 milioane sa nu-l dea!
mido
14th December 2006, 00:14
Poste plecarea lui ar fi benifica pentru atat cat pentru el cat si pentru Steaua dar nu pt acest maruntis... Para a devenit inconstant imi pare rau sa zic de cand s-a accidentat insa adevarat ca munca sa nu este cea de creatie totu-si ma tem sa nu se plafoneze
stefan_moraru
15th December 2006, 08:50
chiar vi se pare ca Para joaca prost ? chiar e Ov Petre mai bun decat Para ? nu cred..Para tre sa ramana, iar cel care tre sa plece e OLAROIU ASTA CARE MA CALCA PE NERVI !!! :furios:
CREIERU78
15th December 2006, 09:47
PARA este cel mai constant si mai folosit jucator al nostru si este numai pt. STEAUA.Daca am mai avea vreo 2-3 jucatori la fel ca si Para si Radoi sa puna suflet eu cred ca parcursul nostru in LC era cu totul altul. :romania2:
LoMax8
15th December 2006, 12:31
Da numa ca Para in curand nu va mai prinde echipa in detrimentul lui Ov.Petre impus cu forta de Oli-tza in echipa.
miki_stelista
15th December 2006, 12:38
chiar vi se pare ca Para joaca prost ? chiar e Ov Petre mai bun decat Para ? nu cred..Para tre sa ramana, iar cel care tre sa plece e OLAROIU ASTA CARE MA CALCA PE NERVI !!! :furios:
Tu chiar trebuie sa mentionezi in fiecare post al tau de Olaroiu? :ermm:
nico16
21st December 2006, 20:14
Preznt pentru a face cadouri de Craciun copiilor de la "Centrul pentru copiii străzii", alaturi de alti doi componenti ai Stelei, Baciu si Iacob, Sorin Paraschiv a vorbit despre plecarea de la Steaua. "Am auzit şi eu de interesul grupării Sochaux, dar dacă va veni o ofertă, va veni pe adresa clubului şi dacă va fi ceva, voi afla. Am înţeles că antrenorul lor a venit la mai multe meciuri ale Stelei, dar în acest moment nu există o ofertă concretă. După opt ani la Steaua, mi-aş dori foarte mult să plec în străinătate. Dacă nu voi pleca, nu va fi un capăt de ţară. Dar sper că va veni şi acea zi", a declarat Sorin Paraschiv
lionceau
29th December 2006, 23:12
paraschiv to Sochaux,have you some renseignements please....do you speak french?
steauaclub.tk
29th December 2006, 23:38
Para' said that he hope to play someday in other country and maybe Sochaux can be his ***ure team. He is at Steaua for 8 years. :P
vBulletin® v3.7.2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.